GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι τράπεζες μας γδέρνουν...

. "Σημαντική ενίσχυση των μεγεθών της πέτυχε η (Τράπεζα) στη διάρκεια του εννεαμήνου του 2007. Ειδικότερα τα καθαρά κέρδη της Τράπεζα...

.
"Σημαντική ενίσχυση των μεγεθών της πέτυχε η (Τράπεζα) στη διάρκεια του εννεαμήνου του 2007. Ειδικότερα τα καθαρά κέρδη της Τράπεζας ανήλθαν σε 669,7 εκατ. ευρώ αυξημένα κατά 41,5% έναντι της περυσινής αντίστοιχης περιόδου, ενώ τα έσοδα από προμήθειες αυξήθηκαν κατά 16% ενισχυμένα από τη συνεχιζόμενη επέκταση των εργασιών λιανικής τραπεζικής και ειδικότερα από την αύξηση των εσόδων χορηγήσεων κατά 26,7% και των εσόδων από πιστωτικές κάρτες κατά 33,3%. Τα αποτελέσματα χρηματοοικονομικών πράξεων διαμορφώθηκαν σε 58,8 εκατ. ευρώ, ενώ τα λοιπά έσοδα ανήλθαν σε 63 εκατ. ευρώ.Τα κέρδη προ φόρων από τη λιανική τραπεζική, στο εννεάμηνο του 2007, ανήλθαν σε 379 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 33,4%. Τα υπόλοιπα στεγαστικών δανείων ανήλθαν σε 9,4 δισ. ευρώ, αυξημένα κατά 18,7% και τα υπόλοιπα καταναλωτικών δανείων ανήλθαν σε 2,8 δισ. ευρώ, αuξημένα κατά 34,1%.Επίσης, τα υπόλοιπα πιστωτικών καρτών ανήλθαν σε 1,1 δισ. ευρώ, αυξημένα κατά 13,4%. Τα δάνεια σε μικρές επιχειρήσεις αυξήθηκαν κατά 18,1%, ενώ τα δάνεια προς πολύ μικρές επιχειρήσεις αυξήθηκαν κατά 19,2%".
Από σημερινή ανακοίνωση (αφαίρεσα το όνομα της τράπεζας, δεν έχει σημασία). Με τις υγείες μας! Οι κυβερνήσεις γιατί δεν κάνουν κάτι για να βοηθήσουν τον ανταγωνισμό, να εφαρμόζονται οι δικαστικές αποφάσεις που επιβάλουν στις τράπεζες να μας γδέρνουν λιγότερο και να απολαμβάνουμε Ευρωπαϊκά επιτόκια (και όχι τριτοκοσμικά;)
bloggingreece.blogspot.com

10 σχόλια

  1. O TATOYΛΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑ
    ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,
    ΕΠΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ..
    ΤΟ ΘΑΒΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ.
    ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ,ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
    ΓΙΑΤΙ?


    O TATOYΛΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑ
    ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,
    ΕΠΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ..
    ΤΟ ΘΑΒΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ.
    ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ,ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
    ΓΙΑΤΙ?


    O TATOYΛΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑ
    ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,
    ΕΠΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ..
    ΤΟ ΘΑΒΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ.
    ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ,ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
    ΓΙΑΤΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι κυβερνήσεις γιατί δεν κάνουν κάτι για να βοηθήσουν τον ανταγωνισμό; Γιατί τα παίρνουν σε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ επίπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ======ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ=======
    ____τζων = Γιάννης Γούτης____
    ======ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ=======

    Ποιός είναι ο Γιάννης Γούτης;

    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΟΥΤΗΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ¨ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ¨ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΥΛΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΕΡΙΤΖΗΔΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙ ΜΕ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ, ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΖΑΠΑ ΔΗΜΟΣΙΑ DOMAIN ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΑ, ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΚΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ. ΕΝΑΝ ΜΑΓΚΟΥΦΗ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΠΟΥ ΘΑΜΠΩΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΑΓΟΥΣ, ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΚΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΜΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ, ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ ΠΟΥ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΛΑΒΙΕ ΤΟΥ, ΚΟΥΒΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟ ΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥ'ΧΕΙ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΑΠ'ΤΑ ΠΑΛΙΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΟΥΤΗΣ, ΑΦΟΥ ΡΩΤΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ. ΕΝΑΣ ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ'ΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΨΩΜΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ. ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΞΟΦΛΗΣΕ, ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ.

    ΠΑΝΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήρθατε στη ζωή από: έναν Αρχαίο

    http://s2.bitefight.gr/c.php?uid=34839

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καθώς κυνηγούσες σου όρμησε από εκεί που δεν το περίμενες ένα πλάσμα πολύ δυνατότερό σου. Δεν κατάλαβες αν ήταν μάγος ή κυνηγός κάποιου είδους, απλά έτρεξες όσο πιό γρήγορα μπορούσες... Δέκα λεπτά αργότερα φαίνεται να έχασε τα ίχνη σου.

    http://s2.bitefight.gr/c.php?uid=34839

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

    ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ


    ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ κ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΦΑΙΔΡΑ.

    Μόνο η αναφορά στον ΚΑΙΣΑΡΑ και στους ΕΥΣΩΜΟΥΣ μόνο σε ηλίθιους θα μπορούσε να απευθυνθει. Δημιουργείται πλεον η εντύπωση οτι άτομα σαν τον Βενιζέλο που νομίζουν οτι είναι η ΕΛΙΤ της ελληνικης κοινωνίας,Θεωρούν οτι ολοι εμείς είμαστε ανιστόρητοι και όμοιοι με τις μάζες της ΒΟΡΕΙΟΥ και περισότερο της ΝΟΤΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. Η εντύπωση που μέχρι σήμερα εχει κατορθώσει να δώσει ο κ.ΒΕΝΙΖΈΛΟΣ στους ανθρώπους με τον μέσο δείκτη ευφυίας είναι αρνητική,τα περι ευσωμίας και η αναφορά του στον ΙΟΥΛΙΟ ΚΑΙΣΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΚΟΙΛΙΈΣ ΚΑΙ ΛΙΠΗ,ξεπερναν την γελοιοτητα και αγγιζουν την παθολογία. Αν ο κύριος αυτος γίνει αρχηγός κόμματος είναι σίγουρο οτι θα αποκτήσουμε νεο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΤΡΟ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι νομιμοι τοκογλυφοι κατακλεβουν τον κοσμακη και κανεις δεν μιλαει.
    Γι αυτό το να κλέβεις τράπεζα δεν είναι ληστεία.
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΔΙΚΑΟΣΥΝΗΣ

    http://hellas-fos.blogspot.com
    http://hellas-bet.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΚΑΙ ΤΑ
    ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ

    31/10/07
    Χ.Α.Α. 5334.50 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

    Ο Γιώργαρος το έβαλε αμέτι μοχαμέτι
    να μας δώσει πίσω με τόκο και εύλο-γο κέρδος, ότι με αδελφίστικο τρό-πο μας άρπαξαν τα πράσινα λαμόγια.


    Ο Μαλάκας(που τώρα όμως πίνει πράσινο αίμα) που δέν πρόσεχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στο μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου στην Κομοτηνή, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν πρέπει να παρεμβαίνει το κράτος σε θέματα διορισμών που αφορούν στην μουσουλμανική μειονότητα.

    Σε ερώτηση αν με αυτό εννοεί να αφήνεται η μειονότητα να εκλέγει ακόμα και το μουφτή της, απάντησε: "Δεν μπορούμε να δίνουμε έναν αγώνα στην Κων/πολη για τα Βακούφεια του Οικουμενικού Πατριαρχείου και να μην δεχόμαστε τη διοίκηση των Βακουφείων στη Θράκη, με εκλεγμένες διοικήσεις".

    Από το Σκάι
    31-10-2007

    Άρχισε το νέο παπαγαλάκι της νέας τάξης να γρυλλίζει τα προδοτικά του σχέδια.Αποκαλύπτεται σιγά-σιγά ο ρόλος του γουρουνιού.Δεν διαφέρει απολύτως σε τίποτα από τους ξενόδουλους προδότες γιωργάκη, ντόρα, τσίριζα και λοιπούς συγγενείς της νέας τάξης και της μειοδοσίας. Δεν πρέπει να στενοχωρούμε τα πλανητικά αφεντικά μας και τους λυσσασμένους μόνο για κέρδος νταβατζήδες μας.Άλλωστε τα πάντα για να εκλεγούμε. Πρέπει να δώσουμε ξεκάθαρα τα διαπιστευτήριά μας στα αφεντικά μας για να μας στηρίξουν.
    Έτσι δεν είναι;

    ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.
    ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η τραπεζα με γδερνει,καλε μου και πονω.
    Με γδερνει με ξεσκιζει,μα δανειο ζητω......
    Παραλλαγη λουμπεν τραγουδιου της δεκαετιας του 60

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση