GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απάντηση από τη ΒιοΑναλυτική...

. . Από την Δρ. Γεωργία Μπάρδη . Απάντηση στο σχόλιο που φιλοξένησε το site σας με τίτλο « Ασυδοσία για το γενετικό υλικό!» την Τρίτη, 19 Φ...

.
.Από την Δρ. Γεωργία Μπάρδη
.
Απάντηση στο σχόλιο που φιλοξένησε το site σας με τίτλο «Ασυδοσία για το γενετικό υλικό!» την Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2008.
Η ΒιοΑναλυτική-ΓενόΤυπος Α.Ε. (
http://www.genotypos.gr/) δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με εταιρεία ή εταιρείες που προωθούν DNA αναλύσεις μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας ή μέσω του διαδυκτίου.
Στο εργαστήριο της ΒιοΑναλυτική-ΓενόΤυπος Α.Ε. (
http://www.genotypos.gr/), όλες οι αναλύσεις γίνονται μετά από συνενόηση του εργαστηρίου με τον θεράποντα γιατρό καθενός ασθενούς. Τα προς εξέταση δείγματα συνοδεύονται υποχρεωτικά από παραπεμπτικό του θεράποντα γιατρού, όπως ορίζουν οι σχετικές διεθνείς προδιαγραφές. Την ευθύνη των αποτελεσμάτων έχει ειδικά εξουσιοδοτημένο, έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, η επάρκεια του οποίου έχει ελεγχεί από τον εθνικό φορέα διαπίστευσης (ΕΣΥΔ) και ειδικούς εμπειρογνώμονες που ορίσθηκαν από το ΕΣΥΔ ( http://www.esyd.gr/lab.php?lab_id=350 ). Η κλινική αξιολόγηση των ευρημάτων και η αξιοποίηση τους σε θεραπευτικές αποφάσεις και στην αντιμετώπιση των προς διερεύνηση νοσημάτων γίνεται από τον θεράποντα γιατρό κάθε ασθενούς.
Η ΒιοΑναλυτική-ΓενόΤυπος Α.Ε. (http://www.genotypos.gr/) είναι το μόνο εργαστήριο γενετικής στην Ελλάδα που διαθέτει πιστοποιητικό διαπίστευσης βάση του πιό σύγχρονου διεθνούς προτύπου ISO 15189, η τήρηση του οποίου εξασφαλίζει τον έλεγχο ποιότητας όλων των διαδικασιών, την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων αλλά και την προστασία των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων του εξεταζόμενου.
Υπάρχουν σήμερα χιλιάδες διαφορετικές γενετικές αναλύσεις, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν αποφασιστικά στην διάγνωση, στην πρόγνωση και στην εξατομικευμένη θεραπεία πολλών νοσημάτων, ακόμα και στην πρόληψη. Η επιλογή όμως της ενδεδειγμένης ανάλυσης σε κάθε περίπτωση δεν είναι απλή υπόθεση. Απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και συνεργασία του γενετιστή με τον κλινικό γιατρό. Η ΒιοΑναλυτική-ΓενόΤυπος Α.Ε. (
http://www.genotypos.gr/) προσφέρει υπηρεσίες, που αποδεδειγμένα είναι κλινικά χρήσιμες στην αντιμετώπιση πολλών νοσημάτων του ανθρώπου, όπως είναι π.χ. τα ογκολογικά νοσήματα.
Η προσέλκυση «πελατών» για DNA αναλύσεις με αμφισβητούμενο πρακτικά αποτέλεσμα δεν εμπίπτει στους στόχους και στην πρακτική της εταιρείας μας. Γι αυτό και δεν χρησιμοποιούμε την τηλεφωνική επικοινωνία ως τρόπο προσέλκυσης «πελατών». Συνεπώς πριν αναφερθεί η διεύθυνση της ιστοσελίδας μας, θα έπρεπε να ελεγχεί αν πρόκειται για το συγκεκριμένο εργαστήριο ή για άλλη εταιρεία που πιθανόν «ψαρεύει πελάτες» εκμεταλλευόμενη το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης για το DNA και τη γενετική αλλά και την αδυναμία των μη ειδικών να διακρίνουν ποιές από τις γενετικές αναλύσεις είναι χρήσιμες και σε ποιές περιπτώσεις.
Ευχαριστώ
Γ.Μπάρδη

6 σχόλια

  1. ΒΙΟΑΝΑΛΥΣΤΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΤΟ GRSex .com - MΟΝΟ ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΛΛΙΠΥΓΕΣ, ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΘΕΙΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. GRSex .com


    ///////\\\\\\

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2:23

    Εντάξει διαφήμιση ήταν αλλά την είχε φάει την δυσφήμιση δεν την είχε φάει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γραφονται απιστευτες βλακειες χωρις στοιχεια ,χωρις ελεγχο αναγκαζοντας πολιτες να αποδεικνύουν οτι δεν ειναι ελεφαντες.Λιγο ψαξιμο σοβαρο δεν βλαπτει οταν κανουμε καταγγελιες.Αν δεν γνωριζα προσωπικα την καθηγητρια θα τα πιστευα κι εγω!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ και χωρίς να την γνωρίζω, είχα πάρει το μέρος της.

    Οι Έλληνες αμόρφωτοι όπως είναι αντιτίθενται σε οτιδήποτε έχει σχέση με τεχνολογία και βλέπουν από πίσω φακελώματα, συνωμοσίες κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντως και εγώ αν επρόκειτο για κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας για μένα η κάποιο από την οικογένεια μου δεν θα απευθυνόμουνα με τίποτα σε ελληνική εταιρεία.

    Άλλωστε δέστε και τους ιδίους τους μεγαλογιατρούς και τους πολιτικούς, αυτό δεν κάνουνε (δηλ. εξετάσεις με ΞΕΝΕΣ εταιρείες και αν χρειαστούν θεραπεία, ούτε στιγμή εδώ αλλά βολίδα στο εξωτερικό);

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση