Χρ. Ζώης (με νόημα): "Μόνο ο Καραμανλής μπορεί να συγκεντρώσει τους 180. Και περισσότερους..."

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο (γνωστός) Ανωμερίτης έκανε διαγωνισμό 200 εκατ. ευρώ στον ΟΛΠ μόνο με ...μία εταιρεία!

Μύλος για το...πριόνι! Τα πρακτικά της Βουλής και η διαμάχη Νικολόπουλου - Μελισσανίδη

 

25 Ιανουαρίου 2008

Ξυλοδαρμός κατοίκων στο Καρβουνάρι Θεσπρωτίας!‏

,
Τι λέει ο υφυπουργός κ. Αντ. Μπέζας;
,
Εδω και αρκετό καιρό στο Καρβουνάρι Θεσπρωτίας οι κάτοικοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τις δυνάμεις καταστολής στην προσπάθεια του εργολάβου να εγκαταστήσει τα μηχανήματα για τη δημιουργία ΧΥΤΑ που σύμφωνα με τις καταγγελίες των κατοίκων βρίσκεται 100 μέτρα από τις αυλές των σπιτιών τους.
Η προσπάθεια εγκατάστασης του εργολάβου στο εργοτάξιο βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και πολύ καιρό αλλά βρέθηκε αντιμέτωπη με τις δυναμικές κινητοποιήσεις των κατοίκων που αντιδρούν έντονα στη δημιουργία του ΧΥΤΑ σε τόσο κοντινή απόσταση από τα σπίτια τους. Βέβαια πέπλο σιωπής καλύπτει τις ενέργειεες των δυνάμεων καταστολής (προπυλακισμούς, ξυλοδαρμούς και τραυματισμούς κατοίκων) αφού κανένα ΜΜΕ δεν καλύπτει τα γεγονότα ,με εξαίρεση την Ελευθεροτυπία που και αυτή αφιέρωσε ελάχιστο χώρο σε σχέση με τη σοβαρότητα του ζητήματος.
Μήπως σε αυτό παίζει ρόλο ότι το χωριό ανηκει στην εκλογική περιφέρεια του υφυπουργού οικονομικών Α.Μπέζα ο οποίος διαβεβαίωνε την τοπική κονωνία ότι δεν θα δημιουργηθεί ΧΥΤΑ χωρίς τη συγκατάθεσή τους για την επιλογή του χώρου;
chronical
Δημοσίευση σχολίου