GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για διάδοχος του Θηβών, ο Ιγνάτιος...

. Το μεγάλο ενδιαφέρον βρίσκεται στον Δημητριάδος Ιγνάτιο. Οι πιο πολλοί πιστεύιουν ότι θα πάει στον δεύτερο γύρο με τον Σπάρτης. Λάθος. Εχ...

.
Το μεγάλο ενδιαφέρον βρίσκεται στον Δημητριάδος Ιγνάτιο. Οι πιο πολλοί πιστεύιουν ότι θα πάει στον δεύτερο γύρο με τον Σπάρτης. Λάθος. Εχει συμφωνήσει με τον Ιερώνυμο, να τον στηρίξει. Το αντάλλαγμα είναι ότι θα προωθηθεί για διάδοχός του. Δηλαδή να είναι ο μεθεπόμενος Αρχιεπίσκοπος. Το άγνωστο είναι αν θα τον ακολουθήσουν και οι "δικοί" του που προέρχονται κυρίως από τη γενιά των "χριστοδουλικών" μητροπολιτών.

9 σχόλια

  1. Από πού προκύπτει ότι ο αντίπαλος του Χριστοδουλου πριν 10 χρόνια Ιερώνυμος, θα στηρίξει αργότερα τον "χριστοδουλικό" Ιγνάτιο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΒΓΕΙ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι, θα σας γλεντήσω στο ταψι! Ακους εκει να με πει και μακεδονομαχο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο παρά πέντε εκλογής αρχιεπισκόπου, έχουμε μιαν Ιεραρχία που προδήλως τής είναι αδιανόητο αυτό που θα μπορούσε να είναι απλώς το αυτονόητο: να συνάξει τα μέλη της (παπάδες και λαϊκούς) για να συζητήσουν. Γιατί άραγε όποτε η Σύνοδος διοργανώνει λαοσυνάξεις, τις διοργανώνει κατά αυτών που νοεί ως εξωτερικούς εχθρούς (νόμος Τρίτση, Σκοπιανό, ταυτότητες) κι όχι για να αναστοχαστεί τη δική της εσωτερική λειτουργία και συγκρότηση; Μια Ιεραρχία που διεκδικεί για το λόγο της θέση στο δημόσιο χώρο (και καλά κάνει• αλίμονο στην πολιτεία που δεν καλωσορίζει τα πάντα στο δημόσιο φόρουμ), γιατί άραγε βρίσκεται σε αδυναμία να διακονήσει στα σπλάχνα της συζήτηση των ζητημάτων που χαίνουν; Γιατί άραγε ζητήματα, όπως η αδράνεια περί τη Μητρόπολη Αττικής, η περίσσεια εθνικισμού, η χλιδή, η μετάλλαξη των εκκλησιαστικών διακονημάτων σε αξιώματα (βλέπε, για παράδειγμα, την ιδιότητα του αρχιμανδρίτη που εγκαταβιοί σε αστικό διαμέρισμα και του τιτουλάριου επισκόπου δίχως επισκοπή) μοιάζει αδύνατο να αποτελούν ατζέντα του εκκλησιαστικού σώματος;

    Να πω ότι υπάρχουν εξαιρέσεις; Φυσικά και υπάρχουν. Μα ενδεικτικό της κρίσης είναι ακριβώς το να αποτελεί έκπληξη αυτό που οφείλει να είναι κανόνας.


    Γιατί να είναι ανεπιθύμητες ζυμώσεις που συνδυάζουν στοχασμό, συζήτηση, ευθύνη, λογοδοσία και διάθεση για αποφυγή συναλλαγών, δημαγωγίας, εξαγοράς εκλεκτόρων κ.λπ.;

    Η μεγαλύτερη τραγωδία είναι να μην υποψιάζεται κάποιος ότι το Αγιο Πνεύμα μπορεί απλούστατα να διαφωνεί με τις επιλογές του! Ο ναρκισσισμός αυτός αλλοιώνει βαθύτατα το ορθόδοξο ήθος, δηλαδή το ήθος της μετάνοιας .
    «Κάθε άνθρωπος που πράττει έργα φαύλα», λέει το ευαγγέλιο, «μισεί το φως και δεν έρχεται στο φως, γιατί φοβάται μήπως φανούν τα έργα του και κριθούν» (Ιω. 3:20). Ομως, το φως που καλωσορίζει τη συνοδικότητα και χαίρεται την αναμέτρηση, έχει χαώδη διαφορά από τη λογική κάθε μεσσία: είτε εκείνου που μετατρέπει την Εκκλησία σε Βουκεφάλα του για να καθυποτάξει την Ιστορία, είτε εκείνου που τη μαραζώνει για να την καταντήσει λαγούμι καθαρών.
    Είναι, κοντολογίς, εκείνο το φως που κάνει ευδιάκριτα τα πρόσωπα των συνδαιτυμόνων• όχι εκείνο που βολεύει τον μισθοφόρο και στραβώνει τον λιγωμένο οπαδό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Δημητριάδος Ιγνάτιος είναι ένας σουπερσυντηρητικός μητροπολίτης, που αναδύει όλη την ξυνίλα και τη μιζέρια του αγκυλωμένου στο παρελθόν παπά.

    Απο την άλλη, πρέπει να παραδεχτούμε οτι ως παπάς μπορεί να είναι ξινός και αγέλαστος, αλλά ως μπίζνεσμαν είναι αστέρι. Μιλάμε για ταλέντο εφάμιλο του Βγενόπουλου.

    Στο Βόλο και στη γύρω περιοχή έχει στήσει χοντρή μπίζνα με ακίνητα της τοπικής εκκλησίας:

    Απο συμφωνία με ξένους επενδυτές για δημιουργία πεντάστερου ξενοδοχείου και γήπεδου γκολφ στις Νηές, μέχρι μετατροπή του "συνεδριακού" κέντρου της μητρόπολης σε αίθουσα εκδηλώσεων για γάμους και βαπτίσεις, με κέτερινγκ και μπουζούκια!!!

    Γάτα ο δικός σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ SIEMENS

    1989-90
    ΟΤΕ 470.000 ψηφιακες παροχες

    1994
    ΟΤΕ 1000.000 ψηφιακες παροχες

    1997
    ΟΤΕ πενταετης προγραμματικη συμφωνια

    1998
    ΟΣΕ-Ναυπηγεια Σκαραμαγκα
    προγραμματικη συμφωνια για σιδηροδρομικο υλικο

    1999-2007
    προαστιακος σιδηροδρομος

    1992-2001
    ΜΕΤΡΟ
    προμηθειες τροχαιου υλικου και
    ηλεκτρομηχανολογικων υποδομων

    1990-2000
    συστηματα σηματοδοτησης και σημανσης

    1998-1999
    Συστηματα επικοινωνιων Ενοπλων δυναμεων ΕΡΜΗΣ

    C4I




    ΤΙ ΠΑΘΑΝΕ ΟΙ ΤΗΛΕΑΝΑΚΡΙΤΕΣ-ΔΙΚΑΣΤΕΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ
    SIEMENS?
    ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ?
    ΧΑΧΑΧΑ
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ
    ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΜΙΕΖΕΝΣ ΟΙ ΤΗΛΕΑΣΤΕΡΕΣ ΜΑΣ.



    ΘΕΜΟ-ΜΑΚΗ-ΣΤΑΗ-ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΤΡΕΜΗ

    ΤΗΝ ΒΙΛΛΑ ΤΟΥ ΜΑΓΓΙΝΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ

    ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΒΙΛΛΕΣ ΠΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΗΣ SIEMENS
    ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΙΣ ΔΟΥΜΕ?




    ΓΙΩΡΓΑΚΗ-ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ
    ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ
    Η ΔΕΞΙΑ,ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΜΙΕΖΕΝΣ.
    ΚΑΚΟΥΡΓΑ ΔΕΞΙΑ..ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ
    ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΚΑΚΟΥΡΓΑ ΔΕΞΙΑ..ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ
    ΜΕΓΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΜΙΕΖΕΝΣ

    6 Φεβρουάριος 2008 5:02 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    17 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ
    ΧΑΜΠΑΡΙ...

    ΛΟΓΙΚΟ
    ΕΚΤΙΖΑΝ ΟΦ-ΣΟΡ
    ΕΚΤΙΖΑΝ ΒΙΛΕΣ
    ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΠΟ
    ΤΗΝ ΜΙΕΖΕΝΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS - Ολόκληρη η διαδρομή του μαύρου χρήματος της Siemens σε λογαριασμό μεγάλου στελέχους της στην Ελλάδα!!
    [Δημοσιεύτηκε στις 5/2/2008 - 7:59:00 πμ] [Συντάκτης:γράφουν οι Γιώργος Αδαλής και Γιάννης Νέγρης]



    "Πρόκειται για ΤΕΣΣΕΡΙΣ πρώην υπουργούς των Κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και ΔΥΟ της ΝΔ" -Από το ΠΑΣΟΚ: Eνας πρώην Υπουργός Δημοσίας Τάξης, ένας πρώην Υπουργός Αμυνας, ένας πρώην υπουργός Πολιτισμού καθώς και ένας πρώην υφυπουργός Δημοσίας Τάξης που είχε επί χρόνια «δικαστικούς αγώνες» με έναν γνωστό εκδότη Αθηναϊκής εφημερίδας ! ΝΔ: Ενας πρώην υπουργός Πολιτισμού και ένας πρώην υπουργός Δικαιοσύνης ...

    γράφει ο Γιώργος Αδαλής
    Δύο εισαγγελείς Πρωτοδικών θα βρίσκονται στη Γερμανία και τη Γερμανία πριν τις 15 Φεβρουαρίου για την υπόθεση της Siemens, κατόπιν εντολής του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γιώργου Σανιδά.
    Ο ένας θα είναι ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Παναγιώτης Αθανασίου, ο οποίος διερευνά την υπόθεση εδώ και 15 μήνες, ενώ ο δεύτερος δεν έχει οριστεί ακόμα.

    Μεταξύ άλλων οι έλληνες εισαγγελείς θα ζητήσουν το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών των εμπλεκομένων προσώπων για να διαπιστώσουν τη διαδρομή των χρημάτων, καθώς και τους παραλήπτες.

    Πάντως στην υπόθεση των "ονομάτων" που εμπλέκονται (όχι μόνο) στην υπόθεση C4I, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ΕΝΝΕΑ συνολικά άτομα. Πρόκειται για ΤΕΣΣΕΡΙΣ πρώην υπουργούς των Κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και ΔΥΟ της ΝΔ. Για τον έναν εκ των δύο βουλευτών της ΝΔ πάντως παρ ότι έγιναν εκτεταμένες έρευνες, εν τούτοις δεν αποδείχτηκε κάτι μεμπτό. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για βαρύγδουπα ονόματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής .

    Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, οι πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ που εμπλέκονται στο Σκάνδαλο της Siemens, από καταθέσεις ή αναφορές στην δικαστική έρευνα που διεξάγεται στη Γερμανία, αποτελούν κορυφαία στελέχη του Κινήματος που διαδραμάτισαν και συνεχίζουν να διαδραματίζουν Κεντρικό ρόλο.

    Πρόκειται για έναν πρώην Υπουργό Δημοσίας Τάξης, έναν πρώην Υπουργό Αμυνας, έναν πρώην υπουργό Πολιτισμού καθώς και έναν πρώην υφυπουργό Δημοσίας Τάξης που είχε επί χρόνια «δικαστικούς αγώνες» με έναν γνωστό εκδότη Αθηναϊκής εφημερίδας !

    Από την πλευρά της ΝΔ, δύο κορυφαίοι υπουργοί που έχουν περάσει ο πρώτος από το Υπουργείο Πολιτισμού και ο δεύτερος από το Υπουργείο Δικαιοσύνης. Σε ότι αφορά στον πρώτο, έδειξε σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αξιοσημείωτες αντιστάσεις στην υπογραφή επίμαχων συμβάσεων μαμούθ και αντιδρούσε στην προώθησή τους, γεγονός που έχει καταγραφεί στην Γερμανική έρευνα.

    Την λίστα των εννέα ατόμων πλαισιώνουν και δύο μεγαλοστελέχη επιχειρήσεων που είχαν στενές συναλλαγές με τον ΟΤΕ για τα οποία γίνεται πολύς λόγος τις τελευταίες μέρες στον Τύπο. Ειδικά για τον πρώτο , ερευνάται πως βρέθηκαν σε προσωπικούς του λογαριασμούς , υπέρογκα ποσά, που ξεπερνούν τα όρια της φαντασίας του μέσου Ελληνα πολίτη.

    Πάντως, όλα αυτά τα ονόματα είναι γνωστά στις ηγεσίες των δύο κομμάτων, ενώ οι πληροφορίες που διοχετεύονται στον Ελληνικό Τύπο προέρχονται από καλά ενημερωμένες δημοσιογραφικές πηγές που καλύπτουν το δικαστικό ρεπορτάζ της Γερμανίας !

    Πάνω από 1,3 δις ευρώ διοχετεύθηκαν μέσα σε λίγα χρόνια μέσα από σκοτεινά κανάλια για αξιόποινες πράξεις όπως οι δωροδοκίες πολιτικών σε διάφορες χώρες μεταξύ των οποίων και οι εννέα που προαναφέραμε.

    Όπως είχαμε αποκαλύψει την εβδομάδα που μας πέρασε, σε άρθρο του Γιάννη Νέγρη, ένας «χορός» εκατομμυρίων είχε στηθεί γύρω από τον λογαριασμό του πρώην στελέχους της Ζήμενς Ελλάς κ. Πρόδρομου Μαυρίδη ο οποίος είναι ένας από τους εννέα που προαναφέραμε.

    ΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ SIEMENS
    Στον αστερισμό του σκανδάλου
    γράφει ο Γιάννης Νέγρης

    Σύμφωνα με το διάγραμμα κινήσεων που έδωσε η Τράπεζα Dresdner Bank στην Εισαγγελία του Μονάχου, περίπου 25 εκατ. ευρώ είχαν κατατεθεί σε προσωπικό του λογαριασμό που διατηρούσε σε υποκατάστημα της Dresdner στην Ελβετία. Συνολικά, και για την περίοδο 2001 - 2005, είχαν κατατεθεί από διάφορες πηγές 16,2 εκατ. ευρώ και περίπου 8,7 εκατ. δολ. Οπως επεσήμανε η τράπεζα, αυτό συνιστούσε μέρος των συναλλαγών που αποτυπώνονται στο σχετικό διάγραμμα.

    Σημαντικά ποσά στον λογαριασμό του κ. Μαυρίδη στην Dresdner Bank στην Ελβετία είχαν κατατεθεί από τις υπεράκτιες επιχειρήσεις Martha Holding Corp. (10,1 εκατ. ευρώ και 8,7 εκατ. δολ. ΗΠΑ) και Martha Overseas Corp. (2 εκατ. ευρώ). Και οι δύο υπεράκτιες εταιρείες διατηρούσαν λογαριασμούς στην ίδια τράπεζα και θεωρούνται συμφερόντων Μαυρίδη.

    Σύμφωνα με το διάγραμμα, από τον προσωπικό λογαριασμό που διατηρούσε στην τράπεζα ο κ. Μαυρίδης, καταβλήθηκαν σημαντικά ποσά σε δύο επιχειρήσεις - ιδρύματα της Ελβετίας -PGE Children SA (5 εκατ. ευρώ) και MP Security SA (9 εκατ. ευρώ) σε μια μόνο ημέρα (3/2/2005). Επίσης από τον ίδιο λογαριασμό εκταμιεύονται άλλα 6 εκατ. ευρώ προς τον προσωπικό του λογαριασμό σε υποκατάστημα της Societe Generale στην Αθήνα στις 28/1/2005. Δηλαδή μέσα σε μια εβδομάδα εκταμιεύτηκαν από τον προσωπικό του λογαριασμό 20 εκατ. ευρώ.

    Από τον ίδιο λογαριασμό βγαίνουν και άλλα μικρότερα ποσά (100.000 ευρώ στις 12/11/2002) προς λογαριασμούς της τράπεζας σε φυσικά πρόσωπα που η τράπεζα κατονομάζει ως Μάριος Νικολιδάκης και Ροδίτσα Ζωσιμάδου. Επίσης, από τον ίδιο λογαριασμό στις 19/8/2003 ο κ. Μαυρίδης σήκωσε 760.000 που εστάλησαν σε λογαριασμό στελέχους της Siemens (Martin Rahn) και εικάζεται ότι είναι το ποσό για την αγορά οικίας στο Μόναχο.

    Τα χρήματα στον προσωπικό λογαριασμό του κ. Μαυρίδη έρχονται σε προγενέστερες περιόδους από πολλαπλούς προορισμούς. Ρόλο κλειδί ωστόσο διαδραματίζουν οι εταιρείες Martha Hodling και Martha Overseas, όπως επίσης και η εταιρεία Fiberlite LLC, του Dubai που τροφοδοτεί εκτός από τον προσωπικό λογαριασμό του κ. Μαυρίδη και τους λογαριασμούς των δύο εταιρειών που η Dresdner λέει ότι του ανήκουν.

    Ειδικότερα η Fiberlite τροφοδοτεί την περίοδο Οκτώβριος 2002 - Σεπτέμβριος 2003 τη Martha Holding με 5,6 εκατ. ευρώ και 1,6 εκατ. δολ. με έξι διαφορετικές καταβολές. Η ίδια εταιρεία τροφοδοτεί τη Martha Οverseas με 4,6 εκατ. ευρώ με διαφορετικές 6 πληρωμές που γίνονται την περίοδο Ιανουάριος - Οκτώβριος 2004.

    Τέλος, η Fiberlite τροφοδοτεί τον προσωπικό λογαριασμό του κ. Μαυρίδη στην Dresdner Bank σε δύο διαφορετικές πληρωμές με 1,6 εκατ. ευρώ τον Ιούλιο του 2002 και τον Μάρτιο του 2003.

    Αξιοσημείωτο είναι ότι στις πληρωμές της Fiberlite προς τους τρεις προαναφερόμενους λογαριασμούς εγγράφεται και η αιτιολογία. Για παράδειγμα, τα εμβάσματα προς τη Martha Overseas αφορούν πληρωμές για το έργο WMPN (WMPN Project) και χαρακτηρίζονται ως:

    - WMPN Project - 1st 40%, 785.000 ευρώ, 21/1/2004.
    - Ref. wmpn - 2nd 45%, 884.000 ευρώ, 30/1/2004.
    - Nmpn 3rd portion and extension (3ο μέρος και επέκταση), 589.000 ευρώ, 12/5/2004.
    - Pyt ref. Wmpn design and imp phase 50% (πληρωμή αναφορικά με το WMPN φάση σχεδιασμού και υλοποίησης), 811.000 ευρώ, 5/7/2004.
    - Wmpn design and imp phase 50% 2nd (WMPN φάση σχεδιασμού και υλοποίησης 50% 2η), 884.000 ευρώ, 2/9/2004.
    - Eπέκταση Α του WMPN (672.000, 13/10,2004).

    Aνθρωποι των τηλεπικοινωνιών και του ΟΤΕ που ρωτήθηκαν, τι μπορεί να σημαίνει η ονομασία WMPN, δεν στάθηκε δυνατό να δώσουν πειστική απάντηση. Επίσης, δεν έδωσαν απάντηση για το τι μπορεί να σημαίνει το έργο AC, για το οποίο αιτιολογούνται μεγάλες πληρωμές της Fiberlite προς τη Martha Holding

    Την ίδια ώρα, τελεσίγραφο προς όλους τους εμπλεκόμενους υπαλλήλους της εταιρίας στέλνει η Siemens, ζητώντας τους να καταθέσουν ο,τιδήποτε γνωρίζουν για το σκάνδαλο με τα "μαύρα" ταμία και τις μίζες. Σε διαφορετική περίπτωση η Siemens αξιώνει αποζημιώσεις ύψους ενός εκατ. ευρώ για τα στελέχη εκείνα που εμπλέκονται, αλλά αρνούνται να συνεργαστούν με τις αρχές.

    Το σκάνδαλο με τις μίζες της Siemens εξακολουθεί να προκαλεί πολιτική αντιπαράθεση, αλλά και αναταραχή στο ΠΑΣΟΚ, επί κυβερνήσεως του οποίου έγιναν οι διαπραγματεύσεις για το C4I.

    O βουλευτής Χανίων, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο οποίος ως υφυπουργός Δημόσιας Τάξης είχε χειριστεί επί ΝΔ, την επαναδιαπραγμάτευση με τη Siemens του συστήματος C4I, ζήτησε να αποκαλυφθούν τα ονόματα των χρηματισθέντων, προειδοποιώντας ακόμα και με παραίτηση, καθώς "δεν ανέχεται – όπως είπε- να διασύρονται οι θεσμοί".

    "Αυτή τη στιγμή πλανάται το φάσμα της μίζας πάνω από τον πολιτικό κόσμο. Δεν ανέχομαι να ντρέπομαι να κυκλοφορώ στο δρόμο", δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο κ. Μαρκογιαννάκης.

    Να χυθεί άπλετο φως ζήτησε και ο πρώην υπουργός Άμυνας, Γιάννος Παπαντωνίου, για τον οποίο ορισμένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ άφησαν να εννοηθεί ότι το υπουργείο του χειρίστηκε την προμήθεια των τεχνολογικών συστημάτων για τους Ολυμπιακούς αγώνες.

    Από την πλευρά του Μιχάλης Χρυσοχοΐδης απάντησε ότι κακώς ενοχλήθηκε ο κ. Παπαντωνίου και έκανε μία δήλωση που επιδέχεται πολλές ερμηνείες. "Όποιος θέλει να είναι περήφανος που είναι πολιτικός και Έλληνας, πρέπει να ζητά αμέσως εδώ και τώρα όλα τα πράγματα να δοθούν στο φως και στην κοινή γνώμη και στη Δικαιοσύνη", είπε χαρακτηριστικά.


    [Συντάκτης:γράφουν οι Γιώργος Αδαλής και Γιάννης Νέγρης]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητοί μου φίλοι

    Νομίζω ότι έχουμε χάσει το μέτρο όλοι εδώ μέσα και κυρίως η διεύθυνση του blog.
    Δεν είναι δα τόσο σημαντικό ποιος θα εκλεγεί στη θέση του Αρχιεπισκόπου και αν θα είναι αυτός ο Σπάρτης η ο Ιερώνυμος.
    Έχουμε πολύ σημαντικά θέματα σε εξέλιξη και η εκλογή του νέου αρχιεπισκόπου δεν είναι για το λαό τόσο σημαντικό θέμα που να ασχολείστε τόσο πολύ.
    Έλεος πια. Αμάν!!!
    Διαμαρτύρομαι εντονότατα μη μου παίρνετε το copyrit της πιπας
    : πολυ γλυψιμο και τα δυο χερια λιγο δαγκωμα πολυ ωρα παιχνιδι με το κεφαλι γλυψιμο τα αρχιδια γλυψιμο κατω απο τα αρχιδια λεγεται αλλιως και βαλτον ολο μεσα

    καθώς και της δεύτερης τεχνικής
    θανατος της πουτσας
    : τα παντα τρελο γλυψιμο ρουφηγμα δαγκωμα κατακοκκινο κεφαλι χτυπημα στα χειλη και ο θανατος ερχεται απο τα βαθεια, πολυ σκληρος να για να λιωσει
    Αφού όλοι τα αρπάζουν από παντού...Ας τον αρπάξουμε και εμείς απ τον κωλο!!!

    Ρίξτε μια ματιά φίλοι μου, αξίζει ο κωλος μου…Γιατί στις δύσκολες εποχές που ζούμε λεφτά δύσκολα βγάζεις με παραδοσιακούς τρόπους γι αυτό σας στηνομαι στα τεσσερα και τον παιρνω!!!
    χυστε με!!!

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Να το παλι το καθηκι..σε δραση παλι..

    Απολογούμαι και ζητώ συγγνώμη για τον άθλιο ψυχοπαθή και βοθρολυμα της Ρηγίλλης που συχνάζει εδώ και λερώνει και εδώ μέσα χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο μου και ήδη έχει πιάσει παλι δουλεια.

    Σιτίζεται από τη Ρηγίλλης και έχει μοναδική αποστολή τον ευτελισμό του ψευδώνυμου babis. Τον πονει και τον ενοχλει τόσο πολύ αυτόν και τον αφεντικό του η ταπεινή γραφίδα μου.
    Έτσι είναι. Οι απλοί, τίμιοι αγωνιστές του ΠΑΣΟΚ και οι υποστηρικτές του Γιώργου Παπανδρέου ενοχλούν. Ο φασισμός δεν μπορεί να εκδηλωθεί με την φίμωση του και έχουν διαλέξει τον ευτελισμό. Ο λαός όμως ξερει όπως και ολοι εδώ μεσα.

    Γνωρίζει και έχει μάθει…

    Η ιδεολογική μου συγκρότηση ,η πολιτική μου ένταξη στη δημοκρατικη παραταξη ,το ήθος και η αξιοπρέπεια μου δεν μου επιτρέπει να ακολουθησω το χάλι του. Θλίβομαι για το κατάντημα του, την παιδεία που δείχνει με τα γραφόμενα του και την φασιστική συγκρότηση του. Λυπάμαι όμως που δεν μπορώ να τον ακολουθησω στο συνεχές του παραλήρημα. Εχομε και άλλες δουλεια να κάνουμε… Από καιρό σε καιρό θα δίνω το στίγμα μου ουτως ώστε να μην μένει κανένας εδώ απληροφόρητος για το ποιος είναι ο babis και ποιος είναι το βοθρολυμμα της Ρηγίλλης που πλαστογραφεί..

    Αλλά τι άλλο μπορείς να περιμένεις από ένα άθλιο φασιστοειδές που το μόνο που κάνει είναι να βρωμίζει παντού. Δεν θα τον ακολουθησω στο δρόμο της λάσπης και της βρώμας που έχει μάθει και ξέρει πολύ καλά.

    Από την πρώτη στιγμή που είμαι εδώ έχω δηλώσει ποιος είμαι και τι κάνω.
    Πιστεύω ότι η Ελλάδα με πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου έχει να δώσει και να προσφέρει πολλά στους Έλληνες και η χώρα μας τον έχει ανάγκη. Σε αυτή την κρυστάλλινη και ξεκάθαρη θέση μου έχει επιπέσει με λύσσα ,με αντιδημοκρατικές μεθόδους, ευτελισμούς, παραπληροφόρηση, πλαστογραφία. Αυτή ήταν πάντα η νεοδεξια και η ακροδεξιά στη χώρα μας που αυτός εκπροσωπεί .Μίσος απύθμενο σε κάθε τι δημοκρατικό, ελεύθερο και αληθινό.
    Οι Παπανδρέου και η δημοκρατική παράταξη ανεκαθεν είχαν να αντιμετωπίσουν τέτοιες λυσσώδεις αντιδράσεις. θυμηθείτε τα καταγεγραμμένα πλέον από την ιστορία γεγονότα κατά του «Γέρου» , του Ανδρέα, που έχουν δικαιωθεί από την ιστορία πλέον και τώρα κατά του Γιώργου. Ο Ελληνικός λαός όμως γρήγορα βλέπει και θα αποδώσει δικαιοσύνη. Το συμφέρον του τον καλεί. Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ο επόμενος πρωθυπουργός. Η ακροδεξιά άλλη μια φορά θα λυσσάξει. Οι μήνες των είναι μετρημένες…
    Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη τρείς και την κακή του μέρα. Ο Ελληνικός λαός δεν την ξαναπατά.
    Με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση