GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για πείτε μας, κύριε Γκαργκάνα...

, Εσείς θα μπορούσατε να ζήσετε με τον μισθό που ζουν οι περισσότεροι; Ποιον μισθό παίρνετε τώρα και ποια θα είναι η σύνταξή σας; , Του Γιώρ...

,
Εσείς θα μπορούσατε να ζήσετε με τον μισθό που ζουν οι περισσότεροι; Ποιον μισθό παίρνετε τώρα και ποια θα είναι η σύνταξή σας;
,
Του Γιώργου Αλαχούζου
,
Ρε τι γινεται με αυτον τον Γκαργανα;
Ηθελα να ξερα εαν αυτος ο μωρος δυναται να ζησει με τους μισθους που οι περισοτεροι συμπολίτες μας ζουν.
Θα ηθελα να 'ξερα εαν μπορει να κοψει ευκολα ενα μεροκαματο στην οικοδομη ή στα χωραφια οπως πολλοι αλλοι κανουν, καθημερινώς, και μετα απο αυτο θα ηθελα να τον δω να αντιμετωπιζει το "τελειο" συστημα ασφαλειας και υγειας της χωρας μας και να τον παραπεμπουν σε αρμοδιους, οπως συνηθως κανουν.
Και μετα απο ολα αυτα να ακουει εναν καρεκλοκενταυρο να του λεει πως δεν γινεται το συστημα να αλλαξει, δεν γινονται ονομαστικες αυξησεις στους μισθους, μην τυχόν και ανεβει ο πληθωρησμος,
Κυριε Γκαργανα, αληθεια, για πειτε μας απο περιεργεια τι μισθο παιρνετε; Και ποιος ο ασφαλιστικος φορεας σας;
Α και μην ξεχασω, τι συνταξη θα λαβετε μετα την αποσυρση σας;

89 σχόλια

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kai sena file ti se noiazei???? errano tha kanome kai tha ton zhsome...ftwxos anthrwpos einai...ama pia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 4:48 και ποιοι είστε εσεις που "απολαμβανει της εμπιστοσύνης μας" ;

    Σιγα μην σκίσετε κανένα καλσόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτή η ερώτηση πρέπει να γίνει σε όλους τους νομοθετούντες, βουλευτές, πολιτικούς, στελέχη του κρατικού μηχανισμού. Να μας πουν τι μισθό και τι σύνταξη απολαμβάνουν κι αν καταλαβαίνουν την αγωνία του μεροκαματιάρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προχθές είδα καταλάθος την εκπομπή "Έρευνα" του Π.Τσίμα για τον Πούτιν και τον Αμπράμοβιτς.
    Δεν θυμάμαι ακριβώς τα λόγια αλλά μου έκανε φοβερή εντύπωση πως ακόμη και στην πάμφτωχη Ρωσία βγαίνανε κάποιοι ηλικιωμένοι και λέγανε οτι αφού δεν έχει αντίσκρυσμα, ουσία και αξία ο μισθός, τότε δεν έχει νόημα να δουλεύεις! (δεν θυμάμαι σε ποια περίοδο αναφερόντουσαν, ίσως στου Γιέλτσιν)
    Και μετά σκέφτηκα εμάς εδώ που μας πιέζουν όλα τα πράγματα τριγύρω μας (κράτος, κυβέρνηση, πολιτεία, κοινωνία, οικογένεια, ανάγκες, ένστικτο επιβίωσης κλπ), να πάμε να δουλέψουμε ως δούλοι χωρίς κανένα δικαίωμα για 600 ευρώ και να έρχεται μετά ο γκαργκάνας και ο κάθε γκαργκάνας να μας κάνει "κήρυγμα"!
    Ήμαρτον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 5.08

    Μιλάμε για απλά Ελληνικά, μια αρκετά συνηθισμένη έκφραση.
    Μόνο που από ότι φαίνεται τα Ελληνικά... δεν είναι το "δυνατό" σου σημείο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟ ΤΟ 1990 ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΝΕ

    ΛΙΤΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στη περίοδο Γιέλτσιν αναφερόταν.

    Τότε που η Ρωσία ήταν προ της κατάρρευσης. Τώρα η Ρωσία έχει ξεχρεώσει όλα μα όλα της τα χρέη.

    Τον Ιανουάριο είχε έσοδα 32.000.000.000 δολάρια από τις πωλήσεις πετρελαίου και φυσικού αερίου.

    Κάθε ημέρα εισπράτει 700.000.000 δολάρια από αυτά. Πλέον οι Ρώσοι δικαιούνται να νιώθουν υπερήφανοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΛΗΘΕΙΑ,

    ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΛΗΤΑΡΑ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΕΙ ??


    ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΑΖΕΨΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΜΙΣΘΟ 17.000 ΕΥΡΩ -ΧΩΡΙΑ ΤΑ ΕΞΤΡΑ-ΧΩΡΙΑ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ, ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΚΑΡΓΚΑΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΟΣ

    ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΟΥΕΤΟ ???

    ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαζέψτε τον επιτέλους τον Γκαργκάνα.
    Για τον πληθωρισμό στην Ελλάδα ευθύνονται οι αυξήσεις των μισθών ή τα καρτέλ και η μη λειτουργία του ανταγωνισμού??? Η απάντηση είναι ξεκάθαρη! Τα τελευταία χρόνια οι πραγματικοί μισθοί μειώνονται. Τα κέρδη αυξάνονται κατακόρυφα. Άρα ας αφήσουν την πιπίλα οι υπηρέτες του κεφαλαίου και των τραπεζών. Ας κάνει και κανένα έλεγχο ο Γκαργκάνας στο ξέπλυμα μαύρου χρήματος από τις τράπεζες και στον αχαλίνωτο δανεισμό που θα δημιουργήσει αργά ή γρήγορα σοβαρά προβλήματα στην οικονομία. Για αυτό άλλωστε παίρνει και τον παχυλό μισθό του και όχι για να υπογράφει εκθέσεις της πλάκας.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σημειώσατε παρακαλώ ότι όταν ανέλαβε Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος ο κύριος Γκαργκάνας , δεν του άρεσε η επίπλωση του γραφείου του . Άλλαξε την επίπλωση και έφερε καινούργια από το Λονδίνο !! Αυτό το ‘’καλό’’ παράδειγμα έδειξε για την υποστήριξη της Ελληνικής οικονομίας .

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο κ. Γκαργκάνας είναι επικίνδυνος για τον μέσο Έλληνα πολίτη! Είναι τριράκι των τραπεζιτών και των βιομηχάνων..
    Γι αυτό στην επόμενη διαδήλωση για το ασφαλιστικό στο κέντρο της Αθήνας το σύνθημα πρέπει να είναι λίγο γηπεδικό:
    ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΜΠΙΝΕ Π....ΑΣ ΓΙΕ!

    http://hellas-fos.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΕΛΟ. ΙΔΟΥ ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ.ΡΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΒΑ ΜΕ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΖΑΧΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?
    ΑΣ ΤΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΥΡΙΣΜΑ.....





    ΘΕΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΤΟ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΘΥΡΩΡΟ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΙΟΡΙΖΕ ΚΑΝΕΙΣ ΗΣΥΧΟ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ. ΖΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΕΣΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ "ΚΟΨΕΙ" ΔΡΑΧΜΟΥΛΕΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΤΡΙΣΕ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ. ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΘΑ ΤΗΝ ΕΣΤΕΛΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΨΙΧΟΥΛΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΜΑΣ. ΑΡΕ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΤΩΡΑ! ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. θα το φανε το ξυλο αδερφε μια μερα
    αλλα με τον αλεξη[gay] και το γιωργο[χαζουλη]δεν γινεται τιποτα.

    απο μονος του ο λαος..





    ολοι ο
    ι πολιτικοι ειναι ψευτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σε μία εποχή που οι καπιταλιστές ξεσκονίζουν τον Κέυνς για να τους ξαναγλυτώσει, ο δικός μας γκαργκαντούας σφιρίζει σαν την αντουανέττα λίγο πριν οδηγηθεί στην επαναστατική καρμανιόλα. Και είμαι σίγουρος ότι άν διαβάσει αυτό το σχόλιο θα γελάσει λέγοντας με την απόλυτη σιγουριά που τον διακατέχει οτι δεν πρόκειται να συμβούν ποτέ τέτοια πράγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. pou einai i 17N twra poy tin xreazomaste?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φέρτε τον Σάββα τον Ξηρό να χώσει μία ρουκέττα στον Κ Ω Λ Ο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γκαργκάνα εγώ λέω να βάλουν στην θέση σου με το 1/10 των χρημάτων που παίρνεις και θα έχει και 10 πτυχία παραπάνω τι λές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτοι οι καφροι δεν εχουν την αισθηση του χρηματος.Οσο ειναι ο μισθος μας θελει αυτος για πουρα την εβδομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Gia olus autus oi zoes ton anthropon eiani arithmoi...k dilone k aristeros sta niata tu tromara tu..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δυστυχως φιλε η 17Ν εχασε την ταυτοτητα της τα τελευταια χρονια.Αν υπηρχε η παλια ομαδα θα ηταν πιο σφιχτα τα κολαρακια ολονων των αλητηριων με τους παχουλους μισθους και τις γκομενες και να ασκουν εξουσια με την π...τσα τους Βλεπε ΖΑΧΟ,και τους υπολοιπους μιζαδορους ολων των κομματων που κανουν την παλαβη τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κύριε Αλαχούζο,
    έχεις την εντύπωση ότι αποτελεί έγκυρη έκφραση γνώμης η αρλούμπα που δημοσίευσες; Νομιμοποιείσαι να πιάνεις κάθε μεγαλόσχημο και να τον ρωτάς γιατί παίρνει περισσότερα από τον μπαρμπα-Μήτσο; Αναρωτήθηκες μήπως, πώς έφτασε στη θέση που βρίσκεται σήμερα, τι σπουδές, τι μελέτες, τι εργασίες έχει κάνει ώστε σε μεγάλη ηλικία να καταλάβει κάποια σημαντική θέση; Ή έχεις την εντύπωση ότι τη θέση του διοικητή της Τρ. Ελλάδας την παίρνει οποιοσδήποτε ρουσφετολογικά;

    Θυμάσαι που έλεγε η δασκάλα στο σχολείο, πριν μιλήσεις βούτα τη γλώσσα στο μυαλό σου; Γιατί δεν το μεταφέρεις αυτό και στη γραφή, ώστε να μην βγαίνουν τέτοιοι λαϊκισμοί από το πληκτρολόγιό σου;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Και συνεχίζω το προηγούμενο ποστ, κύριε Αλαχούζο, ότι πρέπει να κατάλαβες ότι τέτοια κείμενα διεγείρουν κάθε ανίκανο και κομπλεξικό που βρίσκει προτιμότερο να υποστηρίζει λεκτικά εγκληματικές οργανώσεις δολοφόνων, παρά να σκεφτεί τι και πώς φτάνει κάποιος να γίνει διοικητής στην Τρ. Ελλάδας, κοιτάζοντας επίσης ποιοι ήταν οι προκάτοχοι στη θέση αυτή, από τον Ζολώτα μέχρι τον Χαλκιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 17Ν

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΠΙΣΩ ΤΗΣ

    ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. skisimo sta 4 me 4 moylaria ayto toy xreiazetai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. allo na perneis perissotera apo kapoion pou zei apla kai ALLO NA PERNEIS MIA 8ALASSA LEFTA DIALALIZONTAS OTI PREPEI NA KOPSOYME APO AYTOUS POY DEN EXOYN TIPOTA, OYTE KAN KOINWNIKO KRATOS WSTE AN ARWSTISOYN NA EXOYN PERI8ALPSI.
    kANENA ELEOS STOYS ELEINOUS GARGANES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Vre kseytilismene oikonomologe tis dekaras afou dithen fovasai tas plithwristinas pieseis apo tis ayksiseis misthwn giati den ksekinas apo tin KOROYLA sou, pou tis 2-3 wres pou emfanizetai stin TSIFLIK BANK-ETHNIKH TRAPEZA einai me to bluetooth, milaei synexws, ameivetai me mistho SYMVOYLOY enw den symvallei katholou stin paragwgikothta...

    Etsi den dimiourgeitai plithwrismos???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ρε γερομπαμπαλή πόσα παίρνεις το μήνα δεν μας λες?

    Όσοι βγάζουν πάνω από 20.000 να φορολογούνται κατά 60% και αν τους αρέσει αν δεν τους αρέσει στα αρχίδια μας να πάνε σε άλλη χώρα!

    Να καταργηθούν οι διπλοθεσίτες στο δημόσιο και να γαμήσει το κράτος και τα ασφαλιστικά ταμία όσα λαμόγια χρωστάνε και δεν ασφαλίζουν τους εργαζομένους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. PETITE ZIZI RETRECIE POUVOIR ET ARGENT.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ρε γερομπαμπαλή πόσα παίρνεις το μήνα δεν μας λες?

    Όσοι βγάζουν πάνω από 20.000 να φορολογούνται κατά 60% και αν τους αρέσει αν δεν τους αρέσει στα αρχίδια μας να πάνε σε άλλη χώρα!

    Να καταργηθούν οι διπλοθεσίτες στο δημόσιο και να γαμήσει το κράτος και τα ασφαλιστικά ταμία όσα λαμόγια χρωστάνε και δεν ασφαλίζουν τους εργαζομένους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @9.14 Γράφεις:

    "Τόσος πανικός να... μας προστατέψετε; Ύποπτο."

    Αφού εντόπισες το ύποπτο παιχνίδι που παίζουμε σε βάρος σου... μπράβο, είσαι και ο πρώτος!

    Στείλε e-mail εκεί και θα φας καλά.
    Μην αφήσεις επίσης, να σε πτοήσει το γεγονός ότι θα εμπλακείς και νομικά, αφού ο τύπος ερευνάται για άγρα λογαριασμών και προσωπικών στοιχείων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ενα τεραστιο παπαρι είναι που κάθε λίγο και λιγάκι έχει το θράσος να μας κοροιδεύει στα μουτρα μας και να μας λέει 'σφιξτε και άλλο το ζωναρι''! Ρε ηλιθιε τα αντερα μας θα πεταψτουν έξω στο τελος απο το πολύ σφιξιμο!

    Ενα να ζησεις με τα λεφτα που ζουμε εμείς μουνοπανο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ο Γκαργκάνας μας γκαργιάνιασε!!!

    Γκραργκανας ο μασώνος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Φίλε κάνεις λάθος περι τεράστιου παπαριού.
    Μεγάλος κώλος είναι, με πολύ μικρά παπάρια απο τα οποία και έχει κόμπλεξ το οποίο το εκφράζει συνεχώς.
    Και άλλοι μιλάγαν για λιτότητα αλλά δεν προξενούσαν την οργή παρα ακόμη και αν παραήτανε σκληροί μάλλον τους σεβόμασταν.
    Ο γκαρκάνας είναι ένας τιποτένειος μαλάκας με πολλά κόμπλεξ.
    Ενα γκούλαγκ-ψυχιατρείο με χειρωνακτική εργασιοθεραπεία είναι οτι του χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. "pou einai i 17N twra poy tin xreazomaste?"

    Ολα από τους άλλους τα περιμένεις ρε φίλε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. το ΓΚΑΡ είναι απο τις κραυυγές του Γαιδαρου ή το ΓΚΑΝ- ΑΣ είναι το πιστόλι του κώλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ!
    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    21 Φεβρουάριος 2008 11:42 πμ
    -------------------------
    "(...)Νομιμοποιείσαι να πιάνεις κάθε μεγαλόσχημο και να τον ρωτάς γιατί παίρνει περισσότερα από τον μπαρμπα-Μήτσο;"
    * NAI ρε τσόλι! Εσύ γλείψε τον πούτσο κάθε γερομπαμπαλή, που γίνεται "μεγαλόσχημος" ξέρουμε καλά πώς!!!
    --------------------
    "Αναρωτήθηκες μήπως, πώς έφτασε στη θέση που βρίσκεται σήμερα, τι σπουδές, τι μελέτες, τι εργασίες έχει κάνει ώστε σε μεγάλη ηλικία να καταλάβει κάποια σημαντική θέση;"
    - ΝΑΙ ρε γλειφτρόνι κάθαρμα! Υπάρχουν χιλιάδες σήμερα νέοι σπουδαγμένοι με ντοκτοράες και διδακτορικά, που αναγκάζονται να ψήνουν σουβλάκια στις γειτονιές της ΑΘήνας, ή να κλαίνε τη μοίρα τους στους καφενέδες της χώρας, μπάσταρδε! Κι αυτό, γιατί ΔΕΝ έχουν τα απαραίτητα "Μέσα", όχι για να γίνουν Γκαργκάνες, αλλά για να βρουν έστω μια δουλειά αξιοπρεπή για τα πτυχία τους με κάποια λεφτά αρκετά για να ζήσουν και να κάνουν οικογένεια (και μας μιλάνε κάποιοι, σαν και του λόγου σου μαλακοπίτουρα, ότι οι Έλληνες δεν κάνουν παιδιά και ότι η Ελλάδα έγινε χώρα των γερόντων κ.λπ.)
    ----------------------
    "Ή έχεις την εντύπωση ότι τη θέση του διοικητή της Τρ. Ελλάδας την παίρνει οποιοσδήποτε ρουσφετολογικά;"
    - Δεν θα ψάξουμε το θέμα του ρουσφετιού στον διοικητή της ΤτΕ. Μας νοιάζουν (αν δεν κατάλαβες βόδι, να στο πούμε πάλι...) οι προκλήσεις του Γκαργκάνα απέναντι στον ελληνικό λαό. Οι προκλήσεις του που αφενός αφορούν στη νέα συμπίεση των φτωχών στρωμάτων και αφετέρου στα χιλιάδες ευρώ που παίρνει από την ΤτΕ και τα "κρυφά" από οπουδήποτε αλλού. Κατάλαβες μωρή λούγκρα;;; Που ήρθες να μας βγάλεις λάδι τον γερο-αληταρά σου;;; ΠΟΙΟΣ είσαι, ΤΙ σου έχει τάξει, ή ΠΟΣΑ σου έχει δώσει ηλίθιε;
    -------------------------
    "Θυμάσαι που έλεγε η δασκάλα στο σχολείο, πριν μιλήσεις βούτα τη γλώσσα στο μυαλό σου; Γιατί δεν το μεταφέρεις αυτό και στη γραφή, ώστε να μην βγαίνουν τέτοιοι λαϊκισμοί από το πληκτρολόγιό σου;;"
    - Αλήθεια γιατί καλό μου παιδί, ΔΕΝ εφαρμόζεις αυτά που σου έλεγε η δασκάλα σου στο σχολείο;;;;;;
    ----------------------------
    "Κύριε Αλαχούζο, πρέπει να κατάλαβες ότι τέτοια κείμενα διεγείρουν κάθε ανίκανο και κομπλεξικό που βρίσκει προτιμότερο να υποστηρίζει λεκτικά εγκληματικές οργανώσεις δολοφόνων, παρά να σκεφτεί τι και πώς φτάνει κάποιος να γίνει διοικητής στην Τρ. Ελλάδας, κοιτάζοντας επίσης ποιοι ήταν οι προκάτοχοι στη θέση αυτή, από τον Ζολώτα μέχρι τον Χαλκιά."
    - Με την ανεργία που πλήττει τις νέες γενιές αλλά και τους 50ρηδες ακόμα, με τους μισθούς των 600 ευρώ, με την υποαπασχόληση των 300 ευρώ, με την μη ασφάληση, κι όλα όσα υποστηρίζεις κύριε ανώνυμε βλάκα, ΑΝΑΓΚΑΖΕΙΣ ΕΣΥ όλους αυτούς που δεν έχουν να φάνε, να βρίσκουν καταφύγιο ("λεκτικά", όπως σωστά λες) στις "εγκληματικές οργανώσεις δολοφόνων".
    ΓΙΑΤΙ λοιπόν όλοι οι δεινοπαθούντες από την εκάστοτε εξουσία, όλοι αυτοί που δεν έχουν τα απαραίτητα για να ζήσουν, να αρχίσουν να σκέφτονται τι πέρασε ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ για να γίνει διοικητής της ΤτΕ;;; Βλαμμένος είσαι;;;; 'Η απλά πληρωμένο τσογλάνι;;;
    Αυτό που μπορούν να σκέφτονται (και να μιλάνε) είναι για τις προκλήσεις του γερο-ΜΑΛΑΚΑ σου, τις οποίες αναφέραμε παραπάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. BLOOPERS,τον περασμένο μήνα ήμουν στον Καναδά αλλά, δεν σας βρήκα και γάμησα τις μανάδες σας. Αφήστε όνομα και τηλέφωνο για να σας γαμήσω την επόμενη φορά που θα έρθω στα μέρη σας.
    Εκτός και αν βάλετε στον κώλο σας έναν διηπειρωτικό πύραυλο και έρθετε με φόρα να μου τα κλάσετε!
    Για να μαθαίνει στο μεταξύ ο κόσμος, όταν τσιμπούκωνα τις μανάδες σας BLOOP, BLOOP έκαναν. Εξ ου και σείς bloopers!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 30000 μισθο μηνιαιος περνει ο εκφραστης του κεφαλαιου κυριος γκαργκανας .Να βαλει χερι στης κωλοτραπεζες που μας εχουνε πιει το αιμα δεν λεει τιποτα μονο για τον πληθωρισμο λεει .Μετοσο ψηλα επιτοκια ο πληθωρισμος δεν ανεβαινει φθσικα αφου ειναι κολλητοι ολοι οι τραπεζιτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του ο μάγκας...δεν βλέπεται μαγουλάκι που έχει στρώσει;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Που είναι οι λεγόμενοι ¨Αντι εξουσιαστές¨ που καίνε την περιουσία του κοσμάκι να ρίξουν τις μολότωφ εκεί που πρέπει!
    Επαναστάτες της πούτασς είναι κι αυτοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Οπως έλεγε και ο Πανούσης ετσι και γίνει επανάσταση έχουν να πέσουν κεφάλια...
    Μόνο όσοι πέρασαν το όριο προκλητικότητας την πλήρωσαν.
    Ο γκαρκάνας θα το φάει το κεφάλι του μια μέρα, είναι μαθηματική και ιστορική βεβαιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. εσυ εισαι ο επαναστατις του κώλου.
    Τα παιδιά έχουν περιποιηθεί τις τράπεζες δεόντος και κυρίως δρουν ψυχολογικά. αλοίμονο αν δεν έπεφτε και καμιά μολότοφ. Το σκύψιμο θα είχε φτάσει στο πάτωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. GARGANASSSS...
    ΦΤΩΧΟΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ...
    ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ...ΛΟΡΔΟΥ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ (ΨΩΝΑΡΑ.....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Να μαζέψουμε υπογραφές προς τον μελλοντικό επαναστατικό εισαγγελέα/δικαστήριο, η γκιλοτίνα ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΝΙΣΤΕΙ για την καρατόμηση του εν λόγω ΚΑΘΑΡΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Η μόνη λύση είναι η απόλυτη απεμπλοκή από το όνομα. Οι Μακεδόνες του βορρά μπορούν να αυτοαποκαλούνται όπως τους αρέσει και κανείς δεν θα το εμποδίσει αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Βραχιολίδη μαλάκα άντε και γαμήσου βούλγαρε γυφτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Η μονη λύση είναι γκιλλοτίνα μιτσουμπίσι...:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΒΑΛΤΕ ΜΙΑ ΜΩΛΟΤΟΦ ΣΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΤΟΥ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ
    ΚΑΨΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ
    ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ
    ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΒΑΛΤΕ ΜΙΑ ΜΩΛΟΤΟΦ ΣΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΤΟΥ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ
    ΚΑΨΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ
    ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ
    ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ


    ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΜΩΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΠΥΡΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ
    ΚΑΨΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ
    ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ
    ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ

    ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΜΩΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΠΥΡΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ
    ΚΑΨΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ
    ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ
    ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ

    ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΜΩΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΠΥΡΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ
    ΚΑΨΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ
    ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ
    ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ

    ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΜΩΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΠΥΡΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ
    ΚΑΨΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ
    ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ
    ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ



    ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΜΩΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΠΥΡΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ
    ΚΑΨΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ
    ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ
    ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ




    ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΜΩΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΠΥΡΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ
    ΚΑΨΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ
    ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ
    ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ


    ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΜΩΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΠΥΡΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ
    ΚΑΨΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ
    ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ
    ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ


    ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΜΩΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΠΥΡΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ
    ΚΑΨΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ
    ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ
    ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ



    ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΜΩΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΠΥΡΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ
    ΚΑΨΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ
    ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ
    ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ




    ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΜΩΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΠΥΡΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ
    ΚΑΨΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ
    ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ
    ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ



    ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΜΩΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΠΥΡΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ
    ΚΑΨΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ
    ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ
    ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ


    ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΜΩΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΠΥΡΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ
    ΚΑΨΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ
    ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ
    ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ



    ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΜΩΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΠΥΡΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ
    ΚΑΨΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ
    ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ
    ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ


    ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΜΩΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΠΥΡΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ
    ΚΑΨΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ
    ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ
    ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ


    ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΜΩΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΠΥΡΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ
    ΚΑΨΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ
    ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ
    ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ
    ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΜΩΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΠΥΡΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ
    ΚΑΨΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ
    ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ
    ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ



    ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΜΩΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΠΥΡΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ
    ΚΑΨΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ
    ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ
    ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ



    ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΜΩΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΠΥΡΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ
    ΚΑΨΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ
    ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ
    ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ




    ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΜΩΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΠΥΡΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ
    ΚΑΨΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ
    ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ
    ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ


    ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΜΩΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΠΥΡΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ
    ΚΑΨΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ
    ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ
    ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ


    ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΜΩΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΠΥΡΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ
    ΚΑΨΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ
    ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ
    ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ




    ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΜΩΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΠΥΡΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ
    ΚΑΨΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ
    ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ
    ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ




    ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΜΩΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΠΥΡΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ
    ΚΑΨΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ
    ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ
    ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ



    ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΜΩΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΠΥΡΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ
    ΚΑΨΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ
    ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ
    ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ



    ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΜΩΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΠΥΡΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ
    ΚΑΨΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ
    ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ
    ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ



    ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΜΩΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΠΥΡΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ
    ΚΑΨΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ
    ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ
    ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ


    ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΜΩΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΠΥΡΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ
    ΚΑΨΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ
    ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ
    ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ

    ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΜΩΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΠΥΡΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ
    ΚΑΨΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ
    ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ
    ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ

    ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΜΩΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΠΥΡΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ
    ΚΑΨΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ
    ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ
    ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ

    ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΜΩΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΠΥΡΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ
    ΚΑΨΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ
    ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ
    ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ
    ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΜΩΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΠΥΡΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ
    ΚΑΨΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ
    ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ
    ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ
    Ω




    ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΜΩΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΠΥΡΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ
    ΚΑΨΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ
    ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ
    ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΣΩΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Οχι προβοκατοράκι, η οικογένειά του δε φταίει για το κτηνος που είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ο γκαργκανας ειναι ενας αργοσχολος και παχυλα αμοιβομενος γραφειοκρατης.
    δεν προσφερει τιποτα. αυτα που λεει τα λεει για να δικαιολογησει τον παχυλοτατο μισθο. βγαζει οικονομικες εκθεσεις του κωλου για να λεει οτι κατι κανει.
    υπαρχουν εκατονταδες αλλοι οικονομολογοι που εχουν καλυτερα προσοντα και βιογραφικο απο αυτον. ο γκαργκανας απλως εχει γερα πολιτικα μεσα και διασυνδεσεις. παιρνει 20.000 ευρω το μηνα (χωρις τις μιζες) και τα ξυνει.

    ο αδερφος του γκαργκανα ειναι αριστερος παντως και ειναι στο σοσιαλιστικο εργατικο κομμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Και συνεχίζω το προηγούμενο ποστ, κύριε Αλαχούζο, ότι πρέπει να κατάλαβες ότι τέτοια κείμενα διεγείρουν κάθε ανίκανο και κομπλεξικό που βρίσκει προτιμότερο να υποστηρίζει λεκτικά εγκληματικές οργανώσεις δολοφόνων, παρά να σκεφτεί τι και πώς φτάνει κάποιος να γίνει διοικητής στην Τρ. Ελλάδας, κοιτάζοντας επίσης ποιοι ήταν οι προκάτοχοι στη θέση αυτή, από τον Ζολώτα μέχρι τον Χαλκιά.

    21 Φεβρουάριος 2008 11:45 πμ
    κ.ανωνυμε σιγουρα γνωριζω πως οποιοδηποτε βρισκετε σε μια τετοια θεση χρειαστικε να τελεσει καποιες σπουδες και οτι αλλο για να φτασει στην θεση αυτην,οπως επισης γνωριζω απο την δασκαλα στο σχολειο πως ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΛΗΡΩΤΕΩ ΕΠΙ ΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ειναι μια εφευρεση για την διευκοληνση των συναλαγων μεταξυ των ανθρωπων(δηλ.πλασματικο) και ομως σημερα σε παγκοσμιο επιπεδο αυτο το μεσο συναλαγης οριζει ζωες ανθρωπων και την μοιρα του πλανητη μας,λοιπον δεν βρισκεις κριμμα να συμβαινει αυτο? γνωριζω ανθρωπους που σπουδαζαν τα 30 απο τα 50 τους χρονια και ομως δεν εχουν την δυναμη να αγορασουν η να χτισουν ενα σπιτακι δικο τους για τα παιδια τους,ακομα να σου πω πως εγω ειμαι στην οικοδομη απο 11χρονων γιατι ο πατερας μου δουλευε 14ωρες την ημερα αλλα ειχε και την τυχη-ατυχια θες να το πεις να εχει τοτε 4παιδια και δεν ξερω κατα ποσο σπου ακουγετε αυτο ευκολο αλλα μαμα δεν υπηρχε οπως δεν υπηρχε και καποιος κρατικος φορεας για να βοηθησει ανθρωπους σε παρομια κατασταση, σημερα ειμαι 33χρονων και παροτι εχω 22 χρονια στην δουλεια ΖΟΡΙΖΟΜΑΙ ΑΣΧΗΜΑ,επαθα μονημη ζημια στην μεση,με κινδυνο να χασω το ποιο απλο το περπατημα,και ομως ακομα δεν εχω την δυναμη να φτιαξω ενα σπιτι,να αγορασω ενα οχημα ποσο μαλων να κανω οικογενεια και παιδια,λοιπον δεν ειναι κριμμα το πληρωτεω επι τη εμφανιση μετα τοσο αγωνα να ειναι τοσο δυσευρετο? στο κατω κατω δεν ζηταω να εχουμε ολοι μισθο Γκαρκανα,απλα ΑΞΙΟΠΡΕΠΙΑ τωρα εαν καποιοι συμπολητες μου ζητανε καταφυγιο λεκτικα σε οργανωσεις δολοφονων οπως λες,εγω δεν φταιω.Ο καθενας σκεφτεται αυτο που πιστευει, ας τους δωση κατι καλυτερο το κρατος να κανουν οπως δουλεια και μελλον,ουτος ωστε να μην ξεπεφτουν εκει Α... και φυσικα πανω απο ολα ΠΑΙΔΕΙΑ. ακομα θα ηθελα να πω πως δεν ενοησα ρουσφετοκερδισμενη την θεση του Γκαργκανα,απλα λεω λιγο φιλοτιμο δεν βλαπτει εαν ο Γκαργκανας παιρνει καλο μισθο μπραβο του να τον κρατηση και να τον κανει διπλασιο εαν δυναται εμεις γιατι δεν μπορουμε να αγορασουμε η να χτισουμε ενα σπιτι 50τμ.?στο πηγαδι κατουρησαμε? ολλα ακριβαινουν και ο μισθος πεφτει αυτο ειναι παραλογο φιλε μου. Ας δωσουν αξιοπρεπεια στον κοσμο τα καρναβαλια, και ας παψουμε να βλεπουμε το ποιημα των πλασματικων αριθμων ως υπαρκτη αληθεια,ολα για την εμφανιση,γινονται σε αυτον τον κοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. O μούλος www.press-bank.gr το μπάσταρδι θα σπαμάρει και του 10 μύθους... γαμώ το σπίτι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. "Για πείτε μας, κύριε Γκαργκάνα..."

    ΜΑ ΚΑΛΑ, ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΘΗΣΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΙΟΛΑΣ?
    ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ
    ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΑΛΙΟΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ ΛΕΧΡΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ρε 11.42 εκανες το καθηκον σου γλυφτη.Ευχαριστηθηκε το αφεντικο σου?Προσκυνα τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Να μας πεί ο Δαγκάνας πόσα εκατομμύρια έδωσε να αλλάξει την παλιά τεθωρακισμένη mercedes(150.000.000 δρχ.) για να πάρει καινούργια....ο κοπρίτης....και πόσα εκατομμύρια έδωσε για την ανακαίνιση της πισίνας στις εγκαταστάσεις της τράπεζας στην Πάρνηθα.(500.000.000 δρχ.)....ο κοπρίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ...

    ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ...

    ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΟΥΣ..

    ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΣΤΗΝ Coca-Cola...


    ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ

    ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...

    ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΨΕΓΕΙ ΤΟΝ κ.ΝΙΜΙΤΣ...

    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΗ

    ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΑΪΖΕΙ ΜΕ ΔΙΣ ΤΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ΤΗΣ

    ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Σημαντικότερο κίνητρο για το υβρεολόγιο κατά των ικανών (όσοι είναι, αλλιώς δεν μένει κανείς στη θέση που κράτησε για χρόνια ο Ζολώτας), είναι ο φθόνος. Φθόνος των ανίκανων και ανεπαρκών εναντίον των ικανών...

    Θυμούνται την ισότητα όταν δεν μπορούν να ανταγωνιστούν με ικανότητες και δεξιότητες. Επειδή πήραν ένα κωλοπτυχίο, νύχτα, με αντιγραφή και κομματικό 5, νομίζουν ότι είναι ίσοι με όσους πήραν όμοιο πτυχίο λόγω ικανοτήτων και σκληρής εργασίας. Και όποιος διαφωνεί μαζί τους, φυσικά και θεωρείται γλείφτης, κρίνουν εξ ιδίων.

    Να τους χαίρεσαι τους αναγνώστες σου Αλαχούζο, όλοι από τη συλλογή των ανικάνων και αργόσχολων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Η οργή και η δικαιοσύνη δεν είναι φθόνος κακόμοιρο δαπάκι.
    Τι να φθονίσω απο τον μικροφαλλικό καπιταλίστα που όσα δεν πιάνει τα κάνει πισίνες και μερτσέντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Β.ΚΩΝΣ/ΝΟΥ 35 στην Ορεστιάδα είναι ένα μαγαζί με κινητά και τα συναφή ,το οποίο πουλάει κλεμένα κινητά και χωρίς εγγύηση.Δώστε τον τον μαμάκα να του βγεί ξυνό το βύσινο! Συνεργάζεται με τον Παπαδούδη που έχει την vodafone στην ορεστιάδα και στο διδυμότειχο( κολομπαράδες με τον ΝΙΚΗΦΟΡΟ)!!!Στρινγκάκια και κλέψιμο κάνουν καλές δουλειές εκεί πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ο Άρειος Πάγος έχει αποφανθεί τελεσίδικα, ότι:
    1) Η χρέωση της προμήθειας στις τραπεζικές συναλλαγές είναι παράνομη.
    2) Η χρέωση εξόδων διαχείρισης σε λογαριασμούς ταμιευτηρίου με υπόλοιπο κάτω οποιοδήποτε ορίου είναι παράνομη.
    3) Η χρέωση εξόδων σε λογαριασμούς ταμιευτηρίου που υπερβαίνουν κάποιον αριθμό συναλλαγών στον γκισέ ανά μήνα είναι παράνομος.
    Υπάρχουν άλλες 24 περιπτώσεις που οι τράπεζες χρεώνουν τους καταναλωτές και ο Άρειος Πάγος τις έκρινε τελεσίδικα παράνομες.

    Υπεύθυνος τήρησης του νόμου είναι ο προϊστάμενος του τραπεζικού συστήματος, διοικητής της τράπεζας της Ελλάδος κάποιος Γκαργκάνας.
    Οι τράπεζες συνεχίζουν να χρεώνουν παράνομα τους καταναλωτές.
    Ο προϊστάμενος του διοικητή της τράπεζας της Ελλάδος, ο υπουργός οικονομικών κάποιος Αλογοσκούφης δεν εφαρμόζει το νόμο και την υποχρέωσή του να ελέγξει τον υφιστάμενό του.
    Ο προϊστάμενος του υπουργού οικονομικών, ο πρωθυπουργός κάποιος Καραμανλής δεν εφαρμόζει το νόμο και την υποχρέωσή του να ελέγξει τον υφιστάμενό του.

    Θυμάμαι ότι κάτι τέτοιους βρικόλακες καρεκλοκένταυρους καταχραστές της εξουσίας που τους παραχώρησε ο λαός και που ρουφούσαν το αίμα του στη Γαλλική Επανάσταση τους εκτελέσανε στη Λαιμητόμο στην πλατεία της Βαστίλης.

    Λέτε ότι θ' αντέξουμε περισσότερο από τους Γάλλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. NA ARXISOYME PROTA APO TON GARGANA
    NA LEITOYRGHSEI SAN PARADEIGMA
    KAI META APO TOYS ALLOYS!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Κολοβαζέλια τον αρπάξατε μπουρδλελα ,ομαδούλα του 1-0 . Γαμώ τον φούστη τον Κατσαρό και τον καριόλη τον Αντωνίου που τους πληρώνουμε στη Ν.Ε.Τ για να ακούμε αυτά τα μουνόπανα.ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΟΛΟΒΑΖΕΛΟΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!
    Κολοβαζέλια τον αρπάξατε μπουρδλελα ,ομαδούλα του 1-0 . Γαμώ τον φούστη τον Κατσαρό και τον καριόλη τον Αντωνίου που τους πληρώνουμε στη Ν.Ε.Τ για να ακούμε αυτά τα μουνόπανα.ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΟΛΟΒΑΖΕΛΟΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!
    Κολοβαζέλια τον αρπάξατε μπουρδλελα ,ομαδούλα του 1-0 . Γαμώ τον φούστη τον Κατσαρό και τον καριόλη τον Αντωνίου που τους πληρώνουμε στη Ν.Ε.Τ για να ακούμε αυτά τα μουνόπανα.ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΟΛΟΒΑΖΕΛΟΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!
    Κολοβαζέλια τον αρπάξατε μπουρδλελα ,ομαδούλα του 1-0 . Γαμώ τον φούστη τον Κατσαρό και τον καριόλη τον Αντωνίου που τους πληρώνουμε στη Ν.Ε.Τ για να ακούμε αυτά τα μουνόπανα.ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΟΛΟΒΑΖΕΛΟΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!
    Κολοβαζέλια τον αρπάξατε μπουρδλελα ,ομαδούλα του 1-0 . Γαμώ τον φούστη τον Κατσαρό και τον καριόλη τον Αντωνίου που τους πληρώνουμε στη Ν.Ε.Τ για να ακούμε αυτά τα μουνόπανα.ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΟΛΟΒΑΖΕΛΟΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!
    Κολοβαζέλια τον αρπάξατε μπουρδλελα ,ομαδούλα του 1-0 . Γαμώ τον φούστη τον Κατσαρό και τον καριόλη τον Αντωνίου που τους πληρώνουμε στη Ν.Ε.Τ για να ακούμε αυτά τα μουνόπανα.ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΟΛΟΒΑΖΕΛΟΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!
    Κολοβαζέλια τον αρπάξατε μπουρδλελα ,ομαδούλα του 1-0 . Γαμώ τον φούστη τον Κατσαρό και τον καριόλη τον Αντωνίου που τους πληρώνουμε στη Ν.Ε.Τ για να ακούμε αυτά τα μουνόπανα.ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΟΛΟΒΑΖΕΛΟΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!
    Κολοβαζέλια τον αρπάξατε μπουρδλελα ,ομαδούλα του 1-0 . Γαμώ τον φούστη τον Κατσαρό και τον καριόλη τον Αντωνίου που τους πληρώνουμε στη Ν.Ε.Τ για να ακούμε αυτά τα μουνόπανα.ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΟΛΟΒΑΖΕΛΟΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!
    Κολοβαζέλια τον αρπάξατε μπουρδλελα ,ομαδούλα του 1-0 . Γαμώ τον φούστη τον Κατσαρό και τον καριόλη τον Αντωνίου που τους πληρώνουμε στη Ν.Ε.Τ για να ακούμε αυτά τα μουνόπανα.ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΟΛΟΒΑΖΕΛΟΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!
    Κολοβαζέλια τον αρπάξατε μπουρδλελα ,ομαδούλα του 1-0 . Γαμώ τον φούστη τον Κατσαρό και τον καριόλη τον Αντωνίου που τους πληρώνουμε στη Ν.Ε.Τ για να ακούμε αυτά τα μουνόπανα.ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΟΛΟΒΑΖΕΛΟΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!
    Κολοβαζέλια τον αρπάξατε μπουρδλελα ,ομαδούλα του 1-0 . Γαμώ τον φούστη τον Κατσαρό και τον καριόλη τον Αντωνίου που τους πληρώνουμε στη Ν.Ε.Τ για να ακούμε αυτά τα μουνόπανα.ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΟΛΟΒΑΖΕΛΟΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!
    Κολοβαζέλια τον αρπάξατε μπουρδλελα ,ομαδούλα του 1-0 . Γαμώ τον φούστη τον Κατσαρό και τον καριόλη τον Αντωνίου που τους πληρώνουμε στη Ν.Ε.Τ για να ακούμε αυτά τα μουνόπανα.ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΟΛΟΒΑΖΕΛΟΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Γαργκάνα πουρογιοπομαλάκα ξέρεις τι ούρλιαζε ο υποuργός οικονομικών του λουδοβίκου και όλα τα τομάρια ΜΑ ΟΛΑ, οταν τους έπιασε ο δήμιος και τους έχωσε το κεφάλι στην λαιμηδόχο της καρμανιόλας : Μ Α Μ Α Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ,ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ, ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ ΚΑΙΙΙΙΙΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΑΣ.ΚΛΕΦΤΕΣ,ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.ΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΜΗΝΑ,ΜΙΣΘΟ,ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ,ΜΙΖΕΣ,ΚΛΠ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 400 ΑΤΟΜΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ,ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΔΕΝ ΦΘΑΝΟΥΝ .ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ.....ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.Α ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΙΔΡΥΟΥΝ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.Α ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ (ΑΝΩΤΑΤΟΣ)ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ο ΠΡΩΗΝ ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ?ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ,ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ 60ekat.euro.ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ?ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.Η ΦΩΦΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΕ,ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΕΥΧΟΜΑΙΟ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ, ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΛΕΒΟΥΝ,ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ.ΟΥΣΤ ΚΛΕΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑ ΘΕΜΑ,ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΟ Η ,ΕΧΕΤΕ ΑΡΠΑΞΕΙ ΜΕΡΤΙΚΟ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ευρωπαικη Κεντρικη Τραπεζα
    Ομοσπονδιακη Τραπεζα ΗΠΑ
    ΔΝΤ κτλ
    Ειναι Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!!
    Τραπεζιτης ειναι οτι θελει λεει
    Ενώ οι "πλανητάρχες" οι πρωθυπουργοι και αλλοι γραφικοί τυποι είναι τιποτενια "σκιαχτρα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΣ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΡΕ ΑΛΗΤΗ,ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. γκιλοτινα -μιτσουμπισι για τις αντουανετες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ότι νάναι.

    Ρε ζώον, ο Γκαργκάνας και ο κάθε Γκαργκάνας, δεν μπορεί να βρει δουλειά σε ιδιωτική επιχείρηση/τράπεζα/οργανισμό?

    Αν τον απολύσουν θα πεινάσει δηλαδή? Ωραίο κι αυτό...

    Πρέπει να δουλέψεις πηλοφόρι για να αξίζεις τα λεφτά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΝΑ ΓΚΑΡΓΚΑΝΙΑΣΕΙ Η ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ.ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ: ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΙΟΥΣ!
    ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΠΑΛΙΟΓΚΑΡΓΚΑΝΙΑΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Πάντως όσο περίεργο και αν σας φαίνεται ο μισθός του Γκαργκάνα είναι απόλυτα ανάλογος με τους μισθούς άλλων διοικητών εθνικών τραπεζών. Και όταν λέω ανάλογος εννοώ δεδομένου του μεγέθους της Ελλάδας, μιας και σε άλλες πιο ισχυρές χώρες η αντίστοιχη θέση αμείβεται με πολλάααα εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

    Δυστυχώς η κοινωνική ανισότητα είναι κάτι που υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. mixalis των 1και 46,ρε παλιομαλακα,τον γκαργκανα τον γαμασs η σε γαμαει? να προσεχετε μην ξεσηκωθουν αυτοι που παιρνουν 300 και 600 euro,kai οι ανεργοι.ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΑΣ.ΘΑ υποφερω εγω ,δεν εχω να φαω και εσυ θα μου κουνιεσαι με κλεμμενα ειτε απο φακελακια ειτε απο τυχερα δηθεν.ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΜΕ ΚΑΘΙΚΙΑ .ΠΡΟΣΟΧΗ το τσουναμι κοχλαζει και φουσκωνει σιγα σιγα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Μάλλον δεν έχετε καταλάβει καλά οι περισσότεροι.. Άχρηστος είναι ο Γκαργκάνας, άλλοι του βγάζουν τις μελέτες και μάλιστα αρκετά αξιόλογοι καθώς έχει σπουδαίο επιστημονικό προσωπικό η ΤτΕ.
    Όμως ο ίδιος είναι απλώς φερέφωνο και κράχτης για να κάνει η κυβέρνηση τη δουλειά της.
    Είναι ο δήθεν κακός που φωνάζει για να απενεχοποιήσει αυτούς που μας βγάζουν τα μάτια και μας πίνουν το μεδούλι.. Ο Γκαργκάνας δεν μας παίρνει το ψωμί μας, ούτε είναι αυτός που μας το δίνει.. Ποοι είναι αυτοί που καθορίζουν την οικονομική πολιτική; Αυτούς να σταυρώσετε, μη μασάτε αμέσως επειδή βγαίνει ο μαλάκας και μας εκνευρίζει..
    Και παρεπιπτόντως η πισίνα στην Πάρνηθα είναι εκτός λειτουργίας και είναι στην κατασκήνωση για τα παιδιά των εργαζομένων, δεν είναι του Γκαργκάνα..
    Μην τρελαινόμαστε κιόλας..
    Τέλος, ο Γκαργκάνας και ο καθένας στη θέση του, διορίζεται από την κυβέρνηση της οποίας αποτελεί φερέφωνο.. Για ποια προσόντα και αξιοκρατεία μιλάτε τώρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. sto telos tha repsoume apo thn polu litothta aman vre aderfe pia..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. καλα γνωριζετε ποιος ειναι ο μισθος του κυριου Γκαρ και του επιτελείου του, οπου περισυ εδωσε αυξηση 12% και σε εμας λεει λιτοτητα αντε ρε απο δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΤΟΝ..... ΤΡΑΠΕΖΟΒΟΣΚΟ ΤΟΝ ΚΟΝ ΓΚΑΡΚΑΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΣΙΜΟ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΥΛΟ, ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ ΜΕ ΒΟΙΔΟΜΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟ ΑΛΑΤΙ ΣΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. και ποσους παρατρεχαμενους εχει γυρω του να τον υπηρετουν και να δικαιολογουν μισθους και υπερωριες!!και ολοι αυτοι βρεθηκαν διπλα του....μεσω ασεπ μηπως?!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. na pos geniete i tromokratia oxi mono stin xora mas alla pagkosmia (adikia) (adiaforia)(ekviasmos) esiodokso to oti iparxun anthropi san ton Ανδρέα Καψαμπέλη. TO MEGALITERO LATHOS TUS ITAN POU TON KALESAN STO GIALI NA PI TIN APOPSI TU. ( TROMOKRATITHIKAN I MAGKES ME TIS EFSTOXES KATAGKELIES TU)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Ανδρέα Καψαμπέλη min fovase ta skulikia ke ta alla erpeta

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση