8 Ιανουαρίου 2008

Αλέξης ...Παπαρήγας;...

.
...και πώς το blogging, αν δεν το διαχειριστείς με σεβασμό, σε εκδικείται!
.. ..
Του Χρήστου Λουτράδη
...
Εκ πρώτης όψεως ο κ.Τσίπρας συμβολίζει το ζητούμενο της νέας εποχής. Νέος, εμφανίσιμος, εξοικειωμένος με τις απαιτήσεις της νέας εποχής και με πολιτική άποψη. Η χθεσινη συνέντευξη που έδωσε σε bloggers ανέδειξε και αλλη μια αρετή της δημοσιογραφίας των Πολιτών, την ίδια στιγμή που δίνει την δυνατότητα σε εναν πολιτικό να εκτεθεί και να εκφέρει τις απόψεις του την ίδια στιγμή η διαχείριση απο τον πολιτικό του μέσου αυτού μπορεί να τον απο-μυθοποίησει με πολύ πιο γρήγορους ρυθμους απο ό,τι τα άλλα συμβατικα ΜΜΕ. Και η διαχείριση της συνέντευξης Τσίπρα και απο τον ίδιο αλλά και απο τους διοργανώτες της, έδειξε ότι όταν προσπαθείς να ελεγξεις ένα μέσο που πρόερχεται και απευθυνεται στην κοινωνία των πολιτών, το μονο που καταφέρνεις ειναι να εκτεθείς.
Οι πληροφορίες που αναφέρουν χρήστες του διαδικτυου οτι υπήρξε επιλογή ερωτήσεων δείχνει οτι η αριστερή ρητορική απο την προοδευτική πράξη ενδέχεται να απέχει έτη φωτός.
Η δε δήλωση του κ. Τσίπρα για συνεργασία του με το ΚΚΕ δεν ειναι απλά αναχρονιστική, δεν δείχνει τα συμπλέγματα μιας αριστεράς που δεν δέχεται το αυτονόητο αλλά φανερώνει και πλήρη απουσία συναίσθησης της κοινωνικής πραγματικότητας. Ειναι κρίμα και άδικο για τον Συνασπισμό να διαχειρίζεται την δυσσαρέσκεια του Μέσου Πασόκου για την ηγεσία του. Ειναι κρίμα και για την Ελλάδα που θέλουμε. Γιατί η πατρίδα μας δεν έχει ανάγκη απο νέους λαϊκιστες αλλά απο νέους πολιτικούς.
Υγ- περιμένω με ενδιαφέρον τις συνολικές προτάσεις του κ.Τσίπρα...
Δημοσίευση σχολίου