GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μονιμοποίησαν τα παιδιά τους στον ΟΤΕ...

...αλλά δεν μιλάει κανείς! . Από το otegr.blogspot.com/ . Το έκαναν και αυτό και μύτη δεν ανοίγει… ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ (ΑΟΡΙΣΤΟΥ) τα παιδιά τους,...

...αλλά δεν μιλάει κανείς!
.
.
Το έκαναν και αυτό και μύτη δεν ανοίγει…
ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ (ΑΟΡΙΣΤΟΥ) τα παιδιά τους, τα ανίψια τους και λοιπούς κομματικούς συγγενείς πρώτου βαθμού (οι δευτέρου ας κουρεύονται και αυτά τα κορόιδα) με ένα – δύο χρόνια υπηρεσία και άφησαν έκτακτους με 10 και άνω χρόνια υπηρεσίας στον ΟΤΕ.
Το έγκλημα έγινε από το διευθυντικό κατεστημένο του ΟΤΕ καθώς φοβήθηκε τις αλλαγές και έσπευσαν να τακτοποιήσουν τα παιδιά τους. Γενικοί, Διευθυντές και Σύμβουλοι είναι προνοητικοί άνθρωποι όταν πρόκειται για το δικό τους συμφέρον.
Ο ΟΤΕ τσιφλίκι μας, ασε τους μακακες να κουρεύονται.
Επιτέλους πέρα από το άδικο που πνίγει κάθε σεμνό άνθρωπο (μωρέ και οι άσεμνοι κοκκινίζουν πια) υπάρχει και η ασυδοσία κάποιων που παίζουν με νέους ανθρώπους και με δημόσια περιουσία.

135 σχόλια

  1. Ο Τομπρας πεθανε.
    Και η πασοκοσκυλια θρηνει το χαμο ενος αξιου τεκνου της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατί δε δουλεύει το rss ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην γελιέστε, δεν είναι το γεγονός ότι έκαναν αορίστου μόνο άτομα που δεν είχαν προϋπηρεσία και άφησαν εκτός άτομα τα οποία εργάζονται από 7 έως 15 έτη. Συνεχίζουν και προσλαμβάνουν και μέσω θυγατρικών (βλέπε OTEPLUS) οι οποίοι αποτελούν φθηνά εργατικά χέρια για τον ΟΤΕ. Μόνο τους δικούς τους παίρνουν ως αορίστου στον ΟΤΕ. Τα νούμερα είναι εξωπραγματικά. Έψουν προσλπάβει πάνω από 2000 άτομα, με μία προκήρυξη "μαϊμού" το 2006 πήραν 1100 άτομα , αν προσθέσουμε και άτομα που έγιναν αορίστου από το πουθενά τους τελευταίους μήνες αγγίζουμε τις 2.000 προσλήψεις. Ενώ έλεγαν ότι ο ΟΤΕ κάνει εθελουσία προκειμένου να μειώσει το υπεράριθμο προσωπικό του. Στην άλλη όχθη βρίσκονται εκατοντάδες άτομα με προϋπηρεσία, πτυχία για τα οποία δεν υπάρχει "φως" δηλαδή τρέχουν από δικαστήριο σε δικαστήριο και τίποτα δεν βγαίνει. Άλλοι χάνουν αλλά και αυτοί που κερδίζουν πρωτοδικείο και εφετείο, ο ΟΤΕ εφαρμόζει εν μέρη την απόφαση του δικαστηρίου, δηλαδή αντί για αορίστου χρόνου όπως ορίζουν οι αποφάσεις εξακολουθεί να τους έχει ως έκτακτο προσωπικό χωρίς προϋπηρεσία, και χωρίς να αμοίβονται για πτυχία που έχουν. Από την άλλη μεριά όμως προσλαμβάνει "συμβούλους" από την OTEPLUS με ότι μισθούς θέλει:με 1200,1500,2000,3500 ευρώ ανάλογα τον "κολλητό". Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι έχει πληρώσει άτομα για να φύγουν με εθελουσία και μετά τους προσλαμβάνει ως συμβούλους στην OTEPLUS με 3500 ευρώ, δηλαδή τους πλήρωσσε για να φύγουν και από το παράθυρο τους πληρώνει για να επιστρέψουν!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ (ΝΔ - ΠΑΣΟΚ).-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΟΤΕ είναι ένα μαγαζί των φασιστών ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Μια το πουλάει ο ένας σαν ΠΑΣΟΙΚ, μια το πουλάει ο άλλος σαν ΝΔ. Το μυρίστηκαν και οι εβραίοι της Μαρφίν με τον Βγενόπουλο, ότι πωλείται, προσπάθησαν να το αγοράσουν και αυτοί. Όμως που θα διόριζαν τα τέκνα τους ΠΑΣΟΚ-ΝΔ αν το έπαιρνε ο Βγενόπλουλος και έβαζε τους εβραίους; Έτσι έκαναν εσπευσμένα νόμο να μην πουληθεί στην Μαρφίν ΜΙΓ. Έτσι ο Βουρλούμης διορίζει τους δικούς του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και όλοι ησυχάζουν. Κρίμα που ο Ελληνικός λαός δεν ξυπνά να τους πετάξει, τους φασίστες ΠΑΣΟΚ-ΝΔ μακριά. Ακόμη και ο αντισυνταγματικός εκλογικός νόμος σε λίγο δεν θα τους βοηθήσει. Το μόνο που με στεναχωρεί, είναι οι πρόστυχοι ανώτεροι διορισμένοι (πουλημένοι συνείδησης) δικαστικοί που δεν βλέπουν την αντισυνταγματικότητα του νόμου. Έναν παρόμοιο νόμο ανέτρεψαν οι δίκαιοι δικαστικοί στην Γερμανία για τις εκλογές δημάρχων στο Σλέβικ-Χολτάιν. Αλλά εκεί είναι Γερμανία και όχι ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, Ελλάδος, των κοτζαμπάσηδων. Φιλόλαος 15/2/08.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. που δεν βλέπουν την αντισυνταγματικότητα του νόμου. Έναν παρόμοιο νόμο ανέτρεψαν οι δίκαιοι δικαστικοί στην Γερμανία για τις εκλογές δημάρχων στο Σλέβικ-Χολτάιν.
    ==
    Για λεγε για λεγε.
    Ποιος νομος κλπ κλπ

    Αντε ινα μην φωναξω το Δια σου και σε γαμησει και βγαλει κανενα δρακουλακι.
    Αν δηλαδη δεν γαμαει τωρα καμμια κατσικα η καμμια περικοκλαδα.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H NΔ κυβερνάει και κάνει τα αίσχη και οι συκοφάντες πολιτικοί απόγονοι του Γκαίμπελς και του Χίτλερ λένε ότι τα κάνει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Θαυμάστε τους!!!!!

    H NΔ κυβερνάει και κάνει τα αίσχη και οι συκοφάντες πολιτικοί απόγονοι του Γκαίμπελς και του Χίτλερ λένε ότι τα κάνει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Θαυμάστε τους!!!!!

    H NΔ κυβερνάει και κάνει τα αίσχη και οι συκοφάντες πολιτικοί απόγονοι του Γκαίμπελς και του Χίτλερ λένε ότι τα κάνει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Θαυμάστε τους!!!!!


    H NΔ κυβερνάει και κάνει τα αίσχη και οι συκοφάντες πολιτικοί απόγονοι του Γκαίμπελς και του Χίτλερ λένε ότι τα κάνει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Θαυμάστε τους!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρε βρε τα παιδια...λυσσαξαν παλι με τον ΟΤΕ...
    Στον ΟΤΕ δεν εχει θεση η γενια των 700 ευρω που εισαστε ολοι εσεις που γραφετε πιο πανω και που κραζετε τις προσληψεις και τις διαδικασιες τους..
    Ειπαμε..οσοι δεν εχουν μεσο να μεινουν στον ιδιωτικο τομεα.
    Εξαλλου ασχετα με το αν υπηρχε η οχι μεσο προσληψης ΟΛΟΙ αυτοι που προσεληφθησαν απο τον ΟΤΕ ειχαν προσοντα και προυπηρεσια. Για ψαχτε το λιγο και μην αμολατε τα σκατα και την λασπη σας εδω μεσα.
    Νουμερα ε νουμερα.
    Και κατι αλλο πανασχετοι: OTEPlus = Cosmote = Ιδιωτικος τομεας.
    Μην μπλεκετε τις βουρτσες με τις πουτσες.
    Εξαλλου τι σας πειραζει ρε μουνια?
    Οι υπηρεσιες του ΟΤΕ ειναι μακραν οι καλυτερες και πιο ποιοτικες.
    Για αυτο μην κρινετε το καθεστως προσληψεων αλλα τον κυκλο εργασιων και το αποτελεσμα τους.

    Δημοσιος υπαλληλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλα κανανε και σ'οποιον αρεσει...σ'οποιον δεν αρεσει τα μπογαλακια του και δρομο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΠΩΣ Ο ΤΣΟΥΠΙΔΗΣ ΣΤΟ Τ.Τ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο POST-CHEF ZUMWINKEL!

    --- Στην Γερμανία έπιασαν τον πρόεδρο του ΕΤΑ-ΤΤ, όπως εδώ ο Τσουπίδης, να κλέβει! Όμως εκεί είναι Γερμανία και οι άθλιοι πολιτικοί, δεν έχουν προσβάσεις, στην σωστή γερμανική δικαιοσύνη! ΟΧΙ όπως εδώ να καλύπτεται ο κλέφτης και απατεώνας που ζημίωσε τον ελληνικό λαό, από τον πρωθυπουργό ΝΔ και να αποσύρεται αξιοπρεπώς! Εκεί η δικαστική αστυνομία έκανε φύλλο και φτερό το σπίτι και τα γραφεία του KLAUS ZUMWINKEL και στην τσέπη των δικαστών αστυνομίας υπήρχε και χαρτί σύλληψης, εάν βρισκόταν έστω και η παραμικρή ένδειξη εναντίον του διευθύνοντος συμβούλου του ταχυδρομικού ταμιευτηρίου! Εδώ ήταν αποδεδειγμένη η οικονομική κατασκοπία του γιου, του διευθύνοντος συμβούλου του ταχυδρομικού ταμιευτηρίου Τσουπίδη, που εργαζόταν στην χρηματιστηριακή των εβραίων «Μόργκαν» για το ομόλογο και κανένας πουλημένος στην εξουσία ΝΔ, αρχηγικός δικαστής, δεν έκανε τίποτα. Μετά από λίγο όλα τα χρήματα πηγαίνουν στις Cayman-Inseln σε οφ σορς εταιρίες και αποκρύβονται και οι δικαστές μια και κοιμήθηκαν πρώτα κάνοντας πλάτες στους απατεώνες, δεν βρίσκουν τίποτα αργότερα, διότι έχουν συγκαλυφθεί. Πρόστυχοι και άθλιοι αρχηγικοί δικαστές στο άθλιο κράτος του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ!http://www.angelfire.com/planet/kolokotronis/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δημόσιε υπάλληλε, καλά τα λες,
    αλλά νομίζω ότι εκφράζω και άλλους λέγοντάς σου ότι σάλτα και γαμήσου που θα μας πεις για τον ΟΤΕ σου, λες και ζούμε σε άλλη χώρα, παλιομαλάκα τσάτσε του κερατά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΑΓΙΟΣ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ

    Αποκάλυψε το σχέδιο που απεργάζονται τα συμφέροντα που δεν θέλουν τον Καραμανλή.

    Να ανεβάσουν τον ΣΥΡΙΖΑ στο 10% και να συγκυβερνήσει το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου με τον Αλέξη αν η ΝΔ δεν έχει αυτοδυναμία.
    Διαβάστε λέει τον Σημίτη για να καταλάβετε!!!!

    Τώρα εξηγούνται οι δημοσκοπήσεις και όλα
    THANKS ΑΓΙΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κύριε Βγενόπουλε..

    Κυρία Σοβατζόγλου...

    Γνωρίζετε πολύ καλά με πόσο μίσος και κακία σας αντιμετωπίζει η "σφιγγοφωλιά των διευθυντάδων του ΟΤΕ" όταν ο "Οργανισμός" έχει ΔΣ.

    Εκεί λοιππόν γιατί δεν καταγγέλετε όπως κάνετε για την Ελλειπή διοίκηση του Παναθηναικού?


    Τα βλέπετε? Διορίζουν τα παιδδιά τους με παχιλούς μισθούς..

    Τα ξέρουν αυτά οι Άραβες?

    Τι στο καλό επενδύσατε ΄τοσα δισ στον ΟΤΕ?

    Να κάθεστε να κοιτάτε τους τεμπέληδες με τα εκατομύρια μισθούς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις πάντα.

    Έκπληκτος ο Ελληνικός λαός παρακολουθεί να αρχειοθετούνται, η μία μετά την άλλη, οι υποθέσεις που αγγίζουν πολιτικά την κυβέρνηση της Ν.Δ. και το πρωθυπουργικό περιβάλλον. Ενώ θα αναμένετε, σύμφωνα με έγκυρες νομικές απόψεις, η συνένωση των δικογραφιών, που είναι διάσπαρτες σε Ανακριτές και Εισαγγελείς, αλλά έχουν κοινό σημείο αναφοράς την υπόθεση Ζαχόπουλου, τελείως αιφνιδιαστικά σήμερα και παρά τις συνεχιζόμενες αποκαλύψεις, προτείνεται να κλείσει, για να μπει στο αρχείο, ένα κρίσιμο κομμάτι της όλης υπόθεσης.
    Τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά από ό,τι πιστεύαμε και καταγγέλλαμε. Φαίνεται ότι, κάποιοι επιμελούνται ένα δίχτυ προστασίας για το πρωθυπουργικό περιβάλλον και όχι μόνον. Το αίσθημα δικαίου της κοινής γνώμης προσβάλλεται βάναυσα. Η ζημιά που γίνεται στους θεσμούς, στην δικαιοσύνη και στην δημοκρατία είναι τεράστια. Αυτοί που μειδιούν με τα «κατορθώματά τους» αυτά, θα πρέπει να ντρέπονται. Φαίνεται ότι όταν ο κ. πρωθυπουργός λέει «όλα στο φως», εννοεί «όλα στο αρχείο».
    Γιαυτο όλοι πια λένε οι μήνες των είναι μετρημένοι.
    Το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου με το μέτρο την ευπρέπεια και το ήθος του , αποτελεί την πιο ασφαλή λύση στο οξυμένο πολιτικό πρόβλημα που ήδη δημιουργείται.
    Με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΨΕΥΤΟ- ΒΑΒΙΣ

    Σκύλε της καφρίλας


    ΤΖΩΝ της βλακείας

    ΚΑΡΧΙΜΑΚΙΣΤΑΝ της απάτης

    και λοιπές φασιστικές και ακροδεξιές δυνάμεις, σάψαλα του κέρατα.

    Συνολική απάντηση προς τα προηγούμενα ,κοράκια, χουντικούς χλεχλεδες ,δεξιές αδελφές και άρρωστα και ανεγκέφαλα καθηκια του κερατα μολυσμένα από την άνοια της γεροντικής ηλικίας που βρίσκεστε.

    Πλέον δεν αξίζετε της προσοχής μας. Δεν σας δίνουμε πλέον καμία προσοχή πέρα από ένα σκατο ,σαν την ψυχή σας. Είστε απόβλητα της ζωής. Περιτρίμματα της κοινωνίας που ζείτε μέσα στο βοθρολυμα της Ρηγίλλης όπου και σιτίζεστε εκεί. Δεν μπορείτε να αρθρώσετε πολιτικό λόγο παρά μόνον άναρθρες επαναλαμβανόμενες παπαρες και ηλιθιότητες κραυγές κρα-κρα. Παρακαλώ λοιπόν κάθε σκεπτόμενο έντιμο και τίμιο αγωνιστή (ευτυχώς υπάρχουν αρκετοί εδώ μέσα να μην ασχολούνται άλλο μαζί των. .Μας αρκεί το γεγονός πλέον ότι έχει αποκαλυφτεί ο ρόλος των. Τώρα μπορείτε να πάτε στον διάολο και ακόμη παραπέρα. Ουστ βρωμοκαθαρματα.

    Συγγνώμη για το ύφος από τους ευπρεπείς αναγνώστες και σχολιογραφους του blog ,απλά ανταποδίδω το συσσωρευμένο θυμό μου για την πλαστογραφία που γίνεται σε βάρος μου από τα υπανθρωπα ανθρωποειδή που ονοματίζονται στην αρχή.

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. babis

    15 Φεβρουάριος 2008 10:09 πμ

    ==
    Παραφερεσαι κυρια babis.

    Αδυνατω να το πιστεψω .

    ΕΣΥ να μιλας ετσι??

    Ωχουυυυ!
    Μαθανε που γαμιοσαστε πλακωσανε και οι γυφτοι.

    Κυρια babis παρακαλω να ανακαλεσετε ..
    Δεν ταιριαζουν σε ενα πασοκοσκυλο ολκης ,οπως ειστε του λογου σας..

    γνησιο-babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ιστορία θα καταγράψει και θα θυμόμαστε , όσοι ζούμε, μετά 30-40 χρόνια, παρόλα τα αρνητικά και τα φάλτσα τους από το(μακαρίτη)Καραμανλή την επιτυχή μετάβαση από τη δικτατορία στη Δημοκρατία , από τον Ανδρέα Παπανδρέου τον τερματισμό του διχασμού μετά τον εμφύλιο, την επαναφορά των μισών Ελλήνων στην πολιτική ζωή του τόπου, την ανάσταση της Ελληνικής υπαίθρου, το ΕΣΥ, τα ΚΑΠΗ, από τον Κώστα Σημίτη τα 2/3 της Εγνατίας οδού, την Αττική οδό, το αεροδρόμιο των Σπάτων, το Μετρό, τους επιτυχημένους Ολυμπιακούς αγώνες, τη γέφυρα Ρίου- Αντίρριου, την είσοδο στην ΟΝΕ, την είσοδο της Κύπρου στην Ε.Ε., την ομαλοποίηση των σχέσεών μας με την Τουρκία, πέντε καινούργια Νοσοκομεία σε διάφορους νομούς της Ελλάδας(π.χ. Κοζάνη, Αλεξανδρούπολη ).
    Μήπως μπορεί να μας πει κανείς, έστω και ΕΝΑ επίτευγμα, το οποίο θα αξίζει να θυμάται κανείς μετά 40 χρόνια από τη σημερινή κυβέρνηση Καραμανλή;;;;
    (Αλήθεια ξεχάσαμε ήδη την κυβέρνηση Μητσοτάκη!!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΔΕΞΙΑ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝΕ ΕΡΡΕΙΣΜΑ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ (ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ) ΕΧΟΥΝΕ ΒΟΛΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ.

    ΞΕΡΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ "ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΕΙ" ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΛΑΟΣ!

    ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΕΚΕΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΥΣΙΜΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΑΤΟΝ 8 (ΟΚΤΩ) ΓΕΝΕΩΝ...!

    ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ (1998-2004) ΚΑΙ ΕΠΙ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (2004-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ) ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΥΣΤΗΣΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ) ΟΥΤΟΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΡΓΟ (ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ) ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ!!!

    ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΑΣΟΚΤΖΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ-ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΤΟΚ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ. ΤΟ 1998 ΣΥΣΤΗΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΥ (!!!) ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΕΛΑΒΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΥ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΕΡΓΑ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΤΛ. ΠΗΡΕ ΠΕΝΤΑΩΡΟΦΟ ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ 170 ΑΤΟΜΑ!!! ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΠΟΜΠΑ, ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΛΗΞΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΑΠΕΛΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...!!!

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΗΝ ΓΕΛΙΕΣΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑ. ΜΟΛΙΣ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 3% ΠΟΥ ΤΟ ΦΕΡΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ!!!

    ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΟΥΝΤΑ! ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ "ΔΕΞΙΑ", "ΑΡΙΣΤΕΡΗ" Η "ΚΕΝΤΡΩΑ" ΧΟΥΝΤΑ!!!

    ΑΛΛΑ ΧΟΥΝΤΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΕΡΗΜΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΕΡΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!

    ΚΑΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΤΡΑΕΙ.

    ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ. ΟΧΙ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΝΟΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ (ΛΑΜΟΓΙΑ, ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ, ΗΜΕΤΕΡΟΙ, ΝΕΟΓΙΑΠΗΔΕΣ, ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ, ΓΟΝΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ, ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΨΕΥΤΟΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΙ ΤΡΙΠΛΟΘΕΣΙΤΕΣ, ΑΥΤΟΑΝΑΚΗΡΥΓΜΡΕΝΟΙ ΥΠΕΡΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ MULTI-KULTI ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ "ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΩΝ", ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΑ ΜΜΕ ΚΤΛ.) ΕΧΕΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ...!!!!

    ΠΤΥΧΕΙΑ ΑΠΑΞΙΩΘΗΚΑΝ. ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΠΑΞΙΩΘΗΚΑΝ. ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΑΠΑΞΙΩΘΗΚΑΝ. ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΑΠΑΞΙΩΘΗΚΑΝ. ΘΕΣΜΟΙ ΑΠΑΞΙΩΘΗΚΑΝ. ΑΡΕΤΕΣ ΑΠΑΞΙΩΘΗΚΑΝ. ΟΛΑ ΑΠΑΞΙΩΘΗΚΑΝ. ΟΛΑ!!!

    ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ (ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ), ΟΙ ΠΕΟΘΗΛΑΣΜΟΙ (Η ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΙΟΛΑΣ), ΤΟ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΠΙΤΥΧΙΑ"...!

    1.570.000 (!!!) ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΕ FAME STORY, YOU CAN DANCE, SUPER IDOL, ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΑΣ ΚΤΛ.!!! ΕΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ 3.000.000 ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ 2.000.000 ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΤΟ 1.570.000 ΣΤΑ 5.000.000 ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ 31,4%!!!!!!!!!!!!! ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΓΙΑ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ!!!

    ΟΙ ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΠΡΩΤΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΤΕΛΕΙΩΜΟ...

    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

    ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΜΙΑΣ ΙΣΧΥΡΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!!

    ΚΥΡΗΞΗ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΟΛΩΝ ΑΝΑΙΞΕΡΕΤΩΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΡΙΑ (ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΑΝ ΕΠΙΕΙΚΩΣ) ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑ!!!

    ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Den mas les re "babis" pou eisai mesa sta pragmata sto PASOK.

    Alh8evei h fhmh oti o Obama meta to peras twn edw Evroeklogwn exei proteinei thn thesh tou diey8ynth tou politikou tou grafeiou ston Giorgaki Papandreou dedomenou oti to argotero meta to peras twn edw Evroeklogwn o Giorgakis 8a gyrisei stin "patrida" tou...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πρεπει να ομολογησω αγαπητοι φιλοι και φιλες.

    ΟΛΑ τα δημοσια εργα σχεδιαστηκαν απο την Νεα Δημοκρατια??

    ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ???
    Αυτοι οι ξεφτιλισμενοι πασοκοσκυλαιοι,πρεπει να περασουν απο την κρεμαλα.

    Οχι μονο βρηκαν ετοιμες τις μελετες,τις τραιναρανε οι μπασταρδοι για να τα κονομησουν οι πουστηδες...

    Για δεστε αυτο το λαλιωτη.
    Τι θατανε αυτο το σκατο ,γαμω την..αναγια σας???
    Τι θατανε γανω το .ριστο σας????

    Ενα ασημο "οδοντοτεχνιτης" (και χωρις διπλωμα.ΠΟΤΕ δεν πηρε ΚΑΝΟΝΙΚΟ πτυχιο,γαμω το .ριστο σας πασοκοσκυλαιοι)...στην Αρκαδια!
    Τι θαταν ρε πουστοπασοκοσκυλα????

    Αει στο διαολο ρε.

    Στην αρχη φοβοσασταν τις κρεμαλες,ο μαλακας ο μητσοτακης δεν εκανε τιποτα(ηθελε η χαμουρα να φτιαξει το δικο του "ιμαζ" ,να απεμπλακει απο το συνδρομο του εφιαλτη") αλλιως ρε χαμουρες πασοκοσκυλαιοι θα επαιρνε τον σιχαμενο ελληνοπολωνο α.μινεικο παπανδρεου "βιαιως" στο δικαστηριο.
    Οποια απολαυση για 8.000.000 Ελληνες!

    Αυτα προς το παρον.

    Επεται συνεχεια.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρε πρόστυχε τράγε -παπά Τσάκαλε, "Tζων"- 8:32
    και ο Χριστόδουλος έβρισε τον Δία αλλά είδες που πήγε; Θα πεθάνεις με πόνους ανώμαλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Re sy lathow kaneis

    o anomalos Tzoon einai ebraios.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Re kragmenh 08:32 pou 8a piaseis sto stoma sou to Xristodoulo.

    Ekei pou exaise o Xristodoulos fytrwse to mouni skylas pou katopin se petakse sta Eksarxeia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. to parapanw sxolio (11:09) ws apanthsh se ayton pou ebrise ton John.

    John krata gera.

    Tha feroume ksana ta endoksa Tagmata Asfaleias!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλοί ήταν και οι προηγούμενοι στο ρουσφέτι κλπ
    Αλλά οι της ΝΔ δεν παίζονται σ' αυτό το πράγμα.

    Αμα μπορούσε κάποιος να καταργήσει τα ρουσφέτεια τότε η ΝΔ αυτομάτως θα καταργούνταν.

    Είναι ο συνεκτικός τους ιστός,
    ο λόγος ύπαρξης τους
    το βόλεμα.

    Πρέπει να υπάρξει αντίδραση και γενικευμένη προβολή.

    Μόνο αυτό τους πονάει. Κι αυτό λίγο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 11:12 έχεις δικιο!

    Αίσχος και πάλι Αίσχος η Νέα Δημοκρατία!

    Αλλά αδυνατώ να πιστέψω οτι υπάρχουνε Έλληνες που υπερασπίζονται το "τίμιο" ΠΑΣΟΚ...

    Με τόση μπόχα που αναδύεται όλα τα κόμματα ανεβαίνουν και το ΠΑΣΟΚ πέφτει...
    Τόση ειναι η πρεμούρα που έχει ο κόσμος μην τυχόν ξανακυβερνήσει ο Άκης, ο Γιάννος, ο Λαλιώτης και η λοιπή συμμορία περιέργως πλουτισθέντων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μικρα
    Μεγαλα
    Εγκληματα

    μεταρρυθμιση σημαινει κανουμε εθελουσια που την πληρωνει ο καθε πολιτης και τους κανουμε συμβουλους για να τους πληρωνει ξανα ο καθε πολιτης.
    το βασικοτερο προσον για τον διορισμο ειναι το καταλληλο μεσο...
    ο μπαρμπας στην Κορωνη μετακομισε και εγινε ο μπαρμπας στην Ρηγιλης

    http://mikrosfokion.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Για διαβάστε αυτ'ο από την Καθημερινή

    "Ο συλληφθείς, που δεν έχει ξανά απασχολήσει τους αστυνομικούς, θεωρείται «νεοστρατολογημένος» από το ένα εκ των δύο μπλοκ που ασκούν ιδεολογική επιρροή στο χώρο των Εξαρχείων. Είναι δευτεροετής φοιτητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και προέρχεται από μάλλον εύπορη οικογένεια. Διέμενε άλλωστε στο Μαρούσι και οι γονείς του είναι πτυχιούχοι πολυτεχνικών σχολών, ασκώντας συναφή επαγγέλματα."

    Το διαβάσατε καλά;

    "Είναι δευτεροετής φοιτητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και προέρχεται από μάλλον εύπορη οικογένεια."

    βρε βρέ το φτωχοπαίδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο Διας ειναι ανωμαλος?

    Ρε πουστηδες κατι κατσικες γαμαει ο πουστης..

    Κατι σαν πουλι λεει μεταμορφωνεται και παει και γαμαει..

    Πρεπει οι "δωδεκα-θεουσες" να περασουν απο τον κλιβανο.

    100 βαθμους Κελσιου.
    10 λεφτα να βρασουν.

    Μετα τεμαχισμο και τροφη στα σκυλια.

    Να ονομασουμε και "γιορτη" αυτη τη μερα.
    "τροφη για το περιβαλλον"..

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Του Αγίου Βαλεντίνου χτες…
    Αν και εμείς οι τραβεστί πασόκοι πιπώνουμε όλο το χρόνο , η υποχρέωση της καθημερινότητας επιβάλει να απευθύνω τις ευχές μου σε όσους δεν έχουν δοκιμάσει ακόμη τη μαστόρικη πίπα μου.

    Δυστυχώς με την προχθεσινή δημοσιογραφική απεργία ο λαός δεν έγινε κοινωνός του «πατιρντί» που παίχτηκε στην Λεωφόρο Συγγρού, όπου έχει καταγράφει το απόλυτο ρεκόρ μου σαν διαγαλαξιακού πιπαδόρου εμπλεγμένου στο όργιο κακοδιοίκησης και διαφθοράς που παρατηρήθηκε από την άνοδο του πασοκ στην εξουσία.
    Αν και εδώ με τους υποψιασμένους αναγνώστες και σχολιογραφους του press-gr τούτο έχει φανεί από την πρώτη στιγμή ,είναι καλό να υποσημειώνεται και να τονίζεται κάθε φορά.
    Οι θεϊκές πίπες μου ήταν η πέτρα του σκανδάλου στο εσωκομματικό πρόβλημα του πασοκ. Αυτή την αυτονόητη αλήθεια και για την οποία ξεκινάνε όλα τα ψέματα στην προσπάθεια τους τα διάφορα παπαγαλάκια να αποσύρουν τις ευθύνες του γιωργάκη. Ξέρεται όμως το ένα ψέμα φέρνει το άλλο και συνεχίζεται ο κατήφορος που δεν έχει τελειωμό, μέχρι την κατάρρευση των που εποικείται..
    Οι μήνες των είναι μετρημένες. Σας έχω γυρίσει τα οπίσθια. Είμαι πουστάρα τελειωμένη.
    Ο λαός ξέρει ήδη ότι το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου είναι οι έχοντες τα δικαιώματα εκμετάλλευσης της πίπας μου και της πάλαι-ποτέ στενωπού της κωλοτρυπίδας μου αλλά και της ανυποληψίας διεθνώς που έχει οδηγηθεί από το ρεύμα Βενιζέλου το κίνημα των τραβεστί πασόκων που έχει καταγραφεί σαν κηφηναριό, λαμογιάρηδες, κλέφτες, καταστροφείς συνειδήσεων και προσωπικοτήτων.

    Οι πίπες μου είναι αμέτρητες.

    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αφορμή νέας αντιπαράθεσης μεταξύ των εκλογολόγων αποτέλεσαν οι δύο ισχυρές δονήσεις -6,5 και 6,4 Ρίχτερ- που σημειώθηκαν στη ΝΔ. Στο επίκεντρο της κόντρας βρίσκεται η φερόμενη ως πρόβλεψη του σεισμού από την ομάδα ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ.
    Ο καθηγητής συντονιστής των επιστημόνων που συνεργάζονται με την ομάδα Του ΑΓΙΟΥ υποστηρίζει ότι η ομάδα αυτή προέβλεψε τις εκλογές με μία μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Internet, στο δικτυακό τόπο του press.gr
    «Πριν από μία εβδομάδα στείλαμε στην Επιτροπή Αξιολόγησης Εκλογικού Κινδύνου ειδοποίηση για σεισμό μεγάλου μεγέθους» δηλώνει σχετικά ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ.
    Και συνεχίζει: «Με προσωπική μου παρέμβαση εξέφρασα την ανησυχία μου μέσω επιστολής στον πρόεδρο της Επιτροπής κ. SNB.
    Σύμφωνα με τη θεωρία της ομάδας THE BLOOPERS TEAM-AGIOS, ηλεκτρομαγνητικά σήματα που μεταδίδονται στο υπέδαφος (SΕS) μπορούν να αποτελέσουν «προάγγελους» Εκλογικής δραστηριότητας.
    Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, οι επιστήμονες της ομάδας έχουν αναπτύξει ένα δίκτυο με καταγραφείς, οι οποίοι ανιχνεύουν και αποθηκεύουν τα στοιχεία αυτών των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων.
    Σε έκθεση της επιστημονικής ομάδας, η οποία στάλθηκε στο press.gr, υπήρχαν τα επιστημονικά συμπεράσματα από προσεισμικά ηλεκτρικά σήματα που καταγράφηκαν στη Κυβέρνηση από το δίκτυο Βloopers.
    Προς το παρόν δεν έχει αποδειχθεί ότι τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα του υπεδάφους έχουν άμεση σχέση με επικείμενες εκλογές αν και Ο ΑΓΙΟΣ επιμένει ότι το σκοπιανό βρίσκεται στο επίκεντρο του ρήγματος που θα προκαλέσει τον κύριο εκλογικό σεισμό σε λίγες μέρες. Στις μεθόδους που εφαρμόζουμε στη προπαγάνδα μας στην ΝΔ για την εκτίμηση της εκλογικής δραστηριότητας δεν έχουμε ακόμη υιοθετήσει τη μέθοδο ΑΓΙΟΥ. Κατά τη γνώμη μου, η συγκεκριμένη θεωρία πρέπει να δοκιμαστεί εκτενώς, για να μπορούμε να τη χαρακτηρίσουμε 'υποσχόμενη'» δηλώνει σχετικά ο ΤΖΩΝ. ο οποίος θεωρείται ένας από τους παγκοσμίως κορυφαίους μαλάκες στον τομέα της δεξιάς προπαγάνδας.
    Ρόλο... διαιτητή μεταξύ των εκλογολόγων ανέλαβε ο ΧΩΡΙΑΤΗΣ, ο οποίος πριν πάθει υστερία δήλωσε: Κάνω έκκληση στους πολίτες να παραμένουν ψύχραιμοι».
    ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. παλιοπουστα δημόσιε υπάλληλε αντί να κάθεσε να σερφάρεις στο ιντερνετ και να γράφεις μαλακίες σάλτα και γαμίσου και δούλεψε λιγάκι...μουνοπανά...που σας παρέχουν και τσάμπα ιντερνετ...αλλα γιαυτό κάθεσε και υπερασπίζεσαι την καρεκλίτσα σου...γιατι αν στην πάρουν δεν έχει τα αρχίδια να κάνεις ΤΙΠΟΤΑ στην ζωή σου.
    ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ
    ποιός ξέρει ποιά κολοτρυπίδα έγλυψες για να σερφάρεις 9 παρά στο ιντερνετ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ 52/2008 ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ!

    ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ 52/2008 ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ!

    ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ 52/2008 ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ!

    ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ 52/2008 ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ!

    ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ 52/2008 ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ!

    ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ 52/2008 ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ!

    ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ 52/2008 ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ!

    ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ 52/2008 ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ 52/2008 ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ!
    -------------------------------------
    Ας το ελπίσουμε!!!

    :D :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. απαντηση στο Δημοσιος υπαλληλος.

    15 Φεβρουάριος 2008 8:40 πμ ...

    Κύριε Δημόσιε Υπάλληλε, μάλλον δημόσιος άσχετος των πραγμάτων είσαστε. Και αυτών ο μισθός στον ΟΤΕ, είναι των 700 €.
    Και κάτι άλλο μην μπερδεύετε τις υπηρεσίες που προσφέρει ο ΟΤΕ με τα ρουσφέτια του Καραμανλή.
    Αν θέλεις να ξέρεις και επί ΠΑΣΟΚ, υπήρχαν έκτακτοι στον ΟΤΕ, αλλά δεν τους έκανε ποτέ Αορίστου χρόνου, όχι βέβαια ότι και αυτό είναι σωστό.
    Δυστυχώς όλοι παίζουν στις πλάτες των νέων ανθρώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Οι υπηρεσιες του ΟΤΕ ειναι μακραν οι καλυτερες και πιο ποιοτικες.
    ----------------------------------
    Έγιναν έτσι γιατί πολύ απλά το ΠΑΣΟΚ πολύ αργά κατάλαβε πως μόνο όταν υπάρχει και άλλος μέτοχος ενισχύεται η διαφάνεια.

    Δεν πειράζει. καλά σας έκανε το Χρηματιστήριο γιατί ακόμη και σήμερα θα μας λέγατε πόσο σατανικό είναι το Internet!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΙΠΕΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΑΡΓΑΡΕΣ
    ΣΑΣ ΡΟΥΦΑΩ ΤΙΣ ΨΩΛΑΡΕΣ
    Η ΣΟΥΦΡΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ
    ΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΜΜΕΝΗ.


    (Δημώδες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. babis 12.58, το πήραμε το μήνυμα ότι σου αρέσουν τα δημώδη και τα ...κλαρίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. "καλα κανανε και σ'οποιον αρεσει...σ'οποιον δεν αρεσει τα μπογαλακια του και δρομο..."

    Θαυμάστε την ταπεινότητα και σεμνότητα των καρεκλοκένταυρων και των κρατικοδίαιτων.

    Πρόσεχε μόνο μην αλλάξουν τα πράγματα και πουν και άλλοι αυτό που λες εσύ τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 10:51 συμφωνούμε απόλυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΜΑΚΗ


    Δώστε "ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΜΑΚΗ" στο Google και πατείστε "Αισθάνομαι τυχερός"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. TI ΕΓΙΝΕ Ο ΚΛΑΔΑΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ?
    ΠΡΕΣΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ?
    ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ Ε?
    ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΑΞΟΥΜΕ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΙΣΧΡΗ ΑΝΑΜΙΞΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ?
    ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΙ ΕΣΑΣ ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ?
    Ο ΚΛΑΔΑΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ, ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΚΟΜΙΣΤΗ, ΦΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΗΤΑΝ....
    ΑΛΛΑ Ο ΚΛΑΔΑΣ ΑΚΕΡΑΙΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ...
    ΚΩΣΤΑΚΗ ΜΠΟΥΧΕΣΣΑ ΧΘΕΣ ΕΙΔΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΒΑΣΙΛΛΕΛΗ 55,5% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ... ΟΛΟΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΗΚΑΝ, Ο Λ Ο Ι. ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΛΑΔΑ, ΔΙΑΠΡΑΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΚΩΣΤΑΚΗ.

    ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΛΑΔΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΣΙΠΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Προς ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ

    Επειδή σας συμπαθώ ιδιαίτερα και επειδή δεν ανέχομαι πατσαβουροδελτία όπως του mega και του ΑΝΤ1 να σας περνάνε σας κάνω την εξής επισήμανση:
    Φυσικά και δε φταίτε εσείς για τα χαμηλά νούμερα. Λίγο η Μάνδρου, λίγο οι σχολιαστές σας... Εσείς είστε άρτια δημοσιογραφικά με ευστροφία και γνώσεις τέτοιες που μπορείτε να φέρεται τον κάθε συνομιλούντα σας σε δύσκολη θέση.
    Επειδή από ότι φαίνεται πιάσατε το νόημα με τη νεολαία σας προτείνω το εξής.
    ΒΑΛΤΕ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΝΕΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΦΑ, ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.
    ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ "ΑΜΟΛΥΝΤΟΥΣ".
    Εχουμε βαρεθεί πια να ακούμε τους ξερόλες που φωνάζουν και λένε το μακρύ τους και το κοντό τους. Όπως η πολιτική χρειάζεται ανανέωση, έτσι χρειάζεται και η δημοσιογραφία, γιατί ο κόσμος έχει σιχαθεί τους τσάτσους.Εφόσον δεν έχετε εμπλακεί και προς τιμήν σας με κανένα τρόπο στην υπόθεση Ζαχόπουλου, έχετε ένα ηθικό προβάδισμα καθαρότητας έναντι μερικών άλλων.
    Οι σάπιοι Πρετεντέρηδες, Καψήδες, Τράγκιδες, Δελλατόλες, Πυργιώτηδες δεν έχουν τίποτα να μας πουν και μας δουλεύουν μέσα στη μούρη μας.

    Ο Alpha πρέπει να διώξει εντελώς από πάνω του τη στάμπα του δεξιοκάναλου και να αποκτήσει νέους σχολιαστές και δε μιλώ για σαραντάρηδες. Ξέρω ότι έχετε ένα καταπληκτικό επιτελείο που σκίζει. Βρείτε νέους που να έχουν αυτό το "πιασάρικο" χωρίς να είναι ζώα ή ψώνια, χωρίς να πετάνε βατράχια και να είναι απλές γλάστρες. Νέους μακριά από κομματικά συμφέροντα με άποψη και χωρίς μεγαλομανία και τέλος χωρίς τον κυνισμό "στον παλιό αυτά"; Δύσκολο, αλλά θα είναι ακομη μία πρωτοπορία σας και οι άλλοι θα δουν την πλάτη σας...

    Με εκτίμηση
    Μία κοπέλα που θέλει να σας δει πρώτη απλά γιατί το αξίζετε.
    (μπορεί να μην ήμουν σαφής αλλά σίγουρα καταλάβατε)

    YΓ: Μπορείτε να πειραματιστείτε έχοντας ΚΑΙ νέους σχολιαστές εκτός από του κλασσικούς του alpha.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Είναι αλήθεια αυτό που λέει, κάποιος παραπάνω. Φεύγουν με εθελουσία από τον Οτε και τους προσλαμβάνουν σας συμβούλους με παχυλούς μισθούς.
    Και κανένας δεν μιλάει ούτε συνδικαλιστές ούτε άλλος κανείς.
    Στον ΟΤΕ προωθούνε η γκόμενες των Α ή των Β και παίρνουν τις θέσεις και αλίμονο σε όποιον που δεν είναι στην κλίκα τους.
    Μοιράζουν πριμ 3.000 – 5000 € για τους ίδιους και τους δικούς τους , φυσικά πλέον του μισθού και κανένας δεν μιλάει, γιατί αυτοί που υπογράφουν παίρνουν περισσότερα.
    Κυριε Βουρλουμη για ρίξε μια ματιά , πως μοιράστηκαν τα τελευταία πριμ και θα καταλάβετε τι συμβαίνει.
    Εάν γνωρίζετε είστε και εσείς συνένοχος στο έγκλημα. που γίνεται.
    Κατά τα άλλα προσλαμβάνουν νέους ανθρώπους με 500 € μισθό.
    Κύριε Βουρλούμη εσείς τι λέτε για όλα αυτά ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Η ιπτάμενη καθηγήτρια


    Τελικώς έχει από όλα το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων! Πέρα από τα προγράμματα των καπνών, που εξελίχθηκαν σε οικογενειακή υπόθεση, χωρίς να ενοχλείται στο ελάχιστο η Πρυτανεία, επανέρχεται στο προσκήνιο ένα παλιό θέμα που αφορά τους ιπτάμενους καθηγητές.
    Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Νέας Ελληνικής Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων μένει Αθήνα ενώ ο κανονισμός αναφέρει ρητά ότι πρέπει να μένει στην έδρα του πανεπιστήμιου, κάνει τα μισά μαθήματα από όσα πρέπει. Και όταν φιλοτιμηθεί και τα κάνει, είναι και μισά σε διάρκεια.
    Αν τις παραπονεθείς ...σου απαντάει ότι σου κάνει και χάρη.. .που έρχεται δυο φορές την βδομάδα...
    Αυτά μας καταγγέλλουν φοιτητές του Πανεπιστημίου Αριστείας. Πρόκειται για την ίδια που ακύρωσε στο παρά ένα την εξέταση 170 φοιτητών, γιατί θέλησε να παρατείνει την παραμονή της στην Αθήνα.

    Αλήθεια για την περίπτωση αυτή θα υπάρξει κάποια απάντηση;

    Περίφημοι είναι οι στρατηγικοί σχεδιασμοί αλλά δεν φτάνουν για να απαντήσουν σε όλα αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Yan , ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΚΑΘΙΚΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΚΑΡΙΟΛΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Λαμόγια της ΓΣΕΕ. Θίγονται τα δικαιώματα των βολεμένων γι'αυτό αντιδράτε ε;

    Λαμόγια της ΓΣΕΕ που δεν κάνετε τίποτα για τους εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα.

    Λαμόγια της ΑΔΕΔΥ, τώρα που θα καταργηθεί η μονιμότητα θα φάτε μπόλικα αγγούρια.

    Α, ρε λαμόγια. Ο Simitescu σας ξεμπρόστιασε με το αρχιλαμόγιο - εργατολόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Το όνομα ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ που ακούγεται ότι συζητείται σε αυτή τη φάση των διαπραγματεύσεων δεν αλλάζει κάτι ουσιαστικό αφού το NEO είναι συνεχεία του παλιού.
    Aρα το κράτος των Σκοπίων θα είναι συνεχεία της παλιάς Μακεδονίας του ΦΙΛΛΙΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΔΡΟΥ.

    οπότε η δική μας Μακεδονία τι θα είναι; απλά μια γεωγραφική περιφέρεια της Ελλάδος που στο άμεσο μέλλον θα χρειαστεί να αποποιηθεί το όνομα αυτό αφού η ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ.

    ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΠΛΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΙΟ ΟΡΘΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΙ ΟΡΟΙ.

    Π.Χ. ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-
    Northern makedonia

    vasilis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΜΑΚΗς ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΤΑ ΥΠΕΡ-ΚΕΡΔΗ ΤΗς ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ 40%

    ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ

    ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΜΟΝΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  50. Σχετικά με έναν συστηματικό σεντονά.

    Εδώ και καιρό υπάρχει και δρα με τα σεντόνια του ένας απίστευτος τύπος που κάνει copy - paste κείμενα τα οποία καταλήγουν με την φράση «www.resaltomag.gr περιοδικο της ακρας αριστερας».

    Δείτε λοιπόν απο πού τα μαζέυει ο σπάμμερ και ψεύτης, ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΤΕ τίποτα.

    Ο τύπος αυτός είναι πλαστογράφος, δείτε για παράδειγμα το σχόλιο «13 Φεβρουάριος 2008 12:08 πμ» στην ανάρτηση «Η Μαριέττα δεν θέλει να δει...» .

    Μετά δείτε αυτό και αυτό

    Μετά αν έχετε απορίες για την πηγή, δείτε
    την υπογραφή σε αυτό.


    Δεν έχετε ρε τον ανδρισμό να παραδεχτείτε οτι ΕΣΕΙΣ τα γράφετε.

    Αυτή είναι μια πολύ ωραία συλλογή
    με φωτογραφίες από γνωστά σπαμ και τις πηγές τους, όπως για παράδειγμα το διαχρoνικό πια "ακριβά τάνκς".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Φίλε 2.44

    Θα σε παρακαλέσω όταν αναδημοσιεύεις δικές μας καταγγελίες να το κάνεις με δικό σου έστω ψευδώνυμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Τι τρέχει με αυτά που είπε σήμερα ο Σημίτης;

    1) Δίνει "παρών" κι ετοιμάζεται για αρχηγίες;

    2) Βγάζει απωθημένα;

    3) Έτσι προέκυψε, στα ξαφνικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. http://video.google.com/videoplay?docid=-51652310318
    Ενα συγκλονιστικο ντοκιμαντερ, αξιζει να το δειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. http://video.google.com/videoplay?docid=-5165231031895551470
    απο εδω κατεβαστε το ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  55. ο "ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ" 12.25


    Αναφέρεται σε αυτή την ανάρτηση.

    Στήν ερώτηση:
    "Η στάση του κ.Χουλιάρα κατά τη συνέντευξή του στη ΝΕΤ, λίγα λεπτά μετά το σεισμό, δεν ήταν απαράδεκτη για επιστήμονα;"

    Απαντήσαμε με αυτό:
    "[...] Εγώ άκουσα απλώς ένα ημιπαράφρονα αρχομανή γραφειοκράτη ονόματι Παπαδόπουλο να "απευθύνει διάγγελμα προς τον Ελληνικόν Λαόν". Πουθενά, σε κανένα χώρο ακαδημαϊκό ή κοινωνικό δεν έχω ακούσει συνάδελφο να μιλάει έτσι! Αλλά πάλι... εγώ είμαι "λαγός", τουτέστιν τα "παράσημα" τα απέκτησα στην αλλοδαπή...."

    Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας παρά την προσπάθεια του επίτιμου καθηγητού παπαρολογίας κ, Παπαρόζαχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Η ιπτάμενη καθηγήτρια


    Τελικώς έχει από όλα το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων! Πέρα από τα προγράμματα των καπνών, που εξελίχθηκαν σε οικογενειακή υπόθεση, χωρίς να ενοχλείται στο ελάχιστο η Πρυτανεία, επανέρχεται στο προσκήνιο ένα παλιό θέμα που αφορά τους ιπτάμενους καθηγητές.
    Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Νέας Ελληνικής Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων μένει Αθήνα ενώ ο κανονισμός αναφέρει ρητά ότι πρέπει να μένει στην έδρα του πανεπιστήμιου, κάνει τα μισά μαθήματα από όσα πρέπει. Και όταν φιλοτιμηθεί και τα κάνει, είναι και μισά σε διάρκεια.
    Αν τις παραπονεθείς ...σου απαντάει ότι σου κάνει και χάρη.. .που έρχεται δυο φορές την βδομάδα...
    Αυτά μας καταγγέλλουν φοιτητές του Πανεπιστημίου Αριστείας. Πρόκειται για την ίδια που ακύρωσε στο παρά ένα την εξέταση 170 φοιτητών, γιατί θέλησε να παρατείνει την παραμονή της στην Αθήνα.

    Αλήθεια για την περίπτωση αυτή θα υπάρξει κάποια απάντηση;

    Περίφημοι είναι οι στρατηγικοί σχεδιασμοί αλλά δεν φτάνουν για να απαντήσουν σε όλα αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. 3.o3

    Δεν χρειάζεται να δεις αυτό το video για να αντιληφθείς ότι η σκέψη του ανθρώπου είναι ακόμη πρωτόγονη, απλά κοίτα γύρω σου.

    Αν πας σε ένα τρελάδικο και παρατηρήσεις γύρω σου προσεκτικά θα διαπιστώσεις ότι όλοι είναι ίδιοι.
    Οι κοινωνίες μας πόσο μακριά είναι από μια τέτοια εικόνα;

    vasilis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Οι Βουλγαροι δεν προκειται να εχουν επιτυχια με το ηλιθιο σχεδιο τους οποια υποστηριξη και να εχουν απο οποιαδηποτε συμμορια αμερικανικη ή πανσλαβικη. Εν τουτοις, θα εχουμε την ευκαιρια να δουμε τι καπνο φουμαρουν οι Γερμανοι. Εμεις απο τη μερια μας θα εχουμε ετοιμα τα τσιμπουκια.
    Παντως, στην Μακεδονια, στη Θεσσαλονικη, στην Πελλα, δεν προκειται να πατησουν αβροχοις ποσι. Οι βαρβαροι, ειτε πιασμενοι χερακι χερακι, ειτε μονοι τους ξεχωριστα, μπορουν να ειναι βεβαιοι για την παταγωδη αποτυχια που παντα η μοιρα επιφυλασσει σε ανοσια, αγνωμονα και κυριως ηλιθια σχεδια εναντιον των Ελληνων.
    ----------------------------------

    Tο εκπληκτικο ειναι οτι εδω μεσα μπαινουν αλλοδαπα κωλοπαιδια, και οι Ελληνες δεν το παιρνουν ειδηση, και μιλανε μαζι τους σαν να απευθυνονται σε ελληνες!!

    Γαμημενε ΟΗΕ, ο,τι και να κανεις, εμεις θα σε γραψουμε στ' αρχιδια μας.

    Μαλακισμενα αλλοδαπα, που εχετε εισχωρησει στις ελληνικες κυβερνησεις, καποια στιγμη θα βρεθειτε στην αγχονη.

    Σλαβοι, τουρκοι και βλαχοι Βαρδαριας ( Μπανοβινα βαρνταρσκατα ), καθως και οι Σκιπεταροι απο τον Καυκασο, ανεξαρτητα απο το τι λετε και τι σας ενθαρρυνει Βουλγαρια, Σερβια και Μοσχα, οι τυχες σας θα ειναι δυσοιωνες.
    Καθε φορα που θα μπαινετε - εαν μπαινετε - στην Μακεδονια, θα τρωτε κλωτσιες οπως αρμοζει σε σκουπιδια. Θα ακουτε Θεσσαλονικη, και θα τρεμετε!

    Αλλοδαπα μαζωματα, εδω μπορει μεν να προστατευεστε απο ανωνυμια, αλλα ως βλητα που ειστε δεν θα μπορειτε να κρυβεστε για καιρο.
    Γαϊδουρια ειστε, κλωτσιες θα φατε!

    Οσο για τους αλητες παραπολιτικους, δεν θα τολμουν ουτε να ψωνισουν απο το σουπερμρκετ, οταν τους ξεμπροστιασουν. Μπορει να υπαρχουν πολλοι αγραμματοι σ' αυτη τη χωρα, αλλα υπαρχουν και πολλοι 4οι οροφοι για σας. Ή θα σας πηδηξουν ή θα πηδατε απο μονοι σας.

    Οι πεμπτοφαλλαγγιτες, τελος, εχουν μια διεξοδο διαφυγης στην Ιταλοαλβανια και Ρομανια, εαν θελουν να αποφυγουν την αγχονη.

    Οι Γυφτογερμανοι των ΗΠΑ και της Ευρωπης, μαζι με τα τουρκομογγολικα τσιρακια τους, συντομα θα δοκιμασουν τι εστι ελληνικη αντεπιθεση. Αρκετα μας ζαλισαν τ' αρχιδια.

    Οι γαλλικες μυξοπαρθενες, εαν φανουν εξυπνες, θα φροντισουν να πλυθουν οσο μπορουν καλυτερα, αντι να φοραν κολονιες για να καλυπτουν τη βρωμα τους.

    Ο χρονος και το διαδικτυο ειναι με το μερος μας. Η μελετη Ιστοριας θα ειναι προσβασιμη στον καθενα.

    Και να θυμαστε παντα:

    Ποτε δεν ειχε σημασια ο αριθμος των Αλητων!

    ΕΥΘΥΔΗΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    Ξέρετε βέβαια ότι είμαι ο κυρίως υπεύθυνος για την άνοδο αναγνωσιμότητας του PRESS-GR

    Για όλους και όλες

    ειδικά για xθες με μειωμένες τιμές για τους ερωτευμένους...

    babis

    Ενδεικτικά στο e-Shop babis θα βρείτε τα πιο εντυπωσιακά γυναικεία και ανδρικά εσώρουχα ,δερμάτινα ρούχα και οποιοδήποτε αξεσουάρ σας ενδιαφέρει, ερωτικά παιχνίδια, μεγεθυντές - προσθετικά, κούκλες, μαστίγια, χειροπέδες, σφήνες, ανδρικά και γυναικεία ομοιώματα, καλσόν - ζαρτιέρες, κορμάκια, στολές, φορέματα, string, δονητές σε τεράστια ποικιλία χρωμάτων και μεγεθών,δονητές στα πιο ευφάνταστα σχήματα και μεγέθη.
    Σε σχήμα νέγρου φύλαρχου,
    φωσφοριζέ,
    με γεύσεις,
    διπλοί,
    τριπλοί,
    με ράμφος…,
    αιθέρια εξωτικά έλαια για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, αλοιφές και διεγερτικά, λιπαντικά, αρώματα , ερωτικά κοσμήματα και πολλές ακόμα εκπλήξεις που σας περιμένουν.

    Πάντα με εκτίμηση,
    babis

    Υ.Γ.(1) Σε τελική όμως ανάλυση το κυριότερο συναίσθημα που κυριαρχεί στις σχέσεις με τον σύντροφο μας ασχέτως ηλικίας και φύλλου, είναι το sex.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι,

    H αιτία του χθεσινού σεισμού ήταν ένας γεωλόγος που με είχε καρφώσει στον τοίχο και με διάνοιγε. Μου υποσχέθηκε ότι για τη μέγιστη απόλαυσή μου την επόμενη φορά θα μου βάλει και το ΒΑΝ στον κώλο.

    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    Αχχχ τι έπαθα, έστειλα το παραπονό μου στην Καλή Νεράιδα.

    Καλή Νεράιδα,
    Ειμαι 52 κ πολυ ωραιος αντρας και γνήσιος Πασόκος που παντα ειχα πολυ ωραιους άντρες στην ζωη μου. Οταν καναμε ερωτα τρελενομουνα να μου βαζουν πουτσοδαχτυλο στον κολο μου με ερεθιζε πολυ και συγχρόνως να παίρνω πίπα και να τα καταπίνω. Ειδικα ειχα ενα δεσμο καποτε που ηξερε οτι μου αρεσε κ του αρεσε να μου το βαζει τρελα. Οταν εμεινα μονος μου ενα διαστημα τον επαιζα κ εβαζα δαχτυλο μονος μου. Μια μερα πηρα κ ενα δονητη με δονηση κ καυλωσα πολυ. Απο τοτε εχω τρελλη φαντασιωση να με γαμούν μια από παντού πρόστυχα και ανωμαλα. Δυστυχως τώρα βολεύομαι με αλλοδαπούς ξοδεύοντας όλη τη σύνταξη μου.
    Πως σε αυτή τη ηλικία θα βρώ έναν άνδρα που να με γαμάει χωρίς χρήματα και να του αρεσει? Φιλια πολλα κ ευχαριστω για την απαντηση εκ των προτερων!
    Παντα με εκτίμηση
    babis!

    Και δίνοντας μου την κάτωθι απάντησε με στενοχώρησε...

    Βολεψου με τον δονητή.
    Καλή επιτυχία!
    Η εξαιρετικά Καλή Νεράιδα

    Παντα με εκτίμηση
    babis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Περισσότερα για το τελευταίο εδώ. Cafe Park, ο πολυχώρος του σπάμερ, το σπίτι του απατεώνα, το ορμητήριο του ακροδεξιού σεντονά των blogs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Καλοί μου φίλοι και αγαπημένοι,

    Εχω να σας εξομολογηθώ ένα μυστικό:

    Σήμερα είπα να συνεχίσω τα τσιμπούκια.
    Αν καταλάβατε καλά το πρωϊ έκανα πεζοδρόμιο:

    -Για τα ένσημα που μούκλεψε ο Ρέπας

    -Για τις απλήρωτες υπερωρίες μου στη Χαριλάου Τρικούπη και στην οδό Φυλής 69

    -Για το εξοντωτικό ωράριο εργασίας μου στο πεζοδρόμιο με τις γόβες στιλέτο,

    -κ.λπ, κ.λπ., μην σας ξαναλέω τα βάσανά μου.

    ..και όπως ήμουν ξάπλα στη κρεβατάρα μου, νάσου μπουκάρει μέσα ο Νταβάς μου που είναι πασοκομπρατσαροτραβεστρόνι, με αρπάζει από τα μαλλιά, και με πετάει κάτω.

    "Σήκω μωρή πόρνη να δουλέψεις" μου φωνάζει, "Μας πήραν αμπάριζα στα μπλόγκ".

    "Διαφορετικά θα βάλω βουλοκέρι στην κωλοτρυπίδα μου λέει, σηκώνοντας το φρύδι.

    Τί να κάνω και γώ ο κακομοίρης. Ανοιξα τον υπολογιστή και σας γράφω ό,τι μαλακία μου κατέβει.

    Συγχωρέστε με, αλλά λόγω γεροντάματος η πελατεία μειώθηκε και ο πούτσος είναι σαράκι αγιάτρευτο.


    Σας έπρηξα τα αρχίδια με τις μαλακίες μου ως συνήθως.

    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Αγαπητοί μου και εκλεκτοί φίλοι...

    Μιας που το αγαπημένο μου press-gr
    ασχολείται με τους παπάδες θα σας διηγηθώ μία ιστορία μου με παπάδες........

    Το καλοκαίρι του 1984 δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ. Ο θείος μου με τον πατέρα μου συζητούσαν καιρό να πάνε να περάσουν κάποιο διάστημα, φιλοξενούμενοι σε μία μονή στο Αγ. Όρος. Εκείνο το καλοκαίρι αποφάσισαν να το κάνουν και μαζί τους πήγαμε και εγώ με τον ξάδελφό μου.

    Μετά τα γραφειοκρατικά και αφού φτάσαμε στη μονή που θα μας φιλοξενούσε, δύο μοναχοί μας οδήγησαν στα κελιά μας και μας εξήγησαν μερικά πράγματα σχετικά με το ημερήσιο πρόγραμμα και τα διαδικαστικά. Καθένας μας έμενε μόνος σε δικό του κελί. Μετά την τρίτη-τέταρτη ημέρα είχαμε ήδη κάνει κάποιες γνωριμίες με μοναχούς και αρχίσαμε να συζητάμε μαζί τους σχετικά με όσα γίνονταν εκεί. Κάθε βράδυ μετά από την \"απόλυση\" όπως τη λένε, άλλοι συζητούσαν, άλλοι διάβαζαν και τέλος όλοι αποσύρονταν στα κελιά τους για ύπνο.

    Ένα τέτοιο βράδυ λοιπόν οι δικοί μου είχαν φύγει για τα κελιά τους και εγώ είχα μείνει σταματημένος πίσω σε ένα σκοτεινό, γεμάτο από πυκνά δέντρα, δρομάκι της μονής και συζητούσα με τέσσερις μοναχούς κάποιες απορίες που είχα. Οι δύο ήταν σαραντάρηδες και οι άλλοι δύο αρκετά μεγαλύτεροι, όλοι όμως είχαν αρκετά χρόνια εκεί. Πάνω στη συζήτηση αναφέρω ότι έχω ένα πόνο στη πλάτη και ο ένας από τους νεώτερους έρχεται αμέσως από πίσω μου και με τα χέρια του αρχίζει να μου μαλάζει τη πλάτη σε διάφορα σημεία και μου λέει να χαλαρώσω.

    Ο άλλος συνομήλικός του δείχνει παρόμοιο ενδιαφέρον και πλησιάζει από εμπρός μου, με αποτέλεσμα οι δύο γηραιότεροι να χάσουν το ενδιαφέρον τους και να απομακρυνθούν αφήνοντας τους τρεις μας σε εκείνο το ερημικό σημείο του δρόμου. Η ώρα ήταν προχωρημένη για το πρόγραμμά τους και δεν κυκλοφορούσε πια έξω, σχεδόν κανείς. Το μασάζ στη πλάτη μου είχε πάρει πια ξεκάθαρα τη μορφή ερωτικού χαϊδέματος και οι κινήσεις των χεριών του έφθαναν μέχρι και τη βάση της μέσης μου, λίγο πάνω από τον κώλο μου. Φυσικά δε χρειαζόμουν περισσότερα για να καυλώσω και αυτό γινόταν εύκολα αισθητό κάτω από μία πολύ λεπτή παντελόνα που φορούσα χωρίς εσώρουχο.

    Το ίδιο εύκολα όμως καταλάβαινα και τον καυλωμένο πούτσο κάτω από το ράσο του μοναχού πίσω μου, που είχε κολλήσει πλέον πάνω μου και έκανε κυκλικές κινήσεις πάνω στο κώλο μου. Εγώ παραδώθηκα εντελώς στη καύλα μου και δεν είχα καμμία αντίδραση. Μόλις το είδαν αυτό με τράβηξαν παραπέρα, δίπλα από ένα εγκατελειμένο οίκημα το οποίο σε συνδυασμό με τα πυκνά δέντρα τριγύρω μας προφύλασσε εντελώς από οποιοδήποτε βλέμα.

    Χωρίς να χάσουν χρόνο με στριμώχνουν σε ένα σημείο και με κάνουν σάντουϊτς. Ο ένας κολλημένος πίσω μου να τρίβει το καυλωμένο του πούτσο πάνω στο κώλο μου γλύφωντας και δαγκώνοντας το σβέρκο και το λαιμό μου και ο άλλος να μου ξεκουμπώνει τη πουκαμίσα και να πέφτει με λύσσα πάνω στα βυζιά μου ρουφώντας και δαγκώνοντας τις ρώγες μου. Τα ράσα, οι γενειάδες τους που τρίβονταν πάνω μου και οι πεινασμένες τους κινήσεις με είχαν στείλει σε άλλο κόσμο. Για να μην αναφέρω τους δύο πέτρινους πούτσους που αισθανόμουν να με πιέζουν μπρος και πίσω.

    Η πουκαμίσα μου βγήκε από πάνω μου και πλέον δεν υπήρχε ούτε ένα σημείο του κορμού μου, μπροστά και πίσω, χωρίς να το περνούν γλώσσες, χείλια και δόντια. Ήταν πραγματικά πεινασμένοι. Εγώ αναστέναζα και τριβόμουν πάνω τους σα τη πουτάνα από τη καύλα. Μέχρι που έχασα εντελώς τον έλεγχο και άρχισα: «Άντε λοιπόν καριολόπαπες... που είναι οι πουτσάρες σας; Θέλω να μου σκίσετε τη κωλάρα! Μέχρι σήμερα δε με είχε γαμήσει παπάς... αντε ντε... γαμιόλες... φάτε με!» Μόλις με άκουσαν τρελάθηκαν ακόμα περισσότερο και κατευθείαν με σπρώχνουν κάτω και γονατίζω μπροστά τους.

    «Αυτό θες γαμημένε πουσταρά;» με ρωτάει ο ένας και σηκώνει το ράσο του από πάνω μου τραβώντας με πάνω στο πούτσο του που τον καρφώνει μέσα στο στόμα μου. Ταυτόχρονα ρίχνει και από πάνω μου το ράσο του και με τραβάει από το σβέρκο βυθίζοντας το πούτσο του μέχρι το λαρύγγι μου, πνίγοντάς με... εγώ προσπαθώ απεγνωσμένα να πάρω ανάσες και τον ακούω να μου λέει: «κάτω από το ράσο πουτανάκι... έτσι.... κατάπιε το πούτσο μου τώρα!»

    Ο άλλος δεν έχει χάσει χρόνο. Όπως ήμουν γονατισμένος και είχα γύρει μπροστά τσιμπουκώνοντας τον έναν, έχει γονατίσει από πίσω, μου έχει ρίξει τη παντελόνα στα γόνατα και μου γλύφει τη κωλοτρυπίδα ανοίγοντας όσο περισσότερο μπορεί τα κωλομέρια μου. Δεν έμεινα όμως για πολύ έτσι. Και οι δύο ήταν τόσο σωματώδεις και γεροδεμένοι που ήμουν έρμαιο στα χέρια τους. Χωρίς να το καταλάβω βρέθηκα έξω από το ράσο, να με έχει σηκώσει στον αέρα ο πισινός μου, κρατώντας με από τη μέση, με τον μπροστινό να μου τραβάει και να μου βγάζει παπούτσια και παντελόνα. Κατόπιν με παίρνει στα χέρια αυτός που μου έβγαλε τη παντελόνα, ο άλλος σηκώνει το ράσο του, κάθεται κάτω με τη πλάτη του ακουμπισμένη σε ένα κορμό δέντρου και αυτός που με κρατάει μου ανοίγει τα πόδια και με καθίζει πάνω στο πούτσο του αλλουνού.

    Από εκείνη τη στιγμή ξεκινάει μία σκυταλοδρομία πηδήματος με τους δύο παπάδες να εναλάσσονται στο κώλο και στο στόμα μου, σε πολλές και διάφορες στάσεις μέχρι που τελείωσαν και οι δύο μέσα μου. Αφού ηρεμήσαμε πήραμε το δρόμο του γυρισμού προς τα κελιά σιγά-σιγά και όλο το υπόλοιπο διάστημα της παραμονής μου εκεί δεν ξανασυναντηθήκαμε. Πάντως ήταν μία εμπειρία που θα μου μείνει αξέχαστη.

    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    Υ.Γ. Πάντα στηρίζω ΓΑΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Αγαπητοί και εκλεκτοί φίλοι...
    Σας παρουσιάζω τις
    ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΤΑΙΝΙΩΝ

    ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ, 2008, 90’,

    Ετ. Παραγωγής VIPS Video
    Σκηνοθεσία babis
    Σενάριο Αγιος
    Ηθοποιοί babis χωριάτης και οι αδερφές bloopers

    Η αληθινή ιστορία τριών ανθρώπων. Ο ψυχίατρος Χωριάτης, που εργάζεται στην κλινική του πατέρα του και γνωρίζει και ερωτεύεται τον ομοφυλόφιλο babis, είναι ο ένας από αυτούς.........



    ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΥΖΙΑΡΗΣ, 2008 (ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΟΥ 82) 82’
    ΜΕ ΤΙΤΛΟ
    POP PORN PARTY - ΑΠΟΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ!

    O babis ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ!
    ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ TRASH ΚΑΙ CULT ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ + Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΤΩΝ ΠΙΟ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΩΝ DJS EVER+ LIVE HAPPENINGS ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ)+LOST BODIES LIVE
    ΑΓΡΙΟ ΚΤΗΝΩΔΕΣ ΣΕΞ, ΚΑΡΑΤΕΚΑ, ΠΙΣΤΕΣ, ΜΑΝΕΚΕΝ, ΠΑΛΑΙΣΤΕΣ, ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ, ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ, ΚΑΛΟΓΡΙΕΣ, ΝΤΙΣΚΟΜΠΑΛΕΣ ΠΑΡΑΦΟΡΟΙ ΕΡΩΤΕΣ, ΛΗΣΤΕΙΕΣ, ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ, ΝΥΜΦΙΔΙΑ, ΒΑΡΚΑΡΗΔΕΣ, ΟΡΦΑΝΑ, ΚΑΤΣΕΡ, ΜΑΝΙΑΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ, ΛΑΪΚΟΙ ΣΤΑΡ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟΥ ΚΑΙ ΦΙΣΙΚΑ ΠΑΣΟΚΟΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑΠΟ ΤΟ SOFT PORNO ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΕΡΤΟ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΝΑ ΣΠΑΘΗ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ BLOOPERS, ΑΠΟ ΤΟΝ AΠΟΣΤΟΛΟ ΣΟΥΓΚΛΑΚΟ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΓΚΟΥΣΓΚΟΥΝΗ, KAI ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ
    babis

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΔΩ.
    ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΠΑΛΑΒΟ ΠΑΡΤΥ ΠΟΥ ΔΙΑΝΟΗΘΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ

    ΕΝΔΥΜΑ ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ!

    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. -Πώς ξεχωρίζεις μια πουτάνα ανάμεσα σε εκατό Πατρινές;
    -Διάλεξε μια στην τύχη...
    (όσοι ξέρουν, καταλαβαίνουν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ρωτάει το παιδί τον πασοκο πατέρα του, τι σημαίνει η λέξη πούστης. Ο πατέρας του αφού το σκέφτεται για λίγο του απαντάει:
    - "Θυμάσαι που για αρκετό, όταν ήσουν πιο μικρός έλειπα από το σπίτι; Ε λοιπόν ήμουν σε ένα μέρος που το λένε φυλακή ... Εκεί δεν υπήρχαν γυναίκες, και κάποιοι έπρεπε να κάνουν τις γυναίκες ... Εγώ λοιπόν ήμουν στο ίδιο κελί με έναν άλλο κύριο, και κάποιος έπρεπε από τους δύο να κάνει την γυναίκα. Αποφασίσαμε λοιπόν να παίξουμε κορώνα - γράμματα για το ποιός από τους δύο θα έκανε την γυναίκα την πρώτη βδομάδα. Ετυχε λοιπόν στον μπαμπά, και ο μπαμπάς έκανε την γυναίκα για μία βδομάδα ... Την δεύτερη εβδομάδα έτυχε πάλι στον μπαμπά, και ο μπαμπάς έκανε την γυναίκα. Την τρίτη βδομάδα πάλι έτυχε στον μπαμπά, και έκανε την γυναίκα για άλλη μία βδομάδα. Την τέταρτη εβδομάδα όμως έτυχε στον άλλον να κάνει την γυναίκα, αλλά αυτός δεν δέχτηκε να την κάνει... Ε, αυτός είναι ο πούστης!!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. babis Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΧΕΙΛΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΗΣ ΑΡΑΠΙΚΟΥΣ ΨΩΛΟΥΣ....

    ΕΙΣΑΙ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΣΟΚΟΛΑΜΟΓΙΟ

    ΚΑΙ ΟΣΟ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΤΣΟΥΖΕΙ ΤΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ηταν κάποτε ο Γιωρίκας και συναντάει ένα φίλο του στο δρόμο που κρατούσε ένα βιβλίο.
    ΓΙΩΡΙΚΑΣ: "Τι είναι αυτό το βιβλίο;"
    ΦΙΛΟΣ: "Τι να σου λέω τώρα."
    ΓΙΩΡΙΚΑΣ: "Πες βρε."
    ΦΙΛΟΣ: "Λογική."
    ΓΙΩΡΙΚΑΣ: "Τι είναι λογική;"
    ΦΙΛΟΣ: "θα σου πω ένα παράδειγμα, έχεις ενυδρείο στο σπίτι σου;"
    ΓΙΩΡΙΚΑΣ: "Ναι."
    ΦΙΛΟΣ: "Άρα σ` αρέσει το ψάρεμα;"
    ΓΙΩΡΙΚΑΣ: "Ναι."
    ΦΙΛΟΣ: "Άρα και η θάλασσα."
    ΓΙΩΡΙΚΑΣ: "Ναι βρε."
    ΦΙΛΟΣ: "Άρα και οι γυναίκες με τα μπικίνι."
    ΓΙΩΡΙΚΑΣ: "Εννοείται."
    ΦΙΛΟΣ: "Άρα είσαι άντρας."
    Την άλλη μέρα στο σπίτι του Γιωρίκα (έχει αγοράσει το βιβλίο και το έχει στην τραπεζαρία) τον ρωτάει ο φίλος του ο Κώστας:
    ΚΩΣΤΑΣ: "Τι ειναι αυτό το βιβλίο;"
    ΓΙΩΡΙΚΑΣ: "Τι να σου λέω τώρα που θα καταλάβεις εσύ."
    ΚΩΣΤΙΚΑΣ: "Πες μωρέ."
    ΓΙΩΡΙΚΑΣ: "Ενυδρείο έχεις σπίτι σου;"
    ΚΩΣΤΙΚΑΣ: "Όχι."
    ΓΙΩΡΙΚΑΣ: "Ε! Άρα είσαι πούστης."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΕΛΛΗ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗΣΕΙΣ.

    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ.
    RISKY BUT IT WORTHS!
    ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΔΟΜΗ ΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΜΕΝΟΥΝ ΣΧΕΔΟ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΧΟΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ (ΚΥΡΤΣΟΣ, ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ)
    ΝΕΟΙ, ΟΧΙ ΜΑΪΝΤΑΝΟΙ, ΟΥΤΕ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ, ΟΥΤΕ ΘΡΑΣΕΙΣ.
    ΝΕΟΙ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ.

    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ.
    ΕΣΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΗ ΜΟΔΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΕΣΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΙΑΡΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...
    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ

    ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  71. CAFE PARK Καφετέριες

    ΠΑΤΗΣΙΩΝ 302 Α & ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ 235 (ΕΝΤΟΣ ΣΤΟΑΣ), Ανω Πατήσια
    Τηλ.210 21 12 788
    www.pili.gr

    Βρείτε μας στο χάρτη!

    Περισσότερα για το τελευταίο εδώ.

    Cafe Park,

    ο πολυχώρος του σπάμερ, το σπίτι του απατεώνα, το ορμητήριο του ακροδεξιού σεντονά των blogs.


    4U - REDLINE AMD
    ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΛΥΣΕΩΝ


    Βυζαντίου 87 ,Ν. Ιωνία
    Τηλ: 210 - 2719090, 210 - 2719618 ,Fax: 210 - 2758939
    URL: http://www.4uthesite.com, E-mail: info@4uthesite.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. -ΠΩΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΝΤΡΕΣ
    -ΔΙΑΛΕΞΕ ΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ
    (Ξερουν οι γυναίκες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. 13.02.2008

    Bundesverfassungsgericht: Kommunale 5 %-Hürde in Schleswig-Holstein verfassungswidrig
    (mc) Das Bundesverfassungsgericht verkündete heute das Urteil im Verfahren über die Organklage der schleswig-holsteinischen Landesverbände der Parteien GRÜNE und DIE LINKE gegen die Fünf-Prozent-Hürde im Kommunalwahlgesetz des Bundeslandes. Die Richter erklärten die Sperrklausel für verfassungswidrig.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Η ιπτάμενη καθηγήτρια


    Τελικώς έχει από όλα το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων! Πέρα από τα προγράμματα των καπνών, που εξελίχθηκαν σε οικογενειακή υπόθεση, χωρίς να ενοχλείται στο ελάχιστο η Πρυτανεία, επανέρχεται στο προσκήνιο ένα παλιό θέμα που αφορά τους ιπτάμενους καθηγητές.
    Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Νέας Ελληνικής Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων μένει Αθήνα ενώ ο κανονισμός αναφέρει ρητά ότι πρέπει να μένει στην έδρα του πανεπιστήμιου, κάνει τα μισά μαθήματα από όσα πρέπει. Και όταν φιλοτιμηθεί και τα κάνει, είναι και μισά σε διάρκεια.
    Αν τις παραπονεθείς ...σου απαντάει ότι σου κάνει και χάρη.. .που έρχεται δυο φορές την βδομάδα...
    Αυτά μας καταγγέλλουν φοιτητές του Πανεπιστημίου Αριστείας. Πρόκειται για την ίδια που ακύρωσε στο παρά ένα την εξέταση 170 φοιτητών, γιατί θέλησε να παρατείνει την παραμονή της στην Αθήνα.

    Αλήθεια για την περίπτωση αυτή θα υπάρξει κάποια απάντηση;

    Περίφημοι είναι οι στρατηγικοί σχεδιασμοί αλλά δεν φτάνουν για να απαντήσουν σε όλα αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Όποιος έχει μέσο κάνει ό,τι θέλει και δε δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Κατά τα άλλα είμαστε ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. @Feb 15 2008 4:38 pm
    Translated text follows below this line.
    -------------

    13.02.2008

    The Federal Constitutional Court announced today the judgement in the procedure over the organ complaint of the Schleswig-Holstein regional organizations of the parties the GREENS and the LEFT ONE against the five-per cent hurdle in the local election law of the Federal state. The judges explained the check clause for unconstitutional.

    -----------
    Will that be ok?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. organ?
    ...you better look it up again!
    It makes no sense as it is.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Κώλοι πολλοί υπάρχουνε εις το ωραίον φύλλον,
    με σχήματα διάφορα σε μέγεθος ποικίλον.
    Κώλοι χοντροί, κώλοι λεπτοί, κώλοι απαλοί κι αφράτοι,
    κώλοι σα ζύμη μαλακοί και κώλαροι τριζάτοι,
    κώλοι σκληροί σαν πέτρινοι και άλλοι λαστιχένιοι,
    κώλοι δροσάτοι, τροφαντοί και κώλοι μαραμένοι,
    κώλοι μεγάλοι σαν βουνά και κώλοι μια χουφτίτσα,
    κώλοι που 'χουν κουνήματα και κάνουνε καπρίτσια
    κώλοι σαν τάβλα επίπεδοι, κι άλλοι ψηλά βαλμένοι,
    κώλοι σαν φράπες τουρλωτοί και κώλοι κρεμασμένοι,
    κώλοι κομψοί, συμμετρικοί και περιποιημένοι
    και κώλοι ασουλούπωτοι, 'μπόγοι κακοδεμένοι'.
    Κώλοι σαν τριαντάφυλλο και κώλοι σαν αχλάδι,
    κώλοι που προκαλούν κλοτσιά κι άλλοι που θέλουν χάδι
    Κώλοι σαν αλαβάστρινοι, που μοιάζουν με καθρέφτη
    κώλοι που θέλουν φίλημα κι άλλοι που θέλουν νέφτι
    κώλοι σπανοί, δασύτριχοι, κώλοι σαν κολλιτσίδες
    και κώλοι που στενάζουνε από αιμορροΐδες.
    Κώλοι ακριβοί, κώλοι φτηνοί, μονάχα δυο παράδες
    και κώλοι που προσφέρονται εις τους πουτσαράδες
    κώλοι 'τοιούτων', ευτραφείς, μοσχοπουδραρισμένοι,
    και κώλοι απλησίαστοι γιατ' είναι λερωμένοι.
    Κώλοι αριστουργήματα, όλο καλλιγραφία
    και κώλοι σαν της μυλωνούς την ανορθογραφία.
    Κώλοι που σε ζαλίζουνε σαν τους κρυφοκοιτάς
    και που σε κάνουνε να λες.. 'ή ταν ή επί τας'!
    Κώλοι οπού το βλέμμα σου δεν ξεκολλά ευκόλως
    που τους θωρείς όταν περνούν κι αναφωνείς: 'Τι κώλος!'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. that's the only word I had to lookup. I guess it could be some kind of legislative body or a committee...

    Help?
    Anyone?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Μην γελιέστε, δεν είναι το γεγονός ότι έκαναν αορίστου μόνο άτομα που δεν είχαν προϋπηρεσία και άφησαν εκτός άτομα τα οποία εργάζονται από 7 έως 15 έτη. Συνεχίζουν και προσλαμβάνουν και μέσω θυγατρικών (βλέπε OTEPLUS) οι οποίοι αποτελούν φθηνά εργατικά χέρια για τον ΟΤΕ. Μόνο τους δικούς τους παίρνουν ως αορίστου στον ΟΤΕ. Τα νούμερα είναι εξωπραγματικά. Έψουν προσλπάβει πάνω από 2000 άτομα, με μία προκήρυξη "μαϊμού" το 2006 πήραν 1100 άτομα , αν προσθέσουμε και άτομα που έγιναν αορίστου από το πουθενά τους τελευταίους μήνες αγγίζουμε τις 2.000 προσλήψεις. Ενώ έλεγαν ότι ο ΟΤΕ κάνει εθελουσία προκειμένου να μειώσει το υπεράριθμο προσωπικό του. Στην άλλη όχθη βρίσκονται εκατοντάδες άτομα με προϋπηρεσία, πτυχία για τα οποία δεν υπάρχει "φως" δηλαδή τρέχουν από δικαστήριο σε δικαστήριο και τίποτα δεν βγαίνει. Άλλοι χάνουν αλλά και αυτοί που κερδίζουν πρωτοδικείο και εφετείο, ο ΟΤΕ εφαρμόζει εν μέρη την απόφαση του δικαστηρίου, δηλαδή αντί για αορίστου χρόνου όπως ορίζουν οι αποφάσεις εξακολουθεί να τους έχει ως έκτακτο προσωπικό χωρίς προϋπηρεσία, και χωρίς να αμοίβονται για πτυχία που έχουν. Από την άλλη μεριά όμως προσλαμβάνει "συμβούλους" από την OTEPLUS με ότι μισθούς θέλει:με 1200,1500,2000,3500 ευρώ ανάλογα τον "κολλητό". Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι έχει πληρώσει άτομα για να φύγουν με εθελουσία και μετά τους προσλαμβάνει ως συμβούλους στην OTEPLUS με 3500 ευρώ, δηλαδή τους πλήρωσσε για να φύγουν και από το παράθυρο τους πληρώνει για να επιστρέψουν!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ως συνήθως η κουβέντα ξέφυγε... Από τον ΟΤΕ πιάσαμε Στάη μέχρι και διαφημίσεις διαβάσαμε!
    Υπάρχουνε τόσα blogs για να πεις το πονο σου, γιατί να διαστρεβλώνεται το άσχετο blog? Τι σου φταίει;
    Όσο για τις προσλήψεις στον ΟΤΕ (το θέμα μας), αφού είμαστε στη χώρα του "με βάλανε σε πόστο θα κάνω ότι θέλω". Έδω στην ΕΥΑΘ διόρισαν μέχρι τώρα 64 γαλάζια παιδιά που είναι μικρή εταιρεία, δε θα διορίσουν στον ΟΤΕ που επικρατεί το χάος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. 4.58,

    Το είπε ξανά αυτό κάποιος άλλος στις 8.17.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Είναι αλήθεια αυτό που λέει, κάποιος παραπάνω. Φεύγουν με εθελουσία από τον Οτε και τους προσλαμβάνουν σας συμβούλους με παχυλούς μισθούς.
    Και κανένας δεν μιλάει ούτε συνδικαλιστές ούτε άλλος κανείς.
    Στον ΟΤΕ προωθούντε oi γκόμενες των Α ή των Β και αυτες παίρνουν τις θέσεις και αλίμονο σε όποιον που δεν είναι στην κλίκα τους.
    Μοιράζουν πριμ 3.000 – 5000 € για τους ίδιους και τους δικούς τους, φυσικά πλέον του μισθού και κανένας δεν μιλάει, γιατί αυτοί που υπογράφουν παίρνουν περισσότερα.
    Κυριε Βουρλουμη για ρίξε μια ματιά , πως μοιράστηκαν τα τελευταία πριμ και θα καταλάβετε τι συμβαίνει.
    Εάν γνωρίζετε είστε και εσείς συνένοχος στο έγκλημα. που γίνεται.
    Κατά τα άλλα προσλαμβάνουν νέους ανθρώπους με 500 € μισθό.
    Κύριε Βουρλούμη εσείς τι λέτε για όλα αυτά ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. @ bloopers


    Η γερμανική λέξη "Organklage" (κυριολεκτικά "προσγυγή οργάνου") αναφέρεται σε ειδική ένδικη προσφυγή προς το Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο.

    Η προσφυγή αυτή μπορεί να ασκηθεί μόνο απο συγκεκριμένα συνταγματικά "όργανα", δηλ. θεσμούς, π.χ. πρόεδρος, καγκελάριος, άνω βουλή, κάτω βουλή, κλπ.

    Επίσης τέτοιου είδους προσφυγή μπορεί να ασκηθεί μόνο για θέματα συνταγματικού δικαίου και λειτουργίας του πολιτεύματος.

    Ως μετάφραση του "Organklage" προτείνω: "προσφυγή συνταγματικού οργάνου".

    Ελπίζω να σας βόήθησα.

    Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Ευχαριστούμε φίλε.

    Θα του το στείλω με e-mail, είναι συνεργάτης μας αλλά... 3ης γενιάς!
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ

    Μεγάλη διακομματική συγκέντρωση στο σπίτι γνωστού καθηγητή στο Ψυχικό.
    Με άκρα μυστικότητα έγινε πολύωρη συνάντηση στελεχών του ρεύματος Βενιζέλου με μεγαλόσχημα στελέχη του ΣΥΝ ενεργά και ανενεργά. Εκεί πήγαν και δυο κολλητοί Πανεπιστημιακοί της Μπακογάννη και ένας πολιτικός του περιβάλλοντος.
    Η σύσκεψη αφορούσε την ανατροπή του πολιτικού σκηνικού και την επόμενη μέρα που λένε ότι έφτασε. Κάποιοι δημοσιογράφοι είναι ενημερωμένοι Τσίμας, Χατζηνικολάου, Παπαχελάς, Παπουτσάνης. Από εδώ μέσα ο Δημήτρης-Άγιος φαίνεται να είναι στα πράγματα. Ο Λαμπράκης για πρώτη φορά θα συνεργαστεί με την Αγγελοπούλου επικοινωνιακά. Ρόλο κλειδί στις εξελίξεις φαίνεται να αναλαμβάνει ο Αλαβάνος. Τις εξελίξεις σιγοντάρει ακόμη και ο Καρατζαφέρης.
    Τα συμπεράσματα της σύσκεψης στο Ψυχικό έχουν διοχετευτεί αρμοδίως στο Βήμα.
    Προσοχή μη μας πιάσουν στον ύπνο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Παιδιά η ΥπΕΕ του Κλαδά μπούκαρε στη ΜΟύλτιτσόϊς (Φίλμνετ, Σούπερσπορτ κλπ) και έχει βρει΄πολύ πράμα. Μαθαίνουμε ότι δεν είχαν ημερολόγιο καταχώρησης διαφημίσεων και τέτοια. Ο όμιλος εξυπηρετούνταν και απο ξένες εταιρείες με εικονικά τιμολόγια και παρόμοια κόλπα. Το μηνυμα είναι σαφές. Μετά το Άλτερ και τη ΜΟύλτιτσόϊς έρχεται η σειρά των άλλων ΜΜΕ λέει η ΥπΕΕ.


    ΠΑΙΔΙΑ
    ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΛΑΔΑ


    ΜΑΚΗΣ-ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΚΗΣ-ΚΟΥΙΚ
    ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΕΝΕΣ ΤΗΛΕΣΥΜΜΟΡΙΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Δεν μπορώ να βρω ουσιαστικό λόγο της επίθεσης του Μάκη στον Κλαδά.

    1. Έχει προηγούμενα μαζί του? Δεν φαίνεται, εξ άλλου θα είχε βγει
    2. Προσπαθεί να χτυπήσει τη Ν.Δ.? Αν υφίστατο, θα έβγαζε θέμα για κάποιο πρωτοκλασάτο της κυβέρνησης.
    3. Θέλει να βοηθήσει το Θεμιστοκλή ? Αδύνατον, αυτοί έχουν σκοτωθεί.

    Ένα πράγμα μπορώ να σκεφθώ. Αυτή τη δεδομένη περίοδο η ΥΠΕΕ εξετάζει μια σειρά από υποθέσεις που σταχυολογώ ορισμένα.
    1. Πλαστά τιμολόγια ύψους 300 εκ € (100 δις παλιές δρχ), που βγήκε στις εφημερίδες σήμερα.
    2. Λαθρεμπόριο καυσίμων μεγάλης κλίμακας από οργανωμένα κυκλώματα, με απώλειες κρατικών εσόδων άνω των 500 εκ € που θα βγει στο τέλος της εβδομάδας
    3.Προμήθειες νοσοκομείων και φαρμακαποθήκες
    4. Παράνομο στοίχημα
    5. Φορολογικοί έλεγχοι σε εκδοτικές εταιρίες και λοιπά ΜΜΕ
    6. Φοροδιαφυγή μεγάλου ύψους από γνωστό δικηγορικό γραφείο

    Ο Κλαδάς είναι επικηρυγμένος από συμφέροντα που θίγονται, ο δε Μάκης ως σύγχρονος κυνηγός κεφαλών, φέρει εις πέρας.

    (Κρίσεις σε αυτή τη θέση ?)






    Πρωθυπουργός τότε ήταν ο Σημίτης

    Υπ.Υγείας..ο Αλέκος Παπαδόπουλος

    Πρ. Εθνικής Τρ ο εκλειπών Καρατζάς

    .....
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΥΘΥΝΗ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ;;

    E , MAKISSSS;;;




    ΑΝ
    ΑΝ ΤΟΤΕ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ

    ΑΝ ΤΟΤΕ ΠΑΡΕΝΕΒΑΙΝΑΝ
    ο κ. Σημίτης, Πρωθυπουργός
    ο κ. Παπαδόπουλος Αλ., Υπ. Υγείας,
    ο κ. Καρατζάς, Πρόεδρος Εθνικής Τρ.
    ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος,
    οι γνωστές φιλάνθρωπες κυρίες,

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΛΑΔΑΣ δε θα μπορούσε να ματαιώσει την προσπάθεια για τη

    ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ-ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ-ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ,
    ΜΑΚΗΣ Ο ΚΥΠΑΤΖΗΣ, ΝΑ ΚΤΥΠΑΕΙ ΤΟΝ
    ΚΛΑΔΑ?
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ..ΑΠΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

    «Ο Σπύρος Κλαδάς έχει στενοχωρήσει αρκετούς»

    Πρόκεται για υποθέσεις λαθρεμπορίας καυσίμων με απώλεια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ για το Δημόσιο, κυκλώματα στην Κρήτη και τα Ζωνιανά, αλλά και αποκάλυψη πλαστών και εικονικών τιμολογίων με αποδέκτη εταιρεία μέσων ενημέρωσης.


    αλλά και αποκάλυψη πλαστών και εικονικών τιμολογίων με αποδέκτη εταιρεία μέσων ενημέρωσης.


    ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ..
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΚΟΥΚΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
    ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΜΠΡΑΒΟΥΣ
    ΤΗΣ ΝΤΑΒΑΤΖΙΑΣ



    ΤΑ ΓΚΑΙΜΠΕΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

    ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ..

    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΣ..ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Ακριβά τανκς μας έφερε από τη Ρωσία, ο Καραμανλής, σύμφωνα με την «Πατσαβουροτυπία»!


    Η πατσαβούρα της «Ελευθεροτυπίας» βλέπει ότι είναι ακριβά τα τανκς που αγόρασε η κυβέρνηση από τη Ρωσία. Ταυτίζεται με τα αμερικανικά συμφέροντα και κόπτεται για το χρήμα που έχασε η συμμορία των μεγαλοεκδοτών-εκβιαστών. Προσβάλλονται οι διάφορες εταιρείες που συστεγάζονται στα κτίριά της, υπό την αθώα «προστασία» της. Απαιτούν επιστροφή στο καθεστώς Σημίτη με ανεξέλεγκτα εξοπλιστικά προγράμματα, με μαχητικά που θα πέφτουν από τα περιττά ηλεκτρονικά του Μπόμπολα, με πολυεθνικές μίζες και ανεξέλεγκτες αστρονομικές υπερκοστολογήσεις. Φανταστείτε ότι αυτά τα τανκς αγοράστηκαν χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων αλλά με απευθείας διακρατικές συμφωνίες. Δηλαδή θίχτηκαν άμεσα τα συμφέροντα των εμπόρων όπλων που κρύβονται πίσω από τα μεγαλοεκδοτικά τζάκια και…… χρηματοδοτούν την καταγραφή κάθε ύποπτης περιπέτειας μεγαλοστελέχους της κυβέρνησης. Βάλανε οι παρακρατικοί νταβατζήδες την πατσαβούρα, να «φωνάξει». Τους πάτησε τον κάλο ο Καραμανλής. Χωρίς να μας πει πόσο κόστισαν ανάλογες αγορές από αμερικάνικα τραστ. Όλο το σήριαλ με το Ζαχόπουλο ήταν «κατασκευασμένο» από τα τζάκια των εκδοτών-εμπόρων όπλων για να «τιμωρήσουν» το θράσος του Καραμανλή. Η προσπάθεια αυτοκτονίας του Ζαχόπουλου, τους χάλασε τα σχέδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις πάντα.

    Ερωτηματικά και απορίες προκαλεί όχι μόνο στους απέναντι αλλά και μέσα στο κόμμα του , η εμμονή του νεοεκλεγμένου προέδρου του ΣΥΝ κ. Τσίπρα, να επιτίθεται εναντίον του ΠΑΣΟΚ και του προέδρου του , σε μια προσπάθεια ανέγερσης διαχωριστικού και αδιαπέραστου τείχους ανάμεσα στα δύο κόμματα , χωρίς να έχουν εξασφαλιστεί από πλευράς του οι συμμαχίες που θα οδηγήσουν τον ΣΥΝ στα έδρανα της εξουσίας.
    Ας μην αντιλεχθεί ότι «ο ΣΥΝ δεν έχει αντικειμενικό σκοπό να διαχειριστεί ή να συνδιαχειριστεί εξουσία» διότι τάχατες «η εξουσία δεν αποτελεί αυτοσκοπό για το κόμμα» διότι αν πάρουν είδηση οι ψηφοφόροι ότι ο νέος αρχηγός σκέφτεται έτσι τότε, ενδεχομένως γρήγορα, θα επαληθευτεί η κ. Παπαρήγα ότι… αλλού τις πορτοκαλιές τις καλλιεργούν για να κάνουν πορτοκάλια και όχι… κουραμπιέδες..!
    Τα κόμματα δεν είναι μη κυβερνητικές οργανώσεις που να αντικρούουν κυβερνητικές προοπτικές, αλλά υπάρχουν μόνο και μόνο για να διεκδικούν την κυβέρνηση, αυτοδύναμα ή σε συνεργασία μ’ άλλα κόμματα. Πού πήγε η διεκδικητική κουλτούρα της Αριστεράς για την Απλή Αναλογική η οποία όπως έλεγαν θα εξαναγκάσει σε κυβερνητικές συνεργασίες..; Μήπως τώρα, εκτιμούν ότι δεν χρειάζονται συνεργασίες επειδή στο παιχνίδι του δικομματισμού ενδέχεται να μπει και τρίτος παίχτης..;
    Ο κ. Τσίπρας ασφαλώς θα συνειδητοποιήσει γρήγορα ότι, στον τόπο υπάρχουν και άλλοι Αριστεροί Δημοκράτες, με αγώνες και προσφορά που δεν έχουν χρεία πιστοποιητικών «εθνικοφροσύνης» από τη μια και «αριστεροφροσύνης» από την άλλη πλευρά. Ούτε βεβαίως όσοι μέσα από τις τάξεις του ΠΑΣΟΚ εξέφρασαν την Αριστερά σε δύσκολους καιρούς, περιμένουν σήμερα την απονομή μεταπτυχιακών τίτλων «αριστεροσύνης».
    Δηλώσεις όπως αυτές οι πρόσφατες του κ. Τσίπρα με έντονο απαξιωτικό ύφος για το ΠΑΣΟΚ και τον αρχηγό του, των οποίων η αναπόδεικτη αυτάρκεια μπορεί να δικαιολογηθεί μόνο από νεανική έπαρση λόγω της εκλογής στην κορυφή της κομματικής ιεραρχίας, είναι ατυχείς στιγμές και το περιεχόμενό τους πρέπει να αποκηρυχθεί γρήγορα. Η αλαζονεία (έστω και κατά λάθος) δεν ταιριάζει στην Αριστερά,απλα δημιουργεί αποστροφή και φέρνει νερό στο μύλο της αντίδρασης.
    Πιο απλά διαιωνίζει τον Καραμανλή.
    Μήπως αυτό είναι το ζητούμενο?
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. KALA KANOYN RE MALAKISMENA!!!


    20 XRONIA TA PRASINA KATHIKIA LYSSAXAN STHN MONIMOTHTA!!

    KAIRON EINAI NA VREI DOYLEIA KAI KANENAS POY DEN EINAI PRASINOS KAI PASOK!!


    ELEOS PIA AXORTAGOI !!

    KOITAXTE THN KSEFTILA SAS POY AKOMA KAI O TAPERMAN KATEGELEI TON PRASINO SYNDIKALISMO SAS KAI TA LAMOGIA SAS TYPOY POLYZOGOPOYLOY KAI NIKOLITSOPOYLOY KAI META ....STEILTE MAS XAIRETISMATA


    PARTE TO XABARI MONO NEODHMOKRATES KAI DEXIOI THA EXOYN DOYLEIA GIA TA EPOMENA 10 XRONIA!

    TELOS STO PASOK KAI STOYS ARISTEROYS DAVATZIDES!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι


    Bloopers team

    Αν κατάλαβα καλά έχετε δώσει και εντοπίσει τον τύπο που βρωμίζει εδώ μέσα..

    Έχω μια απορία. Μια και έχω δεχτεί «επίθεση» στο χώρο που ζω .Μπορεί να έχει γίνει το ίδιο και με εμένα? Όχι από εσάς βέβαια.
    Περιμένω απάντηση-διαφώτιση.


    Με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  94. Σχετικά με έναν συστηματικό σεντονά.

    Εδώ και καιρό υπάρχει και δρα με τα σεντόνια του ένας απίστευτος τύπος που κάνει copy - paste κείμενα τα οποία καταλήγουν με την φράση «www.resaltomag.gr περιοδικο της ακρας αριστερας».

    Δείτε λοιπόν απο πού τα μαζέυει ο σπάμμερ και ψεύτης, ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΤΕ τίποτα.

    Ο τύπος αυτός είναι πλαστογράφος, δείτε για παράδειγμα το σχόλιο «13 Φεβρουάριος 2008 12:08 πμ» στην ανάρτηση «Η Μαριέττα δεν θέλει να δει...» .

    Μετά δείτε αυτό μετά αυτό και (ω του θαύματος!) αυτό!
    Περισσότερα για το τελευταίο εδώ. Cafe Park, ο πολυχώρος του σπάμερ, το σπίτι του απατεώνα, το ορμητήριο του ακροδεξιού σεντονά των blogs.

    Μετά αν έχετε απορίες για την πηγή, δείτε
    την υπογραφή σε αυτό.


    Δεν έχετε ρε τον ανδρισμό να παραδεχτείτε οτι ΕΣΕΙΣ τα γράφετε.

    Αυτή είναι μια πολύ ωραία συλλογή
    από φωτογραφίες από γνωστά σπαμ και τις πηγές τους, όπως για παράδειγμα το διαχρoνικό πια "ακριβά τάνκς".

    Α, ναι, και μια αγγελία:

    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
    Σας προσκαλούμε την Παρασκευή 29 Σεμπτεβρίου και ώρα 7:00 μμ στην Πλατεία Ελληνορρώσων στο καφε PARK Πηνελόπης Δέλτα 14, για χαλάρη και φιλίκη κουβέντα με θεμα τα πρόβληματα της περιοχής μας.Θα ήταν χαρά και τιμή μας να τα πούμε απο κοντά.
    Φιλικά
    Μάριος Βουντούρης
    Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος 7ου διαμερίσματος

    από το μέλος marios
    στις 25.09.2006 00.12
    ---

    VG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. "babis" 5.32

    Δεν υπάρχει τίποτα κρυφό στο Ιντερνετ.
    Αν έχεις μεγάλες γραμμές και υπολογιστική ισχύ ΟΛΑ γίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Η πραγματική αποστολή του κ. Κλαδά στην ΥΠΕΕBy Factorx | February 15, 2008


    Τελευταία τα «σκάγια» των αντιπαραθέσεων εντός του ΣΔΟΕ, έχουν πάρει και τον διευθυντή του και χειριστή σχεδόν όλων των μεγάλων υποθέσεων, κ. Ευ. Καραμάνο, ο οποίος φέρεται να πρόσκειται στην «ομάδα Αλογοσκούφη». Με «ανώνυμες» (!) καταγγελίες και τα σχετικά. Είναι πλέον ολοφάνερο ότι το ΣΔΟΕ βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και των αντιπαραθέσεων, όχι μόνο εξαιτίας της Ζαχοπουλιάδας και των Θεμο-Μάκηδων, αλλά κυρίως λόγω των μεγάλων υποθέσεων που χειρίζεται: Σκάνδαλο Siemens, κυκλώματα διεξαγωγής παράνομων στοιχημάτων μέσω Ιντερνέτ, σκάνδαλο φρεγατών-Thales, λογαριασμοί Αναστασιάδη, λαθρεμπόριο καυσίμων, κ.λ.π. Οι εμπλεκόμενοι σε αυτές και πολλές άλλες υποθέσεις, είναι πρόσωπα με μεγάλη δύναμη, που θέλουν να περιορίσουν –ή να ελέγξουν- τις οποιεσδήποτε αποκαλύψεις.

    Υπάρχει όμως, και κάτι ακόμα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Κλαδάς εστάλη στο ΣΔΟΕ, με την εξής αποστολή: Να περάσει νομοθετικές διατάξεις για αλλαγή της αποστολής του Σώματος. Κοντολογίς, να σταματήσει να ασχολείται με μικροϋποθέσεις και να καταπιάνεται μόνον με τις πολύ σοβαρές περιπτώσεις επιχειρηματικών απατών, ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, λαθρεμπορίου, κ.ο.κ. Αποστολή του ήταν δηλαδή να ελέγξει το ΣΔΟΕ και να το μετασχηματίσει σε μακρύ χέρι του μεγάρου Μαξίμου. Αυτό όμως διαταράσσει πολλά κατεστημένα συμφέροντα και δεν θα εκπλαγούμε και πολύ αν αποκαλυφθεί στο μέλλον ότι μία από τις κύριες αφορμές της μεγάλης σφαγής που ακολούθησε ήταν κι αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Αυτο το δειλο ξυλαγγουρο με τα γαλαζια γραμματακια και τους ηλιθιοδεστερους υπαινιγμους που εχω διαβασει μεχρι τωρα - οχι ομως οτι εμφανιστηκαν και πρωτη φορα - αποφευγει να βαλει την υπογραφουλα του. Επιπλεον, αλλαζει και γραμματοσειρα το βλαμμενο!

    Εαν θελαμε να ανατρεξουμε στο παρελθον, θα παρατηρουσαμε οτι τετοιο υφος εχει τραφει σε γαλλογερμανικα καναδεζικα μακντοναλντς με τις γνωστες σε μας απεχθεις σκυλοτροφες προελευσης αμβουργου.

    Αγραμματο κωλοπαιδι, σαλτα απο δω μεσα... κι αλλη φορα να βαζεις την ηλιθια υπογραφη σου - ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

    Και μην ξαναπατησεις αν δεν μαθεις τι σημαινουν η εννοια φασισμος και κατ' αντιπαραβολη, η εννοια φιλοπατρια και αμυνα.
    Οξω!

    ΕΥΘΥΔΗΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Ο ΟΤΕ μας πείραξε, όλες οι δημόσιες επιχειρήσεις αλλάζουν το στελεχιακό τους δυναμικό κάθε φορά που έχουμε εκλογές, έλεος.

    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Η υποκρισία που χαρακτηρίζει την επίσημη κυβέρνηση της χώρας μας, είναι η υποκρισία από την οποία διακατέχεται η κοινωνία μας. Ο φόβος της αλλαγής, η συντήρηση, η αποσιώπηση της διαφορετικότητας, η βάπτιση και αλλαγή ονόματος των Αλβανών εργατών προκειμένου να ταιριάξουν στο στερεότυπο, ο σεξισμός δίχως όρια, οι αλλοτριωμένες μειωνότητες, οι ανύπαρκτοι εξαρτημένοι της Ομόνοιας, το κουτσομπολιό στη θέση του δημόσιου λόγου... Όλα αυτά τα συμπτώματα ενός γκέτο, σχετίζονται με το φόβο και την άμυνα απέναντι στην πραγματικότητα.

    Η βαθύτερη αρρώστεια είναι η έλλειψη πολιτικού ρεαλισμού, η ανικανότητα έκθεσης των προβλημάτων στην κοινωνία και η ανάληψη δεσμευτικού διαλόγου ανάμεσα στους κοινωνικούς παίχτες.

    Καταναλωθήκαμε σε υπερβολές για την δημιουργία εντυπώσεων. Δακρύσαμε για το μεγαλείο της χώρας μας εν μέσω ποδοσφαιρικών και Ολυμπιακών θριάμβων, διψασμένοι για επιβεβαίωση. Τί δακρύβρεχτο και συναισθηματικό έργο!

    Δεν νοιαστήκαμε για τους λογαριασμούς που έπονται. Μας ένοιαζε κυρίως να μας δουν οι άλλοι ντυμένους με την βραδυνή τουαλέτα, να λαμπυρίζουν οι παγιέτες στα φώτα των πολυελαίων.

    Θυμάμαι μια ξαδέρφη μου που τώρα ζει με αντικαταθλιπτικά, πως πάσχιζε να δειχτεί αγοράζοντας μοντέρνα ρούχα (εποχή '65-'70). Πως χαλούσε ότι είχε και δεν είχε σε στολίδια, προκειμένου να φαντάζει επιθυμητή. Ακολούθησαν αποτυχημένοι γάμοι, κηδείες και μια λαμπρή κόρη! Ω, το θαύμα. Ένα εξαιρετικό νέο κορίτσι που μέσα από τα τραύματα κατάφερε να τελειώσει την Αρχαιολογία, επιβίωσε ως εθελόντρια σε κάποιο οργανισμό -επί δύο χρόνια!- προκειμένου να βελτιώσει το βιογραφικό της και αγωνίζεται σήμερα να βρει λεφτά για ένα μεταπτυχιακό στην Αγγλία. Στην Αγγλία... (στο βάθος, η μαμά Ελλάδα, κλαψουρίζει την ίδια ώρα, φωνάζει ότι δεν την αγαπάει κανείς και ζητά περισσότερα αντικαταθλιπτικά.)

    Ο ναρκισσισμός είναι το πρόβλημα αγαπητοί φίλοι!
    Και ο ναρκισσισμός δεν υποχωρεί χωρίς πολιτικοποίηση μέχρι το μεδούλι, χωρίς μόρφωση, χωρίς στροφή προς την πραγματικότητα.
    Συμφωνείτε;
    Και αν συμφωνείτε, τί πιστεύετε ότι είναι πιο σημαντικό; Να βρίζουμε τους Σκοπιανούς που θέλουν να μας μοιάσουν, ή να κοιτάξουμε τα μούτρα μας στον καθρέφτη και να δούμε ποιοι είμαστε, ποιά είναι τα δυνατά και ποια τα αδύνατα σημεία μας, ποιες οι προοπτικές μας...

    Δεν είναι πιο σημαντικό να κάνουμε επείγουσα στροφή προς το μέλλον;

    Γιατί χαντακώνουμε τους πιο ταλαντούχους νέους μας, γιατί τους διώχνουμε ελλείψει ευκαιριών, έρευνας, επενδύσεων σε δυναμικούς τομείς, ελλείψει πίστης στην πρωτοπορία κάθε είδους;

    Αυτή τη στιγμή, έχω την αίσθηση ότι ζούμε μια κορύφωση όλου αυτού του ψυχοκοινωνικού δράματος. Φοβούμαι ότι η πορεία που ακολουθούμε μας επιφυλάσσει κι άλλα τραύματα τύπου "μικρασιατική καταστροφή", "χούντα", "μαύρο 89", ή,σμήνη σχετικά ελεγχόμενων αναταράξεων (όπως αναλογεί σε ένα πιο σταθερό κράτος που ανήκει στην Ευρωπαϊκή ένωση). Όμως το μέλλον είναι άδηλο.

    Για να αποφύγουμε τα χειρότερα, πρέπει να ενεργοποιήσουμε τα πολιτικά μας αντανακλαστικά.
    Αργούμε φίλοι μου, αργούμε!

    Όταν εξελέγη η κυβέρνηση Καραμανλή την πρώτη φορά, ένοιωσα να γκρεμίζεται μέσα μου η ελπίδα ότι η κοινωνία μας ήθελε πάση θυσία να προχωρήσει στον εκσυγχρονισμό. Το Πασόκ, όπως αποδείχτηκε, ήταν βυθισμένο στον κυβερνητισμό και υπήρχε μεγάλη διαφθορά, όμως η κοινωνική ατζέντα ήταν σε κάποια σημεία ξεκάθαρη. Ο Σημίτης ήταν αντίθετος στον ψυχισμό του "Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών" -αν μη τι άλλο- ... εννοώ, ότι ως γνωστόν, ο Σημίτης είχε εκσυγχρονιστική ατζέντα. Αυτό ήταν κάτι που μάλλον ήταν καλό να συνεχιστεί, αλλά κυρίως να επεκταθεί και να συμπεριλάβει την κριτική και τις διορθώσεις που αναλογούν σε ένα τέτοιο εγχείρημα.
    Προφανώς, δεν ήταν εφικτό. Υπήρχε η απόσταση, το χάσμα, η χαίνουσα πληγή μιας δεξιάς, αντιφιλελεύθερης, παραδοσιακής Ελλάδας που για να συμβαδίσει, χρειαζόταν να έρθει και πάλι στο προσκήνιο, να κάνει την δημόσια ψυχανάλυση που είχε ανάγκη. Και αυτό παρακολουθούμε.

    Είναι επίπονο να βλέπεις τις διεργασίες αυτές. Είναι επίπονο να συνειδητοποιείς στο βάθος ότι το πρόβλημά μας σχετίζεται και με το γηραιόν της κοινωνίας μας. Οι νέοι είναι λίγοι και οι παλιοί είναι παντού στις θέσεις εξουσίας. Το όλο σύστημα δεν ανανεώνεται. Οι μετανάστες μας δεν έχουν πολιτικά δικαιώματα, δεν είναι μέρος της πολιτικής διαδικασίας ακόμη. Έτσι, δεν μπορούν να συνεισφέρουν.

    Απέχει πολύ ακόμη η μέρα που οι μετανάστες μας θα παίρνουν πολιτικά αξιώματα και πρωτοβουλίες ανανέωσης.
    Η πολυπολιτισμική και ανανεωτική Ελλάδα, η "μετα-Ελλάδα", είναι ακόμη ένα όνειρο και πιθανά, ένα όνειρο που δεν θα πραγματοποιηθεί.

    Ίσως, το μέλλον αυτής της χώρας να είναι να συρρικνωθεί σε ένα είδος κλαμπ Μεντιτερανέ και καζίνο, χώρος αδιαφανούς συνδιαλλαγής, πολιτικά ανύπαρκτος... περιθωριακή, ξενοδοχειακή μονάδα, δορυφόρος της Ευρώπης και ενεργούμενο, την ίδια στιγμή που μια εξευρωπαϊσμένη Τουρκία με δυναμικό νεαρό πληθυσμό θα μετατρέπεται σε δυναμικό κέντρο εξελίξεων. Δεν ξέρω.

    Εν πάση περιπτώσει, προκειμένου να επαληθευτεί το πολιτικά αισιόδοξο σενάριο, επείγει μια μεταρρύθμιση που να βάζει τους νέους στο πολιτικό παιχνίδι με ΠΛΗΡΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ, να εισάγει τους νέους στο οικονομικό παιχνίδι του ρίσκου και της ανταμοιβής, να εισάγει τους μετανάστες στην πολιτική μας ζωή και να αποκομματικοποιεί της εκπαίδευση. Γρήγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. 15 Φεβρουάριος 2008 5:06 μμ

    Dange schoen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. FYG,
    Χθες 14/2 (στον ΣΚΑΙ radio)
    ο Κος Μιχ. Χρυσοχοιδης δηλωσε,
    << Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ
    ΕΡΩΤΑΣ ΠΥ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ>>

    DID YOU COPY??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. TI ΩΡΑΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ!!

    ΕΤΣΙ ΚΩΣΤΑΚΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΕΓΓΥΟ ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΜΗ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ, ΕΤΣΙ ΜΙΧΑΛΑΚΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι


    Bloopers team

    Κατάλαβα. Πήρα το μήνυμα.

    Μπορεί να περιμένω μεχρι και αγωγές?

    Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση?

    Με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. ΕΥΘΥΔΗΜΟΣ

    ο υπαινιγμός σου για Καναδικά "μακντοναλντς" έγινε σαφής.
    Αν και προτιμάμε τα "μακ" Ντόνατς των 7 σταρς, μας παρακινεί να λάβουμε θέση.

    Δεν είσαι λοιπόν περισσότερο "επώνυμος από τον φίλο "ΣΤΡΑΒΟΞΥΛΟΣ" ούτε φαντάζομαι και θέλω να πιστεύω περισσότερο πατριώτης. Αντίθετα, έδειχνες το δρόμο εξόδου από την χώρα (σε προηγούμενο σχόλιο σου) για πολλούς άλλους ΕΛΛΗΝΕΣ συμπατριώτες μας.

    Αν και δεν μπαίνουμε συνήθως στον κόπο να συζητάμε με χρυσαυγίτες, σου θυμίζω ότι η παρακίνηση σε διάπραξη εγκλήματος διώκεται στη χώρα μας και για τον λόγο αυτό παίρνουμε το μέρος του "ΣΤΡΑΒΟΞΥΛΟΣ".

    Κάτω λοιπόν τα μπέργκερ, ζήτω τα ντόνατς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. "babis"

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Οχι.

    Για να γίνει ΕΠΙΣΗΜΑ ανάκληση του απορρήτου (τα χακέματα δεν είναι μαρτυρίες) πρέπει να υπάρχει πράξη που καλύπτεται απο την διακρατική συμφωνία. Δεν καλύπτει αυτό που στο Αμερικανικό Σύνταγμα λέγεται "the 1st" με σκοπό την ελευθερία του λόγου και την προστασία του τύπου.
    Εν ολίγοις δηλαδή δεν καλύπτει την γνωστή βιομηχανία αγωγών στην Ελλάδα.

    Επειδή πάντως εφαρμόζονται οι νόμοι των χωρών που φιλοξενούν τις ιστοσελίδες, και επειδή η λέξη δημοκρατία στην Ελλάδα είναι τύπου "Ελληνικού", χεδόν, δήθεν, απόφυγε ΟΛΑ τα domain σε gr κατάληξη, φιλοξένησε όλο το λόγο σου σε σελίδες στο εξωτερικό.

    ...για να μην κάνουμε εδώ κατάχρηση του χώρου, άσε comment στο δικό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. “Ο Mαλέσιος έδωσε στον Aθανασούλη «δουλειά της Ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων αξίας 86 δ ι σ ε κ α τ ο μ μ υ ρ ί ω ν 700 ε κ α τ ο μ μ υ ρ ί ω ν δραχμών», ANTI WEBLOG, 2-2-08.
    Έπ’ αυτού λάβαμε την εξής Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Σ Τ Ι Κ Η ανταπόκριση απο το Μέλλον, μέσω του διεθνούς Πρακτορείου ειδήσεων PKME (“Pisteve Kai Mh Ereyna”)

    Αθήνα, 20 Νοέμβρη 2011

    Για τρίτη ημέρα συνεχίζονται στην Αθήνα και σε πολλές πόλεις της Ελλάδας οι βανδαλισμοί, οι πυρπολήσεις και οι εκτελέσεις. Μανιασμένα πλήθη όλων των ηλικιών έχουν καταλύσει την έννομο τάξη, πυρπολώντας αστυνομικά τμήματα, εταιρείες security, τράπεζες, εφορίες. Εισβάλουν σ’ αυτά και συλλαμβάνουν τους διευθυντές και διοικητές τους οδηγώντας τους σε κρεμάλες στημένες στην μέση πλατειών. Στα πλούσια βόρεια και ΝΑ προάστια, ρακένδυτοι πρώην συνταξιούχοι μαζί με νεαρούς κουκουλοφόρους βάζουν φωτιά σε βίλες αμύθητης αξίας, ενώ σέρνουν από τα μαλλιά έξω τους ενοίκους και τους αποκεφαλίζουν αλά πάλαι ποτέ Ιράκ και Ζαρκάουι. Φήμες ότι βάζουν τα παιδιά τους στον φούρνο με πατάτες, δεν μπόρεσαν να διασταυρωθούν και παραμένουν στα επίπεδα της φήμης. Η θέση του Στρατού παραμένει ουδέτερη, αν και στρατόπεδα σε πολλά μέρη της μεθορίου προσχώρησαν με τον οπλισμό τους στους στασιαστές. Δεν είναι, πλέον, καθόλου παράξενη εικόνα στην Αθήνα, αλλά, αντιθέτως, φυσιολογική, το να βλέπεις περιπολικά της Αστυνομίας γεμάτα κουκουλοφόρους, που αλαλάζουν πολεμοχαρώς κραδαίνοντας ψηλά τα κλεμμένα από αστυνομικούς όπλα, ενώ από τα ηχεία των στερεοφωνικών των περιπολικών ακούγονται στη διαπασών παλιές επιτυχίες των Lennon, Θεοδωράκη, Rage Against The Machine, ΤΡΥΠΕΣ, Clash, Ξυλούρη, Manu Chao, Active Member κλπ. Η διεθνής κοινότητα παραμένει σύξυλος παρατηρητής, για την ώρα, αφού δεν υπήρχε πρόβλεψη τέτοιου σεναρίου από τις μυστικές υπηρεσίες και η κάθε επέμβαση κρίνεται από αμφίβολη μέχρι καταστροφική. Η ΕΕ και οι ΗΠΑ, μέσω των υπουργών τους Δημόσιας Τάξης, Άμυνας και Εξωτερικών συσκέπτονται, σήμερα, στο Λονδίνο, με κύριο θέμα την αποτροπή -ένεκα μιμητισμού- παρόμοιων εξεγέρσεων στις χώρες τους. Από χθες, αργά το βράδυ, όπως έγινε γνωστό στην κοινή συνέντευξη τύπου των υπουργών εσωτερικών ΕΕ και ΗΠΑ, απαγορεύτηκε στις χώρες τους η οποιαδήποτε αναμετάδοση εικόνων από την “Εξέγερση των Απελπισμένων” στην Ελλάδα, όπως οι ίδιοι οι κάτοικοί της την ονόμασαν. Μεγάλη εντύπωση έχει προκαλέσει η επιλογή της Ακρόπολης των Αθηνών ως χώρου στέγασης του στρατηγείου των εξεγερμένων πλιατσικολόγων. Η πληροφορία ότι ο δημοφιλής μουσικός Πλιάτσικας ηγείται των συγκεκριμένων ταγμάτων απαλλοτριώσεων, όπως οι ίδιοι αδιάντροπα αποκαλούν τις κλοπές και τις ληστείες των περιουσιών των νοικοκυραίων, κρίνεται ως φερέγγυα, αν και δεν μπόρεσε να διασταυρωθεί. Έκπληξη, επίσης, έχουν προκαλέσει τα κοινά rave και ρεμπέτικα γλέντια μετά άκρατης οινοποσίας και ατέλειωτων εδεσμάτων, στην Βραυβρώνα, τον Μαραθώνα, την Βουλιαγμένη, την Ν. Μάκρη, του Στρέφη, του Φιλοπάππου, τον Λυκαβηττού και την Πάρνηθα. Η όλη κατάσταση των τριών τελευταίων ημερών φανερώνει ότι αυτοί οι αυτοοργανομένοι Έλληνες είναι οι μόνοι, πράγματι, που μπορούν να βάλουν τάξη σε τέτοιο φοβερό χάος! Μάλλον είναι φυσιολογικό για τους Έλληνες κάτι τέτοιο, αφού οι αρχαίοι τους πρόγονοι ήταν αθεόφοβοι και δεν είχαν σαν αρχή του Κόσμου τον Θεό μας, αλλά το …ΧΑΟΣ!

    (του ανταποκριτού μας, Τάνγκα- Λιάγκα- Μάγκα- Τράγκα- Δάγκα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι


    Bloopers team

    Αδελφια της Διασπορας.

    Εισατε υπεροχοι…

    Ανασανα…

    Σας ευχαριστω πολύ.

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    Ξέρετε βέβαια ότι είμαι ο κυρίως υπεύθυνος για την άνοδο αναγνωσιμότητας του PRESS-GR

    Για όλους και όλες

    ειδικά για xθες με μειωμένες τιμές για τους ερωτευμένους...

    babis

    Ενδεικτικά στο e-Shop babis θα βρείτε τα πιο εντυπωσιακά γυναικεία και ανδρικά εσώρουχα ,δερμάτινα ρούχα και οποιοδήποτε αξεσουάρ σας ενδιαφέρει, ερωτικά παιχνίδια, μεγεθυντές - προσθετικά, κούκλες, μαστίγια, χειροπέδες, σφήνες, ανδρικά και γυναικεία ομοιώματα, καλσόν - ζαρτιέρες, κορμάκια, στολές, φορέματα, string, δονητές σε τεράστια ποικιλία χρωμάτων και μεγεθών,δονητές στα πιο ευφάνταστα σχήματα και μεγέθη.
    Σε σχήμα νέγρου φύλαρχου,
    φωσφοριζέ,
    με γεύσεις,
    διπλοί,
    τριπλοί,
    με ράμφος…,
    αιθέρια εξωτικά έλαια για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, αλοιφές και διεγερτικά, λιπαντικά, αρώματα , ερωτικά κοσμήματα και πολλές ακόμα εκπλήξεις που σας περιμένουν.

    Πάντα με εκτίμηση,
    babis

    Υ.Γ.(1) Σε τελική όμως ανάλυση το κυριότερο συναίσθημα που κυριαρχεί στις σχέσεις με τον σύντροφο μας ασχέτως ηλικίας και φύλλου, είναι το sex.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Οι πιο ξετσίπωτοι πούστηδες είναι οι Έλληνες



    Η ομοφυλοφιλία, όμως, είναι ένα από τα τρία πράματα που ούτε δοκίμασα ούτε σκοπεύω να δοκιμάσω. Τα άλλα δύο είναι ο φόνος και η ηρωίνη. Όλα τα άλλα «παίζονται».

    Τώρα, βέβαια, ΛΕΩ πως δεν σκοπεύω να δοκιμάσω την ομοφυλοφιλία, αλλά δεν ξέρω τι επιφυλάσσει το μέλλον. Με τόσες ανιαρές και σκάρτες γυναίκες μπορεί να αλλάξω χαβά, να καταλήξω μια ξεκουτιάρισα αδελφή και να κατεβαίνω στην πλατεία Κολωνακίου για καπουτσίνο φορώντας δερμάτινο παντελόνι και δαντελένια μπλούζα, πιπιλώντας προκλητικά το πούρο μου και στριγκλίζοντας «αχ, καλέ τι κούκλος γκολτζής είναι αυτός ο Μπέκαμ! Σκότωσέ τον με ροδοπέταλα…»! Ποιος ξέρει…

    Εν πάση περιπτώσει, άλλο ομοφυλόφιλος και άλλο ο πούστης! Πάω φιρί-φιρί για μπελάδες, αλλά πουθενά στην Ευρώπη, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ στην Αγγλία, δεν έχω δει πιο ξετσίπωτους πούστηδες από τους Έλληνες πούστηδες. Πουθενά αλλού δεν έχω δει το αίσχος της ανδρικής πορνείας που είδα στους δρόμους της Αθήνας. Πουθενά αλλού δεν έχω δει τόσο λαϊκό ενδιαφέρον για το πουστριλίκι, όσο στην Ελλάδα!


    Το πουστριλίκι ελκύει τον Έλληνα όπως τα σκατά την μύγα, τον θέλγει! Σε μια τηλεοπτική εκπομπή που είδα πριν χρόνια ο παρουσιαστής με τα μπαλάκια είχε φιλοξενούμενους τρεις προκλητικούς τραβεστί που μιλούσανε για το πού, πότε και με πόσα, κι ένας από αυτούς έλεγε συνέχεια «εγώ είμαι έκφυλη…». Δεν υπάρχουν όρια στις αηδίες που σερβίρονται καθημερινά στα κανάλια στο όνομα του ρεπορτάζ και της επικαιρότητας!

    Μια κι αγγίξαμε το θέμα, ας σχολιάσουμε ένα μύθο γύρω από το «πουστριλίκι των Εγγλέζων». Η Αγγλία δεν είναι το κέντρο του διεθνούς αδελφάτου, όπως την θέλουνε πολλοί. Απεναντίας, οι Άγγλοι είναι περισσότερο «γαμιάδες» από πολλούς θερμόαιμους μεσογειακούς, οι οποίοι κατά γενικό κανόνα είναι κομπλεξικοί εραστές, ναρκισσιστές του κερατά με «ντουφέκια» περιορισμένου βεληνεκούς. (Αυτό μου το έχουνε πει γκόμενες που πηδιόντουσαν μια ζωή για την πλάκα τους συγκρίνοντας επιβήτορες από το Βόσπορο μέχρι τον Ατλαντικό, και οι οποίες θεωρούν τους Ιρλανδούς ως τους κορυφαίους!).

    Έτσι έκαναν κατασκόπους τις αδελφές

    Ο μύθος των "πούστηδων Εγγλέζων" δημιουργήθηκε τον καιρό του ψυχρού πολέμου όταν η ομοφυλοφιλία και ο εκβιασμός βρίσκονταν στο επίκεντρο σχεδόν όλων των μεγάλων σκανδάλων κατασκοπίας. Τότε η ομοφυλοφιλία αποτελούσε σοβαρό ποινικό αδίκημα στη Βρετανία με βαρύτατες ποινές.

    Οι γορίλες της κα-γκε-μπε εκμεταλλευόντουσαν την κατάσταση, ψάχνανε για ομοφυλόφιλους σε νευραλγικά πόστα, κυρίως στο Ναυαρχείο, τους ρίχνανε παίδαρους, τους φωτογραφίζανε πάνω στη δουλειά και τους εκβιάζανε.

    Το Βρετανικό Κοινοβούλιο ψήφισε τότε ένα πρωτοποριακό και γενναίο νόμο: "Η ομοφυλοφιλία μεταξύ συναινούντων ενηλίκων δεν αποτελεί ποινικό αδίκημα"! Κάλλιο ακίνδυνες αδερφές παρά επικίνδυνους κατασκόπους αποφάσισαν οι λογικοί, φλεγματικοί Εγγλέζοι και οι μεσογειακοί "γαμιάδες" αμέσως απεφάνθησαν: ¨Οι Εγγλέζοι νομιμοποίησαν το πουστριλίκι γιατί όλοι τον παίρνουν από κούνια"! Κούνια που τους κούναγε, ρεεεεε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις πάντα.

    Ερωτηματικά και απορίες προκαλεί όχι μόνο στους απέναντι αλλά και μέσα στο κόμμα μου , η εμμονή του αποτυχημένου προέδρου κ. Παπανδρέου, να επιτίθεται εναντίον του κ. Βενιζέλου, σε μια προσπάθεια ανέγερσης διαχωριστικού και αδιαπέραστου τείχους ανάμεσα στα δύο κόμματα , χωρίς να έχουν εξασφαλιστεί από πλευράς του οι συμμαχίες που θα οδηγήσουν το ΠΑΣΟΚ στα έδρανα της εξουσίας.
    Ας μην αντιλεχθεί ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν έχει αντικειμενικό σκοπό να διαχειριστεί ή να συνδιαχειριστεί εξουσία» διότι τάχατες «η εξουσία δεν αποτελεί αυτοσκοπό για το κόμμα» διότι αν πάρουν είδηση οι ψηφοφόροι ότι ο αρχηγός σκέφτεται έτσι τότε, ενδεχομένως γρήγορα, θα επαληθευτεί η κ. Παπαρήγα ότι… αλλού τις πορτοκαλιές τις καλλιεργούν για να κάνουν πορτοκάλια και όχι… κουραμπιέδες..!
    Τα κόμματα δεν είναι μη κυβερνητικές οργανώσεις που να αντικρούουν κυβερνητικές προοπτικές, αλλά υπάρχουν μόνο και μόνο για να διεκδικούν την κυβέρνηση, αυτοδύναμα ή σε συνεργασία μ’ άλλα κόμματα. Πού πήγε η διεκδικητική κουλτούρα της Αριστεράς για την Απλή Αναλογική η οποία όπως έλεγαν θα εξαναγκάσει σε κυβερνητικές συνεργασίες..; Μήπως τώρα, εκτιμούν ότι δεν χρειάζονται συνεργασίες επειδή στο παιχνίδι του δικομματισμού ενδέχεται να μπει και τρίτος παίχτης..;
    Ο κ. Παπανδρέου ασφαλώς θα συνειδητοποιήσει γρήγορα ότι, στον τόπο υπάρχουν και άλλοι Αριστεροί Δημοκράτες, με αγώνες και προσφορά που δεν έχουν χρεία πιστοποιητικών «εθνικοφροσύνης» από τη μια και «αριστεροφροσύνης» από την άλλη πλευρά. Ούτε βεβαίως όσοι μέσα από τις τάξεις του ΠΑΣΟΚ εξέφρασαν την Αριστερά σε δύσκολους καιρούς, περιμένουν σήμερα την απονομή μεταπτυχιακών τίτλων «αριστεροσύνης».
    Δηλώσεις όπως αυτές οι πρόσφατες του κ. Παπανδρέου με έντονο απαξιωτικό ύφος για τον κ. Βενιζέλο, των οποίων η αναπόδεικτη αυτάρκεια μπορεί να δικαιολογηθεί μόνο από βλακώδη έπαρση λόγω της εκλογής στην κορυφή της κομματικής ιεραρχίας, είναι ατυχείς στιγμές και το περιεχόμενό τους πρέπει να αποκηρυχθεί γρήγορα. Η αλαζονεία (έστω και κατά λάθος) δεν ταιριάζει στην Αριστερά,απλα δημιουργεί αποστροφή και φέρνει νερό στο μύλο της αντίδρασης.
    Πιο απλά διαιωνίζει τον Καραμανλή.
    Μήπως αυτό είναι το ζητούμενο?
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Πιθανώς και στη δικιά μας παράταξη να υπάρχουν κάποια στελέχη -περιορισμένα τον αριθμό- που να αντιμετωπίζουν την εξουσία με τους κανόνες του παρελθόντος».
    ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (στην ΝΕΤ 2 Ιαν. 08)
    Προφανώς ο Βουλευτής, της Β' Αθήνας, κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης θα εννοεί και την αδελφούλα του, την Υπουργό Εξωτερικών κυρία Ντόρα Μπακογιάννη .
    Διότι πολλοί Έλληνες φορολογούμενοι θα ήθελαν να πάρουν απάντηση σε καυτά ερωτήματα που θέτουν τον τελευταίο καιρό τα Μ.Μ.Ε.:
    α Με ποιές αξιοκρατικές διαδικασίες προσέλαβε τον υιό της η κυρία Ντόρα σαν Σύμβουλο του Υπ.Εξ.; α Αληθεύει ότι λαμβάνει ο υιός της, μηνιαίο μισθό μεγαλύτερο από τον βασικό του ...πρωθυπουργού;;
    Αληθεύει ότι "τοποθέτησε" την κόρη της στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Τ.Ε. με παχυλότατο μισθό;
    Με εκτίμηση
    Φραγκίσκος
    αναρτήθηκε από press.gr@hotmail.com στις 4:20 μμ την 2 Ιαν 2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  114. Custom made λειτουργικό συστημα για την Νεα Δημοκρατία,

    What did you σουφρ today?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. ζαχοπουλος DVD


    Οι υπηρεσιες του ΟΤΕ ειναι μακραν οι καλυτερες και πιο ποιοτικες.


    ζαχοπουλος DVD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. -Πώς ξεχωρίζεις μια πουτάνα ανάμεσα σε εκατό Πατρινές;
    -Διάλεξε μια στην τύχη...
    (όσοι ξέρουν, καταλαβαίνουν)



    Το βρηκα , αυτο εχει σχεση με τριανταφυλλόπουλο.
    Κερδισα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕ!!!!!!!!(κι εγω μαζι σας}
    ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΝΑΝΙΖΕΣΤΕ ΣΤΑ blogs, ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΒΛΑΚΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,
    ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ.
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ
    "ΜΠΑΜΠΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?",
    ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΙΤΕ
    "ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ...
    ΕΚΑΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ comments ΣΤΑ blogs, YEAH MAN... ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΩΛΟΒΑΡΟΥΣΑΝ ΣΤΟ proevolution!!"
    (ενα μυνημα στον μακακα που βρισκεται μεσα μας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Ο Τομπρας πεθανε.
    Και η πασοκοσκυλια θρηνει το χαμο ενος αξιου τεκνου της

    15 Φεβρουάριος 2008 8:02 πμ



    ...αλλά ο τρόμπας ο τ-Ζώ(ο)ν ζει ακόμα, που φιλότιμο και ντροπή όμως στην Νέα Δημοκρατία για να θρηνήσει...


    ...αντε παλιομαλάκα, το "πνεύμα" σου έλειπε! Περιορίσου σε αυτό που ξέρεις καλά, το ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ!

    Χιλιάδες εργαζόμενοι κι εσύ "τόμπρο" βλέπεις μόνο, ΑΡΡΩΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Giorgakissss nai exeis dikio den mporoyme na perimenoume thn koummounistikh epanastash SAN APOTELESMA TWN DEXIWN POLITIKWN S O Y.
    pare to soi sou kai MPROS XOUT-XOUT
    DE SE 8ELEI O LAOS

    TWRA ARISTERA. KKE KAI SYRIZA kai alimono tous an synergastoun me pasok h ND.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. KALA KANOYN RE MALAKISMENA!!!


    20 XRONIA TA PRASINA KATHIKIA LYSSAXAN STHN MONIMOTHTA!!

    KAIRON EINAI NA VREI DOYLEIA KAI KANENAS POY DEN EINAI PRASINOS KAI PASOK!!


    ELEOS PIA AXORTAGOI !!

    KOITAXTE THN KSEFTILA SAS POY AKOMA KAI O TAPERMAN KATEGELEI TON PRASINO SYNDIKALISMO SAS KAI TA LAMOGIA SAS TYPOY POLYZOGOPOYLOY KAI NIKOLITSOPOYLOY KAI META ....STEILTE MAS XAIRETISMATA


    PARTE TO XABARI MONO NEODHMOKRATES KAI DEXIOI THA EXOYN DOYLEIA GIA TA EPOMENA 10 XRONIA!

    TELOS STO PASOK KAI STOYS ARISTEROYS DAVATZIDES!!

    15 Φεβρουάριος 2008 5:31 μμ

    Απάντηση στον παραπάνω.

    Φίλε μου εάν είσαι νέος άνθρωπος και πιστεύεις αυτά που γράφεις, λυπάμαι πολύ για σένα.
    Όταν μεγαλώσεις και τα παιδία σου φτάσουν σε ηλικία για εργασία τότε θα καταλάβεις πόσο λάθος είσαι.
    Είμαστε πολλά χρόνια πίσω ακόμα και από την Κύπρο εάν γνωρίζεις.
    Για Ρώτα αυτούς που είχαν πάει στο Euro στη Πορτογαλία να σου πουν μερικά πράγματα για το που είμαστε ακόμα εδώ ?
    Ελπίζω πως αυτά τα λες για πλάκα αλλιώς αλίμονο σου , όταν θα καταλάβεις θα είναι πολύ αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Μια και το ανέφερε ο φίλος,ας ξαναδούμε λίγο την παρέμβαση Σημίτη...
    Πραγματικά,εκ πρώτης όψεως είναι εντελώς κουφό να ασχολείται ο Σημίτης με το Νικολουτσόπουλο.
    Έλα όμως που ό,τι κι αν κάνει ο Σημίτης έχει σκοπό και δεν γίνεται ούτε για πλάκα ούτε απλώς για να γίνει ντόρος!!!
    Πρώτον,με την κίνηση αυτή 'καίει' τον Πολυζωγόπουλο από τη μάχη της ανάληψης της θέσης του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ.Στο κλίμα της
    (μη χέσω) 'ενότητας' του ΓΑΠ με τους Βενιζελικούς είναι φανερό ότι πλέον ο πρώην πρόεδρος της ΓΣΕΕ δεν 'παίζει' για Γραμματέας γιατί δεν είναι 'κοινής αποδοχής' (θυμηθείτε και τη στάση του στις εσωκομματικές,προσθέστε και τις σημερινές δηλώσεις και θα δέσει το γλυκό).
    Δεύτερον,δίνει το μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση 'είμαι εδώ και προστατεύω τα εξαπτέρυγά μου' από την όποια εμπλοκή τους στην υπόθεση Siemens.
    Τρίτον,για μία ακόμη φορά
    'κόβει τα πόδια' του ΓΑΠ,κάτι που στην παρούσα φάση μπορεί να γίνει μόνο με διακριτική στήριξη στον άλλοτε μισητό Κωστάκη.Εν μέσω Ασφαλιστικού,Ζαχόπουλου κλπ.,επέλεξε να δώσει ξανά πάτημα στους κυβερνητικούς.
    Ο Σημίτης το 2004 παρέδωσε στον ΓΑΠ μόνο το κόμμα και όχι την κυβέρνηση.Η συμβολική σημασία αυτού του γεγονότος δεν έγινε πλήρως κατανοητή...όσο περνάει από το χέρι του,κυβέρνηση ΓΑΠ δεν θα υπάρξει...Το κόμμα το παραχώρησε στον ΓΑΠ,γιατί μόνο ο ΓΑΠ θα το γλίτωνε τότε από το 30 και κάτι% και τη μεγαλύτερη ήττα της ιστορίας του με 10% διαφορά από τη ΝΔ (διαφορά για την οποία ευθυνόταν ο Σημίτης και η
    8ετία,φυσικά...).
    Μόνο αν το κόμμα επανέλθει στα χέρια των 'δικών του' (Βενιζέλου κλπ.) θα αλλάξει στάση...
    Γι αυτό ο ΓΑΠ ας μην έχει αυταπάτες.Χωρίς σύγκρουση εδώ και τώρα με τα βαρίδια της 8ετίας δεν έχει καμία τύχη.

    Σκεπτικός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. ego ena ksero ena gnosto symmathiti sto lykeio (me to zori to ebgale dhl) kai afou ta parathse apo 2 panepisthmia tou eksoterikou pou phge na spoudasei!!!ekane strato kai o pateras tou skeftotan na ton kamei foyrnari...ela omos pou yperypourgos metaforon kai epikoinonion htan ayto to kitos o verelis kai afou tou phgan polla psaria kai aygotaraxa stin athina kai erxotan sto ktel i mercedez toy ypourgou gia na paralavei ...ton diorise ston ote to 2003!!!!sto messologgi sto spitaki tou kai oxi kapou makrya giati itan kai monaxogios to palikari!!!!!

    kai meis spoudasame se elit sxoles me master kai paleuoume ston idiotiko tomea....ki aytos to paizei stelexos diktyon ston ote!!!

    kalaki ton lene kai ola ta ptyxia klaine xaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. 9.19 gia na min stenoxoriesai:

    o pio akrivopliromenos teledimosiografos
    oute panepistimio exei teliosi,
    oute xenes glosses xerei,
    kai theli kai na politefti!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. -Πώς ξεχωρίζεις μια πουτάνα ανάμεσα σε εκατό Πατρινές;
    -Διάλεξε μια στην τύχη...
    (όσοι ξέρουν, καταλαβαίνουν)



    Το βρηκα , αυτο εχει σχεση με τριανταφυλλόπουλο.
    Κερδισα.......



    ΝΑΙ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. 7:57 μμ, βάζεις πολλά πράγματα στη θέση τους. Πριν από αρκετά χρόνια ο Χατζιδάκις είπε ότι η Αθήνα έχει γίνει ένα απέραντο φτηνό αντρικό πορνείο που του προκαλούσε αηδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. 9.33u

    o makis milaei italika polly kala!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Οι λεγόμενοι αριστεροί του Τσίπρα και της Παπαρήγας σε αγαστή συνεργασία με τα μεγάλα αφεντικά και υποστηρικτές τους (τους δεξιούς) έχουν αποδοθεί σε έναν ανελέητο, συκοφαντικό και υβριστικό αγώνα εναντίον του ΠΑΣΟΚ γιατί νομίζουν ότι μπορεί να αποσπάσουν ψήφους από το ΠΑΣΟΚ, χωρίς να έχουν κυβερνητική πρόταση εξουσίας, μόνο καταγγελτικό και υβριστικό λόγο. Αποτέλεσμα των ενεργειών τους αυτών είναι η ΝΔ να κυβερνάει ανενόχλητα και αυτοί να στηρίζουν αντικειμενικά και σταθερά το ‘καταλληλότερο’, σπέρνοντας συκοφαντίες για τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ και τα στελέχη του. Θα έρθει όμως η ώρα που πιστεύω ο κόσμος θα τους καταλάβει. Ελπίζω μόνο να μην είναι πολύ αργά όπως έγινε και το 1920 όταν στήριζαν το Γούναρη του Λαϊκού κόμματος, (έτσι λεγόταν η δεξιά τότε) αντί του Ελευθέριου Βενιζέλου, και οδηγήσουν τη χώρα σε νέα εθνική καταστροφή με τους διαχρονικούς συνεταίρους τους. Η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη το ΠΑΣΟΚ υπάρχει και θα υπάρχει προς χάριν του Έθνους και του λαού. Αυτοί θα εξαφανιστούν όταν ο λαός τους πάρει χαμπάρι και θα ψοφήσουν από το κακό τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Γιατί να μη πιστέψουμε το Τριανταφυλλόπουλο για αυτά που λέει για το Κλαδά το Κουκοδήμο και την οικογένεια Βασιλέλη; Με αυτά που έχουμε δει και διαβάσει όλα είναι πιθανά. Εδώ γράφηκε στις εφημερίδες, ότι ένα μόνο ομόλογο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που αγοράστηκε από το διοικητή το κο Τσουπίδη (άλλος φίλος του καταλληλότερου) αντί 40.000.000 ευρώ, δηλαδή 13.630.000.000 δραχμές, έχει χάσει από την αξία του τα 36.000.000 ευρώ δηλαδή 12.267.000.000 δραχμές και δεν τρέχει τίποτα. Φανταστείτε τι έχει γίνει με τα άλλα ομόλογα των ασφαλιστικών ταμείων. Σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα ή ακόμα και στη Νιγηρία, οι υπεύθυνοι θα είχαν πάει φυλακή σε 24 ώρες αν είχαν γίνει αυτά με τα ομόλογα και όχι μόνο. Εδώ όλες οι υποθέσεις μπαίνουν στο αρχείο από τους προδότες του Ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Τσουπίδης-ομόλογο-αγοράστηκε 40 εκατομμύρια ευρώ-έχασε 36 εκατομμύρια ευρώ από την αξία του-.
    ΝΕΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
    ΡΕ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Ο/Η Ανώνυμος
    15 Φεβρουάριος 2008 10:09 μμ
    είπε...
    Οι λεγόμενοι αριστεροί του Τσίπρα και της Παπαρήγας σε αγαστή συνεργασία με τα μεγάλα ..........



    Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου, υπάρχει μια μόδα τον τελευταίο καιρό , αλλά όλες οι μόδες έρχονται και φεύγουν.
    Το ΠΑΣΟΚ στη σημερινή του μορφή είναι ένα τίμιο και σωστό κίνημα, που μπορεί να βγάλει την χώρα από το αδιέξοδο και την διαπλοκή του Καραμανλή, εάν φύγουν και μερικά παλαιά καθίκια από μέσα που σκάβουν τον λάκκο του Γιώργου, γρήγορα θα ανακάμψει.
    Φταίμε και εμείς γιατί ψηφίζουμε άτομα που δεν αξίζουν.
    Νέοι άνθρωποι και νέα στελέχη στη επιφάνεια, έξω οι παλαιό δογματικοί, αυτοί κάνουν κακό στο ΠΑΣΟΚ , και καλό στη Ν.Δ.
    Εγώ προσωπικά δεν ξαναψηφίζω κανένα παλαιοκομματικό στέλεχος, εάν όλοι κάνουμε έτσι θα ανακάμψουμε σύντομα.

    Ανένδοτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Ο/Η Miranda P. είπε...

    Από ένα καροτσάκι
    επήρα μια τιράντα
    προς μία και τριάντα
    αχ άσπλαχνη Μιράντα

    αντε να πλακωθείς με κανένα αλβανό και να σε πάρει στην Αλβανία να γλειτώσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση