GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρυφή συμφωνία Καραμανλή - Παπανδρέου...

,,, ...για τον "συμβιβασμό" στο θέμα των Σκοπίων. Το Press-gr αποκαλύπτει... Η συζήτηση για νέες εκλογές με αφορμή το θέμα των Σ...

,,,
...για τον "συμβιβασμό" στο θέμα των Σκοπίων.
Το Press-gr αποκαλύπτει...

Η συζήτηση για νέες εκλογές με αφορμή το θέμα των Σκοπίων είναι για "κατανάλωση". Πέρα από τα γνωστά συνταγματικά προβλήματα που σας αναφέραμε (δείτε εδώ), εκλογές δεν θα γίνουν -τουλάχιστον για το σκοπιανό- γιατί στη συμφωνία που "ψήνεται" για την ονομασία, ο Κ. Καραμανλής έχει έναν κρυφό σύμμαχο: Τον Γ. Παπανδρέου. Εφόσον κερδίσει στις 11 Νοεμβρίου, το ΠΑΣΟΚ υπό την ηγεσία του θα αποδεχτεί τον κυοφορούμενο συμβιβασμό. Ετσι θα περάσει από την Βουλή χωρίς σοβαρό πρόβλημα. Αυτός είναι και ο βαθύτερος λόγος που στο Μέγαρο Μαξίμου προτιμούν να εκλεγεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο Γ. Παπανδρέου, και όχι τόσο γιατί τον θεωρούν "πιο εύκολο αντίπαλο".
Παρασκηνιακά, οι Κ. Καραμανλής και Γ. Παπανδρέου έχουν επικοινωνία για τον σκοπό αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες από διπλωματικής πλευράς.
Το σημαντικό είναι ακόμη ότι: Και να ήθελε να μην συμφωνήσει ο Γ. Παπανδρέου, δεν μπορεί. Ο Κ. Καραμανλής τον έχει στο χέρι: Εχει από τα αρχεία του υπουργείου Εξωτερικών όλες τις συζητήσεις που γίνονταν μέχρι το 2004 για πολύ "προωθημένο" συμβιβασμό με τα Σκόπια για την ονομασία...

176 σχόλια

  1. ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ BLUEPERS TI NA ΣΑΣ ΠΩ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ!!ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 7.58

    Πιστεύεις ότι αυτό μόνο έχουμε;
    Απλώς. δεν κάνουμε πολιτική αλλά σάτιρα. Εκτός κι αν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την ηλιθιότητα του Μητσοτάκη όταν δημιουργούνταν το μακεδονικό ζήτημα είναι δύσκολο τώρα να διορθώσουν άλλοι πολιτικοί. Τότε αν είχε κηρύξει στην ΦΥΡΟΜ, έναν εικονικό, μόνον στα χαρτιά πόλεμο, όπως τον συμβούλευσαν διπλωμάτες, τώρα δεν θα υπήρχε πρόβλημα με το κρατίδιο. Σύμφωνα με τον καταστατικό χάρτη του ΟΗΕ, δεν μπορεί εμπόλεμο κράτος να μπει στις τάξεις του. Όμως αντί των διπλωματών, ο πουλημένος στους Αμερικανούς Μητσοτάκης, όπως και η κόρη του, άκουσε τις ΗΠΑ και δεν κήρυξε τον πόλεμο. Η διαβεβαίωση των ΗΠΑ ήταν προφορική και ο ανάξιος για ηγέτης Μητσοτάκης, τώρα δεν αναφέρει τίποτα. Δύσκολα τα πράγματα. Μόνον σαν γεωγραφικός όρος κράτους, με διασαφήνιση όπως του "Άνω Βόλτα", μπορεί να στηθεί μία ονομασία, άλλως οι πολιτικοί της Ελλάδος των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ είναι ανάξιοι. Άλλωστε το έδειξαν τόσες φορές. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. NAI BLUEPERS,,, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ... Η ΣΑΤΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΖΩΝ ΚΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΑΦΗΣΕ ΤΙΣ ΦΙΟΡΙΤΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και μαλιστα ακουγοντας κατι "μακεδονες" (Ελληνες της μακεδονιας) σε κατι δηλωσεις εχω την εντυπωση οτι υπαρχει σοβαρωτερο προβλημα με αυτους..
    Τους σκοπιανους θα τους τελειωσουμε,αντε να παρουν καμμια σλαβομακεδονια ,να τελειωνουμε με δαυτους!

    Αλλα εδω εχει προκυψει αλλο προβλημα ..
    Με τους Μακεδονες ελληνες!
    Ημαρτον ρε ..
    Αυτοι νομιζουν οτι ειναι και οι μονοι Ελληνες ρε!
    Ρε νομιζω πρεπει να πεσει σφαλιαρα και κλωτσιες αμα λαχει..

    Ετσι "αθωα" ξεκινανε ολα.
    Και ο ιδιος μαλιστα ο babis,σε προσφατη περιοδεια του Γ.Α.Π επεσημανε οτι οι μακεδονες ειναι ελληνες.
    Και η μακεδονια ειναι η ελλαδα.
    Το προβλημα ειναι σοβαρο και θα πρεπει να επιληφθει ο χοντρο-μπενι που κατα συμπτωση και αυτος ειναι ..μακεδονας..
    Αυτος??
    Ε! τοτε εγω θα γινω τουρκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΑ ΝΕΑ, ΠΑΤΕΡΑ? ΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΕΡΕΣ ΣΕ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ 48% ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΕΓΩ ΚΑΤΑΦΕΡΑ, ΑΠ' ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕΡΙΑ, ΝΑ ΤΟ ΣΥΡΙΚΝΩΣΩ ΣΤΟ 38%, ΜΕΤΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ. ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΑ ΝΕΑ, ΠΑΤΕΡΑ? ΤΟ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟ 30% ΜΕ 35%, ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠ' ΤΟ ΣΤΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΒΑΡΙΔΙΑ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ. ΕΞΑΛΛΟΥ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ Η ΕΓΩ Η ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. Η ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, PERIOD!
    ΑΚΟΥΣΕ ΤΑ, ΠΑΤΕΡΑ! ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΟ. ΕΞΑΛΛΟΥ, ΚΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ολο μαλακιες ειστε εδω μεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 9;16 EIΣΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝ ΔΙΧΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΚΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΑΝ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ :

    Ο κ. Βενιζέλος θα μιλήσει σήμερα στις 7 το απόγευμα στο γήπεδο του Σπόρτιγκ και την άλλη Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου, σε συγκέντρωση στον Πειραιά, ενώ στις 8 Νοεμβρίου θα μιλήσει στο γήπεδο του Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη.
    Παράλληλα, ο κ. Βενιζέλος προγραμματίζει σειρά παρεμβάσεων σε συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες και επισκέψεων σε χώρους δουλειάς, αρχής γενομένης με την επίσημη σήμερα το πρωί στα γραφεία, τα αμαξοστάσια και την επισκευαστική ζώνη της ΕΘΕΛ, στου Ρέντη.
    Πέραν αυτών έχει προγραμματιστεί αυξημένη οργανωτική παρουσία στο Λεκανοπέδιο, καθώς η συγκεκριμένη περιοχή, από την οποία πιθανότατα θα προέλθει έως και το ένα τρίτο των ψηφοφόρων της 11ης Νοεμβρίου, θεωρείται ως η «αδύνατη πλευρά» του Θεσσαλονικέως υποψηφίου.
    Ο κ. Βενιζέλος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχει καταστρώσει στρατηγική 15 ημερών, η οποία περιλαμβάνει τρεις βασικές συνιστώσες:
    Πρώτη η εμμονή για δεσμεύσεις και των τριών υποψηφίων για την ενότητα την επομένη της 11ης Νοεμβρίου. Ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος θα εγγυηθεί, αν εκλεγεί, τον σεβασμό της γνώμης της άλλης πλευράς και της θεσμικής λειτουργίας του κόμματος, καθώς και τη συνύπαρξη με τους άλλους δύο υποψηφίους.
    Δεύτερη η ανάδειξη της εγρήγορσης που πρέπει να υπάρχει, καθώς εκτιμά πως θα υπάρξει επιτάχυνση των εξελίξεων, με τις εκλογές να αποτελούν πλέον ανάγκη και όχι επιλογή για την κυβέρνηση του κ. Καραμανλή.
    Και τρίτη η παρουσίαση των δεσμεύσεών του για τη χώρα, με πρώτες αυτές για την οικονομία - θέσεις που προγραμματίζει να παρουσιάσει αύριο.

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άσχετα με το εάν συμφωνεί κανείς με τη χρήση του ονόματος «Μακεδονία» για την ονομασία των Σκοπιών ή όχι,
    όλοι θα έπρεπε να αντιδράσουμε στη πολιτική απάτη την οποία υφιστάμεθα εδώ και 15 χρόνια:
    ποτέ δεν έγινε διαπραγμάτευση με την κυβέρνηση της ΠΓΔΜ στη βάση της συμφωνίας των Πολιτικών Αρχηγών. Λέει ψέματα και το ΠΑΣΟΚ και ΝΔ όταν αφήνουν να εννοηθεί ότι ξεκίνησε η συζήτηση στον ΟΗΕ από την θέση της μη χρησιμοποίησης του «Μακεδονία».
    Πάντα (από την πρώτη στιγμή) για σύνθετη ονομασία συζητούσαν και μάλιστα γνωρίζοντας ότι τα Σκόπια στο θέμα αυτό διαπραγματεύονται μόνο για να βρεθεί λύση σε διμερές επίπεδο.
    Υπάρχουν αδιάψευστα στοιχειά ως προς αυτό.
    Αυτή την μεγάλη απάτη όσοι αποκαλύπτουμε, υφιστάμεθα ύβρεις και χυδαία σπέκουλα.
    Το ενδιαφέρον είναι ότι οι μεγάλες επιθέσεις σε βάρος όσων απομυθοποιούμε το σκηνικό γίνονται από υποστηρικτές την ΝΔ! Είδατε τι κάνει η παρουσία του Καρατζαφέρη στη Βουλή;

    Αν θέλετε να δείτε λοιπόν αν η εκτίμηση ( όχι οι πληροφορίες που επικαλείται, καθώς αυτές έχουν βάση) του συντάκτη του top post είναι ορθή, θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε για τη στάση του Καρατζαφέρη.
    Ναι, εκεί φτάσαμε, ο ρυθμιστής λέγεται Καρατζαφέρης.
    Το αν θα γίνουν εκλογές για το σκοπιανό ή όχι εξαρτάται πρωτίστως από αυτόν και δευτερευόντως από την εξέλιξη στη κρίση του ΠΑΣΟΚ.

    Εγώ, πάντως, όπως έχω ήδη πει, εκτιμώ ότι μεταξύ Μαρτίου- Ιουνίου θα επισκεφτούμε εκ νέου της κάλπες, "ξεπερνώντας" για άλλη μια φορά το πνεύμα του συντακτικού νομοθέτη, που πλέον έχει εξευτελιστεί εντελώς!
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ζούμε σε κράτος μπανανία, κράτος μπουρδέλο.

    Μιλάω ανεξάρτητα απο κόμματα και ιδεολογίες. Ζητάω να εφαρμόζεται ο νόμος, να απολαμβάνω τα δικαιώματά μου και να τηρώ τις υποχρεώσεις που επιβάλει το Σύνταγμα.

    Αν σκεφτεί κανείς ότι από τις πρώτες διατάξεις που ψήφισε η καινούρια βουλή είναι, αυτή που χαρίζει όλα τα χρέη προς τον ΟΤΕ και την κινητή τηλεφωνία των βουλευτών όλων των προηόύμενων ετών, θα καταλάβει το μέγεθος της κοροϊδίας που πέφτει. Αλλά και της ηλιθιότητας όλων μας που τους ψηφίζουμε.
    Για την ιστορία, 35 εκατομμύρια Ευρώ ήταν τα χρέη των εκλεκτών βολευτών μας(ξέρετε, όλα αυτα τα τηλέφωνα και τα μηνύματα που σας στέλνουν για να τους ψηφίσετε), έχει αναλάβει να τα πληρώσει η βουλή-δηλαδή εμείς.


    Υ.Γ. Να ζητήσω συγνώμη από τα μπουρδέλα που τα παρομοίωσα με το κράτος. Στα μπουρδέλα τουλάχιστον κρατάνε μια σειρά.



    Δείτε μερικούς απο τους βουλευτες μας:

    Καϊλή (αυτο το πορνίδιο που έκανε πίπες στον Παναγιωτοπυλο του Μεγκα και τώρα στον Βενιζέλο)
    Ράγιου (ξημεροβραδιαζόταν στο Καζίνο του Ριο παίζοντας φρουτάκια)
    Γκερέκου (μπουρδελάκι του Βαρδινογιάννη που το πάσαρε στον Τόλη)
    Πλεύρης (γνωστό φασιστόμουτρο)
    Βορίδης (τα ίδια και χειρότερα-εκπρόσωπος των Ναζι)
    Αποστολάτος (μαϊντανος TV-σεξολόγος !)
    Αναγνωστόπουλος (πρωταθλητής μπιλιάρδου- γιος του μπαμπά)
    Πολύδωρας (ο γνωστός)
    Μιλένα( Γκούτσι-πίπες στον Βενιζέλο-σιτροέν)
    Πρωτόπαπας-χιτλερόφατσα (βγήκε αυτός?)
    Καφαντάρη (σέξι φωνή-μαρέσει)
    Καζάκος (εισαγγελέας-αλτσχαϊμερ)
    Εβερτ ( αλτσχαϊμερ-οχι εισαγγελέας)
    Αλευράς (ανιψιός-έχασε το ρο σ΄ενα τσιμπούκι απάνω)
    Κανέλλη (κατηγορία Πλεύρη-Βορίδη)
    Ράπτη (τσιμπούκια ο τίγρης με σήμα τη νοσοκόμα-ξανθιά)

    ...και πολοί άλλοι, ποιον να πρωτοθυμηθεις και ποιά να ξεχάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και μια τελευταία κουβέντα για όσους αυτοπροβάλουν τον πατριωτισμό τους.

    Εγώ, ο ‘ελαττωματικός πατριώτης’ που από το ’92 με συνέπεια διατυπώνω δημόσια την πεποίθηση ότι η τελική ονομασία της ΠΓΔΜ θα μπορούσε να περιέχει κάποιον γεωγραφικό προσδιορισμό στο όνομα ‘Μακεδονία’, θεωρώ ότι οι διπλωματικές καλένδες στις οποίες οδηγήθηκε το ζήτημα εδώ και 15 χρόνια αποτελoύν μεγάλη απάτη σε βάρος των Ελλήνων.

    Η συμφωνία του ’95 ήταν προσχηματική και εξυπηρετούσε, σε επίπεδο διεθνών σχέσεων, όλους τους άλλους εκτός από τα διατυπωμένα - λαϊκίστικα -ελληνικά συμφέροντα.

    Υποστηρίζω, τέλος, ότι δόθηκαν ουσιαστικές και τυπικές αφορμές για να καταγγελθεί από την ελληνική πλευρά η Συμφωνία αυτή, αλλά αυτό δεν έγινε ούτε από το ΠΑΣΟΚ, ούτε από τη ΝΔ.

    Αν κάποιος μου πει ότι καλώς δεν καταγγέλθηκε εκφράζοντας πολιτική θέση και διπλωματική άποψη, θα μπορούσα ‘τεχνικά’ να συμφωνήσω υπό όρους μαζί του.
    Οι υπόλοιποι όμως που στα εθνικά θέματα δεν σηκώνετε μύγα στο σπάθη σας και τα εθνικά τα θεωρείτε υπεράνω της πολιτικής και της όποιας συγκυριακής σκοπιμότητας γιατί δεν αντιδράτε;
    Μέχρι και ο Καρατζαφέρης διαπίστωσε ότι δεν είναι ώρα για διαδηλώσεις (!), ενώ το ’92 ήταν!
    Προσοχή η πατριδοκαπηλία βλάπτει όχι μόνο την πολιτική, αλλά και την αξιοπρέπεια και τους αδένες γενικότερα!
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΤΗΣΤΕΣ ΤΗΣ Ρ Ι Γ Ι Λ Η Σ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΡΕ ΓΑΜΟΤΟ......!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!!!

    ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΖΩΗ!!!

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΟΥΝ....
    ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ!!!!!!!!!!!

    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Α ρε Ελληναρες. Μια ζωη ψευτομαγκες, ψευτογαμιαδες, τεμπεληδες και ηλιθιοι θα εισαστε.
    Διωξατε την Φριδερικη και τον Κωσταντινο για να κρατησετε την Μαργκαρετ και τον Γιωργακη. Οπως και πριν τον Κωστακη.
    Και μετα να αρχισετε τα παραπονα οτι στην Ευρωπη παιρνουν διπλους μισθους, συνταξεις, το γαλα ειναι φθηνοτερο, οι δρομοι ειναι καλυτεροι και αλλα τετοια ωραια.
    Δεν σας αρεσει ο Βενιζελος γιατι δεν σας εμπνεει συναισθημα. Καρατηστε τον Γιωργακη με το συναισθημα για να εχει και το κατι παραπανω το γαμισι που θα θα τρωτε οταν οι τραπεζες σας παιρνουν πισω σπιτια, αυτοκινητα και δεν θα εχετε ουτε για να φατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εισαστε προβοκατορες ελεεινοι

    κωλοδεξιοι του πρεςς το πασοκ ψηφιζει παπανδρεου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. O τοιχος στο ΓΟΥΔΙ χωραει πολλες πλατες , καθως και τα οπλα των Ελληνων πολλες σφαιρες...

    Οποιος νομιζει οτι θα προδοσει την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας θα εχει να κανει συντομα με τα σκουληκια 1 μετρο κατω απο το χωμα.

    Πρωτα οι αριστεροι προδοτες που λυσσαξαν να αποχωρισουν την Μακεδονια και την Θρακη μας απο την ΕΛΛΑΔΑ και να την χαρισουν στους σλαβους συντροφους τους με εντολη της Γ διεθνους ? (βλεπε ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 6/3/1932 - αποφαση IV ολομελειας προδοτικου ΚΚΕ)

    Μετα διαφοροι ΠαπανδρεοΜητσοτακοΣημιτοΚαραμανληδες και Αλαβανοφασισταρια πηραν σειρα να υπηρετησουν τον εχθρο με οποια προβεια και αν φοραει αυτος,

    Τωρα λενε 'ας τελειωνουμε ,κανεις δεν θα κουνηθει, λιγη γκρινια και θα το φαει και αυτο ο Ελληνικος λαος' ... ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ , ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ για να τελειωνουμε μια και καλη με το αθλιο πανηγυρι που εχετε στησει..και αυτη την φορα δεν θα παρετε (φοβαμαι) διαβατηρια στο χερι αλλα τα ιδια τα κεφαλια σας , ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΛΗΤΕΣ.. τολμηστε λοιπον κουφαλες , αιντε να τελειωνουμε με αυτη την βρωμερη σαπιλα σας , και αν νομιζουν κατι κωλοαμεριακανοι οτι μπορουν να χειραγωγησουν τα πραγματα εκ του μακροθεν με τα ντοπια τσογλανια τους πληροφορειστε τους οτι (μερες που ειναι) οτι και ο ντουτσε ετσι νομιζε... μεχρι που βρεθηκε κρεμασμενος αναποδα...

    Τελεια και παυλα, η απο εδω η απο εκει κωλοπαιδια, οχι στη συνθετη ονομασια ΟΥΤΕ ΓΡΑΜΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ ..ουτε ενα απλο γραμμα ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εμείς οι bloopers στηρίζουμε Γιωργάκη Παπανδρέου για μια δίκαιη κοινωνία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το ακολουθο κειμενο που βρηκα στο http://www.karsilamas.blogspot.com/
    ταιριαζει απολυτα στο εργο της προπαγανδας που επιδεικνυεται απο το επιτελειο του ΓΑΠ , το οποιο μη εχοντας απολυτως τιποτα να πει, να προσφερει η να δικαιολογησει την ανυπαρξια του κομματος τα τελευταια 4 χρονια προσπαθει να επηρεασει τους ψηφοφορους του ΠΑΣΟΚ με γελοιους συσχετισμους και χιλιοειπωμενες υποσχεσεις του στυλ 'θα τα αλλαξω ολα' παλι.
    Τα τηλεοπτικα καναλια και οι εφημεριδες τις οποιες προσπαθει να σπηλωσει σημερα, ηταν οι πρωτεργατες της στηριξης του ΓΑΠ, σε εξευτελιστικο βαθμο. Ηταν λοιπον επομενο οτι οταν παρα την τεραστια αυτη στηριξη ο ΓΑΠ καταφερε να μειωσει κατα πολυ τα ποσοστα του κομματος (απεναντι στην χειροτερη δεξια) μερικα απο αυτα τα ΜΜΕ να στηριξουν εναν αλλο υποψηφιο, για το καλο της παραταξης.


    "Μιά μορφή της προπαγάνδας του ΓΑΠ και των σύμβουλων του,βλέπουμε αυτές τις μέρες.
    Εχοντας αντιστρέψει πλήρως την πραγματικότητα, αντί να κάνει την αυτοκριτική του, στρέφει τα βέλη εναντίον φανταστικών εχθρών. Ακολούθως παίζει με το θυμικό των οπαδών, υποσχόμενος αριστερές στροφές, ρήξη με τα εκδοτικά συμφέροντα, τα οποία σημειωτέον τον έχουν στηρίξει φανατικά στο όχι και τόσο μακρυνό παρελθόν και πουλώντας εν γένει ένα προφίλ,το οποίο είναι φανερό ότι κάποιοι το έχουν κατασκευάσει για τις ανάγκες των ημερών.
    Εμείς θα τους προειδοποιήσουμε ακόμα μια φορά.
    Εχουν γνώσιν οι φύλακες.
    "Η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες"...και μόνο θα προσέθετα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και τώρα με πιάνει το «παράπονο»!!

    Διάβασα τη συνέντευξη του νεαρού υπουργού εξωτερικών της ΠΓΔΜ στον Ε.Τ και ξέρετε τι διέκρινα…μια σύγχρονη διπλωματική συνταγή.
    Συνέντευξη για να διδάσκεται στα πανεπιστήμια!
    Και στο τέλος βγαίνει και από πάνω κοσμοπολίτικα, επιδεικνύοντας Ευρωπαϊκό-κοσμοπολιτισμό:

    «Η εποχή των μεγαλύτερων κρατών ανήκει στο παρελθόν. Η ελληνική Μεγάλη Ιδέα, η Βουλγαρία του Αγίου Στεφάνου ή μία «Μεγαλύτερη Μακεδονία» θα μείνουν απλώς κρεμασμένες στους τοίχους, στους παλιούς χάρτες των μουσείων. Η τελευταία μάταιη προσπάθεια ήταν το σχέδιο του Μιλόσεβιτς για τη Μεγάλη Σερβία, που τελείωσε με αιματηρούς πολέμους και το σερβικό λαό να υποφέρει πολλά.
    Αυτό είναι το καλύτερο μάθημα για κάποιους Αλβανούς εξτρεμιστές. Τελικά, τα Βαλκάνια είναι πολύ μικρά για να υιοθετηθούν ιδέες μεγάλων κρατών παρά μόνο η ιδέα ενός μεγαλύτερου ΝΑΤΟ και μιας μεγαλύτερης Ε.Ε. Αυτή η ιδέα, η Ευρωπαϊκή Μεγάλη Ιδέα, θα πρέπει να είναι ο κοινός μας σκοπός»
    λέει ο μάγκας αυτός.

    Και η κ. Μπακογιάννη απάντησε: «η Ελλάδα δεν έχει καμιά ανάγκη ούτε να σηκώσει τους τόνους ούτε να προχωρούμε σε προκλητικές δηλώσεις».

    Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή!!!
    Φίλοι, μας ξεπέρασαν και αυτά που αποκαλείτε κάποιοι εδώ μέσα «βλαχαδερά».
    Αν μας παραδίδουν μαθήματα πολιτικής και διπλωματίας ακόμη και οι Βόρειοι γείτονες που ανεξαρτητοποιήθηκαν προχθές, θα πρέπει να αρχίσουμε να ψαχνόμαστε… και δεν λέω τίποτε άλλο.
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γιατί να είναι παράξενο ότι όλα τα έχουν συμφωνημένα...
    ΧΩΡΙΣ ΘΕΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΑΡΑΛΟΓΟΙ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ.

    ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΘΑΡΑ Ο ΜΙΛΟΣΟΣΚΙ,
    ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΟΡΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
    Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ....ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΠΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ.
    ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ.
    Η ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΣΤΑ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ....ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. σε λιγα χρονια οι 'εκσυγχρονιστες' γυφτοσκοπιανοι θα εχουν περασει στην Ιστορια σαν οι πιο μαλακες σφαγμενοι στα βαλκανια....

    Ρωτηστε τα καλοπαιδια τους αλβανους που ακονιζουν τα μαχαιρια γελωντας κατω απο τα βρωμικα μουστακια τους... το 40% των κωλοσκοπιων ειναι αλβανοι, στην μιση χωρα τους (ο Θεος να το κανει χωρα) δεν μπορουν ΚΑΝ να κυβερνησουν (ΟΥΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ) γιατι οι αλβανοι εχουν δικο τους δοβλετι..
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 10-20 ψευτομακεδονες του κωλου (αφαιρωντας 10% Ελληνων, 10 % βουλγαρων και 10-20 % γυφτων/τουρκων/σερβων/κλπ) ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ 'ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ' βουλγαροι τους μοιραζουν βουλγαρικα διαβατηρια και υπηκοοτητες ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ.. οποτε μιλαμε οτι στα αμεσως προσεχη χρονια (ισως και του χρονου..) οι αλβανοι θα κινηθουν εκ του ασφαλους (οπως με κοσοβο..) και τα τσογλανια οι γυφτοσκοπιανοι η θα σφαγιαστουνε η θα πανε βουλγαρια (οπως ο πρωην προεδρος τους τσεβρενκοφσκι που τωρα ερχεται στα σκοπια σαν ..ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ..μιλαμε για πολλα γελια ) ... ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΧΩΡΙ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΡΗΓΟΡΑ-ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ???


    ΡΕ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΤΗΝΑΡΕΣ , ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΠΕΡΑ..

    Ξερετε γιατι τους επιασε κωλοπιλαλα ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ 'ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ' ΜΟΡΦΩΜΑ τωρα, ξαναλεω ΤΩΡΑ, πριν διαλυθει το κωλοχανειο των σκοπιων για να βαλουν υποθηκη ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ για καποιον αλλον (ισχυροτερο..) που στο μελλον θα ΞΑΝΑΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.... αλλα αυτα τα κωλοπαιδα της πολιτικης απατης ξεχνουν ΕΝΑ ΒΑΣΙΚΟ πραγμα..

    ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΑΝΕ... ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑΒΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ....ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΘΑΨΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γεια σας!

    Η πουστρα ο τζων ειμαι παλι!

    Ειχα καιρο να μπω στο press-gr γιατι ηθελα να μου γαμησουν τον κωλο περισσοτερες ψωλες και ετσι επρεπε να "ανοιχτω" στην κυριολεξια και σε γειτονες...

    Ετσι βγηκα τους Μακεδονες (FYROM προσωρινα...)

    Με γαμανε ωραια!Στο τελος τους ρουφαω και τον πουτσο για να πιω οτι εχει απομεινει και μενουν πολυ ευχαριστημενοι!Οχι σαν εσας τουςς αχαριστους ελληνες...

    Ετσι και εγω στηριζω Μακεδονια τωρα!

    Ασε που απο οτι βλεπω αυτο σας εξοργιζει και ετσι οταν γυρισω πισω θα θελετε ξανα να με γαμησετε οποτε θα βγω κερδισμενος!!

    Μαλιστα μου βγηκε και το ονομα εκει!

    τζωνσκι κσεφωνιμεσνκι

    Παω για κατι πιπες που πρεπει να παρω τωρα και κατι ψωλες που θα μου χωσουν βαθια μια παρεα εδω στην Μακεδονια.

    η ξεφωνημενη σας

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. μωρη ξεφωνημενη τζων η οπως αλλοιως λεγεσαι , σαλτα και πηδηξου καπου αλλου γιατι εδω δεν σε παιρνει αδερφαρα, αιντε τραβα παρακατω γιατι αν αποφασισουμε να σε πηδηξουμε εμεις θα σου βγει απο το αυτι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η



    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΝΗΚΕΙ



    ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΤΗΣ




    ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΑΛΒΑΔΕΣ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Επειδη ακουγονται πολλα για την μη υπαρξη της λαξης 'Μακεδονια' σε μελλοντικη ονομασια των Σκοπιων, δεν γνωριζουν ολοι οτι ηδη εχουμε αποδεχθει αυτη την λεξη στην ονομασια?

    Το συμφωνηθεν και απο την Ελλαδα ονομα "Πρωην Γιουγοσλαβικη Δημοκρατια της Μακεδονιας" τι δηλωνει? Δεν δηλωνει οτι αυτο το κρατιδιο λεγοταν Μακεδονια?
    Και εφ οσον εχουμε αποδεχθει τον ορο δεν ειναι απλως υποκρισια και λαικισμος να λεμε τωρα οτι δεν δεχομαστε την λεξη Μακεδονια?

    Αν θελαμε να ειμαστε σωστοι θα επρεπε απο την πρωτη στιγμη να ειχαμε αντιταχθει σε αυτον τον ορο.
    Δυστυχως ομως εδω που φτασαμε ας προσπαθησουμε να συμμαζεψουμε τα ασυμμαζευτα και αν μπορουμε να συμφωνησουμε σε ενα ονομα οπως 'Νεα Μακεδονια' ωστε να διαφυλαξουμε τουλαχιστον την ιστορια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ... 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ
    ΨΗΦΙΣΤΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ
    ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΕΝΥ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΜΟΥ
    ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ.
    ΤΟΥ ΔΙΕΘΕΣΑ ΤΟΝ ΕΚΛΟΤΙΚΟ ΜΟΥ
    ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ.

    ΝΤΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΤΟΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
    ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ.


    ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΤΟΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
    ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ.

    ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΤΟΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
    ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 1.52

    Αυτο ητανε το ονομα που προσηλθαν γιατι το ανεχτηκανε καποιοι αλλοι ρουφιανοι κυβερνητες (δυστυχως) της χωρας μας, και ετσι ξεκινησαμε ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑ...

    Λενε 120 χωρες τους αναγνωρισαν, στ' αρχιδια μας και9 οι αλλες 30-40 να τους αναγνωρισουν.. ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ γιατι η ζωη τους ειναι λιγη...και ο νοων νοειτω..

    Και σε οποιον πει κατι στο ανωτερω να μου πει που ειναι τωρα η χωρα με ονομα 'γιουγκοσλαυια' που ειναι η 'τσεχοσλοβακια' , που ειναι ακομη η 'σοβιετικη ενωση' ? κλπ κλπ , θα τους παρει ο διαολος νωριτερα απο οτι φανταζεσθαι... ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ , ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ (αλλωστε δεν προλαβαινουν...) ΕΥΡΩΠΗ - ΟΥΤΕ ΝΑΤΟ (αν και ποιος το γαμει και αυτο πια) ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ...αφηστε τα να πεθανουν μεσα στην βρωμα τους και απολαυστε το...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΧΕΣΗ
    ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΠΕΝΥ.
    ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΤΙ
    ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ,
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΩ.

    ΝΤΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΔΟΞΑ Η ΝΤΟΡΑ.
    ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΧΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΤΛΙΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΝΤΟΛΙΖΑΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ, ΠΕΡΙΕΡΓΟ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΟΝΤΗ Η ΛΙΖΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΕΤΣΙ? ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ

    ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΣΟΚ
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ
    Γ.Α.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ , ΕΥΡΩΤΟΥΡΚΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ , ΕΥΡΩΤΟΥΡΚΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ

    2:14 μμ

    Ας μην υπηρχε ο Σημιτης και ο ΓΑΠ θα εκανε και την κρητη πολιτεια των ΗΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΤΗ ΚΥΠΡΟ ΣΤΗΝ Ε.Ε., ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ, ΕΓΩ ΧΟΡΕΨΑ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΕΜ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.
    ΟΛΑ ΕΓΩ (ΚΑΙ ΛΙΓΟ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ)

    ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΣΟΚ
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ
    Γ.Α.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ.
    "ΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ"..
    ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
    ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ,ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ..

    ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΓΙΑΤΙ
    ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ..
    "ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ"
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ..
    ΦΤΑΣΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΚΑΥΜΑΝ,ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ,ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΞΩΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ..
    ΤΑ ΒΟΥΛΙΑΞΑΤΕ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ.

    ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΧΥΤΗΡΗΣ ΚΑΙ ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ.
    ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ, ΠΟΛΥ ΝΕΟ ΑΛΛΟΙΩΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ..ΣΥΓΝΩΜΗ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, Ε ΤΙ ΕΙΠΕΣ? ΣΥΓΝΩΜΗ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΘΟΥΝ ΣΚΟΠΙΑ.

    ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΣΟΚ
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ
    Γ.Α.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Η ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΦΥΛΛΑΔΑ.
    "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ"
    ΕΙΧΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΣΚΟΥΠΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗ,
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΕΝΖΕΛΟΥ,ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΜΕ ΦΟΝΤΟ
    ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ,ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ
    ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ενώ αν βγει ο Βενιζέλος δεν θα συμφωνήσει σε συμβιβασμό;
    Τι μας λέτε μωρε;

    Αφού η κατάσταση είναι μονόδρομος:
    Ή συμβιβασμός ή τους αναγνωρίζει η υφήλιος ως Μακεδονία κι εμείς τους φωνάζουμε όπως μας γουστάρει.
    Διαλέγουμε και παίρνουμε.

    Όποιος κι αν είναι αρχηγός στο Πασόκ το διπλωματικό κατεστημένο και η λογική θα επιβάλει τον συμβιβασμό.

    Press.gr όλο μαλακίες γράφετε τελευταία... ξέρετε δεν σας διαβάζουν ηλίθιες κατίνες διότι αυτές δεν σκαμπάζουν από ίντερνετ.
    Οι πιο ηλίθιοι από τους heavy users του διαδικτύου και των αναγνωστών των μπλογκς είναι οι ακροδεξιοί.
    Αλλά εσείς γι αυτούς γράφετε;

    Σοβαρευτείτε λίγο και αναβαθμίστε το επίπεδο του λόγου σας γιατί προσβάλετε συνεχώς τη νοημοσύνη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ
    ΕΞΑΠΟΛΥΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΓΑΠ.
    ΤΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΑΚΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΚΑΙ
    ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΑΡΘΡΑ
    ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΔΥΟ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ.
    ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΟΛ-ΟΠΛΟΚΑ ΝΕΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑΝ
    ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

    Η ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ
    ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ.

    ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.
    ΜΗ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.
    Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ,
    ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟΝ ΓΑΠ. ΑΝΟΙΧΤΑ,ΟΧΙ
    ΜΕ ΚΑΘΗΤΗΤΕΣ.

    ΒΑΣΗ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Η ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΦΥΛΛΑΔΑ.
    "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ"
    ΕΙΧΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΣΚΟΥΠΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗ,
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΕΝΖΕΛΟΥ,ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΜΕ ΦΟΝΤΟ
    ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ,ΟΥΔΕΤΕΡΟΙ
    ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.

    2:30 μμ

    Tα ίδια γινόντουσαν όταν αυτή η παλιοφυλλάδα γελοιοποιουσε τον ΚΑΚ στην προεκλογική περίοδο. Τώρα είναι κακή, τότε η εφημεριδα τησ δημοκρατίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΜΑΣ "ΑΝΑΛΥΟΥΝ" ΤΑ ΠΑΓΑΓΑΛΑΚΙΑ
    ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ,ΤΗΝ
    ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΑΠΟΚΡΥΒΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.
    ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΡΙΣΗ.
    Η ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥ,ΜΑΦΙΟΖΙΚΟΥ ,ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΑ.
    ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ
    ΦΤΩΧΙΑΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΙΑ,ΑΠΛΗΣΤΑ
    ΦΟΡΟΔΙΑΙΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ,ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΛΛΟ
    Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ.
    ΑΥΤΗ Η ΚΡΙΣΗ...ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ,ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΤΑΙ ΣΤΟ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ..

    Η ΚΡΙΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ..
    ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Η



    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΝΗΚΕΙ



    ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΤΗΣ




    ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΑΛΒΑΔΕΣ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΩΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ?
    ΚΑΨΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΡΓΙΑΣΑΤΕ ΜΕ
    ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΜΜΕ.
    ΠΗΡΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΤΩΡΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ..
    ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ?

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΗ?

    Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ?
    Ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ?
    Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ?
    Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ?
    Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ?
    Ο "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ"?

    ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ?
    ΤΟΣΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΧΕΤΕ
    ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ
    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΛΟΓΟΥΣ
    ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ?
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΗ ΦΟΥΣΚΑ?
    ΕΧΕΤΑΙ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ Ο
    ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ
    ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ?
    ΤΟΣΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ,ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ..
    ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ
    ΤΟ "ΧΑΖΟ ΠΑΙΝΤΙ" ΠΟΥ ΔΕΝ "ΤΡΑΒΑΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΜΗΠΩΣ Ο "ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ" ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΣ?

    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ..
    ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΗΣ
    ΚΟΚΚΑΛΑΚΗΣ
    ΛΑΜΠΡΟΥΚΟΣ
    ΚΥΡΙΑΚΟΥ-ΛΑΚΗΣ
    AΛΑΦΟΥΖΙΝΟΣ
    ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΡΟΥΛΗΣ
    ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΚΗΣ
    ΤΡΕΜΙΤΣΑ
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΑΚΟΥΛΗΣ
    ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ
    ......
    ......
    KTΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ ΘΕ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΑΣΟΚ, ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΩ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΤΟ 2004, ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΘΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ, ΘΑ..

    - Κυριε Προεδρε, ενταξει, ολα τα παιδακια κοιμηθηκαν. Καληνυχτα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. BENZEΛΟ ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ..
    ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΟΥ.
    ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ
    ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ....ΞΟΦΛΗΜΕΝΩΝ,
    ΝΤΑΒΑΔΩΝ.
    ΣΤΟΥΣ
    ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΗ
    ΚΟΚΚΑΛΑΚΗ
    ΛΑΜΠΡΟΥΚΟ
    ΚΥΡΙΑΚΟΥ-ΛΑΚΗ
    AΛΑΦΟΥΖΙΝΟ
    ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΡΟΥΛΗ
    ΒΑΡΔΙΝΟΓΑΝΝΟΥΚΟ
    ΤΕΓΟΠΟΥΛΙΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΓΙΩΡΓΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΟΥ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΑΡΕ, ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ,
    ΗΓΕΤΗ...
    ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΩΣΤΑ.
    ΑΓΝΟΕΙΣ ΤΙΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ..
    ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΣΗΜΙΤΗ.
    ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ.
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΜΕΓΚΑ-ΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.
    ΜΠΡΑΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΤΩΡΑ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΝΕΣΑΙ ΗΓΕΤΗΣ.
    ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
    ΑΓΝΟΗΣΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
    ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ.
    ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟ "ΘΕΡΙΟ"..
    ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΣΚΑ..
    ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΥΣ.
    ΕΑΝ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΚΑ, ΤΟΝ
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ,ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΕΣ
    ΟΛΟΥΣ
    ΕΣΩΚΟΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΚΑΙ
    ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ
    ΜΕ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΑΧΥΡΟΣΤΕΛΕΧΗ,
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ,ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΝΑ
    ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ.
    ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ.
    ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙΣ, ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.
    Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, ΚΑΙ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ,
    ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΣΕ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΟΥΝ,ΝΑ ΣΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ.
    ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ.
    ΜΠΟΡΕΙΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟΙ.
    ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ,
    ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ,ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΣ,ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΚΑΜΟΡΑ-ΜΜΕ.
    ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΓΙΩΡΓΟ
    ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ..
    ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΝΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
    ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ-ΛΑΜΠΡΑΚΗ.
    ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΒΕΝΖΕΛΟΣ
    ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ,ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
    ΤΗΣ GPO TOY ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ?
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ..
    ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ.



    Η GPO ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
    ΤΟ ΒΕΝΖΕΛΟ-ΒΕΝΖΕΛΟ GPO-GPO
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ

    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ
    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ
    ΜΕΓΚΑ-ΛΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩ

    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ

    GPO-GPO TO BENZEΛΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO
    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO
    ΘΑΥΜΑ-ΘΑΥΜΑ ΤΟ GPO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΓΙΩΡΓΟ
    ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΑ
    ΤΑ ΝΕΑ,ΒΗΜΑ,ΕΘΝΟΣ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,
    ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.
    ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΥΣ..
    ΕΙΝΑΙ ΠΤΩΜΑΤΑ.
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ.
    ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥΣ
    ΕΚΔΟΤΕΣ.
    ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΧΥΡΟΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥΣ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ξερετε κανα κρατος που να λέγεται Σκόπια; Μπορείτε να μου το δείξεται στο χάρτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. O AΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ,ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

    ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ,ΠΟΥ
    ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ
    ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
    ΝΕΑ
    ΕΘΝΟΣ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
    Ε.Τ
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
    ΑΛΤΕΡ,ΑΛΦΑ,ΑΝΤΕΝΝΑ,ΜΕΓΚΑ,ΣΚΑΙ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ
    ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΡΧΗΓΟΥΣ

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ,ΤΑ ΔΥΟ
    ΚΟΜΜΑΤΑ.
    ΤΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
    ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΗ ΧΑΟΣ.

    ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ..
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ
    ΝΕΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.
    Η ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΘΑ ΣΑΡΩΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΓΙΩΡΓΟ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ..
    ΟΧΙ ΤΙΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΕΝΑΝ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ,ΔΕΚΑ ΘΑ ΣΕ
    ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ..ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ
    ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ,ΛΑΜΠΡΑΚΗ,ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΥ
    ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΤΑ
    ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΑ ΠΤΩΜΑΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ
    ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ.
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΣΑΚΙΣΕΙΣ ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ,ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.
    ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΜΠΟΜΠΟΛΑ,ΛΑΜΠΡΑΚΗ,
    ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΣΚΕΣ.
    ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΕ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.
    ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Η GPO ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
    ΤΟ ΒΕΝΖΕΛΟ-ΒΕΝΖΕΛΟ GPO-GPO
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩ
    Η GPO είναι κακή όταν βγάζει τον ΓΑΠ πρώτο στην πρόθεση ψήφου και κακή όταν δείχνει σε κάποια σημεία τον μπένυ να υπερέχει. ¨ολο μαλακίες λέτε εσείς του ΓΑΠ. Τελειωμένοι όσο αυτός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΟΥΜΑΚΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ-ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ?
    ΓΙΑ
    ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ
    ΝΤΑΒΑΔΩΝ ,ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥΣ.
    Π.Χ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ,ΟΤΕ,ΔΕΗ.


    ΓΙΑ
    ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ.


    ΓΙΑ
    ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΩΝ
    ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ.

    ΓΙΑ
    ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ
    ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ.

    ΓΙΑ
    ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΑΡΧΩΝ
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ.


    ΓΙΑ
    ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΚΥΠ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΝΤΑΒΑΔΕΣ.

    ΓΙΑ,ΓΙΑ,ΓΙΑ....
    ΠΟΤΕ?
    ΠΟΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΜΠΕΝΥ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ..
    ΘΑ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ,ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ,
    ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ...AYTH EINAI
    H EKΛΕΚΤΗ ΜΑΣ..ΜΑΛΑΚΑ.
    ΑΠΛΑ ΣΕ ΚΑΨΑΜΕ..

    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΜΠΕΝΥ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ..
    ΘΑ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ,ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ,
    ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ...AYTH EINAI
    H EKΛΕΚΤΗ ΜΑΣ..ΜΑΛΑΚΑ.
    ΑΠΛΑ ΣΕ ΚΑΨΑΜΕ..

    ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ
    ΠΟΤΕ..

    ΜΠΕΝΥ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ


    ΑΦΟΥ ΘΑ ΧΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΠ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ
    ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΡΧΗΓΟΥΣ

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    Οικογένεια Παπανδρεου και Καραμανλη οι μεγαλοι προστατες του εθνους. Αι στο διαολο να πανε. ¨οταν τα διαπλεκόμενα τους στηρίζουν είναι καλά. ¨οταν δεν τους στηρίζουν είναι νταβαντζήδες. Γαμώ το κέρατό σας.
    Άκου μαζί ο ΚΑΚ και ο ΓΑΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ.
    "ΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ"..
    ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
    ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ,ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ..

    ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΓΙΑΤΙ
    ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ..
    "ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ"
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ..
    ΦΤΑΣΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΚΑΥΜΑΝ,ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ,ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΞΩΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ..
    ΤΑ ΒΟΥΛΙΑΞΑΤΕ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ.

    ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΓΙΩΡΓΟ
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ.
    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ
    ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    ΕΑΝ ΗΤΤΗΘΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ,
    ΝΑ ΧΑΣΗΣ ΔΟΞΑΣΜΕΝΟΣ..ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. "Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, ΚΑΙ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ,
    ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΣΕ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΟΥΝ,ΝΑ ΣΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ.
    ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ.
    ΜΠΟΡΕΙΣ."

    Με τι? Αφου η μαμα του δεν εχει πουλακι ρε παιδια. Strap θα βαλει τωρα μεγαλη γυναικα? Δεν γινονται αυτα τα πραγματα, σας παρακαλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Η



    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΝΗΚΕΙ



    ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΤΗΣ




    ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΑΛΒΑΔΕΣ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΑ ΝΕΑ, ΠΑΤΕΡΑ? ΕΓΩ Ο spyrosmichas Η ΑΔΕΡΦΩ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΕΡΕΣ ΣΕ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΣ, ΕΓΩ ΚΑΤΑΦΕΡΑ, ΑΠ' ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕΡΙΑ, ΝΑ ΤΟ ΣΥΡΙΚΝΩΣΩ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΩΜΑ, ΜΕΤΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΑΔΕΡΦΙΣΤΗΚΕΣ ΠΑΣΑΡΕΛΕΣ. ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΑ ΝΕΑ, ΠΑΤΕΡΑ? ΤΟ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΝΑ ΞΕΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΡΑΒΕΣΤΗΛΙΚΗ, ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠ' ΤΟ ΣΤΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΩΜΙΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ. ΕΞΑΛΛΟΥ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ Η ΕΓΩ Η ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ(ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΩΜΑ). ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. Η ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ,TRAVEST PERIOD!
    ΑΚΟΥΣΕ ΤΑ, ΠΑΤΕΡΑ! ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΙΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΟΥ. ΕΞΑΛΛΟΥ, ΚΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΜΑΣ. ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΛΩΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΑ ΝΕΑ, ΠΑΤΕΡΑ? ΕΓΩ Ο spyrosmichas Η ΑΔΕΡΦΩ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΕΡΕΣ ΣΕ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΣ, ΕΓΩ ΚΑΤΑΦΕΡΑ, ΑΠ' ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕΡΙΑ, ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΚΝΩΣΩ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΩΜΑ, ΜΕΤΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΑΔΕΡΦΙΣΤΗΚΕΣ ΠΑΣΑΡΕΛΕΣ. ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΑ ΝΕΑ, ΠΑΤΕΡΑ? ΤΟ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΝΑ ΞΕΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΡΑΒΕΣΤΗΛΙΚΗ, ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠ' ΤΟ ΣΤΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΩΜΙΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ. ΕΞΑΛΛΟΥ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ Η ΕΓΩ Η ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ(ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΩΜΑ). ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. Η ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ,TRAVEST PERIOD!
    ΑΚΟΥΣΕ ΤΑ, ΠΑΤΕΡΑ! ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΙΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΟΥ. ΕΞΑΛΛΟΥ, ΚΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΜΑΣ. ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΛΩΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. "ΓΙΩΡΓΟ
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ.
    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ
    ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    ΕΑΝ ΗΤΤΗΘΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ,
    ΝΑ ΧΑΣΗΣ ΔΟΞΑΣΜΕΝΟΣ..ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ."

    ...Σαν η πιο γελοια μορφη της πολιτικης και ο ανθρωπος που διελυσε το κομμα του πατερα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Με τι? Αφου η μαμα του δεν εχει πουλακι ρε παιδια. Strap θα βαλει τωρα μεγαλη γυναικα? Δεν γινονται αυτα τα πραγματα, σας παρακαλω.

    NA KANEI ANTIΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΙΣ
    ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΟΥΣ,
    ΝΑ ΞΕΦΩΝΗΣΗ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΤΟΥΣ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΟ" ΚΑΙ
    "ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ"..

    ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ.
    ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ "ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ" ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ.

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ,
    ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ,ΓΙΑΤΙ
    ΘΑ ΧΤΥΠΑΕΙ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ",ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΕΙ
    ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΣΤΗΝ
    ΥΠΑΝΑΠΤΥΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ 3:12 μμ, ΠΟΥ ΓΑΜΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕΣ ΕΣΥ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΚΟΥΖΕΙΣ, ΣΑΝ ΑΔΕΡΦΗ(ΤΟ ΣΑΝ ΤΙ ΤΟ ΘΕΣ)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ...Σαν η πιο γελοια μορφη της πολιτικης και ο ανθρωπος που διελυσε το κομμα του πατερα του.

    3:12 μμ

    ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΑΣΟΚ,ΟΥΤΕ
    ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ.
    ΤΟ ΠΑΡΕΔΩΣΕ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΑΦΙΑ.
    ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.
    ΤΟ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΕ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
    ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. -Ρε συ ΓΑΠ τα 'μαθες τα νεα?
    -Οχι ρε ΓΑΠ.
    -Καλα εισαι και πολυ ΓΑΠ να πουμε.
    -Γιατι ρε χοντροΓΑΠ με λες ΓΑΠ?
    -Γιατι αφου δεν εμαθες οτι ο ΓΑΠ μπορει να κερδισει το ΠΑΣΟΚ, παραεισαι ΓΑΠ αδερφακι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΡΕ 3:13 μμ, Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΑΚΙ? ΑΝΤΕ ΡΕ??? ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ ΤΗΣ ΤΟ ΓΛΩΣΙΔΙ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙ? ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΤΡΑΥΜΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕΣ ΕΣΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. "ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΑΣΟΚ,ΟΥΤΕ
    ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ.
    ΤΟ ΠΑΡΕΔΩΣΕ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΑΦΙΑ.
    ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.
    ΤΟ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΕ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
    ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ"."

    Και ο Γιωργακης ολοκληρη υπουργαρα Εξωτερικων δεν εκανε τιποτα για το κομμα του μπαμπα το κακομοιρο, η μηπως το παρεδωσαν μαζι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. -Ρε συ 3:18 μμ ΓΑΜΜΙΕΑΙ ΑΠ0 ΠΙΣΩ τα 'μαθες τα νεα?
    -Οχι ρε ΓΑΜΝΙΕΜΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.
    -Καλα εισαι και πολυ ΓΑΜΝΙΩΛΗΣ ΑΠΟ ΠΙΣΒ να πουμε.
    -Γιατι ρε χοντροΓΑΜΝΙΩΛΗ ΑΠΟ ΠΙΣΩ με λες οτι ΓΑΜΝΙΕΜΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ?
    -Γιατι αφου δεν εμαθες οτι ο ΓΑΜΝΙΩΛΗΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ μπορει να κερδισει το στοιχημα, παραεισαι ΓΑΜΝΙΩΛΗΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ αδερφακι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. -Ρε συ 3:18 μμ ΓΑΜΜΙΕΜΑΙ ΑΠ0 ΠΙΣΩ τα 'μαθες τα νεα?
    -Οχι ρε ΓΑΜΝΙΕΜΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.
    -Καλα εισαι και πολυ ΓΑΜΝΙΩΛΗΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ να πουμε.
    -Γιατι ρε χοντροΓΑΜΝΙΩΛΗ ΑΠΟ ΠΙΣΩ με λες οτι ΓΑΜΝΙΕΜΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ?
    -Γιατι αφου δεν εμαθες οτι ο ΓΑΜΝΙΩΛΗΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ μπορει να κερδισει το στοιχημα, παραεισαι ΓΑΜΝΙΩΛΗΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ αδερφακι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ.
    "ΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ"..
    ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
    ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ,ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ..

    ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΓΙΑΤΙ
    ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ..

    "ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ"

    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ..
    ΦΤΑΣΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΚΑΥΜΑΝ,ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ,ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΞΩΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ..
    ΤΑ ΒΟΥΛΙΑΞΑΤΕ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ.

    ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Αντε ΓΑΠιστηρια, ξεσαλωσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΣΩΣΤΟ! ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ Ο ΕΝΑΣ, ΟΜΟΛΟΓΑ Ο ΑΛΛΟΣ! ΕΣΥ ΤΙ ΠΗΡΕΣ?
    ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ!!!
    ΟΜΟΛΟΦΗΣΕΤΟ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΔΙΕΛΥΣΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΚΑΤΑΝΤΗΣΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ
    ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ.
    ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ, ΒΡΩΜΟΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΣΗΜΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΣΩΣΤΟΣ Ο 3.18
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΕΜΑΘΑΝ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ (ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΚΑΚΗ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ)

    ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΛΕΞΗ ΛΑΚΑΜΑΣ. ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΛΕΜΕ ΓΑΠ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ 3:32 μμ, ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ!

    ΓΑΠ=Γαμνιεμαι Απο Πισω, ΚΑΙ ΞΕΣΑΛΩΣΑ!!
    Αυτο ενοεις??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Βαρεθήκαμε να ακούμε για «διαπλοκή». Θέλουμε ονόματα
    By Reporter | October 28, 2007


    Σφοδρή επίθεση σε «εξωθεσμικά κέντρα» και Μέσα Ενημέρωσης που -όπως υποστηρίζει- τον πίεζαν να παραιτηθεί, εξαπολύει πάλι ο Γιώργος Παπανδρέου, με συνέντευξή του στον “Ελεύθερο Τύπο. Μιλάει, επίσης, για κάποιους που με αγορά Μέσων και εξαγορά πολιτικών επιχειρούν να χειραγωγήσουν την πολιτική ζωή. Πάλι όμως δεν λέει ονόματα και μας αφήνει στο σκοτάδι. Ονόματα, θέλουμε ονόματα, κ. πρόεδρε

    ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ WWW.BLOG.ANTI.

    ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙ
    ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ?
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟΝ ΓΑΠ. ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΕΙ?
    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ?
    ΠΡΩΗΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ"...
    ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΛΥΣΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ?
    ΠΟΙΟΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΣΑΣ ΕΣΩΣΕ?
    ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΘΑΤΕ ΑΜΝΗΣΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. το αντι ισως το χρηματοδοτουν,
    οι αριστεροι επιχειρηματιες.
    μπομπολας η κοκκαλης.
    μπραβο τους,εσωσαν ενα ιστορικο
    περιοδικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ...
    Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ.
    ΧΑΧΑΧΑ

    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΒΕΒΑΙΩΣ 3:38 μμ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!
    ΣΑΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ, ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΗΚΑ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ,ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΑ ΓΑΜΑΣ!! ΟΤΑΝ ΚΛΑΙΝΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Τελικα ολο ΓΑΠακιες γραφετε. Τωρα ρε ΓΑΠ ανακαλυψες οτι τα συμφεροντα ανεβαζουν και κατεβαζουν?
    Οταν επι τεσσερα χρονια ειχαν κανει το ΓΑΠ Θεο και ο χοντροΓΑΠ ηταν τοσο πολυ ΓΑΠ που δεν μπορεσε να το εκμεταλλευθει και βουλιαξε το ΠΑΣΟΚ?
    Αμα εσυ εισαι ΓΑΠ, τα συμφεροντα σου φταινε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΔΗΣΗ

    ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ

    ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. "Κρυφή συμφωνία Καραμανλή - Παπανδρέου..."

    οι γνωστοι-αγνωστοι εκδοτες,
    συκοφαντες του ανδρεα παπανδρεου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ GΑY PARADE ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΤΩΡΑ!!!!

    ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ GΑY PARADE ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΤΩΡΑ!!!!

    ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ GΑY PARADE ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΤΩΡΑ!!!!

    ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ GΑY PARADE ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΤΩΡΑ!!!!

    ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ GΑY PARADE ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΤΩΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Ο Μητσοτάκης, ο Παπανδρέου, ο Σημίτης και τώρα ο Καραμανλής με την Ντορούλα, απλά έκαναν οτι περνάει απο το χέρι τους ωστε να καθυστερήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο το Σκοπιανό ταιζοντας μας φούμαρα για δήθεν προτάσεις και διαπραγματεύσεις, ωστε να δώσουν στην ετοιμορροπη παράγκα των Σκοπιών, όλο τον χρόνο που χρειάζεται για να ενδυναμωθεί και να αποκτήσει οντότητα, γιατί αυτό διέταζαν τα αφεντικά μας οι Αμερικάνοι.

    Αυτός είναι και ο λόγος που η Ελλάδα ειναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ χώρα που ανεφοδιάζει τα σκόπια με ολα τα απαραίτητα και ολες οι ελληνικες επιχειρησεις επένδυσαν εκεί. Γιατί απο Αλβανους, Σέρβους και Βουλγαρους δεν στάζει τίποτα.

    ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ, ΕΜΕΙΣ ΥΠΑΚΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ΜΑΓΚΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.
    ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΙΖΝΕΣ. ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ/ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ.
    ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ, ΑΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ (ΓΑΠΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ) ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ. ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ.

    ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΣΤΕ ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Ο λόγος των πρόωρων εκλογών εαν τελικα διαιρεθεί το πασοκ, θα είναι να σπάσει η πλειοψηφία της βουλής σε μικρότερα κόμματα για να μην μπορούν να αποδωθούν ευθυνες, και να μην φορτωθεί την εθνική μειωδοσία του Σκοπιανού και την ΤΕΡΑΣΤΙΑ αγάπη που έχει η Ντόρα στους Αμερικανούς, για να μπορέσει να γίνει πρωθυπουργίνα!

    Θα βγάλουμε και σε 5-10 χρονάκια αλβανικό κομμα με τον Τσενάι αρχηγο μέσα στη βουλή και η Ελλάδα πάει οριστικά...

    Ήδη μας ετοιμαζουν τα κόλλυβα...Θα μας θέσουν και θέματα μειονοτητων, θα μας σπάσουν σε κομματια οπως τη Γιουγκοσλαβια και τη Σερβια, και ΑΝΤΙΟ ΕΛΛΑΔΑ....10 χρονάκια ακόμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. σε λιγα χρονια οι 'εκσυγχρονιστες' γυφτοσκοπιανοι θα εχουν περασει στην Ιστορια σαν οι πιο μαλακες σφαγμενοι στα βαλκανια....

    Ρωτηστε τα καλοπαιδια τους αλβανους που ακονιζουν τα μαχαιρια γελωντας κατω απο τα βρωμικα μουστακια τους... το 40% των κωλοσκοπιων ειναι αλβανοι, στην μιση χωρα τους (ο Θεος να το κανει χωρα) δεν μπορουν ΚΑΝ να κυβερνησουν (ΟΥΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ) γιατι οι αλβανοι εχουν δικο τους δοβλετι..
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 10-20 ψευτομακεδονες του κωλου (αφαιρωντας 10% Ελληνων, 10 % βουλγαρων και 10-20 % γυφτων/τουρκων/σερβων/κλπ) ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ 'ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ' βουλγαροι τους μοιραζουν βουλγαρικα διαβατηρια και υπηκοοτητες ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ.. οποτε μιλαμε οτι στα αμεσως προσεχη χρονια (ισως και του χρονου..) οι αλβανοι θα κινηθουν εκ του ασφαλους (οπως με κοσοβο..) και τα τσογλανια οι γυφτοσκοπιανοι η θα σφαγιαστουνε η θα πανε βουλγαρια (οπως ο πρωην προεδρος τους τσεβρενκοφσκι που τωρα ερχεται στα σκοπια σαν ..ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ..μιλαμε για πολλα γελια ) ... ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΧΩΡΙ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΡΗΓΟΡΑ-ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ???


    ΡΕ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΤΗΝΑΡΕΣ , ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΠΕΡΑ..

    Ξερετε γιατι τους επιασε κωλοπιλαλα ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ 'ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ' ΜΟΡΦΩΜΑ τωρα, ξαναλεω ΤΩΡΑ, πριν διαλυθει το κωλοχανειο των σκοπιων για να βαλουν υποθηκη ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ για καποιον αλλον (ισχυροτερο..) που στο μελλον θα ΞΑΝΑΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.... αλλα αυτα τα κωλοπαιδα της πολιτικης απατης ξεχνουν ΕΝΑ ΒΑΣΙΚΟ πραγμα..

    ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΑΝΕ... ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑΒΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ....ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΘΑΨΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ΒΙΣΣΗ Η ΒΑΝΔΗ ?

    (για το γιωργακης η βαγγελακης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. KOYIZ.
    AΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ,
    ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΝΤΑΒΑΔΕΣ,
    ΥΠΟΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ,ΤΗΣ
    ΔΕΗ?
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΚΟΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ?
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ
    ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΔΕΗ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.
    ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ?
    Η ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Εχω φριξει, απο τους πρωτους μαλιστα, με Αγιο και τζον. Τους εχω επισημανει οτι κανουν γκαφες ή οτι μιλανε σαν βαρβαροι.

    Σημερα βγαζω το συμπερασμα οτι προκειται για κοινα βουρλα και μαλιστα βαλτά!

    Οπως φανηκε σημερα, δεν ειμαι ο μονος που εχει αντιληφτει τι συμβαινει με αυτα τα δυο ατομα.
    Εχετε ηδη δει λιγο πιο πανω οτι και ενας αλλος τον πηρε ειδηση αυτον τον αγαθιαρη, και του τα εψαλε κανονικα.

    Ομως ως κοινα στουρναρια που ειναι, ουτε και ετσι διαφαινεται οτι θα βαλουν μυαλο στο μελλον.

    Προσεξτε και κεινο το τζον, που ενω χτες κανενας δεν ζητησε να μαθει ποια ειναι τα θρησκευτικα του πιστευω, αυτος τα ξερασε πανω μας, σαν να του ειχαμε κανει αιτηση για να μας πληροφορησει γι' αυτα!
    Εν συνεχεια εκτεθηκε βλακωδως για δευτερη φορα, δειχνοντας μας την αγνοια του σε ιστορικα θεματα, οταν προσπαθησε να μας παρουσιασει τα αμετρητα κενα που εχει - παλι χωρις να του το ζητησει κανεις - με την ιδεα ΙΣΩΣ οτι μπορει μεσ' στην αναμπουμπουλα να μαθει ο ιδιος λιγη ιστορια... απο τους αλλους, ( ή να ελεγξει, εαν αυτα που του διδαξαν οι σοβιετοαναρχικοι ανθυποϊστορικοι του δρομου, του κλωτσου και του μπατσου, ειναι οντως ετσι! )!!!

    Η Ιστορια μαθαινεται αφιερωνοντας χρονο και κοπο. Δεν μαθαινεται στα καφενεια. Στα καφενεια, βρισκονται μονο εναυσματα και σπιθες, που μας οδηγουν σε κατ' ιδιαν μελετη.

    Μολις δω οτι υπαρχει η αναγκαιοτητα, θα επανελθω.

    Μεχρι τοτε, μην αφησετε απο τα ματια σας, τον ΑΓΙΟ και τον Τζον.
    Να τους περιποιειστε οπως τους αρμοζει. Ως Νουμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ΑΠΟΡΙΑ..
    Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΟΚΤΩ ΓΕΝΙΚΩΝ
    ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΔΕΗ?
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΚΤΩ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ..
    ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΕΗ,ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ,
    ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ.
    ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. KOYIZ.
    AΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ,
    ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΝΤΑΒΑΔΕΣ,
    ΥΠΟΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ,ΤΗΣ
    ΔΕΗ?
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΚΟΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ?
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ
    ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΔΕΗ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.
    ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ?
    Η ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Γεια σας!

    Η πουστρα ο τζων ειμαι παλι!

    Ειχα καιρο να μπω στο press-gr γιατι ηθελα να μου γαμησουν τον κωλο περισσοτερες ψωλες και ετσι επρεπε να "ανοιχτω" στην κυριολεξια και σε γειτονες...

    Ετσι βγηκα τους Μακεδονες (FYROM προσωρινα...)

    Με γαμανε ωραια!Στο τελος τους ρουφαω και τον πουτσο για να πιω οτι εχει απομεινει και μενουν πολυ ευχαριστημενοι!Οχι σαν εσας τουςς αχαριστους ελληνες...

    Ετσι και εγω στηριζω Μακεδονια τωρα!

    Ασε που απο οτι βλεπω αυτο σας εξοργιζει και ετσι οταν γυρισω πισω θα θελετε ξανα να με γαμησετε οποτε θα βγω κερδισμενος!!

    Μαλιστα μου βγηκε και το ονομα εκει!

    τζωνσκι κσεφωνιμεσνκι

    Παω για κατι πιπες που πρεπει να παρω τωρα και κατι ψωλες που θα μου χωσουν βαθια μια παρεα εδω στην Μακεδονια.

    η ξεφωνημενη σας

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. ΓΙΑΤΙ Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ
    ΓΙΝΕΙ Η ΔΕΗ,ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ "ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ"
    ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. 4:25
    ΕΙΣΑΙ ΓΑΤΑ ΜΕ ΠΕΤΑΛΑ!
    ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ
    ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΙΞΕΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ
    ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟΝ
    ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΕ
    ΕΙΣΑΙ ΚΕΡΑΜΙΔΟΓΑΤΟΣ!
    ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ
    ΣΩΣΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΣΩΣΕ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. ΜΕΓΑΛΕ 4:25

    ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ
    ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΑΕΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙΣ ΤΗ ΒΑΘΕΙΑ ΣΧΕΣΗ
    ΑΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΖΟΝ.
    ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΡΙΣΤΟΣ ΣΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΡΥΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΖΙΖΑΝΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΑΣ
    ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. αγιος και τζον ομιλουν την ιδια γλωσσα
    ΣΚΟΠΙΑΝΑ

    εσεις να ακουτε μονο τον πρωθυπουργο μας
    ομιλει την ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ απταιστα

    σημερα εκανε φροντιστηριο και στην ντορα μας
    τα πηγε θαυμα

    μαθετε τη σωστη γλωσσα από τον σωστο ανθρωπο
    που είναι και διγλωσσος αμα λαχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. KOYIZ.
    AΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ,
    ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΝΤΑΒΑΔΕΣ,
    ΥΠΟΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ,ΤΗΣ
    ΔΕΗ?
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΚΟΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ?
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ
    ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΔΕΗ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.
    ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ?
    Η ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ?



    ΑΠΟΡΙΑ..
    Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΟΚΤΩ ΓΕΝΙΚΩΝ
    ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΔΕΗ?
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΚΤΩ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ..
    ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΕΗ,ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ,
    ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ.
    ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ.

    Για τις αυξήσεις στου μισθούς των διευθυντών της ΔΕΗ:
    «Είναι γεγονός ότι πολλοί ιδιώτες αυτή τη στιγμή έχουν προαναγγείλει ότι θα προχωρήσουν σε κατασκευές μονάδων. Αυτές οι μονάδες πρέπει να στελεχωθούν με ανθρώπους που διαθέτουν αντίστοιχη τεχνογνωσία. Αυτοί οι άνθρωποι είναι στη ΔΕΗ, άρα θα υπάρξει ζήτηση στην αγορά και ο μάνατζερ προβλέπει ότι η ΔΕΗ πρέπει να προχωρήσει σε σημαντικές αμοιβές ώστε να μην έχουν μπροστά τους το δέλεαρ και σε λίγο να απογυμνωθεί από τα υψηλής τεχνογνωσίας στελέχη της η ΔΕΗ».
    ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ,
    ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ.

    ΓΙΑΤΙ Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ
    ΓΙΝΕΙ Η ΔΕΗ,ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ "ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ"
    ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ?

    ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ,ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ,
    ΘΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. αγιος και τζον ομιλουν την ιδια γλωσσα
    ΣΚΟΠΙΑΝΑ

    !!!!!!

    ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΝΕΟΣ ΣΤΑ ΚΟΛΠΑ
    ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΤΖΟΝ
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ

    ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΙΔΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΟΥ
    ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ
    CHIEF INSPECTOR DREYFUS

    ΤΟΥΣ ΕΧΩ
    ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΗΛΑΔΗ
    ΥΠΟ ΣΤΕΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
    ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΓΚΑΦΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ.

    "ΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ"..

    ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
    ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ,ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ..

    ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΓΙΑΤΙ
    ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ..

    "ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ"

    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ..
    ΦΤΑΣΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΚΑΥΜΑΝ,ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ,ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΞΩΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ..
    ΤΑ ΒΟΥΛΙΑΞΑΤΕ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ.

    ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ..
    ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΝΑ
    ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ,ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΜΕ.
    ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΓΑΠ ΠΗΓΕΝΤΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΝΑ ΧΤΙΣΕΤΕ ΚΑΝΑ ΤΟΥΒΛΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΛΙΓΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΓΑΠ ΠΗΓΕΝΤΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΝΑ ΧΤΙΣΕΤΕ ΚΑΝΑ ΤΟΥΒΛΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΛΙΓΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. krifoi pothoi, tzampa ta fragka

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, εδώ και 3,5 χρόνια, βρίσκεται σε πρωτοφανή πολιτική αμηχανία, αδυνατώντας να ερμηνεύσει τα όσα συμβαίνουν τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή πολιτική πραγματικότητα.

    Αντί να αναγνωρίζει αυτοκριτικά την αδυναμία της να εκφράσει το καινούργιο, εκείνη ερμηνεύει την ήττα στις εκλογές, κατασκευάζοντας θεωρίες συνωμοσίας. Αντί, δηλαδή, να προσπαθεί να βελτιώσει την πολιτική εικόνα του κόμματος, εκείνη επιτίθεται στον... φωτογράφο που αποτυπώνει την αλήθεια. Αντί να αναζητεί έναν γνήσια προοδευτικό τρόπο να εκφράσει τη νέα εποχή, εκείνη απαξιώνει την προηγούμενη και κατά γενική ομολογία επιτυχή κυβερνητική θητεία του ΠΑΣΟΚ. Και αντί να αναγνωρίζει την αξία του εκσυγχρονιστικού πειράματος, ως μιας επιτυχούς κατά γενική ομολογία προσπάθειας σύγκλισης της ελληνικής πολιτικής πραγματικότητας με την ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία, εκείνη δικαιώνει τη δεξιά ρητορεία, επιτιθέμενη αυτοκαταστροφικά στις προηγούμενες ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ. Αντί να προσπαθεί να πιάσει το νήμα από εκεί που το άφησε η κυβέρνηση Σημίτη αναζητώντας ένα καινούργιο πολιτικό όραμα - εξέλιξη του εκσυγχρονιστικού, εκείνη αποκηρύσσει τον εκσυγχρονισμό ως... δεξιό. Και επιμένει να θεωρεί «αριστερή» πολιτική την εκλογική συνεργασία με τους ακραιφνείς εκφραστές του νεοφιλελευθερισμού, όσο και την ταύτιση της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ με εκείνη της Δεξιάς στο ζήτημα της αναθεώρησης του άρθρου 16.

    Και ύστερα κάποιοι απορούν γιατί μόνον 1 στους 4 Ελληνες ψηφοφόρους εξακολουθούν να πιστεύουν ότι το ΠΑΣΟΚ εκφράζει κάτι διαφορετικό από τη ΝΔ...

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Η ΝΤΟΡΙΤΣΑ δε ξερει ποιο ειναι το δικο της ονομα,και λεει πως λεγετε Μπακογιαννη,ενω του αντρα της το ονομα ειναι Κουβελος και του πατερα της Μητσοτακης ( που ειπε οτι σε 10 χρονια θα το εχουμε ξεχασει το ονομα) Και θα μας λυσει το Σκοπιανο,ενα θεμα που το εχουν τελειωσει ο ΜΠΟΥΣ με τον αγαπημενο του φιλο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ καθε χρονο κανουνε μαζι διακοπες απο το 1990 και μετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ
    ΕΞΑΠΟΛΥΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΓΑΠ.
    ΤΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΑΚΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΚΑΙ
    ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΑΡΘΡΑ
    ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΔΥΟ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ.
    ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΟΛ-ΟΠΛΟΚΑ ΝΕΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑΝ
    ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

    Η ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ
    ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ.

    ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.
    ΜΗ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.
    Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ,
    ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟΝ ΓΑΠ. ΑΝΟΙΧΤΑ,ΟΧΙ
    ΜΕ ΚΑΘΗΤΗΤΕΣ.

    ΒΑΣΗ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. ΜΑΣ "ΑΝΑΛΥΟΥΝ" ΤΑ ΠΑΓΑΓΑΛΑΚΙΑ
    ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ,ΤΗΝ
    ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΑΠΟΚΡΥΒΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.
    ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΡΙΣΗ.
    Η ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥ,ΜΑΦΙΟΖΙΚΟΥ ,ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΑ.
    ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ
    ΦΤΩΧΙΑΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΙΑ,ΑΠΛΗΣΤΑ
    ΦΟΡΟΔΙΑΙΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ,ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΛΛΟ
    Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ.
    ΑΥΤΗ Η ΚΡΙΣΗ...ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ,ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΤΑΙ ΣΤΟ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ..

    Η ΚΡΙΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ..
    ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Τα συνδικαλιστήρια που στηρίζουν ΓΑΠ και ο ίδιος ο ΓΑΠ τι λένε για την κατάντια της ΔΕΗ; Που είναι ο κ. Παναγόπουλος, Πολυζωγόπουλος κλπ;Που είναι ολα αυτα τα λαμογια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Αγαπητοι μπλογκαρχες,

    Εχετε κανει λαθος,ο Κωστας δεν κραταει τον Γιωργο στο χερι.
    Τον κραταει απο τα αρχιδια,αλλα εσεις επειδη δεν βλεπετε καλα--δηλαδη βλεπετε ΟΤΑΝ θελετε και ΟΠΩΣ
    θελετε--δεν μας το ανακοινωσατε ακομη.
    Κατα τα αλλα θα παρετε και εσεις ο,τι θα παρει και ο αγαπητος Ευαγγελος στις 12 Νοεμβρη.Τον πουλο.
    Εχετε ξεπερασει καθε οριο ξετσιπωσιας.Ουστ επι τελους ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΝΕΟΣ ΣΤΑ ΚΟΛΠΑ
    ΑΓΙΟΣ ΚΑΙ ΤΖΟΝ
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ

    ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΙΔΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΟΥ
    ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ
    CHIEF INSPECTOR DREYFUS

    ΤΟΥΣ ΕΧΩ
    ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΗΛΑΔΗ
    ΥΠΟ ΣΤΕΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
    ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΓΚΑΦΑ

    @@@@@@@@@@@

    Χα χα χα χα χα χα

    ΑΝΟΗΤΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
    ΑΓΙΟΣ ΟΥΤΕ ΤΖΟΝ
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ

    ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΓΟΡΑ
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΠΟΤΕ
    ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ


    CHIEF INSPECTOR CLOUSEAU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ....
    Strasbourg, 17- 18 February 2003

    Καταρχάς ας προσέξουμε λίγο την ημερομηνία... 17- 18 Φεβρουαρίου 2003!!!
    το επισημαίνουμε για να μην νομίζουν κάποιοι πως το θέμα με τα βιβλία προέκυψε τώρα...

    Τόπος...Στρασβούργο!!!

    Συνέντευξη με τους τότε Υπουργούς Πολιτισμού Ελλάδος και Τουρκίας
    δηλαδή με τους Κυρίους Hüseyin Celik και Ευάγγελο Βενιζέλο
    Η συνέντευξη είναι δημοσιευμένη στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας!
    Ψάξαμε και στις σελίδες του δικού μας Υπουργείου αλλά δεν την βρήκαμε...
    Την συνέντευξη μπορείτε να την βρείτε εδώ

    Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη!!!
    Γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρουσα όταν κοιτάξει κάποιος την απάντηση του Κυρίου Βενιζέλου στον δημοσιογράφο στην εξής ερώτηση:
    Ποιές πρακτικές φόρμες ακολουθούν απο κοινού στον πολιτιστικό τομέα;

    Λοιπόν για να μην κατηγορηθούμε πως παρερμηνεύουμε, η φανεί πως αδικούμε...γιατί τα "getting rid" και τα "jettisoned" μας προδιαθέτουν για κάτι τέτοιο!!!...εμείς απλά παραθέτουμε ερώτηση και απάντηση στα αγγλικά...επίσης δίνουμε και τον σύνδεσμο που μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρες τις συνεντεύξεις...και από εκεί και πέρα αφήνουμε εσάς να κάνετε την μετάφραση...και να βγάλετε τα συμπεράσματα σας...

    Ερώτηση...
    Question: What practical forms has rapprochement taken, particularly in the cultural field?

    Απάντηση...
    Evangelos Venizelos: One very important aspect has been getting rid of ideological and historical stereotypes. Culture is not just a matter of heritage and the arts. It is a matter of life - of everyday life, which is changing all the time, and of all the contradictory things that go into it. Many national or community cultures embody stereotypes and prejudices, which are spread, not just by civil society, but by school systems too. This is why both our governments had to make a start in schools. We went through our history textbooks and jettisoned anything which, instead of helping children to understand the past, portrayed other people as enemies. Changing attitudes, fighting taboos, overcoming the so-called "clash of civilisations" - this is even more important at a time when there is so much talk of war. None of this is easy, but we mean to do it.


    Εμείς σε αυτό το σημείο δεν θα πούμε τίποτα άλλο...
    Μία απλή ερώτηση και μόνο έχουμε να κάνουμε προς τον Κύριο Βενιζέλο...

    Κύριε Βενιζέλο αυτά πιστεύετε πως θα πετύχουν οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με το βιβλίο της Κας Ρεπούση;

    ο αγώνας ενάντια στο Βιβλίο της ντροπής συνεχίζεται...

    greekalert

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Η ομαδα bloopers έκανε μια προσπάθεια να αποδοθεί με την μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια και σε γλώσσα αντίστοιχη του αρχικού ομιλητή διατηρώντας όμως το ύφος και το σημασιολογικό μέρος του κειμένου. Τους ευχαριστούμε!


    Ερώτηση (Άγνωστος):

    Ποιες έμπρακτες διαδικασίες έχει πάρει η επαναπροσέγγιση ειδικότερα στο πεδίο (με την έννοια χώρο) του Πολιτισμού.


    Απάντηση (Ευάγγελος Βενιζέλος):

    Μια πολύ σημαντική διάσταση ήταν η απαλλαγή (με την έννοια ξεφόρτωμα) ιδεολογικών και Ιστορικών στερεοτύπων. Ο πολιτισμός (με την έννοια πνευματική καλλιέργεια / δραστηριότητες) δεν είναι μονοσήμαντο σημασιολογικά θέμα βάσει της κληρονομιάς και των Τεχνών. Είναι θέμα ζωής - ζωής της καθημερινότητας - που αλλάζει διαρκώς (με την έννοια δυναμικά) και όλων των αντιφατικών πραγμάτων (με την έννοια παραγόντων? δεδομένων?) που επεισέρχονται σε αυτή. Πολλοί Εθνικοί η Κοινωνικοί πολιτισμοί ενσωματώνουν (με την έννοια μεταφέρουν ενσωματωμένα) στερεότυπα και προκαταλήψεις, που διασκορπίζονται όχι μόνον από την κοινωνία των πολιτών αλλά και από τα σχολικά συστήματα. Αυτός είναι ο λόγος που αμφότερες οι Κυβερνήσεις μας έπρεπε να κάνουν αρχή από τα σχολεία. Διατρέξαμε την Ιστορία μας ως διδακτική ύλη και εγκαταλείψαμε (με την έννοια παρατήσαμε) οτιδήποτε το οποίο αντί να βοηθά τα παιδιά να κατανοήσουν το παρελθόν, απεικόνιζε άλλο κόσμο ως εχθρό. Αλλάζοντας στάσεις (με την έννοια προδιαθέσεις) , αντιμαχόμενοι taboo (με την έννοια απαραβίαστα), υπερβαίνοντες την αποκαλούμενη ''πολιτισμική σύγκρουση'' - κάτι που είναι ιδιαιτέρως σημαντικότερο σε χρόνο κατά τον οποίο υπάρχουν αυξημένες συζητήσεις περί πολέμου. Κανένα εξ αυτών δεν είναι εύκολο, αλλά εννοούμε (με την έννοια εμμένουμε, έχουμε την βούληση) να το κάνουμε.





    Mια αρκετά καλή μετάφραση έκανε και φίλος του greekalert απο το http://hellenicrevenge.blogspot.com
    Δείτε το σχόλιο για το θέμα και την μετάφραση του κειμένου του κυρίου Βενιζέλου εδώ

    Μια άλλη πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση του θέματος http://xeri.wordpress.com/2007/07/25/history-5/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΙΣ

    μια που ειμαι συγκινημενος απο τις προτασεις του αλλοδαπου ΤΣΥΡΙΖΑ για καταργηση παρελασεων, στρατευσεως, στρατου, συνορων και σημαιων, δραττομαι και εγω την ευκαιρια να ζητησω καταργηση της εμφυλιοπολεμικης γιορτης μισους του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ και αντ'αυτου να προβαλλουμε με αλλους εναλλακτικους τροπους (πχ ποιητικες βραδυες, συμποσια αναλυσεων δημοκρατικης συμπεριφορας κλπ) και να σταματησουμε αυτες τις γιορτες μισους που αλλωστε δεν προσεφεραν τιποτα παραπανω τοσα χρονια (δεν χρειαζεται κανεις πανηγυρια πολυτεχνειου για να ειναι δημοκρατης) και οταν συνεβησαν (17-11-1973) οχι μονο δημοκρατια δεν εφεραν αλλα αντιθετως εφεραν μια εβδομαδα μετα χειροτερη δικτατορια (25-11-1973) αυτη του ΙΩΑΝΝΙΔΗ που οδηγησε μετα απο 9 μηνες στην προδοσια της Κυπρου μας...

    Εμπρος λοιπον ΤΣΥΡΙΖΑ εδω και τωρα δωσε το προοδευτικο συνθημα καταργησεως της τελευταιας εμφυλιοπολεμικης γιορτης του μισους, το πεδιο ολο ανοικτο και δικο σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Γεια σας!

    Η πουστρα ο τζων ειμαι παλι!

    Ειχα καιρο να μπω στο press-gr γιατι ηθελα να μου γαμησουν τον κωλο περισσοτερες ψωλες και ετσι επρεπε να "ανοιχτω" στην κυριολεξια και σε γειτονες...

    Ετσι βγηκα τους Μακεδονες (FYROM προσωρινα...)

    Με γαμανε ωραια!Στο τελος τους ρουφαω και τον πουτσο για να πιω οτι εχει απομεινει και μενουν πολυ ευχαριστημενοι!Οχι σαν εσας τουςς αχαριστους ελληνες...

    Ετσι και εγω στηριζω Μακεδονια τωρα!

    Ασε που απο οτι βλεπω αυτο σας εξοργιζει και ετσι οταν γυρισω πισω θα θελετε ξανα να με γαμησετε οποτε θα βγω κερδισμενος!!

    Μαλιστα μου βγηκε και το ονομα εκει!

    τζωνσκι κσεφωνιμεσνκι

    Παω για κατι πιπες που πρεπει να παρω τωρα και κατι ψωλες που θα μου χωσουν βαθια μια παρεα εδω στην Μακεδονια.

    η ξεφωνημενη σας

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. babis
    - «Πιο βαθιά!» (Μωρή, έχω κι άλλο και στο κρύβω;)

    τζων
    - «Μη σταματάς», επιτακτικά..(Πόσο να αντέξω ο χριστιανός, άνθρωπος είμαι και εγώ, λύγισα)

    babis
    - «Όλοοοο!» (Δεν θέλω να σε πονέσω, βρε κουτό, γι' αυτό δεν το ξεδιπλώνω!)

    τζων
    - «Άαχ, συνήλθα!» (Ωχ,θα αρχίσει να μιλάει πάλι!)

    babis
    - «Θέλω να σε ακούσω όταν τελειώσεις» (Μα, έχω τελειώσει ήδη, γλυκιά μου!)

    τζων
    - «Όχι, όχι τίποτα.. Απλώς με το μαγιό φαινόταν μεγαλύτερο» (Ήταν που δεν είχα που να βάλω τα κοχύλια..)

    babis
    - Χαϊδευτικά τύπου : - «Γουγούτσο/ τερατουλίνι/ τζουτζούκι» (Πόσο θα έπιανε αν την πούλαγα σε έναν άραβα;)

    τζων
    - «Δούλευέ το!» (θα μου κολλήσεις ένσημα όμως;)

    babis
    - «Κάρφωσε με!» (Γαμώτο, ξέχασα να φέρω και το πριτσινοπίστολο!)

    τζων
    - «Τι θα κάνουμε μετά;» (Δεν ξέρω για σένα, εγώ λεω να περάσω μια βόλτα από την Φυλής.)

    babis
    - «Πρώτη φορά ένιωσα έτσι..»(Αν συνεχίσει να με δουλεύει, θα την χτυπήσω!)

    τζων
    - «Τα' κάνες και με άλλες αυτά;» (Όχι βέβαια, για σένα τα φύλαγα!)

    babis
    - «Μ' ανατριχιάζεις» (Ξέχασα το παράθυρο του μπάνιου ανοιχτό.)

    τζων
    - «Ναι, ναι, ναιαιαιαιαιαι, Άάαχ, ναι, ναι, αάχ, ναι, ναιαιαι,..» (Να το πάρω το τζιπ μαύρο ή άσπρο;)

    babis
    - «Τσούζει. Λες να' χω μύκητες;» (Τώρα έχω και εγώ..)

    τζων
    - «Θέλω να βλέπω το πρόσωπο σου» (Πάλι δεν θα γυρίσει, γαμώτη μου!)

    Αριστερός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΙΣ

    μια που ειμαι συγκινημενος απο τις προτασεις του αλλοδαπου ΤΣΥΡΙΖΑ για καταργηση παρελασεων, στρατευσεως, στρατου, συνορων και σημαιων, δραττομαι και εγω την ευκαιρια να ζητησω καταργηση της εμφυλιοπολεμικης γιορτης μισους του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ και αντ'αυτου να προβαλλουμε με αλλους εναλλακτικους τροπους (πχ ποιητικες βραδυες, συμποσια αναλυσεων δημοκρατικης συμπεριφορας κλπ) και να σταματησουμε αυτες τις γιορτες μισους που αλλωστε δεν προσεφεραν τιποτα παραπανω τοσα χρονια (δεν χρειαζεται κανεις πανηγυρια πολυτεχνειου για να ειναι δημοκρατης) και οταν συνεβησαν (17-11-1973) οχι μονο δημοκρατια δεν εφεραν αλλα αντιθετως εφεραν μια εβδομαδα μετα χειροτερη δικτατορια (25-11-1973) αυτη του ΙΩΑΝΝΙΔΗ που οδηγησε μετα απο 9 μηνες στην προδοσια της Κυπρου μας...

    Εμπρος λοιπον ΤΣΥΡΙΖΑ εδω και τωρα δωσε το προοδευτικο συνθημα καταργησεως της τελευταιας εμφυλιοπολεμικης γιορτης του μισους, το πεδιο ολο ανοικτο και δικο σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΓΑΠ ΠΗΓΕΝΤΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΝΑ ΧΤΙΣΕΤΕ ΚΑΝΑ ΤΟΥΒΛΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΛΙΓΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Μα το 2003 που ελαβε χωρα η συνεντευξη, ο Μπενιζελο ηταν ενας κοινος μπουλης. Και απορω που δεν εκανε και καμια χοντροτερη πατατα.

    Σημερα βεβαια ειναι ενας πολυ βαρυτερος Μπουλης απο πριν, μολονοτι μεγαλωσε σε ηλικια.

    Ας ειναι ομως καλα ο πολυαριθμος στρατος των πασοκικων και οχι μονο, καφρων στη χωρα, που δινει σημασια σε βοοειδη. Και τα κανει να νομιζουν οτι εχουν και μυαλο.

    Οι τυφλοι τεινουν να γινουν επικινδυνοι αν αφησουμε να αναδεικνυουν χονδροειδεις μονοφθαλμους. Εστω κι αν παραμεινουν ολη τη ζωη τους στο ρολο του βουλευτη-ξοανου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. ΟΛΟ ΓΑΠΑΚΙΕΣ = ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΑΣΧΑΡΙΑ ΕΕ ΜΟΣΧΑΡΙΑ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Με γαμάγανε και τσίριζα
    και απ'τον πόνο σφύριζα
    μου κόψανε τ'αρχίδια σύριζα
    και τελικά ψήφισα ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

    ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΣΤΙΧΟ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

    ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ
    ΚΕΡΔΙΖΕΙ
    1) ΜΙΑ ΞΥΡΙΣΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ
    2) ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΟΥΛΕΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΩΝ ΧΑΦΙΕΔΩΝ
    3) 1 ΜΗΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ (ΘΡΑΚΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟΣ)
    4) ΕΝΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 1922

    ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΣΤΙΧΟ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

    Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
    Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ
    ΣΤΟ Press-gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Και οπως σας εχω ξαναπει εγω ειμαι ομοφυλοφιλος.
    Εγω ενδιαφερομαι μονο για την πολιτικη ομως.

    Οι σεξουαλικες ιδιαιτερoτητες μου δεν αφορουν κανενα
    Και ουτε θαπρεπε.

    Αλλα πρεπει με αρχηγο μας το Ευαγγελο Βενιζελο ,ολοι οι ομοφυλοφιλοι να διεκδικησουμε και να καταχτησουμε τα δικαιωματα μας.

    Οχι στον ρατσισμο.

    Βενιζελος εδω και τωρα.
    Οχι στο ρατσισμο εναντια στα "ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ-ΓΑΠάκια" .
    Ανθρωποι ειναι και αυτοι.

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    Υ.Γ. Μην ξανακούσω ΓΑΠακιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Αγαπητοί και εξαιρετικοί φίλοι μου
    Είναι ντροπή και αίσχος και κατάντημα της φυλής μας να υπάρχουν υμνητές του γελοίου Γ.Α.Π. Ο άνθρωπος που επιλέχτηκε από τους τοποτηρητές των Αμερικάνικων συμφερόντων στην Ελλάδα και διορίστηκε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Γιαυτο το λόγο , με όλο το γελοίο σκηνικό που δημιούργησε με το καθεστώς του και από το οποίο προκλήθηκε ο εμφύλιος των Ελλήνων πασόκων.
    Δεν υπάρχει πια ούτε λογική ούτε τσίπα. Παρακαλώ τις αδερφές μου στο κούνημα που γράφουν και προπαγανδίζουν γελοιότητες υπέρ του Γ.Α.Π. να μελετήσουν σε βάθος την ιστορία και να μη γίνονται όργανα γελοιοτήτων που ανακυκλώνονται από καιρό σε καιρό.
    Η δημοκρατία θέλει μόρφωση, ανοχή , διάλογο και σεξουαλική συνεύρεση.
    Κανένας σωτήρας , διορισμένος δεν μπορεί να μας σώσει. Πιστέψτε στον εαυτό σας και απολαύστε το γαμήσι.
    Με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis


    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis



    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis



    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Ψηφίζω Φ.ΛΑ.Ν.Τ.Ζ.Α.Σ. γιατί:
    Βαρέθηκα αυτή χώρα να κυβερνήτο από τον ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ.

    Ψηφίζω Φ.ΛΑ.Ν.Τ.Ζ.Α.Σ. γιατί:

    Γιατί έχει όραμα, είναι νεός, δυναμικός και σέξη.

    Ψηφίζω Φ.ΛΑ.Ν.Τ.Ζ.Α.Σ. γιατί:

    Θέλω τα παιδιά μου να ζήσουν είς ένα καλύτερο παρελθόν.

    Ψηφίζω Φ.ΛΑ.Ν.Τ.Ζ.Α. Σ.γιατί:

    Θα λύση το βαρύτατο πρόβλημα της χολέρας του 14ου αιώνος.

    Ψηφίζω Φ.ΛΑ.Ν.Τ.Ζ.Α.Σ. γιατί:

    Θα επαναφέρη τα Ασσυριακά εις τα θρανία.

    Ψηφίζω Φ.ΛΑ.Ν.Τ.Ζ.Α.Σ. γιατί:

    Θα ελευθερώση τις τιμές στας ζωοτροφάς κε τα ποντικοφάρμακας.

    Ψηφίζω Φ.ΛΑ.Ν.Τ.Ζ.Α.Σ. γιατί:

    Διεκδικώ το δικαίωμα μου να κάνω μπάρμπεκιου

    Ψηφίζω Φ.ΛΑ.Ν.Τ.Ζ.Α.Σ.γιατί:

    Θέλω να δω να υλοποιούνται επιτέλουσι τα 2 Έργα Σεξ που περιμένα τόσον καιρόν.

    Φ.ΛΑ.Ν.Τ.Ζ.Α.Σ.

    Το δικό μας Φιλελεύθερο ΛΑικό Νεορθόδοξο
    Τάγμα Ζωής Άνεφ Σκοπιμότητος!



    Συνθήματα δια την προεκλογικήν εξστρατείαν του Φ.ΛΑ.Τ.Ζ.Α.Σ.


    Όλους εμάς μας ενώνει ο μπακλαβάς

    εμπρός εμπρός του Φλάτζα ο Λαός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

    ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΑΕΡΑ

    ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΗΚΩΣΕΣ ΠΑΝΤΙΕΡΑ

    ΔΕΝ ΦΤΟΥΡΑΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ

    ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ

    ΜΕ ΤΑ ΞΥΓΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΙΚΙΛΙΑ

    ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΑΜΙΛΙΑ

    Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΡΧΗΓΟΥΣ

    ΟΧΙ ΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ

    ΘΕΛΕΙ ΜΤΟΜΠΡΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ

    ΟΧΙ ΚΑΤΙΝΟΥΛΕΣ ΛΕΧΡΕΣ/

    ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΕ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ

    ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΗ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΙΣ

    μια που ειμαι συγκινημενος απο τις προτασεις του αλλοδαπου ΤΣΥΡΙΖΑ για καταργηση παρελασεων, στρατευσεως, στρατου, συνορων και σημαιων, δραττομαι και εγω την ευκαιρια να ζητησω καταργηση της εμφυλιοπολεμικης γιορτης μισους του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ και αντ'αυτου να προβαλλουμε την δημοκρατικοτητα μας με αλλους εναλλακτικους τροπους (πχ ποιητικες βραδυες, συμποσια αναλυσεων δημοκρατικης συμπεριφορας κλπ) και να σταματησουμε αυτες τις γιορτες μισους που αλλωστε δεν προσεφεραν τιποτα παραπανω τοσα χρονια (δεν χρειαζεται κανεις πανηγυρια πολυτεχνειου για να ειναι δημοκρατης) αλλωστε και οταν συνεβησαν (17-11-1973)αυτα οχι μονο δημοκρατια δεν εφεραν αλλα αντιθετως εφεραν μια εβδομαδα μετα χειροτερη δικτατορια (25-11-1973) αυτη του ΙΩΑΝΝΙΔΗ που οδηγησε μετα απο 9 μηνες στην προδοσια της Κυπρου μας... προς τι λοιπον η φανφαρα αυτη που κατηντησε θλιβερη κομματικη συναξη εξαλλων ακροαριστερων ?

    Αλλωστε θα αποφευχθουν και τοσες καταστροφες περιουσιων απο τα κουκουλοφορα τσογλανια της ακροαριστερας καθως και οι διαφοροι βανδαλισμοι / καταστροφες απο τα ανθρωποειδη αυτα και της ιδιας της περιουσιας του πολυτεχνειου .

    Εμπρος λοιπον ΤΣΥΡΙΖΑ εδω και τωρα δωσε το προοδευτικο συνθημα καταργησεως της τελευταιας εμφυλιοπολεμικης γιορτης του μισους, το πεδιο ολο ανοικτο και δικο σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Ας θυμομαστε αυτη τη μερα.

    Ειναι η μερα μετα τις 28/δεκατου.
    Ειναι η μερα που """τιμηθηκαν""" γερα οι Μπενιζελο, ΤΣΥΡΙΖΑ, και τζον και Αγιος και πασοκ και Παπαντρεου.

    Ειναι η μερα που το διαδικτυο πηδαει!

    29 / Δεκατου. Να το θυμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Αν είσαι άνδρας κουνιστός και πουσταριό δηλώνεις ψηφίζεις ΣΥΡΙΖΑ
    δαγκωτά και στα πεταχτά πιάνεις τη πούτσα απ' το καυλί και πίσω σου τη χώνεις.
    Έχεις του κώλου ηδονή και ο κώλος σου ρουφάει
    έχεις πουτσούλα άχρηστη, μόνο να κατουράει.

    Στις μέρες που βρισκόμαστε, πολύ μικρή ελπίδα
    να βρεις γαμίκο να γάμα, ανδρός κωλοτρυπίδα.
    Κώλοι, μουνιά λαχταριστά, στο δρόμο περπατάνε
    αλίμονο σ' όσους δεν μπορούν, ακόμη να γαμάνε.

    Καλός ο κώλος του ανδρός όπως λέει ο Συνασπισμός, καλός κι αναμφιβόλως
    μα δεν μπορεί να συγκριθεί, ο γυναικείος κώλος.
    Να την γαμάς απ' το μουνί, στο στόμα να το δίνεις
    και όταν σου έρθει η στιγμή, στο κώλο της να χύνεις.

    Του κώλου αίσθημα κακό, τον πούτσο σου να βάνεις
    κι αντί τα χέρια σου μουνί, τα αρχίδια του να πιάνεις.
    Εμένα μ' αρέσει να γαμώ, λεπτή στενή μουνάρα
    να πιάνω κώλους και βυζιά, να χύνω στη κωλάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Γεια σας!

    Η πουστρα ο τζων ειμαι παλι!

    Ειχα καιρο να μπω στο press-gr γιατι ηθελα να μου γαμησουν τον κωλο περισσοτερες ψωλες και ετσι επρεπε να "ανοιχτω" στην κυριολεξια και σε γειτονες...

    Ετσι βγηκα τους Μακεδονες (FYROM προσωρινα...)

    Με γαμανε ωραια!Στο τελος τους ρουφαω και τον πουτσο για να πιω οτι εχει απομεινει και μενουν πολυ ευχαριστημενοι!Οχι σαν εσας τουςς αχαριστους ελληνες...

    Ετσι και εγω στηριζω Μακεδονια τωρα!

    Ασε που απο οτι βλεπω αυτο σας εξοργιζει και ετσι οταν γυρισω πισω θα θελετε ξανα να με γαμησετε οποτε θα βγω κερδισμενος!!

    Μαλιστα μου βγηκε και το ονομα εκει!

    τζωνσκι κσεφωνιμεσνκι

    Παω για κατι πιπες που πρεπει να παρω τωρα και κατι ψωλες που θα μου χωσουν βαθια μια παρεα εδω στην Μακεδονια.

    η ξεφωνημενη σας

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Ο τζών μόνος μες στο σαλόνι
    με τον πούτσο του μαλώνει.

    Τον τραβά, τον ξεχυλώνει
    και τον κάνει σαν μπαλόνι.

    Τον φουσκώνει, τον φουσκώνει
    και στον κώλο του, τον χώνει.

    Αριστερός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Και οπως σας εχω ξαναπει εγω ειμαι ομοφυλοφιλος.
    Εγω ενδιαφερομαι μονο για την πολιτικη ομως.

    Οι σεξουαλικες ιδιαιτερoτητες μου δεν αφορουν κανενα
    Και ουτε θαπρεπε.

    Αλλα πρεπει με αρχηγο μας το Ευαγγελο Βενιζελο, ολοι οι ομοφυλοφιλοι να διεκδικησουμε και να καταχτησουμε τα δικαιωματα μας.

    Οχι στον ρατσισμο.

    Βενιζελος εδω και τωρα.
    Οχι στο ρατσισμο εναντια στα "ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ-ΓΑΠάκια" .
    Ανθρωποι ειναι και αυτοι.

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    Υ.Γ. 1.Μην ξανακούσω ΓΑΠακίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. μωρη ξεφωνημενη τζων η οπως αλλοιως λεγεσαι , σαλτα και πηδηξου καπου αλλου γιατι εδω δεν σε παιρνει αδερφαρα, αιντε τραβα παρακατω γιατι αν αποφασισουμε να σε πηδηξουμε εμεις θα σου βγει απο το αυτι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. ΟΛΟ ΓΑΠΑΚΙΕΣ = ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Η



    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΝΗΚΕΙ



    ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΤΗΣ




    ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΑΛΒΑΔΕΣ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Ας θυμομαστε αυτη τη μερα.

    Ειναι η μερα μετα τις 28/δεκατου.
    Ειναι η μερα που """τιμηθηκαν""" γερα οι Μπενιζελο, ΤΣΥΡΙΖΑ, και τζον και Αγιος και πασοκ και Παπαντρεου.

    Ειναι η μερα που το διαδικτυο πηδαει!

    29 / Δεκατου. Να το θυμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Η ζωη στην Ελλαδα ειναι μονο για τα ΛΑΜΟΓΙΑ τους ΚΛΕΦΤΕΣ και τους ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. Και οπως σας εχω ξαναπει εγω ειμαι ομοφυλοφιλος.
    Εγω ενδιαφερομαι μονο για την πολιτικη ομως.

    Οι σεξουαλικες ιδιαιτερoτητες μου δεν αφορουν κανενα
    Και ουτε θαπρεπε.

    Αλλα πρεπει με αρχηγο μας το Ευαγγελο Βενιζελο, ολοι οι ομοφυλοφιλοι να διεκδικησουμε και να καταχτησουμε τα δικαιωματα μας.

    Οχι στον ρατσισμο.

    Βενιζελος εδω και τωρα.
    Οχι στο ρατσισμο εναντια στα "ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ-ΓΑΠάκια" .
    Ανθρωποι ειναι και αυτοι.

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    Υ.Γ. 1.Μην ξανακούσω ΓΑΠακίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΑ ΝΕΑ, ΠΑΤΕΡΑ? ΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΕΡΕΣ ΣΕ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ 48% ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΕΓΩ ΚΑΤΑΦΕΡΑ, ΑΠ' ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕΡΙΑ, ΝΑ ΤΟ ΣΥΡΙΚΝΩΣΩ ΣΤΟ 38%, ΜΕΤΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ. ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΑ ΝΕΑ, ΠΑΤΕΡΑ? ΤΟ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟ 30% ΜΕ 35%, ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠ' ΤΟ ΣΤΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΒΑΡΙΔΙΑ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ. ΕΞΑΛΛΟΥ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ Η ΕΓΩ Η ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. Η ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, PERIOD!
    ΑΚΟΥΣΕ ΤΑ, ΠΑΤΕΡΑ! ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΟ. ΕΞΑΛΛΟΥ, ΚΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

    ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΑΕΡΑ

    ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΗΚΩΣΕΣ ΠΑΝΤΙΕΡΑ

    ΔΕΝ ΦΤΟΥΡΑΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ

    ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ

    ΜΕ ΤΑ ΞΥΓΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΙΚΙΛΙΑ

    ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΑΜΙΛΙΑ

    Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΡΧΗΓΟΥΣ

    ΟΧΙ ΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ

    ΘΕΛΕΙ ΜΤΟΜΠΡΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ

    ΟΧΙ ΚΑΤΙΝΟΥΛΕΣ ΛΕΧΡΕΣ/

    ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΕ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ

    ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΗ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. 7:39

    ΑΛΙΜΟΝΟ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

    ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ

    ΕΟΡΤΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΕ Ο ΚΟΥΡΗΣ
    ΠΡΙΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΞΑΝΑ
    ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΣΜΟ
    ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΠΑΣΘΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ

    ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ
    ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΥΣΣΩΜΟΣ Η ΗΓΕΣΙΑ
    ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
    ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
    ΟΙ ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ
    ΚΑΙ ΤΑ ΛΥΚΟΠΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. H Μακεδονια ειναι ανεξαρτητη!!

    Αρκετα με την κατοχη τοσους αιωνες απο βαρβαρους!

    η ξεφωνημενη σας

    τζων

    Υ.Σ.: Kαι με γαμανε καλυτερα αυτοι απο οτι εσεις!!Χυνουν και περισσοτερο μεσα στον κωλο μου και με ξεδιψουν καλυτερα!!Και αμα δουν οτι μου τον ματωνουν μου το χωνουν και απο το στομα για να μην χαθει ουτε σταγονα!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΙΣ

    μια που ειμαι συγκινημενος απο τις προτασεις του αλλοδαπου ΤΣΥΡΙΖΑ για καταργηση παρελασεων, στρατευσεως, στρατου, συνορων και σημαιων, δραττομαι και εγω την ευκαιρια να ζητησω καταργηση της εμφυλιοπολεμικης γιορτης μισους του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ και αντ'αυτου να προβαλλουμε την δημοκρατικοτητα μας με αλλους εναλλακτικους τροπους (πχ ποιητικες βραδυες, συμποσια αναλυσεων δημοκρατικης συμπεριφορας κλπ) και να σταματησουμε αυτες τις γιορτες μισους που αλλωστε δεν προσεφεραν τιποτα παραπανω τοσα χρονια (δεν χρειαζεται κανεις πανηγυρια πολυτεχνειου για να ειναι δημοκρατης) αλλωστε και οταν συνεβησαν (17-11-1973)αυτα οχι μονο δημοκρατια δεν εφεραν αλλα αντιθετως εφεραν μια εβδομαδα μετα χειροτερη δικτατορια (25-11-1973) αυτη του ΙΩΑΝΝΙΔΗ που οδηγησε μετα απο 9 μηνες στην προδοσια της Κυπρου μας... προς τι λοιπον η φανφαρα αυτη που κατηντησε θλιβερη κομματικη συναξη εξαλλων ακροαριστερων ?

    Αλλωστε θα αποφευχθουν και τοσες καταστροφες περιουσιων απο τα κουκουλοφορα τσογλανια της ακροαριστερας καθως και οι διαφοροι βανδαλισμοι / καταστροφες απο τα ανθρωποειδη αυτα και της ιδιας της περιουσιας του πολυτεχνειου .

    Εμπρος λοιπον ΤΣΥΡΙΖΑ εδω και τωρα δωσε το προοδευτικο συνθημα καταργησεως της τελευταιας εμφυλιοπολεμικης γιορτης του μισους, το πεδιο ολο ανοικτο και δικο σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. http://www.ananeotiki.gr/readText.asp?textID=2097

    ''τότε ο αγώνας ενάντια στον εθνικισμό και η επίσημη υιοθεσία από τον ΣΥΝ της ονομασίας "Δημοκρατία της Μακεδονίας" -το συντομότερο δυνατόν- είναι μονόδρομος. ''

    ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. ΕΓΩ Ο ΜΑΚΕΔΩΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΠΟΤΕ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΚΕΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ
    ΠΑΖΑΡΕΥΩ ΣΥΝΘΕΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ
    ΝΑ ΚΑΤΙ ΣΕ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΣΚΟΠΙΑ
    ΑΡΑΓΕ ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ;

    ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ
    ΕΓΩ ΔΙΟΛΙΣΘΑΙΝΩ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΣ
    ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ
    ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΜΑΚΕΔΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΨΨΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΜΟ
    ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΕΝΤΑΛΩΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. 9:09
    ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΑΖΑΡΕΥΕΙ ΣΥΝΘΕΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.

    ΟΥΣΤ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΕ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ.
    ΕΙΔΕΣ ΡΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΠΑΖΑΡΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;

    ΜΕΤΑΞΥ ΡΑΦΙΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ.
    Η ΝΤΟΡΑ ΠΑΖΑΡΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
    ΑΥΤΗ Η ΣΚΡΟΦΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.
    Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΣΕ ΑΥΤΑ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ.

    Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΩΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ Η ΝΤΟΡΑ ΚΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΣΤΙΓΩΝΟΥΝ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ.

    ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΩΣΤΑ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΘΑ ΒΓΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.......!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. babis
    - «Πιο βαθιά!» (Μωρή, έχω κι άλλο και στο κρύβω;)

    τζων
    - «Μη σταματάς», επιτακτικά..(Πόσο να αντέξω ο χριστιανός, άνθρωπος είμαι και εγώ, λύγισα)

    babis
    - «Όλοοοο!» (Δεν θέλω να σε πονέσω, βρε κουτό, γι' αυτό δεν το ξεδιπλώνω!)

    τζων
    - «Άαχ, συνήλθα!» (Ωχ,θα αρχίσει να μιλάει πάλι!)

    babis
    - «Θέλω να σε ακούσω όταν τελειώσεις» (Μα, έχω τελειώσει ήδη, γλυκιά μου!)

    τζων
    - «Όχι, όχι τίποτα.. Απλώς με το μαγιό φαινόταν μεγαλύτερο» (Ήταν που δεν είχα που να βάλω τα κοχύλια..)

    babis
    - Χαϊδευτικά τύπου : - «Γουγούτσο/ τερατουλίνι/ τζουτζούκι» (Πόσο θα έπιανε αν την πούλαγα σε έναν άραβα;)

    τζων
    - «Δούλευέ το!» (θα μου κολλήσεις ένσημα όμως;)

    babis
    - «Κάρφωσε με!» (Γαμώτο, ξέχασα να φέρω και το πριτσινοπίστολο!)

    τζων
    - «Τι θα κάνουμε μετά;» (Δεν ξέρω για σένα, εγώ λεω να περάσω μια βόλτα από την Φυλής.)

    babis
    - «Πρώτη φορά ένιωσα έτσι..»(Αν συνεχίσει να με δουλεύει, θα την χτυπήσω!)

    τζων
    - «Τα' κάνες και με άλλες αυτά;» (Όχι βέβαια, για σένα τα φύλαγα!)

    babis
    - «Μ' ανατριχιάζεις» (Ξέχασα το παράθυρο του μπάνιου ανοιχτό.)

    τζων
    - «Ναι, ναι, ναιαιαιαιαιαι, Άάαχ, ναι, ναι, αάχ, ναι, ναιαιαι,..» (Να το πάρω το τζιπ μαύρο ή άσπρο;)

    babis
    - «Τσούζει. Λες να' χω μύκητες;» (Τώρα έχω και εγώ..)

    τζων
    - «Θέλω να βλέπω το πρόσωπο σου» (Πάλι δεν θα γυρίσει, γαμώτη μου!)

    Αριστερός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. Γεια σας!

    Η πουστρα ο τζων ειμαι παλι!

    Ειχα καιρο να μπω στο press-gr γιατι ηθελα να μου γαμησουν τον κωλο περισσοτερες ψωλες και ετσι επρεπε να "ανοιχτω" στην κυριολεξια και σε γειτονες...

    Ετσι βγηκα τους Μακεδονες (FYROM προσωρινα...)

    Με γαμανε ωραια!Στο τελος τους ρουφαω και τον πουτσο για να πιω οτι εχει απομεινει και μενουν πολυ ευχαριστημενοι!Οχι σαν εσας τουςς αχαριστους ελληνες...

    Ετσι και εγω στηριζω Μακεδονια τωρα!

    Ασε που απο οτι βλεπω αυτο σας εξοργιζει και ετσι οταν γυρισω πισω θα θελετε ξανα να με γαμησετε οποτε θα βγω κερδισμενος!!

    Μαλιστα μου βγηκε και το ονομα εκει!

    τζωνσκι κσεφωνιμεσνκι

    Παω για κατι πιπες που πρεπει να παρω τωρα και κατι ψωλες που θα μου χωσουν βαθια μια παρεα εδω στην Μακεδονια.

    η ξεφωνημενη σας

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. H Μακεδονια ειναι ανεξαρτητη!!

    Αρκετα με την κατοχη τοσους αιωνες απο βαρβαρους!

    η ξεφωνημενη σας

    τζων

    Υ.Σ.: Kαι με γαμανε καλυτερα αυτοι απο οτι εσεις!!Χυνουν και περισσοτερο μεσα στον κωλο μου και με ξεδιψουν καλυτερα!!Και αμα δουν οτι μου τον ματωνουν μου το χωνουν και απο το στομα για να μην χαθει ουτε σταγονα!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. ΑΧ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΩΕΣ ΦΡΑΣΟΥΛΕΣ
    Έχω μια μανία, άλλο πράγμα!! Εδώ και χρόνια που μαζεύω και αρχειοθετώ τακτικά-τακτικά εφημερίδες κάνω το εξής : για τα φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας διαβάζω συνεντεύξεις για τους πρωταγωνιστές, πράγματα που είπαν, γεγονότα στα οποία μετείχαν, παράπλευρες πληροφορίες κ.ά. Παίρνω λοιπόν φράσεις από δω και από κει και τις κολλάω μεταξύ τους, φράσεις που μέσα στο κείμενο που βρίσκονται αρχικά δεν κάνουν εντύπωση...
    κάτι τέτοιο έκανα και όλο αυτό το διάστημα και υπήρξε κάτι που ξαφνικά ξεπρόβαλε στα μάτια μου μέσα από αυτές τις φράσεις που με άφησε άναυδη, άφωνη, αποσβολωμένη και ταραγμένη. Δεν νομίζω ότι κάτι τέτοιο - όπως το κατάλαβα - μπορώ να το αναπαράγω οπουδήποτε, είναι επικίνδυνο, είναι απαράδεκτο, προκαλεί!!
    Αν λοιπόν κάτι τέτοιο που κατάλαβα ευσταθεί τότε έτσι όπως θα το πω αυτός στον οποίο απευθύνεται θα το καταλάβει - αν το διαβάσει: ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ ΣΟΥ, ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΣΑΣ, ΑΝΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ! ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΖΕΙΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ....
    τίποτα άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. 9 20
    ΟΥΣΤ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟ
    ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Η ΝΤΟΡΑ ΠΑΖΑΡΕΥΕΙ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΧΑΜΕΝΕ Η ΝΤΟΡΑ ΝΑ ΠΑΖΑΡΕΥΕΙ
    ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΣ;
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΗΛΙΘΙΕ
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ
    Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟΜΟΥΤΡΟ ΠΑΖΑΡΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ
    ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ
    ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ
    ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ ΟΛΑ!

    ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΘΟΔΩΡΕ ΤΟΥΣ ΕΣΚΙΣΑ!!!

    ΈΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΡΟΦΗΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ ΟΥΣΤ
    ΚΑΤΙ ΤΖΩΝ-ΤΖΟΝΙΔΕΣ ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΓΙΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΥΣΤ
    ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. 29/10/07

    ]... αυτο που ενδιαφερει τους οπαδους του pasok, αλλα και ολους τους Ελληνες, ειναι πού θα παει Η "Δημοκρατικη παραταξη"...[ !

    Ειπωθηκε απο ενα πασοκικο βουρλο, την ΑΝΤΟΝΙΟΥ!

    Ποιοι το ψηφησαν το βουρλο αυτο που επιδιωκει δημαγωγικα να κατοχυρωσει ( δλδ να παραπλανησει ) τους θεατες οτι το πασοκ εχει καμια σχεση με Δημοκρατια - τη στιγμη που ειναι κινημα -, και ταυτοχρονα να ασκησει πιεση στους ασχετους οτι οσοι δεν ειναι με το πασοκ, δεν μπορουν να λεγονται Δημοκρατικοι Πολιτες?

    Εξω τα βλαχαδερα απο την Ελληνικη Βουλη!

    Δεν τα 'παμε με τις 29/10?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. 10:37
    ε οχι και ο βασιλακης ο διαπραγματευτης.
    σιγα ρε που δηθεν επιασες το νοημα. τι ειναι ρε οι διαπραματευτες πρωθυπουργοι; απλοι πραματευτες ειναι ρε. οτι τους δινουνε δινουνε. νταλαβερι να γινεται δηλαδη.
    ο γιαννακης ο οδηγος φταιει ρε!
    αυτος ο αθλιος ειναι που θα παει με την κουρσα το βασιλακη στο μητινγκ με τον σκοπιανο τον απο κεινον.
    σκαστε τα λαστιχα της λιμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. πασοκιν, δεν προκειται να ξαναδειτε βυζαντινο θρονο. Με σκυμενα κεφαλια θα κυκλοφορειτε, ωσπου να εγκαταλειψετε τη χωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. Εγώ τον λέω Γιωργάκη
    και το 1985 με τα πουλμαν της Νικης και της Αλλαγής τριγυρνούσα στα ορεινα χωριά της Πρέβεζας μοιράζοντας φυλλαδιά του κινήματος. Έμπαινα σε καφενεία δεξιών και προσπαθούσα να τους πείσω για τους συνεταιρισμούς.
    Εγώ τον λέω Γιωργάκη
    όταν σε ένα βράδυ φεύγαμε με τα πούλμαν για την ομιλία του ΑΝΔΡΕΑ στην Θεσ/κη
    όταν αφισοκολλούσα μέσα στην ΑΣΟΕΕ την μέρα που μιλούσε ο Μητσοτάκης στην Αθήνα με κλειστές τις πόρτες να μην μας πλακώσουν οι δεξιοί
    Εγώ τον λέω Γιωργάκη
    όταν μόνος σένα ολόκληρο παν/μιο το 1990 προσπαθούσα να αντιπαλέψω τους αριστεροδεξιούς που είχαν πρμήσει να μας φάνε
    που την μέρα που σκότωσαν οι μπράβοι του Μητσοτάκη στην Αλικαρνασό τον Γιακουμάκη βγήκα μαζί με την ομάδα για αφισοκκόληση και αναγραφή συνθημάτων
    Εγώ τον λέω Γιωργάκη
    που την μέρα που όταν δικαζόταν ο ΑΝΔΡΕΑΣ εμεις γεμίζαμε το ΗΡΑΚΛΕΙΟ αφίσσες

    ΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΛΕΜΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. ΟΛΟ ΓΑΠΑΚΙΕΣ = ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. Ανησυχουσα, γυριζα
    κι ολο στριφογυριζα
    κι εκει που το ξεψειριζα
    και για τη λυση ψειριζα
    αρχισα και το ξυριζα
    πιστεψτε με, τελειως συριζα
    κι υστερα απο τοτε σφυριζα
    πως ειμαι υπερ του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΕΠΙΧΑΡΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. Αν είσαι άνδρας κουνιστός και πουσταριό δηλώνεις ψηφίζεις ΣΥΡΙΖΑ
    δαγκωτά και στα πεταχτά πιάνεις τη πούτσα απ' το καυλί και πίσω σου τη χώνεις.
    Έχεις του κώλου ηδονή και ο κώλος σου ρουφάει
    έχεις πουτσούλα άχρηστη, μόνο να κατουράει.

    Στις μέρες που βρισκόμαστε, πολύ μικρή ελπίδα
    να βρεις γαμίκο να γάμα, ανδρός κωλοτρυπίδα.
    Κώλοι, μουνιά λαχταριστά, στο δρόμο περπατάνε
    αλίμονο σ' όσους δεν μπορούν, ακόμη να γαμάνε.

    Καλός ο κώλος του ανδρός όπως λέει ο Συνασπισμός, καλός κι αναμφιβόλως
    μα δεν μπορεί να συγκριθεί, ο γυναικείος κώλος.
    Να την γαμάς απ' το μουνί, στο στόμα να το δίνεις
    και όταν σου έρθει η στιγμή, στο κώλο της να χύνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ GΑY PARADE ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΤΩΡΑ!!!!

    ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ GΑY PARADE ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΤΩΡΑ!!!!

    ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ GΑY PARADE ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΤΩΡΑ!!!!

    ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ GΑY PARADE ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΤΩΡΑ!!!!

    ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ GΑY PARADE ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΤΩΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. Με γαμάγανε και τσίριζα
    και απ'τον πόνο σφύριζα
    μου κόψανε τ'αρχίδια σύριζα
    και τελικά ψήφισα ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΚΑΙ ΤΑ
    ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ

    29/10/07
    Χ.Α.Α. 5.289,22 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

    Ο Γιώργαρος το έβαλε αμέτι μοχαμέτι
    να μας δώσει πισω, με τόκο και εύ-
    λογο κέρδος, ότι μας αρπάξανε με
    αδελφίστικο τρόπο τα πράσινα λαμό-για.

    Σημ. Το ΠΑΣΟΚ αν δέν πέσει στά γό-
    νατα ,να αναλάβει τις ευθύνες του,
    (και όχι σαν πουστράκι να λέει ξέ-
    ρετε ήσαν και δεξιοί μέσα,εμ βέβαια
    και δεξιοί ήσαν, και πασοκοι, και
    συνασπισμίτες, και κουκουεδες, και
    το μουνί της μάνας τους),και να
    ζητήσει συγνώμην, τον Αβραάμ Πάπα
    να βάλει αρχηγο, θα αργήσει πάρα
    πολύ να ξανακυβερνήσει.
    Το παραπάνω το έστειλα σήμερα το
    πρωί SMS, στη Πρώτη Γραμμή στη ΝΕΤ
    πού είχανε τον Βενιζέλο, αλλά τον
    προστατέψανε και δεν το διαβάσανε.

    Ο Μαλάκας ( που τώρα όμως πίνει
    πράσινο αίμα) που δέν πρόσεχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis


    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis



    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis



    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..

    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. Quiz για Πασόκους και όχι μόνο

    Ποιό είναι το καλύτερο παρατσούκλι για τον Γιώργο Παπανδρέου;
    1.Το αυτιστικό
    2.Άσκαστο βλήμα
    3.Αινστάιν
    4.Ο μογγόλος

    Ποιό είναι το καλύτερο παρατσούκλι για τον Βαγγέλη Βενιζέλο;
    1.Πόρκυ
    2.Ε-zwan-γγελος
    3.Πορτοφολάς
    4.Τσιχλόφουσκας

    Τι κατά την γνώμη σας χρειάζεται το Πασόκ για να ανασυνταχθεί πολιτικά;
    1.Να διαλυθεί
    2.Να ανατινάξει την Χαριλάου Τρικούπη με δυναμίτη
    3.Να επιδοθούν οι σύντροφοι σε ομοφυλοφιλικά όργια
    4.Να εκθέσει σε μουσείο την κοιλιά του βενιζέλου

    Πως θα ψηφίσουν οι σύντροφοι στις εσωκομματικές εκλογές του Πασόκ της 11ης Νοεμβρίου 2007;
    1.Με τον κώλο
    2.Θα ρίχνει ο καθένας 10 ψηφοδέλτια σε 10 διαφορετικές κάλπες
    3.Αρπάζοντας την κάλπη και τρέχοντας
    4.Θα πυροβολούν ο ένας τον άλλο

    Εσείς τι θα κάνετε στις εσωκομματικές εκλογές του Πασόκ της 11ης Νοεμβρίου 2007;
    1.Θα κατουρηθώ στα γέλια και μετά θα κάνω μπάνιο
    2.Θα πάω να χέσω στην κάλπη της γειτονιάς μου
    3.Θα φύγω απ'την Ελλάδα γιατί βρωμάνε οι μετανάστες που θα ψηφίσουν
    4.Θα ψηφίσω σύριζα γιατί απ'τον κώλο σφύριζα

    Με ποιό κόμμα θεωρείτε ότι συγγενεύει το Πασόκ περισσότερο και γιατί;
    1.Με τον Σύριζα γιατί είναι το ίδιο αδελφές
    2.Με την ΝΔ γιατί είναι και οι δύο τους πορτοφολάδες
    3.Με το ΚΚΕ γιατί είναι και οι δυό τους απερίγραπτοι
    4.Με τον ΛΑΟΣ γιατί είναι και οι δύο για τον πούτσο καβάλα

    Εσείς τι είσαστε τελικά;
    1.Ολυμπιακός
    2.Αδελφή
    3.Οπαδός του τσίριζα
    4.Κότα

    Ποιός πιστεύετε ότι θα εκλεγεί τελικά πρόεδρος του Πασόκ;
    1.Ο Βεργής
    2.Ο Λεβέντης
    3.Ο Χριστόδουλος γιατί έχει aids
    4.Ο Νεονάκης μέσα απ'τον Κορυδαλλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. Ποιό είναι το καλύτερο παρατσούκλι για τον Βαγγέλη Βενιζέλο;
    1.Πόρκυ
    2.Μπετονιέρα
    3.Μπετατζής
    4.Πάγκαλος
    5.Μπουχέσας
    6.Ντέμης Ρούσσος
    7.Μπιφτέκιman
    8.Κ.Χάμπουργκερ
    9.Τσιχλόφουσκας
    10.Πατσαβούρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ spyrosmicha!
    ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΙΚΗ??
    ΑΛΛΑ ΝΑΤΟΣ, ΟΠΟΥ ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση