Χρ. Ζώης (με νόημα): "Μόνο ο Καραμανλής μπορεί να συγκεντρώσει τους 180. Και περισσότερους..."

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο (γνωστός) Ανωμερίτης έκανε διαγωνισμό 200 εκατ. ευρώ στον ΟΛΠ μόνο με ...μία εταιρεία!

«Με απείλησε ότι θα μου κόψει το πόδι με πριόνι!» Πού είχε πάει το προηγούμενο βράδυ ο Νικολόπουλος

 

3 Φεβρουαρίου 2008

MIlitary Dogs‏...

Κύριε Υπουργέ Εθνικής Άμυνας...
.
Του Λευτέρη Νικολάου
.
Κτηνίατρος, που υπηρετεί σαν Διευθυντής στο Κτηνιατρικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης προέβη στην αγορά νεαρών σκύλων προκειμένου να εκπαιδευτούν σαν σκυλιά φύλακες. Διαπιστώθηκε στο Κέντρο Βιολογικών Ερευνών του Στρατού ότι τα σκυλιά που αγοράστηκαν παρουσιάζουν διπλασία του ισχίου.
Η πάθηση αυτή, με την πάροδο του χρόνου, θα καταστήσει τα παραπάνω σκυλιά ανίκανα για την στρατιωτική υπηρεσία . Σημειώνεται ότι παραβιάστηκαν οι προδιαγραφές που απαγορεύουν την προμήθεια σκύλων με διπλάσια ισχίου, στον βαθμό που αυτή διαπιστώθηκε.Θα μπορούσε να ήταν ένα λάθος.
Το γεγονός ότι ο ίδιος κτηνίατρος δραστηριοποιείται ιδιωτικά στον τομέα μικρών ζώων και ότι στο παρελθόν έκανε πάλι πολλά «λάθη» στις μεγάλες προμήθειες τροφίμων δείχνει ότι πιθανόν δεν πρόκειται περί λάθους. Ο ίδιος διαλαλεί ότι έχει πολιτικές και στρατιωτικές «πλάτες», με αυτό τον τρόπο αποτρέπει φωνές διαμαρτυρίας και επίσημες καταγγελίες. Επειδή οι στρατιωτικοί σκύλοι εμπλέκονται στην φρούρηση ζωτικών εγκαταστάσεων θα έπρεπε η πολιτική και στρατιωτική υπηρεσία του ΥΕΘΑ να διερευνήσει το θέμα.
Δεν χρειάζονται Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις (ΕΔΕ) που πολλές φορές συγκαλύπτουν ενδεχόμενες παρανομίες. Απλά ρωτήστε τους ειδικούς σας και ενεργείστε ανάλογα.
Δημοσίευση σχολίου