GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Μόνικα της Παιδείας...

...και πώς οι Ευθυμίου - Τρουροπλής του ΠΑΣΟΚ "πούλαγαν" τις θέσεις στη ΝΔ. Ο ρόλος του Ψυχάρη και τα ευρωπαϊκά προγράμματα! Της ...

...και πώς οι Ευθυμίου - Τρουροπλής του ΠΑΣΟΚ "πούλαγαν" τις θέσεις στη ΝΔ. Ο ρόλος του Ψυχάρη και τα ευρωπαϊκά προγράμματα!

Της Μαρίας Κανελλοπούλου

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον διαβάσαμε στο press.gr για την Μόνικα της ΣΕΛΕΤΕ/ΑΣΠΑΙΤΕ και του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ τη "φίλη" της ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ, την γνωστή Εύη Μπότσαρη!!
Η αδίστακτη αυτή κυρία, η οποία βάζει και άλλες καθηγήτριες στο «κόλπο», έχει εκλεγεί παράνομα «καθηγήτρια»
στην ΑΣΠΑΙΤΕ και το ξέρουν πλέον ακόμα και «οι κόττες»!!! Η μεγάλη «απάτη» είναι στο ότι εξέλαβαν την απόσπαση της Εύη Μακρή - Μπότσαρη στη Φιλοσοφική Σχολή ως ερευνητικό έργο.
Εξάλλου ο νόμος δεν καλύπτει έναν αποσπασμένο να κάνει ερευνητικό έργο, παρά μόνο «βοηθητικό έργο». Υπάρχει νομικό πρόβλημα ακόμα και στη περίπτωση που κάποιοι δεχτούν ότι έκανε "ερευνητικό έργο".
Την σημαντική αυτή διαφορά «απόσπασης και σύμβασης (Π.Δ. 407)» την γνωρίζουν όλοι οι καθηγητές ανά την επικράτεια αλλά στην περίπτωση της κυρίας Μπότσαρη τα άτομα που «χειρίστηκαν» την «εκλογή της» έκλεισαν τα μάτια. Μαθαίνουμε άλλος με κανένα φακελάκι, άλλος εκβιάστηκε, άλλος απειλήθηκε (ενόψει την νεοδημοκρατικής εκλογικής νίκης» άλλος με κανένα «τηλέφωνο» από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Αθανάσιο Τσουροπλή (ο οποίος στην συνέχεια «βοηθήθηκε»από τον «κύκλο Μπότσαρη» και άλλος άλλος με κανένα «τηλέφωνο» από το γραφείο του τότε υπουργού Ευθυμίου – Λαμπράκη – Ψυχάρη (όλοι μια παρέα είμαστε αδέρφια) και οι υπόλοιποι από τον κομματικό μηχανισμό της δεξιάς!!! Μη ξεχνάτε ότι ο ανηψιός Ψυχάρη είναι «καλλητός πολύύύ» της Μόνικας
Μένει το ερώτημα «γιατί τόση πρεμούρα» να εκλεγεί μια καθηγήτρια με τόσο εξώφθαλμες και παράνομες διαδικασίες; Μα, για τα λεφτά από τα Ευρωπαϊκά προγράμματα και από τις επιμορφώσεις!!!
Ο κύκλος των απατεώνων που λυμαίνονται την εκπαίδευση είναι σε όλα τα κόμματα με μεγαλύτερο αυτόν της Νέας Δημοκρατίας !!

Μένει το ερώτημα: γιατί μετά από μια εικασετία ΠΑΣΟΚ οι Πανεπιστημιακοί που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ είναι τόσοι λίγοι; Μια απάντηση είναι ότι οι τελευταίοι υπουργοί και υπεύθυνοι Παιδείας ΠΑΣΟΚ «πούλαγαν τις θέσεις» στους Δεξιούς - απατεώνες για μίζες και κοροΐδευαν τους γνήσιους και έντιμους ψηφοφόρους τους!!
Τα ακούτε κύριε Πέτρο Ευθυμίου, κύριε Αθανάσιε Τσουροπλή, κύριε Βασίλειε Κουλαϊδή (ήσασταν στο διδακτορικό της Εύη Μπότσαρη;) Εκεί στην Πάτρα βρε αδέρφια, ακούμε ότι πολλή αλλαξοκολιά έπεφτε!!!
Μα θα πείτε η ΝΑΤΑΣΣΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ έγινε διδάκτωρ Ιατρικής (παρακαλώ!!!) πριν πάρει το πτυχίο Ιατρικής!!
ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗ «ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ» ΝΑΤΑΣΣΑ!!!

ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΝΕΙΑΣ. ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΡΑ!!
Διαβάστε περισσότερα εδώ.

27 σχόλια

  1. Τόσα χρόνια SHOW...

    Aκόμα δεν το βαρεθήκατε;;;
    Αγαπητοί συμπολίτες, σκέφτείτε με απλά μαθηματικά, δύο επί τριάμισι χρόνια πόσες επταετίες μας κάνει;
    Και πόσος ρεαλιστικός η μεταφορικός συμβολισμός μπορεί να εμπεριέχεται στην λέξη αυτή;

    SNB
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κυρία Κανελλοπούλου,
    οι καλύτερες αρπαχτές γίνονται από νεοδημοκράτες όταν κυβερνά το ΠΑΣΟΚ,
    ενώ οι ασφαλέστερες προσωπικές επενδύσεις πασόκων όταν κυβερνά η ΝΔ.

    BUSINESS AS USUAL!
    Και …κάπως έτσι πλάθεται η αντικειμενικότητα και κυρίως η αξιοκρατία,
    μέσα στην αγοραία κοινωνία της πολιτικής συναλλαγής που θεμελίωσε ο δικομματισμός και πασχίζει σήμερα να συντηρήσει.

    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΥΓ. Τα μέλη του ΣΥΝ και του ΚΚΕ έχουν καλή τύχη στο μέτρο που προσχωρούν στις τάξεις των νταβάδων.
    Τότε αποκτούν οικουμενική αναγνώριση και προσωπικότητα.
    TYPICAL…!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στα τρείς ήμισι χρόνια λέει η καμπάνια τους, αλλά ποσα είναι οι τρείς και πόσες είναι τα τρία μου;

    χα χα χα χα χα, ακου τα τρεισημισι!

    Γεια σου ρε ρουσόπουλε γιδοβοσκέ!

    Δε μου λέτε ρε παραμορφωμένοι Νεο-Δημοκράτες,
    Αν στα τρία χρόνια προσθέσω μισό πόσες χρόνια μας κάνει βόδια;;;

    Τις βλέπετε αυτές τις τρία;
    Αυτά τα τρείς θα πάρετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. QUIZ: Αφού ο Ανδρέας ήταν "άσφαιρος", ποιος βόλευε την Μιμή;

    1) Ο Καρχιμάκης.
    2) Ο Καρχιδάκης.
    3) Αυτός που παντρεύτηκε την ανιψιά του Λαλιώτη.
    4) Αυτός που παντρεύτηκε την αδελφή της γυναίκας του Παπουτσή.
    5) Αυτός που είναι κουμπάρος του Πέτρου Λάμπρου.
    6) Αυτός που την είχε συνάδελφο και γκόμενα στην Ολυμπιακή.
    7) Όλοι οι άλλοι εκτός από το τελευταίο σάψαλο-πελάτη.
    8) Ολοι οι παραπάνω!

    Παρακαλούμε απαντήστε με προσοχή. Όποιος το βρει κερδίζει μια βραδιά με τον μεγάλο εραστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι πολίτευμα έχεις όταν:

    Ο στρατιωτικός (συνταγματάρχης, όχι ναύαρχος πχ) γίνεται "πολιτικός";

    Ο πρωθυπουργός διαλύει την βουλή με αντισυνταγματικό τρόπο;

    Η ενημέρωση ελέγχεται και χειραγωγείται η απαγορεύεται;

    Τα σκάνδαλα υποκλοπών και ομολόγων συγκαλύπτονται;

    Οι "υπήκοοι" χειροκροτούν ενθουσιασμένοι κάτι (ότι να 'ναι);

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6.   ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΡΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ??? !!!
    ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΠΟΡΝΙΔΙΩΝ ??!!
    ΠΕΤΡΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ + ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΟΥΡΟΥΠΛΗΣ:
    ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ? ΘΑ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ? ΑΣΧΕΤΟΙ?

    Κύριε Πέτρο Ευθυμίου, Κύριε Αθανάσιε Τσουρουπλή
    Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ η φίλη - Σύμβουλος της Μαριέττας Γιαννάκου ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ
    ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΤΗ ΑΣΠΑΙΤΕ – ΣΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΕΠΘ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε Πέτρο Ευθυμίου, Κύριε Αθανάσιε Τσουρουπλή, Κύριε Βασίλειε Κουλαιδή (ΚΟΛΛΗΤΈ της Μαρίας Δαμανάκη) η Εύη Μπότσαρη που κάνει αγώνα για την επανεκλογή της Μαριέττας Γιαννάκου σας “λάδωσε?” σας “κορόιδεψε?” ή σας δίνει κανένα ψήφο (Ή ΚΑΜΙΑ ΠΙΠΑ) για να σας κλείνει τα μάτια?

    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΡΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΤΡΕΞΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ !! ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΤΟΝ κ. ΝΙΚΟ ΜΕΓΓΡΕΛΗ ΜΑΖΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΡΙΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΤΑΙΣΜΑΤΟΔΙΚΗ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ.
    ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΑΡΙΘΜΟ RΕ 207469350 GR TΗΣ 3-04-2007

    ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΗ "ΧΑΘΟΥΝ" ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
    Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ κ. ΙΩΑΝΝΗ ΨΥΧΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ!!! ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ!!! ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η “ΕΚΛΟΓΗ” ΤΗΣ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΓΙΑΤΙ (ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΕΤΩΝ) ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!
    -------------------------------
    ΥΠΕΠΘ
    ΑΠ 91333/Δ1
    22-0θ-07
    ΘΕΜΑ: Αναστολή προσλήψεων και υπηρεσιακών μεταβολών

    Μετά την προκήρυξη των εκλογών τής 16ης Σεπτεμβρίου 2007, και με βάση τις διατάξεις του Ν. 2190/1994, απαγορεύεται η έκδοση πράξεων που αφορούν το διορισμό ή την πρόσληψη καθώς και οποιαδήποτε μεταβολή που αναφέρεται στην υπηρεσιακή κατάσταση των δημοσίων υπαλλήλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΦΙΛΗ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ!!
    ΕΠΙΣΗΣ Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΕΙ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΝΑ «ΞΕΧΑΣΤΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ» ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ «ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ» ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ και εκτίθεται ως βουλευτής Φθιώτιδας ο κ. Αθανάσιος Τσουρουπλής ?? (τα πουλάκια μας)!!
    ΑΛΛΑ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΠΟΥ «ΔΕΝ ΑΣΤΕΥΟΝΤΑΙ» ΑΛΛΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΘΑ ΤΗ ΒΡΟΥΜΕ....ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ... Η ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ Η «ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ» ΔΕ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ...
    Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ «ΕΙΔΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ»!! ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗΤΙΣΣΑ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΘΕΜΑ!!
    ΑΣ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ  ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!! ΤΕΤΟΙΑ «ΦΑΤΣΑ ΧΩΜΕΝΗ ΠΑΝΤΟΥ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΛΟΥΔΟΒΙΚΩΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ!!
    ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ !!!



    ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΣΗΜΑΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ (ΠΛΗΝ Μ. ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ Β. ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ Σ. ΡΑΠΤΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΛΛΩΝ) !!

    ΝΕΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΟΤΥΠΗ "ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΡΝΙΔΙΩΝ" ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ !!
    ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ "ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ"!!
    Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ.ΑΣ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΑ ΣΑΡΚΟΖΙ» ΝΑ ΣΑΣ «ΧΑΡΙΣΕΙ ΘΕΣΕΙΣ» ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΟΡΑ: ΟΥΤΕ Ο «ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΑΡΚΟΖΙ» ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ!!
    ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΝΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΑΡΜΕΝΟΥΣ
    ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΝΕΙΑΣ. ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ “ΒΙΑΖΟΥΝ” ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ!! ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΡΩΜΕΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ !! ΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ!!
    ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΒΙΑΣΤΕΣ - ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΡΑ!!
    ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ!!
    ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΕΟΥΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΗMARIETTA TH "BRISKEI" ME THN MPOTSARI KAI O MPATSOS EINAI NTEKOR...STO "KOLPO" EINAI KAI POLLES KA8HGHTRIES POU "GLYFOYN KALA"
    H SAPFO HTAN POIHTRIA APO THN LESVO ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΧΑΡΑΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ "ΕΙΡΩΝΕΥΟΤΑΝ" ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η "ΠΙΖΑ" ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΣΤΗ ΣΕΛΕΤΕ !! ΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ
    Ο κ. ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ....
    Ο κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ "ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ" ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!!!! 22 Dec 2007 16:05 GMT

    Ο κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΜΕ ΤΟ “ΑΖΗΜΙΩΤΟ” ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ !!!!!
    Ο κ. ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ "ΞΗΛΩΣΕ" ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ


    ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ
    Διευρύνεται ο κύκλος των εκβιαστών “προβληματικών”πολιτικών
    ΣΑΛΟΣ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ “ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ” ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
    Ο κ. ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ....
    (Αλλά τι περιμένεις από έναν απατεώνα που δεν δηλώνει εκπαιδευτικός που είναι το επάγγελμά του αλλά δημοσιογράφος. Ενας φιλόλογος σε νυχτερινό σχολείο (που δεν πατάει και ποτε σύμφωνα με πληροφορίες από μέσα) και το παίζει ερευνητής της Εκπαίδευσης!!!!
    Με τι προσόντα ρεεεεεεεεε!!!!???)
    Ο κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΜΕ ΤΟ “ΑΖΗΜΙΩΤΟ” ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ !!!!!
    http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=661480
    Ο κ. ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΚΒΙΑΖΕ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ "ΒΓΑΛΕΙ" ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!! ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΙ Ο ΚΑΤΣΙΚΑΣ? ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙ? ΠΩΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ? ΠΟΤΕ ΕΓΙΑΝΑΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΟΙ “ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ”?
    http://press-gr.blogspot.com/2007/07/blog-post_5632.html

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ “ΝΕΑ” ΧΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΣ...
    Ο κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΕΙΧΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΩΝ ΜΗΝΩΝ.
    ΤΑ ΑΝΗΡΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ "ΛΑΔΩΘΗΚΕ ΔΕΟΝΤΩΣ" ΤΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕ !!!!!!

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ"....ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ ...ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΑΛΟΣ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ “ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ” ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ “ΑΡΙΣΤΕΡΟ” ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ “ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ”

    ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΑΣΑΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ "ΚΑΤΕΔΩΣΕ" ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ “ΥΠΟΠΤΟΥΣ” ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΟΥΣΑΝ (αν είναι δυνατόν) ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ( www.alfavita.gr ) ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ!!

    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΧΑΦΙΕ ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑ ΣΤΕΙΛΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ!!

    ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΓΡΑΨΕ: Αλλά τι περιμένεις από έναν απατεώνα που δεν δηλώνει εκπαιδευτικός που είναι το επάγγελμά του αλλά δημοσιογράφος. Ενας φιλόλογος σε νυχτερινό σχολείο (που δεν πατάει και ποτε σύμφωνα με πληροφορίες από μέσα) και το παίζει ερευνητής της Εκπαίδευσης!!!!
    Με τι προσόντα ρεεεεεεεεε!!!!???
    Αυτή είναι η Ελλάδα !! Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΙΩΝ.... ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ!!
    http://press-gr.blogspot.com/2007/12/blog-post_18.html

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ !!!!
    Ο Κ. ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ "ΞΗΛΩΣΕ" ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ!!!! ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΩΞΕΙ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ/ΣΕΛΕΤΕ!!!! ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΙΩΑΝΝΗ ΨΥΧΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΕΤΕ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ!!
    http://kitrinos-typos.blogspot.com/2007/12/h.html

    ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
    ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

    add a comment on this article

    http://www.indymedia.org/en/2007/12/898437.shtml

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ “ΠΟΡΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ” ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ (ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΥΝΗΣΗ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΚΑΠΟΙΑΣ - ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΣΩΣΕ ΠΡΙΝ ΤΗ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ - ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΥΛΑΙΔΗ. ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΝΑΚΟΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΧΑΡΑΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ "ΕΙΡΩΝΕΥΟΤΑΝ" ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η "ΠΙΖΑ" ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΣΤΗ ΣΕΛΕΤΕ !! ΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΠΕΤΡΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ HTAN H KATASTROFH THS PAIDEIAS...DEN AFHSE DEJIO KAI PORNH NA MH BOLEPSEI...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ?
    ΣΤΗ ΓΑΔΑ
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ : Ο ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΓΑΔΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!
    ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΦΑΚΕΛΛΟ ΤΗΣ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΤΗ ΣΕΛΕΤΕ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΕΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡHΓΙΛΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑPΑMΑΝΛΗ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ!!
    ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ!!

    ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΘΑ ΔΟΞΑΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ !!

    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΠΑΤΗΣ ...ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ !!!ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ !!ΤΙΜΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!
    KATV H MAFIA THS DEJIAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΡΩΤΗΜΑ: ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η κ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΥΗ Η ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ 8ο ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΥΠΗΡΓΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΔΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤ «ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΩΝ?

    ΠΟΙΟΣ ΕΔΙΝΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΑΓΡΙΑ ΤΑ ΜΑΤ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ?

    ΠΡΙΝ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΗ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ κ. ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ...ΕΧΕΙ ΨΩΜΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!
    ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΦΑΚΕΛΛΟ ΤΗΣ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΤΗ ΣΕΛΕΤΕ.Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΕΙΟΣ.....ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΕΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡHΓΙΛΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑPΑMΑΝΛΗ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ!! ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ Η κ. ΕΛΕΝΗ ΡΑΙΚΟΥ....(ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ ΜΙΧΑΛΗ).
    ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ!! Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ

    ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΘΑ ΔΟΞΑΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ !!

    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ - ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΠΑΤΗΣ ...ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ !!!
    ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ !!ΤΙΜΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!
    ΕΞΩ Η ΜΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
    ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ

    ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ κ. ΡΑΙΚΟΥ ΕΛΕΝΗ Η... ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ....
    ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ......
    Γ'ΙΑΥΤΟ ΑΡΓΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΤΑ ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ!!
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ....

    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11420&;subid=2&tag=8405&pubid=888441
    Μπαλοθιές...

    Είναι δυνατόν ένας γενικός γραμματέας υπουργείου να εμπιστεύεται σε μία εισαγγελέα ότι εκβιάζεται, αυτή να μην κάνει τίποτα και όταν διατάσσεται έρευνα για τα έργα και τις ημέρες του να αναλαμβάνει την υπόθεση; Σύμφωνα με τα δημοσιοποιημένα στοιχεία από την κατάθεση του Χρ. Ζαχόπουλου, είναι! Καθώς η Ε. Ράικου είναι η εισαγγελέας που ερευνά τις καταγγελίες για κακοδιοίκηση στο υπουργείο Πολιτισμού, αλλά και το πρόσωπο στο οποίο αποκάλυψε τον εκβιασμό ο πρώην γενικός γραμματέας! Ο κώδικας ποινικής δικονομίας ορίζει ότι, πρώτον, η ίδια θα έπρεπε να έχει αρνηθεί την υπόθεση και, δεύτερον, όταν έγινε γνωστή η σχέση να της έχει αφαιρεθεί! Το θέμα το ανακάλυψε ο Μ. Καρχιμάκης, ο οποίος θα ρίξει σήμερα τις σχετικές... μπαλοθιές στη Βουλή! Γ.Α.
    ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ..
    ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ ΤΗΣ ΣΙΑ (ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ) ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ ΤΩΝ ΑΓΛΛΩΝ! ΟΛΟΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΛΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ..ΤΟ ΟΤΙ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΙΖΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΛΑΣΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ..ΕΤΣΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ....
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ Η ΜΑΦΙΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟΣΚΛΑΒΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ..
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΟΛΑ ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΤΣΗ ΕΙΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ!!
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΜΕΣΟΥ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ...ΠΟΥ ΤΟ ΣΦΕΤΕΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΥΕΙ...
    ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΜΑΦΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤ'ΕΠΙΦΑΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ....
    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. η μονικα υπαρχει ακομα

    αλλα εχει χασει την παλια "δοξα"

    την φαγαν τα μπλογκ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. http://publish.indymedia.org/de/2012/02/954936.shtml

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εύη Μπότσαρη (πρωην αντιπρόεδρος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου)..Who is who?


    “ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΟΥ...”
    ΤΟ ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ
    (ΣΤΑ ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ, ΥΠΕΠΘ, Β/ΘΜΙΑ & Α/ΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ)
    ΟΜΕΡΤΑ... ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ.... ΑΠΕΙΛΕΣ.... ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ... ΠΛΑΣΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ... ΑΛΛΗΛΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ.... ΜΑΦΙΑ

    Η κ. Εύη Μπότσαρη (αντιπρόεδρος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου) είναι το “εμφανές κέντρο του παραεκπαιδευτικού κυκλώματος” στο τρίγωνο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, ΑΣΠΑΙΤΕ (ΣΕΛΕΤΕ), Υπουργείο Παιδείας.
    (Χορός εκατομμυρίων ευρώ, διασπάθιση ευρωπαϊκού χρήματος, έρευνες που δεν έγιναν ποτέ και πουθενά, μοίρασμα θέσεων, εκβιασμοί, παραγωντισμός, μαφία)
    Ο κ. Στυλιανίδης Ευριπίδης “δέσμιος παραεκπαιδευτικού κυκλώματος" της Εύης Μπότσαρη “πρώην φίλης” της Μαριέττα Γιαννάκου (και εσύ Βρούτε?)


    άρθρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΚΟΜΑ Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΚΟΜΑ Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΚΟΜΑ Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η απάτη της παιδείας

    Η ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΡΟΙΔΕΨΕ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΙΤΗΣ
    ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΤΗΝ ΠΗΔΗΞΕ ΕΝΩ Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΠΗΔΑΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ
    ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΤΟΝ ΤΣΟΥΡΟΠΛΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΔΑΓΕ Ως ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΦΙΛΟΣ
    ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
    ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ!!




    Απάτη :100 εκατομμύρια ευρωπαϊκά προγράμματα φαγώθηκαν από την κ. Μακρή Μπότσαρη Ευανθία ... και το Υπουργείο το διεφθαρμένο η ΑΣΠΑΙΤΕ η διεφθαρμένη οι εισαγγελείς οι διεφθαρμένοι ακόμα την καλύπτουν!Μα δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας που να φοράει παντελόνια?
    Όλοι του Αθανασίου της ΝΔ τσιράκια είναι? Η κ. Ραικου Ελένη η απάτη της εισαγγελίας κάλυψε 500 σκάνδαλα για να μείνει στο πόστο της διαφθοράς μαζί με άλλους διεφθαρμένους
    Τσίπρα ξήλωσε την εισαγγελία τώρα!
    Η εισαγγελία πρωτοδικών Αθήνας φτώχυνε την Ελλάδα αφού δεν πιάνει κανέναν απατεώνα και μόνο κυνηγάει αυτούς που αποκαλύπτουν τις απάτες!???
    http://publish.indymedia.org/el/2012/02/954942.shtml


    Τρίτη, 21 Αυγούστου 2007
    Η Μόνικα της Παιδείας...
    ...και πώς οι Πετρος Ευθυμίου – Αθανάσιος Τσουροπλής του ΠΑΣΟΚ "πούλαγαν" τις θέσεις στη ΝΔ. Ο ρόλος του Ψυχάρη και τα ευρωπαϊκά προγράμματα!

    Της Μαρίας Κανελλοπούλου

    Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον διαβάσαμε στο press.gr για την Μόνικα της ΣΕΛΕΤΕ/ΑΣΠΑΙΤΕ και του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ τη "φίλη" της ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ, την γνωστή Εύη Μπότσαρη!!
    Η αδίστακτη αυτή κυρία, η οποία βάζει και άλλες καθηγήτριες στο «κόλπο», έχει εκλεγεί παράνομα «καθηγήτρια» στην ΑΣΠΑΙΤΕ και το ξέρουν πλέον ακόμα και «οι κόττες»!!! Η μεγάλη «απάτη» είναι στο ότι εξέλαβαν την απόσπαση της Εύη Μακρή - Μπότσαρη στη Φιλοσοφική Σχολή ως ερευνητικό έργο.




    Η Απόσπαση στην Φιλοσοφική γίνεται για να είναι βοηθός ερευνητή και όχι ο ίδιος να κάνει έρευνες. Λένε ψέμματα οι Καθηγητικές της Φιλοσοφικής! Ο αποσπασμένος από την Δευτεροβάθμια είναι μόνο ΒΟΗΘΟΣ σε έρευνες. Αυτό όμως δεν προσμετρείται ως προϋπηρεσία σύμφωνα με τον νόμο των ΤΕΙ για να γίνει η κ. Μπότσαρη Καθηγήτρια στην ΑΣΠΑΙΤΕ!
    Ο κ. Ψυχάρης είναι τώρα Προϊστάμενος του Τμήματος Παιδαγωγικών της ΑΣΠΑΙΤΕ!
    Η κ. Μπότσαρη Μακρή Ευανθία η πρώην δεξιά και πρώην ΠΑΣΟΚ τώρα για να καλυφτεί θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ!! Για το λόγο αυτό τα βγάζουμε στην φόρα!

    ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ
    ΚΑΤΕΒΑΣΤΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ
    ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση