GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από αύριο πίσω στα γνωστά...

. . Του Λάμπρου Γιαννουσά . . Εκοιμήθη ο Μακαριστός! Πένθος για τον ελληνικό λαό που έχασε έναν μεγάλο θρησκευτικό ηγέτη. Απο αύριο θα αρχ...

..
Του Λάμπρου Γιαννουσά.
.
Εκοιμήθη ο Μακαριστός!
Πένθος για τον ελληνικό λαό που έχασε έναν μεγάλο θρησκευτικό ηγέτη.
Απο αύριο θα αρχίσει και επίσημα η θρησκευτική εκλογολογία με την οποία πιστεύω λίγο θα ασχοληθούν τα μέντια, τα ''παρεάκια'' των πολιτικών εκπομπών και οι ''όλοι τα ξέρουν όλα''δημοσιογράφοι.
Η "καυτή πατάτα" παραμένει, οι εξελίξεις στην υπόθεση Ζαχόπουλου στην οποία ετσι και χυθεί άπλετο φώς,όπως έλεγε και παλιότερα ο κ. Καραμανλής, κάποιοι θα αναγκαστούν να πάρουν κατι μαγικά χαπάκια (hypnostedon τα λένε θαρρώ) για να κοιμηθούν.
Δυστυχώς σε αυτή τη χώρα εύκολα ξεχνάμε και πολυ πιο εύκολα θυμόμαστε και απο αύριο θα κάνουμε το σταυρό μας που θα ξημερώσει ο θεός τη μέρα και θα αρχίσουμε να ψάχνουμε πάλι στο διαδίκτυο μήπως βρούμε κανένα απόσπασμα απο το περιβόητο dvd του ευτραφούς ''σκανταλιάρη'' μυστακοφόρου αυτόχειρα.
Το βαρύ πέπλο του πένθους σηκώνεται για να αναδυθεί και πάλι η ραγισμένη πλευρά του πολιτικού συστήματος ενώ όλοι θα παρακολουθούμε αμέτοχοι τα τεκτενόμενα.
Ο θάνατος του αρχιεπισκόπου ήταν ένα ''δυσάρεστο διάλλειμα'', αρκετό για να λιμνάσει τα ταραγμένα νερά των τελευταίων ημερών, να πάρουμε μερικές ανάσες και να συνεχίσουμε απτόητοι το κυνήγι του ''κομιστή''.
Υ.Γ: Κυκλοφορεί σε dvd ο ''ΚΟΜΙΣΤΗΣ. ΗΜΕΡΑ ΚΡΙΣΗΣ''

9 σχόλια

  1. Ο Μητροπολίτης Θηβών, ερωτηθείς για το εάν θα είναι υποψήφιος για τον Αρχιεπισκοπικό θρόνο, απάντησε ότι «εάν το θελήσει η Ιεραρχία, θα κάνω υπακοή».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
    www.youtube.com/watch?v=-cqYeSni6no&eurl=http://humor.pblogs.gr/tags/zaxopoulos.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πισω στο θεμο και μακη απο αυριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Απολογούμαι και ζητώ συγγνώμη για τον άθλιο ψυχοπαθή που λερώνει εδώ μέσα χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο που χρησιμοποιώ.

    Η ιδεολογική μου συγκρότηση ,η πολιτική μου ένταξη το ήθος και η αξιοπρέπεια μου δεν μου επιτρέπει να ακολουθησω το χάλι του. Θλίβομαι για το κατάντημα του, την παιδεία του και την συμπεριφορά του. Δεν θα τον ακολουθησω στο δρόμο της λάσπης και της βρώμας που έχει μάθει και ξέρει πολύ καλά.
    Από την πρώτη στιγμή που είμαι εδώ έχω δηλώσει ποιος είμαι και τι κάνω.
    Πιστεύω ότι η Ελλάδα με πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου έχει να δώσει και να προσφέρει πολλά στους Έλληνες και η χώρα μας τον έχει ανάγκη. Σε αυτή την κρυστάλλινη και ξεκάθαρη θέση μου έχει επιπέσει με λύσσα ,αντιδημοκρατικές μεθόδους, ευτελισμούς, παραπληροφόρηση, πλαστογραφία. Αυτή ήταν πάντα η νεοδεξια και η ακροδεξιά στη χώρα μας που αυτος εκπροσωπεί .Μίσος απύθμενο σε κάθε τι δημοκρατικό, ελεύθερο και αληθινό. Οι Παπανδρέου ανεκαθεν είχαν να αντιμετωπίσουν τέτοιες λυσσώδεις αντιδράσεις. θυμηθείτε τα καταγεγραμμένα πλέον από την ιστορία γεγονότα κατά του «Γέρου» , του Ανδρέα, που έχουν δικαιωθεί από την ιστορία πλέον και τώρα κατά του Γιώργου. Ο Ελληνικός λαός όμως γρήγορα βλέπει και θα αποδώσει δικαιοσύνη. Το συμφέρον του τον καλεί. Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ο επόμενος πρωθυπουργός. Η ακροδεξιά άλλη μια φορά θα λυσσάξει. Οι μήνες των είναι μετρημένες…
    Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη τρείς και την κακή του μερα. Ο Ελληνικός λαός δεν την ξαναπατά.
    Με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις

    Xθες ψωνίστηκα με ένα τύπο Χάρις το όνομα του.
    Σε μια φάση του αποφασίσαμε να του πάρω πίπα.
    Φτάνοντας στο δωμάτιο κάθεται ο Χάρις στο κρεβάτι κατεβάζει το παντελόνι και αρχίζει.
    - Ρούφα...Ρούφα...Ρούφα...Ρούφα!!
    - Ρούφα...Ρούφα...Ρούφα...Ρούφα!!
    - ΩΧ!!!Λεει ξαφνικά!
    - Φύσα..Φύσα..Φύσα...Φύσα!!
    Τι έγινε του λέω!
    "Μου μπήκε το σεντόνι στον κώλο", λεει αυτός.

    Πάντα με εκτίμηση
    babis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    Διαμαρτύρομαι εντονότατα μη μου παίρνετε το copyrit της πιπας
    : πολυ γλυψιμο και τα δυο χερια λιγο δαγκωμα πολυ ωρα παιχνιδι με το κεφαλι γλυψιμο τα αρχιδια γλυψιμο κατω απο τα αρχιδια λεγεται αλλιως και βαλτον ολο μεσα

    καθώς και της δεύτερης τεχνικής
    θανατος της πουτσας
    : τα παντα τρελο γλυψιμο ρουφηγμα δαγκωμα κατακοκκινο κεφαλι χτυπημα στα χειλη και ο θανατος ερχεται απο τα βαθεια, πολυ σκληρος να για να λιωσει

    πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για τον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο υποψήφιοι πρέπει να είναι οι
    Μητροπολίτης Ελασσόνας Βασίλειος
    Μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος και
    Μητροπολίτης Ναυπάκτου Ιερόθεος
    πραγματικά διαμάντια έξω απο μηχανισμούς,ομάδες και κυκλώματα, άξιοι αντικαταστάτες του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτή την ώρα, φίλε μου, ο Δημητριάδος Ιγνάτιος (γνωστό και μη εξαιρετέο μέλος της διαβόητης Χρυσοπ[λ]ηγής, δίνει συνέντευξη στην Παναγιωταρέα. Με τις τσιριτσάντζουλες και τα νάζια της χαμηλοβλεπούσας δήλωσε πως κι αυτός θέλει να γίνει Βεζύρης στη θέση του Βεζύρη. Και τα σορόπια τρέχουνε ποτάμι...
    Γιά τον Ελασσώνος και τον Ναυπάκτου επαυξάνω. Ο Σύρου είναι ένας Χατζηαβάτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σιγά το πένθος ρε παιδιά .

    Δεκανίκι της δεξιάς ήταν ο Χριστόδουλος.

    Ο Εθνάρχης ΕΝΩΝΕΙ , δεν ΔΙΧΑΖΕΙ και ο Χριστόδουλος ΔΙΧΑΖΕ και υποβάθμιζε το 60% των πολιτών .

    Ποτέ δεν θα ξεχάσουμε ότι επί Χούντας δεν ήξερε τι πολίτευμα είχαμε επειδή διάβαζε αλλά και τις Μεσαιωνικές συγκεντρώσεις με τις δεξιές,θρησκόληπτες και θρησκόληπτους κυρίες και κυρίους στο Σύνταγμα για το θέμα των ταυτοτήτων.
    Ποτέ δεν θα ξεχάσουμε το Χριστινανικό μένος εναντίον του ΠΑΣΟΚ και του Κυρίου Σημίτη.

    Γι αυτό για τον θάνατο του δεν μου καίγεται καρφάκι.
    Έχω πολλά περισσότερα προβλήματα να επιλύσω απο το να κάθομαι να κλαίω και να στεναχωριέμαι για το θάνατο μιας άκρως ΔΙΧΑΣΤΙΚΗΣ και ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ προσωπικοτητας όπως αυτή του Χριστόδουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση