GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν έδιναν ψηφοδέλτια των Οικολόγων!

Δεν συνιστά μια μορφή νοθείας αυτό; . Της Κυριακούλας Συροπούλου . Στις εκλογές στις 16/9/2007 ανήκα στο “σώμα των αναποφάσιστων” - παρόλο...

Δεν συνιστά μια μορφή νοθείας αυτό;
.
Της Κυριακούλας Συροπούλου
.
Στις εκλογές στις 16/9/2007 ανήκα στο “σώμα των αναποφάσιστων” - παρόλοπου προσωπικά ο όρος δεν με εκφράζει. Ως ετεροδημότης ψήφισα στον 3οόροφο του Ευκλείδη Θεσσαλονίκης για τον νομό Σερρών. Έφθασα εκεί στις12:15. Οταν έφθασε η σειρά μου οι αρμόδιοι μου δώσανε τα ψηφοδέλτια κα ιοδηγήθηκα στο παραβάν. Η απόφαση μου ήταν να ψηφίσω Οικολόγους-Πράσινους. Έψαξα δύο φορές τα ψηφοδέλτια και μη βρίσκοντας το ψηφοδέλτιο τους βγήκα έξω και με βροντερή φωνή απευθύνθηκα στουςαρμόδιους λέγοντας: “Καλά, δεν υπάρχει ψηφοδέλτιο των Οικολόγων-Πράσινων;”
Με κοίταξαν με βλέμμα αδιάφορο και μου είπαν: ”Να, ορίστε τα ψηφοδέλτια των κομμάτων αυτά είναι” και με παρέπεμψαν στον πάγκο όπου βρίσκονταν τα ψηφοδέλτια. Επίσης φωναχτά και ελέγχοντας άλλες δύο φορές τα ψηφοδέλτια στον πάγκο είπα: “Δεν έχει ψηφοδέλτια των Οικολόγων -Πράσινων!!! Προφανώς δεν υπάρχει υποψήφιος στο νομό Σερρών!”
Δεν έλαβα καμία απάντηση. Επέστρεψα στο παραβάν και ψήφισα κάτι άλλο. Εν συνεχεία πήγα στο χωριό μου και συζητώντας το θέμα διαπίστωσα ότι υπήρχε υποψηφιότητα των Οικολόγων -Πράσινων για το νομό Σερρών (ψηφοδέλτιο με ένα υποψήφιο).
Έκπληκτη τηλεφώνησα στο εκλογικό κέντρο των Οικολόγων -Πράσινων (βρίσκοντας το τηλέφωνο τους από τις πληροφορίεςτου Ο.Τ.Ε.) και έκανα γνωστό το περιστατικό. Διαπίστωσα ότι υπήρξαν και άλλες αντίστοιχες καταγγελίες. Το ότι ανήκα στους “αναποφάσιστους” προαναφέρθηκε για να δείξει την έλλειψη πληροφόρησης που είχα σχετικά με την δραστηριοποίηση των Οικολόγων -Πράσινων στις εκλογές. Αν ήξερα ποια είναι η πραγματικότητα θα διεκδικούσα την αποκατάσταση της σωστής και φερέγγυας εκλογικής διαδικασίας.
Σε καμιά περίπτωση δεν μπορώ να θεωρήσω δημοκρατική και δίκαιη αυτή την διαδικασία. Θέτω τα εξής ερωτήματα ψάχνοντας μια έγκυρη απάντηση:
1. Τα τέσσερα ή πέντε αρμόδια άτομα που βρίσκονταν εκεί όφειλαν να με ενημερώσουν για την έλλειψη του συγκεκριμένου ψηφοδελτίου;
2. Είναι δυνατόν νομικά ή Συνταγματικά να είναι σε εξέλιξη εκλογική διαδικασία την ώρα που λείπουν ψηφοδέλτια χωρίς να ενημερώνεται ο ψηφοφόρος;
3. Η νομαρχία Θεσσαλονίκης είναι συνυπεύθυνη γι αυτά τα περιστατικά;
Αισθάνθηκα εξαπατημένη για άλλη μια φορά από την ίδια μου την χώρα. Ενισχύθηκε η αίσθηση μου ότι ζω σε μια ιδιότυπη και ύπουλη μορφή δικτατορίας. Ζητώ δικαίωση και θα αγωνιστώ γιαυτό.

21 σχόλια

  1. Bgazeis akri me to parakratos tou psomiadi, tou paok k twn papadwn?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ "ΒΡΟΝΤΕΡΗ ΦΩΝΗ" ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΡΟΝΤΡΗ ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΑΝΤΡΙΚΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ύπαρξη διαθεσίμων ψηφοδελτίων είναι ευθύνη του κόμματος και όχι του κράτους. Προφανώς οι Ο-Π δεν είχαν τα στελέχη για να καλύψουν όλο τον νομό.

    Αφού δεν μπορούσαν οι ίδιοι να προστατέψουν τα συμφέροντα τους, γιατί να το κάνουν οι άλλοι;

    Τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα στηρίξω τον κ. Βενιζέλο γιατί πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα," δηλώνει ο Γ. Παπαντωνίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. OXI ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ..
    ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.

    ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΓΚΑΛΟΠ ΤΗΣ ΜΕΓΚΑ-ΛΗΣ
    ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ.
    "ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ" Ο ΜΠΕΝΥ-ΛΟΥΣΚΟΝΙ
    ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ-ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.
    ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
    ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ,ΚΑΙ ΓΚΑΛΟΠ ΘΑ
    ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ ΜΠΕΝΥ-ΛΟΥΣΚΟΝΙ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣEΙΣ ΤΩΝ
    ΚΑΝΑΛΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πασοκια φαγατε οκτω χρονια τιμωρια
    για την σοφοκλεους.
    ερχονται αλλα οκτω χρονια γιατι
    καψατε την ελλαδα.
    συνολο δεκαεξι χρονια στην αντιπολιτευση...
    υπομονη..

    ο λαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μηπως πρεπει το Press-gr να διαγραφει τα παντελως ασχετα με το καθε θεμα σχολια ?? Τι σχεση εχει τωρα ο Βενιζελος στο θεμα για τους Οικολογους?? Ελεος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ
    ΤΑ ΘΕΛΩ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΑ
    ΟΧΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ

    ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
    ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΚΙΛΙΑ

    ΡΙΞΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΛΑΜΠΡΑΚΙΑΔΑ
    ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΟΝ ΒΑΡΔΗ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΘΑ ΨΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΡΔΗΝΟΓΙΑΝΝΙΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 1034

    Πως δεν έχει!!!!!!!
    Συνταγματολόγος δεν λέει ότι είναι…
    Να πάρει θέση λοιπόν.
    Ασφαλώς από το Ζάππειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ακόμα και ψηφοδέλτια του κόμματος να μην υπήρχαν ας έγραφες το όνομα του κόμματος στο λευκό ψηφοδέλτιο, όπου και θα προσμετρηθεί στο κόμμα... Στις Σέρρες, πάντως, έλαβε 889 ψήφους. Κάτι λέει αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα στηρίξω τον κ. Βενιζέλο γιατί πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα," δηλώνει ο Κωσκοτας! Δηλώνει και έτοιμος για νέο ξεκίνημα μέσα απο το χώρο του ΠΑΣΟΚ μαζι με τους συντροφους του οπως ο Γιαννος, ο Παπακωνσταντινου, ο Νεονάκης και άλλα επάξια στελέχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 10 39

    Είσαι σίγουρος;
    Μα ο Κωσκοτάς στήριζε τους οικολόγους μέχρι, χθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο συντροφος Κωσκοτας, ξερει τι κανει, ειναι ο "Σορος" της απατης και των λαμογιων. Μαζι με τον μεσιε Ακης (τα γαλλικα τα μιλα τελεια οπως και ο Γιαννος για να κανουν τις μιζες τους με την Thales) θα μπουν στο κομμα ξανα Νεονακης κλπ. Γυριστε σελιδα στο ΠΑΣΟΚ με το Μπενυ και τα μελη του θα γυρισουν την πλατη στο ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κυριακούλας Συροπούλου

    ολο μαλακιες γραφει η συροπουλου. να διαβαζετε μονο τα δικα μου αρθρα στο πρεσσ

    χρηστος λουτραδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. index

    1.10
    Είσαι απλώς ο γνωστός μαλάκας χαμαιλέοντας που δεν φτάνεις ούτε μια τρίχα από τ' αρχίδια αυτών που με πλαστοπροσωπία αντιποιείσαι!

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και τα ψηφοδέλτια στη ΦΣ δεν έφτασαν στον νομό Πιερίας.
    Γιατί τόσο μεγάλα γράμματα; Είναι ενοχλητικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΓΗ ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΜΗΝΥΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΗΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. BLOOPERS ΠΕς ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΡΑΓΙΟΝ .ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. http://www.ecogreens.gr/gr/
    Η παραπανω σελιδα ειναι των οικολογων πρασινων και εχει μερος των θεσεων τους.Ας δουμε μερικες.
    Συναινετική λύση στο Κυπριακό βασισμένη στις αποφάσεις και το σχέδιο του ΟΗΕ, με διζωνική ομοσπονδία των δύο κοινοτήτων στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και υπέρβαση των στερεοτύπων και των λαθών του παρελθόντος. Με λιγα λογια υπερ του σχεδιου Αναν...
    Στο πλαίσιο αυτό, στηρίζουμε τα δικαιώματα των αντιρρησιών συνείδησης όχι μόνο ως ζήτημα ανθρωπίνων δικαιωμάτων αλλά και ως συνεισφορά στην ειρήνη.Σωστα αν γινουμε ολοι μας αντιρρησιες οι φιλοι μας γειτονες θα μας καταλαβουν ειρηνικα χωρις να πεσει ουτε μια ντουφεκια..μεγαλε Τρεμοπουλε(μελος του κομματος).
    Ενδυνάμωση της ύφεσης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Στηρίζουμε τις διαδικασίες εκδημοκρατισμού της Τουρκίας και την ενταξιακή της προοπτική στην Ευρωπαϊκή Ένωση, την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας στο Αιγαίο από το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης και τη δραστική μείωση των εξοπλιστικών δαπανών ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ.
    Ο Τρεμοπουλος ειναι αυτος που υποστηριζει μια κεντρικη λεωφορος της Θεσσαλονικης να παρει το ονομα του σφαγεα του Ελληνισμου Κεμαλ Ατατουρκ,πριν της εκλογες ειχε και την θεση των δηθεν οικολογων για το Μακεδονικο οπου ελεγε οτι κανεις δεν ειναι περισσοτερο Μακεδονας απο τον αλλο κτλ. φερεφωνα της νεας ταξης ειναι ο Τρεμοπουλος και η παρεα του που παριστανουν του οικολογους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση