GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Video clip για τα Σκόπια...

.. Σύμφωνα με έρευνα του Greek American News Agency το διαδίκτυο έχει κατακλυστεί από δεκάδες προπαγανδιστικά video clip για το θέμα των Σκ...

..
Σύμφωνα με έρευνα του Greek American News Agency το διαδίκτυο έχει κατακλυστεί από δεκάδες προπαγανδιστικά video clip για το θέμα των Σκοπίων, που εκ πρώτης όψεως δείχνουν να έχουν φτιαχτεί πρόχειρα και ερασιτεχνικά από εξτρεμιστικά , αλλά μια προσεχτική και σε βάθος ματιά φανερώνει πολύ περισσότερα για το σχεδιασμό της συγκεκριμένης προσπάγανδας. Δείτε περισσσότερα βίντεο εδώ.
.

21 σχόλια

  1. index

    Από σεβασμό στο θέμα δεν θα γράψουμε τίποτα το άσχετο εδώ.

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. index

    Το συγκεκριμένο video πάντως όχι μόνο δεν έχει ίχνος σκηνοθεσίας, αλλά έχει και ripped μουσική από αντίγραφο cd το οποίο γράφτηκε σε εγγραφέα με πρόβλημα στο firmware, ειδικά δε στον χρόνο σβέσης του laser μετά την απουσία σήματος και το track end.

    Αυτό δίνει και το δυνατό ΤΣΑΚ που ακούγεται στο τέλος του audio σήματος (Α1 συνιστώσα του σύνθετου A/V).

    Μπορεί άλλα βίντεο πάντως να είναι στημένα όπως η καταγγελία αναφέρει.

    SNB
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στα ιταλικά η φρουτοσαλάτα λέγεται macedonia λόγω του πλήθους των φρούτων... Είναι δυνατόν να ασχολούμεθα με τα Σκόπια και τις ..απαιτήσεις τους? Μπορούμε να εφαρμόσουμε την θεωρία του ridicule -τη γελοιοποίηση του αντιπάλου- και θα δείς τι πλάκα θα γίνει!

    pourquoi pas?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. vardaska το κρατος τους απο παλαιοτατων χρονων
    Τωρα το απο που το ονομαζουν ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ αυτο ας κοιταξουμε τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βουλγαρία: Παρά τα τρομερά οικονομικά της προβλήματα η γειτονική χώρα δεν φαίνεται να έχει ξεχάσει τα αλυτρωτικά της όνειρα ή καλύτερα σχέδια για προσάρτηση της Μακεδονίας και έξοδο στο Αιγαίο. Ανατρέχοντας στο κοντινό της παρελθόν η χώρα αυτή μετά την πτώση του κομμουνιστικού καθεστώτος το 1989 περιήλθε σε μία πολύ δεινή οικονομική κατάσταση με μοναδικούς αρωγούς στο αναπόφευκτο κατρακύλισμα της την Ελλάδα που την στήριξε αλλά και συνεχίζει να την στηρίζει είτε με την μορφή μυστικών εμβασμάτων στο πρώτο κυβερνών κόμμα (CDC) αλλά και με την πολύ έμπρακτη οικονομική πολιτική της χώρας μας με την μορφή δανείων στην γείτονα χώρα, σπουδαστών αλλά και πληθώρα ελληνικών επιχειρήσεων που δημιούργησαν θέσεις εργασίας. Παρόλο αυτά το επίσημο Βουλγαρικό κράτος είτε με την μορφή επισκέψεων σε Μακεδονικές πόλεις σε εκδηλώσεις συνοδεύοντας γνωστούς εκπρόσωπους Εθνικιστικών οργανώσεων είτε με την μορφή δηλώσεων από Ακαδημαϊκούς ότι η Βουλγαρία είναι η μοναδική χώρα που συνορεύει με τον εαυτό της συνεχίζει να προκαλεί.
    Οι Εθνικιστικές οργανώσεις της γείτονας ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια και διοχετεύουν το διαδίκτυο με διακηρύξεις και απειλές για την βουλγαροποίηση της Μακεδονίας. Και δεν είναι μόνο αυτό, καταφεύγουν και στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο προσπαθώντας με προσφυγές να σύρουν την Ελλάδα ως κατηγορούμενη για δήθεν γενοκτονίες πογκρόμ, διώξεις βουλγάρων πολιτών που διέμεναν στην Μακεδονία την περίοδο 1944-1949. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά εδώ το επίσημο κράτος εθελοτυφλεί ή καλύτερα κωφεύει δίδοντας μέχρι και έγκριση σε Βουλγαρική οργάνωση της οποίας το καταστατικό και οι ιδρυτικές της αρχές αντίκεινται στο Σύνταγμα και τους νόμους της πατρίδας μας.
    Είναι εμφανές ότι η ανθελληνική δραστηριότητα εκ μέρους των γειτόνων δεν πρέπει να περνάει στα ψιλά των ειδήσεων, διότι η εθνική αφύπνιση των γειτόνων προχωρά με γοργούς ρυθμούς και μάλιστα υπό την διακριτική και άλλοτε απροκάλυπτη στήριξη των- εξ ανατολών γειτόνων με την μορφή επικοινωνίας μέσω του κινήματος των Τούρκων της Δυτικής Θράκης -αλλά και των Η.Π.Α. με την αυξανόμενη στρατιωτική, υλικοτεχνική βοήθεια που προσφέρουν αλλά και με προδιαγεγραμμένη μεταφορά των βάσεων τους στην Βουλγαρία.
    Είναι ευνόητο το τι προσπαθούν να πετύχουν, αφενός η Τουρκία το προσεταιρισμό της Βουλγαρίας και σύμμαχο της για τα σχέδια τα οποία προωθεί, και αφετέρου οι Η.Π.Α. την δημιουργία κλίματος αβεβαιότητας και ταραχών στην βαλκανική έτσι ώστε να πιέσουν την χώρα μας ακόμη περισσότερο και να άρει τις όποιες εναπομείναντες αντιρρήσεις έχει στα σχέδια τους. Είναι κοινό μυστικό ότι και το Αλβανικό το Σκοπιανό αλλά και τώρα το Βουλγαρικό ζήτημα είναι σχέδια πολύ καλά μελετημένα και με χρονικά τοποθετημένα έτσι ώστε να συμπέσουν όλα μαζί και να δημιουργήσουν αφόρητους μοχλούς πίεσης στη Πατρίδα μας.
    Κατά τα φαινόμενα όλα αυτά συγκλίνουν στο πρόσφατο παρελθόν της έκρυθμης κατάσταση στην Γιουγκοσλαβία και τελικά τον κατακερματισμό της. Κρούω λοιπόν τον κώδωνα του κινδύνου στους διοικούντες για τον επερχόμενο κίνδυνο που έχει και όνομα αλλά και υπόσταση και σαν μοναδικό του σκοπό έχει την διαίρεση της Ελλάδος σε καντόνια τύπου Ελβετίας, βέβαια η διαίρεση δεν θα γίνει τόσο απλά και ανώδυνα, γιατί αυτοί μπορεί να σβήνουν με μια μονοκοντυλιά γραμμές και σύνορα από τον χάρτη αλλά στην πραγματικότητα θα επαναληφθεί το ήδη εφαρμοσμένο και πετυχημένο σενάριο διαμελισμού της Γιουγκοσλαβίας. Είναι καιρός να εργασθεί η Ελλάδα σοβαρά δυναμικά έτσι ώστε να μη βρεθεί προ τετελεσμένων γεγονότων ή αλλιώς με την πλάτη στον τοίχο.
    Ποτέ δεν είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ???????
    http://www.bulgarmak.org/history_greek.htm

    ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το κράτος δε λέγεται Σκόπια. Οι γελοίες Ελληνικές κτβερνήσεις αποφάσισαν ότι λέγεται Σκόπια; Μακεδονία λέγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 12.01

    ...κι εσύ μαλάκας, αλλά αυτό ας μη το αναλύσουμε εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 7:47 πμ

    η ντορα θα κανει τα αδυνατα δυνατα, για να παραχωρησει στους βουλγαρους προσβαση στο αιγαιο

    ειναι μια ευγενικη χορηγια της οικογενειας μητσοτακη...στο ελληνικο εθνος....οπως επανηλημενα εχει πραξει

    συντομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βλαχοτουρκοβουλγαροι Σκοπιων

    ή αλλιως


    ΜΑΚΕ-DONKEYS


    Οπως βλεπουμε, αυτα τα μικροπολιτικα κουραδια της Βαρδαριας που βρηκαν το κολπο να δουλευουν τους αγραμματους κατοικους με προπαγανδιστικες μπροσουρες, βαφτισμενες "ιστορικα σχολικα βιβλια", εχουν στησει το ινδιανικο τσαντηρι τους και εργαζονται λες και ειναι μηχανες, καλολαδωμενες με αμερικανικο δολλαριο.

    Πρεπει να υποθεσουμε οτι στην Βαρδαρια μαινεται ενας πολεμος μεταξυ Δολλαριου και σοβιετικου πανσλαβιστικου Ρουβλιου.
    Ειναι κι αλλοι που παρακολουθουν με ενδιαφερον. Ειναι εκεινα τα πεινασμενα σκυλια, τα τουρκικα μπουλουκια που ειναι ξαπλωμενα στην Μικρα Ασια, και αγωνιουν κατα βαθος, για το ποτε θα εκδιωχτουν μια και καλη ειτε απο Κουρδους, ειτε απο Αρμενιους, ειτε απο Ροσσους, ειτε κι απο μας.

    Νομιζω οτι ο καιρος ειναι ο,τι πρεπει για να δοθει μια προληπτικη σφαλιαρα στα αλητοσκυλα που καθε μερα γυρνοβολουν στη Μακεδονια ( Θεσσαλονικη ).

    Μια προειδοποιητικη μπατσα εχει να δωσει ο Ελληνας απο το 1940 - 1949.

    Ηρθε ο καιρος!

    ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στο "γερμανικο παραστημα" του Υπουργειου Εξωτερικων πρεπει να
    επιδοθει μια και καλη το σημαδι να
    ΑΝΑΚΡΟΥΣΕΙ ΠΡΥΜΝΑ, πριν ειναι αργα για αυτο και ριχτει κακην κακως στη θαλασσα ή στην κουζινα του.

    ( Μονο μη κανει πως δεν καταλαβαινει )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπουλγκαρ-Σερμπια ή Βαρδαρια ( η χωρα )

    Μακε-donkeys ( oι κατοικοι )

    Το μακρυ του Ελληνα ( ο κρυφος ποθος τους )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ???????
    http://www.bulgarmak.org/history_greek.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Oi albanoi se merika xronia tha kanoun ntou k tote paei h makedonja. Mallon paizetai xontro paixnidi k apo ellinikis pleuras. Den kserw an i endexomeni katoxi enos tmimatos tis geitonos xwras apo elliniki 'eirineutiki' dynami tha vasizestai k sto oti to onoma tou kratidiou tha legetai makedonia. pou tha ginei to puriniko ergastasio sta skopia? Etsi tha lysei k i ellada to energeiako tis provlima? Ta thymata pantws sigoura tha einai oi skopianoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για ποια μασκα φιλου μιλας εσυ?
    Αυτα τα γιουρουκια ποτε δεν υπηρξαν φιλος κανενος.
    Μονο Μοαμεθ, Ροσια, και Τουρκεσταν ειναι οι θεοι προστατες τους.

    Αυτο που χρειαζονται ειναι ενας κτηνιατρος για στειρωση.
    Αλλιως ειναι αναποφευκτο να φανε τις πρεπουσες σφαλιαρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ποια Μακεδονια θα κανουν ντου οι αλβανοι, ρε ξοανο? Μαλακισμενο, αντε μαθε λιγα γραμματα, χαϊβανοφσκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ολες τις απορίες για το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ να σας τις λύσεις ο Πάγκαλος.
    Ό μέγας υποστηρικτής του Τσενάι.
    Τι σχέση έχει αυτό;
    ο Nikola Gruevski πρωθυπουργός των Σκοπίων, ο Branko Crvenkovski Πρόεδρος, ο Ljubco Georgievski πρώην, είναι νεαροί αμερικανοσπουδαγμένοι. όλοι πέρασαν από το πανεπιστήμιο του Yale, το κέντρο των ανθελληνικών σχεδιασμών.
    ΣΕ ΑΥΤΟ, ΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ Ο "ΦΤΩΧΟΣ" ΑΛΒΑΝΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΤΣΕΝΑΙ, ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

    Κρατήστε το καλά στη μνήμη σας.
    Γράψτε το.
    Σε 10 χρόνια, ο Τσενάι, θα είναι ο ηγέτης των "καταπιεσμένων Αλβανών της Ελλάδας".

    ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΣΘΕΝΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ Ο κ.ΠΑΓΚΑΛΟΣ.

    Θόδωρε, και μετά από 10 χρόνια θα σου θυμίζω το "ερωτικό" σου πάθος για τον Αλβανό, που μας έλεγες ότι θα έπρεπε να τον παρακαλάμε κιόλας να σηκώσει την ελληνική σημαία.
    Οταν θα δημιουργεί τα προβλήματα που όλοι καταλαβαίνουμε, θα σου θυμίζω, ότι είναι δικό σου ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ!

    Σε άλλη φάση θα σου πώ, ποιανού δημιούργημα είναι η σημερινή αλλαζονεία των Σκοπιανών.

    ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΕΜΑΛ ΛΕΒΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Παγκαλος είναι αλβανός και το έχει δηλώσει δημόσια! Προέρχεται από τους τουρκαλβανούς που έβαλαν οι τούρκοι γύρω από την Άθηνα για να φυλάνε τα νώτα τους από τους Έλληνες που ζούσαν στα γύρω βουνά. Θα το βρείτε στα αρχεία του ΙΟΥ της Ελευθεροτυπίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "Θα το βρείτε στα αρχεία του ΙΟΥ της Ελευθεροτυπίας!"

    Πού αλλού θα το βρεις; Ο μεθύστακας είναι αρβανίτης, την μία κόπτεται για τον Τσενάι και κατηγορεί σαν ηλίθιους συλλήβδην του κατοίκους της Ν. Μηχανιώνας και την άλλη, αναλόγως με το πόσα έχει κοπανήίσει, λέει ότι ο Σημίτης με τον Γιωργάκη κατάστρεψαν την Ελλάδα.
    Το ότι αυτός ήταν ΥπΕξ την νύκτα των Ιμίων και τον ψάχνανε στα κανάλια, το ότι είπε στον Λυμπέρη "για ένα κωλόπανο θα κάνουμε πόλεμο;" (ανφερόταν στην Ελληνική Σημαία!!), ίσως δεν τα θυμάται. Είναι σύνηθες φαινόμενο το black-out στην μνήμη των αλκοολικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο bulgarmak.org είναι ΤΡΕΛΟΣ ΕΔΕΣΣΑΙΟΣ καμία σχέση με Βουλγαρία. Εδω έχει μερικά στοιχεία

    http://bulgarmak.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το Bulgarmak ανήκει στον Νίκο Στοΐδη, πρώην μεταλλειολόγος μηχανικός της ΔΕΗ που εργαζόταν στην Πτολεμαΐδα. Λέγεται μάλιστα ότι ο Στοΐδης είναι νοσταλγός του διαβόητου Βούλγαρου στρατάρχη Αντόν Κάλτσεφ.

    Η αποκαλούμενη πολιτική οργάνωση "Τρεις και ο Κούκος" παραμένει ένα σκοτεινό μυστήριο το οποίο πρέπει να εξιχνιαστεί εξωνυχιστικά από τις διωκτικές αρχές. Η σύλληψη και μόνο του Στοΐδη, η εξάρθρωση της εθνικιστικής οργάνωσης "Τρεις και ο Κούκος" και το σφράγισμα του Bulgarmak ίσως βάλουν ένα οριστικό τέλος στο φορτισμένο κλίμα που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες με τις πρόσφατες εμπρηστικές δηλώσεις Σκοπιανών αξιωματούχων και τις εθνικιστικές προκλήσεις κάποιων θερμοκέφαλων (αφίσες με τον αγκυλωτό σταυρό της σβάστικας στην ελληνική σημαία, φωτογραφίες του Καραμανλή με την ναζιστική στολή, μποϊκοτάζ ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών) με αφορμή το επικείμενο ελληνικό βέτο για το όνομα της FYROM στη σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

    Πίσω από το προκλητικό video για τον Γ΄ Βαλκανικό πόλεμο (που δεν είναι τίποτα άλλο από ένα απλό βιντεομοντάζ) και το γνωστό site Bulgarmak κρύβεται μία ιδιαίτερα επικίνδυνη οργάνωση που λειτουργεί με χορηγίες του Ελληνοαμερικανού μεγιστάνα George Soros (Γιώργος Σώρος) και προβάλλει τις θέσεις της ακροδεξιάς χριστιανικής κλίκας που κρατά τα ινία της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής από το 2001.

    Λάδι στη φωτιά έρχεται να ρίξει ένα δημοσίευμα του “Πρώτου Θέματος” για μια άποψη που εξέφρασε ο νομικός σύμβουλος της ελληνικής κυβέρνησης Πέτρος Παραράς για την αναγνώριση των δικαιωμάτων της τουρκόφωνης κοινότητας της Δυτικής Θράκης. Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο κ. Παραράς είχε στο παρελθόν στενές σχέσεις με την απριλιανή χούντα του 1967.

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουγός δέχθηκε εισηγήσεις από βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος και κορυφαία κυβερνητικά στελέχη (Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Μιχάλης Λιάπης, Γιώργος Σουφλιάς) για την αποπομπή του κ. Παραρά από την κυβέρνηση και την διαγραφή του από το κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση