GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Και επίσημα… Πρίγκιπας

. ...Καρνάβαλος της δημοσιογραφίας" , . "Η χθεσινή απίστευτη (και εξευτελιστική για το άτομό του) αναδίπλωση της αποκάλυψης του ...

....Καρνάβαλος της δημοσιογραφίας"
, .
"Η χθεσινή απίστευτη (και εξευτελιστική για το άτομό του) αναδίπλωση της αποκάλυψης του Κουκοδήμου από το Νίκο Χατζηνικολάου αναδεικνύει το Μάκη ως τον Πρίγκιπα Καρνάβαλο της δημοσιογραφίας. Για να τα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά τους.
Ποιος είναι ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος; Ένας απλός δημοσιογράφος, ο οποίος ξεκίνησε ως «εκτελεστής συμβολαίων» για λογαριασμό του τότε διοικητή του ΙΚΑ κ. Σολωμού με σκοπό την εξόντωση μη αρεστών ιατρών. Από τότε μέχρι σήμερα κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι. Ο «απλός» έγινε σταρ γιατί η σαπίλα δεν έχει τέλος σε αυτή τη χώρα.
Τι είδους εκπομπές κάνει; Εκπομπές της μισής ώρας. Σε κανένα σοβαρό κανάλι σε προηγμένη χώρα δεν θα τον άφηναν να κάνει αυτό το ευτελές πολύωρο show με προσκεκλημένους – θεατές της αυταρέσκειάς του. Το γνωστό μοτό είναι «και σε λίγο οι μεγάλες αποκαλύψεις…» για να τραβήξουμε κανένα 4ωρο και μετά να σερβιριστεί ο πατσάς που κερνάει τους άτυχους καλεσμένους του κατά τις 3 τα ξημερώματα, ενώ έχει ήδη χαθεί ο ύπνος από τα γερόντια (συνήθως) που κρατάνε ως τα ξημερώματα. Ενώ με το περιεχόμενο που έχει (αποκάλυψη ή μπαρούφες) θα μπορούσε (μόνος του) να το κάνει εκπομπή της μισής ώρας. Αλλά στην Ελλάδα δεν θέλουμε εκπομπές παρά μόνο show οχλαγωγίας όπου στο τέλος όλοι λένε «μπράβο ρε Μάκη» και κανένας δεν κατάλαβε τίποτα!
500.000 ευρώ μόνο; Είπε ο Πρίγκιπας Καρνάβαλος ότι έχει μόνο 500.000 ευρώ καταθέσεις. Μπράβο Μάκη! Είτε τα τρως είτε τα μοιράζεις στους συνεργάτες σου. Ή ακολουθείς την πεπατημένη του εξωτερικού. Γιατί αγαπητέ Μάκη τόσα βγάζεις σε ένα 6μηνο γι’ αυτό και δεν ζήτησες τα κέρδη από το Πρώτο Θέμα (όπως εσύ είπες).
Ήρωας; Βέβαια! Ο μεγάλος εκπρόσωπος του «Εγώ». Εγώ, η οικογένειά μου, το παιδί μου, η γυναίκα μου και συνεργάτης μου, εγώ, εγώ, εγώ. Είναι γνωστό της πάση ότι ο Μάκης άλλαξε μετά το γεροντοέρωτα με τη Κιμ. Γέλαγε και το παρδαλό κατσίκι σε όσες εκπομπές την είχε παρούσα, καθισμένη στο θρόνο της δίπλα στον «Πρίγκιπα Καρνάβαλο». Το κοριτσάκι δε φταίει σε τίποτα. Μία «συμβασιούχος» δημοσιογράφος ήταν που ακολούθησε την πεπαπιπωμένη οδό της εξασφάλισης (πες με και σεξουαλική παρενόχληση; μπαααα). Αλήθεια ποια η διαφορά μεταξύ Μάκη – Κιμ και Ζαχόπουλου – Τσέκου; Μα, φυσικά ότι ο Πρίγκηπας Καρνάβαλος κρατά τις υποσχέσεις του.
Και το σήμερα… Είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι η αλαζονεία του Τριανταφυλλόπουλου τον οδήγησε στην εκμετάλλευση του θέματος Ζαχόπουλου για να προχωρήσει σε δικό του μαγαζί (χρηματοδοτούμενο από φίλους…). Φανταζόμαστε ότι όλοι θα λέγανε στο Μάκη «τι θέλεις εσύ με το Θέμο; Εσύ είναι ο πρώτος, ο μεγάλος, η κορυφή». Ο Μάκης την ψώνισε, κατά τη μαλλιαρότατη και με πρόσχημα το θέμα Ζαχόπουλου αποχωρεί από τη συνεργασία με το Θέμο. Θα πει κάποιος ότι λέμε ανοησίες. Μα, αν ήταν αλλιώς ο Πρίγκιπας Καρνάβαλος θα μιλούσε και λίγο για την υπόθεση Ζαχόπουλου. Δεν το κάνει παρά μόνο προσπαθεί να εξοντώσει τον «πρώην φίλο του» Θέμο.
Η προφητεία. Αυτή η υπόθεση θα είναι κόλαφος για το Μάκη. Έχει πει και έχει κάνει πολλά. Μαγνητοφωνεί φίλους και γνωστούς. Πουλάει και αγοράζει φιλίες και συνεργασίες. Και μετά από όσα έκανε και είπε για το Θέμο ποιος θα του έχει εμπιστοσύνη; Γιατί τα μαγαζιά τύπου «Πρώτο Θέμα» δε χτίζονται σαν τα μοναστήρια – για σωτηρία της ψυχής – αλλά είναι εργαλεία «πίεσης», η οποία κατεβάζει το χρήμα. Η προφητεία λοιπόν είναι ότι ο Πρίγκιπας Καρνάβαλος πολύ σύντομα θα απομονωθεί στο κάστρο της Εκάλης. Μόνος μαζί με την Κιμ και τα παιδιά του. Εκεί θα έχει όλο το χρόνο να σκεφθεί (και να μάθει) ότι η δημοσιογραφία είναι η αποκάλυψη της αλήθειας και όχι η βιτρίνα του εγκλήματος δίχως τιμωρία.
Υ.Γ. Μην τολμήσει κανείς να πει ότι είμαι «φίλος» του Θέμου. Ένας Έλληνας είμαι που θέλω επιτέλους αυτή η χώρα να τιμά και να εκτιμά τους άξιους και τους ικανούς. Γιατί πλέον μέσω του Press-gr αποδείχθηκε ότι η δημοσιογραφία του λαού είναι η απάντηση στη δημοσιογραφία της διαφθοράς.

Μ.Υ.

98 σχόλια

  1. Μάκη μην πατήσεις το κουμπί!!!
    http://kitrinismos.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια είναι η πολύ βασικά διαφορά αγαπητέ και σ' αυτό δεν έχει θέση η υποκειμενική σου γνώμη.

    Ο Μάκης δεν διαχειρίζεται δημόσια περιουσία.

    Τα υπόλοιπα είναι υποκειμενικές εκτιμήσεις, σεβόμαστε τη γνώμη σου και διαφωνούμε μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

    ΑΝ Ο ΖΑΧΟ ΠΗΔΟΥΣΕ 35ΧΡΟΝΕΣ
    Κ Ο ΜΑΚΗΣ ΠΗΔΑΕΙ 24ΧΡΟΝΗ

    ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΝΤΑΛΚΑ ΒΑΡΑΤΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευτυχώς που δεν διαχειρίζεται Δημόσια Περιουσία.

    Γιατί πολύ απλά δεν ξέρει να διαχειρίζεται τη Δημόσια Εικόνα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ απολύτως μαζί σου... το μεγαλύτερο νούμερο που πέρασε από την ελληνική δημοσιογραφία (μετά τον Χίο, φυσικά...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συνυπογραφω.Για την ακριβεια, και λιγα του εγραψες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε παιδιά καλα ο Μάκης... τον ξερουμε... αλλά ο άλλος ο ανεκδιήγητος αδέκαστος Χίος που το παίζει και δημοσιογράφος.
    Α ρε φάσκελα που τους χρειάζονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγχαρητηρια για το πολυ καλο αρθρο σου,
    Πραγματικα εχεις πολυ δικιο...
    Ποντικακι κατακιτρινο ειναι,χαφιες ειναι,βρωμια ειναι...και τι δεν ειναι.Ανθρωπος που διδαξε κοσμο και κοσμακι πως προδιδεις,πως μαλλον καταδιδεις,για να τα μαζευεις και να τα στελνεις στο εξωτερικο,μεσω φιλων λακεδων.Μας παριστανει τον αριστερο και κανει γαμους αλα Σαρκοζι.
    Ο κοσμος ολος το εχει τουμπανο οτι ειναι στην παρεα του Μαξιμου και συνομιλει με την παρεα του Λονδινου.
    Στη ζουγκλα του ειναι η μαιμου και στον κιτρινο η κυρα Κατιγκο των ΜΜΕ.
    Ας τον ερασουμε στην αιωνιοτητα των χαφιεδων ,χωρις γυρισμο.
    παλι συγχαρητηρια για το πολυ επιτυχημενο αρθρο σου.

    Condor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτά για την "λαϊκή δημοσιογραφία" είναι λαϊκισμός της πλάκας. Και ο Μάκης με "λαϊκή" δημοσιογραφία αγόρασε καγιέν και σπίτι στην Εκάλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο μακης κατηγορησε τον κορκολη γιατι πηδαγε μικρουλες.

    ο κορκολης ηταν 30 χρονων και οι μικρες ηταν 15. εχουμε 15 χρονια διαφορα.

    ο μακης ειναι 60 χρονων και η κιμ κιλιαν ειναι 24. εχουμε 36 χρονια διαφορα.

    αρα ο μακης ειναι μεγαλυτερος διαστροφεας και πορνογερος απο τον κορκολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για ένα πράγμα ενδιαφέρεται η κυβέρνηση, να πει ψέματα στον ελληνικό λαό και να εμποδίσει την αποκάλυψη της αλήθειας . Στόχος της ΝΔ είναι να εμποδιστεί η αποκάλυψη της δικής της εμπλοκής σε άνομες συναλλαγές.
    Κάθε μέρα που περνά, ο ελληνικός λαός συγκλονίζεται όλο και περισσότερο από τις αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, οι οποίες τεκμηριώνουν την εμπλοκή της κυβέρνησης στην υπόθεση Ζαχόπουλου.
    Ο κ. Καραμανλής, ακόμη και σήμερα, δεν έχει απαντήσει στον ελληνικό λαό, γιατί αρνείται πεισματικά να υιοθετήσει και, κυρίως, να θεσπίσει και να εφαρμόσει τις ολοκληρωμένες προτάσεις, τη δέσμη των προτάσεων του ΠΑΣΟΚ και του Γιώργου Παπανδρέου, για την πάταξη της διαφθοράς και την προστασία του δημοσίου χρήματος .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σωστο το αρθρο σου αγαπητε μου,αλλα παραβλεπεις ομως οτι ο συγκεκριμενος κυριος εχει βγαλει στη φορα και τα πιο πολα σκανδαλα,οπως και αρκετες μεγαλες λαμογιες αρκετων κυβερνητικων και μη.
    Σε ρωτο λοιπον εσενα που τα γραφεις τοσο ωραια και μονοπλευρα εινε να μην πιστευουμε οτι γερνεις προς ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ???
    -Γνωμη λοιπον δικια μου εινε οτι ο Μακης εινε κλαση ανωτερος δημοσιογραφος σε γνωσεις και δουλεια που εχει προσκομισει και ναι πρεπει αν οντως ο Θεμος του εκανε αυτα που λενε να τον βαλει με οποιο τροπο θελει στη θεση του.
    Και τελος αν πρεπει να μιλησουμε και λιγο με διαφορετικο πνευμα για το τι εινε σωστο και τι οχι πιστευω οτι ολοι μας κραταμε πισινες για δυσκολους καιρους και οποιοι σημερα δεν τις εχουν εινε οι ατυχοι τις παρεας......αναρωτηθειτε λοιπον ολοι σας.....Κρατατε στοιχεια???
    φιλικα ο ασχετος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα μεγαλύτερα ζοντόβολα είναι οι βουλευτές , από την Ν.Δ. και το Πα.σο.κ. που πηγαίνουν και κάνουν τις γλάστρες στις εκπομπές του Μάκη .
    Τον γλύφουν για λίγη δημοσιότητα .
    Στον γάμο του είχαν παρελάσει οι πλειοψηφία των κοινοβουλευτικών ομάδων της Νέας Δημοκρατίας και του Πα.σο.κ.
    Οι Νεοδημοκράτες δικαίως , διότι τους βοήθησε τα μεγιστα πριν τις εκλογές του 2004 και το βράδυ της 07.Μαρτίου.04 πανηγήριζε έξω από την Ρηγίλλης .
    Οι νικητές τότε τον αντάμειψαν και προσέλαβαν τον αδελφό του στην κρατική τηλεόραση .
    Οι Πασοκτζήδες γιατί συνεχίζουν να πηγαίνουν ;
    Δεν έχουν ακούσει τι έχει πει για τον Πρόεδρo;
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ...ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕ ΠΑΘΟΣ.....ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΜΥΡΙΖΕΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ξεχνάτε τι θέματα εχει βγάλει ο Τριανταφυλλόπουλος τόσα χρόνια.
    Οσο για την Κιμ δεν ήθελε αποκατάσταση γιατι η ίδια εχει μεγαλυτερη περιουσία απο οτι της εξασφαλιζει ο Μάκης.
    άλλωστε είναι ανήλικη ενω ο Κορκολής πήδαγε ανήλικες θαυμάστριες και πολλά άλλα που έκανε.
    δεν κοιτάτε γύρω σας να δειτε τι γίνετε που το προβλημα σας ειναι ο Μάκης??
    ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ξεχνάτε τι θέματα εχει βγάλει ο Τριανταφυλλόπουλος τόσα χρόνια.
    Οσο για την Κιμ δεν ήθελε αποκατάσταση γιατι η ίδια εχει μεγαλυτερη περιουσία απο οτι της εξασφαλιζει ο Μάκης.
    άλλωστε είναι ανήλικη ενω ο Κορκολής πήδαγε ανήλικες θαυμάστριες και πολλά άλλα που έκανε.
    δεν κοιτάτε γύρω σας να δειτε τι γίνετε που το προβλημα σας ειναι ο Μάκης??
    ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. *ενηλικη εννοείται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 10:16

    Συμφωνώ ότι έβγαλε πολλά σκάνδαλα .
    Επιλεκτικά όμως .
    Η χθεσινή Ελευθεροτυπία στην πρώτη σελίδα κάνει συγκεκριμένες φοβερές καταγγελίες και για τους δύο ‘’φίλους ‘’ του Πρώτου Θέματος .
    Δεν είπε ο Μάκης ,παραδείγματος χάριν ,λέξη για τις οικοδομικές παρανομίες του αφεντικού του του Μίνωα Κυριακού στην Αργολίδα , όστις άρπαξε 5 χρόνια φυλακή
    στο δικαστήριο του Ναυπλίου και μετά το έπαιξε ετοιμοθάνατος για να μην τον χώσουν μέσα .

    Αλήθεια κύριε Μάκη ,αδέκαστε Ρομπέν των Δασών , ακόμα ετοιμοθάνατο είναι το αφεντικό σου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. δε μπορουμε να αδειαζουμε ετσι εναν τετοιο δημοσιογραφο!
    παραβλεπετε ολοι ξαφνικα ποσα σκανδαλα εχει αποκαλυψει και ποσους εχει ξεκουνησει απο τη θεση τους...
    εγω προσωπικα τον θεωρω απο τους καλυτερους και τιμιοτερους δημοσιογραφους σε αυτη τη ρημαδοχωρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 10:27 , 10:28

    OK Kim , we know its you .
    We recognized you . Relax now .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ,ΚΑΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ Η ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Η ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αν παμε με τι λογικη οτι ολοι τα παιρνουν ε τοτε θα ναι πολλα τα γιουρο για να κραταει το στομα του κλειστο.
    οσο για το υποστιρικτης τις ΝΔ εν μερη ισως εινε λογο τις γυναικας του αλλα το χρημα κανει κουμαντο ειτε το θελετε ειτε οχι.
    Δεν υπαρχει ουτε ενας στην ελλαδα να μην τα περνει.....το νουμερο εινε αυτο που κανονιζει Πορτες,Παραθυρα,Μπαλκονοπορτες,Φεγγιτες,ΣΤΟΜΑΤΑ κτλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. μια φορα κι εναν καιρο ο ΜΑΚΗΣ κατεβηκε στην Κορινθο .Εψαχνε το θεμα με εμπλεκομενους καποιους κυριους ΠΑΠΑΛΕΚΚΑ Μανωλακη και Ταγαρα γνωστα λαμογια της περιοχης με καραμπινατη καταπατηση δασικων εκτασεων απο τον Παπαλεκκα την οποια βοηθησε ο Μανωλακης (Νομαρχης και βολευτης του ΠΑΣΟΚ μετεπειτα)Ο Μανωλακης "αγορασε" 2 Διαμερισματα σε πολυτελεστατη πολυκατοικια στο Λιμανι της Κορινθου
    οΜΑΚΗΣ αφου ταβρηκε ολα αυτα (λαγωνικο γαρ)εθαψε το θεμα....
    στην Κορινθο κυκλοφορει πως τσεπωσε 50.000.000 δρχ απο τον αρχιδιαφθορεα Λαρσινο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. τοις πάσι ρεεεε όχι της παση λολ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. σιγα μη κάθετε η Κιμ να γράφει στα blogs.
    ρε σεις σκεφθήκατε ποτέ μηπως είναι και δικο του αυτο το blog??
    εγω το υποψιάζομαι πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γνωμη λοιπον δικια μου εινε οτι ο Μακης εινε κλαση ανωτερος δημοσιογραφος σε γνωσεις και δουλεια που εχει προσκομισει και ναι πρεπει αν οντως ο Θεμος του εκανε αυτα που λενε να τον βαλει με οποιο τροπο θελει στη θεση του.
    .......
    Κατ'αρχήν δεν ειναι δημοσιογράφος..(δεν έχει σπουδάσει το αντικείμενο..σκιτσάκια έκανε και απο κει την ειδε δημοσιογράφος..αφού στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι..) δεύτερον ΄σον αφορά τις γνώσεις πίστεψε με..ειναι ασχετος..μα πολύ ασχετος μιλάμε..Γιατι δεν φθάνει να ξεμπροστιάζεις κάποιους..άλλα να έχεις και ακλόνητα επιχειρήματα..που ο Μάκης σε πλείστες περιπτώσεις δεν ειχε..γιατι δεν ήξερε..
    κατα τρίτο..χτύπησε εναν μεγάλο γιατρό..το Σπύρου..αλλα όχι γιαυτο που οι περισσότεροι νόμιζαν..και στο τέλος ζήτησε συγνώμη απο τον γιατρό..
    κατα τέταρτον..εβγαλε τον Κορκολή..όταν ο Κορκολής ήδη είχε αρραβωνιασθεί με το κοριτσάκι..το παιχνίδι του μπαμπα της επαιξε ο ηλίθιος..γιατι δεν ήθελε η κορη του να πάρει μεγάλο..Αλλά δεστε ποια πήρε ο Μάκης..ενα κοριτσάκι..που όταν ανοίγει το ομορφο στομάτακι της..το τι βλακείες λεει αλλο πράγμα..
    Μην πω άλλα γιατι όλοι τα ξέρετε..να πω όμως..
    ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. εγω προσωπικα τον θεωρω απο τους καλυτερους και τιμιοτερους δημοσιογραφους σε αυτη τη ρημαδοχωρα..
    23 Ιανουάριος 2008 10:30 μμ

    Ανατρίχιασα τώρα ειδικά με το επίθετο ‘’τιμιότερος’’ μου έρχεται ακόμα και να πιστέψω τις μπαρούφες του Μάκη για το τσεκ των 270 εκτ. της Γιάννας Αγγελοπούλου .
    Η μόνη απάντηση στα όσα έγραψες είναι : Τα αρ..... του Καράμπελα και το μ.... της Χάυδως.
    Buenas noches

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 10.31

    EISAI POLY, MA POLY MALAKAS!

    SOY EYXOMAI NA AYTOKTONHSEI TO PAIDI SOY KARIOLOPOYSTA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. μαλακειες λέτε για τον Μάκη.
    ξερω περιπτωση που τον κατέβασαν κάποιοι για να "καρφώσουν" μητροπολίτη ότι έκτιζε βίλα.
    ο μητροπολίτης μόνο βίλα δεν έκτιζε.
    πηγε είδε και έφυγε.
    τι να δειξει αφου κάποιοι προσπαθουν να τον "εκμεταλευτούν" για ιδίον όφελος.
    τον έχετε για χαζό?
    αν τα άρπαζε θα ειχε εξαφανιστεί τώρα .
    με τοσα θέματα θα ειχε κάνει αποταμίευση για τα τρισεγγονα του.
    ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 10.31
    H τοτε κοπελια του, οταν σπουδαζε στην Ιταλια, αυτοκτονησε και για αυτο το λογο αργοτερα πηρε αναβολη απο το στρατο.Την πρωτη αναβολη του τελος παντων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 10:30
    Είναι τόσο ξεφτιλισμένος και αδίστακτος ο Μάκης , που έκανε πέρισι δύο εκπομπές εναντίον διαφόρων πολιτών που με κομπίνες απέφυγαν την στράτευση . Ποιός αυτός που το έπαιξε τρελλός για να μην πάει φαντάρος !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ξεχασα να γραψω¨η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΛΕΚΚΑ....ΚΑΙ οτι ο ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ "TOSA ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΔΕΝΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ 2 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ?"
    ...ΟΛΗ Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΩς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ!!!!!
    ΚΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΤΑ ΚΑΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ.....
    ΘΕΜΟ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΥΤΟ ΨΑΧΤΟ....ΟΛΗ Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο τυπος εινε νουμερο ενα δημοσιογραφος στην ελλαδα με διαφορα ετη φωτος απο τον δευτερο.
    Οσο για το οτι εινε επιλεκτικος..κυριοι εχει το δικαιωμα να το κανει.
    Και σας ρωτω..εχει στειλη σπιτι τους ατομα απ ολες τις παραταξεις η εινε μονοπλευρος??
    Πρεπει να εχετε το θαρος και τα κοτσια να του αναγνωρισετε οτι εινε ο κορυφαιος δημοσιογραφος στην χωρα,γιατι εγω δεν ξερω αλλον και σας προκαλω να μου πειτε εσεις οι γνωστικοι ποιος εινε καλυτερος δημοσιογραφος απαυτον?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο Μάκης είναι 53 και η Κιμ γυρω στα 30

    ολο βλακειες λετε.

    το άρθρο ήταν καλό αλλά πολύ υποκειμενικό.
    η αντικειμενικότητα αξίζει ιδιως όταν υπαρχουν και στοιχεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 10.41
    Βγάζει στην φόρα , από όλα τα κόμματα , όσους δεν πληρώνουν .
    ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ
    ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΗΣ , ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΙΣ ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κορινθιε

    ξέρεις οτι ειχε ερθει και για τον πρωην μητροπολιτη σας και βοήθησε τους εκει δημοσιογράφους να βρεθει η αλήθεια.

    ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΞΕΧΝΑΤΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 10:42
    Simera milontas stin TV eipe oti ergazetai san dimsiografos apo to 1978 . Epomenws ta 60 ta plisiazei an den ta ehei piasei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 10:44

    κανε ανωνυμη καταγγελια στην Πολεοδομία και στο ΥΠΕΧΩΔΕ.
    Ολα τα παράνομα ο Μάκης θα τα βγάζει.
    Ας κουνηθείτε και οι πολίτες για τα θέματα σας.
    ουφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ο Δικηγόρος, η ΓΣΕΕ και το ΚΟΚΟΚΟ των έγκριτων


    Εδώ και μέρες έχει αποκαλυφθεί ότι ο δικηγόρος - εργατολόγος και μέχρι πρόσφατα στενότατος συνεργάτης της ΓΣΕΕ Νικολουτσόπουλος, γύριζε στα κανάλια με την Τσέκου και διαπραγματευόταν την πώληση του DVD.

    Ταυτόχρονα, έχουν εμφανιστεί απίστευτες καταγγελίες για στυγνή εκμετάλλευση συμβασιούχων από τον ίδιο τις ημέρες της δόξας του. Εκμετάλλευση που - όπως έχει καταγγελθεί - γινόταν κατά το διάστημα που ο δικηγόρος κατείχε εξέχουσα θέση στη ΓΣΕΕ

    Ο Νικολουτσόπουλος είναι κολλητός του Γίγαντα του Συνδικαλισμού Πολυζωγόπουλου.

    Τα ερωτήματα που γεννούνται είναι το εξής:

    - Γιατί κανένας δημοσιογράφος οποιουδήποτε καναλιού δεν έχει καλέσει ακόμα κάποιο στέλεχος της ΓΣΕΕ για να ρωτήσει περί του θέματος;

    - Γιατί κανένας δημοσιογράφος οποιουδήποτε καναλιού δεν έχει καλέσει τον πρώην στενό συνεργάτη, Πολυζωγόπουλο να πει τη γνώμη του;

    - Γιατί τέτοια ομερτά σιωπής υπέρ της Αγίας Οικογενείας των Εργατοπατεράδων;

    aman to mati mou




    To Mega δεν «τόλμησε» να αποδεχτεί την παραίτηση Καμπουράκη!


    Φοβήθηκαν εκεί στο Mega να κάμουν αποδεκτή την παραίτηση
    του επιπόλαιου και λαλίστατου,
    γκαφατζή και "πλακατζή" Καμπουράκη.
    Φοβήθηκαν γιατί θα τα κάμει κώλος έτσι και «βγει έξω».

    Καλύτερα μέσα στο μαντρί

    γιατί έχει φουρτούνα έξω.

    Προς το παρόν τον κρατάνε γιατί και αυτός τους κρατά σφιχτά.
    Ξέρουν ότι ξέρει!
    Το χειρότερο είναι ότι το dvd του Mega
    είναι το αμοντάριστο.






    Το Mega σκάνδαλο! Σόμπολε παραιτήσου!


    sofistis
    Το σκάνδαλο του ΜΕΓΚΑ έχει πλέον αποκαλυφθεί. Δεν πρόκειται για μια ροζ ιστορία αλλά για τη δράση του μεγαλύτερου καναλιού της χώρας πού πλήττει ευθέως τους θεσμούς και τη δημοκρατία. Τι περιμένει ο κ. Σόμπολος για να παραιτηθεί; Ποιος του έδωσε το δικαίωμα να νομιμοποιεί ως πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ με την παρουσία του και τις υπηρεσίες του μια «δημοσιογραφία» πού ντροπιάζει πρώτα απ όλους τους ίδιους τους δημοσιογράφους;
    Τα γεγονότα είναι γνωστά γνωστά. Η κα Τρέμη και τουλάχιστον ο Δ/ντής και πρώην σύζυγός της κ. Χρήστος Παναγιωτόπουλος είδαν το DVD. Αυτό έχει πλέον αποκαλυφθεί και το ομολογεί ο Καμπουράκης. Το ΜΕΓΚΑ σκάνδαλο αρχίζει λοιπόν σχεδόν δύο μήνες πριν πέσει ο Ζαχόπουλος στον ακάλυπτο. Αρχίζει απ τη στιγμή πού είδαν το DVD πού τους έδωσε η εκβιάστρια Τσέκου μαζί με τον συνεργάτη της και νομικό σύμβουλο της ΓΕΣΕΕ κ. Νικολουτσόπουλο και το έμπειρο δημοσιογραφικό μάτι τους διαπίστωσε, όχι μόνο ότι δεν «ρίχνει την κυβέρνηση» όπως τους υποσχέθηκαν, αλλά ότι είναι απλώς ροζ, άνευ ουδεμίας πολιτικής σημασίας, γιαυτό και το απέρριψαν..(!)
    Γιατί οι εντεταλμένοι του Μέγκα δεν ενημέρωσαν αμέσως τον εισαγγελέα για την επίσκεψη των εκβιαστών στο κανάλι τους πριν πέσει ο Ζαχόπουλος και άφησαν να εξελιχθεί ο εκβιασμός με συνέπεια τουλάχιστον δύο αυτοκτονίες; Μήπως οι εντεταλμένοι του ΜΕΓΚΑ, εκτός των άλλων, έχουν και ποινικές ευθύνες για συγκάλυψη εκβιασμού; Γιατί όταν έπεσε ο Ζαχόπουλος είπαν ψέματα ότι δεν είδαν το DVD; Μήπως γιατί αν ομολογούσαν ότι δεν υπήρχε πολιτικό θέμα δεν θα μπορούσαν να εκτελέσουν την σκοτεινή αποστολή τους; Τι επιδιώκουν όταν ακόμα και σήμερα βγαίνουν θρασύτητα και αναρωτιούνται για το τρομερό μυστικό πού κρύβει το κομμένο DVD ενώ έχουν δει ότι δεν κρύβει τίποτα; Άλλωστε το ίδιο DVD πού πήγε η Τσέκου στο ΜΕΓΚΑ πήγε και στον Θέμο! Ενδεχομένως η ίδια η Τσέκου, πριν ξεκινήσει για τα κανάλια, προσπάθησε να κόψει κάπως το πρόσωπο της. Αυτό είναι λογικό..
    Τι κάνει λοιπόν το ΜΕΓΚΑ; Ένα είναι βέβαιο. Ότι αυτό πού κάνει δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την δημοσιογραφία και την ενημέρωση. Απομένουν λοιπόν δύο τινά: Είτε προσπαθεί να απαξιώσει πλήρως την κυβέρνηση και να την ρίξει στον “ακάλυπτο”, είτε να την εκβιάσει. Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει. Είτε δηλαδή προσπαθεί να δρομολογήσει νέες πολιτικές εξελίξεις ερήμην του λαού, είτε τα συμφέροντα έχουν βάλει στο μάτι κάποια μεγάλα έργα και πακέτα.. Το πιθανότερο είναι να ισχύουν και τα δύο. Οι κυβερνήσεις, η πολιτική και οι πολιτικοί είναι τόσο τρομοκρατημένοι, ανίσχυροι και ανίκανοι μπροστά στην δικτατορία των καναλιών και των μεγάλων συγκροτημάτων του τύπου, που όχι μόνο πέφτουν σαν ώριμα φρούτα, αλλά και την τελευταία στιγμή, μόλις πριν ακουστεί ο γδούπος τους στον ακάλυπτο, προλαβαίνουν να υπογράφουν και ένα δυό μεγάλα έργα για αυτούς πού τους έσπρωξαν..
    Σόμπολε παραιτήσου!




    Ήρθε η ώρα του Νικολουτσόπουλου.


    Ο κολλητός του Λοβέρδου.
    Ο βολεμένος του Πολυζωγόπουλου.
    Το φιλαράκι του Θέμου.


    Ξέρουμε ξέρουμε.

    Η έννοια της συλλογικής ευθύνης ισχύει μόνο προς την πλευρά της "επάρατης" Δεξιάς. "Αυτή είναι η Δεξιά" φωνάζει με μάτι που γυαλίζει, ο Κανελάκης(αυτός, τι πίνει και δε μας δίνει;). Οι φίλοι και τα μέλη έχουν απαλλαχθεί προ πολλού από κάθε ευθύνη. Πήραν την απαλλαγή από τη σημαία! Για τους "αποχαρακτηρισμούς" Ζαχόπουλου φταίει όποιος ψήφισε ΝΔ. Τα παιχνίδια με συμβασιούχους, παρακολουθήσεις και εκατομμύρια €, της πράσινης παρέας, δεν αφορούν καν την παρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 10:46

    ειναι οσο σου λέω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ο Τριανταφυλλόπουλος είναι σόουμαν, δεν είναι δημοσιογράφος, όπως οι γλάστρες που λένε τον καιρό δεν είναι μετεωρολόγοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ 1954

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΟ. ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΩΣ ΧΑΦΙΕΣ ΤΑ ΠΑΛΗΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΠΟΥ ΔΡΟΥΣΕ ΚΑΤΑ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕΡΙΑ.

    ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ -ΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΦΡΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ- HTAN KAI ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ ??

    ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ??

    ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΕΒΓΑΛΕ -ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΧΑΦΙΕΣ-ΟΛΑ ΤΑ "ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ" ΤΟΥ ΑΝΔΕΡΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ??

    ΤΟ ΜΗΛΟ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΛΙΑ !!

    ΣΙΓΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΟΥ ΘΑΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΥΣΕΙ.

    ΥΓ: 1. ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΚΟΜΑ-ΣΤΗΝ ΕΚΜΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΕΙΠΕ:
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ.
    ΜΕ ΑΥΤΟ Ο ΑΛΗΤΑΚΟΣ ΠΡΟΔΩΘΗΚΕ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΖΕΙ (ΠΕΡΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ) ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.

    ΥΓ: 2. ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΑΛΥΧΤΟΥΣΕ. ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ -ΓΑΡΓΑΡΩΝΕΙ.

    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΧΑΦΙΕΔΙΣΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΟ. ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΩΣ ΧΑΦΙΕΣ ΤΑ ΠΑΛΗΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΠΟΥ ΔΡΟΥΣΕ ΚΑΤΑ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕΡΙΑ.

    ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ -ΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΦΡΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ- HTAN KAI ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ ??

    ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ??

    ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΕΒΓΑΛΕ -ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΧΑΦΙΕΣ-ΟΛΑ ΤΑ "ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ" ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ??

    ΤΟ ΜΗΛΟ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΛΙΑ !!

    ΣΙΓΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΟΥ ΘΑΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΥΣΕΙ.

    ΥΓ: 1. ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΚΟΜΑ-ΣΤΗΝ ΕΚΜΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΕΙΠΕ:
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ.
    ΜΕ ΑΥΤΟ Ο ΑΛΗΤΑΚΟΣ ΠΡΟΔΩΘΗΚΕ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΖΕΙ (ΠΕΡΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ) ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.

    ΥΓ: 2. ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΑΛΥΧΤΟΥΣΕ. ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ -ΓΑΡΓΑΡΩΝΕΙ.

    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΧΑΦΙΕΔΙΣΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ο Μάκης είναι ΚΥΠατζής... αλλά και χιμπατζής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ...ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Πρών Χαφιές

    Νύν ...Εξυγιαντής..

    Μελλοντικώς: Στα σκατά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ.

    ΜΑΚΗ-ΒΟΥΡΚΕ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ???

    ΜΑΚΗ-ΒΟΥΡΚΕ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ???


    ΜΑΚΗ-ΒΟΥΡΚΕ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ο 30φυλλοπουλος εινε αυτος που εχει ανοιξει τα ματια σ ολη την ελλαδα για το τι παιζετε γυρω μας και καποιοι προσπαθουν να τον μειωσουν γιατι εινε ειτε ανικανοι να δουν την αληθεια ειτε εξυπηρετουν συμφεροντα αλλων κυριοι!
    Και σας ρωτω ξανα ευθεως να μου πειτε ποιος αλλος εχει κανει κατι τετοιο στην χωρα μας???
    Και κατι ακομα...αν βγαζει οπως λετε στη φορα αυτους που δεν πληρωνουν τοτε υπαρχουν αρκετοι κακοπληρωτες σ αυτη την χωρα...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ο Μάκης δεν διαχειρίζεται δημόσια περιουσία...

    ΣΩΣΤΑ !!

    Τι να την κάνει άλλωστε! Ας είναι καλά η CIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Σύζυγος συγγενής Μητσοτάκη, στενή φιλία με βουλευτή ΝΔ, κουμπαριά με Βαρδινογιάννη, Ekali Club... ο άνθρωπος δεν είναι απλός λαϊκός αγωνιστής, είναι λαϊκός ήρωας!

    Ξυπνάτε ρόιδα, ξυπνάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟΝ ΤΑΡΖΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΝ ΓΛΥΦΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ?ΚΑΘΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΚΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. “Τότε ζούσαμε στη Χούντα των Συνταγματαρχών, σήμερα στη Χούντα των καναλαρχών"

    Στάθης Παναγούλης


    Eλεος τΥΠΠΟΚΟΣΜΕ ΜΕ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΣΟΥ.

    ΒΡΗΚΕΣ ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΕΙΣ.
    Το παραγκώμι του ΣΤΑΘΗ ξέρεις ποιό είναι ??

    ΦΟΛΑΣ-ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ
    ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠ ΠΡΙΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΑΨΟΓΟΣ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ !!
    Κατι δε δενει ομως το γλυκο ... Πως ο Μακης δεν εχει δολοφονηθει απο τις πολιτικες κα ιαλλες μαφιες λογω των αποκαλυψεων που κανει ;; Αρα ειναι υπαλληλος της ΕΥΠ !! Αλλωστε ο μπαμπας του ηταν οδηγος του Ανδρεα, χρόνια στα κολπα οι Τριανταφ/λοι.
    Και κατι αλλο, οι καλες γλωσσες λενε οτι ο Μακης δεν αφηνεια αγαμητη καμμια απο τις κουκλαρες που βγαζει στις εκπομπες του ...
    Dilalara

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Πρών Χαφιές

    Νύν ...Εξυγιαντής..

    Μελλοντικώς: Στα σκατά

    ------------------------

    Πρών Χαφιές

    Νύν ...Εξυγιαντής..

    Μελλοντικώς: Στα σκατά
    ------------------------

    Πρών Χαφιές

    Νύν ...Εξυγιαντής..

    Μελλοντικώς: Στα σκατά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Βλεπω υπαρχει πολυ εχθρα εναντιον του γιατι ρε παιδια σας εχει πειραξει που ο τυπος εινε μακρια ανωτερος απο σας?
    Ζηλευετε???
    ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΟ. ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΩΣ ΧΑΦΙΕΣ ΤΑ ΠΑΛΗΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΠΟΥ ΔΡΟΥΣΕ ΚΑΤΑ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕΡΙΑ.

    ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ -ΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΦΡΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ- HTAN KAI ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑΖΩΡΑΙΟΣ ??

    ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ??

    ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΕΒΓΑΛΕ -ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΧΑΦΙΕΣ-ΟΛΑ ΤΑ "ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ" ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ??

    ΤΟ ΜΗΛΟ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΛΙΑ !!

    ΣΙΓΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΟΥ ΘΑΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΥΣΕΙ.

    ΥΓ: 1. ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΚΟΜΑ-ΣΤΗΝ ΕΚΜΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΕΙΠΕ:
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ.
    ΜΕ ΑΥΤΟ Ο ΑΛΗΤΑΚΟΣ ΠΡΟΔΩΘΗΚΕ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΖΕΙ (ΠΕΡΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ) ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.

    ΥΓ: 2. ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΑΛΥΧΤΟΥΣΕ. ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ -ΓΑΡΓΑΡΩΝΕΙ.

    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΧΑΦΙΕΔΙΣΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. 10:46
    Δεν κατάλαβες , η πολεοδομία έκανε την δουλειά της , το δικαστήριο έκανε την δουλειά του . Η Ελ.Αστ. δήλωσε ότι δεν τον συνέλαβε γιατί τον βρήκε ... ετοιμοθάνατο !!!
    Δεν νομίζω όμως να πέθανε . Θα το είχαμε μάθει από τα κοκοδίλια δάκρυα που θα είχαν χύσει κάτι ‘’τύποι’’ σαν τον Μάκη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΚΑΛΑ !

    ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΕΙ.
    ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΒΑΣΗ.
    Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
    ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ 500,000 ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ.

    Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΦΡΟΥΡΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΧΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. "ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΕΙ."

    Εγώ σε πληροφορώ ότι είναι η πρώτη υπόθεση από την οποία δε θα βγει αλώβητος και χαίρομαι ιδιαίτερα γι'αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. O MEGA-λος ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ

    Ο ΜΕΓΚΑ-λος ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ

    ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ..

    «Η μεγαλύτερη επιχείρηση μίζας"


    «Η μεγαλύτερη επιχείρηση μίζας, πιέσεων και εκβιασμών έχει στηθεί εδώ και χρόνια σε μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα. Σε άρθρα της, σε σχόλια, σε ρεπορτάζ, αναγνωρίζεις αμέσως το μήνυμα: « Δώστε μας προμήθεια , αλλιώς σας χαλάμε τη δουλειά». Φυλλομετρούσαμε χθες τις σελίδες , τα άρθρα και τους …υπαινιγμούς της μεγάλης εφημερίδας. Και καταγράψαμε άπειρους εκβιασμούς σε επιχειρηματίες «που δεν τα ακούμπησαν ακόμη», ύμνους σε μεγάλους προμηθευτές που υπέκυψαν και ενίσχυσαν τους ήδη φουσκωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς των ηγητόρων της μεγάλης εφημερίδας και υπονοούμενα για άλλους επιχειρηματίες που δεν προσήλθαν να προσκυνήσουν εμπράκτως τον άπληστο δημοσιογραφικό παράγοντα! Έναν αδίστακτο άνθρωπο με σωρεία συμμετοχών σε επιχειρήσεις – εξεβίαζε την συμμετοχή του σε αυτές τις επιχειρήσεις – έναν άνθρωπο που επαίρεται ότι: «Ναι , ρε, έχω τραπεζικούς λογαριασμούς και στην Αγγλία και στην Αμερική και άμα θέλετε να σας δώσω και τους αριθμούς των λογαριασμών μου»!!!

    Αυτά έγραφε το «Αντι» σε παλαιότερο τεύχος του.
    η «μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα» δεν είναι το ΘΕΜΑ. Είναι το ΒΗΜΑ. Και ο «άπληστος δημοσιογραφικός παράγοντας», δεν είναι ούτε ο Θέμος, ούτε ο Μάκης. Είναι ο κ. Σταύρος Ψυχάρης.

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ
    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΙΖΑΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΓΥΡΩ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ.

    ΟΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ
    ΕΧΟΥΝ ΧΩΣΗ ΔΙΣ ΜΑΥΡΑ ΣΕ ΕΚΔΟΤΕΣ
    ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ
    ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΟ DEAL ME THN RWE.

    ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΟΛΕΣ
    ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ,ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ.

    ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ..
    ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ "ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ"
    ΑΛΛΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ "ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ"
    ΑΛΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΕΡ
    ENDESA-MYTIΛΗΝΑΙΟΥ,ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ.
    ΑΛΛΟΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.
    ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ο Λαμπράκης πίσω και πάνω από το κύκλωμα του εκβιασμού Ζαχόπουλου.


    «WaterGate των νταβατζήδων» η υπόθεση Ζαχόπουλου.
    Ο Λαμπράκης είναι ο πλέον κερδισμένος από το κύκλωμα του εκβιασμού που στήθηκε γύρω από το «ηθικό παράπτωμα» του Ζαχόπουλου. Αυτός βρίσκεται πίσω και από τις Vodafone υποκλοπές που δεν πήγαν και τόσο καλά. Τον τσάκωσαν νωρίς. Υπήρχε όμως και εφεδρικό σχέδιο, καλά οργανωμένο:παρακολουθήσεις με κάμερες, δημοσιογραφικά μαγνητοφωνάκια, φωτογραφήσεις και κάθε είδους στενό μαρκάρισμα ανθρώπων κοντά στον Καραμανλή. Κανονικά η υπόθεση αυτή, θα έπρεπε να βαφτιστεί:«WaterGate των νταβατζήδων». Γι’ αυτό και η οργανωμένη σεναριολογία ξαφνικά, ανασύνθεσης του πολιτικού σκηνικού με πολιορκητικό κριό το χοντροΒενιζέλο.
    Τα πάντα δείχνουν κύκλωμα εκβιαστών που ξέρει να κάνει καλά τη δουλειά του, στην υπηρεσία των νταβατζήδων και υποβοηθούμενο από υπόγειες και ανώμαλες διασυνδέσεις ακροδεξιών και πασοκικών παρακρατικών κέντρων. Στόχος και να τα παίρνουν και να ρίξουν τον Καραμανλή.
    Αρχίζει όμως να αποκαλύπτεται η επιβλητική παρουσία του συνήθως υπεράνω πάσης υποψίας, Χρηστάρα του Λαμπράκη. Εδώ κάποιος πάει για σεξ και απέξω τον καταγράφει ολόκληρο βαν. Ο ανακριτής είναι πεπεισμένος ότι η Εύη Τσέκου δεν δρούσε μόνη της. Μπλέκονται σοφέρ, δικηγόροι, εργατολόγοι, μεγαλοστελέχη, Δήμητρες και λοιπές πρακτορικές συνομοταξίες!
    Ο Λαμπράκης εκβίαζε πολύ καιρό τώρα το Ζαχόπουλο και ρουφούσε χρήμα του δημοσίου. 170 εκατομμύρια € ρούφηξε, εκβιάζοντας και πάλι δεν τον έφταναν. Ο πόλεμος μεταξύ των βαρόνων της ενημέρωσης προβλέπεται αδυσώπητος. Όσο για το βίντεο που η Τρέμη επιμένει ότι δεν το πήρε. Να κι αν το πήρε να κι αν δεν το πήρε. Ο Χρηστάρας το είχε ήδη. Ο μεγαλύτερος εκβιαστής στην ιστορία της Ελλάδας, πιάστηκε στα πράσσα, αλλά δεν πρέπει να το λέμε γιατί είναι "ο γέροντας του πολιτισμού μας". Όσο για τους εμπλεκόμενους θα δούμε μάλλον να προστατεύουν τον μέγα εκπολιτιστή. Τώρα ήρθε η ώρα και για το Πασόκ να γλιτώσει από αυτό το βραχνά. Αν και θεωρείται ότι άλλη μια φορά θα ταχθεί με τα συμφέροντα των νταβατζήδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΠΟΙΟΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ
    ΧΩΡΑΣ?

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΡΗ...

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΜΕ ΤΟ
    ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ..

    ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ ΟΠΩΣ
    Ο ΣΗΜΙΤΗΣ.

    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ..




    ΟΙ ΑΘΩΕΣ "ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΕΣ" ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
    ΜΠΟΜΠΟΛΙΤΣΑ,ΛΑΜΠΡΑΚΩ,ΤΕΓΟΠΟΥΛΙΝΑ,
    ΚΤΛ..
    ΚΤΛ..
    ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ..
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ..
    ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ"..

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕΣ?
    ΠΟΣΑ ΤΡΙΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ?
    ΠΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ?
    ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ?
    ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ?
    "ΜΕ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ"?




    ΑΛΗΤΑΚΟ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΘΕΛΩ
    ΤΗΝ ΔΕΗ
    ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ
    ΤΑ ΚΑΖΙΝΑ
    ΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
    ΤΑ..
    ΤΟ..
    ΤΗΝ...
    TA EΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ
    ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
    ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ
    ΤΑ..
    ΤΟ..
    ΤΙΣ ΜΑΡΙΝΕΣ
    ΤΗΝ....
    ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ

    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ-ΤΖΕΚΟΥ

    ΔΩΣΤΑ ΜΟΥ
    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ...
    ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ


    ΕΝΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ 89
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ-EKBIASTES




    ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ
    ΝΕΑ,ΕΘΝΟΣ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,Ε.Τ.
    ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ
    ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΥΠΟΚΛΟΠΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΜΕ ΚΑΣΕΤΕΣ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ..
    ΑΘΩΕΣ..ΤΑΚΤΙΚΕΣ...ΤΣΕΚΟΥ..
    ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ?
    ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ "ΔΙΟΡΙΣΜΟ"?
    Η ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΙΣΩΣ Η ΤΣΕΚΟΥ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ
    ΣΑΝ "ΜΗΝΥΜΑ"..
    ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΑ τζεκο-ΜΜΕ-εκβιαστες
    "ΑΠΕΙΛΟΥΝ" ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ο ΛΑΛΑΚΗΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΔΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΟΣΕΡ ΜΑΚ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΓΙΑ ΑΝΟΞΚΤΗ ΑΚΡΟΑΣΗ????ΔΕ ΠΕΙΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ .ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΟ ΤΙΜΙΟΣ ΠΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ.
    ΔΕ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

    «Η ηθική κοι-
    νωνία, η κοινωνία των αγ-
    γέλων εκμεταλλεύτηκε ένα
    ηθικό μου παράπτωμα, βρί-
    σκοντας την κατάλληλη πο-
    λιτική αποδοχή. Επεσα βορά
    στο στόμα των λεόντων. Ενα
    ηθικό παράπτωμά μου έδωσε
    την ευκαιρία σε εκβιαστές να
    αποκτήσουν υλικό. Μου ζήτη-
    σαν χρήματα και εμμέσως δι-
    ευκολύνσεις σε αρχαιολογικά
    θέματα. Αρνήθηκα να υποκύ-
    ψω. Μου έδωσαν και αριθμό
    λογαριασμού που ανήκε σε
    έναν από τους πρωτεργάτες.
    Το υλικό αυτό βρήκε ευήκοα
    πολιτικά ώτα προκειμένου να
    γίνει πιο εύπεπτος ο πολιτικός
    εκβιασμός. Αρκεί ένα λάθος,
    άραγε, στην τέλεια κοινωνία
    μας για να σπιλώσουμε, να
    διαγράψουμε μια ζωή;
    Ο μηχανισμός στήθηκε, με
    σκοπό μια ολόκληρη ζωή αρ-
    χών και αγώνων να πέσει βορά
    στην αρένα. Δεν μπόρεσαν να
    με σπιλώσουν πολιτικά, θέλη-
    σαν να με εξαφανίσουν ηθικά.
    Θέλετε αίμα; Θέλετε κρέας
    στην αρένα; Θα το έχετε.
    Ζητώ συγγνώμη από όσους με
    αγάπησαν και με στήριξαν»

    ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ
    ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΗ..
    ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ
    ΟΚΤΩ

    ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ..ΚΑΤΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ.. ΑΙΜΑ..ΚΡΕΑΣ..ΜΥΑΛΑ.

    Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ
    ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΜΜΕ-ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ
    ΕΛΠΙΖΩ Η ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ


    "ΘΕΛΕΤΕ ΑΙΜΑ"?
    "ΘΕΛΕΤΕ ΚΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ"?
    "ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ"


    ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ...

    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ..
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ..
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ..


    ΑΞΙΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. MHΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ Η EΣΗΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΡ ΠΡΕΠΕΙ NA AΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΣΑΣ ΡΟΜΠΑ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ??

    ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ??

    ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ?


    ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΛΗΤΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ?

    ΜΗΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ???


    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΝΑ ΧΤΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΟΥΝ? ΜΕ ΨΕΜΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΑΒΑΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ


    ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ!!


    ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΒLOG ΣΑΣ.
    ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ!!


    ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΜΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΜΟΦΡΗ ΑΓΩΝΑ .ΜΙΑ
    ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΟΜΕΝΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΧΑΡΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!

    ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ!!

    ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ.



    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΜΙΑ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Καλα ρε παιδια γιατι πρεπει σωνει και καλα να εινε με το μερος τις ΝΔ η του Πασοκ για να τα εχει καλα μαζι σας??
    Δηλαδη αν ο μακης εινε φιλος του καρατζαφερη παει να πει οτι ψηφιζει ΛΑΟΣ??
    Ο τυπος εχει βγαλει πολλους στο σκαμνι και εινε φυσικο να τον λασπολογουν...γραφετε για την γυναικα του ενω κατα βαθος μεσα σας τον ζηλευετε ρε ηλιθιοι που γαμαει τετοιο μωρο,ενω εσεις εχετε κανει την μαλακια επιστημη.
    Ανθρωπος που ζηλευει τον συνανθρωπο του γιατι εχει αυτο που εσεις δεν θα δειτε ουτε οταν πεθανετε εινε καταδικασμενος να ζει στη μιζερια....κοιταχτειτε λοιπον στον καθρεπτη και αναρωτηθειτε γιατι ζειτε ακομη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΡΕ ΑΓΑΘΟΜΟΥΝΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΣΗ?
    ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΤΙ "ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΣ"
    ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΟΥ
    ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

    ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ
    ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΜΟ..
    ΧΑΧΑΧΑ

    ΤΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ
    ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ

    ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ..
    ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ.."ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ"
    ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΑΚΑ
    ΤΟ ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ
    ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ...ΕΠΕΙΔΗ
    ΓΑΜΗΣΕ ΤΗΝ ΤΖΕΚΟΥ..Ο ΖΑΧΟ
    ΧΑΧΑΧΑ

    Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ..
    ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕGA-λειο ΣΟΥ..

    23 Ιανουάριος 2008 11:09 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ ΣΤΟ ALPHATV

    «Τα σύγχρονα ανάκτορα, η σύγχρονη καμαρίλα και η σύγχρονη μπόχα είναι οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ και ορισμένοι δημοσιογράφοι που είναι προπαγανδιστές,εκβιαστες"

    TA EIΠΕ ΟΛΑ..
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    23 Ιανουάριος 2008 11:10 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΝΕΑ ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΑΓΩΓΟΣ.
    ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
    ΠΡΕΣΒΕΙΑ.
    ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΣΕΤΕΣ
    ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ.

    ΤΡΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ..


    ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
    ΜΠΟΥΣ-ΝΤΟΠΙΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ-ΝΤΑΒΑΔΩΝ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ-ΣΗΜΙΤΙΚΩΝ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    Ο ΑΓΩΓΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ..

    "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ
    ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΥΛΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Αφήστε τον άνθρωπο στη φτώχια της Εκάλης...πλέον τολμούν να του αντιμιλήσουν και οι καλεσμένοι του! Θαύμα!

    Η λίστα που έβγαλε είναι για γέλια, μεγάλες επιτυχίες ο...Ρεγκούζας κι ο Μαρκογιαννάκης!
    Απών από πακιστανούς, υποκλοπές και γενικώς πολύ μικρή συμμετοχή στις μεγάλες αποκαλύψεις του Θέματος.
    Τελευταία προσπαθούσε να σώσει και το Μαγγίνα.
    Διακριτική στήριξη ..αλα ΚΚΕ. Παλιά κόλπα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ακριβά τανκς μας έφερε από τη Ρωσία, ο Καραμανλής, σύμφωνα με την «Πατσαβουροτυπία»!


    Η πατσαβούρα της «Ελευθεροτυπίας» βλέπει ότι είναι ακριβά τα τανκς που αγόρασε η κυβέρνηση από τη Ρωσία. Ταυτίζεται με τα αμερικανικά συμφέροντα και κόπτεται για το χρήμα που έχασε η συμμορία των μεγαλοεκδοτών-εκβιαστών. Προσβάλλονται οι διάφορες εταιρείες που συστεγάζονται στα κτίριά της, υπό την αθώα «προστασία» της. Απαιτούν επιστροφή στο καθεστώς Σημίτη με ανεξέλεγκτα εξοπλιστικά προγράμματα, με μαχητικά που θα πέφτουν από τα περιττά ηλεκτρονικά του Μπόμπολα, με πολυεθνικές μίζες και ανεξέλεγκτες αστρονομικές υπερκοστολογήσεις. Φανταστείτε ότι αυτά τα τανκς αγοράστηκαν χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων αλλά με απευθείας διακρατικές συμφωνίες. Δηλαδή θίχτηκαν άμεσα τα συμφέροντα των εμπόρων όπλων που κρύβονται πίσω από τα μεγαλοεκδοτικά τζάκια και…… χρηματοδοτούν την καταγραφή κάθε ύποπτης περιπέτειας μεγαλοστελέχους της κυβέρνησης. Βάλανε οι παρακρατικοί νταβατζήδες την πατσαβούρα, να «φωνάξει». Τους πάτησε τον κάλο ο Καραμανλής. Χωρίς να μας πει πόσο κόστισαν ανάλογες αγορές από αμερικάνικα τραστ. Όλο το σήριαλ με το Ζαχόπουλο ήταν «κατασκευασμένο» από τα τζάκια των εκδοτών-εμπόρων όπλων για να «τιμωρήσουν» το θράσος του Καραμανλή. Η προσπάθεια αυτοκτονίας του Ζαχόπουλου, τους χάλασε τα σχέδια

    Φανταστείτε ότι αυτά τα τανκς αγοράστηκαν χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων αλλά με απευθείας διακρατικές συμφωνίες. Δηλαδή θίχτηκαν άμεσα τα συμφέροντα των εμπόρων όπλων που κρύβονται πίσω από τα μεγαλοεκδοτικά τζάκια και…… χρηματοδοτούν την καταγραφή κάθε ύποπτης περιπέτειας μεγαλοστελέχους της κυβέρνησης.


    Βάλανε οι παρακρατικοί νταβατζήδες την πατσαβούρα, να «φωνάξει».

    Όλο το σήριαλ με το Ζαχόπουλο ήταν «κατασκευασμένο» από τα τζάκια των εκδοτών-εμπόρων όπλων για να «τιμωρήσουν» το θράσος του Καραμανλή

    23 Ιανουάριος 2008 11:06 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Η Μαφία των Αρχινονών της Ελλάδας και οι εκβιαστικοί μηχανισμοί.


    Η Όλγα, η σκυλίτσα του Μπόμπολα, ενημέρωσε αμέσως μόλις κατάλαβε την σπουδαιότητα του υλικού που υφάρπαξε, το Mεγάλο Αφεντικό. Ο Αρχινονός της Ελλάδας και η υπόλοιπη Μαφία, ποτέ δεν έχουν εγκαταλείψει τα σχέδια αποσταθεροποίησης του Καραμανλή και άδραξε την ευκαιρία για σκηνοθεσία εκβιασμών....το αγαπημένο τους χόμπι άλλωστε.

    Οι νταβατζήδες είχαν στήσει το κύκλωμα παρακολούθησης Καραμανλή σε συνεργασία με την Αμερικάνικη Πρεσβεία πολύ πριν τη γνωστή περίοδο των υποκλοπών. Παλαιότερα μεσολαβούσε "αυθόρμητα" η "17η Νοέμβρη". Τώρα υπάρχουν άλλες μέθοδοι χειραγώγησης του συστήματος!
    Κάτι σούρτα φέρτα του Καραμανλή με Ρώσους, είχαν τρομάξει το "γοητευτικό" κόσμο του Επενδυτή-Νταβατζή. Ο Καραμανλής τόπαιζε ανεξάρτητος, οπότε πρέπει να του ψήσουν το ψάρι στα χείλη. Δεν τους έβγαινε εύκολα, οπότε ενεργοποίησαν κλασικούς μηχανισμούς παρακολούθησης με ρουφιάνους, κοριτσάκια, λεσβίες και αγοράκια για να εκβιάζουν ένα σύστημα που θεωρούν ότι τους ανήκει άνευ όρων. Όσο πιο κοντά γίνεται στον Καραμανλή και στην Νατάσα, τόσο πιο καλά..
    Αμερική, CIA και τα δουλικά τους οι νταβατζήδες (θύματα συχνά και οι ίδιοι διαφόρων εκβιασμών "μυστικών" ή σκηνοθετημένων πληροφοριών). Έτσι δένεται το σύστημα. Τέτοιους εκβιασμούς με σεξουαλικό περιεχόμενο έχουν υποστεί όλοι οι Πρωθυπουργοί μας, μετά τη Χούντα. Άλλες τόσες (plus κοκαΐνες και αγοράκια) έχουν υποστεί και οι ίδιοι οι νταβατζήδες. Στημένη βρώμα και παγίδες δυσωδίας.
    Για διάλειμμα βάζουμε φωτιές και καίμε όλη την Ελλάδα.
    Ή εμάς ή τίποτα. Με τους Ρώσους ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Το μονο καλο που εκανε τωρα ειναι, που ξυπνησε περισσοτερους
    να καταλαβουν τι ειδους ανθρωποι,
    ειναι και οι δημοσιογραφοι και να,
    καταλαβουμε εαν ειναι με τον λαο-
    η με την εξουσια -- με την τσεπη τους η με την κουταμαρα τους.
    ΥΓ. Γιατι δεν δεχεται το e-mail μου
    που ειναι κανονικο και οχι ακαταληλο [χ=10 επι 3φορες=30]
    το ονομα μου ειναι τριανταφυλλος
    και το e-mail --3xxxfil@otenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ο ΜΑΚΗΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ
    ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ
    ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ.

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΚΗΣ ΕΧΘΕΣ?

    ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ "ΡΕΠΟΡΤΑΖ" ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ?

    ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΥΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΠ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΟΥ?

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ?

    ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΝ?

    ΑΛΛΑ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΕΙ???

    ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

    ΜΑΚΗΣ
    Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΚΛΟΠΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ.
    Ο ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ
    ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ.




    ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ
    ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ
    ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ?
    ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ?
    ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ?
    ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΜΕ
    ΤΟ ΥΠΟΚΛΟΠΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ?

    ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ
    ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ?
    ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ?


    ΜΑΚΗ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ "ΥΛΙΚΟ"
    ΝΑ "ΚΑΨΕΙΣ" ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ
    ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ?
    ΕΙΝΑΙ "ΑΠΟΡΡΗΤΟ"?
    ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ
    ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ-ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ
    ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ?

    ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ..

    23 Ιανουάριος 2008 11:05 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    κυπατζηδες ολων των χωρων ενωθειτε.


    η ΕΣΗΕΑ ποτε θα παρει θεση, για
    τα προιοντα του υποκλοπικου παρακρατους που διακινουν τα μελη της?
    ουρλιαζεται για τις καμερες στους δρομους.
    οι καμερες στις κρεβατοκαμαρες δεν
    σας ενοχλουν?
    αει στο διαβολο αλητες.


    Η δημοσιογραφία σήμερα είναι η πλέον αποτρόπαια και ανεξέλεγκτη μορφή της εξουσίας και της παραεξουσίας. Είναι το λαρύγγι των νταβατζήδων της κοινωνίας, ο οχετός των πιο βρώμικων κυκλωμάτων και μυστικών υπηρεσιών, ιδιαίτερα οι μεγαλοδημοσιογράφοι και οι «σταρ» της «ενημέρωσης»: «βαποράκια» της εξουσίας είναι στις ποικίλες μορφές της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Βαζω και γω ενα αλλο ερωτημα τοτε....μηπως πρεπει ολοι μαζι με την ψηφο μας να στηλουμε Καραμανλη και Γαπ μαζι με Καρατζαφερηδες και λοιπους στο σπιτι τους και να ψηφισουμε Καποιο καινουριο???
    ΟΧΙ τον ΤΣΙΠΡΑ πονηροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΡΟΥΦΑΝΙΑΣ ειναι ο τύπος,εκδικητικός,ψωνισμένος και άφιλος.Χρυσό μετάλλιο στους εκβιασμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Τελικα εχετε δικιο αυτος Σομπωλος πρεπει να εινε μεγαλη μουφα...εχει αυτο το αθωο στυλακι αλλα πρεπει να εινε απο του αρχιμαστορες τις διαπλοκης.
    Τι εινε λεει?? προεδρος τις ΕΣΗΕΑ??
    Δημοσιογροφοι ολης της χωρας ειστε ολοι στο ιδιο καζανι και βραζετε μαζι του....ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ,ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ,ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ο ηθικολόγος Μάκης, ενώ καταφερόταν εναντίον υπουργών που προωθούν άτομα του συγκενικού τους περιβάλλοντος, αυτός προωθούσε την γυναίκα του ως δημοσιογράφο μέσω της εκπομπής του! Ουδέν άλλο σχόλιο για το ποιόν του ατόμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. η γυναίκα του οτι εκανε πριν έκανε και μετα.
    τι βλακειες λετε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ακόμα κι αν είσαι φίλος του Θέμου Μ.Υ. , το άρθρο αυτό που έγραψες είναι εξαιρετικό, εκφράζει απολύτως τις σκέψεις μου (δε θα μπορούσα να τα διατυπώσω καλύτερα)και τις σκέψεις πολλών είμαι σίγουρη, και σίγουρα δε θα εκλάμβανα πως το'γραψες ορμώμενος απ'την όποια φιλία σου, στο βαθμό που είσαι αντικειμενικός, χτυπάς τα σαθρά και δε βγάζεις εμπάθεια.

    Εύγε. Με κάλυψες απολύτως και μετέφερα το άρθρο σου με παραπομπή στο μπλογκ αυτό φυσικά, και στον δικό μου ιστότοπο.

    Αντικονφορμίστρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Αγαπητοί μου φίλοι.
    Πάντα χρήσιμα συμπεράσματα και παρατηρήσεις στη διάθεση σας.
    Αξίζει να διαθέσετε δυο λεπτά από το χρόνο σας για να μελετήσετε το παρακάτω κείμενο.. Τα λέει όλα…
    Τα τσιμπούκια μου αρέσουν πολύ. Προχτές το απόγευμα ήμουν πολύ καυλωμένος και είπα να πάω σε ένα τσοντοσινεμά στον Πειραιά στην Φίλωνος. Έκατσα πίσω-πίσω. Ήταν ένας 50άρης ο οποίος χαίδευε τον πούτσο του πάνω απο το παντελόνι. Τον πλησίασα και έφτασα δίπλα του. Έβαλα το χέρι μου στον πούτσο του και άρχισα να τον χαιδεύω έντονα.
    Αυτός κατέβασε το φερμουάρ και τον πέταξε έξω. Είχε πούτσο όχι πολυ μεγάλο αλλά αρκετά χοντρό. Μου κατέβασε το κεφάλι στον πούτσο του και τότε άρχισα να τον γλύφω. Ήταν πολύ καυλωμένος και του άρεσε τόσο πολύ η πίπα που βογγούσε. Τότε ήρθε δίπλα ένας στην ηλικία μου (γύρω στα 52) με τον πούτσο έξω και άρχισε να σπρώχνει το κεφάλι μου στο δικό του πούτσο. Έκατσα στα γόνατα και άρχισα να τσιμπούκωνω μια τον ένα και μια τον άλλο. Κάποια στιγμή το πενηντάρης με έχυσε στη μάπα και έφυγε. Τότε ήρθε και ένας άλλος γύρω στα 55 με μία τεράστια πούτσα που δυσκολευόμουν να την βάλω στο λαιμό μου. Ο ένας έριχνε πουτσοσκάμπιλα και ο άλλος μου τον έβαζε με΄χρι το λαιμό μέχρι που με έχυσαν και οι 2. Έχυσα και γω και έφυγα ευχαριστημένος απο το σινεμα.

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    Υ.Γ. Αφού όλοι τον αρπάζουν από παντού...Ας τον αρπάξουμε και εμείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ο συντάκτης του κεντρικού άρθρου είναι προκατειλημμένος εναντίον του Τριανταφυλλόπουλου, που στο κάτω κάτω της γραφής, και παρά τις όποιες αντιρρήσεις μπορεί να έχει κανείς για κάποιες "μεθόδους" του γκρέμισε και πέντε έξη λαμόγια απο τις καρέκλες τους με τα ρεπορταζ του.

    Ο Θέμος εκτός απο τα ξέκωλα που κατα καιρούς φιλοξένησε στην εκπομπή του τι άλλο έκανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Προς τους εναπομείναντες σκεπτόμενους συμπολίτες μου:
    "Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
    τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο
    μπορείς:μην την εξευτελίζεις
    μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου,
    μες στες πολλές κινήσεις κι ομιλίες
    Μην την εξευτελίζεις πιαίοντάς την,
    γυρίζοντας συχνά κ΄ εκθέτοντάς την
    στων σχέσεων και των συναναστροφών
    την καθημερινήν ανοησία,
    ως που να γίνει σα μια ξένη φορτική" Κ.Π.ΚΑΒΑΦΗΣ
    P.S.:διαδικτυακοί μου συνδαιτημόνες ,ας μη δώσουμε άλλη χαρά στα παντοειδή γλοιώδη και υπάνθρωπα τηλεσκουπίδια. Υπάρχει και μια άλλη Ελλάδα, της αλήθειας, του μεροκάματου,ηθική και φιλάνθρωπη.Κάθε φορά που ασχολούμαστε με το βόρβορο , δίνουμε αξία στα κάθε είδους ανθρώπινα περιττώματα που με πρόφαση την ενημέρωση υπηρετούν αφεντικά,συνάπτουν συμβόλαια με μυστικές υπηρεσίες,γίνονται εντεταλμένοι διαπλεκομένων συμφερόντων.
    Κουράστηκα πια με τα ηλίθια σενάριά τους!
    Βαρέθηκα πια να εμπαίζουν τη νοημοσύνη μου!
    Λυπούμαι για την Ελλάδα που θα κληροδοτήσω στα παιδιά μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. "Ο Θέμος εκτός απο τα ξέκωλα που κατα καιρούς φιλοξένησε στην εκπομπή του τι άλλο έκανε;"

    Ο Θέμος εγγυόταν την αντι-ΝΔ γραμμή στο Θέμα, όχι ο αριστεροδεξιός Μάκης, που είναι και ο λόγος που έγινε πρώτη σε κυκλοφορία.
    Ο άλλος έχει τηλεοπτικό κοινό, διακομματικό, σε στυλ "να κάτσουμε να δούμε τι θα βγάλει σήμερα".
    Στα κρίσιμα θέματα πάντα στηρίζει την (όποια) κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Σαν τον άλλο τον παπάρα που περίμενε από την ορθοδοξία να σώσει την Ελλάδα, έτσι και μερικοί περιμένουν από τον Μάκη να αποκαλύψει τα πάντα αλλιώς είναι πουλημένος.
    Ρε μπάζα και τα 10% να αποκαλύπτει και να κρύβει το 90% ,πάλι μαγκιά του είναι. Ποιόν περιμένετε να κάνει αποκαλύψεις, τον Σόμπολο? Μακάρι να ήταν άλλοι 10 με την τρέλα του.Όσο μ@λ@κας και να είναι το χρέος του το έκανε και με το παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Θέμος Τριανταφυλλόπουλος και Μάκης Αναστασιάδης. Ο ένας το alter ego του αλλουνού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Τι έκανε η γυναίκα του Μάκη ΠΡΙΝ, το οποίο συνεχίζει να το κάνει και ΜΕΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. > ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ (ΜΑΚΗΣ) ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑΣ.
    > ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΣ ΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΑΡΡΕΝΩΝ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ ΑΧΑΪΑΣ, ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ 1954.
    >
    >>>27-12-1973>>ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΕΩΣ ΔΙΑ ΦΟΙΤΗΣΙΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ
    > ΜΠΟΛΩΝΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ.
    >>>17-12-1974>>ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΟΥ
    > ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΠΟΛΩΝΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ.
    >>>21-12-1977>>ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ (ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
    >>>ΔΙΚΑΙΟΥ).
    >>>1-1-1982>>ΔΙΑΚΟΠΗ Η ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΑΤΤΕ ΟΡΘΗ
    > ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΗΣ.
    >>>8-4-1982>>ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ.
    >>>18-11-1982>>ΕΜΗΝΥΘΗ.
    >>>6-4-1983>>ΚΑΤΕΤΑΓΗ ΕΙΣ ΤΟ 625 Τ.Π. (ΙΩΑΝΝΙΝΑ).
    >>>6-4-1983>>ΔΙΕΤΗΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΕΩΣ, ΛΟΓΩ ΥΓΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΣ
    > ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΠΑΣΧΕ ΑΠΟ BΑΡΕΙΑ ΨΥΧΟΝΕΥΡΩΣΙΝ.
    >>>25-3-1985>>ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΙΣ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ. ΕΚΡΙΘΗ ΙΚΑΝΟΣ
    > Ι1 ΓΙΩΤΑ ΕΝΑ).
    >>>13-8-1985>>ΚΑΤΕΤΑΓΗ ΕΙΣ ΤΟ Κ.Ε.Ε.Μ. (ΣΠΑΡΤΗ).
    >>>13-8-1985>>ΕΚΡΙΘΗ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΔΙΑ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΝ Ι5 (ΓΙΩΤΑ ΠΕΝΤΕ), ΩΣ
    > ΠΑΣΧΩΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΡΕΙΑ ΝΕΥΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΜΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ
    > (ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ).ΑΠΟΦΑΣΙΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
    > 166/ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ.
    >

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Ανώνυμε 12:42 πμ έγραφε και τη μαύρη τρύπα κάποτε. Μπορεί να μην είχες γεννηθεί τότε. Γατόνι ήταν και είναι.

    Ανώνυμε 11:57 μμ γκρέμισε όντως κάποια λαμόγια ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ δημοσιογραφία. Ξέρεις πόσα άλλα "έχτισε" μήπως?


    Σιγά ρε Ανώνυμε 12:46 πμ, μην του στήσουμε κι αδριάντα για τις αποκαλύψεις. Αυτές τις έκανε εκεί που τον βόλευε. Είδες τίποτα αποκαλύψεις για τους γαλάζιους τα τελευταία χρόνια? Ή ήταν όλοι αγγελάκια? Η σκατίλα στη χώρα δείχνει άλλα! Είναι αλητάμπουρας με την αλαζονεία στο έπακρο, του δώσανε και βήμα για να νιώθει πως κουμαντάρει την Ελλάδα, και κατάντησε και γαλάζιο λαμόγιο, γιατί έτσι ήθελε η Κιμ με το σόι από τζάκι... (και ο νοών νοείτω), και πέρα απ'αυτό, άντρας που δεν έχει μπέσα και προδίδει φίλους του, προς χάριν της δήθεν ηθικής του, απλά δε φοράει παντελόνια.
    Οι αντιφάσεις στις οποίες έχει πέσει, είναι εξόφθαλμες. Το χρέος του σίγουρα το έκανε. Με ψέμα και συγκαλύψεις εκεί που βόλευε, πάει σύννεφο...καθώς και το πλιάτσικο των απειλών "αν πατήσω ένα κουμπί..." Σπουδαία φιλοσοφία απ'τον...διδάκτορα της ηθικής.
    bloopers team, μην ορκίζεσαι για το τι τον έχουμε αφήσει κι εμείς κι οι ανίκανοι που κυβερνούν να διαχειρίζεται σήμερα ο Μάκης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. To mono pou anetrepse o Makhs, htan mia laikh rhsh pou elege: "korakas korakou mati de vgazei". Aytos o sygkekrimenos korakas o korakas vgazei kai paravgazei- kai malista adistakta! Ftynw toys roufianous me to proswpeio tou dhthen hthikou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. O ανώνυμος με το ιστορικο του Μακη, η αντικονφορμίστρια, ο ανωνυμοσ 1:07 και ο τελευταιοσ με το κορακας (Μάκης) κοράκου μάτι βγάζει, τα ειπαν ολα. ολε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. 1. Φιλε ανωνυμε (11.22) συμφωνω απολυτα, ολες αυτες ειναι δουλειες κλεισμενες αλλα και δουλειες που προεκυψαν μετα. Δεν εκβιαζεται κανείς απο το Λαμπρακη, εχει κλειστει προ πολλου η δουλεια.
    Σε στηριζω, μου τα δινεις !! Εχουν γλυκαθει και τρωνε με λυσσα. Εχουν σκισει την Ελλαδα απο μπρος τωρα θελουν να την σκισουν απο πισω !! Ποια δημοκρατια, ποια δικαιοσυνη, ποιος σοσιαλισμος, ποιος λαος, ποια επανιδρυση ;;;;;;;;;; ΜΑ-ΦΙ-Α !!!! Στην Ιταλια τουλαχιστον ξερουμε ειναι αυτη κι αυτη η οικογενεια. Εδω μπορει να σου προκυψει απο το πουθενα και απο τον οποιοδηποτε χλιμιντζουρα !!!
    2. Ο Θεμος λογικα απο το νταλαβερι του με τον ΑΝΤ1 πρεπει να παιρνει ποσοστα. Αν σκεφτουμε οτι το τσοκαρο η Δρουζα, στην μπτίρω-ΕΡΤ πηρε περσυ 2,5 εκατ.τη σαιζον, τοτε ΘΕΜΟΣ-ΠΕΡΡΗΣ πρεπει να καθαριζουν κανα 10ρικο και λιγα λεω !! Το κοβω σε αναλογια 7-3 (Θεμος,Περρης). Γιαυτο βλεπουμε αφιερωματα και Τατιάνες κλπ ο Θεμος ο καυμενος ...
    Αρα μη μας ξενιζουν τα εκατομυρια τωρα ξαφνικα, σιγα τα ωα ...
    3. Το Μακη τονε εχουνε δει εποχη Ν.Δ.(90-93), να συντρωγει με τον Μητσοτακη και παρεα, σε ψαροταβερνα στο παλιο λιμανι στα Χανια, μεσ'την τρελλη χαρα !! Η Κιμ, ξερουμε ολοι οτι ειναι ανηψια του Μητσοτ.
    Το γλυκο δενει μονο με το σεναριο οτι ο Μακης ειναι ο Δουρειος ιππος της Ντορας, κανει ζημια στον Καραμανλη, αλλα σεμνα, μην την πατησει οπως ο μπαμπας της και τη βγαλουν αποστατρια. Επειτα ειναι και ο Κεφαλογιαννης (ο μεγαλος), ο κολλητος του Καραμανλη και εχθρος του Μητσοτακη που καραδοκει το στραβοπατημα της Ντορας ...
    4. Ο Μητσοτ. χτιζει τωρα που μιλαμε πολυωροφο μαγαζι στα Χανια που θα γινει Marks and Spencer πανω σε αρχαια. Τα βρηκανε σε βαθος μολις 30 ποντων αφου γκρεμισαν το κτιριο της εφημεριδας Κυρηκας. Η αρχαιολογια σε χρονο ρεκορ μαζεψε οτι μπορεσε ενω αλλου ακομα σκαβουν
    μπροστα ειχαν υψωσει μεταλλικο φραχτη υψους 2 μετρα και ξαφνικα εστρωσαν μπετα και βαλαν μεταλλικο σκελετο και καλα πιο ελαφρυ απο μπετον ... Ο φτωχος ο Μ. θελει και μαγαζι !!!
    4. Το πρωι της Κυριακης επιστρατευτηκε στην ΕΤ2 μεχρι και ο λεβεντης δεξιος Μέρτζος απο το Νυμφαί, να πλεξει το εγκωμιο του Καραμανλη ενω το βιντεο ειχε γυριστει μεσα στα Χριστουγεννα !!

    Ντιλαλαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Δείτε αυτήν την άποψη σε ένα άλλο μπλογκ: www.kafeneioskepseon.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος κατηγόρησε τον Θέμο Αναστασιάδη για όλα τα δεινά της χώρας από τη Μικρασιατική Καταστροφή και μετά, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως συνεργάστηκε στενά μαζί του επί τρία χρόνια μόνο επειδή ήθελε να κάνει ρεπορτάζ και να αποκαλύψει πόσο βρομερός χαρακτήρας είναι.

    Τώρα σκέφτεται να εκδώσει νέα εφημερίδα και όλοι οι δημοσιογράφοι είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν μαζί του, αλλά αυτός σκέφτεται να τη βγάλει παρέα με τον Αρτέμη Μάτσα για να είναι σίγουρος πως θα έχει δίπλα του κάποιον που είναι τόσο ακέραιος όσο και ο ίδιος - η νέα εφημερίδα θα λέγεται «ΑΡΜΑ».

    Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος δήλωσε πως έχει να κάνει πολλές καταγγελίες, αλλά θα τις πει προσωπικά στον πρωθυπουργό γιατί οι ανακριτές δεν είναι τόσο δίκαιοι όσο ο Δημοσιογράφος. Στο Μέγαρο Μαξίμου ετοιμάζονται να τον υποδεχτούν, αλλά μόνο με τον όρο πως θα μπει μέσα εντελώς γυμνός, ώστε να μην έχουν μετά τίποτα ντράβαλα.

    Τελικά, ο Μάκης πρέπει να είναι ματάκιας - αυτός είναι ο λόγος που τραβιέται όλη την ώρα με τις κάμερες. Αν το καλοσκεφτείς, είναι τυχερός: έκανε το... χόμπι του επάγγελμα. Με τον Θέμο πρέπει να έχει πάρει ανάποδες, γιατί είχε ροζ DVD και δεν του το έδειξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΜΑΓΚΕΣ sto UTUBE ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΗΚΕ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΥΚΟΥΜΕΝΤΟ ΟΠΟΥ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ...ΕΙΝΑΙ ΜΠΙΝΕΣ(ΑΜΦΙΦΥΛΟΦΙΛΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ΞΑΝΑΜΠΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕΣ
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΦΩΝΑΧΤΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Μακη πρεπει να αρχιζεις τις εκπομπες σου με το:"Go ahead,make my day"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση