GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Bουλευτές και συντάξιμος χρόνος...

. Γράφει ο Αντώνιος Ολυμπίου Εργοδηγος/Εργολαβος. Αθηνα . Με απασχολούσε το ΓΙΑΤΙ οι βουλευτές μας έχουν ψηφίσει νομο να αποκτουν δικαιωμα ...

.
Γράφει ο Αντώνιος Ολυμπίου
Εργοδηγος/Εργολαβος. Αθηνα
.
Με απασχολούσε το ΓΙΑΤΙ οι βουλευτές μας έχουν ψηφίσει νομο να αποκτουν δικαιωμα συνταξης με μια τετραετια. Διαβαζοντας εδω μεσα στο μπλόκ, αντι ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ, τις αγριοφωναρες μερικων που φτανουν μεχρι ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑΣ εκφραζομενη με ΒΛΑΣΤΗΜΙΕΣ και ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΑ για ΚΑΘΕ ΕΝΑ που εκφραζει γνωμη ΑΝΤΙΘΕΤΗ με την δικη τους, ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΜΕ ΛΥΠΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΧΟΥΝΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, πισω απο δημοκρατικη προσωπιδα, που αποκαλούν τους με αυτους διαφωνουντες.... φασιστες ή ό,τι αλλο και, το χειρότερο, δείχνουν να το πιστεύουν ότι έτσι είναι, τη στιγμη που δεν ΘΕΛΟΥΝ τον ΔΙΑΛΟΓΟ και την ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ των αποψεων!!
Τέτοια δημοκρατια πιστεύουν!! Ας πάνε τοτε στην Ασία, (ή όπου αλλού...) όπου ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ και όπου συνηθίζονται και οι χειροδικίες, ακόμα και εντός του Κοινοβουλίου!!
Βλέποντας, λοιπόν, οι βουλευτες μας αυτο το ΧΑΛΙ και την ΚΑΤΑΝΤΙΑ, αποφάσισαν να νομοθετησουν έτσι για τον εαυτο τους για να εξασφαλισουν τουλαχιστον την συνταξη τους, γιατι τελειώνοντας την βουλευτικη τους θητεία σιγα μην τους προσλάμβαναν σε καμια δουλειά μια και ο οχλος θα τους ηθελε μαλλον στα θηρια!
Καημένοι Βουλευτες και πολιτικοί μας!Τι μ....ς ακούτε από τον καθε άρρωστο πικραμένο και τι βρισιδι τρώτε! Για ο,τι και να κανετε! Ω! πόσο τυχερος είμαι που δεν είμαι εγώ Βουλετης!... Είναι μια αποψη. Δεν νομιζετε;
Υ.Γ.: Α, και το άλλο, για να διατηρησουμε ΥΨΗΛΑ την ποιοτητα ετουτου εδω του μπλογκ, προτεινω να ΜΗ δινουμε σημασια ΟΥΤΕ απαντηση σε αυτους που χρησιμοποιούν την ΕΥΚΟΛΗ γλώσσα του πεζοδρομιου, αντι για επιχειρηματα, έτσι θα αποκλείσουμε και πολλους ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ απο το άθλημα αυτο, που πηραν επιτελους κομπιουτερ και ριχτηκαν να μας τα ψάλλουν σε greeklish, για να μη καταλαβουμε την αμορφωσια τους που δεν ξέρουν ουτε το αλφα πως γραφεται στα Ελληνικά!

18 σχόλια

  1. Σωστά τα λες φίλε

    Οι βουλευτές καλά έκαναν και νομοθέτησαν τη σύνταξη στα 4 χρόνια

    Δεν θα τους προσελάμβανε κανείς, όχι επειδή θα τους θέλαν στα θηρία, αλλά επειδή είναι ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ

    ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥΣ

    Απόφοιτος λυκείου ή με ένα πτυχίο νομικής μπαίνω στο κόμμα σε μια επαρχία και με 10.000 ψήφους είμαι στη βουλή. Καλό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενω συμφωνουμε για τους βουλευες, στα αλλα μου τα χαλασες, γι'αυτο...

    Αντε γαμησου και φτιαξε μου ενα φραπεδακι, τσακα τσακα.

    καριολοπουστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυριε Ολυμπιου
    Χωρις φωνες και χωρις βρισιες σας απαντω και θα ήθελα να μου πειτε αν ξερετε κανεναν αλλο κλαδο που να παιρνει συνταξη με 4 .-χρονια υπηρεσία.

    Λάβετε υπόψη ότι κανενας δεν τους υποχρέωσε να αφησουν τη δουλια τους, αν είχαν, και να γινουν βουλευτές.Δεν μπορω να πιστεψω ότι νομιζετε πως με αυταπαρνηση κατεβηκαν στον εκλογικο στιβο για να μας σώσουν..Ειμαστε πολύ μεγαλα παιδια, παμε πια στο Δημοτικό και δεν πιστευουμε στον Αη Βασίλη.
    Την πιό σωστη προταση την εκανε το ΚΚΕ " Να μην παίρνουν συνταξη ως βουλευτες αλλά να αναγνωριζονται συνταξιμα τα χρονια του βουλευτή στον ασφαλιστικο φορεα που ήταν πρίν .!!!
    Και κάτι αλλο: Αν δεν κανω λάθος, τα χρηματα που ξοδευουν σε προεκλογικη εκστρατεία είναι πολλαπλάσια των μισθων για μια εστω κια 4 ετή ( ποτε δεν κραταει τόσο) περίοδο.

    Τελος η λυση του προβλήματος ειναι ια : Ο εχων μαχαιρι, τρωει πεονι και Οποιος πουλάει μελι γλυφει τα δαχτυλά του. Τα υπολοιπα "Περι πατριδος και Θρησκειας και αλλα ηχηρα παρόμοια "ειναι παραμυθια για πολύ μικρα παιδιά.

    Σας μοιαζω για χουντικός??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 12:07 μμ

    Σοβαρά είπε τέτοιο πράγμα το ΚΚΕ?

    Και έψαχνα να βρω τι θα ψηφίσω στις επόμενες εκλογές. Από άκυρο/λευκό χίλιες φορές καλύτερα να υποστηρίξω αυτή τη πρόταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βλέποντας, λοιπόν, οι βουλευτες μας αυτο το ΧΑΛΙ και την ΚΑΤΑΝΤΙΑ, αποφάσισαν να νομοθετησουν έτσι για τον εαυτο τους για να εξασφαλισουν τουλαχιστον την συνταξη τους..

    ==
    Και γιατι τοτε ο Αλαβανος η ο Καρατζαφερης κλπ δεν εκανε καμμια νυξη να γινει ενα .."δημοψηφισμα"?
    Να δουμε αν το θελει ο λαος βρε αδελφε!

    Τι διαολο καμμια δεκαρια φορες εχουν ζητησει δημοψηφισμα για ψυλλου πηδημα, εδω σε ενα τοσο απυθμενα σκανδαλωδες και προνομιακο εναντι των υπολοιπων Ελληνων θεμα .."εποιησαν την νησσαν"??

    Και η πειρα εχει αποδειξει οτι οι .."πατερες του Εθνους" εκει που συμφωνουν και οι 300 ,ΜΑ και οι 300 !! ειναι στο θεμα του μισθου τους και των γενικα προνομιων που εχουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βλέποντας, λοιπόν, οι βουλευτες μας αυτο το ΧΑΛΙ και την ΚΑΤΑΝΤΙΑ, αποφάσισαν να νομοθετησουν έτσι για τον εαυτο τους για να εξασφαλισουν τουλαχιστον την συνταξη τους..

    ==
    Και γιατι τοτε ο Αλαβανος η ο Καρατζαφερης κλπ δεν εκανε καμμια νυξη να γινει ενα .."δημοψηφισμα"?
    Να δουμε αν το θελει ο λαος βρε αδελφε!

    Τι διαολο καμμια δεκαρια φορες εχουν ζητησει δημοψηφισμα για ψυλλου πηδημα, εδω σε ενα τοσο απυθμενα σκανδαλωδες και προνομιακο εναντι των υπολοιπων Ελληνων θεμα .."εποιησαν την νησσαν"??

    Και η πειρα εχει αποδειξει οτι οι .."πατερες του Εθνους" εκει που συμφωνουν και οι 300 ,ΜΑ και οι 300 !! ειναι στο θεμα του μισθου τους και των γενικα προνομιων που εχουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. pros: 24 Μάρτιος 2008 11:59 πμ

    EGO IME ALVANO KAI DE VRIZO
    KAI VLEPO OTI ESI, DITHEN ELHNAS, VRIZEIS XORIS DIKEOLOGIA.
    GIA NA DITE OTI OI ALVANI EINAI KALITERH APO MERIKOYS ELINES TSOGLANIA...

    ETSI THA ANEVI TO BLOG EDO, HLITIE?
    DE PAS NA GAMISIS TH MANAS SOY BROMIARI NA KSETHIMANIS, PROSTIXE?
    NTROPI TON ELHNON.
    KALA SAS KANOYN OI POLITIKI SAS. KAI LIUGA SAS KANOYN!
    STHN ALVANIA POY THA PAO TO XRONOY POY THAXO MAZEPSI XRHMATA THA PERNAO KALITERA, EDO SAS BARETHIKA.
    XONTROKOMENI ELHNARADES

    ENAS TIMIOS ERGATHS APO TA TIRANA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. cΩωωπα!
    Γιναμε και ρεντικολο των αλλοδαπων τωρα!
    και εις ανώτερα...

    κυριε Ολυμπίου, ό,.τι και να πείς τη μ@λακια πολλων εδώ μέσα δεν την περιορίζεις.
    Ε'ίναι το μόνο σίγουρο ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΕΞΑΓΩΓΗ,
    (με τη διαφορα ότι δεν την αγοράζεις κανεις!!)

    παντα θα υπάρχουν οι ΨΥΧΑΚΗΔΕΣ σαν το ΑΝΩΝΥΜΟ που αναφερεται και ο φιλος μας Αλβανος
    Υπομονή και κουραγιο σε όλους μας...

    ΗΡΑΚΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Απόφοιτος λυκείου ή με ένα πτυχίο νομικής μπαίνω στο κόμμα σε μια επαρχία και με 10.000 ψήφους είμαι στη βουλή. Καλό?"

    24 Μάρτιος 2008 11:59 πμ

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ, ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1:14 μμ

    Που την είδες τη βρισιά ρε Αλβανέ?

    Η πνευματική καθυστέρηση είναι ΑΡΡΩΣΤΙΑ και αντιμετωπίζεται με φροντίδα στο σπίτι ή σε ίδρυμα

    όχι με την είσοδο στη βουλή και με την υπογραφή εισηγήσεων που μου φέρνουν οι "τεχνοκράτες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στην αρχαία Αθήνα κάθε εισηγητής νόμου εμφανιζόταν στην εκκλησία του Δήμου με ένα σκοινί περασμένο στο λαιμό του θηλιά, πράγμα που σήμαινε ότι έπαιζε με τη ζωή του ΑΝ με το νόμο που πρότεινε οφελούσε κάποιον ή τον εαυτό του και ΟΧΙ το δημόσιο συμφέρον. Να που η γνώση ιστορικών στοιχείων θα μας έκανε σήμερα πιο έξυπνους και πιο δημοκρατικούς. Δυστυχώς στην αντιπροσωπευτική μας δημοκρατία..."όποιος έχει το μέλι στο δάκτυλο...κοιτάει να κλέψει και το βάζο"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ 1:26

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ Δ Ε Ν ΕΝΝΟΕΙ ΕΣΕΝΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ Ο ΨΥΧΑΛΩΜΑΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Αλβανο, ειμαι αυτος που εβρισε, και ξερεις γιατι τον εβρισα?

    Γιατι ειναι ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ διαβασε προσεχτικα τι λεει ο ολυμπιου. κοιτα βλακα απο κατω:

    έτσι θα αποκλείσουμε και πολλους ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ απο το άθλημα αυτο, που πηραν επιτελους κομπιουτερ και ριχτηκαν να μας τα ψάλλουν σε greeklish, για να μη καταλαβουμε την αμορφωσια τους που δεν ξέρουν ουτε το αλφα πως γραφεται στα Ελληνικά!

    Ολυμπιου, εισαι ενα μουνοπανο ρατσιστακι, και αυτο απο ενα Ελληνα 100%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και που το ξερουμε οτι ειναι Αλβανος, μας εδειξε καμια ταυτοτητα?
    Μπορει να ειναι και προβοκατσια του ρατσιστη Ολυμπιου που ετσι αυθερετα και ρατσιστικα δηλωνει οτι οποιος γραφει greeklish ειναι αλλοδαπος και αμορφωτος. ΟΥΣΤ ΡΕ!!!


    takis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Oι προδότες των συμφερόντων του λαού ξέρουν πολύ καλά τι έχει γίνει. Τα λεφτά του ασφαλιστικού έχουν φαγωθεί από τους κουμπάρους και τους προστάτες, με τα βρωμοομόλογα και τώρα κοιτάνε να ξεζουμίσουν το κόσμο.

    Ρε ζώα ξυπνήστε τα λεφτά του ασφαλιστικού τα έφαγαν με τα ομόλογα οι κουμπάροι. Το είπε και ο δικός τους ο Ζορμπάς και τον έβαλαν στο πάγο. Μάθατε τίποτα για το πόρισμα Ζορμπά. Γιατί;;;;;;;;;;;;;

    Που ακούστηκε ομόλογα και να μην έχουν κρατική εγγύηση παρά τραπεζικές εγγυήσεις;

    Δεν έχετε μάθει για δις που έχουν χαθεί από κερδοσκοπικές χρηματοδοτικές επενδύσεις στην Αμερική; Τέτοια ήταν και τα δομημένα ομόλογα


    Δανείζομαι αυτό που έγραψε ένας φίλος:
    Σήμερα αν υπάρχει στην πολιτική ζωή ένας σύγχρονος και άξιος σεβασμού ηγέτης αυτός είναι ο Γιώργος ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και μακάρι να τον άφηναν οι λύκοι να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας.
    Όποιος έχει μυαλό καταλαβαίνει και δεν στέκεται στα μικρά και ασήμαντα


    Φίλε εγώ ξέρω ότι τα ασφαλιστικά ταμεία τοποθέτησαν σε μετοχές 450 εκατ. και όλες ήταν σε βαριά χαρτιά.

    Οι μετοχές αυτές ανέβηκαν 1,7 δισ και στο πιο ψηλό σημείο που έφθασαν ήταν 5,4 δισ. Όταν το χρηματιστήριο έπεσε έφθασαν στο κατώτατο σημείο 1,3 δις.Τώρα είναι στα 1,7 δισ.

    Να βγαίνουν όμως κάποιοι και να λένε ότι τα ταμεία έχουν χάσει 3,5 δις δεν νομίζεις ότι είναι μεγάλη ψευτιά και συκοφαντία;

    Εσύ εάν είχες βάλει 450 εκ το 98 και τώρα είχες 1,7 δις θα είχες χάσει 3,5 δις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Του χαλασε το calculator

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αλβανέ πιθηκάνθρωπε άει στο διάολο πίσω στην ξεφτιλι΄σμένη χωρα σου, λαθρομετάνστη αληταρά που μου θέλεις και υπολογιστή κακομοίρη.

    Ααα... και που είσαι; Πάρε μαζί σου και κάποιους απο τους "έλληνες" νταβατζήδες-προστάτες σου μπας και ξεβρωμίσουμε λιγάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ:
    24 Μάρτιος 2008 5:53 μμ ΚΑΙ
    24 Μάρτιος 2008 10:59 μμ

    ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΣΤΕ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ.
    ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ
    ΣΚΥΛΟΙ.
    ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΕΤΣΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
    ΖΩΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ
    ΤΙ ΚΡΙΜΑ...

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΧΡΗΖΟΥΝ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗΣ

    ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΡΩΣΩ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΠΟΥ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΣΑΝ ΕΣΑΣ

    ΕΡΜΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση