GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ενός Λεπτού Σιγή....

.. Του Χρήστου Λουτράδη . . Τι να γράψεις ...ειναι στιγμες που η γραφή μοιάζει τόσο μικρή αλλά και τόσο αναγκαία για να αντιμετωπίσεις πάνω...

..
Του Χρήστου Λουτράδη
. .
Τι να γράψεις...ειναι στιγμες που η γραφή μοιάζει τόσο μικρή αλλά και τόσο αναγκαία για να αντιμετωπίσεις πάνω απο ολα την δική σου ανασφάλεια απέναντι στο μοιραιο, στο αναπόφευκτο.
Πολλά θα ειπωθούν για το βίο του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου, άλλα τόσα για την αμφίλεγομενη του πορεία στον Αρχιεπισκοπικό δρόμο,κρίσεις και άδικες και δίκαιες.
Η ασθένεια του κ. Χριστόδουλου έδειξε με τραγικό τρόπο ότι την ώρα που μια κοινωνία απολαμβάνει την μιζέρια της απο την κλειδαρότρυπα της υπόθεσης Ζαχόπουλου υπάρχουν συνάθρωποι μας που δίνουν καθημερινες ύστατες μάχες για να κερδίσουν αυτό που εμείς θεωρούμε δεδόμενο και το ξοδεύουμε με θράσσος, την Ζωή.
Ας γίνει ο θάνατος του Αρχιεπίσκοπου σημείο αναφοράς για όλους μας. Ας γίνει ο θάνατος του Αρχιεπισκόπου αφορμή για να απλώσουμε τον χέρι μας στον καταφρόνημενο διπλάνο μας. Ας γίνει η αφορμή ο θάνατος του Αρχιεπισκοπου να κρατήσουμε ενός λεπτού σιγή για τους καταφρονημενους...για να θυμηθώ λίγο τον Χριστιανόπουλο...

75 σχόλια

  1. Καλά τώρα, να κάνεις ενός λεπτού σιγή και να τραγουδάς από μέσα σου την Μαντουβάλα.

    Λουτράδη, αν δεν σε δω να αυτομαστιγώνεσαι, δεν θα πιστέψω ότι είσαι θλιμμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πού'σαι ρε Λουτράδη; Εντάξει, τελείωσε η κατάθεσή σου στη ΓΑΔΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τόση φλυαρία για την σιωπή δεν έχε ξαναδεί.

    Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το φάντασμα του Βαβύλη πλανάται στα παρασκήνια της Εκκλησίας από την Ελλάδα ως το Ισραήλ και την Κάτω Ιταλία
    Τα χίλια πρόσωπα του «Μπίζι»
    Το εμπόριο ναρκωτικών, οι δουλειές με την αστυνομία και οι μυστικές υπηρεσίες



    ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΑ
    Απόστολος ή Απόστολος-Παύλος, Βαβύλης ή Φωκάς, Αναγνωστάκης ή Γρηγοριάτης, «Μπίζι» ή πατήρ Ραφαήλ. Ο άνθρωπος-μάσκα. Το φάντασμα που πλανάται στα παρασκήνια του εκκλησιαστικού χώρου από την Ελλάδα ως το Ισραήλ και την Κάτω Ιταλία. Το φάντασμα που πλανάται στις διαδρομές του υποκόσμου των ναρκωτικών ως έμπορος και στις υπόγειες μπίζνες... ασφαλείας με «ατζέντηδες» αξιωματικούς της αστυνομίας ή ακόμη και μυστικές υπηρεσίες. Εργα και ημέραι του καταζητούμενου «Μπίζι», όπως τον επονόμαζαν στην αστυνομική αργκό. Με τα πολλά ονόματα και τις πλαστογραφημένες ταυτότητες. Για να χάνεται το κουβάρι της δράσης του. Που ξετυλιγμένο κάνει «κρόσια» με τον Βαβύλη ως θύτη και ενδεχομένως εκείνους που χρησιμοποίησαν τον Βαβύλη ως ενεργούμενό τους, φροντίζοντας να είναι στο απυρόβλητο του νόμου.



    --------------------------------------------------------------------------------





    Ο Απόστολος Βαβύλης με τον Πατριάρχη κ. Ειρηναίο τον Οκτώβριο του 2001 στα Ιεροσόλυμα


    --------------------------------------------------------------------------------

    Απόστολος Βαβύλης. Βόλος, 1961. Τόπος και έτος γέννησης. Τελειόφοιτος της Κτηνιατρικής. Με δίπλωμα στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Ομιλεί αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, ελληνικά και ισπανικά. Προέρχεται από συντηρητική μεσοαστική οικογένεια εκπαιδευτικών και κατά δήλωσή του είναι θρησκευόμενος «με στενές σχέσεις και επαφές με την Ελληνορθόδοξη Εκκλησία». Ετσι παρουσιάζει τον εαυτό του σε ένορκη βεβαίωση που υπογράφει.

    Ετος 1987. Οταν έδρεπε ακόμη δάφνες ως πρωταθλητής ποδηλασίας και μέλος της τοπικής Εκκλησίας στη γενέτειρά του... Εγραφε εκείνη τη χρονιά στη συστατική επιστολή του για τον Βαβύλη ο τότε Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Χριστόδουλος: «Με τα έκτακτα διανοητικά προσόντα του παρέχει εχέγγυα αξιοποιήσεως πάσης προσφερομένης ευκαιρίας προς επιμορφωσίν του, είναι δε βέβαιο ότι και η Εκκλησία θέλει επωφεληθή μελλοντικώς εκ της προσωπικότητος αυτού. H παρούσα χορηγείται προς χρήσιν ενώπιον πάσης αρχής και παντός προσώπου δυναμένου να προσφέρει εις τον επιφέροντα πάσαν δυνατήν εξυπηρέτησιν προς επίτευξιν των υγιών στόχων του».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να πάτε όλοι στη Μητρόπολη, να πέσετε στα γόνατα και να ζητήσετε άφεση αμαρτιών από τον άγιο Χριστόδουλο, τον άνθρωπο που έβγαλε τον καρκίνο για πάρτη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε τον άτιμο!

    Έκανε 20 λεπτά διάλεξη για την αξία της σιωπής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια παρατήρηση: Μπορείτε να γράφετε οποιοδήποτε σχόλιο θέλετε, δεν είναι όμως κόσμιο να βρίζετε έναν ζωντανό, έναν ετοιμοθάνατο ή έναν ήδη πεθαμένο! Αυτό σε επίπεδο ηθικής και καλών τρόπων.

    Σε επίπεδο τεχνικής τώρα: Κανείς (σχεδόν) και για κανένα λόγο δεν μπορεί να βρει ποιος σχολιάζει, εφόσον δεν δώσετε εσείς το όνομά σας ή κάποιο άλλο στοιχείο σας. Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να εντοπιστείτε, από τα logfiles του server, αλλά αυτός βρίσκεται στην Αριζόνα, δηλαδή ουσιαστικά δεν υπάρχει.

    Μοναδικός τρόπος να βρεθεί η διεύθυνσή σας από τα logfiles είναι να ζητηθεί στο Google από το FBI ή τη CIA. Θα έλεγα, αν καταφέρετε να ασχοληθούν μαζί σας αυτά τα κέντρα, χαλάλι σας... αλλά δεν πρόκειται.

    Γι' αυτό: Γράφετε ό,τι θέλετε, μόνο μην βρίζετε, ούτε ζωντανούς, ούτε πεθαμένους, δεν δείχνει πολιτισμό. Και φυσικά μην σας φοβίζουν οι απειλές των θεόπληκτων. Να κάνετε ή να μην κάνετε κάτι επειδή το πιστεύετε και όχι επειδή φοβάστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γράψτε ό,τι θέλετε. Όταν όμως σας χτυπήσουν φιλικά την πλάτη, να θυμάστε ότι ένα πουλάκι... τιτίβισε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γίνε κι εσύ μέλος της παρέας.
    Μπες ΤΩΡΑ στο xafies-gr.blogspot.com και κάνε γνωστή την ανωνυμία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Γράψτε ό,τι θέλετε. Όταν όμως σας χτυπήσουν φιλικά την πλάτη, να θυμάστε ότι ένα πουλάκι... τιτίβισε"

    28 Ιανουάριος 2008 5:23 μμ

    Γράφε κι εσύ ό,τι θέλεις, δε μας σταματάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και όταν στην κηδεία λένε οι άσχετοι ρεπόρτερ ραδιοφωνίας και τηλεόρασης "τώρα η μπάντα του Δήμου παίζει κάτι πένθιμο" να ξέρετε ότι είναι το δεύτερο μέρος από την 3η συμφωνία του Μπετόβεν, το λεγόμενο πένθιμο εμβατήριο! Πιο άξεστοι και αγράμματοι από τους δημοσιογράφους είναι μόνο οι καραγωγείς και οι νταβατζήδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 5.20

    Απ' ότι βλέπω δεν έχει βρίσει κανείς μέχρι τώρα. Απλά το δούλεμα που μας κάνει ο "αριστερός" Λουτράδη δεν υποφέρεται, εξ ου και το κράξιμο.

    Οσο για τον αρχιεπίσκοπο είναι λυπηρό πράγμα και η ασθένεια και ο θάνατος ενός ανθρώπου. Είναι όμως πιο λυπηρό να αγιοποιείται κάποιος που για τα μαύρα πέτρινα χρόνια την σύγχρονης Ελληνικής ιστορίας με τις εξορίες και τα βασανιστήρια, έχει μόνο να πει ότι διάβαζε και δεν ξέρει.

    Ετσι δεν είναι Λουτράδη, λέκτορα-αλέκτορα της δημοκρατικής συνείδησής μας;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γράψτε ό,τι θέλετε. Όταν όμως σας χτυπήσουν φιλικά την πλάτη, να θυμάστε ότι ένα πουλάκι... τιτίβισε

    28 Ιανουάριος 2008 5:23 μμ


    Όταν όμως σας χτυπήσουν φιλικά την πλάτη, θα είναι κανένας θλιμμένος παπάς που ψάχνει για παρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. To press-gr είναι ασφαλίτικο blog. Αποτελεί μέρος της συνολικής επιχείρησης αντιπερισπασμού και παραπλάνησης που ασκεί η ΕΛ.ΑΣ. σ' όλους τους ελεύθερους και σκεπτόμενους πολίτες.
    Όπως ήταν στη δεκαετία του '80 στα Εξάρχεια οι αναρχοπατέρες που έδιναν τα παιδιά στους μπάτσους, όπως λειτουργούν τώρα τα διάφορα στέκια μεταναστών ως γιάφκες της Αστυνομίας, έτσι και οι bloggers είναι οι χαφιέδες της ΕΛ.ΑΣ. Προσέξτε. Στην αρχή έφτιαξαν ένα blog, το κράτησαν για λίγο ελεύθερο, έτσι για να τσιμπήσουμε και μετά μας φόρεσαν τη "ΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ". Ήδη ξέρουν ποιοι είμαστε. ΠΡΟΣΟΧΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  15. Λουτράδη, πολύ συγκινήθηκα με το κείμενό σου, μούρχεται να ψάλλω τον εθνικό ύμνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 5:23, δεν έχεις άδικο να συγχέεις τον παπά με τον μπάτσο. Από παλιά, ο παπάς, ο δάσκαλος και ο χωροφύλακας ήταν οι στυλοβάτες της... κοινωνίας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Α ρε Λουτράδη! Πάντα Λουτράδης. Αυτός, λέει, είναι ο "δημοσιογραφικός" μας κόσμος. Τι να κάνουμε; Δεν έχουμε άλλον! Λάθος! Έχουμε! Έχουμε το Λουτράδη που μας ξελασπώνει! Σε καλό σου, Χρήστο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "Σε κάθε τρεις που κουβεντιάζουν, ο ένας είναι δικός μου".
    (Μανιαδάκης - υπουργός Ασφαλείας επί Ι. Μεταξά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 5.34

    Τους αδικείς φίλε. Αν θες να ξέρεις αυτό που λες (επαλήθευση) ήταν δική μας ιδέα / πρόταση γιατί καθυστερεί τα σεντόνια.

    Υπάρχουν άλλα εναντίον τους που από ευγνωμοσύνη για την φιλοξενία που μας προσέφεραν στο παρελθόν δεν τα αποκαλύπτουμε.

    Πάντως παρουσίασαν διαρροή από τον πρώτο κιόλας μήνα που δημοσιεύσαμε κάτι εδώ. Κάποιος μας ρώτησε στα σχόλια αν "το ξέρει η εταιρία σας" και αυτό έγινε αιτία να χάσουμε έναν φίλο και συνιδρυτή.

    Αυτό ήταν στοιχείο που μόνο το πρεςς το γνώριζε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΓΑΜΗΘΗΚΕ ΤΟ PRESS-GR.EXEI KANENA ELEFTHERO BLOG RE MAGES?
    ΕΔΩ ΓΕΜΙΣΕ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΟΓΓΕΡΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Είπαμε ενός λεπτού σιγή. Βγάλτε το σκασμό πια. Μη σας στείλω και σας τον καρκίνο και μάθετε τι θα πει ορθομαλακία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γκαρντάσι acrobat, θα περάσω αύριο στις 10 για καφέ. Έχεις και ωραία θέα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μπράβο κύριοι του press-gr. Άξιος ο μισθός σας!!!
    Ρε ου να χαθείτε. Ιστο-ρουφιάνοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ρε μλουουπερς μηπως ο αγιος δεν ειναι τοσο μαλακας οσο φαινεται;

    μηπως ειναι γατα το ατομο και ψιλιαστικε τη δουλεια;

    ρε μηπως ο αγιος δεν ειναι τυχαια περιπτοσουλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 5:42. E, τότε βγάλαμε μόνοι μας τα μάτια μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Yparxoun diakratikes symfonies...kai den einai dyskolo oyte xronovoro na ginei i diadikasia.

    ayta poy lete peri FBI kai alla einai
    CRAP!

    Ginete aytomata kai den xreiazeta anthropino dynamiko gia na ginei entopismos...Apla..ME MIA ENTOLH ENA KOYMBI(PLIKTRO) BGAINEI H LISTA KAI APOSTELETE STOYS AITOYNTES ENDIAFEROMENOYS KRATIKOYS FOREIS.

    Ola ta alla einai kathara thema diaxeiriseis ths pliroforias poy tha lavoyn poy simainei oti den EINAI ANAGI NA TO KSEREI KANEIS MAS AN DEN TO KRINOYN AYTOI APARAITHTO.

    Min eiste afeleis...to systima borei panta na kanei ayto poy thelei.


    To thema einai kai giayto aporo ...einai telika den to kserete ayto?

    I kanete oti den to kserete?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεν σημαίνει ότι όλοι έτσι είναι, απλά τουλάχιστον διαπιστωμένα ένας.

    Από κάποια περίεργη σύμπτωση αυτά συμβαίνουν μόνο όταν κράζουμε κάποιον συγκεκριμένο "αρθρογράφο".

    Εχουμε αναρτήσει και κάτι σχετικό εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Re loutradi siga re, opa re file...

    Ti kanei h GADA eeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. A reee poutana ellada...otan pethanane ta paidakia sta tembh, eixame kai ekei 4 meres penthos...ti malakies einai aftes, pws den to kanane kana mina.


    elvetos

    p.s. Xara stous dhmosious ypallilous, pali loufa tin pembti kai sxolia stis kafeteries

    a reeee pswrokwstena, gia poso tha koimase akoma?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. NICE DAY BROTHER...POUSTRODOULOS HAS DIE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αγαπητοί φίλοι
    Ο Θεός να αναπαύσει τον Παρασκευαίδη .

    Είδα στην τηλεόραση έναν παχύ Διάκο να κλαίει και σπάραξε η καρδιά μου .
    Πως το νεαρό αυτό τέκνον θα μπορέσει να ξαναπάει στο Four Seasons Hotel στο Μιλάνο;
    Πως ;
    Πως θα μπορέσει να ξαναπάει ο παχύς Διάκος ‘’ιερή κρουαζιέρα’’ με πλοία του πιστού εφοπλιστού Λουιζίδη και να πληρώσει τα ναύλα ο μαλάκας ‘Ελληνας φορολογούμενος;
    Όσο τα σκέπτομαι όλα αυτά , κλαίω και εγώ πιό πολύ από την νηπιαγωγό – χειρουργό .

    Παλικάρι από τα Σφακιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αυτα που θυμάμαι απο τον εκλιποντα είναι:
    α) Ελεγε οτι δεν πηρε χαμπαρι την χουντα γιατι διάβαζε για το πανεπιστήμιο ενω ήταν γραμματέας του τότε Αρχιεπίσκοπου.
    β) Ο κόσμος πνιγοταν και αυτός ζητούσε υπογραφές για τις ταυτότητες φορώντας τις χρυσές τιάρες.
    γ) Δεν είχε πάρι χαμπάρι τι γινόταν με τον Αττικα και τις αλλες λουγκρες μητροπολιτέους και τους ιεροκλέφτες που σεβάσμια τον περιτρυγίριζαν και ψήφιζαν τις αποφάσεις του.
    δ) Είχε αξιολογήσει τον Βαβύλη ώς καλό κ' αγαθό χριστιανό.
    ε) Είχε κολλητό και δάσκαλο τον πρώην Πειραιώς που όλος ο Πειραιάς μπορεί να σου πει ιστορίες για αυτόν
    στ) Στάθηκε όρθιος στο καθήκον του ώς Πάσης Ελλάδος αρκεί να ήταν η δεξιά του Κυρίου.
    ζ) Ελεγε ,ντεμεκ, ανεκδοτα και έκανε άνοιγματα στη νεολαία για να ανανεώσει την πελατεία του μαγαζιού.
    η) Η Χρυσοπηγή φαίνεται να ήταν πραγματική χρυσοπηγή με την ανοχή του.
    θ) Δεν πήγαινε τους Rolling Stones
    ι) Οντως αντιμετώπισε με μεγάλο ψυχικό σθένος την αρρώστια του αν και τα μέσα που του παρασχέθηκαν ήταν πολύ παραπάνω απο αυτά θα λάμβανε ο μέσος Ελληνας με την ίδια ασθένεια.
    κ) Δεχθηκε και επισκέφθηκε τον Πάπα και καλά έκαμε.
    λ) Ειχε κόντρα με τον Οικουμενικό Πατριάρχη καθώς θα ήθελε πολύ να ήταν ο πρώτος Πατριάρχης των Ελλήνων.
    μ) Ηταν επικοινωνιακός και ανακατωσούρης καθώς ο λόγος του ήταν περισσότερο πολιτικός παρά θεολογικός.
    ν) Ο στενός του κύκλος δοκιμάστηκε στη δειαρκεια του παραδικαστικού και την αλήθεια δεν θα την μάθουμε ποτέ.
    ξ) Αντιμετώπισε τον θάνατο σαν αντρας.

    Και τέλος ,όπως άκουσα και απο κάποιον άλλο, ο Θεος να τον συγχωρέσει και αυτόν και εμένα.

    Καλό ταξίδι όπου και αν πάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. re paidia ti ginete me to blog, giati den kanoyn kainoyrgia post??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. προσέχετε απο των γραμματέων των θελόντων περιπατείν εν στολαίς και φιλούντων ασπασμούς εν ταις αγοραίς και πρωτοκαθεδρίας εν ταις συναγωγαίς και πρωτοκλισίας εν τοις δείπνοις

    οι κατεσθίουσοι τας οικίας των χηρών και προφάσει μακρά προσεύχονται
    ούτοι λήψονται περισσότερον κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Είμαι ασφαλίτης και σας φακελώνω. Σκουλήκια ανώνυμα. Άλ ι επώνυμα παίρναν τις χατζάρες και σεις ποντικάκια φοβάστε να πείτε ακόμα και ανώνυμα την άποψή σας. Καρκινωμένο γαμήσι που θέλετε. Αντί να αιματοκυλήσετε τους ανήθικους δικαστές. Πού είναι η Μπουρμπούλια, Σεργιανόπουλος, Τώνια Ηλία. ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αν τις τελευταίες του στιγμές τις πέρναγε σ'ενα ράντζο οπως τοσοι αλλοι,αν ειχε την αντιμετώπιση της Αμαλίας,αν εστω ειχε κανει μια δηλωση σχετικά με τους δωρητές οργάνων,αν,αν,αν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. kαραγκιοζηδες........

    δεν σέβεστε τίποτα και κάνετε τους καλούς αριστερούς ΓΟΜΑΡΙΑ


    ΓΟΜΑΡΙΑ


    ΓΟΜΑΡΙΑ

    ΓΟΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    Διμαρτύρομαι εντονότατα γιατί η Τσέκου μου πήρε το copyrit της πιπας

    : πολυ γλυψιμο και τα δυο χερια λιγο δαγκωμα πολυ ωρα παιχνιδι με το κεφαλι γλυψιμο τα αρχιδια γλυψιμο κατω απο τα αρχιδια λεγεται αλλιως και βαλτον ολο μεσα

    καθώς και της δεύτερης τεχνικής
    θανατος της πουτσας

    : τα παντα τρελο γλυψιμο ρουφηγμα δαγκωμα κατακοκκινο κεφαλι χτυπημα στα χειλη και ο θανατος ερχεται απο τα βαθεια, πολυ σκληρος να για να λιωσει

    πάντα με εκτίμηση
    babis

    ==================================

    Αγαπητοί φίλοι,

    ασχολούμαι αρκετό καιρό με την επαγγελματική πίπα.
    Πραγματικά δεν έχω δεί πιο ερασιτεχνική πίπα.
    Πρόκειται για μία πίπα που δημοσίευσε το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και την οποία τραβάει κάποιος με κινητό κουνώντας το έτσι ώστε να φαίνεται οτι η κύρια κουνάει το κεφάλι της. Επίσης ο πούτσος του Ζαχόπουλου κουνιέται πολύ περίεργα. Σαν να μην έχει αρχίδια.
    Είμαι σε θέση να πω οτι η πίπα είναι ερασιτεχνική.

    Εδώ είναι ο καλός επαγγελματίας

    πάντα με εκτίμηση
    babis

    ==================================

    Αγαπητοί μου φίλοι

    Ειμαι το άθλιο τραβεστρόνι που μόνιμα σας πρήζω τα αρχίδια οταν γράφω εδώ την σκέψη μου ,συνεχίζω να αποκαλύπτω την βλακεία μου και την ηλιθιότητα μου.
    Γράφω μόνιμα βλακείες και ηλίθια κείμενα και έχω αποκλειστικό σκοπό: Tην στήριξη του βλάκα ΓΑΠ .Μέχρι και ειδικό site έχω φταξει. Αλήθεια δεν έχω άλλη δουλεία?
    Ποιον ενοχλεί λοιπόν η αγνή και σταθερή στήριξη μου στον βλάκα ΓΑΠ και ποιόν πειράζει που είμαι ομοφυλόφιλος.
    Εδω μέσα είναι και χώρος εκτονωσης.
    Μπορει ναχω και προβλημα να βρώ σύντροφο.
    Πρέπει να δείξω στον αφεντικό μου ότι εργάζομαι.
    Τι να κάνουμε ε έτσι είναι η ζωή για μας τις αδερφές.

    babis

    ===================================

    Αχχχχ....Αγριεύτηκα και από την ένταση ερεθίστηκαν οι ρώγες μου. Σάλιωσα ένα δάχτυλο και το έμπηξα στον κώλο μου...Αλλά τι να κάνει ένα δάχτυλο?? Δοκίμασα και 2 και 3, αλλά ευχαρίστηση δεν βρίσκω, αποκλείεται να χύσω έτσι. Πάλι για παρτούζα με κόβω, λέτε να δοκιμάσω ΓΑΠ και Μπένυ μαζί?? Ο ένας ψηλός και γυμνασμένος, θα μου φορμάρει τον ψωλάρα του στην κωλοτρυπίδα μου, ενώ ή χοντρή πούτσα του Μπένυ θα πιέζει τις αμυγδάλες μου...Μπορώ και πιο βαθιά, βέβαια, δεν είναι θέμα αυτό.

    Με εκτίμηση

    babis

    ===================================
    Είμαι ο Babis!
    του τσιμπουκιού και του παλουκιού
    τον πούτσο δε χορταίνω
    πλακώστε με στα καυλιά
    και από την καύλα τρέμω

    Είμαι τραβέλι βρωμερό
    με ξυρισμένο κώλο
    σύντροφοι λυπηθείτε με
    ψοφήστε με στον ψώλο

    Τον πούτσο του Καραμανλή
    εγώ τον αγαπώ
    και βασιλιά τον λέω
    και γάμησέ μου το κωλί
    από την καύλα κλαίω!

    ==================================

    ΕΥΡΥΠΡΩΚΤΕ babis της καφρίλας
    ΞΙΦΟΜΑΧΕ της κωλοτρυπίδας
    ΤΖΩΝ της πίπας
    Παρακαλώ τις λοιπές φασιστικές και ακροδεξιές δυνάμεις, να με πηδήξουν κι ας είμαι σάψαλο του κέρατα.

    Συνολική πρό(σ)κληση προς τα προηγούμενα ,κοράκια, χουντικούς πουτσαράδες ,σοσιαλιστικές αδελφές από ένα άρρωστο και ανεγκέφαλο καθηκι του κερατα μολυσμένο από την άνοια της γεροντικής ηλικίας που βρίσκεται.

    Πλέον δεν αξίζω της προσοχής σας? Ανιατος η κατασταση .Δεν σας δίνω πλέον καμία απόλαυση πέρα από ένα σκατό, που κολλάει στο επάνω μέρος της καπότας όταν τη βγάζετε από την κωλάρα μου. Είμαι απόβλητο της ζωής! Περιτρίμμα της κοινωνίας που ζω μέσα στο βοθρολυμα της Χαριλάου Τρικούπη όπου και σιτίζομαι με αράπικες ψωλές. Δεν μπορώ να αρθρώσω πολιτικό λόγο παρά μόνον άναρθρες επαναλαμβανόμενες παπαρες και κραυγές κρα-κρα, κυρίως όταν χύνετε με μανία τον πάτο μου. Παρακαλώ λοιπόν κάθε σκεπτόμενο έντιμο και τίμιο αγωνιστή (ευτυχώς υπάρχουν αρκετοί εδώ μέσα να με λυπηθούν και να με χορτάσουν πούτσο...Μου αρκεί το γεγονός πλέον ότι έχει αποκαλυφτεί ο ρόλος των. Τώρα μπορείτε να έρθετε να με πάρετε παρτούζα 1000 άτομα και να με χύσετε όλοι στη μάπα, σαν ιαπωνικό bukkake. Ελάτε ψωλαράδες μου

    Πάντα με εκτίμηση,

    babis

    ===================================


    Αγαπητοί φίλοι...

    Χθές τρέχω στο γιατρό:

    - "Γιατρέ μου, σφήνωσε ο δονητής μέσα και δεν βγαίνει με τίποτα", του λέω πανικόβλητος.

    - "Για να δούμε λοιπόν", λέει ο γιατρός.

    Αφού με εξετάζει μου λέει:

    - "Έχω και καλά και κακά νέα. Ποιά θες να σου πω πρώτα;"

    - "Αρχισε από τα κακά", του λέω με φοβερή αγωνία.

    - "Τα άσχημα νέα είναι, ότι ο δονητής δεν βγαίνει με τίποτα", λέει ο γιατρός.

    - Και τα καλά νέα γιατρέ μου ποιά είναι;

    και ακούστε τι μου λέει ο άτιμος

    - Σου έβαλα καινούργιες μπαταρίες...


    Πάντα με εκτίμηση
    Babis


    ===================================
    Αγαπητοί φίλοι...

    Χτες γνώρισα ένα άνδρα σοβαρό, ευκατάστατο, εμφανίσιμο και Βενιζελικό, με χιούμορ, επαγγελματικά αποκατεστημένο κατάλληλο για μόνιμη σχέση ο τύπος που ψάχνω μετά τόσα λούκια και παλούκια που έχω περάσει. Το μόνο προβληματάκι είναι ότι είναι λίγο άγριος στο κρεβάτι. Δηλαδή όχι απλά λίγο άγριος (το οποίο θα ήταν και θεμιτό αλλά και επιθυμητό) αλλά πάρα πολύ άγριος, με χέρι πολύ βαρύ. Και είναι δύσκολο να πας στο πρώτο βοηθειών με τη see-through νυχτικιά σχισμένη με σχισμένο το καλσόν και με αναμαλλιασμένη περούκα και να πεις με σάπισε στο ξύλο ο άνδρας της ζωής μου την ώρα που κάναμε σεξ γιατί του αρέσει το ξύλο, αλλά μιλάμε για πολύ ξύλο.
    Οπότε βλέπω να διακόπτεται και αυτή η σχέση και είναι κρίμα γιατί έχουμε το ίδιο γούστο στη μουσική και στη λογοτεχνία, απλά μετά το σεξ εκείνος καπνίζει και εσύ μαζεύεις τα δόντια σου και τη μύτη σου από το πάτωμα. Και είναι ένας κούκλος-ίσως πρέπει να το ξανασκεφτώ.

    Πάντα με εκτίμηση
    Babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. PROS 28 Ιανουάριος 2008 7:44 μμ
    MALLON EXOUN KIRIKSEI PENTHOS TA POULAKIA MAS.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι...

    H KAΛΥΤΕΡΗ OMAΔA ΣTO ΠAΣOK.......

    Διοικητικό Συμβούλιο:

    Γρηγόρης Βαλλιανάτος, Πρόεδρος

    babis, Μέλος αρχηγός της ομάδας της πίπας, την ομάδα της μόνης αντιπολίτευσης του πασοκ προς την κυβέρνηση.

    Ορέστης Γεωργιάδης, Μέλος

    Παναγιώτης Δημητράς, Μέλος

    Dimitrina Petrova, Μέλος


    Βαλλιανάτος ομοφυλόφυλος,πρώην επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων gay προσανατολισμού,σύμβουλος του δικού μας ΓΑΠ.

    ΠΑΣΟΚ
    ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
    Ομάδα Σεξουαλικής Ταυτότητας

    Υπεύθυνος : Γρηγόρης Βαλλιαννάτος

    Βαλλιανάτος είναι υπεύθυνος να δώσει επιτέλους την σεξουαλική ταυτότητα που τόσο απεγνωσμένα που αναζητούμε........


    Με την αντιπολίτευση της πίπας του θεσμού babis θα σας λιώσουμε... δε θα μπορείτε να σταθείτε στα πόδια σας αντιδραστικοί φασίστες...

    Πάντα με εκτίμηση,
    babis



    Υ.Γ. ο babis είναι θεσμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Είναι ντροπή που όλα αυτά τα κοράκια-πάπαροι δεν περίμεναν τουλάχιστον να κρυώσει πρίν ασχοληθούν με την εκκλέζια α.ε. οι ξεφτίλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Εγώ κατάλαβα ότι ο Χριστόδουλος θα παιθάνει από την πρώτη κιόλας στιγμή που μπήκε για εξετάσεις ρουτίνας στο Αρετέειο και διαπιστώθηκε αρχικά ότι πάσχει από μια απλή γαστρεντερίτιδα. Ο πρώτος πολιτικός που τον επισκεύτηκε ήταν ο .... Μητσοτάκης!!! Εξερχόμενος μάλιστα του ευχήθηκε περαστικά! Θέλει πολύ ο άνθρωπος;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Παράνομο στοίχημα στη Θεσσαλονίκη.

    Παράνομα στοιχήματα ποδοσφαιρικών αγώνων "έστηνε" σε καφέ στην περιοχή του Κορδελιού Θεσσαλονίκης, ένας 36χρονος, ο οποίος συνελήφθη.
    Μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι ο καταστηματάρχης διεξήγαγε παράνομο στοίχημα μέσω διαδικτύου, με τελικό αποδέκτη σχετική ιστοσελίδα του εξωτερικού.
    Στην κατοχή του 36χρονου, καθώς και τεσσάρων πελατών -που επίσης συνελήφθησαν- βρέθηκαν 19 συνολικά κουπόνια συμμετοχής στο παράνομο στοίχημα και φυλλάδια με αποδόσεις ποδοσφαιρικών αγώνων. Επίσης στο κατάστημα εντοπίστηκαν δύο κεντρικές μονάδες υπολογιστών, οι οποίες ήταν συνδεμένες με την ιστοσελίδα, για λογαριασμό της οποίας διενεργούνταν το παράνομο στοίχημα.
    Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία στον εισαγγελέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Είδα τον Γιάννη Πρετεντέρη σήμερα να σκαλίζει ταρχίδια του έξω από την μητρόπολη και μετά να ξύνει τον κώλο του, μετά να καθαρίζει την μύτη του και στο τέλος να τρώει τα νύχια του.

    Είναι καλό σημάδι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Είναι ντροπή που όλα αυτά τα κοράκια-πάπαροι δεν περίμεναν τουλάχιστον να κρυώσει πρίν ασχοληθούν με την εκκλέζια α.ε. οι ξεφτίλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. to 8ema einai na min..

    ginoun san kommata.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Loutradi
    ta les poli kala
    den einai 8anatos tou xristodoulu..
    einai minima gia oloous mas..
    gia tous katafronimenus pou xehname...
    eipes kai ton xristianopoulo..tin ton 8es re agori mou apo autous pou se diabazouyn edo einai zitima an to xerei enas..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ Ν.Δ.

    Η ΑΠΟΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ ΤΗΣ.

    ΥΣΤΑΤΟ ΧΑΙΡΕ ΜΑΚΑΡΙΣΤΕ.
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΚΟΜΗ ΕΠΕΛΕΞΕΣ Ν.Δ.

    ΑΣ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΑΣ ΣΕ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΚΑΛΑ ΚΩΣΤΑΚΗ

    ΜΕ ΤΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΑΣΠΑΣΘΗΚΕΣ ΤΗ ΣΟΡΟ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ???

    ΚΑΙ ΣΥ ΤΑΣΙΑ.

    ΑΘΕΤΗΣΑΤΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ

    ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΤΑΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ.
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΥΠΟΛΗΠΤΕΣΘΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ...

    ΜΩΡΕ, ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑΤΕ ΜΗΠΩΣ -ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΣΠΑΣΜΟ-ΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Χίος: Δεν ήρθε σε σένα;

    Καμπ: την Τρέμη βρήκε, με την Τρέμη μιλούσε.

    Χίος: Στο mega;

    Καμπ: Ναι. Ήρθε μια γυναίκα στο mega, τότε, με την Τρέμη μιλούσε. Το ‘χαμε κουβεντιάσει τότε, εγώ δεν χρειάστηκε να τη δω. Βρήκε την Τρέμη. Λοιπόν, η τύπισσα έλεγε ότι «έχω μια κασέτα», την είχε στα χέρια της. Είχε έρθει με το δικηγόρο της, τον κύριο Νικολιτσόπουλο.

    Χίος: πώς;

    Καμπ: Ο Νικολιτσόπουλος, αυτός της ΓΣΕΕ.

    Χίος: Ο γνωστός;

    Καμπ: Ο γνωστός, ο Νικολιτσόπουλος.

    Χίος: Τι λες ρε;

    Χίος: Την είδες εσύ την κασέτα;

    Καμπ: Εγώ δεν την είδα. Την είδε η Όλγα όμως.

    Χίος: Και τι φαινόταν;

    Καμπ: Εκεί φαινόταν ο Ζαχόπουλος, ο οποίος είχε τoν πούτσο σηκωμένο και γαμούσε την Τσέκου.........

    Χίος: πω, πω

    Χίος: Πηδιούνται;

    Καμπ: Ναι, πηδιόντουσαν.

    Χίος: Ήταν στο επίπεδο της συνουσίας.

    Καμπ: Μετά από αυτό όμως, επειδή φαίνεται είναι μεγάλης διάρκειας, λέει η Όλγα, καύλωσα και θέλω να με ξεσκίσετε εδω και τώρα.

    Χίος: Την γαμήσατε την Ολγα;

    Καμπ: Ναι, είχε σκυλιάσει και πήρε όλο τον όροφο το πουτανάκι μόνο μια αδερφή γλύτωσε.

    Χίος: Ήταν καλή στο επίπεδο της συνουσίας.

    Καμπ: Τι επίπεδο και μαλακίες σταγόνα δεν άφησε να πέση κάτω δεν μπορούσαμε να την κρατήσουμε.

    Χίος: Εσύ την γάμησες;

    Καμπ: Μόνο πίπα. Στην συνέχεια η Όλγα πήρε και τους άλλους ορόφους.

    Χίος: Την πήδησαν όλοι στο ΜΕΓΑ;

    Καμπ: Ναι, ρε μαλάκα δεν σου είπα μόνο μια αδερφή γλύτωσε.

    Χίος: Ωωωωωωωωωωω;

    Καμπ: Ναι, ρε είχε σκυλιάσει, το ντι βι ντι φαίνετε είχε κάτι μαγικό.

    Χίος: Θα μου περιγράψεις πως σου πήρε πίπα?

    Καμπ: Μου είπε σε μια στιγμή εν΄ς τη γαμούσε ο διευθυντής από τον κώλο, δως μου να τη φαω σε μια στιγμη πλησιαζοντας τα χειλια της κοντα στο πουτσοκεφαλο μου. αρχισα να της δινω πουτσοσκαμπιλα και αυτό την τελειωσε για τα καλα. -χυνωωωωωωωω γαμημενε αντρα. χυνωωω αααααα!!! και σπαρταρισε σφιγγοντας δυνατα το μουνι της στη χουφτα της. αποτομα αρπαξε την ψωλη μου στο στομα της και με εσπρωξε να ξαπλωσω. τα χειλια της σαν βεντουζα ηθελαν να μου ξεριζωσουν τον πουτσο.
    τον αρμεγε από κάθε μικρη σταγονα από τα πρωτα υγρα του κουνοντας με λυσσα το κεφαλι της σε απιστευτους ρυθμους. τσιμπουκωνε τοσο λαιμαργα λες και γυρω της δεν υπηρχε τιποτε άλλο από το καβλι μου. καπου καπου τον εβγαζε από το στομα της και ενώ μου τον επαιζε φωναζε. -ψωλαρα μου θα σε φαω θα σε καταπιω ολοκληρη. θα σου τον στεγνωσω πουστη.
    -χυσε επιτελους χοντρέ σαν τον Ζαχόπουλο. χυσεεεεε χυσεεε. δωστα μου όλα. αυτό ητανε τσιμπουκι!-παρε τα χυσια μου ουρλιαξα αφηνοντας τον εαυτο μου ελευθερο. -για σενα καριολα μου χυνωωω αδειαζωωω σε γεμιζω με τα χυσια μουυυυ. την πλημυρισα ολοκληρη.

    Χίος: Ωωωωωωωωωωωωωωωω""""

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Είδα τον Γιάννη Πρετεντέρη σήμερα να σκαλίζει ταρχίδια του έξω από την μητρόπολη και μετά να ξύνει τον κώλο του, μετά να καθαρίζει την μύτη του και στο τέλος να τρώει τα νύχια του.

    Είναι καλό σημάδι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. "Κατά τη διάρκεια της ασθένειας του ο Χριστόδουλος ήταν αξιοπρεπής"!
    Τόσο αξιοπρεπής, που ξεπούλησε τις προσωπικές στιγμές του ανθρώπινου δράματος που ζούσε, για να στηρίξει τον Καραμναλή!
    Ποιός θα ξεχάσει ότι φεύγοντας για το ταξίδι του για την Αμερική, όπου δεν ήξερε αν θα γυρίσει ζωντανός, επέλεξε να αβαντάρει τον Καραμανλή για τις εκλογές, λέγοντας δημόσια ότι του έδωσε το προσωπικό του φυλακτό, δίνονας έτσι σαφή εντολή στους πιστούς να ψηφίσουν Ν.Δ.! Αμετανόητος μέχρι τέλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΤΟ ΣΟΦΩΤΕΡΟ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΑΠΟΨΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

    Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΘΑΦΕΥΓΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΕΞΕΦΤΕΛΙΣΜΕΝΟΣ...

    άν ο καλός ΘΕΟΣ δεν τούστελνε την αρμόζουσα τιμωρία και την εκ ταύτης επιθανάτια μετάνοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Η Τρέμη το δήλωσε: Δεν είδα, το επαναλαμβάνω, δεν είδα τον πουτσό του Ζαχοπουλου. Ούτε πήρα μαθήματα από την Τσεκου πώς να παίρνω πίπες.

    Ρωτήστε όποιον θέλετε στο MEGA και την Δρουγκα.

    Παύση.

    Σας βλέπω δύσπιστους. Δε πειράζει. Εγώ θα γίνω ποιο δεσμευτική. Θα ορκιστώ.

    Ορκίζομαι, στο Θεό Απωλωνα στο Θεό Πάνα και στον Διόνυσο, τον «αρχηγό» των οργιών και της πίπας, ότι ποτέ στη ζωή μου δεν είδα τον πουτσο του Ζαχοπουλου, ζωντανά ή σε DVD.

    Φωνή από το βάθος ή σε οποιαδήποτε μορφή εικόνας!

    Ή σε οποιαδήποτε μορφή εικόνας.

    Παύση.

    Μα γιατί δε με πιστεύετε;

    Έχω δει και έχω γλείψει τόσες ψωλες. Έχω χορτάσει η αχόρταγη. Λέτε να ήθελα να δω την έωλη του Ζαχοπουλου;

    Μια φωνή από κάτω στο βάθος: Ναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Πάντως, χαρά σήμερα ο Πρετεντέρης στο mega με την Τρέμη όταν σχολίαζε ότι ο Χριστόδουλος είχε "αντιφάσεις" και με τι χαρά ήταν καταφατικοί και οι δύο όταν ο μητροπολίτης Ζακύνθου έσταζε άιμα και σάρκα από τα χείλη τους κατά του Χριστόδουλου...

    Καλά ρε Λεβέντες...

    Δεν έχετε την στοιχειώδη παιδεία ότι ο νεκρός χρήζει τιμής?

    Οι Ναζι έκανα ταφή και ενος λεπτού σιγή σε μάχη με τους έλληνες..

    Από τι υλικό είστε φτιαγμένοι εσείς οι Κωλωνακιώτες?

    Ντροπή κ. Πρετεντέρη
    Περιμένετε 2-3 ημέρες και μετά σχολιάστε τον νεκρό.

    Πάνω στο μνήμα του?

    Έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Όπως ο μάγειρας μαζεύει τα υλικά πριν αρχίσει το μαγείρεμα έτσι και εμείς αγαπητέ αναγνώστη πριν αρχίσουμε να ψυχογραφούμε τον junior θα πρέπει να μαζέψουμε τα δικά μας υλικά ψυχανάλυσης. Έχουμε λοιπόν, έναν παππού πρωθυπουργό, έναν μπαμπά πρωθυπουργό και μία μαμά φεμινίστρια που απο το γεγονός οτι μετά απο 122 χρόνια στην Ελλάδα δεν έχει μάθει ακόμα να μιλά ελληνικά συμπεραίνουμε αγαπητέ αναγνώστη οτι έχει i.q. ανανά.

    Μέσα σε αυτό το οικογενειακό πλαίσιο λοιπόν καλούμαστε να ψυχογραφίσουμε τον Γιωργάκη. Φαντάσου αγαπητέ αναγνώστη μια οικογένεια όπου ο μπαμπάς είναι γκομενιάρης και ασχολείται συνέχεια με το κόμμα και ένα σπίτι στο οποίο μπαινοβγαίνει ο Αρσένης, ο Χαραλαμπόπουλος και ο Τσοχατζόπουλος. Τι διέξοδο μπορεί να έχει ένα παιδί που βιώνει αυτήν την τραγική κατάσταση απο το να προσκολληθεί στη μητρική αγκαλιά? Καταλαβαίνεις τώρα λοιπόν αγαπητέ αναγνώστη γιατί μόλις είδες τον Γιωργάκη αναφώνησες “Κοίτα έναν μαμάκια ρε πούστη μου, που θέλει και να κυβερνήσει”.

    Χωρίς λοιπόν το πατρικό πρότυπο το οποίο απουσίαζε στο μετερίζι του αγώνα για την αλλαγή και την Βάσω, ο μικρός Γιωργάκης ήταν καταδικασμένος να ζήσει κάτω απο την επιρροή της μαμάς. Η μαμά, μια δυναμική κερατωμένη φεμινίστρια θέλησε να γαλουχήσει τον μικρό Γιώργο με τα φεμινιστικά πρότυπα και γιαυτό τον έντυνε νοσοκόμα και βγαίναν μαζί στους δρόμους της παγωμένης Σουηδίας να κάψουν σουτιέν όχι για να ζεσταθούν αλλά για να χειραφετηθούν.

    Μέσα απο τις φλόγες χιλιάδων καμμένων σουτιέν ο μικρός Γιωργάκης πήρε στην κυριολεξία το “βαπτισμα του πυρός” στην πολιτική και εκεί οφείλεται το κόλημμα του στις γυναίκες υποψήφιες. Γκερέκου,Καϊλή, Φώφη κλπ κλπ
    Απο κει και πέρα το σχολείο ήταν ένα πραγματικό μαρτύριο για τον μικρό Γιώργο. Λόγω της πολύ περιορισμένης ευφυίας του απλά δεν καταλάβαινε τίποτα. Τα υπόλοιπα παιδάκια τον λειπόντουσαν γιατί ήταν ο μόνος μαθητής που γελούσε με τα αστεία της δασκάλας. Ο μπαμπάς όποτε τον έβλεπε τον απειλούσε οτι θα του κάνει τεστ dna για να δει αν είναι όντως δικό του παιδί. Η μαμά του έφερνε δώρα αμερικάνικα βιβλία με ιστορίες γυναικών που έκοψαν τα αρχίδια των αντρών τους. Όλα είχαν μπλεχτεί στο κεφάλι του μικρού Γιώργου. Άρχισε να φοβάται τους ανθρώπους, να φοβάται τη ζωή, να φοβάται την μεταθάνατο ζωή, τα ποντίκια, τα φίδια, τις κατσαρίδες ως που μια μέρα που η μαμά έλειπε απο το σπίτι μπήκε κρυφά στο γραφείο του μπαμπά, φόρεσε το ζιβάγκο που βρήκε πεταμένο στην καρέκλα και κοιτάχτηκε στον καθρέφτη. Ένα χαμόγελο σχηματίστηκε στο πρόσωπο του και απο τότε δεν έχει φύγει…
    -”Βρήκα τι θα γίνω στη ζωή μου” αναφώνησε στο είδωλο του
    -”Τι?” ανταπάντησε το είδωλο
    -”Μούτσος!!!” αναφώνησε όλο χαρά ο μικρός Γιώργος “Είναι ένα επάγγελμα με προοπτική”
    -”Πάρτα πανίβλακα” είπε το είδωλο κάνωντας την χαρακτηριστική χειρονομία
    όμως ο μικρός Γιώργος δεν άκουγε τίποτα…ήταν τρισευτυχισμένος, είχε βρει το νόημα της ζωής, είχε βρεί επιτέλους την κλίση του. Αυτό που δεν ήξερε εκείνη τη στιγμή όμως ήταν οτι ο μπαμπάς ήταν στο διπλανό δωμάτιο και κρυφάκουγε. Ο μπαμπάς απογοητευμένος απο τα υπόλοιπα 50 παιδιά (κυρίως εξώγαμα) τα οποία ήταν το ένα πιο βλαμμένο απο το άλλο και ανησυχώντας για την διάδοχη κατάσταση της δυναστείας πήρε αμέσως δραστικά μέτρα. Τύλιξε τον Γιώργο σε μία κόλα χαρτί και τον έστειλε στους φίλους του στην Αμερική και συγκεκριμένα στη CIA να του κάνουν μια ειδική θεραπεία πλύσης εγκεφάλου ωστε να αλλάξει γνώμη και να θέλει να γίνει πρωθυπουργός.

    Τα υπόλοιπα είναι λιγο πολύ γνωστά φίλε αναγνώστη… Ζειμπέκικα, σαρδάμ, γκάφες, Σημίτης και τσούπ πάρτον πρόεδρο του κινήματος.

    Συνοψίζοντας μπορούμε εύκολα να κατατάξουμε τον Γιωργάκη στον χαρακτήρα πρωκτικού τύπου…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Το σοφώτερο, θα το πεί η συνέχεια και θα το κάνει η Λήθη.

    Η συνέχεια, θα βγάλει στην επιφάνεια, πολλά "μυστικά και ψέματα και βιντεοταινίες", στην διαμάχη για την διαδοχή.

    Η Λήθη θα αποκαλύψει ότι δεν άφησε τίποτα χρήσιμο πίσω του.

    Εσείς οι ίδιοι που σήμερα τον λιβανίζετε, θα τον λοιδωρείτε αύριο.

    Θα τον λοιδωρείτε, επειδή δεν αξίζει στην χώρα η τύχη του εκλησιαστικού σκοταδισμού, του ρατσισμού, του εθνικισμού, του εχθρού του περιβάλλοντος, του "καταχραστή της εμπιστοσύνης του λαού" που του έδοσε θέση ισόβια, μη ανακλητή και αυτός δεν την σεβάστηκε, αλλά βασίστηκε σ'αυτό το "τετελεσμένο" για να κάνει πολιτική, την οποία ποτέ δεν υπαινίχθηκε ότι θα κάνει πρίν εκλεγεί, διότι τότε ο λαός θα είχε αποτρέψει την εκλογή του.

    Σ'όλη την ζωή του, βρεθήκαμε σε διαφορετικά στρατόπεδα.
    Πάντα ήμουν καλύτερος άνθρωπος απ'αυτόν, εκτός ίσως από τότε που έλεγε ανέκδοτα στα παιδάκια.

    Οχι μόνο στο μέλλον αλλά ούτε τώρα δεν υπάρχει κάτι εκκλησιαστικά σημαντικό να θυμηθείτε απ'αυτόν τον άνθρωπο και όμως ίσως επειδή είστε υποκριτές, ίσως επειδή εγώ δεν καταλαβαίνω την ψυχοσύνθεσή σας, δηλώνετε συντετριμένοι.

    Εγώ δεν μπορώ να νοιώσω έτσι, όταν αυτές τις μέρες στις οργανώσεις που είναι μπλεγμένες στο σκάνδαλο Ζαχόπουλου είναι πρώτη απ'όλους η Αλληλεγγύη του που πρέπει να επιστρέψει 7 εκατομύρια από τα σάπια κοτόπουλα, στο Υπουργείο Εξωτερικών.

    Τώρα που πέθανε, θα δείτε πόσο γρήγορα θα τρέξουν στα ΜΜΕ αυτά τα ζητήματα και γι'αυτό λέω ότι γρήγορα θα αρχίσετε να αποστασοποιήστε από αυτόν τον άνθρωπο.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ενος λεπτου ομαδικος αυνανισμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Έχω μια απορία: Λένε ότι κακό σκυλί ψόφο δεν έχει. Ο Μητσοτακοβρικόλακας, π.χ., δικαιώνει τη λαϊκή σοφία. Αφού όμως "εκοιμήθη" ο Παρασκευαΐδης σε μάλλον πρόωρη ηλικία, τι να υποθέσω; Ότι ο κανόνας έχει και εξαιρέσεις; Να, η περίπτωση του Καρατζαφύρερ μάλλον στηρίζει την παροιμία. Αν δεν δω μερικούς ακόμα κακούς ψόφους, θα πιστέψω ότι ο "Χριστόδουλος " ήταν ...άγιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Είδα τον Γιάννη Πρετεντέρη σήμερα να ψωνίζεται στην Αιόλου μαζί με την Τρέμη για ένα mmf.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Είδα τον Γιάννη Πρετεντέρη σήμερα να σκαλίζει ταρχίδια του έξω από την μητρόπολη και μετά να ξύνει τον κώλο του, μετά να καθαρίζει την μύτη του και στο τέλος να τρώει τα νύχια του.

    Είναι καλό σημάδι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  62. Μαντέψτε ποιος έσπευσε να πάει σήμερα εκεί. Σωστά!


    Ποιος άλλος θα μπορούσε να τα πει αυτά καλύτερα;
    Ποιος άλλος είναι καταλληλότερος για επικήδειους;

    Ακούστε τον εδώ.

    ...και στα δικά σας κύριε Επίτιμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Κατηγορία: Γριές

    “Γριές για πήδημα”: Χρειάζεται αρκετή φαντασία για να σκεφθεί κανείς αυτή τη χρήση. Άξιος αναγνώστης!

    “Γαμήσι με χοντρές γριές”: Ως μέθοδος βασανιστηρίων; Πετυχημένο. Θα τα ξεράσω όλα(έτσι κ αλλιώς θα γίνει)

    “Γριές ψάχνουν”: Περίμενε το επόμενο

    “Γριές πουτάνες ψάχνουν”: Είπα και εγώ

    “Καύλες γριές”: Και τα μυαλά στα κάγελα

    “Γριές σε σεξ”: Βλέπεις; Δεν έχω μόνο ανώμαλους που θέλουν να πηδάνε γριές έχω και γριοματάκηδες!! Γαμώ τα blogs!

    “Ώριμα μουνιά”: Το ‘γραψες με κώδικα και νόμιζες ότι θα με ξεγελάσεις; Ανώμαλε γριομπήχτη.

    Κατηγορία: Μαθήτριες

    “Γαμήσι με μαθήτριες”: Από post σε post το αίτημα διαχρονικό. Ντροπή και αίσχος!

    “Μικρές λεσβίες”: Μικρές, μεγάλες. Κάμερα και λάσπη να υπάρχει και τα άλλα τα βρίσκουμε φίλε μου.

    “Μαθήτρια πίπα”: Μου θύμισες την Ελενίτσα και με συγκίνησες αλήτη.

    “Πίπα από μαθήτρια”: Προσθέτεις ένα “από”, αντιστρέφεις και φτιάχνεις ένα ποίημα. Καλλιτέχνης!

    Κατηγορία: Διάφορα

    “Σώματα παλαιστών φωτό”: Οι γκέι αναζητήσεις είναι πάντα ευπρόσδεκτες

    “Βασιλικοί οίκοι”: Διόρθωση. Οι γκέι και οι βασιλικές αναζητήσεις

    “Βόρειος Κώλος”: Και βγήκα εγώ; Τι μαλακίες έχω γράψει σ’ αυτή τη ζωή;

    “Έλενα Ράπτη γυμνή φωτό”: Δεν σε πιστεύω. Στείλε μου αποδείξεις(όσο πιο γρήγορα μπορείς)

    “Του παίρνει πίπα”: Ζηλεύεις;

    “Κάνω πίπα στον φίλο μου”: Μπράβο κοριτσάρα μου!(που έλεγε και ένας γυμναστής κάποτε)

    “Ψάχνω γκόμενες για πίπες”: Και εγώ για πετρέλαιο στον κήπο μου. Λες να βρω;

    “Πουτάνες στην Πάτρα”: Φίλε αναγνώστη πουτάνες να’ ναι και όπου να ‘ναι. Δεν θα τα χαλάσουμε στη Γεωγραφία

    “Κάνε τη γυναίκα σου πουτάνα”: Υποψήφιος νταβατζής σερφάρει

    “Πως να πλησιάσω μια γκόμενα”: Άμα το ψάχνεις στο internet, τρέχα στο Άγιον Όρος καλύτερα

    Κατηγορία: Ανωμαλία δίχως όρια

    “Έλλη Στάη Στρινγκ”: -

    “Έλλη Στάη καύλα”: -

    “Έλλη Στάη γαμήσι”: -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. αίσχος ντροπή σας.συκοφαντήται και χλευάζεται του έγκριτους και διακεκριμένους δημοσιογράφους γιάννη πρετεντέρη και όλγα τρέμη που το ήθος και η αντικειμενικότητα τους ειναι αδιαμφισβήτητα.ξανά ντροπή σας ΑΣΠΑΛΑΚΕΣ Ε ΑΣΠΑΛΑΚΕΣ (σύμφωνα με τη ρήση του μεγάλου βύρωνα πολύδωρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. από την αηδια και το αδιέξοδο της πολιτικής μας ένας μεγάλος πολιτικό θα δώσει τη λύση.το ονομά του
    ***ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ***
    γιος του προσφιλή μας και μεγάλου ευεργέτη του έθνους ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ο ασπάλαξ είναι ένα ζώον,, ζώον είναι ο ασπάλαξ...

    Το ξέρεις το ανέκδοτο; Κουστούμι πάει στον πο-λοίδωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. GMT -5, αλλά εσείς είσαστε +2 οπότε μεταξύ μας για εσένα -7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. διάλογος του πρωθυπουργικού ζεύγους


    κωστάκης:γιατί σκούρινες το μαλλιά σου νατάσα μου?
    νατάσα:γιατί προβλέπω το μέλλον
    κωστάκης:δηλαδη?
    νατάσα:σε λίγο θα τα βάψει μαύρα και η κυβέρνηση σου!
    κωστάκης:σιγά τη πρόβλεψη αυτό είναι σίγουρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Και ενω θα πενθουμε 4 μερες για τον εκλιποντα, ο Θεος να τον συγχωρησει ...

    - ΕΘΝΟΣ (σημερα) : Βολεμα ημετερων σε δεκαδες επιτροπες. Φωτο με Κλαδα.
    - ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ : 1.639 εργα
    εκτελουνται στη Στ.Ελλαδα υψους 1 δις !! (Σιγα ρε μεγαλε μη σκισεις κανα καλσον !! 2 μοιρασε ο Ζαχο και αλλα τοσα ο Βενιζελος για πλακα ...ή λιγα λεω ;;)
    - PRESS TIME (Σαββατο) : Ο μπραβος Στεφανακος μαζι με την κομπανια και ενα επικελευστη και αστυνομικους, αφου βαζαν ενα περιπολικο στην παραλια του Αγ.Κοσμα και τις σχετικες ταινιες, ξεφορτωναν λαθραια τσιγαρα με το φουσκωτο απο καραβι που τα εφερνε μεσοπελαγα. Ο επικελευστης πηρε δωρο μια Cabrio Mercedes αλλα μετα απο λιγο καιρο τηνα ανταλλαξε με ενα τζιπ Mercedes ενω οι αλλοι πηραν κι αυτοι αυτοκινητα απο τη μαντρα του Στεφανακου !
    - ΔΕΛΤΙΑ TV : Πατερας εδερνε και βιαζε το εξαχρονο παιδι του. (Παω στοιχημα πως σε 2 μηνες θα ειναι παλι εξω !!)
    - ESPRESSO (σημερα) Η Νατασα συννεφιασε και αλλαζει καθε τοσο το look της
    - ΔΕΛΤΙΑ TV : O Νικολιτσοπουλος μπηκε στο Αιγηνητειο λογω τασεων αυτοκτονιας. (Αυτο μονο στην Ελλαδα θα μπορουσαμε να συμβει!! ΑΘΑΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑ !!! Δεν εχεις τ'αρχ... ρε μαλ... να πηδηξεις απο
    μπαλκονι ;;)
    - ΔΕΛΤΙΑ TV Η Νατασα οντως κακοκεφη και σκεφτικη ... λες ;;;
    - PRESS time (Σαββατο) : Κρυψαν τον τραυματισμο του Αρη Βωβού σε αγωνα αυτοκινητων. Μαλιστα ο γιος του Ιαβερη και ο γιος του Λεωνιδα που ακολουθουσαν μετα, δεν σταματησαν, παρολο που ο συνοδηγος του Βωβου βγηκε και εκανε νοημα και παρολο που ειναι κανονας να σταματησουν να βοηθησουν οι επομενοι οδηγοι !! Ο Βωβος τελικα γλυτωσε, δεν ηταν τοσο σοβαρο ...
    - ΑΝΤΕΝΝΑ : Γεννησε κοριτσι η Μενεγακη. Το ονομα αυτης Λαουρα.
    - ΚΑΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ : Γεννησε αγορι η Κιμ Τριανταφυλλοπουλου -Χαφιεδοπουλου. Φτυστος ο Μακης !!
    Να τους ζησουν !!!

    Ευρωπαιος πολιτης
    (δεν παλευω για κανενα σοσιαλισμο, φιλελευθερισμο, αταξικη κοινωνια -τα ξεπουλησανε αυτοι που τα πατροναρανε- αλλα για τα δικαιωματα και τις απολαβες που εχουν ολοι οι αλλοι ευρωπαιοι πολιτες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Καλό Σου Ταξίδι, της Ελλάδος Αξιομακάριστε και Αείμνηστε Ιεράρχη! Θα Σε θυμώμαστε πάντα ως τον Πνευματικό Ηγέτη της Σύγχρονης Μεταπολιτευτικής Ελλάδας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση