GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αναβολή στο ΠΑΣΟΚ...

.. Αλλη μια πληροφορία του Press-gr επιβεβαιώνεται. Με καθυστέρηση ημερών, σήμερα οι εφημερίδες όλες γράφουν ότι αναβάλλεται το συνέδριο τ...

..
Αλλη μια πληροφορία του Press-gr επιβεβαιώνεται. Με καθυστέρηση ημερών, σήμερα οι εφημερίδες όλες γράφουν ότι αναβάλλεται το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ για "τεχνικούς" λόγους. Από την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου, γράφαμε αποκλειστικά ότι "Ο Γ. Παπανδρέου αποφάσισε την αναβολή του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ που ήταν να γίνει μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου. Για ένα περίπου μήνα θα πεί, αλλά τελικά θα πάει ακόμα πιο πίσω. Ως δικαιολογία, θα προβληθούν θέματα τεχνικής προετοιμασίας. Στην ουσία όμως δεν του "βγαίνει" πολιτικά με την χάλια κατάσταση που υπάρχει (πάλι) στο ΠΑΣΟΚ".

92 σχόλια

  1. Η ΠΕΤΡΑΛΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΤΑΣΕΙ


    ΣΤΑ ΒΑΡΕΑ-ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε λήθαργο...Μην κάνετε φασαρία και τους ξυπνήσετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 6.11 όχι γιατί τους αρέσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητοί μου φίλοι

    Ακόμη και οι οπαδοί της ΝΔ δεν μπορεί παρά να έχουν ερωτηματικά για τις πολιτικές πτυχές της υπόθεσης «Ζαχόπουλου» και να αναμένουν απαντήσεις, όχι μόνο από τη Δικαιοσύνη αλλά κυρίως από την κυβέρνηση.

    Αυτή πρέπει να απαντήσει στο ερώτημα, ποιοι είναι οι λόγοι για τους οποίους επέβαλαν (γιατί προδήλως του το επέβαλαν) σε ένα γενικό γραμματέα υπουργείου, με καθήκοντα υπερυπουργού, τα οποία του είχαν εκχωρηθεί με πρωθυπουργική εύνοια, να παραιτηθεί;

    Ποιοι είναι οι λόγοι της παραίτησης;

    Είναι περίεργο όταν ανώτατο κυβερνητικό στέλεχος παραιτείται αιφνιδίως από την πανίσχυρη θέση του και μετά από δύο μέρες... σαλτάρει από τον τέταρτο όροφο και κανείς από την κυβέρνηση (πρωθυπουργός, υπουργός ή έστω κυβερνητικός εκπρόσωπος) δεν βγαίνει να πει δύο κουβέντες, από αυτές τις τετριμμένες τουλάχιστον που χρησιμοποιούνται για τους τερματίσαντες «ευδοκίμως» την υπηρεσία τους;

    Εκτός και αν η «υπηρεσία» του παρ’ ολίγον αυτόχειρος δεν ήταν «ευδόκιμη»;

    Τότε όμως δεν θα έπρεπε να έχουν γίνει όλες οι δημόσιες ανακοινώσεις για τις έρευνες που διατάχθηκαν (;) στα πλαίσια της διαφανούς και χρηστής διοίκησης για την οποία επαίρονται οι κυβερνώντες;

    Τέτοιες ανακοινώσεις όμως δεν έγιναν και το μόνο το οποίο αμήχανα ψελλίζετε είναι ότι, η δικαιοσύνη θα απαντήσει. Οι απαντήσεις όμως για τη «ροζ» πλευρά προς την οποία σπρώχνεται η υπόθεση, μπορεί να αποτελούν άλλοθι για την κυβέρνηση αλλά οι πολίτες ενδιαφέρονται για τη... «γαλάζια» πλευρά κυρίως, δηλαδή για τη διαχείριση του δημόσιου χρήματος το οποίο απλόχερα και χωρίς αναφορά διαχειρίστηκε ο τέως πανίσχυρος γενικός γραμματέας στο Υπ. Πο. όντας εξέχον μέλος της παρέας του Μπουλη και της Τασίας.

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..
    Αφού σας έδειξα πόσο σας φροντίζω δίνοντάς σας μερικές συμβουλές για την τέχνη μου,συνεχίζω.....
    στοματικος ερωτας : το απλο γλυψιμο με ενα χερι βοηθεια λιγη γλωσσα λιγο σαλιο λιγη ωρα πολυ απλα πραγματα το αρχικο σταδιο μιας σχεσης λεγεται αλλιως και πεοθυλασμος.
    τσιμπουκι : λιγο παραπανω γλυψιμο λιγο παραπανω απο ολα το επομενο σταδιο σε μια σχεση λεγεται και χαρμανιασμα η τωρα μαθαινω.
    πιπα : πολυ γλυψιμο και τα δυο χερια λιγο δαγκωμα πολυ ωρα παιχνιδι με το κεφαλι γλυψιμο τα @ρχιδι@ γλυψιμο κατω απο τα @ρχιδι@ λεγεται αλλιως και βαλτον ολο μεσα
    θανατος της πουτσ@ς : τα παντα τρελο γλυψιμο ρουφηγμα δαγκωμα κατακοκκινο κεφαλι χτυπημα στα χειλη και οτι αλλο μπορειτε να φανταστειτε λεγεται και ο θανατος ερχεται απο τα βαθεια, πολυ σκληρος να για να λιωσει και οτι αλλο θελετε εσεις

    πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τό συνέδρειο πλέον γιατί ακριβώς γίνεται;Μήπως θά προσευχηθούν στο νεογέννητο Χριστό να τους συνχωρίσει για ότι ψήφισαν το Νοέβρη πριν προλάβει να τους καταλάβει πόσο ΛΑΚΑΜΑΔΕΣ είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητοι και εξαιρετικοι φίλοι μου.....

    Εγώ, αγαπημένοι μου φίλοι, έγινα πούστης διότι μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα (και η πράξη, να μην παρεξηγούμαστε). Δεν εγεννήθην έτσι. Δεν κακοποιήθηκα στα παιδικά ούτε στα εφηβικά μου χρόνια. Δεν διετέλεσα altar boy. Δεν με έντυνε κοριτσάκι η μαμά μου όταν ήμουν βρέφος. Δεν επιθυμούσε κόρη η μαμά μου πριν γεννηθώ. Δεν διαθέτω υπερπροστατευτική μαμά, ούτε ο πατέρας μου ήταν αγροίκος, ούτε έχω άλυτο οιδιπόδειο, ούτε σεξουαλικά τραύματα.

    Πειραματίστηκα στα πρώιμα εφηβικά χρόνια μου με κορίτσια και αγόρια και διάλεξα τα αγόρια επειδή μπορούσα να κάνω πολύ περισότερα, πολύ ευκολότερα μαζί τους και επειδή πάντα ήθελα να είμαι διαφορετικός, από μικρός είχα αυτή τη λόξα. Χαίρομαι ιδιαίτερα που έκανα αυτή την επιλογή γιατί αυτή η επιλογή με έκανε ευτυχισμένο.

    Δεν έχω καμιά αφελή πεποίθηση ότι όλοι οι πούστηδες ξύπνησαν ένα πρωί και είπαν, όπως εγώ, “θα γίνω πούστης.” Ξέρω πολύ καλά ότι όλα παίζουν και παίζονται. Οι δύο υπέροχοι γάτοι της φίλης μου της Α. που έζησαν όλη τους τη ζωή ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι, που κοιμούνταν πάντοτε αγκαλιά, δεν βαυκαλίζομαι ότι επέλεξαν να είναι πούστηδες. Μάλλον γεννήθηκαν έτσι. Και είμαι σίγουρος ότι και πολλοί άνθρωποι γεννήθηκαν πούστηδες. Εξάλλου, υπάρχει και η θεωρία της γενετικής προδιάθεσης. Προφανώς, είναι ευτυχέστεροι από εμένα όσοι γεννήθηκαν έτσι, διότι δεν χρειάστηκε να τραβήξουν τον ανήφορο των πειραματισμών και των αμφιβολιών: το πεπρωμένο τους ώθησε ευθύς εξαρχής στα καλύτερα!

    Τελικά δεν έχει καμιά σημασία πώς και γιατί έγινε κανείς πούστης, όπως δεν έχει καμιά σημασία πώς και γιατί έγινε κανείς ετερό. Αυτό που έχει πολύ μεγάλη σημασία είναι πως αν ένας δεκαοχτάχρονος νέος πούστης έχει την ατυχία να βλέπει τηλεόραση, να διαβάζει περιοδικά, να διαβάζει εφημερίδες, να συναναστρέφεται τον αξιολύπητο μέσο όρο των συνανθρώπων του, ή ακόμη και να υποκύπτει στον πειρασμό του θρησκευτικού εκμαυλισμού, θα τον αναγκάσουν να αισθανθεί άσχημα για τον εαυτό του. Θα τον αναγκάσουν να αισθανθεί λιγότερος, χειρότερος ή εγκληματικότερος από τους ετερό. Θα τον αναγκάσουν να αμφιβάλλει και ο ίδιος αν είναι σωστό, ηθικό, νόμιμο, ή αποδεκτό το γεγονός ότι του αρέσει να συνουσιάζεται, να ερωτεύεται, να αγαπά άλλους άντρες.

    Ο δεκαοχτάχρονος ετερό έχει πολύ λιγότερα προβλήματα. Ίσως για αυτό γίνεται κατά κανόνα πιο κακόγουστος, πιο χαζός, πιο αμόρφωτος. Δεν χρειάζεται να προσπαθήσει για να γίνει αποδεκτός. Δεν χρειάζεται να αποδείξει πολλά, ούτε στον εαυτό του, ούτε στους άλλους.

    Αλλά είναι τόσες οι χαρές της πουστιάς που αντισταθμίζουν με το παραπάνω τα προβλήματα αποδοχής από τους μικρόμυαλους, τους μικρόψωλους και τις κατίνες. Αρκεί να έχει κανείς τα μάτια ανοιχτά, την αγκαλιά ανοιχτή και τη σάρκα πρόθυμη.

    Παντα με εκτιμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι ρόμπες της παραπληροφόρησης επιδίδονται σε έναν αγώνα απεριόριστης διαστρέβλωσης για να μας πείσουν ότι ο Ζαχόπουλος ήταν υπερυπουργός και μάλλον υπερπρωθυπουργός της Ελλάδας. Όλες οι κρυφές εξουσίες της χώρας περνούσαν από το ραδιούργο Αδάμ γκόμενο της Εύης.
    Είχε τεράστια ισχύ, απόλυτη παντοδυναμία και παντός είδους υπερεξουσίες. Ήταν καραδεσπότης του ελληνικού πολιτισμού και εκπροσωπούσε όλο το αρχαίο κακό, διαχειριζόμενος εν λευκώ τα δις της Ευρώπης.
    Αλλά….υπάρχει ένα τεράστιο αλλά:
    1ον Δε μπορούσε να διορίσει τη γκόμενα στο δημόσιο, ενώ είχε διορίσει δεκάδες χιλιάδες γαλάζια παιδιά και
    2ον Δεν είχε 200 χιλιάρικα να της δώσει, να βγάλει το σκασμό, ενώ είχε ξεφύγει τελείως στις μίζες και στο φαγοπότι του δημόσιου χρήματος!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. hey 6:09 μμ

    Ayto einai kai to pio shmantiko...BRAVO...oxi na exome ton kathe moustakalh na phdaei ta koritsia mas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το «τεχνικό ζήτημα» , όπως ήδη σας έχω ενημερώσει, λέγεται
    "πολιτικές εξελίξεις με αφορμή την υπόθεση Ζαχόπουλου".

    Τις προηγούμενες μέρες ισχυρίστηκα ότι οι Ενωμένοι Νταβάδες στηρίζουν τον ετοιμόρροπο Καραμανλή, καθώς δεν έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για την διαδοχή του, υπό τον έλεγχο τους.

    Σήμερα θα σας βεβαιώσω ότι ούτε ο Γιώργος επιθυμεί επιτάχυνση των εξελίξεων και εκλογές τον Μάρτη - που όπως όλα δείχνουν αποφάσισε τα Χριστούγεννα ο Καραμανλής.

    Ο Γιώργος δυστυχώς εύκολα χειραγωγήθηκε από τον Λαμπράκη και περιορίζεται στο σκάνδαλο των αποχαρακτηρισμών.
    Ξέρει ότι είναι μεν εύκολα αποδεικτέο, αλλά θα πάρει πολύ καιρό η διερεύνηση του, πέραν του ότι δεν είναι κρίσιμο για την πολιτεία Καραμανλή.

    Η αγωνία του Λαμπράκη και η επιμονή του στη συγκεκριμένη πτυχή του σκανδάλου και μόνο σχετίζεται με ένα κονδύλι 700.000 ευρώ από το Γ’ κοινοτικό που με αμφιλεγόμενες διαδικασίας ενθυλάκωσε με υπογραφή Ζαχόπουλου και ως αντιπαροχή από τον Καραμανλή.

    Φίλοι, προπαγανδιστές, τώρα πλέον θα σας αποδείξω με στοιχεία πόσο πολύ διαπλεκόμενος είναι
    ο Καραμανλής με τους Νταβάδες που κάποτε λοιδορούσε!
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητοί και εξαιρετικοί μου φίλοι..

    Εχω και κάποιες θεωρίες περί της πίπας, αλλά αυτο θέλω να το κάνω ολόκληρο ποστ και να ανοίξω μια δημόσια κουβέντα μαζί σας, που λένε και στις εφημερίδες, λες και ο,τι γράφουνε είναι ιδιωτικό.
    Το πόσο μισώ τα κλισέ, δεν περιγράφεται.
    Περί πίπας λοιπόν.... διάβασα το ποστ της woman in the city και πολύ ζήλεψα το θάρρος της και πώς τα’λεει ψύχραιμα και πολύ γυναικεία.
    Θέλω να το δοκιμάσω.... καλέ να γράψω περί πίπας.
    Τί;
    Θέλετε να σας πω την γνώμη μου για μας τους PASOKUS;

    Μπαααααααα... προτιμώ τα περί πίπας... που είναι και καβλιάρικο θέμα.

    Για να σας δώσω ενα hint...

    Kατ’ αρχήν θα μιλήσουμε για την πίπα από άνδρα προς άνδρα,
    Λοιπόν υπάρχουν άνδρες, που λατρεύουν να κάνουν πίπες και άλλοι που είναι υποχρεωμένοι....

    Μα τί λέωωωω Θεέ μου, Θεέ μου, χωρίς αυτόν ποτέ μου... ποτέ μου...

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΙΌΡΘΩΣΗ ΣΤΟ 6.38

    πρόκειται για 7.000.000 ΚΑΙ ΌΧΙ ΓΙΑ 700.000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. KΑΛΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΛΕΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚ..Σ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΓΑΜΕ-ΦΑΓΑΜΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΙΝΕΣ;
    ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΝΑΙ Η ΟΧΙ;
    AN OXI KOΦTETO ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΑΤΕ 'ΚΑΦΕΝΕΙΟ'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θα είμαι όπως πάντα ειλικρινής...

    Φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, αν εστιάσετε απλώς και μόνο στο αρχαιολογικό συμβούλιο και δεν απαιτήσετε διερεύνηση πέραν αυτού και επί των τοποθετήσεων των προσόδων από το Γ΄ Κοινοτικό, όπου φαίνεται η συμπαιγνία Σημίτη-Καραμανλή υπέρ του Λαμπράκη, με απολύτως αδιαφανείς και αυθαίρετες διαδικασίες, θα σας "καταγγείλω", επίσης.
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Αλήθεια, ΓΙΑΤΙ και με ΤΙ μας ψεκάζουν από ψηλά;
    http://ithilien.pblogs.gr/2007/03/chemtrails-sthn-ellada.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Kουράστηκε το παιντί, ας πάει στο διάολο το συνέδριο, είναι και περιττό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ευτυχώς που υπάρχει ο Σύριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ..πάντως οι μεταρρυθμίσεις θα προχωρήσουν κανονικά.
    Τίποτα δεν σταματάει το τραίνο της νέας διακυβέρνησης.

    Ηδη το χρηματιστήριο καλπάζει παρά τους τριγμούς από τις υποθέσεις Ζαχόπουλου, Μαγγίνα, Παιδεραστή του Ιλίου, Λαδωμένων γαλάζιων εφοριακών. Εφθασε τις 51320 μονάδες και το ψωμί-ψωμάκι τα 85 λεπτά.

    Η ανάπτυξη του τόπου επιταχύνεται. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η άνοδος του τζίρου των καταστημάτων στις φετεινές εορτές. Σημείωσε αύξηση 369% από πέρισυ.

    Το ΕΥΡΩ ανατιμάται έναντι του δολαρίου λόγω των υψηλών επιδόσεων της ελληνικής οικονομίας. Ξένοι επενδυτές συνωστίζονται στους διαδρόμους του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας, εκλιπαρώντας να τύχη αποδοχής η επένδυσή τους. Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ για παράδειγμα έχει πρόταση απο 446 ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. O Φιωργάκης αναβάλλει το συνέδριο γιατί στις αρχές Φεβρουαρίου γίνεται το Συνέδριο του ΣΥΝ, το οποίο θα είναι σημαντικό γεγονός και θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης λόγω της διαφαινόμενης εκλογής Τσίπρα. Οπότε επικοινωνιακά θα την έχει πατήσει το ΠΑΣΟΚ, το οποίο, είναι ούτως ή άλλως πανικόβλητο βλέποντας σε τελευταία κρυφή δημοσκόπηση το ΣΥΡΙΖΑ να έχει σκαρφαλώσει στο 8,5% απορροφώντας πολύ κόσμο από το ΠΑΣΟΚ. Για τον ίδιο λόγο πανικόβλητο είναι και το Μητσοτακέικο, που εκτιμά ότι η άνοδος Τσίπρα αλλάζει τα δεδομένα και πετάει έξω από την επετηρίδα τους 55άρηδες (Ντόρα). Το σύστημα γενικώς τελευταία δεν αισθάνεται και πάρα πολύ καλά μετά την υπόθεση Ζαχόπουλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σιγά μην κάνει Συνέδριο ο Γιωργάκης... Ολοι μαζί θέλουν πρόεδρο του ΣΥΝ τον Κουβέλη, εκτιμώντας ότι θα συγκρατήσει τον ΣΥΝ στο 5%. ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ, ΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ.. ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΚΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ 35ΑΡΗ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Apo ton SYN poy snomparan tha ti vroune oi ekmetaleftes tou laou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο ΓΑΠ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ. ΘΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΑΡΚΕΤΑ, ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΠΡΟΣΔΟΚΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ, ΙΣΩΣ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΩΣΕΙ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ (ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ) ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 9% ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΧΑΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εννοείται, δεν φταίει ο Κουβέλης που τον θέλοει ο δικομματισμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. META TO SYNEDRIO TOY SYN, THA EXOYME RIZIKES POLITIKES EXELIXEIS, THA TO DEITE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο Γιωργάκης κάθεται και περιμένει μήπως και οι εξελίξεις της τελευταίας εβδομάδας, ανακόψουν την πτωτική του πορεία. Αλλά δεν σώζεται με τίποτα. Ολα αυτά κάποια στιγμή, όταν ολοκληρωθεί η κλιμάκωσή τους (που θα είναι θεαματική) θα σταματήσουν και θα ξαναφανεί η ένδεια του ΠΑΣΟΚ. Το τοπίο στην κεντροαριστερά θα αλλάξει πολύ πιο θεαματικά από όσο σήμερα φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ
    ο χώρος της ριζοσπαστικής και ανανεωτικής αριστεράς έμεινε καθηλωμένος εξαιτίας πολλών ιστορικών γεγονότων, αλλά και επειδή οι προηγούμενες ηγεσίες προσπάθησαν να κρατήσουν δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη:

    Δεν γίνεται να πορευθεί κοινωνικά ο χώρος αυτός και να αναπτυχθεί πολιτικά, όπως του αξίζει, δίχως σύγκρουση με τους Νταβάδες.

    Δεν αρκεί η αποστροφή στις πρακτικές και τον πολιτισμό τους, απαιτείται καλλιέργεια πνεύματος μετωπικής σύγκρουσης με το καθεστώς που συντηρούν και από το οποίο συντηρούνται.

    Θα ήθελα να προσέξετε ιδιαίτερα αυτή τη παρατήρηση, καθώς ο χώρος αυτός αγαπά το θέατρο, αλλά απεχθάνεται, μάλλον, τους θεατρινισμούς και την υποκρισία!
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Αλήθεια, ΓΙΑΤΙ και με ΤΙ μας ψεκάζουν από ψηλά;
    http://www.nemesi.gr/?p=388

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  28. free Benny now!


    Να γίνει το συνέδριο να πάρει τις αοφάσεις του ο παχουλούλης Βενιζέλος, δεν έχει τίποτα κοινό με αυτό το κόμμα πλέον. Στις επόμενες εκλογές με το ζόρι θα πατήσει ο Γιώργος το 30%, άρα ξεκινάει ο Μπένυ από τώρα δικό του κόμμα! Ένα 15% από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για αρχή δεν θάναι άσχημα...


    free Benny now!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το 2008 θα είναι χρονιά μεγάλων ανακατατάξεων. Ο κόσμος έδειξε ότι το πάει το γράμμα των αλλαγών. Κουράστηκε, βαρέθηκε. Τα δύο κόμματα θα μείνουν με ένα συνολικό 65%, που είναι και η ιστορική πελατεία τους. Οι υπόλοιποι πολίτες θα στραφούν στο νέο που έρχεται, από εκεί που δεν το περίμενε κανείς. Τον ΣΥΝ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ε Ε Ερχεται!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Όταν το γραφείο ενός Πρωθυπουργού παραλαμβάνει υλικό υποκλοπής και δεν ενεργοποιεί αμέσως την δικαιοσύνη, αλλά αντίθετα κρύβει από αυτήν το πρόσωπο που τους το παρέδωσε και το χρόνο παραλαβής του, διαπράττει αδίκημα που ενοχοποιεί αμέσως τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

    Το θέμα δεν είναι πλέον μόνο νομικό, αλλά και πολιτικό.
    Περιμένω να ζητηθεί αρμοδίως από την Βουλή να κληθεί ο Κ. Καραμανλής να καταθέσει τις λεπτομέρειας στη Βουλή μία και αρνήθηκε να συνδράμει σχετικά το γραφείο του.

    Σε άλλη περίπτωση στη συνείδηση του πολίτη ο Πρωθυπουργός θα παραμείνει σοβαρά έκθετος.
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ραγίζει το γυαλί.
    Το άλλο είναι ήδη σπασμένο

    Μήπως όντως πάμε για σοβαρές αναδιαρθρώσεις του πολιτικού σκηνικού μέσα στο επόμενο 6μηνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ε Ε Ερχεται!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Γιωργάκη! πόσο θα αντέξεις;
    Ερχεται ο Αλέξης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ο ΠΡΑΙ ΜΙΝΙΣΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ.
    Ο ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΗΡΟΣ
    ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΗΓΕΣΙΑΣ

    Η ΦΕΡΕΛΠΙΣ ΝΤΟΡΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΑΛ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΓΙΑ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ. ΨΑΞΤΕ ΤΟ

    ΚΕΝΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ

    ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΝΟ; ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ;

    ΤΟ ΚΕΝΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ

    ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ

    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τα παιδιά του πανταγιά
    έχει η Ντόρα αγκαλιά

    και τσιμπάνε τις δουλειές
    με τις φίλες τις καλές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Free Benny or Free bgainei;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. babis
    6:23
    Το παιντί κοιμάται .
    Μην το ξυπνάτε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ..πάντως οι μεταρρυθμίσεις θα προχωρήσουν κανονικά.
    Τίποτα δεν σταματάει το τραίνο της νέας διακυβέρνησης.

    Ηδη το χρηματιστήριο καλπάζει παρά τους τριγμούς από τις υποθέσεις Ζαχόπουλου, Μαγγίνα, Παιδεραστή του Ιλίου, Λαδωμένων γαλάζιων εφοριακών. Εφθασε τις 51320 μονάδες και το ψωμί-ψωμάκι τα 85 λεπτά.

    Η ανάπτυξη του τόπου επιταχύνεται. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η άνοδος του τζίρου των καταστημάτων στις φετεινές εορτές. Σημείωσε αύξηση 369% από πέρισυ.

    Το ΕΥΡΩ ανατιμάται έναντι του δολαρίου λόγω των υψηλών επιδόσεων της ελληνικής οικονομίας. Ξένοι επενδυτές συνωστίζονται στους διαδρόμους του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας, εκλιπαρώντας να τύχη αποδοχής η επένδυσή τους. Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ για παράδειγμα έχει πρόταση απο 446 ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ, αριθμός ρεκόρ όλων των εποχών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. SYMPERASMA APO THN AYTOKTONIA ZAXOPOULOU


    O ROUSOPOULOS EINAI EPIKINDYNOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ "ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΣΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ""

    Φίλε συγχαρητήρια για το θέμα που θίγεις. Μήπως μπορούμε ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ??

    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΟ-ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ???

    ΑΜ' ΕΠΟΣ, ΑΜ' ΕΡΓΟΝ !!!

    υ.γ. εγώ για παράδειγμα θα διάλεγα BP-SHEL στα καύσιμα, ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ -LIDL στα τρόφιμα (λόγω δουλέματος που μα κάνουν με τα σαπίδια τους και με τις διαφορές τιμών από τα καταστήματά τους στο εξωτερικό), ΦΑΓΕ -ΔΕΛΤΑ (για γάλατα -γιαούρτια), κ.λπ.

    ΑΜ' ΕΠΟΣ, ΑΜ' ΕΡΓΟΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Γαμω το μπουρδελο της Νου Δου


    Οσους την στυριζουν


    Και την ΨΗΦΙΖΟΥΝ


    Με αγαπη ο ΣΚΑΤΟΣΠΡΟΚΤΗΣ της ΔΕΞΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Γαμω το μπουρδελο της Νου Δου


    Οσους την στυριζουν


    Και την ΨΗΦΙΖΟΥΝ


    Με αγαπη ο ΣΚΑΤΟΣΠΡΟΚΤΗΣ της ΔΕΞΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Γαμω το μπουρδελο της Νου Δου


    Οσους την στυριζουν


    Και την ΨΗΦΙΖΟΥΝ


    Με αγαπη ο ΣΚΑΤΟΣΠΡΟΚΤΗΣ της ΔΕΞΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Γαμω το μπουρδελο της Νου Δου


    Οσους την στυριζουν


    Και την ΨΗΦΙΖΟΥΝ


    Με αγαπη ο ΣΚΑΤΟΣΠΡΟΚΤΗΣ της ΔΕΞΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Γαμω το μπουρδελο της Νου Δου


    Οσους την στυριζουν


    Και την ΨΗΦΙΖΟΥΝ


    Με αγαπη ο ΣΚΑΤΟΣΠΡΟΚΤΗΣ της ΔΕΞΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ "ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΣΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ""

    Φίλε συγχαρητήρια για το θέμα που θίγεις. Μήπως μπορούμε ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ??

    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΟ-ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ???

    ΑΜ' ΕΠΟΣ, ΑΜ' ΕΡΓΟΝ !!!

    υ.γ. εγώ για παράδειγμα θα διάλεγα BP-SHEL στα καύσιμα, ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ -LIDL στα τρόφιμα (λόγω δουλέματος που μα κάνουν με τα σαπίδια τους και με τις διαφορές τιμών από τα καταστήματά τους στο εξωτερικό), ΦΑΓΕ -ΔΕΛΤΑ (για γάλατα -γιαούρτια), κ.λπ.

    ΑΜ' ΕΠΟΣ, ΑΜ' ΕΡΓΟΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ???

    ΚΑΒΛΙ ή ΚΑΫΛΙ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Μήπως ξέρετε που κάνει διακοπές ο Βενιζέλος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΠΑΡΕ ΚΙ' ΑΛΛΟ
    =================
    ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΡΟΖ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ
    ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ?
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΑΤΑΝΕ?
    ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ?
    ΕΧΟΥΝ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΣΣΕΤΕΣ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ
    ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΟΥ?


    ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

    1. Γ.Γ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ DVD ΕΡΩΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ.
    2. ΤΟ DVD ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.
    3. Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΥ Γ.Γ
    4. Ο Γ.Γ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ.
    5. ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ DVD ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΔΙΕΡΕΥΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.

    ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

    1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.
    2. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.
    3. Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΕΥΘΙΚΤΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ
    ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ

    ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ , ΤΩΝ ΜΜΕ ,
    ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ.

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΕΙ, ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.


    ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΚΑΣΕΤΑ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΔΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΦΑΝΕΡΟ ΠΟΙΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ .ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΓΙΑΤΙ Ο ΛΙΑΠΗΣ AΔΕΙΑΣΕ ΤΟΝ
    ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ?
    ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΕ?
    Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ?
    ΛΟΓΙΚΟ..
    ΤΑ ΔΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ
    ΣΤΟΝ ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΗ..
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ.
    Ο ΛΙΑΠΗΣ ΓΝΩΣΤΗ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ ΤΟΥ
    ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΚΗΡΥΞΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ
    ΣΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ.


    ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΟΝ "ΜΑΛΑΚΑ" ΝΑ
    ΦΟΥΝΤΑΡΕΙ..
    ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑ
    ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ
    ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ
    ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ.


    Η ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΜΑΦΙΑ ΗΘΕΛΕ ΕΝΑΝ
    ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ.
    ΕΙΧΑΝ ΔΥΟ ΛΥΣΕΙΣ.
    ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΓΙΔΕΥΣΟΥΝ ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ
    ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..
    Η ΕΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ..ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ.
    Ο ΛΙΑΠΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ
    ΛΑΜΠΡΑΚΗ?
    ΑΥΤΟΣ ΕΠΕΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΤΟΝ
    ΔΙΩΞΕΙ?

    ΓΙΑΤΙ Ο ΛΙΑΠΗΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ..
    ΜΕΓΚΑ-ΛΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ..
    ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ?
    ΠΟΛΛΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕ Ο ΛΙΑΠΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ.
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ
    ΛΑΜΠΡΑΚΗ?

    ΧΙΧΙΧΙ
    ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΔΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ..
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΝΑΜΕ ΝΑ ΤΑ
    ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΕΝΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΣ..
    ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ "ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ"..

    ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ


    ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ
    ΕΜΠΟΔΙΖΕ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΑΣ..
    ΤΑΤΟΥΛΗ
    ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ
    ΛΙΑΠΗ
    ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ..
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ..
    ΑΛΛΑ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΥΣ
    ΕΜΠΟΔΙΖΕ..

    ΨΟΦΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙ..

    ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ


    ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ..
    ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ
    ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ..
    ΟΠΩΣ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ
    ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ...

    ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΝΕΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ.
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΥΠΕΚΛΕΨΕ ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ..
    ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΕΙ..
    ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΟΥΛΑ.
    Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ,
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ,
    ΤΟΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. να ερευνηθει και η εποχη βενιζελου
    στο υπουργειο πολιτισμου.
    μεγαλη λεηλασια
    σημεια και τερατα

    γιωργος παπανδρεου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΜΕΓΚΑ-λη ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΓΑΠ.
    ΜΕ ΤΟΥΣ "ΡΟΖ" ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ
    ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ.
    ΘΥΜΑΣΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ
    ΕΣΕΝΑ..
    ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΝΕΔΩΣΕΣ ΣΤΟΝ
    ΕΚΒΙΑΣΜΟ..
    ΚΡΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΓΑΠ. ΩΡΙΜΑΣΕ..
    ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ..ΤΑ
    ΑΦΕΝΤΙΚΑ ..ΤΟΥ.
    ΝΕΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
    ΜΕΓΚΑ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..
    "ΡΟΖ" "ΣΚΛΗΡΟΠΟΡΝΟ" "ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ"
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ.

    Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΓΑΠ. ΓΙΑ
    ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ
    ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ..
    ΤΩΡΑ "ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΘΕΜΟΣ , ΤΡΕΜΗ, ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΗΣ
    ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟ ΄΄ΒΡΩΜΙΚΟ ΄89΄΄,
    ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΓΕΛΑ Η ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗΣ ? ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗΣ ?

    ή ΤΟ ΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

    Κάτι μου λέει αυτό το όνομα. Στύβω το μυαλό μου να θυμηθώ.
    Ναι ρε !!! Ο γραμματοκομιστής του μακαρίτη του Κουτσόγιωργα.
    Αυτό ο ογκόλιθος ηθικής, γραμματέας του πράσινου υπουργικού
    συμβουλίου, ο παραθερίσας στο Κορυδαλλό.
    Μιλάμε για λαμόγιο ολκής. Ο νταραβεριτζής στην ανεπανάληπτη
    εκείνη υπόθεση , που ο πρώτος τη τάξει Υπουργός , πούλησε στον
    πρώτο τη τάξει απατεώνα νόμο, έναντι 2.000.000 δολαρίων.
    Περασμένα μεγαλεία διηγόντας τα , να κλαίς.
    Νάσου λοιπόν ο Ματζουράνης, υπεράσπιση του άλλου πράσινου λαμόγιου,
    αυτού του τέως δικηγόρου , που μαζί με ένα άλλο εξίσου πράσινο
    μεταχειρισμένο μουνόπανο και εκείνο το μισομούνι την Εύη Τζέκου,
    τη στήσανε και πήγανε να φάνε τον άνθρωπο τον Ζαχόπουλο.
    ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ & ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΟΛΑ
    ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ .
    ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΩ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. kala paparia kai auta toy syriza....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Πανικός στο Πασόκ, για τον κολλητό του Πολυζωγόπουλου.
    Μοναδική λύση αυτή τη στιγμή τσαμπουκιές τζαμπέ για το θεαθήναι.
    Άλλος έφαγε τ’ αγγούρι, αλλουνού πονά ο κώλος!
    Έδεσε ο ανακριτής τα στοιχεία εναντίον του Χρήστου Νικολουτσόπουλου. Παρά τη «διάθεσή» του, να διευκολύνει το έργο της Δικαιοσύνης, ο ανακριτής τον στέλνει, μάλλον, στο κελί 24, μέσα στον Κορυδαλλό. Ο Χρήστος είναι κολλητάρι και ευνοούμενος του συστήματος Πολυζωγόπουλου στη ΓΣΕΕ. Έχουν φάει καλά!
    Αυτός κίνησε όλα τα νήματα της «παγίδας» και καθοδήγησε τον εκβιασμό. Δικής του έμπνευσης ήταν και η περιφορά του ροζ dvd στα κανάλια και τις εφημερίδες, κίνηση που εκπροσωπούσε το αποκορύφωμα μιας στρατηγικής στυγνών απαιτήσεων. Ο σκοπός δεν ήταν τα διακόσια χιλιάρικα αλλά τεράστια ποσά από τις διευκολύνσεις μέσα από τις «υποχωρήσεις» του Ζαχόπουλου, που απ’ ότι φαίνεται, έπεσε στην παγίδα τους......
    Κυκλοφορεί στην πιάτσα ότι ο
    Πολυζωγόπουλος είχε ενημερώσει για το «λαβράκι»

    τον Παπανδρέου.

    Αληθεύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΡΟΖ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ
    ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ?
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΑΤΑΝΕ?
    ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ?
    ΕΧΟΥΝ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΣΣΕΤΕΣ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ
    ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΡΕΦΛΕΞ..
    ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ.
    ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ,
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΡΠΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ,
    ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ "ΣΚΛΗΡΗ" ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.
    Ο ΑΛΕΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΟ
    ΠΑΙΔΙ,ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΑΙ?

    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕΓΚΑ-ΛΩΣΕΙΣ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΟ?
    ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ?
    ΑΡΧΗΓΟΣ?
    ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙΣ..
    ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ ΜΑΣ..
    ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ..
    ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ..
    ΧΑΧΑΧΑ

    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ-ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ-ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ
    ΤΟΥ "ΒΡΩΜΙΚΟΥ" 89..
    ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΡΟΖΠΟΡΝΟ"..
    "ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ" ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ
    ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΤΑΧΥΤΑΤΟΣ Ο ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ
    ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗ..ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    ΜΕ ΕΛΑΦΡΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕ
    ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ
    ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ".
    ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΕ ΜΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ..
    ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΣΕ
    ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ
    ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ
    ΝΑ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΕΙΣ ..ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ
    ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ.
    ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕΣ..ΜΕ ΤΗΝ
    "ΡΟΖ ΣΥΜΦΩΝΙΑ"..
    ΜΕ ΟΡΓΑΝΑ..
    Ε.Τ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,ΝΕΑ,ΕΘΝΟΣ,ΑΛΑΒΑΝΟΣ,ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ.
    Η "ΒΡΩΜΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ" ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΩΝ,ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΧΟΡΕΨΕ..ΤΟ "ΡΟΖ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ" ΓΙΑΤΙ
    ΘΑ ΣΕ ΤΣΙΠΡΙΣΟΥΜΕ..ΣΤΙΣ
    ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ...ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΒΛΑΚΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΟΥΤΕ "ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΤΡΟΦΗ" ΟΥΤΕ
    "ΜΕΣΑΙΟΥ ΧΩΡΟΥ".
    ΡΟΖ ΣΤΡΟΦΗ..ΜΑΛΑΚΑ..ΧΟΡΕΨΕ..

    ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ "ΒΡΩΜΙΚΟΥ 89"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΓΙΑ
    ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΗΣ..
    ΝΟΜΙΚΟΙ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ
    ΜΑΙΝΤΑΝΟΙ
    ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΘΩΩΣΟΥΝ ΤΗΝ
    ΕΥΟΥΛΑ..
    ΓΙΑΤΙ?
    ΠΟΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ
    ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΣΗ..
    ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΓΚΑ-λο ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ
    ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ..
    ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΟΥΛΙΤΣΑ..
    ΠΕΡΙΕΡΓΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. οι νταβαδες εκβιαζουν,
    προωρες εκλογες τον μαρτη,για να
    φανε τον γαπ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Για δες ρε ένα καβλί που MΠAINEI στον Καραμανλή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Τσεκάρετε αυτό

    http://www.e-tipos.com/newsitem?id=19964

    1) Η Γιάννα εκμεταλλεύεται το Μέγαρο του Λαμπράκη....

    2) Η Γιάννα συνάντησε Δάφνη και Κώστα

    και 3 που δεν αναφέρεται στο κείμενο
    3)ο ΕΤ άλλαξε γραμμή.

    Γιάννα ωραίο ρουχαλάκι η Μεγάλη Ελλάδα αλλά δε βλέπω να φοριέται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ



    ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ



    ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ



    ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ



    ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ



    ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ



    ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ



    ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ



    ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ



    ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ



    ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ



    ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ



    ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ



    ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ



    ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ



    ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ



    ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ



    ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ



    ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ



    ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ



    ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ



    ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ



    ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ



    ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ



    ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ



    ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ



    ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ



    ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ



    ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ



    ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ



    ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ



    ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ



    ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ



    ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ



    ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ



    ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ



    ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥ ΔΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. οραμα της γιαννας
    η ΜΕΓΚΑ-λη ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΠΡΕΣΣ:

    Οσο και να το "κρατήσετε" στη κορυφή το θέμα δεν γίνεται σημαντικότερο.

    Ξύδι ξυδάκι και πάμε παρακάτω. Ανεβάστε τα θέματα που έχετε.

    ΕΡΤ καταντήσατε όπου αν δεν βρεθεί ο εντεταλμένος κυβερνητικός μαλάκας να δηλώσει η να σχολιάσει δεν δημοσιεύεται τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΔΙΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΓΑΝΤΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ


    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΑΛΦΑ.

    ΚΟΚΚΑΛΗΣ: ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΛΕΓΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ

    ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ: ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΖΗΓΟΣ ΤΗΣ ΣΤΑΗ

    ΣΤΑΗ: ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΕΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΒΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΓΙΑΝΝΑ, ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ.

    ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΓΙΑΝΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗ ΣΑΤΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ 70% ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ

    ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ Η ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΚΑΝΑΛΟΥ, ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΤΗΣ ΝΔ.

    ΕΞΥΠΝΟ ΓΙΑΝΝΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΙΑΣΑΜΕ.
    ΒΑΖΕΤΕ ΤΗ ΣΤΑΗ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΣΟΚΑ ΑΛΛΑ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΣΤΑ ΜΙΝΤΙΑ. ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ PERSONA GRATA ΣΥΝΤΟΜΑ, Ε ΓΙΑΝΝΑ ΜΑΣ?

    ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ;
    ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ.
    ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΓΡΑΜΜΗΣ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΚΟΤΤΑΚΗ (ΦΟΥΛ ΝΔ)
    ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΤΟΝ ΞΕΡΑΜΕ..
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΕΠΙΣΗΣ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΤΗ ΝΔ, ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ...

    ΓΙΑΝΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Αγαπητοί μου φίλοι



    «Στις20 Δεκεμβρίου 2007, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Ρουσόπουλος, δήλωνε, προφασιζόμενος άγνοια, ότι πίσω από αυτή την απονενοημένη ενέργεια του κ. Ζαχόπουλου υπάρχει ένα μεγάλο Γιατί;. Λίγες ώρες μετά, κατέθεταν την κασέτα στον υπηρέτη τους, Εισαγγελέα, που και αυτός με τη σειρά του την απέκρυψε.
    Το σύστημα Καραμανλή που κυβερνά τον τόπο έχει συνάψει σύμβαση με την εξαπάτηση και την παρανομία.»

    Δυστυχώς αυτό είναι το σύστημα Μπουλη-Τασίας με την παρέα της Θεσσαλονίκης που μας κυβερνά.

    Με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. index


    Προσκλητήριο νεκρών.
    (audio) (video)

    + + + Αθάνατοι! + + +

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΑΒΙΣ

    Για δες ρε ένα καβλί πουστηρίζει τον Καραμανλή...

    ΚΡΙΜΑ ΒΑΒΙΣ, ΤΟ ΕΧΑΣΕΣ,
    ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ,
    Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ
    ΚΙ'ΕΣΥ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ
    ΝΑ ΤΟΝ ΧΟΡΤΑΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. 12:05
    ΜΕΓΑΛΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ
    Ο ΑΓΙΟΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΤΡΑΒΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ;
    ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ;
    ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΝΑΥΑΓΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Δυστυχώς για σένα αποτι λένε αποκλειστικές πληροφορίες δεν υπάρχει κανενα καβλι…απλά τα κολομερια του δικού σου είναι σε πρώτη πόζα και δραση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Σύριζα, η ελπίδα των Ευρωκλογών, που θα φέρουν καταποντισμό του δικομμαισμού στο 64% (ΝΔ: 34, πασοκ 30).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. KLEISE TON KOLO SOY RE BABI KAI KANEI REYMA!THA ARPAKSOYME KAMMIA POYNTA.(OXI POYTSA AYTH EINAI GIA SENA)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Καταρρέουν οι καναλαρχικές σκεωρίες για τους αποχαρακτηρισμούς Ζαχόπουλου


    Έχουν ήδη καταρρεύσει πάρα πολλά από τα ψέματα που λέγονται στα κανάλια της διαπλοκής, γύρω από το θέμα Ζαχόπουλου και το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο(ΚΑΣ). Οι νταβατζήδες όμως δεν κάνουν ποτέ λάθος, άρα και το άρθρο αυτό ανήκει στη σφαίρα της Χαλιμάς.
    Ο Ζαχόπουλος ήταν Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού και άρα πρόεδρος του ΚΑΣ, όπως ακόμα βλέπετε στο Υπουργείο Πολιτισμού.
    Το ΚΑΣ όμως δεν είναι μια παιδική χαρά που την κάνει κουμάντο ένας προεδράκος, έστω και με διπλή ψήφο. Είναι μια σύνθεση από 34 τακτικά και αναπληρωματικά μέλη , με πλήρη επιστημονική καταξίωση και επάρκεια και με δεδομένες τις διαφορετικές επιστημονικές μεθόδους που προσεγγίζουν τους χαρακτηρισμούς και αποχαρακτηρισμούς αρχαιολογικών χώρων. Πράγμα που σημαίνει ότι οι επιστημονικές διαφορές μεταξύ τους είναι τεράστιες και άρα ο «έλεγχός» τους, όπως αφήνουν τα καλοπληρωμένα «πλην τίμια», τσαχπινιάρικα γιουσουφάκια των καναλιών να εννοηθεί, είναι αδύνατος. Έτσι όπως τα λένε τα κανάλια, ο Ζαχόπουλος μόνος του χαρακτήριζε, αποχαρακτήριζε, έχοντας γραμμένους τους επιστήμονες του ΚΑΣ ή είχε μετατρέψει σε άβουλα πιόνια ένα υψηλού επιπέδου επιστημονικό γνωμοδοτικό συμβούλιο, που σχεδόν πάντοτε (απειροελάχιστες εξαιρέσεις), ο εκάστοτε ΥπΠο υπογράφει τις γνωμοδοτήσεις του.
    Έπειτα, αν πιάσουμε όλες τις περιπτώσεις που έχουν αναφερθεί σχετικά με τις δραστηριότητες Ζαχόπουλου, οδηγούμαστε στον οχετό της διαπλοκής και τα καναλαρχίας. Ορίστε ορισμένα στοιχεία που αναφέρθηκαν ως αποκλειστικότητες σε όλα τα κανάλια:
    Η ανέγερση του οκταώροφου κτηρίου του γερμανικού προξενείου στη Θεσσαλονίκη(επί Λεωφόρου Νίκης)…..εδώ έδωσε τα ρέστα του, ο Ευαγγελάτος, υπονόησε κλοπή δημοσίου χρήματος, εκβιασμούς, υπερεξουσίες, υπερυπουργίες και εν γένει έδωσε την εντύπωση ότι ο Ζαχόπουλος διέβρωσε τα πάντα για να υπογραφεί η απόφαση για την ανέγερση του συγκεκριμένου κτηρίου: Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΕΛΗΦΘΗ ΤΟ 1999, ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    Το ενοίκιο της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης στο πρώην Παλλάς είναι έργο Ζαχόπουλου και ανέρχεται στο εξωφρενικό ποσό του1 εκ. € μηνιαίως, εξυπηρετώντας γαλάζιους φίλους (εδώ βρισκόμαστε στην αποκορύφωση του δράματος που συνοδεύεται με τους ανάλογους ειρωνικούς και απαξιωτικούς μορφασμούς): ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΩΝ 144.000€.
    Η υποβάθμιση των αρχαίων της Πλατείας Διοικητηρίου στη Θεσσαλονίκη, για την οποία κλαίει και παραμιλεί η κακομοίρα η Τρέμη του Τόμπολα. Έτσι μας κατάντησαν. Ιππότισα της «αρχαίας στρογγυλής Τραπέζης» μας, η Τρέμη. Φτου κακά. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΠΑΡΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΗΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΚΑΒΓΑΔΩΝ.
    Αν ασχοληθούμε με όλα τα τεράστια ψέματα της παραπληροφόρησης, θα χρειαστούμε σελίδες και σε αυτό το θέμα. Αυτό που θα ήθελα να σας επισημάνω είναι η περίεργη αναμετάδοση των ίδιων «αποκαλύψεων» αλλά με διαφορετική δραματοποίηση και διαφορετική σκηνοθετική προσέγγιση. Αυτό αποδεικνύει για άλλη μια φορά την ύπαρξη «Κέντρου Ειδήσεων» στα γραφεία των διαπλεκομένων-νταβατζίδικων συμφερόντων που κατευθύνει τη «ροή των γεγονότων». Με τέτοιο τρόπο ώστε ακόμα και η νομική υποστήριξη του θιγομένου, Ζαχόπουλος εδώ, να καθίσταται αδύνατη. Σε όλα τα κανάλια θα κάμεις μήνυση; Δε γίνεται! Πές μου γίνεται;
    Φυσικά, ούτε λόγος για αποκατάσταση της αλήθειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Ο λογιστης Τασος Σιδηροπουλος στην Βεροια ειναι ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ. Ενημερωστε
    φιλους σας στην Βεροια για να μην καταστρεψει και αλλους πελατες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση