21 Φεβρουαρίου 2008

ΑΣΕΠ: Παράταση κατόπιν εορτής‏...

ΟΙ ...ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ (σιγά τα) ΧΙΟΝΙΑ!
.
Του Ιπποκρατη Καρακασογλου
.
Δηλαδή, ολοί εμείς -οι λίγοι- που πήγαμε να βρούμε το ένα ανοικτό ΕΛΤΑ τη Δευτερά του "χιονιά" όοοοταν αυτό άνοιξε -μέχρι κι οι περιπτεράδες της Ομονοίας το έλεγαν για κλειστό- είμαστε οι μαλάκες της υπόθεσης;
Το λέω γιατί -πέρα από το ότι εγκλωβίστηκα κι εγώ στα προάστια της Αττικής ενώ είμαι από Σαλονίκη και πάλι σηκώθηκα να βρω το ένα λεωφορέιο που εξυπηρέτησε τη Λούτσα μετά το μεσημέρι για να κατέβω Ομόνοια μπας κι ανοίξει το ΕΛΤΑ της Αιόλου- είχα κάνει και αίτηση απο εβδομάδος στον ηλεκτρονικό ΑΣΕΠ και δε μου είχε έρθει ο "κωδικός" μέχρι την Παρασκευή από τις ΕΛΤΑ -την ιδιωτικοποίησή σας μέσα- Ταχυμεταφορές, οπότε και έπρεπε να κατεβώ Αθήνα.
Φυσικά και φταίει μόνο ο ΑΣΕΠ -παρά το εκπληκτικό για τα ελληνικά δεδομένα σάιτ του- και για τα 3 Ευρώ του φακέλλου και τα άλλα έξοδα και για τον χρόνο και την ταλαιπωρία που έφαγα......
Υπ' όψιν, υπεβάλαμε τις ηλεκτρονικές αιτήσεις μας μαζί με φίλη και ενώ στην Τούμπα έφτασε η απάντηση από την Πέμπτη, δίπλα στο κεντρικό ΕΛΤΑ της Εθν. Αμύνης (Μανουσογιαννάκη) όπου μένω δεν είχε φτάσει μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής. Και φταίει, κυρίως για την επιλογή της ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ υπηρεσίας, που όπως και άλλες -μέχρι και τα ειδοποιητήρια των συστημένων του κανονικού ΕΛΤΑ παρατώνται ε΄ξω από την εξώπορτα και τα παίρνει ο διάολος- παρόμοιες υπηρεσίες φαίνετι πως επιλέγουν να μας γράφουν κανονικά εμάς τους too much αστούς του φοιτητο-κέντρου της πόλης, για όνομα!!
Και μην ξεχνάμε, η ανακοίνωση της παράτασης εδόθη την ΕΠΟΜΕΝΗ τής λήξης τής πρώτης προθεσμίας, όχι πριν τη λήξη. Αναμενόμενο φυσικά, αλλά όσοι νιώθουμε ήρωες (και ότι η Αθήνα ήταν ωραία κι όχι... επικίνδυνη -ήμαρτον, Αθηναίοι!- τη Δευτέρα:-) απεδείχθημεν και μαλάκες!
Για του λόγου το αληθές ο αριθμός αποστολής του ΑΣΕΠ Post μου είναι AP103171302GR, αριθμός ταμία 02050-504 και το Συνοδευτικό Δελτίο Ταχυμεταφοράς του προσωπικού μου κωδικού πρόσβασης στο ΑΣΕΠ Online είναι PP252041099GR, ό, παρεμπιπτόντως, παρεδόθη στις 12/2(!) στην ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ.
Αυτά. Εγώ τώρα υποβάλω και ηλεκτρονικά την αίτηση κι ο ΑΣΕΠ βοηθός να αποδοθεί οργάνωση...

Δημοσίευση σχολίου