GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ετσι γίνονται οι προαγωγές στον ΟΣΕ...

.,, Γράφει ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΑΡΧΙΚΗΧΑΝΙΚΟΣ ΟΣΕ ( τέως) .,, Μέσα σε όλες τις αρμοδιότητες που είχα με έβαλαν κάποτε σαν μέλος , για πρώτη κ...

.,,
Γράφει ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ
ΑΡΧΙΚΗΧΑΝΙΚΟΣ ΟΣΕ ( τέως)
.,,
Μέσα σε όλες τις αρμοδιότητες που είχα με έβαλαν κάποτε σαν μέλος , για πρώτη και τελευταία φορά σε ένα συμβούλιο προαγωγών. Το συμβούλιο αυτό έκανε κάτι χρόνια να συνέλθει και έτσι οι προαγωγές του n έτους έπρεπε να γίνουν το n + k έτος όπου n, k φυσικοί αριθμοί με το k αρκετά μεγαλύτερο από το μηδέν. (Αυτό φυσικά χωρίς την δική μου ευθύνη).
Αφού υπήρχε αυτή η τεράστια καθυστέρηση έπιασε την διοίκηση του ΟΣΕ η πρεμούρα να συνέλθει το συμβούλιο των προαγωγών στην Αθήνα σε χρόνο μηδέν, μάλιστα σε μία περίοδο που οι αγρότες είχαν καταλάβει τα Τέμπη και δεν περνούσαν ούτε αυτοκίνητα ούτε και τρένα. Ο μόνος τρόπος να πάει κανείς στην Αθήνα ήταν με αεροπλάνο. Έτσι αφού ο ΟΣΕ στην Θεσσαλονίκη με αγόρασε τα αεροπορικά εισιτήρια, (αν περίμεναν άλλες δέκα μέρες ,κοντά στα τόσα χρόνια, θα πήγαινα με το τρένο και δεν θα είχαμε και αυτά τα έξοδα ) και αφού έκανα τον γύρω του Νομού για να φθάσω στο αεροδρόμιο από τα δυτικά, λόγω άλλης κατάληψης στην Θεσσαλονίκη, πήγα στην Αθήνα την προηγούμενη ημέρα του συμβουλίου.
Την επόμενη μέρα στις 8 η ώρα το πρωί στα γραφεία του ΟΣΕ στην οδό Καρόλου 1-3 υπήρχε η εξής κατάσταση: Που θα συνέλθει το συμβούλιο στον x όροφο με την συμμετοχή του κυρίου Α η στον y όροφο με την συμμετοχή του κυρίου Β; Αφού τα λοιπά μέλη ανεβήκαμε και κατεβήκαμε πέντε φορές από τον x στον y όροφο αποφασίστηκε ότι το συμβούλιο θα γίνει στις 11 η ώρα στον x όροφο με την συμμετοχή του κυρίου Α. (Σημαντικό το 3ωρο για διαβουλεύσεις).
Στις 11 παρά 10 πήγα στο γραφείο του κυρίου Α όπου στον προθάλαμο του γραφείου βλέπω τον κύριο Β να δίνει στο χέρι του κυρίου Α ένα χαρτάκι ημερολογίου με κάποια νούμερα και να του λέει επί λέξη « Α θα κάνεις τους 15, 23, 33, 45, 56, 68, 75, 87, 91. 103, 115, 123, 135 147. Μέχρι τον 91 οπωσδήποτε από εκεί και πάνω παίζεται « [ Τα νούμερα είναι αναφορά στην επετηρίδα και στην συγκεκριμένη περίπτωση συμβολικά ] .
Όλο αυτό γίνεται παρουσία μου χωρίς την παραμικρή διακριτικότητα που μπορούσαν να με πουν τουλάχιστον «κ. Μυλωνάκη έχουμε μία ιδιωτική συζήτηση περάστε λίγο έξω και ελάτε σε πέντε λεπτά». Εγώ προσωπικά δεν κατάλαβα τίποτα από αυτά που έλεγαν.
Στις 11 και 10 άρχισε η συνεδρίαση της επιτροπής. Κάθε ένα μέλος είχε μπροστά του απλώς και μόνον μία επετηρίδα όλου του κλάδου των προακτέων όπου αναφερόταν ο αριθμός έκαστου στην υπάρχουσα επετηρίδα , το ονοματεπώνυμο του και η Περιφέρεια στην οποία υπηρετούσε. Πρώτος πήρε τον λόγο ο κύριος Α βλέποντας το χαρτάκι που είχε στο χέρι του με τρόπο κρυμμένο κάτω από το τραπέζι και με το μπλαζέ ύφος που είχε είπε : “Εγώ προτείνω να γίνουν οι 15, 23, 33, 45, 56, 68, 75, ..…».
Βλέποντας την επετηρίδα διαπιστώνω τα εξής:
1. Ο 68 ήταν στην Περιφέρεια μου και δεν τον γνώριζα ούτε κατ’ όνομα ( τότε είχα περί τα 1256 άτομα προσωπικό )
2. Ο 28 , που δεν τον προτείνει, είναι ένας άριστος υπάλληλος με προτάσεις κατ΄ εκλογή επί σειρά ετών τόσο από τον άμεσο προϊστάμενο του όσο και από εμένα. Στα ετήσια φύλλα ποιότητας είχε κάθε φορά μία έκθεση με μήκος πάνω από μία πιθαμή σε σειρές ενώ ο 45 που τον προτείνει είναι κάποιος που συστηματικά μέχρι τότε δεν απασχολούνταν στα κύρια του καθήκοντα.
Μετά τον κύριο Α τον λόγο παίρνει ο κύριος Γ και με τον ίδιο τρόπο (χαρτάκι ημερολογίου) και το μάγκικο στυλ του αυτή την φορά επαναλαμβάνει τα ίδια νούμερα. Τότε κατάλαβα το παιχνίδι που παιζόταν και τόλμησα να ρωτήσω « εγώ αυτόν τον 68 δεν τον γνωρίζω ούτε κατ’ όνομα εσείς από πού τον γνωρίζετε και τον προτείνετε : “για να εισπράξω την απάντηση από τον κύριο Γ ( στα μάγκικά του πάλι ) «και τι σε νοιάζει εσένα ρε Μυλωνάκη εμείς ξέρουμε και άλλα πράγματα σαν και σένα είμαστε;» Όταν στην συνέχεια πήραν τον λόγο και οι δύο εκπρόσωποι των εργαζόμενων είπαν ακριβώς τα ίδια νούμερα με τον ίδιο τρόπο. Έτσι με 4 στα 7 μέλη πέρασαν οι προαγωγές που ήθελαν. Όταν ήρθε η σειρά μου να υπογράψω το κείμενο έκανα μία τεράστια παρατήρηση για την στημένη υπόθεση και φυσικά δεν με βάλανε άλλη φορά σε παρόμοια επιτροπή. Μετά από αρκετό μιλώντας με τον κύριο Δ που ήξερε τον χώρο τον ρώτησα «γιατί κάνατε τον 45 και ρίξατε τον 28;» για να εισπράξω την απάντηση «τι λες ρε θα κάνουμε τον 28 που είναι με τους άλλους ».Ο 28 έφυγε από τον ΟΣΕ χωρίς να πάρει την προαγωγή που του άξιζε.
Υστερόγραφο: Τα Α,Β,Γ,Δ και 15, 28, 45 και 68 αναφέρονται σε πραγματικά πρόσωπα αλλά για διακριτικούς λόγους δεν κατονομάζονται.

53 σχόλια

  1. Μην δίνετε σημασία ρε παιδιά...

    "συμπαραμαρτούντα" λένε και ξαναλένε!
    συν-παρα-αμαρτια δηλαδή!

    Συμπαραμαρτάνοντα μήπως;

    Στα Ελλήνικά πάντως Πρετεντέρω μου λέγεται ΣΥΜΠΑΡΑΜΑΡΤΥΡΟΥΝΤΑ από συν+παρα+μαρτυρία.

    Α να χαθείτε κόπανοι! Ελληνικά δεν ξέρετε, η διαμόρφωση κοινής γνώμης σας έλλειπε! Πρετεντέρω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑΣ ΠΟΝΤΙΟΣ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ νεοφαληρο βλογ

    δεν νομιμοποιουμαι
    να τους εκπροσωπήσω

    ΥΓ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΠΟΝΤΙΑΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι έγινε κείνο το τραίνο που έβλεπε, τ'άλλα τραίνα να περνούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυριε Μυλωνακη πατριωτη καλα μας τα λες, αλλα δε μας ειπες :

    Με ποιο κομμα διοριστηκες ;;
    Ειναι η πρωτη φορα που γινονται αυτα στον ΟΣΕ ;;
    Οταν εμπαινες στο δημοσιο δεν ταξερες ;;

    Κατα τ'αλλα, η Ελλαδα εχει κι αλλα προβληματα :
    Αθηνα, Πειραιας, Σαλονικη, Λαρισα, Πατρα, Ηρακλειο μεσα στις 6 ΠΙΟ ΜΟΛΥΣΜΕΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
    Η Ελλαδα 1η σε τροχαια στην Ευρωπη
    1η σε ναρκωτικα στην Ευρωπη
    Η Ελλαδα 5η σε ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ σε πραγματικους αριθμους
    !!
    1η σε παραγωγη σκουπιδιων ανα ατομο
    1η στο τζογο στον κοσμο ανα ατομο
    1η σε καταναλωση ουισκυ στην Ευρωπη
    Ειμαστε μια χωρα που εχει ανοιχτα τα συνορα για τον καθε πικραμενο, πραγμα που δεν κανει καμμια χωρα στον κοσμο ακομα ουτε το ΣΟΥΔΑΝ !!
    Και ολοι αυτοι οι καυμενοι ερχονται σε μια χωρα εξαθλιωμενη για το λαο να κανουν τι ;; Να ζησουν παρασιτικα !!

    Ακου κι αυτα ...
    80 δις ευρω (ουτε ενα ουτε δυο) εχουν ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ οι Ελληνες (ποιοι Ελληνες ;;) σε τραπεζες του εξωτερικου οπως Λιχτενσταϊν (βλεπε Θεμος)

    Και τελος συμφωνα με την εκθεση του ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΛΕΚΚΑ :

    84.000 δημοσιοι υπαλληλοι απο τους 370.000 κανουν οτι δουλευουν !!
    Εχουμε στο ΔΗΜΟΣΙΟ 10.000 διευθυντες που αμοιβονται με τρελλα ποσα ..ξερεις εσυ ...
    15 εκατομυρια ευρω ζημια η ΕΡΤ περσυ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    και ετοιμαζονται να ξεπουλησουν και το ονομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ την ωρα που με τον ξεφτιλσμενο τυπο τους οδηγουν τα νιατα στο να πηδηξουν κανα ξεκωλο και να παρουν μια γραμμη κοκα (αλλη παπαριά κι αυτη παλι) αντι να πανε να δουν πως δουλευει ενα ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ...

    Γιαυτο ασε μας ρε φιλε στον πονο μας ... με τα σεντονια σου, το ειπες μια, δυο, ΟΚ το μαθαμε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτός ο Τσίπρας σαν τον Κούρκουλο που έπαιζε στην Αναστασία μου κάνει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. file ase ton KOURKOULO isixo.

    O KOURKOULOS EINAI IDEA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διορθωνω το πιο πανω στατιστικο περι μολυνσης :
    μεσα στις 10 πιο μολυσμενες πολεις της ΕΥΡΩΠΗΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΝΤΙΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αλέξη τελικά πρέπει να έβλεπες πολύ «Αναστασία» στα 20+ σου!!! Τύφλα να έχει ο Κούρκουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 9:14 δεν είπα κάτι κακό απλά οτι προσπαθεί να του μοιάζει στην γνωστή τηλεοπτική σειρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ λέω να στείλουμε το Τσίπρα στην Eurovision!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 2008

    Πρωτοφανής -σε παγκόσμιο επίπεδο- η οικονομική ευμάρεια του τόπου μας και ας είμαστε υπερήφανοι. Η κυβέρνηση της Ν.Δ. και του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας- με την εμπνευσμένη της οικονομική πολιτική, καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σε όλα τα μεγέθη της οικονομίας.

    Για παράδειγμα και σε παγκόσμιο επίπεδο πάντα:

    -Εχουμε καταρρίψει κάθε ρεκόρ πτώσης του χρηματιστηριακού δείκτη μέσα στους 2 πρώτους μήνες του 2008. Από τις 5.500 μονάδες στις αρχές του χρόνου, ανέβηκε στις 4.150 μονάδες (ΑΝΟΔΟΣ 32% !) . Και αυτό είναι παγκόσμιο ρεκόρ, όπως ομολογούν όλες οι οικονομικές εφημερίδες του Σαββάτου της 1-3-2008 φιλοκυβερνητικές και μή.

    -Εχουμε τον μεγαλύτερο πληθωρισμό στην Ευρωζώνη αλλά και ανάμεσα στις 120 πιο αναπτυγμένες χώρες του πλανήτη. Εχουμε ξεπεράσει δηλαδή και τις πλέον ισχυρές οικονομίες.

    -Εχουμε ΡΕΚΟΡ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ακινήτων από τις τράπεζες για δάνεια νοικοκυριών. Σήμερα 2-3-2008 η τηλεόραση της ΕΡΤ (αντικυβερνητική ως γνωστόν) στην πρωϊνή της ενημερωτική εκπομπή ανέφερε ότι "τρέχουν" 100.000 κατασχέσεις ακινήτων μόνο για στεγαστικά δάνεια. Το νούμερο αυτό είναι μεγαλύτερο και από το αντίστοιχο των ΗΠΑ -χώρας με πληθυσμό τριακονταπλάσιο της χώρας μας. Αν δε υπολογίσουμε και τις κατασχέσεις ακινήτων για καταναλωτικά, επιχειρηματικά και άλλα δάνεια ή χρέη από πιστωτικές κάρτες, τότε πιιθανόν και να προκύψει ένα τέτοιο νούμερο, που ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ δεν θα διαθέτουν.

    -Εχουμε ρεκόρ αύξησης της τιμής των βασικότερων καταναλωτικών αγαθών. Για παράδειγμα το ΨΩΜΙ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 62% μέσα σε λίγους μόνο μήνες. Οι λογαριασμοί των ΔΕΚΟ και ειδικά της ΔΕΗ κατά 43%, οι συγκοινωνίες κατά 20%, κ.λπ.

    -Ο δείκτης συγκέντρωσης πλούτου ενισχύεται μέρα τη μέρα, ισχυροποιώντας τα εργαλεία οικονομικής πολιτικής. ΔΙΣ ΕΥΡΩ διακινούνται από αρκετούς συμπολίτες μας, ΔΙΣ ΕΥΡΩ είναι κατατεθειμένα σε ξένα πιστωτικά ιδρύματα, συμβάλλοντας στην κυριαρχία των ελλήνων σε παγκόσμιο επίπεδο.

    Πραγματικά πρόκειται για ΘΑΥΜΑ, που μόνον οι άπιστοι Θωμάδες και Θωμαϊδες δεν μπορούν να δούν.
    Ας ελπίσουμε ότι η κυβέρνησή μας δεν θα εισακούση τις άναρθρες κραυγές των και θα προχωρήση στην έτι περαιτέρω ισχυροποίηση της οικονομίας μας.

    Ενας Ευημερών Ελλην Πολίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πριν μας πείς πως γίνονται οι προαγωγές , δεν μας λες καλύτερασ πως γίνονταν, γίνονται & θα γίνονται οι προσλήψεις.
    Επειδή δεν εργάζεσθε αλλά πληρώνεστε απο τις διάφορες δημόσιες υπηρεσίες ασχολείσθε ολημερής με διάφορες μικροκομματικές ιντριγκες, επιδόματα , λούφα, αναρωτικές,επιτροπές , εκτός έδράς & τέτοια & οταν προωθούν τον έναν κηφήνα αντί του άλλου αρχίζουν οι κραγεύς για αναξιοκρατία,ρουσφέτια ,κομματισμο.

    Βρέ ουστ απο δω κοπρίτες.
    Για κοιτάχτε & τους πραγματικά εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα & μετά να ρθείτε να ρχίσετε τους πομφόλυγες για αδικίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κύριε του ΟΣΕ για πες μας τι σύνταξη θα πάρεις να δούμε πόσες συντάξεις του ΟΓΑ βγαίνουν, Τέρμα και τελείωσε δημόσιες επιχειρήσεις μεν αλλά μισθοί και συντάξεις ΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ 9.27

    Ο άνθρωπος δίνει inside information και έσεις βρίζετε; Τόσο μαλάκες είστε;

    ΕΛΕΟΣ με την ηλιθιότητα των comments

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Απάντηση στον ...ανωνυμο.
    Απορία:Γιατί δε φτάνει ποτέ τον μαχαίρι στο κόκκαλο;
    Απάντηση:Πολύ απλό.Τα μαλάκια δεν έχουν κόκκαλα!!!
    όταν κιεσυ μεγαλώσεις θα αποκτησεις και όνομα κα ισως και αρ.....που τώρα δεν έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @8.57
    Κυριε 8.57
    1 Μπήκα στον ΟΣΕ το 1977 από μία συγκυρία συμπτώσεων χωρίς να χρειαστεί να παρακαλάω κανέναν και να φυλάω κατουρημένες ποδιές πιστεύωντας ότι θα μπορούσα να συνεισφέρο στον δημόσιο τομέα και για την προσφορά μου είμαι υπηρήφανος. Μάλιστα οταν μπήκα είχα και δική μου δουλειά που την άφησα.
    2 Τα ίδια γινόταν και τότε τα ίδια και χειρότερα γίνονται και τώρα. Υπάρχει η λαική ρύση τι ΣΚ... τι ΜΠΟΚ ( το μποκ είναι το πρώτο στα Τουρκικά )
    3 Οταν μπήκα και μέχρι ενός σημείου ( Οσο ο υπηρεσιακός μου ορίζοντας ήταν μικρός ) δεν τα ήξερα αλλά αυτό δεν έχει καμμία σημασία.
    4 Εκείνο που έχει σημασία είναι το ότι και οι βένετοι αλλά και οι προηγόυμενοι ταυτίζονται στις λογικές των δικών μας παιδιών και των μη δικών μας.
    5 Εγώ προσωπικά θεωρώ τον ευατό μου ενήλικα εδώ και πολλά χρόναι και δεν είμαι εγχρωμό παιδί ΚΑΝΕΝΟς
    6 Δεν είναι λίγες οι φορές που πήγα μάρτυρας στα δικαστήρια για να υπερασπίσω συναδέλφους που είχαν υποστεί τέτοιες αδικίες ανεξάτρητα απο τον ...ισμο και την απόχρωση που δικαιοματικά είχαν.
    Ευχαριστώ για το ερέθισμα που με δώσατε να σας απαντήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κύριε Μυλωνάκη τώρα που μας τα λες δεν έχει κανένα νόημα.Οταν γίνανε αυτά τα ωραία που μας περιγράφεις τοτε έπρεπε να κάνεις την "επανάσταση" σου.Δίοτι έτσι είσαι συνένοχος.Αλλά η απάντηση είναι γνωστή.."εγώ θα βγάλω το φίδι απ'τη τρύπα?.."Ε ναί ρε μάστορα εσύ θα το κάνεις,εσύ καί όσοι γίνονται μάρτυρες τέτοιων συχαμερών συναλλαγών.Δηλαδή απ'τη μία γκρινιάζουμε και βρίζουμε,αλλά μη χαλάσουμε και τη βόλεψη μας..Αίσχος αγαπητέ κ.Μυλωνάκη.Αυτή είναι η σημερινή κατάντια, να βλέπεις την αδικία και απλά να την παρατηρείς ακόμα και αν λαμβάνεις μέρος και σύ σε αυτό.Το να στεναχωριέσαι απο μέσα σου δε βοηθά σε τίποτα κανέναν,ούτε και σένα.Η λύση είναι μία, όπου βλέπουμε να γίνονται αδικίες οποιουδήποτε τύπου αυτόματα στη φόρα όλα.Αλλιώς αύριο κ.Μυλωνάκη μπορεί και ο γιός ή η κόρη σου αν έχεις, να βρεθούν σε πολύ χειρότερη θέση απο τον 28....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η http://neofaliro.blogspot.com είπε...
    Πρόσφυγες και Πρόσφαγες!
    Ο λαός στην προσφυγιά και χίλιες οικογένειες με τους παρατρεχάμενους στη μεγάλη του κράτους προσφαγιά ! Καλή όρεξη! Α!ρε λαέ.....τι σου αξίζει τελικά;Εσύ αποφασίζεις.
    http://neofaliro.blogspot.com

    3 Μάρτιος 2008 8:09 μμ

    ================================
    Ο/Η http://neofaliro.blogspot.com είπε...
    Απάντηση στον ...ανωνυμο.
    Απορία:Γιατί δε φτάνει ποτέ τον μαχαίρι στο κόκκαλο;
    Απάντηση:Πολύ απλό.Τα μαλάκια δεν έχουν κόκκαλα!!!
    όταν κιεσυ μεγαλώσεις θα αποκτησεις και όνομα κα ισως και αρ.....που τώρα δεν έχεις!

    3 Μάρτιος 2008 9:44 μμ

    =============================

    ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ
    ΩΣ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΚΑΙ @@@@@?

    ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γνώμη

    Η δημοσκόπηση, το πουλεν και ο λαγός.

    Αν παρακολουθήσουμε έναν αγώνα στίβου 800μ η 1500 η 3000μ θα δούμε αρκετές φορές κάποιον αθλητή να τρέχει πιο γρήγορα ώστε να παρασύρει και τους υπολοίπους σε γρήγορο ρυθμό, μετά σταματάει.

    Στην πρόσφατη δημοσκόπηση είδαμε το λαγό ( τσιπρας) να φτάνει στο 18% σε πολύ λίγο χρόνο και χωρίς την πολιτική παρουσία που θα δικαιολογούσε το ποσοστό αυτό.
    Δεν νομίζω η “φασαρία” που έγινε στην είσοδο του οτε να δικαιολογεί την μεταφορά στο συριζα τόσο μεγάλου ποσοστού, το νεαρό τής ηλικίας ίσως, αλλά δύσκολο!

    Για το μιντιακο κατεστημένο της χώρας ο ΓΑΠ, γιος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, είναι εν δυνάμει πρωθυπουργός, αν λάβουμε υπόψη και τον 8ετη πολιτικό κύκλο που λαμβάνει χώρα τις τελευταίες 2 δεκαετίες στη χώρα.

    Στην συνείδηση των πολιτών όμως το πασοκ είναι πρόβλημα, για το λογο αυτό το πασοκ δεν “τραβάει”.

    Έτσι κατά την γνώμη μου επινοήθηκε το μεγάλο ποσοστό του συριζα ώστε να φοβίσει καταρχήν το μεσοαστό που έτσι κ αλλιώς είναι φοβισμένος-χαζεμένος, αλλά και να κάνει τον ΓΑΠ να τρέξει.

    Νομίζω ότι το διάστημα μέχρι αλλά και μετά το συνέδριο θα είναι πολύ κρίσιμο για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. «και τι σε νοιάζει εσένα ρε Μυλωνάκη εμείς ξέρουμε και άλλα πράγματα σαν και σένα είμαστε;»

    ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝΕ ΚΥΡΙΕ ΜΥΛΩΝΑΚΗ.
    ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ Τ ΌΛΙΓΟΝ
    ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΗΚΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΤΟ "ΤΕΩΣ".
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΕΙΔΗΣΗ?
    ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
    "ΜΗΔΕΝ"?
    ΜΑΛΛΟΝ ΒΛΑΧΟΣ ΜΕ "ΠΙΣΤΕΥΩ" ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΟΠΟΤΕ ΣΟΥ ΑΠΟΔΙΔΩ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ
    "ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ 3 Μάρτιος 2008 8:57 μμ

    Μια ζωή διαιωνίζεται η κατάσταση στο δημόσιο επειδή όταν κάποιος εκ των έσω αντί να "τα κάνει πλακάκια" κατά τη λαική έκφραση "τους δίνει" εμφανίζονται διάφορα κομματόσκυλα σαν κιεσένα και λαικίζουν. Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι κανένα δεν ενδιαφέρει πως διορίστηκε πριν 30 η 40 χρόνια(και αν υπάρχει και κάτι μεμπτό) αλλά το γεγονός ότι σήμερα το σύστημα προαγωγών είναι εξ'ολοκλήρου διεφθαρμένο και κάποιος βγαίνει ΕΠΩΝΥΜΑ και το περιγράφει με λεπτομέρειες. Το δε υπόλοιπο σχόλιο σου είναι άσχετο με το θέμα. Μπορώ μάλιστα να σου βρω μια ανάλογη λίστα για τη Γερμανία τη Σουηδία κλπ που θα είναι πιο σοκαριστική.

    3 Μάρτιος 2008 9:27 μμ

    Φτάνει με το μύθο της αξιοκρατείας στον ιδιωτικό τομέα.
    Μου φαίνεται πως αυτό που καταγγέλεις για το δημόσιο τομέα είναι μία ανεκπλήρωτη κρυφή σου επιθυμία που δεν ισχύει για όλους τους δημ. υπαλ. αλλά για τους διεφθαρμένους. Φαίνεται όταν έκαναν τη μοιρασιά στην τοπική κομματική σου οργάνωση σαφησαν απέξω και τώρα γκρινιάζεις. μη ρωτάς τι μπορεί να κάνει το κόμμα σου για σένα αλλά τι μπορείς να κάνεις εσύ για το κόμμα σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μάλλον ο 68 στην κομματική επετηρίδα είχε πλούσιο βιογραφικό σαν του 28 στο ΟΣΕ.
    Αλλά το κομματικό υπερισχύει.
    Καλά δεν ανακαλυψαμε και την Αμερική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το πράσινο παρακράτος

    Αυτό το σήριαλ με τον Νικολιτσόπουλο αρχίζει να γίνεται βάναυσα προκλητικό.
    Αν ήταν ένας κοινός θνητός στη θέση του θα είχε συρθεί με τη βία στον ανακριτή, έστω και αν είχε προσκομίσει τρελόχαρτα από παγκασμίως φήμης ψυχιάτρους.
    Ο Κ. Κολιτσόπουλος, όμως δεν είναι κοινός θνητός!!!
    Είναι «στέλεχος» του πράσινου παρακράτους!!!
    Το λαμόγιο της κρρατικής, πράσινης γραφειοκρατίας: Του συνδικαλιστικού πράσινου παρακράτους!!!
    Και τώρα γνωματεύουν και πράσινοι ψυχίατροι: Γιάννης Παπαδάτος!!!
    Μα τέλος πάντων. Ποιος κυβερνάει αυτό τον τόπο; Ακόμα στην εξουσία βρίσκονται τα παρακρατικά, πράσινα λαμόγια; Τέτοια βάναυση προσβολή της νοημοσύνης μας δεν έχει ξανασυμβεί!!!
    Μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει!!!
    Άκου, γνωματεύει ο Παπαδάτος…
    Πάλι καλά που δεν εμφανίστηκε και ο Πολυζογώπουλος σαν ψυχίατρος!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κύριε Μυλωνάκη υπήρξατε συνδικαλιστής; Αυτό μόνο.Τέλος.

    Κυρία Τασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πάλι καλά που δεν εμφανίστηκε και ο Πολυζογώπουλος σαν ψυχίατρος!!!!!!!!!

    3 Μάρτιος 2008 10:59 μμ

    ΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΤΕ.
    ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΓΣΕΕ
    ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΚΑΤΙ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ.
    ΤΟΥΣ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
    ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΛΑ, ΜΑ ΟΛΑ.
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΧΟΥΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΚΟΜΑ
    ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΥΤΗ ΚΑΤΑ ΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 3 Μάρτιος 2008 8:57 μμ, είπε :
    "...αντι να πανε να δουν πως δουλευει ενα ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ..."

    Πρόσεχε αγοράκι/κοριτσάκι, μήν μπλεχτή η σκανδάλη στο μπρασελέ τού ROLEX σου καί έχουμε κανά τραύμα στα καλοθρεμμένα οπίσθια μαλακά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κύριε Μυλωνάκη υπήρξατε συνδικαλιστής; Αυτό μόνο.Τέλος.

    Κυρία Τασία

    3 Μάρτιος 2008 11:05 μμ


    M A Ρ T Y Ρ Ι Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ueΟι νταβατζήδες είχαν στήσει το κύκλωμα παρακολούθησης Καραμανλή σε συνεργασία με την Αμερικάνικη Πρεσβεία πολύ πριν τη γνωστή περίοδο των υποκλοπών. Παλαιότερα μεσολαβούσε "αυθόρμητα" η "17η Νοέμβρη". Τώρα υπάρχουν άλλες μέθοδοι χειραγώγησης του συστήματος!
    Κάτι σούρτα φέρτα του Καραμανλή με Ρώσους, είχαν τρομάξει το "γοητευτικό" κόσμο του Επενδυτή-Νταβατζή. Ο Καραμανλής τόπαιζε ανεξάρτητος, οπότε πρέπει να του ψήσουν το ψάρι στα χείλη. Δεν τους έβγαινε εύκολα, οπότε ενεργοποίησαν κλασικούς μηχανισμούς παρακολούθησης με ρουφιάνους, κοριτσάκια, λεσβίες και αγοράκια για να εκβιάζουν ένα σύστημα που θεωρούν ότι τους ανήκει άνευ όρων. Όσο πιο κοντά γίνεται στον Καραμανλή και στην Νατάσα, τόσο πιο καλά..
    Αμερική, CIA και τα δουλικά τους οι νταβατζήδες (θύματα συχνά και οι ίδιοι διαφόρων εκβιασμών "μυστικών" ή σκηνοθετημένων πληροφοριών). Έτσι δένεται το σύστημα. Τέτοιους εκβιασμούς με σεξουαλικό περιεχόμενο έχουν υποστεί όλοι οι Πρωθυπουργοί μας, μετά τη Χούντα. Άλλες τόσες (plus κοκαΐνες και αγοράκια) έχουν υποστεί και οι ίδιοι οι νταβατζήδες. Στημένη βρώμα και παγίδες δυσωδίας.
    Για διάλειμμα βάζουμε φωτιές και καίμε όλη την Ελλάδα.
    Ή εμάς ή τίποτα. Με τους Ρώσους ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Γνώμη

    Η δημοσκόπηση, το πουλεν και ο λαγός.

    Αν παρακολουθήσουμε έναν αγώνα στίβου 800μ η 1500 η 3000μ θα δούμε αρκετές φορές κάποιον αθλητή να τρέχει πιο γρήγορα ώστε να παρασύρει και τους υπολοίπους σε γρήγορο ρυθμό, μετά σταματάει.

    Στην πρόσφατη δημοσκόπηση είδαμε το λαγό ( τσιπρας) να φτάνει στο 18% σε πολύ λίγο χρόνο και χωρίς την πολιτική παρουσία που θα δικαιολογούσε το ποσοστό αυτό.
    Δεν νομίζω η “φασαρία” που έγινε στην είσοδο του οτε να δικαιολογεί την μεταφορά στο συριζα τόσο μεγάλου ποσοστού, το νεαρό τής ηλικίας ίσως, αλλά δύσκολο!

    Για το μιντιακο κατεστημένο της χώρας ο ΓΑΠ, γιος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, είναι εν δυνάμει πρωθυπουργός, αν λάβουμε υπόψη και τον 8ετη πολιτικό κύκλο που λαμβάνει χώρα τις τελευταίες 2 δεκαετίες στη χώρα.

    Στην συνείδηση των πολιτών όμως το πασοκ είναι πρόβλημα, για το λογο αυτό το πασοκ δεν “τραβάει”.

    Έτσι κατά την γνώμη μου επινοήθηκε το μεγάλο ποσοστό του συριζα ώστε να φοβίσει καταρχήν το μεσοαστό που έτσι κ αλλιώς είναι φοβισμένος-χαζεμένος, αλλά και να κάνει τον ΓΑΠ να τρέξει.

    Νομίζω ότι το διάστημα μέχρι αλλά και μετά το συνέδριο θα είναι πολύ κρίσιμο για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Γεωργία πάρε με τηλέφωνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Με τις προσληψεις στον ΟΣΕ με τους 307 που ερχονται ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?
    Με τις προσληψεις στον ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ εχει ασχοληθει ποτε κανενας πως μπηκαν οι τωρινοι υπαλληλοι?
    Κυριε μυλωνακη,αυτα που λες τα ακουω βερεσε.
    Ο ΟΣΕ παρακμαζει τυχαια τα τελευταια χρονια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 3 Μάρτιος 2008 8:31 μμ

    φίλε εκ των μπλούπερς,

    συμφωνώ κι επευξάνω για άσχετους μεγαλοδημοσιογράφους κλπ αλλά στο προκείμενο έχεις λάθος.

    συμπαρομαρτούντα = impedimenta ή paraphernalia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Με τις προσληψεις στον ΟΣΕ με τους 307 που ερχονται ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?
    Με τις προσληψεις στον ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ εχει ασχοληθει ποτε κανενας πως μπηκαν οι τωρινοι υπαλληλοι?
    Κυριε μυλωνακη,αυτα που λες τα ακουω βερεσε.
    Ο ΟΣΕ παρακμαζει τυχαια τα τελευταια χρονια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Με τις προσληψεις στον ΟΣΕ με τους 307 που ερχονται ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?
    Με τις προσληψεις στον ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ εχει ασχοληθει ποτε κανενας πως μπηκαν οι τωρινοι υπαλληλοι?
    Κυριε μυλωνακη,αυτα που λες τα ακουω βερεσε.
    Ο ΟΣΕ παρακμαζει τυχαια τα τελευταια χρονια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ.
    Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΧΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΥΠΗΞΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΞΥΠΝΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΩΡΙΝΟΥΣ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ. ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΝΟΜΟΤΥΠΑ. ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΧΟΙ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. καλά εσείς από το ρεσάλτο πρέπει να έχετε τρικυμία στο κρανίο σας.
    πως γίνεται ένας ακροαριστερός να υποστηρίζει τον καραμαλή;
    τι σας φταίει το ιντυμήντια; αυτά με τις χρηματοδοτήσεις το σόρος είναι παπαριές ολκής.

    αριστεροι του πέουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Προς Α. Μυλωνάκη:

    "Δικαίως αγανακτισμέ
    και με τα πάντα αηδιασμέ

    ...."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ....ΘΟΥΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αν πουλήσουν τον ΟΣΕ καραγκιοζάκια έτσι θα γίνονται οι προαγωγές?
    Αλλά τότε θα κλαίτε σαν τις πουτάνες

    Γεωργία πάρε με τηλέφωνο

    Δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΠΑΝΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ (ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΟΜΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ο/Η Μυλωνάκης Ανδρέας είπε...
    … 2 Τα ίδια γινόταν και τότε τα ίδια και χειρότερα γίνονται και τώρα. Υπάρχει η λαική ρύση τι ΣΚ... τι ΜΠΟΚ ( το μποκ είναι το πρώτο στα Τουρκικά )



    Σωστά, μόνο που τώρα ισχύει και μια άλλη παροιμία που λέει:
    « Τα αγγειά γενήκαν θυμιατά και τα σκατά λιβάνι»
    (αγγειά ή αγγεία είναι τα δοχεία νυκτός, κοινώς καθήκια).
    Μια χαρά ειναι τα πράγματα.

    Μίζας Προμήθειος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΠΟΣΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ...ΤΟ PRESS BLOG EXEI XEΣΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ!!

    ΑΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ..ΕΓΚΥΡΩΝ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΔΕΝ!!!

    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ...ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΛΑΚΙΣΑΤΕ.


    ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ Ε?ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ...ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ?

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

    ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΣΠΩΝΕΤΕ.

    ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!!

    ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΧΛΕΥΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΖΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!


    PRESS GR EISTE KOTES!!

    και το καλυτερο?

    ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΕ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ!!

    ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ!!

    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΠΟΣΟ ΓΕΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΡΕΣΣΟΜΠΛΟΓΚΑΚΙΑ!!

    ΤΩΡΑ....ΠΗΔΗΞΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 4 ΟΡΟΦΟ!

    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ@@

    GIA NA DOYME OI BLOOPES THA EMFANIZOYN EKEI TH MOYRI TOYS??

    XAXAXAXA
    E RE GELIAAAAAAAAAAAAAAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. O 32 όμως έριξε τον 21. Και ξεπέρασε ο 51 τον 33. Ο 64 δεν πήρε την προαγωγή που του άξιζε γιατί ήταν με τις άλλες που ψήφιζαν τον 16.Και το τρένο θα σφυρίξει τρεις φορές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Μα καλά. Εδώ κόβουν τη Γιαννάκου κομματάκια στο χειρουργείο και εσύ κύριε Μυλωνάκη από τα Ζωνιανά μας μιλάς για τα νούμερα του ΟΣΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. se autes tis periptoseis ta onomata prepei na legontai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Τι σχεση εχουν αυτες οι μαλακιες που γραφετε, με τον τιτλο του θεματος βρε πανασχετοι και κακομοιρηδες;
    Βαρεθηκα να διαβαζω τα ιδια και τα ιδια.Πηγαινετε καμμια βολτα σε καναν ψυχιατρο, μπας και γινετε ανθρωποι και μετα, παλι εδω.
    Μ αυτα που γραφετε, σε λιγο, κανεις εχεφρων ανθρωποε δεν θα διαβαζει τα περιωνυμα βλογ και ετσι η κυβερνηση, θα εχει λυσει το προβλημα, "αναιμακτα".
    Καλυτερα να βλεπω τη Μενεγακη, παρα να ξεστραβωνομαι προσπαθωντας να διαβασω κατι καλο και να βλεπω τις γνωστες επαναληψεις .Νισαφι πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος Ο/Η OI ANAΡΧΙΚΟΙ είπε...

    Μπορώ μάλιστα να σου βρω μια ανάλογη λίστα για τη Γερμανία τη Σουηδία κλπ που θα είναι πιο σοκαριστική.

    3 Μάρτιος 2008 9:27 μμ

    Ελα ο 8.57 ειμαι, τωρα μπηκα παλι, το μερο-νυχτο καματο βλεπεις !!!
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΣΟΥΗΔΙΑ & ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΑ-ΞΑΝΑ ΛΕΜΕ

    Οσο για το προκυψαν ΜΕΓΑ θεμα του συντροφου σου, Μυλωνακη, το πως διοριστηκε παιζει τον ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΤΑΤΟ ΡΟΛΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ !!!!
    Αν οδηγησω μια σακαρακα και γκρεμοτσακιστω θα μου φατει η σακαρακα; Αν φαω σε ενα βρωμικα σουβλατζιδικο και παθω σαλμονοελα θα μου φταιει το σουβλατζιδικο ;; Δεν ηξερες δε ρωταγες ...
    Οι πιο πολλοι υπαλληλοι μολις παλιωσουν λιγακι παιρνουν στη δουλεια το γιο, την κορη, τη γυναικα, τη γκομενα, το ανήψι και παει λεγοντας ;; Που ζεις νομιζεις ;; ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΙΣ ΞΥΠΝΑΑΑΑΑ

    Οι δημοσιοι υπαλληλοι παρτε το χαμπαρι στην Ελλαδα δουλευουν γυρω στις 120 μερες μετρημενες (εκτος δασκαλους κλπ που ειναι ακομα πιο
    λιγες!!) μια στις τρεις δλδ !!!!
    Το γιατι και το πως το ξερουμε αλλα αυτη ειναι η αληθεια δυστυχως !!!!
    Τραινα δεν εχουμε συγκοινωνιες δεν εχουμε, ο κοσμος σκοτωνεται και μετα θα ασχοληθω εγω με το ΜΕΓΑ προβλημα των προαγωγων ...
    Δεν βλεπεις τους ΠΡΟΑΓΩΓΟΥΣ του δημοσιου βιου με τα λεφτα τα δικα μας αλλα μου θες προαγωγες !!
    Πιο πολυ με καιει να παιρνουν συνταξη οι συνταξιουχοι το πολυ σε ενα μηνα μετα που θα βγουν, παρα 3 και 5 χρονια με καθημερινη τυραννια και γραφειοκρατια την ωρα που οι υπαλληλοι του ΙΚΑ την παιρνουν σε ΔΥΕΤΕΡΟΛΕΠΤΑ και ειναι και διπλασια-τριπλασια !!!
    Τελειωνω. Συμφωνα με εκθεση του ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΛΕΚΚΑ
    Η Ελλαδα εχει 370.000 δημοσ.υπαλληλους
    Αμοιβονται 16 δις ευρω το χρονο
    Οι 84.000 ΚΑΝΟΥΝ οτι δουλευουν !!!!!!!!!
    Η ΕΡΤ περσυ ειχε ζημια 15 εκατ. ευρω !!!!
    Συμφωνα με τα ΝΕΑ του Σαββατου
    80 δις ευρω εχουν οι Ελληνες (ποιο Ελληνες ;;) καταθεσεις σε χωρες φορολογικους παραδεισους οπως το Λιχτενσταιν

    Οσο για τον κο Μυλωνακη η αδεκαστη ελληνικη δικαιοσυνη θα τον δικαιωσει !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΡΕ


    ΧΑΖΟΚΑΨΑΜΠΕΛΗ


    ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΕ ΚΑΝΩ



    ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΤΟΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ

    ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


    ΔΕΝ ΦΤΟΥΡΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ


    ΣΕ ΦΑΓΑΝΕ ΛΑΧΑΝΟ


    ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ


    ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ


    ΚΑΨΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


    ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ


    ΜΕ ΠΟΥΛΗΜΕΡΝΑ ΑΡΘΡΑ


    ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΚΕΣ


    ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΕΦΗΜΕΙΔΕΣ


    ΑΛΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Παιδια να ανοιγουμε και κανα λεξικο που και που ε ;;;
    9.45
    Ρήση = σπουδαίος λόγος, φράση, ομιλια και οχι ρύση
    Ρύση ειναι η κληση της στεγης

    1.01
    Χλεύη και οχι χλευει
    η χλεύη ειναι η εντονη αποδοκιμασία, συμφωνα με μινι λεξικο Τεγοπουλου, Φυτρακη = σκώμμα, περιπαιγμα που περιεχει υβρη ή περιφρονηση

    Πλακα πλακα το "Μικρο Ελληνικο λεξικο" Τεγοπουλου-Φυτρακη το συστηνω ανεπιΦυλακτα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ο/Η Μυλωνάκης Ανδρέας είπε...

    … 2 Τα ίδια γινόταν και τότε τα ίδια και χειρότερα γίνονται και τώρα. Υπάρχει η λαική ρύση τι ΣΚ... τι ΜΠΟΚ ( το μποκ είναι το πρώτο στα Τουρκικά )

    Σωστά, μόνο που τώρα ισχύει και μια άλλη παροιμία που λέει:
    « Τα αγγειά γενήκαν θυμιατά και τα σκατά λιβάνι»
    (αγγειά είναι τα δοχεία νυκτός, κοινώς καθήκια).
    Καταλαβαίνετε ότι μιλάμε για πλήρη ανατροπή των αξιών!
    Συνεπώς δεν πρέπει να σας εκπλήσσει τίποτε από αυτά τα περίεργα που συμβαίνουν στη πατρίδα μας. Μάλλον το αντίθετο…
    Δηλαδή όσο πιο παράλογο, εγκληματικό και βλακώδες είναι κάτι, τόσο μεγαλύτερη πιθανότητα έχει να εφαρμοστεί εδώ!
    Θέλετε παραδείγματα;
    Υπάρχει κάτι πιο βλακώδες και εγκληματικό στον χώρο της κοινωνικής ασφάλισης από το να λυμαίνεται το κράτος τα ποσά των ταμείων έναντι ασήμαντου επιτοκίου;
    Και όμως έγινε!
    Υπάρχει κάτι πιο βλακώδες και εγκληματικό στον χώρο της παιδείας από το να αλλάζει το σύστημα εισαγωγής στην ανώτατη εκπαίδευση κάθε λίγο;
    Και όμως έγινε και εξακολουθεί να γίνεται!
    Υπάρχει κάτι πιο βλακώδες και εγκληματικό στον χώρο της πολιτικής από την εξαγγελία προεκλογικών υποσχέσεων που δεν θα υλοποιηθούν!
    Αυτό κι αν γίνεται!
    Ποιος έδωσε το δικαίωμα στους πολιτικούς αγύρτες να παίζουν με τις προσδοκίες της Ελληνικής κοινωνίας;
    Δηλαδή η κλοπή 100 € είναι ποινικό αδίκημα και τιμωρείται, ενώ η λεηλασία των ελπίδων ενός ολόκληρου λαού είναι προεκλογική υπόσχεση και παραμένει ατιμώρητη;
    Υπάρχει κάτι πιο παράλογο, βλακώδες και εγκληματικό από την συγκέντρωση του μισού πληθυσμού της χώρας στην Αθήνα;
    Πρόκειται για μοναδική περίπτωση πολιτικής ηλιθιότητας σε παγκόσμιο επίπεδο. Και όμως έγινε και είναι πολιτική απόφαση!
    Τι κίνητρα δόθηκαν για να μην εγκαταλειφθεί η επαρχία;
    Οι εκάστοτε αρμόδιοι βλάκες θα έπρεπε να έχουν αντιληφθεί το στοιχειώδες:
    «Ότι εγκαταλείπεται διεκδικείται από άλλους. Και ότι διεκδικείται, μεσοπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα καταλαμβάνεται»
    Θέλετε κι άλλα;
    Η ανεργία στους νέους είναι περίπου 30 % και οι αρμόδιοι δίνουν κίνητρα στους πολύτεκνους! Για φτάσει στο μέλλον στο 50 % !! Και για ακόμη φτηνότερα μεροκάματα!
    Έχουν καταντήσει τους Έλληνες τζογαδόρους που τζογάρουν στον αριθμό των παιδιών τους!
    Οι οικογένειες με ένα παιδί στην Ελλάδα είναι πάνω από 40 %.
    Αν οι αρμόδιοι είχαν προκοπή, θα έπειθαν αυτά τα ζευγάρια να αποκτήσουν κι άλλο ένα παιδί και το πρόβλημα της υπογεννητικότητας θα είχε λυθεί.
    Δεν μπορούν όμως, γιατί για να δημιουργήσει κάποιος μεγάλη οικογένεια πρέπει να είναι αισιόδοξος για το μέλλον.
    Ποιοι είναι σήμερα αισιόδοξοι στην Ελλάδα; Μάλλον οι αφελείς, οι γλύφτηδες και τα κομματικά σαπρόφυτα.
    Καταλαβαίνετε αν γίνουν και πολύτεκνοι αυτοί, τι ποιότητα θα έχει η ελληνική κοινωνία στο μέλλον!
    Εκτός αυτού, υπάρχουν 7,5 εκατομμύρια Έλληνες στο εξωτερικό.
    Γιατί έφυγαν αυτοί; Προφανώς γιατί δεν ζούσαν καλά στον τόπο τους.
    Πιο απλά για να χορτάσουν ψωμί, γιατί ο τόπος τους δεν μπορούσε να τους ταΐσει. Γιατί δεν απευθυνόμαστε σ’ αυτούς να γυρίσουν πίσω, αφού χωράει κι άλλους τούτος ο τόπος; (Χαζοί είναι να γυρίσουν;).
    Ποιος να απευθυνθεί και με τι να τους προσελκύσει;
    Λυπάμαι που τα γράφω αυτά, αλλά δυστυχώς δεν είναι υπερβολές!
    Ο μόνος τρόπος να επιβιώσουμε είναι να καταλάβουν οι ξένοι πόση πλάκα έχουμε και να μας πληρώνουν για να γελάνε!
    Μήπως άρχισε να γίνεται και δεν το καταλάβαμε;
    Και ο μόνος τρόπος να βελτιωθούμε είναι να καταλάβουμε το χάλι μας και να ντραπούμε για την κατάντια μας.
    Όποιος λαός αισθάνεται «υπερήφανος» δεν έχει κανένα λόγο να βελτιωθεί.
    Ζει μέσα σε μια εικονική πραγματικότητα μεγαλείου και δόξας κι ας πέφτουν βροχή οι σφαλιάρες.
    Και βέβαια όταν τον επισκέπτεται κάποιος αρχηγός ξένου κράτους – ειδικά μεγάλου κράτους - ξέρει πολύ καλά να κολακεύει τον εθνικό του εγωισμό.
    «Είναι ιδιαίτερη χαρά για μένα να βρίσκομαι στην χώρα σας, κοιτίδα του πολιτισμού
    ( ή εφαλτήριο της ανθρώπινης σκέψης ή πρωτοπόρο των εξερευνήσεων του πνεύματος και όχι μόνον ή λίκνο της δημοκρατίας ή … κλπ. κλπ.)
    Και οι ηλίθιοι χαίρονται και πιστεύουν ότι μόνο σ’ αυτούς τα λέει. Δεν ξέρουν ότι τις ίδιες γλοιώδεις φράσεις με μικρές παραλλαγές θα πει και παραπέρα μόλις διαβεί τα σύνορα.
    Κάποτε ο Θανάσης Κανελλόπουλος (Ένωση Κέντρου και μετά Νέα Δημοκρατία) είχε πει το εξής:
    «Η Ελλάδα μοιάζει με βιβλιοθήκη που στα πιο ψηλά ράφια βάζουμε τα πιο άχρηστα βιβλία»
    Μήπως ήρθε η ώρα να γυρίσουμε τη βιβλιοθήκη ανάποδα;

    DOMINUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΓΣΕΕ μου «ΥΠΕΞΑΙΡΕΙ»ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ 17 ΧΡΟΝΩΝ
    ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΑΣ Η ΓΝΩΣΤΟ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟ BLOG TOY AΠΟΛΥΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΓΣΕΕ http://apasxolisi.wordpress.com Με τον πιο ωμό , κανιβαλικό παράνομο καταχρηστικό ΤΡΟΠΟ καταστρατηγώντας τον ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΓΣΕΕ –ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑ - ΜΕ ΑΠΕΛΥΣΑΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΤΟΥ 2004 ΝΥΧΤΑ , ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ , ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΑ ΚΑΝΙΒΑΛΙΚΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΓΣΕΕ -ΝΑ «ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΟΥΝ» ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 17 ΧΡΟΝΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ( ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ! ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΨΕΥΤΟ ΑΝΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ 100.000 ΕΥΡΩ -ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΕΦΥΓΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ -ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΗΘΕΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ …. -ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΤΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΥΤΑ … ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ..ΠΕΤΥΧΑΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΑ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ… ΒΑΛΟΝΤΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ … -ΑΛΛΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ…συνεχίζω των αγώνα δικαστικά – ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΜΕ προσφυγή στο εφετείο … ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟ «ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΣΜΟ» --- ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ …ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ --- Η ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΛΥΣΑΝ---- ΕΛΕΩ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ … ΚΑΝΟΝΩΝ …ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ! ΒΕΒΑΙΑ Η ΨΕΥΤΟ ΑΝΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΓΙΑ ΤΑ 100.000 ΕΥΡΩ … ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ! ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ …. ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ….ΘΑ ΈΠΑΙΡΝΑΝ ΚΑΙ «ΠΡΟΙΚΑ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ Η Τις ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΣΕΕ ---

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Την ανησυχία του για τις εσωτερικές και τις διεθνείς εξελίξεις εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας στον Κάρολο Παπούλια κατά τη διάρκεια συνάντησής τους την Τρίτη.

    Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι η πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση θέτει στο περιθώριο τη νέα γενιά και διαρρηγνύει την κοινωνική συνοχή.

    Εκτός αυτού δήλωσε πως ο ΣΥΝ αντιμετωπίζει τη μονομερή ανακήρυξη της ανεξαρτησίας του Κοσόβου με μεγάλη ανησυχία και εξέφρασε την αντίθεσή του σε οποιοδήποτε συμψηφισμό σχετικά με την ονομασία της ΠΓΔΜ.

    Σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα ο πρόεδρος του ΣΥΝ υπογράμμισε ότι η Ελλάδα οφείλει να παλέψει για μια κοινώς αποδεκτή λύση με γεωγραφικό προσδιορισμό.

    Ωστόσο, ανέφερε πως οι εξελίξεις στο Κόσοβο είναι περισσότερο ανησυχητικές από το πρόβλημα της ονομασίας, το οποίο, όπως επεσήμανε, «μας ταλαιπωρεί εδώ και 15 χρόνια και θα έπρεπε να είχε λυθεί».

    Ο κ. Τσίπρας καταδίκασε κάθε ενέργεια αλυτρωτισμού εκ μέρους των Σκοπίων, υποστηρίζοντας ότι το θέμα της ονομασίας δεν πρέπει να λυθεί στη βάση ξένων παραγόντων και συμφερόντων.

    Σε ό,τι αφορά το επικείμενο συλλαλητήριο για το φλέγον ζήτημα, ο πρόεδρος του ΣΥΝ εξέφρασε την αντίδρασή του και υποστήριξε πως θα ήταν σημαντικό να πραγματοποιούνταν συλλαλητήρια για τα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα που μαστίζουν τη χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση