GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δρόμο στον Ισίδωρο θ' ανοίξει...

...............,,,. ... ...ο Γιάννης Ιωαννίδης, ένας ακόμη "ντορικός"! . Του Πέτρου Χαλκιά . Ξεχάσατε να εντάξετε στους Ντορικού...

...............,,,. ...
...ο Γιάννης Ιωαννίδης, ένας ακόμη "ντορικός"!
.
Του Πέτρου Χαλκιά
.
Ξεχάσατε να εντάξετε στους Ντορικούς (δείτε εδώ), τον Γιάννη Ιωαννίδη που μπήκε στο υφυπουργείο Αθλητισμού για ν' ανοίξει τον δρόμο στον σύζυγο της Ισίδωρο Κούβελο, που έχει κιόλας πέντε θέσεις σε Ομοσπονδίες και Επιτροπές και είναι επικεφαλής για τους Ολυμπιακούς του 2008 και τους Μεσογειακούς του 2013. Στην διάρκεια της ΔΕΘ ο Γιάννης Ιωαννίδης ήταν ο επίσημος συνοδός της στις βόλτες της στα παραλιακά μπαράκια και ρεστοράν της Θεσσαλονίκης.

15 σχόλια

  1. Γιατί κανένας δεν λέει για την αποχή στην Ευρυτανία ?
    Γιατί ο Μ.Ο. αποχής πανελλαδικά είναι 25% και στην Ευρυτανία η αποχή είναι 36% ?
    Πως πήρε την μονοεδρική το ΠΑΣΟΚ ?
    Η Ντόρα έδωσε γραμμή για αποχή ώστε να χάσει η Ν.Δ. για να είναι στις επόμενες εκλογές υποψήφιος ο υιός Μπακογιάννης.
    Έχουσιν γνώσην οι φύλακες και την περιμένουν στη γωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ



    ΠΕΤΑΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ


    ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ


    ΣΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ



    ΝΕΟΛΑΙΟΙ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ



    ΠΕΤΑΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ


    ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ


    ΣΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ



    ΝΕΟΛΑΙΟΙ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ Αφού αρχίζουν να βγαίνουν τα άπλυτα του ΠΑΣΟΚ στη φόρα, μήπως ήρθε η ώρα να βγει στη φόρα και το μεγάλο κόλπο Βενιζέλου με τα πετρέλαια της Θάσου; Θυμάται κανείς τι έγινε όταν, επί Βενιζέλου στο υπ. Ανάπτυξης, εγκατέλειψε η καναδική Denisson τα πετρέλαια του Πρίνου; Θυμάται κανείς πώς μετά τους Καναδούς ο Βενιζέλος έδωσε δια νόμου την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων στην Kavala Oil, μια ανύπαρκτη ως τότε εταιρεία, την οποία κατά διαβολική σύμπτωση διαχειρίζονταν δυο καλοί του φίλοι (Λούτσιγκας-Σιδηρόπουλος). Ξέρει κανείς να μας πει πόσα έβγαλαν τα δυο καρντάσια μέχρι να εξαφανισθούν, πουλώντας τα μερίδιά τους στο γνωστό Φρανκ –Δράκουλα- Τίμις; Πόσα έβγαλες ξεπουλώντας την εθνική περιουσία Βαγγέλη, με τις ευλογίες του Σημίτη και των διεθνών πετρελαϊκών εταιρειών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρακαλώ θερμά τους φίλους που διαπνέονται από τις αρχές του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος, είναι ενάντια στη Δεξιά και στη σύγχρονη νεοφασιζουσα νεοδεξια και Καραμαλνικη αθλιότητα, να παψουν να προβάλουν τη μια η την άλλη λύση για την αρχηγία στο κίνημα μας. Αφήστε τους εχθρούς και αντιπάλους μας να εκδηλώνονται και να εκτονώνονται. Είναι ένα καλό μάθημα για μας. Οι σεμνοί και τίμιοι αγωνιστές του κινήματος μας σιωπούν, ακουουν και παρακολουθούν. Αυτοί που εκφράζονται είναι τα ανθρωποειδή που ανέφερα πιο πάνω.
    Όλοι εμείς οι του ΠΑΣΟΚ περιμένουμε και ελπίζουμε ακόμη και σε μια τρίτη λύση. Μην το ξεχνάτε αυτό. Ίσως και να ετοιμάζεται. Περιμένετε λοιπόν ,μην βιάζεστε.

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΑΜΠΗ!! ΤΣΟΥΖΕΙ ΑΓΟΡΙΝΑ;;;

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΕ ΞΑΝΑ Η ΔΕΞΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΜΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΑΓΟΡΑΚΙΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΜΩΜΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ

    ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΦΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ, ΤΗΝ ΠΛΗΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το 1999 ΄, επισκεπτόμενος ένα φιλικό σπίτι στην Βούλα , έτυχε να είναι εκεί ο κ.Ιωαννίδης . Έγινε μια συζήτηση περί Ευρωπαικής Ένωσης μου έκανε τρομερή , αρνητική εντύπωση , η πλήρης άγνοια που είχε πάνω στο συγκεκριμένο θέμα . ΄Δήλωνε φανατικός αντιευρωπαιστής , θρησκόληπτος και φιλοχουντικός .Κάποια χρόνια μετά εξεπλάγην από την κάθοδό του στην πολιτική με το κόμμα της Ν.Δ. που είναι λίαν φιλοευρωπαικό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 12.35
    Μήπως λέγεσαι Παναγιωτακόπουλος ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ είναι απλά και αδιαμφισβήτητα: την περασμένη Κυριακή το ΠΑΣΟΚ υπέστη μια οδυνηρή ήττα και εισήλθε στη μεγαλύτερη κρίση της 33χρονης διαδρομής του. Αυτονόητο είναι, κατά συνέπεια, ότι από την κρίση αυτή θα πρέπει να εξέλθει το ταχύτερο δυνατό, έχοντας διασφαλίσει την ενότητά του και διαμορφώνοντας τις πολιτικές εκείνες προϋποθέσεις που θα του επιτρέψουν και στον θεσμικό του ρόλο ν ανταποκριθεί αποτελεσματικά και τις προϋποθέσεις επανάκτησης της κυρίαρχης θέσης στην πολιτική ζωή της χώρας να εξασφαλίσει.
    Ο ΙΔΙΟΣ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έθεσε από την Κυριακή το βράδυ ως βασική προϋπόθεση αυτής της νέας πορείας την εκκαθάριση του θέματος της ηγεσίας. Και εξίσου αυτονόητο είναι ότι η εκκαθάριση του συγκεκριμένου ζητήματος θα πρέπει να γίνει μέσα στο συντομότερο χρονικό διάστημα και σύμφωνα με την καταστατική διαδικασία, η οποία προβλέπει την εκλογή του αρχηγού από τα μέλη και τους ψηφοφόρους του κόμματος.
    ΠΕΡΑ απ αυτά τα οποία θεωρούμε ότι είναι γενικά αποδεκτά και δεν επιδέχονται αμφισβητήσεις και παρερμηνείες για όσους θέλουν να προστατευτεί η ενότητα της παράταξης και να διαμορφωθούν οι προϋποθέσεις ανάκαμψης του ΠΑΣΟΚ, τα όργανα του κόμματος και μόνο εκείνα είναι που θα καθορίσουν κυρίαρχα και αποκλειστικά μέσα από ποια διαδικασία θα γίνει η ανάδειξη της νέας ηγεσίας.
    ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ οι λύσεις που προσφέρονται. Πρώτον, να προηγηθεί η εκλογή του νέου προέδρου και ν ακολουθήσει συνέδριο και, δεύτερον, να δοθεί η δυνατότητα στους δύο υποψηφίους ν αναπτύξουν τις θέσεις τους και το όραμά τους για το κόμμα σ' ένα συνέδριο ή σ' άλλα κομματικά όργανα και μετά να κληθούν τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος ν αποφανθούν με την ψήφο τους ποιον επιλέγουν.
    ΠΟΙΑ από τις δύο λύσεις θα επιλεγεί, μόνο τα θεσμικά όργανα του Κινήματος είναι αρμόδια ν αποφασίσουν. Κι αυτό, επίσης, δεν επιδέχεται αμφισβητήσεις και παρερμηνείες.

    ’’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ένα ποτήρι καφέ που πέταξε παριστάμενος στον Ευ.Βενιζέλο προκάλεσε ένταση κατά την προσέλευση στην Χαρ.Τρικούπη για το κρίσιμο Πολιτικό Συμβούλιο.

    Ο Ευ.Βενιζέλος σε έντονο ύφος σχολίασε ότι «καταλαβαίνω ότι καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή... Ορισμένοι καταστρέφουν το πολιτικό κεφάλαιο της δημοκρατικής παράταξης. Εγώ ως μελλοντικός ηγέτης όλης της παράταξης συγχωρώ τους ταλαίπωρους ανθρώπους, συγχωρώ τους επαγγελματίες που γίνονται καθοδηγούμενα όργανα σε μία αθλιότητα... υπονομεύουν την παράταξη, έχουν ευθύνες αυτές που καθοδηγούν και υποθάλπουν αυτή την αντιαισθητική κατάσταση».

    Αμέσως μετά ωστόσο ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ιω.Ραγκούσης λειτούργησε πυροσβεστικά και είπε στους παριστάμενους δημοσιογράφους ότι το περιστατικό δεν έπληξε τον κ.Βενιζέλο αλλά το σύνολο του κόμματος «και έτσι το εισπράτουμε».

    «Ψυχικά άρρωστος»

    «Θεωρώ ότι πρόκειται για άρρωστο άνθρωπο, ο οποίος κατά συρροή ενεργεί με αυτό τον τρόπο, δεν έχει καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ», δήλωσε ο Χρήστος Πολυζωγόπουλος σχολιάζοντας το επεισόδιο κατά την άφιξη του Ευάγγελου Βενιζέλου στα γραφεία του κόμματος στη Χαριλάου Τρικούπη.

    Ο κ. Πολυζωγόπουλος πρόσθεσε ότι ο ηλικιωμένος άντρας που πέταξε ένα ποτήρι με καφέ στον Ευάγγελο Βενιζέλο είχε επιτεθεί στο παρελθόν με μπογιά και κατά του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Στεφανόπουλου.

    Αποφασίζουν χρονοδιάγραμμα

    Η προσέλευση στελεχών στη Χαρ.Τρικούπη συνεχίζεται, με το θερμόμετρο να είναι πλέον στα ύψη, προκειμένου να τεθούν τα χρονοδιαγράμματα που θα ακολουθήσει το κόμμα.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Γ. Παπανδρέου προτείνει εκλογή προέδρου αρχές Δεκεμβρίου και συνέδριο τον Φεβρουάριο, ενώ ο Ευ. Βενιζέλος επιδιώκει πολύ ταχύτερες διαδικασίες, με εκλογή συνέδρων στις 7 Οκτωβρίου και στις 14 Οκτωβρίου η εκλογή του προέδρου.
    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΙ Η ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟ ΜΕΤΕΦΡΑΖΑΝ ΠΑΘΟΣ. ΑΝΑΜΦΗΣΒΗΤΗΤΑ ΟΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΦΗΣΕ ΕΡΓΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. ΜΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΙΚΕ ΒΛΑΣΤΗΜΗΣΑΣΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ. ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΗΡΕ(ΔΙΚΑΙΩΣ)ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΑΚΟ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ; ΕΔΩ ΔΕΝ ΚΟΛΩΣΕ ΣΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το ακούσαμε κι αυτό.Ο ΓΑΠ σοσιαλιστής?

    Με Μάνο και Ανδριανόπουλο,τους χειρότερους εκφραστές του νεοφιλελευθερισμού που ακόμα και η ΝΔ τους έκανε πέρα.

    ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ??????

    Ναί στο σχέδιο Ανάν και ρήξη με τους Κυπρίους.Ξέχασε το ρηθέν από τον Ανδρέα "Η Κύπρος αποφασίζει και η Ελλάς συμπαρίσταται"

    ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ??????

    Ναί στην αναθεώρηση του άρθρου 16 και σύμπνευση με την ΝΔ.Αποτράπηκε τελευταία στιγμή χάρις στους δεξιούς και διαπλεκόμενους Βενιζέλο και Λοβέρδο που υπερασπίστηκαν με σθένος την δημόσια εκπαίδευση.

    ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ??????

    Υποψηφιότητες Ματσούκα,Καραχασάν,Λιάγκα,Φον Ρούφιν,Πατουλίδου,Γεννηματά.Δίχασαν τον κόσμο,τον δυσαρέστηασαν,τον έκαναν να απορεί.

    ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ?????/

    Ειναι αναρίθμητα τα παραδείγματα Κύριοι.

    Ο άνθρωπος είναι τελείως επικίνδυνος,είτε από πρόθεση,είτε από απύθμενη βλακεία.

    Ενα πράγμα μόνο να ξέρετε.Ο ΓΑΠ κατάφερε να πετύχει ότι δεν πέτυχαν οι πολιτικοί της δεξιάς σε δεκαετίες.Να συρρικνώσει το ΠΑΣΟΚ σε τέτοιο βαθμό,ώστε να απειλείται η ίδια η ύπαρξη του.

    Ηθελε να αλλάξει το όνομα και το σήμα μας.

    Δεν κατάλαβε όμως ότι πιο εύκολα αλλάζεις προπονητή,παρά ολόκληρη την ομάδα.

    Το ΠΑΣΟΚ έφτασε στον πάτο.
    Από εδώ κάτω δεν υπάρχει πλέον τίποτα άλλο παρά μόνο η άνοδος.

    Είτε το θέλετε είτε όχι,αυτό θα γίνει και πολύ σύντομότερα απ'όσο πολλοί πιστεύετε.

    Οποιος σταθεί εμπόδιο θα συντριβεί.

    Ο Βαγγέλης ο Βενιζέλος εγγυάται την επαναφορά του κινήματος,σε νικηφόρα τροχιά.

    Ο ΓΑΠ δυστυχώς το μόνο που θα καταφέρει,θα είναι να τον θυμούνται οι μελλοντικοί ιστορικοί,ως τον μόνο πολιτικό που κέρδισε τις εκλογές μία και μοναδική φορά.

    Οταν ήταν ο μοναδικός υποψήφιος.

    Κρίμα για το ιστορικό όνομα των Παπανδρέου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Από εδώ και κάτω δεν υπάρχει πάτος για το ΠΑΣΟΚ, υπάρχει διάσπαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση