GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σημίτης και Πολυζωγόπουλος...

. Σημίτης: (...) Το συνδικάτο συστήνει τον νομικό του σύμβουλο ως δικηγόρο και δεν ενοχλείται που αυτός συμφωνεί εργολαβικές αμοιβές. Εν συ...

.
Σημίτης: (...) Το συνδικάτο συστήνει τον νομικό του σύμβουλο ως δικηγόρο και δεν ενοχλείται που αυτός συμφωνεί εργολαβικές αμοιβές. Εν συνεχεία ο νομικός σύμβουλος απαιτεί αμοιβές που δεν δικαιούται, γιατί υπολογίζει στην αδιαφορία ή δυστυχώς και στη συνέργεια της συνδικαλιστικής οργάνωσης».
Με βάση αυτές τις αναφορές ο πρώην πρόεδρος της ΓΣΕΕ Χρ. Πολυζωγόπουλος, επί προεδρίας του οποίου υπηρετούσε ο Χρ. Νικολουτσόπουλος, δήλωσε: «Είμαι έξω φρενών. Ο πρώην πρωθυπουργός θα μπορούσα να σκεφτώ ότι έπεσε θύμα παραπληροφόρησης. Αλλά ο Κ. Σημίτης ό,τι κάνει, το κάνει συνειδητά πάντα. Ουδέποτε έφτασε στη ΓΣΕΕ καταγγελία γραπτή ή άλλη για τη μη σύννομη δράση του εργατολόγου. Είναι απαράδεκτο ο Κ. Σημίτης, που κράτησε σε ομηρία δεκάδες χιλιάδες συμβασιούχους οδηγώντας τους σε δικηγόρους, να μέμφεται τώρα τα συνδικαλιστικά όργανα και τους συμβασιούχους».
Πάλι με βλακώδεις αερολογίες, προσπαθεί να καλύψει την λερωμένη φωλιά του ο Πολυζωγόπουλος. Ποιον προσπαθεί να πείσει όταν υποστηρίζει ότι δεν του έστειλαν έγγραφες καταγγελίες για τον Νικολουτσόπουλο, όταν ολόκληρο το Σ.Κ. γνώριζε την «δράση» του δικηγορικού γραφείου του σε ότι αφορά την νομική υποστήριξη εργαζομένων, που κατευθύνθηκαν εκεί από τα συνδικάτα κατά καιρούς. Δεκάδες ήταν οι καταγγελίες και τις γνωρίζει πολύ καλά και ο Πολυζωγόπουλος και ο Παναγόπουλος.
Η ΓΣΕΕ με την συνενοχή όλων ανεξαιρέτως των παρατάξεων προσέλαβε μαζικά νομικούς συμβούλους, κάνοντας μοιρασιά (ένας από κάθε παράταξη) και ο Πολυζωγόπουλος προσέλαβε τον Νικολουτσόπουλο, εξοφλώντας προφανώς κάποιο γραμμάτιο.
Και μην σπεύσουν να διαψεύσουν γιατί υπάρχουν στοιχεία και ονόματα για τις παρατάξεις από τις οποίες έχουν προταθεί και έχουν προσληφθεί στη ΓΣΕΕ, οι νομικοί σύμβουλοι τα τελευταία 6 -7 χρόνια.
«Παρατηρητής»

21 σχόλια

  1. MALAKA polyzogopoule...aytous theleis dipla sou Giorgo?????katastrepsan tin Ellada kai to PASOK..gamisan ti nootropia tou kosmou..kai mas pigan kai piso sto asfalistiko to 2001...fate tora stin mapa Karamanli..stirixan ton 96 Simiti gia na min xzasoun tis thssoules tous alla otan irthe i ora na ferthoun orima apenanti sto stnolo tis Ellinikis koinonias kai stis nees genies to 2001 ta gamisan ola....kai tora thelei na ginei kai grammateas tou pasok...i mipos na kanoume tin Fofi??i mipos ton Moraiti???????eleos...o giorgos kathrghise prin xronia ti neolaia gia logikes pou anaptyxthikan epi imeron mademli, moraiti kai fysika kai tonias kai tora exei dexi tou xeri ton moraiti kai ton mademli...tha mas trelanei o proedros...
    malak polyzogopoule eisai poly mikros gia na pianeis sto stoma sou ton Simiti...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Πολυζωγόπουλος θυμήθηκε την γραφειοκρατία, έπρεπε να του κάνουν καταγγελίες με χαρτόσημο για να λάβει γνώση ο αυτοκράτωρ. Εδώ βοούσε όλος ο κόσμος για την εκμετάλλευση που γίνεται και την οποία δικαίως κατήγγειλε (αργά βέβαια) ο Σημίτης, ο Πολυζωγόπουλος ήθελε καταγγελία για να επιληφθεί. Να κάνει τι; Να μαλώσει τον κολλητό του, όπως λέει ο Παρατηρητής; Γιωργάκη, κάτι τέτοια βαρίδια έχεις δίπλα σου και σε τραβάνε στον πάτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tοσοι ηλιθιοι μιλαγανε επι 3 μηνες.
    Και βγηκε ο Σημιτης και συνεπληρωσε την παραφροσυνη.

    Θετει θεμα συγκρουσης συμφεροντων του συνδικατου με τους συμβασιουχους;

    Σε τι εγκειται αυτη η συγκρουση συμφεροντων; Απλουστατα, δεν υπαρχει συγκρουση συμφεροντων.

    Ο Δικηγορικος Συλλογος σιωπα. Και σιωπα διοτι - αν ανοιξει ο Νικολουτσοπουλος το στομα του - ο μισος Δικηγορικος Συλλογος θα πρεπει να παει για βρουβες.

    Τελος, ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΑ ΑΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΝΙΚΟΛΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, πως αντεδρασε ο Δικηγορικος Συλλογος Αθηνων.

    Θελετε απαντηση; ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ...

    Apoorattorney

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πετάξτε έξω τον Πολυζωγόπουλο,
    κάνει μεγάλη ζημιά στο ΠΑΣΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγκω παντως χαρηκα οταν το πολυζωγοπουλο εφαγε της χρονιας του καποτε..

    Αλλα ο πουστης ο "διπυθμενος" ακομα και αυτο το εκμεταλευτηκε.

    Βγηκε που λετε "μογιατισμενος με την BETADIN" και μας το παιξε και.."μαγκας"!!

    "Οτι δεν με σκοτωνει με κανει πιο δυνατο" δηλωσε !!
    Α! ρε πουστη !
    Επρεπε τοτε να σε ειχαν σακατεψει,οι αναρχοαπλυτοι.
    Αλλα "μεχρις εκει" φτανανε οι εντολες της πασοκοσκυλιας..

    "Δωστε του ενα μαθημα".

    Το πηρες το ..μηνυμα?
    Ναι! φανταζομαι...
    Σκυλι ε σκυλι...

    ψευτο-babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αλλα Δικηγορικο Συλλογο να λειτουργει σε βαρος της δικηγορικης υλης, πρωτη φορα βλεπω.

    Εκει μεσα πανε να κανουν εκκαθαριση για να παρουνε υποθεσεις συναδελφων τους.

    Θα επανελθω με ακλονητα στοιχεια. Οπως και στοιχεια για τον τροπο, με τον οποίο λειτουργει το Πειθαρχικο του ΔΣΑ.

    Α poor attorney

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 9:07 μμ

    Πρόκειται για εκμετάλλευση των συμβασιούχων από τους νομικούς "συμβούλους" που είναι καρχαρίες, αυτή είναι η σύγκρουση συμφερόντων! Μήπως γι' αυτό τον έδειραν προ καιρού; Οι αριστεριστές έχουν πληροφορίες που "δεν είχε" ο Πολυζωγό :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αποδειξη ΠΡΩΤΗ:

    Ποιος συμβουλος του Δικηγορικου Συλλογου αρπαζει υποθεσεις δικηγορων, οι οποίοι αμυνονται σε πειθαρχικη αναφορα ενωπιον του;

    Δεν τον ξερετε, ε;

    A poor attorney

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάποιοι δυστυχώς στα συνδικάτα, φοβούνται τον Πολυζωγόπουλο και δεν τολμούν να μιλήσουν έξω από τα δόντια. Τρομοκρατεί τους πάντες ελέγχοντας τον Παναγόπουλο και μερικά ακόμα ξεφτέρια που έχει μαζέψει γύρω του και κανένας δεν σηκώνει κεφάλι. Φοβούνται οι κότες μήπως και δεν επανεκλεγούν. Μέρα με τη μέρα όμως τελειώνει η δικτατορία τους και είναι βέβαιο ότι θα ανοίξουν τα στόματα. Θα βγουν στη φόρα πολλά ακόμα για τον Πολυζωγόπουλο και την «δράση» του από το 96 μέχρι σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μεγάλε Σημίτη, τα ξεφτύλισες πάλι τα λαμόγια του Πολυζωγόπουλου. Τι φάπα σβουριχτή ήταν πάλι αυτή μεγάλε!!!!!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πραγματικά,εκ πρώτης όψεως είναι εντελώς κουφό να ασχολείται ο Σημίτης με το Νικολουτσόπουλο.
    Έλα όμως που ό,τι κι αν κάνει ο Σημίτης έχει σκοπό και δεν γίνεται ούτε για πλάκα ούτε απλώς για να γίνει ντόρος!!!
    Πρώτον,με την κίνηση αυτή 'καίει' τον Πολυζωγόπουλο από τη μάχη της ανάληψης της θέσης του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ.Στο κλίμα της
    (μη χέσω) 'ενότητας' του ΓΑΠ με τους Βενιζελικούς είναι φανερό ότι πλέον ο πρώην πρόεδρος της ΓΣΕΕ δεν 'παίζει' για Γραμματέας γιατί δεν είναι 'κοινής αποδοχής' (θυμηθείτε και τη στάση του στις εσωκομματικές,προσθέστε και τις σημερινές δηλώσεις και θα δέσει το γλυκό).
    Δεύτερον,δίνει το μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση 'είμαι εδώ και προστατεύω τα εξαπτέρυγά μου' από την όποια εμπλοκή τους στην υπόθεση Siemens.
    Τρίτον,για μία ακόμη φορά
    'κόβει τα πόδια' του ΓΑΠ,κάτι που στην παρούσα φάση μπορεί να γίνει μόνο με διακριτική στήριξη στον άλλοτε μισητό Κωστάκη.Εν μέσω Ασφαλιστικού,Ζαχόπουλου κλπ.,επέλεξε να δώσει ξανά πάτημα στους κυβερνητικούς.
    Ο Σημίτης το 2004 παρέδωσε στον ΓΑΠ μόνο το κόμμα και όχι την κυβέρνηση.Η συμβολική σημασία αυτού του γεγονότος δεν έγινε πλήρως κατανοητή...όσο περνάει από το χέρι του,κυβέρνηση ΓΑΠ δεν θα υπάρξει...Το κόμμα το παραχώρησε στον ΓΑΠ,γιατί μόνο ο ΓΑΠ θα το γλίτωνε τότε από το 30 και κάτι% και τη μεγαλύτερη ήττα της ιστορίας του με 10% διαφορά από τη ΝΔ (διαφορά για την οποία ευθυνόταν ο Σημίτης και η
    8ετία,φυσικά...).
    Μόνο αν το κόμμα επανέλθει στα χέρια των 'δικών του' (Βενιζέλου κλπ.) θα αλλάξει στάση...
    Γι αυτό ο ΓΑΠ ας μην έχει αυταπάτες.Χωρίς σύγκρουση εδώ και τώρα με τα βαρίδια της 8ετίας δεν έχει καμία τύχη.

    Σκεπτικός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παρακαλώ αυτό δημοσιεύστε το ως είδηση γιατί αυτό είναι.
    Τον Νικολιτσόπουλο θα τον εξετάσουν ξανά τη Δευτέρα οι δύο Ψυχίατροι, Παπαδάτος και Νέστορος. Γιατί αποφάσισαν να τον εξατάσουν χώρια; Ψάξτε να δείτε τις σχέσεις που έχουν μεταξύ τους, από το παρελθόν (Παπαδάτος και Νέστορος). Επίσης ψάξτε να μάθετε για τις "πραγματογνωμοσύνες" του Νέστορος... Έχουν πολύ ενδιαφέρον για την αξιοπιστία του...
    Ας πούμε ότι δεν ξέρω τι θα πει ο Παπαδάτος...
    Πάντως ξέρω τι θα πει ο Νέστορος!!! Αν δεν βγάλει τον Νικολιτσόπουλο ψυχωτικό (ψυχωτική κατάθλιψη με έντονο αυτοκτονικό ιδεασμό, ή αντιδραστική ψύχωση με έντονο αυτοκτονικό ιδεασμό ή κάτι παρεμφερές) ή τουλάχιστον σε βαριά κατάθλιψη, οπότε ανίκανο να καταθέσει, να μην με λένε... Ανώνυμο...
    Ο Νέστορος φημίζεται στο χώρο του για το πόσο... άνετα ξελσπώνει κόσμο, με το αζημίωτο βέβαια...
    Όσο για τον Παπαδάτο, ο άνθρωπος θέλησε να τον εξετάσει χώρια για να διασώσει, τόσο την επιστήμη του, όσο και το κύρος του, αν και πρόσκεειτα στον χώρο του ΠΑΣΟΚ, οπότε και ίσως να γνωρίζει και τον δικηγόρο της 35χρονης... Το κουβάρι σιγά σιγά ξετυλίγεται...
    Νεότερα σε λίγο...
    Ανώνυμος ο Έλλην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είστε πολύ νούμερα ρεεεεεεεεεεεεε.

    Πολύ νούμερα λέμε.
    Ψοφάτε να έχετε δικαιολογία που επιτρέπετε στον Καραμανλή να σας γαμεί.

    Εχετε στημένο το αφτί, μη πεί κάποιος κάτι, για να ξεσπαθώσετε πάλι, εναντίον του ακατάλληλου Γιωργάκη, για να τον "συμβουλέψετε υποτίθεται" να δεί το καλό του.

    Ρε μαλάκες ο Πολυζωγόπουλος το μόνο πράγμα που έκανε ήταν να ξεσηκώσει τους εργαζόμενους εναντίον της κυβέρνησης Σημίτη, για το ασφαλιστικό και να τον αναγκάσει να το πάρει πίσω.

    Τον φθονείτε επειδή είναι κάποιος από μας, που έχει φιλοδοξίες μεγαλύτερες.

    Εχει εγγραφεί στο DNA σας ότι αυτό το δικαίωμα το έχουν οι ΕΛΙΤ.

    Καλά κάνουν και σας γαμούν ηλίθιοι. Φτού σας που ντρέπεστε για τον πραγματικό εαυτό σας. Αυτόν φοβάστε στην πραγματικότητα, κοιτώντας τον Πολυζωγόπουλο. Τον εαυτό σας.

    Θέλετε ο πολιτικός να είναι διαφορετικός, είτε σε οικονομική επιφάνεια, είτε σε πανεπιστημιακούς τίτλους, είτε αν λείπουν αυτά σε σεξουαλικές προτιμήσεις έστω.

    Φτού σας ηλίθιοι.

    Καλά να πάθετε.

    Απαξιώνετε μόνιμα την βασική αρχή "ισότητας" μας που είναι η βάση της Δημκρατίας. Περιμένετε να σας σώσει ο διαφορετικός, τον περιμένετε, να ρθεί κοντά σας, όχι στον δρόμο, αλλά μέσα από το γυαλί της Τηλεόρασης.

    Γι'αυτό σας αρέσει ο Τσίπρας, παρ'ότι δεν τον ξέρετε καθόλου.

    Βλάκες.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χωριάτη, παπαγαλάκι, κάνε μπιντέ κι έλα! Βάζεις και την αλοιφή σου (που έλεγε και ο πισινότατος Παντελεήμων);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στον Πολυζωγόπουλο έχετε την άνεση να τον λέτε "μαλάκα", επειδή είναι ένας από σας.

    Στον Σημίτη όμως ή στον Καραμανλή, ποτέ δεν το πιστεύετε στο βάθος. Είστε έτοιμοι να σκύψετε σβέρκο σαν τα πρόβατα που τα σπρώχνουν στο μαντρί.

    Του Σημίτη, του φάνηκε εξωπραγματικό που ο δικηγόρος του Συνδικάτου, έπαιρνε "εργολαβικές αμοιβές".

    Μεγάλο σκάνδαλο, φωνάζει. Μεγάλο.

    Δεν ντρέπεται λίγο λέω εγώ, αυτός που ο συναιτέρος του, στο Δικηγορικό γραφείο, τον έκανε ο ίδιος Διοικητή της Εθνικής Τράπεζας και τημάξαν το 99, με το χρηματιστήριο και με τις φούσκες των Γενικών Αποθηκών γοια παράδειγμα ή με την Βιομηχανία Ζάχαρης, τα λεφτά του Ελληνικού Λαού;


    Να μη μιλάει ο Σημίτης για ζητήματα ηθικής τάξης, διότι, έχει ευθύνες -όσο και να λέμε ακόμη και γώ ότι δεν έκλεβε ο ίδιος αλλά το περιβάλλον του- για το αίσχος της διαπλοκής και της διαφθοράς που ζεί ακόμη η χώρα.

    Να το βουλώσει, να συναισθανθεί τι λέει και να ζητήσει συγνώμη από τον Πολυζωγόπουλο, τουλάχιστον.

    Αει σιχτίρ βραδυάτικα.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εδώ γίνεται της πουτάνας με το σκάνδαλο Ζαχόπουλου, με τους ειδικούς λογαριασμούς στο υπουργείο πολιτισμού και αυτός ένας πρώην Πρωθυπουργός το μόνο που τον θύμωσε είναι ο δικηγόρος της ΓΣΕΕ στις σχέσεις του με τους συμβασιούχους.

    Τέτοιες πλάτες στα διαπλεκόμενα και στην κυβέρνηση Καραμανλή, δεν την περίμενα ποτέ.

    Να μας πεί ο Σημίτης λοιπόν τι έγινε με την Ζήμενς;
    Πόσα πήρε και τα πήρε με κανονικό Δελτίο Παροχής ή με "εργολαβικό" σύστημα.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τσουπίδης-ομόλογο-αγοράστηκε 40 εκατομμύρια ευρώ-έχασε 36 εκατομμύρια ευρώ από την αξία του-.
    ΝΕΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
    ΡΕ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά....
    Κλαδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΟΜΜΑ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

    Τις αποσκευές του για την Ελλάδα, όπου θα ιδρύσει κόμμα αλβανοφώνων, ετοιμάζει ο Οδυσσέας Τσενάι.. Ο Αλβανός που πριν από μερικά χρόνια ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων ως σημαιοφόρος στην μαθητική παρέλαση, σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες στη Βοστόνη και θα πρωταγωνιστήσει στο εγχείρημα της δημιουργίας του "Δημοκρατικού Κόμματος των Αλβανοφώνων" στην Ελλάδα. Η πολιτική Μηδενός εξαιρουμένου, όλα τα πολιτικά κόμματα της Αλβανίας συμφωνούν απόλυτα με τη δημιουργία κόμματος Αμβανοφώνων στην Ελλάδα. Για πολλόυς και διάφορους λόγους. Κυρίως, όμως, διότι αυτό το κόμμα θα χρησιμοποιηθεί για να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο ο ρόλος της Αλβανίας στα Βαλκάνια. Πέρα από τις επιφανειακές διαφορές τους, τα αλβανικά κόμματα συμφωνούν στις θέσεις τους για τα εθνικά θέματα αλλά και για τα θέματα τηςαλβανικής οικονομίας. Δηλαδή, να λειτουργούν από κοινού και με όλα τα μέσα που διαθέτουν ώστε ηΑλβανία να προσδεθεί ακόμα πιό σφιχτά στο άρμα των ΗΠΑ, προκειμένου η χώρα τους να ελέγχει τη δραστηριότητα των πολιτικών και στρατιωτικών επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια, από τη μία, και για να προστατευτεί έτσι ο ζωτικός της χώρος και τα εθνικά της συμφέροντα από την άλλη. Όσο για την αλβανική οικονομία , όλα τα αλβανικά κόμματα έχουν συμφωνήσει ότι ο κύριος μοχλός της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας τους είναι τα τραπεζικά εμβάσματα των Αλβανών μεταναστών προς την πατρίδα τους, αφού η Αλβανία δεν έχει τα περιθώρια να στηριχτεί στην παραγωγή ή στις υπηρεσίες. Γι αυτό, άλλωστε, τα ίδια τα αλβανικά κόμματα χρηματοδοτούν ολόκληρες οικογένειες Αλβανών πολιτών με τα πρώτα έξοδα εγκατάστασής τους σε ξένες χώρες, ενθαρρύνοντας έτσι τη μετανάστευση. Εξ' άλλου, όπως συζητείται εντός της αλβανικής κοινότητας στην Αθήνα, τα Ελληνικά πολιτικά κόμματα έχουν διαψεύσει επανειλημμένα τις ελπίδες των Αλβανών για τα θέματα που τους απασχολούν στη χώρα μας και δεν τους εκπροσωπούν πλέον... "Μέχρι στιγμής οι δεσμεύσεις των κυβερνήσεων δεν έχουν γίνει πράξη και το μαρτύριο των μεταναστών στην Ελλάδα συνεχίζεται" αναφέρουν μεταξύ άλλων. Όλα αυτά όμως δεν μπορούν να γίνουν χωρίς χρήμα. Έτσι, ρωταγωνιστικό ρόλο στο συντονισμό του αλβανόφωνου στοιχείου πάντα στον κόσμο - ειδικότερα όμως όσον αφορά στα Βαλκάνια -, με την επίσημη γενική πολιτική του κράτους της Αλβανίας, έχει αναλάβει η Αλβανο-Αμερικανική Τράπεζα - η οποία λειτουργεί με τρία καταστήματα στην Ελλάδα. Να σημειωθεί ότι η American Bank of Albania ανήκει κατά 100% στο αλβανοαμερικανικό λόμπι και ιδρύθηκε στην πολιτεία Delaware των ΗΠΑ, το 1989, με πράξη της κυβέρνησης των ΗΠΑ για την υποστήριξη της... δημοκρατίας στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Επίσης, η ίδια τράπεζα είναι ο κύριος χρηματοδότης των μεγαλύτερων εκδόσεων (εφημερίδες, περιοδικά, βιβλία κ.λ.π.) στην αλβανική γλώσσα για τα Βαλκάνια. Και τα στελέχη της Αλβανο-Αμερικανικής Τράπεζας αλλά και τα μέλη του συμβουλίου του αλβανο-αμερικανικού λόμπι μπαινοβγαίνουν στον Λευκό Οίκο σαν να πρόκειται για το σαλόνι τους. Πολύ χαρακτηριστικά, ο επικεφαλής του αλβανο-αμερικανικού λόμπι είναι πρώην γερουσιαστής των ΗΠΑ. Επίσης, το λόμπι των Αλβανών στις ΗΠΑ έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την υπόθεση Τσενάι. Είναι γεγονός ότι συγχρηματοδοτούν τις σπουδές του Οδυσσέα Τσενάι στις Πολιτικές Επιστήμες. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τσενάι φοιτά στη Σχολή Ηγετών του Harvard, αφού έκανε ένα"πέρασμα" - για τα μάτια του κόσμου - από το τμήμα Φυσικής του Boston College. Υποστηρικτές στην Ελλάδα Τη δημιουργία κόμματος Ανβανοφώνων στην Ελλάδα ενθαρρύνουν επίσης εγχώριοι πολιτικοί αλλά και οικονομικοί κύκλοι. Δημοσιογραφικά συγκροτήματα, εκδοτικοί οίκοι, μεγαλομέτοχοι Ελληνικών ιδιωτικών καναλιών, κατασκευαστές δημόσιων έργων, εμπορικά επιμελητήρια, πολιτικές οργανώσεις, μη-κυβερνητικές οργανώσεις κ.α. Το "Δημοκρατικό Κόμμα των Αλβανοφώνων" υποστηρίζεται επίσης από εξωκοινοβουλευτικές συσπειρώσεις της Αριστεράς στην Ελλάδα, από Έλληνες αλβανικής καταγωγής που έχουν διακριθεί μέσα από τα Ελληνικά media, αλλά και Αλβανούς επιχειρηματίες που ζουν και δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.


    Ο πατέρας Τσενάι


    Ο πατέρας Τσενάι τώρα, εκτός από Λοχαγός των Αλβανικών Μυστικών Υπηρεσιών εκείνη την εποχή, ήταν και ένας από τους πρωταγωνιστές του μεγαλύτερου οικονομικού σκανδάλου που γνώρισε ποτέ η Αλβανία, εκείνου με τις Πυραμίδες. Στην Ελλάδα ήρθε όχι ως φτωχός πλην τίμιος λαθρομετανάστης, αλλά για να αποφύγει τις απειλές για τη ζωή του και τη φυλακή από τις απάτες, σύμφωνα με τον αλβανικό Τύπο, που είχε διαπράξει εκεί. Και για τη διακίνηση των χρημάτων προς την Ελλάδα έκανε χρήση των Ελληνικών τραπεζικών υπηρεσιών..... Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικοιγένεια Τσενάι είναι γνωστή οικογένεια Τσάμηδων από το Φίερε, περιοχή στην οποία κατέφυγαν υπό διωγμό πολλοί Τσάμηδες για τη συνεργασία που προσέφεραν κατά την διάρκεια της Κατοχής στους Γερμανούς.


    Ταχίρ Μήτσι


    Πρωταγωνιστικό ρόλο, επίσης, στη δημιουργία του Κόμματος των Αλβανοφώνων στην Ελλάδα θα έχει φυσικά και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αλβανών Μεταναστών Ταχίρ Μήτσι, αναγνωρίσιμος ιδιαίτερα μέσα από τις εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου αλλά και του Νίκου Ευαγγελάτου, αλλά και πολύ γνωστός για τις κατά καιρούς εμπρηστικές του δηλώσεις σε βάρος των Ελλήνων. Πολύ πρόσφατα, μάλιστα, στις 13 Σεπτεμβρίου 2007, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι το μαρτύριο των μεταναστών στην Ελλάδα συνεχίζεται και ότι "οι Αλβανοί στην Ελλάδα είναι σκλάβοι". Ο άνθρωπος, βέβαια, στον οποίο θα στηριχτεί η πόλιτική αυτή επιχείρηση για λογαριασμό των αλβανοφώνων στην Ελλάδα δεν είναι άλλος από τον Οδυσσέα Τσενάι, ο οποίος θα εμφανιστεί στην Ελληνική πολιτική σκηνή την κατάλληλη ψυχολογική στιγμή, όντας και προικισμένος με όλα τα μυστικά της Πολιτικής Τέχνης από τα μεγαλύτερα σχολεία των ΗΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. .....Η συνομοσπονδία κατηγορεί ακόμα τον πρώην πρωθυπουργό ότι «με την πολιτική του δημιούργησε και συντήρησε στρατιές ομήρων συμβασιούχων, στέλνοντάς τους κατευθείαν στα "νύχια" επιτηδείων δικηγορικών γραφείων» και σημειώνει πως «την προσαρμοστικότητα, την ηθική, την πολιτική ή όποια άλλη δεοντολογία ας την αναζητήσει ο κ. Σημίτης στην πολιτική του, που τον έφερε σε σύγκρουση με τον εργαζόμενο λαό»....
    Προσπαθώ να βρω έστω και μία ανακοίνωση της ΓΣΕΕ (κοιτάξτε στο site της ΓΣΕΕ gsee.gr) την εποχή του Σημίτη, που να τον καταγγέλλει για την πολιτική του στην υπόθεση των συμβασιούχων. Προφανώς τότε τους βόλευε κι΄ αυτούς αυτή η πολιτική γιατί όλο και κάποιους βόλευαν. Έτσι Πολυζωγόπουλε; Εσύ ξέρεις καλύτερα απ΄ όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση