GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι οφείλει ο Αρχιεπίσκοπος που θα εκλεγεί...

. Του Αλέξανδρου Στεφανόπουλου . Είτε ο Σπάρτης Ευστάθιος εκλεγεί όπως διατείνονται τα πολιτικά και εκκλησιαστικά σενάρια (που τον θέλουν...

.
Του Αλέξανδρου Στεφανόπουλου
.
Είτε ο Σπάρτης Ευστάθιος εκλεγεί όπως διατείνονται τα πολιτικά και εκκλησιαστικά σενάρια (που τον θέλουν να προηγείται στα κουκιά), που επτά μήνες τώρα εμφανίζονται με διάφορες παραλλαγές στον ημερήσιο και κυριακάτικο ή ηλεκτρονικό Τύπο που συνάμα τον θέλουν επίσης να και είναι ο εκλεκτός της πολιτικής εξουσίας (κυβερνητικής πλειοψηφίας).
Είτε ο Θηβών Ιερώνυμος που με το ήθος, την προσμονή και την καρτερικότητα του που επέδειξε (και δίδαξε) την περίοδο 1996 - 2004 σηκώνοντας το σταυρό της διαβολής, του ψεύδους, της λάσπης προς το πρόσωπο του για να αθωωθεί πανηγυρικά παμψηφεί από την κοσμική δικαιοσύνη από την λάσπη των δήθεν οικονομικών σκανδάλων που εντέχνως του έστησαν όλοι εκείνοι που τότε διεκδικούσαν την εξουσία και τον θρόνο.
Είτε ο χαρισματικός και βαθύς γνώστης της επικοινωνιακής τακτικής Δημητριάδος Βόλου Ιγνάτιος νεότερος στην ηλικία όπου κατά φαινόμενα θα θελήσει να εκφράσει (μόνο) το νέο και ηλικιακά ρεύμα των επισκόπων που εξελέγησαν επί Αρχ. Χριστόδουλου και όχι μόνο.
Είτε ο Θεσσαλονίκης Άνθιμος με τον εθναρχικό ρόλο και την παρόμοια και απαράλλαχτη επικοινωνιακή του ευρηματικότητα βαδίζοντας στα βήματα του κεκοιμημένου Χριστόδουλου.
Είτε εκείνος ο «άγνωστος» που θα μπορούσε να αποτελεί την μεγάλη έκπληξη, οφείλουν όλοι να εμβαθύνουν στο βαθύτερο νόημα του ανθρώπου που αναζητά απεγνωσμένα τον Θεό. Την μετάνοια. Την αποκεκρυμένη αλήθεια. Απαντήσεις που οδηγούν από το Εγώ στο Εμείς.

15 σχόλια

  1. Ρε ο Στεφανόπουλος είναι το πρωτοπαλίκαρο του Θηβών...
    Όλοι το ξέρουν ούστ ρε γελοίε, μεγαλόδημοσιογράφε από την Αμερική...
    ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

    takis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πες τα φίλε Hot Game...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. HΠA: Ενδιαφέρον του υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας γιά τον Αλέξανδρο Στεφανόπουλο* (που δηλώνει ''δημοσιογράφος-ανταποκριτής'' αθηναϊκών ΜΜΕ, με πολιτικές ''διασυνδέσεις'' και ''μέσα'' στην Ελλάδα)

    Tο Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών (FBI) και η Μεταναστευτική Υπηρεσία του υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, ασχολούνται με τον Αλέξανδρο Στεφανόπουλο, φερόμενο ως δημοσιογράφο-ανταποκριτή αθηναϊκών εφημερίδων, αλλά και -δηλώνοντα- αντιπρόσωπο εκδοτικού Οίκου της Αθήνας, που ζει στην Αστόρια, της Νέας Υόρκης τα τελευταία πέντε χρόνια, μετά από επώνυμη καταγγελία πολύ γνωστού Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία και ομογενειακού παράγοντα, (που δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με το ''Κ") στις αρχές Δεκεμβρίου, γιά να προστατέψει τον Απόδημο Ελληνισμό στις ΗΠΑ, αλλά και γιά άλλους σοβαρούς λόγους, που μας ειναι γνωστοί (την ώρα που πρέπει, o παράγοντας, θα εξηγήσει γιατί έκανε ότι έκανε. Διαβάζοντας παρακάτω, οι νοήμονες αναγνώστες, θα καταλάβουν).

    'Οπως -o υπό έρευνα- δηλώνει, είναι ''ανταποκριτής'' ή ''συνεργάτης'' (δυστυχώς γι' αυτόν, όπως φαίνεται, άμισθος) των αθηναϊκών εφημερίδων «Παρόν», «Η 'Αποψη»(**), «Το Παρασκήνιο», «PressTime», «Το Πρώτο Θέμα» και τελευταία, «Το 'Αρθρο», στο οποίο εξακολουθεί να λασπολογεί, με ''ανταποκρίσεις'' από τη Νέα Υόρκη, που βγάζουν προσωπικά απωθημένα. Είναι κοινό μυστικό στην Αστόρια της Νέας Υόρκης, ότι γιά λίγα δολάρια, ο ''ανταποκριτής'', προβάλει ή ''θάβει'', στις εφημερίδες που λέει ότι εκπροσωπεί, μετατρέποντας την δημοσιογραφία σε ''χαβούζα-λάσπη''. (Στην Ελλάδα, έχει εγκαταλείψει δύο ανήλικα παιδιά, γιά να ''διαπρέψει'' στις ΗΠΑ).

    Μεγαλο-ανταποκριτής στις ΗΠΑ και μεγαλο-δημοσιογράφος, όπως αυτοπροσδιορίζεται και δηλώνει, αλλά χωρίς να ξέρει διόλου...αγγλικά, οπότε ''δηλώνει'' αυτό που ισχυρίζεται ότι είναι ή προσπαθεί να πείσει τους άλλους ότι είναι, στα γνωστά στέκια των... Ελλήνων στην Αστόρια. 'Οσον αφορά τις καταγγελίες Ομογενών επιχειρηματιών, ιδιοκτητών σπιτιών, εστιατορίων κλπ, γιά μικροαπάτες εις βάρος τους, από τον ''ανταποκριτή'', αυτες πληθαίνουν.

    Ο ερευνόμενος, Αλέξανδρος Στεφανόπουλος, φαίνεται ότι επιχείρησε να εξαπατήσει τις αμερικανικές Αρχές, χρησιμοποιώντας παράνομα την βίζα του τουρίστα ή του επισκέπτη- εργαζόμενου, ανταποκριτή (δεν το γνωρίζουμε), γιά λογαριασμό -όπως ισχυρίζεται- ΜΜΕ άλλης χώρας. Σύμφωνα με τη νομοθεσία των ΗΠΑ, αν είναι κάποιος στην χώρα με βίζα προσωρινής εργασίας, θα έπρεπε οι αναφερόμενοι ως εργοδότες του (αθηναϊκά έντυπα ΜΜΕ), να τον πληρώνουν από την Ελλάδα, αφού στις ΗΠΑ δεν μπορεί να εργαστεί. Απ' ότι πληροφορηθήκαμε, φαίνεται ότι δεν τον πλήρωναν ποτέ και ουσιαστικά είναι ''τουρίστας'' στις ΗΠΑ, αλλά ''μόνιμος'' και τυπικά άνεργος (γιά 5 χρόνια), χωρίς έσοδα και κατά συνέπεια άγνωστης προέλευσης χρήματα γιά τα προς το ζειν.

    Ο ''πατριαρχικός'' και το ''Μαξίμου''
    'Οπως ομολόγησε πριν 4 χρόνια σε 8-10 Ομογενείς στην λέσχη του κρητικού συλλόγου ''Μίνωας'' στην Αστόρια, ο σημερινός πρόεδρος μιάς από τις μεγαλύτερες ελληνικές (νησιώτικες) Ομοσπονδίες στις ΗΠΑ, ήταν αυτός που πλήρωσε τ' αεροπορικά εισιτήρια γιά την έλευση στην Αμερική -πριν 5 χρόνια- του ''μεγάλου'' δημοσιογράφου και φίλης του, μετά από μεσολάβηση του ''πατριαρχικού'' θεματοφύλακα στις ΗΠΑ, π. Αλεξ. Καρλούτσου, ο οποίος συνέστησε τότε τον ''ανταποκριτή'' -που τον είχε πείσει- ως ''πατριαρχικό φίλο''. Φυσικά, μετά λίγους μήνες το παραμύθι του ''πατριαρχικού'' αποδείχτηκε αυτό που ήταν: Παραμύθι. 'Ετσι, ο ''ανταποκριτής'' πλησίασε την μητρόπολη των Παλαιοημερολογιτών (ΓΟΧ), όπου εχρημάτισε ''σύμβουλος'' δημοσίων σχέσων.
    Αργότερα, προσπάθησε να πείσει ομογενή, ιδιοκτήτη συνδρομητικού ραδιοφωνικού σταθμού, να χρηματοδοτήσει την έκδοση εφημερίδας, δηλώνοντας ότι ''έχει γερές πλάτες στο Μαξίμου'' (πρωθυπουργία Σημίτη), οπότε ''οι κρατικές διαφημίσεις θα τρέχουν''. Ευτυχώς, ο επιχειρηματίας, κατάλαβε ότι ''κάτι δεν πάει καλά''. (Ενωρίτερα δεν είχε καταφέρει να πείσει και Κύπριο λομπίστα, επιχειρηματία, γιά τον ίδιο σκοπό).

    Η επίσκεψη... Καραμανλή στην Αστόρια (Σεπτέμβριος 2006) και η ''αρπαχτή''
    Με πρόσχημα την βίζα -τουριστική ή άλλης μορφής- γιά προσωρινή παραμονή στην χώρα, προσπάθησε να παίξει ρόλο κι ''εκδότη'' εβδομαδιαίας εφημερίδας (τύπωσε στη Νέα Υόρκη 4 τεύχη, Απρίλιο-Μαίο 2006, που ετοιμάστηκαν στην Αθήνα-λέγεται, με την οικονομική συνδρομή στελεχών των ΓΟΧ- του παλαιού Ημερολόγιου δηλαδή), αφήνοντας -γιά τα 2- το τυπογραφείο απλήρωτο.

    - Τo καλοκαίρι του 2006, εισέπραξε ''προκαταβολικά'' χρήματα από 'Ελληνες επιχειρηματίες, γιά καταχωρήσεις στο ''ειδικό ένθετο'' -γιά την επίσκεψη του... πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή στον ΟΗΕ τον περασμένο Σεπτέμβριο (η οποία ποτέ δεν έγινε)- της υπό ''επανέκδοση'' εβδομαδιαίας εφημερίδας του, που ίσαμε σήμερα, μέσα Φεβρουαρίου 2007, ουδέποτε επανεκδόθηκε, κ.ά.
    Τότε δήλωνε, ότι ''ήταν σ' επαφή με το μέγαρο Μαξίμου, με στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού'' και ''είχε κανονιστεί'', εκτός των άλλων, ''να περπατήσει ο πρωθυπουργός στην Αστόρια, γιά πρώτη φορά στην ιστορία'', από γνωστό ελληνικό ζαχαροπλαστείο μέχρι γνωστό ελληνικό Ντάηνερ, στην 31η οδό. Κατά συνέπεια, ''ήταν αναγκαία'' η καταχώρηση διαφημίσεων στην υπό έκδοση εφημερίδα του, γιά την ''υποδοχή'' του πρωθυπουργού της Ελλάδας, από ομογενείς επιχειρηματίες και ''παράγοντες''.
    - Αρχές 2007 και 10-11 μήνες μετά το κλείσιμο της ''εφημερίδας'' του ''168 Ωρες'', εξακολουθεί να στέλνει επιστολές (έχουμε αντίγραφο) σ' επιχειρήσεις στην Ελλάδα, ζητώντας ακριβή σε ποσό διαφήμιση γιά την ''εφημερίδα'' του, η οποία μάλιστα ''διαμορφώνει την κοινή γνώμη στην Ομογένεια'' με τις... ''80 χιλιάδες φύλλα που τυπώνει''.
    (Την περίπτωση του πρώην υπουργού, κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου, που έγινε ''ρεντίκολο'' στη Νέα Υόρκη, ούτε καν την αγγίζουμε. Ούτε αγγίζουμε -γιά τώρα- τις παρεχόμενες ''εξυπηρετήσεις'' σε Ομογενείς που ήθελαν προβολή σε ''πρόθυμα'' αθηναϊκά ΜΜΕ με ''πρόθυμου$'' συντάκτες ή ''επαφές'' με ''πρόθυμους'' 'Ελληνες πολιτικούς, πάντα με την ''μεσολάβηση'' του μεγαλο-ανταποκριτή. Η περίπτωση της κρίσης στην ενορία-κοινότητα της Κορώνας στο Κουήνς της Νέας Υόρκης, είναι ενδεικτική).

    Στην Αθήνα, σε πρόσφατο ταξίδι του, σε δημόσιους Οργανισμούς και ΜΜΕ, ο ερευνόμενος, παρουσιάστηκε ως ''κολλητός'' γνωστού εκατομμυριούχου Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία -''λομπίστα'' από την δυτική ακτή των ΗΠΑ (που δεν γνωρίζει τίποτα, ούτε καν γνωρίζει τον ''δημοσιογράφο-ανταποκριτή'') και ως ''κολλητός'' πρώην εκδότριας ημερήσιας εφημερίδας στη Νέα Υόρκη, αλλά και ως συνεργάτης ομογενειακών ΜΜΕ, που εδώ (στις ΗΠΑ)... βρίζει. 'Οταν όμως ευρίσκεται στη Νέα Υόρκη, παρουσιάζεται ως μεγαλοδημοσιογράφος, μεγαλοανταποκριτής και ''κολλητός'' ...ελληνικών εκδοτικών και πολιτικών παραγόντων.

    Μάλιστα, ως μεγαλο-δημοσιογράφος/ανταποκριτής, έχει και... ταυτότητα, που επιδεικνύει στους μη γνωρίζοντες. Αυτήν που εκδίδει στις ΗΠΑ μιά... ιδιωτική 'Ενωση Δημοσιογράφων. Αλλά, οι πραγματικοί ανταποκριτές, περνούν από ''κόσκινο'' και παίρνουν ταυτότητες από το -κρατικό- Foreign Press Center ή από το Secret Service (Μυστική Υπηρεσία). Ακόμα, οι πραγματικοί ανταποκριτές -και όχι οι ανταποκριτές- μαϊμού, πρέπει να ομιλούν...αγγλικά, επειδή, δυστυχώς, η επίσημη γλώσσα της χώρας είναι η αγγλική και όχι η... ελληνική της Αστόριας και υποτίθεται ότι βρίσκονται στις ΗΠΑ, γιά να καλύπτουν/μεταδίδουν γεγονότα που γίνονται στην χώρα και όχι τα ''γεγονότα'' και την ''πληροφόρηση'' στο γνωστό ζαχαροπλαστείο της Αστόριας. Το κωμικό στην υπόθεση, είναι ότι ο μεγαλο- δημοσιογράφος / ανταποκριτής ισχυρίζεται ότι όσοι έχουν ή είχαν τέτοιες ταυτότητες, είναι ασήμαντοι και αυτές πιθανά είναι... πλαστές.

    Η ''λαμπρή δράση''
    Σύμφωνα και με άλλες καταγγελίες ομογενών, μαγνητοφωνεί ιδιωτικές συνομιλίες, ακόμα και τηλεφωνικές, χωρίς άδεια ή ενημέρωση του συνομιλητή του. Επίσης, δημοσιοποιεί ψευδείς ειδήσεις, παίρνει ''συνεντεύξεις'' που ουδέποτε δημοσιεύονται και ''μεταδίδει'' το περιεχόμενό τους σε τρίτους, απειλεί, ''καταγγέλλει'' και λασπολογεί ομογενείς (ακόμα και δημοσιογράφους/ομογενειακά ΜΜΕ, γιά τα οποία διαδίδει δυσφημιστικές ''πληροφορίες''), που γιά δεκαετίες έχουν ''ριζώσει'' στις ΗΠΑ.
    Κύριο χαραχτηριστικό του, οι προσωπικές επιθέσεις χωρίς έλεγχο ή διασταύρωση των ''πληροφοριών'', γεγονός που αποδεικνύει, όχι μόνο έλλειψη γνώσης βασικών κανόνων δημοσιογραφίας, αλλά κι εξωτερίκευση εμπάθειας.

    'Οπως μας καταγγέλθηκε, ο μεγαλο-δημοσιογράφος/ανταποκριτής, Αλέξανδρος Στεφανόπουλος, εκμεταλλεύτηκε ομογενείς εστιάτορες (υπάρχουν συγκεκριμένες καταγγελίες), παράγοντες, εκκλησίες, εκκλησιαστικές καταστάσεις (κρίση στην ενορία Κορώνας, Κουήνς, Μάρτιος - Απρίλιος 2005, απ' όπου ''έφαγε καλά'' -αφού και στην Ελλάδα πήγε μερικούς γιά... επαφές- δηλώνοντας αρχικά ανταποκριτής του...Αντέννα και μετά του... Μέγκα). Ο κύριος, δηλώνει και ''θεολόγος'', αλλά τ' όνομά του δεν βρίσκεται στους απόφοιτους κάποιας θεολογικής Σχολής ή πανεπιστήμιου γενικά, στην Ελλάδα. Δηλώνει ακόμα ''θεολόγος με σπουδές στο Βατικανό'', αλλά δεν ξέρει ιταλικά ή λατινικά.
    Επίσης, παίζει τον ρόλο αυτόκλητου ''εισαγγελέα, δικαστή'' με ''κατηγορώ'' εναντίον των πάντων, προκαλεί θρασύτατα σε δημόσιους χώρους, πρόσφατα και σε δεξίωση γιά τον υφυπουργό Εξωτερικών κ. Θ. Κασσίμη, μέσα στο ελληνικό γενικό Προξενείο Νέας Υόρκης, όπου πήγε απρόσκλητος, ισχυριζόμενος ότι τον κάλεσε ο ίδιος ο... υφυπουργός, κ.ά...

    Δυστυχώς, ως ''βαποράκι'', χρησιμοποιείται και ο (υπό αμφισβήτηση εξαιτίας της δικαστικής διαμάχης στην Οργάνωση) πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, ο οποίος, έχει ως εργαζόμενη στον Οργάνωση, την φίλη του ''μεγαλο- δημοσιογράφου'' (η οποία, σύμφωνα με αξιωματούχους της Οργάνωσης, δεν έχει άδεια εργασίας). Κατά ''σύμπτωση'', επίσης, ο κ. πρόεδρος, χρησιμοποιεί ακριβώς την ίδια ''επιχειρηματολογία'' με αυτήν του ''μεγαλοδημοσιογράφου/ανταποκριτή'' και κατά ''σύμπτωση'' επιτίθεται, με ψευδή στοιχεία, εναντίον των ίδιων ατόμων που, υποτίθεται, ''θίγουν'' τον συνεργάτη του, ''μεγαλοδημοσιογράφο'', που του υπόσχεται... προβολή σε αθηναϊκά έντυπα ΜΜΕ και στον κομματικό μηχανισμό της ''ΝΔ".

    Στο αεροδρόμιο JFK
    'Οπως ο ίδιος ο ερευνόμενος, Αλέξανδρος Στεφανόπουλος, δημοσιοποίησε -γιά να παρουσιάσει τον εαυτόν του ως ''θύμα''... συνωμοσίας- στις 7 Φεβρουαρίου 2007, όταν επέστρεφε στη Νέα Υόρκη από την Αθήνα, ομοσπονδιακοί πράκτορες των ΗΠΑ τον σταμάτησαν στο αεροδρόμιο ''Κέννεντυ'', τον ανάκριναν γιά ώρες, αλλά τελικά τον άφησαν να εισέλθει και τον έχουν υπό επιτήρηση, μέχρι να ολοκληρώσουν τις έρευνες.
    Φυσικά, κατά την εκδοχή του ''μεγαλο-δημοσιογράφου/ανταποκριτή'', οι ομοσπονδιακές αρχές στο αεροδρόμιο, δεν είχαν τι να κάνουν και μόλις έφθασε, τον κάλεσαν γιά...καφέ, γιά να τον γνωρίσουν από κοντά. Τώρα, γιά το πως ενεργούν οι αρχές σε τέτοιες περιπτώσεις, οι Ελληνοαμερικανοί, λίγο πολύ γνωρίζουν, αλλά ο ερευνόμενος, ζώντας -ακόμα- στον δικό του κόσμο, προσπαθεί φαίνεται να πείσει τον εαυτόν του, ότι είναι τόσο σπουδαίος, ώστε του έκαναν υποδοχή... πρωθυπουργού στο αεροδρόμιο, με ανθοδέσμη ή μη.
    Διόλου απίθανο να ισχυριστεί, κατά την προσφιλή του μέθοδο -πιστεύοντας πως όλοι είναι αφελείς- ότι ''κινητοποιήθηκε'' και το ...μέγαρο Μαξίμου (ή στην καλύτερη περίπτωση το υπουργείο Εξωτερικών και οι διπλωματικές μας Υπηρεσίες στις ΗΠΑ- πιθανά να έγινε και ''διάβημα'' στην Ουάσιγκτον), γιά την ''απαράδεκτη'' ενέργεια των πρακτόρων στο αεροδρόμιο, να καθυστερήσουν από την άσκηση των υψηλών καθηκόντων του, έναν ''κορυφαίο'' των ΜΜΕ, βασιζόμενοι σε ''ψεύτικες, ανώνυμες και συκοφαντικές πληροφορίες''.
    - H μετάβασή του στην Αθήνα τέλη Δεκεμβρίου 2006 -μ' έξοδα άλλων ''ενδιαφερόμενων''- σχετιζόταν με την ανανέωση διαβατήριου, αλλά και με δίκη (όπως ο ίδιος δημοσιοποίησε) γιά ''συκοφαντική δυσφήμιση'' (λέγεται ότι εκρεμούν κι άλλες δίκες), στην οποία εμπλέκονταν δύο ακόμα άτομα, ιδιοκτήτες ραδιοφωνικών συνδρομητικών σταθμών στη Νέα Υόρκη -ο ένας από αυτούς (που εκδίδει κι εβδομαδιαία ελληνική εφημερίδα στην Αστόρια) ζει μόνιμα στην Αθήνα, μετά την απέλασή του από τις ΗΠΑ πριν λίγα χρόνια. Το ''τρίγωνο'' είχε εμπλακεί σε υβριστικές επιθέσεις. Παρά τους λεονταρισμούς, γιά μη υποχώρηση, τελικά τα...βρήκαν, γιά το ''καλό της... Ομογένειας''.
    - Από όσα γνωρίζουμε, το όνομά του, πρέπει αρχές Ιανουαρίου να μπήκε στον κατάλογο ατόμων υπό έρευνα. 'Ετσι, όταν αναχώρησε από την Αθήνα επιστρέφοντας στις ΗΠΑ, η ''Ολυμπιακή'' -ως έχει υποχρέωση- έστειλε κατάλογο επιβατών στις αμερικανικές αρχές μόλις απογειώθηκε το αεροπλάνο. Στον έλεγχο, φυσικό ήταν να τον σταματήσουν γιά τα σχετικά. Τυπικά ενημερώθηκε και το γεν. προξενείο στη Νέα Υόρκη. Οι αρχές είδαν μεν ότι είχε βίζα, αλλά ενδιαφέρονται -υποθέτουμε- γιά το πως χρησιμοποιείται η βίζα εισόδου και πως ζει εδώ, ποιοί τον ''τροφοδοτούν'' κλπ. Φυσικά, τον άφησαν τελικά να εισέλθει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ''καθάρισε'', αφού η έρευνα συνεχίζεται.

    Συμπεράσματα
    - Δεν γνωρίζουμε γιατί ασχολείται το FBI με την υπόθεση, ενώ περισσότερο θα έπρεπε ν' αφορά την Μεταναστευτική Υπηρεσία.
    - Από τα λίγα αναφερόμενα παραπάνω, εύκολα βγαίνει το συμπέρασμα γιά την ζημιά που έκανε στον χώρο της Ομογένειας. Αυτό που επίσης μας ανησυχεί, είναι η ανευθυνότητα των ΜΜΕ που τον όρισαν, έστω άμισθο, αντιπρόσωπό τους στη Νέα Υόρκη και τώρα εκτίθενται ονομαστικά και ανεπανόρθωτα.
    - Λίγο πολύ, όλοι μας όταν ήρθαμε στην χώρα, αντιμετωπίσαμε δυσκολίες λίγες ή πολλές. Αλλά δεν καταφύγαμε σε μεθόδους απαξίωσης και προκλητικότητας, με τη νοοτροπία του ''πρόβατα είναι οι Ομογενείς'', άρα μπορούμε να τους ''δουλέψουμε'' πουλώντας ''φύκια γιά μεταξωτές κορδέλες''. Κατά παράδοση οι μετανάστες, βοηθούν άλλους νεοφερμένους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ανέχονται προσβολές, προκλητικότητα, εκμετάλλευση ή απαξίωση.
    - Αντί να δει πως θα διορθώσει τ' αδιόρθωτα, καταφεύγει στην εύκολη λύση κατηγορώντας ψευδέστατα και ασύστολα, Ομογενείς γιά ''χαφιέδες'' και ''συνεργάτες των αρχών'', που ''τόλμησαν να τον καταγγείλουν'', λες και οι αρχές των ΗΠΑ ''βυζαίνουν το δάχτυλο'' και δεν γνωρίζουν τι γίνεται στην χώρα (τους). Δηλαδή, ακόμα και τώρα, μετατρέπει την τραγωδία (του) σε κωμωδία...
    - Τα βασικά ερωτήματα: Με ποια ιδιότητα είναι στη Νέα Υόρκη για 5 χρόνια, γιά ποιά αθηναϊκά ΜΜΕ έχει διαπιστευθεί, αν τα εκπροσωπεί, αν τον πληρώνουν γιά να ζει, σύμφωνα με το νόμο -αφού νόμιμα δεν μπορεί να εργαστεί στις ΗΠΑ (και αν δεν συμβαίνουν αυτά -κι απ' όσα γνωρίζουμε δεν συμβαίνουν- μπορεί να καταλάβει ότι εξαπάτησε τις Αρχές;), με ποιό δικαίωμα λασπολογεί Ομογενείς κλπ, δεν τ' απαντά και μιλά γι' άλλα, προσπαθώντας να στρέψει την προσοχή αλλού, με συκοφαντίες, παρουσιάζοντας τον εαυτόν του ως ''θύμα'', λες και απευθύνεται σε κάφρους... (Το κωμικό στην υπόθεση είναι ότι μόνος του... δημοσιοποιεί τις νομικές περιπέτειές του, χωρίς να του το ζητήσει κανείς)

    16-17, Φεβ. '07

    * (Σημ. σύντ.: Δημοσιοποιήσαμε τ' όνομά του, στις 23 Φεβρουαρίου '07, αφού ο ίδιος το ...έπραξε γιά τον εαυτόν του, λίγες ημέρες πριν)
    ** (Σημ. σύντ.: Ο εκδότης της αθηναϊκής εφημερίδας ''Η 'Αποψη'', Βίκτωρας Μητρόπουλος, με email στις 22 Φεβ. '07, που διατηρούμε στο αρχείο, μας ζήτησε να δημοσιεύσουμε ότι ''η εφημερίδα, δεν συνεργάστηκε ποτέ με τον κ. Στεφανόπουλο και δεν τον είχε ορίσει ποτέ ανταποκριτή ή απεσταλμένο'')
    ..........................................................................

    Συμπληρωματικά
    Το ''Κ'', που υποψιαζόταν ότι ''κάτι δεν πάει καλά'', πληροφορήθηκε ότι από τον Δεκέμβριο '06 υπήρχε το ''ενδιαφέρον'' των ομοσπονδιακών αρχών γιά τον ''ανταποκριτή''. Το ''Κ'', δεν είχε σκοπό ν' ασχοληθεί με την υπόθεση. Αναγκάστηκε να το πράξει, προκειμένου να προστατέψει την Ομογένεια, εξαιτίας της συνεχιζόμενης και παράλογης προκλητικότητας του ερευνόμενου από τις Αρχές, την λασπολογία και την διασπορά ψευδών ειδήσεων από μέρους του...

    Ο Α.Σ., προθυμοποιήθηκε να φιλοξενήσει τον εκδότη του ''Κ'' λίγες ημέρες (Ιούλιο '06, εξαιτίας ψεκασμού στο σπίτι του εκδότη), αλλά ήταν ''δόλωμα'', γιά δάνειο 30 χιλ δολ. , χωρίς φυσικά καμία εγγύηση από μέρους του Α.Σ. Η άρνηση του εκδότη, είχε ως αποτέλεσμα ν' αρχίσει η συνεχιζόμενη ακόμα λασπολογία, που ''αναπαράγει'' και ο...πρόεδρος της ελλην. Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης.

    Να σημειώσουμε ότι το γεγονός της κράτησής του στο αεροδρόμιο ''Κέννεντυ'' της Νέας Υόρκης, το δημοσιοποίησε... μόνος του -όπως και τις δικαστικές του υποθέσεις στην Ελλάδα- λες και ο Ελληνισμός δεν έχει τίποτα άλλο γιά ν' ασχοληθεί, παρά μόνο με τις δικαστικές και νομικές περιπέτειες ενός αυτόκλητου ''δημοσιογράφου / ανταποκριτή''... Οι δημοσιοποιήσεις του, που βασίζονταν σ' εντελώς λανθασμένη πληροφόρησή του, συνοδεύονταν από χυδαία λασπολογία και πρωτοφανή προκλητικότητα.

    Το χειρότερο απ' όλα, είναι το γεγονός ότι ο ''μεγαλοδημοσιογράφος/ανταποκριτής'', χαραχτηρίζει δημόσια Ελληνίδα δημοσιογράφο, σύζυγο και μητέρα, ως ''εκδιδόμενη εταίρα'', αποδεικνύοντας έτσι την ''ποιότητα'' του χαραχτήρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι το έχω διαβάσει στο www.kalami.net

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντως βλέποντας σήμερα το δελτίο του Μεγα μου κανε εντύπωση, ότι , μολονότι το ρεπορτάζ ήταν επικεντρωμένο στη διαμάχη του Μητροπολιτη Μεσσηνίας με τοπικούς παράγοντες και δημοσιογραφους της Καλαμάτας και κατοίκους που στηρίζουν και φώναζαν τον Μητροπολίτη Σπάρτης, εντούτοις πετάχτηκε "ξεκούδουνα" ο

    Μανώλης Καψής στο τέλος του δελτιου και μίλησε για έναν Ιεράρχη τον οποίον απο χθες φωτογράφιζε , υπαινισσόμενος ενδεχόμενη εμπλοκή επειδή ήταν αυτός ο οποίος στήριξε ευθαρσώς πρώτος και δημοσίως τον Σπάρτης την ώρα που καποιοι άλλοι κρύβονταν και έλεγαν και πως θα στηρίξουν δύο τουλάχιστον ταυτόχρονα....!

    Εύγε στην δημοσιογραφία του κ.Καψή. Ηθελα να ξερα πως θα του φαινόταν εάν ακολουθούσαν και αυτή τη φορά μερικοί Ιεράρχες την πρακτική της μηνύσεως για συκοφαντική δυσφήμιση που είχε ακολουθήσει απέναντι σε ΜΜΕ ο Θηβών όταν λειτουργούσαν με τον ίδιον τρόπο κάποτε, προβοκάροντας τον διχασμό στην Ιεραρχία κάποιοι άλλοι εκ των ΜΜΕ, και δημιουργούσαν θέμα εκ του μη όντος με αποτέλεσμα να λάβει και δικαίως τρελλές αποζημιώσεις ο Σεβ.Θηβών αποδεικνύοντας πόσο "επαγγελματίες" είναι μερικοί του συναφιού που λένε το μακρύ και το κοντό τους ο καθένας και νομίζουν ότι τα παίρνει ο άνεμος.

    Δικαίως και μπράβο στον Στραβελάκη που τον έκοψε τον Καψή. Επιτέλους ο Καψής εκτός από πολιτικός αναλυτής, ιατρικός συντάκτης, ειδικός επί των φορολογικών, αναλυτής περί των σκανδάλων της διαπλοκής μεταξύ δημοσιογράφων εκδοτών και εξουσίας, έμπειρος περί των εσωτερικών συσχετισμών της Αντιπολίτευσης, (οπως τον έχουμε απολαύσει κατά καιρούς στα πάνελ) έχει και την ιδιότητα του εκκλησιαστικού επαίοντος???

    Γιατί δεν αφήνουν να μιλήσουν οι εκκλησιαστικοί που τα ξέρουν καλύτερα μερικοί "μεγαλοδημοσιογράφοι"? Η τουλάχιστον να τους συμβουλεύονται??

    Δυστυχώς πολλοί από τον χώρο, όπως αποδεικνύεται καθημερινά είναι οι ίδιοι που συμβάλλουν κάθε φορά στην "πόλωση" και στην "πλύση" εγκεφάλου και άλλη, ως όργανα σε διατεταγμένη υπηρεσία, λέγοντας άλλα στον έναν και άλλα στον άλλον για να βγάζουν έτσι "ειδήσεις" και να χουν να "σχολιάζουν"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Το πισωγύρισμα της εκκλησίας μας που συνίσταται στην εκοσμικευση και στην πολιτικοποίηση της εκκλησίας μας στα χρόνια του Χριστόδουλου έλαβε τέλος με το θάνατο του.O Μακαριστός αρχιεπίσκοπος μετέτρεψε εμφανώς την εκκλησία μας σε φανερό όργανο έντονης πολιτικοποιημένης Δεξιάς η ακροδεξιάς .Δεν είναι τυχαίοι οι κλαυθμοί και οδυρμοί των Δεξιών και ακροδεξιών της χώρας μας με το θάνατο του που σε πολλές περιπτώσεις έφτασαν στα όρια της γραφικότητας .Τι να πρωτοθυμηθούμε.. Τις ταυτότητες , τις έντονες πολιτικές παρεμβάσεις του ,τα χειροκροτήματα εντος των ιερών ναών κλπ. Η εκκλησία μας επί των ημερών του έχασε τον βηματισμό της. Έγινε πολιτικό παραμαγαζο της ΝΔ και της ακροδεξιάς.
    Με την εκλογή του νέου αρχιεπισκόπου δίνεται η ευκαιρία στους σεβαστούς Μητροπολίτες, αναλογιζόμενοι το λάθος δρόμο που έχει πάρει η εκκλησία μας από την πολιτική που ακολουθησε ο Χριστόδουλος , με την εκλογή του νέου αρχιεπισκόπου να σηματοδοτήσουν την νέα πορεία. Η νέα πορεία σηματοδοτείται με την εκλογή του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Θηβών και Λεβαδειας Ιερωνύμου στην ηγεσία της εκκλησίας μας. Ο Σεβασμιότατος Ιερώνυμος είναι ένας παπάς με Π κεφαλαίο. Σεβάσμιος ,τίμιος ευσεβής. Ένας πνευματικός άνθρωπος που λείπει από την κεντρική σκηνή. Χωρίς τυμπανοκρουσίες και θεατρινισμούς , χαμηλών τόνων , είναι απαραίτητος για να δώσει νέο σωστό βηματισμό στην εκκλησία μας. Ένας παπάς που εμπνέει, πνευματικότητα, αγάπη, σωφροσύνη. Τίποτα άλλο. Δεν χρειαζόμαστε τίποτα άλλο. Πιστοί και άπιστοι μπορούν να εμπνευστούν από αυτόν.

    Με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ax re babi pou mas exeis parei ta avtia me to pasok kata kairous pws m aresei etsi opws milas eygenika kai nhfalia..

    Eyxomai na syneballe se ayto o thivwn ton opoion sthrizei to pasok kata dhlwsh tou arxhgou..

    Symfwnw oti einai enas poly glykos anthrwpos sto vathmo pou ton kserw, omws to na vgainoun kati typoi opws o Messhnias kai na kathgoroun thn allh pleyra gia dhthen ekviasmous me anoixtes epistoles den tou kanoun kalo re babi toy thivwn...

    aytos eyaggelizetai to hthos . E as sygkrathsei merikous pou kanoun tetoioy typoy patates . Den einai kalo na fainetai oti ton sthrizoun arxiereis pou den logariazoun thn timh kai thn ypolhpsh twn allwn kai katafeygoun se epikoinwniakou typou korwnes gia na dhmiourghsoun entypwseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητή κυρία.(12.07)

    Η ευγένεια ,το ήθος σας και γενικά η λαμπυρίζουσα φυσιογνωμία σας διαχέεται μέσω της όμορφης γραφής σας και διαπερνώντας τα άψυχα μέσα της ηλεκτρονικής επαφής μας φτάνει ως εμένα συναγείροντας με και χαρίζοντας μου ανείπωτη χαρά και αγαλλίαση .
    Απλά κατέθεσα ευθαρσώς την άποψη μου για το θέμα που συγκλονίζει την ελληνική επικαιρότητα με τρόπο που αρμόζει σε ένα δημοκρατη. Δεν θα μπω στα διαδραματιζόμενα από τα εξαπτέρυγα ενθεν και κειθεν. Δεν με εκφράζουν και το κυριότερο η δράση των αντίκεινται στο ήθος και την ευπρέπεια μου.

    Με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Apo to ecclesianet.blogspot com

    AΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
    www.ecclesianet.blogspot.com


    Ο Αμβρόσιος καλεί τον Εισαγγελέα Καλαμάτας να ερευνήσει και να επιβάλει τις δέουσες κυρώσεις


    Μετά τις υπόγειες διαρροές ότι ο κ.Αμβρόσιος έχει ανάμειξη στην υπόθεση εκβιασμού που κατήγγειλε ο μητροπολίτης Μεσσηνίας, ο μητροπολίτης Καλαβρύτων επανήλθε και μέσω του ιστολογίου του (www.mkka.blogspot.com) τοποθετήθηκε αναλυτικά και χωρίς περιστροφές.

    1. Η δήλωση του Σεβ. Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, εκλεκτού μέλους της Ιεραχίας, Πανεπιστημιακοῦ Διδασκάλου και φέρελπι Ιεράρχου, πολύ μας ελύπησε, διότι σε τελευταία ανάλυση πλήττει αυτόν τον ίδιον.
    2. Προσωπικώς η εκτοξευθείσα κατηγορία δεν με εγγίζει, όχι μόνον διότι ουδαμού αναφέρεται τό όνομά μου, αλλά και διότι, ερωτηθείς σχετικώς υπό κοινού φιλικού προσώπου, ο Σεβ. Μεσσηνίας απάντησε επί λέξει «μα δεν εννοούσα τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων».
    3. Η εφημερίδα «ΣΗΜΑΙΑ», της οποίας το φύλλο αναζήτησα και έλαβα ηλεκτρονικά, ουδαμού αναφέρει κάτι τι που θα εθεωρείτο υποτιμητικό ή καί υβριστικό για τον Σεβ. Μεσσηνίας. Συνεπώς εκ του περιεχομένου της δεν αποδεικνύονται οι ισχυρισμοί του Σεβ. κ. Χρυσοστόμου.
    4. Απευθύνω έκκληση πρός τον κ. Εισαγγελέα Καλαμάτας να ερευνήσει επισταμένως το ζήτημα και να επιβάλει τις δέουσες κυρώσεις, εάν και όπου υπάρχουν ευθύνες.
    5. Το αδαμάντινο ήθος του Σεβ. Σπάρτης κ. Ευσταθίου, αλλά και των φιλικώς πρός Αυτόν διακειμένων προσώπων, δεν επιτρέπει τη χρήση «εκβιασμών και λασπολογιών», περί των οποίων ομιλεί ο Σεβ. Μεσσηνίας.
    6. Άρα, εάν η δήλωση του Σεβ. Μεσσηνίας δεν είναι μέρος ενός σχεδίου και μιάς στρατηγικής διεκδικητών του αρχιεπισκοπικού Θρόνου, και κατά την γνώμην μου δεν είναι προϊόν στρατηγικής, τότε «αλλού στάζει τό βουτσί», κατά την λαϊκή παροιμία.
    7. Ας κατονομάσει λοιπόν αμέσως ο θιγόμενος Μητροπολίτης και αγαπητός αδελφός μας πρόσωπα καί πράξεις, άλλως η καταγγελία του θα αιωρείται ως συκοφαντία μη αποδειχθείσα. Αυτό θα βλάψει πάρα πολύ τόν ίδιο!
    8. Εξακολουθώ να υποστηρίζω αμετεωρίστως τόν Σεβ. Σπάρτης κ. Ευστάθιο.
    + Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

    Μπορεί να διαφωνεί κανείς με τον κ.Αμβρόσιο και να του κάνει αυστηρή κριτική. Είναι όμως γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι ο μητροπολίτης Καλαβρύτων είχε το σθένος να θέσει πρώτος το πρόβλημα του περιβάλλοντος του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου και να αποκαλύψει την επιδιωκόμενη προώθηση του αρχιμανδρίτη Ιάκωβου Γιοσάκη στην Ιερά Σύνοδο. Τώρα ο μητροπολίτης Καλαβρύτων εκτίθεται στο διαδίκτυο (www.mkka.blogspot.com) και δίνει τη δυνατότητα ανοικτής συζήτησης. Είναι θετικό όσα κι αν βρεί κανείς να προσάψει. Και βεβαίως είναι βήμα προόδου να γίνεται μέσα από το διαδίκτυο η συζήτηση για τις εξελίξεις στην Εκκλησία".

    Πηγή www.ecclesianet.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. xaaxaxaxax babi einai syklonistiko poso aksiolatrevtos mporeis na gineis ama theleis. Wraio to doulema m aresei

    H kyria sthn opoia apeythynesai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω βεβαίως babino ειναι το γιατί θεωρείς ότι ενας λόγος γραμμένος με ευγένεια θα πρέπει σώνει και ντε να είναι κυρίας...?

    Αποκλείετε να είναι καποιου απ αυτούς που συχνάζουμε εδώ και δεν είναι αδελφή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΣΥ ΛΥΚΟΜΗΤΡΟ (ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΒΑΛΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ) ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Κ ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟ ΛΕΣ Κ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ! ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 23 ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΘΟΥΜΕ! ΝΑ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΔΑΥΤΟΝ ΣΟΒΑΡΗ ΝΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ. ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ!! ΟΥΤΕ FBI ΟΥΤΕ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΣΟΥ! ΛΕΣ Κ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ. ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΕ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΕΡΙ ΦΙΜΠΗ ΣΚΥΛΑΚΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΛΕΣ Κ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟ; ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ Κ ΕΜΕΙΝΕΣ; Κ ΔΕ ΠΗΓΕΣ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΛΙΑ;ΤΟΝ ΚΑΣΤΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΤΟΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΟΛΑΡΙΑ; ΤΟΝ ΖΟΥΠΑΝΙΩΤΗ;ΤΟΝ ΦΙΛΙΟ; Η ΤΟΝ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ΜΑΖΙ Κ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ! ΡΕ ΟΥΣΤ!!! ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΜΠΟΥΡΙ! ΟΤΑΝ ΣΕ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΕ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ; ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΟΥ ΚΟΛΗΤΟΣ!
    ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΠΟΣΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ Κ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ! ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ FBI !!! ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕ ΚΑΤΑΔΙΚΕ! ΛΕΣ Κ ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΗ ΦΛΟΡΙΔΑ!! ΑΚΟΥΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΕΤΑΡΤΑΙΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ! ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΕΜΕΙΣ! ΑΡΧΟΝΤΟΜΑΛΑΚΑ! ΑΠΑΤΕΩΑΝΑ! ΞΥΣΕ ΞΥΣΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΗΔΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΑ ΚΑΤΩΡΘΩΜΑΤΑ ΣΟΥ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Η ΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕΡΑ! Η ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙΣ; Η ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΔΕ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΕΜΑΙΛ ΕΝΟΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΛΛΟΣ ΜΙΑΣ Κ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΛΕΣ Κ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ! ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΕ! ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ Κ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΙΑ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΟΜΟΡΦΕ ! Ε ΟΜΟΡΦΕ! ΓΚΟΜΕΝΙΑΡΗ! ΑΝΤΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΤΟ ΣΕΡΒΟ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΟΛΑΡΙΑΚΙ ΜΠΑΣ Κ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΟΥ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΒΕΚΙΑΡΕΛΗ NA ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΝΕΙΣ Κ ΝΑ ΤΡΩΣ ΤΖΑΜΠΑ! Κ ΣΤΟ ΛΑΜΠΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗ ΤΑΒΕΡΝΑ Σ ΑΓΑΠΩ ΣΤΗΝ ΑΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ 500ΑΡΙΚΑΚΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ! ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΖΟΥΠΑΝΙΩΤΗ
    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...;

    ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ!

    FAN CLUB
    "ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απίστευτο και όμως αληθινό. Κύκλοι προσκείμενοι στην ιερά σύνοδο, διαρρέουν τις τελευταίες ώρες, πως η πλειοψηφία των μητροπολιτών αποφάσισε να ζητήσει απο το νέο και ταλαντούχο πολιτικό Αλέξη Τσίπρα, να είναι ο νέος αρχιεπίσκοπος Ελλάδος, μετά την κοίμιση του Μακαριοτάτου Χριστόδουλου. Οι άγιοι πατέρες κατάληξαν σε αυτή την απόφαση καθώς πιστεύουν πως χρειάζεται ένα νέο και άφθαρτο πρόσωπο, προερχόμενο απο τα κινήματα και όχι απο τη γραφειοκρατική επετηρίδα της ιεραρχίας, για να εισάγει την εκκλησία μας στον εικοστό πρώτο αιώνα. Θεωρούν μάλιστα πως ο Αλέξης είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να βοηθήσει την εκκλησία να ανακόψει την επιρροή που ασκούν τα αντιδραστικά και σατανικής προέλευσης ρεύματα των emo και των trendy, στη νεολαία μας. Οι ίδιοι κύκλοι αφήνουν να εννοηθεί πως ό νέος και ταλαντουχος πολιτικός ήταν και η προσωπική επιλογή του εκλιππόντος αρχιεπισκόπου, κάτι που το συζήτησε και με τον πρόεδρο του ΣΥΝ Αλέκο Αλαβάνο, όταν ο τελευταίος τον επισκέφτηκε προ ημερών για να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας του.

    Και ο Αλέξης; Σύμφωνα με πηγές κοντά στο νεαρό και ταλαντούχο πολιτικό δηλώνουν πως ο ίδιος εξεπλάγη καθώς δεν ήταν στα σχέδιά του να γίνει αρχιεπίσκοπος αυτό το καιρό, αφού είχε δεσμευτεί να παραμείνει στην Ανοιχτή Πόλη και τη δημοτική παρέμβαση. Ωστόσο «πολλές φορές η ζωή τα φέρνει αλιώς και θα αναλάβει το ιστορικό του χρέος να βοηθήσει την εκκλησία να βγεί απο τη δύσκολη θέση» ήταν τα ακριβή του λόγια. Σε κάθε περίπτωση το λόγο έχουν τα συντεταγμένα όργανα της εκκλησίας.

    Οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασαν τη χαρά τους γι αυτή την εξέλιξη, η κάθε μία για τους δικούς της λόγους:

    Η ΚΟΕ ελπίζει πως υπό την ηγεσία του Αλέξη η εκκλησία θα ηγηθεί της πάλης του λαού μας ενάντια στο μουσουλμανικό – ιμπεριαλιστικό τόξο Τουρκίας – Σκοπίων – Αλβανίας και των δυνάμεων της παγκοσμιοποίησης, που ως δημιουργήματα των αμερικανών απειλούν τα εθνικά μας συμφέροντα.

    Το ΚΟΚΚΙΝΟ πιστέυει πως ο Αλέξης θα στρέψει την εκκλησία προς τη θεολογία της απελευθέρωσης και πως θα βοηθήσει να μετατραπεί η κάθε ενορία σε κέντρο για τη συσπείρωση των δυνάμεων της αριστεράς και την ανασύνθεση, ώστε να δημιουργηθεί το πλατύ αντικαπιταλιστικό κόμμα που θα θέσει τέλος στο δικομματισμό.

    Η ΑΚΟΑ θεωρεί πως με τη βοήθεια του νέου αρχιεπισκόπου Αλέξη, η εκκλησία της Ελλάδος θα ασκήσει αποτελεσματική πίεση στο Άγιο Όρος, για την άρση του άβατου των γυναικών και την εναρμόνιση επιτέλους της χώρας με το ευρωπαϊκό κεκτημένο. Έτσι θα μπορούν τα μέλη αυτής της οργάνωσης της ανανεωτικής αριστεράς, άνδρες και γυναίκες, να αποσυρθούν ήσυχα απο την ενεργό πολιτική δράση, μετά την επίτευξη του στρατηγικού στόχου της οργάνωσης: την εκλογή του Γιάννη Μπανιά στο κοινοβούλιο.

    Η ΔΕΑ προβλέπει πως η επιλογή Τσίπρα για τη θέση του αρχιεπισκόπου θα δημιουργήσει νέες ευκαιρίες, οικονομικής κυρίως ανάπτυξης του κινήματος, ενώ ζήτησε, με βάση τις προεκλογικές συμφωνίες, να της επιδοθεί μία επαγγελματική θέση σε κάθε μητρόπολη.

    Τέλος η Νεολαία Συνασπισμού, η πιο πολιτική απο όλες τις συνιστώσες, ζήτησε να κλείσει την αρχιεπισκοπή για πάρτυ και συναυλίες τουλάχιστον 4 φορές το χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση