GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aπάντηση στα περί δήθεν συμφωνίας...

...Άνθιμου - Ιερωνύμου για την παραμονή του Άνθιμου στον θρόνο της Θεσσαλονίκης. .. Κάντε και λίγο search στο google (εδώ). Μας απογοητεύσα...

...Άνθιμου - Ιερωνύμου για την παραμονή του Άνθιμου στον θρόνο της Θεσσαλονίκης.
..
Κάντε και λίγο search στο google (εδώ). Μας απογοητεύσατε.
ΜΕΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ εκκρεμότηταs απορρίφθηκαν οι προσφυγές Χρυσόστομου - ιδιωτών«Πράσινο» του ΣτΕ για τη μετάθεση του Ανθιμου. Υστερα από περίπου τρία χρόνια δικαστικής εκκρεμότητας και δύο ημέρες πριν ολοκληρωθεί το δικαστικό έτος, η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας αποφάνθηκε ότι είναι νόμιμη η μετάθεση του μητροπολίτη Ανθίμου από τη μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως στη μητρόπολη Θεσσαλονίκης...
BILL

23 σχόλια

  1. Ομιλία του πρώην πρωθυπουργού Κ. Σημίτη στο Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ ..


    Ελα ΡΕ.

    Ο ΓΙΓΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ???

    ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελα ξυπνατε... Ανεξαρτητος ο Κουκος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις

    Xθες ψωνίστηκα με ένα τύπο Χάρις το όνομα του.
    Σε μια φάση του αποφασίσαμε να του πάρω πίπα.
    Φτάνοντας στο δωμάτιο κάθεται ο Χάρις στο κρεβάτι κατεβάζει το παντελόνι και αρχίζει.
    - Ρούφα...Ρούφα...Ρούφα...Ρούφα!!
    - Ρούφα...Ρούφα...Ρούφα...Ρούφα!!
    - ΩΧ!!!Λεει ξαφνικά!
    - Φύσα..Φύσα..Φύσα...Φύσα!!
    Τι έγινε του λέω!
    "Μου μπήκε το σεντόνι στον κώλο", λεει αυτός.

    Πάντα με εκτίμηση
    babis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις

    Στην προσπάθεια του το site να εμφανίζεται «ίσια βάρκα και ίσια γιαλός» μεταξύ των δυο μεγάλων κομμάτων και ως εκ τούτου η φθορά που φυσιολογικά καρπούται η αντιπολίτευση σε μια ευνοούμενη πολιτεία να μεταφέρεται στο ..τίποτα.. ( μικρά κόμματα, απαξίωση της πολιτικής κλπ) ,γράφονται ψέματα ,συκοφαντίες κοινώς γίνεται οργανωμένη παραπληροφόρηση. Χθες έμαθα ότι έντυπα με πώλησης 500 φύλων παίρνουν κρατική διαφήμιση πολλών εκατομμυριων. Ειναι πολλά τα λεφτά φίλοι..!!!
    Τώρα τι σχέση μπορεί να έχει ένας πανεπιστημιακός καθηγητής αμέπτου ήθους και σοβαρότητας , σε ένα οικονομικό σκάνδαλο όπως αυτό της siemens, μόνο νοσηροί και καλά πληροφορημένοι εγκέφαλοι μπορούν να βρουν σχέση .Σου λέει δεν βρήκαμε κάτι για τον τέως πρωθυπουργό ,ας γράψουμε κάτι για τον αδελφό του. Έλεος..!!! Από την μια έχουμε ένα καθηγητή πρωθυπουργό που λάμπρυνε τη χώρα επί οκτώ έτη και χαρίζοντας στο δημόσιο ακόμη και τη σύνταξη του (κάνετε τις συγκρίσεις σας με άλλους από την άλλη παράταξη που λαμβάνουν τρεις (αριθμός 3) συντάξεις.
    Ο Ελληνικός λαός αναπολεί πια το μέτρο την ευπρέπεια και τη σοβαρότητα της εποχής Σημίτη με τη φαιδρότητα, την προχειρότητα, τα σκάνδαλα και την διαφθορά που υπάρχει σήμερα.
    Θα μου πει κάποιος δεν έγινα και τότε σκάνδαλα. Έγιναν και φυσικά έγιναν. Το ισοζύγιο όμως ήταν θετικό. Έγιναν και πολλά για το γενικό καλό. Σήμερα όλα γίνονται , αν γίνονται ορισμένα ,μόνο για την πάρτη μας , για την παρέα μας , για τα δικά μας παιδιά. Τι καλό έγινε για τους πολλούς ? Ένα μεγαλοπρεπές ΤΙΠΟΤΑ. Αυτή είναι τελικά και η διάφορα. Πήραν την εξουσία για το προσωπικό τους όφελος ,για την παρέα τους ,για τους κολλητούς των.
    Ο συμψηφισμός και η απαξίωση δεν πείθει πια. Ο λαός βλέπει και κρίνει . Μια του κλέφτη , δυο του κλεφτή τρεις και την κακή του μέρα.
    Με εκτίμηση
    babis
    ΥΓ. Τους θερμους μου χαιρετισμους στον « χωριατη» τον οποιο δεν γνωριζω προσωπικα . Η καυστικη και με ουσια γραφη του με εκφραζει απολυτα.Ειναι τιμη μας η παρουσια του εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Σημαντικά νέα και διαπιστώσεις

    Στην προσπάθεια του το site να εμφανίζεται «ίσια βάρκα και ίσια γιαλός» μεταξύ των δυο μεγάλων κομμάτων και ως εκ τούτου η φθορά που φυσιολογικά καρπούται η αντιπολίτευση σε μια ευνοούμενη πολιτεία να μεταφέρεται στο ..τίποτα.. ( μικρά κόμματα, απαξίωση της πολιτικής κλπ) ,γράφονται ψέματα ,συκοφαντίες κοινώς γίνεται οργανωμένη παραπληροφόρηση. Χθες διαβάζοντας τα αγαπημένα μου πορνοπεριοδικά ποιότητος έμαθα ότι παίρνουν κρατική διαφήμιση εκατομμυριων. Ειναι πολλά τα λεφτά φίλοι..!!!
    Τώρα και βέβαια έχει σχέση ένας πανεπιστημιακός καθηγητής και γιατί όχι ομοφυλόφιλος σαν και μένα, σε ένα οικονομικό σκάνδαλο όπως αυτό της siemens, αλλά εμάς τους πασόκους στην κολοτρυπίδα μας.
    Σου λέει αφοί ο ΜΑΛΑΚΑΣ Σημίτης διέλυσε τη χώρα και το ΠΑΣΟΚ ας γράψουμε κάτι για τον απατεώνα τον αδελφό του που είναι αδερφή. Έλεος και ψολόχυμα.....!!! Από την μια έχουμε ένα καθηγητή πρωθυπουργό που διέλυσε τη χώρα επί οκτώ έτη και χαρίζοντας στο δημόσιο ακόμη και το βρακί του αφού πρώτα στο χρηματιστήριο πήρε τα βρακιά 1.500.000 Οικογενειών.
    Ο Ελληνικός λαός θα ήθελε να γαμήσει την ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΗ Σημίτη για τη φαιδρότητα, την προχειρότητα, τα σκάνδαλα και την διαφθορά που δημιούργησε στη χώρα.
    Θα μου πει κάποιος δεν έγινα τότε τα μεγαλύτερα σκάνδαλα. Έγιναν και φυσικά έγιναν. Αλλά είπαμε στην κολοτρυπίδα μας.
    Τότε όλα γινόντουσαν επαγγελματικά, μόνο για την καύλα μας , για την πούτσα μας,για τουςπούστηδες.
    Σήμερα τίποτα.
    Μια του κλέφτη , δυο του κλεφτή τρεις και την κακή του μέρα.
    Με εκτίμηση
    babis

    ΥΓ. Τους θερμους μου χαιρετισμους στην άλλη αδερφή ψυχή στον « χωριατη» με τον οποίο χθές κάναμε αλαξοκολιές. Το καυστικη ψολόχυμα με ουσια γαμήσι του με εκφραζει απολυτα.Ειναι τιμη μου να ρουφώ τα ψολοχύματα του εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γαμιέστε όλοι παλιαδερφές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    Διαμαρτύρομαι εντονότατα μη μου παίρνετε το copyrit της πιπας
    : πολυ γλυψιμο και τα δυο χερια λιγο δαγκωμα πολυ ωρα παιχνιδι με το κεφαλι γλυψιμο τα αρχιδια γλυψιμο κατω απο τα αρχιδια λεγεται αλλιως και βαλτον ολο μεσα

    καθώς και της δεύτερης τεχνικής
    θανατος της πουτσας
    : τα παντα τρελο γλυψιμο ρουφηγμα δαγκωμα κατακοκκινο κεφαλι χτυπημα στα χειλη και ο θανατος ερχεται απο τα βαθεια, πολυ σκληρος να για να λιωσει

    πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Dear babis,I do hope you can read that message... I want you to know that you are the brightest star all over the world!!!!I admire you so much!!I too am a dancer,you know..not as talented as you of course,but I still am!I also have the bigest crash on you!!you are so cute and so sexy that I can't help it!you really deserve that scholarship,as you are the best!!I vote for you every time!!! well,that's all for now... xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo your bigest fan,paola!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παρ΄όλο που ακούγεται αντιδημοκρατικό
    μήπως οι υπεύθυνοι της σελίδας θα πρέπει να φιλτράρουν λίγο τα υβριστικά μηνύματα που δεν προσφέρουν τίποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. γαμιέται ο παραπάνω που ζητάει "να φιλτράρουν λίγο τα υβριστικά μηνύματα"

    τον παίρνει λέμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δηλαδή τώρα που ο Κουκοδήμος έγινε ανεξάρτητος (αλλά θα ψηφίζει Ν.Δ. στη βουλή) έπαψε να είναι υπεύθυνη η κυβέρνηση για τον βουλευτή-επίδοξο λαμόγιο που είχε στους κόλπους της;

    Δηλαδή άλλαξε κάτι τώρα και δεν θα βαρύνει πλέον την κυβέρνηση με το προσωπικό του θέμα όπως λέει;

    Και ποιος τους είπε ότι πρόκειται για προσωπικό θέμα;
    Υπάρχουν ενδείξεις ότι εκτελούσε υπηρεσία ως εντεταλμένος από Κλαδά-Αλογοσκούφη-κυβέρνηση και είναι στο χέρι κάποιων να μετατραπούν σε αποδείξεις.

    Από κοροϊδία σε κοροϊδία επιχειρούν οι λωποδύτες της πολιτικής αλλά σύντομα θα φανεί πόσο βαθύς είναι ο λάκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Μητροπολίτης Θηβών, ερωτηθείς για το εάν θα είναι υποψήφιος για τον Αρχιεπισκοπικό θρόνο, απάντησε ότι «εάν το θελήσει η Ιεραρχία, θα κάνω υπακοή».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Dear babis,I do hope you can read that message... I want you to know that you are the brightest star all over the world!!!!I admire you so much!!I too am a dancer,you know..not as talented as you of course,but I still am!I also have the bigest crash on you!!you are so cute and so sexy that I can't help it!you really deserve that scholarship,as you are the best!!I vote for you every time!!! well,that's all for now... xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo your bigest fan,paola!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κοινοβουλευτική Ομάδα με 151 βουλευτές.Ισχυρή,δεν μπορείς να πεις...
    Άντε να παίρνει σειρά και ο Τατούλης...πολύ το καθυστερεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. www.youtube.com/watch?v=-cqYeSni6no&eurl=http://humor.pblogs.gr/tags/zaxopoulos.html
    ΤΗΕ VIDEO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. babis 1

    Ο babis και ο φίλος του την βρίσκουν στο μπάνιο. Ξαφνικά χτυπά το τηλέφωνο και ο φίλος του babis πηγαίνει να το σηκώσει λέγοντας στον babis να μην τελειώσει πριν επιστρέψει. Όταν μετά επιστρέφει βλέπει το μπάνιο γεμάτο σπέρματα οπότε και διαμαρτύρεται. - "Μα απλώς έκλασα!", απαντά o babis.


    babis 2

    Ο babis παει στον σεξολογο και αλλοφρων του λεει:

    -Αχ γιατρε µου µε τσουζει φοßερα ο κωλος µου και θελω να µε εξετασετε!!! Να γδυθωωωωω;;;;

    Ο γιατρος σαλταρει και για να τον αποφυγει, γραφει του babis µια συνταγη και τον διωχνει.
    Μετα απο µια εßδοµαδα ο babis επιστρεφει:

    -Αχ γιατρε µου µε τσουζει ακοµα ο κωλος µου! Σας ικετευω...εξεταστε µε!!!! Να γδυθωωωωωω;;;;;;;;

    Ο γιατρος του γραφει µια νεα συνταγη και τον διωχνει ξανα. Ο babis οµως επιµενει και τον επισκεπτεται καθε ßδοµαδα.
    Εχουν µε τα πολλα περασει 3 µηνες, οποτε µια µερα ο γιατρος αποφασιζει τελικα να τον εξετασει. Του ζηταει να γδυθει και να πεσει στα τεσσερα.

    Οπως κοιταει απο πισω, ßλεπει να προεξεχει ενα κοτσανι.
    Τραßαει...τραßαει...και σιγα σιγα ßγαινουν και τα φυλλα.
    Συνεχιζει να τραßαει...και χλουπ...ßγαινει ενα κοκκινο τριανταφυλλο , οποτε ο babis γυρναει και του λεει µε λαγνο ßλεµµα:


    -ΓΙΑ ΣΕΝΑ....!!!!!!!


    babis 3


    O babis και δυο γκόμενοί του αποφασίζουν να πάνε ταξίδι στην Αμερική με την Ολυμπιακή. Όταν έφτασε η νύχτα στο αεροπλάνο επειδή ο babis είχε κάψες λέει στους δικούς του να το κάνουν.
    - Τρελή του λένε είσαι; θα μας ακούσουν!
    Ο babisς τους λέει ότι δεν ακούει κανένας άνθρωπος και για επιβεβαίωση φωνάζει δυνατά:
    - Μπορώ να έχω μια πορτοκαλάδα;
    Καμιά απάντηση! Τελικά συμφωνούν οι άλλοι και αρχίζουν το έργο τους.
    Μετά από μία ώρα καμιά εικοσαριά καθίσματα μπροστά ξυπνάει μια γυναίκα κοιτάζοντας το σύζυγο της και του λέει:
    - Σε παρακαλώ Βαγγέλη πες να μου φέρουν ένα νερό γιατί διψάω.
    - Τρελή είσαι ρε γυναίκα; της λέει. Εδώ άλλος παράγγειλε μια πορτοκαλάδα πριν μια ώρα και ακόμα δεν έχουν σταματήσει να τον γαμάνε.


    babis 4

    Λέει Ο babis στον φiλο του:


    - Θέλεις να παίξουμε κρυφτό;

    Αν με βρεις θα κάτσω να με πηδήξεις,

    αν δε με βρεις, θα είμαι κάτω από τις σκάλες!!!


    babis 5

    Ήταν ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων, ο babis κι ο φίλος του o Tάκης.
    Ένα πρωί, λοιπόν ξυπνάει ο babis και με πολύ νάζι, λέει στον Τάκη:
    - Τακούλη έλα να παίξουμε...
    - Καλά ρε babis πρωί πρωί;
    - Έλα σε παραλαλώ... Βάλε μου λίγο δαχτυλάκι!
    - Άντε καλά.
    - Πιο μέσα... κι άλλο, κι άλλο, βάλε όλο την παλάμη, όλο το χέρι!
    Ώσπου ξαφνικά ο Τάκης αισθάνεται κάτι περίεργο μέσα, το τραβάει και πράγματι ήταν ένα ρολόι. Όποτε ακούγεται ο babis:
    Να ζήσεις Τακούλη και χρόνια πολλά...

    babis 6

    Πηγαίνουν o babis και ο γκόμενός o MΠΑΜΠΗΣ στην παραλία.
    Μπαίνει, λοιπόν, στη θάλασσα ο γκόμενος, ο οποίος βγαίνει πάλι μετά απο λίγα δευτερόλεπτα, τρέμοντας. Του φωνάζει τότε ο babis:
    -Γιούχουυ! Μπαμπίκο, είναι κρύο το νερό;
    -Μπρρρρρ!πουτσόκρυο κάνει εκεί μέσα!
    Και αποκρίνεται τότε ο babis:
    -Αχ καλέ ωραία! Να πέσω τότε με τον κώλο!!!


    babis 7

    O babis περνάει έμπρός άπό μια νεόχτιστη οικοδομή,ένας έργάτης είναι μπροστά και παιδεύεται με τις λάσπη στην μπετονιέρα,μόλις βλέπει τον κουνιστό αρχίζει να τον γιουχάρη με διάφορa: ΟΥ, παλιοπουστη ,ξεφτίλα,τσαπέλα,συκιά.....
    -Στο διάβολο να πας βρωμολασπά,αγράμματε,ήτανε η αντίδραση του κονιστού babis.
    Την άλλη ήμέρα το ίδιο σκηνικό,μα ο έργάτης ήτανε κεφάτος,μόλις τον είδε λοιπόν.
    -ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ,ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΠΡΙΖΙΤ ΜΠΑΡΝΤΟ....
    -ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΜΟΥ.


    babis 8

    Ένας φορτηγατζής ήθελε περίπου 3 ώρες για Αθήνα και σκυλοβαριόταν. Ξαφνικά, βλέπει στην άκρη του δρόμου δύο τύπους τον babis και ένα φίλο του να κάνουνε ωτοστόπ.
    "Ας τους πάρω", σου λέει, "να πιάσω την κουβέντα κι όλας να μην βαριέμε". Πράγματι, σταματάει κι ανοίγει την πόρτα.
    "Αθήνα πάτε;", ρωτάει ο ένας με πούστικη φωνή. Ο φορτηγατζής δαγκώθηκε λίγο αλλά βασικά δεν είχε πρόβλημα.
    "Ναι ρε παιδιά. Ανεβείτε". Ανεβαίνουν κι αυτοί και ξεκινάνε. Μετά από κανένα μισάωρο, του ήρθε του babis να κλάσει.
    "Με συγχωρείτε, αλλά κάτι έφαγα και με πείραξε. Αν δεν σας πειράζει, ν' αφήσω κάτι αέρια που έχω...".
    "Οχι babis μου", του λέει ο φορτηγατζής. "Αερήσου ελεύθερα, δεν υπάρχει πρόβλημα, αλοίμονο".
    Τουρλώνει τον κώλο ο άλλος κι αφήνει την πορδή φφφφσσσσσσσσσσσσ. Πορδή που έμοιαζε περισσότερο με ανθρακικό που φεύγει από μπουκάλι κόκα-κόλας.
    Μετά από ένα μισάωρο, τα ίδια και ο άλλος, ρωτάει τον φορτηγατζή και κείνος του δίνει την άδεια. Αμολάει κι αυτός την πορδίτσα του φφφφφφσσσσσσσσσ. Μετά όμως, του ήρθε του φορτηγατζή να αμολήσει πορδή.
    "Συμπαθάτε με ρε παιδιά, αλλά έφαγα φασολάδα εχτές και με έχει κόψει".
    "Μα τι λέτε", του λέει ο babis από τους πούστηδες. "Αλοίμονο, δικό σας είναι το φορτηγό".
    Κι αμολάει μια πορδάρα, σείστηκε όλο το φορτηγό.
    Οπότε, λέει ο babis στον άλλο:
    "Μπράβο πορδή, είναι και παρθένος..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Dear babis,I do hope you can read that message... I want you to know that you are the brightest star all over the world!!!!I admire you so much!!I too am a dancer,you know..not as talented as you of course,but I still am!I also have the bigest crash on you!!you are so cute and so sexy that I can't help it!you really deserve that scholarship,as you are the best!!I vote for you every time!!! well,that's all for now... xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo your bigest fan,paola!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ
    ΤΑΡΖΑΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΖΕΗΝ
    www.youtube.com/watch?v=-cqYeSni6no&eurl=http://humor.pblogs.gr/tags/zaxopoulos.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. geia sou re maki....
    ---------
    Αφιερωμένο σε ολους τους μαιντανούς-προσκεκλημένους των Εκπομπών του, και στα Γερμανικά νουμεράκια που έχουμε κάνει όλοι μας εκτός από τον Μάκη με την βίλα και το Καγιέν..

    ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ (ΜΑΚΗΣ) ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑΣ.
    ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΣ ΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΑΡΡΕΝΩΝ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ ΑΧΑΪΑΣ, ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ 1954.

    27-12-1973 ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΕΩΣ ΔΙΑ ΦΟΙΤΗΣΙΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΠΟΛΩΝΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ.
    17-12-1974 ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΠΟΛΩΝΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ.
    21-12-1977 ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ (ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ).
    1-1-1982 ΔΙΑΚΟΠΗ Η ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΑΤΤΕ ΟΡΘΗ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΗΣ.
    8-4-1982 ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ.
    18-11-1982 ΕΜΗΝΥΘΗ.
    6-4-1983 ΚΑΤΕΤΑΓΗ ΕΙΣ ΤΟ 625 Τ.Π. (ΙΩΑΝΝΙΝΑ).
    6-4-1983 ΔΙΕΤΗΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΕΩΣ, ΛΟΓΩ ΥΓΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΠΑΣΧΕ ΑΠΟ BΑΡΕΙΑ ΨΥΧΟΝΕΥΡΩΣΙΝ.
    25-3-1985 ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΙΣ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ. ΕΚΡΙΘΗ ΙΚΑΝΟΣ Ι1 ΓΙΩΤΑ ΕΝΑ).
    13-8-1985 ΚΑΤΕΤΑΓΗ ΕΙΣ ΤΟ Κ.Ε.Ε.Μ. (ΣΠΑΡΤΗ).
    13-8-1985 ΕΚΡΙΘΗ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΔΙΑ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΝ Ι5 (ΓΙΩΤΑ ΠΕΝΤΕ), ΩΣ ΠΑΣΧΩΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΡΕΙΑ ΝΕΥΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΜΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ). ΑΠΟΦΑΣΙΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 166/ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ.


    ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. H ΔΙΑΘΗΚΗ TOY ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    Στερνή μου θέληση λοιπόν, ακούστε σαν πεθάνω
    εκατοντάδες γυναικών στον τάφο μου επάνω
    να γαμηθούν ολόγυμνες από μπροστά και πίσω
    ίσως καυλώσω κι εγώ στον τάφο μου και χύσω.

    Επάνω από τον τάφο μου να ‘ρθουνε αγγελούδια
    να ‘ναι μικρά ξεβράκωτα με φίνα κωλαρούδια
    να γίνουν γλέντια και γιορτές, χαρές και πανηγύρια
    και να γαμούν κομισάριοι μέσα στα υπουργεία
    τις όμορφες πασόκες και τα πασοκοπαίδια
    να γεμιστούν ψωλόχυμα χιλιάδες τενεκέδια.

    Τα κόκαλα μου κλύσματα και ψώλαρους να κάνουν
    και οι γυναίκες όλες τους στον κώλο τους να βάλουν
    μες τα σγουρά τους τα μουνιά και τον αφράτο πάτο
    και να θυμούνται κάποτε κι εμένα το βαρβάτο
    που όταν ήμουν ζωντανός τις δρόσιζα ο καημένος
    και τώρα δεν τις ξέχασα κι ας είμαι πεθαμένος.

    Οση έχω επίπλωση, κτήματα και παράδες
    να μοιραστούν στους πουτσαράδες και στους κωλομπαράδες,
    τα κινητά κι ακίνητα θα τα κληροδοτήσω
    σ’ όσες μικρούλες παχουλές το κάνουν από πίσω.

    Στην κουρασμένη πούτσα μου να βάλουνε στεφάνι
    γιατί δεν άφησε μουνί και κώλο πριν πεθάνει.
    Κλάψτε με κώλοι και μουνιά και μαυροφορεθείτε
    τον πιο πιστό σας σύντροφο δεν θα τον ξαναδείτε.

    Η διαθήκη γράφτηκε χωρίς συμβολαιογράφο
    και όποιος έχει αντίρρηση στ’ αρχίδια μου τον γράφω
    και σεις γιατροί και χειρουργοί με τα πολλά ψαλίδια
    Κλάψτε μου όλη την ψωλή και κλάστε μου τ’αρχίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι

    Απολογούμαι και ζητώ συγγνώμη για τον άθλιο ψυχοπαθή που λερώνει εδώ μέσα χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο που χρησιμοποιώ.

    Η ιδεολογική μου συγκρότηση ,η πολιτική μου ένταξη το ήθος και η αξιοπρέπεια μου δεν μου επιτρέπει να ακολουθησω το χάλι του. Θλίβομαι για το κατάντημα του, την παιδεία του και την συμπεριφορά του. Δεν θα τον ακολουθησω στο δρόμο της λάσπης και της βρώμας που έχει μάθει και ξέρει πολύ καλά.
    Από την πρώτη στιγμή που είμαι εδώ έχω δηλώσει ποιος είμαι και τι κάνω.
    Πιστεύω ότι η Ελλάδα με πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου έχει να δώσει και να προσφέρει πολλά στους Έλληνες και η χώρα μας τον έχει ανάγκη. Σε αυτή την κρυστάλλινη και ξεκάθαρη θέση μου έχει επιπέσει με λύσσα ,αντιδημοκρατικές μεθόδους, ευτελισμούς, παραπληροφόρηση, πλαστογραφία. Αυτή ήταν πάντα η νεοδεξια και η ακροδεξιά στη χώρα μας που αυτος εκπροσωπεί .Μίσος απύθμενο σε κάθε τι δημοκρατικό, ελεύθερο και αληθινό. Οι Παπανδρέου ανεκαθεν είχαν να αντιμετωπίσουν τέτοιες λυσσώδεις αντιδράσεις. θυμηθείτε τα καταγεγραμμένα πλέον από την ιστορία γεγονότα κατά του «Γέρου» , του Ανδρέα, που έχουν δικαιωθεί από την ιστορία πλέον και τώρα κατά του Γιώργου. Ο Ελληνικός λαός όμως γρήγορα βλέπει και θα αποδώσει δικαιοσύνη. Το συμφέρον του τον καλεί. Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ο επόμενος πρωθυπουργός. Η ακροδεξιά άλλη μια φορά θα λυσσάξει. Οι μήνες των είναι μετρημένες…
    Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη τρείς και την κακή του μερα. Ο Ελληνικός λαός δεν την ξαναπατά.
    Με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Άνθιμος: μπαγιάτικος ροφός από γεύμα της Χούντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση