GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σεργιανόπουλος, Τσέκου και Δικαιοσύνη...

. Του Χρήστου Λουτράδη . Το χειρότερο στην υπόθεση Ζαχόπουλου δεν ειναι ο ορυμαγδός σκανδάλων που αναμένεται να κατακλύσει την κυβέρνηση απ...

.
Του Χρήστου Λουτράδη
.
Το χειρότερο στην υπόθεση Ζαχόπουλου δεν ειναι ο ορυμαγδός σκανδάλων που αναμένεται να κατακλύσει την κυβέρνηση απο τα έργα και τις ημέρες του, ούτε η ανικανοτητα του πολιτικού μας συστήματος να αντιταχθει σε φαινομενα νεποτισμού και διαφθοράς -που οργανωνονται απο ανθρώπους που σε οποιαδηποτε άλλη ευρωπαική χώρα του κόσμου θα τους είχε απαγορευτει η δυνατότητα εργασίας στο δημοσιο οχι μονο λογω ανικάνοτητας και αισθητικής- αλλα η προσπάθεια της κυβέρνησης για πλήρη χειραγώγηση της Δικαιοσυνης.
Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στο βωμό μικροπολιτικών συμφερόντων θυσιάζει τον σημαντικότερο αξιακό κώδικα στον οποιο στηριζεται το κράτος δικαίου, την Δικαιοσύνη.

Την ίδια στιγμή που ηθοποιοι, υπηρέτες ενός ξεφτισμένου σταρ σύστεμ κάνουν διακοπες με την οικογένεια τους ενώ έχουν συλληφθεί με μεγάλη ποσότητα κοκαϊνης, η Ευη Τσέκου, ανεξάρτήτως αν έχει εκβιάσει τον Ζαχόπουλο, προφυλακίζεται ωσαν η μεγαλύτερη εγκληματιας απο ένα κράτος που την αναγκάζει να γίνει μια ''εκδιδόμενη'' που θα υποκύπτει στις ορέξεις του εκάστοτε εξουσιομανή και όταν την χρησιμοποιησει, την ξεπουλά για να περάσει μετά η επόμενη κ. Τσέκου...
Και αυτο ειναι οχι το μεγαλύτερο σκάνδαλο, αλλά το μονο που δεν μπορεί να συγχωρεθεί...

61 σχόλια

  1. ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

    Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ ,Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΑΒΗΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΚΟΡΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΗΣ.

    Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΙΟΡΙΣΤΕΣ ΦΙΛΕΣ ΤΩΝ ΘΗΛΥΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΗΔΑΝ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ....ΜΑΘΗΤΕΣ,ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΠΗΔΑΝ ΠΕΛΑΤΙΣΕΣ ΚΟΜΜΩΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΔΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ,ΨΑΡΑΔΕΣ ΠΗΔΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΖΥΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ ΕΝΩ ΟΙ ΓΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΠΕΣ ....ΣΤΟΥ ΨΑΡΑΔΕΣ,
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΑΜΑΤΕ Η ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ,ΤΗΝ ΚΟΡΗ ,ΤΟΝ ΓΙΟ Η ΤΗΝ ΜΑΝΑ .....
    ΕΙΠΑΜΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΝΤΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλάς για εξουσιομανία;

    Μη τζίζ! Μπορεί να το διαβάσει Ο ΕΞΟΥΣΙΟΜΑΝΗΣ, ο Μπέννυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 3:27 πμ..Peri mpourdelou..
    symfwnw kai epayxanw..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KALA TA PISTEYEIS AYTA POY GRAFEIS?AYTO "ANEKSARTHTOS" POY KOLLAEI?SIGA MHN KANOYME THN KATHE TSOYLA HROIDA!"SYGXORESTE ME AMARTHSA GIA...THN MOY..NIMOPOIHSH MOY".TO IDIO KAI GIA TON KLEFTH POY PHGE STO ISOGEIO "BY GRAVITY".ALLA TI NA PEI KANEIS,EDO MIA EPOXH HROPOIHSAN TON ROXAMH. "RIXTE ME STHN KYPRO" ELEGE O MALAKAS KAI OI ALLOI OI PIO MALAKES TAKANAN PROTOSELIDO!ALHTHEIA POIOS TON THYMATE TON BERNARDO "TON LHSTH ME TIS GLADIOLES" KAI KEI KATI HROPOIHSEIS NAAA!OYTE O NTABELHS NATAN O ETHNIKOS MAS HROAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Λουτράδη περίμενα να αντιληφθείτε το θέμα σε βάθος.
    Η γυναίκα είναι 35 ετών και κανένας δεν την ανάγκασε να συνουσιαστεί με τον ιπποπόταμο.
    Ηθελε τα πολλά γιατί είναι άπληστη
    και στυγνή εκβιάστρια.
    Είναι μιά γεννημένη πόρνη στην ψυχή και στο σώμα, που έχει την ατυχία να μην την βοηθά η εμφάνισή της να πηδηχτεί και να εκβιάσει περισσότερους.
    Να σου ευχηθώ να παντρευτείς εσύ η ο γιός σου, αν έχεις μιά ίδια;
    Πρόσεξε λίγο περισσότερο την κριτική σου, γιατί πέφτεις στην εκτίμηση μας, η οποία πρέπει να σε ενδιαφέρει αν θέλεις να σε διαβάζουμε και να μην σε πάρουμε στην μπαταρέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το κράτος την ανάγκασε να γίνει εκδιδόμενη;;; Ποιός σας τα είπε αυτά τα δακρύβρεχτα κ. Λουτράδη; Μη το ξευτιλίζουμε έτσι μέσα στην αντιπολιτευτική ή αντιεξουσιαστική μας λύσσα. Ολες πόρνες (εξαναγκασμένες οι κακόμοιρες απο την άτιμη την κενωνία...) και όλοι φαλλοκατευθυνόμενοι δηλαδή; Στην περίπτωσή μας - και δεν είναι όλες οι εργαζόμενες έστω και στο δημόσιο έτσι - οτι η και η συγκεκριμένη κυρία δεν είχε καμμία αναστολή να χρησιμοποιήσει όλα της τα όπλα για την περίφημη θεσούλα (λες και η θεσούλα στο δημόσιο ειναι ο κεντρικός στόχος της ζωής), ο άλλος το εκμεταλευόταν ή έστω και το ζητούσε φανερά η καλυμένα μέχρι που η ιστορία χάλασε. Απλά. Ας αφήσουμε τις ανοησίες για εξαναγκασμούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. MIA KAI H ELLADARA EXEI KATANTHSEI ENA DHMOSIO MPOYRDELO NA KANOYME KAI KAMMIA DIAFHMHS RE PAIDIA MA PAPSOYN OI EYROPAIOI NA PHGAINOYN STHN ASIA NA PHDANE KAI NA ERXONAI EDO STO YPOSTHRIZOMENO APO TO KRATOS MPOYRDELO. THN ELLADARA.

    8A TOYS EP8EI KAI LOGOYLAKI POIO FTINA KAI 8A EINAI KAI EYROPAIKHS FYLHS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ κ. Λουτράδη,
    Στους ηθοποιούς, (...)που κάνουν διακοπες με την οικογένεια τους ενώ έχουν συλληφθεί με μεγάλη ποσότητα κοκαϊνης, θα έπρεπε να προσθέσετε και τους επ'αυτοφώρω συλληφθέντες εφοριακούς με χιλιάδες Ευρω για δωροδοκία-εκβιασμό , τους αστυνομικούς που τσακίζουν τον κόσμο (ζαντινιέρες κλπ.), λιμενικούς που κακοποιούν μετανάστες και τους άλλους καθημερινούς μεγαλόσχημους, που κυκλοφορούν ελεύθεροι, και να τους συγκρίνετε όχι μόνο με την Ευη Τσέκου, που προφυλακίζεται σαν η μεγαλύτερη εγκληματιας, αλλά και με το νεαρό με τα "πράσινα" παπούτσια που πριν ελευθερωθεί, σάπισε μήνες προφυλακισμένος, για να φανούν τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά που ακολουθούνται από την κατά τα άλλα, λεγόμενη αδέσμευτη και ανεξάρτητη δικαιοσύνη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νέα γραμμή άμυνας στην υπόθεση Ζαχόπουλου αναζητά επειγόντως το Μαξίμου, καθώς η εκδοχή περί οργανωμένου σχεδίου εκβίασης του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού αφενός μεν καταρρίπτει το «ροζ» σενάριο που επιδιώχθηκε να επιβληθεί, αφετέρου όμως δημιουργεί προϋποθέσεις αντεπίθεσης, έως ότου καινούργιες αποκαλύψεις ανατρέψουν και τους νέους επικοινωνιακούς χειρισμούς της κυβέρνησης.

    Η σύγχυση που επικρατεί το στενό επιτελείο του πρωθυπουργικού γραφείου, που χειρίζεται αποκλειστικά την υπόθεση, επιτείνεται καθημερινά πλέον καθώς οι δύο βασικοί του στόχοι (να μείνει στο απυρόβλητο ο Κ. Καραμανλής και να περιοριστεί το σκάνδαλο στην ροζ του εκδοχή) ανατρέπονται από τις αποκαλύψεις. Παράλληλα επιβεβαιώνεται ο πανικός και η αμηχανία της κυβέρνησης, αφού για τρίτη φορά μέσα σε 10 ημέρες ανατρέπεται ο επικοινωνιακός «σχεδιασμός» της και εμφανίζεται να σύρεται από τις εξελίξεις. Το γεγονός αυτό προκαλεί εντάσεις και στο εσωτερικό της κυβέρνησης, αφού υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ στις κατ ιδίαν συζητήσεις τους δεν κρύβουν τη δυσφορία τους για τους χειρισμούς του επικοινωνιακού επιτελείου του Μαξίμου -κυρίως του Γ. Ανδριανού και του Θ. Ρουσόπουλου- και κάνουν λόγο για λαθεμένες επιλογές που δημιουργούν προβλήματα αξιοπιστίας στην κυβέρνηση.

    Ανάμειξη
    Η άμεση ανάμειξη του Γ. Ανδριανού εμπλέκει πλέον ευθέως τον ίδιο τον πρωθυπουργό, αφού κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί πως ο κ. Ανδριανός λειτούργησε αυτοβούλως τόσο όταν πήρε (από δημοσιογράφο σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του) όσο και όταν κατέθεσε το μονταρισμένο DVD στον εισαγγελέα. Πρώτο μέλημα του Μαξίμου είναι να αποφευχθεί η εκ νέου κλήση του κ. Ανδριανού, προκειμένου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση και να αποκαλύψει από πού πήρε το επίμαχο DVD, εξέλιξη να επιτυγχάνεται. Οπως υποστηρίζουν δικαστικοί κύκλοι ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού θα επιμείνει στο δημοσιογραφικό απόρρητο, το οποίο θα επικαλεστεί και ο δημοσιογράφος στην περίπτωση που ο κ. Ανδριανός αναγκαστεί να αποκαλύψει την «πηγή» του.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΙΕΙ το Μαξίμου ο όλος χειρισμός της υπόθεσης του εμπίστου του πρωθυπουργού τέως γενικού γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού κ. Χρήστου Ζαχόπουλου, ειδικά μάλιστα η χρησιμοποίηση του παραποιημένου DVD.

    ΕΠΕΜΕΝΕ το πρωθυπουργικό περιβάλλον, για να συγκαλύψει την πολιτική διάσταση της υπόθεσης, να στηρίξει με κάθε μέσον την εκδοχή της «ροζ» ιστορίας. Και για τον σκοπό αυτό χρησιμοποιήθηκε το παραποιημένο, δηλαδή το πλαστό στοιχείο, το οποίο κατετέθη στην ανάκριση, για να παραπλανηθεί η κοινή γνώμη.

    ΚΑΤΕΘΕΣΕ στον ανακριτή το πλαστό DVD ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού κ. Ι. Ανδριανός, αλλά αρνήθηκε να αποκαλύψει το όνομα του δημοσιογράφου, ο οποίος του το παρέδωσε, επικαλούμενος το δημοσιογραφικό απόρρητο.

    ΕΙΧΕ μήπως δικαίωμα να επικαλεστεί το απόρρητο ο κ. Ανδριανός, όταν κατέθετε ενόρκως στον ανακριτή για το πώς έφτασε στα χέρια του το επίμαχο DVD με τις μονταρισμένες «ροζ» σκηνές;

    ΟΧΙ, ΑΠΑΝΤΟΥΝ οι νομικοί. Στην περίπτωσή του δεν ισχύει το απόρρητο. Ο κ. Ανδριανός είναι κυβερνητικό στέλεχος και δεν εργάζεται σε μέσον ενημέρωσης.

    ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ισχύει, όπως οι πάντες γνωρίζουν, για να προστατεύονται οι δημοσιογραφικές πηγές, οι οποίες παρέχουν πληροφορίες, για να ενημερώνεται η κοινή γνώμη. Ο δημοσιογράφος, όταν δημοσιεύει πληροφορίες, δεν αποκαλύπτει τις πηγές του, για να συνεχίσει να έχει πληροφορίες, διατηρώντας μια σχέση απόλυτης εμπιστοσύνης με όσους του εμπιστεύονται ειδήσεις. Το δημοσιογραφικό απόρρητο είναι στοιχείο της ελευθερίας του Τύπου. Προστατεύει το δικαίωμα του Τύπου να ενημερώνει (ενεργητική ελευθερία) και το δικαίωμα του κοινού να ενημερώνεται πλήρως (παθητική ελευθερία).

    ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, ο κ. Ανδριανός δεν είναι φορέας της ελευθερίας του Τύπου, δεν είχε καθήκον ούτε δικαίωμα να ενημερώνει την κοινή γνώμη, αφού δεν δημοσιεύει στον Τύπο, αλλά να ενημερώνει τον πρωθυπουργό και να παρουσιάζει στη συνέχεια τις θέσεις του, όπως συμφέρει την κυβερνητική επικοινωνιακή πολιτική (ευφημισμός της προπαγάνδας).

    ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ο κ. Ανδριανός το απόρρητο στο πλαίσιο της επιχείρησης παραπλάνησης της κοινής γνώμης με ένα πλαστογραφημένο στοιχείο, το οποίο έφτασε στα χέρια του άγνωστο, μέχρι στιγμής, σε ποια κατάσταση, δηλαδή μονταρισμένο ή αμοντάριστο.

    ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙ ως δημοσιογράφος φορέας της ενεργητικής ελευθερίας του Τύπου, ο κ. Ανδριανός. Μάρτυρας σε ποινική διαδικασία είναι (πρέπει να κληθεί πάλι) και οφείλει να πει όλη την αλήθεια και μόνο την αλήθεια, χωρίς να προσθέσει ούτε να αποκρύψει τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΤΗΝ
    ΔΙΑΣΥΡΕΙ Ο ΤΕΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
    ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ
    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
    Κ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΑΝΙΔΑ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΦΡΟΝΤΗΣΕ ΟΙ ΑΡΕΟΠΑΓΗΤΕΣ
    ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΟΡΙΣΕ Ο ΤΕΩΣ
    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ Κ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΡΟΥΣΤΑΛΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ
    ΚΑΡΤΕΛ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
    ΒΛΕΠΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΣΕ
    ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ WWW.YOUTUBE.COM/NEMESISRELLOS
    ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
    Ο ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ Κ
    ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ
    ΥΠΟΘΕΣΗ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ
    ΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ
    ΚΟΡΚΟΛΙΔΕΣ.
    ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ
    ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΔΟΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
    ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΘΝΕΔΡΙΑΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ
    ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙΑ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΥΠΑΚΟΥΣΑΝ ΣΤΟΝ
    ΚΟΠΡΙΤΗ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ- ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕ ΤΙ
    ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΑ-ΜΕ ΤΗΝ OFF THE RECORD
    ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΤΙ.
    [ΚΑΤΑΡΕΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑ]
    ΣΥΜΠΕΡΕΣΜΑ
    ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ
    ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ
    ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ-ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΕΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητέ κ. Λουτράδη,
    Στους ηθοποιούς, (...)που κάνουν διακοπες με την οικογένεια τους ενώ έχουν συλληφθεί με μεγάλη ποσότητα κοκαϊνης, θα έπρεπε να προσθέσετε και τους επ'αυτοφώρω συλληφθέντες εφοριακούς με χιλιάδες Ευρω για δωροδοκία-εκβιασμό , τους αστυνομικούς που τσακίζουν τον κόσμο (ζαντινιέρες κλπ.), λιμενικούς που κακοποιούν μετανάστες και τους άλλους καθημερινούς μεγαλόσχημους, που κυκλοφορούν ελεύθεροι, και να τους συγκρίνετε όχι μόνο με την Ευη Τσέκου, που προφυλακίζεται σαν η μεγαλύτερη εγκληματιας, αλλά και με το νεαρό με τα "πράσινα" παπούτσια που πριν ελευθερωθεί, σάπισε μήνες προφυλακισμένος, για να φανούν τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά που ακολουθούνται από την κατά τα άλλα, λεγόμενη αδέσμευτη και ανεξάρτητη δικαιοσύνη.....

    AYTO POY EIPES FILE DEIXNEI TI KRATOS BOURDELO EIMASTEW

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. AYTI EINAI I ELLADA TO ELEGE O SIMITIS KAI TON BRIZATE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΓΑΠΗΤΕ 10,32
    ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ
    ΕΧΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΑΞΗ
    ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΣΑΤΣΑ
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ
    Ο ΝΤΑΒΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ
    ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ [ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ
    Π ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ]
    ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΑΝ Ι ΝΤΑΒΑΣ
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ Η ΜΠΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ 10,41
    ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΣΗΜΙΤΗ
    ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΛ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
    ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥ
    ΒΕΝΙΖΕΛΟ
    ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΡΩΤΑ ΤΟΝ
    ΣΗΜΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΥΠΠΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
    ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΜΑΣ ΚΑΣΙ ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΣ ΤΗ ΜΕ ΝΟΙΖΕΙ
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΓΑΠΗΤΕ 10,32
    ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ
    ΕΧΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΑΞΗ
    ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΣΑΤΣΑ
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ
    Ο ΝΤΑΒΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ
    ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ [ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ
    Π ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ]
    ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΑΝ Ι ΝΤΑΒΑΣ
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ Η ΜΠΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. γαματε γιατι χανομαστε.αλλοι ανεβαινουν στην εξουσια για να κλεψουν και αλλοι για να γαμησουν.βεβαια ο ζαχοπουλος επεσε θυμα εκβιασμου που τελικα να θυμαστε οτι θα αποδειχτει οτι τον εχει παγιδεψει ολοκληρο συστημα και οχι απλα η γκομενα παρεα με εναν ντεντεκτιβ.θα πεσουν μασκες σε λιγο καιρο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. κ. Λουτράδη
    Prepei na ksekatharristei oti exoume duo diaforetikes upotheseis.

    a.upothesh zaxopoulou.
    b.upothesh tsekou.

    einai duo diaforetikes upotheseis kai to lathos olwn einai oti prospathoun na tis doun ws mia.h ammesh profulakish ths tsekou eixe auto to skopo, na doume to thema ws mia upothesh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. γαματε γιατι χανομαστε.αλλοι ανεβαινουν στην εξουσια για να κλεψουν και αλλοι για να γαμησουν.βεβαια ο ζαχοπουλος επεσε θυμα εκβιασμου που τελικα να θυμαστε οτι θα αποδειχτει οτι τον εχει παγιδεψει ολοκληρο συστημα και οχι απλα η γκομενα παρεα με εναν ντεντεκτιβ.θα πεσουν μασκες σε λιγο καιρο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το κλέψιμο ελληνικής περιουσίας επί Βουλγαράκη πήγε σύννεφο. Μεγάλος κερδισμένος ήταν η γυναίκα του Βουλγαράκη, συμβολαιογράφος το επάγγελμα. Αυτός ο Βουλγαράκης, αυτή η γυναίκα του και ανθέλληνες μοναχοί βρήκαν μια μέθοδο ώστε και οι τρεις να θησαυρίσουν εις βάρος του λαού. Ξέθαψαν έγγραφα τούρκων σουλτάνων και σε μια χρήση γης και ΟΧΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ χαρτί, κατοχύρωσαν γη σε ανθέλληνες μοναχούς διαφόρων μονών. Μετά έκαναν ανταλλαγή γης, με το υπουργείο πολιτισμού που είχε ο Βουλγαράκης με συμβολαιογράφο την γυναίκα του. Έτσι όλοι έγιναν πάμπλουτοι. Ίσως σε αυτά είχε συμμετοχή και ο μάλλον στημένος Ζαχόπουλος και για αυτό θέλησε να αυτοκτονήσει. Που είναι οι πουλημένοι δικαστικοί να τα ερευνήσουν όλα αυτά; Οι στημένοι για να βουλώνουν στόματα με δήθεν κακουργηματικές εκβιαστικές πράξεις φυλάκισης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Όλοι οι δημοσιογράφοι των καναλιών ΞΑΦΝΙΚΑ έγιναν προστάτες του gay χοντρού ‘’καταλληλότερου’’ .
    Το υποτιθέμενο αμερόληπτο Mega συνέχεια μιλάει για κάποια σπείρα που προσπαθεί να βλάψει τα Νεοδημοκρατικά αγγελούδια .
    Βγάζουν και ανώνυμους φίλους του Μεξικάνου , που μιλούν για ένα φτωχούλη του Θεού , ταπεινό υπαλληλάκο .
    ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΚΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ .
    ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΕΕΙ ΑΝΑΚΤΟΡΑ .
    ΕΨΑΞΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    ΑΠΟ ΤΗΝ ‘’ΕΝΔΟΞΟ’’ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΟΜΗΜΕΝΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ , ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΥΜΑΝ ΤΗΣ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ .
    Αλλά τέτοιοι μαλάκες που είμαστε , τέτοιοι μαλάκες για κυβερνήτες μας αξίζουν .
    Κανένα δημοσιογραφικό λαμόγιο δεν είδε το βίντεο .
    Ούτε η άσχημη Όλγα ... ούτε ο υποτιθέμενος αντιδεξιός Θέμος , ούτε η δεξιάρα του κερατά ο Παπαγιάννης . Ο τελευταίος μάλιστα όταν άκουσε για στοιχεία που θα έρριχναν την κυβέρνηση δεν διάβασε τους φακέλλους γιατί δεν είχε ... υπαλλήλους !!
    ΟΛΟΙ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΟ ΓΚΟΥΒΕΡΝΟ , ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ..................

    . Ο ήλιος έκαιγε εγώ πήγα στο παράθυρο έπιασα τα κιάλια μου και αγνάντευα την θάλασσα που χάιδευε με τα κύματα της τα απότομα Βραχιά. Γύρισα λίγο αριστερά και προς μεγάλη μου έκπληξη είδα ένα αγόρι ξανθό με σώμα φιδιού και πόδια αλόγου να είναι ξαπλωμένο στην καυτή άμμο και να αφήνει το υπέροχο κορμί του στο απαλό χαΐδεμα του ήλιου. Βλέποντας όλο αυτό το σκηνικό ένοιωσα μέσα μου ένα ρίγος να διαπερνά το σώμα μου και ένα πάθος για έρωτα.Καθώς κοιτούσα ήρθε και με έπιασε από την μέση ο Κώστας . έβαλε τα χέρια του γύρω από το κορμί μου και με απαλές κινήσεις μου έτριβε τις ρόγες. Είχε δει όλη την σκηνή και Είχε ανάψει όπως εγώ άλλωστε. Γύρισα σιγά σιγά το σώμα μου και τον φίλησα στο στόμα ερωτικά τρυφερά και οι γλώσσες μας έπαιζαν η μια την άλλη . Κατέβασα το χέρι μου και έπιασα τον ήδη σκληρό του πούτσο που ήταν υγρός τότε ο Κώστας με μια κίνηση έπιασε τον δικό μου που ήταν στην ίδια κατάσταση. Με αργές κινήσεις ξαπλώσαμε στο παρκέ και πήρα στο στόμα μου τον σκληρό αλλά τόσο λαχταριστό πούτσο του.Άρχισε να βογκάει αλλά εγώ συνέχυσα να τον βάζω όλο μέσα στο στόμα μου να τον δαγκώνω τρυφερά και να ρουφάω και τα αρχίδια του τεράστια καθώς ήταν.τότε γύρισε και αυτός και σε στάση 69 μου τον πήρε στο στόμα του .αυτό κράτησε τόσο όσο δεν ήμουν σίγουρος πια ότι θα το αντέξω.Συνεχίσαμε λοιπόν και άρχισα να του γλείφω τον κώλο του έτσι όπως ήξερα ότι του αρέσει. Έβαλα μέσα το δάκτυλο μου και αυτός το δικό του σε μένα . Η ηδονή ήταν μεγάλη η απόλαυση τεράστια όπως τεράστιος ήταν ο πούτσος του που περίμενα ανυπόμονα να μπει στο δικό μου κώλο.άρχισα να παρακαλάω να μπει μέσα μου δεν άντεχα άλλο αλλά εκείνος ήθελε να με βασανίσει και άλλο. Άνοιξε το κομοδίνο και έβγαλε από μέσα ένα δονητή διπλής κατεύθυνσης ήταν πολύ χοντρό.Το άλειψα με λιπαντικό και με αργές κινήσεις το βάλαμε σιγά σιγά στα καυλωμένα κολαρακια μας. μας Είχε κυριεύσει το πάθος η φωνές μας ακουγόταν σε όλο το νησί . Η ηδονή ήταν μεγάλη όπως ο δονητής. μετά από λίγα λεπτά ο Κώστας έβγαλε τον δονητή από τον καυτό μου κώλο και από τον δικό του φυσικά με γύρισε μπρούμυτα έβαλε ένα μαξιλάρι στην κοιλιά έσπρωξε τα κωλομέρια μου επάνω και με κτηνώδη τρόπο μπήκε βιαία μέσα μου. Ούρλιαξα από ηδονή . πετούσα στους εφτά ουρανούς . Ο Κώστας δεν άντεξε τραβηκτηκε από τον κώλο μου ήρθε μπροστά στο πρόσωπο μου και έριξε τους χυμούς του στα καυτά μου χείλη . εγώ με μανία δεν άφησα να χαθεί ούτε μια σταγόνα. ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αγαπητοί μου φίλοι.

    Για να μην πολυλογώ συναντηθηκαμε τα είπαμε και μετά από λίγο βρεθήκαμε γυμνοί και εγώ γονατιστός να του κανω μια χορταστική πίπα.Το έκανα με όλη μου την τέχνη έστω και αν ήταν πρωτη φορά, το΄έχωνα όλο μεσα στο στομα μου του έγλειφα το ψωλοκέφαλο , ηταν σαν γλυκισμα μέχρι που κάποια στιγμή φώναζε ότι τελείωνε.Εγώ αποφάσισα να το κρατήσω μέσα στο στόμα μου και να δοκιμάσω τα ζεστά του χύσια, ήταν πολύ γλυκά και δεν άφησα σχεδόν ούτε σταγόνα , ακόμα και όταν το είχα καθαρίσει εντελώς δεν μπορούσα να σταματήσω να το γλείφω ήταν τόσο γλυκά.Μετά πήρε σειρά αυτός και μετά απο μια ωραία πίπα τον έχυσα και εγώ στο στόμα, μου το έκανε δωρο για το υπέροχο τσιμπούκι που του είχα κάνει...

    Αυτός είναι ο babis. Τα γνωρίζουν αυτά οι Έλληνες?
    Πολύ αμφιβάλλω.

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ploopers
    ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΣΑΣ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΞΗΛΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΥΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ
    ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΔΟΝΗΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΕ

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΊΤΕ ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΕΣ


    ploopers
    ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΣΑΣ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΞΗΛΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΥΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ
    ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΔΟΝΗΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΕ

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΊΤΕ ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΕΣ

    ploopers
    ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΣΑΣ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΞΗΛΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΥΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ
    ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΔΟΝΗΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΕ

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΊΤΕ ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΕΣ


    ploopers
    ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΣΑΣ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΞΗΛΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΥΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ
    ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΔΟΝΗΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΕ

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΊΤΕ ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΕΣ


    ploopers
    ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΣΑΣ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΞΗΛΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΥΤΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ
    ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΔΟΝΗΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΕ

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΊΤΕ ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. RE BABIS ANTE XARISE THN KOLLARA SOY STHN DEH,NA FTIAKSOYNE KANA AIOLIKO PARKO ENERGEIAS.KSEREIS APO EKEINA ME TOYS MEGALOYS "ANEMISTHRES".ME TIS KLANIES SOY THA PERISTREFONTAI KAI THAXOYME DOREAN ENERFEIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Όποια σπείρα κι αν σηκώσεις το ΠΑΣΟΚ θα βρεις από κάτω. Οι δικηγόροι που δούλευαν μαζί με την εκβιάστρια συνδικάλες του ΠΑΣΟΚ είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η ανάγκη για μια νέα θεσμική αντίληψη ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ.
    ΕΔΩ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Η 20 ΕΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.


    ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 2:58

    DEN XEHNAS NA MALAKIZESAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ, Η ΤΡΕΜΗ ΚΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ, ΟΤΙ Η ...34ΧΡΟΝΗ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ DVD ...ΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ....

    Η ...34ΧΡΟΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ,ΟΤΙ ΑΓΝΟΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ/ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ/ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ DVD...

    Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΠΑΘΗΤΙΚΑ...ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ!

    ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΦΗΤΗΣΕΙ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ......

    ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΝ ,
    ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ,
    ΠΟΙΟΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ ΚΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΜΙΑΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ποιά "θεσμική αντίληψη" καλοί μου, παρηκμασμένοι, -και γι'αυτό - ανερμάτιστα βωμολόχοι συνbloggers μου; Υπάρχει φοβερή υποχώρηση σε όλους τους τομείς της ζωής μας: αισθητική, ηθική, πολιτική, οικονομική. Μόνο το διδακτορικό της Νατάσας και πως το μηχανεύτηκαν και ο βίος και η πολιτεία του μουλά Χριστόδουλου, φτάνουν και περισσεύουν για να μας στείλουν σε εκείνη την ομάδα χωρών που βρίσκεται ιστορικά πριν την Γαλλική Επανάσταση και τις αρχές της ισονομίας και ισοπολιτείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ένας ξάδερφος μου είχε επί πασοκ διοριστεί στο δημόσιο με σημείωμα που του είχε δώσει βουλευτής και το είχε γράψει εκτός γραφείου σε χαρτοπετσέτα!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ένας ξάδερφος μου είχε επί πασοκ διοριστεί στο δημόσιο με σημείωμα που του είχε δώσει βουλευτής και το είχε γράψει εκτός γραφείου σε χαρτοπετσέτα!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ένας ξάδερφος μου είχε επί πασοκ διοριστεί στο δημόσιο με σημείωμα που του είχε δώσει βουλευτής και το είχε γράψει εκτός γραφείου σε χαρτοπετσέτα!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ένας ξάδερφος μου είχε επί πασοκ διοριστεί στο δημόσιο με σημείωμα που του είχε δώσει βουλευτής και το είχε γράψει εκτός γραφείου σε χαρτοπετσέτα!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ένας ξάδερφος μου είχε επί πασοκ διοριστεί στο δημόσιο με σημείωμα που του είχε δώσει βουλευτής και το είχε γράψει εκτός γραφείου σε χαρτοπετσέτα!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ένας ξάδερφος μου είχε επί πασοκ διοριστεί στο δημόσιο με σημείωμα που του είχε δώσει βουλευτής και το είχε γράψει εκτός γραφείου σε χαρτοπετσέτα!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ένας ξάδερφος μου είχε επί πασοκ διοριστεί στο δημόσιο με σημείωμα που του είχε δώσει βουλευτής και το είχε γράψει εκτός γραφείου σε χαρτοπετσέτα!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ένας ξάδερφος μου είχε επί πασοκ διοριστεί στο δημόσιο με σημείωμα που του είχε δώσει βουλευτής και το είχε γράψει εκτός γραφείου σε χαρτοπετσέτα!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ένας ξάδερφος μου είχε επί πασοκ διοριστεί στο δημόσιο με σημείωμα που του είχε δώσει βουλευτής και το είχε γράψει εκτός γραφείου σε χαρτοπετσέτα!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Δεν είχε ελπίζω εξαναγκασθεί να κορέσει τις επιθυμίες τύπου Ζαχόπουλου, οπότε να είσαι ευχαριστημένος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Τελικά για να σε μάθει ο κόσμος πρέπει να τον παίρνεις
    Είτε έτσι ... είτε αλλοιώς.

    Για τους καβαλάρηδες δεν προβλέπεται τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Λύστε τους κάβους και σηκώστε άγκυρα για μακριά, γιατί βαρεθήκαμε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. πιστευω οτι ολοι οι μεγαλοδημοσιογραφοι εχουν δει το εν λογο βιντεο ολοι γνωριζαν αλλα κανεις δεν τολμαγε να το βγαλει προς τα εξω για τον απλο λογο οτι θα πληρωνε μια περιουσια στα δικαστηρια εαν επροκειτο μονο για σεξουαλικες πραξεις.απο την αλλη εαν ειχε το παραμικρο για πολιτικο σκανδαλο θα το εβγαζαν ολοι.το θεμα ειναι ποιος το οργανωσε ολο αυτο και γιατι οι δικαστες δεχονται το δημοσιογραφικο απορητο.σε τετοιες περιπτωσεις το απορητο νομιζω πρεπει να καταργειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. «Siemens-Gate» χτυπά το Πασόκ. Βαλίτσες γεμάτες ΜΙΖΕΣ από τη SIEMENS με αγάπη!


    Ειδικό Ταμείο είχε δημιουργήσει η SIEMENS για να κόβει μίζες σε υπουργούς, γραμματείς, φαρισαίους, διοικητές για να πάρουν «μεγάλες δουλειές». Χωρίς μίζα τους είχαν χεσμένους οι Σημιτικοί αχυράνθρωποι. Μέχρι και υπάλληλους του ΟΤΕ, του ΟΣΕ και άλλων οργανισμών λάδωναν. Αυτοί που έπαιρναν τις ΜΙΖΕΣ έχψουν ξεσαλώσει σήμερα και ζητάνε ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. Όπως ακριβώς δε βλέπουν τη συμμορία που έκανε τις υποκλοπές έτσι δε βλέπουν και τη συμμορία που εκβίαζε το Ζαχόπουλο. Γίνονται όμως τιμητές και αυτό πάει πολύ.
    Το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ελληνική ιστορία ήταν και συνεχίζει να είναι το Χρηματιστήριο. Έσκασε μύτη όμως και το δεύτερο σε μέγεθος οικονομικό σκάνδαλο και αυτό φυσικά επί Κυβέρνησης Σημίτη. Μόνο ένας αρχιερέας της διαπλοκής θα μπορούσε να κρύψει τόσο καλά τέτοια σκανδαλάρα. Η ανοχή των διαπλεκόμενων κέντρων ενημέρωσης άνοιξε την όρεξη των αδηφάγων πράσινων ακρίδων. Φανταστείτε πόσα σκάνδαλα αγνοούμε όταν τα πάντα τότε σκέπαζε η σιωπή. Υψηλόβαθμο στέλεχος της Siemens έδωσε κατάθεση σοκ στις Γερμανικές ανακριτικές Αρ­χές που περιέργως δεν έχει πειράξει κανένα στην Ελλάδα, γιατί το μεγαλοστέλεχος της SIEMENS αποκαλύπτει ότι ένα τεράστιο σκυλολόι δημόσιων λειτουργών απαιτούσε και έπαιρνε ΜΙΖΕΣ για να «δώσουν» δουλειά στην εταιρεία στα πλαίσια των Ολυμπιακών Αγώνων.
    Το στέ­λεχος αυτό παρέδωσε στις α­νακριτικές Αρχές λίστα με τρα­νταχτά ονόματα πολιτικών, διοικη­τών ΔΕΚΟ, αλλά και υψηλόβαθ­μων υπαλλήλων τα οποία απαιτήσουν ΜΙΖΕΣ για να εξασφαλίσει έτσι η Siemens την κυριαρχία στα με­γάλα δημόσια έργα.
    Το ΠΑΣΟΚ και ο Γιωργάκης σφυρίζουν αδιάφορα γιατί νομίζουν ότι «δεν τους βαραίνουν οι αμαρτίες του παρελθόντος». Μήπως τους έχει βαρέσει κάτι άλλο εκεί μέσα;

    6:42 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ραγδαίες οι εξελίξεις στην SIEMENS_GREECE




    Μόλις άρχισαν να διαρρέουν πληροφορίες σχετικά με την κατάθεση του πρώην μεγαλοστελέχους στον Γερμανό ανακριτή αμέσως τα κεντρικά απαίτησαν και πέτυχαν την απομάκρυνση του Γενικού Διευθυντή της εταιρείας στην Ελλάδα Χριστοφοράτο του οποίου η εμπλοκή στο σκάνδαλο είναι άμεση. Θεωρείτε ότι ο Χριστοφοράτος έστελνε τα μιζόχαρτα στα κεντρικά σύμφωνα με το στέλεχος της γερμανικής SIEMENS. Ο Χριστοφοράτος γνωρίζει από μέσα όλο το «σύστημα Σημίτη» που τα πήρε χοντρά και απαιτούσε με αυθάδεια όλο και μεγαλύτερες MIESENS.



    Είχε προηγηθεί η απομάκρυνση του Πρόδρομου Μαυρίδη, ο οποίος ήταν υπεύθυνος των «ειδικών λογαριασμών» της εταιρείας στα Βαλκάνια.

    6:42 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Είμαι ΠΑΣΟΚ, Ich Liebe Dich MIESENS_SIEMENS


    Εταιρείες μαϊμού είχαν στήσει οι αγωνιστές της δημοκρατίας και οι αρχισυνδικαλιστήριοι για να διακινούν τις τεράστιες ΜΙΖΕΣ που απαιτούσαν φορτικά από τις εταιρείες που ήθελαν να κάμουν παιχνίδι στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Διαμεσολαβητής στο κόλπο της SIEMENS ανέλαβε η Διοίκηση του ελληνικού παραρτήματος που έστησε ένα σύστημα ψεύτικων εταιρειών για να διακινεί ευκολότερα το μαύρο χρήμα. Λαδώθηκαν όλα τα κόμματα που μπορούν να επικαλεστούν ότι «έκοβαν κουπόνια», παράλληλα όμως στήθηκε ένα ειδικό γραφείο που λάδωνε υπουργούς και Διοικητές ΔΕΚΟ. Το κορυφαίο στέλεχος της Siemens παραδέχεται ότι όσο μεγαλύτερη δουλειά ζητούσε μια εταιρεία τόσο μεγαλύτερες ήταν οι ΜΙΖΕΣ και τόσο περισσότεροι λαδώνονταν.

    Ειδικά ο ΟΤΕ είχε α­ναγάγει το λάδωμα σε επιστήμη. Η ελληνική SIEMENS παρέδιδε στα κεντρικά, ασταμάτητα, λίστες με ονόματα στελεχών και συνδικαλιστών του ΟΤΕ και άλλων οργανισμών και τα κεντρικά έκοβαν μισθούς που έστελναν σε ειδικούς λογαριασμούς ή έκοβαν «ταρίφες» που παρέδιδαν σε βαλίτσες. Στη λίστα που παρέδωσε το στέλεχος της SIEMENS φιγουράρουν πρωτοκλασάτα στελέχη της ΓΣΕΕ, νομικοί σύμβουλοι(πάλι!) και συνδικαλιστικά όργανα πολλών οργανισμών και δίπλα διάφορα ποσά που απαιτούσαν για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Τις λίστες έχουν στα χέρια τους οι ανακριτικές αρχές της γερμανικής δικαιοσύνης. Το στέλεχος αυτό άνοιξε το στόμα του για να διεκδικήσει ηπιότερη καταδικαστική απόφαση από τα σκληρά σε τέτοιες περιπτώσεις γερμανικά δικαστήρια

    6:42 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Το Λιχτενστάιν είχαν κάμει τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ κέντρο ΜΙΖΑΣ.


    Την Ανοιξη του 2003 εμφανίστηκε μια offshore εταιρεία με έδρα τον Παναμά, ονόματι Martha Overseas Corp. να διακινεί τεράστια ποσά στην τράπεζα LGT, που ανήκει στην βασιλική οικογένεια του Λιχτενστάιν. Οι οικονομικοί ελεγκτές της συγκεκριμένης τράπεζας αντιλήφθηκαν πολύ γρήγορα το «παράξενο» αλισβερίσι κι’ έστησαν μάτι να δουν τι γίνεται. Το Λιχτενστάιν βρίσκονταν το 2000 στο black list του G7, γιατί δεν συνεργάζονταν στην καταπολέμηση του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος. To 2001 βγήκε από το black list αλλά το 2003 κατηγορή­θηκε ότι συμμετείχε σε παράνομες διασυνοριακές τραπε­ζικές συναλλαγές. Έτσι δεν ήθελε περαιτέρω μπλεξίματα.
    Η εν λόγω εταιρεία «Martha Overseas» ελεγχόταν από το μπουμπούκι Πρόδρομο Μαυρίδη:διοικητικό στέλεχος της Siemens Greece. Τα εκατομμύρια € που περνούσαν από μπροστά τους προέρχονταν από μια άλλη offshore ε­ταιρεία, την Eagle Invest & Finance SA, με έδρα τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, που ελέγχονταν από τον Reinhard Seikaczek στα κεντρικά της SIEMENS στο Μόναχο.
    Οι ελεγκτές έτριβαν τα μάτια τους από τα τεράστια ποσά που διακινούνταν ανάμεσα σε αυτές τις δύο offshore εταιρείες. Σύντομα διαπίστωσαν ότι βρίσκονταν μπροστά σε μία από τις μεγαλύτερες απάτες και δω­ροδοκίες της πρόσφατης ιστορίας.
    Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί των ΗΠΑ ισχυρίστηκαν πρόσφατα και επίσημα ότι η SlEMENS δωροδοκεί τους πελάτες της για να «κερδίζει» τις μεγάλες δουλειές. Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί της Ελβετίας και του Λιχτενστάιν έπαιξαν σπουδαίο ρόλο στην αποκάλυψη του σκανδάλου. Μόλις τov Οκτώβριο, οι Γερμανικές Αρχές επέβαλαν πρόστιμο ύψους 210 εκατομμυρί­ων Ευρώ στη SIEMENS, για δωροδοκίες 12 ε­κατομμυρίων € στη Νιγηρία, τη Ρωσία και τη Λιβύη. Τα ποσά που διακινήθηκαν προς την Ελλάδα ήταν πολλαπλάσια. Η SIEMENS παραδέχτηκε ότι εντόπισε ύποπτες συναλλαγές 1,3 δισεκατομμυρίων € για την περίοδο 2000 έως 2006. Εδώ μέσα βρίσκονται και οι μίζες προς τις πράσινες ακρίδες.
    Ο Μαυρίδης που δούλευε στις πωλήσεις τηλεπικοι­νωνιακού εξοπλισμού «απολύθηκε» τον Απρίλιο του 2006. Διεξάγεται έρευνα σε τρεις χώρες για τις περίεργες οικονομικές του δοσοληψίες. Ήδη ένα άλλο μεγαλοστέλεχος της Siemens Μονάχου παραδέχτηκε στον ανακριτή ότι ο Μαυρίδης είχε αναλάβει προσωπικά τις δωροδοκίες στην Ελλάδα για να κλείσουν δουλειές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Επίσης παραδέχτηκε ότι δωροδοκήθηκαν δημόσιοι λειτουργοί στην Ελλάδα ώστε να μεσολαβήσουν στην υπογραφή σημαντικών συμβολαίων.

    6:43 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Vs ΛΑΜΠΡΑΚΗ

    Τη δεκαετία του 1980 ο Ανδρέας Παπανδρέου ήθελε να απαλλαγεί από τον σφιχτό εναγκαλισμό του Λαμπράκη και τους εκβιασμούς, που αυτός του εκανε.

    Έτσι σκέφτηκε να δημιουργήσει κάτι καινούριο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την υπόθεση Κωσκοτα.

    Ο Λαμπράκης κίνησε Γη και Ουρανό και τελικά ανακάλυψε το αδύνατο σημείο του Κωσκοτα και το έδωσε στο Μητσοτάκη. Που εκανε τα πάντα για την εξουσία.

    Το αν ο Κωσκωτας είναι κλέφτης, αυτό είναι άλλη ιστορία. Όταν σήμερα όλοι ξέρουμε τι γινετε με τις μίζες και πως περνούν κάποιοι τα διάφορα δημόσια έργα, ή αποφεύγουν ελέγχους που επισύρουν βαριά πρόστυμμα. Για παράδειγμα σούπερ μαρκετ.

    Ο Λαμπράκης κυνήγησε τον Κωσκοτα γιατί αυτός αποφάσισε να φτιάξει εφημερίδα και να μπει στο χώρο με αξιώσεις.

    Εκεί κατάφερε να νικήσει. Ο Κουτσογιωργας έπαθε καρδιακή προσβολή και πέθανε μέσα στο δικαστήριο. Τους εξολόθρευσε.

    Μετά ήρθε το πεντελικό. Με αρχιερέα τον Κώστα Σιμίτι προσπάθησε να χτυπήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου και στην πολιτική αρένα.

    Ο Ανδρέας σήκωσε το γάντι, αλλά οι δειλοί δε φάνηκαν. Δεν απάντησαν. Γνωστή τακτική. Ο Σιμιτις την έχει ακολουθήσει πολλές φορές.

    Εκεί ο Λαμπράκης έχασε, αλλά όχι πολλά.

    Το 1996 κέρδισε την πολιτική νίκη που ήθελε, με τον Κώστα Σιμίτι. Ήταν η καλύτερη στιγμή του συγκροτήματος.

    Βέβαια το 2004 δε τόλμησε να πάει στις εκλογές, έτσι έψαξε να βρει σωσίβιο για εκείνη τι στιγμή.

    6:44 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Οσιομάρτυρα πάνε να βγάλουν τα κανάλια και το Πασόκ, την Εύη.


    Κάθε εποχή έχει τους οσιομάρτυρές της. Η σημερινή έχει την Αγία Εύη. Πάνε να μας παρουσιάσουν το Ζαχόπουλο ως τέρας δύναμης, απληστίας, ραδιουργίας, σεξουαλικής πείνας και «διαφθοράς» .Έτσι συμφέρει την παντοδύναμη παραεξουσία και το νταηλίκι του συστήματος των καραδιεφθαρμένων νταβατζήδων. Η Εύη βρήκε τον αγαπητικό της. Αυτοί που εκμαύλισαν το κορίτσι και οργάνωσαν όλο το σχέδιο, το προστατεύουν, δια πυρός και σιδήρου. Ταυτίζονται ακόμα και στην υπερασπιστική γραμμή και αναρωτιούνται γιατί άραγε ένα φτωχό κορίτσι μπήκε φυλακή, όταν το μόνο που ήθελε ήταν μια θέση στον ήλιο του δημοσίου(στοιχείο της πνευματικής παράδοσης του Πασόκ) και στο κέντρο της Καραμανλικής παρέας(!); Εδώ το δαιμόνιο της παραπληροφόρησης, κόλλησε. Δεν μπορεί να δει ούτε την πράσινη αλητεία των δικηγόρων της ΓΣΣΕ, ούτε τη διατεταγμένη υπηρεσία παγίδευσης ενός κολλητού της «παρέας» Καραμανλή. Όλα σταματούν στην τεράστια εξουσία(!) που είχε ο Ζαχόπουλος και στην τιμιότητα(!) της σκληράς εργαζόμενης Πασοκατσούς στο δημόσιο(!)
    Η «τίμια» Ευούλα κρατούσε ένα dvd και εκβίαζε στα κανάλια. Τα κανάλια μόνταραν το dvd και παρέδωσαν ό,τι ήθελαν στο Μαξίμου για να σκηνοθετήσουν το «ροζ» σίριαλ. Κρατάνε με ακριβώς τον ίδιο τρόπο ολόκληρο το dvd (αμοντάριστο) και εκβιάζουν την Κυβέρνηση με υπονοούμενα για το τι λένε «οι εραστές» για τον Καραμανλή. Η Κυβέρνηση λέει, έτσι αποφάσισε η διαπλοκή, τρέμει τις αποκαλύψεις. Φοβάται το περιεχόμενο των συνομιλιών «των εραστών»…..Μπούρδες!
    -«Διόρισέ με κοιλαρά μου στο δημόσιο, την κακομοίρα τη συμβασιούχα του σεξ»
    -«κοπέλλα μου, η Ανέμη της Νατάσας και οι «ΕΓΕΣ» του Τσαντέϊκου παίρνουν μη κυβερνητικές επιχορηγήσεις»….και άλλες σπαρταριστές σαχλαμάρες, αποκαλύπτονται στο περιθώριο του σεξ μεταξύ ενός «πανίσχυρου» Δεξιού και μιας «σκληρά εργαζόμενης στον στοματικό έρωτα» πασοκοπρακτόρισσας
    Στον επόμενο τόνο είναι ικανοί να ανακηρύξουν την Ευούλα, Αγία των «κακομοίρηδων» Διορισμένων στο Δημόσιο……εκεί θα οδηγηθούμε αν δεν επέμβει ένας βαρβάτος Εισαγγελέας να καλέσει την πράσινη συμμορία της ΓΣΕΕ για να ξετυλίξει το κουβάρι των εκβιαστών.

    6:45 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    «Προστατεύουν» τους εκβιαστές-δικηγόρους οι νταβατζήδες.


    αυτό δε λέγεται συγκάλυψη και υπόθαλψη εγκληματιών;
    Τα παρακρατικά κέντρα ενημέρωσης και διαστρέβλωσης
    επιχειρούν να κουκουλώσουν τις σχέσεις Γιωργάκη και Πολυζωγόπουλου
    με τους εκβιασμούς Ζαχόπουλου.

    «Επιχείρηση συγκάλυψης» πραγματοποιούν τα νταβατζίδικα κέντρα παραπληροφόρησης σε ότι αφορά σε ότι αφορά τη σχέση που έχουν με τον εκβιασμό του Ζαχόπουλου, οι περίεργοι δικηγόροι της «σκληρά εργαζόμενης νέας» Τσέκου. Πουθενά δεν βλέπουν οι νταβατζήδες τον πανίσχυρο Νικολιτσόπουλο και τους δεσμούς αίματος που αυτός έχει με τον πρώην ΓΣΕΕ, Πολυζωγόπουλο.
    Είναι πλέον φανερό ότι ο Γιωργάκης Παπανδρέου, γνώριζε την υπόθεση, τουλάχιστον 15 μέρες πριν την απόπειρα Ζαχόπουλου και θα την εκμεταλλεύονταν πολιτικά στη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό.

    Που σημαίνει ότι έχουν διαπράξει τα αδικήματα της παρασιώπησης εγκλήματος και υπόθαλψης εγκληματία (πλημμελήματα).

    Μεσολάβησε η απόπειρα αυτοκτονίας και άλλαξαν τα σχέδιά τους.

    Καταναλώνουν τόνους λάσπης για τον Ανδριανό, όταν ξέρουν πολύ καλά ότι ακόμα και αν πει το όνομα του δημοσιογράφου που έδωσε το ροζ dvd, αυτός όταν θα κληθεί από τον ανακριτή, απλούστατα θα επικαλεστεί το δημοσιογραφικό απόρρητο. Άρα μάπα το καρπούζι.

    6:46 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ο εκβιασμός Ζαχόπουλου και οι κομπίνες της κυρίας.


    τα 45αρια αντικαταστάθηκαν, από παρακρατικές πένες.

    Οι αντίπαλοι σήμερα εξοντώνονται διαφορετικά. "Ηθικά"
    Όσο πιο πολύ προχωράει τόσο πιο πολύ θα διαπιστώνετε όλοι σας ότι βρισκόμαστε μπροστά σε καραμπινάτο εκβιασμό όχι του Ζαχόπουλου αλλά της Κυβέρνησης γενικότερα. Τι στοιχεία έχει η κυρία δεν το ξέρω. Σε κάθε περίπτωση όμως εγώ αν είχα την εξουσία να αποφασίσω, τι θα γίνει, θα έκλεινα την ίδια μέσα και τα αφεντικά της (γιατί μάλλον έχει πολλά) για εκβίαση και τους άλλους για τις κομπίνες που έχουν κάνει.
    Επίσης δε νομίζω ότι την έφερε στον άλλο γιατί δεν τη διόρισε! Τόσους και τόσους διόρισαν. Θα διόριζαν και αυτή. Απλά τον έπιασε από το γιακά και του είπε: "Κοίτα τι δωράκια σου έχω. Ή μας κάνεις αυτό, το άλλο και το άλλο, ή σε καίμε". Τώρα επειδή δεν τους παίρνει να τα πούνε λένε για διορισμούς ρόζ σκάνδαλα και πράσινα άλογα. Εδώ παίζονται δις και τώρα που μιλάμε γίνονται διαπραγματεύσεις τι θα βγει τι δε θα βγει ποιος θα πάρει ποια δουλειά και τα σχετικά. Αυτό είναι το σκάνδαλο.
    Με μερικές κασέτες να εκβιάζεται η κυβέρνηση. Συγγνώμη αλλά είμαστε γελοίοι αν το ανεχόμαστε αυτό. Αυτό ρε σεις σημαίνει κατάλυση πολιτεύματος. Αυτού του Μπουρδελοπολιτεύματος που έχουμε και που το λέμε δημοκρατία, που ο θεός να την κάνει δημοκρατία. Στη δημοκρατία υπάρχουν θεσμοί και κανόνες.
    Εδώ υπάρχουν λαμόγια νταβατζήδες κι εκβιαστές.
    Και μια παρομοίωση:Παλιά καταλύαμε το πολίτευμα με τάνκς
    τώρα με εκβιασμούς και κωλοφυλλάδες.
    το έστειλε ο Cardius

    6:46 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Η σπείρα των εκβιαστών ακουμπά ΠΑΣΟΚ.


    Χθες ο αντίπαλος πλήρωνε με τη ζωή του
    Σήμερα με την ηθική εξόντωσή του.
    Από την πρώτη στιγμή το 2ξίδιο υποστήριξε την ύπαρξη σπείρας εκβιαστών ([και 2]) στην υπόθεση Ζαχόπουλου και καυτηρίασε την ύποπτη στάση του «δημοκρατικού» τύπου των νταβατζήδων που υποστήριζαν διάφορες σαχλαμάρες για την Εύη, πέραν του ολοφάνερου. Της ενεργούς δηλαδή συμμετοχής σε κύκλωμα και της ίδιας. Επίσης αναδείξαμε τα ψέματα της Εύης και του περίφημου δικηγόρου Χρήστου Νικολιτσόπουλου. Οι νταβατζήδες μόλις σήμερα βλέπουν εκβιασμό! Η υπόθεση δεν τους πήγε στην αυλή του Καραμανλή αλλά τους οδηγεί κατευθείαν στην αυλή του Παπανδρέου και στον κολλητό του, Πολυζωγόπουλο. Στο βάθος του κήπου κρύβεται και πάλι ο καταπράσινος ήλιος του Πασόκ. Δε μπορούν να συνέλθουν από την ήττα των εκλογών και χρησιμοποιούν κάθε πρακτική για να αποδυναμώσουν προσωπικά τον Καραμανλή.
    Μόλις σήμερα τα «ΝΕΑ του Λαμπρακιστάν» βλέπουν την Κυβέρνηση να κάνει στροφή στο χειρισμό της υπόθεσης, προβάλλοντας πλέον την εκδοχή της δράσης κυκλώματος που είχε στοχοποιήσει τον πρώην γενικό γραμματέα.
    Νομίζουμε ότι τώρα, σε ανακριτικό επίπεδο, η υπόθεση πάει να κάτσει στις πραγματικές της πολιτικές διαστάσεις. Φυσικά και η Τσέκου και ο Ζαχόπουλος πρέπει να μιλήσουν αλλά και όλοι οι φάκελοι που χειρίστηκε ο πρώην Γενικός Γραμματέας πρέπει να ανοίξουν.

    Αποδείχτηκε για άλλη μια φορά όμως το θράσος των νταβατζήδων και των κονδυλοφόρων τους. Τη στιγμή που όλα δείχνουν πράσινη σπείρα αυτοί διυλίζουν τα ψέματα γιατί τους έμειναν ο κώνωπας, η γκαμήλα και οι βαλίτσες γεμάτες πράσινο χρήμα από τα σιωπηρά σκάνδαλα Πασόκ. Αποσιωπούν την εμπλοκή των δικηγόρων και του Νικολιτσόπουλου γιατί μέχρι στιγμής, τους έχουν φανεί χρήσιμοι αλλά και επειδή αυτοί οδηγούν κατευθείαν στην τρύπα του Πασόκ. Αυτό το σενάριο τους έχει πανικοβάλει και γι’ αυτό υπάρχει αγωνία και μεθόδευση για αλλαγή της ατζέντας σε κατασκευασμένες ειδήσεις. Τα πάντα οδηγούν στην πολιτεία του συστήματος Πασόκ που κατασκοπεύει, υποκλέπτει και φακελώνει τους συνεργάτες του Καραμανλή και πολλούς Έλληνες που τολμούν να μην ανήκουν στους «φίλους και μέλη». Αυτό το κύκλωμα που δρα ανενόχλητο και σχετίζεται με πράσινα, παρακρατικά και αυτονομημένα πρακτοριλίκια αποδείχτηκε ότι μπορεί να κάμει μεγάλη ζημιά στον κανακάρη και στο εκβιαστικό κύκλωμα του γοητευτικού κόσμου του «Επενδυτή-Νταβατζή».

    Οι πρακτορίσκοι του συστήματος Πασόκ βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και δεν περίμεναν τέτοιο ανάποδο γύρισμα. Παραγράφουν με υπερβολικά άκομψο τρόπο τη συλλογική μνήμη και κρίση. Καθυβρίζουν την κοινωνία και τους πολίτες, που περίμεναν από το Πασόκ ένα ειλικρινές συγνώμη για τις τεράστιες ευθύνες του, στην παρακμή της ελληνικής κοινωνίας και όχι βυζαντισμούς, παρακολουθήσεις και εξευτελισμούς συμβασιούχων και γραμματέων.

    Οι πράσινες ακρίδες προτίμησαν το δρόμο της λάσπης, της κακοποίησης των γεγονότων και της ραδιουργίας. Ο Παπανδρέου αποδεικνύεται ότι είναι πράγματι μικρός, ασήμαντος και υποχείριο Καρχιμάκηδων-Κλουζώ και ανήθικων συνδικαλιστών πρακτόρων που έχουν πιστέψει ότι με την ανηθικότητά τους θα ρίξουν «τη χούντα του Καραμανλή». Και το χειρότερο. Το έχει πιστέψει και ο ίδιος ο Γιωργάκης.

    6:47 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Η Μαφία των Αρχινονών της Ελλάδας και οι εκβιαστικοί μηχανισμοί.


    Η Όλγα, η σκυλίτσα του Μπόμπολα, ενημέρωσε αμέσως μόλις κατάλαβε την σπουδαιότητα του υλικού που υφάρπαξε, το Mεγάλο Αφεντικό. Ο Αρχινονός της Ελλάδας και η υπόλοιπη Μαφία, ποτέ δεν έχουν εγκαταλείψει τα σχέδια αποσταθεροποίησης του Καραμανλή και άδραξε την ευκαιρία για σκηνοθεσία εκβιασμών....το αγαπημένο τους χόμπι άλλωστε.

    Οι νταβατζήδες είχαν στήσει το κύκλωμα παρακολούθησης Καραμανλή σε συνεργασία με την Αμερικάνικη Πρεσβεία πολύ πριν τη γνωστή περίοδο των υποκλοπών. Παλαιότερα μεσολαβούσε "αυθόρμητα" η "17η Νοέμβρη". Τώρα υπάρχουν άλλες μέθοδοι χειραγώγησης του συστήματος!
    Κάτι σούρτα φέρτα του Καραμανλή με Ρώσους, είχαν τρομάξει το "γοητευτικό" κόσμο του Επενδυτή-Νταβατζή. Ο Καραμανλής τόπαιζε ανεξάρτητος, οπότε πρέπει να του ψήσουν το ψάρι στα χείλη. Δεν τους έβγαινε εύκολα, οπότε ενεργοποίησαν κλασικούς μηχανισμούς παρακολούθησης με ρουφιάνους, κοριτσάκια, λεσβίες και αγοράκια για να εκβιάζουν ένα σύστημα που θεωρούν ότι τους ανήκει άνευ όρων. Όσο πιο κοντά γίνεται στον Καραμανλή και στην Νατάσα, τόσο πιο καλά..
    Αμερική, CIA και τα δουλικά τους οι νταβατζήδες (θύματα συχνά και οι ίδιοι διαφόρων εκβιασμών "μυστικών" ή σκηνοθετημένων πληροφοριών). Έτσι δένεται το σύστημα. Τέτοιους εκβιασμούς με σεξουαλικό περιεχόμενο έχουν υποστεί όλοι οι Πρωθυπουργοί μας, μετά τη Χούντα. Άλλες τόσες (plus κοκαΐνες και αγοράκια) έχουν υποστεί και οι ίδιοι οι νταβατζήδες. Στημένη βρώμα και παγίδες δυσωδίας.
    Για διάλειμμα βάζουμε φωτιές και καίμε όλη την Ελλάδα.
    Ή εμάς ή τίποτα. Με τους Ρώσους ποτέ!

    6:48 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Οι ρόμπες της παραπληροφόρησης επιδίδονται σε έναν αγώνα απεριόριστης διαστρέβλωσης για να μας πείσουν ότι ο Ζαχόπουλος ήταν υπερυπουργός και μάλλον υπερπρωθυπουργός της Ελλάδας. Όλες οι κρυφές εξουσίες της χώρας περνούσαν από το ραδιούργο Αδάμ γκόμενο της Εύης.
    Είχε τεράστια ισχύ, απόλυτη παντοδυναμία και παντός είδους υπερεξουσίες. Ήταν καραδεσπότης του ελληνικού πολιτισμού και εκπροσωπούσε όλο το αρχαίο κακό, διαχειριζόμενος εν λευκώ τα δις της Ευρώπης.
    Αλλά….υπάρχει ένα τεράστιο αλλά:
    1ον Δε μπορούσε να διορίσει τη γκόμενα στο δημόσιο, ενώ είχε διορίσει δεκάδες χιλιάδες γαλάζια παιδιά και
    2ον Δεν είχε 200 χιλιάρικα να της δώσει, να βγάλει το σκασμό, ενώ είχε ξεφύγει τελείως στις μίζες και στο φαγοπότι του δημόσιου χρήματος!!!!!!

    6:49 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Γράφεις: Σήμερα τα 45αρια αντικαταστάθηκαν όπως φαίνεται από κάποιες πένες. Οι αντίπαλοι εξοντώνονται αλλιώς. Ηθικά
    Και συμφωνώ. Το έχω γράψει άλλωστε εδώ αλλά διαφορετικά.

    Όσο για το δημοσιογράφο που μέμφεσαι ήταν πολύ σοβαρό το θέμα για να το βγάλει χωρίς να ξέρει κανείς τίποτε. Όσο πιο πολύ προχωράει τόσο πιο πολύ θα διαπιστώνετε όλοι σας ότι βρισκόμαστε μπροστά σε καραμπινάτο εκβιασμό όχι του Ζαχόπουλου αλλά της Κυβέρνησης γανικότερα. Τι στοιχεία έχει η κυρία δεν το ξέρω. Σε κάθε περίπτωση όμως εγώ αν είχα την εξουσία να αποφασίσω τι θα γίνει θα έκλεινα την ίδια μέσα και τα αφεντικά της (γιατί μάλλον έχει πολλά) για εκβίαση και τους άλλους για τις κομπίνες που έχουν κάνει. Επίσης δε νομίζω ότι την έπαιξε στον άλλον γιατί δεν τη διόρισε. Τόσους και τόσους διόρισαν. Θα διόριζαν και αυτή. Απλά τον έπιασε από το γιακά και του είπε. Κοίτα τι δωράκια σου έχω. Ή μας κάνεις αυτό, το άλλο και το άλλο, ή σε καίμε. Τώρα επειδή δεν τους παίρνει να τα πούνε λένε για διορισμούς ρόζ σκάνδαλα και πράσινα άλογα. Εδώ παίζονται δις και τώρα που μιλάμε γίνονται διαπραγματεύσεις τι θα βγει τι δε θα βγει ποιος θα πάρει ποια δουλειά και τα σχετικά. Αυτό είναι το σκάνδαλο. Με μερικές κασέτες να εκβιάζεται η κυβέρνηση. Συγγνώμη αλλά είμαστε γελοίοι αν το ανεχόμαστε αυτό. Αυτό ρε σεις σημαίνει κατάλυση πολιτεύματος. Αυτού του Μπουρδελοπολιτεύματος που έχουμε και που το λέμε δημοκρατία, που ο θεός να την κάνει δημοκρατία. Στη δημοκρατία υπάρχου θεσμοί και κανόνες. Εδώ υπάρχουν λαμόγια νταβατζήδες κι εκβιαστές.

    6:49 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    παγιδευμενοι-εκβιαζομενοι-ομηροι

    πολιτικοι
    δημοσιογραφοι
    δικαστες
    ανεξαρτητες αρχες
    ελεγκτικοι μηχανισμοι
    συνδικαλιστες
    κτλ
    κτλ

    ζουμε σε παγιδευμενη δημοκρατια

    ποιος κυβερναει αυτη την χωρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Μια πληροφορία στον αδαή φίλοι: άλλος είναι ο Σεργιανόπουλος και άλλος ο Σεργουλόπουλος ή εγώ δημιουργώ το δεύτερο όνομα στο μυαλό μου???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. @ποιος κυβερναει αυτη την χωρα?



    ο λαος...
    α.ρε ραντισμα με ψεκαστηρα που θελουν ορισμενοι που ερχονται απο το παρελθον σε τουτη τη χωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΕΑΝ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΖΗΤΟΥΣΕ
    ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ-ΜΠΟΜΠΟΛΑ?
    ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ ΜΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΤΗΝ "ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ" ΤΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΤΟΥ ΥΠΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΚΑ-ΛΑ
    ΑΦΕΝΤΙΚΑ,ΘΑ ΖΟΥΣΕ ΤΩΡΑ?
    ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΕΠΕΙΔΗ
    ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ
    ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ?
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ..
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΚΑ-ΛΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ
    ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ..

    ΜΑΛΑΚΑ ΖΑΧΟΠΟΥΛΕ
    ΧΩΡΙΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗ -ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΔΕΝ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙΣ
    ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΛΙΑΠΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ
    ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΝΤΑΒΑΔΩΝ ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΙΝΑΙ?
    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ.

    ΟΙ "ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ..

    ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΚΑΣΣΕΤΕΣ..

    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ


    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ
    ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
    ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.
    ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ
    ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ
    ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΕΣ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ,
    ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ,ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ..

    Η ΕΥΗ ΣΑΣ

    5:12 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ
    ΝΕΑ,ΕΘΝΟΣ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,Ε.Τ.
    ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ
    ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΥΠΟΚΛΟΠΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΜΕ ΚΑΣΕΤΕΣ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ..
    ΑΘΩΕΣ..ΤΑΚΤΙΚΕΣ...ΤΣΕΚΟΥ..
    ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ?
    ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ "ΔΙΟΡΙΣΜΟ"?
    Η ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΙΣΩΣ Η ΤΣΕΚΟΥ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ
    ΣΑΝ "ΜΗΝΥΜΑ"..
    ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΜΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ
    ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΟΛΗ ΤΗΝ
    ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    5:13 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ
    ΤΑ ΜΜΕ.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΕΚΟΥ?
    ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΗ ΣΤΟΝ ΖΑΧΟ?
    "ΕΧΩ ΚΑΣΕΤΑ".."ΔΙΟΡΙΣΕ ΜΕ"
    ΤΙ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΣΤΟΝ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ?
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΣΕΤΕΣ ΠΟΛΛΕΣ..
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΑΙΖΟΥΝ?
    ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΝ ΤΑ
    ΤΣΕΚ0-ΜΜΕ?
    ΤΙ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ?
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΕΓΓΑΡΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ
    ΔΑΚΤΥΛΟ..
    ΔΑΣΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ..

    5:14 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Η ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΦΥΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,
    ΝΑ ΑΦΗΣΗ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ
    ΑΝΔΡΙΑΝΟ ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ
    ΤA DVD ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΔΥΟ
    ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ "ΠΑΙΖΕΙ"?
    ΕΚΒΙΑΖΕΙ?
    ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ?
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΜΙΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ?
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ.
    ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΟΥΛΕΣ..
    ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ..
    Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ?

    5:15 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΟΙ ΑΘΩΕΣ "ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΕΣ" ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
    ΜΠΟΜΠΟΛΙΤΣΑ,ΛΑΜΠΡΑΚΩ,ΤΕΓΟΠΟΥΛΙΝΑ,
    ΚΤΛ..
    ΚΤΛ..
    ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ..
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ..
    ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ"..

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕΣ?
    ΠΟΣΑ ΤΡΙΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ?
    ΠΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ?
    ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ?
    ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ?

    5:16 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΝΕΑ ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΑΓΩΓΟΣ.
    ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
    ΠΡΕΣΒΕΙΑ.
    ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΣΕΤΕΣ
    ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ.

    ΤΡΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ..


    ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
    ΜΠΟΥΣ-ΝΤΟΠΙΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ-ΝΤΑΒΑΔΩΝ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ-ΣΗΜΙΤΙΚΩΝ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    Ο ΑΓΩΓΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ..

    "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ
    ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΥΛΙΚΟ.

    5:16 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ
    ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ" ΔΕΝ
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ?
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ
    ΣΕ ΚΑΣΕΤΕΣ, ΜΑΛΑΚΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥΣ.
    ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ
    ΝΕΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΗΣ.

    5:17 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ..
    ΕΠΙΜΟΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ
    ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ
    ΤΗΣ CIA KAΙ ΤΟΥ ΝΤΟΠΙΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ,ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ
    ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ
    "ΔΕΞΙΟ".
    ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ
    ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ
    ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ?
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΘΕΛΟΥΝ,
    ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΠΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ
    ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ,
    ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ
    ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΓΙΑΤΙ?
    ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ?


    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΘΩΩΝΟΥΝ
    ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΙΣ ΚΑΙ
    ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΝΤΑΒΑ-CIA?


    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ
    ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ,
    ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ?
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ-ΣΙΑ..

    5:20 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΑΛΗΤΑΚΟ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΘΕΛΩ
    ΤΗΝ ΔΕΗ
    ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ
    ΤΑ ΚΑΖΙΝΑ
    ΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
    ΤΑ..
    ΤΟ..
    ΤΗΝ...
    TA EΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ
    ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
    ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ
    ΤΑ..
    ΤΟ..
    ΤΙΣ ΜΑΡΙΝΕΣ
    ΤΗΝ....
    ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ

    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ-ΤΖΕΚΟΥ

    ΔΩΣΤΑ ΜΟΥ
    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ...
    ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ


    ΕΝΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ 89
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ-EKBIASTES

    5:21 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΑΓΙΕ ΜΑΛΑΚΑ
    ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ?
    ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕ
    ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ.
    ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ..
    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ?
    ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ?
    ΘΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΝΕΟΥΣ".

    ΝΤΑΒΑΔΕΣ

    5:22 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ
    "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ" ΟΙ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΡΕΜΗ ΚΑΙ ΘΕΜΟΣ?
    ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΗ
    ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ.
    ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΧΩΡΑ.

    5:23 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ Η ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.
    ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΤΟ ΕΒΑΨΕ
    "ΓΑΛΑΖΙΟ" ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ..ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ.
    ΤΩΡΑ,ΙΣΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,
    ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ..ΤΗΣ ΤΣΕΚΟΥ..
    ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ..

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-ΤΣΕΚΟΥ ΤΗΝ ΕΣΤΗΣΑΝ ΣΤΟΝ
    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ..

    ΠΑΡΑΚΡΑΤΥΠΙΑ..

    5:24 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

    «Η ηθική κοι-
    νωνία, η κοινωνία των αγ-
    γέλων εκμεταλλεύτηκε ένα
    ηθικό μου παράπτωμα, βρί-
    σκοντας την κατάλληλη πο-
    λιτική αποδοχή. Επεσα βορά
    στο στόμα των λεόντων. Ενα
    ηθικό παράπτωμά μου έδωσε
    την ευκαιρία σε εκβιαστές να
    αποκτήσουν υλικό. Μου ζήτη-
    σαν χρήματα και εμμέσως δι-
    ευκολύνσεις σε αρχαιολογικά
    θέματα. Αρνήθηκα να υποκύ-
    ψω. Μου έδωσαν και αριθμό
    λογαριασμού που ανήκε σε
    έναν από τους πρωτεργάτες.
    Το υλικό αυτό βρήκε ευήκοα
    πολιτικά ώτα προκειμένου να
    γίνει πιο εύπεπτος ο πολιτικός
    εκβιασμός. Αρκεί ένα λάθος,
    άραγε, στην τέλεια κοινωνία
    μας για να σπιλώσουμε, να
    διαγράψουμε μια ζωή;
    Ο μηχανισμός στήθηκε, με
    σκοπό μια ολόκληρη ζωή αρ-
    χών και αγώνων να πέσει βορά
    στην αρένα. Δεν μπόρεσαν να
    με σπιλώσουν πολιτικά, θέλη-
    σαν να με εξαφανίσουν ηθικά.
    Θέλετε αίμα; Θέλετε κρέας
    στην αρένα; Θα το έχετε.
    Ζητώ συγγνώμη από όσους με
    αγάπησαν και με στήριξαν»

    ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ
    ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΗ..

    ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ..ΚΑΤΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ.. ΑΙΜΑ..ΚΡΕΑΣ..ΜΥΑΛΑ.

    Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ
    ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΜΜΕ-ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ
    ΕΛΠΙΖΩ Η ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ


    "ΘΕΛΕΤΕ ΑΙΜΑ"?
    "ΘΕΛΕΤΕ ΚΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ"?
    "ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ"


    ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ...

    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ..
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ..
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ..


    ΑΞΙΟΣ..

    5:27 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ "ΕΚΛΕΨΑ".
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ?
    ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΟΥ ΣΕ
    ΘΑΝΑΤΟ.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟ?
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ?

    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ



    ΘΕΛΑΤΕ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ
    ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΜΟΥ?
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ.

    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ



    ΑΛΗΤΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΕ
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ Η ΑΥΤΟΤΙΜΩΡΙΑ ΣΟΥ
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΗΣ,ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΑΤΑΣΑ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΗΣ.

    ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΤΑΒΑ-CIA

    5:27 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΕΑΝ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ
    ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ,
    ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ..ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ
    ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΜΕ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ".
    ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ
    ΣΤΕΛΕΧΗ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ,ΚΑΙ
    ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ..
    ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.
    ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΑ
    ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΕ.

    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ?
    ΑΚΗΣ
    ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
    ΛΙΑΠΗΣ
    ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    5:29 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΕΡΩΤΗΜΑ
    ΕΑΝ ΕΙΧΕ Ο ΖΑΧΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
    ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ"..ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ
    ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΕΙ?
    Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ..
    ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ...
    Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ.

    5:29 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

    1. Γ.Γ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ DVD ΕΡΩΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ.
    2. ΤΟ DVD ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.
    3. Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΥ Γ.Γ
    4. Ο Γ.Γ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ.
    5. ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ DVD ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΔΙΕΡΕΥΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.

    ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

    1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.
    2. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.
    3. Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΕΥΘΙΚΤΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ
    ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ

    ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ , ΤΩΝ ΜΜΕ ,
    ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ.

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΕΙ, ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.


    ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΚΑΣΕΤΑ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΔΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΦΑΝΕΡΟ ΠΟΙΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ .ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΓΙΑΤΙ Ο ΛΙΑΠΗΣ AΔΕΙΑΣΕ ΤΟΝ
    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ?
    ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΕ?
    Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ?
    ΛΟΓΙΚΟ..
    ΤΑ ΔΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ
    ΣΤΟΝ ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΗ..
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ.
    Ο ΛΙΑΠΗΣ ΓΝΩΣΤΗ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ ΤΟΥ
    ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΚΗΡΥΞΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ
    ΣΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ.


    ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟΝ "ΜΑΛΑΚΑ" ΝΑ
    ΦΟΥΝΤΑΡΕΙ..
    ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑ
    ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ
    ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ
    ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ.


    Η ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΜΑΦΙΑ ΗΘΕΛΕ ΕΝΑΝ
    ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ.
    ΕΙΧΑΝ ΔΥΟ ΛΥΣΕΙΣ.
    ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΓΙΔΕΥΣΟΥΝ ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ
    ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..
    Η ΕΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ..ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ.
    Ο ΛΙΑΠΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ
    ΛΑΜΠΡΑΚΗ?
    ΑΥΤΟΣ ΕΠΕΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΤΟΝ
    ΔΙΩΞΕΙ?

    ΓΙΑΤΙ Ο ΛΙΑΠΗΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ..
    ΜΕΓΚΑ-ΛΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ..
    ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ?
    ΠΟΛΛΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕ Ο ΛΙΑΠΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ.
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ
    ΛΑΜΠΡΑΚΗ?

    ΧΙΧΙΧΙ
    ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΔΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ..
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΝΑΜΕ ΝΑ ΤΑ
    ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΕΝΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΣ..
    ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ "ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ"..

    ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ


    ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ
    ΕΜΠΟΔΙΖΕ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΑΣ..
    ΤΑΤΟΥΛΗ
    ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ
    ΛΙΑΠΗ
    ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ..
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ..
    ΑΛΛΑ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΥΣ
    ΕΜΠΟΔΙΖΕ..

    ΨΟΦΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙ..

    ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ


    ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ..
    ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ
    ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ..
    ΟΠΩΣ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ
    ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ...

    ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ειδικό Ταμείο είχε δημιουργήσει η SIEMENS για να κόβει μίζες σε υπουργούς, γραμματείς, φαρισαίους, διοικητές για να πάρουν «μεγάλες δουλειές». Χωρίς μίζα τους είχαν χεσμένους οι Σημιτικοί αχυράνθρωποι. Μέχρι και υπάλληλους του ΟΤΕ, του ΟΣΕ και άλλων οργανισμών λάδωναν. Αυτοί που έπαιρναν τις ΜΙΖΕΣ έχψουν ξεσαλώσει σήμερα και ζητάνε ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. Όπως ακριβώς δε βλέπουν τη συμμορία που έκανε τις υποκλοπές έτσι δε βλέπουν και τη συμμορία που εκβίαζε το Ζαχόπουλο. Γίνονται όμως τιμητές και αυτό πάει πολύ.
    Το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ελληνική ιστορία ήταν και συνεχίζει να είναι το Χρηματιστήριο. Έσκασε μύτη όμως και το δεύτερο σε μέγεθος οικονομικό σκάνδαλο και αυτό φυσικά επί Κυβέρνησης Σημίτη. Μόνο ένας αρχιερέας της διαπλοκής θα μπορούσε να κρύψει τόσο καλά τέτοια σκανδαλάρα. Η ανοχή των διαπλεκόμενων κέντρων ενημέρωσης άνοιξε την όρεξη των αδηφάγων πράσινων ακρίδων. Φανταστείτε πόσα σκάνδαλα αγνοούμε όταν τα πάντα τότε σκέπαζε η σιωπή. Υψηλόβαθμο στέλεχος της Siemens έδωσε κατάθεση σοκ στις Γερμανικές ανακριτικές Αρ χές που περιέργως δεν έχει πειράξει κανένα στην Ελλάδα, γιατί το μεγαλοστέλεχος της SIEMENS αποκαλύπτει ότι ένα τεράστιο σκυλολόι δημόσιων λειτουργών απαιτούσε και έπαιρνε ΜΙΖΕΣ για να «δώσουν» δουλειά στην εταιρεία στα πλαίσια των Ολυμπιακών Αγώνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. “Τότε ζούσαμε στη Χούντα των Συνταγματαρχών, σήμερα στη Χούντα των καναλαρχών"

    Στάθης Παναγούλης



    “Τότε ζούσαμε στη Χούντα των Συνταγματαρχών, σήμερα στη Χούντα των καναλαρχών"

    Στάθης Παναγούλης




    “Τότε ζούσαμε στη Χούντα των Συνταγματαρχών, σήμερα στη Χούντα των καναλαρχών"

    Στάθης Παναγούλης




    “Τότε ζούσαμε στη Χούντα των Συνταγματαρχών, σήμερα στη Χούντα των καναλαρχών"

    Στάθης Παναγούλης

    6:54 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Οι Κυβερνήσεις δεν χάνουν όταν αποκαλύπτουν.


    Η μιντιακή και δημοσιογραφική χούντα, έδειξε για άλλη μια φορά τα μαύρα νύχια της, στην υπόθεση Ζαχόπουλου. Τα Ζωνιανά έπαψαν να “πουλάνε” και οι αδίστακτοι εργολάβοι των καναλιών έδωσαν κρέας και αίμα στα πειθήνια και ακριβοπληρωμένα τηλεπερσονιάρικα τσιράκια τους….…
    Στόχος πάντοτε ο Πρωθυπουργός, ο Κώστας Καραμανλής. Κάνουν την τρίχα τριχιά, τραβούν τις δήθεν αποκαλύψεις τους από τα… μαλλιά και δεν δεν τους βγαίνει το στημένο παιχνίδι… Σε κάθετη αντίθεση με τους αρχιερείς της διαπλοκής των πασοκικών κυβερνήσεων του χθες - ο Ηγέτης της Μεγάλης Φιλελεύθερης Δημοκρατικής Παράταξης δεν ανέχεται μύγα στο σπαθί του. Δεν μπορούν να ανεχθούν ότι ο Καραμανλής πατάσσει άμεσα κάθε εκδήλωση παρακμιακών φαινομένων διαφθοράς και μη χρηστής διαχείρισης! Υποτίθεται ότι αυτοί έπρεπε να «εξοντώνουν» κάθε πτυχή της διαφθοράς. Μπορούν όμως οι διεφθαρμένοι διαπλεκόμενοι να χρήζουν εαυτούς «τιμωρούς»; Ευθαρσώς απαντάμε:«Δεν μπορούν».
    Είναι αυτονόητο ότι ένας Ηγέτης δε μπορεί να γνωρίζει το ηθικό ποιόν ή τις προθέσεις των στελεχών που αξιοποιεί. Κρίνει από την μέχρι τούδε βιοτή τους. Μόλις όμως προκύψει μια έκνομη πράξη ή υπόνοιες και αποχρώσες ενδείξεις για κάτι παρόμοιο - ο Κώστας Καραμανλής δεν παίζει με τις δεσμεύσεις του έναντι του Κυρίαρχου Λαού για αντιμετώπιση της διαφθοράς στο δημόσιο βίο της Χώρας!

    Τέλος πάντων να αποφασίσουν: φταίει η δε φταίει ο Σημίτης για το έγκλημα του Χρηματιστηρίου και τις μίζες που μοίραζε αφειδώς η SIEMENS στις πράσινες ακρίδες; Φταίει ή δε φταίει ο πατέρας Βούτσης για το γιό του ληστή;
    Το αστείο αλλά και εξωφρενικό είναι ότι οι χολωμένοι αντίπαλοι του Πρωθυπουργού τον… εγκαλούν όταν αυτός έχει ήδη φέρει στο φως κάθε ύποπτη υπόθεση· όταν έχει παραπέμψει το σχετικό φάκελο στην ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη!
    Και επειδή το αμετανόητο σύστημα ΠΑΣΟΚ δεν έχει τι άλλο να προσάψει σε μια τόσο διαφανή και τίμια στάση του Πρωθυπουργού μετέρχεται το επικίνδυνο και ανήθικο παιχνίδι της υπονόμευσης των Θεσμών της Δημοκρατίας, αμφισβητώντας το κύρος και τη λειτουργία των δικαστών και εισαγγελέων της Χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥ ΤΗΣ Δ' ΑΘΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΠΑΖΑΝΕ, Δ Ε Ν Π Ρ Ο Φ Υ Λ Α Κ Ι Σ Τ Η Κ Α Ν ????

    ΤΟ PRESS-GR, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ, TO KANANE ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ?
    ΓΙΑΤΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΔΙΟΡΘ. ΟΙ ΔΥΟ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Μουνοπανο λουτραδη ρουφα το χισι του καραμανλη πουστακο. 16/9 ο λαος εδωσε απαντηση. 4 χρονια ακομα νεα δημοκρατια και ερχονται κι αλλα 4 μωρη παλιο αδερφαρα. ετσι για να γαμαμε κατι μουνακια σαν κι εσενα και τα μπουρδελα τα σπιτια τους. κοιτα την πουτσα του καραμανλη τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΚΑΛΩΣ ΤΗ ΣΕΝΤΟΝΟΥ ΤΗΣ SIEMENS

    ΜΩΡΗ ΚΡΑΓΜΕΝΗ

    ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΡΥΦΤΗΚΕΣ

    ΥΓ: ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΟΥ ΒΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!









    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!









    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!













    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!









    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!









    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!













    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!









    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!









    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!









    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!









    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!









    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!









    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!









    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!









    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!









    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!









    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!









    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!









    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!





    ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Ταξίδευαν μαζί σε πτήση εσωτερικού ο Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Αλογοσκούφης και ο Γιώργος Σουφλιάς. Εκεί που καθόταν ο Αλογοσκούφης κάνει έτσι και βλέπει κάτω από το κάθισμά του ένα χαρτονόμισμα.

    Το σηκώνει και βλέπει ότι είναι ένα νόμισμα των 200 euro. Χαρούμενος γυρίζει στους άλλους δύο και τους λέει:

    - Ωραίο νόμισμα! Αν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο του αεροπλάνου και να το πέταγα, θα το εύρισκε ένας Έλληνας και θα ήταν πολύ ευτυχισμένος...!

    Πετάγεται ο Σουφλιάς και λέει:

    - Ανοησίες, εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 4 νομίσματα των 50 euro και θα έκανα 4 Έλληνες ευτυχισμένους!

    Έρχεται και ο Κωστάκης και τους βγαίνει από τα αριστερά λέγοντας:

    - Κεφαλαιοκράτες του κερατά! Εγώ θα πέταγα από το παράθυρο 40 νομίσματα των 5 euro και θα έκανα 40 Έλληνες ευτυχισμένους!!!

    Τα άκουσαν όλ' αυτά οι πιλότοι, οπότε γυρίζει ο ένας στον άλλον και λέει:

    - Να καρφώσω τώρα το αεροπλάνο στο βουνό που περνάμε και να κάνω 11 εκατομμύρια Έλληνες ευτυχισμένους;;!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ..(ΑΓΙΟΥ).............

    . Ο ήλιος έκαιγε εγώ πήγα στο παράθυρο έπιασα τα κιάλια μου και αγνάντευα την θάλασσα που χάιδευε με τα κύματα της τα απότομα Βραχιά. Γύρισα λίγο αριστερά και προς μεγάλη μου έκπληξη είδα ένα αγόρι ξανθό με σώμα φιδιού και πόδια αλόγου να είναι ξαπλωμένο στην καυτή άμμο και να αφήνει το υπέροχο κορμί του στο απαλό χαΐδεμα του ήλιου. Βλέποντας όλο αυτό το σκηνικό ένοιωσα μέσα μου ένα ρίγος να διαπερνά το σώμα μου και ένα πάθος για έρωτα.Καθώς κοιτούσα ήρθε και με έπιασε από την μέση ο Κώστας . έβαλε τα χέρια του γύρω από το κορμί μου και με απαλές κινήσεις μου έτριβε τις ρόγες. Είχε δει όλη την σκηνή και Είχε ανάψει όπως εγώ άλλωστε. Γύρισα σιγά σιγά το σώμα μου και τον φίλησα στο στόμα ερωτικά τρυφερά και οι γλώσσες μας έπαιζαν η μια την άλλη . Κατέβασα το χέρι μου και έπιασα τον ήδη σκληρό του πούτσο που ήταν υγρός τότε ο Κώστας με μια κίνηση έπιασε τον δικό μου που ήταν στην ίδια κατάσταση. Με αργές κινήσεις ξαπλώσαμε στο παρκέ και πήρα στο στόμα μου τον σκληρό αλλά τόσο λαχταριστό πούτσο του.Άρχισε να βογκάει αλλά εγώ συνέχυσα να τον βάζω όλο μέσα στο στόμα μου να τον δαγκώνω τρυφερά και να ρουφάω και τα αρχίδια του τεράστια καθώς ήταν.τότε γύρισε και αυτός και σε στάση 69 μου τον πήρε στο στόμα του .αυτό κράτησε τόσο όσο δεν ήμουν σίγουρος πια ότι θα το αντέξω.Συνεχίσαμε λοιπόν και άρχισα να του γλείφω τον κώλο του έτσι όπως ήξερα ότι του αρέσει. Έβαλα μέσα το δάκτυλο μου και αυτός το δικό του σε μένα . Η ηδονή ήταν μεγάλη η απόλαυση τεράστια όπως τεράστιος ήταν ο πούτσος του που περίμενα ανυπόμονα να μπει στο δικό μου κώλο.άρχισα να παρακαλάω να μπει μέσα μου δεν άντεχα άλλο αλλά εκείνος ήθελε να με βασανίσει και άλλο. Άνοιξε το κομοδίνο και έβγαλε από μέσα ένα δονητή διπλής κατεύθυνσης ήταν πολύ χοντρό.Το άλειψα με λιπαντικό και με αργές κινήσεις το βάλαμε σιγά σιγά στα καυλωμένα κολαρακια μας. μας Είχε κυριεύσει το πάθος η φωνές μας ακουγόταν σε όλο το νησί . Η ηδονή ήταν μεγάλη όπως ο δονητής. μετά από λίγα λεπτά ο Κώστας έβγαλε τον δονητή από τον καυτό μου κώλο και από τον δικό του φυσικά με γύρισε μπρούμυτα έβαλε ένα μαξιλάρι στην κοιλιά έσπρωξε τα κωλομέρια μου επάνω και με κτηνώδη τρόπο μπήκε βιαία μέσα μου. Ούρλιαξα από ηδονή . πετούσα στους εφτά ουρανούς . Ο Κώστας δεν άντεξε τραβηκτηκε από τον κώλο μου ήρθε μπροστά στο πρόσωπο μου και έριξε τους χυμούς του στα καυτά μου χείλη . εγώ με μανία δεν άφησα να χαθεί ούτε μια σταγόνα. ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΕΒΙΤΑ (ΤΣΕΚΟΥ) ΚΑΙ ΝΕΟ ΠΑΚ

    05/01/08

    ΑΚΟΜΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΦΛΟΚΙΑ ΤΟΥ
    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ !!!!!


    ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση