GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόταση για την Μακεδονία...

.. Του Δ. ΑΣΙΚΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ..,, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Μια Πρόταση αντεπίθεσης: 1. Μετονομασία του αεροδρομίου "ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ" σε "ΜΑΚΕΔΟ...

..
Του Δ. ΑΣΙΚΗ
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
..,,
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Μια Πρόταση αντεπίθεσης:
1. Μετονομασία του αεροδρομίου "ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ" σε "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" (ξέρετε πόσα εκατομμύρια τουρίστες περνάνε από εκεί στην Ελλάδα... σίγουρα πάνω από 100 φορές πιο πολλά από το αντίστοιχο της FYROM, μπερδέψετε τους τουρίστες και τους πιλότους που τώρα αποκαλούν την FYROM Μακεδονία. Με το καιρό θα το αλλάξουν διότι τα νούμερα είναι με το μέρος μας.
2. Μετονομασία των 50% των οδών που λήγουν σε ".. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ" σε "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" ΕΛΕΟΣ πια με όλες αυτές τις ονομασίες περί Βενιζέλων 'anyway' ;)
3. Λίγο ψυχολογική πίεση δεν βλάπτει… Να μεταφερθούν όλα τα στρατόπεδα που είναι μέσα σε πόλεις, και είναι πολλά, σε ένα τεράστιο στρατόπεδο στα σύνορα με την FYROM, και να προστεθεί μια μεγάλη αεροπορική βάση στην περιοχή.
4. Αν δεν συμφωνήσουν σε ένα κοινά αποδεκτό όνομα, τέρμα η συζήτηση, ΒΕΤΟ στο ΝΑΤΟ, ΒΕΤΟ στην EU, και αφήστε τους να είναι μόνοι τους.Όσο για τους Αμερικάνους, ήμουν 33 χρόνια εκεί, μεγάλωσα εκεί, τους ξέρω πολύ καλά, δεν θα τολμήσουν να πειράξουν την Ελλάδα ΠΟΤΕ και για ΠΟΛΟΥΣ λόγους. (Είναι άλλη συζήτηση αυτή).

321 σχόλια

  1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΠΙΑ!!!!ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΒΙΣΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΟΡΟ...ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ?ΧΕΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΡΕ,"DORA WANTS TO BECOME PRIME MINISTER.."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά, με το «μακεδονικό» η Βλακεία έρχεται να συναντήσει την εθνικιστική αφασία κύριε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε, θα σου γράψω κάτι μόνο για το περιβόητο βέτο: Σκέψου να καταθέσει η Ελλάδα βέτο και να της πουν όλοι οι άλλοι, δεν μας νοιάζει ή να κάνουν πως δεν άκουσαν! Κάτι σαν τους αστερίσκους του Ανδρέα που δεν ελάμβανε κανείς υπόψιν και δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα. Τότε, είτε πρέπει να αποχωρήσει η ίδια από το ΝΑΤΟ, είτε να τους κηρύξει τον πόλεμο, είτε να τους κάνει μήνυση ... ναι αλλά πού να κάνει τη μήνυση, δεν υπάρχει δικαστήριο να εκδικάζει τέτοια θέματα διεθνούς πολιτικής.

    Το βέτο και τα ζοριλίκια έχουν νόημα, όταν διαθέτεις μερικούς συμμάχους. Όταν όμως εκτεθείς με απίθανες εθνικιστικές ιδεοληψίες, τις οποίες οι άλλοι ούτε που καταλαβαίνουν (και δέχομαι ότι έχουμε εμείς 100% δίκιο), τότε είσαι έρμαιο των δικών σου ιδεοληψιών και των παραλήψεων να επέμβουμε δραστικά όταν δημιουργήθηκε το συγκεκριμένο πρόβλημα.

    Λοιπόν, βέτο ξέχνα το! Τα άλλα περί μετονομασίας είναι παιδαριώδη, ίσως και να μην τα γράψουν οι ξένες εφημερίδες, τόσο αστεία είναι. Τα περί μεταφοράς στρατού στα σύνορα κλπ. ρυθμίζονται από διεθνείς συνθήκες, μάλλον βρίσκεσαι ακόμα στον μεσαίωνα, όπου κάθε πολέμαρχος κάνει αγριάδες για να φοβίσει τους γείτονες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ πάντως μονο ένα όνομα σύνθετης ονομασίας δέχομαι για την fyrom που να εχει τον όρο μακεδονία.
    Ψευτομακεδονία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τρείς λαλούν και δυό χορέυουν είσαι ρε φίλε.
    Τελικά ποιοί είναι οι μεγαλύτεροι μαλάκες που φέρανε το θέμα εδώ; Οι εθνικιστάρες-αγράμματοι "Portokoalos" του εξωτερικού, ή οι βλαμμένοι ελληνομαλάκες ¨Παπαδόπουλοι" του εωτερικού;
    Διαλέξτε..
    ΥΓ.Αντε παράτα ρε εθνίκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ψευτομακεδονία

    Θα μπορούσαμε να αποδεχτούμε διπλή ονομασία, εμείς θα τη λέμε Ψευτομακεδονία (Pseudomacedonia) και όλοι οι άλλοι Μακεδονία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑ ΤΟΝ Κ.ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ ΓΙΩΡΓΟ,
    και κάθε ενδιαφερόμενο..


    Φίλε Γιώργο,
    Επειδή λές ότι διαβάζεις τα μπλόγκ (ς), βρίσκω το λόγο να σου γράψω.

    Μας απογοήτευσες φυσικά. Δεν θα επιχειρήσω να σου παραθέσω όλο το σκεπτικό μου. Θα παραθέσω ένα μικρό κομμάτι από αυτό.

    Θέλεις να μας συγκρίνεις με τους δημοσιογράφους και να μας απαγορεύσεις την ανωνυμία. Ας το δεχθώ. Επέτρεψε όμως τότε και σε μας τους ... δημοσιογράφους να έχουμε το προνόμιο του δημοσιογραφικού απορρήτου. Δηλαδή να μην είμαστε αναγκασμένοι να δίνουμε τις πηγές μας.

    Αλλά συμφωνείς ότι δημοσιογράφοι δεν είμαστε. Είμαστε οι ανώνυμοι ενός καφενείου που έχουμε το ιερό δικαίωμα να "αυθαιρετούμε" και να υπερβάλλουμε. Και όπως σε ένα καφενείο δεν ζητάνε ποτέ κανενός θαμώνα τα προοσωπικά στοιχεία, έτσι και στο δικό μας καφενείο, η επιμονή σου προς δήλωση της ταυτότητάς μας καθίσταται ύποπτη.

    Σε ένα καφενείο ενίοτε βωμολλοχούν, ενίοτε υβρίζουν. Οι άλλοι θαμώνες τότε αποσύρονται ήσυχα-ήσυχα στα σπιτάκια τους. Μερικοί μένουν και "απολαμβάνουν" την ατμόσφαιρα..

    Δεν πάνε στην Ασφάλεια να καρφώσουνε, δεν πάνε στον εισαγγελέα. Οι υβριστές σιγά-σιγά γίνονται γραφικοί και απομονώνονται διότι το καφενείο θα χρεωκοπήσει.

    Κάποτε γίνονταν αυτό που τώρα εσύ ζητάς. Υπήρχαν οι χαφιέδες, τα βασανιστήρια, οι εξορίες. Τώρα η εξουσία έχει βρεί άλλους πρόθυμους εθελοντές στον μηχανισμό καταστολής της.
    Εσύ μακρυά από αυτή τη φάρα. Πρόσεχε, μοιάζεις σαν να μην κατέχεις καλά την υπόθεση και κινδυνεύεις να παρεξηγηθείς.

    ΦΙΛΙΚΑ
    ΣΙΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ''ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΟΥ ΤΙΤΟ''. ΤΟΥΡΚΟΙ, ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ, ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ, ΑΛΒΑΝΟΙ, ΣΕΡΒΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΖΕΙ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΝΕ ΤΑ ΧΝΩΤΑ ΤΟΥΣ
    ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ.ΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε Μπους
    Προτείνω τα εξής:
    Να ονομαστεί η Fyrom Μακεδονία
    Το κόσσοβο Μοριάς
    Και η Βουλγαρία Αττική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στο Συμβούλιο περιφερειακής συνεργασίας θα συμμετάσχουν όλες οι χώρες της ΝΑ Ευρώπης
    Εννέα περίπου χρόνια μετά την ίδρυση του Συμφώνου Σταθερότητας, η εικόνα της ΝΑ Ευρώπης έχει αλλάξει ριζικά.
    Η περιοχή αυτή του πλανήτη είναι πολύ πιο σταθερή, παρά την ένταση που δημιουργήθηκε τελευταία μετά την μονομερή ανακήρυξη της ανεξαρτησίας του Κοσσυφοπεδίου, και όλες οι χώρες της είναι πια έτοιμες να αναλάβουν μόνες τις ευθύνες της μεταξύ τους συνεργασίας.
    http://neoinileias.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ''ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΟΥ ΤΙΤΟ''
    ''ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΟΥ ΤΖΕΚΙΣ ΧΑΝ''
    ''ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΟΥ ΕΝΒΕΡ ΧΟΤΖΑ''
    ''ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΟΥ ΖΙΒΚΩΦ''

    Τώρα πως γίνεται όλα αυτά τα "Μπάσταρδα" να μας χορεύουν στο ταψί, δεν μπορώ να καταλάβω.

    Κάτι βρωμάει εδώ. Για να μπορεί ο Αμερικάνος να μας ξεπουλάει έτσι, εδώ και 60 χρόνια-αν και του στήναμε κώλο-πάλι κάτι βρωμάει.

    ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  12. Προτεινόμενοι στίχοι για την συμμετοχή μας στα Γιουροβίζια


    1. Κάλιο Βέτο παρά Βέτεξ και "βρεμένο".

    2. Κάλιο Βέτο και στο χέρι, πάρα Ντόρα κι ακαρτέρει.

    3. Κάνε το Βέτο και ρίξτο στον "παλιό".

    4. Ενα Βέτο είναι αυτό, πες το κι ας πέσει... πάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ''ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΟΥ ΤΙΤΟ''
    ''ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΟΥ ΤΖΕΚΙΣ ΧΑΝ''
    ''ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΟΥ ΕΝΒΕΡ ΧΟΤΖΑ''
    ''ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΟΥ ΖΙΒΚΩΦ''

    και όλα αυτά τα "ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ" :
    -να προκόβουν
    -να σπουδάζουν
    -να είναι περιζήτητοι επιστήμονες
    -να έχουν εθνική ομοψυχία
    -ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ τον πολιτισμό τους
    -ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ

    Μυστήριο....

    ...ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η Αλήθεια είναι ότι κάτι πρέπει να κάνουμε...
    ...και ούτε βλέπω τον εαυτό μου ως εθνικιστή, αλλά δεν μου αρέσει και αυτό που συμβαίνει γύρω μας και το χειρότερο ότι εμείς καθόμαστε απαθείς!!
    Δηλαδή, ΠΟΤΕ θα αντιδράσουμε? Γιατί πάντα ΟΛΑ να τα δεχόμαστε?? Γιατί να μην μετράει και η δική μας γνώμη??
    Μήπως πρέπει να κάνουμε και κάποια αυτοκριτική και να βρούμε που κάνουμε λάθος??
    ..και τονίζω και πάλι ότι δεν είναι θέμα εθνικισμού!! Απλά βλέπω ότι κάθε μέρα χάνουμε το παιχνίδι όλο και σε κάποιο θέμα..
    Για να το δούμε όλοι βρε παιδιά!
    ...και πρέπει κάποια στιγμή να αφήσουμε στην άκρη τα περί "Εθνικισμού", "Παπαδόπουλου", κτλ, κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΟΣΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΤΟ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΔΕΙΞΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ.
    ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟ ΤΟ ΔΙΟΝ ΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΤΟ ΦΙΛΛΙΠΟ ΔΗΛ. ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΤΗΝ ΠΑΤΣΟΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΩΤΕΣ ΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ.

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΦΕΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΡΕΣΟΥΝΕ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ.ΘΑ ΣΗΚΨΘΟΥΝ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝΕ
    ΝΤΡΟΠΗ
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Απορία:
    Η Ρωσία έχει αναγνωρίσει την Fyrom ως Μακεδονία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτές οι αηδίες που λες (οι εθνικιστικοί πομφόλυγες δηλαδή)πρέπει να έχουν να κάνουνμε τις "σφαλιάρες" που έχει ο μέσος φασιστάκος-ελλαδέμπορας.
    1.Ο Τσίπρα ανεβαίνει στα ύψη
    2.Περισσότερο κόσμο είχει η κηδεία της Βιουκουκλάκη από του Χριστόδουλου
    3.Στη θέση του Φασιστόδουλου,ουσιαστικά ένας αντι-Χριστόδουλος
    4.Ο Ιερώνυμος για το Μακεδονικό δεν μπορεί να πείσει όυτε τους χειρότερους της Φασιστούπολης που λέγεται και Θεσσαλονίκη
    5.Ο Τάσσος έπκιεν τον (τον ήπιε στα ελλαδίτικα)
    ..
    Και εγώ αν ήμουν φασιστάκι θα ένιωθα μια κάποια απειλή..Δεν μπορεί όλοι οι άλλοι να κάνουνλάθος και 15 φασιστόπουλα να έχουν δίκιο...

    Το όνομα "Μακεδονια" δεν ειναι "Μακεδονία ΤΜ-all rights reserved to Greece and Psomiades.10.00 BC-10.0000AD"
    Το δικαίωμα του αυτο-προσδιορισςμού είναι τόσο μα ΤΟΣΟ θεμελιώδες που δεν το αλλάζετε φασιστόπουλα όσο και να χτυπάτε τον κώλο σας.Σαν να κρατάτε 200 κιλά με τα χέρια σας...Όσο δύναμη και να έχετε κάποτε θα σας πέσει.
    Και ναι!Ο τύπος που γράφει αυτό το κέιμνο είναι
    1.Μειωμένου καταλογισμού (μαλάκας)
    2.Απατεώνας -τσαρλατάνος,αμόρφωτος
    3.Και τα δύο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. τι θα έλεγαν οι ¨σύμμαχοι¨ νεοάτλαντες αν δίναμε σε δρόμους των πολεων μας το ονομα ΤΖΟΡΤΖ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ,χαρακτηριζοντας τον ΕΛΛΗΝΑ?Η να βγάζαμε γραμματόσημα με την αφεντομουτσουνάρα του με φόντο μια Ελληνική σημαία?
    Λετε να μας βομβαρδίζανε απο δρόμο σε δρόμο?
    marakos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 1) Το αεροδρόμιο καλό

    3) Το στρατόπεδο και η μεγάλη αεροπορική βάση μπορείς να τα φτιάξεις εσύ και να στελεχώσεις κιόλας μόνο με στελέχη των ενόπλων μας δυνάμεων που κοντεύουν να φτάσουν τα 120 κιλά έκαστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ρε παιδιά..βλέπω καθημερινά τόσο μεγάλη σαπίλα σε αυτήν την χώρα και τις περισσότερες φορές δεν κάνω τίποτε. Με βολέυει η κατάσταση, μαζεύω το κεφαλαιάκι μου, αγοράζω το αυτοκίνητο μου με 120 δόσεις, πίνω φραπέ και το καλοκαίρι πάω στην χαλκιδική.

    Απογοητεύομαι αυτές τις ημέρες που δεν θυμάμαι. Δεν θυμάμαι γιατί είμαι εδώ σήμερα, δεν θυμάμαι πολλά από τον αγώνα που κάποιοι στήσανε για να είμαι εγώ σήμερα τόσο ασφαλής στην σαπίλα μου, ενώ ταυτόχρονα είμαι εντελώς τυφλός.

    Δεν θυμάμαι να ήμουν ποτέ εθνικιστής, αλλά στο συγκεκριμένο ζήτημα, νομίζω πως θέλω να γίνω.

    Τι είναι πίσω από όλα αυτά που ζούμε καθημερινά εκτός από την ταυτότητα μας. Που ακριβώς βασίζουμε την λογική μας τις συνήθειες και την συμπεριφορά μας, εάν όχι σε αυτό που μας μεγάλωσε.

    Αυτό που μας μεγάλωσε ήταν αυτό που σήμερα πάρα πολλοί άνθρωποι, συμπατριώτες μας, ηγετικής γνώμης, είτε λέγονται ΝΔ η ΠΣ είτε δημοσιογράφοι, φαίνονται να αγνοούν. Αγνοούν γαμώ ότι έχουν ιερό να καταλάβουν πως εγώ θέλω να πιστεύω οτι 2.000.000 φτωχοί και προπαγανδισμένοι λίγο βορειότερα αξίζουν να φάνε βέτο στην μάπα, εμπάργκο, ακόμα και στρατιωτική τακτική εκφοβισμού. ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. ΚΑΙ ΑΝ η Κυβέρνηση ή ο οποιοσδήποτε θέλουν να πουλάνε την δική μου ταυτότητα, τότε δεν θέλω να λέγομαι πλέον έλληνας.

    Δεν ανήκω σε καμία κομματική παράταξη και παρόλο που θα πάω στο συλλαλητήριο του ΛΑΟΣ την τετάρτη, δεν θα ανήκω ούτε στο ΛΑΟΣ. Γιατί εγώ ανήκω στον εαυτό μου και στα συναισθήματα μου. Και αυτά μου λένε πως αυτά τα τσουτσέκια, είτε σκοπιανοί είτε άνιωθοι έλληνες εμένα δεν θα μου πουλήσουν αυτό που είμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αντε ρε κολοκουμουνι, πουλημενε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  22. Δεν έχετε την υποχρέωση να υπογράφετε τα σχόλιά σας με το πραγματικό σας όνομα.

    Αν δεν θέλετε, έχετε το Συνταγματικά και νομικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της ανωνυμίας.

    Αυτά βέβαια επειδή ΔΕΝ μας προστατεύει τίποτα άλλο.

    Θέλετε να σας κάψουν το αυτοκίνητο, να σας βάλουν βόμβα στο σπίτι η να κινδυνεύσει η ζωή της οικογένεια σας; Δεν έχουμε "προσωπική ασφάλεια" όπως οι 500 άλλοι.

    ΠΡΟΦΥΛΑΞΤΕ το εαυτό σας και τους οικείους σας ασκώντας το δικαίωμα της ανωνυμίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΣΚΟΠΙΑΝΕΣ; ΠΑΝΑΣΧΗΜΕΣ ΜΕ ΤΡΙΧΕΣ ΣΤΙΣ ΜΑΣΧΑΛΕΣ!

    ΑΡΤΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ, ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ GRSex .com ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗΣ ΗΔΟΝΗΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΕΣ ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΤΟΥΣ. GRSex .com - ΟΧΙ ΜΟΥΦΕΣ, ΜΟΝΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ!

    /////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Και με ποιό δικαίωμα οι Τούρκοι λένε την Κωνσταντινούπολη Istanbul, (εις την Πόλιν) την Σμύρνη Izmir, tην Aρτάκη Erdek, To Aδραμήτιον Edremit, το Ικόνιο Konya, την Σινώπη Sinop, την Κερασούντα Giresun,την Μαγνησία Manisa, και δεκάδες-εκατοντάδες άλλες ονομασίες.
    Μήπως επειδή έτσι ήταν γνωστές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  25. Προτεινόμενοι στίχοι για την συμμετοχή μας στα Γιουροβίζια


    1. Κάλιο Βέτο παρά Βέτεξ και "βρεμένο".

    2. Κάλιο Βέτο και στο χέρι, πάρα Ντόρα κι ακαρτέρει.

    3. Κάνε το Βέτο και ρίξτο στον "παλιό".

    4. Ενα Βέτο είναι αυτό, πες το κι ας πέσει... πάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. οι ιδεες που παρουσιαζονται απο τον συγγραφεα δεν ειναι καθολου ασχημες αλλα δυστυχως οι πολιτικοι μας προτιμουν να διορισουν κανενα δικο τους παρα να πραξουν κατι καλο για αυτο το εθνικο θεμα. Ειναι σιγουρο παντως οτι η υποχωρητικοτητα που δειχνουμε ολα αυτα τα χρονια δεν εχει οδηγησει πουθενα.
    ΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ξάδελφε του Περικλή και εγγονέ του Πλάτωνα,που γράφεις αυτές τις μπούρδες,θυμήσου ότι Μακεδόνες λέγονται ελληνόφωνοι από τον Πόντο και την Τραπεζούντα που ζουν εκεί με τις ανταλλαγές,λιγότερο από έναν αιώνα.Οι Σλάβοι που ζουν εκεί από τον 6-7ο αι. δεν θα λέγονται;

    Όσο για το στρατόπεδο στα σύνορα,αγαπητέ τρισέγγονε του Αριστοτέλη και των Ελ,
    ελπίζωνα κάνεις πλάκα,όπως ο προ-πάππος σου Αριστοφάνης.
    Αντε ρε....Ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ "ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ".ΑΝΤΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΛΕΤΕ.ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΑΚΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΛΕΤΕ.ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ Η ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΩ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΤΕ??ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. NA ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ''ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ'';

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πριν κατι εβδομαδες ο Γαλλος και ο Ρωσσος εκαναν μαζι κατι ναυτικες ασκησεις.

    Μηπως ηρθε η καταλληλη στιγμη να κανει και ο Ελληνας μια αντιστιχη ναυτικη ασκηση με τον Ρωσσο μεσα στο Αιγαιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Πατριώτες μου και φίλοι οικονομικοί μετανάστες στην Ελλάδα,

    Όσο υπάρχει κενό Ενημέρωσης των πολιτών τόσο περισσότεροι άνθρωποι θα στρέφονται σε εναλλακτικούς τρόπους πληροφόρησης και όχι 150.000 αλλά στο τέλος μέχρι και οι γιαγιάδες θα ενημερώνονται από αυτούς τους τρόπους και όχι από τους στημένους τρόπους των στημένων ειδήσεων μιας στημένης και ραγδαία εξελισσόμενης κοινωνίας που η ίδια προάγει τη ΛΟΥΜΠΕΝ ενημέρωση γιατί απλά δεν έχει να προάγει κάτι διαφορετικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. οι τούρκοι τουλάχιστον τα πήρανε αυτά τα μέρη με τσαμπουκά κ παρόλα εχθροί, να τους σεβόμαστε εάν θέλουμε να σεβόμαστε τον εαυτό μας. Τα σκοπιανά τα πουστράκια όμως δεν θα μας κλέψουν ούτε μία ιδεολογία. Μεθάυριο θα μας κατηγορούν ότι κρατάμε υπο δουλεία κομμάτι της μακεδονίας. Μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό τους. Εμείς γιατί πρέπει να το παίζουμε ανώτεροι όταν δεν είμαστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Η ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΘΕΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ρε παιδια μην μαλλωνεται ετσι κι αλλοιως ποτε οι Πατερες των Ελληνων
    νοιαστηκαν για την Μακεδονια για να
    νοιαστουν και τωρα....Παλι θα κανουν οτι τους πουνε ,οτι ΣΥΜΦΕΡΕΙ ....
    τα καλα και συμφεροντα που λεει και ο
    παπας.......εδω ο παπας εκει ο παπας που ειναι ο παπας.............Α ΡΕ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Στον εθνικισμό,μέση οδός δεν υπάρχει.Υπάρχει μόνο η αντιθετη οδός.Και αυτή είναι η σοβαρότηττα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Το ξέρετε ότι το διεθνές αεροδρόμιο των σκοπίων λέγεται Alexander The Great?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. XΧαχαχαχαχα...καλό αυτό με την Καλομοίρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Η Λιθουανία αναζητεί νέο όνομα για διεθνή χρήση προκειμένου να προσελκύσει επενδυτές. Τουρκάλα δημοσιογράφος πρότεινε να ανταλλάξουν ονόματα, η Λιθουανία να ονομαστεί Μακεδονία, η Μακεδονία να ονομαστεί Λιθουανία, ώστε να ησυχάσουν οι Έλληνες και να βρουν και οι καημένοι οι Λιθουανοί ένα αξιοπρεπές brand name.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αεροδρομιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" καλε μου φιλε υπαρχει εδω και πολλα χρονια στην Καβαλα (Αν ξερεις βεβαια που πεφτει η Καβαλα...),Εδω και 10 χρονια.
    Αλλα ειμαι σιγουρος πως αν τωρα εγκαινιαζανε το καινουργιο "αεροδρομιο σας" θα το βαφτιζανε "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", γιατι οπως βλεπω εισαι και ΕΣΥ ενας απο τους πολλους που μολις εχει ξυπνησει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Το Διεθνές Αεροδρόμιο λέγεται Alexander the Great!!!!!!!
    WOW!!!
    Και εγώ που νόμιζα ότι το όνομα αποτελεί trademark του Άνθιμου....

    "Aexander the Great R- a trademark for all the Hellinic nationaist myths.All rights reserved to Psomiades"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ ΤΩΝ 926
    1) ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ.
    ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΜΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ. 2)ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΙΜΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ.
    3) ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΕΝΑ ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΛΙΒΕΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ. ΑΝΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΦΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΘΕ ΠΟΛΛΟΙ.
    4)ΑΓΑΠΗΤΕ ΒΛΑΚΑ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ , ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΓΕΝΙΚΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Για πόλεμο εγώ είμαι μέσα. Όσο για την Καλομοίρα αστην ακόμα ειναι μωράκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ......
    ΞΥΠΝΗΣΑΝΕ ...ΠΟΙΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΡΕ ΣΥ
    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΜΕΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. 939 ase to polemo kai trexa spiti mh kryvsei to faghto.
    o polemos den einai gia kaltsodetes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ;

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ;

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ;

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ;

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ;

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ;

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ;

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ;

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ;

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ;

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ;

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ;

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ;

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ;

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ;

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ;

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ;

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ;

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ;

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ;

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ;

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ;

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ;

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ;

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ωραία ...ήρθε κι άλλος εγγονός του Δημοσθενη και του Επίκουρου.

    Και τρσισέγγονο του Φιλίππου,βεβαίως-βεβαίως....

    Χαχαχαχαχα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΧΑΛΒΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. PROS DIETHNISRIES ROYFIXTRES POY AGAPANE TA SKOPIA. (DHLADH 2 ATOMA)
    KORITSIA ANOIXAME KAI SAS PERIMENOYME. MONO PLYTHEITE KALA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Αγαπητέ φίλε/η,
    ..εσύ που έγραψες τα εξής:
    "Αυτές οι αηδίες που λες (οι εθνικιστικοί πομφόλυγες δηλαδή).....
    ...
    ...
    3. Και τα δύο"

    ...δεν μας είπες τελικά, εσύ τι προτείνεις?? Από λόγια και κριτικές όλοι είμαστε ωραίοι... το θέμα είναι να προτείνουμε και κάτι!!

    Έχεις να προτείνεις κάτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΡΕ ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΕΙΝΑ ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ.............
    ΕΝΑ ΚΟΒΕΙΣ ΔΥΟ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Μπορούμε κάλλιστα να ονομάζουμε τους τραγελαφικούς ελαδέμπορους που θέλουν πορείες και πολέμους, σαν Βουκεφάλες.Είμαι σίγουρος ότι και την καταγωγή τους δείχνει ξεκάθαρα (την Μακεδονία*) και την παρούσα τους κατάσταση (ζώα)

    * με το μπαρδόν..."Μακεδονία ΤΜ -all rights reserved to Psdomiades" ήθελα να πώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Εδώ οι Τουρκοι πήραν το 40% της Κύπρου, και παρά τις πορείες τα συλλαλητήρια και τους πύρινους λόγους, πολιτικών κ.α. σήμερα 35 χρόνια μετά ...τι κάνουμε;

    Mήπως τελικά, όταν δεν βρίσκουμε ανταπόκριση, και δεν μπορούμε να επιβάλλουμε το δίκιο μας είναι καλύτερα να προσπαθούμε με πολιτιστικούς, οικονομικούς και πνευματικούς τρόπους να προωθούμε τα θέματά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Eγώ θυμάμαι ότι όταν ήταν η ΝΔ στην αντιπολίτευση διοργανώνανε συλλαλητήρια και έλεγαν ότι του ΠΑΣΟΚ είναι προδότες εάν υπάρξει ονομασία με τη λέξη Μακεδονία στην ονομασία των Σκοπίων. Τώρα όμως όπως και με τις ταυτότητες, έχουνε μαντρώσει όλους τους βουλευτές και δεν μιλάει κανένας, γιατί φοβούνται ότι θα χάσουν τη πλειοψηφία και θα κοπούνε οι μάσες.

    Προχθές είδα τη Τσέκου που έβγαινε από τον ανακριτή. Ούτε ο μεγαλύτερος εγκληματίας να ήταν τόσοι αστυνομικοί δεν θα την φύλαγαν. Και μόνο αυτό το γεγονός είναι μεγάλο σκάνδαλο όταν έχουμε ληστείες και φόνους κάθε μέρα και ο κόσμος νοιώθει απροστάτευτος.

    Φαίνεται ότι υπάρχει πολύ βρώμα και δυσωδία, για αυτό και την έχουν μπαγλαρώσει μέσα και δεν την αφήνουν να μιλήσει και την έχουν κατατρομοκρατήσει. Ο κόσμος πρέπει να ξυπνήσει. Δουλειές δεν υπάρχουν. Χρήματα δεν υπάρχουν γιατί τα ροκανίζουν οι κουμπάροι. Το ασφαλιστικό πάνε να μας στέλνουν στη σύνταξη με συντάξεις πείνας και δύο βήματα πριν από το τάφο. Αναξιοκρατία, διαφθορά παντού, μίζες και λαδώματα. Τα Εθνικά μας θέματα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Και από πάνω όλα τα κανάλια να λιβανίζουν το καταλληλότερο.

    Έλληνες ξυπνήστε ρημάζουν το τόπο οι δεξιοί και τα δεκανίκια τους. Μόνο η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη το ΠΑΣΟΚ μπορεί να βγάλει τη χώρα από τη κρίση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Η ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΙΩΝ

    www.kokkinogia.gr

    ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΙΑ ΔΡΑΜΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ORITGINAL ΟΧΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΗ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Αφού με έσπειρε μια μοίρα αυτοκρατόρισσα
    Μήτρα με γέννησε αρχαία ΜΑΚΕΔΟΝΝΙΣΑ
    Μ΄ άδεια φαρέτρα πολεμάω τον χειμώνα
    Από το κάστρο στην καρδιά του πλαταμώνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΕΡΩΤΗΣΗ
    ΧΑΜΟΥΤΖΗΣ=ΧΑΜΟΥΡΑ Η
    ΧΑΜΟΥΡΑ=ΧΑΜΟΥΤΖΗΣ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. βρε μαλακα των 950 δεν σου ειπα να μην παριστανεις οτι εισαι παραπανω απο ενας. νομιζεις οτι ολοι ειναι τρομπες σαν και σενα. Αντε ρουφιανακι λουφαξε στην διεθνιστικη φασιστοφωλια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Εγώ λέω να αλλάξεις το επίθετό σου και να το κάνεις (μάντεψε πως..) Μακεδονία.

    αει σηχτίρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ρε μαλακα των 956 α ι γαμήσου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Εγώ είμαιαυτός που το έγραψα αυτό που λές (αυτές οι αηδίες που λες κλπ...κλπ)


    Να σου πώ...έχω άποψη φυσικά και καθαρή...αλλά κάτι μου λέει ότι ή "κομούνι" θα με πούνε, ή "πουλημένο" ή Μασόνο ή ξερω γω τι...

    Όπως και να χει αφού ρώτησες, η γνώμη μου είναι,ότι το Μακεδονία,δεν μας ανήκει.Το όνομα ΜΑΚΕΔΟΑΝΙΑ δεν ανήκει σε ΚΑΝΕΝΑΝ.Εχουν κάθε δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζονται.Και εμείς ΕΤΣΙ -με βάση αυτό το δικαίωμα-διπλασιαστήκαμε (και μεταξύ μας πήραμε περιοχές που οι ελληνόφωνοι ήταν μειονοψηφία βλ.Θράκη, Dede Agac)

    Και όσο τραγικό και χαζό και αν φαίνεται που οι Σκοπιανοί,είναι μαριονέτες,να σου θυμίσω ότι τα πρώτα κόματα της "Ελλαδάρας" μας,ήταν το
    1.Ρωσικό
    2.Αγγλικό
    3.Γαλλικό

    Τα Σκόπια είναι ανωριμα πολιτικά,κοινωνικά,πολιτιστικά( και μεταξύ μας και εμείς είμαστε).Όταν ωριμάσουν θα τις αφήσουν αυτές τις βλακέις όπως κάνανε τόσοι άλλοι λαοι
    (Βλ Άγγλοι...Βρούτος = British (looool) που το πίστευαν για 600 χρόνια κι όλας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. kala se pistepsame kai sena kopeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. 958 ουτε κομουνι θα σε πω ουτε Μασονο.
    θα μου επιτρεψεις ομως να σε αποκαλεσω οπαδο του Μανου ετσι???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Να σας πω... εχετε την εντυπωση πως αν γινοταν το αναποδο... δηλαδη οι Σκοπιανοι ηταν 11 εκατομυριακια και ειχαν εκταση οπως η ελλαδα και εμεις ζουσαμε στα σκοπια και ειμασταν 2εκ και θελαμε να εχουμε ενα αντιστοιχο ονοματακι κ να μπουμε στο παπαρονατο και το eu-club... θα καθοντουσαν να ακουνε τις παπαριες μας?

    ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ειμαστε οι Π Α Γ Κ Ο Σ Μ Ι Ο Ι Μ Α Λ Α Κ Ε Σ..

    Μας γαμανε που μας γαμανε οι καθε λογεις νταβατζηδες (US-UK-EU κλπ) τωρα θα μας γαμησουνε και τα Σκοπια..

    Εχετε ακουσει πως μιλανε αυτοι εκει πανω? με τι τσαμπουκα και μαγκια?
    Χεσμενους μας εχουνε και κανουνε πλακιτσα μαζι μας..

    και εμεις το παιζουμε Διεθνηστες... δεν λεω ΟΛΟΙ ΑΔΕΛΦΙΑ και ΦΙΛΟΙ ειμαστε...αλλα κατσε ρε πουστη μου... αφου ο αλλος δεν σε θελει για φιλο σου και σε γαμαει?? με το ζοριι??

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ, εκαστος την παρτυ του και ο Λουμιδης στο μπρικι

    -partyman

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΡΕΛΛΟ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  67. Δεν έχετε την υποχρέωση να υπογράφετε τα σχόλιά σας με το πραγματικό σας όνομα.

    Αν δεν θέλετε, έχετε το Συνταγματικά και νομικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της ανωνυμίας.

    Αυτά βέβαια επειδή ΔΕΝ μας προστατεύει τίποτα άλλο.

    Θέλετε να σας κάψουν το αυτοκίνητο, να σας βάλουν βόμβα στο σπίτι η να κινδυνεύσει η ζωή της οικογένειας σας; Δεν έχουμε "προσωπική ασφάλεια" όπως οι 500 άλλοι.

    ΠΡΟΦΥΛΑΞΤΕ το εαυτό σας και τους οικείους σας ασκώντας το δικαίωμα της ανωνυμίας. Μην ακούτε αυτούς που επιβουλευονται την νομιμότητα.

    Είμαστε περίπου 42000 Ελληνες bloggers με πάνω από 500.000 χιλιάδες αναγνώστες την ημέρα.

    Αυτό το φοβούνται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Μπραβο ρε partyman σε παραδεχομαι.
    ειπαμε η υποχωρητικοτητα δεν μας εχει αποφερει τιπατα καλο.
    τους μονους που βολευει ειναι τους μαλακες του κολωνακιου μη τυχον και χασουν την ησυχια και δεν πιουν καφε στο dacapo. skata παγκοσμιοτητα εχουν, μονη για την παρτη του τους νοιζονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Μηπως αν τους αφήσουμε να την βγάλουν Μακεδονία, και μετα εμείς πούμε την δικιά μας Μεγάλη Μακεδονία ή Παμμακεδονία (PANMACEDONIA), ή Real Macedonia, τέλος πάντων κάτι ανώτερο, θα δικαιούμαστε να προβάλλουμε εμείς διεκδικήσεις, να ησυχάσει και ο Μακαριώτατος Ανθιμος.
    Αλήθεια ο Νομάρχης δεν πολυφαίνεται αυτές τις μέρες, λέτε να στραμπούληξε μετα την πτώση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. 10.02

    Οπαδός του Μάνου είμαι μόνο και μόνο για εκείνα τα G.I Joe που είχε βγάλει κάποτε σε ένα δελτίο και έπαιζε σαν 10χρονο (κορυφαία στιγμή)
    Η ίσως για την λουλουδάτη ποδιά που είχε φορέσει για να φτιάξει κουλουράκια στην εκπομπή (την πάλαι ποτέ) της Κορομηλά (σαν τέως κ. ΑΛΑΤΙΝΗ-άλλη κορυφαία σκηνή)
    Για το Μακεδονικό,τον Μάνο δεν τον έχω ακούσει και γενικότερα τον θεωρώ καλό,μόνο για να σπάς πλάκα.Όχι για να ταυτίζεσαι μαζί του.
    Τώρα αν συμφωνώ -κατά τύχη- με τον Μάνο τί να πώ;;;Πακέτο μεν,αλλά σκέψου να συμφωνούσα με τον Άνθιμο (λέω τώρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. γιατι ρε bloopers ποιος σου ειπε οτι θα υπογραψουμε τα σχολια μας με τα πραγματικα μας ονοματα?
    κανεις δεν μας υποχρεωνει.
    παντως σε αυτο που λες οτι φοβουνται δεν εχεις και πολυ αδικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΟΒΛΑΧΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

    ΟΝΟΜΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΤΣΙ .

    ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΥΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΓΑΝΕ.
    ΑΣ ΤΟ ΛΕΓΑΝ ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. φοβερο ανεκδοτο ρε φιλε.. το Πασοκ η μεγαλη δημοκρατικη παραταξη μμοουυυααχχαχαχαχχαχαχαχαχχα

    το καλυτερο που εχουμε δει αποψε.. μαζι με αυτο με το Καβλομοιρακι -απιστευτο γελιο... να στε καλα ρε μαγκες!!!

    -partyman

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ!!!!!!!!

    ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΙΚΟ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ποιός το παίζει Διαθνιστής;
    Εγώ πάντως όχι και ούτε τους θεωρώ αδέλφια μου όλους..
    Σιγά μην θεωρώ αδελφό μου τον κάθε παπαρο-έλληνα -(που νομίζει -φυσικά- ότι είναι)τρισσέγονο του Περικλή-εγγονό του Μ.Κωνσταντίνου-ανηψιό του Καραϊσκου.

    Οχι δα....εκεί είμαι φασίστας...Αυτούς πρέπει να τους πετάξουμε στα χωραφια,μια και καλή
    Η να τους στείλουμε όλους στη Φασιστούπολη(aka Θεσσαλονίκη) να πίνουν ντεμεκ Φραπέδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Χαχαχαχα...Διεθνές αεροδρόμια "Αρης Βελουχιώτης"

    Χαχαχαχα...καλό...καλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. απο 1002 προς 1008.
    πραγματι αυτο με τους G.I Joe ειχε τρομερη πλακα. Αν υπηρχε εκεινη την εποχη η ελληνοφρενια του σκαι θα ελεγες οτι το εκαναν αυτοι.
    παντως ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ενα παρα πολυ μεγαλο μερος του λαου και το ξερεις. δεν νομιζω εξαλλου οτι ποτε να παμε να παρουμε τα σκοπια.
    θα επρεπε να σε ανησυχουσε περισσοτερο αποψεις οπως αυτη του συριζα.
    παντως το να συζητουμε ηρεμα και χωρις υβρεις ειναι λιαν εποικοδομητικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ENΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΡΕΛΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ .ΕΙΝΑΙ ΣΑΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΣΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΟΙ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΙΚΤΟΣ ΛΑΟΣ.

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΟΣΟ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ.

    ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΝΙΟΙ,ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ,ΒΛΑΧΟΙ ,ΣΛΑΒΟΙ.
    ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3000 ΧΡΟΝΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΕΣ ΕΠΙΜΕΙΞΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΜΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΕΣ ΦΥΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ.

    Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ......

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΟΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. μαλακα οτι εσυ δεν εισαι Ελληνας αυτο ειναι φανερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ,,,το καλύτερο αστείο μέχρι τώρα είναι @10.12!

    Να διαβάσουμε τον πετρωμένο, ξεχασμένο, κολλημένο, τυφλά φανατισμένο, απολιθωμένο αραχνιασμένο, ξεχασμένο από τον θεό και τους ανθρώπους Νίκο Δήμου!

    χαχαχαχα
    δεν διαβάζω καλύτερα το μάιν κάμφ!
    χαχαχαχα
    Πολύ καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ?
    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΔΗΛΩΝΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΟΤΙ Η ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ , ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΑΣ ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. 10.02

    Γιατί να σε βρίσω δηλαδή; Σάμπως σε ξέρω,ή με ξέρεις..κιασου λέω εγώότι βριζόμαστε.....και;;;


    Οκ..Επίτρεψέ μου να διαφωνώ με το ότι ο ¨ανθιμος έχει μεγάλο αριθμό κόσμου που ασπάζονται τις (ακραίες) θέσεις του.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ τί άποψη έχει για το θέμα; (αλήθεια δεν ξέρω και αφού το αναφέρεις,μάλλον το ξέρεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Καποιος ειπε το αεροδρομιο της Καβαλας λεγεται Μακεδονια, αρα... δεν γινεται, αρα... εισαι δημοσιος υπαλληλος, και αν δεν εισαι, περιμενε θα σε ανακαλυψουν συντομα τι βοιδι εισαι και θα σε διορισουν εστω και με το ζορι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. William
    Μόνο ο πόλεμος να ξεκινήσει μετα δυό-τρεις βδομάδες, για το Παρνασσός έχει ακόμη χιόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ?

    ΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ..

    ΟΛΟ ΕΧΘΡΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΘΟΝΟΥΝΕ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

    ΚΑΥΧΙΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΕΜ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΙΠΕΣ .ΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ?
    ΤΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ? ΤΙΣ ''ΧΡΥΣΕΣ''ΒΙΝΤΕΟΤΑΙΝΕΙΕΣ ΤΟΥ 80'?

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ.

    ΚΑΠΗΛΕΥΕΣΤΕ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ.

    ΟΙ ''ΑΡΧΑΙΟΙ'' ΣΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ (ΠΟΥ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΣΑΣ)
    ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΚΙ ΣΚΛΑΒΟΥΣ

    ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΩΓΑΝ ΒΑΛΑΝΙΔΙΑ ΕΔΩ ΚΑΝΑΝ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩΚΟΛΛΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. και πως θελεις ρε φιλε 10.19 να σε λεμε εσενα τοτε?

    Μακεδονοποντιοτουρκοσλαβόβουλγαροβλαχο?

    μηπως εβαλα λαθος τον τόνο? φτου ρε γαμωτο!!!!

    -partyman

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Αντιρατσιστή "28 Φεβρουάριος 2008 10:19 μμ"
    , μήπως είσαι ρατσιστής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Γιατί το λές αυτό και μας πληγώνεις ρε φίλε;;;;

    Δεν είμαστε απόγονοι του Αλέξανδρου-Περικλή-Πλάτωνα-Μ.Κωνσταντίνου-Κοσμά Αιτωλού-Καραϊσκου -όλα σε ένα;;;

    Μας πληγώνεις...Μάλλον δεν είσαι Έλληνας για να τα λες αυτά

    Εγώ και όλοι οι γνήσιοι Έλληνες ξέρουμε (μας το πε ενας φίλος δλδ) ότι ο ελληνισμός ξεκινάει σμε την Άλωση της Τροίας...τσουπ στο Χρυσό Αιωνα...τσουπ...Στο Μεγαλέξανδρο....τσουπ...στο Βυζάντιο....τσουπ....στο 21 με λίγο από -ΟΧΙ - Αντίσταση -Εδω Πολυτεχνείο...

    Τι δηλαδή το λαμπρό μας έθνος δεν έχτιζε μόνο Μεγαρα Μουσικής και δεν έκανε εκπολιτιστικές εκστρατείες;;;ΟΧΙ;;;;

    Και εγώ που νόμιζα ότι οι Τούρκοι "συνοστίζονταν" στο Εσκι Σεχιρ,την Κιουτάχεια και το Αφιόν Καρα Χισαρ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Και οι δικοί σου προγόνοι "28 Φεβρουάριος 2008 10:26 μμ" ήταν στην Μογγολία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ .

    ΘΕΟΥΣΟΙ,ΣΥΝΤΗΡΙΤΙΚΟΙ,ΠΑΠΑΡΕΣ,ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΤΟΥς ΓΚΕΙ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. επιτελους σταματηστε να δημοσιευετε κειμενα απο φασιστες ελληναραδες στο press-gr. μας τα εχουν πρηξει με τη μακεδονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Χαχα γελάω με τα "επιχειρήματά" σου ρε τούρκε "28 Φεβρουάριος 2008 10:34 μμ"!!! Τίποτα έξυπνο δεν έχεις να πεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΓΑΜΩ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Καλά ρε φίλε το γάμησες...οκ το ξεκίνησες,αλλά τώρα πάει...


    Μάλλον εσύ μοιάζεις Θεούσος(sic) με το ομοφοβικό σου σχόλιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Παρά τις καταδιώξεις των φανατικών Σκοπιανών, τις καταστροφές στα Ελληνικά ιδρύματα και τους τραμπουκισμούς, 200.000 κάτοικοι εκεί δήλωσαν στην τελευταία απογραφή ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Διαβάστε περισσότερα για τον Ελληνισμό και την Ελληνική μειονότητα των Σκοπίων στο
    Η Ελληνική Μειονότητα στα Σκόπια

    Η γεωγραφική περιοχή του Μοναστηρίου στην αρχή του 20ου αιώνα υπήρξε πηγή Μακεδονομάχων πού έκαναν αντίσταση εναντίον της βίας των Βούλγαρων κομιτατζήδων.

    Η πόλη του Μοναστηρίου είχε ένα μεγάλο αστικό Ελληνικό πληθυσμό που σιγά σιγά αναγκάστηκε να μεταναστεύσει.
    Έχουν μείνει όμως αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες αγρότες και Σαρακατσαναίοι κτηνοτρόφοι που θέλουν να λέγονται και είναι Έλληνες.

    Οι Μικρασιάτες, οι Πόντιοι, οι πρόσφυγες από την ανατολική Ρωμυλία, τα παράλια της Βουλγαρίας, της Ρουμανίας, του Οδησσού, της Κριμαίας, έχουν ρίζες από την Μακεδονία και την υπόλοιπη Ελλάδα γιατί πολλοί από τους πρόγονους τους ήταν απόγονοι των Ελλήνων αποίκων πριν τρεις χιλιετίες και των πόλεων που ίδρυσε ο Μέγας Αλέξανδρος.

    Δεν ήταν μειονότητες οι Έλληνες τα χρόνια της Βυζαντινής αυτοκρατορίας και τους πρώτους αιώνες της Τουρκοκρατίας στην Μικρά Ασία και στον Πόντο αλλά η πλειοψηφία του πληθυσμού.
    Οι σφαγές, οι βίαιο εξισλαμισμοί, και το εξοντωτικό ετήσιο παιδομάζωμα για αιώνες άλλαξαν την εθνική συνείδηση και την θρησκεία των πληθυσμών.

    Δυστυχώς το εκπαιδευτικό σύστημα στην Ελλάδα και οι κυβερνήσεις έχουν προσπαθήσει να εκμηδενίσουν την ύπαρξη και Ιστορία του Ελληνισμού εκτός των ελληνικών συνόρων.
    Πήραν μια μικρή Ελλάδα και πάνε να την κάνουν μικρότερη.
    Χρησιμοποιούν την θέληση και την συνείδηση του Ελληνικού λαού σαν εργαλείο προσωπικού πλουτισμού, αλαζονείας και ματαιοδοξίας.
    Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παραμένουν Έλληνες.
    Η δοξασμένη και δημοκρατική αρχαία Αθήνα είχε τους δημαγωγούς- τσιμπούρια του δημόσιου χρήματος και έβγαλε διάσημους προδότες όπως τον Αλκιβιάδη.
    Απόδειξη ότι δεν έχουν αλλάξει πολλά στους κάκιστους εκ των Ελλήνων από την αρχαιότητα.
    Μένει να αποδειχθεί αν οι καλύτεροι εκ των Ελλήνων, θα αντιδράσουν στην σήψη και πολεμήσουν την μόλυνση σαν αντισώματα πριν είναι πολύ αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Ναι ρε μαλάκα "28 Φεβρουάριος 2008 10:37 μμ" Γκεμπελίσκε, πες πες, κάτι θα μείνει!!! Οταν δεν έχεις επιχειρήματα πετάς ένα "είσαι χρυσαυγίτης" και τελείωσες!!! Το 99% των Ελλήνων τότε θα ήταν Χρυσαυγίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. να στειλουμε στους σκοπιανούς εκβιαστικά e-mail

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Για την βλακεία του φραπομαλάκα, που την έχει δει "ούγκα-ούγκα Πλάτωνας...μαλλάκα...ούγκα-ούγκα Αλέξανδρος" μαζί σου...

    Για τα ομοφοβικά σχόλια σε βρίσκω,συντιρούκλα του κερατά όμως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. επιτελους σταματηστε να δημοσιευετε κειμενα απο φασιστες ελληναραδες στο press-gr. μας τα εχουν πρηξει με τη μακεδονια.

    28 Φεβρουάριος 2008 10:35 μμ


    Χάιλ Γκέμπελς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Χαχαχαχα καλό αυτό με τα εκβιαστικά mail!!!!

    Χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Όλοι εσείς οι ανθέλληνες που λέτε για την ανύπαρκτη ελληνικότητα των νεο-Ελλήνων γιατί γράφετε ελληνικά κ δεν χρησιμοποιείτε κάποια άλλη γλώσσα; Γιατί εκφράζετε τις "σεβαστές" απόψεις σε αυτή τη γλώσσα; αφού μισείτε οτιδήποτε έχει σχέση με οτιδήποτε ελληνικό!
    Είστε θ ύ μ α τ α της προπαγάνδας που προσπαθούν να μας περάσουν κ νομίζετε ότι κάτι είστε...
    Κανείς δεν ισχυρίζεται ότι είμαστε απευθείας απόγονοι αλλά αν μην τι άλλο έχουμε μεγαλύτερη σχέση ολοι οι κάτοικοι αυτής της χώρας με τους Αρχαίους Έλληνες απο ο,τι έχει οποιοσδήποτε αλλός λαός στη Γη είτε το θέλετε είτε όχι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ !!!!!!!!!!!!!!
    ...............................................................................................................

    Θα σας στεναχωρήσω αλλά γέρασα και βαρέθηκα να ακούω Ελληνικές πορδές .
    Στο Δημοτικό ήμουν , πριν μισό αιώνα .
    Μας πήδαγαν οι Τούρκοι στην Κωνσταντινούπολη και στην Σμύρνη αλλά εμείς θέλαμε να πιούμε το αίμα των ... Βουλγάρων γιατί ήταν Κομμουνιστές .
    Ο τελευταίος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ τσαμπουκάς έγινε από τον Γεώργιο Παπανδρέου το 1964 , όταν έστειλε στην Κύπρο μία μεραρχία στρατού με βαρύ πυροβολικό .
    Οι χουντικές πορδές όμως που το έπαιζαν υπερπατριώτες τον συνέλαβαν διότι , έτσι είπαν στο πρώτο ‘’διάγγελμά ‘’τους, θα έφερνε τον κομμουνισμό . Και σαν σωστές πορδές έβγαλαν την μεραρχία από την Κύπρο τον Δεκέμβρη του 1967 .
    Τσαμπουκά οι χουντικοί στούς άοπλους Έλληνες , πορδές απέναντι στους Τούρκους .

    Τώρα έχουμε το πρόβλημα με τους Σκοπιανούς .
    Εμένα μου έμεινε μια κουβέντα που άκουσα από τον πρωην πρέσβυ Ζαχαράκη :
    ‘’Εδώ και 15 χρόνια οι Σκοπιανοί δεν έχουν κάνει ούτε μισό βήμα υποχώρησης ‘’.

    Τους κάναμε εμείς εμπάργκο , αλλά κάποιες Ελληνικές πορδές πάλι τους εφοδίαζαν από την πίσω πόρτα και πλούτισαν . Ίσως οι ίδιες πορδές να πάνε να φωνάξουν στα συλλαλητήρια .

    Έχουμε τα α.....α να θέσουμε βέτο ;
    Αυτό θα είναι τσαμπουκάς , ότιδήποτε άλλο θα είναι πάλι πορδές !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Αν την ονομάζαν Αλεξάνδρεια ή Αλεξανδροχώρα θα είχαμε αντίρρηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. AFISTE TO HAVALE KAI PITE KATI SOVARO RE
    AMAN PIA

    ELEOS

    TIN THELETE TI MACEDONIA I TIN POULAME?

    SOVAREFTITE
    ANEPIREASTOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Ελάχιστοι - πλην όμως "υστερικοί"- νεοδημοκράτες βουλευτές φαίνεται να θέτουν τον πατριωτισμό τους υπεράνω του κόμματος. Ο ένας μετά τον άλλον μασάνε τα λόγια τους χωρίς να λένε ρητά όχι στο όνομα Μακεδονία. Βλέπετε - λέει – εξελέγησαν για να εφαρμόσουν την πολιτική τους, δηλαδή προφασίστηκαν τον προϋπολογισμό για την διενέργεια πρόωρων εκλογών (κατα παράβαση του Συντάγματος) αλλά κατά νου υπήρχε μυστική ατζέντα. Επεδίωκαν δηλαδή λευκή εντολή για να κάνουν ότι τους είπε κάποιος με την εδαφική μας κυριαρχία και με τον περιορισμό των ατομικών ελευθερίων. Σε καιρό ειρήνης αυτό που ετοιμάζουν τιμωρείται με ισόβια – και εννοούμε ισόβια – ενώ σε καιρό πολέμου προβλέπονται ακόμα αυστηρότερα και απάνθρωπα μέτρα.

    Αξιοσημείωτος πάντως είναι ο ισχυρισμός περί πρόσφατης και ισχυρής λαϊκής εντολής ενώ δεν υπήρξε καμία προεκλογική αναφορά στο θέμα των Σκοπίων. Σαν πολύ πρόθυμοι δεν είναι οι νεοδημοκράτες βουλευτές να προχωρήσουν σε ανταλλαγή του ονόματος της ιστορίας και του μέλλοντος της Μακεδονίας με μια θέση στα ψηφοδέλτια της ΝΔ; Αντε παιδιά, μαζί με την Γιαννάκου σας βλέπω σύντομα, α, και για καλή τύχη να σας ευχηθούμε break a leg!

    Στα πλαίσια αυτών των πρωτοβουλιών του καθεστώτος της κυβέρνησης Καραμανλή κάνω κι εγώ μια πρόταση για το όνομα των Σκοπίων: όχι στην χρήση της λέξης Μακεδονία και παραγώγων αυτής, ας ονομαστούν τα Σκόπια «Νέα Δημοκρατία Σκέτο».

    Όχι τίποτε άλλο δηλαδή, αλλά να έχετε και κάπου να πολιτεύεστε στο μέλλον όταν θα είστε ανεπιθύμητοι και απ' έξω από την Βουλή των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ
    Σύνθετο από Κara=Μαύρο και Zafer=Θρίαμβος

    (Τούρκος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Εγώ λέω να μετονομαστούμε όλοι και τα επίθετα μας να είναι "Μακεδόνας". Έτσι θα τους μπερδέψουμε τελείως όλους και θα πάρουμε κι άλλο ρούμπο. Επίσης μπορούμε να ντυνόμαστε σαν αρχαίοι Μακεδόνες και να κάνουμε και αλλαξοκωλιές σαν το Μεγαλέξαντρο ια να αποδείξουμε πως είμαστε γνήσιοι απόγομοι του. Τι λέτε αδέλφια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Που'σαι ρε Ζουράρι όταν χρειάζεσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Eγώ ήδη παράγγειλα μια Σάριζα (ακριβώς, επειδή έφαγα πολύ λόγω Τσικνοπέμπτης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΓΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΙΝΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ
    ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ?

    ANEPIREASTOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Ποιός μισεί ρε βλάκα την Ελλάδα;
    Όποιος (και εγώ) που λέει το προφανές και όχι αυτοί οι Παπαρο-Ελληνο-λεβέντες του φραπέ στην Φασιστούπολη(ΑΚΑ Θεσσαλονίκη)και αλλού, που βαυκαλίζονται με τα περι συγγένειας με τον Αλέξανδρο (που μεταξύ μας περισσότερη σχέση έχουν με το Βουκεφάλα και το πιθήκι των Πετραλώνων);;

    Όσοι λένε το προφανές; Οτι τα Σκόπια έχουν κάθε δικαίωμα να λέγονται ¨ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ¨,ή όσοι Ελληνοβλαμμένοι που προσπαθούν να επιβεβαιώσουν τα κόμπλεξ τους με το 'αγιοποιημένο"παρελθόν...

    Το Μακεδονικό πλέον,έχει μετατραπεί σε ταμπού και εδώ και εκεί.Και σαν τέτοιο έχειαποκξτύσει δική του δυναμική.ΤΕΛΟΣ


    ΥΓ.Bloopers...sorry κι όλας,αλλά το posts σου είναι πιο βαρετά και απο βιβλίο του Paolo Cohelio

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  113. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ
    Σύνθετο από Κara=Μαύρο και Zafer=Θρίαμβος

    (Τούρκος)

    28 Φεβρουάριος 2008 10:53 μμ


    Καλά, και ο Παπανδρέου ελληνικό όνομα έχει αλλά ο προπάππους του ήταν Πολωνός μηχανικός στην δούλεψη της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Βέβαια είχε βοηθήσει από την θέση του τους Έλληνες του Μεσολογγίου αν δεν κάνω λάθος. Πχ και τα -ακης επί τουρκοκρατίας τα έβαλαν στην Κρήτη. Δηλαδή οι Κρητικοί είναι Τούρκοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Ρε 10:56 μμ

    εγώ λέω να αρχίσουμε γαμώντας την μάνα σου για να μας πουν και κτηνοβάτες, ζώον ε ζώον x-D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. το (τούρκος) είναι υπογραφή. δεν σημαίνει τίποτα άλλο.
    Ούτε η ερμηνεία της λέξης χαρακτηρίζει κάτι. Αλλωστε είναι άπειρα τα επώνυμα που έχουν ρίζα τουρκικές, ιταλικές κλπ. λέξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ".ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ,ΔΕ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ,ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙ ΣΥΜΒΙΑΣΤΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Μην μπερδεύετε τα κόμματα σε μια εθνική υπόθεση. Ο πατριωτισμός δεν ανήκει σε κανέναν και η παραχώρηση της ιστορίας μας η της κυριαρχίας μας δεν πράξη πολιτική αλλά προδοτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Δηλαδή τι θέλετε να πείτε,πως η λίανα κανέλλη δεν είναι απογονος της μπουμπουλίνας?Οι χρυσαυγίτες δεν είναι απογονοι τωνν σπαρτιατων?Η θυρα 4 στην τουμπα μετεξελιξη της μακεδονικης φαλλαγγας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. H λυση για το ονομα της ΦΥΡΟΜ ειναι απλη.
    Σημερα η επιστημη μπορει μεσα απο την αποκωδικοποιηση του DNA να αποφανθει με ακριβεια ποιος λαος ειναι "απογονος" των Μακεδονων.Ενα δειγμα DNA απο πιστους Μακεδονες και των δυο πλευρων θα ελυνε την παρεξηγηση και το διπλωματικο αδιεξοδο.

    Ποιος εχει κωλο ομως να προβει σε μια τετοια αναλυση?

    Τζων?
    Ανθιμε?
    Ψωμιαδη?
    Καρα-τζαφερ -αλη?
    .
    .
    .
    .
    και λοιποι

    μπεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. 28 Φεβρουάριος 2008 11:06 μμ

    Δεκτό, πολλά ονόματα έχουν ξένες ρίζες ανάλογα με τις εκάστοτε διοικήσεις κάτω από τις οποίες ζούσαν ως υπήκοοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Πτωχοί τω πνεύματι....Δεν θα τολμήσουν να πειράξουν οι ΗΠΑ την Ελλάδα...καλό το ανέκδοτο...
    Οι ΗΠΑ έχουν πειράξει πολλές φορές την Ελλάδα και συνεχίζουν να την "πειράζουν" και να την καταστρέφουν όπως και πολλές άλλες χώρες στον κόσμο. Όχι επειδή μισούν ιδιαιτέρως οι ΗΠΑ την Ελλάδα...Ο καπιταλισμός ούτε ιστορική μνήμη έχει ούτε ιδεοληψίες και ρατσισμούς. Καταστρέφει ό,τι βρει στο περασμά του για το κέρδος. ΑΚόμη και τον ιδιο του τον εαυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Ρε μήπως ο Αλέξανδρος δεν έκανε εκστρατεία και ήταν απλώς κανά συλλαλητήριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. 11:09
    Η σκέψη σου είναι πραγματικά γαμάτη αλλά πιο DNA των αρχαίων Μακεδόνων ξέρουμε εμείς ή μπορούμε να βρούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. 11.09
    Κι ο Πασχάλης έκανε DNA, αλλά επειδή δεν του βγήκε, τώρα ζητάει να ξαναγίνει, κι έχει και την Αλίκη (Θεέ μου φύλαγε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. 10:56 μμ
    εγραψες!!!!

    μπεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Εγώ λέω να κάνουμε DNA test στο πιθήκι τωνΠετραλώνων...εκεί να δεις συγγένειες....Θα επιβεβαιωθεί και ο Λιακό και οι άλλοι ωραίαι Ελληνηες (με το Μ κεφαλαίο από την Μακεδονία*)


    * σορυ...ήθελα να πω "Μακεδονία ΤΜ -all rights reserved to Psomiades"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Πωλουνται μακεδονικες σαρισες(made in china)καλη κατασκευη,3χρονια εγγυηση.Με καθε μια δωρο ενα ποτηρι φραπε κ μια φωτο του ανθιμου απτο εξοχικο του στη σαμοθρακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. αΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ που υπαρχουν ταφοι Μακεδονων λογικα μπορουμε να εχουμε το DNA τους...χωρις να ειμαι ειδικος και να γνωριζω λεπτομεριες...αλλα θα το ψαξω!!!

    μπεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Ναι έχεις δίκιο. Με τους αρχαίους τάφους και το DNA μπορεί να ληθεί το πρόβλημα.

    11:13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. ESEIS LETE ALLA ETSI KAI SAS AKOYSEI O OIKONOMEAS KAI O PRETENTERHS TH VAPSATE KALA GIA STAH DEN SIZITAO, STA BOUNTROUMIA

    BODRUM=Υπόγειο, μπουντρούμι. (Τοπονύμιο) παραθαλάσσιο θέρετρο η γνωστή Αλικαρνασσός

    (τουρκος) -ειναι υπογραφή-
    (αυτό κι άν είναι βίτσιο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Μ αρέσει που αναφέρετε τα επίθετα σαν ένδειξη...τί άραγε;
    Η ο άλλος που έλεγε ότι οι Τούρκοι λένε Instanbul και Izmir...και άρα τί;;;;
    Δεν το καταλαβαίνω το επιχείρημα

    Εδώ εμείς οι απόγονοι των Ελ και έχουμε διαγράψει μονοκονδυλιά την πρόσφατη ιστορία μας,αλλάζοντας ονόματα περιοχών, μ΄λονο και μόνο για να κολλάνε με τις εθνικιστικές σκατούλες που κουβαλάει το κάθε φασιστάκι που κυβερνούσε...

    Dropolitca = Τρίπολη(!!!!)
    Imbrahaor=Βραχώρι=Αγρίνιο(!!!)

    Για να μην πω για την γριά στο Στ.Λαρίσσης που ζητάει εισιτήριο για Κιούρκα και η βλαμμένη υπάλληλος της λέει ¨Κιούρκα;;;Αφίδναι εννοείτε..." (χαχαχαχαχαχα ΑΦΙΔΝΑΙ!!!!ΕΛΕΟΣ!!!)

    Ορίστε ποιός είναι ο κομπλεξικός για άλλη μια φορά.Η σκατοφάρα μας...This may come as a shock!!!!

    Ρε τρισάθλιοι..το Μακεδονία* δεν ανήκει σε ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!Τα Σκόπια έχουν κάθε δικαίωμα να χρησιμοποιούν αυτό το αρχαίο όνομα


    ΥΓ1.Αν γίνει DNA test, θα κλάψουνε εθνίκια
    ΥΓ2.Αν όμως βγεί ότι είμαι "Αρχαίος" μπορώ να μην αναγνωρίσω το παιδί;

    *sorry πάλι....*ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΜ -all rights reserved to Psomiades"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΚΗ ΣΗΜΕΡΑ...

    Ο Μάκης ξέρει γιατί η Τσικνοπέμπτη πέφτει πάντα Πέμπτη

    (Πολύ Μακακία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Αγαπητοι και εξαιρετικοι φιλοι μου.

    Βρισκομαστε σε μια δυσκολη στιγμη σχετικα με το ονομα της ΦΥΡΟΜ.

    Η χειροτερη κυβερνηση των τελευταιων ετων ειναι ετοιμη να κανει παραχωρησεις.

    Μονο η μεγαλη δημοκρατικη παραταξη θα μπορουσε να δωσει την λυση.
    Να εξακολουθησει να την ονομαζει "Πρωην Γιουγκοσλαβικη δημοκρατια της Μακεδονιας",οπως το αποφασισε με την ενδιαμεση συμφωνια.

    Μετα θα εδινε εντολη στα ΜΜΕ να θαψουν το θεμα.
    Ουτε που θα παιρναμε χαμπαρι τι εγινε.

    Ο ΟΗΕ θα το αναγνωριζε σαν "Δημοκρατια της Μακεδονιας" και εμεις θα εξακολουθουσαμε να το το λεμε ΦΥΡΟΜ.

    Θαταν μια νικη του αξιου ηγετη μας Γ.Α.Παπανδρεου .

    Και θα αναγνωριζε και το Κοσσοβο,γιατι οπως ξερετε σαν ΥΠΕΞ και μαλιστα ΥΠΕΞ της Ε.Ε,υπεγραψε το χαρτι που του εδωσε η κ.Ωλμπραιτ για επεμβαση στη Σερβια.

    Μερικοι πιστευουν οτι ο Γ.Α.Παπανδρεου ουτε ειδε τι υπεγραφε,καθοτι βλαξ,αλλα υπεγραψε ο αχρηστος...

    Τωρα τι να κανει?
    Πρεπει να υπογραψει οταν γινει πρωθυπουργος την ανεξαρτοποιηση του Κοσσοβου απο την μισητη Σερβια.

    Παντα με εκτιμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Το γνωριζατε πως ο κονσεϊσαο είναι διαβητικος?Ο ο νικοπολίδης εχει πολύ όμορφη σύζηγο?Τα σκαλοπάτια στη φυσούνα μολις 11?Πως μπορει να συνδέονται ολαυτά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Διαδράφουμε τα τελευταία 500 χρόνια μας και πάμε 2000 + πίσω...
    Απίστευτο δηλαδή



    Σαν να σκοτώνουθμε την μάνα μας για να μας υιοθετήσει η ΝΕΚΡΗ προ-γιαγιά μας (που παίζεται και κατά πόσον ήταν δικιά μας προ-γιαγιά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΗΓΕΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ; ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ; Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ Η Ο ΤΣΙΠΡΑΣ; ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙΟΙ ΑΝΤΡΕΑΣ Κ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΝΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ: ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΖΗΜΙΑ; ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΑΠΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΙΑΛΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΡΟΒΛΕΠΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΑΝΕ ΟΙ ΚΟΛΟ ΑΛΒΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Οι διαχειριστες καλα θα ηταν να την κανουν θεμα αυριο την ιδεα ...για το DNA δυστθχως πρεπει να την κανω...

    μπεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Απο που προκύπτει πως οι ελ ειναι ελληνες? Γιατι πολυ απλά τα διαστημοπλοιά τους γραφουν στο πισω τζαμι ¨ΜΠΑΜΠΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ¨

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ


    (μέσα από το αντιβαρυτικό τους σκάφος όμως ακουγότανε Καλομοίρα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ: ο ΚΑΡΑΜΑΛΗΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΒΕΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. 11.29
    Mήπως εγώ κατάλαβα... (περι Izmir, κλπ.)
    Πάντως θυμάμαι μικρός, στα ζαχαροπλαστεία υπήρχε μια πάστα που λεγόταν Balcanic (δεν είναι πλάκα) Αυτή λοιπόν ήταν ένα κράμα από διάφορες γεύσεις, σοκολατίνας, άσπρης λεμονάτης κλπ. (Μάλλον έβαζαν ότι περίσευε από επιστροφές μπαγιάτικα κλπ. Και δεν υπήρχε και ο Ευαγγελάτος να το αποκαλύψει).
    Αυτή η μίξη που τότε μού έκανε ιδαίτερη εντύπωση, και μου άρεσε πολύ, χαρακτηρίζει τελικά την ευρύτερη περιοχή μας. Δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερο να τα βρούμε όλοι οι Βαλκάνιοι να κάνουμε μια συμφωνία μεταξύ μας σταματώντας τις γκρίνιες και τις διαμάχες, θα κάναμε μια μικρή Ε.Ε. (Βαλκανική Ενωση για την περίπτωση) και θα αποτελούσαμε ένα ιδαίτερα δυναμικό σύνολο στην περιοχή αυτή. Κρατώντας φυσικά ο καθένας τα έθιμα τις συνήθειες του κλπ. Ολα τα άλλα για σύμβολα, κόκκαλα, και προγόνους είναι για τα παράθυρα. Αν με πλακώσει το τσιμέντο από κανένα σεισμό θα φωνάζω να με βγάλουν, οι διασώστες είτε είναι σκοπιανοί είτε βούλγαροι, τούρκοι κλπ. (Το ζήσαμε το 99).
    Και μαυτό το ...εμπνευσμένο λογίδριο σας χαιρετώ για σήμερα μια που ακούω ότι και η Μοιραράκη μαζί με τα χαλιά μιλάει για την Μακεδονία. (στο EXTRA 3)
    Καληνύχτα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Σκατόπαιδα αναλφάβητα, άεργα, στρογγυλοκαθισμένα με τις ώρες μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή με φραπεδιές χρεωμένες στο ισχνό πορτοφόλι του μπαμπά το παίζουν αντι-"εθνικιστές" και "πολίτες του κόσμου", θεωρούν τη Μακεδονία ζήτημα ανάξιο λόγου - πού να ξέρουν τα μειράκια ελληνική ιστορία αφού το μόνο ανάγνωσμά τους είναι οι σελίδες των Lifestyle περιοδικών με τα ξέκωλα "celebrities"...

    Να είχα μια βρεγμένη σανίδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  145. Προτεινόμενοι στίχοι για την συμμετοχή μας στα Γιουροβίζια


    1. Κάλιο Βέτο παρά Βέτεξ και "βρεμένο".

    2. Κάλιο Βέτο και στο χέρι, πάρα Ντόρα κι ακαρτέρει.

    3. Κάνε το Βέτο και ρίξτο στον "παλιό".

    4. Ενα Βέτο είναι αυτό, πες το κι ας πέσει... πάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. "Ελληνες ,πλην Λακεδαιμονιων,απεστειλαν κλπ κλπ" ,κατι τετοιο εγινε μετα την μαχη της Ισσου(?) ,δεν εχω προχειρα τα στοιχεια τωρα,οταν ο Μεγας Αλεξανδρος νικησε τους Περσες και εστειλε κατι λαφυρα στην Αθηνα..

    Μολονοτι δεν ειμαι σιγουρος οτι θα καταλαβαινα τον Μεγα Αλεξανδρο,σε καποια συνομιλια μαζι του ,αν και γνωριζω και καποια "αρχαια Ελληνικα",εξακολουθω να πιστευω οτι ηταν Ελληνας ...
    Και μπορει να μην ειμαι "κατευθειαν" απογονος του ,αλλα τον θεωρω προγονο μου...

    Δεν υπαρχει ΠΟΥΘΕΝΑ ,επαναλαμβανω ΠΟΥΘΕΝΑ στην παγκοσμια βιβλιογραφια οτι οι Μακεδονες,Αθηναιοι,Κορινθιοι,Σπαρτιατες κλπ εξαφανισθηκαν απο προσωπου γης ,ας πουμε με καποια γενοκτονια...

    Συνεπως τζογλανια εγω πιστευω οτι εχω καποια σχεση με τους αρχαιους μου προγονους τους Ελληνες.

    Προφανως "προσμειξεις" "επιμειξεις" εχουν υπαρξει ,αλλα παρα ταυτα εγω εξακολουθω να πιστευω οτι ειμαι Ελληνας και μαλιστα εχω και καποια σχεση με τους αρχαιους μου προγονους τους Ελληνες.

    Δεν το πιστευετε??

    Σταρχιδια μου και να πατε να γαμηθειτε τουρκοι...

    Αντε πεστε στον Ιταλο οτι δεν ειναι απογονος των Ρωμαιων και θα δειτε τι γαμισι θα φατε..

    Η κατι πιο "απολαυστικο" για τους πουστηδες ανθελληνες,πατε στην Λιβυη και πειτε σε κανενα αραπη εκει οτι δεν ειναι απογονος των Καρχηδονιων και ..τα λεμε ,μουνοψειρες...

    Ολα εχουν και καποιο οριο.
    Δεν ειμαι τουρκος,δεν ειμαι αλβανος δεν ειμαι σλαβος δεν ειμαι βουλγαρος..

    ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ,σας αρεσει δεν σας αρεσει.

    Καταληπτον??
    Φτωχομπινεδες γυφτοι...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  147. Νεότερα Επιτεύγματα!


    Ο Καραμανλής έβαλε επιτέλους ΒΕΤΟ!


    ...στους "υστερικούς" διαφωνούντες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. Α ρε τάπα! κουράδι ορθό...

    και σού 'χουμε σούρει τα μύρια όσα για τα Ιμια...

    ο Καραμανλής θα κάνει μια ΠΟΛΥ μεγαλύτερη από τη δική σου ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. 28 Φεβρουάριος 2008 11:58 μμ

    ==
    Blooper-kia!

    Εχετε την τιμητικη σας σημερα πουστρακια..

    Τι κανετε γλυκες μου?
    Μου λειψατε,ενεκα δουλειες γαμωτη μου

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. Καλά είμαστε όλοι και όλες ρε τ-ζώον μας, ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον.

    Αει πηδήξου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Το τί λες ότι είσαι ρε καθυστερημένο (αυτο-προσδιορισμός) και το ποιοί ήταν οι παππούδες σου πριν 3000 χρόνια είναι κάτι άσχετο!!!!!

    Οιπερισσότεροι ελληνόφωνοι που ζουν σήμερα στην Μακεδονία*.ήρθαν από τον Πόντο και την Τραπεζούντα!!!Οι Σλάβοι ζούνε εκεί από τον 6-7ο αιώνα(και όχι μόνο εκεί---μας είχανε πετάξει στον καβό Μαλιά τότε οι Σλάβοι,ελληνοπαπάρες μου)

    Ανθέλληνες είστε εσείς οι βλαμμένοι ελλαδέμποροι.

    "Ούγκα-ούγκα μαλάκα...Έχω Πλάτωνα ρεεε...ούγκα ούγκα έχω και Μεγαλέξανδρο..έχωωωω"

    Την βρεγμένη σανίδα την έχεις ανάγκη μεγάλη εσύ,εγγονέ του Φιλλίπου και των Ελ μου φαίνεται,έτσι για να μπαίνεις λίγο στο κλίμα των "Αρχαίων"..αν με καταλαβαίνεις....Ξέρεις τώρα..."Ηφαιστίωνα...γιούχου"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. Πρώτη φορά μπήκα στο Press-Gr.

    Δεκτά όλα όσα γράφονται.
    Ομως τα περισσότερα πολύ χαμηλού επιπέδου.Οπως και οι περισσότερες
    τηλεοπτικές εκπομπές. Προφανώς
    αναφέρονται σε αντίστοιχο τηλεοπτικό κοινό.

    Αντιθέτες προς εκπομπές ανάλογες αυτής που τρέχει στο HIGH Channel, τώρα. Αναπτύξετε τον ορίζοντα σας. Επιμείνετε να περάσουν αντίστοιχες εκμομπές σαν αυτή του κ. Κόλμερ στα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια.

    Αν με τέτοιες εκπομπές ετρέφετο ο σημερινός Ελληνισμός, τότε ουδέποτε θα επιτρέπαμε να υπάρχει θέμα σαν το "Σκοπιανό"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. "29 Φεβρουάριος 2008 12:06 πμ"

    Δεν φταίμε οι υπόλοιποι που στο δικό σου χωριό μιλάνε αλβανικά τουρκομογγόλε ανθελληναρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. 29 Φεβρουάριος 2008 12:06 πμ

    ==
    Blooper-akia!

    Αει πηδηξου ειπατε?
    Α! θα σας μαλωσω κωλοπαιδια.

    Χαρηκα που ειστε καλα.
    Εγω ειμαι ευγενης οχι σαν εσας τις χαμουρες.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. Φιλε Τζων υπαρχουν 3 αληθειες.
    1.Αυτη που νομιζουμε οτι ειμαστε
    2.Αυτη που νομιζουν οι αλλοι οτι ειμαστε
    και 3.αυτη που πραγματι ειμαστε.

    η Επιστημη μπορει να καθορισει ακριβως την συγγενεια που εχεις με τους 5000 αλλαλαζοντες εξω απο την πρεσβεια στα Σκοπια...και ποια ακριβως με τους Αρχαιους Μακεδονες και τουμπαλιν.

    ο μπεεεεεε δεν εχει κανενα προβλημα να μαθει ποιος πραγματι ειναι και οχι αυτος που νομιζει οτι ειναι...εσυ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. 12.06

    Αύριο θα ζητήσεις πάλι χαρτζηλίκι απο τον πατέρα σου για τσιγάρα και φραπέ;
    Άει στο διάολο μαλακισμένο που θέλεις να έχεις και άποψη περι έθνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. Εμένα στη συχνότηττα του High μου δείχνει τσόντα(καλή by the way)

    Αρα συμφωνώ..η εκπομπή είναι τέλεια.Έτσι τα κάνανε οι ελλαδέμποροι με το Μακεδονικό.Ήτοι....μουνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. 29 Φεβρουάριος 2008 12:06 πμ

    ==
    Δια να ειμαι ειλικρινης δεν σας αντεληφθην επαρκως.

    Προφανως κατι θα θελατε να πειτε,αλλα δυστυχως δεν σας αντεληφθην, ..

    Μηπως ομιλειτε γλωσσαν τινα αλλην?

    Ισως σας κατανοησω ,ειρησθω εν παροδω ως θα ελεγον.

    Ινα δυνηθω να σας απαντησω αν με αντιλαμβανεστε,τουρκο ε τουρκο...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. Η ψωλη μου F16 και ταρχιδια μου απατσι και τον κωλο σου το βραδυ θα τον κανω βελλιγραδι.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. Κύριε ΑΣΙΚΗ, ευφυής η πρότασή σου γι’ αυτό και αποκλείεται να γίνει δεκτή. Παρόλα αυτά εισηγούμαι μια μικρή τροποποίηση. Να υποστεί μεν κάποια αριθμητική μείωση και το όνομα του Βενιζέλου, αυτός όμως είναι ιστορικά καταξιωμένος και καθολικά αποδεκτός. Το ζητούμενο για μένα είναι να αφανιστούν από δρόμους, πλατείες, νοσοκομεία, ιδρύματα, αίθουσες κ.λπ. τα ονόματα πασόκων, που μας έχουν πνίξει. Ανθρώπων με όλως αμφισβητούμενη προσφορά, με τα ονόματα των οποίων γέμισαν την Ελλάδα οι ζώντες πασόκοι, ελπίζοντας να πάρουν σειρά στην εν λόγω ανίερη καταδυνάστευση. Και να ψηφιστεί νόμος ότι το όνομα προσώπου (πολιτικού ή άλλου) επιτρέπεται να δίδεται σε δρόμο κ.λπ. μόνο μετά παρέλευση πεντηκονταετίας από τον θάνατό του, όταν θα έχει κριθεί κάπως ψύχραιμα η προσφορά του. Όχι με τον θάνατο του κάθε μπαρούφα, τα τσιράκια της αφιονισμένης κλίκας του να βρωμίζουν το σύμπαν με το όνομά του. Ύστερα από πενήντα χρόνια ορισμένα από τα όντα αυτά θα έχουν πεθάνει, όλα όσα ζουν θα έχουν γεράσει και δύσκολο κάτι ελάχιστα να καρπώνονται ακόμη την εξουσία. Αν κάτω από τις νέες αυτές συνθήκες ο εν λόγω νεκρός θεωρείται στην κοινή συνείδηση άξιος της λαϊκής ευαρέσκειας, τότε να δίδεται το όνομά του όπου αποφασίσει η τότε εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. Δεν ειναι κακο να μην εχεις καταλαβει..κακο ειναι να μην θες να καταλαβεις!!!


    μπεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. Στήνοντας κ...όλο τόσα χρόνια στους Αμερικανούς,τρώμε την μία σφαλιάρα μετά την άλλη.Ετσι απο περιέργεια κύριοι κυβερνώντες,δέν δοκιμάζετε να το ΄παίξετε και λίγο ζόρικοι;Χειρότερα δεν θα γίνει και θα έχετε να το λέτε και στα εγγόνια σας.
    ΟΧΙ!!ΟΧΙ!! ΝΤΟΡΑ ΣΤΑΜΑΤΑ!!ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. Εδώ έχει άποψη ο Άνθιμος και άλλοι τέτοιοι καραγκιόζηδες από την Φασιστούπολη (ΑΚΑ Θεσσαλονίκη) εγώ δε θα χω;


    ΥΓ1 Ωραία τα επιχειρήματα των Φασισταριών. "Αν σε ζουν οι γονείς σου,είσαι αμόρφωτος - άσχετος -ανθέλληνας"

    ΥΓ2 Προφανώς αν ήμουν ματσακόνης στο καρνάγιο τότε μόνο θα έπρεπε να έχω άποψη

    ΥΓ3. Δεν είμαι ματσακόνης.

    ΥΓ4. Σε θεωρώ με τη σειρά μου ζώον και αμόρφωτο, κλασικό παράδειγμα του Ελλαδο-παπαρίστικου φληναφήματος

    ΥΓ5 Ακυρο το σχόλιό σου.Οι γονείς μου έχουν πεθάνει χρόνια

    ΥΓ6. Αντε γαμήσου ρε που θα μιλήσεις και για τον πατέρα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. 29 Φεβρουάριος 2008 12:14 πμ

    ==
    Νομιζω με σαφηνεια διατυπωσα την αποψη μου ..ποιος ειμαι.

    ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ,αν εσυ το αμφισβητεις και μου το αποδειξεις οτι δεν ειμαι ,τοτε αλλαζει το πραγμα.

    Θα δυσκολευτω παντως να ζησω ξεροντας οτι ειμαι τουρκος η μογγολος,η αλμπανο η σλαβος.

    Δεν θα αυτοκτονησω βεβαια,αλλα θα εξακολουθω να ζω πιστευοντας οτι ειμαι Ελληνας και θα εξακολουθω να θαυμαζω τους αρχαιους μου προγονους που φτιαξαν τον Παρθενωνα κλπ κλπ.

    Ας ειναι και ψευδαισθηση.
    Καλυτερα με μια τετοια ψυεδιασθηση απο το να πιστεψω οτι ειμαι μεμετ ογλου η αλμπανο η σλαβο...

    Υπαγε! με κανεις και ανατριχιαζω και μονο με την σκεψη αυτη ,χαζε

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. Κάποιος ανώνυμος, έγραψε
    "Εμένα στη συχνότηττα του High μου δείχνει τσόντα(καλή by the way)

    Αρα συμφωνώ..η εκπομπή είναι τέλεια.Έτσι τα κάνανε οι ελλαδέμποροι με το Μακεδονικό.Ήτοι....μουνι

    29 Φεβρουάριος 2008 12:17 πμ"

    Αυτού του είδους απαντήσεις,
    επιβεβαιώνουν την διαπίστωση μου.

    Πριν λοιπόν γράφετε, καλό θα ήταν
    να ακούγατε πρώτα. Πατήστε λοιπόν
    και δείτε για λίγο το πρόγραμμα στο HIGH Channel.
    Θα σας βοηθήσει να αρχίσετε να σκέπτεστε, γιατί πιστεύουμε ότι
    οι Ελληνες έχουμε ξεχάσει να
    σκεπτόμεθα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. Εγώ το αμφισβητώ ότι είσαι Έλληνας; ποτέ....


    Εγώ λέω ότι ζεις εσύ (και οι περισσότεροι που σκέφτονται έτσι απαξιωτικά για άλλους λαούς) ζεις σε ένα zeitgeist τελείως διαφορετικό από εμένα.

    Γιατί εγώ λέω ότι εκτος από αυτά που μας βάλανε στο φτωχό μυαλουδάκι κάποτε.ότι οι Ελληναράδες γαμάνε και δέρνουνε.....έχουν αποδειχτεί και μια απο τις χειρότερες κωλοφάρες του πλανήτη.
    Και τα φασισταριά το επαληθεύουν διαρκώς,ότι ακόμα είμαστε...Σε αυτό το πλαίσο βλέπω μια συνέχεια με το Αρχαίο(sic) πνεύμα
    Η α-συνέχεια υπάρχει οταν αναφερόμαστε στους Τουρκους -Μογγόλους προγόνους μας,που μας είχαν στο καυλάκι τους για μισή χιλιετία,και λέμε "δεν έχουμε τίποτα Τούρκικο" είμαστε απόγονοι του Πελοπίδα"

    Ξέρασμα δεν είναι η φάση


    This may come as a shock my dear John..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. 12.28

    ΥΓ2 Προφανώς αν ήμουν ματσακόνης στο καρνάγιο τότε μόνο θα έπρεπε να έχω άποψη

    ΥΓ3. Δεν είμαι ματσακόνης.

    Get a job get a life you moron.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. Δυο πραγματακια

    Το οτι στη Θεσσαλονικη εχουμε το μαλακα τον Ψωμιαδη και τον Ταλιμπαν τον Ανθιμο δε σημαινει οτι τους γουσταρουμε κιολας. Δεν ειμαστε ολοι φασιστες χαλαρωστε λιγακι.
    Το να βγαζεις συμπερασμα για ενα εκατομμυριο κοσμο απο δυο τρεις μπαγλαμαδες, αυτο ειναι φασιστικο.

    Δευτερο και αφιερωμενο στους χαραμοφαηδες του ΕΣ που γουσταρουν τσαμπουκαδες και τα λοιπα

    Χοντροκουραδα αχρηστοι τεμπελχαναδες αν μας δωσετε τουφεκια εσας θα φαμε πρωτους.
    Ακουτε σκατοκαραβαναδες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. This may come as a shock my dear John..

    29 Φεβρουάριος 2008 12:40 πμ

    ==
    Not! at all.

    Δεν ειμαι απο αυτους που πιστευουν οτι οι Ελληνες εχουν καποιο εξαιρετικο DNA ,ειναι και οι πρωτοι ,δεν πιστευω καθολου στο "δαιμονιο της φυλης" και αλλες τετοιες μαλακιες.

    Απλα πιστευω οτι εχω σχεση με τους Αρχαιους μου προγονους,τους οποιους μαλιστα και θαυμαζω..

    Δεν ειμαι "προγονοπληκτος",ισια ισια μου προκαλει αλλεργια το να αναφερομαι στα θαυματα των Αρχαιων μου προγονων και να αποκρυπτω τα σημερινα χαλια μας...

    Ελπιζω να σε κατατοπισα.

    Υ.Γ Με τα λιγα Γερμανικα μου καταλαβαινω το Zeit καταλαβαινω επισης και το geist.

    Το Zeitgeist δεν το καταλαβαινω.
    Ουτε το βρηκα στο German-English dictionary.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. Σε αυτό λοιπόν το πλάισιο συμφωνώ.

    Δενθα απαξίωνα ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ την μοναδική συνεισφορά των Αρχαίων Ελλήνων ούτε εγώ..
    Αλλοίμονο δηλαδή..

    Πάντα θα ορκίζομαι στην Λογική και την επιστημοσύνη του Αριστοτέλη....

    Αλλά δεν θα έχω και κανένα πρόβλημα να κράξω τον παλιο-παπάρα Πλάτωνα,με τις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ του (άκου τα μαθηματικά προβλήματα πρέπει να λύνονται με κανόνα και διαβήτη;;;;Γιατί ρε Πλάτωνα;Επειδή το λες εσύ;Για δώσε μου λοιπόν την ρίζα του κύβου με κανόνα και διαβήτη..Τα @@ του θα μου δώσει)


    Και δεν πρόκειται να πω σαν τους ούγκα-ούγκα...που ζήτημα να ξέρουν έστω και ΜΙΑ ΜΟΝΟ θεωρία του Πλάτωνα...


    Το να σβήνουμε όμως το παρελθόν μας των τελευταίων 5-15 αιώνων,όπου είχαμε τους Τούρκους σαν προγόνους και να πηγαίνουμε το 3000 π.Χ είναι γελοίο

    Σαν να σκοτώνουμε την Μάνα μας,για να μας υιοθετήσει η νεκρή γιαγιά μας...


    http://www.in.gr/dictionary/lookup.asp?Word=zeitgeist

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. Ηρθε η ωρα η Ελλας να ορθωσει το αναστημα της, ηρθε η ωρα να ξεσπασει πια η οργη των Ελληνων για τις ιταμες προκλησεις των ποικιλων -ενθεν κακειθεν- ανθρωποειδων.

    Αμεση διακοπη καθε διαλογου (κατηντησε πια φαιδρος..)

    Βετο παντου , ΝΑΤΟ, ΕΕ ,μπλοκαρισμα στα Ευρωπαικα κονδυλια που λαμβανουν οι γυφτοσκοπιανοι.

    Κλεισιμο και εννοουμε ΚΛΕΙΣΙΜΟ -ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ των συνορων.

    Αμεση αποσυρση Κρατικων εταιρειων απο το ανθυποκρατιδιο αυτο.

    Κηρυξη 'εμπολεμου' καταστασεως με το αθλιο αυτο μορφωμα ,με οτι αυτο συνεπαγεται (πλην της χρησεως οπλων)...

    Σε περιπτωση περαιτερω αμερικανικης τσιριμονιας να καταστει απολυτως σαφες οτι τυχον συνεχιση αναγνωρισεως της ψευδομακεδονιας απο ηπα ΤΟΤΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΩΛΥΜΜΑΤΑ - ΒΕΤΟ ΚΛΠ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΝΑΤΟΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ-ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ... να τους κανουμε να παθουν νευρικο κλονισμο οι βαρβαροι και απολιτιστοι νεοπλουτοι της εποχης μας..

    Εφθασε η ωρα του ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ ειναι η μονη γλωσσα που μιλουν τα ανθρωπαρια αυτα , και να ειστε σιγουροι οτι αν το χερι της κυβερνησης και της βουλης ειναι αδυναμο να τον κρατησει ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και θα ξεσπασει με δικαολογημενη οργη τοσο εναντι των εχθρων οσο και εναντι αυτων που με τις συνεχεις υποχωρησεις και αντεθνικους συμβιβασμους μας εχουν οδηγησει μεχρι εδω...

    Οσοι φταινε ΗΡΘΕ η ωρα να πληρωσουν ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΑ 'γιναν λαθη στο παρελθον' ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ στα 'χαθηκε πολυ χρονος' ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΣΤΑ 'εδω που τωρα ηρθαμε' ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ - ΟΣΟΙ ΦΤΑΙΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ... ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. Ρε φίλε 1.07 και έλεγα τι μου θυμίζει το ύφος σου....



    looks familiar ????

    "Μην ξεχνάτε κύριοι ότι ευρισκόμεθα ενώπιον ενός ασθενούς, τον οποίο να έχωμεν επί της χειρουργικής κλίνης και τον οποίον εάν ο χειρουργός δεν προσδέση κατά τη διάρκεια της.."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ , ΛΗΓΜΕΝΑ ΤΡΩΤΕ ?
    ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΤΕ ?ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΕΙ ΣΤΑ BLOGS?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. 29 Φεβρουάριος 2008 1:02 πμ

    ==
    OK.
    Εγω χρησιμοποιω την ENCARTA Encyclopedia,
    http://encarta.msn.com/..

    Oσον αφορα τον Πλατωνα με βρισκεις αδιαβαστο.

    Αν και θαπρεπε να ξερεις οτι ο Πλατων ,μπορει με καποια εννοια να ηταν φιλοσοφος,αλλα απο οτι εγω γνωριζω ηταν μαθητης του Σωκρατη και τα εργα του ειναι σχεδον αφηγηση της φιλοσοφιας του Σωκρατη..
    "Πλατωνος Κριτων" κλπ..

    Ειπαμε "επιμειξεις" γινανε ,δεν υπαρχει αμφιβολια ,και Ελληνικο κρατος εγινε ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ 1829..περιπου.

    Το οτι οι μεμετηδες ειναι και ελληνες και οχι μονο,δεν υπαρχει αμφιβολια,δεν γαμουσαν μονο οι μεμετηδες ,γαμιοντουσαν και οι τουρκαλες,τελος παντων εγω αισθανομαι και θελω να αισθανομαι ΕΛΛΗΝΑΣ.
    Ετσι μου αρεσει.
    Χωρις να ειμαι 'προγονοπληκτος" θελω να ειμαι και να λεγομαι ΕΛΛΗΝΑΣ.

    Ετσι εμαθα ,ετσι με μαθαν οπως λες εσυ ,αλλα τι το κακο βρισκεις?

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. Αλεξία Καψαμπέλη!
    Αφού δεν καταδέχεσαι να απαντήσεις στα εύλογα ερωτήματα μιας ομάδας επισκεπτών του μπλογκ, επίτρεψε μου να τα διατυπώσω λιγάκι ποιο διαφορετικά!
    Το βράδυ λοιπόν όταν δεν διαβάζεις τις αναρτήσεις στο μπλογκ του μπαμπά σου τι κάνεις?
    Τραβάς μαλακία?
    Με ένα, με δυο ή με τρία δάχτυλα?
    Είσαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι ή καθιστή?
    Είσαι ξαπλωμένη μπρούμυτα ή ανάσκελα?
    Χαϊδεύεις τις ρόγες σου ή τις γλύφεις?
    Βάζεις δάκτυλο στον κώλο σου ή έχεις δονητή?
    Έχεις έναν οργασμό ή πολλούς και καλούς?
    Έχεις λίγα υγρά ή πολλά?
    Όταν λέμε πολλά, είναι σαν να κατουριέσαι την στιγμή που τελειώνεις?
    Αν πάλι σαν 20χρονη έχεις γκόμενο, τι μέγεθος είναι?
    Μικρό, μεσαίο, μεγάλο ή τεράστιο?
    Μπάμια δηλαδή ή αγγούρι Καλυβιώτικο?
    Όταν γαμιέσαι κουνιέσαι?
    Σε παίρνει από εμπρός ή και από πίσω?
    Ή μόνο από πίσω?
    Μήπως από εμπρός είσαι παρθένα και από πίσω μπαίνουν τρένα?
    Πόσους ερωτικούς παρτενέρ θέλεις να έχεις ταυτόχρονα?
    Πόσους άντρες και πόσες γυναίκες?
    Μόνο άντρες και μόνο γυναίκες?
    Όταν σε τσιμπουκώνουν τον φτάνεις μέχρι το λαρύγκι σου ή μόνο με το κεφαλάκι παίζεις?
    Το σπέρμα το φτύνεις, το καταπίνεις ή πασαλείβεις το πρόσωπό σου με αυτό?
    Σου αρέσει να γλύφεις την κωλοτρυπίδα του παρτενέρ σου?
    Αντρική κωλοτρυπίδα ή γυναικεία?

    Καλώς ήλθες στο δάσος Κοκκινοσκουφίτσα! Μπορεί ο Κακός Λύκος να μην ‘ρθει μα θα ‘ρθουν άλλα ζώα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. Όχι απλώς δεν βρίσκω κάτι κακό,έτσι όπως το διατυπώνεις,αλλά θα συμφωνήσω και με τα χίλια.

    (αρκεί φυσικά να μην θεωρούμε κατά βάθος τους Αλβανούς, Σλάβους,Βούλγαρους, και ξέρω γω τους κατοίκους του Αγίου Βικέντιου και Γρενάδας,ζώα,μαλάκες εξ ορισμού ή απολίτιστους...Ανώριμους -πολιτικά,κοινωνικά ίσως,,,,βάρβαρους ελπίζω όχι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. προς 1.15

    να εισαι σιγουρος φιλε οτι σε τιποτα δεν μοιαζουμε , και ειμαι ευτυχης ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ γιαυτο.

    Οσο για την αποπειρα σου να με χρισεις χουντικο , αυτο προδιδει και την ρηχοτητα σου καθως και την αλλειψη επιχειρηματων να ανταπεξελθεις σε ενα διαλογο.

    Εστω.. αν εισαι ετσι ευτυχης εγω δεν εχω καποιο λογω να σε βγαλω απο τον 'νιρβανα' σου..

    Συνεχισε εσυ ..αλλα και εγω θα συνεχισω φιλε μου , τσουναμι ερχεται αγαπητε ΤΣΟΥΝΑΜΙ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. Αηδίασα διαβάζοντας -μερικά- από τα σχόλια! ΑΝ αυτή η χώρα κατοικείται από μπάσταρδα αμερικανάκια που αποκαλούν κάθε ίχνος εθνικής ταυτότητας ΦΑΣΙΣΜΟ και ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ , ΑΝ η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ και η ΑΜΑΘΕΙΑ αποτελούν σήμα κατατεθέν αυτής της φυλής και το "αρχαίο πνέυμα αθάνατο..." έχει υποκατασταθεί από τα τραβεστί και τα φλωράκια των ΒΠ που δεν ξέρουν από ποιά τρυπα τον παίρνει ο μπαμπάς τους αλλά έχουν άποψη για ΟΛΑ , τότε ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΚΑΙ "ΕΛΛΑΔΑ" ΑΚΟΜΑ , ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ Μ Α Λ Α Κ Ε Σ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. ...Κι όπως έλεγε και ο (χουντοβασιλικός,εθνικιστής,τραμπούκος κατ' εσας αρχιδάκια) Θ.ΚωλοκοτρώνηςΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ! Ερχόμαστε Αμερικανάκια και είμαστε πολλοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. Ανεξάρτητα από τη γενετική καταγωγή του κάθε λαού, υπάρχει η εξής πραγματικότητα: είμαστε Έλληνες πολίτες και είναι Σκοπιανοί πολίτες. Υπάρχει Ελληνικό κράτος και κράτος Σκοπιανών που αυτοπροσδιορίζονται ως "Μακεδόνες". Από οποιαδήποτε πιθανή και υποτειθέμενη ενέργεια των Σκοπιανών εναντίον του Ελληνικού κράτους, κινδυνεύουν ακόμα και οι Κινέζοι που ζουν μόνιμα στη χώρα μας. Άρα το θέμα είναι πέρα και πάνω από γενετικά δικαιώματα. Επίσης, η θεσμοθέτηση ώς ανθρώπινο δικαίωμα του δικαιώματος στην εθνικότητα και τον αυτοπροσδιορισμό έγινε για να προστατέψει τους ανθρώπους από τις γεννοκτονίες. Επίσης καθορίζει ότι ο αυτοπροσδιορισμός δεν μπορεί να θίγει, να προσβάλέι ή να βλάπτει κάποια άλληγ εθνικότητα. Άρα, πάει και το παραμύθι του αυτοπροσδιορισμού, διότι η απάιτησή τους εγείρει βάσιμες υποψίες για παιρεταίρω διεκδικήσεις εις βάρος των Ελλήνων πολιτών. Διότι, όπως έχει δείξει η πολύ πρόσφατη ιστορία, όταν κάποιοι προσαρτίζουν εδάφη διώχνουν τον ήδη υπάρχοντα πληθυσμό και παίρνουν τις περιουσίες τους. (Δες Σέρβους πρόσφυγες, με τους Βόσνιους να τος ξεσπιτώνουν και να τους περιγελούν. Ελληνοκύπρια από την Αμμόχωστο, διεκδίκησε και κέρδισε στο διεθνές δικαστήριο την επιστροφή της περιουσίας της, αλλά δεν την πήρε ποτέ.)
    Σχετικά με το βέτο. Σύμφωνα με το καταστικό των ΝΑΤΟ ΕΕ ΟΗΕ, σε περίπτωση άσκησης βέτο από μια χώρα, τα υπόλοιπα κράτη είναι υποχρεωμένα να το σεβαστούν. Τι πιέσεις θα ασκηθούν για την άρση του είναι άλλη ιστορία.
    Τα συλαλλητήρια, κακώς χρωματίζονται κοματικά. Η έκφραση των απόψεων ενός λαού, θα έπρεπε να είναι ελεύθερη από το κοματικό βάρος. Πρέπει να γίνονται; Αν όχι, ας φιμωθούμε όλοι και να μην ξαναγίνουν ούτε πορείες, ούτε απεργίες, για κανένα θέμα.
    Είναι εθνικιστικό θέμα; Από την πλευρά των Σκοπιανών, σίγουρα. Με ποια λογική λοιπόν, εμείς θα πούμε στον οποιοδήποτε εθνικιστή προβάλει απαιτήσεις εναντίον μας "α, εμείς δεν είμαστε εθνικιστές, οπότε περάστε ελεύθερα". "Πάρε ο,τι θές εθνικιστή από μια χώρα που δεν ζει".
    Επίσης, το θέμα με την ονομασία των Σκοπίων, επιβεβαιώνει άλλη μια φορά την ανυπαρξία εξωτερικής πολιτικής. Κατά την άποψή μου έχουμε ακόμα το σύνδρομο του ραγιά, δηλαδή όχι μόνο του δούλου, αλλά του ατόμου χωρίςαξία και δικαιώματα. Συμφωνώ ότι δεν μπορείς να φέρεις αντίρηση στην Αμερική. Σε χρίζουν τρομοκράτη και σε ισοπεδώνουν. Έχουμε όμως διαπραγματευτικά χαρτιά. Μπορούμε να παραχωρούμε "γη και ύδωρ" διεκδικώντας ανταλλάγματα. Δεν το κάνουμε όμως.
    Το μεγαλύτερο αστείο είναι ότι δεν πρέπει να φοβόμαστε τους Αμερικάνους, οτι δεν μπορούν να μας βλάψουν. Γιατί; ποιος θα τους σταματήσει; Μέχρι τώρα, όποιος Έλληνας απέκτησε δύναμη στην Αμερική, τη χρησιμοποίησε για να βλάψει την Ελλάδα (διευθυντές ΣΙΑ κλπ). Έλληνες, καθηγητές σε Αμερικάνικα πανεπηστήμια, διδάσκουν από το 1950 ότι τα Σκόπια είναι μακεδονία και ότι το Αιγαίο ανήκει στους ΤΥούρκους.
    Οι ίδιοι οι Ελληνοαμερικάνοι δεν υτποστηρίζονται μεταξύ τους.
    Μιλάς με συγγενή στην Αμερική, μετανάστη πρώτης γεςνιάς που μέχρι τα 20 ζούσε στην Ελλάδα, και στο πιο αθώο σχόλιο απάντά, πρόσεχε τι λες γιατί ΕΜΕΙΣ ρίχνουμε βόμβες. (Η συζήτηση σε Ελληνικό έδαφος και όχι μέσω τηλεφώνου).
    Όσον αφορά τις κατηγορίες περί εθνικισμού των Ελλήνων. Δε λέω ότι δεν υπάρχει. Όμως άλλο Εθνικισμός με την έννοια του εθνικοσοσιαλισμού του Χίτλερ, άλλο εθνικισμός με την έννοια της προσκόλλησης στην εθνικότητά σου και άλλο πατριωτισμός.Θέλει πολύ διάβασμα και ψάξιμο για να κατανοήσει κανείς τα παραπάνω.
    Η μάχη για τη διατήρηση της ταυτότητάς σου και επομένως της ελευθερίας σου και της αξιοπρέπειάς σου, δεν είναι φασισμός. Φασισμός είναι η προσπάθεια φίμωσης των ανθρώπων, με εξυβριση και γελοιοποίηση, λόγω έλλειψης επιχειρημάτων. Διδάσκεται και στις νομικές σχολές και το εφαρμόζουν πολιτικοί, δημοσιογράφοι, νομικοί και απλοί πολιτες. Ότανδενέχεις επιχειρήματα ή ξέρεις ότι έχεις άδικο, "φιμώνεις τον αντίπαλο αποκαλώντας τον φασίστα, εθνικιστή ή ότι άλλο θεωρείται κατάπτιστο τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, ή τον αποκαλεί γραφικό και γελοίο." Και πες πες όλο και κάποιους θα πείσεις.
    Η δική μου πρόταση: αφούχάσαμε το παιχνίδι (και φταίμε) ας πάρουν το όνομα Μακεδονία και μετά να διεκδικήσουμε την προσάρτησή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. Αδελφέ που διατυπώνεις διαρκώς την άποψη ότι έχουν δικαίωμα οι Σκοπιανοί να αυτοπροσδιορίζονται όπως θέλουν, κάνεις λάθος. Το δικαίωμα συλλογικού αυτοπροσδιορισμού έχει αποφασιστεί από το Συμβούλιο της Ευρώπης αλλά ελάχιστε χώρες – μέλη το έχουν επικυρώσει, και άρα δεσμεύονται από αυτό. Αυτό το δικαίωμα θεωρείται απαρχή ζητημάτων κατάργησης της εθνικής κυριαρχίας, στο βωμό της προστασίας των δικαιωμάτων των μειονοτήτων. Το Κόσοβο είναι το πιο τρανταχτό παράδειγμα. Επίσης, η αναγνώριση μιας μειονότητας, μέσω του συλλογικού αυτοπροσδιορισμού, δημιουργεί και άλλα δεδομένα π.χ. δικαιώματα αυτονομία-αυξημένης αυτοδιοίκησης, εκμάθησης της μητρικής τους γλώσσας στα δημόσια σχολεία κ.α.
    Επίσης, κάθε χώρα δεν έχει δικαίωμα να ονομάζεται όπως θέλει, καθώς αποτελεί μέρος του διεθνούς συστήματος και υπόκειται σε κάποιους περιορισμούς, π.χ. καλής γειτονίας, σεβασμού των συνόρων κ.α. Έχεις την αίσθηση ότι το όνομα είναι το μόνο πρόβλημα; Δεν σε ενοχλεί ο αλυτρωτισμός των Σκοπίων; Δεν υπάρχει ζήτημα με την αλυτρωτικές διεκδικήσεις για «επανένωση της Μακεδονίας»;
    Τέλος, αυτή η καραμέλα περί εθνικισμού και προδοτών πρέπει να σταματήσει… Ο καθένας μπορεί να έχει διαφορετικές ευαισθησίες και προτεραιότητες, τα βρισίδια δεν οδηγούν πουθενά…
    Υ.Γ. Και αν κάποιοι θέλουν να σχολιάζουν χωρίς φόβο για τις απόψεις τους, ας βάζουν και το όνομά τους…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. "Ο πατριωτισμός είναι η αρετή των χυδαίων"

    Συμφωνώ με την διατύπωση.Απόλυτα
    Οποιοσδήποτε προβάλλει θεωρίες περί εθνικής καθαρότητας,εθνικής ταυτότητα και άλλων εθνικών παπαριών,συνέχειας στο χωροχρόνο του "Ελληνισμού",όποιος βάζει κάτω από την ίδια μασχάλη Σημαία,Σταυρό και Μεγαλέξανδρο,ΕΙΝΑΙ εθνικιστής.Τόσο απλά.

    Η Μακεδονία,δεν είναι trademark του ελληνισμού. Δεν είναι "Μακεδονία ΤΜ".Ο αυτοπροσδιορισμός είναι θεμελιώδες δικαίωμα.Τόσο απλά επίσης.

    Αν οι Μακεδόνες (ή Σκοπιανοί,ή Βαρδάριοι -κατά Άνθιμο-) διεκδικήσουν εδάφη της Ελλάδας και αυτό το πιστεύει πραγματικά κάποιος -ή έστω το θεωρεί πιο επικίνδυνο από τον αντίστοιχο Αλβανικό αλλυτρωτισμό βλ. Τσαμουριά, ή από τον Ελληνικό αλλυτρωτισμό βλ. Β. Ηπειρος- καιεξακολουθείνα θεωρεί ανιστόρητους και άσχετους ΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους,ή τους θεωρεί "ότι το παίζουνοι εξυπνότεροι του κόσμου" τότε


    1.Είναι μειωμένου καταλογισμού(μαλάκας

    2.Είναι αμόρφωτος

    3.Είναι κάτω των 16 ετών

    4.Είναι άνω των 90 ετών

    5.Οντως οι υπόλοιποι είναι εξυπνότεροι από αυτόν -όχι απαραίτητα και του κόσμου - γιατί δεν χρειάζεται φυσικά ο εξυπνότερος του κόσμου,για να είσαι εξυπνότερος από ένα τέτοιο ζώωο

    6.Είναι εθνικιστής.Δηλαδή, ένας κομπλεξικός κακομοίρης,που αναγάγει σε ένα καθιαγασμένο παρελθόν (έμπλεο από σφαγές,καταστροφές και βαρβαρότητες από τους Έλληνες-που δεν τα βλέπει ή κανει πώς δεν τα βλέπει-που είναιτο ίδιο-)όλη του την κακομοιριά για να βαυκαλίζεται σε στυλ "Είμαι κακομοίρης,αλλά τουλάχιστον εγώ είχα προ προ..προ πάπου τον Μεγαλέξανδρο"

    7.Όλα τα παραπάνω


    ΥΓ. "Οι λαοί των Βαλκανίων έχουν την τάση να παράγουν περισσότερη ιστορία,από όση μπορούν να καταναλώσουν"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. Κάνεις λάθος
    Το Δικαίωμα του Αυτοπροσδιορισμού προστατέυεται απο τον ΟΗΕ

    Εξασφάλιση της θρησκευτικής ισότητας για όλες τις θρησκευτικές πεποιθήσεις"
    "Εξασφάλιση των γλωσσικών και πολιτιστικών δικαιωμάτων κάθε πολίτη"
    "Εξασφάλιση αξιοπρεπούς επιπέδου διαβίωσης για όλους τους πολίτες"
    "Δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού και ελεύθερη διακίνηση ιδεών και ανθρώπων"


    Μερικά μόνο από τα δικαιώματα....
    Και φυσικά είναι ατομικό και όχι συλλογικό.
    Και για αυτό λεγονται ατομικά ή ανθρώπινα δικαιώματα και όχι Εθνικά.

    Το λογικό σου άλμα όμως δεν το καταλαβαίνεις;

    "Ε΄νας Σκοπιανός (+ ένας + ένας...)μπορεί να λέγεται Μακεδόνας, η χώρα του όμως όχι.(!!!!)
    Το γιατί δεν μας λες...

    Το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΝΑΛΕΩ..ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!
    ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ


    ΥΓ.Δεν βλέπω κανέναν Σλάβω να θυμώνει που η Σλοβακία και η Σλοβενία έχουν οικιοποιηθεί το *Σλαβ-κάτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. eisai telios malakas esi o apopano mou pou pernas thn vardarska gia makedonia. palio gidi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. ΨΥΑΝΩΜΑΛΕ 1.22 ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΕΙΣ:
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΥΛΟ (ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ...) ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΤΕΥΝΑΥΣΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  186. Pros olous tous Alvanous, tous ntopious Slavotsobanides, tous tholofasistokoutouriarides tis arhidas! Anti na pianetai to onoma tis Elladas sto stoma sa sinexistai tin pipa pou pernetai katharmata!
    Sa gamagamai xtes tha sa gamisoume kai aurio!
    Ante twra psolafagoi skoupiste ts stomata sa apo ta hisia kai ta skat apo tous Amerikanokous kolous pou glifatai! KOPROSKILA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  187. OXI MONO BETO STOUS APOKEI KAI STOUS NTOPIOUS SLAVOTSOBANIDEAS ALLA POUTSO KAI ARXIDIA STO KOLO SAS LIGDOTAMPAROI! THA TREXETAI KAI DEN THA FTANETAI!
    GRAMMOS KAI VITSI!
    FWTIA KAI TSEKOURI PITHIKES...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  188. Dear Mr. Asike,
    Since you so desire to know who Venizelos was, should you not have looked it up in an encyclopedia or history book? (I doubt that the high school books in the USA would even mention his name).
    Thanks.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  189. O PATRIOTISMOS EINAI ARETI TWN GENNAIWN...
    KAI I APATRIA TO XARAKTIRISTIKO TWN SKILIWN
    TA AKOUTE KOUKOULOFORES AMIVADES!!
    ANT TWRA SINEXISTAI TIS GARGARES
    GLOU GLOU GLOU...


    SLAVOTSOBANIKA TSOUTSEKIA...

    KAI KALOU KAKOU PLINTAI KAI TON KOLO SAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  190. Υπαρχουν διαφορων ειδων σκουλικια. Τα περισσοτερα μοιαζουν σαν αυτον εδω τον σπορο, παρακατω.

    Πρεπει να εχετε παντα υπ' οψη οτι οι διαφοροι που γραφουν ελληνικα, και δειχνουν μια ολοφανερη εχθροτητα προς τους Ελληνες, ειναι στην πραγματικοτητα αλλοδαποι μισελληνες, μουσιτσες δλδ, που μεσω της θαυματουργης ανωνυμιας καθονται και μας γνωστοποιουν με ποιον κωλοπαιδιστικο τροπο σκεφτονται, και ποσο ζωα εχουν παραμεινει!

    Θα ηταν λαθος να φερνετε επιχειρηματα εναντιον τους. Αυτοι δεν μπαινουν στο ιστολογιο για να συζητησουν για τον τροπο που η Ελλαδα θα επιλυσει ενα της προβλημα με τους βαρβαρους παραχαρακτες Σκοπιανους.

    Χεστε τους!

    Δειτε τωρα εναν βλαμμενο σπορο:

    -----------------------
    ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ?

    ΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ..

    ΟΛΟ ΕΧΘΡΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΘΟΝΟΥΝΕ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

    ΚΑΥΧΙΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΕΜ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΙΠΕΣ .ΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ?
    ΤΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ? ΤΙΣ ''ΧΡΥΣΕΣ''ΒΙΝΤΕΟΤΑΙΝΕΙΕΣ ΤΟΥ 80'?
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ.

    ΚΑΠΗΛΕΥΕΣΤΕ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ.

    ΟΙ ''ΑΡΧΑΙΟΙ'' ΣΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ (ΠΟΥ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΣΑΣ)
    ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΚΙ ΣΚΛΑΒΟΥΣ

    ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΩΓΑΝ ΒΑΛΑΝΙΔΙΑ ΕΔΩ ΚΑΝΑΝ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩΚΟΛΛΗΤΑ

    28 Φεβρουάριος 2008 10:26 μμ

    -------------------------

    Τοσο απο τη γλωσσα, οσο και απο το ειδος των σκεψεων του, φαινεται απο χιλιομετρα οτι δεν ειναι Ελληνας, αυτος ο σπορος.

    Αλλα και οι αλλοι ομως, που γραφουν καλυτερα ελληνικα, μην νομιστει οτι ειναι Ελληνες. Απλως, ορισμενοι απ' αυτους, εκτος απο δημοτικο, πηγαν και μερικες ταξεις παραπανω.

    Επισημως, δεν υπαρχουν ξενοι στην Ελλαδα, λεει!!!
    Κι ομως! Αυτος ο τοπος ειναι γεματος απο αλλοδαπους, πολλοι απο τους οποιους ειναι οι χειροτεροι μισελληνες που μπορει κανεις να φανταστει.

    Μπορουμε να μποϋκοταρουμε τις υπηρεσιες τους και τα προϊοντα τους.

    Η Ελλαδα εχει υποχρεωση απεναντι στον εαυτο της, να προφυλαχτει απο φιδια στον κορφο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  191. Κοιτα να δεις που η κυβερνηση κανει οτι ενδιαφερεται για ενα θεμα (για αυτο και γινεται θεμα) και κανει κι αλλους να ενδιαφερονται...να εκφραζουν αποψη...να βαζουν το μυαλο τους να βρισκει ονομασιες!Ε, λοιπον παρασυρθηκα.Θελω κι εγω.Προτεινω το Macedonald's.Γιατι πιστευω πως αντανακλα το βαθος του προβληματος και ταυτοχρονα τιμα και τους εθνικους ευεργετες του κρατους.Ξερετε,αυτους που εισεβαλαν για ανθρωπιστικη(παντα)βοηθεια.

    Ρε δε με χε...,μαθετε να ζειτε με τους ανθρωπους μεταξυ σας,μαθετε να λετε καλημερα στο γειτονα,μαθετε να ακουτε κι αλλες φωνες,μαθετε να επικοινωνειτε,μαθετε να ψαχνετε,μαθετε να μαθαινετε.Θελετε δεν θελετε ζουμε και θα ζησουμε ακομη πιο μιξαρισμενοι εθνικα(!).Αναμφιβολο κ αναποφευκτο.Λιγη λογικη δεν βλαπτει..σε περιπτωση που προωθουμε την ειρηνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  192. Tην Τέταρτη 5-3-08 όλοι στο άγαλμα του Μ .Αλεξάνδρου. Το ίδρυμα Ιωνος Δραγούμη διοργανώνει συλλαλητήριο για τ’ όνομα της Μακεδονίας! Ποτέ δεν είναι αργά έχουμε υποχρέωση στην ιστορία μας και στους προγόνους μας! Τέταρτη 5-3-08 ώρα 19.00 όλοι στη παράλια Θεσσαλονίκης!

    Παράκληση κάντε ένα θέμα ούτε μια εβδομάδα δεν μένει!

    Y.Γ Η θεούσα ο Παπαθεμελης κάνει αντισυλλαλητηριο στο παλε ντε σπορ! Πως εψησε τον Ανθιμο και Ζουράρη δεν μπορώ να καταλαβω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  193. καλα τα λεει το αρθρο..επιτελους κατι να γινει...αμαν με τους συνεργατες των αμερικανων και με τα ακροαριστερα συμπλεγματα των ιδεολογων απατριδων..επιτελους λιγη πολιτικη που νε εκφραζει τον λαο!δημοκρατια εχουμε ρε γμτ..ποια συνθετη ονομασια και κουραφεξελα..ο λαος λεει οχι!!υπαρχει δημοκρατια στην ελλαδα?εκφραζουν τον λαο οι πολιτικοι?
    η τουρκια που ασκει τοσα βετο στην κυπρο πειραχτηκε απο κανεναν?
    που εισεβαλλε σε κυπρο και ιρακ!την ειπε κανεις τπτ?
    εμεις για τα αυτονοητα θα συζηταμε?ως ποτε!
    και με το αναν βγηκαν παγανια οι κινδυνολογοι και ΤΙΠΟΤΑ δενε γινε με το οχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  194. Τα πρεζομένα πρωκτοράκια του Ιντιμίντια (ΜΜΕ του Soros) έχουν λησάξει για την "Monkeydonia" των Σκοπίων! Βλέπετε ο Soros χρηματοδοτεί καλά και είναι πολλά τα λεφτά και ξέρουμε την θέση του πάνω στο θέμα!!! Τα πουστράκια του Ιντιμίντια, γνωστοί φασίστες για τις τακτικές λογοκρισίας που ακολουθούν στα ηλεκτρονικά τους φόρουμ βρήκαν "πεδίο" προπαγάνδας και στον ελεύθερο σχολιασμό των θεμάτων του Press-GR. Έτσι κάνουν τέτοιου είδους επιθέσεις προσπαθώντας να γαμήσουν την συζήτηση (γιατί έτσι και αλλιώς δεν μπορούν να γαμήσουν τίποτε άλλο, αλλά μπορούν να γαμηθούν με όλων των ειδών, μεγεθών και χρωμάτων πούτσες) και να αναγκάσουν τους υπόλοιπους να εγκαταλείψουν. Είναι δηλαδή κάτι σαν μπάτσοι του διαδικτύου που προσπαθούν να περάσουν τις θέσεις του αφεντικού τους, του Soros. Συκοφαντίες του τύπου "οι Έλληνες δεν είναι Έλληνες, είναι τουρκόσποροι, αλβανοί, σλάβοι" κτλ κτλ έρχεται σε αντίθεση με αυτά που λένε περί αυτοπροσδιορισμού για τους φίλους τους, τους Σκοπιανούς! Αλλά βέβαια, δύο μέτρα και δύο σταθμά από τα σκλαβάκια του Soros. Όπως και οι ομοφοβικές τους τάσεις, δείγμα άκρατου ρατσισμού. Γνήσιοι απόγονοι ταγματασφαλιτών και χουντικών (όπως ο κ. Δημητράς, γιος υπουργού της Χούντας, και νυν "υπερασπιστή" των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όχι όλων, αλλά ΜΟΝΟ των εχθρικών στοιχείων εντός της Ελλάδας), με πολιτικές πλάτες (γιοί βουλευτών, μεγαλοδικηγόρων, μεγαλοεργολάβων).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  195. Otan ta filarakia mas ta servakia anagnorizan ta skopia den mas rotisan, tora zitan apo mas na mi anagnorizoyme to Kosovo kei na apomonothume .kakos to hteloyn afto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  196. Γιατι να μην περασουμε σ'αυτην την συζητηση???
    33 Χρονια ηταν αυτα κατι παραπανω τηα Ξερετε!
    Οσο για την Μακεδονια εχω απογοητευτει τοσο πολυ απο τους πολιτικους μας που φοβαμαι πολυ οτι θα ειναι αρνητικα τα πραγματα..
    και οταν λεμε πολιτικους δεν τους συγκρινω με τα κομματα τους!
    Πολιτικος εκλεγμενος απο τον λαο..για την Ελλαδαααα!
    που ειναι οεο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  197. Τη συγκέντωση του Παλαί ντε Σπορ την κάνει μια οργάνωση πολιτών, την οργανώνει εδώ και πολύ καιρό, και ζήτησαν από Άνθιμο, Παπαθεμελή, Ζουράρη και άλλους να μιλήσουν... Δεν είναι αντισυλλαλητήριο...
    Το ατομικό δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα από το συλλογικό. Μέσω του συλλογικού, αναγνωρίζεσαι ως εθνική ή άλλη μειονότητα, συστατική ενός κράτους και έχεις άλλους είδους δικαιώματα...
    Δεν θεωρώ ότι υπάρχει συγκριτισμός μεταξύ των λαών, δεν έχει νόημα, ουσία να συζήτάμε αν είναι οι Έλληνες είναι ανώτεροι των Σκοπιανών κλπ. Αλίμονο αν το πούμε τέτοιο πράγμα. Από την άλλη, το να λες ότι το Μακεδονία δεν είναι ΤΜ της Ελλάδας, έρχεται να σε διαψεύσει η ΕΕ, που καθορίζει ακόμα και για εμπορικά προϊόντα την προέλευση, την οποία προστατεύει. Σαφώς υπάρχει η έννοια του "πνευματικού δικαιώματος", κάθε λαός θέλει και διακιούται να προστατεύει τα δομικά στοιχεία της ταυτότητάς του. Λες ότι η έννοια της εθνικής ταυτότητας είναι οδηγεί σε εθνικισμό...Δηλαδή οι Αλβανοί των Σκοπίων που αντιδρούν, και οι οποίοι διεκδίκησαν και πέτυχαν την αναγνώρισή τους ως συστατικού στοιχείου του κράτους των Σκοπίων, τί είναι; Ακριβώς η αντίληψη του εθνικού κράτους οδηγεί και διασφαλίζει την έννοια των μειονοτήτων, δηλαδή την ύπαρξη ομάδων πολιτών οι οποίες έχουν διαφορετικό θρήσκευμα, εθνική καταγωγή ή συνείδηση, γλώσσα σε σχέση με την εθνικά κυρίαρχη... Αν δεν υπάρχουν εθνικά κράτη, δεν έχει νόημα η έννοια της μειονότητας... Όλες οι μειονότητες που διεκδικούν τα δικαιώματα τους, βάσει συμβάσεων κ.λπ., είναι εθνικιστές; ΠΡοβάλλουν την εθνική ή άλλη ιδιαιτερότητά τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση