GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Φάγανε" τα λεφτά του ΠΑΣΟΚ μέχρι το 2011...

.... ...και πήρανε δάνειο από ιδιωτική Τράπεζα! Αποκάλυψη του Press-gr... ... Το "πόθεν έσχες" των υποψηφίων αρχηγών του ΠΑΣΟΚ που...

....
...και πήρανε δάνειο από ιδιωτική Τράπεζα!
Αποκάλυψη του Press-gr...
...
Το "πόθεν έσχες" των υποψηφίων αρχηγών του ΠΑΣΟΚ που άνοιξε χθες, με δημόσιους καβγάδες, είναι το ένα θέμα. Το άλλο, που δεν άνοιξε ακόμα, αφορά τα οικονομικά του ίδιου του ΠΑΣΟΚ. Σε αυτό το θέμα γίνεται μεγάλος χαμός παρασκηνιακά.
Το Press-gr αποκαλύπτει σήμερα ότι το ΠΑΣΟΚ είναι καταχρεωμένο. Οι δαπάνες τα τελευταία χρόνια ...ξέφυγαν εντελώς. Η Χαριλάου Τρικούπη συγκεκριμένα έχει πάρει δάνειο από μεγάλη ιδιωτική Τράπεζα εκχωρώντας από τώρα όλες τις ετήσιες κρατικές επιχορηγήσεις προς το ΠΑΣΟΚ μέχρι το 2011!
Αν υπολογίσουμε ότι η ετήσια επιχορήγηση είναι περίπου 20.000.000 ευρώ, μιλάμε για 100 εκατομμύρια ευρώ - δεν είναι συγκλονιστικό ποσό;
Και μια ...λεπτομέρεια: Υπεύθυνος για τα οικονομικά του κόμματος είναι ο Τηλέμαχος Χυτήρης. Προφανώς γι΄αυτό υπερασπίζεται με τέτοιο πάθος την διατήρηση του σημερινού status quo στο ΠΑΣΟΚ .

381 σχόλια

  1. ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ BLOG - ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΑ SPAMMOCOMMENTS ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΤΑ REPOSTAROYN ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ POST ΚΑΘΙΣΤΏΝΤΑΣ ΑΔΥΝΑΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΝΑ SCROLLAROYME ΚΑΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΝΕΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΑΛΤΕ ΚΑΝΑ ΦΙΛΤΡΟ , ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕ ΤΑ COMMENTS ΑΝΑ IP, ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤOY COMMENT. KANTE KATI ME TOYS MALAKES POY MPLEKSAME!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αααα για αυτό το επαγγελματικό στέλεχος Σκανδαλίδης όπου σταθεί ι όπου βρεθεί διαλαλεί οτι δεν τον φοβίζει η διάσπαση του ΠΑΣΟΚ αλλά η συρρίκνωσή του - δηλαδή αν συρρικνωθεί... πάπαλα η επιδότηση!!!

    ΛΫΣΗ 1: Ας βάλουν το Γιάννο και τον Άκη που ξέρουν απο μίζες και μαύρα να καθαρίσουν.

    ΛΥΣΗ 2: Ας βάλουν τον Παπασπύρο ,Πολυζωγόπουλο, Κανελλόπουλο και λοιπούς επαγγελματίες εργατοπατέρες να κανονίσουν ώστε για τα επόμενα 10 χρόνια το 10% των μισθών των εργαζομένων να παρακρατείται υπερ του αναξιοπαθούντος ΠΑΣΟΚ. Ξέρουν αυτοί..

    ΛΥΣΗ 3: Ας βάλουν τον Κωστόπουλο να τους βρει κοροιδο χρηματοδότη/σπόνσορα - έχει βρει τον Ρέστη για πάρτι του γιατί να μην μπορεί να βρει και
    κανέναν άλλον;

    ΛΥΣΗ 4: Ας στείλουν τη Μιλένα να κάνει αυτό που ξέρει τόσο καλά... Σε λιγότερο απο μήνα θα τα έχει μαζέψει.

    ΛΥΣΗ 5: Ας κατεβάσουν τα ρολλά και ας φύγουν νύχτα. Στη Βραζιλία πάντα υπάρχει ελπίδα μιας νέας ζωής για τα απανταχού λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλω τον Χυτήρη. Για έλα εδώ χαραμοφάη με τις σπουδές στη Γεωπονική και στη Φιλοσοφία στην Ιταλία. Τι δουλειά έχει κάνει ο Φιλόσοφος με το μουστάκι.ΠΑιδί του Ανδρέα και καλά...Άντε ρε ανεπάγγελτε,αμόρφωτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιος πρόστυχος έκανε έναν τέτοιο νόμο, ώστε να παίρνουν προκαταβολικά χρήματα τα κόμματα; Μάλλον το ΠΑΣΟΚ όταν ήταν κυβέρνηση, που ανέκαθεν έκλεβε χρήματα των απλών Ελλήνων. Αν διαλυθούν τα κόμματα που παίρνουν προκαταβολικά δάνεια, ποιός θα πληρώσει τα σπασμένα πονηρών πολιτικών; Μήπως αυτό εννοεί ο Ευ. Βενιζέλος όταν λέει ότι ο Γιωργάκης σπαταλάει τα χρήματα του ΠΑΣΟΚ, για την δική του διαφήμιση του; Πράγματι αντί να απαντήσει ο ΓΑΠ που βρίσκει τα χρήματα για την πολυτελή ζωή του και την δαπανηρή προεκλογική του εκστρατεία, άλλα τυρβάζει. Πράγματι που τα βρήκες τα χρήματα Γιωργάκη; Έφαγες τα χρήματα του ΠΑΣΟΚ, που με την υπογραφή σου, σου έδωσαν οι τράπεζες; Έφαγες τα χρήματα του ελληνικού λαού; Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 7.09
    Καλά άστον τον Χυτήρη. Ο άνθρωπος είναι προβληματικός δεν τον βλέπεις; Μόνο να δεις τη νταλίκα με την οποία κοιμάται, καταλαβαίνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ ήταν ήδη άδεια όταν πριν τις αμερικανικές εκλογές τα χρήματα είχαν ταξιδέψει στις ΗΠΑ, προς ενίσχυση του εκεί αδελφού κόμματος των Δημοκρατικών!

    Τουλάχιστον έτσι έλεγαν διάφορες φήμες από έγκυρα όμως χείλη.
    Γεγονός ήταν πάντως ότι εκείνη την εποχή είχαν εμφανιστεί δυσκολίες στις πληρωμές.

    Τα περί δανείου από ιδιωτική Τράπεζα είναι γνωστά, δεν γνώριζα όμως το μέγεθος

    Τα χρήματα αυτά επεστράφησαν; Ή τα χρήματα των επιδοτήσεων κατέληξαν στις ΗΠΑ;

    Lupus

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Deigma politismenis antiparathesis ta peri ntalikas...pou anaferontai profanos sthn Farantouri..To triaksoniko se kibika megalitero Benizelos, ti einai? an thelei kaneis na sinehisei autou tou eidous tin sigkrisi?Oso de gia tin proeklogiki ekstrateia as poun oloi, ti diathetoun...Kai apo pou ta briskoun...Diladi o Benizelos, orgonontas tin Ellada, den kanei eksoda? Kai me tin eukairia. Arxise na mimeitai stin kinisi ton Karamanli. Etsi tou eipan oi epikoinoniologoi tou oti tha parei revans? H akoma to kalitero. Ton eidate na horeuei zeimpekiko? Imarton.....Den kanoun autou tou eidous oi kinisies ti diafora, pros to laikotero... Aste to original pantote einai elkistikotero

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΠΡΟΣ PRESS-GR.blogspot.com, ΠΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕΤΑΧΡΟΝΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΡΝΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΗΚΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΝ ΛΙΓΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!
    ΕΝΤΑΞΙ ΜΗΝ ΝΑΛΕΤΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΠΑΣΟΚΟΥΣ, ΟΜΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ PRESS-GR.blogspot.com, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΤΕ!!
    ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μεγάλο λαμόγιο ο Χυτήρης...Μέχρι και προσωπικό οδηγό χρησιμοποιεί για να τον πάει κάθε Σάββατο στο εξοχικό του στο Ναύπλιο. Και μην φαντάζεστε με κανένα φτωχάμαξο που το πλήρωσε ο ίδιος ο Χυτήρης..Μιλάμε για μια πολυτελέστατη sl 500 ΑΜG παρακαλώ. Και να ήταν το μόνο όχημα που διαθέτει στην εκατοντάδων τετραγωνικών βίλλα του στην Εκάλη..
    Και φυσικά όλα αυτα με λέφτά του Πασοκ. Τα οποία έκλεβαν απο το κράτος επί εποχής σημίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967. ΖΗΤΩ Ο Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Aνθρώπινη είναι και η εμπάθεια που τρέφει ο Θ. Πάγκαλος για τον Βενιζέλο. Ο καθένας στη ζωή επιλέγει ποιον γουστάρει και ποιον δεν γουστάρει. Ούτε η εμπάθεια όμως αποτελεί πολιτική συμπεριφορά. Και αν ο Πάγκαλος συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο, το πιθανότερο είναι ότι θα βγάλει αρχηγό στο ΠαΣοΚ όχι μόνο τον Βενιζέλο αλλά ίσως και τον Αβραμόπουλο.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 9:43
    Early morning masturbation is not healthy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν θελω να το πιστεψω αυτο το αρθρο και δεν θα το πιστεψω αν δεν δω αποδειξεις και τετοιες αποδειξεις δεν βγαινουν ποτε. Εαν ομως αποδειχθει αληθες, ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι μια τεραστια εκρηξη που θα διαλυσει το ΠΑΣΟΚ. Φανταστειτε τι θα γινει ειδικα μετα τα λογια της Βασως περι περιουσιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν θελω να το πιστεψω αυτο το αρθρο και δεν θα το πιστεψω αν δεν δω αποδειξεις και τετοιες αποδειξεις δεν βγαινουν ποτε. Εαν ομως αποδειχθει αληθες, ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι μια τεραστια εκρηξη που θα διαλυσει το ΠΑΣΟΚ. Φανταστειτε τι θα γινει ειδικα μετα τα λογια της Βασως περι περιουσιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παρακολουθησα χθες το βραδυ με μια παρεα την συνεντευξη Βενιζελου στην ΝΕΤ. Ομολογω οτι και εγω οπως και αρκετοι αλλοι που δεν ανηκουν ιδεολογικα στο ΠΑΣΟΚ εντυπωσιαστηκα οχι απο την ρητορικη του αλλα απο τις ιδεες και την καθαρη σκεψη του σε διαφορα προβληματα, σε σημειο που αρκετοι δηλωσαν οτι θα μπορουσαν να τον ψηφισουν. Εκτος ισως απο μια-δυο φρασεις του, ολη η συνεντευξη εδειξε ενα ανθρωπο λογικο, μορφωμενο, με παθος και διψα για την πολιτικη και για μεταρρυθμισεις. Καταλαβαινω οτι πολλοι δεν θα συμφωνησουν μαζι μου, παντως επειδη με ενδιαφερει η πολιτικη και παρακολουθω πολυ, η αποψη αρκετων φιλων και η δικια μου ειναι οτι Βενιζελος ειναι κατα πολυ ανωτερος του Γ. Παπανδρεου.
    Δεν υπαρχει συγκριση. Βεβαια αυτο ειναι θεμα των φιλων του ΠΑΣΟΚ.

    Φιλικα,
    Αρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΣΟΚ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ;ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ZOΡΜΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ; ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΑΡΓΑΡΑ;ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΣΟΒΑΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δείτε τις επίσημες ειδήσεις, που λένε ότι φέτος το ΠΑΣΟΚ πήρε δάνειο από τράπεζα 70 εκατ. ευρώ (αυτά για όσους δεν πιστεύουν). Κατά τα λοιπά, ο Χυτήρης είναι το «φαίνεσθαι». Εχει σημασία να δούμε ποιος είναι το «είναι». Ποιος δηλαδή έχει το ταμείο στα χέρια του στην πραγματικότητα. Και σε ποια οικογένεια ανήκει. Εεεε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ 9:54

    YOU THE GREATEST KARAGIOZIS EVER BEEN BEFORE...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πριν από μήνες "ΤΟ ΠΑΡΟΝ" δημοσίευσε την είδηση ότι το ΠΑΣΟΚ ζήτησε και έλαβε δάνειο 300 εκ. € από ιδιωτική τράπεζα.

    Δεν είναι λάθος, το ποσόν είναι 100 δις δρχ !

    Η είδηση δεν διαψεύσθηκε.

    Σημειωτέον ότι ο Γιώργος, το καλοκαίρι, πήγαινε για μπάνιο, στη Σκιάθο ή αλλού, αυθημερόν με ελικόπτερο.

    Μην ψάχνετε λοιπόν γιατί, τουλάχιστον όσο υπάρχει η Μαργαρίτα και ο Νίκος, οι Παπανδρέου δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν το ΠΑΣΟΚ.

    Ο μπαμπάς άνοιξε το μαγαζί για να ζήσει η οικογένεια, όχι οι ξένοι.

    Δυστυχώς, ο διεκδικήτής είναι τόσο σιχαμένος, αλαζών και φαύλος που κάνει το Γιωργάκη "το μη χείρον".
    Είχα γράψει ότι "κινδυνεύουμε να συμπαθήσουμε το Γιώργο". Μού συνέβη, και όπως βλέπω και σε πολλούς άλλους.

    Ο Προφήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 10.43
    Μάθε σωστά Αγγλικά γύφτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 10:43
    Karagiozis was not a masturbator.
    He was a great fucker.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 11:17
    ΓΥΦΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ. Ε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 7:09
    Δεν είχε ανάγκη να δουλέψει.
    Παντρέφτηκε εύπορη κοπέλλα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. «Το ΠαΣοΚ δεν αντιμετωπίζει κρίση. Βρίσκεται απλά σε μια περίοδο πολύ έντονου και ζωντανού διαλόγου».

    Αν το εννοείς αυτό ως σχήμα λιτότητας, με πρόθεση χιουμοριστική, κανένα πρόβλημα. Αν το λες σοβαρά, αν κυριολεκτείς, τότε είσαι είτε UFΟ είτε ο Πετσάλνικος! (Εν προκειμένω, ήταν ο γίγας Φίλιππος Πετσάλνικος...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
    Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2007

    ΑΠΟΨΗ

    Παπανδρέου, αυτονομία
    και... αυτογκόλ



    «ΕΧΘΡΟΣ της αυτονομίας της πολιτικής, δεν είναι μόνον τα διάφορα διαπλεκόμενα συμφέροντα, αλλά και εκείνοι που τα υπηρετούν.

    (Ακούγονται συνθήματα).

    Γερά, απέναντι σε κάθε κατεστημένο, διότι εμείς, θέλουμε και παλεύουμε για την ελευθερία κάθε δημοσιογράφου, κάθε Μέσου Μαζικής Ενημέρωσης, υπερασπιζόμαστε την ανεξαρτησία τους. Παράλληλα, απαιτούμε από κάθε επιχειρηματία ή όποιο Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης, να σέβεται και τη δική μας αυτονομία. Αφέντες στο κεφάλι μας, ούτε δέχομαι, ούτε δεχόμαστε».

    Τάδε εφη προχθές στη Λάρισα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου.Το παραπάνω απόσπασμα από το www.papandreou.gr.

    Από τον ίδιο δικτυακό τόπο του κ. Παπανδρέου βλέπουμε ότι είναι ο αγαπημένος των εκδοτικών συγκροτημάτων, στα οποία τώρα επιτίθεται.

    Αρκεί ένα «κλικ» στη επιλογή «Συνεντεύξεις» και εκεί θα δείτε το πόσο τον φροντίζουν τα Μέσα μαζικής ενημέρωσης.

    Συναγωνισμός εφημερίδων, περιοδικών, ραδιοφώνων, τηλεοπτικών σταθμών, αλλά και ξένων Μέσων για να του προσφέρουν βήμα και να παρουσιάσουν τις απόψεις του Γιώργου Ανδρέα Παπανδρέου (όπως τον αποκαλούν για να του δώσουν το απαραίτητο κύρος).

    Από τις 25 Ιουνίου 1996 μέχρι και προχθές 365 συνεντεύξεις!

    Στο ραδιόφωνο: 69. Στις τρεις πρώτες θέσεις: ο Flash με 41, ακολουθεί η ΝΕΤ με 9 και ο ΑΝΤ1 με 5.

    Σε εφημερίδες - περιοδικά: 186 συνεντεύξεις. Στις τρεις πρώτες θέσεις: 39 στην εφημερίδα «Τα Νέα», 21 στο «Βήμα» και 21 στην «Ελευθεροτυπία», ενώ στο «Εθνος της Κυριακής» και στο «Εθνος» συνολικά 23.

    Στην τηλεόραση: 53. Στις πρώτες θέσεις: 16 στο Mega, 9 στον ΑΝΤ1 και 7 στη ΝΕΤ.

    Σε ξένα μέσα: 56. Στις τρεις πρώτες θέσεις: CNN 9, BBC 3 και Corriere 3.

    Κορυφαία συνέντευξή του η τελευταία. Στις 21 Οκτωβρίου 2007, στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία». Όπως δήλωσε, στο ΠΑΣΟΚ «φαινόμαστε να νοιαζόμαστε περισσότερο για το πάπλωμα και λιγότερο για το δημόσιο καλό».

    Με τέτοιες δηλώσεις - μάλλον με τέτοια αυτογκόλ - δεν χρειάζεται να ...δράσει κανείς κακοπροαίρετος. Ο Πρόεδρος φροντίζει να αυτοϋπονομεύεται μιλώντας για το «πάπλωμα» στο οποίο και ο ίδιος ξάπλωνε και με το οποίο ο ίδιος σκεπαζόταν...

    Επομένως όσα λέει τώρα περί εκδοτικών συγκροτημάτων είναι για εσωτερική κατανάλωση αν μάλιστα λάβουμε υπ' όψιν μας ότι από τις παραπάνω 365 συνεντεύξεις μόνο 14 δόθηκαν σε Μέσα που πρόσκεινται στο απέναντι στρατόπεδο (Καθημερινή, Απογευματινή, Ελεύθερος Τύπος, Αθήνα 9.84).

    Ας φροντίσει λοιπόν τα του οίκου του. Μη βλέπει γύρω του εχθρούς και φαντάσματα. Κυρίως ας φροντίσει για το δημόσιο καλό. Είναι κάτι για το οποίο μπορεί να κάνει πολλά...

    ΠΑΝ. ΜΗΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΙΔΟΥ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΩΝ

    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤH ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
    ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ!
    ΚΡΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ…

    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ 230ΟΟΟΟΟΟ ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΜΕ ΤΗΝ INTRALOT.
    ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ 96,4 ΕΚ!!!

    ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΤΟΧΟ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ
    ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ,
    ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΟΥΣΤΡΟΚΑΝΑΛΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΑΝ ΠΟΛΥ ΚΕΦΑΛΙ ΕΠΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΥΧΕΙ
    ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΑΝ ΠΑΡΘΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΈΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.
    ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ…ΠΑΝΤΑ
    ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ 'ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ' ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗ
    ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ BLOG - ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΑ SPAMMOCOMMENTS ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΤΑ REPOSTAROYN ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ POST ΚΑΘΙΣΤΏΝΤΑΣ ΑΔΥΝΑΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΝΑ SCROLLAROYME ΚΑΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΝΕΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΑΛΤΕ ΚΑΝΑ ΦΙΛΤΡΟ , ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕ ΤΑ COMMENTS ΑΝΑ IP, ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤOY COMMENT. KANTE KATI ME TOYS MALAKES POY MPLEKSAME!!

    είπε το

    ypoklopikoportokali.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΟ 1989 ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ

    ΤΟ 2007 ΕΣΤΗΣΑΝ ΕΝΑ ΝΕΟ ΔΕΞΙΟ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑ ΠΙΑ.

    ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ …ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΙΧΩΣ ΟΥΜΠΑΛΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΙΣΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΣ
    ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ …ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙΣ
    ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. PARTY ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΔ ΑΝ ΕΚΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΜΠΕΝΥΤΟ!!!

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΕΙ Η ΣΤΙΣ ΚΛΑΨΕΣ Η ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ...

    ΑΛΛΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ!!!

    ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ... ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
    Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2007

    ΑΠΟΨΗ

    Παπανδρέου, αυτονομία
    και... αυτογκόλ



    «ΕΧΘΡΟΣ της αυτονομίας της πολιτικής, δεν είναι μόνον τα διάφορα διαπλεκόμενα συμφέροντα, αλλά και εκείνοι που τα υπηρετούν.

    (Ακούγονται συνθήματα).

    Γερά, απέναντι σε κάθε κατεστημένο, διότι εμείς, θέλουμε και παλεύουμε για την ελευθερία κάθε δημοσιογράφου, κάθε Μέσου Μαζικής Ενημέρωσης, υπερασπιζόμαστε την ανεξαρτησία τους. Παράλληλα, απαιτούμε από κάθε επιχειρηματία ή όποιο Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης, να σέβεται και τη δική μας αυτονομία. Αφέντες στο κεφάλι μας, ούτε δέχομαι, ούτε δεχόμαστε».

    Τάδε εφη προχθές στη Λάρισα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου.Το παραπάνω απόσπασμα από το www.papandreou.gr.

    Από τον ίδιο δικτυακό τόπο του κ. Παπανδρέου βλέπουμε ότι είναι ο αγαπημένος των εκδοτικών συγκροτημάτων, στα οποία τώρα επιτίθεται.

    Αρκεί ένα «κλικ» στη επιλογή «Συνεντεύξεις» και εκεί θα δείτε το πόσο τον φροντίζουν τα Μέσα μαζικής ενημέρωσης.

    Συναγωνισμός εφημερίδων, περιοδικών, ραδιοφώνων, τηλεοπτικών σταθμών, αλλά και ξένων Μέσων για να του προσφέρουν βήμα και να παρουσιάσουν τις απόψεις του Γιώργου Ανδρέα Παπανδρέου (όπως τον αποκαλούν για να του δώσουν το απαραίτητο κύρος).

    Από τις 25 Ιουνίου 1996 μέχρι και προχθές 365 συνεντεύξεις!

    Στο ραδιόφωνο: 69. Στις τρεις πρώτες θέσεις: ο Flash με 41, ακολουθεί η ΝΕΤ με 9 και ο ΑΝΤ1 με 5.

    Σε εφημερίδες - περιοδικά: 186 συνεντεύξεις. Στις τρεις πρώτες θέσεις: 39 στην εφημερίδα «Τα Νέα», 21 στο «Βήμα» και 21 στην «Ελευθεροτυπία», ενώ στο «Εθνος της Κυριακής» και στο «Εθνος» συνολικά 23.

    Στην τηλεόραση: 53. Στις πρώτες θέσεις: 16 στο Mega, 9 στον ΑΝΤ1 και 7 στη ΝΕΤ.

    Σε ξένα μέσα: 56. Στις τρεις πρώτες θέσεις: CNN 9, BBC 3 και Corriere 3.

    Κορυφαία συνέντευξή του η τελευταία. Στις 21 Οκτωβρίου 2007, στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία». Όπως δήλωσε, στο ΠΑΣΟΚ «φαινόμαστε να νοιαζόμαστε περισσότερο για το πάπλωμα και λιγότερο για το δημόσιο καλό».

    Με τέτοιες δηλώσεις - μάλλον με τέτοια αυτογκόλ - δεν χρειάζεται να ...δράσει κανείς κακοπροαίρετος. Ο Πρόεδρος φροντίζει να αυτοϋπονομεύεται μιλώντας για το «πάπλωμα» στο οποίο και ο ίδιος ξάπλωνε και με το οποίο ο ίδιος σκεπαζόταν...

    Επομένως όσα λέει τώρα περί εκδοτικών συγκροτημάτων είναι για εσωτερική κατανάλωση αν μάλιστα λάβουμε υπ' όψιν μας ότι από τις παραπάνω 365 συνεντεύξεις μόνο 14 δόθηκαν σε Μέσα που πρόσκεινται στο απέναντι στρατόπεδο (Καθημερινή, Απογευματινή, Ελεύθερος Τύπος, Αθήνα 9.84).

    Ας φροντίσει λοιπόν τα του οίκου του. Μη βλέπει γύρω του εχθρούς και φαντάσματα. Κυρίως ας φροντίσει για το δημόσιο καλό. Είναι κάτι για το οποίο μπορεί να κάνει πολλά...

    ΠΑΝ. ΜΗΛΑΣ


    Και έτσι να είναι (τα παρασκήνια βέβαια άλλα δείχνουν, δεν έχει σημασία ), Ακόμη και μέτοχος του Μέγκα να ήταν εάν αυτά που λεει σήμερα τα εννοεί και τα εφαρμόσει, αρκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Νταλίκα η Φαραντούρη; Μάλιστα!
    Αυτό είναι το ήθος, ο πολιτισμός, τα πολιτικά επιχειρήματα του Βενιζελικού συρφετού.

    Όσο πιο πολύ μιλάνε οι Νεονάκηδες τόσο πιό πολύ δείχνουν το πραγματικό πρόσωπό τους.
    Κι αυτό είναι καλό, πολύ καλό για όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. άσε που τα στοιχεία που δίνει ο μεσιές της ναυτεμποροκής είναι παραποιμένα

    πχ

    στο φλάς φαίνεται να δίνει και 10 συνεντευξεις μέσα σε 2-3 μήνες ενώ είναι αποσπάσματα των ίδιων συνέντευξεων που μεταδώθηκαν σπασμένες σε διάφορες ημερομηνίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Παρακολουθησα χθες το βραδυ με μια παρεα την συνεντευξη Βενιζελου στην ΝΕΤ. Ομολογω οτι και εγω οπως και αρκετοι αλλοι που δεν ανηκουν ιδεολογικα στο ΠΑΣΟΚ εντυπωσιαστηκα οχι απο την ρητορικη του αλλα απο τις ιδεες και την καθαρη σκεψη του σε διαφορα προβληματα, σε σημειο που αρκετοι δηλωσαν οτι θα μπορουσαν να τον ψηφισουν. Εκτος ισως απο μια-δυο φρασεις του, ολη η συνεντευξη εδειξε ενα ανθρωπο λογικο, μορφωμενο, με παθος και διψα για την πολιτικη και για μεταρρυθμισεις. Καταλαβαινω οτι πολλοι δεν θα συμφωνησουν μαζι μου, παντως επειδη με ενδιαφερει η πολιτικη και παρακολουθω πολυ, η αποψη αρκετων φιλων και η δικια μου ειναι οτι Βενιζελος ειναι κατα πολυ ανωτερος του Γ. Παπανδρεου.
    Δεν υπαρχει συγκριση. Βεβαια αυτο ειναι θεμα των φιλων του ΠΑΣΟΚ.

    Φιλικα,
    Αρης

    ΑΧΧΧ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΟΛΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...ΕΜ ΒΕΒΑΙΑ. ΤΟ ΕΙΠΕ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ. ΟΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ (ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ)ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΙΠΕ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Έχω την εξής απορία.

    Το παρών Μπλόγκ, με ποιόν ειναι οσον αφορά τη μαχη της ηγεσίας στο ασό?
    ειναι τοσο ισορροπημένο που δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΩΝ
    ΒΑΔΙΣΕ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΟΣΚΑΛΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ

    ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΘΑ ΚΕΛΑΗΔΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟTΤΟ
    ΘΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚ

    Α ΡΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΗΓΕΤΕΣ!!!

    Α ΡΕ ΝΙΟΝΙΟ ΒΓΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ
    ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΕΧΘΡΟΣ της αυτονομίας της πολιτικής, δεν είναι μόνον τα διάφορα διαπλεκόμενα συμφέροντα, αλλά και εκείνοι που τα υπηρετούν.

    (Ακούγονται συνθήματα).

    Γερά, απέναντι σε κάθε κατεστημένο, διότι εμείς, θέλουμε και παλεύουμε για την ελευθερία κάθε δημοσιογράφου, κάθε Μέσου Μαζικής Ενημέρωσης, υπερασπιζόμαστε την ανεξαρτησία τους. Παράλληλα, απαιτούμε από κάθε επιχειρηματία ή όποιο Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης, να σέβεται και τη δική μας αυτονομία. Αφέντες στο κεφάλι μας, ούτε δέχομαι, ούτε δεχόμαστε».

    Τάδε εφη προχθές στη Λάρισα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου.Το παραπάνω απόσπασμα από το www.papandreou.gr.

    Από τον ίδιο δικτυακό τόπο του κ. Παπανδρέου βλέπουμε ότι είναι ο αγαπημένος των εκδοτικών συγκροτημάτων, στα οποία τώρα επιτίθεται.

    Αρκεί ένα «κλικ» στη επιλογή «Συνεντεύξεις» και εκεί θα δείτε το πόσο τον φροντίζουν τα Μέσα μαζικής ενημέρωσης.

    Συναγωνισμός εφημερίδων, περιοδικών, ραδιοφώνων, τηλεοπτικών σταθμών, αλλά και ξένων Μέσων για να του προσφέρουν βήμα και να παρουσιάσουν τις απόψεις του Γιώργου Ανδρέα Παπανδρέου (όπως τον αποκαλούν για να του δώσουν το απαραίτητο κύρος).

    Από τις 25 Ιουνίου 1996 μέχρι και προχθές 365 συνεντεύξεις!

    Στο ραδιόφωνο: 69. Στις τρεις πρώτες θέσεις: ο Flash με 41, ακολουθεί η ΝΕΤ με 9 και ο ΑΝΤ1 με 5.

    Σε εφημερίδες - περιοδικά: 186 συνεντεύξεις. Στις τρεις πρώτες θέσεις: 39 στην εφημερίδα «Τα Νέα», 21 στο «Βήμα» και 21 στην «Ελευθεροτυπία», ενώ στο «Εθνος της Κυριακής» και στο «Εθνος» συνολικά 23.

    Στην τηλεόραση: 53. Στις πρώτες θέσεις: 16 στο Mega, 9 στον ΑΝΤ1 και 7 στη ΝΕΤ.

    Σε ξένα μέσα: 56. Στις τρεις πρώτες θέσεις: CNN 9, BBC 3 και Corriere 3.

    Κορυφαία συνέντευξή του η τελευταία. Στις 21 Οκτωβρίου 2007, στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία». Όπως δήλωσε, στο ΠΑΣΟΚ «φαινόμαστε να νοιαζόμαστε περισσότερο για το πάπλωμα και λιγότερο για το δημόσιο καλό».

    Με τέτοιες δηλώσεις - μάλλον με τέτοια αυτογκόλ - δεν χρειάζεται να ...δράσει κανείς κακοπροαίρετος. Ο Πρόεδρος φροντίζει να αυτοϋπονομεύεται μιλώντας για το «πάπλωμα» στο οποίο και ο ίδιος ξάπλωνε και με το οποίο ο ίδιος σκεπαζόταν...

    Επομένως όσα λέει τώρα περί εκδοτικών συγκροτημάτων είναι για εσωτερική κατανάλωση αν μάλιστα λάβουμε υπ' όψιν μας ότι από τις παραπάνω 365 συνεντεύξεις μόνο 14 δόθηκαν σε Μέσα που πρόσκεινται στο απέναντι στρατόπεδο (Καθημερινή, Απογευματινή, Ελεύθερος Τύπος, Αθήνα 9.84).

    Ας φροντίσει λοιπόν τα του οίκου του. Μη βλέπει γύρω του εχθρούς και φαντάσματα. Κυρίως ας φροντίσει για το δημόσιο καλό. Είναι κάτι για το οποίο μπορεί να κάνει πολλά...

    ΠΑΝ. ΜΗΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Το προηγούμενο είναι άρθρο από τη Ναυτεμπορική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Το ταμείο του ΠΑΣΟΚ το διαχειρίζεται η αγία οικογένεια. Θεματοφύλακας ο Νίκος Παπανδρέου. Ο Χυτήρης ήταν πάντοτε το αγαπημένο και πιστό pet της οικογένειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΑΓΟΡΑΚΙ ΠΑΝ. ΜΗΛΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ;

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ;

    Α ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΑΡΑΧΟΒΑ ΣΕ ΠΙΟ ΚΩΛΟΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΕΜΑΘΑΝ ΑΥΤΑ;

    ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΟΧΙ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ.

    ΒΕΒΑΙΑ ΟΥΤΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ, ΟΥΤΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΚΗΣ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥΣ…

    Α ΡΕ ΝΙΚΟΛΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΝΟΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ
    ΣΤΡΩΣΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΑΡΕ ΤΟ

    ΑΥΤΟΔΙΔΑΚΤΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΑΛΛΑ ΜΑΓΚΑΣ…ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ Ο ΒΑΡΔΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΧΟΡΤΑΓΟΥ ΧΟΝΤΡΟΕΙΔΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΙΡΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΦΙΡΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΧΟΡΤΑΓΟΥ ΧΟΝΤΡΟΕΙΔΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΙΡΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΦΙΡΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Χθες το βραδυ στο ALTER εδειξαν δημοσκοπηση (που νευριασε τους ΓΑΠατους) οτι το 26% αυτων που θα ψηφισουν Γιωργακη, θα το κανουν επειδη λεγεται Παπανδρεου.
    Καλη επιτυχια με την μεταμοσχευση εγκεφαλου.
    Μπηχτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. H MEΓΑΛΗΤΕΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ !!


    pasok2007.blogspot.com




    ____________________________

    H MEΓΑΛΗΤΕΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ !!


    pasok2007.blogspot.com




    ____________________________

    H MEΓΑΛΗΤΕΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ !!


    pasok2007.blogspot.com




    ____________________________

    H MEΓΑΛΗΤΕΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ !!


    pasok2007.blogspot.com




    ____________________________

    H MEΓΑΛΗΤΕΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ !!


    pasok2007.blogspot.com




    ____________________________

    H MEΓΑΛΗΤΕΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ !!


    pasok2007.blogspot.com




    ____________________________

    H MEΓΑΛΗΤΕΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ !!


    pasok2007.blogspot.com




    ____________________________

    H MEΓΑΛΗΤΕΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ !!


    pasok2007.blogspot.com




    ____________________________

    H MEΓΑΛΗΤΕΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ !!


    pasok2007.blogspot.com




    ____________________________

    H MEΓΑΛΗΤΕΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ !!


    pasok2007.blogspot.com




    ____________________________

    H MEΓΑΛΗΤΕΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ !!


    pasok2007.blogspot.com




    ____________________________

    H MEΓΑΛΗΤΕΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ !!


    pasok2007.blogspot.com




    ____________________________

    H MEΓΑΛΗΤΕΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ !!


    pasok2007.blogspot.com




    ____________________________

    H MEΓΑΛΗΤΕΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ !!


    pasok2007.blogspot.com




    ____________________________

    H MEΓΑΛΗΤΕΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ !!


    pasok2007.blogspot.com




    ____________________________

    H MEΓΑΛΗΤΕΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ !!


    pasok2007.blogspot.com




    ____________________________

    H MEΓΑΛΗΤΕΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ !!


    pasok2007.blogspot.com




    ____________________________

    H MEΓΑΛΗΤΕΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ !!


    pasok2007.blogspot.com




    ____________________________

    H MEΓΑΛΗΤΕΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ !!


    pasok2007.blogspot.com




    ____________________________

    H MEΓΑΛΗΤΕΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ !!


    pasok2007.blogspot.com




    ____________________________

    H MEΓΑΛΗΤΕΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ !!


    pasok2007.blogspot.com




    ____________________________

    H MEΓΑΛΗΤΕΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ !!


    pasok2007.blogspot.com




    ____________________________

    H MEΓΑΛΗΤΕΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ !!


    pasok2007.blogspot.com




    ____________________________

    H MEΓΑΛΗΤΕΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ !!


    pasok2007.blogspot.com




    ____________________________

    H MEΓΑΛΗΤΕΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ !!


    pasok2007.blogspot.com




    ____________________________

    H MEΓΑΛΗΤΕΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ !!


    pasok2007.blogspot.com




    ____________________________

    H MEΓΑΛΗΤΕΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !!

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ !!


    pasok2007.blogspot.com




    ____________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Απο το pasok2007.blogspot.com, ο εξης τιτλος

    "Σε κατάσταση διάλυσης η κυβέρνηση της ΝΔ!!"

    Μα τι γραφετε ρε ηλιθια ατομα? Δεν βλεπετε που σε ενα μηνα δεν θα υπαρχετε καν σαν κομμα? Θυμιζει το ανεκδοτο "πεταμε και καμμια μαλακια για να περασει η ωρα".
    Ειδικα αμα βγαλετε τον Πελατη οι εκλογες πια θα ειναι ακαταλληλες για ανηλικους. Μιλαμε για μεγαλη τσοντα, ανικανοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΚΑΨΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΓΥΜΝΑΣΟΥ. ΤΟ ΠΑΧΟΣ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. τα φαγανε και τα χεσανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΕΙΡΗΝΗ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ. ΠΑ.ΣΟ.Κ. 48 % ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. poios einai o proin ypourgos me tin kariola re paidia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Σε πολύ χαμηλό επίπεδο έπεσε ο Βενιζέλος αν έκανε αυτή τη δήλωση για τα οικονομικά του Παπανδρέου.
    Κρίμα!
    Εμείς που τον είχαμε καθηγητή κάτι γνωρίζαμε, αλλά τόσο χαμηλά δεν περιμέναμε να τον δούμε.
    Αχ, άτιμη εξουσία πως φθείρεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Καλύτερα να χάσει ο Μπένυ, να φτιάξει μια νέα κοινοβουλευτική ομάδα και να διεκδικήσει μέρος των χρημάτων που προβλέπεται για το ΠΑΣΟΚ. Να δούμε πώς θα ξεπληρώσει ο Γιώργος, ενώ ο Μπένυ θα έχει χρήμα στη διάθεσή του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  51. Τεράστιες πυρκαγιές στην Καλιφόρνια, αποτεφρώνονται δάση και σπίτια, ανάμεσά τους βίλες επωνύμων. Τί κάνει η ανίκανη κυβέρνηση (της Καλ.), τι κάνει ο αρμόδιος υπουργός (της Καλ.); Δεν μπορούν ούτε μια φωτιά να σβήσουν (στην Καλ.); Πού είναι οι πυροσβέστες των blog (στην Ελλάδα) που έδιναν όλο το καλοκαίρι οδηγίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Και μονον ο τελευταιος σας υπαινιγμος στο σχολιο σας θα αρκουσε να γραψω οτι εσεις οι υπευθυνοι του μπλογκ ειστε ΜΑΛΑΚΕΣ.
    Πριν γραψετε οτιδηποτε να μετρατε πριν την βαρυτητα των οσων γραφετε.
    Η ταμπελα που παραπανω σας απεδωσα ισχυει.
    Φροντισετε να παρετε και προαγωγη με οσα ειμαι σιγουρος θα ξαναγραψετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΣΚΟΠΙΑ
    ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ


    ''Προειδοποιώ την κυβέρνηση να αφυ-
    πνισθεί,να σταματήσει να παρακολου-
    θεί ως θεατής, να πράξει επιτέλους
    το καθήκον της,το καθήκον που επι-
    βάλλουν οι περιστάσεις και που
    απαιτεί ο ελληνικός λαός''

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    Ρε η Cheer Leader (Μαζορέτα) του
    προδοτικού σχεδίου ΑΝΑΝ,
    ρε ο BravoYiorgo του ''ΟΛΟΥ'' Τουρ-
    κικού τύπου, ρε η Σαλώμη του Τζεμ,
    ρε ο εφιάλτης της Μαδρίτης, αυτός
    τσούρνεψε. Αυτο το πράγμα λέει του
    Καραμανλή τι να κάνει με τα
    Σκόπια !!!!!
    Έλα μουνί στον τόπο σου.
    Ρε εσεις ΠΑΣΟΚΟΙ ,επειδή εγώ δεν
    θυμάμαι καλά, όταν ο πολύς Χόλ-
    μπουργκ , εκει στο κωλόσπιτο της
    Εκάλης, πήρε την υπογραφή του υπο
    φαρμακευτική καταστολή Ανδρέα, σε
    εκείνο το κουρέλι της ενδιάμεσης
    συμφωνίας, αυτή η Αλβανοκαψουρεμένη
    ΡΟΥΛΑ ΒΡΟΧΟΠΟΥΛΟΥ, η κολητή της
    Μιμής, μπαινόβγενε εκεί μέσα??
    Α΄ και κάτι άλλο, μπορεί να μας
    πει ο BravoYiorgo, μέχρι τον
    Μάρτη του 04, πόσα κράτη είχαν
    αναγνωρίσει τα Σκόπια ως Μακεδονία?
    Και τί έκανε αυτος τα 8-9 χρόνια,
    απο την ενδιάμεση συμφωνία μέχρι
    το 2004???
    Τωρα να ρωτήσω τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ ποια
    είναι η θέση τους σήμερα, σύνθετη
    η καθαρή (εξω ο ορος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ)
    ονομασία, το θεωρώ πλεονασμό.


    ΤΑΣΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Οι απελπισμενες κινησεις του χοντρου,δειχνουν τον μεγιστο πανικο στον οποιον εχει περιελθει.
    Να τον χαιρονται τα εξαπτερυγα του/.
    Οταν ομως θα βρεθουν εκτος κομμματος--γιατι σιγουρα θα βρεθουν--να μην μυξοκλαινε.
    Μια ειναι η λυση μετα τα οσα καθημερινα συμβαινουν.
    Δ Ι Α Σ Π Α Σ Η και ο καθενας τον δρομο του.
    Τοτε θα δουμε ποσο πραγματικα ζυγιζει ο χοντρος και ποσο τα εξαπτερυγα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. 1.54
    Ειναι οργανομενο σχεδιο σκοπιανων, αλβανων και του αλαβανου

    Εκτελεστικο οργανο ο ΝΤΑΝΙΛΟ

    Αλλωστε το πασοκ βαζει τις φωτριες για να αποσταθεροποιησει τη κυβερνηση που προκυρυσει εκλογες μεσα στις φλογες για να προλαβει να αναθεωρησει το Συνταγμα και το αεπ στο 25%!!!!!!!!

    Κουφαλες καραμανλικοι κατω τα χερια από το Συνταγμα και αφηστε τους αποχαρακτηρισμους και τους χαρακτηρισμους
    Μονο για σπεκουλα εισται ικανοι
    Ένα λιθαρακι για την πατριδα ποτε δεν βαλατε

    Ουστ από δω οικοπεδοφαγοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. αυτή η Αλβανοκαψουρεμένη
    ΡΟΥΛΑ ΒΡΟΧΟΠΟΥΛΟΥ, η κολητή της
    Μιμής, μπαινόβγενε εκεί μέσα??
    =================================

    Ρε φίλε άλλη ήτανε,μην τα μπερδεύεις.Ρούλα Βλαχοπούλου λεγότανε η κολλητή της Μιμής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Mπράβο ρε Βενιζέλο με τον τρόπο σου έχεις πολώσει τόσο πολύ τον κόσμο, που στην Κοζάνη παίξανε και ξύλο.
    Αυτό ήθελες; Να κάνεις τους ψηφοφόρους να σφαχτούνε;
    Και συνεχίζεις με τις σημερινές σου δηλώσεις να προκαλείς.
    ΕΛΕΟΣ ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΜΑΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΓΗ. ΜΑΘΕ ΟΤΙ Η ΡΗΤΟΡΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ.
    ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ.
    ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΩΜΙΚΟΣ ΕΠΙ ΓΗΣ, ΠΟΙΟΣ ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΣΥ Ο ΜΟΝΟΣ.
    ΣΟΥ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ: ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΚΛΟΟΥΝ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Το ποιόν προτιμάει η ΝΔ, είναι αλλουνού παππά Ευαγγέλιο, σκέψου ότι ο ΓΑΠ στην αρχή ήταν καταβαραθρωμένος και ο Μπένυ έκανε τόσα λάθη που τον ανέστησε, κατάφερε να μας αποδείξει ότι όντως υπονόμευε τον ΓΑΠ, ότι τα συμφέροντα είναι αναφανδόν με το μέρος του κτλ, σκέψου δηλαδή τι πάρτυ έχει να γίνει με τον Καραμανλή.

    Σταματήστε να σκέφτεστε ποιός θα κερδίσει τον Καραμανλή, αν πραγματικά αγαπάτε το ΠΑΣΟΚ και δεν θέλετε απλά να βολευτείτε στο δημόσιο και να ξαναέρθετε στα πράγματα,σίγουρα θα προτιμούσατε ένα καθαρό ΠΑΣΟΚ με τον ΓΑΠ.
    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΘΕΛΕΙ, ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ, ΕΣΕΙΣ ΓΤ ΤΟ ΔΕΧΕΣΤΕ; ΠΑΝΤΑ Η ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ Ε;
    ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Μονο μια λυση υπαρχει για να ξαναγινει μεγαλο το ΠΑΣΟΚ με τον Γιωργακη αρχηγο.

    Γρηγορα στο Μαιαμι για μεταμοσχευση εγκεφαλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. poios einai o proin ypourgos me tin kariola re paidia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ας μου εξηγήσει ο τελευταίος εξυπνάκιας και γνώστης ιατρικών μεθόδων το εξής:
    Ισχυρίζεσαι με τον τρόπο σου ότι ο Γιώργος είναι χαζός, εξήγησέ μου λοιπόν πως είναι δυνατόν να είναι πρόεδρος της σοσιαλιστικής διεθνούς(μήπως έχουμε στην Ελλάδα το πρόβλημα);
    Εξήγησέ μου πως ένας χαζός, ήταν ο καλύτερος υπουργός εξωτερικών που πέρασε από το υπουργείο;
    Αν είναι να είναι έτσι οι χαζοί, ας μας κυβερνήσουν αυτοί μπας και σωθούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΕΝΥ ΜΕ ΤΗ ΜΙΛΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟ, ΑΠΛΑ ΥΠΟΘΕΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Φιλε 2.44
    Μη μας λες να σκεφτουμε. Δεν σε συμφερει.

    Αν σκεφτουμε βλεπουμε ποιος ηταν δεσμιος των Ελληνικων και ξενων συμφεροντων ολα αυτα τα χρονια.

    Αν σκεφτουμε βλεπουμε οτι στο ΠΑΣΟΚ οχι μονο δεν εγινε ΤΙΠΟΤΑ επι ΓΑΠ αλλα μας πηγε πισω απεναντι στη χειροτερη δεξια.

    Αν σκεφτουμε βλεπουμε οτι το ΠΑΣΟΚ ηδη εχει πεσει στο 29%.

    Αν σκεφτουμε βλεπουμε οτι ο ΓΑΠ δεν εχει πει τιποτα για τα προβληματα τησ κοινωνιας, μονο για τα συμφεροντα (τα δικα του).

    Αν σκεφτουμε βλεπουμε οτι δεν θα εβγαινε ουτε κλητηρας αν δεν λεγοταν Παπανδρεου.

    Αν σκεφτουμε βλεπουμε οτι καθαρο ΠΑΣΟΚ με τον ΓΑΠ δεν γινεται. Αυτος και οι γυρω του ειναι πολυ πιο βουτηγμενοι στα συμφεροντα απο οποιονδηποτε αλλον. Χρωστανε παρα πολλα.

    Αν σκεφτουμε βλεπουμε οτι ο Βενιζελος, τουλαχιστον μεχρι τωρα, δεν εχει αναμιχθει σε συμφεροντα.

    Αν σκεφτουμε βλεπουμε οτι ο Βενιζελος απο μονος του κανει προτασεις για ασφαλιστικο και παιδεια.

    Αν σκεφτουμε βλεπουμε οτι η συγκιση Βενιζελου-Γαπ ειναι σαν καθαροαιμο με γαιδουρι.

    Μην μας λες σε παρακαλω να σκεφτουμε λοιπον. Γιατι αν σκεφτουν οι Ελληνες ο ΓΑΠ θα παρει μονο τρεις ψηφους. Την δικη του, της Μαργαριτας και του Νικου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Σε πολύ χαμηλό επίπεδο έπεσε ο Βενιζέλος αν έκανε αυτή τη δήλωση για τα οικονομικά του Παπανδρέου.
    Κρίμα!
    Εμείς που τον είχαμε καθηγητή κάτι γνωρίζαμε, αλλά τόσο χαμηλά δεν περιμέναμε να τον δούμε.
    Αχ, άτιμη εξουσία πως φθείρεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. TO ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ?
    Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ?
    Η
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ,ΚΟΚΚΑΛΗ,ΛΑΜΠΡΑΚΗ,
    ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ,ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
    ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ,ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ
    ΚΥΡΙΑΚΟΥ?

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΚΟΜΜΑ?
    Η
    Η ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ?

    ΕΚΛΗΣΗ..

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ
    ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ
    ΝΤΑΒΑΔΩΝ, ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΟ.
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΟΥΝ
    ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ.
    ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΤΗΝ
    ΕΛΛΑΔΑ,ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ
    ΣΟΥ.



    TO ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΕΙΤΑΙ
    ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ..

    ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΣΕΞΕ..

    ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ





    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
    ΟΧΗΜΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ
    ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟ,
    ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΟ

    ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    1:36 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΑΕΙ

    1:36 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΝΤΑΒΑΔΕΣ,Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΕΑΝ ΑΠΟΤΥΧΟΥΜΕ.
    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ.

    ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    1:36 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ?
    ΤΟΣΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΧΕΤΕ
    ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ
    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΛΟΓΟΥΣ
    ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ?
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΗ ΦΟΥΣΚΑ?
    ΕΧΕΤΑΙ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ Ο
    ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ
    ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ?
    ΤΟΣΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ,ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ..
    ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ
    ΤΟ "ΧΑΖΟ ΠΑΙΝΤΙ" ΠΟΥ ΔΕΝ "ΤΡΑΒΑΕΙ?

    1:37 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΜΗΠΩΣ Ο "ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ" ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΣ?

    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ..
    ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΗΣ
    ΚΟΚΚΑΛΑΚΗΣ
    ΛΑΜΠΡΟΥΚΟΣ
    ΚΥΡΙΑΚΟΥ-ΛΑΚΗΣ
    AΛΑΦΟΥΖΙΝΟΣ
    ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΡΟΥΛΗΣ
    ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΚΗΣ
    ΤΡΕΜΙΤΣΑ
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΑΚΟΥΛΗΣ
    ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ
    ......
    ......
    KTΛ.

    1:37 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ
    ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΑΡΧΗΓΟΥ?
    ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ..
    ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΣΥΧΗ?
    ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΓΟΣ?
    ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΤΑΙ?

    1:38 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ,
    ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ.
    ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ.
    ΤΑ ΜΕΓΚΑ-ΛΟΣΤΕΛΕΧΗ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ
    ΤΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ
    ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ-ΛΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    1:38 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΓΙΩΡΓΟ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΜΟΝΟ
    ΤΑ ΜΕΓΚΑ-ΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ.

    ΛΟΒΕΡΔΟ
    ΔΑΜΑΝΑΚΗ
    ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ
    ΕΥΘΥΜΙΟΥ
    ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
    ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ
    ΛΑΛΙΩΤΗ
    ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ
    ΣΗΜΙΤΗ
    ΒΕΝΖΕΛΟ
    ΜΠΙΣΤΗ
    ΚΤΛ.

    1:38 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ
    ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ "ΜΑΓΑΖΙ"
    ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ
    ΝΤΑΒΑΔΩΝ, ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΟ.
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΟΥΝ
    ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ.
    ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΤΗΝ
    ΕΛΛΑΔΑ,ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ
    ΣΟΥ.

    1:39 πμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ.
    ΤΟΝ ΦΥΡΕΡ ΤΗΣ ΜΙΝΤΙΑΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ.
    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ.
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΒΕΝΖΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ωχ, μας την πεσανε τα πιθηκοειδη.
    Καλως ηλθες Τσιτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. 2:50 μμ

    να σε ρωτήσω τώρα εγώ κάτι: Τι σημασία έχει ότι είναι πρόεδρος της Σοσ. Διεθνούς? έχει κάποιο κύρος αυτό το μαγαζί? Κάποτε είχε, αλλά τώρα που οι σοσιαλιστές έγιναν δεξιοί, βάλανε ένα μέτριο (όχι χαζό) πρόεδρο για να ζεσταίνει την καρέκλα.

    Από πού προκύπτει ότι ο Γιώργος ήταν "ο καλύτερος υπουργός εξωτερικών", όπως γράφεις?? Έγινε κάποια αξιολόγηση και βγήκε πρώτος? Πώς αναδείχθηκε, πέρα από τη διαφήμιση που κάνετε διάφοροι εδώ και αλλού?

    Έλυσε το θέμα με τα Σκόπια? Όχι, το παρέδωσε όπως το παρέλαβε, ίσως και χειρότερα λόγω της παλαίωσης. Έλυσε τα ελληνοτουρκικά, πέρα από τα ζεϊμπέκικα με τον Τζέμ?

    Με την Κύπρο τί έγινε, έλυσε τίποτα? Υποστήριζε και υποστηρίζει το σχέδιο Ανάν που οι Κύπριοι το απέρριψαν με 75%.

    Για τους βομβαρδισμούς στη Γιουγκοσλαβία τί θέση πήρε?? Η Ελλάδα ψήφισε υπέρ στο ΝΑΤΟ, αλλιώς θα είχε βάλει βέτο. Στο Αφγανιστάν έστειλε στρατεύματα (υγειονομικές μονάδες, λένε) επειδή το ήθελαν οι Αμερικάνοι.

    Αναρωτιέμαι, γιατί ήταν καλύτερος, π.χ. από τον Πάγκαλο ή από τον Μολυβιάτη ή από όλους τους άλλους? Απλά, δεν ασχολούνται οι ΥΠΕΞ με καθημερινά θέματα και δεν δημιουργούν τριβές στο εξωτερικό που κυκλοφορούν!

    Αυτά
    Βισμούθιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΣΑΡΩΝΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΚΑΛΟΠ

    72% ΣΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΤΗΣ ΜΑΝΙΝΑΣ

    ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΓΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ.
    ΤΟΝ ΦΥΡΕΡ ΤΗΣ ΜΙΝΤΙΑΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ.
    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ.
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΒΕΝΖΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Πιο χαμηλά Βαγγέλη! πιο χαμηλά!

    Μετά την Πάτρα και τα οικονομικά του Γιώργου, τώρα και για τα εξωσυζυγικά του στην Κοζάνη.

    Πιο χαμηλά! Μπορείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. 3:07 μμ

    Δηλαδή, αν δεν είχε κάνει τη δήλωση ο Μπένυ (που δεν την έκανε όπως φαίνεται, αλλά κι αν την έκανε, κάτι παραπάνω θα ξέρει), εσύ θα τον ψήφιζες; Τρίχες!

    Έψαχνες να βρεις κάποια δικαιολογία εναντίον του Μπένυ, θα σε είχε κόψει και 3-4 φορές επειδή πήγες αδιάβαστος στις εξετάσεις, και πιάστηκες από τις καταγγελίες που έκανε το λαμόγιο ο Χυτήρης για να δικαιολογήσεις την αντίθεσή σου.

    Έπρεπε να διαβάζεις περισσότερο για να μπορείς να διατηρήσεις την ανεξαρτησία σου στην αξιολόγηση των υποψηφίων, τώρα μόνο οπαδός του ενός μπορείς να είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Πιο χαμηλά Βαγγέλη! πιο χαμηλά!

    Μετά την Πάτρα και τα οικονομικά του Γιώργου, τώρα και για τα εξωσυζυγικά του στην Κοζάνη.

    Πιο χαμηλά! Μπορείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Πιο χαμηλά Βαγγέλη! πιο χαμηλά!

    Μετά την Πάτρα και τα οικονομικά του Γιώργου, τώρα και για τα εξωσυζυγικά του στην Κοζάνη.

    Πιο χαμηλά! Μπορείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Πιο χαμηλά Βαγγέλη! πιο χαμηλά!

    Μετά την Πάτρα και τα οικονομικά του Γιώργου, τώρα και για τα εξωσυζυγικά του στην Κοζάνη.

    Πιο χαμηλά! Μπορείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Πιο χαμηλά Βαγγέλη! πιο χαμηλά!

    Μετά την Πάτρα και τα οικονομικά του Γιώργου, τώρα και για τα εξωσυζυγικά του στην Κοζάνη.

    Πιο χαμηλά! Μπορείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Πιο χαμηλά Βαγγέλη! πιο χαμηλά!

    Μετά την Πάτρα και τα οικονομικά του Γιώργου, τώρα και για τα εξωσυζυγικά του στην Κοζάνη.

    Πιο χαμηλά! Μπορείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Πιο χαμηλά Βαγγέλη! πιο χαμηλά!

    Μετά την Πάτρα και τα οικονομικά του Γιώργου, τώρα και για τα εξωσυζυγικά του στην Κοζάνη.

    Πιο χαμηλά! Μπορείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Πιο χαμηλά Βαγγέλη! πιο χαμηλά!

    Μετά την Πάτρα και τα οικονομικά του Γιώργου, τώρα και για τα εξωσυζυγικά του στην Κοζάνη.

    Πιο χαμηλά! Μπορείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Πιο χαμηλά Βαγγέλη! πιο χαμηλά!

    Μετά την Πάτρα και τα οικονομικά του Γιώργου, τώρα και για τα εξωσυζυγικά του στην Κοζάνη.

    Πιο χαμηλά! Μπορείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Πιο χαμηλά Βαγγέλη! πιο χαμηλά!

    Μετά την Πάτρα και τα οικονομικά του Γιώργου, τώρα και για τα εξωσυζυγικά του στην Κοζάνη.

    Πιο χαμηλά! Μπορείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. TO ΔΙΛΛΗΜΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
    ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ..
    ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΙΟΣ
    ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΕΝΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ
    Η
    ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ
    ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Μη μας λες να σκεφτουμε. Δεν σε συμφερει.
    ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ; ΧΜ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ...

    Αν σκεφτουμε βλεπουμε ποιος ηταν δεσμιος των Ελληνικων και ξενων συμφεροντων ολα αυτα τα χρονια.
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ
    ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΛΟΣ, ΑΛΛΟ ΔΕΣΜΙΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

    Αν σκεφτουμε βλεπουμε οτι στο ΠΑΣΟΚ οχι μονο δεν εγινε ΤΙΠΟΤΑ επι ΓΑΠ αλλα μας πηγε πισω απεναντι στη χειροτερη δεξια.
    ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΠΠΗΓΕ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΑΓΑΠΗΤΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΓΑΠ ΤΟ 2004 ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ 30%

    Αν σκεφτουμε βλεπουμε οτι το ΠΑΣΟΚ ηδη εχει πεσει στο 29%.
    ΜΠΑ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ, ΜΠΡΑΒΟ!

    Αν σκεφτουμε βλεπουμε οτι ο ΓΑΠ δεν εχει πει τιποτα για τα προβληματα τησ κοινωνιας, μονο για τα συμφεροντα (τα δικα του).
    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΙ

    Αν σκεφτουμε βλεπουμε οτι δεν θα εβγαινε ουτε κλητηρας αν δεν λεγοταν Παπανδρεου.
    ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙΣ, ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΕΝΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΤΣΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΕ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ, ΞΕΡΕΙΣ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΡΟΕΒΑΛΕ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ...

    Αν σκεφτουμε βλεπουμε οτι καθαρο ΠΑΣΟΚ με τον ΓΑΠ δεν γινεται. Αυτος και οι γυρω του ειναι πολυ πιο βουτηγμενοι στα συμφεροντα απο οποιονδηποτε αλλον. Χρωστανε παρα πολλα.
    ΠΑΧΤΑΣ, ΝΕΟΝΑΚΗΣ, ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ, ΜΙΛΕΝΑ ΚΑ
    ΑΥΤΟΥΣ ΕΝΝΟΕΙΣ Ε;

    Αν σκεφτουμε βλεπουμε οτι ο Βενιζελος, τουλαχιστον μεχρι τωρα, δεν εχει αναμιχθει σε συμφεροντα.
    ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ Ε; ΚΑΛΟ ΚΑΛΟ;
    Ο ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΛΙΝΟΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥ ΕΦΙΑΞΕΣ ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ

    Αν σκεφτουμε βλεπουμε οτι ο Βενιζελος απο μονος του κανει προτασεις για ασφαλιστικο και παιδεια.
    ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΔΙΠΛΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΔΕ ΤΙΜΑ ΚΑΝΕΝΑ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ.

    Αν σκεφτουμε βλεπουμε οτι η συγκιση Βενιζελου-Γαπ ειναι σαν καθαροαιμο με γαιδουρι.
    ΟΝΤΩΣ Ο ΜΠΕΝΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

    Μην μας λες σε παρακαλω να σκεφτουμε λοιπον. Γιατι αν σκεφτουν οι Ελληνες ο ΓΑΠ θα παρει μονο τρεις ψηφους. Την δικη του, της Μαργαριτας και του Νικου.
    ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ 3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Τα λαμόγια του Γιωργάκη (ο ίδιος είναι, άντε και κανένας δεύτερος λιγούρης) έχουν ξεχυθεί και βρίζουν τον Μπένυ...

    Μπένυ, φύγε από αυτό το μπουρδέλο και άστο με τον ανίκανο αρχηγό του, να ροκανίζει τα λεφτά και τα κορόιδα οπαδούς να περιμένουν εξουσία στον αιώνα τον άπαντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ?
    ΤΟΣΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΧΕΤΕ
    ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ
    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΛΟΓΟΥΣ
    ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ?
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΗ ΦΟΥΣΚΑ?
    ΕΧΕΤΑΙ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ Ο
    ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ
    ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ?
    ΤΟΣΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ,ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ..
    ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ
    ΤΟ "ΧΑΖΟ ΠΑΙΝΤΙ" ΠΟΥ ΔΕΝ "ΤΡΑΒΑΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΜΗΠΩΣ Ο "ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ" ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΣ?

    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ..
    ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΗΣ
    ΚΟΚΚΑΛΑΚΗΣ
    ΛΑΜΠΡΟΥΚΟΣ
    ΚΥΡΙΑΚΟΥ-ΛΑΚΗΣ
    AΛΑΦΟΥΖΙΝΟΣ
    ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΡΟΥΛΗΣ
    ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΚΗΣ
    ΤΡΕΜΙΤΣΑ
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΑΚΟΥΛΗΣ
    ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ
    ......
    ......
    KTΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. 3:19 μμ

    Σωστός, καλύτερα να το διοικούν ο Νικολάκης με τη Μαργαρίτα (έχει και χρήμα) παρά οι 10 Έλληνες Μπερλουδκόνι. 2 Παπανδρέου κάνουν για 40 Έλληνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Η επόμενη παπαριά του Βαγγέλη θα είναι στην Κοζάνη.
    Θα μιλήσει για τα εξωσυζιγικά του Γιώργου.

    Αντε και στην Λαμπίρη μετά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ;
    ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ; Ε ΝΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ, Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΩΧΡΥΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΚΟΜΜΑ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ-ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΤΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ!
    Ραντεβού στο Κολωνάκι-σε σπίτι γνωστού πολιτικού παράγοντα-είχαν πριν λίγες μέρες ο Βαγγέλης και η Ντόρα. Η συνάντηση που κράτησε ως τις πρώτες πρωινές ώρες, έγινε με πρωτοβουλία των γνωστών παραγόντων της διαπλοκής, οι οποίοι επανασχεδιάζουν τον πολιτικό χάρτη της χώρας. Το αντικείμενο της συνάντησης, ηταν η δημιουργία -μέσα στο 2008-νέου κόμματος απο τα δύο ηγετικά στελέχη. Το σενάριο να βρεθούν στην ιδια κομματική στέγη, ο Βενιζέλος και η Ντόρα, είναι κάτι που επιθυμούν πλέον διακαώς τα διαπλεκόμενα συμφέροντα. Θεωρούν μάλιστα πως είναι πολύ εύκολο να πάρει σάρκα και οστά, εκτιμώντας οτι οι πολίτες θ αντιδράσουν θετικά στην ίδρυση ενος κεντροδεξιού κόμμματος απο τα δύο προβεβλημένα στελέχη, που σύμφωνα με τους εμπνευστές-διαπλεκόμενους, αλληλοσυμπληρώνονται! Οι μερακλήδες διαπλεκόμενοι, υποστηρίζουν στις μεταξύ τους συνομιλίες, οτι η Ντόρα διαθέτει την διεθνή ακτινοβολία και τις άκρες που λείπουν απο τον Βαγγέλη, ενω ο τελευταίος εκείνα τα προσόντα εσωτερικής κατανάλωσης που χαρακτηρίζουν τον Καραμανλή και πολλά παραπάνω. Και το κυριότερο. Πιστεύουν οτι η εικόνα του Βενιζέλου, με την Ντόρα στο πλευρό του, δεν θα τρόμαζε, δεν θα παρέπεμπε σε Φύρερ και Ντούτσε και οτι θα γινόταν εύκολα αποδεκτή απο την κοινή γνώμη. Αβάντι μαέστροι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. KAΛΥΤΕΡΑ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ
    ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ..
    ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΟΥΝ
    Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΗΣ
    ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ
    ΚΟΚΚΑΛΙΝΟΣ
    ΒΑΡΔΟΥΚΟΣ
    ΑΛΑΦΟΥΖΙΝΟΣ
    ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΡΟΥΛΗΣ
    ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑΚΗΣ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΑΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΠΕΦΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΓΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ (ΜΑΚΑΤΣΕΛΛΟΣ, ΜΙΛΑΝΑ), ΘΑ ΓΕΛΑΓΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ.
    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙΝΑ.
    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΝΤΙΑΜΠΛΟΓΚ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΕΦΤΑΣΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΟΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΚΕΙ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΤΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΕΧΟΥΝΕ ΕΠΙΔΩΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ , ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ 11/11 ,ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ!
    ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΕΙΝΑΙ, Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΤΑΖΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ, ΠΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 50 ΕΩΣ 200 ΕΥΡΩ.
    Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΑ: Ο ΕΝΑΣ ΗΤΑΝΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ(ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ) ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΕ, ΣΚΛΗΡΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΣ, ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΧΥΔΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΜΙΑ 200 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ.
    Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑΣ(ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΔΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥ), ΤΟΝ ΕΠΑΥΣΕ Ο ΑΚΗΣ , ΜΟΛΙΣ ΑΥΤΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ , ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΚΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΜΟΛΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ(ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,).
    Ο ΕΤΕΡΟΣ, ΛΕΕΙ, ΕΙΝΑΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΠΑΣΟΚ , ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ- ΨΑΘ,ΠΡΩΗΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΙΚΟΣ (Ο ΑΚΗΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ, ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΚΗ), ΕΠΙΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ ΙΔΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ!!
    ΡΩΤΟΥΜΕ ΤΟΝ Κο ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ ΑΝΙΘΗΚΟ , ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΕ ΕΤΣΙ??
    ΑΥΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ, ΤΟΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ??
    ΤΟ ΜΗ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ , ΤΟΥ Κου ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙΣ 11/11??
    ΑΝ ΝΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ : «ΑΙΣΧΟΣ»!!
    ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Πιο χαμηλά Βαγγέλη! πιο χαμηλά!

    Μετά την Πάτρα και τα οικονομικά του Γιώργου, τώρα και για τα εξωσυζυγικά του στην Κοζάνη.

    Πιο χαμηλά! Μπορείς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ΛΙΛΑ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΛΟΥ, ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Η ΚΥΡΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ!
    ΜΠΙΑΧ!
    ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΛΕΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ!
    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΠΕΝΥ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΗΓΕΤΗ ΜΠΙΑΧ! ΠΑΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΡΗΞΟΥΝ ΕΜΠΑΡΓΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΣΕ ΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΘΕΤΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΣΕ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΑΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

    Η ΜΑΝΤΙΣΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. PROS 3:27

    ΚΑΘΑ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ
    ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΒΑΡΔΟΥΚΟΣ ΡΕ ΡΕΜΠΕΣΚΙΕ

    ΝΑ ΜΕ ΛΕΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΟΥΚΟ, ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗ ΣΩΣΤΉ ΣΕΙΡΆ
    ΠΑΝΩ-ΠΑΝΩ

    ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ΜΕΡΙΔΙΟ

    ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
    ΜΟΝΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ ΠΟΥΣΤΟΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΩ ΑΧΑΓΙΑ
    JOHN MASTAKLANIS
    Το κωλαράκι σου σφιχτό
    και το πουλί σου χάλια,
    γι' αυτό σου λέω αγόρι μου
    να πας για άλλα κι άλλα.

    Δεν είναι κάτι δύσκολο
    ούτε θα βάλεις γρύλο.

    Το κωλαράκι σου θα στήνεις
    και το στόμα σου θ' ανοίγεις
    και τη πίπα σου θα κάνεις
    και τη τρύπα σου θα γιάνεις!


    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ ΠΟΥΣΤΟΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΩ ΑΧΑΓΙΑ
    JOHN MASTAKLANIS γιατί δε μου 'χες πει πως έφαγες κρεμμύδια
    και χθες μετά την πίπα σου
    με καίγανε τ' αρχίδια!


    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ ΠΟΥΣΤΟΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΩ ΑΧΑΓΙΑ
    JOHN MASTAKLANIS
    Έχω πούτσο πύραυλο
    που καίει κηροζίνη
    αρχίδια διαστημικά
    που πάνε στη σελήνη.

    Η ΝΑΣΑ μου τα ζήτησε
    για να εξερευνήσει
    την τρύπα σου που άνοιξε
    απ' το πολύ γαμήσι!


    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ ΠΟΥΣΤΟΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΩ ΑΧΑΓΙΑ
    JOHN MASTAKLANISΣε ποιόν τα λες αυτά στον θείο τον Ηλία,
    που άνοιγε τον κώλο σου
    με χίλια εργαλεία;

    Σε ποιόν τα λες αυτά
    στον γέρο δάσκαλο σου,
    που έκανε προπόνηση
    στο βρομοκωλαρό σου;

    Σε ποιόν τα λες αυτά
    στον θείο Ανακόντα
    που έβαζε στον κώλο σου
    μια πούτσα ενά κι ογδόντα;

    Σε ποιόν τα λες αυτά
    στη θεία σου την Άννα,
    που άνοιγε τον κώλο σου
    σα να 'τανε τσουγκράνα;


    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ ΠΟΥΣΤΟΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΩ ΑΧΑΓΙΑ
    JOHN MASTAKLANIS Μια μέρα που καθόμουνα κάτω από ένα φάρο
    εσύ ανώμαλη μου ρώτησες μια πίπα να σου πάρω
    με χάρη μου κατέβασες το τζιν το παντελόνι
    και τα χειλάκια σου έσφιξαν τ' ωραίο μου κανόνι


    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ ΠΟΥΣΤΟΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΩ ΑΧΑΓΙΑ
    JOHN MASTAKLANIS Ζάχαρη το κωλαράκι σου και η ψωλή μου μέλι
    έλα να τα ενώσουμε
    να φτιάξουμε παστέλι



    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ ΠΟΥΣΤΟΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΩ ΑΧΑΓΙΑ
    JOHN MASTAKLANIS
    Απο το λούκι ανέβαινα έκπληξη να σου κάνω
    και βρίσκω εσένα ανάσκελα και πέντε από πάνω.
    Βουβάθηκα τα έχασα δεν είπα ούτε λέξη,
    το παντελόνι έβγαλα κι ευθύς γίναμε έξι.


    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ ΠΟΥΣΤΟΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΩ ΑΧΑΓΙΑ
    JOHN MASTAKLANIS
    Μια μέρα μου 'πες πάρε με
    κάτω από τη βρύση,
    γιατί πεθύμησες πολύ
    ένα υγρό γαμήσι.

    Αμέσως σου 'πα μάνα μου
    να σε ανακουφίσω
    το πούτσο μου έβγαλα ευθύς
    για να στον ακουμπήσω.

    Και πάνω που σε γάμαγα
    μωρή πούστρα ψώλα
    μια πορδή αμόλησες
    και στάχτη έγιναν όλα!

    ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΟΥΣΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Τα λαμόγια του Γιωργάκη (ο ίδιος είναι, άντε και κανένας δεύτερος λιγούρης) έχουν ξεχυθεί και βρίζουν τον Μπένυ...

    Μπένυ, φύγε από αυτό το μπουρδέλο και άστο με τον ανίκανο αρχηγό του, να ροκανίζει τα λεφτά και τα κορόιδα οπαδούς να περιμένουν εξουσία στον αιώνα τον άπαντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Ρε 3.27
    Εσυ τι ζορι τραβας;
    Βαλε τον Βαρδη στη θεση του να τελειωνουμε
    Τοσα χρονια αγωνιζεται για το πρωταθλημα και δεν του βγαινει
    Βαλτον τουλαχιστον εκει που του αξιζει στη διαπλοκη
    Αφου κατά κοινη ομολογια είναι ο ποιο ευελικτος και ο ικανοτερος νταβατζουλακος
    Τους εχει παρει τα βρακακια υπαλληλο του εκανε τον χρησταρα, για τσιγαρα θα εστελνε τον μομπο αν δεν το ειχε κοψει, ντεμεναδες του κανει ο αλαφουκαιφου και για τον κοκκαλινο ουτε κουβεντα , αποφασισε να αναλαβει ρολο υπαρχηγου στο νοτο με εξασφαλισμενη μιζα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Επείγουσα ομοσπονδιακή βοήθεια προς τους πυρόπληκτους ανακοίνωσε ο αμερικανός πρόεδρος
    Μαίνονται οι καταστροφικές πυρκαγιές στη νότια Καλιφόρνια.

    Ο αμερικανός πρόεδρος διέταξε να αποδεσμευτεί επείγουσα ομοσπονδιακή βοήθεια προς τις περιοχές της Νότιας Καλιφόρνιας που πλήττονται από καταστροφικές πυρκαγιές, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

    Περισσότεροι από 300 χιλιάδες άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο κυβερνήτης της Καλιφόρνιας 'Αρνολντ Σβαρντζενέγκερ.

    Ο
    Καλιφόρνια: Δραματική κατάσταση

    κυβερνήτης της Καλιφόρνιας, έχει ζητήσει βοήθεια και ενισχύσεις από τις γειτονικές πολιτείες. Οι πυρκαγιές μαίνονται ανεξέλεγκτα σε 12 μέτωπα.

    Μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο επικεφαλής του πυροσβεστικού σώματος του Λος Άντζελες Μαϊκ Μπράουν, δήλωσε πως οι ισχυροί άνεμοι, η μεγάλη ανομβρία και οι ασυνήθιστα υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, δυσκολεύουν το έργο της κατάσβεσης.

    Πρόσθεσε πως έχουν καταστραφεί καλλιεργήσιμες και δασικές εκτάσεις και ότι το οδικό δίκτυο έχει υποστεί μεγάλες ζημιές.

    ΑΛΗΤΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΟΧΟ
    ΝΑ ΚΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.

    ΝΕΑ ΒΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΕΘΝΟΣ
    Ε.Τ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    Το κωλαράκι σου σφιχτό
    και το πουλί σου χάλια,
    γι' αυτό σου λέω αγόρι μου
    να πας για άλλα κι άλλα.

    Δεν είναι κάτι δύσκολο
    ούτε θα βάλεις γρύλο.

    Το κωλαράκι σου θα στήνεις
    και το στόμα σου θ' ανοίγεις
    και τη πίπα σου θα κάνεις
    και τη τρύπα σου θα γιάνεις!


    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ γιατί δε μου 'χες πει πως έφαγες κρεμμύδια
    και χθες μετά την πίπα σου
    με καίγανε τ' αρχίδια!


    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    Έχω πούτσο πύραυλο
    που καίει κηροζίνη
    αρχίδια διαστημικά
    που πάνε στη σελήνη.

    Η ΝΑΣΑ μου τα ζήτησε
    για να εξερευνήσει
    την τρύπα σου που άνοιξε
    απ' το πολύ γαμήσι!


    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ
    Σε ποιόν τα λες αυτά στον θείο τον Ηλία,που άνοιγε τον κώλο σου
    με χίλια εργαλεία;

    Σε ποιόν τα λες αυτά
    στον γέρο δάσκαλο σου,
    που έκανε προπόνηση
    στο βρομοκωλαρό σου;

    Σε ποιόν τα λες αυτά
    στον θείο Ανακόντα
    που έβαζε στον κώλο σου
    μια πούτσα ενά κι ογδόντα;

    Σε ποιόν τα λες αυτά
    στη θεία σου την Άννα,
    που άνοιγε τον κώλο σου
    σα να 'τανε τσουγκράνα;


    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    Μια μέρα που καθόμουνα κάτω από ένα φάρο
    εσύ ανώμαλη μου ρώτησες μια πίπα να σου πάρω
    με χάρη μου κατέβασες το τζιν το παντελόνι
    και τα χειλάκια σου έσφιξαν τ' ωραίο μου κανόνι


    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ
    Ζάχαρη το κωλαράκι σου και η ψωλή μου μέλι
    έλα να τα ενώσουμε
    να φτιάξουμε παστέλι



    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    Απο το λούκι ανέβαινα έκπληξη να σου κάνω
    και βρίσκω εσένα ανάσκελα και πέντε από πάνω.
    Βουβάθηκα τα έχασα δεν είπα ούτε λέξη,
    το παντελόνι έβγαλα κι ευθύς γίναμε έξι.


    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ
    Μια μέρα μου 'πες πάρε με
    κάτω από τη βρύση,
    γιατί πεθύμησες πολύ
    ένα υγρό γαμήσι.

    Αμέσως σου 'πα μάνα μου
    να σε ανακουφίσω
    το πούτσο μου έβγαλα ευθύς
    για να στον ακουμπήσω.

    Και πάνω που σε γάμαγα
    μωρή πούστρα ψώλα
    μια πορδή αμόλησες
    και στάχτη έγιναν όλα!

    ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ
    JOHN MASTAKLANIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο επικεφαλής του πυροσβεστικού σώματος του Λος Άντζελες Μαϊκ Μπράουν, δήλωσε πως οι ισχυροί άνεμοι, η μεγάλη ανομβρία και οι ασυνήθιστα υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, δυσκολεύουν το έργο της κατάσβεσης.

    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΦΤΑΙΕΙ..

    ΝΤΑΒΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. τελικα θα μας πει καποιος ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΖΥΓΟΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ;

    Ρωτάω γιατί το σύζυγο μπορεί να τον έχουμε δει στην τηλεόραση ως υπουργό , αυτήν όμως απο που κι ως που να την ξέρουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. ΑΧΡΗΣΤΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ

    ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Η κυρία Ρόζα Βρεττού ή Ρόζα η ναζιάρα είναι εκπρόσωπος τύπου για την Περιφέρεια του Βενιζέλου; Εχουμε τρελαθεί εντελώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Προς 3.21

    " 2 Παπανδρέου κάνουν για 40 Έλληνες..."

    Και νομιζα οτι το κολλημα και η μαλακια εχουν καποια ορια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Μάλιστα κυρία μου. Η Φαραντούρη σύζυγος Χυτήρη είναι νταλίκα.
    Σας ξενίζει ο όρος; Βάλτε κατι πιό σικ. Τιτανικός, σας ικανοποιεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. 3.52
    ...εννοεί μάλλον κάτι ελληνοποιημένους αλλοδαπούς σαν αυτούς που τους ψήφισαν την προτελευταια φορά, οπότε μην συγχίζεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Μια βόλτα μέχρι τη Λευκάδα για να σας πουν την άποψή τους για τη Ρόζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. ρε συ "3:45 μμ" πως να φυγει,ο ιδιος ειναι ενα κινητο μπουρδελό με σενα μαζι!!
    χαχαχαχαχαχα

    Πιο χαμηλά! Μπορείται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Συγχαρητήρια τώρα κρίνουμε και τη Μαρία Φαραντούρη. Να αφήσετε το Χυτήρη ήσυχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο επικεφαλής του πυροσβεστικού σώματος του Λος Άντζελες Μαϊκ Μπράουν, δήλωσε πως οι ισχυροί άνεμοι, η μεγάλη ανομβρία και οι ασυνήθιστα υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, δυσκολεύουν το έργο της κατάσβεσης.

    Ο ΝΤΑΝΙΛΟ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΕΧΟΣ

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. MAΛΑΚΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΕΒΑΛΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ
    ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. ena einai to kauto erotima sto pasok:
    i roza i i milena kanei kaliteres pipes telika?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ
    ΚΑΨΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Η αληθεια ειναι οτι την Φαραντουρη δεν πρεπει να την κρινουμε. Τον Χυτηρη ομως γιατι? Πως κυκλοφορεις κυριε με 500αρα Mercedes? Με το μισθο του βουλευτη την αγορασες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Μπράβο τώρα κάναμε διαπλεκόμενο και τον Χυτήρη! Το παλιό καλό ΠΑΣΟΚ είναι με ΓΑΠ, το παλιό "καλο" (Τσαχατζόπουλος) είναι με τον Μπενυ.
    Οι Ανδρεοπαπανδρεικοι και οι Γεννηματικοί είναι με τον Παπανδρέου, ενώ οι Σημιτικοί με το Μπένυ, διαλέξτε και πάρτε..

    ΥΓ: ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥΠΟΥ ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΗ

    ΑΝΝΟΥΛΑ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΜΟΥ, ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΘΑΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
    ΜΑΖΕΨΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ, ΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. ΗΛΙΘΙΟΙ ΔΕΞΙΟΙ
    ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΨΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ,
    ΑΛΛΑ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. 3:57 μμ

    Εκτός από μαλάκας ολκής, είσαι και αγράμματος, μάλλον στον Γιωργάκη μοιαζεις! Έχεις δει ποτέ κάπου, σε εφημερίδα, σε αφίσα κτλ., τη λέξη "μπορείται"??? Ούτε Πόντιος αναλφάβητος γράφει τέτοια... Έχω κατανόηση όμως, σας μάζεψε ο Γιωργάκης να ταιριάξετε στο επίπεδό του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. ...οι ισχυροί άνεμοι, η μεγάλη ανομβρία και οι ασυνήθιστα υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες...

    Συμβαίνουν και στην Αμερική αυτά?? Κι εγώ νόμιζα ότι είναι κόλπα του Καραμανλή... Αλλά φυσικά δεν τσίμπησε ο κόσμος, πήρε τον πούλο το ΠΑΣΟΚ που πόνταρε στις πυρκαγιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Επείγουσα ομοσπονδιακή βοήθεια προς τους πυρόπληκτους ανακοίνωσε ο αμερικανός πρόεδρος
    Μαίνονται οι καταστροφικές πυρκαγιές στη νότια Καλιφόρνια.

    Ο αμερικανός πρόεδρος διέταξε να αποδεσμευτεί επείγουσα ομοσπονδιακή βοήθεια προς τις περιοχές της Νότιας Καλιφόρνιας που πλήττονται από καταστροφικές πυρκαγιές, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

    Περισσότεροι από 300 χιλιάδες άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο κυβερνήτης της Καλιφόρνιας 'Αρνολντ Σβαρντζενέγκερ.

    Ο
    Καλιφόρνια: Δραματική κατάσταση

    κυβερνήτης της Καλιφόρνιας, έχει ζητήσει βοήθεια και ενισχύσεις από τις γειτονικές πολιτείες. Οι πυρκαγιές μαίνονται ανεξέλεγκτα σε 12 μέτωπα.

    Μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο επικεφαλής του πυροσβεστικού σώματος του Λος Άντζελες Μαϊκ Μπράουν, δήλωσε πως οι ισχυροί άνεμοι, η μεγάλη ανομβρία και οι ασυνήθιστα υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, δυσκολεύουν το έργο της κατάσβεσης.

    Πρόσθεσε πως έχουν καταστραφεί καλλιεργήσιμες και δασικές εκτάσεις και ότι το οδικό δίκτυο έχει υποστεί μεγάλες ζημιές.

    ΑΛΗΤΗ ΝΤΑΝΙΛΟ ΕΚΑΨΕΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑ
    ΚΑΤΩ ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΤΑΝΙΛΟ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ

    ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ ΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ Ο ΞΕΝΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ
    ΣΧΕΔΙΟ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΡΙΖΟΣ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΕΤΟΣ
    ΚΟΥΡΙΑΣ
    ΠΑΡΟΝ
    ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΠΩΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ
    ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ
    ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ
    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ
    ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ
    Espresso
    ALTER, STAR, ANTENA, ALPHA, ERT I,2,3
    κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ
    ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ..
    Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ
    ΤΟΝ ΑΡΧΙΝΤΑΒΑΤΖΗ.
    ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΞΙΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΕΤΕ
    ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ
    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΙΧΤΑΡΑ...
    ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. ΦΟΒΑΜΕ ΤΟΝ ΟΠΑΠ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΕΓΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ
    ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΑΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. 3:27 μμ

    Σιγά που σε έπιασε η ηθική βρε, εδώ μαχαιρώνονται κι εσύ λες ότι γράφουν μέλη? Για ρώτα που πήγαινε το 1996 ο Παναγιωτακόπουλος με αιτήσεις εγγραφής σε μαύρες σακκούλες σκουπιδιών - τέτοια μέλη, εκεί ανήκαν.

    Και δεν μου λες, για να δεις πόσο μάπα είναι αυτά που γράφεις, γιατί χρειάζονται αιτήσεις να γραφτούν και δεν πάνε στις 11/11 να ψηφίσουν ως φίλοι? Αφού δεν χρειάζεται να γίνεις μέλος?

    Βλέπεις και μόνος σου ότι γράφεις παπαριές, οπότε δεν θα επανέλθεις με τέτοιες μαλακίες που γράφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Το ζήτημα είναι τι θέλουμε. Ένα πασοκ περι το 36% με αρχηγο το ΓΑΠ και πελατες στην ΝΔ ή ενα πασοκ που θα διψξει την χειροτερη κυβερνηση της 30ετιας. Ασχετα αν οι του ΓΑΠ θεωρουν ως χειριστη την κυβερνηση σημιτη. Ενα πασοκ που θα ανηκει σε μια οικογενεια, όπως οι Γλυξμπουρκ ή ενα παοκ δυνατο και παντα πρωτοπορο;
    αυτο ειναι το διλημμα τξε 11ης Νοεμβριου. Ολα τα άλλα ειναι για το Χυτηρη και τον Τζουμακα. Α! και τον παπουτση που θελει να διαδεχτει τον ΓΑΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. ΑΝΤΕ ΜΗ ΤΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΚΑΨΩ ΚΑΙ ΤΟ
    ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ...

    ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Και επειδη οποιος κερδιζει τις εκλογες
    Χανει και το φιλοτιμο

    Οι οπαδοι του καταλληλοτερου υποστηριζουν ότι για τις φωτιες δεν φταιει η κυβερνηση καραμανλη, ουτε το κρατος

    Φταιει ο ντανιλο , ο αλαβανος και οι σκοπιανοι πρακτορες που εδρασαν μαζί με το πασοκικο παρακρατος σε συνεργασια με τις θερμικες αναστροφες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. ΤΟ ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.

    ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΗ ΔΕΞΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. ΤΟ ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ
    ΕΧΕΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΗ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΣ
    ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Τι έγινε ρε παιδιά τα έφαγε ή όχι τα χρήματα του ΠΑΣΟΚ και κατά επέκταση του ελληνικού λαού, ο ΓΑΠ; Μπορεί να κάνει δημόσιο ισολογισμό ή είναι όπως όταν έφαγε τα κρυφά κονδύλια του Υπ. Εξ.; Τότε έδινε και στην μάνα του σαν ΜΚΟ και στους αδελφούς του χρήματα του Ελληνικού λαού. Πάντως σαν τον πατέρα του. Το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου
    Η σταθερή μου θέση εναντίον της παρούσης διακυβέρνησης είναι δεδομένη. Αυτή πηγάζει από την πεποίθηση μου ότι αφού εξαπάτησαν τον Ελληνικό λαό και υφάρπαξαν την ψήφο του το 2004 συνεχίζουν το καταστροφικό των έργο σε βάρος της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού και της πατρίδας μας γενικότερα . Σταθερή επιδίωξη των είναι το στενό βόλεμα μια παρέας, κολλητών και κουμπάρων όπως καταγράφηκαν στην πρόσφατη κυβερνητική θητεία των.
    Σήμερα διαπιστώνετε ότι αυτή η πρακτική των συνεχίζεται απτόητη και απρόσκοπτη.!!!!!!
    Υπήρχε ένας νόμος του 1982.Επι «επάρατου» ΠΑΣΟΚ και τηρούντο μέχρι σήμερα απαρεγκλίτως. Διαβάστε παρακάτω πιο είναι το πρώτο μέλημα των στην έναρξη της κυβερνητικής των νομοθετικής εργασίας που ξεκινά σε λίγες μέρες.
    «Με ένα πρωτοφανές ρουσφέτι για τους συνεργάτες του Κ. Καραμανλή και τους «ημέτερους» υπαλλήλους στο πρωθυπουργικό γραφείο αρχίζει η κυβέρνηση το νέο νομοθετικό έργο της.
    Με τροπολογία που καλούνται οι βουλευτές να ψηφίσουν εντός των ημερών, προωθείται η μονιμοποίηση εκτός ΑΣΕΠ όσων στελεχώνουν τις υπηρεσίες του Μαξίμου, καθώς και προνομιακών μετατάξεών τους στη Βουλή και στην κεντρική υπηρεσία του υπουργείου Εσωτερικών. Μέχρι τώρα οι συνεργάτες του πρωθυπουργικού γραφείου απολύονταν με την ολοκλήρωση του έργου τους ή επέστρεφαν στις οργανικές θέσεις τους εάν ήταν αποσπασμένοι από άλλη υπηρεσία του Δημοσίου. Αυτή η πάγια τακτική που ακολουθήθηκε όλα τα μεταπολιτευτικά χρόνια, έρχεται να ανατραπεί με τροπολογία που συνέταξε το υπουργείο Εσωτερικών και, κατά πληροφορίες, περνά αύριο από την επιτροπή της Βουλής για θέματα δημόσιας διοίκησης. Το χρυσό ρουσφέτι αφορά όλο το προσωπικό του πολιτικού γραφείου του κ. Καραμανλή- περισσότερα από 60 μετακλητά ή αποσπασμένα στελέχη.
    Με την τροπολογία καταργείται διάταξη νόμου του 1982 για την οργάνωση του πολιτικού γραφείου του Πρωθυπουργού, η οποία προέβλεπε ρητά ότι οι μετακλητοί υπάλληλοι απολύονται- κατά τη συνήθη πρακτική- όταν αλλάζει ο επικεφαλής του Μαξίμου.
    Η νέα ρύθμιση
    Με τη νέα διάταξη, η οποία έχει ενσωματωθεί σε νομοσχέδιο που ρυθμίζει ζητήματα των Ανεξάρτητων Αρχών, προβλέπεται ότι στο εξής οι συνεργάτες του Πρωθυπουργού θα εξασφαλίζουν μια θέση σε υπηρεσίες της Βουλής ή στη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Αντίστοιχες «ευεργετικές» αλλαγές προβλέπονται και για το προσωπικό της Γενικής Γραμματείας του Υπουργικού Συμβουλίου, ενώ με άλλη διάταξη συνιστώνται 45 θέσεις μόνιμου προσωπικού στη Γενική Γραμματεία του υπουργείου Εσωτερικών, η οποία θα υποδεχθεί το προσωπικό του Μαξίμου.
    Με την τροπολογία, που αντικαθιστά τη διάταξη του νόμου 1299/1982, προβλέπεται ότι το προσωπικό που στελεχώνει το Πολιτικό Γραφείο του Πρωθυπουργού «αποσπάται ή μετατάσσεται ή μεταφέρεται κατά παρέκκλιση κάθε ισχύουσας διάταξης σε υπηρεσίες της Βουλής των Ελλήνων ή της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του υπουργείου Εσωτερικών με κοινή απόφαση του Πρωθυπουργού και του Προέδρου της Βουλής ή του υπουργού Εσωτερικών, αντίστοιχα, με την οποία ρυθμίζονται και οι τυχόν αναγκαίες λεπτομέρειες...». Προβλέπεται, μάλιστα, ότι όσοι ήταν ειδικοί σύμβουλοι και ειδικοί συνεργάτες του πρωθυπουργικού γραφείου «διατηρούν στη νέα υπηρεσία τους όρους κάθε άλλης ειδικής ρύθμισης που ισχύει γι΄ αυτούς στην υπηρεσία από την οποία προέρχονται»!
    Αυτά είναι τα έργα και οι ημέρες της πιο άθλιας διακυβέρνησης που είχαμε ποτέ, των κουμπάρων και των Μαυρογυαλουρων.


    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΕΓΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ.
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

    Ελεγε μπουρδες και για τον σωκρατακο
    Αντι για 96,4 ψωρο-εκατομμύρια
    Του εσταξε 230 εκ. στα μυστικα και προστυχα

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ
    ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΑΡΟ
    Όχι παντως ο καραμανλης
    Γιατι αλλωστε;
    άλλος πληρωνει το νταβατζηλικη

    ΕΛΛΗΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Βασιλεια και ΓΑΠ ειναι εννοιες ταυτοσιμες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Οι οπαδοι του καταλληλοτερου υποστηριζουν ότι για τις φωτιες δεν φταιει η κυβερνηση καραμανλη, ουτε το κρατος

    Φταιει ο ντανιλο , ο αλαβανος και οι σκοπιανοι πρακτορες που εδρασαν μαζί με το πασοκικο παρακρατος σε συνεργασια με τις θερμικες αναστροφες.

    ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΧΑΖΟΔΕΞΙΟΙ.
    Η ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΗ ΔΕΞΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ
    ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΚΑ-ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΒΑΛΕ
    ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ.
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟ.
    ΜΙΑ ΠΟΡΝΗ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ
    ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Οικογενεια Παπανδρεου, όπως οικογενεια Γλυξμπουρκ. Ζητω η κληρονομικη δημοκρατια του πασοκ. Ολη η οικογενεια στην πιστα (και τα ταμεια) Γεια σου ρε αρχηγαρα ΓΑΠ εσυ και η Μαργκαρετ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. η δεξιοι τα ριχνουν στον ντανιλο,
    τον αλαβανο,τους σκοπιανους,γιατι
    δεν τολμανε να πουν την αληθεια στο
    λαο.
    ποιος θα τολμηση να τα βαλει με
    τους νταβαδες?
    κρατανε ολο το πολιτικο συστημα.
    τους εχουν σε κασσετες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Επιτέλους αρχίσανε για μένα οι διακοπές μου, και πριν λίγες μέρες έφτασα στο χωριό, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Πρέβεζα! Φέτος για μένα θα ήτανε λίγο δύσκολα γιατί πριν λίγο χάλασε ο αρραβώνας μου λόγω εγωισμού και βλακείας! αλλά εγώ δεν είχα σκοπό να χειροτερέψει η ψυχική μου κατάσταση! Με το που έφτασα στο χωριό όλοι μου φερότανε πολύ καλά γιατί λίγο πολύ ξέρανε, και οι μέρες περνάγανε πολύ καλά, μπάνια ,club , βόλτες, και καλή ζωή. Πριν δυο μέρες έφτασε και η ξαδέρφη της μάνας μου! 40 χρόνων γυναικάρα από την Αθήνα, ανύπαντρη και φοβερή μουναρα! Δουλεύει νοσοκόμα σε ιδιωτικό νοσοκομείο και είναι φοβερός χαρακτήρας σκέτη γλύκα! από πιτσιρίκι αμέτρητες φορές τράβηξα εξαιτίας της μαλακία όταν γυρνάγαμε από τα μπάνια γιατί το σώμα της με έκανε πάντα έξαλλο!

    Μόλις με είδε η θείτσα μου με πλάκωσε στα φιλιά και στις αγκαλιές όπως πάντα, τι κάνει το αγόρι μου και , πως είσαι, αχ σκέτος κούκλος έγινες και τις συνηθισμένες της γλύκες! Το βραδάκι την είχαμε αράξει στο μπαλκόνι απολαμβάνοντας το ράδιο και κρασάκι και μιλάγαμε για τον αρραβώνα μου που χάλασε! Με ρωτούσε γιατί και πως μπορούσε να γίνει, και πως δεν είναι καλό να είναι ένα παιδί 25 χρόνων χωρίς γκόμενα. Έδειχνε πολύ ενδιαφέρον! Θεια μη στεναχωριέσαι την λέω τώρα δεν χάνω καμία ευκαιρία, να που μόνο όλοι εδώ ακόμα δουλεύουν και δεν έχω για παρέα τα πρωινά για μπάνιο και το βραδάκι για club! -Αμα δεν ντρέπεσαι να βγαίνεις με μια ηλικιωμένη μου λέει θα σου κάνω εγώ παρέα! -Τι λες της λέω που είσαι ηλικιωμένη, εσύ, κάνεις κάθε δεκαοχταρα βίδες με το σώμα σου! και μετά είσαι και πανέμορφη γυναίκα, απορώ πως δεν παντρεύτηκες, πάντως εγώ τέτοια γυναίκα δεν θα την άφηνα!!! Της άρεσαν τα γλυκόλογα και έδειχνε χαρούμενη, ήξερε πολύ καλά ότι είναι μουναρα!!! Πέρασαν δυο μέρες που πηγαίναμε μαζί για μπάνιο σε γνωστό μέρος έξω από την Πρέβεζα, και περνάγαμε πολύ καλά μαζί! Μέχρι που και τρέλες στο νερό κάναμε σαν παιδάκια, και πάνω στα παιχνιδάκια την χούφτωνα που και που κατά λάθος, πράγμα που έδειχνε να της αρέσει!

    Πριν δυο μέρες , μετά το μπάνιο δεν μπόρεσα να κοιμηθώ και είπα να πάω δίπλα στο σπίτι της θείας μου να δούμε καμία ταινία να περάσει η ώρα! Αλλά κλειστές οι πόρτες πήγα από την βεράντα προς τα πίσω υπνοδωμάτια και τι αντίκρισα? Η θείτσα μου ξαπλωμένη στο κρεβάτι γυμνή και να μαλακίζεται σαν μανιασμένη, έτριβε την κλειτορίδα της και ανάσαινε βαριά, εγώ κρυμμένος πίσω από το πατζούρι χάζευα και ο πούτσος μου ήταν έτοιμος να σπάσει! Τώρα έχωνε μανιασμένη τα δάχτυλα στο μουνί της και έδειχνε να φτάνει σε οργασμό, Ακούγονταν τα βογκητά της και το μαυρισμένο σώμα της τινάζονταν! Έφυγα σιγά σιγά αναστατωμένος και κάπως αμήχανος από τα όσα είδα! Αλλά τώρα ήξερα πως αυτήν την γυναίκα θέλω να την πηδήξω αλλά πως?

    Το επόμενο πρωί την ρώτησα αν έχει όρεξη να πάμε το βράδυ για μπάνιο γιατί είχα καιρό να πάω βράδυ παραλία που έχει και πιο πολύ ησυχία! Καλή ιδέα μου λέει , όλη την μέρα εγώ την περνούσα με να το κυκλοφοράω μόνο με το σορτσάκι μου μπροστά της, να την αγγίζω τυχαία τον πισινό και να την κάνω να καυλώνει!

    Από τις ορθωμένες τις ρόγες φαινόταν ότι το κόλπο είχε πιάσει! την ρώτησα άμα θέλει να δούμε καμία ταινία, συμφώνησε και της έβαλα ένα ερωτικό θρίλερ, στη μέση του έργου μου λέει: Αχ βλακείες έργο ούτε τσόντα δεν είναι ούτε θρίλερ δεν είναι, Σηκώθηκε και μετά από λίγο επέστρεψε με ένα βίντεο στο χέρι! Μόλις έβαλε μπρος το βίντεο τα έπαιξα μου έβαλε να δω τσόντα!!!!!!! Μα της λέω, ααααα μι μου κάνεις τώρα τον ντροπαλό αφού και εσύ δεν βλέπεις μου λέει, άμα δούμε θα δούμε, δεν πιστεύω να μη σε αρέσει! Από την θείτσα μου και από την τσόντα ο πούτσος μου σημείωνε αντίσκηνο στο σορτσάκι και οι θείτσα το κατάλαβε! Εγώ είχα να γαμήσω κάμποσο καιρό και τα αρχίδια μου άρχισαν να πονάνε!! Κάπως δεν αισθανόμουνα καλά. Θα πάω να ξαπλώσω της λέω γιατί δεν αισθάνομαι και πολύ καλά δεν ξέρω! Τι έχεις μου λέει πονάς πουθενά και λέγοντας αυτό είχε καρφωθεί στο ορθωμένο μου πούτσο! Πήγα να πω κάτι αλλά είχε σηκωθεί και μου χάιδευε έξω από το παντελόνι τον πούτσο: --άμα πονάς θα σου κάνω εγώ θεραπεία μου λέει, όλα τα συμπτώματα οφείλονται σε αγαμία μου λέει και μου κατέβασε το παντελόνι! ΟΟΟΟ μου λέει εδώ έχουμε μεγάλο πρόβλημα, πρέπει να αρχίσω αμέσως με κάθισε στην πολυθρόνα και άρχισε να μου τον τρομπερνει , να μου φιλάει το στήθος την κοιλιά και να κατεβαίνει όλο πιο χαμηλά, όταν έφτασε στα αρχίδια μου μου λέει εδώ είναι το πρόβλημα, είναι πολύ γεμάτα πρέπει να σου τα αδειάσω, και παίρνει τα μπαλάκια μου στο στόμα συνεχίζοντας να μου τρομπερνει τον πούτσο! Εγώ τα είχα χάσει δεν ήξερα τι μου γίνετε, είχα σκοπό να την γαμήσω αλλά δεν περίμενα ποτέ να πιάσει τι κόλπο! Δεν μου έμεινε καιρός για σκέψεις και παραδόθηκα στο τρυφερό της τσιμπούκι! Αργά τον έπαιρνε στο στόμα και τον βύθιζε ως το λάρυγγα της, συνεχίζοντας το μασάζ στα αρχίδια μου, δεν άντεξα ούτε λεπτό και τα χυσια μου άρχισαν να πετάγονται στο στόμα της, χωρίς να αλλάξει ούτε για δευτερόλεπτο ρυθμό συνέχιζε να με τσιμπουκώνει! ΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧ Χύνω δεν αντεχοοοο!!!! Με είχε ξεζουμίσει με φανταστικό, και πολύ έμπειρο τρόπο. είχα τον καλύτερο οργασμό της ζωής μου!

    Ενώ είχα χύσει συνέχιζε να με τσιμπουκώνει και να μου παιδεύει τα μπαλάκια. Τον έβγαζε από το στόμα και μου βαρούσε ρυθμικά και αλύπητα μαλακία! Κόλλησε τα χείλι της στα δικά μου και η γλώσσα της στριφογύριζε ψάχνοντας την δικιά μου. Της τράβηξα την μπλούζα και το σουτιέν και επιτέλους μπορούσα να γευτώ τις σφιχτές και ορθωμένες της ρόγες: ΑΑΑΧΧ ναι , έβγαζε βογκητά και έδειχνε κάπως σαν να ήτανε σε άλλο κόσμο, τώρα είχα χώσει το χέρι μου μέσα στο σορτσάκι της και της έτριβα το μουνί που ήταν μούσκεμα. Το έβγαλε μόνη της και αντίκρισα το τέλειο της σώμα ολόκληρο και γυμνό μπροστά μου! Κλείδωσε την εξώπορτα και με οδήγησε χωρίς λέξη στην κρεβατοκάμαρα! Πέσαμε καθώς φιλιόμασταν πάνω στο κρεβάτι και πασπατευόμασταν τρελά, Η θείτσα μου δεν άφηνε τον πούτσο μου από το στόμα της, λες και ήταν μανιασμένη τσιμπουκλου! Πέσαμε σε στάση 69 και τώρα και εγώ μπορούσα να γευτώ επιτέλους του μουνί της, μόλις άγγιξε η γλώσσα μου την κλειτορίδα της έβγαλε ένα:ΜΜΜΜΜΧΧΧΧΧ Σαν μουγκρητό αλλά πολύ καυλιάρικο και βραχνό! Της έχωνα την γλώσσα βαθιά και δάγκωνα τα μουνοχειλα της, εκείνη τινάζονταν και καύλωνε αφάνταστα, τώρα να γλείφεις την θεία σου και εκείνη να χτυπιέται από την καύλα για μένα ήτανε εξάρι στο λόττο, τώρα με τα δάχτυλα μου της γαμούσα το μουνάκι, και εκείνη έδειχνε να μην αντέχει για πολύ και έτσι συνέχιζα να την γαμάω με τη γλώσσα μου! Με την παλάμη μου έτριβα τα κωλομέρια της και έτσι το μουνάκι της άνοιγε και από την κωλοτρυπίδα της κατάλαβα ότι είχε σπασμούς: οοουυυυυυυ αααααααααουυυυυυυυυ, τώρα πιο έντονα έβγαζε ήχους ηδονής και το στόμα μου γέμισε με τα χυσια της, δεν ούρλιαξε μόνο με έσφιξε που πήγε να μου κόψει την ανάσα! Πήγα να τραβήξω τον πούτσο μου από το στόμα της αλλά δεν με άφησε: Έλα αγόρι μου γάμα με στο στόμα θέλω να πιω τα χυσια σου! Δεν ήθελα παραπάνω η εντονοτητα της στιγμής έφτανε για να ξαναχύσω! Λαχανιασμένος έπεσα δίπλα τις και αγκαλιαστήκαμε, δεν θέλω μου λέει να νιώθεις άσχημα μου λέει δεν έγινε τίποτα το κακό, δυο καυλωμένοι άνθρωποι κάνανε έρωτα, και αρχίσαμε να φιλιόμαστε! Εμένα μου λέει Αλέξανδρε μου αρέσουν πολύ τα τσιμπούκια δεν μπορώ άμα δω ωραίο πούτσο σαν τον δικό σου τον θέλω στο στόμα μου! Τα έπαιξα καλά κατάλαβα οι θείτσα έχει φετίχ τα τσιμπούκια! την γύρισα με την πλάτη προς τα εμένα και άρχισα να της φιλάω τη ραχοκοκαλιά, ακούγονταν πάλι τα βογκητά της : μμμμμμχχχχχχχχχ, ανασήκωσα το πόδι της και σιγά σιγά βύθισα τον πούτσο μου μέσα της; ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τινάχτηκε, σιγά μου λέει έχω καιρό να γαμηθώ και είμαι λίγο στενή ακόμα. και αλήθεια για την ηλικία της είχε φοβερά στενό μουνάκι! Μετά από κάνα πεντάλεπτο τρυφερού γαμησιού την γύρισα στα τέσσερα, και ανέβασα λίγο την ένταση, τα αρχίδια μου έπεφταν βαριά πάνω στα μουνοχειλα της, και τώρα δυνάμωνε και οι φωνή της, τα απαλά βογκητά ήταν παρελθόν τώρα τα έδινε όλα; ΑΑΑΑΑΑΑ ναι γάμα με θέλω να χυσοοοοοοο γαμαααααα! την γύρισα πήρα τις ρόγες της στο στόμα μου και τις δάγκωνα εκείνη είχε τυλίξει τα πόδια της γύρω από τι μέση μου, και με τις φτέρνες της με έσπρωχνε μέσα της δυνατά τώρα με πολύ γλήγορο ρυθμό! άρχισε να τρέμει και τα μάτια της τα είχε κλειστά με δύναμη και το πρόσωπο της πήρε μια μορφή καύλας που δεν είχα ξαναδεί! Αυτή ήταν η προειδοποίηση ότι έφτανε ο οργασμός της: ΑΧΧΥΝΩΩΩ! Έτρεμε ολόκληρη ένιωθα τους σπασμούς της και τον πούτσο μου να τον πλημμυρίζει μουνοχυμα! Έλα χύσε μέσα στο μουνί μου έλα αγόρι μου έλα, της ζήτησα να στηθεί στα τέσσερα, της τον ξανακάρφωσα βάζοντας της και κολοδαχτιλο, δεν αντέδρασε και με άφησε να την γαμάω με σκληρές καρφωτές κινήσεις: έλα χύσε με δεν αντέχω αλλοοοοοοο έλα αγόρι μουυυυυυ , Αυτά τα λόγια και το γεγονός ότι το μουνάκι της είναι απίθανο, με ανάγκασαν να αδειάσω μεγάλη ποσότητα σπέρματος μέσα της: ναι χύσε με γέμισε με τα ζουμιά σου! έπεσα πάνω τις λαχανιασμένος ! Κοιμηθήκαμε δίπλα δίπλα ως το βραδάκι! Το βραδάκι μου λέει: Είπαμε θα πάμε για μπάνιο! ή θα το αναβάλουμε γιατί έγινε αυτό που ήθελες? λες να μη κατάλαβα ότι σε καύλωνα, αλλά εσύ εμένα με είχες καυλώσει παραπάνω! Βάλαμε τα μαγιό και πήγαμε, δεν είχε πολύ κόσμο και η θάλασσα ήτανε υπέροχη μόνο που είχαμε πάει πιο μακριά για να μη μας δούνε γνωστοί! οι παραλία είχε 5 η 6 ζευγαράκια που μάλλον σκόπευαν το ίδιο όπως και εμείς να κάνουν έρωτα στην θάλασσα και στην αμμουδιά! Η θεία μου τα είχε βγάλει και έκανε ηλιοθεραπεία, είχα πάρει την κάμερα μου και την τράβηξα δεν ενοχλήθηκε, μου πόζαρε κιόλας !

    Κατά τις 7 οι ώρα είχαμε μείνει μόνοι, και καταλάβαινα τον πούτσο μου πάλι να σηκώνετε, Ευανθία ( Το Όνομα τις θείας) Χρειάζομαι πάλι πρώτες βοήθειες, Έπεσε πάνω μου φιληθήκαμε, και χωρίς να χάσει χρόνο τον πήρε στο στόμα της. Με τσιμπουκονε για πολύ ώρα όπως δεν μου έχει ξανακάνει τσιμπούκι καμία!!! Μετά καβάλησε τον πούτσο μου και γαμιόταν τρυφερά πάνω μου, Τα βαριά βιζομπαλα της δεν τα άφησα λεπτό από τα χέρια μου, βύθισε τα νύχια της στο στήθος μου και κατάλαβα ότι έχυνε! μόλις συνήρθε τον πήρε πάλι στο στόμα της, και κυριολεκτικά με γαμούσε με τα χείλι της! Χαϊδεύοντας τα αρχίδια μου έντονα μου χάρισε άλλο ένα φοβερό οργασμό! έχουμε άλλες δυο εβδομάδες άδεια χωρίς να μας ενοχλήσει άλλος συγγενής, για να δούμε τι άλλο καλό θα μας τύχει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ?
    ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΜΙΣΘΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ,ΑΛΛΑ
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΔΕΝ
    ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ.
    ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΙ,ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΖΕΣ..
    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΤΩΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Μηπως σας θυμιζει τιποτα αυτη η προταση

    "Ο ΓΑΠ ειναι συμβολο ενοτητας για το ΠΑΣΟΚ"

    "Ο βασιλευς ειναι συμβολο ενοτητας για την Ελλαδα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Τα χρήματα των κομμάτων δεν προέρχονται απότο κρατικό ταμείο, αλλά απο εισφορές μελών, πήρες την απάντησή σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. KARAMANΛΗΣ, ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ

    Επιτέλους αρχίσανε για μένα οι διακοπές μου μετά το δούλεμα και την νίκη στις εκλογες, και πριν λίγες μέρες έφτασα στο χωριό, λίγα χιλιόμετρα έξω από τις Σερρες! Φέτος για μένα θα ήτανε λίγο δύσκολα γιατί πριν λίγο χάλασε ο αρραβώνας μου λόγω εγωισμού και βλακείας με τον Καρατζαφέρη! αλλά εγώ δεν είχα σκοπό να χειροτερέψει η ψυχική μου κατάσταση! Με το που έφτασα στο χωριό όλοι μου φερότανε πολύ καλά γιατί λίγο πολύ ξέρανε, και οι μέρες περνάγανε πολύ καλά, μπάνια ,μαλακία, φαι,χεσιμο, playstation και καλή ζωή. Πριν δυο μέρες έφτασε και η ξαδέρφη της μάνας μου! 40 χρόνων γυναικάρα από την Αθήνα, ανύπαντρη και φοβερή μουναρα! Δουλεύει νοσοκόμα σε ιδιωτικό νοσοκομείο και είναι φοβερός χαρακτήρας σκέτη γλύκα! από πιτσιρίκι αμέτρητες φορές τράβηξα εξαιτίας της μαλακία όταν γυρνάγαμε από τα μπάνια γιατί το σώμα της με έκανε πάντα έξαλλο!

    Μόλις με είδε η θείτσα μου με πλάκωσε στα φιλιά και στις αγκαλιές όπως πάντα, τι κάνει το αγόρι μου και , πως είσαι, αχ σκέτος κούκλος έγινες και τις συνηθισμένες της γλύκες! Το βραδάκι την είχαμε αράξει στο μπαλκόνι απολαμβάνοντας το ράδιο και κρασάκι και μιλάγαμε για τον αρραβώνα μου που χάλασε! Με ρωτούσε γιατί και πως μπορούσε να γίνει, και πως δεν είναι καλό να είναι ένα παιδί 25 χρόνων χωρίς γκόμενα. Έδειχνε πολύ ενδιαφέρον! Θεια μη στεναχωριέσαι την λέω τώρα δεν χάνω καμία ευκαιρία, να που μόνο όλοι εδώ ακόμα δουλεύουν και δεν έχω για παρέα τα πρωινά για μπάνιο και το βραδάκι για club! -Αμα δεν ντρέπεσαι να βγαίνεις με μια ηλικιωμένη μου λέει θα σου κάνω εγώ παρέα! -Τι λες της λέω που είσαι ηλικιωμένη, εσύ, κάνεις κάθε δεκαοχταρα βίδες με το σώμα σου! και μετά είσαι και πανέμορφη γυναίκα, απορώ πως δεν παντρεύτηκες, πάντως εγώ τέτοια γυναίκα δεν θα την άφηνα!!! Της άρεσαν τα γλυκόλογα και έδειχνε χαρούμενη, ήξερε πολύ καλά ότι είναι μουναρα!!! Πέρασαν δυο μέρες που πηγαίναμε μαζί για μπάνιο σε γνωστό μέρος έξω από την Πρέβεζα, και περνάγαμε πολύ καλά μαζί! Μέχρι που και τρέλες στο νερό κάναμε σαν παιδάκια, και πάνω στα παιχνιδάκια την χούφτωνα που και που κατά λάθος, πράγμα που έδειχνε να της αρέσει!

    Πριν δυο μέρες , μετά το μπάνιο δεν μπόρεσα να κοιμηθώ και είπα να πάω δίπλα στο σπίτι της θείας μου να δούμε καμία ταινία να περάσει η ώρα! Αλλά κλειστές οι πόρτες πήγα από την βεράντα προς τα πίσω υπνοδωμάτια και τι αντίκρισα? Η θείτσα μου ξαπλωμένη στο κρεβάτι γυμνή και να μαλακίζεται σαν μανιασμένη, έτριβε την κλειτορίδα της και ανάσαινε βαριά, εγώ κρυμμένος πίσω από το πατζούρι χάζευα και ο πούτσος μου ήταν έτοιμος να σπάσει! Τώρα έχωνε μανιασμένη τα δάχτυλα στο μουνί της και έδειχνε να φτάνει σε οργασμό, Ακούγονταν τα βογκητά της και το μαυρισμένο σώμα της τινάζονταν! Έφυγα σιγά σιγά αναστατωμένος και κάπως αμήχανος από τα όσα είδα! Αλλά τώρα ήξερα πως αυτήν την γυναίκα θέλω να την πηδήξω αλλά πως?

    Το επόμενο πρωί την ρώτησα αν έχει όρεξη να πάμε το βράδυ για μπάνιο γιατί είχα καιρό να πάω βράδυ παραλία που έχει και πιο πολύ ησυχία! Καλή ιδέα μου λέει , όλη την μέρα εγώ την περνούσα με να το κυκλοφοράω μόνο με το σορτσάκι μου μπροστά της, να την αγγίζω τυχαία τον πισινό και να την κάνω να καυλώνει!

    Από τις ορθωμένες τις ρόγες φαινόταν ότι το κόλπο είχε πιάσει! την ρώτησα άμα θέλει να δούμε καμία ταινία, συμφώνησε και της έβαλα ένα ερωτικό θρίλερ, στη μέση του έργου μου λέει: Αχ βλακείες έργο ούτε τσόντα δεν είναι ούτε θρίλερ δεν είναι, Σηκώθηκε και μετά από λίγο επέστρεψε με ένα βίντεο στο χέρι! Μόλις έβαλε μπρος το βίντεο τα έπαιξα μου έβαλε να δω τσόντα!!!!!!! Μα της λέω, ααααα μι μου κάνεις τώρα τον ντροπαλό αφού και εσύ δεν βλέπεις μου λέει, άμα δούμε θα δούμε, δεν πιστεύω να μη σε αρέσει! Από την θείτσα μου και από την τσόντα ο πούτσος μου σημείωνε αντίσκηνο στο σορτσάκι και οι θείτσα το κατάλαβε! Εγώ είχα να γαμήσω κάμποσο καιρό και τα αρχίδια μου άρχισαν να πονάνε!! Κάπως δεν αισθανόμουνα καλά. Θα πάω να ξαπλώσω της λέω γιατί δεν αισθάνομαι και πολύ καλά δεν ξέρω! Τι έχεις μου λέει πονάς πουθενά και λέγοντας αυτό είχε καρφωθεί στο ορθωμένο μου πούτσο! Πήγα να πω κάτι αλλά είχε σηκωθεί και μου χάιδευε έξω από το παντελόνι τον πούτσο: --άμα πονάς θα σου κάνω εγώ θεραπεία μου λέει, όλα τα συμπτώματα οφείλονται σε αγαμία μου λέει και μου κατέβασε το παντελόνι! ΟΟΟΟ μου λέει εδώ έχουμε μεγάλο πρόβλημα, πρέπει να αρχίσω αμέσως με κάθισε στην πολυθρόνα και άρχισε να μου τον τρομπερνει , να μου φιλάει το στήθος την κοιλιά και να κατεβαίνει όλο πιο χαμηλά, όταν έφτασε στα αρχίδια μου μου λέει εδώ είναι το πρόβλημα, είναι πολύ γεμάτα πρέπει να σου τα αδειάσω, και παίρνει τα μπαλάκια μου στο στόμα συνεχίζοντας να μου τρομπερνει τον πούτσο! Εγώ τα είχα χάσει δεν ήξερα τι μου γίνετε, είχα σκοπό να την γαμήσω αλλά δεν περίμενα ποτέ να πιάσει τι κόλπο! Δεν μου έμεινε καιρός για σκέψεις και παραδόθηκα στο τρυφερό της τσιμπούκι! Αργά τον έπαιρνε στο στόμα και τον βύθιζε ως το λάρυγγα της, συνεχίζοντας το μασάζ στα αρχίδια μου, δεν άντεξα ούτε λεπτό και τα χυσια μου άρχισαν να πετάγονται στο στόμα της, χωρίς να αλλάξει ούτε για δευτερόλεπτο ρυθμό συνέχιζε να με τσιμπουκώνει! ΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧ Χύνω δεν αντεχοοοο!!!! Με είχε ξεζουμίσει με φανταστικό, και πολύ έμπειρο τρόπο. είχα τον καλύτερο οργασμό της ζωής μου!

    Ενώ είχα χύσει συνέχιζε να με τσιμπουκώνει και να μου παιδεύει τα μπαλάκια. Τον έβγαζε από το στόμα και μου βαρούσε ρυθμικά και αλύπητα μαλακία! Κόλλησε τα χείλι της στα δικά μου και η γλώσσα της στριφογύριζε ψάχνοντας την δικιά μου. Της τράβηξα την μπλούζα και το σουτιέν και επιτέλους μπορούσα να γευτώ τις σφιχτές και ορθωμένες της ρόγες: ΑΑΑΧΧ ναι , έβγαζε βογκητά και έδειχνε κάπως σαν να ήτανε σε άλλο κόσμο, τώρα είχα χώσει το χέρι μου μέσα στο σορτσάκι της και της έτριβα το μουνί που ήταν μούσκεμα. Το έβγαλε μόνη της και αντίκρισα το τέλειο της σώμα ολόκληρο και γυμνό μπροστά μου! Κλείδωσε την εξώπορτα και με οδήγησε χωρίς λέξη στην κρεβατοκάμαρα! Πέσαμε καθώς φιλιόμασταν πάνω στο κρεβάτι και πασπατευόμασταν τρελά, Η θείτσα μου δεν άφηνε τον πούτσο μου από το στόμα της, λες και ήταν μανιασμένη τσιμπουκλου! Πέσαμε σε στάση 69 και τώρα και εγώ μπορούσα να γευτώ επιτέλους του μουνί της, μόλις άγγιξε η γλώσσα μου την κλειτορίδα της έβγαλε ένα:ΜΜΜΜΜΧΧΧΧΧ Σαν μουγκρητό αλλά πολύ καυλιάρικο και βραχνό! Της έχωνα την γλώσσα βαθιά και δάγκωνα τα μουνοχειλα της, εκείνη τινάζονταν και καύλωνε αφάνταστα, τώρα να γλείφεις την θεία σου και εκείνη να χτυπιέται από την καύλα για μένα ήτανε εξάρι στο λόττο, τώρα με τα δάχτυλα μου της γαμούσα το μουνάκι, και εκείνη έδειχνε να μην αντέχει για πολύ και έτσι συνέχιζα να την γαμάω με τη γλώσσα μου! Με την παλάμη μου έτριβα τα κωλομέρια της και έτσι το μουνάκι της άνοιγε και από την κωλοτρυπίδα της κατάλαβα ότι είχε σπασμούς: οοουυυυυυυ αααααααααουυυυυυυυυ, τώρα πιο έντονα έβγαζε ήχους ηδονής και το στόμα μου γέμισε με τα χυσια της, δεν ούρλιαξε μόνο με έσφιξε που πήγε να μου κόψει την ανάσα! Πήγα να τραβήξω τον πούτσο μου από το στόμα της αλλά δεν με άφησε: Έλα αγόρι μου γάμα με στο στόμα θέλω να πιω τα χυσια σου! Δεν ήθελα παραπάνω η εντονοτητα της στιγμής έφτανε για να ξαναχύσω! Λαχανιασμένος έπεσα δίπλα τις και αγκαλιαστήκαμε, δεν θέλω μου λέει να νιώθεις άσχημα μου λέει δεν έγινε τίποτα το κακό, δυο καυλωμένοι άνθρωποι κάνανε έρωτα, και αρχίσαμε να φιλιόμαστε! Εμένα μου λέει Αλέξανδρε μου αρέσουν πολύ τα τσιμπούκια δεν μπορώ άμα δω ωραίο πούτσο σαν τον δικό σου τον θέλω στο στόμα μου! Τα έπαιξα καλά κατάλαβα οι θείτσα έχει φετίχ τα τσιμπούκια! την γύρισα με την πλάτη προς τα εμένα και άρχισα να της φιλάω τη ραχοκοκαλιά, ακούγονταν πάλι τα βογκητά της : μμμμμμχχχχχχχχχ, ανασήκωσα το πόδι της και σιγά σιγά βύθισα τον πούτσο μου μέσα της; ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τινάχτηκε, σιγά μου λέει έχω καιρό να γαμηθώ και είμαι λίγο στενή ακόμα. και αλήθεια για την ηλικία της είχε φοβερά στενό μουνάκι! Μετά από κάνα πεντάλεπτο τρυφερού γαμησιού την γύρισα στα τέσσερα, και ανέβασα λίγο την ένταση, τα αρχίδια μου έπεφταν βαριά πάνω στα μουνοχειλα της, και τώρα δυνάμωνε και οι φωνή της, τα απαλά βογκητά ήταν παρελθόν τώρα τα έδινε όλα; ΑΑΑΑΑΑΑ ναι γάμα με θέλω να χυσοοοοοοο γαμαααααα! την γύρισα πήρα τις ρόγες της στο στόμα μου και τις δάγκωνα εκείνη είχε τυλίξει τα πόδια της γύρω από τι μέση μου, και με τις φτέρνες της με έσπρωχνε μέσα της δυνατά τώρα με πολύ γλήγορο ρυθμό! άρχισε να τρέμει και τα μάτια της τα είχε κλειστά με δύναμη και το πρόσωπο της πήρε μια μορφή καύλας που δεν είχα ξαναδεί! Αυτή ήταν η προειδοποίηση ότι έφτανε ο οργασμός της: ΑΧΧΥΝΩΩΩ! Έτρεμε ολόκληρη ένιωθα τους σπασμούς της και τον πούτσο μου να τον πλημμυρίζει μουνοχυμα! Έλα χύσε μέσα στο μουνί μου έλα αγόρι μου έλα, της ζήτησα να στηθεί στα τέσσερα, της τον ξανακάρφωσα βάζοντας της και κολοδαχτιλο, δεν αντέδρασε και με άφησε να την γαμάω με σκληρές καρφωτές κινήσεις: έλα χύσε με δεν αντέχω αλλοοοοοοο έλα αγόρι μουυυυυυ , Αυτά τα λόγια και το γεγονός ότι το μουνάκι της είναι απίθανο, με ανάγκασαν να αδειάσω μεγάλη ποσότητα σπέρματος μέσα της: ναι χύσε με γέμισε με τα ζουμιά σου! έπεσα πάνω τις λαχανιασμένος ! Κοιμηθήκαμε δίπλα δίπλα ως το βραδάκι! Το βραδάκι μου λέει: Είπαμε θα πάμε για μπάνιο! ή θα το αναβάλουμε γιατί έγινε αυτό που ήθελες? λες να μη κατάλαβα ότι σε καύλωνα, αλλά εσύ εμένα με είχες καυλώσει παραπάνω! Βάλαμε τα μαγιό και πήγαμε, δεν είχε πολύ κόσμο και η θάλασσα ήτανε υπέροχη μόνο που είχαμε πάει πιο μακριά για να μη μας δούνε γνωστοί! οι παραλία είχε 5 η 6 ζευγαράκια που μάλλον σκόπευαν το ίδιο όπως και εμείς να κάνουν έρωτα στην θάλασσα και στην αμμουδιά! Η θεία μου τα είχε βγάλει και έκανε ηλιοθεραπεία, είχα πάρει την κάμερα μου και την τράβηξα δεν ενοχλήθηκε, μου πόζαρε κιόλας !

    Κατά τις 7 οι ώρα είχαμε μείνει μόνοι, και καταλάβαινα τον πούτσο μου πάλι να σηκώνετε, Ευανθία ( Το Όνομα τις θείας) Χρειάζομαι πάλι πρώτες βοήθειες, Έπεσε πάνω μου φιληθήκαμε, και χωρίς να χάσει χρόνο τον πήρε στο στόμα της. Με τσιμπουκονε για πολύ ώρα όπως δεν μου έχει ξανακάνει τσιμπούκι καμία!!! Μετά καβάλησε τον πούτσο μου και γαμιόταν τρυφερά πάνω μου, Τα βαριά βιζομπαλα της δεν τα άφησα λεπτό από τα χέρια μου, βύθισε τα νύχια της στο στήθος μου και κατάλαβα ότι έχυνε! μόλις συνήρθε τον πήρε πάλι στο στόμα της, και κυριολεκτικά με γαμούσε με τα χείλι της! Χαϊδεύοντας τα αρχίδια μου έντονα μου χάρισε άλλο ένα φοβερό οργασμό! έχουμε άλλες δυο εβδομάδες άδεια χωρίς να μας ενοχλήσει άλλος συγγενής, για να δούμε τι άλλο καλό θα μας τύχει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. KARAMANΛΗΣ, ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ

    Επιτέλους αρχίσανε για μένα οι διακοπές μου μετά το δούλεμα και την νίκη στις εκλογες, και πριν λίγες μέρες έφτασα στο χωριό, λίγα χιλιόμετρα έξω από τις Σερρες! Φέτος για μένα θα ήτανε λίγο δύσκολα γιατί πριν λίγο χάλασε ο αρραβώνας μου λόγω εγωισμού και βλακείας με τον Καρατζαφέρη! αλλά εγώ δεν είχα σκοπό να χειροτερέψει η ψυχική μου κατάσταση! Με το που έφτασα στο χωριό όλοι μου φερότανε πολύ καλά γιατί λίγο πολύ ξέρανε, και οι μέρες περνάγανε πολύ καλά, μπάνια ,μαλακία, φαι,χεσιμο, playstation και καλή ζωή. Πριν δυο μέρες έφτασε και η ξαδέρφη της μάνας μου! 40 χρόνων γυναικάρα από την Αθήνα, ανύπαντρη και φοβερή μουναρα! Δουλεύει νοσοκόμα σε ιδιωτικό νοσοκομείο και είναι φοβερός χαρακτήρας σκέτη γλύκα! από πιτσιρίκι αμέτρητες φορές τράβηξα εξαιτίας της μαλακία όταν γυρνάγαμε από τα μπάνια γιατί το σώμα της με έκανε πάντα έξαλλο!

    Μόλις με είδε η θείτσα μου με πλάκωσε στα φιλιά και στις αγκαλιές όπως πάντα, τι κάνει το αγόρι μου και , πως είσαι, αχ σκέτος κούκλος έγινες και τις συνηθισμένες της γλύκες! Το βραδάκι την είχαμε αράξει στο μπαλκόνι απολαμβάνοντας το ράδιο και κρασάκι και μιλάγαμε για τον αρραβώνα μου που χάλασε! Με ρωτούσε γιατί και πως μπορούσε να γίνει, και πως δεν είναι καλό να είναι ένα παιδί 25 χρόνων χωρίς γκόμενα. Έδειχνε πολύ ενδιαφέρον! Θεια μη στεναχωριέσαι την λέω τώρα δεν χάνω καμία ευκαιρία, να που μόνο όλοι εδώ ακόμα δουλεύουν και δεν έχω για παρέα τα πρωινά για μπάνιο και το βραδάκι για club! -Αμα δεν ντρέπεσαι να βγαίνεις με μια ηλικιωμένη μου λέει θα σου κάνω εγώ παρέα! -Τι λες της λέω που είσαι ηλικιωμένη, εσύ, κάνεις κάθε δεκαοχταρα βίδες με το σώμα σου! και μετά είσαι και πανέμορφη γυναίκα, απορώ πως δεν παντρεύτηκες, πάντως εγώ τέτοια γυναίκα δεν θα την άφηνα!!! Της άρεσαν τα γλυκόλογα και έδειχνε χαρούμενη, ήξερε πολύ καλά ότι είναι μουναρα!!! Πέρασαν δυο μέρες που πηγαίναμε μαζί για μπάνιο σε γνωστό μέρος έξω από την Πρέβεζα, και περνάγαμε πολύ καλά μαζί! Μέχρι που και τρέλες στο νερό κάναμε σαν παιδάκια, και πάνω στα παιχνιδάκια την χούφτωνα που και που κατά λάθος, πράγμα που έδειχνε να της αρέσει!

    Πριν δυο μέρες , μετά το μπάνιο δεν μπόρεσα να κοιμηθώ και είπα να πάω δίπλα στο σπίτι της θείας μου να δούμε καμία ταινία να περάσει η ώρα! Αλλά κλειστές οι πόρτες πήγα από την βεράντα προς τα πίσω υπνοδωμάτια και τι αντίκρισα? Η θείτσα μου ξαπλωμένη στο κρεβάτι γυμνή και να μαλακίζεται σαν μανιασμένη, έτριβε την κλειτορίδα της και ανάσαινε βαριά, εγώ κρυμμένος πίσω από το πατζούρι χάζευα και ο πούτσος μου ήταν έτοιμος να σπάσει! Τώρα έχωνε μανιασμένη τα δάχτυλα στο μουνί της και έδειχνε να φτάνει σε οργασμό, Ακούγονταν τα βογκητά της και το μαυρισμένο σώμα της τινάζονταν! Έφυγα σιγά σιγά αναστατωμένος και κάπως αμήχανος από τα όσα είδα! Αλλά τώρα ήξερα πως αυτήν την γυναίκα θέλω να την πηδήξω αλλά πως?

    Το επόμενο πρωί την ρώτησα αν έχει όρεξη να πάμε το βράδυ για μπάνιο γιατί είχα καιρό να πάω βράδυ παραλία που έχει και πιο πολύ ησυχία! Καλή ιδέα μου λέει , όλη την μέρα εγώ την περνούσα με να το κυκλοφοράω μόνο με το σορτσάκι μου μπροστά της, να την αγγίζω τυχαία τον πισινό και να την κάνω να καυλώνει!

    Από τις ορθωμένες τις ρόγες φαινόταν ότι το κόλπο είχε πιάσει! την ρώτησα άμα θέλει να δούμε καμία ταινία, συμφώνησε και της έβαλα ένα ερωτικό θρίλερ, στη μέση του έργου μου λέει: Αχ βλακείες έργο ούτε τσόντα δεν είναι ούτε θρίλερ δεν είναι, Σηκώθηκε και μετά από λίγο επέστρεψε με ένα βίντεο στο χέρι! Μόλις έβαλε μπρος το βίντεο τα έπαιξα μου έβαλε να δω τσόντα!!!!!!! Μα της λέω, ααααα μι μου κάνεις τώρα τον ντροπαλό αφού και εσύ δεν βλέπεις μου λέει, άμα δούμε θα δούμε, δεν πιστεύω να μη σε αρέσει! Από την θείτσα μου και από την τσόντα ο πούτσος μου σημείωνε αντίσκηνο στο σορτσάκι και οι θείτσα το κατάλαβε! Εγώ είχα να γαμήσω κάμποσο καιρό και τα αρχίδια μου άρχισαν να πονάνε!! Κάπως δεν αισθανόμουνα καλά. Θα πάω να ξαπλώσω της λέω γιατί δεν αισθάνομαι και πολύ καλά δεν ξέρω! Τι έχεις μου λέει πονάς πουθενά και λέγοντας αυτό είχε καρφωθεί στο ορθωμένο μου πούτσο! Πήγα να πω κάτι αλλά είχε σηκωθεί και μου χάιδευε έξω από το παντελόνι τον πούτσο: --άμα πονάς θα σου κάνω εγώ θεραπεία μου λέει, όλα τα συμπτώματα οφείλονται σε αγαμία μου λέει και μου κατέβασε το παντελόνι! ΟΟΟΟ μου λέει εδώ έχουμε μεγάλο πρόβλημα, πρέπει να αρχίσω αμέσως με κάθισε στην πολυθρόνα και άρχισε να μου τον τρομπερνει , να μου φιλάει το στήθος την κοιλιά και να κατεβαίνει όλο πιο χαμηλά, όταν έφτασε στα αρχίδια μου μου λέει εδώ είναι το πρόβλημα, είναι πολύ γεμάτα πρέπει να σου τα αδειάσω, και παίρνει τα μπαλάκια μου στο στόμα συνεχίζοντας να μου τρομπερνει τον πούτσο! Εγώ τα είχα χάσει δεν ήξερα τι μου γίνετε, είχα σκοπό να την γαμήσω αλλά δεν περίμενα ποτέ να πιάσει τι κόλπο! Δεν μου έμεινε καιρός για σκέψεις και παραδόθηκα στο τρυφερό της τσιμπούκι! Αργά τον έπαιρνε στο στόμα και τον βύθιζε ως το λάρυγγα της, συνεχίζοντας το μασάζ στα αρχίδια μου, δεν άντεξα ούτε λεπτό και τα χυσια μου άρχισαν να πετάγονται στο στόμα της, χωρίς να αλλάξει ούτε για δευτερόλεπτο ρυθμό συνέχιζε να με τσιμπουκώνει! ΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧ Χύνω δεν αντεχοοοο!!!! Με είχε ξεζουμίσει με φανταστικό, και πολύ έμπειρο τρόπο. είχα τον καλύτερο οργασμό της ζωής μου!

    Ενώ είχα χύσει συνέχιζε να με τσιμπουκώνει και να μου παιδεύει τα μπαλάκια. Τον έβγαζε από το στόμα και μου βαρούσε ρυθμικά και αλύπητα μαλακία! Κόλλησε τα χείλι της στα δικά μου και η γλώσσα της στριφογύριζε ψάχνοντας την δικιά μου. Της τράβηξα την μπλούζα και το σουτιέν και επιτέλους μπορούσα να γευτώ τις σφιχτές και ορθωμένες της ρόγες: ΑΑΑΧΧ ναι , έβγαζε βογκητά και έδειχνε κάπως σαν να ήτανε σε άλλο κόσμο, τώρα είχα χώσει το χέρι μου μέσα στο σορτσάκι της και της έτριβα το μουνί που ήταν μούσκεμα. Το έβγαλε μόνη της και αντίκρισα το τέλειο της σώμα ολόκληρο και γυμνό μπροστά μου! Κλείδωσε την εξώπορτα και με οδήγησε χωρίς λέξη στην κρεβατοκάμαρα! Πέσαμε καθώς φιλιόμασταν πάνω στο κρεβάτι και πασπατευόμασταν τρελά, Η θείτσα μου δεν άφηνε τον πούτσο μου από το στόμα της, λες και ήταν μανιασμένη τσιμπουκλου! Πέσαμε σε στάση 69 και τώρα και εγώ μπορούσα να γευτώ επιτέλους του μουνί της, μόλις άγγιξε η γλώσσα μου την κλειτορίδα της έβγαλε ένα:ΜΜΜΜΜΧΧΧΧΧ Σαν μουγκρητό αλλά πολύ καυλιάρικο και βραχνό! Της έχωνα την γλώσσα βαθιά και δάγκωνα τα μουνοχειλα της, εκείνη τινάζονταν και καύλωνε αφάνταστα, τώρα να γλείφεις την θεία σου και εκείνη να χτυπιέται από την καύλα για μένα ήτανε εξάρι στο λόττο, τώρα με τα δάχτυλα μου της γαμούσα το μουνάκι, και εκείνη έδειχνε να μην αντέχει για πολύ και έτσι συνέχιζα να την γαμάω με τη γλώσσα μου! Με την παλάμη μου έτριβα τα κωλομέρια της και έτσι το μουνάκι της άνοιγε και από την κωλοτρυπίδα της κατάλαβα ότι είχε σπασμούς: οοουυυυυυυ αααααααααουυυυυυυυυ, τώρα πιο έντονα έβγαζε ήχους ηδονής και το στόμα μου γέμισε με τα χυσια της, δεν ούρλιαξε μόνο με έσφιξε που πήγε να μου κόψει την ανάσα! Πήγα να τραβήξω τον πούτσο μου από το στόμα της αλλά δεν με άφησε: Έλα αγόρι μου γάμα με στο στόμα θέλω να πιω τα χυσια σου! Δεν ήθελα παραπάνω η εντονοτητα της στιγμής έφτανε για να ξαναχύσω! Λαχανιασμένος έπεσα δίπλα τις και αγκαλιαστήκαμε, δεν θέλω μου λέει να νιώθεις άσχημα μου λέει δεν έγινε τίποτα το κακό, δυο καυλωμένοι άνθρωποι κάνανε έρωτα, και αρχίσαμε να φιλιόμαστε! Εμένα μου λέει Αλέξανδρε μου αρέσουν πολύ τα τσιμπούκια δεν μπορώ άμα δω ωραίο πούτσο σαν τον δικό σου τον θέλω στο στόμα μου! Τα έπαιξα καλά κατάλαβα οι θείτσα έχει φετίχ τα τσιμπούκια! την γύρισα με την πλάτη προς τα εμένα και άρχισα να της φιλάω τη ραχοκοκαλιά, ακούγονταν πάλι τα βογκητά της : μμμμμμχχχχχχχχχ, ανασήκωσα το πόδι της και σιγά σιγά βύθισα τον πούτσο μου μέσα της; ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τινάχτηκε, σιγά μου λέει έχω καιρό να γαμηθώ και είμαι λίγο στενή ακόμα. και αλήθεια για την ηλικία της είχε φοβερά στενό μουνάκι! Μετά από κάνα πεντάλεπτο τρυφερού γαμησιού την γύρισα στα τέσσερα, και ανέβασα λίγο την ένταση, τα αρχίδια μου έπεφταν βαριά πάνω στα μουνοχειλα της, και τώρα δυνάμωνε και οι φωνή της, τα απαλά βογκητά ήταν παρελθόν τώρα τα έδινε όλα; ΑΑΑΑΑΑΑ ναι γάμα με θέλω να χυσοοοοοοο γαμαααααα! την γύρισα πήρα τις ρόγες της στο στόμα μου και τις δάγκωνα εκείνη είχε τυλίξει τα πόδια της γύρω από τι μέση μου, και με τις φτέρνες της με έσπρωχνε μέσα της δυνατά τώρα με πολύ γλήγορο ρυθμό! άρχισε να τρέμει και τα μάτια της τα είχε κλειστά με δύναμη και το πρόσωπο της πήρε μια μορφή καύλας που δεν είχα ξαναδεί! Αυτή ήταν η προειδοποίηση ότι έφτανε ο οργασμός της: ΑΧΧΥΝΩΩΩ! Έτρεμε ολόκληρη ένιωθα τους σπασμούς της και τον πούτσο μου να τον πλημμυρίζει μουνοχυμα! Έλα χύσε μέσα στο μουνί μου έλα αγόρι μου έλα, της ζήτησα να στηθεί στα τέσσερα, της τον ξανακάρφωσα βάζοντας της και κολοδαχτιλο, δεν αντέδρασε και με άφησε να την γαμάω με σκληρές καρφωτές κινήσεις: έλα χύσε με δεν αντέχω αλλοοοοοοο έλα αγόρι μουυυυυυ , Αυτά τα λόγια και το γεγονός ότι το μουνάκι της είναι απίθανο, με ανάγκασαν να αδειάσω μεγάλη ποσότητα σπέρματος μέσα της: ναι χύσε με γέμισε με τα ζουμιά σου! έπεσα πάνω τις λαχανιασμένος ! Κοιμηθήκαμε δίπλα δίπλα ως το βραδάκι! Το βραδάκι μου λέει: Είπαμε θα πάμε για μπάνιο! ή θα το αναβάλουμε γιατί έγινε αυτό που ήθελες? λες να μη κατάλαβα ότι σε καύλωνα, αλλά εσύ εμένα με είχες καυλώσει παραπάνω! Βάλαμε τα μαγιό και πήγαμε, δεν είχε πολύ κόσμο και η θάλασσα ήτανε υπέροχη μόνο που είχαμε πάει πιο μακριά για να μη μας δούνε γνωστοί! οι παραλία είχε 5 η 6 ζευγαράκια που μάλλον σκόπευαν το ίδιο όπως και εμείς να κάνουν έρωτα στην θάλασσα και στην αμμουδιά! Η θεία μου τα είχε βγάλει και έκανε ηλιοθεραπεία, είχα πάρει την κάμερα μου και την τράβηξα δεν ενοχλήθηκε, μου πόζαρε κιόλας !

    Κατά τις 7 οι ώρα είχαμε μείνει μόνοι, και καταλάβαινα τον πούτσο μου πάλι να σηκώνετε, Ευανθία ( Το Όνομα τις θείας) Χρειάζομαι πάλι πρώτες βοήθειες, Έπεσε πάνω μου φιληθήκαμε, και χωρίς να χάσει χρόνο τον πήρε στο στόμα της. Με τσιμπουκονε για πολύ ώρα όπως δεν μου έχει ξανακάνει τσιμπούκι καμία!!! Μετά καβάλησε τον πούτσο μου και γαμιόταν τρυφερά πάνω μου, Τα βαριά βιζομπαλα της δεν τα άφησα λεπτό από τα χέρια μου, βύθισε τα νύχια της στο στήθος μου και κατάλαβα ότι έχυνε! μόλις συνήρθε τον πήρε πάλι στο στόμα της, και κυριολεκτικά με γαμούσε με τα χείλι της! Χαϊδεύοντας τα αρχίδια μου έντονα μου χάρισε άλλο ένα φοβερό οργασμό! έχουμε άλλες δυο εβδομάδες άδεια χωρίς να μας ενοχλήσει άλλος συγγενής, για να δούμε τι άλλο καλό θα μας τύχει??Θα με γαμήσει και στον κώλο??ή θα πάω ξανα σε εκλογες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. KARAMANΛΗΣ, ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ

    Επιτέλους αρχίσανε για μένα οι διακοπές μου μετά το δούλεμα και την νίκη στις εκλογες, και πριν λίγες μέρες έφτασα στο χωριό, λίγα χιλιόμετρα έξω από τις Σερρες! Φέτος για μένα θα ήτανε λίγο δύσκολα γιατί πριν λίγο χάλασε ο αρραβώνας μου λόγω εγωισμού και βλακείας με τον Καρατζαφέρη! αλλά εγώ δεν είχα σκοπό να χειροτερέψει η ψυχική μου κατάσταση! Με το που έφτασα στο χωριό όλοι μου φερότανε πολύ καλά γιατί λίγο πολύ ξέρανε, και οι μέρες περνάγανε πολύ καλά, μπάνια ,μαλακία, φαι,χεσιμο, playstation και καλή ζωή. Πριν δυο μέρες έφτασε και η ξαδέρφη της μάνας μου! 40 χρόνων γυναικάρα από την Αθήνα, ανύπαντρη και φοβερή μουναρα! Δουλεύει νοσοκόμα σε ιδιωτικό νοσοκομείο και είναι φοβερός χαρακτήρας σκέτη γλύκα! από πιτσιρίκι αμέτρητες φορές τράβηξα εξαιτίας της μαλακία όταν γυρνάγαμε από τα μπάνια γιατί το σώμα της με έκανε πάντα έξαλλο!

    Μόλις με είδε η θείτσα μου με πλάκωσε στα φιλιά και στις αγκαλιές όπως πάντα, τι κάνει το αγόρι μου και , πως είσαι, αχ σκέτος κούκλος έγινες και τις συνηθισμένες της γλύκες! Το βραδάκι την είχαμε αράξει στο μπαλκόνι απολαμβάνοντας το ράδιο και κρασάκι και μιλάγαμε για τον αρραβώνα μου που χάλασε! Με ρωτούσε γιατί και πως μπορούσε να γίνει, και πως δεν είναι καλό να είναι ένα παιδί 25 χρόνων χωρίς γκόμενα. Έδειχνε πολύ ενδιαφέρον! Θεια μη στεναχωριέσαι την λέω τώρα δεν χάνω καμία ευκαιρία, να που μόνο όλοι εδώ ακόμα δουλεύουν και δεν έχω για παρέα τα πρωινά για μπάνιο και το βραδάκι για club! -Αμα δεν ντρέπεσαι να βγαίνεις με μια ηλικιωμένη μου λέει θα σου κάνω εγώ παρέα! -Τι λες της λέω που είσαι ηλικιωμένη, εσύ, κάνεις κάθε δεκαοχταρα βίδες με το σώμα σου! και μετά είσαι και πανέμορφη γυναίκα, απορώ πως δεν παντρεύτηκες, πάντως εγώ τέτοια γυναίκα δεν θα την άφηνα!!! Της άρεσαν τα γλυκόλογα και έδειχνε χαρούμενη, ήξερε πολύ καλά ότι είναι μουναρα!!! Πέρασαν δυο μέρες που πηγαίναμε μαζί για μπάνιο σε γνωστό μέρος έξω από την Πρέβεζα, και περνάγαμε πολύ καλά μαζί! Μέχρι που και τρέλες στο νερό κάναμε σαν παιδάκια, και πάνω στα παιχνιδάκια την χούφτωνα που και που κατά λάθος, πράγμα που έδειχνε να της αρέσει!

    Πριν δυο μέρες , μετά το μπάνιο δεν μπόρεσα να κοιμηθώ και είπα να πάω δίπλα στο σπίτι της θείας μου να δούμε καμία ταινία να περάσει η ώρα! Αλλά κλειστές οι πόρτες πήγα από την βεράντα προς τα πίσω υπνοδωμάτια και τι αντίκρισα? Η θείτσα μου ξαπλωμένη στο κρεβάτι γυμνή και να μαλακίζεται σαν μανιασμένη, έτριβε την κλειτορίδα της και ανάσαινε βαριά, εγώ κρυμμένος πίσω από το πατζούρι χάζευα και ο πούτσος μου ήταν έτοιμος να σπάσει! Τώρα έχωνε μανιασμένη τα δάχτυλα στο μουνί της και έδειχνε να φτάνει σε οργασμό, Ακούγονταν τα βογκητά της και το μαυρισμένο σώμα της τινάζονταν! Έφυγα σιγά σιγά αναστατωμένος και κάπως αμήχανος από τα όσα είδα! Αλλά τώρα ήξερα πως αυτήν την γυναίκα θέλω να την πηδήξω αλλά πως?

    Το επόμενο πρωί την ρώτησα αν έχει όρεξη να πάμε το βράδυ για μπάνιο γιατί είχα καιρό να πάω βράδυ παραλία που έχει και πιο πολύ ησυχία! Καλή ιδέα μου λέει , όλη την μέρα εγώ την περνούσα με να το κυκλοφοράω μόνο με το σορτσάκι μου μπροστά της, να την αγγίζω τυχαία τον πισινό και να την κάνω να καυλώνει!

    Από τις ορθωμένες τις ρόγες φαινόταν ότι το κόλπο είχε πιάσει! την ρώτησα άμα θέλει να δούμε καμία ταινία, συμφώνησε και της έβαλα ένα ερωτικό θρίλερ, στη μέση του έργου μου λέει: Αχ βλακείες έργο ούτε τσόντα δεν είναι ούτε θρίλερ δεν είναι, Σηκώθηκε και μετά από λίγο επέστρεψε με ένα βίντεο στο χέρι! Μόλις έβαλε μπρος το βίντεο τα έπαιξα μου έβαλε να δω τσόντα!!!!!!! Μα της λέω, ααααα μι μου κάνεις τώρα τον ντροπαλό αφού και εσύ δεν βλέπεις μου λέει, άμα δούμε θα δούμε, δεν πιστεύω να μη σε αρέσει! Από την θείτσα μου και από την τσόντα ο πούτσος μου σημείωνε αντίσκηνο στο σορτσάκι και οι θείτσα το κατάλαβε! Εγώ είχα να γαμήσω κάμποσο καιρό και τα αρχίδια μου άρχισαν να πονάνε!! Κάπως δεν αισθανόμουνα καλά. Θα πάω να ξαπλώσω της λέω γιατί δεν αισθάνομαι και πολύ καλά δεν ξέρω! Τι έχεις μου λέει πονάς πουθενά και λέγοντας αυτό είχε καρφωθεί στο ορθωμένο μου πούτσο! Πήγα να πω κάτι αλλά είχε σηκωθεί και μου χάιδευε έξω από το παντελόνι τον πούτσο: --άμα πονάς θα σου κάνω εγώ θεραπεία μου λέει, όλα τα συμπτώματα οφείλονται σε αγαμία μου λέει και μου κατέβασε το παντελόνι! ΟΟΟΟ μου λέει εδώ έχουμε μεγάλο πρόβλημα, πρέπει να αρχίσω αμέσως με κάθισε στην πολυθρόνα και άρχισε να μου τον τρομπερνει , να μου φιλάει το στήθος την κοιλιά και να κατεβαίνει όλο πιο χαμηλά, όταν έφτασε στα αρχίδια μου μου λέει εδώ είναι το πρόβλημα, είναι πολύ γεμάτα πρέπει να σου τα αδειάσω, και παίρνει τα μπαλάκια μου στο στόμα συνεχίζοντας να μου τρομπερνει τον πούτσο! Εγώ τα είχα χάσει δεν ήξερα τι μου γίνετε, είχα σκοπό να την γαμήσω αλλά δεν περίμενα ποτέ να πιάσει τι κόλπο! Δεν μου έμεινε καιρός για σκέψεις και παραδόθηκα στο τρυφερό της τσιμπούκι! Αργά τον έπαιρνε στο στόμα και τον βύθιζε ως το λάρυγγα της, συνεχίζοντας το μασάζ στα αρχίδια μου, δεν άντεξα ούτε λεπτό και τα χυσια μου άρχισαν να πετάγονται στο στόμα της, χωρίς να αλλάξει ούτε για δευτερόλεπτο ρυθμό συνέχιζε να με τσιμπουκώνει! ΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧ Χύνω δεν αντεχοοοο!!!! Με είχε ξεζουμίσει με φανταστικό, και πολύ έμπειρο τρόπο. είχα τον καλύτερο οργασμό της ζωής μου!

    Ενώ είχα χύσει συνέχιζε να με τσιμπουκώνει και να μου παιδεύει τα μπαλάκια. Τον έβγαζε από το στόμα και μου βαρούσε ρυθμικά και αλύπητα μαλακία! Κόλλησε τα χείλι της στα δικά μου και η γλώσσα της στριφογύριζε ψάχνοντας την δικιά μου. Της τράβηξα την μπλούζα και το σουτιέν και επιτέλους μπορούσα να γευτώ τις σφιχτές και ορθωμένες της ρόγες: ΑΑΑΧΧ ναι , έβγαζε βογκητά και έδειχνε κάπως σαν να ήτανε σε άλλο κόσμο, τώρα είχα χώσει το χέρι μου μέσα στο σορτσάκι της και της έτριβα το μουνί που ήταν μούσκεμα. Το έβγαλε μόνη της και αντίκρισα το τέλειο της σώμα ολόκληρο και γυμνό μπροστά μου! Κλείδωσε την εξώπορτα και με οδήγησε χωρίς λέξη στην κρεβατοκάμαρα! Πέσαμε καθώς φιλιόμασταν πάνω στο κρεβάτι και πασπατευόμασταν τρελά, Η θείτσα μου δεν άφηνε τον πούτσο μου από το στόμα της, λες και ήταν μανιασμένη τσιμπουκλου! Πέσαμε σε στάση 69 και τώρα και εγώ μπορούσα να γευτώ επιτέλους του μουνί της, μόλις άγγιξε η γλώσσα μου την κλειτορίδα της έβγαλε ένα:ΜΜΜΜΜΧΧΧΧΧ Σαν μουγκρητό αλλά πολύ καυλιάρικο και βραχνό! Της έχωνα την γλώσσα βαθιά και δάγκωνα τα μουνοχειλα της, εκείνη τινάζονταν και καύλωνε αφάνταστα, τώρα να γλείφεις την θεία σου και εκείνη να χτυπιέται από την καύλα για μένα ήτανε εξάρι στο λόττο, τώρα με τα δάχτυλα μου της γαμούσα το μουνάκι, και εκείνη έδειχνε να μην αντέχει για πολύ και έτσι συνέχιζα να την γαμάω με τη γλώσσα μου! Με την παλάμη μου έτριβα τα κωλομέρια της και έτσι το μουνάκι της άνοιγε και από την κωλοτρυπίδα της κατάλαβα ότι είχε σπασμούς: οοουυυυυυυ αααααααααουυυυυυυυυ, τώρα πιο έντονα έβγαζε ήχους ηδονής και το στόμα μου γέμισε με τα χυσια της, δεν ούρλιαξε μόνο με έσφιξε που πήγε να μου κόψει την ανάσα! Πήγα να τραβήξω τον πούτσο μου από το στόμα της αλλά δεν με άφησε: Έλα αγόρι μου γάμα με στο στόμα θέλω να πιω τα χυσια σου! Δεν ήθελα παραπάνω η εντονοτητα της στιγμής έφτανε για να ξαναχύσω! Λαχανιασμένος έπεσα δίπλα τις και αγκαλιαστήκαμε, δεν θέλω μου λέει να νιώθεις άσχημα μου λέει δεν έγινε τίποτα το κακό, δυο καυλωμένοι άνθρωποι κάνανε έρωτα, και αρχίσαμε να φιλιόμαστε! Εμένα μου λέει Αλέξανδρε μου αρέσουν πολύ τα τσιμπούκια δεν μπορώ άμα δω ωραίο πούτσο σαν τον δικό σου τον θέλω στο στόμα μου! Τα έπαιξα καλά κατάλαβα οι θείτσα έχει φετίχ τα τσιμπούκια! την γύρισα με την πλάτη προς τα εμένα και άρχισα να της φιλάω τη ραχοκοκαλιά, ακούγονταν πάλι τα βογκητά της : μμμμμμχχχχχχχχχ, ανασήκωσα το πόδι της και σιγά σιγά βύθισα τον πούτσο μου μέσα της; ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τινάχτηκε, σιγά μου λέει έχω καιρό να γαμηθώ και είμαι λίγο στενή ακόμα. και αλήθεια για την ηλικία της είχε φοβερά στενό μουνάκι! Μετά από κάνα πεντάλεπτο τρυφερού γαμησιού την γύρισα στα τέσσερα, και ανέβασα λίγο την ένταση, τα αρχίδια μου έπεφταν βαριά πάνω στα μουνοχειλα της, και τώρα δυνάμωνε και οι φωνή της, τα απαλά βογκητά ήταν παρελθόν τώρα τα έδινε όλα; ΑΑΑΑΑΑΑ ναι γάμα με θέλω να χυσοοοοοοο γαμαααααα! την γύρισα πήρα τις ρόγες της στο στόμα μου και τις δάγκωνα εκείνη είχε τυλίξει τα πόδια της γύρω από τι μέση μου, και με τις φτέρνες της με έσπρωχνε μέσα της δυνατά τώρα με πολύ γλήγορο ρυθμό! άρχισε να τρέμει και τα μάτια της τα είχε κλειστά με δύναμη και το πρόσωπο της πήρε μια μορφή καύλας που δεν είχα ξαναδεί! Αυτή ήταν η προειδοποίηση ότι έφτανε ο οργασμός της: ΑΧΧΥΝΩΩΩ! Έτρεμε ολόκληρη ένιωθα τους σπασμούς της και τον πούτσο μου να τον πλημμυρίζει μουνοχυμα! Έλα χύσε μέσα στο μουνί μου έλα αγόρι μου έλα, της ζήτησα να στηθεί στα τέσσερα, της τον ξανακάρφωσα βάζοντας της και κολοδαχτιλο, δεν αντέδρασε και με άφησε να την γαμάω με σκληρές καρφωτές κινήσεις: έλα χύσε με δεν αντέχω αλλοοοοοοο έλα αγόρι μουυυυυυ , Αυτά τα λόγια και το γεγονός ότι το μουνάκι της είναι απίθανο, με ανάγκασαν να αδειάσω μεγάλη ποσότητα σπέρματος μέσα της: ναι χύσε με γέμισε με τα ζουμιά σου! έπεσα πάνω τις λαχανιασμένος ! Κοιμηθήκαμε δίπλα δίπλα ως το βραδάκι! Το βραδάκι μου λέει: Είπαμε θα πάμε για μπάνιο! ή θα το αναβάλουμε γιατί έγινε αυτό που ήθελες? λες να μη κατάλαβα ότι σε καύλωνα, αλλά εσύ εμένα με είχες καυλώσει παραπάνω! Βάλαμε τα μαγιό και πήγαμε, δεν είχε πολύ κόσμο και η θάλασσα ήτανε υπέροχη μόνο που είχαμε πάει πιο μακριά για να μη μας δούνε γνωστοί! οι παραλία είχε 5 η 6 ζευγαράκια που μάλλον σκόπευαν το ίδιο όπως και εμείς να κάνουν έρωτα στην θάλασσα και στην αμμουδιά! Η θεία μου τα είχε βγάλει και έκανε ηλιοθεραπεία, είχα πάρει την κάμερα μου και την τράβηξα δεν ενοχλήθηκε, μου πόζαρε κιόλας !

    Κατά τις 7 οι ώρα είχαμε μείνει μόνοι, και καταλάβαινα τον πούτσο μου πάλι να σηκώνετε, Ευανθία ( Το Όνομα τις θείας) Χρειάζομαι πάλι πρώτες βοήθειες, Έπεσε πάνω μου φιληθήκαμε, και χωρίς να χάσει χρόνο τον πήρε στο στόμα της. Με τσιμπουκονε για πολύ ώρα όπως δεν μου έχει ξανακάνει τσιμπούκι καμία!!! Μετά καβάλησε τον πούτσο μου και γαμιόταν τρυφερά πάνω μου, Τα βαριά βιζομπαλα της δεν τα άφησα λεπτό από τα χέρια μου, βύθισε τα νύχια της στο στήθος μου και κατάλαβα ότι έχυνε! μόλις συνήρθε τον πήρε πάλι στο στόμα της, και κυριολεκτικά με γαμούσε με τα χείλι της! Χαϊδεύοντας τα αρχίδια μου έντονα μου χάρισε άλλο ένα φοβερό οργασμό! έχουμε άλλες δυο εβδομάδες άδεια χωρίς να μας ενοχλήσει άλλος συγγενής, για να δούμε τι άλλο καλό θα μας τύχει??Θα με γαμήσει και στον κώλο??ή θα πάω ξανα σε εκλογες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Μπράβο Βαγγέλη και ξύλο στο ΠΑΣΟΚ για χάρη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Προς το παρον απλά οι ΠΑΣΟΚοι τσακώνονται, τώρα άρχισε και το ξύλο. Ο ΄πλήρης διχασμος Βαγγέλη...
    Θεωρεί κανένας ότι η βάση θα παραμείνει ενωμένη ότι και αν γίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ
    ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ "ΜΑΓΑΖΙ"
    ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ
    ΝΤΑΒΑΔΩΝ, ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΟ.
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΟΥΝ
    ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ.
    ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΤΗΝ
    ΕΛΛΑΔΑ,ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ
    ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΕΗΛΑΤΗΣΕΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΜΕΧΡΙ
    3Ο11 ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. ΝΑ ΔΙΧΑΣΤΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΙ.
    ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟ ΜΙΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΜΜΑ ΛΑΟΥ.
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. TO ΠΑΣΟΚ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ
    ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ
    ΚΟΚΚΑΛΗΣ
    ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ
    ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
    ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ
    ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ
    ΚΥΡΙΑΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΤΟ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ
    ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ.
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΜΙΝΤΙΑΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. Ο ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ..
    ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ
    ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ
    ΚΕΦΑΛΑΙΟ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ...
    ΤΟ 95%
    ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ..
    ΑΔΥΝΑΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. POSTS ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
    ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΖΟΥΜΙ


    Βαγγέλη Βενιζέλο,
    1)Γίνε πιό συγκεκριμένος και απλός στον λόγο σου. Ακουσα αποσπάσματα λόγων σου αυτές τις μέρες και διαπίστωσα ότι ακόμα έχεις την τάση να μιλάς σε ακροατήριο διανοουμένων, φοιτητών κλπ.Ο γιωργάκης-μάλλον οι σύμβουλοι του που του τα γράφουν-έχουν πιάσει το νόημα και -καίτοι χυδαίοι- του βάζουν στο στόμα (σαν τροφές GERBER για μωρά) έναν λόγο πολύ πιο άμεσο και κατανοητό απο τα πλατιά-και βεβαίως αμόρφωτα - ΠΑΣΟΚικά στρώματα: ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΟΥ ΤΩΡΑ!!!!!!
    2)Αναρωτιέμαι, γιατι δεν τον κτυπάς όπως αυτός κάνει και συνεχώς σε κατηγορεί για υπονομευτή, βάζοντας πχ το σούργελο την Φώφη να σε κατηγορεί ξεδιάντροπα?
    Ο ΓΠ έιναι πραγματικά ο κύριος (????) ΜΗΔΕΝ, δεν λέει τίποτα, δεν είναι τίποτα, δεν μπορεί να γίνει τίποτα.Βάρα τον απ'ευθείας χωρίς υπονοούμενα και καθωσπρεπισμούς για το απώτερο, κοντινό παρελθόν του και το αλλοπρόσαλλο παρόν του.Ενα προς ένα σταχιολόγησε τα μπρός -πίσω του, την έλλειψη πολιτικού ρεφλέξ, την ανικανότητα του σε επιλογες προσώπων, αντινομίες υπαναχωρήσεις κλπ.ΧΤΥΠΑ ΑΝΕΛΕΗΤΑ γιατι αλλιώς θα σε θάψουν.
    Αυτά προς το παρόν.
    Σε ασπάζομαι ρωσσιστί (sic!) και σου εύχομαι καλή δύναμη!!!

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΝΩ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ, ΑΙΣΧΟΣ, Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ, ΠΑΡΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ...

    ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΕ, ΠΑΠΑΣΠΥΡΕ και λοιποί τεμπέληδες αργόμισθοι συνδικαλιστι κοί και κομματικοί καρεκλοκένταυροι: Φορέστε την κονκάρδα σας στις 11/11: "ΨΗΦΙΖΩ ΓΙΩΡΓΑΚΗ - ΣΤΗΡΙΖΩ ΚΩΣΤΑΚΗ" και τη Δευτέρα στις 12/11, αν έχει βγεί ο υμνούμενος από τον Τράγκα και όλο το δεξιό τύπο Γιωργάκης, φορέστε την άλλη κονκάρδα:
    " Καημένο ΠΑΣΟΚ, ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει..."

    ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΥΣΕΙ ΑΙΜΑ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΕΝΙΖΕΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ


    BLOGS ΥΠΕΡ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ:
    1)http://karsilamas.blogspot.com/
    2)http://vote4gap.wordpress.com/
    3)www.sofianetwork.blogspot.com
    4)http://www.pasok2007.gr/
    5)http://www.nea-allagi.blogspot.com/
    6)http://papaioannou.wordpress.com/
    7)www.evenizeloslarissa.blogspot.com/
    8)http://www.diamet.gr/
    9)http://www.grammateas.blogspot.com/
    10)http://www.press-gr.blogspot.com/
    11)//topasokeinaiedo.wordpress.com/
    12)www.parrisia.com
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ

    VOTE4GAP: ΚΑΤ' ΕΞΟΧΗΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟ
    TOPASOKEINAIEDO, PASOKNEAALLAGI ΕΠΙΣΗΣ
    ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ PRESS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. Έκπληκτοι παρακολουθούμε την εσωκομματική συζήτηση, γύρω από τα αίτια της ήττας του ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες εκλογές, να περιστρέφεται γύρω από τον υποτιθέμενο «κυβερνητισμό» και «καθεστωτισμό» του ΠΑΣΟΚ και τον πλουτισμό στελεχών του από το αδιαφανές «πολιτικό χρήμα». Λέμε «υποτιθέμενο» γιατί αν δεν μας απατά η μνήμη μας, τα τελευταία τριάμισι και κάτι χρόνια, το ΠΑΣΟΚ δεν είναι στην εξουσία! Και καλώς ή κακώς ο «κυβερνητισμός», ο «καθεστωτισμός» και η «οικονομική διαφθορά» στελεχών λόγω διαπλοκής συνδέεται αυστηρά και προϋποθέτει την άσκηση κυβερνητικής εξουσίας. Γι αυτό κιόλας τα φαινόμενα αυτά, αν θέλει κάποιος να τα βρει σήμερα τα βρίσκει στο κυβερνών κόμμα, εν... αφθονία (το ομολογούν και οι ίδιοι, αυτοκριτικά), παρότι δεν έχουν ακόμα μακροχρόνια κυβερνητική θητεία! Δεν έπασχε από τις «ασθένειες» αυτές το ΠΑΣΟΚ; Βεβαίως και μάλιστα βαρύτατα μέχρι το 2004, που βρισκόταν στην κυβέρνηση.
    Γι' αυτό έχασε και τις εκλογές του 2004, καθώς σ' αυτά τα ζητήματα ήταν κυρίως προσανατολισμένη η τότε προεκλογική ατζέντα της ΝΔ. Είναι όμως... τρελό, τέσσερα χρόνια μετά να υιοθετεί το ΠΑΣΟΚ την ίδια ατζέντα κατά του... εαυτού του, όντας αντιπολίτευση και βλέποντας την εξουσία με τα... κιάλια! Και εν πάση περιπτώσει, τα τελευταία τριάμισι χρόνια το ΠΑΣΟΚ δεν πάσχει από... «κυβερνητισμό» και «καθεστωτισμό» και δεν έχασε γι αυτό τις εκλογές του 2007...
    Η «αναμόρφωσή του» και η δημιουργία ενός νέου και πιο ελκτικού «προϊόντος» μπορεί να γίνει μόνο στη βάση μιας στρατηγικής νίκης στο πλαίσιο ενός μεγάλου μαζικού πολυσυλλεκτικού κινήματος και όχι σε διαδικασίες «εσωκομματικού εργαστηρίου», αναζήτησης «καθαρότητας», «ταυτότητας» και «επιστροφής στις ρίζες» (Ποιες ρίζες;). Αυτό με μαθηματική ακρίβεια οδηγεί σε εσωστρέφεια και σε πιθανούς εσωκομματικούς ακρωτηριασμούς.
    Είναι αδιέξοδο... Αντίθετα, από μια «ηθική» και «ιστορική» αυτο - κριτική προσέγγιση του «καθεστωτισμού» και του «κυβερνητισμού» του ΠΑΣΟΚ όταν ήταν κυβέρνηση, θα ήταν προτιμότερη μια πολιτική αντιμετώπιση του φαινομένου που «μαστίζει» όλα τα κόμματα όταν βρίσκονται στην εξουσία, για το μέλλον.
    Λόγου χάρη δύο έως τρεις μόνο θητείες στα όργανα του κόμματος (το πε ο Βενιζέλος), τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής να μην καταλαμβάνουν κυβερνητικές θέσεις, αληθινό κομματικό πόθεν έσχες, αλλαγή εκλογικού συστήματος (π.χ. γερμανικό μοντέλο) ή ακόμα ασυμβίβαστο μεταξύ βουλευτικής και κυβερνητικής ιδιότητας κ.λπ. Ένας τέτοιος διάλογος θα χει αξία. Όπως επίσης και γιατί χάθηκαν οι εκλογές του 2007, που ενώ υποτίθεται ότι γι αυτό γίνεται ο διάλογος, δεν ακούμε και πολλά πράγματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ "ΕΘΝΟΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. Ο ΝΕΟΝΑΚΗΣ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΕΛΕΦΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΛΑΡΑ ΜΕ ΤΙΣ 18 ΠΙΣΙΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΤΙ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. Ο ΝΕΟΝΑΚΗΣ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΕΛΕΦΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΛΑΡΑ ΜΕ ΤΙΣ 18 ΠΙΣΙΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΤΙ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. Σφαγή απλά σφαγή, τα κατάφερε ο Εβάνγκελος, φαίνεται έχει πάρει την απόφαση, ή εγώ αρχηγός ή δε θα υπάρξει ΠΑΣΟΚ.

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΙΣΕΙ ΤΗ ΜΑΡΑ ΖΑΧΑΡΕΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

    ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΟΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΟΙ... ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ....ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ..ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ Ο ΒΕΡΕΛΗΣ...Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ...Ο ΠΑΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ...Ο ΝΕΟΝΑΚΗΣ...Ο ΔΡΗΣ...Ο ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ...ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟΥ Κ.Λ.Π.ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΙΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ ΤΟΝ ΠΟΡΚΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ,Ο ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΥΛΟΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΕΕΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΥΣΤ...ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΟΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΟΙ... ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ....ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ..ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ Ο ΒΕΡΕΛΗΣ...Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ...Ο ΠΑΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ...Ο ΝΕΟΝΑΚΗΣ...Ο ΔΡΗΣ...Ο ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ...ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟΥ Κ.Λ.Π.ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΙΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ ΤΟΝ ΠΟΡΚΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ,Ο ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΥΛΟΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΕΕΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΥΣΤ...ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
    ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΝΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΑΛΛΟΥ.
    ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΓΙΟΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΕΔΩ ΒΕΠΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
    ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΝΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΑΛΛΟΥ.
    ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΓΙΟΣ ΤΟΥ

    Ο μπενυ στη ζωη του δουλεψε και εγινε μονιος του αυτο που εγινε, καθηγητης μολις σε ηλικια 30 ετων. Αντίθετα ο ΓΑΠ ποτε δεν δουλεψε και αν δεν ηταν γιος του Ανδρεα δεν θα τον αποκληρωνε ακομα και η Μαργκαρετ.
    Οσο για το αν ηθελε να ειναι και ο μπενυ γιος του ανδρεα, αρκει να θυμηθουμε οτι οατν ειχε τον γιοκα του υφυπουργο εφτιαχνε ειδικο υπουργιο για τον μπενυ και από ύφυπουργο τον εκανε υπουργο. Αυτη ηταν η γνωμη του ανδρεα για τον γιο του και για τον μπενυ.Οταν ο ΓΑΠ του ελεγε να παραιτηθει ο μπενυ εδινε μαζι του τον αγωγνα εναντια στο μητσοτακη.Αυτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. Ενταξει να βγει ο ΓΑΠ. Αλλά αν χασει τις ευρωεκλογες και μετά τις δημοτικές και νομαρχιακές τι θα γίνει; το πασοκ θα ειναι παλι ο πελατης του βλάκα του ΚΑΚ; Τι θα κένει τότε; Θα φταίει πάλι ο σημίτης και το 2004 η οι υπονομευτές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. ΓΙΩΡΓΟ ΟΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ, ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ, ΕΚΛΕΨΑΝ, ΕΚΛΟΓΕς ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑ, ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

    ΓΙΩΡΓΟ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΕ ΤΟΥΜΠΑΡΟΥΝ.

    ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΚΡΙΣΙΜΟ, ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΒΑΣΗ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. Ο Μπενι εβαλε την Πατουλιδου να παραιτηθει και με βοηθεια απο Ψωμιαδη και σε αυτη και στο ΖWAN με την βοηθεια και του καθεστωτικου ΛΙΑΝΗ και της ΜΙΜΗΣ.Λοιπον βγαλτε συμπερασματα γιατι εγιναν ολα αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. ΓΙΩΡΓΟ ΟΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ, ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ, ΕΚΛΕΨΑΝ, ΕΚΛΟΓΕς ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑ, ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

    ΓΙΩΡΓΟ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΕ ΤΟΥΜΠΑΡΟΥΝ.

    ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΚΡΙΣΙΜΟ, ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΒΑΣΗ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. ΓΙΩΡΓΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.

    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Ή ΜΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΊΑΣ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.

    ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΘΡΗΝΟΣ.

    ΠΡΕΠΕΙ Η ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΏΝΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

    ΒΑΣΗ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. Το λαμογιο οΜΠΕΝΙ εχει γυρισει ολη την ΕΛΛΑΔΑ στης εκλογες που ΗΤΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

    ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΠΑΣΟΚ

    ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ..
    ΜΗ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟΥ.

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ=Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. ΠΑΣΟΚ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ.
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΟΛΟΝ ΒΡΩΜΕΡΟ ΠΑΣΟΚ

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. ΓΙΩΡΓΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.

    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Ή ΜΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΊΑΣ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.

    ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΘΡΗΝΟΣ.

    ΠΡΕΠΕΙ Η ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΏΝΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

    ΒΑΣΗ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. ΠΑΣΟΚ ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΡΟΜΑΖΕΙ
    ΤΟΝ ΛΑΟ.
    ΟΧΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. ΓΙΩΡΓΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.

    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Ή ΜΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΊΑΣ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.

    ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΘΡΗΝΟΣ.

    ΠΡΕΠΕΙ Η ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΏΝΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

    ΒΑΣΗ ΠΑΣΟΚ

    ---------------
    ΔΙΑΔΟΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. ΛΟΒΕΡΔΟΣ=ΠΗΓΕ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡ.ΤΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΨΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.....ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕΣ....ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. ΛΟΒΕΡΔΟΣ=ΠΗΓΕ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡ.ΤΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΨΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.....ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕΣ....ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. ΓΙΩΡΓΟ ΟΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ, ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ, ΕΚΛΕΨΑΝ, ΕΚΛΟΓΕς ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑ, ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

    ΓΙΩΡΓΟ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΕ ΤΟΥΜΠΑΡΟΥΝ.

    ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΚΡΙΣΙΜΟ, ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΒΑΣΗ ΠΑΣΟΚ

    --------------
    ΔΙΑΔΟΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. Μου αρεσει που δινουν καποιοι συμβουλες στο ΓΑΠ να διαγραψει τα λαμογια. Αλήθεια ο Λαλιωτησ, ο τζουμακας, ο παπουτσης, οι συνδικαλιστες (πολυζωγοπουλος, παναγοπουλος παπασπυρου κλπ), άκης τι είναι;Αν διαγραψει τα λαμογια να διαγραψει και αυτούς. Αλλά τότε θα διαγραψει και τον εαυτοτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. ΓΙΩΡΓΟ ΟΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ, ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ, ΕΚΛΕΨΑΝ, ΕΚΛΟΓΕς ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑ, ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

    ΓΙΩΡΓΟ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΕ ΤΟΥΜΠΑΡΟΥΝ.

    ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΚΡΙΣΙΜΟ, ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΓΙΩΡΓΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.

    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Ή ΜΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΊΑΣ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.

    ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΘΡΗΝΟΣ.

    ΠΡΕΠΕΙ Η ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΏΝΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

    ΒΑΣΗ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. Αααα για αυτό το επαγγελματικό στέλεχος Σκανδαλίδης όπου σταθεί ι όπου βρεθεί διαλαλεί οτι δεν τον φοβίζει η διάσπαση του ΠΑΣΟΚ αλλά η συρρίκνωσή του - δηλαδή αν συρρικνωθεί... πάπαλα η επιδότηση!!!

    ΛΫΣΗ 1: Ας βάλουν το Γιάννο και τον Άκη που ξέρουν απο μίζες και μαύρα να καθαρίσουν.

    ΛΥΣΗ 2: Ας βάλουν τον Παπασπύρο ,Πολυζωγόπουλο, Κανελλόπουλο και λοιπούς επαγγελματίες εργατοπατέρες να κανονίσουν ώστε για τα επόμενα 10 χρόνια το 10% των μισθών των εργαζομένων να παρακρατείται υπερ του αναξιοπαθούντος ΠΑΣΟΚ. Ξέρουν αυτοί..

    ΛΥΣΗ 3: Ας βάλουν τον Κωστόπουλο να τους βρει κοροιδο χρηματοδότη/σπόνσορα - έχει βρει τον Ρέστη για πάρτι του γιατί να μην μπορεί να βρει και
    κανέναν άλλον;

    ΛΥΣΗ 4: Ας στείλουν τη Μιλένα να κάνει αυτό που ξέρει τόσο καλά... Σε λιγότερο απο μήνα θα τα έχει μαζέψει.

    ΛΥΣΗ 5: Ας κατεβάσουν τα ρολλά και ας φύγουν νύχτα. Στη Βραζιλία πάντα υπάρχει ελπίδα μιας νέας ζωής για τα απανταχού λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. Καλά άστον τον Χυτήρη. Ο άνθρωπος είναι προβληματικός δεν τον βλέπεις; Μόνο να δεις τη νταλίκα με την οποία κοιμάται, καταλαβαίνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. Θέλω τον Χυτήρη. Για έλα εδώ χαραμοφάη με τις σπουδές στη Γεωπονική και στη Φιλοσοφία στην Ιταλία. Τι δουλειά έχει κάνει ο Φιλόσοφος με το μουστάκι.ΠΑιδί του Ανδρέα και καλά...Άντε ρε ανεπάγγελτε,αμόρφωτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  186. ΛΟΒΕΡΔΟΣ=ΠΗΓΕ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡ.ΤΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΨΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.....ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕΣ....ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ

    Γιατι αραγε τα λαμογια συνδικαλιστηρια υποστηριζουν τον ΓΑΠ; Γιατι ο Λαλιωτης ειναι με τον ΓΑΠ; Γιατί άραγε; Τα συμπερασματα δικα σας για το οικογενειακο καθεστως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  187. Οι περισσοτεροι από αυτούς που στηριζουν ΓΑΠ δεν μπορεσαν να εκλεγουν βουλευτες όταν το πασοκ κερδιζε τις εκλογες. Με αυτούς τους καμενους θα κερδ΄΄ισει τωρα ο ΓΑΠ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  188. Μάλιστα κυρία μου. Η Φαραντούρη σύζυγος Χυτήρη είναι νταλίκα.
    Σας ξενίζει ο όρος; Βάλτε κατι πιό σικ. Τιτανικός, σας ικανοποιεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  189. Μάλιστα κυρία μου. Η Φαραντούρη σύζυγος Χυτήρη είναι νταλίκα.
    Σας ξενίζει ο όρος; Βάλτε κατι πιό σικ. Τιτανικός, σας ικανοποιεί;

    Δεν εχει σημασια αν η Φαραντουρη, η οποια ειναι ιδιαιτερα αξιολογη, ειναι χοντρη ή όχι. Σημασια έχει τι ειναι ο Χυτηρης και δεν ειναι τιποτα΄άλλο εκτός από ένα γυμνοσαλιαγκα. Κάποτε εβριζε το σημιτη και μετα πηγαινε διακοπες μαζι πασχα στην Κερκυρα. Τα ιδια κανει και τωρα. Οπου φυσαει ο ανεμος. Η μηπως δεν ειναι ετσι Χυτηράκο; Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  190. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ ΠΟΥΣΤΟΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΩ ΑΧΑΓΙΑ
    JOHN MASTAKLANIS
    Το κωλαράκι σου σφιχτό
    και το πουλί σου χάλια,
    γι' αυτό σου λέω αγόρι μου
    να πας για άλλα κι άλλα.

    Δεν είναι κάτι δύσκολο
    ούτε θα βάλεις γρύλο.

    Το κωλαράκι σου θα στήνεις
    και το στόμα σου θ' ανοίγεις
    και τη πίπα σου θα κάνεις
    και τη τρύπα σου θα γιάνεις!


    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ ΠΟΥΣΤΟΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΩ ΑΧΑΓΙΑ
    JOHN MASTAKLANIS γιατί δε μου 'χες πει πως έφαγες κρεμμύδια
    και χθες μετά την πίπα σου
    με καίγανε τ' αρχίδια!


    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ ΠΟΥΣΤΟΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΩ ΑΧΑΓΙΑ
    JOHN MASTAKLANIS
    Έχω πούτσο πύραυλο
    που καίει κηροζίνη
    αρχίδια διαστημικά
    που πάνε στη σελήνη.

    Η ΝΑΣΑ μου τα ζήτησε
    για να εξερευνήσει
    την τρύπα σου που άνοιξε
    απ' το πολύ γαμήσι!


    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ ΠΟΥΣΤΟΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΩ ΑΧΑΓΙΑ
    JOHN MASTAKLANISΣε ποιόν τα λες αυτά στον θείο τον Ηλία,
    που άνοιγε τον κώλο σου
    με χίλια εργαλεία;

    Σε ποιόν τα λες αυτά
    στον γέρο δάσκαλο σου,
    που έκανε προπόνηση
    στο βρομοκωλαρό σου;

    Σε ποιόν τα λες αυτά
    στον θείο Ανακόντα
    που έβαζε στον κώλο σου
    μια πούτσα ενά κι ογδόντα;

    Σε ποιόν τα λες αυτά
    στη θεία σου την Άννα,
    που άνοιγε τον κώλο σου
    σα να 'τανε τσουγκράνα;


    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ ΠΟΥΣΤΟΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΩ ΑΧΑΓΙΑ
    JOHN MASTAKLANIS Μια μέρα που καθόμουνα κάτω από ένα φάρο
    εσύ ανώμαλη μου ρώτησες μια πίπα να σου πάρω
    με χάρη μου κατέβασες το τζιν το παντελόνι
    και τα χειλάκια σου έσφιξαν τ' ωραίο μου κανόνι


    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ ΠΟΥΣΤΟΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΩ ΑΧΑΓΙΑ
    JOHN MASTAKLANIS Ζάχαρη το κωλαράκι σου και η ψωλή μου μέλι
    έλα να τα ενώσουμε
    να φτιάξουμε παστέλι



    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ ΠΟΥΣΤΟΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΩ ΑΧΑΓΙΑ
    JOHN MASTAKLANIS
    Απο το λούκι ανέβαινα έκπληξη να σου κάνω
    και βρίσκω εσένα ανάσκελα και πέντε από πάνω.
    Βουβάθηκα τα έχασα δεν είπα ούτε λέξη,
    το παντελόνι έβγαλα κι ευθύς γίναμε έξι.


    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ ΠΟΥΣΤΟΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΩ ΑΧΑΓΙΑ
    JOHN MASTAKLANIS
    Μια μέρα μου 'πες πάρε με
    κάτω από τη βρύση,
    γιατί πεθύμησες πολύ
    ένα υγρό γαμήσι.

    Αμέσως σου 'πα μάνα μου
    να σε ανακουφίσω
    το πούτσο μου έβγαλα ευθύς
    για να στον ακουμπήσω.

    Και πάνω που σε γάμαγα
    μωρή πούστρα ψώλα
    μια πορδή αμόλησες
    και στάχτη έγιναν όλα!

    ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΟΥΣΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  191. ΓΙΩΡΓΟ ΟΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ, ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ, ΕΚΛΕΨΑΝ, ΕΚΛΟΓΕς ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑ, ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

    ΓΙΩΡΓΟ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΕ ΤΟΥΜΠΑΡΟΥΝ.

    ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΚΡΙΣΙΜΟ, ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΓΙΩΡΓΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.

    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Ή ΜΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΊΑΣ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.

    ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΘΡΗΝΟΣ.

    ΠΡΕΠΕΙ Η ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΏΝΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

    ΒΑΣΗ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  192. Δεν παει να γραψει κανενα ποίημα ο Χυτηρης;Γιατι ουτε για αυτό δεν ειναι καλός. Ένας ξοφλημενος ειναι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  193. 6.36

    ο τζουμάκας και ο πολυζωγόπυλος λαμόγια. τι να πουν τα ερμα τα βενιζελακια (της αρπαχτης και της διαφθορας). αστα να κλαινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  194. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    Το κωλαράκι σου σφιχτό
    και το πουλί σου χάλια,
    γι' αυτό σου λέω αγόρι μου
    να πας για άλλα κι άλλα.

    Δεν είναι κάτι δύσκολο
    ούτε θα βάλεις γρύλο.

    Το κωλαράκι σου θα στήνεις
    και το στόμα σου θ' ανοίγεις
    και τη πίπα σου θα κάνεις
    και τη τρύπα σου θα γιάνεις!


    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ γιατί δε μου 'χες πει πως έφαγες κρεμμύδια
    και χθες μετά την πίπα σου
    με καίγανε τ' αρχίδια!


    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    Έχω πούτσο πύραυλο
    που καίει κηροζίνη
    αρχίδια διαστημικά
    που πάνε στη σελήνη.

    Η ΝΑΣΑ μου τα ζήτησε
    για να εξερευνήσει
    την τρύπα σου που άνοιξε
    απ' το πολύ γαμήσι!


    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ
    Σε ποιόν τα λες αυτά στον θείο τον Ηλία,που άνοιγε τον κώλο σου
    με χίλια εργαλεία;

    Σε ποιόν τα λες αυτά
    στον γέρο δάσκαλο σου,
    που έκανε προπόνηση
    στο βρομοκωλαρό σου;

    Σε ποιόν τα λες αυτά
    στον θείο Ανακόντα
    που έβαζε στον κώλο σου
    μια πούτσα ενά κι ογδόντα;

    Σε ποιόν τα λες αυτά
    στη θεία σου την Άννα,
    που άνοιγε τον κώλο σου
    σα να 'τανε τσουγκράνα;


    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    Μια μέρα που καθόμουνα κάτω από ένα φάρο
    εσύ ανώμαλη μου ρώτησες μια πίπα να σου πάρω
    με χάρη μου κατέβασες το τζιν το παντελόνι
    και τα χειλάκια σου έσφιξαν τ' ωραίο μου κανόνι


    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ
    Ζάχαρη το κωλαράκι σου και η ψωλή μου μέλι
    έλα να τα ενώσουμε
    να φτιάξουμε παστέλι



    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    Απο το λούκι ανέβαινα έκπληξη να σου κάνω
    και βρίσκω εσένα ανάσκελα και πέντε από πάνω.
    Βουβάθηκα τα έχασα δεν είπα ούτε λέξη,
    το παντελόνι έβγαλα κι ευθύς γίναμε έξι.


    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ
    Μια μέρα μου 'πες πάρε με
    κάτω από τη βρύση,
    γιατί πεθύμησες πολύ
    ένα υγρό γαμήσι.

    Αμέσως σου 'πα μάνα μου
    να σε ανακουφίσω
    το πούτσο μου έβγαλα ευθύς
    για να στον ακουμπήσω.

    Και πάνω που σε γάμαγα
    μωρή πούστρα ψώλα
    μια πορδή αμόλησες
    και στάχτη έγιναν όλα!

    ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΠΑΣΟΚoΣ
    JOHN MASTAKLANIS
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ
    ΤΗΛΕΜΑΟΣ ΧΥΤΗΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  195. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    Το κωλαράκι σου σφιχτό
    και το πουλί σου χάλια,
    γι' αυτό σου λέω αγόρι μου
    να πας για άλλα κι άλλα.

    Δεν είναι κάτι δύσκολο
    ούτε θα βάλεις γρύλο.

    Το κωλαράκι σου θα στήνεις
    και το στόμα σου θ' ανοίγεις
    και τη πίπα σου θα κάνεις
    και τη τρύπα σου θα γιάνεις!


    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ γιατί δε μου 'χες πει πως έφαγες κρεμμύδια
    και χθες μετά την πίπα σου
    με καίγανε τ' αρχίδια!


    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    Έχω πούτσο πύραυλο
    που καίει κηροζίνη
    αρχίδια διαστημικά
    που πάνε στη σελήνη.

    Η ΝΑΣΑ μου τα ζήτησε
    για να εξερευνήσει
    την τρύπα σου που άνοιξε
    απ' το πολύ γαμήσι!


    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ
    Σε ποιόν τα λες αυτά στον θείο τον Ηλία,που άνοιγε τον κώλο σου
    με χίλια εργαλεία;

    Σε ποιόν τα λες αυτά
    στον γέρο δάσκαλο σου,
    που έκανε προπόνηση
    στο βρομοκωλαρό σου;

    Σε ποιόν τα λες αυτά
    στον θείο Ανακόντα
    που έβαζε στον κώλο σου
    μια πούτσα ενά κι ογδόντα;

    Σε ποιόν τα λες αυτά
    στη θεία σου την Άννα,
    που άνοιγε τον κώλο σου
    σα να 'τανε τσουγκράνα;


    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    Μια μέρα που καθόμουνα κάτω από ένα φάρο
    εσύ ανώμαλη μου ρώτησες μια πίπα να σου πάρω
    με χάρη μου κατέβασες το τζιν το παντελόνι
    και τα χειλάκια σου έσφιξαν τ' ωραίο μου κανόνι


    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ
    Ζάχαρη το κωλαράκι σου και η ψωλή μου μέλι
    έλα να τα ενώσουμε
    να φτιάξουμε παστέλι



    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    Απο το λούκι ανέβαινα έκπληξη να σου κάνω
    και βρίσκω εσένα ανάσκελα και πέντε από πάνω.
    Βουβάθηκα τα έχασα δεν είπα ούτε λέξη,
    το παντελόνι έβγαλα κι ευθύς γίναμε έξι.


    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ
    Μια μέρα μου 'πες πάρε με
    κάτω από τη βρύση,
    γιατί πεθύμησες πολύ
    ένα υγρό γαμήσι.

    Αμέσως σου 'πα μάνα μου
    να σε ανακουφίσω
    το πούτσο μου έβγαλα ευθύς
    για να στον ακουμπήσω.

    Και πάνω που σε γάμαγα
    μωρή πούστρα ψώλα
    μια πορδή αμόλησες
    και στάχτη έγιναν όλα!

    ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΠΑΣΟΚoΣ
    JOHN MASTAKLANIS
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ
    ΤΗΛΕΜΑΟΣ ΧΥΤΗΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  196. ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΓΓΟ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΕΣ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΓΚΑΛΟΠ.

    ΠΡΩΤΟΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ ΣΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΤΗΣ ΜΑΝΙΝΑΣ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΓΓΟ ΕΣΚΙΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση