GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

DVD και Tσέκου...

, ΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΕΙΔΕ ΤΟ DVD Η ΤΡΕΜΗ, ΤΟΤΕ Η ΤΣΕΚΟΥ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΔΕ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΜΟΣ. ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΠΕΙ ΨΕΜΑΤΑ;... Σ.Δ.

,
ΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΕΙΔΕ ΤΟ DVD Η ΤΡΕΜΗ, ΤΟΤΕ Η ΤΣΕΚΟΥ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΔΕ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΜΟΣ. ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΠΕΙ ΨΕΜΑΤΑ;...
Σ.Δ.

35 σχόλια

  1. ...άρα ο αστυφύλαξ είναι... ΜΠΟΥΖΟΫΚΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το χειρότερο είναι ότι το dvd του Mega

    είναι το αμοντάριστο."

    ΑΡΑ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτος ή αυτοι που εβαλαν και τον ανδριανο.

    κομανταντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α Ρ Α ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ, ΑΦΟΥ ΣΤΟ MEGA ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΤΟ DVD ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ, Τ Ο Τ Ε ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ;;;;

    Α Υ Τ Ο __ Κ Α Ι __ Α Ν __ Η Τ Α Ν __ Π Α Ρ Α Π Λ Η Ρ Ο Φ Ο Ρ Η Σ Η . . . . .



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ..αν οντως ο ανδριανος κατονομασε τον αναστασιαδη.

    κομανταντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ολγάκι, αγαπηένο μου Ολγάκι...

    Καλή η τσοντίτσα??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ώρα να περάσουν και αυτά τα λαμόγια από τον εισαγγελέα.

    Αντε γιατί μας τα έχουν πρήξει με τις αποκαλύψιες τους τόσα χρόνια. Να μάθουμε και τα δικά τους καμώματα. Γιατί εκτός των πολιτικών υπάρχουν και άλλοι που κοροϊδεύουν το κόσμο.



    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. SImitescu, είχες πει κάποτε ότι δεν υπάρχει διαπλοκή σωστά;

    Τώρα που βγήκε ότι όντως υπάρχει, γιατί δεν ακούμε τίποτα;

    Που είσαι Simitescu, οεο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για ένα πράγμα ενδιαφέρεται η κυβέρνηση, να πει ψέματα στον ελληνικό λαό και να εμποδίσει την αποκάλυψη της αλήθειας . Στόχος της ΝΔ είναι να εμποδιστεί η αποκάλυψη της δικής της εμπλοκής σε άνομες συναλλαγές.
    Κάθε μέρα που περνά, ο ελληνικός λαός συγκλονίζεται όλο και περισσότερο από τις αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, οι οποίες τεκμηριώνουν την εμπλοκή της κυβέρνησης στην υπόθεση Ζαχόπουλου.
    Ο κ. Καραμανλής, ακόμη και σήμερα, δεν έχει απαντήσει στον ελληνικό λαό, γιατί αρνείται πεισματικά να υιοθετήσει και, κυρίως, να θεσπίσει και να εφαρμόσει τις ολοκληρωμένες προτάσεις, τη δέσμη των προτάσεων του ΠΑΣΟΚ και του Γιώργου Παπανδρέου, για την πάταξη της διαφθοράς και την προστασία του δημοσίου χρήματος .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 10.02

    στις 9 Φεβρουαρίου θα δούμε τι είπε ο Ανδριανός.

    Μέχρι τότε ..υποθέσεις κάνουμε !


    ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΕΛΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 10.15 ma i tsekou ine to kryfo tou amore apo ta nipia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ολα τα στοιχεια τα ειχε και τα επεξεργαζοταν η Ρηγιλης 25 μερες.Το σιγουρο ειναο οτι μεσα στη Ρηγιλης εγινε το μονταζ,κρατηθηκαν στοιχεια και δοθηκε το κοματι που ηθελαν,προς τα εξω.
    Αχ ρεσυ Βιλδηριδη τι του θυμιζεις του ανθρωπου...παλιεσ καλεσ μερες της Θεσσαλονικης...ασε που μετα τα τιμιμενη γηρατια της παραταξης ετρεχαν να βρουν νυφη και να την βαλουν με το ζορι στο γραφειο του τοτε Βουλευτη για να του ξεπλινουν τον ανδρισμο του.
    Αμ και ο αλλος ,ο αδελφος_που τον εχουν κρυψει...σε ποια βουνα τον εκρυψε η παραταξη για να σωσει τα προσχηματα_
    Ρε ποιοι μας κυβερνανε...και υστερα λενε οτι δεν εκβιαζονται...
    Φτου σας κοριτσια μ σας ματιασουμε

    Ανιδεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. MHΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ Η EΣΗΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΡ ΠΡΕΠΕΙ NA AΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΣΑΣ ΡΟΜΠΑ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ??

    ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ??

    ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ?


    ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΛΗΤΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ?

    ΜΗΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ???


    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΝΑ ΧΤΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΟΥΝ? ΜΕ ΨΕΜΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΑΒΑΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ


    ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ!!


    ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΒLOG ΣΑΣ.
    ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ!!


    ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΜΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΜΟΦΡΗ ΑΓΩΝΑ .ΜΙΑ
    ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΟΜΕΝΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΧΑΡΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!

    ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ!!

    ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ.



    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΜΙΑ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τελικά, μήπως ο Ζαχόπουλος ήταν ο γκόμενος του Καραμανλή από την εποχή της Θεσσαλονίκη;
    Γιατί στη Θεσσαλονίκη το χουν κρυφό μυστικό ότι ο Κωστάκης την κούναγε την αχλαδιά.

    Ένας από πάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Δικηγόρος, η ΓΣΕΕ και το ΚΟΚΟΚΟ των έγκριτων


    Εδώ και μέρες έχει αποκαλυφθεί ότι ο δικηγόρος - εργατολόγος και μέχρι πρόσφατα στενότατος συνεργάτης της ΓΣΕΕ Νικολουτσόπουλος, γύριζε στα κανάλια με την Τσέκου και διαπραγματευόταν την πώληση του DVD.

    Ταυτόχρονα, έχουν εμφανιστεί απίστευτες καταγγελίες για στυγνή εκμετάλλευση συμβασιούχων από τον ίδιο τις ημέρες της δόξας του. Εκμετάλλευση που - όπως έχει καταγγελθεί - γινόταν κατά το διάστημα που ο δικηγόρος κατείχε εξέχουσα θέση στη ΓΣΕΕ

    Ο Νικολουτσόπουλος είναι κολλητός του Γίγαντα του Συνδικαλισμού Πολυζωγόπουλου.

    Τα ερωτήματα που γεννούνται είναι το εξής:

    - Γιατί κανένας δημοσιογράφος οποιουδήποτε καναλιού δεν έχει καλέσει ακόμα κάποιο στέλεχος της ΓΣΕΕ για να ρωτήσει περί του θέματος;

    - Γιατί κανένας δημοσιογράφος οποιουδήποτε καναλιού δεν έχει καλέσει τον πρώην στενό συνεργάτη, Πολυζωγόπουλο να πει τη γνώμη του;

    - Γιατί τέτοια ομερτά σιωπής υπέρ της Αγίας Οικογενείας των Εργατοπατεράδων;

    aman to mati mou




    To Mega δεν «τόλμησε» να αποδεχτεί την παραίτηση Καμπουράκη!


    Φοβήθηκαν εκεί στο Mega να κάμουν αποδεκτή την παραίτηση
    του επιπόλαιου και λαλίστατου,
    γκαφατζή και "πλακατζή" Καμπουράκη.
    Φοβήθηκαν γιατί θα τα κάμει κώλος έτσι και «βγει έξω».

    Καλύτερα μέσα στο μαντρί

    γιατί έχει φουρτούνα έξω.

    Προς το παρόν τον κρατάνε γιατί και αυτός τους κρατά σφιχτά.
    Ξέρουν ότι ξέρει!
    Το χειρότερο είναι ότι το dvd του Mega
    είναι το αμοντάριστο.






    Το Mega σκάνδαλο! Σόμπολε παραιτήσου!


    sofistis
    Το σκάνδαλο του ΜΕΓΚΑ έχει πλέον αποκαλυφθεί. Δεν πρόκειται για μια ροζ ιστορία αλλά για τη δράση του μεγαλύτερου καναλιού της χώρας πού πλήττει ευθέως τους θεσμούς και τη δημοκρατία. Τι περιμένει ο κ. Σόμπολος για να παραιτηθεί; Ποιος του έδωσε το δικαίωμα να νομιμοποιεί ως πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ με την παρουσία του και τις υπηρεσίες του μια «δημοσιογραφία» πού ντροπιάζει πρώτα απ όλους τους ίδιους τους δημοσιογράφους;
    Τα γεγονότα είναι γνωστά γνωστά. Η κα Τρέμη και τουλάχιστον ο Δ/ντής και πρώην σύζυγός της κ. Χρήστος Παναγιωτόπουλος είδαν το DVD. Αυτό έχει πλέον αποκαλυφθεί και το ομολογεί ο Καμπουράκης. Το ΜΕΓΚΑ σκάνδαλο αρχίζει λοιπόν σχεδόν δύο μήνες πριν πέσει ο Ζαχόπουλος στον ακάλυπτο. Αρχίζει απ τη στιγμή πού είδαν το DVD πού τους έδωσε η εκβιάστρια Τσέκου μαζί με τον συνεργάτη της και νομικό σύμβουλο της ΓΕΣΕΕ κ. Νικολουτσόπουλο και το έμπειρο δημοσιογραφικό μάτι τους διαπίστωσε, όχι μόνο ότι δεν «ρίχνει την κυβέρνηση» όπως τους υποσχέθηκαν, αλλά ότι είναι απλώς ροζ, άνευ ουδεμίας πολιτικής σημασίας, γιαυτό και το απέρριψαν..(!)
    Γιατί οι εντεταλμένοι του Μέγκα δεν ενημέρωσαν αμέσως τον εισαγγελέα για την επίσκεψη των εκβιαστών στο κανάλι τους πριν πέσει ο Ζαχόπουλος και άφησαν να εξελιχθεί ο εκβιασμός με συνέπεια τουλάχιστον δύο αυτοκτονίες; Μήπως οι εντεταλμένοι του ΜΕΓΚΑ, εκτός των άλλων, έχουν και ποινικές ευθύνες για συγκάλυψη εκβιασμού; Γιατί όταν έπεσε ο Ζαχόπουλος είπαν ψέματα ότι δεν είδαν το DVD; Μήπως γιατί αν ομολογούσαν ότι δεν υπήρχε πολιτικό θέμα δεν θα μπορούσαν να εκτελέσουν την σκοτεινή αποστολή τους; Τι επιδιώκουν όταν ακόμα και σήμερα βγαίνουν θρασύτητα και αναρωτιούνται για το τρομερό μυστικό πού κρύβει το κομμένο DVD ενώ έχουν δει ότι δεν κρύβει τίποτα; Άλλωστε το ίδιο DVD πού πήγε η Τσέκου στο ΜΕΓΚΑ πήγε και στον Θέμο! Ενδεχομένως η ίδια η Τσέκου, πριν ξεκινήσει για τα κανάλια, προσπάθησε να κόψει κάπως το πρόσωπο της. Αυτό είναι λογικό..
    Τι κάνει λοιπόν το ΜΕΓΚΑ; Ένα είναι βέβαιο. Ότι αυτό πού κάνει δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την δημοσιογραφία και την ενημέρωση. Απομένουν λοιπόν δύο τινά: Είτε προσπαθεί να απαξιώσει πλήρως την κυβέρνηση και να την ρίξει στον “ακάλυπτο”, είτε να την εκβιάσει. Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει. Είτε δηλαδή προσπαθεί να δρομολογήσει νέες πολιτικές εξελίξεις ερήμην του λαού, είτε τα συμφέροντα έχουν βάλει στο μάτι κάποια μεγάλα έργα και πακέτα.. Το πιθανότερο είναι να ισχύουν και τα δύο. Οι κυβερνήσεις, η πολιτική και οι πολιτικοί είναι τόσο τρομοκρατημένοι, ανίσχυροι και ανίκανοι μπροστά στην δικτατορία των καναλιών και των μεγάλων συγκροτημάτων του τύπου, που όχι μόνο πέφτουν σαν ώριμα φρούτα, αλλά και την τελευταία στιγμή, μόλις πριν ακουστεί ο γδούπος τους στον ακάλυπτο, προλαβαίνουν να υπογράφουν και ένα δυό μεγάλα έργα για αυτούς πού τους έσπρωξαν..
    Σόμπολε παραιτήσου!




    Ήρθε η ώρα του Νικολουτσόπουλου.


    Ο κολλητός του Λοβέρδου.
    Ο βολεμένος του Πολυζωγόπουλου.
    Το φιλαράκι του Θέμου.


    Ξέρουμε ξέρουμε.

    Η έννοια της συλλογικής ευθύνης ισχύει μόνο προς την πλευρά της "επάρατης" Δεξιάς. "Αυτή είναι η Δεξιά" φωνάζει με μάτι που γυαλίζει, ο Κανελάκης(αυτός, τι πίνει και δε μας δίνει;). Οι φίλοι και τα μέλη έχουν απαλλαχθεί προ πολλού από κάθε ευθύνη. Πήραν την απαλλαγή από τη σημαία! Για τους "αποχαρακτηρισμούς" Ζαχόπουλου φταίει όποιος ψήφισε ΝΔ. Τα παιχνίδια με συμβασιούχους, παρακολουθήσεις και εκατομμύρια €, της πράσινης παρέας, δεν αφορούν καν την παρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΟΙΑ ΕΣΗΕΑ;
    ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟ ΣΟΜΠΟΛΟ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ?

    ΠΟΙΟ ΕΣΡ?

    ΤΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ;


    ΓΙ' ΑΥΤΑ ΝΑ ΑΗΔΙΑΖΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  17. Η Τσέκου λέει αλήθεια, δεν έδωσε το DVD, το έδωσε όμως κρυφά ο δικηγόρος Νικολουτσόπουλος και ζήτησε χρήμα. Ίσως εν γνώσει της μικρής, αλλά αυτή δεν ήταν σε θέση να διαπραγματευτεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στον 10.46

    καμια αντιρηση ! οποιοι ειναι αυτοι που νομιζουν οτι ελεγχουν τα μεσα μαζικης ενημερωσεις!

    ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ.

    ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ.

    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΑΝΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ..

    ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

    Ευχαριστω.

    ΜΙΑ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΗΣ.



    \

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΓΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΗΔΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ,ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΑΚΗ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. O MEGA-λος ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ

    Ο ΜΕΓΚΑ-λος ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ

    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ..

    «Η μεγαλύτερη επιχείρηση μίζας"


    «Η μεγαλύτερη επιχείρηση μίζας, πιέσεων και εκβιασμών έχει στηθεί εδώ και χρόνια σε μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα. Σε άρθρα της, σε σχόλια, σε ρεπορτάζ, αναγνωρίζεις αμέσως το μήνυμα: « Δώστε μας προμήθεια , αλλιώς σας χαλάμε τη δουλειά». Φυλλομετρούσαμε χθες τις σελίδες , τα άρθρα και τους …υπαινιγμούς της μεγάλης εφημερίδας. Και καταγράψαμε άπειρους εκβιασμούς σε επιχειρηματίες «που δεν τα ακούμπησαν ακόμη», ύμνους σε μεγάλους προμηθευτές που υπέκυψαν και ενίσχυσαν τους ήδη φουσκωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς των ηγητόρων της μεγάλης εφημερίδας και υπονοούμενα για άλλους επιχειρηματίες που δεν προσήλθαν να προσκυνήσουν εμπράκτως τον άπληστο δημοσιογραφικό παράγοντα! Έναν αδίστακτο άνθρωπο με σωρεία συμμετοχών σε επιχειρήσεις – εξεβίαζε την συμμετοχή του σε αυτές τις επιχειρήσεις – έναν άνθρωπο που επαίρεται ότι: «Ναι , ρε, έχω τραπεζικούς λογαριασμούς και στην Αγγλία και στην Αμερική και άμα θέλετε να σας δώσω και τους αριθμούς των λογαριασμών μου»!!!

    Αυτά έγραφε το «Αντι» σε παλαιότερο τεύχος του.
    η «μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα» δεν είναι το ΘΕΜΑ. Είναι το ΒΗΜΑ. Και ο «άπληστος δημοσιογραφικός παράγοντας», δεν είναι ούτε ο Θέμος, ούτε ο Μάκης. Είναι ο κ. Σταύρος Ψυχάρης.

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ
    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΙΖΑΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΓΥΡΩ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ.

    ΟΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ
    ΕΧΟΥΝ ΧΩΣΗ ΔΙΣ ΜΑΥΡΑ ΣΕ ΕΚΔΟΤΕΣ
    ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ
    ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΟ DEAL ME THN RWE.

    ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΟΛΕΣ
    ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ,ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ.

    ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ..
    ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ "ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ"
    ΑΛΛΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ "ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ"
    ΑΛΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΕΡ
    ENDESA-MYTIΛΗΝΑΙΟΥ,ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ.
    ΑΛΛΟΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.
    ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο Λαμπράκης πίσω και πάνω από το κύκλωμα του εκβιασμού Ζαχόπουλου.


    «WaterGate των νταβατζήδων» η υπόθεση Ζαχόπουλου.
    Ο Λαμπράκης είναι ο πλέον κερδισμένος από το κύκλωμα του εκβιασμού που στήθηκε γύρω από το «ηθικό παράπτωμα» του Ζαχόπουλου. Αυτός βρίσκεται πίσω και από τις Vodafone υποκλοπές που δεν πήγαν και τόσο καλά. Τον τσάκωσαν νωρίς. Υπήρχε όμως και εφεδρικό σχέδιο, καλά οργανωμένο:παρακολουθήσεις με κάμερες, δημοσιογραφικά μαγνητοφωνάκια, φωτογραφήσεις και κάθε είδους στενό μαρκάρισμα ανθρώπων κοντά στον Καραμανλή. Κανονικά η υπόθεση αυτή, θα έπρεπε να βαφτιστεί:«WaterGate των νταβατζήδων». Γι’ αυτό και η οργανωμένη σεναριολογία ξαφνικά, ανασύνθεσης του πολιτικού σκηνικού με πολιορκητικό κριό το χοντροΒενιζέλο.
    Τα πάντα δείχνουν κύκλωμα εκβιαστών που ξέρει να κάνει καλά τη δουλειά του, στην υπηρεσία των νταβατζήδων και υποβοηθούμενο από υπόγειες και ανώμαλες διασυνδέσεις ακροδεξιών και πασοκικών παρακρατικών κέντρων. Στόχος και να τα παίρνουν και να ρίξουν τον Καραμανλή.
    Αρχίζει όμως να αποκαλύπτεται η επιβλητική παρουσία του συνήθως υπεράνω πάσης υποψίας, Χρηστάρα του Λαμπράκη. Εδώ κάποιος πάει για σεξ και απέξω τον καταγράφει ολόκληρο βαν. Ο ανακριτής είναι πεπεισμένος ότι η Εύη Τσέκου δεν δρούσε μόνη της. Μπλέκονται σοφέρ, δικηγόροι, εργατολόγοι, μεγαλοστελέχη, Δήμητρες και λοιπές πρακτορικές συνομοταξίες!
    Ο Λαμπράκης εκβίαζε πολύ καιρό τώρα το Ζαχόπουλο και ρουφούσε χρήμα του δημοσίου. 170 εκατομμύρια € ρούφηξε, εκβιάζοντας και πάλι δεν τον έφταναν. Ο πόλεμος μεταξύ των βαρόνων της ενημέρωσης προβλέπεται αδυσώπητος. Όσο για το βίντεο που η Τρέμη επιμένει ότι δεν το πήρε. Να κι αν το πήρε να κι αν δεν το πήρε. Ο Χρηστάρας το είχε ήδη. Ο μεγαλύτερος εκβιαστής στην ιστορία της Ελλάδας, πιάστηκε στα πράσσα, αλλά δεν πρέπει να το λέμε γιατί είναι "ο γέροντας του πολιτισμού μας". Όσο για τους εμπλεκόμενους θα δούμε μάλλον να προστατεύουν τον μέγα εκπολιτιστή. Τώρα ήρθε η ώρα και για το Πασόκ να γλιτώσει από αυτό το βραχνά. Αν και θεωρείται ότι άλλη μια φορά θα ταχθεί με τα συμφέροντα των νταβατζήδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΟΙΟΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ
    ΧΩΡΑΣ?

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΡΗ...

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΜΕ ΤΟ
    ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ..

    ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ ΟΠΩΣ
    Ο ΣΗΜΙΤΗΣ.

    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ..




    ΟΙ ΑΘΩΕΣ "ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΕΣ" ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
    ΜΠΟΜΠΟΛΙΤΣΑ,ΛΑΜΠΡΑΚΩ,ΤΕΓΟΠΟΥΛΙΝΑ,
    ΚΤΛ..
    ΚΤΛ..
    ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ..
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ..
    ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ"..

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕΣ?
    ΠΟΣΑ ΤΡΙΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ?
    ΠΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ?
    ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ?
    ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ?
    "ΜΕ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ"?




    ΑΛΗΤΑΚΟ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΘΕΛΩ
    ΤΗΝ ΔΕΗ
    ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ
    ΤΑ ΚΑΖΙΝΑ
    ΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
    ΤΑ..
    ΤΟ..
    ΤΗΝ...
    TA EΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ
    ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
    ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ
    ΤΑ..
    ΤΟ..
    ΤΙΣ ΜΑΡΙΝΕΣ
    ΤΗΝ....
    ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ

    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ-ΤΖΕΚΟΥ

    ΔΩΣΤΑ ΜΟΥ
    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ...
    ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ


    ΕΝΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ 89
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ-EKBIASTES




    ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ
    ΝΕΑ,ΕΘΝΟΣ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,Ε.Τ.
    ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ
    ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΥΠΟΚΛΟΠΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΜΕ ΚΑΣΕΤΕΣ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ..
    ΑΘΩΕΣ..ΤΑΚΤΙΚΕΣ...ΤΣΕΚΟΥ..
    ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ?
    ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ "ΔΙΟΡΙΣΜΟ"?
    Η ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΙΣΩΣ Η ΤΣΕΚΟΥ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ
    ΣΑΝ "ΜΗΝΥΜΑ"..
    ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΑ τζεκο-ΜΜΕ-εκβιαστες
    "ΑΠΕΙΛΟΥΝ" ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

    «Η ηθική κοι-
    νωνία, η κοινωνία των αγ-
    γέλων εκμεταλλεύτηκε ένα
    ηθικό μου παράπτωμα, βρί-
    σκοντας την κατάλληλη πο-
    λιτική αποδοχή. Επεσα βορά
    στο στόμα των λεόντων. Ενα
    ηθικό παράπτωμά μου έδωσε
    την ευκαιρία σε εκβιαστές να
    αποκτήσουν υλικό. Μου ζήτη-
    σαν χρήματα και εμμέσως δι-
    ευκολύνσεις σε αρχαιολογικά
    θέματα. Αρνήθηκα να υποκύ-
    ψω. Μου έδωσαν και αριθμό
    λογαριασμού που ανήκε σε
    έναν από τους πρωτεργάτες.
    Το υλικό αυτό βρήκε ευήκοα
    πολιτικά ώτα προκειμένου να
    γίνει πιο εύπεπτος ο πολιτικός
    εκβιασμός. Αρκεί ένα λάθος,
    άραγε, στην τέλεια κοινωνία
    μας για να σπιλώσουμε, να
    διαγράψουμε μια ζωή;
    Ο μηχανισμός στήθηκε, με
    σκοπό μια ολόκληρη ζωή αρ-
    χών και αγώνων να πέσει βορά
    στην αρένα. Δεν μπόρεσαν να
    με σπιλώσουν πολιτικά, θέλη-
    σαν να με εξαφανίσουν ηθικά.
    Θέλετε αίμα; Θέλετε κρέας
    στην αρένα; Θα το έχετε.
    Ζητώ συγγνώμη από όσους με
    αγάπησαν και με στήριξαν»

    ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ
    ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΗ..
    ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ
    ΟΚΤΩ

    ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ..ΚΑΤΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ.. ΑΙΜΑ..ΚΡΕΑΣ..ΜΥΑΛΑ.

    Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ
    ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΜΜΕ-ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ
    ΕΛΠΙΖΩ Η ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ


    "ΘΕΛΕΤΕ ΑΙΜΑ"?
    "ΘΕΛΕΤΕ ΚΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ"?
    "ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ"


    ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ...

    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ..
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ..
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ..


    ΑΞΙΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

    «Η ηθική κοι-
    νωνία, η κοινωνία των αγ-
    γέλων εκμεταλλεύτηκε ένα
    ηθικό μου παράπτωμα, βρί-
    σκοντας την κατάλληλη πο-
    λιτική αποδοχή. Επεσα βορά
    στο στόμα των λεόντων. Ενα
    ηθικό παράπτωμά μου έδωσε
    την ευκαιρία σε εκβιαστές να
    αποκτήσουν υλικό. Μου ζήτη-
    σαν χρήματα και εμμέσως δι-
    ευκολύνσεις σε αρχαιολογικά
    θέματα. Αρνήθηκα να υποκύ-
    ψω. Μου έδωσαν και αριθμό
    λογαριασμού που ανήκε σε
    έναν από τους πρωτεργάτες.
    Το υλικό αυτό βρήκε ευήκοα
    πολιτικά ώτα προκειμένου να
    γίνει πιο εύπεπτος ο πολιτικός
    εκβιασμός. Αρκεί ένα λάθος,
    άραγε, στην τέλεια κοινωνία
    μας για να σπιλώσουμε, να
    διαγράψουμε μια ζωή;
    Ο μηχανισμός στήθηκε, με
    σκοπό μια ολόκληρη ζωή αρ-
    χών και αγώνων να πέσει βορά
    στην αρένα. Δεν μπόρεσαν να
    με σπιλώσουν πολιτικά, θέλη-
    σαν να με εξαφανίσουν ηθικά.
    Θέλετε αίμα; Θέλετε κρέας
    στην αρένα; Θα το έχετε.
    Ζητώ συγγνώμη από όσους με
    αγάπησαν και με στήριξαν»

    ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ
    ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΗ..
    ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ
    ΟΚΤΩ

    ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ..ΚΑΤΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ.. ΑΙΜΑ..ΚΡΕΑΣ..ΜΥΑΛΑ.

    Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ
    ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΜΜΕ-ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ
    ΕΛΠΙΖΩ Η ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ


    "ΘΕΛΕΤΕ ΑΙΜΑ"?
    "ΘΕΛΕΤΕ ΚΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ"?
    "ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ"


    ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ...

    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ..
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ..
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ..


    ΑΞΙΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΡΕ ΑΓΑΘΟΜΟΥΝΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΣΗ?
    ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΤΙ "ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΣ"
    ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΟΥ
    ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

    ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ
    ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΜΟ..
    ΧΑΧΑΧΑ

    ΤΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ
    ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ

    ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ..
    ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ.."ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ"
    ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΑ
    ΤΟ ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ
    ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ...ΕΠΕΙΔΗ
    ΓΑΜΗΣΕ ΤΗΝ ΤΖΕΚΟΥ..Ο ΖΑΧΟ
    ΧΑΧΑΧΑ

    Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ..
    ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕGA-λειο ΣΟΥ..

    23 Ιανουάριος 2008 11:09 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ ΣΤΟ ALPHATV

    «Τα σύγχρονα ανάκτορα, η σύγχρονη καμαρίλα και η σύγχρονη μπόχα είναι οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ και ορισμένοι δημοσιογράφοι που είναι προπαγανδιστές,εκβιαστες"

    TA EIΠΕ ΟΛΑ..
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    23 Ιανουάριος 2008 11:10 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΝΕΑ ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΑΓΩΓΟΣ.
    ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
    ΠΡΕΣΒΕΙΑ.
    ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΣΕΤΕΣ
    ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ.

    ΤΡΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ..


    ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
    ΜΠΟΥΣ-ΝΤΟΠΙΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ-ΝΤΑΒΑΔΩΝ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ-ΣΗΜΙΤΙΚΩΝ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    Ο ΑΓΩΓΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ..

    "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ
    ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΥΛΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ακριβά τανκς μας έφερε από τη Ρωσία, ο Καραμανλής, σύμφωνα με την «Πατσαβουροτυπία»!


    Η πατσαβούρα της «Ελευθεροτυπίας» βλέπει ότι είναι ακριβά τα τανκς που αγόρασε η κυβέρνηση από τη Ρωσία. Ταυτίζεται με τα αμερικανικά συμφέροντα και κόπτεται για το χρήμα που έχασε η συμμορία των μεγαλοεκδοτών-εκβιαστών. Προσβάλλονται οι διάφορες εταιρείες που συστεγάζονται στα κτίριά της, υπό την αθώα «προστασία» της. Απαιτούν επιστροφή στο καθεστώς Σημίτη με ανεξέλεγκτα εξοπλιστικά προγράμματα, με μαχητικά που θα πέφτουν από τα περιττά ηλεκτρονικά του Μπόμπολα, με πολυεθνικές μίζες και ανεξέλεγκτες αστρονομικές υπερκοστολογήσεις. Φανταστείτε ότι αυτά τα τανκς αγοράστηκαν χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων αλλά με απευθείας διακρατικές συμφωνίες. Δηλαδή θίχτηκαν άμεσα τα συμφέροντα των εμπόρων όπλων που κρύβονται πίσω από τα μεγαλοεκδοτικά τζάκια και…… χρηματοδοτούν την καταγραφή κάθε ύποπτης περιπέτειας μεγαλοστελέχους της κυβέρνησης. Βάλανε οι παρακρατικοί νταβατζήδες την πατσαβούρα, να «φωνάξει». Τους πάτησε τον κάλο ο Καραμανλής. Χωρίς να μας πει πόσο κόστισαν ανάλογες αγορές από αμερικάνικα τραστ. Όλο το σήριαλ με το Ζαχόπουλο ήταν «κατασκευασμένο» από τα τζάκια των εκδοτών-εμπόρων όπλων για να «τιμωρήσουν» το θράσος του Καραμανλή. Η προσπάθεια αυτοκτονίας του Ζαχόπουλου, τους χάλασε τα σχέδια

    Φανταστείτε ότι αυτά τα τανκς αγοράστηκαν χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων αλλά με απευθείας διακρατικές συμφωνίες. Δηλαδή θίχτηκαν άμεσα τα συμφέροντα των εμπόρων όπλων που κρύβονται πίσω από τα μεγαλοεκδοτικά τζάκια και…… χρηματοδοτούν την καταγραφή κάθε ύποπτης περιπέτειας μεγαλοστελέχους της κυβέρνησης.


    Βάλανε οι παρακρατικοί νταβατζήδες την πατσαβούρα, να «φωνάξει».

    Όλο το σήριαλ με το Ζαχόπουλο ήταν «κατασκευασμένο» από τα τζάκια των εκδοτών-εμπόρων όπλων για να «τιμωρήσουν» το θράσος του Καραμανλή

    23 Ιανουάριος 2008 11:06 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Η Μαφία των Αρχινονών της Ελλάδας και οι εκβιαστικοί μηχανισμοί.


    Η Όλγα, η σκυλίτσα του Μπόμπολα, ενημέρωσε αμέσως μόλις κατάλαβε την σπουδαιότητα του υλικού που υφάρπαξε, το Mεγάλο Αφεντικό. Ο Αρχινονός της Ελλάδας και η υπόλοιπη Μαφία, ποτέ δεν έχουν εγκαταλείψει τα σχέδια αποσταθεροποίησης του Καραμανλή και άδραξε την ευκαιρία για σκηνοθεσία εκβιασμών....το αγαπημένο τους χόμπι άλλωστε.

    Οι νταβατζήδες είχαν στήσει το κύκλωμα παρακολούθησης Καραμανλή σε συνεργασία με την Αμερικάνικη Πρεσβεία πολύ πριν τη γνωστή περίοδο των υποκλοπών. Παλαιότερα μεσολαβούσε "αυθόρμητα" η "17η Νοέμβρη". Τώρα υπάρχουν άλλες μέθοδοι χειραγώγησης του συστήματος!
    Κάτι σούρτα φέρτα του Καραμανλή με Ρώσους, είχαν τρομάξει το "γοητευτικό" κόσμο του Επενδυτή-Νταβατζή. Ο Καραμανλής τόπαιζε ανεξάρτητος, οπότε πρέπει να του ψήσουν το ψάρι στα χείλη. Δεν τους έβγαινε εύκολα, οπότε ενεργοποίησαν κλασικούς μηχανισμούς παρακολούθησης με ρουφιάνους, κοριτσάκια, λεσβίες και αγοράκια για να εκβιάζουν ένα σύστημα που θεωρούν ότι τους ανήκει άνευ όρων. Όσο πιο κοντά γίνεται στον Καραμανλή και στην Νατάσα, τόσο πιο καλά..
    Αμερική, CIA και τα δουλικά τους οι νταβατζήδες (θύματα συχνά και οι ίδιοι διαφόρων εκβιασμών "μυστικών" ή σκηνοθετημένων πληροφοριών). Έτσι δένεται το σύστημα. Τέτοιους εκβιασμούς με σεξουαλικό περιεχόμενο έχουν υποστεί όλοι οι Πρωθυπουργοί μας, μετά τη Χούντα. Άλλες τόσες (plus κοκαΐνες και αγοράκια) έχουν υποστεί και οι ίδιοι οι νταβατζήδες. Στημένη βρώμα και παγίδες δυσωδίας.
    Για διάλειμμα βάζουμε φωτιές και καίμε όλη την Ελλάδα.
    Ή εμάς ή τίποτα. Με τους Ρώσους ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο ΜΑΚΗΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ
    ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ
    ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ.

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΚΗΣ ΕΧΘΕΣ?

    ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ "ΡΕΠΟΡΤΑΖ" ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ?

    ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΥΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΠ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΟΥ?

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ?

    ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΝ?

    ΑΛΛΑ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ???

    ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

    ΜΑΚΗΣ
    Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΚΛΟΠΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ.
    Ο ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ
    ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ.




    ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ
    ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ
    ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ?
    ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ?
    ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ?
    ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΜΕ
    ΤΟ ΥΠΟΚΛΟΠΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ?

    ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ
    ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ?
    ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ?


    ΜΑΚΗ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ "ΥΛΙΚΟ"
    ΝΑ "ΚΑΨΕΙΣ" ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ
    ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ?
    ΕΙΝΑΙ "ΑΠΟΡΡΗΤΟ"?
    ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ
    ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ-ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ
    ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ?

    ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ..

    23 Ιανουάριος 2008 11:05 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    κυπατζηδες ολων των χωρων ενωθειτε.


    η ΕΣΗΕΑ ποτε θα παρει θεση, για
    τα προιοντα του υποκλοπικου παρακρατους που διακινουν τα μελη της?
    ουρλιαζεται για τις καμερες στους δρομους.
    οι καμερες στις κρεβατοκαμαρες δεν
    σας ενοχλουν?
    αει στο διαβολο αλητες.


    Η δημοσιογραφία σήμερα είναι η πλέον αποτρόπαια και ανεξέλεγκτη μορφή της εξουσίας και της παραεξουσίας. Είναι το λαρύγγι των νταβατζήδων της κοινωνίας, ο οχετός των πιο βρώμικων κυκλωμάτων και μυστικών υπηρεσιών, ιδιαίτερα οι μεγαλοδημοσιογράφοι και οι «σταρ» της «ενημέρωσης»: «βαποράκια» της εξουσίας είναι στις ποικίλες μορφές της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αγαπητοί μου φίλοι.
    Πάντα χρήσιμα συμπεράσματα και παρατηρήσεις στη διάθεση σας.
    Αξίζει να διαθέσετε δυο λεπτά από το χρόνο σας για να μελετήσετε το παρακάτω κείμενο.. Τα λέει όλα…
    Τα τσιμπούκια μου αρέσουν πολύ. Προχτές το απόγευμα ήμουν πολύ καυλωμένος και είπα να πάω σε ένα τσοντοσινεμά στον Πειραιά στην Φίλωνος. Έκατσα πίσω-πίσω. Ήταν ένας 50άρης ο οποίος χαίδευε τον πούτσο του πάνω απο το παντελόνι. Τον πλησίασα και έφτασα δίπλα του. Έβαλα το χέρι μου στον πούτσο του και άρχισα να τον χαιδεύω έντονα.
    Αυτός κατέβασε το φερμουάρ και τον πέταξε έξω. Είχε πούτσο όχι πολυ μεγάλο αλλά αρκετά χοντρό. Μου κατέβασε το κεφάλι στον πούτσο του και τότε άρχισα να τον γλύφω. Ήταν πολύ καυλωμένος και του άρεσε τόσο πολύ η πίπα που βογγούσε. Τότε ήρθε δίπλα ένας στην ηλικία μου (γύρω στα 52) με τον πούτσο έξω και άρχισε να σπρώχνει το κεφάλι μου στο δικό του πούτσο. Έκατσα στα γόνατα και άρχισα να τσιμπούκωνω μια τον ένα και μια τον άλλο. Κάποια στιγμή το πενηντάρης με έχυσε στη μάπα και έφυγε. Τότε ήρθε και ένας άλλος γύρω στα 55 με μία τεράστια πούτσα που δυσκολευόμουν να την βάλω στο λαιμό μου. Ο ένας έριχνε πουτσοσκάμπιλα και ο άλλος μου τον έβαζε με΄χρι το λαιμό μέχρι που με έχυσαν και οι 2. Έχυσα και γω και έφυγα ευχαριστημένος απο το σινεμα.

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. babis ξέρεις πόσο τον έχει ο λογιστής από την Βέροια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Και να μην είχαν δει το DVD, η αιτιολογία τους ότι δεν το παρέλαβαν/είδαν ήταν ότι το περιεχόμενο ήταν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ερωτικό. Άρα ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ τα σχόλια περί ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΩΝ από το ΜΕΓΚΑ ήταν ΩΜΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ κατά της κυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μα ακριβώς ο αρχικός μηντιακός εκβιασμός, είναι οι θεωρίες περί Πολιτικών προεκτάσεων του Μέγκα, ήδη από τισ 27 Δεκεμβρίου!! Άρα? Μάλλον ήξεραν ολόκληρο το περιεχόμενο.. Και όχι μόνο ό Θέμος όπως λέει η Τσέκου! Για το αμοντάριστο λέμε, έ?...

    www.kafeneioskepseon.blogspot.com


    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. τα λερωμενα τ απλυτα τα ξεμονταρισμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση