GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγροτικό blog...

. ΣΥΝΕΧΗΣ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ – ΣΧΟΛΙΩΝ – ΑΠΟΨΕΩΝ ΣΤΟ Agriculture 21 Ο αγροτικός τομέας στην Ελλάδα του 21ου αιώνα. http://agro-gr.blogspot.com/ Το...

.
ΣΥΝΕΧΗΣ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ – ΣΧΟΛΙΩΝ – ΑΠΟΨΕΩΝ ΣΤΟ Agriculture 21
Ο αγροτικός τομέας στην Ελλάδα του 21ου αιώνα.
http://agro-gr.blogspot.com/
Το blog αγροτικού διαλόγου που έλειπε…

agriculture21

5 σχόλια

  1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ BLOG, OMΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΟ press-gr ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΚΤΑΣΗ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΜΑΣ.
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ
    ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ
    ΠΩΣ Π.Χ ΠΕΡΥΣΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΤΡΕΜΑ, 30 ΤΟΝΝΟΥΣ ΝΑΙ,ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΟΝΝΟΥΣ ΒΑΜΒΑΚΙ
    ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ!

    ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΟΥ,
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. A Π Ο Κ Λ Ε Ι Ε Τ Α Ι !

    ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυο Πασοκοδικηγόροι και μία Πασοκατζού είχαν σχέση με τους φασίστες του ΛΑΟΣ!!!

    Να υπενθυμίσω κάτι σε όλους. Ποιο κανάλι έπαιζε συνέχεια Καρατζαφέρη προεκλογικά; Ε; Το Πασοκοκάναλο Μέγκα!!!

    Ποιο κόμμα στήριζε το ΛΑΟΣ στις εκλογές του 2004 και του 2007; Ε; Ε; Το "δημοκρατικό" ΠΑΣΟΚ!!!

    Ε, ρε γλέντια!!!

    11:29 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Κοινή δράση ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ για "να ρίξουν τον Καραμανλή"!

    εθνικο-σολιαλ-ληστες

    Η απόπειρα αυτοκτονίας του Ηρακλή Κουτελίδη «φωτίζει» ακόμα περισσότερο τα αυτονομημένα παρακρατικά κέντρα που κάνουν «πάρτι» στην Ελλάδα και που θεώρησαν ότι ήρθε η στιγμή «να ρίξουν την Κυβέρνηση Καραμανλή». Με υλικό παρακολουθήσεων, εκβιασμών, διορισμών και διευκολύνσεων…..αυτά ξέρουν, αυτά κάνουν. Χουντικοί σε κοινή δράση με το πράσινο παρακράτος και νεοφασίστες παραταγμένοι πίσω από πασοκικά αυτονομημένα τμήματα της ΕΥΠ. Βρώμα και δυσωδία που συγκαλύπτεται απόλυτα από τα «δημοκρατικά» μέσα παραπληροφόρησης και διαστρέβλωσης γιατί το παράνομο υλικό τους εξυπηρετεί και τα σχέδιά τους.

    Πίσω από την Τσέκου σε πρώτη φάση διαπλέκονται τρεις δικηγόροι: Χρήστος Νικολιτσόπουλος(καταπράσινος κολλητός του Πολυζωγόπουλου, νομικός σύμβουλος της ΓΣΕΕ:το κλειδί των εξελίξεων), Ηρακλής Κουτελίδας(κουμπάρος της Τσέκου, συνεργάτης του Πλεύρη(ΛΑΟΣ)) και Δημήτρης Μπαλέρμπας(καταπράσινος συνεργάτης του Πλεύρη, φίλος του Μπαρλέμπα και του Νικολιτσόπουλου).

    Βλέπουμε τη θαυμαστή διαπλοκή ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ που έχει σαν σκοπό να ρίξει τον Καραμανλή, χωρίς να υπολογίζονται ενδιάμεσες παρενέργειες και συνέπειες. Εξάλλου δεν ήταν η πρώτη φορά που τα δύο αυτά κόμματα συνεργάζονται αρμονικά. Οι επαφές έχουν παρελθόν και μέλλον. Κομβικό σημείο ήταν οι τελευταίες Δημοτικές-Νομαρχιακές εκλογές όπου συνεργάστηκαν άψογα για ανταλλαγές ψήφων στο δεύτερο γύρο σε περιοχές όπου η ΝΔ αναμένονταν να πιάσει κάτω του 42%. Τα περισσότερα ανταλλάγματα δεν τα βλέπουμε αλλά είναι φανερή η υποστήριξη που παρέχεται στο κόμμα του Καρατζαφέρη από τα φιλοπασοκικά μέσα ενημέρωσης.

    Και οι τρεις δικηγόροι(παρέα της Ευούλας) θα λάμβαναν κλήσεις από τον ανακριτή τη Δευτέρα.

    Ο Κουτελίδας άφησε το στίγμα του με τρεις πανομοιότυπες επιστολές, προς Πλεύρη, Γεωργιάδη και Ματζουράνη(μπουμπούκια και οι τρεις) στις οποίες δηλώνει αθώος και ρίχνει όλες τις ευθύνες στην Τσέκου για το στήσιμο «της παγίδας». Το κρίσιμο σημείο όλων των ενεργειών τους ήταν η κοινή επιθυμία τους να καταστρέψουν το Ζαχόπουλο και ο διακαής πόθος τους, «να ρίξουν την Κυβέρνηση Καραμανλή». Δεν μας λένε όμως τίποτα για τα «ευήκοα πολιτικά ώτα» που συντονίστηκαν με τη δράση τους. Δεν μας λένε πότε έμαθαν το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ τα «τεκμήρια» της δράσης τους. Είναι σίγουρο ότι ο Νικολιτσόπουλος ειδοποίησε αμέσως τον Πολυζωγόπουλο και ο Κουτελίδης ενημέρωσε αμέσως τον Πλεύρη. Βλέπουμε ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ σε παράλληλο βρώμικο βίο.

    Μια παρατήρηση:έτσι και ο Νικολιτσόπουλος ήταν κολλητός οποιουδήποτε Νεοδημοκράτη (όχι απαραίτητα μεγαλοστελέχους), σήμερα θα σείονταν η Ελλάδα για το «παρακράτος της

    11:31 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Προστατεύουν» τους εκβιαστές-δικηγόρους οι νταβατζήδες.


    αυτό δε λέγεται συγκάλυψη και υπόθαλψη εγκληματιών;
    Τα παρακρατικά κέντρα ενημέρωσης και διαστρέβλωσης
    επιχειρούν να κουκουλώσουν τις σχέσεις Γιωργάκη και Πολυζωγόπουλου
    με τους εκβιασμούς Ζαχόπουλου.

    «Επιχείρηση συγκάλυψης» πραγματοποιούν τα νταβατζίδικα κέντρα παραπληροφόρησης σε ότι αφορά σε ότι αφορά τη σχέση που έχουν με τον εκβιασμό του Ζαχόπουλου, οι περίεργοι δικηγόροι της «σκληρά εργαζόμενης νέας» Τσέκου. Πουθενά δεν βλέπουν οι νταβατζήδες τον πανίσχυρο Νικολιτσόπουλο και τους δεσμούς αίματος που αυτός έχει με τον πρώην ΓΣΕΕ, Πολυζωγόπουλο.
    Είναι πλέον φανερό ότι ο Γιωργάκης Παπανδρέου, γνώριζε την υπόθεση, τουλάχιστον 15 μέρες πριν την απόπειρα Ζαχόπουλου και θα την εκμεταλλεύονταν πολιτικά στη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό.

    Που σημαίνει ότι έχουν διαπράξει τα αδικήματα της παρασιώπησης εγκλήματος και υπόθαλψης εγκληματία (πλημμελήματα).

    Μεσολάβησε η απόπειρα αυτοκτονίας και άλλαξαν τα σχέδιά τους.

    Καταναλώνουν τόνους λάσπης για τον Ανδριανό, όταν ξέρουν πολύ καλά ότι ακόμα και αν πει το όνομα του δημοσιογράφου που έδωσε το ροζ dvd, αυτός όταν θα κληθεί από τον ανακριτή, απλούστατα θα επικαλεστεί το δημοσιογραφικό απόρρητο. Άρα μάπα το καρπούζι.

    11:31 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Η Μαφία των Αρχινονών της Ελλάδας και οι εκβιαστικοί μηχανισμοί.


    Η Όλγα, η σκυλίτσα του Μπόμπολα, ενημέρωσε αμέσως μόλις κατάλαβε την σπουδαιότητα του υλικού που υφάρπαξε, το Mεγάλο Αφεντικό. Ο Αρχινονός της Ελλάδας και η υπόλοιπη Μαφία, ποτέ δεν έχουν εγκαταλείψει τα σχέδια αποσταθεροποίησης του Καραμανλή και άδραξε την ευκαιρία για σκηνοθεσία εκβιασμών....το αγαπημένο τους χόμπι άλλωστε.

    Οι νταβατζήδες είχαν στήσει το κύκλωμα παρακολούθησης Καραμανλή σε συνεργασία με την Αμερικάνικη Πρεσβεία πολύ πριν τη γνωστή περίοδο των υποκλοπών. Παλαιότερα μεσολαβούσε "αυθόρμητα" η "17η Νοέμβρη". Τώρα υπάρχουν άλλες μέθοδοι χειραγώγησης του συστήματος!
    Κάτι σούρτα φέρτα του Καραμανλή με Ρώσους, είχαν τρομάξει το "γοητευτικό" κόσμο του Επενδυτή-Νταβατζή. Ο Καραμανλής τόπαιζε ανεξάρτητος, οπότε πρέπει να του ψήσουν το ψάρι στα χείλη. Δεν τους έβγαινε εύκολα, οπότε ενεργοποίησαν κλασικούς μηχανισμούς παρακολούθησης με ρουφιάνους, κοριτσάκια, λεσβίες και αγοράκια για να εκβιάζουν ένα σύστημα που θεωρούν ότι τους ανήκει άνευ όρων. Όσο πιο κοντά γίνεται στον Καραμανλή και στην Νατάσα, τόσο πιο καλά..
    Αμερική, CIA και τα δουλικά τους οι νταβατζήδες (θύματα συχνά και οι ίδιοι διαφόρων εκβιασμών "μυστικών" ή σκηνοθετημένων πληροφοριών). Έτσι δένεται το σύστημα. Τέτοιους εκβιασμούς με σεξουαλικό περιεχόμενο έχουν υποστεί όλοι οι Πρωθυπουργοί μας, μετά τη Χούντα. Άλλες τόσες (plus κοκαΐνες και αγοράκια) έχουν υποστεί και οι ίδιοι οι νταβατζήδες. Στημένη βρώμα και παγίδες δυσωδίας.
    Για διάλειμμα βάζουμε φωτιές και καίμε όλη την Ελλάδα.
    Ή εμάς ή τίποτα. Με τους Ρώσους ποτέ!

    11:32 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Γράφεις: Σήμερα τα 45αρια αντικαταστάθηκαν όπως φαίνεται από κάποιες πένες. Οι αντίπαλοι εξοντώνονται αλλιώς. Ηθικά
    Και συμφωνώ. Το έχω γράψει άλλωστε εδώ αλλά διαφορετικά.

    Όσο για το δημοσιογράφο που μέμφεσαι ήταν πολύ σοβαρό το θέμα για να το βγάλει χωρίς να ξέρει κανείς τίποτε. Όσο πιο πολύ προχωράει τόσο πιο πολύ θα διαπιστώνετε όλοι σας ότι βρισκόμαστε μπροστά σε καραμπινάτο εκβιασμό όχι του Ζαχόπουλου αλλά της Κυβέρνησης γανικότερα. Τι στοιχεία έχει η κυρία δεν το ξέρω. Σε κάθε περίπτωση όμως εγώ αν είχα την εξουσία να αποφασίσω τι θα γίνει θα έκλεινα την ίδια μέσα και τα αφεντικά της (γιατί μάλλον έχει πολλά) για εκβίαση και τους άλλους για τις κομπίνες που έχουν κάνει. Επίσης δε νομίζω ότι την έπαιξε στον άλλον γιατί δεν τη διόρισε. Τόσους και τόσους διόρισαν. Θα διόριζαν και αυτή. Απλά τον έπιασε από το γιακά και του είπε. Κοίτα τι δωράκια σου έχω. Ή μας κάνεις αυτό, το άλλο και το άλλο, ή σε καίμε. Τώρα επειδή δεν τους παίρνει να τα πούνε λένε για διορισμούς ρόζ σκάνδαλα και πράσινα άλογα. Εδώ παίζονται δις και τώρα που μιλάμε γίνονται διαπραγματεύσεις τι θα βγει τι δε θα βγει ποιος θα πάρει ποια δουλειά και τα σχετικά. Αυτό είναι το σκάνδαλο. Με μερικές κασέτες να εκβιάζεται η κυβέρνηση. Συγγνώμη αλλά είμαστε γελοίοι αν το ανεχόμαστε αυτό. Αυτό ρε σεις σημαίνει κατάλυση πολιτεύματος. Αυτού του Μπουρδελοπολιτεύματος που έχουμε και που το λέμε δημοκρατία, που ο θεός να την κάνει δημοκρατία. Στη δημοκρατία υπάρχου θεσμοί και κανόνες. Εδώ υπάρχουν λαμόγια νταβατζήδες κι εκβιαστές.

    11:32 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Οσιομάρτυρα πάνε να βγάλουν τα κανάλια και το Πασόκ, την Εύη.


    Κάθε εποχή έχει τους οσιομάρτυρές της. Η σημερινή έχει την Αγία Εύη. Πάνε να μας παρουσιάσουν το Ζαχόπουλο ως τέρας δύναμης, απληστίας, ραδιουργίας, σεξουαλικής πείνας και «διαφθοράς» .Έτσι συμφέρει την παντοδύναμη παραεξουσία και το νταηλίκι του συστήματος των καραδιεφθαρμένων νταβατζήδων. Η Εύη βρήκε τον αγαπητικό της. Αυτοί που εκμαύλισαν το κορίτσι και οργάνωσαν όλο το σχέδιο, το προστατεύουν, δια πυρός και σιδήρου. Ταυτίζονται ακόμα και στην υπερασπιστική γραμμή και αναρωτιούνται γιατί άραγε ένα φτωχό κορίτσι μπήκε φυλακή, όταν το μόνο που ήθελε ήταν μια θέση στον ήλιο του δημοσίου(στοιχείο της πνευματικής παράδοσης του Πασόκ) και στο κέντρο της Καραμανλικής παρέας(!); Εδώ το δαιμόνιο της παραπληροφόρησης, κόλλησε. Δεν μπορεί να δει ούτε την πράσινη αλητεία των δικηγόρων της ΓΣΣΕ, ούτε τη διατεταγμένη υπηρεσία παγίδευσης ενός κολλητού της «παρέας» Καραμανλή. Όλα σταματούν στην τεράστια εξουσία(!) που είχε ο Ζαχόπουλος και στην τιμιότητα(!) της σκληράς εργαζόμενης Πασοκατσούς στο δημόσιο(!)
    Η «τίμια» Ευούλα κρατούσε ένα dvd και εκβίαζε στα κανάλια. Τα κανάλια μόνταραν το dvd και παρέδωσαν ό,τι ήθελαν στο Μαξίμου για να σκηνοθετήσουν το «ροζ» σίριαλ. Κρατάνε με ακριβώς τον ίδιο τρόπο ολόκληρο το dvd (αμοντάριστο) και εκβιάζουν την Κυβέρνηση με υπονοούμενα για το τι λένε «οι εραστές» για τον Καραμανλή. Η Κυβέρνηση λέει, έτσι αποφάσισε η διαπλοκή, τρέμει τις αποκαλύψεις. Φοβάται το περιεχόμενο των συνομιλιών «των εραστών»…..Μπούρδες!
    -«Διόρισέ με κοιλαρά μου στο δημόσιο, την κακομοίρα τη συμβασιούχα του σεξ»
    -«κοπέλλα μου, η Ανέμη της Νατάσας και οι «ΕΓΕΣ» του Τσαντέϊκου παίρνουν μη κυβερνητικές επιχορηγήσεις»….και άλλες σπαρταριστές σαχλαμάρες, αποκαλύπτονται στο περιθώριο του σεξ μεταξύ ενός «πανίσχυρου» Δεξιού και μιας «σκληρά εργαζόμενης στον στοματικό έρωτα» πασοκοπρακτόρισσας
    Στον επόμενο τόνο είναι ικανοί να ανακηρύξουν την Ευούλα, Αγία των «κακομοίρηδων» Διορισμένων στο Δημόσιο……εκεί θα οδηγηθούμε αν δεν επέμβει ένας βαρβάτος Εισαγγελέας να καλέσει την πράσινη συμμορία της ΓΣΕΕ για να ξετυλίξει το κουβάρι των εκβιαστών.

    11:34 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Η σπείρα των εκβιαστών ακουμπά ΠΑΣΟΚ.


    Χθες ο αντίπαλος πλήρωνε με τη ζωή του
    Σήμερα με την ηθική εξόντωσή του.
    Από την πρώτη στιγμή υποστήριξε την ύπαρξη σπείρας εκβιαστών στην υπόθεση Ζαχόπουλου και καυτηρίασε την ύποπτη στάση του «δημοκρατικού» τύπου των νταβατζήδων που υποστήριζαν διάφορες σαχλαμάρες για την Εύη, πέραν του ολοφάνερου. Της ενεργούς δηλαδή συμμετοχής σε κύκλωμα και της ίδιας. Επίσης αναδείξαμε τα ψέματα της Εύης και του περίφημου δικηγόρου Χρήστου Νικολιτσόπουλου. Οι νταβατζήδες μόλις σήμερα βλέπουν εκβιασμό! Η υπόθεση δεν τους πήγε στην αυλή του Καραμανλή αλλά τους οδηγεί κατευθείαν στην αυλή του Παπανδρέου και στον κολλητό του, Πολυζωγόπουλο. Στο βάθος του κήπου κρύβεται και πάλι ο καταπράσινος ήλιος του Πασόκ. Δε μπορούν να συνέλθουν από την ήττα των εκλογών και χρησιμοποιούν κάθε πρακτική για να αποδυναμώσουν προσωπικά τον Καραμανλή.
    Μόλις σήμερα τα «ΝΕΑ του Λαμπρακιστάν» βλέπουν την Κυβέρνηση να κάνει στροφή στο χειρισμό της υπόθεσης, προβάλλοντας πλέον την εκδοχή της δράσης κυκλώματος που είχε στοχοποιήσει τον πρώην γενικό γραμματέα.
    Νομίζουμε ότι τώρα, σε ανακριτικό επίπεδο, η υπόθεση πάει να κάτσει στις πραγματικές της πολιτικές διαστάσεις. Φυσικά και η Τσέκου και ο Ζαχόπουλος πρέπει να μιλήσουν αλλά και όλοι οι φάκελοι που χειρίστηκε ο πρώην Γενικός Γραμματέας πρέπει να ανοίξουν.

    Αποδείχτηκε για άλλη μια φορά όμως το θράσος των νταβατζήδων και των κονδυλοφόρων τους. Τη στιγμή που όλα δείχνουν πράσινη σπείρα αυτοί διυλίζουν τα ψέματα γιατί τους έμειναν ο κώνωπας, η γκαμήλα και οι βαλίτσες γεμάτες πράσινο χρήμα από τα σιωπηρά σκάνδαλα Πασόκ. Αποσιωπούν την εμπλοκή των δικηγόρων και του Νικολιτσόπουλου γιατί μέχρι στιγμής, τους έχουν φανεί χρήσιμοι αλλά και επειδή αυτοί οδηγούν κατευθείαν στην τρύπα του Πασόκ. Αυτό το σενάριο τους έχει πανικοβάλει και γι’ αυτό υπάρχει αγωνία και μεθόδευση για αλλαγή της ατζέντας σε κατασκευασμένες ειδήσεις. Τα πάντα οδηγούν στην πολιτεία του συστήματος Πασόκ που κατασκοπεύει, υποκλέπτει και φακελώνει τους συνεργάτες του Καραμανλή και πολλούς Έλληνες που τολμούν να μην ανήκουν στους «φίλους και μέλη». Αυτό το κύκλωμα που δρα ανενόχλητο και σχετίζεται με πράσινα, παρακρατικά και αυτονομημένα πρακτοριλίκια αποδείχτηκε ότι μπορεί να κάμει μεγάλη ζημιά στον κανακάρη και στο εκβιαστικό κύκλωμα του γοητευτικού κόσμου του «Επενδυτή-Νταβατζή».

    Οι πρακτορίσκοι του συστήματος Πασόκ βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και δεν περίμεναν τέτοιο ανάποδο γύρισμα. Παραγράφουν με υπερβολικά άκομψο τρόπο τη συλλογική μνήμη και κρίση. Καθυβρίζουν την κοινωνία και τους πολίτες, που περίμεναν από το Πασόκ ένα ειλικρινές συγνώμη για τις τεράστιες ευθύνες του, στην παρακμή της ελληνικής κοινωνίας και όχι βυζαντισμούς, παρακολουθήσεις και εξευτελισμούς συμβασιούχων και γραμματέων.

    Οι πράσινες ακρίδες προτίμησαν το δρόμο της λάσπης, της κακοποίησης των γεγονότων και της ραδιουργίας. Ο Παπανδρέου αποδεικνύεται ότι είναι πράγματι μικρός, ασήμαντος και υποχείριο Καρχιμάκηδων-Κλουζώ και ανήθικων συνδικαλιστών πρακτόρων που έχουν πιστέψει ότι με την ανηθικότητά τους θα ρίξουν «τη χούντα του Καραμανλή». Και το χειρότερο. Το έχει πιστέψει και ο ίδιος ο Γιωργάκης.

    11:36 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Οι ρόμπες της παραπληροφόρησης επιδίδονται σε έναν αγώνα απεριόριστης διαστρέβλωσης για να μας πείσουν ότι ο Ζαχόπουλος ήταν υπερυπουργός και μάλλον υπερπρωθυπουργός της Ελλάδας. Όλες οι κρυφές εξουσίες της χώρας περνούσαν από το ραδιούργο Αδάμ γκόμενο της Εύης.
    Είχε τεράστια ισχύ, απόλυτη παντοδυναμία και παντός είδους υπερεξουσίες. Ήταν καραδεσπότης του ελληνικού πολιτισμού και εκπροσωπούσε όλο το αρχαίο κακό, διαχειριζόμενος εν λευκώ τα δις της Ευρώπης.
    Αλλά….υπάρχει ένα τεράστιο αλλά:
    1ον Δε μπορούσε να διορίσει τη γκόμενα στο δημόσιο, ενώ είχε διορίσει δεκάδες χιλιάδες γαλάζια παιδιά και
    2ον Δεν είχε 200 χιλιάρικα να της δώσει, να βγάλει το σκασμό, ενώ είχε ξεφύγει τελείως στις μίζες και στο φαγοπότι του δημόσιου χρήματος!!!!!!

    11:36 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Κλίμα απογοήτευσης στο Μπομπολέϊκο.


    Κλίμα απογοήτευσης επικρατεί αυτή την στιγμή στην αυλή του Μπόμπολα. Είχαν υπερεκτιμήσει μια ΣΠΕΙΡΑ κοινών εκβιαστών στο πρόσωπο μιας Ευούλας. Άνθρακες ο θησαυρός που θεώρησαν ότι θα «γκρεμίσει τον Καραμανλή». Τσάμπα τα Κυριακάτικα πρωτοσέλιδα που μιλάνε για "πανικό αστο Μαξίμου". Έτσι θέλουν να πιστεύουν οι μεγιστάνες των δελτίων ειδήσεων. Οι τρομοκρατημένες Κυβερνήσεις βολεύουν το χυδαίο σύστημα της διαπλοκής. Είναι συνηθισμένος ο Μπόμπολας στον εκχυδαϊσμό της πολιτικής ζωής για να υπερασπιστεί τα συμφέροντά του(βλέπε βρώμικο 89).
    Πόνταρε όμως σε λάθος άλογο που του βγήκε και ανόητο. Η σημερινή υπερασπιστική γραμμή της Ευούλας ήταν από αστεία έως γελοία. Αν την σκαπουλάρει και ο Ζαχόπουλος και πάλι την έκατσαν. Ακόμα και αν έχει πέσει θύμα εκβιασμών από τη ΣΠΕΙΡΑ της Ευούλας με αποτέλεσμα κακοδιαχείριση και αποχαρακτηρισμούς εκτάσεων από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, πρόεδρος του οποίου ήταν ο Ζαχόπουλος. Τα πανίσχυρα και διεφθαρμένα ΜΜΕ αποφεύγουν να ασχοληθούν με το κύκλωμα των εκβιασμών, παίρνουν το μέρος της ΣΠΕΙΡΑΣ (κόρακας κόρακα, μάτι δε βγάζει) γιατί θεωρούν ότι έτσι πλήττεται περισσότερο η Κυβέρνηση. Σκηνικό στημένης παραπληροφόρησης. Η κοινή γνώμη επιτρέπεται να ασχολείται μόνο με ό,τι συμφέρει το θολό, βρώμικο και άπληστο «κόσμο του νταβατζή-επενδυτή

    11:37 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Οι ψευτο-σοσιαλιστές του Πασόκ τα βρίσκουν με τους εθνικο-σοσιαλιστές του ΛΑΟΣ.




    Σε μέγα σκάνδαλο που πλήττει άμεσα την εικόνα του Πασόκ τείνει να εξελιχθεί η υπόθεση Ζαχόπουλου. Όσοι διαθέτουν λίγη απλή λογική, έχουν ήδη αντιληφθεί και αυτό το παιχνίδι σκοταδισμού, εκπόρνευσης και απληστίας που παίζουν τα καναλαρχικά συμφέροντα, στην ίδια ευθεία με τα «δημοκρατικά» κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ!. Νομίζουν ότι ο λαός τρώει κουτόχορτο. Αλλά είπαμε αυτό το αποδεικνύουν, μόνο δημοκρατικές διαδικασίες όπως οι εκλογές. Στην προσπάθεια του, ο Γιωργάκης να πλήξει την εικόνα Καραμανλή, γιατί αυτό τους καίει, κατέφυγαν στην πλήρη απαξίωση της πολιτικής. Θίγουν υπολήψεις, καταπατούν ατομικά δικαιώματα, προσβάλλουν τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού και συνεργάζονται με το διάβολο που λέγεται ΛΑΟΣ. Τα χέσε ΜΜΕσα όμως τα κάνουν γαργάρα γιατί έτσι διακυβεύονται τα συμφέροντά των αφεντικών τους, δηλαδή του σύγχρονου παρακράτους. Δεν είναι όμως καθόλου παράξενο ένα ψευτο-σοσιαλιστικό κόμμα να τα βρίσκει με ένα εθνικο-σοσιαλιστικό. Ο "σοσιαλισμός" υπάρχει εκ των πραγμάτων και στις δύο τάσεις. Και στην πραγματικότητα είναι μια μεγάλη μπαρούφα. Πάνε να μας πείσουν ότι ξαφνικά έγιναν σοσιαλιστές τα λαμόγια των καναλιών, οι εκβιαστές-νταβατζήδες, τα μεγαλοσυμφέροντα, τα καρτέλ του ΣΕΒ και οι βολεμένοι στις κλίκες των διορισμένων. Πλάκα μας κάνουν;



    Έβαλαν κάτω οτιδήποτε είχε σχέση με το Ζαχόπουλο. Το ποδοπάτησαν. Οπουδήποτε εργάστηκε ο άνθρωπος στιγματίστηκε ως παράνομο. Ελαφρά τη καρδία. Όπως κάθε χούντα εξάλλου έτσι λειτουργεί και η χούντα των καναλιών (χωρίς κανένα εισαγωγικό παρακαλώ). Ο Ζαχόπουλος «καταχράστηκε», «καταπάτησε», «διόρισε» και «τα πήρε», χωρίς να προσκομίζουν κανένα απολύτως στοιχείο που να αποδεικνύει τις κατηγορίες. Παραμύθια για μεγάλους γιατί περιέχουν και τσόντα!



    Ο Ζαχόπουλος πρέπει να ζήσει και θα ζήσει, για να υποστηρίξει την τιμή του και την υπόληψή του. Πρέπει κάποιος να αντιδρά στον οχετό της δημαγωγίας και της φαισιστοτηλεοπτικής εκτροπής. Αυτοί είναι υπνωτισμένοι από την τεράστια δύναμη που διαθέτουν. Κάποτε, κάποιοι πρέπει να αντιδρούν, έστω δια της νομικής οδού, για να «τα σκάνε» αυτοί που αυθαδέστατα θεωρούν ότι απλά «κάνουν τη δουλειά τους» ενώ στην πραγματικότητα εξυπηρετούν βρώμικα κέρδη, ύποπτα συμφέροντα και ιδιοτελή οφέλη.

    11:39 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΛΑΟΣ και ΠΑΣΟΚ συμπλέουν! Τι παρέα και αυτή! Ρε εσείς, γιατί τους είδανε οι δημοσιογράφοι τους δυό του ΛΑΟΣ στη συνέντευξη λίγο "κομμένους";

    11:39 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Το Αμέρικα δεν ανέχεται την "ανυπακοή" του Καραμανλή. Έρχεται "βρώμικο 89" no2.

    Στο μάτι της Αμερικής, της Τουρκίας, των νταβατζήδων και του αμερικανόδουλου Γιωργάκη βρίσκεται ο Κώστας Καραμανλής. Μία ώρα και είκοσι λεπτά έπινε καφέ με τον Πούτιν και φυσικά δεν έπαιζαν τις κουμπάρες. Επί τάπητος τέθηκαν οι διμερείς σχέσεις και υπεγράφησαν συμφωνίες στρατηγικής συνεργασίας κυρίως στον ενεργειακό τομέα και στους εξοπλισμούς. Business που ισχυροποιoύν τις μακαραίωνες σχέσεις της χώρας μας με την Αρκούδα του Πλανήτη. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός όμως υπερβαίνει τα εσκαμμένα και εμφανίζεται «ανυπάκουος» στις εντολές του διεθνούς τζετ των συμφερόντων παρεμβαίνοντας στον αμείλικτο αμερικανορωσικό ενεργειακό πόλεμο. Τολμά να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της Ελλάδας. Ακυρώνει την Τουρκία ως αποκλειστικό ενεργειακό διαμετακομιστικό κόμβο αμερικανικών συμφερόντων, επεκτείνοντας την ελληνορωσική συμφωνία μέχρι το 2040 με διπλασιασμό των ποσοτήτων φυσικού αερίου.
    Ο Καραμανλής τόλμησε να μπει στο μάτι της μαμάς-Αμερικής και των πανίσχυρων νταβατζήδων. Αλλοίωσε κατεστημένες νοοτροπίες των πανίσχυρων καναλαρχών μια και αυτοί κρύβονταν συνεχώς πίσω και από τους εξοπλισμούς. Πήρε το παιχνίδι πάνω του. Επανέφερε την εθνική αντίληψη για τις διεθνείς σχέσεις σε πλουραλιστική τροχιά. Πραγματοποιεί σχέδια ανεκπλήρωτα και του Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Ανδρέα Παπανδρέου. Ο ρόλος του Προέδρου Παπούλια δεν είναι αμελητέος σε αυτή τη στροφή της εξωτερικής μας πολιτικής, σαφώς αντισημιτικής και αντιγεωργοπαπανδρεϊκής. Ο πολυδιάστατος και πολυκεντρικός χαρακτήρας της εξωτερικής μας πολιτικής έρχεται σε αντίθεση με την ασήμαντη θέση που εξασφάλιζε στην Ελλάδα το παγκόσμιο σχέδιο των Αμερικανικών συμφερόντων. Οι Αμερικανοί «φίλοι» μας είναι σφοδρά ενοχλημένοι γι’ αυτό και επικροτούν τα σχέδια αποσταθεροποίησης του Καραμανλή από τον Άπληστο Κύκλο των Νταβατζήδων. Η συνέχεια θα είναι μακρά. Κάτι σαν την ηλίθια περίπτωση των ομολόγων που έσκασε ακριβώς μετά τη συμφωνία «Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης». Τώρα οι συμφωνίες είναι ακόμα μεγαλύτερες και άρα οι Νταβατζήδες θα είναι ακόμα πιο λυσσαλέοι. Έτοιμοι για το «Βρώμικο 89», no2. Γιατί στη φιλοσοφία των «νέων μέσων» δεν έχει σημασία να αποδεικνύεις αυτά που λες, αλλά να τα λες. Σύμφωνα με τη θεωρία της «μεθοδευμένης σκανδαλολογίας»:οι υποψίες σκανδάλων έχουν πιο ηχηρά αποτελέσματα από τα ίδια τα σκάνδαλα.

    11:42 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Η Όλγα του Μπόμπολα άρπαξε πρώτη την κασέτα.

    Ο Μπόμπολας πήγε να εκβιάσει τον Καραμανλή

    αλλά του χάλασε το σκηνικό, η ευθιξία και η απόπειρα του Ζαχόπουλου.


    Ο νταβατζής που προσπάθησε πρώτος να εκμεταλλευτεί τον εκβιασμό κατά του Ζαχόπουλου ήταν ο Μπόμπολας. Φυσικά η αστυνομική έρευνα δεν θα φτάσει ποτέ μέχρι εκεί.

    Η γυναίκα που εκβίαζε, αφόρητα, το Ζαχόπουλο, με σκοπό να του αποσπάσει όσο περισσότερα χρήματα μπορούσε και μονιμοποίηση ήταν η "σοσιαλίστρια" Εύη Τσέκου που έστησε την παγίδα της ροζ κασέτας. Πολλές οι φήμες και γι' αυτήν και για μια άλλη αρχαιολόγο που παγίδεψαν από κοινού το Γραμματέα. Άλλες φήμες θέλουν αυτές τις δύο γυναίκες μέχρι και να μαλλιοτραβιούνται έξω από το γραφείο του Ζαχόπουλου και φτάσαμε στην αρχή του τέλους. Πιθανώς ο Ζαχόπουλος θέλοντας να απαλαγεί από την φορτική συμβασιούχα την έπεσε στην αρχαιολόγο.. Η υπόθεση των εκβιασμών κρατά πολλούς μήνες τώρα.

    Η Όλγα Τρέμη κατάφερε να αποσπάσει κόπια του ερωτικού υλικού εν αγνοία της Ευούλας Τσέκου όταν πήγε να της παρουσιάσει την κασέτα, ξεκινώντας τις……. δημοσιογραφικές της επαφές. Τη στιγμή που υποτίθεται η Όλγα το ήλεγχε και το απέρριπτε ως απαράδεκτο..... το αντέγραφε στο σκληρό δίσκο. Συνήθως τα "κλεφτρόνια" αγνούν τις τεράστιες δυνατότητες καταγραφής οποιουδήποτε μαγνητικού ή ψηφιακού υλικού.

    Ο λόγος που έφτασε εδώ η Ευούλα ήταν ή λόγοι αντιζηλίας ή πιθανότερο είναι η αντίσταση του Ζαχόπουλου στις εκρηκτικές και συνεχείς απαιτήσεις της.

    Η Ευούλα έπεσε στο λάκο με τα φίδια……..ούτε ήξερε, ούτε ρώτησε! Καλά να πάθει.

    Η Όλγα αποδείχτηκε έξυπνη αλλά η απόπειρα αυτοκτονίας χάλασε όλα τα σενάρια του άπληστου

    11:43 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    “Τότε ζούσαμε στη Χούντα των Συνταγματαρχών, σήμερα στη Χούντα των καναλαρχών"

    Στάθης Παναγούλης

    ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

    «Η ηθική κοι-
    νωνία, η κοινωνία των αγ-
    γέλων εκμεταλλεύτηκε ένα
    ηθικό μου παράπτωμα, βρί-
    σκοντας την κατάλληλη πο-
    λιτική αποδοχή. Επεσα βορά
    στο στόμα των λεόντων. Ενα
    ηθικό παράπτωμά μου έδωσε
    την ευκαιρία σε εκβιαστές να
    αποκτήσουν υλικό. Μου ζήτη-
    σαν χρήματα και εμμέσως δι-
    ευκολύνσεις σε αρχαιολογικά
    θέματα. Αρνήθηκα να υποκύ-
    ψω. Μου έδωσαν και αριθμό
    λογαριασμού που ανήκε σε
    έναν από τους πρωτεργάτες.
    Το υλικό αυτό βρήκε ευήκοα
    πολιτικά ώτα προκειμένου να
    γίνει πιο εύπεπτος ο πολιτικός
    εκβιασμός. Αρκεί ένα λάθος,
    άραγε, στην τέλεια κοινωνία
    μας για να σπιλώσουμε, να
    διαγράψουμε μια ζωή;
    Ο μηχανισμός στήθηκε, με
    σκοπό μια ολόκληρη ζωή αρ-
    χών και αγώνων να πέσει βορά
    στην αρένα. Δεν μπόρεσαν να
    με σπιλώσουν πολιτικά, θέλη-
    σαν να με εξαφανίσουν ηθικά.
    Θέλετε αίμα; Θέλετε κρέας
    στην αρένα; Θα το έχετε.
    Ζητώ συγγνώμη από όσους με
    αγάπησαν και με στήριξαν»

    ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ
    ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΗ..

    ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ..ΚΑΤΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ.. ΑΙΜΑ..ΚΡΕΑΣ..ΜΥΑΛΑ.

    Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ
    ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΜΜΕ-ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ
    ΕΛΠΙΖΩ Η ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ


    "ΘΕΛΕΤΕ ΑΙΜΑ"?
    "ΘΕΛΕΤΕ ΚΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ"?
    "ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ"


    ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ...

    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ..
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ..
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ..


    ΑΞΙΟΣ..

    11:44 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ "ΕΚΛΕΨΑ".
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ?
    ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΟΥ ΣΕ
    ΘΑΝΑΤΟ.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟ?
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ?

    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ



    ΘΕΛΑΤΕ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ
    ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΜΟΥ?
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ.

    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ



    ΑΛΗΤΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΕ
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ Η ΑΥΤΟΤΙΜΩΡΙΑ ΣΟΥ
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΗΣ,ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΑΤΑΣΑ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΗΣ.

    ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΤΑΒΑ-CIA

    11:46 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑΝ
    ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ?

    ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ
    ΚΟΥΤΕΛΙΔΑ?

    11:48 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ
    "ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΘΕΛΕΤΕ
    ΑΙΜΑ,ΚΡΕΑΣ"?
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΛΗΤΕΣ..
    ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ
    ΤΩΝ ΜΜΕ.


    TΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ,ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΑ,
    ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΜΙΝΤΙΑΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.
    ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ.
    Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ
    ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ.

    11:49 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ "ΣΩΖΟΥΝ" ΤΟΝ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ..ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

    ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ..
    ΤΟ ΝΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΞΕΝΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ
    ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ..ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ,ΝΑ
    ΕΚΒΙΑΖΕΙ..ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ
    ΧΩΡΑ..
    "ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ", ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΤΣΑΛΙΚΙΔΗ
    ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ.

    "ΡΟΖ" ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ
    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ..
    ΕΑΝ ΕΝΕΔΙΔΕ..ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ
    ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ..
    ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ,ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ..ΣΤΟ
    ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.

    11:50 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    MAΛΑΚΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΥΚΩΝΕΙΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ
    ΧΡΗΜΑ,ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ
    ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΟΥ?


    MAΛΑΚΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΥΚΩΝΕΙΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ
    ΧΡΗΜΑ,ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ
    ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΟΥ?

    11:51 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ..

    ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ..

    ΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ"
    ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΥΡΑ..

    ΤΩΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ"..

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΩΝ
    ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
    ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ
    ΕΜΠΟΡΩΝ ΟΠΛΩΝ,ΚΟΚΑΣ,ΓΥΝΑΙΚΩΝ.
    ΣΕΒ-ΚΑΡΤΕΛ-ΑΤΖΗΔΩΝ
    ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΩΝ
    ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ
    ΤΗΝ ΧΩΡΑ..

    ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ..ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ
    ΤΩΝ ΜΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΩΝ..
    ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ.."ΚΑΘΑΡΣΗΣ"

    11:51 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?
    ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ?

    ΑΡΧΙΖΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ .."ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ"..
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.

    ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ?
    ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ
    ΑΠΟ ΤΗΝ "ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ"?

    ΠΟΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ?

    ΟΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ?
    ΑΙΤΙΑ Η ΑΓΟΡΑ ΡΩΣΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ?

    ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ?
    ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΔΕΗ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ?

    ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ?
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΘΟΥΝ ΤΑ
    ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ..

    ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ
    ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ
    ΛΙΜΑΝΙΩΝ?

    Η MIG TOY ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ?

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ....?


    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ?

    11:52 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ
    ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΧΟΥΝ
    ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΤΕΙ ΣΕ ΨΑΡΑΔΕΣ ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ?

    ΠΟΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ
    ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ...ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?

    ΓΙΑΤΙ
    Η CIA
    TA "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ"
    ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ
    ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

    ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ?

    ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΟΥΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ..ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ
    ΓΙΝΕΙ ...ΨΑΡΑΣ ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ
    ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ?

    ΓΙΑΤΙ Η ΝΤΟΡΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΕ ΤΟΝ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ?
    ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΨΗΝΕΤΑΙ...

    ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΟΥΣ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    ΤΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ...ΚΑΛΗ ΨΑΡΙΑ?
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ?

    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ
    ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ,ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ CIA,
    ETOIMAZOYN ΔΙΧΤΥΑ?
    ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΥΛΙΞΟΥΝ ΚΑΙ
    ΓΙΑΤΙ?


    ΓΙΑΤΙ
    Ο ΜΠΟΥΣ,ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ,ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ
    ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ?
    ΤΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ?
    ΠΟΙΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ?

    11:53 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ
    ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ" ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ
    ΣΤΟ ΥΠΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ
    ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ..
    Ο ΜΕΓΚΑ-ΛΟΣ ΜΙΣΕΛ ΛΙΑΠΗΣ..
    ΜΕΓΚΑ-ΛΕΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ
    ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ..
    Ο ΜΙΣΕΛ..ΤΟ ΠΟΡΝΙΔΙΟ ΜΑΣ...
    ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ..

    ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ
    ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΜΙΣΕΛΙΝΟ ΛΙΑΠΗ..

    Ο ΜΙΣΕΛ "ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΓΝΙΔΙ" ΤΩΡΑ..
    ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Η "ΕΛΕΥΡΕΡΟΤΥΠΙΑ"

    ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΗ ΤΟΝ
    ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΤΟΥ..

    11:54 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

    1. Γ.Γ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ DVD ΕΡΩΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ.
    2. ΤΟ DVD ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.
    3. Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΥ Γ.Γ
    4. Ο Γ.Γ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ.
    5. ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ DVD ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΔΙΕΡΕΥΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.

    ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

    1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.
    2. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.
    3. Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΕΥΘΙΚΤΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ
    ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ

    ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ , ΤΩΝ ΜΜΕ ,
    ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ.

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΕΙ, ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.


    ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΚΑΣΕΤΑ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΔΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΦΑΝΕΡΟ ΠΟΙΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ .ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΓΙΑΤΙ Ο ΛΙΑΠΗΣ AΔΕΙΑΣΕ ΤΟΝ
    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ?
    ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΕ?
    Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ?
    ΛΟΓΙΚΟ..
    ΤΑ ΔΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ
    ΣΤΟΝ ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΗ..
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ.
    Ο ΛΙΑΠΗΣ ΓΝΩΣΤΗ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ ΤΟΥ
    ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΚΗΡΥΞΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ
    ΣΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ.


    ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟΝ "ΜΑΛΑΚΑ" ΝΑ
    ΦΟΥΝΤΑΡΕΙ..
    ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑ
    ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ
    ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ
    ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ.


    Η ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΜΑΦΙΑ ΗΘΕΛΕ ΕΝΑΝ
    ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ.
    ΕΙΧΑΝ ΔΥΟ ΛΥΣΕΙΣ.
    ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΓΙΔΕΥΣΟΥΝ ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ
    ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..
    Η ΕΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ..ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ.
    Ο ΛΙΑΠΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ
    ΛΑΜΠΡΑΚΗ?
    ΑΥΤΟΣ ΕΠΕΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΤΟΝ
    ΔΙΩΞΕΙ?

    ΓΙΑΤΙ Ο ΛΙΑΠΗΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ..
    ΜΕΓΚΑ-ΛΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ..
    ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ?
    ΠΟΛΛΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕ Ο ΛΙΑΠΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ.
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ
    ΛΑΜΠΡΑΚΗ?

    ΧΙΧΙΧΙ
    ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΔΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ..
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΝΑΜΕ ΝΑ ΤΑ
    ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΕΝΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΣ..
    ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ "ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ"..

    ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ


    ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ
    ΕΜΠΟΔΙΖΕ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΑΣ..
    ΤΑΤΟΥΛΗ
    ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ
    ΛΙΑΠΗ
    ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ..
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ..
    ΑΛΛΑ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΥΣ
    ΕΜΠΟΔΙΖΕ..

    ΨΟΦΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙ..

    ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ


    ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ..
    ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ
    ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ..
    ΟΠΩΣ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ
    ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ...

    ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ

    11:55 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΠΟΙΟΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ
    ΧΩΡΑΣ?

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΡΗ...

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΜΕ ΤΟ
    ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ..

    ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ ΟΠΩΣ
    Ο ΣΗΜΙΤΗΣ.

    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ..

    4:40 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΟΙ ΑΘΩΕΣ "ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΕΣ" ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
    ΜΠΟΜΠΟΛΙΤΣΑ,ΛΑΜΠΡΑΚΩ,ΤΕΓΟΠΟΥΛΙΝΑ,
    ΚΤΛ..
    ΚΤΛ..
    ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ..
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ..
    ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ"..

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕΣ?
    ΠΟΣΑ ΤΡΙΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ?
    ΠΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ?
    ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ?
    ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ?
    "ΜΕ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ"?

    3:09 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΑΛΗΤΑΚΟ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΘΕΛΩ
    ΤΗΝ ΔΕΗ
    ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ
    ΤΑ ΚΑΖΙΝΑ
    ΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
    ΤΑ..
    ΤΟ..
    ΤΗΝ...
    TA EΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ
    ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
    ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ
    ΤΑ..
    ΤΟ..
    ΤΙΣ ΜΑΡΙΝΕΣ
    ΤΗΝ....
    ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ

    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ-ΤΖΕΚΟΥ

    ΔΩΣΤΑ ΜΟΥ
    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ...
    ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ


    ΕΝΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ 89
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ-EKBIASTES

    4:40 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ
    ΝΕΑ,ΕΘΝΟΣ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,Ε.Τ.
    ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ
    ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΥΠΟΚΛΟΠΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΜΕ ΚΑΣΕΤΕΣ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ..
    ΑΘΩΕΣ..ΤΑΚΤΙΚΕΣ...ΤΣΕΚΟΥ..
    ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ?
    ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ "ΔΙΟΡΙΣΜΟ"?
    Η ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΙΣΩΣ Η ΤΣΕΚΟΥ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ
    ΣΑΝ "ΜΗΝΥΜΑ"..
    ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΑ τζεκο-ΜΜΕ-εκβιαστες
    "ΑΠΕΙΛΟΥΝ" ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    3:10 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ
    ΤΑ ΜΜΕ.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΕΚΟΥ?
    ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΗ ΣΤΟΝ ΖΑΧΟ?
    "ΕΧΩ ΚΑΣΕΤΑ".."ΔΙΟΡΙΣΕ ΜΕ"
    ΤΙ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΣΤΟΝ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ?
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΣΕΤΕΣ ΠΟΛΛΕΣ..
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΑΙΖΟΥΝ?
    ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΝ ΤΑ
    ΤΣΕΚ0-ΜΜΕ?
    ΤΙ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ?
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΕΓΓΑΡΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ
    ΔΑΚΤΥΛΟ..

    11:57 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Άδικα περιμένετε κ. φορολογούμενε «να μπει το μαχαίρι στο κόκαλο»
    Δεν θα συμβεί αυτό για τους παρακάτω λόγους:
    α) Ως γνωστόν τα ασπόνδυλα δεν έχουν κόκαλα και γι’ αυτό έχουν τόσο ευλύγιστη μέση προς κάθε κατεύθυνση.
    β) Δεν υπάρχει κατάλληλο μαχαίρι. Έχει σκουριάσει προ πολλού από την αχρηστία.
    γ) Τα χέρια που θα μπορούσαν να κρατήσουν μαχαίρι είναι απασχολημένα.
    Είτε χρησιμοποιούνται για χειραψίες δημοσίων σχέσεων, είτε ξύνουν ανεγκέφαλα κεφάλια, είτε χαϊδεύουν τον πισινό κάποιας «κυρίας» είτε κινούνται συνεχώς στην διαδρομή ταμείο – τσέπη.
    Πρέπει να κοιτάξουν και το μέλλον τους οι άνθρωποι!!!
    DOMINUS

    11:57 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΝΕΑ ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΑΓΩΓΟΣ.
    ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
    ΠΡΕΣΒΕΙΑ.
    ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΣΕΤΕΣ
    ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ.

    ΤΡΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ..


    ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
    ΜΠΟΥΣ-ΝΤΟΠΙΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ-ΝΤΑΒΑΔΩΝ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ-ΣΗΜΙΤΙΚΩΝ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    Ο ΑΓΩΓΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ..

    "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ
    ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΥΛΙΚΟ.

    12:00 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    “Τότε ζούσαμε στη Χούντα των Συνταγματαρχών, σήμερα στη Χούντα των καναλαρχών"

    Στάθης Παναγούλης


    παγιδευμενοι-εκβιαζομενοι-ομηροι

    πολιτικοι
    δημοσιογραφοι
    δικαστες
    ανεξαρτητες αρχες
    ελεγκτικοι μηχανισμοι
    συνδικαλιστες
    κτλ
    κτλ

    ζουμε σε παγιδευμενη δημοκρατια

    ποιος κυβερναει αυτη την χωρα?

    12:02 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    «Siemens-Gate» χτυπά το Πασόκ. Βαλίτσες γεμάτες ΜΙΖΕΣ από τη SIEMENS με αγάπη!


    Ειδικό Ταμείο είχε δημιουργήσει η SIEMENS για να κόβει μίζες σε υπουργούς, γραμματείς, φαρισαίους, διοικητές για να πάρουν «μεγάλες δουλειές». Χωρίς μίζα τους είχαν χεσμένους οι Σημιτικοί αχυράνθρωποι. Μέχρι και υπάλληλους του ΟΤΕ, του ΟΣΕ και άλλων οργανισμών λάδωναν. Αυτοί που έπαιρναν τις ΜΙΖΕΣ έχψουν ξεσαλώσει σήμερα και ζητάνε ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. Όπως ακριβώς δε βλέπουν τη συμμορία που έκανε τις υποκλοπές έτσι δε βλέπουν και τη συμμορία που εκβίαζε το Ζαχόπουλο. Γίνονται όμως τιμητές και αυτό πάει πολύ.
    Το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ελληνική ιστορία ήταν και συνεχίζει να είναι το Χρηματιστήριο. Έσκασε μύτη όμως και το δεύτερο σε μέγεθος οικονομικό σκάνδαλο και αυτό φυσικά επί Κυβέρνησης Σημίτη. Μόνο ένας αρχιερέας της διαπλοκής θα μπορούσε να κρύψει τόσο καλά τέτοια σκανδαλάρα. Η ανοχή των διαπλεκόμενων κέντρων ενημέρωσης άνοιξε την όρεξη των αδηφάγων πράσινων ακρίδων. Φανταστείτε πόσα σκάνδαλα αγνοούμε όταν τα πάντα τότε σκέπαζε η σιωπή. Υψηλόβαθμο στέλεχος της Siemens έδωσε κατάθεση σοκ στις Γερμανικές ανακριτικές Αρ­χές που περιέργως δεν έχει πειράξει κανένα στην Ελλάδα, γιατί το μεγαλοστέλεχος της SIEMENS αποκαλύπτει ότι ένα τεράστιο σκυλολόι δημόσιων λειτουργών απαιτούσε και έπαιρνε ΜΙΖΕΣ για να «δώσουν» δουλειά στην εταιρεία στα πλαίσια των Ολυμπιακών Αγώνων.
    Το στέ­λεχος αυτό παρέδωσε στις α­νακριτικές Αρχές λίστα με τρα­νταχτά ονόματα πολιτικών, διοικη­τών ΔΕΚΟ, αλλά και υψηλόβαθ­μων υπαλλήλων τα οποία απαιτήσουν ΜΙΖΕΣ για να εξασφαλίσει έτσι η Siemens την κυριαρχία στα με­γάλα δημόσια έργα.
    Το ΠΑΣΟΚ και ο Γιωργάκης σφυρίζουν αδιάφορα γιατί νομίζουν ότι «δεν τους βαραίνουν οι αμαρτίες του παρελθόντος». Μήπως τους έχει βαρέσει κάτι άλλο εκεί μέσα;

    6:42 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ραγδαίες οι εξελίξεις στην SIEMENS_GREECE




    Μόλις άρχισαν να διαρρέουν πληροφορίες σχετικά με την κατάθεση του πρώην μεγαλοστελέχους στον Γερμανό ανακριτή αμέσως τα κεντρικά απαίτησαν και πέτυχαν την απομάκρυνση του Γενικού Διευθυντή της εταιρείας στην Ελλάδα Χριστοφοράτο του οποίου η εμπλοκή στο σκάνδαλο είναι άμεση. Θεωρείτε ότι ο Χριστοφοράτος έστελνε τα μιζόχαρτα στα κεντρικά σύμφωνα με το στέλεχος της γερμανικής SIEMENS. Ο Χριστοφοράτος γνωρίζει από μέσα όλο το «σύστημα Σημίτη» που τα πήρε χοντρά και απαιτούσε με αυθάδεια όλο και μεγαλύτερες MIESENS.



    Είχε προηγηθεί η απομάκρυνση του Πρόδρομου Μαυρίδη, ο οποίος ήταν υπεύθυνος των «ειδικών λογαριασμών» της εταιρείας στα Βαλκάνια.

    6:42 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Είμαι ΠΑΣΟΚ, Ich Liebe Dich MIESENS_SIEMENS


    Εταιρείες μαϊμού είχαν στήσει οι αγωνιστές της δημοκρατίας και οι αρχισυνδικαλιστήριοι για να διακινούν τις τεράστιες ΜΙΖΕΣ που απαιτούσαν φορτικά από τις εταιρείες που ήθελαν να κάμουν παιχνίδι στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Διαμεσολαβητής στο κόλπο της SIEMENS ανέλαβε η Διοίκηση του ελληνικού παραρτήματος που έστησε ένα σύστημα ψεύτικων εταιρειών για να διακινεί ευκολότερα το μαύρο χρήμα. Λαδώθηκαν όλα τα κόμματα που μπορούν να επικαλεστούν ότι «έκοβαν κουπόνια», παράλληλα όμως στήθηκε ένα ειδικό γραφείο που λάδωνε υπουργούς και Διοικητές ΔΕΚΟ. Το κορυφαίο στέλεχος της Siemens παραδέχεται ότι όσο μεγαλύτερη δουλειά ζητούσε μια εταιρεία τόσο μεγαλύτερες ήταν οι ΜΙΖΕΣ και τόσο περισσότεροι λαδώνονταν.

    Ειδικά ο ΟΤΕ είχε α­ναγάγει το λάδωμα σε επιστήμη. Η ελληνική SIEMENS παρέδιδε στα κεντρικά, ασταμάτητα, λίστες με ονόματα στελεχών και συνδικαλιστών του ΟΤΕ και άλλων οργανισμών και τα κεντρικά έκοβαν μισθούς που έστελναν σε ειδικούς λογαριασμούς ή έκοβαν «ταρίφες» που παρέδιδαν σε βαλίτσες. Στη λίστα που παρέδωσε το στέλεχος της SIEMENS φιγουράρουν πρωτοκλασάτα στελέχη της ΓΣΕΕ, νομικοί σύμβουλοι(πάλι!) και συνδικαλιστικά όργανα πολλών οργανισμών και δίπλα διάφορα ποσά που απαιτούσαν για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Τις λίστες έχουν στα χέρια τους οι ανακριτικές αρχές της γερμανικής δικαιοσύνης. Το στέλεχος αυτό άνοιξε το στόμα του για να διεκδικήσει ηπιότερη καταδικαστική απόφαση από τα σκληρά σε τέτοιες περιπτώσεις γερμανικά δικαστήρια

    6:42 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Το Λιχτενστάιν είχαν κάμει τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ κέντρο ΜΙΖΑΣ.


    Την Ανοιξη του 2003 εμφανίστηκε μια offshore εταιρεία με έδρα τον Παναμά, ονόματι Martha Overseas Corp. να διακινεί τεράστια ποσά στην τράπεζα LGT, που ανήκει στην βασιλική οικογένεια του Λιχτενστάιν. Οι οικονομικοί ελεγκτές της συγκεκριμένης τράπεζας αντιλήφθηκαν πολύ γρήγορα το «παράξενο» αλισβερίσι κι’ έστησαν μάτι να δουν τι γίνεται. Το Λιχτενστάιν βρίσκονταν το 2000 στο black list του G7, γιατί δεν συνεργάζονταν στην καταπολέμηση του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος. To 2001 βγήκε από το black list αλλά το 2003 κατηγορή­θηκε ότι συμμετείχε σε παράνομες διασυνοριακές τραπε­ζικές συναλλαγές. Έτσι δεν ήθελε περαιτέρω μπλεξίματα.
    Η εν λόγω εταιρεία «Martha Overseas» ελεγχόταν από το μπουμπούκι Πρόδρομο Μαυρίδη:διοικητικό στέλεχος της Siemens Greece. Τα εκατομμύρια € που περνούσαν από μπροστά τους προέρχονταν από μια άλλη offshore ε­ταιρεία, την Eagle Invest & Finance SA, με έδρα τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, που ελέγχονταν από τον Reinhard Seikaczek στα κεντρικά της SIEMENS στο Μόναχο.
    Οι ελεγκτές έτριβαν τα μάτια τους από τα τεράστια ποσά που διακινούνταν ανάμεσα σε αυτές τις δύο offshore εταιρείες. Σύντομα διαπίστωσαν ότι βρίσκονταν μπροστά σε μία από τις μεγαλύτερες απάτες και δω­ροδοκίες της πρόσφατης ιστορίας.
    Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί των ΗΠΑ ισχυρίστηκαν πρόσφατα και επίσημα ότι η SlEMENS δωροδοκεί τους πελάτες της για να «κερδίζει» τις μεγάλες δουλειές. Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί της Ελβετίας και του Λιχτενστάιν έπαιξαν σπουδαίο ρόλο στην αποκάλυψη του σκανδάλου. Μόλις τov Οκτώβριο, οι Γερμανικές Αρχές επέβαλαν πρόστιμο ύψους 210 εκατομμυρί­ων Ευρώ στη SIEMENS, για δωροδοκίες 12 ε­κατομμυρίων € στη Νιγηρία, τη Ρωσία και τη Λιβύη. Τα ποσά που διακινήθηκαν προς την Ελλάδα ήταν πολλαπλάσια. Η SIEMENS παραδέχτηκε ότι εντόπισε ύποπτες συναλλαγές 1,3 δισεκατομμυρίων € για την περίοδο 2000 έως 2006. Εδώ μέσα βρίσκονται και οι μίζες προς τις πράσινες ακρίδες.
    Ο Μαυρίδης που δούλευε στις πωλήσεις τηλεπικοι­νωνιακού εξοπλισμού «απολύθηκε» τον Απρίλιο του 2006. Διεξάγεται έρευνα σε τρεις χώρες για τις περίεργες οικονομικές του δοσοληψίες. Ήδη ένα άλλο μεγαλοστέλεχος της Siemens Μονάχου παραδέχτηκε στον ανακριτή ότι ο Μαυρίδης είχε αναλάβει προσωπικά τις δωροδοκίες στην Ελλάδα για να κλείσουν δουλειές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Επίσης παραδέχτηκε ότι δωροδοκήθηκαν δημόσιοι λειτουργοί στην Ελλάδα ώστε να μεσολαβήσουν στην υπογραφή σημαντικών συμβολαίων.

    12:05 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Η Όλγα του Μπόμπολα άρπαξε πρώτη την κασέτα.

    Ο Μπόμπολας πήγε να εκβιάσει τον Καραμανλή

    αλλά του χάλασε το σκηνικό, η ευθιξία και η απόπειρα του Ζαχόπουλου.


    Ο νταβατζής που προσπάθησε πρώτος να εκμεταλλευτεί τον εκβιασμό κατά του Ζαχόπουλου ήταν ο Μπόμπολας. Φυσικά η αστυνομική έρευνα δεν θα φτάσει ποτέ μέχρι εκεί.

    Η γυναίκα που εκβίαζε, αφόρητα, το Ζαχόπουλο, με σκοπό να του αποσπάσει όσο περισσότερα χρήματα μπορούσε και μονιμοποίηση ήταν η "σοσιαλίστρια" Εύη Τσέκου που έστησε την παγίδα της ροζ κασέτας. Πολλές οι φήμες και γι' αυτήν και για μια άλλη αρχαιολόγο που παγίδεψαν από κοινού το Γραμματέα. Άλλες φήμες θέλουν αυτές τις δύο γυναίκες μέχρι και να μαλλιοτραβιούνται έξω από το γραφείο του Ζαχόπουλου και φτάσαμε στην αρχή του τέλους. Πιθανώς ο Ζαχόπουλος θέλοντας να απαλαγεί από την φορτική συμβασιούχα την έπεσε στην αρχαιολόγο.. Η υπόθεση των εκβιασμών κρατά πολλούς μήνες τώρα.

    Η Όλγα Τρέμη κατάφερε να αποσπάσει κόπια του ερωτικού υλικού εν αγνοία της Ευούλας Τσέκου όταν πήγε να της παρουσιάσει την κασέτα, ξεκινώντας τις……. δημοσιογραφικές της επαφές. Τη στιγμή που υποτίθεται η Όλγα το ήλεγχε και το απέρριπτε ως απαράδεκτο..... το αντέγραφε στο σκληρό δίσκο. Συνήθως τα "κλεφτρόνια" αγνούν τις τεράστιες δυνατότητες καταγραφής οποιουδήποτε μαγνητικού ή ψηφιακού υλικού.

    Ο λόγος που έφτασε εδώ η Ευούλα ήταν ή λόγοι αντιζηλίας ή πιθανότερο είναι η αντίσταση του Ζαχόπουλου στις εκρηκτικές και συνεχείς απαιτήσεις της.

    Η Ευούλα έπεσε στο λάκο με τα φίδια……..ούτε ήξερε, ούτε ρώτησε! Καλά να πάθει.

    Η Όλγα αποδείχτηκε έξυπνη αλλά η απόπειρα αυτοκτονίας χάλασε όλα τα σενάρια του άπληστου

    12:09 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Όταν τα «εργαλεία» των οικονομικών κέντρων εξουσίας και των Αμερικανών βάλλουν σύσσωμα, ενορχηστρωμένα και λυσσαλέα εναντίον μιας «δεξιάς» κυβέρνησης, κυβέρνησης του κεφαλαίου, κάτι δεν πάει καλά!
    Όταν οι ιδεολογικές μήτρες του καθεστώτος και όλα τα πολιτικά, δημοσιογραφικά και πνευματικά τους φερέφωνα θρηνούν για το Ασφαλιστικό, τον ΟΤΕ, τη ΔΕΗ κ.λπ. ή χύνουν ποταμούς δακρύων οργής για τα σκάνδαλα και την κρατική σήψη, τότε κάτι «μαγειρεύεται»!
    Οι πνιγηρές πολιτικές αναθυμιάσει που αναδίδονται από παντού και κυρίως από τους κραγμένους Αμερικανούς πράκτορες των ΜΜΕ δεν θυμίζουν απλώς το μαύρο 1989. Καταγράφουν μια κατάσταση ακόμα πιο εφιαλτική, απείρως χειρότερη και αποκρουστική.

    12:09 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Οι Πραιτοριανοί της αυτοκρατορίας ουρλιάζουν σαν ύαινες εναντίον της κυβέρνησης. Αν παρακολουθήσει κανείς τα Μέσα Μαζικής Χειραγώγησης και Απάτης και ιδιαίτερα τους Αμερικανούς γενίτσαρους (τους μεγαλοδημοσιογάφους) θα διαπιστώσει αβίαστα ότι έχουν κηρύξει έναν ανελέητο πόλεμο κατά του Καραμανλή, με πρόσχημα τα σκάνδαλα, τη σήψη, τη διάβρωση, την «εξυγίανση». Το πιο σάπιο, διαβρωμένο, διαπλεκόμενο και κατευθυνόμενο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας μας παραδίδει μαθήματα «δημοκρατίας», «εντιμότητας» και «ήθους»…

    12:09 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Πολλά παιχνίδια ακόμα και προβοκάτσιες θα «στηθούν» εναντίον του Καραμανλή από τους Νταβατζήδες και τους πρακτορικούς μηχανισμούς των Αμερικανών.
    Για να μην αγόμαστε και φερόμαστε, όπως το νερό μέσα στο αυλάκι, καλό θα είναι να μελετήσουμε πιο προσεκτική την πολιτική πραγματικότητα.
    Ένα σημαντικό κείμενο που συμβάλλει σε αυτή τη γνώση και εξηγεί πολλά είναι του υποστρατήγου ε.α. Νίκου Καρατουλιώτη: «Οι αγωγοί θωρακίζονται με ρωσικά άρματα».
    Δημοσιεύεται στο περιοδικό ΡΕΣΑΛΤΟ που κυκλοφορεί στα περίπτερα και βιβλιοπωλεία.
    _________________
    Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
    αλλά δεν τα κατάφεραν.
    Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
    είναι το κυριότερο.

    12:10 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ-ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ
    ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ-ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΩΝ
    ΑΠΕΙΛΕΣ-ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ "ΕΛΛΗΝΩΝ"

    ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    12:11 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Η κακοποίηση των γεγονότων από τα διαπλεκόμενα κέντρα ενημέρωσης.


    Στα κανάλια της διαπλοκής έχει στηθεί ένα διεστραμμένο πανηγύρι κακοποίησης και στραγγαλισμού των γεγονότων, στην υπόθεση Ζαχόπουλου – Τσέκου. Πάνε να μας πούνε ότι η προστυχιά και ο εκβιασμός αναβαθμίστηκαν ως ενδεδειγμένες συμπεριφορές για ένα νέο που ψάχνει να βρει δουλειά. Είναι θεμιτό για μια κοπελίτσα, να «δωρίζει» το πράμα της σε σκευωρίες, εκβιασμούς και πολιτικά παιχνίδια. Έτσι πρέπει να διαπλάθονται οι παίδες και οι παιδίσκες. Να χαρίζουν το σώμα τους στις υπηρεσίες των εκβιαστικών πολιτικών μηχανισμών(Πασόκ και ΜΜΕ) για μια θέση στο δημόσιο.
    Ολοφάνερη η διαστροφή της ενημέρωσης. Σιγά τώρα μην πιστέψουμε ότι οι δικηγόροι της ΓΣΕΕ προστάτευσαν την παρθενιά της Εύης και πάλευαν για τα δικαιώματα της τίμιας Πασπίτισας-συντρόφισσας. Πλάκα μας κάνουν ή για κουτορνίθια μας περνάνε; Κουτορνίθια που σιτίζονται αποκλειστικά με τα πίτουρα της επικίνδυνης παραμόρφωσης των ειδήσεων που απεργάζονται τα, βουτηγμένα στη διαπλοκή, διαστροφή και διαφθορά, οικονομικά και συνδικαλιστικά παράκεντρα της χώρας. Συνυπογράφουν αυτή την τερατολογία τα μακιαβελικά δημοσιογραφικά όργανα των έκφυλων νταβατζήδων.
    Σηκώθηκε ο βούρκος να κηρύξει "φαρισαϊκή ηθική" στην κοινωνία….Έλεος!

    12:11 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ποιoύς καλύπτεις Ευούλα;


    Το Νικολιτσόπουλο και τον Πολυζωγόπουλο που σου έταξαν θέση στο δημόσιο, έτσι και παίξεις το παιχνίδι τους ή μήπως καλύπτεις τον αρχηγό Γιωργάκη που ετοιμαζόταν να εμπεδώσει λέει την ουσία της επανάστασης για να προστατέψει την παρθενία της «αθώας» συντρόφισσάς του;
    Ο ρόλος του Νικολιτσόπουλου και του Πολυζωγόπουλου στην υπόθεση βρωμά.
    Καλά, τα «δημοκρατικά» ΜΜΕ, πως εννοούν την περιφορά ενός ροζ dvd, στα κανάλια, από έναν δικηγόρο της ΓΣΕΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο λογιστης Τασος Σιδηροπουλος στην Βεροια ειναι ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ. Ενημερωστε
    φιλους σας στην Βεροια για να μην καταστρεψει και αλλους πελατες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση