GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ανόητη και παράλογη" κατηγορία...

. "Ανόητη και παράλογη" χαρακτήρισαν την κατηγορία που τους αποδόθηκε τα τρία μέλη των "Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα" π...

.
"Ανόητη και παράλογη" χαρακτήρισαν την κατηγορία που τους αποδόθηκε τα τρία μέλη των "Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα" που συνελήφθησαν στην Ολυμπία, κατά την Τελετή Αφής της Φλόγας. Η κατηγορία είναι ότι προσέβαλαν "τα εθνικά σύμβολα" της χώρας μας, αδίκημα που διώκεται με βάση το άρθρο 361 του Ποινικού Κώδικα. "Δεν είχαμε σκοπό να προσβάλουμε το ολυμπιακό πνεύμα και την Ελλάδα αλλά να διαμαρτυρηθούμε κατά της πρακτικής της Κίνας και να ενθαρρύνουμε τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή ώστε να προτρέψει την κυβέρνηση της Κίνας να σεβαστεί τα ανθρώπινα δικαιώματα, όπως αναφέρονται στον ολυμπιακό χάρτη των Ολυμπιακών Αγώνων", δήλωσαν
Η δίκη τους θα γίνει στις 29 Μαΐου στον Πύργο. Λέτε να καταδικαστούν;;
---------------------------------------------

40 σχόλια

  1. ΠΕΡΙΕΡΓΟ...
    ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ...

    ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ" ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ
    ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.

    ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ"
    ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΕΧΤΑ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ..ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ...
    ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΟΚΡΑΤΙΑ
    ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ.

    ΜΠΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προφυλακιστέος κρίθηκε ο εργατολόγος, Χρ. Νικολιτσόπουλος

    Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την περίπου 12 ωρών απολογία του ενώπιον του δεύτερου ειδικού ανακριτή ο εργατολόγος, Χρήστος Νικολιτσόπουλος που κατηγορείται στην υπόθεση Ζαχόπουλου.

    Ο εργατολόγος κλήθηκε να απολογηθεί για τις κατηγορίες της απόπειρας εκβίασης από κοινού, παράβασης του νόμου περί προσωπικών δεδομένων από κοινού και συμμετοχή σε απόπειρα αυτοκτονίας από κοινού.

    Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας και την ομόφωνη κρίση ανακριτή και εισαγγελέα, οι συνήγοροί του κ.κ. Νίκος Μαυρομάτης και Γιάννης Κότσιος προέβησαν στην ακόλουθη δήλωση:

    «Ο βαρέως ασθενών εντολέας μας κρίθηκε αδίκως προσωρινά κρατούμενος. Θυσιάστηκε ως Ιφιγένεια προκειμένου να άρει τις αμαρτίες τρίτων για τις οποίες δεν έχει ευθύνη. Επειδή, όμως, συνεχίζει να έχει εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη θα συνεχίσει την προσπάθειά του γιατί είναι αθώος. Κατέθεσε την αλήθεια διότι αυτή είναι ο μόνος σύμμαχός του, καθώς δεν μετείχε, ούτε μετέχει σε θολές συμφωνίες, ούτε προσπάθησε να διαστρεβλώσει την αλήθεια και την κοινή λογική όπως ήδη έχει γίνει σε αυτή την υπόθεση».

    Σε ερώτηση τι ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος για την κατηγορία της απόπειρας εκβίασης, οι συνήγοροί του επανέλαβαν ότι είναι αθώος, τονίζοντας ότι «η εκβίαση είχε συντελεστεί πολύ πριν την 20η Νοεμβρίου, οπότε συνάντησε την 35χρονη».

    Επίσης, σύμφωνα με τους συνηγόρους του, ο κ. Νικολιτσόπουλος έλαβε γνώση για πρώτη φορά σχετικά με την ύπαρξη κασέτας κατά την επίσκεψή τους (με την 35χρονη) στην εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ». Προηγουμένως, γνώριζε αόριστα την ύπαρξη ενός υλικού, χωρίς να ξέρει τι ήταν αυτό το υλικό.

    Ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί απόψε στην Ασφάλεια και αύριο το πρωί θα μεταχθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου σύμφωνα με τους συνηγόρους του θα ζητήσει να κρατηθεί στο νοσοκομείο των φυλακών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΩΣΤΑΚΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ..
    Ο ΜΠΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ..
    ΧΑΧΑΧΑ

    ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ
    ΔΟΥΛΕΥΕ...

    ΤΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΑ" ΜΜΕ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΑΝ..
    ΕΓΡΑΦΑΝ..ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ "ΠΙΕΖΟΥΝ"
    ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ..

    Η ΝΤΟΡΙΤΣΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΕ.."ΣΚΛΗΡΑ"
    ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΕΝΗ..


    ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ
    ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 11:44 μμ, 11:47 μμ

    Το θέμα είναι τι θέλει ο λαός, αν ο λαός είναι υπέρ της θεοκρατίας και του Δαλάι Λάμα, τι να κάνουμε; Να αλλάξουμε τον λαό; Nα τον διαφωτίσουμε ναι, αλλά όχι και να του επιβάλλουμε εμείς τη "σωστή" άποψη, πάει πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγκυρες δικαστικές πηγές εκτιμούν ότι το πόρισμα του γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή, το οποίο έφερε στο φως ο ΕΤ και κατέγραψε το «παράτυπο» της εισαγωγής του εμπλεκομένου στην υπόθεση Ζαχόπουλου στο Αιγινήτειο, μπορεί να δημιουργήσει νέα δεδομένα στην υπόθεση εν όψει της απολογίας του εργατολόγου.

    Προσθέτουν δε ότι «δεν αποκλείεται να διαμορφωθεί δυσμενές κλίμα για τον κατηγορούμενο».
    Το πόρισμα φαίνεται ότι βρίσκεται στα χέρια του 2ου ειδικού ανακριτή Δημήτρη Οικονόμου, ο οποίος προφανώς θα ασχοληθεί και με αυτήν την παράμετρο, αφού εμμέσως γίνεται λόγος για «μεθόδευση» της εισαγωγής του με τη γνωμοδότηση που υπέγραψε ο επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Γ. Καράμπελας.

    Ο δικαστικός λειτουργός αναμένεται να του υποβάλει σχετικές ερωτήσεις, αφού ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης έχει αναφερθεί σε «σειρά συμπτώσεων που έχουν συμβεί προκειμένου να νοσηλευτεί στο Αιγινήτειο και όχι σε κάποιο από τα άλλα πέντε ψυχιατρικά νοσοκομεία που εφημέρευαν».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε πούστιδες Ελληνες τόσα χρόνια σας γαμάγαμε με τον Εβραιοχριστιανικό
    θεό μας και ακόμα μυαλό δεν βάλατε.
    Θα σας γαμίσουμε το μυαλό ρε για 1000 χρόνια κόμα τσογλ΄΄ανια του κερατά που θέλετε να μιλάτε ακόμα για Απόλλωνα και πράσινα άλογα.
    έρχετε νέο κύμα βιασμών .
    κρατηθήτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. TI ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ BLOGER “ BLOOPERS TEAM; ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ, ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΩΝ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΔΩΘΕ- ΚΕΙΘΕ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ…ΩΣ ΤΡΩΓΛΟΔΥΤΗΣ;

    Αρχίσαμε μια σοβαρή εκστρατεία. Για τη μείωση του άθλιου φαινομένου αρκετών blogs οι οποίοι ατυχώς
    ξερνάνε τον άπατο των ψυχικών ασθενειών που τους κληροδότησε η φύση. Ξέρουμε ότι δεν θα κομίσουμε πολλά. Αλλά πιστεύουμε ότι η πλειοψηφία των υγιών μπλοκερς θα θελήσει να προστατεύσει τη σοβαρότητά της, την γόνιμη ελευθερολαλιά της… Και δεν θα αφήνει σε κοινούς κολοβούς ψυχικά-πνευματικά… να προσδιορίζουν την ταυτότητα του ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

    Έχουμε τονίσει και υπερασπιζόμαστε την ελευθερολαλιά παντός μπλόγκερ και να σταματήσουν κάποιοι ηλίθιοι εξ αυτών να ομιλούν περί δημοκρατίας και ανεξέλεγκτικης έκφρασης κι άλλα ανάλατα και παχυλά..



    ΄Εχει μπουκώσει το διαδίκτυο από ασθενείς, οι οποίοι βγάζουν σεργιάνι, στο θεαθείναι ό,τι εμετικό τους κατεβαίνει. Αυτός ο αληταράς από τον Καναδά BLOOPERS TEAM ανδροπρεπώς κρύβεται- ο κουκουλοφόρος …είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα αθλιότητας στο διαδίκτυο. (Να τον χαίρεται … η press-gr.. που τον φιλοξενεί....

    Ο νόμος είναι ένας: Η ευπρέπεια και ο αυτοσεβασμός μας.

    Δεν μπορούμε πια να ανεχόμαστε .Δεν χρειάζονται νόμοι και κανόνες.… εν ονόματι μιας απατηλής και διαστρεβλομένης ελεύθερης έκφρασης… μια και είναι εκ γεννησιμιού αλητεία, όπως αυτός τσόγλανος BLOOPERS TEAM!



    Γιατί στοχοποιούμε μόνον αυτόν; Διότι απλά το παίζει και τσαμπουκάς… αν και πουτανίτσα κρυφίως…

    ΡΕ αν έχεις όρχεις … βγες και βρίσε τους πάντες από τον Καραμανλή, έως Τσίπρα κι εμάς… αλλάμε το ονοματάκι σου ρε μπάσταρδε, ουτιδανέ!

    Θα μπορούσαμε επίσης να αναφερθούμε α) στο press-gr, β) sector 13, που παρουσιάζουν μεν ενημερωτικό καλό ενδιαφέρον… αλλά κι αυτοί είναι κουκουλοφόροι, κατσαπλιάδες και τρωγλοδύτες… Παράδειγμα: Η ταυτότητα της press-gr έχει έδρα την ΙΝΔΙΑ… αν και ξέρουμε ότι είναι από τα …ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ π.χ.!

    Χρησιμοποιούν και τα δύο αυτά μπλόγκς χυδαιότητες , που δεν ξέρουμε αν ο παππούς, η γιαγιά και τα εγγόνια τους όταν πέσουν πάνω στην θλιβερή ιστοσελίδα τους πως θα αισθανθούν…ΜΕ τους …εκλαμπρότατους …φιλοξενούμενούς τους;



    Έχουμε να κάνουμε με κοινούς αντάρτες … που χτυπάνε σήμερα εδώ… και την επομένη… κρυβόνται σε σπηλιές Νταβέλη… (που αυτός μεν είχε έναν ρομαντισμό για την εποχή του) … μα οι σήμερα τέτοιοι μπλογκερς… είναι ξεβράκωτοι! Μαλακόσποροι!Ο Νταβέλης κάλπαζε… Ρομπέν των Ορίων… ηταν… και η Πεντέλη βογκούσε!

    Αυτοί οι ΝΟΝΑΜΕ αλήτες πως εμφανίζονται... με ποιό σοβαρό δημόσιο λόγο... ;

    ΤΟΛΗΣ ΣΠΑΡΤΑΣ!...

    (Εσείς ρε καριόληδες έχετε όνομα;) ΟΥΣΤ ...Κοπρόσκηλα!



    Κάπως έτσι προέκυψε το ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ…

    Η δωρεά που μας εδόθη, εμείς την τσαλαβουτάμε στη λάσπη…

    ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ αδρανείς… Δράσατε κατά του θλιβερού φαινομένου. Δεν μπορείτε να αναπνέετε τον ίδιο αέρα με μερικούς χυδαίους «μπλογκερς». Για την τιμή και σοβαρότητα που κουβαλάτε. ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ… ΑΠΟΦΛΟΙΏΣΤΕ ΤΟΥΣ!

    Ο μόνος Νόμος είναι στα χέρια σας… Απολακτίσετε αυτούς τους κλινικά ασθενείς από το διαδίκτυο… Σας –μας- ευτελίζουν ….

    O κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΤΡΑΔΗΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΡΓΑ ΑΥΤΗ ΤΩΝ BLOOPERS TEAM!

    Είδα με ικανοποίηση οτι ξεκινήσατε τον αγώνα τον καλό για το ξεμπρόστιασμα ολων αυτών που απλά ανοίγουν τον δρόμο για την επιβολή μέτρων λογοκρίσιας εναντίων ανθρώπων που διακονούν την δημοσιογράφια επώνυμώς.

    Ως THYMA των Bloopers , το βάζω σε παρένθεση γιατί θεωρώ οτι πρέπει να ετοιμάζεις την μαχαίρα σου για αξιοτερους εχθρους οπως ελεγε και ο Νιέτζε . Δεν μπορώ παρα να μην συνμένο... το αρθρο σας . Οι κυριοι αυτοί με έχουν κατηγορήσει οτι ρουφιάνεψα στην εταιρεία που εργάζεται ενα απο τα μέλη αυτής της SYMMORIAS φαίνεται οτι κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια όταν εκβίαζουν οποιονδήποτε τολμά να έχει αντίθετη γνώμη απο αυτούς΄, όταν χυδαιολογούν εναντίον οποιουδηποτε έχει αντίθετη άποψη απο αυτούς , όταν προσπαθούν να συνετήσουν τον διαφωνούντα με τις πράξεις τους με απειλές οτι θα του καταστρέψουν την καριέρα είτε οτι γνωρίζουν για επικοινώνια που είχε με συγκεκριμένη εφημερίδα , αλήθεια πως μπορούν να γνωρίζουν για το περιεχομενο
    προσωπικών επικοινωνίων?



    Η ευθύνη πλεον ανήκει σε ολους μας. Ανήκει σε ολους αυτούς που τους δινουν βήμα .Ανήκει σε ολους αυτους που τους ανέχονται . Ανήκει σε αυτούς που δεν αντιδρούν. Οχι γιατί επιτρέπουν απλά σε αυτήν την αλητεία να επιβίωνει αλλά γιατι επιτρέπει σε ανεξάρτητες αρχές και διαπλεκόμενους δημοσιογράφους αν απεργάζονται το τελός της δημοσιογραφίας του διαδικτυου.Γιατι ας τους Ξεμπροστιασουμε εμείς! πριν ειναι αργά.. και μια είδηση!

    Αξίζει να δουμε πόσα μπλογκ υπάρχουν μονο και μονο για την εξυπηρετηση πολιτικών συμφερόντων και για να γινουν αρεστοι οι μπλογκεράδες των στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης .. ετσι για να αρχίσει το ξεσκαρτάρισμα..
    O φιλος αλλά και συνεργάτης σας,

    Χρήστος Λουτράδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. νεα ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΗ !!!!
    θα ΒΓΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ !!!! ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ

    ΠΑΣΟΚ 32 %
    ΝΔ 28 %
    ΣΥΡΙΖΑ 9 %
    ΚΚΕ 6,7 %
    ΛΑΟΣ 3,7%
    ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 1,2%
    ΑΔΙΕΥ/ΣΤΗ 19,4 %

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 26 Μάρτιος 2008 11:52 μμ

    Οι αμερικανόδουλοι έχουν πάντοτε δυο μέτρα και δύο σταθμά ανάλογα με την περίπτωση. Μακάρι η Κίνα να πολτοποιήσει όλους τους θρησκευόμενους Θιβετιανούς και να βάλει τέλος στις μαλακίες του κάθε κλαψομούνι Δαλάι Κλάμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 11:44 μμ, 11:47 μμ

    Το θέμα είναι τι θέλει ο λαός, αν ο λαός είναι υπέρ της θεοκρατίας και του Δαλάι Λάμα, τι να κάνουμε; Να αλλάξουμε τον λαό; Nα τον διαφωτίσουμε ναι, αλλά όχι και να του επιβάλλουμε εμείς τη "σωστή" άποψη, πάει πολύ.

    26 Μάρτιος 2008 11:52 μμ

    ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ?
    ΚΑΤΣΕ ΕΔΩ ΝΑ "ΔΙΑΦΩΤΙΣΗΣ" ΤΟΝ
    ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΥΝΤΡΟΦΕ

    ΜΠΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το θεμα κυριοι εινε οτι αυτοι οι ανθρωποι επραξαν το αυτονοητο,να διαμαρτυρηθουν για τα εγκληματα που κανει η ΚΙΝΑ στο θιβετ και εχει και το θρασος να θελει να οργανωσει τους Ολυμπιακους αγωνες για να δειξει στον κοσμο ποσο φιλικη με την ειρηνη εινε αυτη η χωρα.
    Και βγενουν ολοι οι ξερολες εδω περα και μας λενε τα κουμουνιστικα τους φρονηματα.
    Ρε δεν πατε στο.........ολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΠΟΥΣ
    ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ...
    ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΨΟΛΙ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟΤΥΠΙΑ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΥΠΙΑ
    ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ
    ΤΩΝ "ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ",
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΔΑΛΑΙ ΚΛΑΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΕΡΙΕΡΓΟ..
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΟΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ
    ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΑ "ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ" ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΣΕΧΤΑΣ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. νεα ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΗ !!!!
    θα ΒΓΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ !!!!
    με FAX

    ΠΑΣΟΚ 3,2 %
    ΝΔ 28 %
    ΣΥΡΙΖΑ 29 %
    ΚΚΕ 0,7 %
    ΛΑΟΣ 13,7%
    ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 11,2%
    ΑΔΙΕΥ/ΣΤΗ 0 %
    Χωριάτης 000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εδώ τα φτιάξαμε όλα τέλεια...

    Θα φτιάξουμε και το Θιβέτ τώρα !!!

    Καλά μας κάνουν !


    Γραικύλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για όσους φοβούνται την ανεξαρτησία του Θιβέτ δεν είναι το ίδιο με το Κόσοβο, όπως περιέργως πως προωθείται.
    Είναι το ίδιο με το πως ήμασταν πριν το 1821 εμείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Λαικιστες, υποκριτες, και κοτες.

    Η Κινα με την παραμικρη διαδηλωση κατεβαζει τα τανκς και παταει τους διαδηλωτες. Και δεν μιλαω για τους Θιβετιανους, οτι διαδηλωση τολμησουν να αρχισουν το αιμα τρεχει ποταμι σε λιγο.

    Οι Αμερικανοι κανουν πως δεν βλεπουν, βλεπεις εχουν ριξει πολυ δολλαριο εκει, πως θα παρουν τα κερδη τους αν τολμησουν να μιλησουν, οι κινεζοι δεν αστειευοντα, τα κοινικωποιουν ολα σε μια μερα και μετα αντε τρεχα.

    Η Ευρωπη, καλα ασε... ποιος θα μιλησει, ο Σαρκοζι? ειχει αλλες ασχολιες ποιο sexy!

    Η Ελλαδιτσα? Τα ιερα μας συμβολακια και το νιμου της Χαϊδως αναποδα.

    Οι αριστεροι που εδω θεωρουν το δικαιωμα της διαμαρτυριας ιερο (κακη επιλογη λεξης) οχι μονο κανουν την παπια αλλα χειροκροτουν και αποπανω, οχι για να ξερουμε και τι σημαινει αριστερα, χαρη μας κανουν τα κοροϊδακια.

    Οι keep walking και keep eating, καλα τωρα, σοβαροι ηγετες, ολοι ανα τον κοσμο περιμενουν με κομμενη την ανασα τη γνωμη τους.

    Ποιος λοιπον μιλαει?
    υπαρχει κανεις?
    hello, ello, llo, o
    πολυ echo εχει εδω μεσα..


    takis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. I THRISKEIA TOU THIBET EINAI ETI FWTOS BROSTA APO TIN DIKIA SOU
    TWRA EPEIDI DEN KSERETE TIPOTA VOULWNETE VLAKES
    DIAPRATTETAI DIETHNES ADIKIMA STO THIBET KAI OPOIOS SEVETAI TON EAUTO TOU OFEILEI NA DIAMARTYRITHEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΙΕ..
    ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΣΟΥ...ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ.

    ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ




    ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΙΕ..
    ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΣΟΥ...ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ.

    ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ





    ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΙΕ..
    ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΣΟΥ...ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ.

    ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αντε ρε να σώσετε τους γέρους,
    που ψοφάνε πεταμένοι στα ράντζα
    των νοσοκομείων

    και μετά

    σώζετε κι άλλους

    που μάθατε και τα έτη φωτός !


    Γραικύλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 12.40
    ANTE NA PAS GIA YPNO SAXLAMARA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Επίπεδο....

    Ετη φωτός ....


    Χαχαχαχαχαχαχα !

    Που το βρηκες ρε,

    Στο Θιβέτ ?

    Γραικύλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κυκλοφόρησε,

    Νεο Φρεσκότατο βιβλίο των bloopers.

    Η σπασμένη Γγγγγγράνα, η παλιά η Κράνα, η Χοντρή Φακλάνα, ο Σσσσστρατηγός Άνεμος, ο Ρρρρρρίψασπις Αααααγροφύλαξ και το πυ... πυ... πυ... Πυροσβεστικό Κλίσμα (ΩωωωΧ).

    Ενα μπουρδολόγιον Υμνος στον πολιτικό αυτισμό.

    Μια μεγαλειώδης Παπαρολογία.

    Ενας ύμνος σε αυτούς που αναγνωρίζουν την Συμβολή των ΜΑΤ στην πορεία του Εθνους.

    Ενα Ευαγγέλιο για τον φασισμό, την θρησκεία της υπέρμετρης βλακείας.

    Ενα ακόμα ΤΕΡΑΣΤΙΟ Πολιτικό Κλίσμα.

    Μην το χάσετε!

    ...α, να χαθεί!
    ...α να χαθεί να χάνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κύριε Μάκη Βραχιολίδη του Press-Bank.gr συγχαρητηρια για τη μυνηση που καταθεσατε εναντιον του αλητη - γιατι περι αλήτη προκειται - Bloopers "Team". Ο αλήτης αυτός, πάσχει από σύνδρομο διχοτόμησης προσωπικότητας και ξημεροβραδιαζεται στο Press-GR ως αυτόκλητος γκαιμπελίσκος/μοντερέιτορ της κακιάς ώρας. Ηδη υπάρχουν τα στοιχεία του στην ασφάλεια Αττικής και παρακολουθείται εκτενώς για τη σχέση του με γιάφκες μελών της 17 Νοέμβρη. Ο κύριος Καψαμπέλης έχει ήδη "κελαϊδήσει" πληροφορίες γι αυτο το άτομο και η σύλληψή του είναι θέμα ημερών. Συνεχίστε την προσπάθειά σας κι εμείς όλοι ανεξάρτητα από κομματική τοποθέτηση είμαστε μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ELEOS PIA ME TA COPY PASTE GAMW

    ATTENTION WHORES

    Graikyle exeis na peis kati ektos apo tin eksypni ilithiotita peri etwn fwtos?
    nik

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Παπαρολογίες η ελληνική δικαιοσύνη. Εμείς έχουμε συνηθίσει σε τέτοιες μαλακίες. Διαβάστε εδώ και για το Έθνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σε ένα γαλλικό site γράφει οτι θα δώσουν συνέντευξη στην Ελλάδα, αλλά δεν μπόρεσα να το επιβεβαιώσω, γνωρίζεται κάτι?
    http://www.leblogtvnews.com/article-18064217.html
    L’organisation tiendra le jeudi 27 mars 2008 à 11 heures une conférence de presse sur la situation de la liberté d’expression en Chine, à la Maison des Avocats à Athènes.
    Οι ρεπόρτερ χωρίς σύνορα θα δώσουν Συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 27 Μαρτίου στις 11:00 για την ελευθερία έκφρασης στην Κίνα στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθήνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Να καταδικαστουν τα πληρωμενα πρακτορια της Αμερικης που κόπτονται ξαφνικά μετα απο έναν αιώνα για το Θιβέτ, για να μάθουν άλλη φορα να σέβονται!!!

    Αλλιως να παμε και εμεις να κρεμαστουμε απο τον Πυργο του Αιφελ για τα δικα μας εθνικα θέματα! Πρωτα θα φαμε ντοματες και μετα θα παμε φυλακη, η Γαλλια δεν ειναι Ελλαδισταν που ειμαστε ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ!

    Γιατι ρε αλήτες δεν σκούζετε και για το Ισραήλ που γενοκτονεί Παλαιστίνιους; Για την Αμερική που εκτός απο Βιετναμ, Καμπότζη, Ταυλάνδη, Ινδιάνους, Αφγανιστάν, Ιρακ, ειναι πισω απο καθε χουντα και πραξικοπημα;;; Για την Αγγλια που εκανε απιστευτες θηριωδιες στην Νοτιο Αφρικη, οπως και οι Ολλανδοι και οι Γερμανοί αποικιοκράτες; Οπως και στην Ινδια; Στην Σκωτια; Στην Ιρλανδια; Την Κυπρο; Στην Ελλαδα την χουντα ποιος την έκανε; Τα Αρχαια μας ποιος τα κατακλεψε; Στην Αιγυπτο ποσες αρχαιοτητες έκλεψαν; Τα εγκλήματα των κομμουνιστικών κρατων στα Βαλκάνια τα θυμάστε καθολου; Οι Γάλλοι αποικιοκράτες καλυτερα συμπεριφέρθηκαν; Οι Αγγλοι, οι Γάλλοι, οι Ισπανοι που κυνηγανε τους Βάσκους, οι Πορτογάλοι, τι θηριωδιες έκαναν στην Λ. Αμερικη σαν κονκισταδόρες; Το δουλεμπόριο στην Αφρικη ποιος το ξεκίνησε; Τα γεννετικα πειράματα των Γιαπωνεζων στους Κινεζους, και ας τους ριξατε την βομβα, οι καλυτεροι φίλοι σας ειναι!

    Αντε γιατι η ιστορια εχει ΧΟΝΤΡΑ ραμματα για όλους σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ''Οι ρεπόρτερ χωρίς σύνορα θα δώσουν Συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 27 Μαρτίου στις 11:00 για την ελευθερία έκφρασης στην Κίνα στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθήνας''

    Ναι μην χασουνε! Ετρεξαν οι πρόσφατοι εκλεγμένοι του Ξυριζα να φιλοξενησουν την ελευθερια εκφρασης!

    Μιληστε πρωτα για τις θηριωδιες των μογγολοτουρκων εναντιων των Ελληνων, Κουρδων και Αρμενιων, και τις θηριωδιες του Σταλιν στους Ποντιους, και τα εγκληματα των βουλγαρων και των αλβανων στην Β. Ηπειρο, και για τους Κυπριους και μετα να εκφραστειτε οσο θελετε!

    Αμα δεν ταιριάζατε δεν θα συμπεθεριάζατε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ελπιζω να μην κανουν το μοιραιο λαθος οι δικαστικες αρχες στον τροπο αντιμετωπισης των δημοσιογραφων χωρις συνορα να μην αρχiσουν τις αναβολες και αλλες τυπολογίες και να παρουν παραδειγμα μονο την δημοκρατικη! τους συνειδησης, καθαρα, οπως ακομη και ο σαρκοζι! τόλμησε να αναρτησει μεσα στο κοινοβουλιο της ΜΒ μην τρελαθουμε ολοι μαζι στο τελος και παρουμε παρεα τα βουνα τα οποια ετσι και αλλοιως αλλα ειναι καμμενα αλλα υπο κατοχη και παει λεγοντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Και μην ξεχασουν και τα εγκλήματα στην Σερβια!

    Να διαμαρτυρηθειτε και γι αυτα σκατόγαλλοι της CIA εκτος απο οσα προανέφερα παραπάνω!

    Η υποκρισία σας με τσαντίζει ρε βρωμιαρηδες και το οτι πιστευετε ειλικρινα οτι ένας νορμαλ Έλληνας (εκτός απο τους γραικυλους ομοιδεατες σας φυσικα)δεν σας εχει καταλαβει και μας περνατε εσεις για μαλακες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Οι "δημοσιογράφοι χωρίς σύνορα" είναι μια ΜΚΟ που έχει τα κεντρκά της στη Βρετανία και κανείς δεν ξέρει απο πού χρηματοδοτείται.

    Δεν έχει δείξει την ίδια ευαισθησία για το Γκουαντάναμο και το Κόσσοβο - λέτε για να μη θίξει τους Αμερικανούς φίλους της;

    Ο Αρχηγός της οργάνωσης αν και παρασημοφορήθηκε ώς ιππότης της Λεγεώνας στην Γαλλία ΔΕΝ έγινε αποδεκτός απο την ΟΥΝΕΣΚΟ...ΓΙΑΤΊ ΆΡΑΓΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τώρα, έτσι απο περιέργεια, αυτοί οι "ρεπόρτερ χωρίς σύνορα" εχουν κάνει καμιά κινητοποίηση οταν οι ισραηλινοί σκοτώνουν τον κόσμο στο Λίβανο και στην Παλαιστίνη?

    Οταν οι Αμερικάνοι σκοτώνουν αμάχους στο Ιράκ?

    Μπορεί να'χουν κάνει δηλαδή οι άνθρωποι,δε λέω,δεν ξέρω...Απλά ρωτάω για να μάθω~

    Αλλα γιατί έχω μιά προαίσθηση ότι,τελείως κατα τύχη βέβαια... είχαν άλλες ανθρωπιστικές προταιρεότητες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αγαπητέ Νικ,

    Αυτό που είχα να πώ το είπα παραπάνω...

    Φρονιμότερον είναι,
    να σώσουμε πρώτα τους γέρους μας
    απο τίς συντάξεις " πείνας " κι απο
    το ράντζο του νοσοκομείου που τους
    περιμένει
    και μετά,
    σώζουμε και διάφορους άλλους.

    Περί προτεραιότητος ο λόγος ...

    Γραικύλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΡΕ ΚΟΛΟΓΑΛΟΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟ ΣΛΑΒΟΑΑΛΒΑΝΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ.
    ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΘΗΒΕΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. «Η δίκη τους θα γίνει στις 29 Μαΐου στον Πύργο. Λέτε να καταδικαστούν;;».

    Καλά θα κάνουν να μας ξαναχέσουν αν δεν καταδικαστούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Κομματι αρθρου απο τον ΣΚΑΙ:

    Συναθροίσθηκαν λοιπόν και φέτος στο αρχαίο στάδιο, όλοι οι μεγαλουσιάνοι του "ολυμπιακού κινήματος", από τον άλλοτε υπουργό του Φράνκο ο οποίος κατεγράφη στας δέλτους της Ιστορίας ως διακεκριμένος φίλος της χώρας μας, μέχρι τον καταδικασθέντα και καταπατητή καναλάρχη, που καμάρωνε στο πλευρό του Προέδρου της Δημοκρατίας. Συναθροίσθηκαν όμως και άλλοι, μη αναμενόμενοι, σαν τον επικεφαλής της οργάνωσης "Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα" (RSF) Ρομπέρ Μενάρ και τους δύο συνεργάτες του, οι οποίοι συνελήφθησαν, ενώ επιχειρούσαν να διακόψουν την τελετή κραδαίνοντας πανώ για την υφιστάμενη λογοκρισία στην Κίνα.


    Ο Ρομπέρ Μενάρ

    Ο Ρομπέρ Μενάρ! Ο ηγέτης της, χρηματοδοτούμενης από την αμερικανική (και όχι μόνο) κυβέρνηση, "μη κυβερνητικής" οργάνωσης, ο οποίος πρακτορεύει "ελευθεροτυπία" σε όποια χώρα κάθε φορά δεν ευθυγραμμίζεται με τη Ουάσιγκτον, αλλά δείχνει "ευρύτητα πνεύματος" σε ό,τι αφορά τη διενέργεια βασανιστηρίων από τις αμερικανικές δυνάμεις. Ο "αντικειμενικός" υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που συναγελάζεται με το κουβανικό λόμπι του Μαϊάμι και κατορθώνει με ευφάνταστο χειρισμό των δεδομένων να εμφανίζει την κατάσταση των δημοσιογράφων στην Κούβα, τη Βενεζουέλα ή τη Ρωσία ως χειρότερη απ’ ό,τι στο Ιράκ. Ο "Λεγεωνάριος της Τιμής", από την οργάνωση του οποίου η UNESCO μόλις ήρε την υποστήριξή της….

    Και παρακολουθεί πελαγωμένη η "γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων" το θέαμα που στήνεται στην πλάτη της, μην ξέροντας πότε θα έβγαινε περισσότερο χαμένη: αν άφηνε να προσβληθούν οι "Αθάνατοι φιλοξενούμενοι" και το Πεκίνο ή τώρα που καταγγέλλεται για φίμωση "ακτιβιστών"; Σαν να μην είναι εξίσου εφικτό για τη Δύση να αξιοποιεί τους Αγώνες τόσο για την άσκηση προπαγανδιστικής πίεσης στον κινέζικο κρατικό καπιταλισμό όσο και για την σύναψη επικερδών συναλλαγών μαζί του, σε πνεύμα κατανοήσεως. Σαν να μην ήταν το "περιστατικό Μενάρ" μια ακόμη πινελιά πλαστότητας σε ένα τελετουργικό πλαστό απ’ άκρου εις άκρον. Ή σαν να μην επιφυλασσόταν στην Ελλάδα άλλο λειτούργημα από αυτό του αρχαιοπρεπούς παλιάτσου στα dealings της παγκοσμιοποίησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Συναθροίσθηκαν λοιπόν και φέτος στο αρχαίο στάδιο, όλοι οι μεγαλουσιάνοι του "ολυμπιακού κινήματος", από τον άλλοτε υπουργό του Φράνκο ο οποίος κατεγράφη στας δέλτους της Ιστορίας ως διακεκριμένος φίλος της χώρας μας, μέχρι τον καταδικασθέντα και καταπατητή καναλάρχη, που καμάρωνε στο πλευρό του Προέδρου της Δημοκρατίας.

    Συναθροίσθηκαν όμως και άλλοι, μη αναμενόμενοι, σαν τον επικεφαλής της οργάνωσης

    "Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα" (RSF)

    Ρομπέρ Μενάρ

    και τους δύο συνεργάτες του, οι οποίοι συνελήφθησαν, ενώ επιχειρούσαν να διακόψουν την τελετή κραδαίνοντας πανώ για την υφιστάμενη λογοκρισία στην Κίνα.


    Ο Ρομπέρ Μενάρ

    Ο Ρομπέρ Μενάρ! Ο ηγέτης της, χρηματοδοτούμενης από την αμερικανική (και όχι μόνο) κυβέρνηση, "μη κυβερνητικής" οργάνωσης, ο οποίος πρακτορεύει "ελευθεροτυπία" σε όποια χώρα κάθε φορά δεν ευθυγραμμίζεται με τη Ουάσιγκτον, αλλά δείχνει "ευρύτητα πνεύματος" σε ό,τι αφορά τη διενέργεια βασανιστηρίων από τις αμερικανικές δυνάμεις. Ο "αντικειμενικός" υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που συναγελάζεται με το κουβανικό λόμπι του Μαϊάμι και κατορθώνει με ευφάνταστο χειρισμό των δεδομένων να εμφανίζει την κατάσταση των δημοσιογράφων στην Κούβα, τη Βενεζουέλα ή τη Ρωσία ως χειρότερη απ’ ό,τι στο Ιράκ. Ο "Λεγεωνάριος της Τιμής", από την οργάνωση του οποίου η UNESCO μόλις ήρε την υποστήριξή της….

    Και παρακολουθεί πελαγωμένη η "γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων" το θέαμα που στήνεται στην πλάτη της, μην ξέροντας πότε θα έβγαινε περισσότερο χαμένη: αν άφηνε να προσβληθούν οι "Αθάνατοι φιλοξενούμενοι" και το Πεκίνο ή τώρα που καταγγέλλεται για φίμωση "ακτιβιστών"; Σαν να μην είναι εξίσου εφικτό για τη Δύση να αξιοποιεί τους Αγώνες τόσο για την άσκηση προπαγανδιστικής πίεσης στον κινέζικο κρατικό καπιταλισμό όσο και για την σύναψη επικερδών συναλλαγών μαζί του, σε πνεύμα κατανοήσεως. Σαν να μην ήταν το "περιστατικό Μενάρ" μια ακόμη πινελιά πλαστότητας σε ένα τελετουργικό πλαστό απ’ άκρου εις άκρον. Ή σαν να μην επιφυλασσόταν στην Ελλάδα άλλο λειτούργημα από αυτό του αρχαιοπρεπούς παλιάτσου στα dealings της παγκοσμιοποίησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση