GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι 15 ερωτήσεις για τον Αλέξη Τσίπρα‏...

. Του Γιωργου Καρατσιουμπάνη . Περισσότερες από 170 ερωτήσεις συγκεντρώθηκαν τελικά σε 10 blogs, κάτι που έκανε ιδιαίτερα δύσκολη την σύνθ...

.
Του Γιωργου Καρατσιουμπάνη
.
Περισσότερες από 170 ερωτήσεις συγκεντρώθηκαν τελικά σε 10 blogs, κάτι που έκανε ιδιαίτερα δύσκολη την σύνθεση του τελικού ερωτηματολογίου.
Μετά από συνεννόηση με τα blogs που συμμετείχαν και βασικό μέλημα να καλυφθούν όλες οι θεματικές περιοχές που ενδιαφέρουν τους συμμετέχοντες επελέγησαν 15 ερωτήσεις τις οποίες και ελπίζουμε να προλάβει να απαντήσει στην μια περίπου ώρα που θα τον έχουμε διαθέσιμο στο studio του RadioBubble αύριο (Δευτέρα) στις 6 το απόγευμα.
Παρακαλώ όσους απογοητευτούν που δεν επελέγη η ερώτηση τους να δουν αν καλύπτονται από κάποια άλλη και να μην αρχίσουν τις ενστάσεις τελευταία στιγμή. Στις περισσότερες περιπτώσεις νομίζω πως το πετύχαμε. Περισσότερο από όλα φάνηκε πως σας ενδιαφέρει το πρόσωπο Τσίπρας και η πολιτική του ΣΥΝ πάνω στο θέμα των συνεργασιών εφεξής, ενώ κανείς (πλην του Αθήναιου) δεν έκανε ερώτηση σχετική με τις νέες τεχνολογίες.
Οσοι παρακολουθήσετε ζωντανά τη συνέντευξη θα παρατηρήσετε ότι θα διατυπωθούν εν συντομία κάποιες μεγάλες σε μέγεθος ερωτήσεις και άλλες που εμπεριέχουν σχολιασμό, θα διατυπωθούν χωρίς αυτόν. Κρίναμε ότι αύριο είναι η δική του στιγμή. Απο μεθαύριο θα σχολιάσουμε όλοι μας ο καθένας όπως επιθυμεί. Οδηγίες για την μετάδοση μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω post και σε όλα τα συνεργαζόμενα blogs (η λίστα στα προηγούμενα post). Υπενθυμίζω ότι όσοι δεν μπορέσετε να δείτε τη ζωντανή μετάδοση, θα μπορέσετε να δείτε τα μονταρισμένα βίντεο που θα ετοιμάσει το zoo.gr. Θα ακολουθήσει για αυτό νέο post μετά την περάτωση της συνέντευξης. Ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή.
Οι ερωτήσεις εδώ.

34 σχόλια

  1. Εισαγγελέας καλεί Αναστασιάδη για τα "περίεργα" 5 εκατομμύρια Ευρά!


    Πολλά τα λεφτά Θέμο!
    Η “περίεργη ιστορία” με τα 5.000.000 Ευρά που πήγε να καταθέσει ο Θέμος Αναστασιάδης και γίνεται τεράστια προσπάθεια να «ταφεί», δεν έκλεισε και δεν πρόκειται να κλείσει… Απόδειξη, η θυροκολλημένη, εδώ και μέρες, κλήση του "αυτοδημιούργητου εκδότη" στις αρμόδιες αρχές προκειμένου να συνεισφέρει στην εν εξελίξει έρευνα για την ορφανή κατάθεση των 5 εκατομμυρίων ευρώ και κάτι ψιλά σε προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό που έχει στη γαλλικών συμφερόντων τράπεζα BNP Paribas. Αν για ορισμένους εκ της συντεχνίας η νόμιμη κλήση –για οικειοθελή προσέλευση εντός δεκαημέρου από τη θυροκόλληση της- είναι ένδειξη … ταφής, τότε ας αναφωνήσουμε προς Κύριον κτλ.κτλ.


    Εις πείσμα ορισμένων η δημοκρατία και η νομιμότητα λειτουργούν εισέτι στη χώρα μας και δεν αποτελούν κούφιες λέξεις σαν και εκείνες που εκτοξεύονται καθημερινώς από τα τηλε-παράθυρα των 8 , στα οποία η παρουσία του συμπαθούς κατά τα άλλα Όφεως έχει «συστημικά» χαρακτηριστικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η απόπειρα αυτοκτονίας του Ηρακλή Κουτελίδα «φωτίζει» ακόμα περισσότερο τα αυτονομημένα παρακρατικά κέντρα που κάνουν «πάρτι» στην Ελλάδα και που θεώρησαν ότι ήρθε η στιγμή «να ρίξουν την Κυβέρνηση Καραμανλή». Με υλικό παρακολουθήσεων, εκβιασμών, διορισμών και διευκολύνσεων…..αυτά ξέρουν, αυτά κάνουν. Χουντικοί σε κοινή δράση με το πράσινο παρακράτος και νεοφασίστες παραταγμένοι πίσω από πασοκικά αυτονομημένα τμήματα της ΕΥΠ. Βρώμα και δυσωδία που συγκαλύπτεται απόλυτα από τα «δημοκρατικά» μέσα παραπληροφόρησης και διαστρέβλωσης γιατί το παράνομο υλικό, από τη δράση τους, εξυπηρετεί και τα σχέδιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το απόλυτο τίποτα....η ηλικία δεν είναι προσόν από μόνη της...ο άνθρωπος θυμίζει μουχλιασμένο πολιτικάντη με πεθαμένη γλώσσα και ύφος...όποιος μας πει μία πρόταση ή άποψη του Τσίπρα,κερδίζει ένα κουτί κουραμπιέδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι ψευτο-σοσιαλιστές του Πασόκ τα βρίσκουν με τους εθνικο-σοσιαλιστές του ΛΑΟΣ.




    Σε μέγα σκάνδαλο που πλήττει άμεσα την εικόνα του Πασόκ τείνει να εξελιχθεί η υπόθεση Ζαχόπουλου. Όσοι διαθέτουν λίγη απλή λογική, έχουν ήδη αντιληφθεί και αυτό το παιχνίδι σκοταδισμού, εκπόρνευσης και απληστίας που παίζουν τα καναλαρχικά συμφέροντα, στην ίδια ευθεία με τα «δημοκρατικά» κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ!. Νομίζουν ότι ο λαός τρώει κουτόχορτο. Αλλά είπαμε αυτό το αποδεικνύουν, μόνο δημοκρατικές διαδικασίες όπως οι εκλογές. Στην προσπάθεια του, ο Γιωργάκης να πλήξει την εικόνα Καραμανλή, γιατί αυτό τους καίει, κατέφυγαν στην πλήρη απαξίωση της πολιτικής. Θίγουν υπολήψεις, καταπατούν ατομικά δικαιώματα, προσβάλλουν τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού και συνεργάζονται με το διάβολο που λέγεται ΛΑΟΣ. Τα χέσε ΜΜΕσα όμως τα κάνουν γαργάρα γιατί έτσι διακυβεύονται τα συμφέροντά των αφεντικών τους, δηλαδή του σύγχρονου παρακράτους. Δεν είναι όμως καθόλου παράξενο ένα ψευτο-σοσιαλιστικό κόμμα να τα βρίσκει με ένα εθνικο-σοσιαλιστικό. Ο "σοσιαλισμός" υπάρχει εκ των πραγμάτων και στις δύο τάσεις. Και στην πραγματικότητα είναι μια μεγάλη μπαρούφα. Πάνε να μας πείσουν ότι ξαφνικά έγιναν σοσιαλιστές τα λαμόγια των καναλιών, οι εκβιαστές-νταβατζήδες, τα μεγαλοσυμφέροντα, τα καρτέλ του ΣΕΒ και οι βολεμένοι στις κλίκες των διορισμένων. Πλάκα μας κάνουν;



    Έβαλαν κάτω οτιδήποτε είχε σχέση με το Ζαχόπουλο. Το ποδοπάτησαν. Οπουδήποτε εργάστηκε ο άνθρωπος στιγματίστηκε ως παράνομο. Ελαφρά τη καρδία. Όπως κάθε χούντα εξάλλου έτσι λειτουργεί και η χούντα των καναλιών (χωρίς κανένα εισαγωγικό παρακαλώ). Ο Ζαχόπουλος «καταχράστηκε», «καταπάτησε», «διόρισε» και «τα πήρε», χωρίς να προσκομίζουν κανένα απολύτως στοιχείο που να αποδεικνύει τις κατηγορίες. Παραμύθια για μεγάλους γιατί περιέχουν και τσόντα!



    Ο Ζαχόπουλος πρέπει να ζήσει και θα ζήσει, για να υποστηρίξει την τιμή του και την υπόληψή του. Πρέπει κάποιος να αντιδρά στον οχετό της δημαγωγίας και της φαισιστοτηλεοπτικής εκτροπής. Αυτοί είναι υπνωτισμένοι από την τεράστια δύναμη που διαθέτουν. Κάποτε, κάποιοι πρέπει να αντιδρούν, έστω δια της νομικής οδού, για να «τα σκάνε» αυτοί που αυθαδέστατα θεωρούν ότι απλά «κάνουν τη δουλειά τους» ενώ στην πραγματικότητα εξυπηρετούν βρώμικα κέρδη, ύποπτα συμφέροντα και ιδιοτελή οφέλη.

    2:07 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Κοινή δράση ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ για "να ρίξουν τον Καραμανλή"!


    Η απόπειρα αυτοκτονίας του Ηρακλή Κουτελίδα «φωτίζει» ακόμα περισσότερο τα αυτονομημένα παρακρατικά κέντρα που κάνουν «πάρτι» στην Ελλάδα και που θεώρησαν ότι ήρθε η στιγμή «να ρίξουν την Κυβέρνηση Καραμανλή». Με υλικό παρακολουθήσεων, εκβιασμών, διορισμών και διευκολύνσεων…..αυτά ξέρουν, αυτά κάνουν. Χουντικοί σε κοινή δράση με το πράσινο παρακράτος και νεοφασίστες παραταγμένοι πίσω από πασοκικά αυτονομημένα τμήματα της ΕΥΠ. Βρώμα και δυσωδία που συγκαλύπτεται απόλυτα από τα «δημοκρατικά» μέσα παραπληροφόρησης και διαστρέβλωσης γιατί το παράνομο υλικό, από τη δράση τους, εξυπηρετεί και τα σχέδιά τους.

    Πίσω από την Τσέκου σε πρώτη φάση διαπλέκονται τρεις δικηγόροι: Χρήστος Νικολιτσόπουλος(καταπράσινος κολλητός του Πολυζωγόπουλου, νομικός σύμβουλος της ΓΣΕΕ:το κλειδί των εξελίξεων), Ηρακλής Κουτελίδας(κουμπάρος της Τσέκου, συνεργάτης του Πλεύρη(ΛΑΟΣ)) και Δημήτρης Μπαλέρμπας(καταπράσινος συνεργάτης του Πλεύρη, φίλος του Μπαρλέμπα και του Νικολιτσόπουλου).

    Βλέπουμε τη θαυμαστή διαπλοκή ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ που έχει σαν σκοπό να ρίξει τον Καραμανλή, χωρίς να υπολογίζονται ενδιάμεσες παρενέργειες και συνέπειες. Εξάλλου δεν ήταν η πρώτη φορά που τα δύο αυτά κόμματα συνεργάζονται αρμονικά. Οι επαφές έχουν παρελθόν και μέλλον. Κομβικό σημείο ήταν οι τελευταίες Δημοτικές-Νομαρχιακές εκλογές όπου συνεργάστηκαν άψογα για ανταλλαγές ψήφων στο δεύτερο γύρο σε περιοχές όπου η ΝΔ αναμένονταν να πιάσει κάτω του 42%. Τα περισσότερα ανταλλάγματα δεν τα βλέπουμε αλλά είναι φανερή η υποστήριξη που παρέχεται στο κόμμα του Καρατζαφέρη από τα φιλοπασοκικά μέσα ενημέρωσης.

    Και οι τρεις δικηγόροι(παρέα της Ευούλας) θα λάμβαναν κλήσεις από τον ανακριτή τη Δευτέρα.

    Ο Κουτελίδας άφησε το στίγμα του με τρεις πανομοιότυπες επιστολές, προς Πλεύρη, Γεωργιάδη και Ματζουράνη(μπουμπούκια και οι τρεις) στις οποίες δηλώνει αθώος και ρίχνει όλες τις ευθύνες στην Τσέκου για το στήσιμο «της παγίδας». Το κρίσιμο σημείο όλων των ενεργειών τους ήταν η κοινή επιθυμία τους, να καταστρέψουν το Ζαχόπουλο και ο διακαής πόθος τους, «να ρίξουν την Κυβέρνηση Καραμανλή».

    Δεν μας λένε όμως τίποτα για τα «ευήκοα πολιτικά ώτα» που συντονίστηκαν με τη δράση τους. Δεν μας λένε πότε ενημερώθηκαν το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ για τα «τεκμήρια» της δράσης τους. Είναι σίγουρο ότι ο Νικολιτσόπουλος ειδοποίησε αμέσως τον Πολυζωγόπουλο και ο Κουτελίδας ενημέρωσε αμέσως τον Πλεύρη. Βλέπουμε ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ σε παράλληλο βρώμικο βίο.

    Μια παρατήρηση:έτσι και ο Νικολιτσόπουλος ήταν κολλητός οποιουδήποτε Νεοδημοκράτη (όχι απαραίτητα μεγαλοστελέχους), σήμερα θα σείονταν η Ελλάδα για το «παρακράτος της Δεξιάς».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Όλγα του Μπόμπολα άρπαξε πρώτη την κασέτα.

    Ο Μπόμπολας πήγε να εκβιάσει τον Καραμανλή

    αλλά του χάλασε το σκηνικό, η ευθιξία και η απόπειρα του Ζαχόπουλου.


    Ο νταβατζής που προσπάθησε πρώτος να εκμεταλλευτεί τον εκβιασμό κατά του Ζαχόπουλου ήταν ο Μπόμπολας. Φυσικά η αστυνομική έρευνα δεν θα φτάσει ποτέ μέχρι εκεί.

    Η γυναίκα που εκβίαζε, αφόρητα, το Ζαχόπουλο, με σκοπό να του αποσπάσει όσο περισσότερα χρήματα μπορούσε και μονιμοποίηση ήταν η "σοσιαλίστρια" Εύη Τσέκου που έστησε την παγίδα της ροζ κασέτας. Πολλές οι φήμες και γι' αυτήν και για μια άλλη αρχαιολόγο που παγίδεψαν από κοινού το Γραμματέα. Άλλες φήμες θέλουν αυτές τις δύο γυναίκες μέχρι και να μαλλιοτραβιούνται έξω από το γραφείο του Ζαχόπουλου και φτάσαμε στην αρχή του τέλους. Πιθανώς ο Ζαχόπουλος θέλοντας να απαλαγεί από την φορτική συμβασιούχα την έπεσε στην αρχαιολόγο.. Η υπόθεση των εκβιασμών κρατά πολλούς μήνες τώρα.

    Η Όλγα Τρέμη κατάφερε να αποσπάσει κόπια του ερωτικού υλικού εν αγνοία της Ευούλας Τσέκου όταν πήγε να της παρουσιάσει την κασέτα, ξεκινώντας τις……. δημοσιογραφικές της επαφές. Τη στιγμή που υποτίθεται η Όλγα το ήλεγχε και το απέρριπτε ως απαράδεκτο..... το αντέγραφε στο σκληρό δίσκο. Συνήθως τα "κλεφτρόνια" αγνούν τις τεράστιες δυνατότητες καταγραφής οποιουδήποτε μαγνητικού ή ψηφιακού υλικού.

    Ο λόγος που έφτασε εδώ η Ευούλα ήταν ή λόγοι αντιζηλίας ή πιθανότερο είναι η αντίσταση του Ζαχόπουλου στις εκρηκτικές και συνεχείς απαιτήσεις της.

    Η Ευούλα έπεσε στο λάκο με τα φίδια……..ούτε ήξερε, ούτε ρώτησε! Καλά να πάθει.

    Η Όλγα αποδείχτηκε έξυπνη αλλά η απόπειρα αυτοκτονίας χάλασε όλα τα σενάρια του άπληστου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κλίμα απογοήτευσης στο Μπομπολέϊκο.


    Κλίμα απογοήτευσης επικρατεί αυτή την στιγμή στην αυλή του Μπόμπολα. Είχαν υπερεκτιμήσει μια ΣΠΕΙΡΑ κοινών εκβιαστών στο πρόσωπο μιας Ευούλας. Άνθρακες ο θησαυρός που θεώρησαν ότι θα «γκρεμίσει τον Καραμανλή». Τσάμπα τα Κυριακάτικα πρωτοσέλιδα που μιλάνε για "πανικό αστο Μαξίμου". Έτσι θέλουν να πιστεύουν οι μεγιστάνες των δελτίων ειδήσεων. Οι τρομοκρατημένες Κυβερνήσεις βολεύουν το χυδαίο σύστημα της διαπλοκής. Είναι συνηθισμένος ο Μπόμπολας στον εκχυδαϊσμό της πολιτικής ζωής για να υπερασπιστεί τα συμφέροντά του(βλέπε βρώμικο 89).
    Πόνταρε όμως σε λάθος άλογο που του βγήκε και ανόητο. Η σημερινή υπερασπιστική γραμμή της Ευούλας ήταν από αστεία έως γελοία. Αν την σκαπουλάρει και ο Ζαχόπουλος και πάλι την έκατσαν. Ακόμα και αν έχει πέσει θύμα εκβιασμών από τη ΣΠΕΙΡΑ της Ευούλας με αποτέλεσμα κακοδιαχείριση και αποχαρακτηρισμούς εκτάσεων από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, πρόεδρος του οποίου ήταν ο Ζαχόπουλος. Τα πανίσχυρα και διεφθαρμένα ΜΜΕ αποφεύγουν να ασχοληθούν με το κύκλωμα των εκβιασμών, παίρνουν το μέρος της ΣΠΕΙΡΑΣ (κόρακας κόρακα, μάτι δε βγάζει) γιατί θεωρούν ότι έτσι πλήττεται περισσότερο η Κυβέρνηση. Σκηνικό στημένης παραπληροφόρησης. Η κοινή γνώμη επιτρέπεται να ασχολείται μόνο με ό,τι συμφέρει το θολό, βρώμικο και άπληστο «κόσμο του νταβατζή-επενδυτή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Μαφία των Αρχινονών της Ελλάδας και οι εκβιαστικοί μηχανισμοί.


    Η Όλγα, η σκυλίτσα του Μπόμπολα, ενημέρωσε αμέσως μόλις κατάλαβε την σπουδαιότητα του υλικού που υφάρπαξε, το Mεγάλο Αφεντικό. Ο Αρχινονός της Ελλάδας και η υπόλοιπη Μαφία, ποτέ δεν έχουν εγκαταλείψει τα σχέδια αποσταθεροποίησης του Καραμανλή και άδραξε την ευκαιρία για σκηνοθεσία εκβιασμών....το αγαπημένο τους χόμπι άλλωστε.

    Οι νταβατζήδες είχαν στήσει το κύκλωμα παρακολούθησης Καραμανλή σε συνεργασία με την Αμερικάνικη Πρεσβεία πολύ πριν τη γνωστή περίοδο των υποκλοπών. Παλαιότερα μεσολαβούσε "αυθόρμητα" η "17η Νοέμβρη". Τώρα υπάρχουν άλλες μέθοδοι χειραγώγησης του συστήματος!
    Κάτι σούρτα φέρτα του Καραμανλή με Ρώσους, είχαν τρομάξει το "γοητευτικό" κόσμο του Επενδυτή-Νταβατζή. Ο Καραμανλής τόπαιζε ανεξάρτητος, οπότε πρέπει να του ψήσουν το ψάρι στα χείλη. Δεν τους έβγαινε εύκολα, οπότε ενεργοποίησαν κλασικούς μηχανισμούς παρακολούθησης με ρουφιάνους, κοριτσάκια, λεσβίες και αγοράκια για να εκβιάζουν ένα σύστημα που θεωρούν ότι τους ανήκει άνευ όρων. Όσο πιο κοντά γίνεται στον Καραμανλή και στην Νατάσα, τόσο πιο καλά..
    Αμερική, CIA και τα δουλικά τους οι νταβατζήδες (θύματα συχνά και οι ίδιοι διαφόρων εκβιασμών "μυστικών" ή σκηνοθετημένων πληροφοριών). Έτσι δένεται το σύστημα. Τέτοιους εκβιασμούς με σεξουαλικό περιεχόμενο έχουν υποστεί όλοι οι Πρωθυπουργοί μας, μετά τη Χούντα. Άλλες τόσες (plus κοκαΐνες και αγοράκια) έχουν υποστεί και οι ίδιοι οι νταβατζήδες. Στημένη βρώμα και παγίδες δυσωδίας.
    Για διάλειμμα βάζουμε φωτιές και καίμε όλη την Ελλάδα.
    Ή εμάς ή τίποτα. Με τους Ρώσους ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΙΟΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ
    ΧΩΡΑΣ?

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΡΗ...

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΜΕ ΤΟ
    ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ..

    ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ ΟΠΩΣ
    Ο ΣΗΜΙΤΗΣ.

    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ..

    4:40 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΟΙ ΑΘΩΕΣ "ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΕΣ" ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
    ΜΠΟΜΠΟΛΙΤΣΑ,ΛΑΜΠΡΑΚΩ,ΤΕΓΟΠΟΥΛΙΝΑ,
    ΚΤΛ..
    ΚΤΛ..
    ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ..
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ..
    ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ"..

    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕΣ?
    ΠΟΣΑ ΤΡΙΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ?
    ΠΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ?
    ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ?
    ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ?
    "ΜΕ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ"?

    3:09 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΑΛΗΤΑΚΟ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΘΕΛΩ
    ΤΗΝ ΔΕΗ
    ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ
    ΤΑ ΚΑΖΙΝΑ
    ΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
    ΤΑ..
    ΤΟ..
    ΤΗΝ...
    TA EΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ
    ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
    ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ
    ΤΑ..
    ΤΟ..
    ΤΙΣ ΜΑΡΙΝΕΣ
    ΤΗΝ....
    ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ

    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ-ΤΖΕΚΟΥ

    ΔΩΣΤΑ ΜΟΥ
    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ...
    ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ


    ΕΝΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΙΚΡΑ 89
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ-EKBIASTES

    4:40 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ
    ΝΕΑ,ΕΘΝΟΣ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,Ε.Τ.
    ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ
    ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΥΠΟΚΛΟΠΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΜΕ ΚΑΣΕΤΕΣ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΣΕΤΕΣ ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ..
    ΑΘΩΕΣ..ΤΑΚΤΙΚΕΣ...ΤΣΕΚΟΥ..
    ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ?
    ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ "ΔΙΟΡΙΣΜΟ"?
    Η ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΙΣΩΣ Η ΤΣΕΚΟΥ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ
    ΣΑΝ "ΜΗΝΥΜΑ"..
    ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΑ τζεκο-ΜΜΕ-εκβιαστες
    "ΑΠΕΙΛΟΥΝ" ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    3:10 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ
    ΤΑ ΜΜΕ.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΕΚΟΥ?
    ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΗ ΣΤΟΝ ΖΑΧΟ?
    "ΕΧΩ ΚΑΣΕΤΑ".."ΔΙΟΡΙΣΕ ΜΕ"
    ΤΙ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΣΤΟΝ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ?
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΣΕΤΕΣ ΠΟΛΛΕΣ..
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΑΙΖΟΥΝ?
    ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΝ ΤΑ
    ΤΣΕΚ0-ΜΜΕ?
    ΤΙ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ?
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΕΓΓΑΡΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ
    ΔΑΚΤΥΛΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. “Τότε ζούσαμε στη Χούντα των Συνταγματαρχών, σήμερα στη Χούντα των καναλαρχών"

    Στάθης Παναγούλης


    παγιδευμενοι-εκβιαζομενοι-ομηροι

    πολιτικοι
    δημοσιογραφοι
    δικαστες
    ανεξαρτητες αρχες
    ελεγκτικοι μηχανισμοι
    συνδικαλιστες
    κτλ
    κτλ

    ζουμε σε παγιδευμενη δημοκρατια

    ποιος κυβερναει αυτη την χωρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ
    ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ" ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ
    ΣΤΟ ΥΠΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ
    ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ..
    Ο ΜΕΓΚΑ-ΛΟΣ ΜΙΣΕΛ ΛΙΑΠΗΣ..
    ΜΕΓΚΑ-ΛΕΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ
    ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ..
    Ο ΜΙΣΕΛ..ΤΟ ΠΟΡΝΙΔΙΟ ΜΑΣ...
    ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ..

    ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ
    ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΜΙΣΕΛΙΝΟ ΛΙΑΠΗ..

    Ο ΜΙΣΕΛ "ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΓΝΙΔΙ" ΤΩΡΑ..
    ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Η "ΕΛΕΥΡΕΡΟΤΥΠΙΑ"

    ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΗ ΤΟΝ
    ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΤΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ
    ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΧΟΥΝ
    ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΤΕΙ ΣΕ ΨΑΡΑΔΕΣ ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ?

    ΠΟΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ
    ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ...ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?

    ΓΙΑΤΙ
    Η CIA
    TA "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ"
    ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ
    ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

    ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ?

    ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΟΥΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ..ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ
    ΓΙΝΕΙ ...ΨΑΡΑΣ ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ
    ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ?

    ΓΙΑΤΙ Η ΝΤΟΡΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΕ ΤΟΝ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ?
    ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΨΗΝΕΤΑΙ...

    ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΟΥΣ ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    ΤΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ...ΚΑΛΗ ΨΑΡΙΑ?
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ?

    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ
    ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ,ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ CIA,
    ETOIMAZOYN ΔΙΧΤΥΑ?
    ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΥΛΙΞΟΥΝ ΚΑΙ
    ΓΙΑΤΙ?


    ΓΙΑΤΙ
    Ο ΜΠΟΥΣ,ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ,ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ
    ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ?
    ΤΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ?
    ΠΟΙΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. _____________________________________
    Οι μαλακίες ίσως σταματήσουν σε αυτή τη γραμμή, πάντως ο μαλάκας που τις γράφει είναι μόνο ένας...
    _____________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. “Τότε ζούσαμε στη Χούντα των Συνταγματαρχών, σήμερα στη Χούντα των καναλαρχών"

    Στάθης Παναγούλης

    ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

    «Η ηθική κοι-
    νωνία, η κοινωνία των αγ-
    γέλων εκμεταλλεύτηκε ένα
    ηθικό μου παράπτωμα, βρί-
    σκοντας την κατάλληλη πο-
    λιτική αποδοχή. Επεσα βορά
    στο στόμα των λεόντων. Ενα
    ηθικό παράπτωμά μου έδωσε
    την ευκαιρία σε εκβιαστές να
    αποκτήσουν υλικό. Μου ζήτη-
    σαν χρήματα και εμμέσως δι-
    ευκολύνσεις σε αρχαιολογικά
    θέματα. Αρνήθηκα να υποκύ-
    ψω. Μου έδωσαν και αριθμό
    λογαριασμού που ανήκε σε
    έναν από τους πρωτεργάτες.
    Το υλικό αυτό βρήκε ευήκοα
    πολιτικά ώτα προκειμένου να
    γίνει πιο εύπεπτος ο πολιτικός
    εκβιασμός. Αρκεί ένα λάθος,
    άραγε, στην τέλεια κοινωνία
    μας για να σπιλώσουμε, να
    διαγράψουμε μια ζωή;
    Ο μηχανισμός στήθηκε, με
    σκοπό μια ολόκληρη ζωή αρ-
    χών και αγώνων να πέσει βορά
    στην αρένα. Δεν μπόρεσαν να
    με σπιλώσουν πολιτικά, θέλη-
    σαν να με εξαφανίσουν ηθικά.
    Θέλετε αίμα; Θέλετε κρέας
    στην αρένα; Θα το έχετε.
    Ζητώ συγγνώμη από όσους με
    αγάπησαν και με στήριξαν»

    ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ
    ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΗ..

    ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ..ΚΑΤΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ.. ΑΙΜΑ..ΚΡΕΑΣ..ΜΥΑΛΑ.

    Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ
    ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΜΜΕ-ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ
    ΕΛΠΙΖΩ Η ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ


    "ΘΕΛΕΤΕ ΑΙΜΑ"?
    "ΘΕΛΕΤΕ ΚΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ"?
    "ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ"


    ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ...

    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ..
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ..
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ..


    ΑΞΙΟΣ..

    11:44 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ "ΕΚΛΕΨΑ".
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ?
    ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΟΥ ΣΕ
    ΘΑΝΑΤΟ.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟ?
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ?

    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ



    ΘΕΛΑΤΕ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ
    ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΜΟΥ?
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ.

    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ



    ΑΛΗΤΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΕ
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ Η ΑΥΤΟΤΙΜΩΡΙΑ ΣΟΥ
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΗΣ,ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΑΤΑΣΑ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΗΣ.

    ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΤΑΒΑ-CIA

    11:46 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑΝ
    ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ?

    ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ
    ΚΟΥΤΕΛΙΔΑ?

    11:48 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ
    "ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΘΕΛΕΤΕ
    ΑΙΜΑ,ΚΡΕΑΣ"?
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΛΗΤΕΣ..
    ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ
    ΤΩΝ ΜΜΕ.


    TΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ,ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΑ,
    ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΜΙΝΤΙΑΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.
    ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ.
    Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ
    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ
    ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ.

    11:49 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ "ΣΩΖΟΥΝ" ΤΟΝ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ..ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

    ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ..
    ΤΟ ΝΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΞΕΝΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ
    ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ..ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ,ΝΑ
    ΕΚΒΙΑΖΕΙ..ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ
    ΧΩΡΑ..
    "ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ", ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΤΣΑΛΙΚΙΔΗ
    ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ.

    "ΡΟΖ" ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ
    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ..
    ΕΑΝ ΕΝΕΔΙΔΕ..ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ
    ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ..
    ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ,ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ..ΣΤΟ
    ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.

    11:50 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    MAΛΑΚΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΥΚΩΝΕΙΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ
    ΧΡΗΜΑ,ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ
    ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΟΥ?


    MAΛΑΚΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΥΚΩΝΕΙΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ
    ΧΡΗΜΑ,ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ
    ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΟΥ?

    11:51 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ..

    ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ..

    ΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ"
    ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΥΡΑ..

    ΤΩΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ"..

    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΩΝ
    ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
    ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ
    ΕΜΠΟΡΩΝ ΟΠΛΩΝ,ΚΟΚΑΣ,ΓΥΝΑΙΚΩΝ.
    ΣΕΒ-ΚΑΡΤΕΛ-ΑΤΖΗΔΩΝ
    ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΩΝ
    ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ
    ΤΗΝ ΧΩΡΑ..

    ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ..ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ
    ΤΩΝ ΜΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΩΝ..
    ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ.."ΚΑΘΑΡΣΗΣ"

    11:51 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?
    ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ?

    ΑΡΧΙΖΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ .."ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ"..
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.

    ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ?
    ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ
    ΑΠΟ ΤΗΝ "ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ"?

    ΠΟΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ?

    ΟΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ?
    ΑΙΤΙΑ Η ΑΓΟΡΑ ΡΩΣΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ?

    ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ?
    ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΔΕΗ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ?

    ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ?
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΘΟΥΝ ΤΑ
    ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ..

    ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ
    ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ
    ΛΙΜΑΝΙΩΝ?

    Η MIG TOY ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ?

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ....?


    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΕΑ ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΑΓΩΓΟΣ.
    ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
    ΠΡΕΣΒΕΙΑ.
    ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΣΕΤΕΣ
    ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ.

    ΤΡΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ..


    ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
    ΜΠΟΥΣ-ΝΤΟΠΙΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ-ΝΤΑΒΑΔΩΝ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ-ΣΗΜΙΤΙΚΩΝ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    Ο ΑΓΩΓΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ..

    "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ
    ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΥΛΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. _____________________________________
    Οι μαλακίες ίσως σταματήσουν σε αυτή τη γραμμή, πάντως ο μαλάκας που τις γράφει είναι μόνο ένας...
    _____________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το σημερινό μισό ΠΑΣΟΚ τρέμει τον Τσίπρα και τον Σύριζα. Ο Γιώργος είναι άτομο μειωμένης νοημοσύνης. Κάντε κάτι αδέλφια να βγει ο Βενιζέλος γιατί ο Σύριζα θα μας πάρει φαλλάγγι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΣΙΠΡΑΣ

    Να μας πει ένα πράγμα και μοναδικό.

    Έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 9:56
    Να στο πω εγώ δικέ μου. Ο Τσίπρας είναι πολιτικός μηχανικός με μεταπτυχιακό στην Πολεοδομία. Δουλεύει και βιοπορίζεται συστηματικά στο Γραφείο που διατηρεί ο πολιτικός μηχανικός πατέρας του και ο πολ.μηχανικός αδελφός του. Και τώρα πες μας κι εσύ, που έχουν δουλέψει ο Κωστάκης και ο Γιωργάκης. Ειδικά ο άχρηστος Γιωργάκης, επιμένω γιατί ξέρω πως από το λαπτοπ του γράφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ που ληστέψανε το σύμπαν, να το βουλώνουνε γιατί κι αυτοί μέσω πράσινου ΚΑΣ δίνανε άδεια σε βίλλες εφοπλιστών στου Φιλοπάππου. Μη τα φορτώνετε όλα στη ΝΔ. Είμαι δεξιός αλλά ο Τσίπρας μόλο που δεν συμφωνώ, είναι τίμιο παλληκάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τα μπαλόνια στο τέλος ή ξεφουσκώνουν ή ΣΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΕ.

    Εσείς κ. Τσίπρα τί διαλέγετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Από την πολιτική του "γιού και του ανηψιού" στην πολιτική του "μαγκιά, κλανιά και κώλος φινιστρίνι".

    Φαινόμενο Τσίπρας.

    ._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. εγώ πολύ τον γουστάρω τον Τσίπρα, για τον λόγο του και όχι για τη φάτσα του. Υπομονή Πασόκοι και ΚΚέδες, μη βγάζετε κακίες σαν ζηλιάρες γκόμενες. Θα το πάρετε απόφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. kai emena moy aresei o tsipras
    moy aresoyn ta kokkina papoytsia
    kai to doylema poy mas rixnei
    epishs moy aresei poy einai axios ypallhlos
    kai mia mera 8a ginei kai aytos enas epityxhmenos ragias opos o alabanos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. shmera 8a sth8ei mia wraiotath synenteu3h me ton tsipra. Pantws, den erwtatai apo tous Ellhnes Bloggers, alla apo liga blogs pou "sygkentrwsan" erwthseis kai en synexeia apo autes epilex8hsan kapoies...

    Mallon oi pio volikes, etsi gia na mhn xalasei to profil tou eklektou ths Neas Ta3hs kai tou Ragiadismou. Sthn xwra tou al tsantir, sthn xwra twn scandalwn ta ypomenoume ola.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο,τι και νάναι ο Τσίπρας, καλός, κακός, κούφιος, τενεκές ή ονειροπαρμένος, φαίνεται ότι έχει επωμιστεί μια ιστορική αποστολή. Να ξεριζώσει το πολιτικό κατεστημένο. Μπορεί να το αντικαταστήσει με ένα άλλο, αλλά όλοι όσοι είμαστε "ελεύθερα ηλεκτρόνια" θα το φχαριστηθούμε πολύ. Θα απολαύσουμε τις κλωτσιές που θα φάνε ο ανεκδιήγητος ΓΑΠ και η συμμορία του. Το ζόρι που θα τραβήξουνε η βρυκολακο-Ντόρα και ο βρυκολακο-Κυριάκος. Θα διασκεδάσουμε με την έκφραση βλακώδους απορίας που θα ζωγραφιστεί πάνω στις μούρες των απολιθωμένων κουκουέδων που δε λένε να πάρουνε χαμπάρι ότι το τρένο έφυγε...

    Το μόνο που φοβάμαι είναι ότι το σκουλήκι ο Κατζαφύρερ θα χρησιμοποιήσει την άνοδο των ελαφρο-αριστερών του ΣΥΡΙΖΑ για να τρομοκρατήσει τους αγράμματους μικροαστούς ότι δήθεν έρχονται οι "κόκκινοι".

    Ο Τσίπρας είναι η εκδίκηση των "λοιπών δημoκρατικών δυνάμεων". Σε λίγους μήνες τα "λοιπά" θα είναι τα κόκαλα του ΠΑΣΟΚ που θα ασπρίζουν στην άμμο και γύρω τους θα πηγαινοέρχεται ο ΛΑΟ- παραθρησκευτικός συρφετός.

    Πρώτος θα ξεκουμπιστεί ο Χριστόδουλος. Μετά ο Παπαπανδρέου και οι φασιστομούρηδες πασόκοι. Στον αγύριστο κι ο μητσοτακοδράκουλας. Όξω και ο Καραμανλής, θα βουλιάξει η Ντόρα, και μέχρι να ξαναοργανώσει το στρατό του ο Κυριάκος, το παιχνίδι της οικογενειοκρατίας θα έχει χαθεί. Αμήν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @10.18

    file pol. mixanikoskai malista aytoapasxoloumenos simainei douleia 15 wres ti mera.

    ara

    15 wres douleia + 15 wres sta grafeia toy syriza (klp kommatikes upoxrewseis) = 30 wres

    + 5 wres upnou (koimatai ligo logw fortoy) = 35 wres

    + 1 wra gia duo grigora geumata sto podi

    = 36 wres

    xmmmm...

    de vgainei...

    ektos kai an exei idi proxorisei toso polu i klonopiisi kai exei ftiaksei antigrafo pou kanei tis mises doyleies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 7:46 έγραψες.
    Τσίπρας για να πάθει συγκοπή ο Χριστόδουλας, για να λιποθυμήσει ο ΓΑΠ και για να κατουρηθεί η Ντόρα και να ξυνίσει η μούρη του χοντρούλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο λογιστης Τασος Σιδηροπουλος στην Βεροια ειναι ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ. Ενημερωστε
    φιλους σας στην Βεροια για να μην καταστρεψει και αλλους πελατες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΑΤΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

    Στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας 7 Ιανουαρίου
    θα δώσει συνέντευξη ο Κος Τσίπρας σε bloggers
    μια συνέντευξη που κανονικά θα έπρεπε να είναι ελεύθερη και με ερωτήσεις κρίσιμες και ουσιαστικές και όχι κατευθυνόμενες....

    Κάποιοι όμως έχουν μπερδέψει το ρόλο των Bloggers
    και προσπαθούν να κομματικοποιήσουν και τον χώρο του διαδικτύου συμμετέχοντας ή καλύτερα παίζοντας πολιτικά παιχνίδια...

    μερικές ώρες πριν την συνέντευξη είδαμε δημοσίευση που αναφέρει πως επελέγησαν οι ερωτήσεις που θα γίνουν προς τον κον Τσίπρα...

    πολύ ωραία!!! Συγχαρητήρια!!!

    κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του...μια χαρά θα του πάει...όπως τα κόκκινα παπούτσια...για επικοινωνιακούς λόγους...

    γιατί δεν το λέγατε από την αρχή;
    γιατί δεν λέγατε πως δεν θέλετε άλλους και πως εσείς θα βάλετε μόνο ότι μπορεί να απαντήσει ο κος Τσίπρας...

    αυτό δεν θα είναι συνέντευξη...περισσότερο με σαλιάρισμα θα δείχνει...

    Τα βαλκάνια είναι έτοιμα να εκραγούν αλλά εσείς δεν θέλατε να τον ρωτήσετε κάτι για αυτό...

    Η ενδεχόμενη ανεξαρτητοποίηση του Κοσσόβου θα λειτουργήσει ως ντόμινο για τα Βαλκάνια αλλά εσείς δεν θέλατε να τον ρωτήσετε για αυτό...

    Πριν ένα μήνα ήρθε στην Ελλάδα ο Τούρκος ΥΠ. ΕΞ αφήνοντας για μια ακόμη φορά προκλητικά υπονοούμενα για την Θράκη ....αλλά εσείς δεν θέλατε να τον ρωτήσετε κάτι για αυτό....

    Το καλοκαίρι κάηκε η Ελλάδα και οι Έλληνες bloggers έδειξαν έναν διαφορετικό δρόμο διαμαρτυρίας εκτός πολιτικών κομμάτων αλλά φυσικά εσείς δεν θέλατε να τον ρωτήσετε κάτι για αυτό...

    Στην Κύπρο οι εξελίξεις τρέχουν...καποιοι ετοιμάζονται να επαναφέρουν σχέδιο αντίστοιχο με το σχέδιο ΑΝΑΝ...αλλά εσείς δεν θέλατε να τον ρωτήσετε κάτι για αυτό...

    Το Ελληνικό διαδίκτυο με το θέμα της Αμαλίας ταρακούνησε τον ψηφιακό χάρτη αλλά εσείς δεν θέλατε να τον ρωτήσετε κάτι για αυτό....

    Η Ελλάδα βρίσκετε εν μεσω μια άτυπης διεκδίκησης από τις δύο μεγάλες δυνάμεις εξαιτίας του γεωστρατηγικού της ρόλου ...αλλά εσείς δεν θέλατε να τον ρωτήσετε κάτι για αυτό...

    Το Ιρακ, το αφγανιστάν και όλα τα άλλα μέρη που έβαλαν το χεράκι τους τα Αμερικανάκια καίγονται ακόμη αλλά εσείς δεν θέλατε να τον ρωτήσετε κάτι για αυτό...

    η λαθρομετανάστευση χτυπάει κόκκινο δημιουργώντας χιλιάδες προβλήματα και για εμάς αλλά και για τους ίδιους τους μετανάστες...αλλά δεν θέλατε να τον ρωτήσετε κάτι για αυτό...

    Ο πρωθυπουργός της χώρας θα επισκεφθεί την Τουρκία εν μέσω νέων προκλήσεων των Τούρκων αλλά εσείς δεν θέλατε να τον ρωτήσετε κάτι για αυτό...

    Οι Τούρκοι διεκδικούν ότι κινείται και κάνουν εγκλήματα κατά των Κούρδων αλλά εσείς δεν θέλατε να τον ρωτήσετε κάτι για αυτό....


    ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΡΙΜΑΔΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ;;;;;

    ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΥΣ BLOGGERS

    TI ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ; ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΡΑΜΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ;

    ΚΥΡΙΟΙ ΟΙ BLOGGERS ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΜΕ Η ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ....

    BLOGGERS ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟ...

    ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΩΣ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ...

    ΑΥΤΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ


    ** επειδή το μόνο που βρήκατε να παραθέσετε σαν ερώτηση ήταν το:
    Ποιά είναι η θέση του, για το ρόλο που πρέπει να παίξει η Έλλαδα σε σχέση με τις ΗΠΑ - ΝΑΤΟ και ποιά είναι η θέση του για το Μακεδονικό;

    πρώτον κοιτάξτε μην του ξεφύγει καμμιά λάθος απάντηση και δεν τον εγκρίνουν για αρχηγό οι Αμερικάνοι...
    και δεύτερον το θέμα δεν λέγεται "Μακεδονικό"...λέγεται Σκοπιανό...

    ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ

    Η ΒΑΛΤΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΚΟΦΤΕ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο λογιστης Τασος Σιδηροπουλος στην Βεροια έχει έναν εχθρό μαλάκα που μας έχει πρήξει τα αρχίδια. Βοηθήστε τον Τάσο Σιδηρόπουλο να του σπάσει τα κόκκαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ego ime Albanos. Ke rotisa kirio Tsipras gia to dikeo elefterosi Tsamourias ke mu kopsane erotisi. Fascismo ke logokrisia ego leo. Tsipras den agapai Albanus?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. μια και βρήκα την ευκαιρία θα πω κάτι
    άσχετο αλλά όχι και τελειως
    απευθύνομαι γενικότερα στη κίνηση των bloggers για την βουβή διαμαρτυρία στη βουλή για τα καμμένα .
    και ρωτάω ο άσχετος "πως γίνεται στο καθε παλαβιάρη κουτόχορτο χιλιάδες να μασάν ,εξήγησε το"
    πως γίνεται ; τόσοι χιλιάδες βουβοί άνθρωποι χωρίς φωνή, με πνιγμένη την επαναστατικότητα και την οργή τους απενάντι από το κάθε κράτος να περιμένουν ότι θα συγκινηθούν αυτοί που τα παίρνουν από τις μεγαλοεταιρείες αυτοί που ζούν σε βίλες σε πρώην δάσικες εκτάσεις ο,τι θα νοιαστούν για το πενθος τόσου κόσμου ;
    Bέβαια , από την άλλη γουστάρουν τρελά οι εξουσιαστές παντός τύπου και καιρού (πολιτικοί,εργολάβοι αλλά κυρίως τραπεζες,κλπ) που πλήθη κόσμου διατηρούν μια τέτοια στάση , της απαθειας και της ήττας.
    Aντίθετα ενα εξαγριωμένο πλήθος που βλέπει να μην γίνονται πράσινα τα καμένα, η μνημη των νεκρών; δεν τους νοιάζει καθόλου, (εξάλου , ηρθαν τα Zωνιανά και έφυγαν ,δεν είναι hot news ούτε και αυτά πια)η ζωη των ζωντανών γύρω από τα καμμένα ,ποια ζωη;αρχιζει και φεύγει κοσμος,οι εργολαβοι ανενόχλητοι θα στήσουν λεωφόρους,ξενοδοχεία ,αγροτουριστικά θέρετρα για φραγκάτους αλλά και σε αυτούς που θα ήθελαν χλίδα και την ψάχνουν για να κονομησουν και αυτοί
    και τελος η οποιαδήποτε κυβέρνηση θα τα τσεπώσει πάλι για τα μεγαλα έργα και την αναπτυξη.
    Aλλά οπως ελεγα και πιο πάνω,θα τους τρόμαζε πολύ ενα πλήθος χιλιάδων ανθρώπων που δεν είναι σε κανένα κώμα ή κόμμα , αν μαχόταν δυναμικά εναντια στης φύσης τη λεηλασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΡΕ ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΤΕΝ ΤΕΝ ΤΗΣ ΡΟΖ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΤΡΕΛΛΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ..

    ΟΥΣΤ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ Ο ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 'ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΤΣΕΣ' ΑΙΝΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΣ ΑΛΙΤΗΡΙΟΣ ΚΑΤΗΝΤΗΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Προτείνω οι Ενώσεις Καταναλωτών να κάνουν μια οργανωμένη αποχή από οποιαδήποτε σχέση, υποστήριξη κλπ στο Συνασπισμό, μέχρις ότου ο ωραίος Πρόεδρος του Αλέξης Τσίπρας ευαρεστηθεί να μας διευκρινίσει τις απόψεις του:
    - Για την Ευρώπη,
    - Για το Ευρωπαϊκό Δίκαιο, τα κοινωνικά δικαιώματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχουν κατοχυρωθεί με κοινοτικές οδηγίες (π.χ. 2000/78/ΕΚ για την απαγόρευση διακρίσεων με βάση την ηλικία, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την υγεία, τις πεποιθήσεις, τη φυλετική καταγωγή) και με σχετικές αποφάσεις υπέρ των πολιτών στο Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων.
    - Αν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ποτέ καταθέσει ερώτηση, επερώτηση, αναφορά στη Βουλή για παραβίαση δικαιωμάτων του πολίτη που κατοχυρώνονται με κοινοτικές οδηγίες (π.χ. 2000/78/ΕΚ);
    - Αν αληθεύει το γεγονός ότι κάποιος υπάλληλος ικέτευε τους βουλευτές του Συνασπισμού για την εφαρμογή της παραπάνω κοινοτικής οδηγίας και την αποφυγή πρόωρης συνταξιοδότησής του στο 60ο έτος της ηλικίας του, το 2ο εξάμηνο του 2006 και ο Συνασπισμός εκώφευσε στην κυριολεξία στο αίτημά του για αναφορά στη Βουλή και άφησε την κυβέρνηση ανενόχλητη να τελέσει αυτό το ανοσιούργημα και να εκκρεμεί η υπόθεση ενώπιον της Δικαιοσύνης; (ευτυχώς βέβαια που υπήρξαν 2 έντιμοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που κατέθεσαν τέτοιες αναφορές στη Βουλή, έστω και κατόπιν εορτής).
    - Μήπως ο κ. Τσίπρας, που έχει χαλυβδωθεί από την εμπειρία του σε μαθητικές καταλήψεις σχολείων, πιστεύει ότι πρέπει να παραιτηθούμε από όποιο κοινοτικό δικαίωμα έχουμε αποκτήσει και να καταφεύγουμε μόνο σε καταλήψεις σχολείων, απεργίας πείνας, καταλήψεις εργοστασίων κλπ, και όχι σε θεμελιωμένα δικαιώματα και δικαστικά προηγούμενα του ευρωπαϊκού διαστηρίου.
    - Κάντε τον κ. Τσίπρα να μιλήσει. Κάντε αποχή, και ίσως αποκαλύψει ενδιαφέρονται στοιχεία για τις απόψεις του ως προς τα κεκτημένα κοινωνικά δικαιώματα της ευρωπαϊκής ένωσης. Αλλοιώς θα βλέπουν το πρόσωπό του και θα λένε “Να ένας άξιος πολιτικός!” Δεν εξετάζουμε τίποτα άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση