GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, συλληφθείς για εμπρησμό!!!

"Γνωρίζετε ότι ο συλληφθείς για εμπρησμό στην Αρεόπολη , όπου είχαμε και νεκρούς, είναι γνωστό τοπικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή,...


"Γνωρίζετε ότι ο συλληφθείς για εμπρησμό στην Αρεόπολη, όπου είχαμε και νεκρούς, είναι γνωστό τοπικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή, για πολλά χρόνια και με έντονη δράση;"
Ένας Λάκωνας

199 σχόλια

  1. Ο καθένας γράφει τη μαλακία του και το press τη δημοσιεύει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΛΙΟΠΑΣΟΚΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΦΩΤΙΕΣ.

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε κάψετε και τους δεξιούς να μην μιλούν καθόλου. Φασίστες έφτασε η ώρα σας.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Π
    υρομανιακή
    Αδίστακτη
    Σπείρα
    Ολοκληρωτικών
    Καταστροφέων


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσύ "Λάκωνα" ή θα μιλήσεις με ονοματεπώνυμο και θα δώσεις στοιχεία του υπόπτου όνομα, επώνυμο κλπ ή ότι λες δεν είναι τίποτα από αισχρή Ρουσοπουλέικη προπαγάνδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. sinexiste na tsakoneste gia tin eksousia kegontas tin patrida kgontas ton kosmo.Ena pou sas parakalo eine pros ta media min vgalete ton grousouzei ton vrikolaka ton mitsot sta nea gia sxolia den tha minei oute xloro klari stin ellada

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ειναι πολυ σημαντικη καταγγελια ....

    ...αφου την κάνει "ένας Λάκωνας" ....

    ΕΛΕΟΣ !!!!!

    και εμπεριεχει και στοιχεια με ονοματα...!!!!

    Αυτο που δεν έχουμε συζητησει καθολου είναι οτι δεν υπάρχει καμια προβλεψη για τους ανθρωπους που εχασαν τα σπιτια ους και δεν εχουν που να μείνουν ......αναγκαζονται να πληρωνουν ξενοδοχεια στην Αμαλιαδα ας πουμε με 60 και 70 ευρω το βραδυ!!!

    Ντροπή , γιατι υπαρχουν "ανθρωποι"
    που θέλουν να βγαλουν λεφτά απο τους συμπολιτες μας.

    Ντροπη, γιατι ακομα και σε αυτο το σημείο δεν υπάρχει καμια μεριμνα απο το Κράτος !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρε παιδια να ρωτησω κάτι , ο " Πρωθυπουργος" της χώρας δεν επρπε να είναι στις περιοχες που φλεγονται και να δεινει εντολες ...?!

    ...γιατι ειναι αφαντος? δεν φτανουν τα διαγγελματα μονο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι φασίστες αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ έφεραν τους λαθρομετανάστες για να έχουν ψήφους και λαό δικό τους αργότερα, όταν θα εξαφανιστούν οι Έλληνες λόγω υπογεννητικότητας και υπεργεννητικότητας των λαθρομεταναστών. Οι φασίστες αρχηγοί της Ν.Δ αγκάλιασαν τους λαθρομετανάστες για να έχουν ψήφους και λαό δικό τους αργότερα, όταν θα εξαφανιστούν οι Έλληνες λόγω υπογεννητικότητας και υπεργεννητικότητας των λαθρομεταναστών. Οι λαθρομετανάστες καίνε τους Έλληνες και την Ελλάδα κατά διαταγή των Αμερικανών ΗΠΑ, για να αποδυναμώσουν τους Έλληνες και οι Αμερικάνοι ΗΠΑ γελούν με τους τούρκους, διότι οι δωσιλογικές κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ δεν μπορούν να διώξουν εκτός Ελλάδος τους εμπρηστές της Ελλάδος και των Ελλήνων. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κάποτε στην αγαπημενη μας Ηλεία είχαμε Δασος ...τωρα θα έχουμε τον Δρόμο του Σουφλια ....!!!!

    ...και το ελέγαν πολυ εκει κάτω οτι αν δεν βρεθει λύση για τον Καιαφα και την Ζαχαρω ...δεν θα ολοκληρωθει το εργο ...τόσες ΜΙΖΕΣ θα χανοντουσαν !!!!

    ΚΡΙΜΑ...ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ να καει .....δεν υπαρχει πλεον στον Χαρτη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πως δημοσιεύετε κάθε ανοησία που σας γράφουν; Θέλετε να στηθεί στην άρρωστη αυτή χώρα που παντού βλέπει εχθρούς, κυνήγι μαγισσών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. OUST RE PROVOKATORES KYPATZIDES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ
    ΣΤΟ PRESS.GR--- ΕΥΤΥΧΩΣ ΡΙΞΑΤΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ... ΑΠΛΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΩΤΤΑΚΗ, ΤΟΝ ΧΙΩΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΥΡΑΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ασύμμετρη απειλή είναι η κυβέρνηση Καραμανλή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. άει και γαμήσου μαλάκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οι πυρκαγιές που κάψανε και καίνε την Ελλάδα δεν είναι τυχαίες. Για δεκαετίες δεν γνώρισε η χώρα παρόμοια γεγονότα, κι αναφερόμαστε από τις αρχές του περασμένου αιώνα. Πρόκειται για πυρκαγιές που δείχνουν να οφείλονται σε κάποια μορφή σχεδίου. Το παράδειγμα του Σαββάτου που όταν όλα τα πυροσβεστικά μέσα, εναέρια και επίγεια εστάλησαν για βοήθεια στην Πελοπόννησου, εννέα εστίες φωτιάς στη Ροδόπη, την ίδια ώρα, έδειξαν πως τίποτε δεν έγινε τυχαία. Η παρέμβαση του πρωθυπουργού ήταν ορθή. Η κατάσταση «έκτακτης ανάγκης» δίνει τη δυνατότητα ελευθερίας κινήσεων, στο κράτος. Να κινητοποιήσει όποιες δυνάμεις υπάρχουν. Γιατί είναι βέβαιο πως στην περίπτωση αυτή, το κράτος αμύνεται. Στη μάχη αυτή πρέπει να στηρίξουμε όλοι την πολιτική ηγεσία. Γιατί η επίθεση έγινε στην Ελλάδα. Το ερώτημα όλων είναι «ποιός έχει κέρδος» από τις πυρκαγιές. Από την ίδια την πυρκαγιά, κανείς. Από τα αποτελέσματά της όμως, ενδεχομένως πολλοί. Φυσικά, δεν μιλάμε για πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης. Αναφερόμαστε σε εκείνους που παρακολουθούν τον τελευταίο χρόνο τα σχέδιά τους στην περιοχή να ανατρέπονται ή να θεωρούν ότι ανατρέπονται, από την πολιτικήτου Κ. Καραμανλή.
    Το ότι η σημερινή κυβέρνηση διατήρησε σαν προτεραιότητα της την ανάπτυξη της χώρας και την αναβάθμισή της στην περιφέρεια, είναι προφανές ότι προκάλεσε αντιδράσεις. Η επιμονή του Κ. Καραμανλή να μεταβάλει την Ελλάδα σε ενεργειακό κόμβο [παρά τις όποιες αντιδράσεις στο εσωτερικό κυρίως όμως στο εξωτερικό], η απόφασή του για τριάμισυ χρόνια τώρα να στηρίζει τον κύπριο πρόεδρο Τάσσο Παπαδόπουλο και την καταδίκη του «Σχεδίου Ανάν», άφησε εμβρόντητους περισσότερους. Η άρνηση της κυβέρνησης να στείλει στρατό σε Ιράκ και Αφγανιστάν, δεν έχει προκαλέσει λιγώτερες αντιδράσεις.
    Το ότι κάποιοι επιθυμούν να βάλουν την Ελλάδα πίσω, στην παλιά γνωστή γραμμή της υπακοής, είναι γνωστό. Το ότι κάποιοι στο εσωτερικό συμφωνούν μαζί τους, είναι επίσης γνωστό. Κι αυτοί έχουν τη δική τους ευθύνη. Γιατί, αν δεν υπήρχαν έτοιμοι να αναδειχθούν μέσα από τη φωτιά και την καταστροφή, το όλο πλάνο δεν θα είχε αξία.
    Οι πυρκαγιές έφεραν τη χώρα πίσω. Ποιά κυβέρνηση [ασχέτως ποιας πολιτικής δύναμης] θα μπορέσει να αντιμετωπίσει ενεργά, την κοικωνική, οικονομική και οικολογική καταστροφή; Γιατί εκεί οδήγησαν τη χώρα και την κυβέρνηση: να μην μπορεί να αντιδράσει, να μην μπορεί να σταθεί στα πόδια της. Όταν αυτό το έργο ολοκληρωθεί θα έρθουν ως σωτήρες για να επιβάλουν την άποψή τους.
    Αυτό το σενάριο, αν έτσι αποδειχθούν τα πράγματα, δεν πρέπει να περάσει. Θα πρέπει να πάρει μια απάντηση ηχηρή. Κι αυτό θα το πετύχουμε με ενότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πάντως θα έπρεπε να μην πληρώνουν ξενοδοχείο οι πυροπαθεις...Γιατί δεν το κανονίζει κάποιος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Νομιζω..
    Η χωρα εχει τεθει σε κατασταση εκτακτου αναγκης??.

    Το πιο απλο .

    Να συλληφθει παραυτα ο αρχηγος της πασοκοσκυλιας,και να οδηγηθει σε ανακριση..

    Αν χρειαστει να του γινει "ενεση αληθειας"..

    Και δεν χρειαζεται καμμια επικηρυξη,των εμπρηστων..
    Να ειναι κοντα στον προεδρο της πασοκοσκυλιας,καποιος αγγλοφωνος ,γιατι ειμαι σιγουρος οτι ο "αρχηγος" Αγγλικα θα μιλαει.
    Το ιδιο ανερματιστα και ασυναρτητα μιλαει και τα αγγλικα αυτο το βλημα..

    Το λοιπον εχω την εντυπωση οτι θα κανει τρομακτικες αποκαλυψεις...

    Και μετα κρεμαλες.
    Προσφερομαι εθελοντης να τραβηξω το σκοινι της καταπακτης.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εδώ που τα λέμε,αργά θυμήθηκαν να κάνουν περιπολίες στην αττική.Είχε αποτέλεσμα μα έπρεπε αυτό να γίνεται επί μονίμου βάσεως κι όχι κατόπιν εορτής...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αγαπητοί φίλοι
    Θυμάμαι παλαιοτέρα με ποια σοβαρότητα και υπευθυνότητα και με πoια συναίσθηση καθήκοντος και υποχρεώσεων αντιμετώπιζε η πολιτεία την πυρόσβεση. Έλεγχοι, επιθεωρήσεις , συντονισμός, έλεγχοι ξανά ,συνεργασίες κλπ. Όλο το καλοκαίρι γινόταν ένας πόλεμος. Όλος ο κόσμος που έτσι η αλλιώς είχε εμπλοκή με το θέμα ήταν σε κατάσταση πολέμου. Από τον Μάη μέχρι τον Οκτωμβρη που να πάρει κάποιος άδεια .Το κράτος είχε απαιτήσεις. Όλος ο κόσμος ήταν έξω ,στα δάση και σε διασπορά. Συνεργασία με περιβαντολογικες οργανώσεις και ερασιτέχνες καθώς και με τους ιδιώτες. Έτσι πχ όλος ο Υμηττός είχε γεμίσει με δεξαμενές με νερό, συνεχείς περιπολίες και παρατηρητές ήταν παντού σε 24ωρη δράση. Ο στρατός περιπολούσε σε χώρους που υπήρχε κίνδυνος για φωτιά……
    Οι παραπάνω ήταν οι εικόνες που είχα όταν ήταν το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία και βρέθηκα σε χώρους που ασχολούνταν με το θέμα της πυρόσβεσης.
    Και τότε είχαν συμβεί μεγάλες πυρκαγιές. Υπήρχε όμως ένας τέτοιος συντονισμός δράσης και ενεργειών που υπήρχε κάποιο όριο στην εξέλιξη της φωτιάς. Σήμερα που έχουμε καταντήσει .Ανάβουν πυρκαγιές και περιμένουμε ο καλός ο θεός να χαμηλώσει την ένταση του άνεμου για να σβήσει από μόνη της . Μέχρι τότε ότι υπάρχει στο πέρασμα της γίνετε σταχτή. Η νέα διακυβέρνησης που κακή μας τύχη ξεκίνησε τον Μόρτη του 2004 διέλυσε όλο το σύστημα της πυρόσβεσης μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες. Είχε άλλες προτεραιότητες. Ποιες ήταν αυτές? Να αποκαταστήσει τα δικά της παιδιά που ένεκα μειωμένων και μόνο προσόντων και ανικανότητας ήταν στο περιθώριο. Αυτούς έβαλε σε καίριες θέσεις. Η α ανικανότητα των στελεχών αυτών φαίνετε καθημερινά στις ενεργειες των στο πεδίο της δράσης…
    Από την άλλη οι πρωταιρεοτητες της νέας διακυβέρνησης ήταν η αγροφυλακή και το κομματικό της κράτος. Όχι τα συμφέροντα των πολλών και η συνέχισης της οργάνωσης και η διατήρησης σε υψηλό επίπεδο της πυρόσβεσης. Έτσι υπάρχουν πιστώσεις για την σύσταση της αγροφυλακής αλλά δεν υπάρχουν πιστώσεις για να προσλάβουμε άμεσα πάνω από 4.000 πυροσβέστες που ήδη έχουμε έλλειμμα σήμερα μετά από 3,5 χρόνια συνταξιοδοτήσεων και αποστρατειών. Άκουγα όχθες τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής και έλεγε για μια πυρκαγιά και λέγε διατιθέμενες δυνάμεις : ένα (1) όχημα και επτά 7 πυροσβέστες!!!! .Οι άνθρωποι μας δουλεύουν !!! μας θεωρούν καφρους!!.Ελεος.!!!!
    Έγινε λοιπόν η διάλυση της πυροσβεστικής . Είχαμε και ένα δύσκολο καλοκαίρι ,ε ο συνδυασμός αυτός είναι που φέρνει τη τραγικότητα που ζούμε.
    Δυστυχώς αυτή είναι η κυβέρνηση που κακή μας τύχη μας κυβερνά μέχρι σήμερα. Ταχομαι πει και άλλες φόρες. Μόνο από τύχη δεν έχουμε περισσότερα θύματα και όχι μόνο από την διάλυση των πάντων που έχει επέλθει παντού .Είναι άνθρωποι ανίκανοι και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να βολευτούν οι ίδιοι και τα πολύ δικά μας παιδιά. Ο λαός ας πάει να πνιγεί. Αυτή δεν είναι η φιλοσοφία που τους διακρίνει σε όλα τα θέματα? Δες τε την υγεια..Αμα δεν έχεις χρήματα ..πέθανες. Θες τε την παιδεία. Άμα δεν έχεις χρήματα τα παιδιά σου θα στραβωθούν … Άμα μου βρείτε ένα μέτρο προς όφελος των πλατιών λαϊκών στρωμάτων να μου το πείτε να το δω και εγώ. Είναι εθνική ανάγκη στις επικείμενες εκλογές να πάνε σπίτι των.
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Απ'τους ολυμπιακούς αγώνες και μετά, υπήρχαν πολλά κακώς κείμενα. Δεν ξέρω αν είναι αποκλειστικά η κυβέρνηση υπεύθυνη, αλλά βρε αδερφέ, άλλαξαν τόσα φανάρια τότε -προσωρινά δήθεν- κι απαγόρευσαν κάποιες στροφές κατά την διάρκεια των ολυμπιακών αγώνων. Ε λοιπόν ακόμα δεν τα επανέφεραν στη προηγούμενη τους λειτουργία και για να παω σπίτι πρέπει να φτάσω μέχρι το τέρμα της λεωφόρου και να γυρίσω πίσω προκειμένου να στρίψω νόμιμα. Κι άλλα πολλά που έχουν αφήσει στην τύχη τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πόσα εκατομύρια στρέματα κάηκαν επί ΠΑΣΟΚ;

    Πόσα εκατομύρια στρέματα κάηκαν τώρα επί νέας δημοκρατίας;

    Πόσα εκατομύρια στρέματα δάσους αποχαρακτηρίστηκαν επί ΠΑΣΟΚ και επί ΝΔ;

    Έρχονται εκλογές. Ο κόσμος θα τους πληρώσει τους αλήτες που μας περνάνε και για μαλάκες.

    Είτε είναι οργανωμένο σχέδιο, είτε είναι καταπατητές, είτε είναι αμέλεια, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ αποδείχθηκαν άχρηστοι, ανίκανοι, προδότες απέναντι στον τόπο.

    Έρχονται εκλογές.
    Έρχονται εκλογές λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ξυπνάτε ρεεεεε!!! Γιατί χανόμαστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ποιά είναι η εκδίκηση των φίλων και ομοεθνών του θανατωθέντα Νιγεριανού; Φωτιά και σίδερο στην χώρα των υπαιτίων, φψτιά και σίδερο στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. babis

    9:01 πμ

    ==
    Εσυ τζαμπα θα πας.

    Ρε πορωμενο φανατισμενο σκυλι,εχεις παρει χαμπαρι οτι οι πασοκοσκυλαιοι καινε την Ελλαδα??

    Ρε μωροκαυλε ,εχεις συνειδητοποιησει οτι 100 πυρκαιες και πλεον δεν ειναι δυνατον να οφειλονται σε αυτοαναφλεξη??

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σιγά μην βάλθηκαν να καψουν Ο Λ Η την Ελλάδα για εκδίκηση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γεια σου θρυλικέ Τζων.
    Ευτυχώς που έχουμε και εσένα εδώ , έτσι για να γελάμε λίγο μέσα σε αυτό το μανιοκαταθλιπτικό περιβάλλον που μας έχει οδηγήσει η άθλια διακυβέρνηση την οποία είσαι τόσο κολημμενος….Τι άλλο θέλεις να σου κάνει ο Καραμανλής για να καταλάβεις πόσο ανίκανος είναι αυτός και η αθλία κυβέρνηση της οποίας προΐσταται τρομάρα του….
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ακούστηκε και για κάποιον απολυμένο συμβασιούχο του ΠΑΣΟΚ που έβαζε φωτιές.

    Λογικό είναι αφού οι πασοκτζήδες είναι ζώα μεγάλα. Δοξάζουν για ηγέτη τους αυτόν που κατέστρεψε την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Όποιος πασόκος λέει ότι θλίβεται για τους νεκρούς και για τις καταστροφές από τις πυρκαγιές, ψεύδεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Φανατισμένοι οπαδοί - χουλιγκάνοι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, μικρόνοες και άβουλοι, γαυγίζετε σαν υστερικές κατίνες με ξόρκια, κατάρες και αναθέματα εκατέρωθεν, απαίδευτοι και άξεστοι πληβείοι του κομματικού βολέματος, ρουσφετάκηδες και σφογγοκωλάριοι, αλυχτάτε με ποδοσφαιρικό φανατισμό προσφέροντας-νομίζετε- εκδούλευση στους πάτρωνές σας!

    Οικτρά ανθρωπάρια, διανοητικοί νάνοι, συμπλεγματικά σκουπίδια, θλιβεροί στη μιζέρια σας, ξιφομαχείτε μεταξύ σας κραδαίνοντας τα κόκκαλα της μάνας σας και τα οστά των προπατόρων σας, ανάξιοι κάτοικοι αυτής της χώρας, πηγαίνετε στις Θύρες των γηπέδων σας να κάνετε παιχνίδι, ασεβείς, και αφήστε τους λίγους που προσπαθούν ακόμα να αρθρώσουν πολιτικό λόγο να ΣΙΩΠΟΥΝ πάνω απο το πτώμα της ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

    Σ Κ Α Σ Μ Ο Σ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. babis

    9:24 πμ
    ==
    καραγκιοζη.
    Η πιο αθλια κυβερνηση απο συστασεως Ελληνικου κρατους ειναι η 20ετης πασοκοσκυλια.

    Με εξαιρεση ισως την θλιβερη κυβερνηση του γερου παπατζη ,αυλικου του βασιλεα Παυλου,63-65..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. έλεος ρε παιδιά!! Σβήστε το!! Αν είναι δυνατόν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 9:38 πμ

    ==
    Καθικι.
    Δεν σου αρεσει η αληθεια?

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Νομιζω..
    Η χωρα εχει τεθει σε κατασταση εκτακτου αναγκης??.

    Το πιο απλο .

    Να συλληφθει παραυτα ο αρχηγος της πασοκοσκυλιας,και να οδηγηθει σε ανακριση..

    Αν χρειαστει να του γινει "ενεση αληθειας"..

    Και δεν χρειαζεται καμμια επικηρυξη,των εμπρηστων..
    Να ειναι κοντα στον προεδρο της πασοκοσκυλιας,καποιος αγγλοφωνος ,γιατι ειμαι σιγουρος οτι ο "αρχηγος" Αγγλικα θα μιλαει.
    Το ιδιο ανερματιστα και ασυναρτητα μιλαει και τα αγγλικα αυτο το βλημα..

    Το λοιπον εχω την εντυπωση οτι θα κανει τρομακτικες αποκαλυψεις...

    Και μετα κρεμαλες.
    Προσφερομαι εθελοντης να τραβηξω το σκοινι της καταπακτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ρε πασοκοσκυλα γιατι δεν ανεχεστε πλεον την αληθεια. Βαλατε τις φωτιες σε νευραλγικους νομούς γνωριζοντας τις πολιτικες πεποιθησεις των ψηφοφορων. Ρε γαμημενοι πασοκοι του κερατα γιατι δεν αγγιξατε την ΑΧΑΙΑ? ΓΙΑΤΙ?
    Ρε πουσταρια του πασοκ θα φατε μαυρισμα στις εκλογες. Κανατε το τραγικο λαθος σας. Οσες μαλακιες και να εγιναν την τελευταια τετραετια απο την ΝΔ δεν ειναι αρκετες να βγαλουν την ΝΔ στην αντιπολιτευση σε αυτες τις εκλογες. Ο κοσμος απο εκδικηση θα ψηφισει παλι ΝΔ γιατι κανατε ενα ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ. Τους καψατε ζωντανους και τους καταστρεψατε τις περιουσιες τους. Ευχομαι να καειτε και εσεις -με τον ιδιο τροπο- ρε μουνοσκυλα του πασοκ. Να καειτε ζωντανοι μεσα στα γαμωσπιτα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Eσείς του PRESS-GR, ως άνθρωποι είστε το ίδιο ...σοβαροί, όσο είστε και ως bloggers;
    :-P

    Δεν έχετε άλλη δουλειά να κάνετε από το να γράφετε ανώνυμα σχόλια για να δείχνετε συμμετοχή στο blog σας;

    Γιατί δεν πάτε να παίξετε σε κανένα λούνα παρκ όπως κάνουν τα παιδάκια της ηλικίας σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αντε και γαμησου ρε "ΛΑΚΩΝΑ"



    Καποτε ηταν οι κομοουνιστες που "εριχναν" ζαχαρη στα αρματα του στρατου σημερα σας βολευει να "βαζουν" τις φωτιες οι πασοκοι...


    Εισαι γελοιος και εσυ και η βρωμερη δεξια παραταξη σου και οι πληρωμενοι ρουφιανοι που δημοσιευουν τετοιες μαλακιες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ο ΓΑΠ είναι εμπρηστής!

    Με γκαζάκια και φωτοβολίδες επισκεύτηκε τις καμένες περιοχές ο Γιώργος Παπανδρέου. Όταν διαπιστώθηκε όμως ότι δεν αρκούν, ο Κώστας Λαλιώτης του έδωσε κάποιες έτοιμες μωλοτοφ!


    ένας μα-Λάκωνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Καποτε ηταν οι κομουνιστες που "εριχναν" ζαχαρη στα ντεποζιτα των αρματων μαχης σημερα ειναι οι πασοκοι που "βαζουν" τις φωτιες.....


    Ο λυκος προβια αλλαζει οχι χουγια







    Καποτε ηταν οι κομουνιστες που "εριχναν" ζαχαρη στα ντεποζιτα των αρματων μαχης σημερα ειναι οι πασοκοι που "βαζουν" τις φωτιες.....



    Ο λυκος προβια αλλαζει οχι χουγια





    Καποτε ηταν οι κομουνιστες που "εριχναν" ζαχαρη στα ντεποζιτα των αρματων μαχης σημερα ειναι οι πασοκοι που "βαζουν" τις φωτιες.....



    Ο λυκος προβια αλλαζει οχι χουγια









    Καποτε ηταν οι κομουνιστες που "εριχναν" ζαχαρη στα ντεποζιτα των αρματων μαχης σημερα ειναι οι πασοκοι που "βαζουν" τις φωτιες.....




    Ο λυκος προβια αλλαζει οχι χουγια




    Καποτε ηταν οι κομουνιστες που "εριχναν" ζαχαρη στα ντεποζιτα των αρματων μαχης σημερα ειναι οι πασοκοι που "βαζουν" τις φωτιες.....




    Ο λυκος προβια αλλαζει οχι χουγια


    Φτανει πια οχι αλλο Δεξια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 10:00 πμ

    ==
    Ξεχασες την "ενορχηστρωμενη αντιδραση της δεξιας" ,προσφιλης ορος των πασοκοσκυλαιων..

    Ξεχασες Το "δεξια" που ελεγε με .."αποτροπιασμο" ο "τενεκες ξεγανωτος" και καραμπινατος! φτου,της πασοκοσκυλιας!
    Σε οποιον διαφωνουσε με την πασοκοσκυλια!

    Ελεεινοι,μισαλλοδοξοι,μοχθηροι μπασταρδοι ,υπουλοι,βρωμιαρηδες σιχαμενοι πασοκοσκυλαιοι....
    Δεν σεβεστε τιποτα.
    Ακομα και την Ελλαδα καψατε ξεφτιλισμενοι πουστηδες...

    καποτε θα πρεπει να αποδοθει δικαιοσυνη.
    Και η "ετυμηγορια" ειναι αυτη:
    "θανατος δια πριονισμου η κρεμαλα"..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ ΟΙΤΥΛΟΥ ΠΡΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΠΑΣΟΚΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΙΑ ΕΚΕΙ.ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΝΑ ΚΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ


    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ρε παιδιά!!!!

    Μπορεί να μου πει ο Κώστας ο Λαλιώτης αν του θυμίζει τίποτα το όνομα κατράντζος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Είστε καραγκιόζηδες και παπαγαλάκια του χειρίστου είδους.
    Αυτή και αν είναι ασσύμετρη απειλή. Ο κουμμουνιστικός κίνδυνος αναβιώνει με νέα προβιά.
    Press gr τι ρόλο παίζεις???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ο ΓΑΠ είναι εμπρηστής!

    Με γκαζάκια και φωτοβολίδες επισκεύτηκε τις καμένες περιοχές ο Γιώργος Παπανδρέου. Όταν διαπιστώθηκε όμως ότι δεν αρκούν, ο Κώστας Λαλιώτης του έδωσε κάποιες έτοιμες μωλοτοφ!


    ένας μα-Λάκωνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ

    Όσους πολιτικούς, δημοσιογράφους και ΜΜΕ επισείουν την απειλή εσωτερικού ή εξωτερικού εχθρού που δήθεν επιβουλεύεται το σύστημα και δήθεν αποσταθεροποιεί την χώρα, ως κοινούς φασίστες.
    Ακολουθούν το χιλιοπαιγμένο σενάριο που έφερε στην εξουσία εκατοντάδες δικτάτορες, εθνικιστές και διεθνιστές, από τον Ναπολέοντα, τον Χίτλερ, τον Στάλιν, έως το Παπαδόπουλο και τούς χουντικούς της Αφρικής και της Ν. Αμερικής.

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Παλικάρι ο Κώστας Καραμανλής

    Κατά πόδας ακολουθούσε ο Κώστας Καραμανλής τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ και έσβηνε με έναν κουβά τις φωτιές που άναβαν, μαζί με τον Λαλιώτη και τον Πεπονή (μετά τον έδιωξαν γιατί είχε πάρκινσον). Ο πρωθυπουργός όμως ξαφνηκά συγκάηκε και επέστρεψε στην κρυψώνα του Μαξίμου όπου θα μείνει κρυμένος μέχρι τις εκλογές.

    ένας αρχιμα-Λάκωνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ένας μα-Λάκωνας

    10:17 πμ

    ==
    Και συ ρε μαλακα-λακωνα θεωρεις οτι το μπραβογιοργο ειναι ικανος να χειριστει τις .."μολοτωφ"???

    Α! εσυ εισαι για δεσιμο.

    Δεν το βλεπεις αυτο το χαζοχαρουμενο τι "ποιον" ειναι??

    Μα καλα ποσο μαλακας μπορει να ειναι καποιος πασοκοσκυλαιας!

    Εδινα κατι απο 0.5-1.5 IQ,στους πασοκοσκυλαιους (με κλιμακα 1-10),..

    Νομιζω πρεπει να αναθεωρησω την εκτιμηση μου..
    Πρεπει η κατασταση ναναι πολυ χειροτερη.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΤΟ PRESS-GR ΣΕ ΡΟΛΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑΡΙΚΟ ΣΤΟ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟ. ΤΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. που είναι οι νεοδημοκράτες οεο;;
    χαθήκανε απτα κανάλια
    που είσαι ορε ζαγορίτη;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ
    Ο ΑΓΙΟΣ

    10:19 πμ

    ==
    ο χειροτερος δικτατορας ολων των εποχων ειναι το παλιοσκυλο ο καστρο της Κουβας.
    Επεται ο ελληνοπολωνος μινεικο παπανδρεου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Η αποτυχια της κυβερνησης Καραμανλη οφειλεται καθαρα στην ΗΛΙΘΙΑ πραξη της απογραφης και την επιτηρηση που ακολουθησε .Και αντι να εχουμε επανιδρυση ειχαμε την καταρευση που την ζουμε με τον πιο τραγικο τροπο τις τελευταιες μερες της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΜΟΝΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΠΕΡΝΕΙ ΤΟ PRESS ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟ; ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΩΛΟΔΕΞΙΟΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ελεεινοι,μισαλλοδοξοι,μοχθηροι μπασταρδοι ,υπουλοι,βρωμιαρηδες σιχαμενοι πασοκοσκυλαιοι....
    Δεν σεβεστε τιποτα.
    Ακομα και την Ελλαδα καψατε ξεφτιλισμενοι πουστηδες...

    καποτε θα πρεπει να αποδοθει δικαιοσυνη.
    Και η "ετυμηγορια" ειναι αυτη:
    "θανατος δια πριονισμου η κρεμαλα"..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. οι μπάτσοι καλά περιπολούσαν επί των φοιτητηκών συλλαλητηρίων...για τα δάση είχανε μάτι αετού και υπομονή βοδιού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Όποιος πασόκος λέει ότι θλίβεται για τους νεκρούς και για τις καταστροφές από τις πυρκαγιές, ψεύδεται. Αντιθέτως είναι πολύ χαρούμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΑΓΙΕ
    "ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ

    Όσους πολιτικούς, δημοσιογράφους και ΜΜΕ επισείουν την απειλή εσωτερικού ή εξωτερικού εχθρού που δήθεν επιβουλεύεται το σύστημα και δήθεν αποσταθεροποιεί την χώρα, ως κοινούς φασίστες..."

    Απο τη χούντα των γαλαζοπράσινων λαμόγιων που λυμαίνονται τη χώρα μου εναλλάξ, που έφτασαν τον έλληνα πολίτη κατω απο τα όρια της φτώχειας, που κάτω απο το μανδύα του "κοινοβουλευτισμού" ασκούν την πλέον στυγνή δικτατορία στους πολλούς προς όφελος δικό τους και της παρέας τους, που έγιναν συνέταιροι στο ξεπούλημα της πατρίδας, ΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΜΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, που θα μπαγλαρώσουν όλους αυτούς τους φαύλους αλήτες και θα ξαναδώσουν στην Ελλάδα τη χαμένη της αξιοπρέπεια!
    ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ντροπή σας. Ο Εγκέλαδος σας χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. 10:37 πμ
    ==
    Καλα, πιες το φραπεδακι σου η το τσαγακι σου τωρα..

    Ασχολεισαι με σοβαρα θεματα που δεν ειναι για σενα.

    Αραξε.
    Μην ασχολεισαι με θεματα που αφορουν τους μεγαλους.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ασύμμετρη απειλή είναι τα τετράποδα στη Μεγαλόχαρη της Τήνου. Με τέτοιο επίπεδο λαού θα γίνει καταποντισμός της Ελλάδας στα έγκατα της Γης σαν την Ατλαντίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Η μαρτυρία είναι αξιόπιστη; Τον πρόσεξε καλά; Ήταν απλώς «πράσινος» ή είχε και μυτερά αυτιά; Γιατί υπάρχουν και οι επισκέπτες από τον Άρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ο ΑΓΙΟΣ

    10:19 πμ


    Αγαπητέ φίλε, κράτα μια πισινή, ξέρεις ότι σε αυτά που γράφεις είμαστε σχεδόν πάντα σύμφωνοι.
    Στο συγκεκριμένο θέμα αλλάξαμε ξαφνικά στάση χθές όταν είδαμε σε ξένα σαιτ και τσατ να κάνουν πάρτυ βόρειοι γείτονες φέροντες αντί εγκεφάλου έναν θερμοσίφωνα.

    Θα δείξει, meanwhile ψηφιακό περισκόπιο...

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Κάτι γράφει ο Αδέσμευτος του Ρίζου για έναν παράγοντα της Αρεόπολης. Δείτε:
    ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Οπότε πασόκια σταματείστε να πουλάτε εξυπνάδες γιατί δεν σας παίρνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Φίλοι μου,
    δεν διατηρώ καμία επιφύλαξη.
    Προσέξτε και διαχωρίστε…άλλο εχθρός και άλλο ΕΠΙΚΛΗΣΗ εχθρικής επιβουλής.
    Μην μπερδεύεστε, κάντε μου τη χάρη, γιατί σε αυτή ακριβώς τη σύγχυση στήριξαν την ύπαρξη τους αρχικά όλοι οι πραξικοπηματίες.
    Μη λησμονείτε ότι υπάρχουν και πολιτικά πραξικοπήματα!
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΤΟ 1980 ηταν το ΜΙΝΙΟΝ και ο ΚΑΤΡΑΤΖΟΣ σημερα η ΗΛΕΙΑ,και οαρχηγος αυτων ΛΑΛΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. tελικα το πρεςς είναι ενα ακρως φασιστικο μπλογκ, που χρησιμοποιειται προφανως από παρακεντρα για επιβληθει χουντα στην ελλαδα

    οχι οτι δεν ειχαμε με ζαρντινιερες κλπ

    γερμανοτσολιαδες οπως οι περισσοτεροι σε λακωνια, μεσσηνια.

    σου υπενθιμιζω οτι η Αχαια ΚΑΤΑκαηκε λιγο καριο πριν βλακα

    διαβαζωντας εδω μεσα δεξιους ελπιζω να ειστε μονο κανα δυο παπαγαλακια του πρεςς γιατι αν ειστε πολλοι ειστε εντελως ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ

    ΚΑΙΓΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΠΕΚΟΥΛΑ???

    ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ????

    ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΕΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Diavazontas kaneis ta parapano sxoleia, einai efkolo na symperanei oti i fotia einai to mono pragma pou aksizei se afto to lao.
    Eiste aksioi tis moiras sas kyrioi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Λαλιώτης και αντιεξουσιαστικός χώρος. Οι μεγάλες αγάπες δεν κρύβονται.

    Αγωνιστής του Πολυτεχνείου και ο μεγαλοαπατεώνας, λαμόγιο Λαλιώτης. Κρίμα που δεν τον πάτησε τον τανκ τότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ψυχραιμία...

    Με μπινελίκια θα αντιμετωπίσετε τη φωτιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Όταν μεγάλες φωτιές κατέκαιγαν την Ελλάδα το 1998, το 2000 και το 2001 η Νέα Δημοκρατία, τότε στην αντιπολίτευση έλεγε για το ΠΑΣΟΚ:
    1998: Ο Κ. Καραμανλής είχε πει ότι ο τότε πρωθυπουργός, Κ. Σημίτης «κοιμάται» και ότι «είναι εκτός τόπου και χρόνου».
    1998: Ο εκπρόσωπος της ΝΔ. Αρης Σπηλιωτόπουλος έλεγε τότε: Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης σήμερα κατήγγειλε οργανωμένο κύκλωμα εμπρηστών. Συνεπώς ο πρωθυπουργός, που προϊσταται της κυβέρνησης στην οποία συμμετέχει ο κ. Ρωμαίος, οφείλει να κατονομάσει άμεσα τους εμπρηστές και να τους συλλάβει. Διαφορετικά ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του καλύπτουν τους εμπρηστές».
    2001: Ο Κ. Καραμανλής κατήγγειλε την κυβέρνηση για ανεπάρκεια στην πολιτική πρόληψης. «Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι τα δάση είναι η ζωή μας, είναι το μέλλον μας

    Source: Efimerida Ethnos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Σε όλα τα πασοκάκια που βρίζουνε το press-gr ταιριάζει η παροιμία:
    "Τους έφταιγε ο γάιδαρος και βάραγαν τη σέλα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Η νεολαία ΠΑΣΟΚ ήπιε μπύρες και πήγε και κατούρησε τις φωτιές και έσβησε 30 από αυτές. Ευχαριστούμε τον Γιωργάκη που έστειλε τη νεολαία ΠΑΣΟΚ να βοηθήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Απο τη χούντα των γαλαζοπράσινων λαμόγιων που λυμαίνονται τη χώρα μου εναλλάξ, που έφτασαν τον έλληνα πολίτη κατω απο τα όρια της φτώχειας ενώ αυτοί έγιναν δισεκατομμυριούχοι, που κάτω απο το μανδύα του "κοινοβουλευτισμού" ασκούν την πλέον στυγνή δικτατορία στους πολλούς προς όφελος δικό τους και της παρέας τους, που έγιναν συνέταιροι στο ξεπούλημα της πατρίδας, που άνοιξαν διάπλατα τα σύνορα να μπουν οι λαθρομετανάστες για να αλλοιώσουν την εθνική σύσταση της χώρας, που γαυγίζουν στα τηλεοπτικά παράθυρα δήθεν ο ένας εναντίον του άλλου και μετά, όταν σβήσουν τα φώτα, κλείνουν μεταξύ τους τη μοιρασιά των κλεψιμέϊκων κάτω απο το τραπέζι,ΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΜΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, που θα μπαγλαρώσουν όλους αυτούς τους φαύλους αλήτες και θα ξαναδώσουν στην Ελλάδα τη χαμένη της αξιοπρέπεια!
    ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑΙ.

    Εξ άλλου αν κρίνω απο το επίπεδο των χειροκροτητών τους εδώ μέσα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. τα κομματόσκυλα εδω μέσα (πασοκ-νδ)δεν μπορουν για 2-3 μερες να κόψουν τις μαλακίες.μόνο το κόμμα υπάρχει για σας.ΣΕΒΑΣΜΟΣ στους νεκρούς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. μερικες πικρες αληθειες που παρατηρησα για την αρχαια ολυμπια

    1. οι 4 "πολιτες" που αποδοκιμασαν τον βουλγαρακη ειναι της τοπικης του πασοκ και γραμματεις
    τοπικων βουλευτων του πασοκ και ηταν φρεσκοξυρισμενοι και ατσαλακωτοι στις καμερες - ενω την ιδια
    ωρα οι συμπολιτες τους παλευαν τις φωτιες οι ιδιοι "πολιτες", οταν μια δικαια οργισμενη γυναικα
    την "επεσε" στον πρωτο πολιτικο που ειδε - που ετυχε να ειναι του πασοκ - παρακινηθηκε και απωθηθηκε
    απο τους "πολιτες" και της ειπαν να την "πεσει" σε πολιτικους τις νεας δημοκρατιας

    2. ο ευαγγελατος και οχι μονο, φωναζαν - λαικιζανε - οτι καηκαν τα ελατα στο κρονιο ορος, που δεν καηκαν
    ποτε απο κανεναν απο την αρχαιοτητα (το σεβαστηκαν οπως ειπαν οι κατακτητες), αλλα εκρυψαν οτι
    το δασος εκει δημιουργηθηκε στις αρχες του εικοστου αιωνα και πριν το βουνο ηταν γυμνο

    3. ενας "πυροσβεστης"που ηταν στο οχημα που ειχε σταθμευσει στο μνημειο, ενω η φωτια εμφανιστηκε
    στο βαθος του οριζοντα και τα κοντινα οχηματα διναν την μαχη να εμποδισουν σε αλλα σημεια την φωτια,
    βρηκε τον χρονο και τα τηλεφωνα, να παρει πρωην υπουργο του πασοκ και απο εκει τον χατζηνικολαου,
    να τηλεφωνησει στην σταη που ειναι "φιλος" της και σε αλλα 2-3 καναλια και να παραπονεθει οτι τους εχουν
    αφησει μονους

    4. ο αντ1 ενω ολα τα αλλα καναλια λεγανε - ακομα και με στεναχωρια μερικα - οτι σωθηκαν ολα τα αρχαια -
    εγραφε στο σουπερ οτι καηκαν τα αρχαια και εβγαζε εναν "υπευθυνο", που ειχε μαζι μες αλλους
    ταμπουρωθει σε ενα απο τα κτιρια, και ελεγε οτι δεν ηταν κανενας στα αρχαια να σβηνει,
    αλλα την ιδια ωρα ζωντανα ολα τα αλλα μεσα, λεγανε οτι επιχειρουσαν ελικοπτερα και οχηματα...
    μαλλον ο υπευθυνος αντανακλουσε την αγωνια του κυριακου, να βρει δικαιολογια γιατι το διαφημισμενο
    συστημα δασοπροστασιας δεν μπορεσε την κρισιμη ωρα να δουλεψει, και εκθεσε τον κυριακου
    που επιθυμει διακαως να ανελυχθει στο κυκλωμα των "αθανατων"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Υπάρχουν δυο τρόποι διαφυγής από τη κρίση.
    Η ενδυνάμωση των δημοκρατικών θεσμών και ο απόλυτος σεβασμός τους.
    Ή ένα αυταρχικό καθεστώς υπό των νταβάδων.
    Διαλέξτε με ποιους είστε …σήμερα όχι αύριο.
    ‘Όσοι ΔΕΝ πιστεύετε ότι η δημοκρατία έχει λύσεις αρκεί να της δώσουμε την δυνατότητα να εκφραστεί …από αυτή τη στιγμή είστε στο αντίθετο στρατόπεδο από εμένα.
    Ξεκάθαρα πράγματα!
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ.ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ..ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ..
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΟΠΟΙ ΑΠΛΩΣ ΞΕΦΟΥΡΝΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ..
    ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ,ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΣΑ ΜΙΛΗΣΕΙ..
    bomb*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ντροπή ρε παιδιά τέτοιες ώρες να γράφει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του και εσείς να το αναπαράγετε!
    Είπαμε!!!
    ΕΛΕΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΙΑ!!
    Ο ΕΝΑΣ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ!
    ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ.ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ..ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ..
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΟΠΟΙ ΑΠΛΩΣ ΞΕΦΟΥΡΝΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ..
    ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ,ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΣΑ ΜΙΛΗΣΕΙ..
    bomb*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΠΡΟΣ PRESS-GR

    Αν από το προϊόν της μίζας και των βαλιτσών πήρατε κι εσείς, κάτι τις -όπως ακούγεται - χαλάλι η προσπάθειά σας να εμφανίσετε τον Καραμανλή θύμα και το ΠΑΣΟΚ πίσω από τις πυρκαγιές... Καλή συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ο μόνος που οφελείται από τις πυρκαγιές είναι ο Καραμανλής

    Επικαλείται την εθνική κρίση που αυτός δημιούργησε για να μην χρειάζεται να πει κουβέντα για όσα δεινά έσπειρε στην Ελλάδα και όσα ακόμα θα σπείρει αν ξαναγίνει Κυβέρνηση.

    Για μία ακόμα φορά θεωρεί τον ελληνικό λαό αμερικανάκια που θα χάψουν όποια θεωρία συνομωσίας τους πουλήσει.

    Για ανατρέξτε στις σελίδες των σχολικών σας βιβλίων στη Βιολογία και διαβάστε για την αυτοανάφλεξη των πεύκων. Και μετά σκεφτείτε τι γίνεται σε όλη την Ευρώπη.

    Μπήκα σε ταξιτζή που δούλευε για τον Άρη των Σπηλιωτόπουλο το Σάββατο το πρωι και μου έλεγε: "τις φωτιές τις βάζει το ΠΑΣΟΚ και οι μετανάστες. Δουλεύω στο γραφείο του Άρη και ξέρω τι σου λέω."

    Έχουν συναίσθηση ότι διχάζουν την Ελλάδα; Ότι μας οδηγούν στην εποχή του παππού μου;. Ούτε πολυτεχνείο έζησα, ούτε Λαλιώτηδες θυμάμαι, αλλά ΕΛΕΟΣ! μπορώ να καταλάβω ποιος με δουλεύει και ποιος όχι.

    Χίλιες φορές ο μαλθακός Γιωργάκης που μπαίνει στον κόπο να μου εξηγησεί τι θα προσπαθήσει να κάνει, παρά ο ψευτόμαγκας ο Καραμανλής που τρώει τους φόρους που πληρώνει η οικογένειά μου σε επικοινωνιολόγους για να βρίσκει όλο και αποτελεσματικότερους τρόπους να με δουλεύει ψιλό γαζί.

    Αυτό που δεν έχετε καταλάβει όλοι εσείς, που είστε φανατισμένοι, είναι ότι τα παιδιά σας έχουν νιονιό και σκέφτονται και τώρα πια ψηφίζουν, χωρίς να τους κυνηγούν τα φαντάσματα που διαρκώς προσπαθείτε να επαναφέρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ.ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ..ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ..
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΟΠΟΙ ΑΠΛΩΣ ΞΕΦΟΥΡΝΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ..
    ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ,ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΣΑ ΜΙΛΗΣΕΙ..
    bomb*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΑΓΙΕ

    Μετά το 74 δόθηκαν ευκαιρίες στους Έλληνες να φτιάξουν επιτέλους μια πραγματική κοινοβουλευτική δημοκρατία.

    Τί έφτιαξαν λοιπόν;

    Ένα φαύλο κράτος-νταβατζή, ανάλγητο και στυγνό προς τους πολίτες του, μια κατ' όνομα "κοινοβουλευτική" δημοκρατία όπου η εξουσία ΚΛΗΡΟΝΟΜΕΙΤΑΙ απο πατέρα σε γιό και απο θείο σε ανηψιό, ένα κρατικοκομματικό εποικοδόμημα ΜΟΝΙΜΩΝ βολεμένων χειροκροτητών των 2 κομμάτων εξουσίας που ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΤΕ, μιά καινούρια τάξη νεόπλουτων γραικύλων που έχει σημαία της το lifestyle, συρρίκνωση-εξαφάνιση της μεγάλης μεσαίας τάξης, περιθωριοποίηση των χαμηλών τάξεων στα όρια της εξαθλίωσης, φαύλη διαχείρηση του εθνικού πλούτου, μιζες, μεσιτείες, off shore εταιρείες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, παραδικαστικό κύκλωμα, ξεχαρβάλωμα της δημόσιας παιδείας, ανύπαρκτη δημόσια υγεία και πρόνοια, αναξιοκρατία σε όλα τα επίπεδα, διάλυση της αστυνομίας, ελεύθερη διακίνηση λαθρομεταναστών με τη σχετική παραοικονομία που συνεπάγεται, αύξηση της ανεργίας, βουλευτές-βολευτές που μετακινούνται απο κόμμα σε κόμμα με σημαία μόνο την κουτάλα,καταρράκωση εθνικών αρχών και αξιών...

    Θέλετε και άλλα;

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ
    ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Κι εγω προτιμώ απο τη χούντα του Τζων, Babis, pisinous, και άλλων "δημοκρατικών" σκουπιδιών μια χούντα που θα τους μαζέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Έχετε κανει το site μπουρδελο καλυτερα να το κλεισετε η παραπληροφορηση της παραπληροφορησης. Ουτε επι χουντας δεν υπηρχε τοση προπαγανδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. 11:49 πμ

    ==
    Και εγω προσωπικα δεν ασχολουμαι με υποκειμενα του ειδους σου..

    Αλλα κυττα.
    Μην κανεις καμμια μαλακια και βαλεις κανενα "νικ" και αναφερεις τον babis kai PASOK poisonus,γιατι θα φας τα μπινελικια της ζωης σου ...και "ανωνυμα"!

    Φιλικη συμβουλη.
    Εγω ειμαι απλα δημοκρατικος.
    Οι "αλλοι" ειναι χουνταιοι πασοκοσκυλαιοι..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΠΡΟΣ PRESS-GR

    Ότι τα αρπάξατε από την Ρηγίλλης είναι φως φανάρι! Ότι θα λειτουργούσατε πάντως σε τέτοιο βαθμό ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ακόμη και τα σημερινά αφεντικά σας δεν ήλπιζαν! Βεβαίως πίσω έχει η αχλάδα την ουρά, αφού ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΟΝΩΝΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΠΟΣΟ ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΠΩΣ ΟΦΕΛΕΙΤΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
    ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ;;;;;;;;






    ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΟΦΕΛΕΙΤΑΙ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΣΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ!!!!!!





    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΛΗΤΕΣ!!!!





    ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!!!






    ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ.ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ..ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ..
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΟΠΟΙ ΑΠΛΩΣ ΞΕΦΟΥΡΝΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ..
    ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ,ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΣΑ ΜΙΛΗΣΕΙ..
    bomb*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΠΡΟΣ 12.00

    Κάνεις λάθος. Την σελίδα πλέον την διαχειρίζονται ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ του Πολύδωρα! Τους πρώην διαχειριστές τηε σελίδας τους τσίμπησε η Ασφάλεια, τότε με την υπόθεση του Αλογοσκούφη και για να μην πάνε μέσα, τους παραδώσανε το press-gr για να κάνουν τα ΑΣΦΑΛΙΤΙΚΑ παιχνιδάκια τους. Έρχονται αποκαλύψεις για το Δεξιό παρακράτος που συν τοις άλλοις εκσυγχρονίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ. ΦΥΓΕΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΕΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. 12:05
    O πασόκος φίλος σου στην Αρεόπολη την έβαλε. Είπαν και τα κανάλια γι αυτόν τον τύπο αλλά δεν ανέφεραν ότι είναι στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Καλημέρα Λάκωνα .
    Δεν τα ξέρεις καλά .
    Εμένα μου είπαν ότι ο συλληφθείς εμπρηστής είναι δίδυμος αδελφός του Γ.Α.Π. , υπάρχουν αξιόπιστοι εθνικόφρονες μάρτυρες που είδαν την Βάσω Παπανδρέου να του δίνει τα γκαζάκια .
    Αντε να πάτε να γαμηθείτε μαλακισμένα Ρουσσοπουλάκια για να πάει καλά η εβδομάδα .
    Θυμηθήκατε την ζάχαρη που έβαζε ο σκατοτούμπανος αρχιπροδότης ;;

    κ.Τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Αληθεύει πως η εργαζόμενη και στην ΕΥΠ, κόρη του "τεράστιου" Κόη της Πυροσβεστικής, είναι τακτική αρθρογράφος του press-gr;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. κ.Τζων

    12:07 μμ

    ==
    Ο μπραβογιοργο δεν εχει διδυμο αδελφο μαλακα..

    Εχει δυο αλλα αδελφια και μια αδελφη.
    Ολοι τους ειναι βολεμενοι με τα 150.000.000 δολλαρια ΗΠΑ που πηρε η μαμμυ τους κ.Μαργκαρετ Τσαντ απο τον ελληνοπολωνο μινεικο παπανδρεου για να του δωσει διαζυγιο..

    Αμαν πια με την παραπληροφορηση κουτουκια!!!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Κοίταξε εάν η ΚΥΠΑΤΖΟΥ κόρη του Κόη συνεργάζεται με το press-gr αλλάζουν τα δεδομένα. Γιατί αυτό το εξαιρετικό blog έχει πλέον εσωτερική πληροφόρηση, από την εξαιρετική αυτή οικογένεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Και ασφαλως θα συμφωνησω με τον φιλτατο κ. babis,που παραδεχτηκε οτι οι φωτιες κατα 90% ειναι πασοκοσκυλαιικη δουλεια.

    Ετσι ειναι φιλτατε και συμφωνω μαζι σας.

    Με τοσες πυρκαιες κανεις δεν ασχολειται με τις ασυναρτησιες και τα ανερματιστα "Ελληνικα" του μπραβογιοργος..
    Κανεις δεν ασχολειται πια με την ανεπαρκεια αυτου του ανεκδιηγητου φιογκου,που θελει να γινει και ..πρωθυπουργος!! Ημαρτον ρε!

    Ετσι ειναι φιλτατε babis και συμφωνω μαζι σας.
    Εχετε οξειαν αντιληψη,δεν θα μπορουσε κατι τετοιο να ξεφυγει απο την προσοχη σας.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Eiste athlioi osoi ta rixnete se Lalioti kai PASOK gia tis foties.

    Kaikan ta xoria mas gamo tis trella sas, den ypirxe syntonismos oyte gia deigma, gamo tous epitelarxes sas gamo!!!!

    Oi manades ourliazane kai o Vyron elege tis gnostes tou malakies ki o Voulgarakis elege oti i Olympia swthike!!!!

    Gia malakes mas pernate?
    Ftanei pia!

    Afti i kyvernisi einai i pio axristi ki epikindyni opws apodeixtike kyvernisi pou eixame pote.

    Synanthropoi mas KAIKAN ZWNTANOI ki eseis re malakismena apla anaparagete kommatikes malakies
    peri Lalioti.

    Pate mia volta stin Ileia na deite ton kosmo pou ypoferei...

    ELEOS, ELEOS, ELEOS!!!!!!!!!!!!!!!

    KAHKAN SYNANTHROPOI MAS kai apaitw na matho poios anikanos efthynetai.

    TO APAITW!
    TO XRWSTAME STIS OIKOGENEIES TOUS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Αληθεύει πως η εργαζόμενη και στην ΕΥΠ, κόρη του "τεράστιου" Κόη της Πυροσβεστικής, είναι τακτική αρθρογράφος του press-gr;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ Κ Υ Β Ε Ρ Ν Η Σ Η
    Ε Θ Ν Ι Κ Η Σ
    Σ Ω Τ Η Ρ Ι Α Σ
    ΥΠΟ ΤΟΝ Κ. ΣΗΜΙΤΗ
    ...........
    Ολα τα αλλα ειναι πολυδοριες(μαλακιες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Ανεπαρκείς, φοβισμένοι, ανεύθυνοι, χωρίς σχέδιο και λίγοι... Αυτοί είναι οι χαρακτηρισμοί που δίνουν οι πολίτες που έζησαν τον όλεθρο τις τρεις ημέρες που πέρασαν , στα μέλη της κυβέρνησης της ΝΔ.
    Με οργή, με δάκρυα στα μάτια, αλλά κυρίως με την απογοήτευση ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, οι πολίτες της Πελοποννήσου, της Εύβοιας -και κατ επέκταση ολόκληρης της χώρας- προσπερνούν με ειρωνικά σχόλια τα επικοινωνιακά τρικ της κυβέρνησης, τις θεωρίες περί συνωμοσίας που εφηύρε ο κ. Θ. Ρουσόπουλος, τα περί «ασύμμετρης απειλής» που ανέφερε χθες ο κ. Πολύδωρας και τα οποία ερμηνεύονται από βουλευτές της ΝΔ ως προετοιμασία ακόμη και αναβολής των εκλογών .
    Θα γελούσαν, ίσως, εάν η κατάσταση δεν ήταν τόσο δραματική και τραγική...
    H εθνική τραγωδία που γράφτηκε σχεδόν σε κάθε γωνιά της Πελοποννήσου, στην Εύβοια και σε άλλες περιοχές της χώρας, με αποκορύφωμα την καταστροφή της Αρχαίας Ολυμπίας, πιστοποιούν απόλυτα την πλήρη διάλυση του κρατικού μηχανισμού, την έλλειψη συντονισμού μεταξύ των υπουργών που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν την καταστροφή και την πλήρη αδυναμία του ίδιου του κ. Κ. Καραμανλή να διαχειριστεί (πολιτικά και ουσιαστικά) μία από τις πιο σοβαρές κρίσεις στην ιστορία της χώρας.
    Η κυβέρνηση, όπως φάνηκε από την πρώτη στιγμή, περιορίστηκε σε επικοινωνιακού χαρακτήρα κινήσεις. Σε συσκέψεις χωρίς ουσία, σε περιοδείες χωρίς σχέδιο και σε αποφάσεις που έμειναν στα χαρτιά. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρωθυπουργός μετέβη την Παρασκευή το βράδυ στη Ζαχάρω, έδωσε εντολή από την επομένη το πρωί να πετάξουν τα αεροπλάνα, κάτι που ουδέποτε συνέβη.
    Ο κ. Καραμανλής δεν μπόρεσε ούτε να συντονίσει τις προσπάθειες μεταξύ της πυροσβεστικής και του στρατού, με αποτέλεσμα τα μέσα που διαθέτουν οι ένοπλες δυνάμεις να μην αξιοποιούνται.
    Ο πρωθυπουργός, για λόγους... πολιτικού εγωισμού, άφησε χωρίς απάντηση τις προτάσεις που έγιναν από τον κ. Γ. Παπανδρέου και από τον κ. Αλ. Αλαβάνο για σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. Αγνόησε τους ηγέτες των κομμάτων της αντιπολίτευσης και μόλις άκουσε κριτική, τότε έβαλε υπουργούς να απαντήσουν για λογαριασμό του.
    Ολες όμως οι κινήσεις της κυβέρνησης, τη στιγμή της μεγάλης κρίσης, υπαγορεύθηκαν από τις ανάγκες του προεκλογικού αγώνα και ο φόβος όλων ήταν και είναι να περιοριστεί -όσο αυτό είναι δυνατόν- η επίδραση της καταστροφής στην εκλογική συμπεριφορά των Ελλήνων. Όσοι δε αποτόλμησαν να βρεθούν στις πληγείσες περιοχές (όπως ο κ. Γ. Βουλγαράκης, ο οποίος μετέβη χθες στην Αρχαία Ολυμπία), ήρθαν αντιμέτωποι με την οργή των πολιτών. Αλλωστε και ο ίδιος ο κ. Καραμανλής την πρώτη ημέρα της κρίσης που πήγε στη Ζαχάρω εισέπραξε το αρνητικό κλίμα.
    Η επόμενη μέρα για την κυβέρνηση δεν έχει έρθει ακόμη, ούτε καν η ώρα του απολογισμού, με δεδομένο ότι η τραγωδία συνεχίζεται .

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. 12:21 μμ

    ==
    Η Χαρ.Τρικουπη εχει πολλες απαντησεις στα ερωτηματα σου,ω αθλιε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Όχι δεν πρέπει να σκοτώσουμε τη δημοκρατία με τα ίδια μας τα χέρια.
    ‘Όχι δεν πρέπει να χρεώσουμε την αποτυχία ενός χυδαίου συστήματος καιροσκόπων της πολιτικής και της οικονομίας στη δημοκρατία.

    Οι πραγματικοί πατριώτες είναι οι δημοκράτες Έλληνες – οι ανυστερόβουλοι δημοκράτες.
    Υπάρχουν και είναι δίπλα σας …ίσως και μέσα σας.

    Μη σκοτώσετε την ελπίδα για μια νέα ελεύθερη Ελλάδα, χωρίς ενοχές και συμπλέγματα.
    Μη με δολοφονείτε και σεις όπως οι νταβάδες και οι κρατικοδίαιτοι κομματικοί μηχανισμοί.
    Δώστε μια ακόμη ευκαιρία στην δημοκρατία, ίσως μας δώσει το οξυγόνο που όλοι χρειαζόμαστε, τώρα που μας κάψανε τα δάση.
    Κτίστε τη τέταρτη Ελληνική Δημοκρατία, τώρα, εσείς πολίτες.

    ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και κάτω οι χούντες.
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Για να τελειωνουμε.Εαν καποιοι εβαλαν φωτιες για ψηφους ειναι πιο επικυνδηνοι απο τους ανικανους αντιπαλους τους που δεν μπορουν να τις σβησουν.Ομως επειδη και η τρελλα εχει τα ορια της ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ που να πιστευει οτι η αντιπολιτευση οποια και εαν ειναι αυτη θελει 60 νεκρους και την οικονομια τελειωμενη για μια 5ετια το λιγοτερο.Ειναι εθνικο το θεμα,δεχομαστε ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ απο εξωτερικο παραγοντα που ισως να εχει και εσωτερικη οργανωση μεσα στην χωρα μας.Φτανει ποια ρε "μαγκες της καλπης".ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ ΡΕ ΚΑΙΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΤΩΜΑΤΑ.Δεν θελω να συνεχισω αλλα προβλεπω στις επερχομενες εκλογες να γινονται 2 πρωτοφανη πραγματα.Τεραστια αποχη που ισως φτασει σε σημεια ανω του 50% και ΠΟΛΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑΞΙ ΤΩΝ 2 ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.καποιοι επανεφεραν την χωρα σε μερες 81....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ΑΓΙΕ

    Μετά το 74 δόθηκαν ευκαιρίες στους Έλληνες να φτιάξουν επιτέλους μια πραγματική κοινοβουλευτική δημοκρατία.

    Τί έφτιαξαν λοιπόν;

    Ένα φαύλο κράτος-νταβατζή, ανάλγητο και στυγνό προς τους πολίτες του, μια κατ' όνομα "κοινοβουλευτική" δημοκρατία όπου η εξουσία ΚΛΗΡΟΝΟΜΕΙΤΑΙ απο πατέρα σε γιό και απο θείο σε ανηψιό, ένα κρατικοκομματικό εποικοδόμημα ΜΟΝΙΜΩΝ βολεμένων χειροκροτητών των 2 κομμάτων εξουσίας που ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΤΕ, μιά καινούρια τάξη νεόπλουτων γραικύλων που έχει σημαία της το lifestyle, συρρίκνωση-εξαφάνιση της μεγάλης μεσαίας τάξης, περιθωριοποίηση των χαμηλών τάξεων στα όρια της εξαθλίωσης, φαύλη διαχείρηση του εθνικού πλούτου, μιζες, μεσιτείες, off shore εταιρείες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, παραδικαστικό κύκλωμα, ξεχαρβάλωμα της δημόσιας παιδείας, ανύπαρκτη δημόσια υγεία και πρόνοια, αναξιοκρατία σε όλα τα επίπεδα, διάλυση της αστυνομίας, ελεύθερη διακίνηση λαθρομεταναστών με τη σχετική παραοικονομία που συνεπάγεται, αύξηση της ανεργίας, βουλευτές-βολευτές που μετακινούνται απο κόμμα σε κόμμα με σημαία μόνο την κουτάλα,καταρράκωση εθνικών αρχών και αξιών...

    Θέλετε και άλλα;

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ
    ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ΜΑΖΙ ΚΑΨΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΜΑΖΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

    ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΖΩΑ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΒΟΔΙΑ)

    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ

    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ ΒΟΔΙΟΥ

    ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΞΗ

    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΔΥΝΑΜΗ ΠΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Τι αστείο που είναι να κονταροχτυπιούνται μέσα από σχόλια τα πολιτικά γραφεία των διαφόρων υποψηφίων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. 12.20

    Τζων

    Το οτι εισαι μεγαλος μαλακας δεν περιμεναμε να το αποδειξεις τωρα με οσα λες.Το εχεις αποδειξει αδω και πολυ καιρο.
    Αλλα οτι θα συνεχισεις να γραφεις τετοιες αλητειες για εμπρησμους απο το πασοκ,εε εσυ εισαι αρρωστος μεχρι το μεδουλι,κακια ψυχη και πουστης στην ψυχη.
    Εισαι ενας διεστραμμενος που παιζει με τις ψυχες αθωων που χαθηκαν χωρις να φταινε σε μια κοινωνια που αλεθει ψυχες ,με κρατικη μηχανη αχρηστη και ανημπορη-περα απο κομματα,μαλακα-
    και εσυ καθεσαι και τζογαρεις για το κομμα σου χαμενε.
    Μια απαντηση.Αντε γαμησου κοπροσκυλο αρρωστε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. "Γνωρίζετε ότι ο συλληφθείς για εμπρησμό στην Αρεόπολη, όπου είχαμε και νεκρούς, είναι γνωστός εξωγήινος με έντονη δράση στη γη από το 1947 και το περιστατικό στο roswell;"

    Man In Black

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. το πιο αστειο και ταυτοχρονα ΕΛΕΙΝΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ειναι οτι τωρα που θα κοπασει η ΕΠΙΘΕΣΗ και που θα πρεπει να κοιταξουμε λιγο τι εγινε και ποιος το εκανε ΘΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ,ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ σε πρωσοπικες αντιπαρεθεσεις και σε προεκλογικη καμπανια.ΡΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ....ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. quiz

    ποιος έχει μικρότερη μνήμη;
    α) το χρυσόψαρο
    β) ο έλληνας

    ο νικητής κερδίζει πέντε δωρεάν σημαιούλες για την συγκέντρωση στο σύνταγμα σε 15 ημέρες



    Man In Black

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. ΜΑΣ


    ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΜΕΤΕΡΙΑ/


    ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Μπράβο ηλίθιοι.Με ανώνυμες βλακείες προσπαθείτε να περισώσετε όσα μπορείτε,για το κόμμα σας.Οι 65 νεκροί-προς το παρών-δε θα σας επιτρέψουν να συνεχίσετε το καταστροφικό σας έργο.Θα σας βάλουν στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας όπως και τον Μητσοτάκη.Λεχρίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. 12.37
    Ξέρεις ότι ο πόνος σου είναι και δικός μου.
    Ξέρω ότι έχεις δίκιο σε αυτά που επικαλείσαι.
    ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ όμως ΛΑΘΟΣ ΔΙΕΞΟΔΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
    ΑΝ ΚΡΙΝΕΙΣ, ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ,
    ΟΧΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    Οι διάφορες χούντες που γεννηθήκαν μέσα στη δημοκρατική οργάνωση, αναδεικνύουν τη στρέβλωση της φιλελεύθερης-δημοκρατίας από ελεεινά συμφέροντα και όχι την αδυναμία της να υποστηρίξει ένα κράτος δικαίου και πρόνοιας.
    Σου μιλώ από τη Σκανδιναβία, από όπου τα τέσσερα τελευταία χρόνια μελετώ πως δομείται και πως απο-δομείται η ευημερούσα πολιτεία.
    Δες το αλλιώς
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. ΠΡΟΣ PRESS-GR
    Αφού από το προϊόν της μίζας και των βαλιτσών πήρατε κι εσείς, κάτι τις, χαλάλι η προσπάθειά σας να εμφανίσετε τον Καραμανλή θύμα και το ΠΑΣΟΚ πίσω από τις πυρκαγιές... Καλή συνέχεια και σε καλή μεριά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Να συλληφθει παραυτα ο αρχηγος της πασοκοσκυλιας,και να οδηγηθει σε ανακριση..

    Αν χρειαστει να του γινει "ενεση αληθειας"........

    τζων


    ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΕΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΑΡΑΔΡΑ ΣΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΓΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΦΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟ ΑΓΟΡΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Διάβασα όλα τα σχόλια σας εγω ομως θα πω κάτι άλλο.ακουσε κανεις οτι πλεον ολοι οι πολιτικοι θα περνουν 10000 ευρω το μήνα?το ακουσε κανεις?Επερναν 6200 ευρω και εκανα στον ευατό τους τετοια αύξηση όταν υπάρχουν συνταξιούχει και ανεργει που δεν ζουν καν κατω απο το οριο της φτώχειας αλλα είναι εκτός ορίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. 12:41 μμ

    ==
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ πιστευω φιλτατε κ. babis,οπως και υμεις χωρις αμφιβολια,οτι οι φωτιες ειναι εργο των πασοκοσκυλαιων.
    Δεν εχω αποδειξεις,αλλα δεν μου κολλαει στο νου οτι καποιος αλλος θα διανοειτο κατι τετοιο.
    Οπως και υμεις ειπατε.

    Να παρουμε τα πραγματα με την σειρα.
    14 φωτιες ,20 φωτιες 40 φωτιες ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ δεν μπορει να ειναι αυταναφλεξη,οπως και υμεις ειπατε.

    Ειναι εργο εμπρηστων φιλτατε,οπως σωστα επισημανατε.

    Μπορει στο "κολπο" να ειναι και κουκουλοφοροι "αναρχες",οι ιδιοι που οπως και υμεις παραδεχτηκατε,καψαν την Αθηνα ,ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ αγαπητε,τοτε με την επισκεψη του Μπιλ Κλιντον,για ναχουμε να μιλαμε για "γνωστους-αγνωστους" και να μην γινει η αναποφευκτη συγκριση μεταξυ ενος γοητευτικου πλανηταρχη και ενος ..σιμιτη...Ημαρτον!
    Ασε που καποιος κακεντρεχης μπορει και να θυμοταν το "Εξω οι Αμερικανοι φονιαδες των λαων" και να λεγε λογικα ,λογικωτατα,ρε πουστηδες πασοκοσκυλαιοι μας δουλευετε τωρα??

    Ετσι ειναι οπως και υμεις ειπατε φιλτατε και συμφωνω μαζι σας.
    Εχετε κριση και αυτο εκτιμω ιδιαιτερα στις μεταξυ μας συζητησεις,ασχετα αν διαφωνουμε.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ και η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ευθύνονται:
    - Για το ΤΣΟΥΝΑΜΙ
    - Για τους Δίδυμους πύργους
    - Για το μετρό του Λονδίνου
    - Για το σεισμό του '99
    Για τις φωτιές που καίνε αυτή τη στιγμή σε ΙΤΑΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΡΟΑΤΙΑ κτλ.

    Σύμφωνα με νέες πληροφορίες ο ΘΕΟΣ ζήτησε από τον ΛΑΛΙΩΤΗ να αναλάβει τις ευθύνες και για τον
    - ΤΥΦΩΝΑ ΚΑΤΡΙΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. i malakia paei sineffo se ayti ti xvra. o kathe malakas grafei ti malakia toy kai o kathe ilithios malakas internetikos paparas poy stinei provocatsies fasistikes ti dimosieyei.OYST koproskyla san den ntrepeste na lete psemata kai aliteies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. ρε κομματοσκυλα....αυτο ρε σας νοιαζει εσας ε????μονο η εξουσια γαμημενα μπλε και πρασινα ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ....αντε ρε απο εδω που τολματε να παιζεται ρε με νεκρους.ΛΑΛΙΩΤΗΣ,ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ 2 ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ....ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

    Ο ΓΑΜΙΑΣ ΣΑΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. 10.09 τον Άκη Τσοχατζόπουλο ρώτα - αυτός ξέρει ΣΙΓΟΥΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. 12:58 μμ

    ==
    Οι πληροφοριες κρινονται ανακριβεις.\
    Θολωμενο δεξιο καθικι πρεπει νασαι η το πιθανωτερο,και σιγουρο,ενα βλαμμενο πασοκοσκυλαιικο σκυλι.
    Προσωπικα δεν θα ειχα καμμια αντιρρηση να τις δεχθω ως αληθινες,αν ισως αυτο το καθικι το λαλιωτη,ειχε την δυναμη να το κανει..

    Συμφωνεις αγαπητε?

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. 12.37
    ΑΓΙΕ

    Δυστυχώς 33 χρόνια "κοινοβουλευτικής" δημοκρατίας και διακυβέρνησης απο τα 2 μεγάλα κόμματα έβγαλαν στην επιφάνεια ό,τι πιο ταπεινό και χυδαίο θα μορούσε να έχει ο έλληνας στην ψυχοσύνθεσή του: απατεωνιά, ψέμμα, κουτοπονηριά, υποκρισία, βόλεμα σε βάρος των άλλων, γλύψιμο, δουλικότητα, παλιανθρωπιά, οκνηρία... Και όλα αυτά στο όνομα της ελευθερίας και της δημοκρατίας.

    Μη συγκρίνεις σκανδιναβικά μοντέλα με την Ελλάδα. Θα πέσεις έξω όσα επιστημονικά κριτήρια κι αν μεταχειριστείς.

    Ο έλληνας ψηφίζει το αντίγραφο του χειρότερου εαυτού του στη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Και είναι φαύλος κύκλος που σπάει μόνο ΔΥΝΑΜΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. δεν μπορουμε να τελειωσουμε την λογικη αυτη που λεει οτι κυβερναν την χωρα 3 οικογενειες.καραμανλης,παπανδρεου,ντορα ειναι ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ Η ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ που πηραν την δουλεια της οικογενειας για να μην παει χαμενη.ΟΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΑΣΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ....ρε αντε γαμηθειτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Ρε κάψετε και τους δεξιούς να μην μιλούν καθόλου. Φασίστες έφτασε η ώρα σας.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΠΗΡΥΝΙΚΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  130. Τα πασοκοσκυλα χύνουν κροκοδείλια δάκρυα. Από μέσα τους χαίρονται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Βιάζεστε όλοι!!!!

    Το ποιος ωφελείται (Ν.Δ. ή ΠΑΣΟΚ) απο την καταστροφή έχει να κάνει με το μέγεθός και την έκταση αυτής.

    Μια πυρκαγιά όπως της Πάρνηθας ξεσηκώνει τον κόσμο εναντίον της αναποτελεσματικής κυβέρνησης.

    Μια γενικευμένη εθνική καταστροφή συσπειρώνει το λαό γύρω από τους κυβερνώντες που προσπαθούν να σώσουν το έθνος.

    Κανένα Πασοκ δεν θα ρίσκαρε να παίξει τόσο βρόμικα αναμένοντας τόσο θολά και ανεξέλεγκτα αποτελέσματα.

    Από την άλλη η κυβέρνηση πήρε ένα πάρα πολύ μεγάλο ρίσκο κάνοντας εκλογές για πρώτη φορά μέσα στο καλοκαίρι.

    Επομένως αντί να βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα όλοι σας αράξτε και περιμένετε να δείτε που θα κάτσει η μπίλια!
    Ακόμη γυρίζει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Βιάζεσαι και εσύ. Το ΠΑΣΟΚ είδε ότι χάνει τις εκλογές, οπότε η μόνη λύση ήταν αυτή. Ρισκάρει το ΠΑΣΟΚ δηλαδή και μπορεί να του βγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. 1:30 μμ

    Κανένα Πασοκ δεν θα ρίσκαρε να παίξει τόσο βρόμικα αναμένοντας τόσο θολά και ανεξέλεγκτα αποτελέσματα.
    ==
    Κανεις δεν μπορει να πει με βεβαιοτητα κατι τετοιο.
    Οι δημοσκοπησεις, τους δειχνουν
    "χαμενους".Τι ειχαν να χασουν?

    Χωρις βεβαια να υπολογισουμε ,πηγανε να "δημιουργησουν φασαρια" και η κατασταση τους ξεφυγε απο τον ελεγχο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Και ο Κωστάκης ήταν ύποπτα μαυρισμένος. Λέτε να ήταν γράσα από τα στουπιά;
    Και ο Γιωργάκης σαν να ήταν συγκαμμένος. Λέτε από απόπειρα πυργακιάς;

    Ένας ΜαΛάκωνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Ρε βλακα εσυ με τα εντονα γραμματα, κοφτη την παραρα!

    Μας εχεις βγαλει τα ματια ηλιθιε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. ΡΕ ΕΑΝ ΡΙΣΚΑΡΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Η ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ...Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΚΡΙΒΗΣ...ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΕ ΛΟΓΙΚΟ ΜΥΑΛΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ.ΓΙΑΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ.ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ....ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΡΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ....ΡΕ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 1-2 ΧΡΟΝΝΙΑ.Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΖΗΜΙΑ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ..ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. O Σρέντερ πριν λίγα χρόνια, μετά τη διαχείριση των πλυμμηρών στη Γερμανία μπήκε μπροστά και κέρδισε τις χαμένες γι αυτόν εκλογές.

    Ο Μπους με την 11/9 συσπείρωσε το έθνος και ξανακέρδισε το '04 παρότι εισέβαλε με ψέμματα στο Ιράκ.

    Θέλετε δεν θέλετε...οι εθνικές καταστροφές προσφέρουν εκλογικές ευκαιρίες στους κυβερνόντες.

    Με τέτοια προηγούμενα λοιπόν ποιο Πασόκ θα δημιουργούσε (με βρόμικο και ριψοκίνδυνο τρόπο) ανάλογη ευκαιρία στην κυβέρνηση στήνοντας μια εθνική καταστροφή;

    Θα χρειαστείτε επιχειρήματα αν θέλετε να απαντήσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. 1:44
    Άσχετε...τα κεφαλαία θεωρούνται shouting όχι τα bold. Βρίσε τον καθρέφτη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. 1:51 μμ

    ==
    Ξεκολλα ηλιθιε!!

    Οι βροχοπτωσεις ερχονται απο "μονες τους" και η
    "11 Σεπτεμβρη" με 3.700 νεκρους αθωους, ηταν "act of war"πολεμικη ενεργεια..

    Οι πυρκαιες ,οι ταυτοχρονες πυρκαιες , ειναι εργο εμπρηστων.
    Και μονο η πασοκοσκυλια εχει κομματικο οφελος ...

    Η Νεα Δημοκρατια ισια ισια που θα ηθελε ηπιο κλιμα ..
    Οι πυρκαιες μονο ζημια τις κανουν.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. to mpoyfanaki toy karamanlh einai ola ta lefta
    pali kala poy o polydoras den forese kaskol kai na apageilei kana poihma
    ΨΗΦΟ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. ασύμμετρη μαλακία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. O εν λογω κυριος συμφωνα με τον Αδεσμευτο τυπο του Ριζου, σελ. 18, ειναι κομματικο στελεχος του ΠΑΣΟΚ, 'ο ανθρωπος που εφερε το ΠΑΣΟΚ στο Οιτυλο Λακωνιας' οπως λεει η εφημεριδα.
    Στο σπιτι του βρεθηκαν εμπρηστικοι μηχανισμοι. Κατα την προανακριση κατεδωσε δυο συνεργους του.
    Την συνεχεια των ερευνων ανελαβε η ΕΥΠ.
    Συμφωνα με μαρτυριες κατοικων του χωριου, τον ειδαν να κινειται υποπτα και μετα να ξεπηδουν φλογες.
    Αυτα, συμφωνα παντα με την εφημεριδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. 2:06 τζων

    Μην είσαι σίγουρος.Βλέποντας η ΝΔ όλα τα σκάνδαλα έτοιμα να ξεσπάσουν μόνο ήπιο κλίμα δεν ήθελε.
    Βάζει δηλαδή της φωτιές ως προβοκατόρικο μέσο προκειμένου να κατηγορήσει το ΠΑΣΟΚ και να κερδίσει τις εκλογές.Αλλά για να τα κάνει αυτό πρέπει να δημιουργήσει κλίμα.Δίνει εντολή στον Ρουσόπουλο και αμολάει τους ταγματασφαλίτες του στα μεγάλα blog.Εσύ όμως σαν προβαταραίος που είσαι και ακολουθείς την δεξιά μέχρι και την κόλαση δεν το έχεις καταλάβει ακόμα.Θα χρειαστεί να περάσουν πολλά χρόνια ή/και να καεί και το δικο σου σπίτι από τις πυρκαγιές.
    Αυτή η εκδοχή πως σου φαίνεται?
    Δεν μπορώ να το αποδείξω...Αλλά ξέχασα.Τις μαλακίες που λες εσύ, δεν μπορείς να τις αποδείξεις ούτε καν στον εαυτό σου.
    Εύκολα μπορεί να λέμε λόγια εμείς οι άνθρωποι αλλά δύσκολα μπορούμε να τα αποδείξουμε.Και φυσικά εσύ έχεις μείνει στην εποχή του εμφυλίου...Όποιος δεν είναι ΝΔ είναι προδότης ε?Ε λοιπόν σου έχω νέα...Η Δεξιά είναι ο μεγαλύτερος προδότης αυτής της χώρας.Η Δεξιά σας που άφησε την χώρα στο έλεος των εμπρηστών.Η Δεξιά που έκανε την μαλακία να προσλάβει αγροφύλακες αντί για πυροσβέστες.Που ετοίμασε αντιπυρική περίοδο 2 μήνες πιο πριν χωρίς όμως να έχει καμία διαφορά με πέρυσι(που κάηκε η Χαλκιδική και η Μάνη).Που απέρριψε την προσφορά της SCORPION για ενοικίαση Beriev.Και στο τέλος τα πήραμε από τους Ρώσους στο ίδιο κόστος αλλά με διπλωματική υποχρέωση.Ε να γιατί η Δεξιά έχει προδώσει την χώρα.Γιατί μιλάει για ανικανότητα των ικανών, και κρύβει την δική της ασχετοσύνη με προπαγανδιστικές ενέργεις.
    Και φυσικά όποιος νομίζει ότι η ΝΔ έχει κάνει καλό σε αυτή τη χώρα, ας κάνει μια βόλτα αύριο από ένα πνευμονολόγο...Γιατί μόνο τα πνευμόνια μας το ξέρουν πια τι καταστροφή έχει συντελεστεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. OXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNOOXI ALLO KARVOUNO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. 2:21 αν το άρθρο αυτό το έγραφε η Ελευθεροτυπία θα το πίστευα.Αλλά ο Αδέσμευτος του Ρίζου?
    Μα του Ρίζου?Υπάρχουν άλλες πιο σοβαρές εφημερίδες από αυτήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. OXI ALLO KARVOUNO
    OXI ALLO KARVOUNO
    OXI ALLO KARVOUNO
    OXI ALLO KARVOUNO
    OXI ALLO KARVOUNO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Λάκωνα μήπως είσαι μεσσήνιος και σε λένε Θοδωρή. Βρε δε γαμιέστε λέω 'γω. Κάψατε τη χώρα και βγάζετε και γλώσσα. Μουνιά. Στο διάολο και πάλι κοντά είναι.
    Κι εσύ ρε Παπαγιάννη, τέτοιο μένος επειδή δε σε βόλεψε το πασοκ. Αντε γαμηθείτε παπαγαλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. O ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!!

    ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΑΘΑΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ...

    ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. αυτο που βλεπω ειναι τα δυο μεγαλα κομματα να συσπειρωνονται
    ωφελειται ο δικομματισμος απο αυτην την συμφορα
    τα μικρα κομματα θα την πληρωσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Επειδή τυχαίνει να είμαι από τη Μάνη (από χωριό δίπλα στο οίτυλο), επικοινώνησα με συγγενείς μου που μένουν μόνιμα κάτω, έχει ακουστεί το όνομα ενός υπόπτου που συννελήφθει, δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη, ο οποίος λένε πως είναι γνωστός τραμπούκος της περιοχής με κομματική ταυτότητα.

    Δε το θεωρώ σωστό να πω οτιδήποτε περισσότερο αυτή τη στιγμή. Εάν πάντως υπάρχουν στοιχεία να "δέσουν" την υπόθεση, θα σκάσει μεγάλο "κανόνι".

    Κάντε υπομονή προς το παρόν. Ελπίζω η αλήθεια να λάμψει! Για το καλό του τόπου, γιατί εμείς οι Μανιάτες κι ας μας κάηκαν οι ελιές κι ας απειλήθηκαν τα σπίτια βάζουμε πρώτα την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει καμία καταγγελία από το πασοκ για τους εμπρηστές.

    Μόνο για την "ανικανότητα" της κυβέρνησης μιλάνε.

    Είναι πλέον φανερό που αποσκοπούν.

    Ντροπή τους. Κάνουν πολιτική πάνω στα αποκαϊδια.


    Οι εμπρησμοί σανίδα σωτηρίας του πασοκ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ! ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. Μια ερωτηση.

    Σοβαρή, και διολου πουλημενη.
    Γιατι, γιατι το ΠΑΣΟΚ θέλει ΤΟΣΟ πολυ να μας πείσει ότι οι φωτιές αποτελούν ΑΤΥΧΗΜΑ και όχι ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ; Γιατί προσπαθεί ΤΟΟΟΟΣΟ πολύ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. Τζων

    Παραείσαι δεινόσαυρος για να συμμετέχεις σε συζητήσεις με επιχειρηματολογία.

    Άντε βάλε και το δεύτερο πόδι σου
    στον τάφο που απ' το αλτσχάιμερ δεν μπορείς να κατανοήσεις τι συζητάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. ΟΛΟΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
    August 27th, 2007
    Τετάρτη 29 Αυγούστου, στις 7 το απόγευμα. Στην πλατεία Συντάγματος και σε κάθε κεντρική πλατεία κάθε πόλης σε ολόκληρη τη χώρα. Φορώντας μαύρα.

    Αποδοκιμάζουμε το αίσχος χωρίς πολύχρωμες σημαίες. Πενθούμε για την απώλεια των συνανθρώπων μας χωρίς να συνδέουμε την πρωτοφανή καταστροφή με προεκλογικές σκοπιμότητες. Δίνουμε το παρόν και στεκόμαστε απειλητικά απέναντι σε οποιονδήποτε επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί την τραγωδία για οποιοδήποτε όφελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. agie gamata mia skyla einai sse orgasmo pali....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. .
    Η τρίτη περίοδος της Ελληνικής Δημοκρατίας τέλειωσε πριν καλά-καλά αρχίσει.

    Πρώτη φορά στα ιατρικά χρονικά γίνεται διακοπή της περιόδου κατά την διάρκεια της εξέλιξής της.

    Βιαστής της είναι η Νέα Δημοκρατία που επιχειρεί να υποδυθεί την άλλη, την παλιά και γνωστή, την γνήσια Δημοκρατία.

    Διακόψτε την κύηση της alien "ν-δημοκρατίας" οσο ακόμα τα ρουσοπουλοειδή και τα πολυδωρώματα δεν απαγορεύουν τις εκλογές.

    Κάτω η Χούντα της ΝΔ!


    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. Η Ε, σοβαρη εφημεριδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. Καποτε ηταν οι κομουνιστες που "εριχναν" ζαχαρη στα ντεποζιτα των αρματων μαχης σημερα ειναι οι πασοκοι που "βαζουν" τις φωτιες.....
    τελικα ο λυκος προβια αλλαζει οχι χουγια

    Φτανει πια
    ΟΧΙ αλλο Δεξια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. οι παλιες γνωστες φρασεις περι δεξιας και πασοκτηδων τον μονο που εξυπηρετουν ειναι το δικοματισμο
    ο ξενος δακτυλος που εβαλε τις φωτιες αυτο ακριβως ηθελε να πετυχει
    να συσπειρωσει τα δυο μεγαλα κομματα και να αποκλεισει τα μικροτερα απο την βουλη
    δεν επιθυμουν αλλαγη του πολιτικου σκηνικου με συνεργασιες κοματων
    ΨΗΦΟ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. Μαλακίες. Οποιοσδήποτε μπορεί να πει οτιδήποτε. Πιο πιθανό μου φαίνεται τη φωτιά να την έβαλε η ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. εσυ δηλαδη γιατι μπορεις να λες την μαλακια σου και εμεις οχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. ΒΡΕ ΛΑΛΙΩΤΗ!!! ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ? ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ; ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΦΤΑΝΕ Η 17Ν ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΟΚ; ΘΑ ΚΑΨΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο "ΑΔΕΛΦΟΣ" ΣΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ; 7 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΕΧΩΔΕ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΕΣ ΑΚΟΜΗ; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. .
    Δήθεν Δημοκρατία

    Στην αντιπροσωπευτική δημοκρατία, ποιόν "εκπροσωπούν" οι μη αιρετοί διορισμένοι/αυθαίρετοι "επικρατείας";

    Το κόμμα είναι φυσικό πρόσωπο (πολίτης) για να ψηφίζει αντιπρόσωπο; Γιατί δεν ψηφίζει και ο ΟΤΕ;

    Αν το κόμμα επιβάλλει "βουλευτή" και τα μέλη του ψηφίζουν μήπως είναι νοθεία διπλής ψήφου;

    Αν ο "επικρατείας" συμπεριλαμβάνεται στον συνολικό αριθμό βουλευτών που ακριβώς βρίσκεται γραμμένη η ισοπολιτεία;

    Αν οι επιβληθέντες άνωθεν "βουλευτές" απολαμβάνουν προνομίων που δεν έχει ο απλός πολίτης για ποιά ισονομία μιλάμε;

    Αν ένας "επικρατών" δεχθεί πχ μια επίθεση από μια συμμορία, είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών της μαφίας;


    Κάτω η Χούντα της ΝΔ!

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. Γεια σας,λεγομαι ΑΘως,ειμαι 16.
    Δεν καταλαβαινω γιατι συνεχιζετε να μαλωνετε,ενω η Ελλαδα καιγεται.Γιατι σε τοσο δυσκολες στιγμες να μην ειμαστε ολοι μαζι?
    Γιατι ο ενας να κατηγορει τον αλλον?
    Γιατι ολοι ξεχναμε οτι πρωτα ειμαστε Ελληνες και υστερα ΠΑΣΟΚΟΙ,ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ κ.λπ.?
    Γιατι δειχνετε τοσο κακο παραδειγμα σε εμας τους νεοτερους?
    Γιατι εχει χαθει η αισθηση της εθνικης ομοψυχιας?
    Γιατι κανεις δεν μιλαει για την συνηδειση του νεοελληνα απεναντι στα δαση?
    Ντρεπομαι για σας.
    Ντρεπομαι και για μενα και τους συνομηλικους μου που το μονο που μας νοιαζει ειναι πως θα περναμε καλα,οπως και το μονο που νοιαζει εσας ειναι πως να βολευτειτε.
    Αυτοι,και αλλοι πολλοι,ειναι οι λογοι που φτασαμε σε αυτη την καταστροφη.
    Τουλαχιστον,αν εχει μεινει λιγη αξιοπρεπεια μεσα σας,σωπαστε και
    βοηθηστε οπως μπορειτε αυτον τον τοπο χωρις πομπωδεις δηλωσεις και κατηγοριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. "Γιατι, γιατι το ΠΑΣΟΚ θέλει ΤΟΣΟ πολυ να μας πείσει ότι οι φωτιές αποτελούν ΑΤΥΧΗΜΑ και όχι ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ; Γιατί προσπαθεί ΤΟΟΟΟΣΟ πολύ;"

    Πράγματι γιατί προσπαθεί να πάει κόντρα στην πιο απλή λογική που βλέπει πια όλος ο κόσμος; Και ο πιό αθώος νους θα το σκεφτόταν. Ή τουλάχιστον δεν θα το απέκλειε ως ενδεχόμενο. Τι θέλει να δείξει; (ή μήπως να κρύψει;) Οι ΠΑΣΟΚΟΙ που διαβάζουν to blog δεν το σκέφτονται; Δεν αναρωτιούνται για την συμπεριφορά του αρχηγού τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. 12.56

    Τζων

    Δεν ειμαι ο babis ρε μαλακα ζωον ξεφτιλισμενο δειγμα ανθρωπου.
    Ενας κοινος νους ειμαι γαμημενε σκατοψυχε που δεν αντεχει πια τις μαλακιες σου και τον τζογο τον δικο σου και του κωλοκοματτος σου με τις ψυχες αθωων και τις μαλακιες για ασυμμετρες απειλες και πρασινα αλογα.
    Για την ανικανοτητα του κρατους ,την ηλιθιοτητα των υπευθυνων κλπ εχεις τιποτε να γραψεις η οχι.
    Γι αυτο μαλακισμενε κωλογερε χασου απο το σαιτ και πηγαινε να ψοφησεις στα αποκαιδια μπας και βρεις συγχωρεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. press gr = eyp: Akoma den to exete katalavei? prosexte tin katagrafi tou ip sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. 2:06 Τζων
    Ρε μαλάκα κατραμόκωλε , έχω διαβάσει καπετανίστικες μαλακίες αλλά εσύ έχει σπάσει κάθε ρεκόρ .
    Τι ήπιο κλίμα ήθελε ο χοντρός gay καταλληλότερος που εδώ και δύο μήνες διέταξε τον μαιντανό-καργκιόζη Γιακουμάτο να κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση για εμπρησμούς ;;;
    Υπάρχει πιό μεγάλη ξεφτίλα που έκλεισε την Βουλή για να μην καταθέσει ο Ζορμπάς την 21.8.07 ;;
    Στραβομάρα έχεις και δεν βλέπεις ότι οι δεξιά παράταξη , από το 1821 και μετά , πάντα βάζει το κόμμα πάνω από το Έθνος ;;
    Ξύπνα κατραμόκωλε και δες το ΦΩΣ το αληθινό που λέγεται Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα .

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ:

    "Σοβαρή, και διολου πουλημενη.
    Γιατι, γιατι το ΠΑΣΟΚ θέλει ΤΟΣΟ πολυ να μας πείσει ότι οι φωτιές αποτελούν ΑΤΥΧΗΜΑ και όχι ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ; Γιατί προσπαθεί ΤΟΟΟΟΣΟ πολύ;"

    Γιατί το ΠΑΣΟΚ κατάλαβε από την αρχή ότι η Ν.Δ. και ο Καραμανλής προσπαθούν να ποντάρουν στην κινδυνολογία για να συσπειρώσουν τα στελέχη τους και τους ψηφοφόρους τους (βλέπε ΛΑΟΣ).
    Ξυπνήστε! Οι πυρκαγιές ξεκίνησαν από πολλές αιτίες, αλλά εξελίχθηκαν σε τραγωδία από την έλλειψη σωστού συντονισμού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. οι παλιες γνωστες φρασεις περι δεξιας και πασοκτηδων τον μονο που εξυπηρετουν ειναι το δικοματισμο
    ο ξενος δακτυλος που εβαλε τις φωτιες αυτο ακριβως ηθελε να πετυχει
    να συσπειρωσει τα δυο μεγαλα κομματα και να αποκλεισει τα μικροτερα απο την βουλη
    δεν επιθυμουν αλλαγη του πολιτικου σκηνικου με συνεργασιες κοματων
    ΨΗΦΟ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ??

    ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ? ΕΕΕ?

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. Laliwth elega toso kairo pws afhneis th diafora na anevainei kai den kaneis tipota...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. Α.ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ *ΘΑΝΑΝΑΤΟΣ
    ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ.

    Β.ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ:ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ
    ΓΛΕΙΦΟΥΝ,ΣΠΟΝΣΟΝΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
    ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ
    ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ.

    Γ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ:ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟ
    ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ Παρ.(Β).

    * Αν κριθει αναγκαιο και εκτελεση
    επι τοπου.Λαε στα οπλα.



    ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΑΟΚ-ΝΔ
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. Ο σεισμος που εγινε στην Πατρα σημερα ...εγινε απο στελεχος του ΠΑΣΟΚ για να πέσει η Κυβερνηση του Καραμαν Αλη ...!!!!

    ΕΛΕΟΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. Με ειδοποιούν ότι ο Λαλιώτης εμφανίστηκε με UFO σε αναγεννησιακό πίνακα που δείχνει ο Λιακόπουλος στην εκπομπή του!!

    Ρε Δεξιούληδες για κάποιο παράξενο λόγο όποτε είναι να πέσετε εμπλέκονται σκοτείνα συμφέροντα που καίνε την Ελλάδα. Ακόμα και το 80 λίγο πριν τις εκλογές της Αλλαγής που δεν τις κερδίζατε που να χτυπιόσασταν πάλι "το ΠΑΣΟΚ είχε κατακάψει την Ελλάδα".Πιο παλιά είχαμε τη ζάχαρη στα τανκς...

    ΡΕ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Ο ΛΑΟΣ ΔΕ ΜΑΣΑ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. Γιατί οι Άγγλοι και οι Αμερικανοί δεν έχουν στείλει μέσα και βοήθεια, ενώ έστειλε ακόμα και η Τουρκία;

    Έχουν "σπαστεί" με την αξιοπρεπή στάση ΝΔ με ρωσικούς αγωγούς και Κύπρο;

    Ποιον θα προτιμούσαν για πρωθυπουργό;
    BILL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. Άθως, 4.57 μ.μ.

    Συγχαρητήρια γιατί παρόλο το νεαρό της ηλικίας σου έχεις μια πάοψη για αυτό που θέλεις. Όπως βλέπεις εδώ μέσα υπάρχουν ένα σωρό ζώα. Το κάθε ζώο υπερασπίζεται το πολιτικό του απόκομμα γιατί ευελπιστεί αγόρι μου, να βολευτεί σε μία θεσούλα στο υπουρτγείο Τύπου να τσεπώνει 3 4 χιλιαρικάκια το μήνα για να κόβει βόλτες στην πλατεία Κολονακίου με μεγάλη άνεση και τρομερό αέρα.

    Άθω αγόρι μου, πες στους φίλους και τις φίλες σου, να ζήσετε και να προσπαθήσετε με ευγενή άμιλλα στη ζωή σας και να ερωτευτείτε, να αγαπήσετε παράφορα, να πληγωθείτε και να ψηφίζετε πάντα στη ζωή σας με μόνο γνώμονα το συμφέρον του τόπου.

    Υπομονή αν τα προσέξετε εσείς τα δάση θα ξαναγίνουν!!!

    Ζήστε έντιμα και με αξιοπρέπεια.

    Κυρ από πολύ μακριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. προς τον 11.11. Εγώ θα δώσω το όνομά μου και την διεύθυνσή μου αν το δώσεις κι εσύ. ΔΕν ψηφίζω Ν.Δ αλλά είμαι σίγουρος ότι ΠΑΣΟΚΟΙ βάλαν τις φωτιές και 3 μέρες πριν τις εκλογές θα βγουν στον αέρα τα ονόματα. ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΪ ΑΥΤΟ ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ? ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΩ.ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΣ Ή ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΣΟΚΟΣ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ? ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΩ ΟΛΟΥΣ.ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΙΑΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΑΡΕΟΠΟΛΗ? ΟΤΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 40+ ΧΡΟΝΩΝ ΤΟ 198..ΚΑΤΙ? ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 2η ΞΑΔΕΛΦΗ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ?ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΔΩΣΕ ΑΛΛΟΥΣ 3 ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΙΑΣΑΝ?ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ?ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ?ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ?ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ?ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ?ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ?ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ?ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ?ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ?ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ?ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ?ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ?ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ?ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ? ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ...ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΑ .ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΣΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ,ΓΕΝΙΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΥΠΑΡΞΟΥΝ.ΤΟΣΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΑΙΜΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΑΥΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. ΕΛΕΟΣ κύριοι... Σαν δεν ντρέπεστε να λέτε βλακείες ενθεν και κείθεν? Να αλληλοβρίζετσε σαν τα σκυλιά? ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ.. Η ανικανότητα και η βλακεία στην Ελλάδα δεν έχει χρώμα. Δυστυχώς είμαστε καταδικασμένοι. Οι λογικοί, οι άνθρωποι και οι ηθικοί απλώς απέχουν από τα εξουσιαστικά παιχνίδια. Εγω ψήφιζα ΠΑΣΟΚ και τώρα θα ψηφίσω ΛΕΥΚΟ. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ και θα δούμε τι θα γίνει μετά... ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΗΝΥΜΑ που μπορούμε να στείλουμε με την ευκαιρία των εκλογών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. με λυπη μου σας ενημερωνω οτι διαβαζοντας 2 μερες το εν λογο blog νιωθω αηδια για τα 2 μεγαλα κομματα η καλυτερα για το επιπεδο των οπαδων τους.ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ 20 ΧΡΟΝΝΙΑ ΠΙΣΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και εσεις τσακωνεστε για τις εκλογες...

    ηλικρινα ντρεπομαι που ειμαι πολιτης αυτης της χωρας.ντρεπομαι που ετυχε και διαβασα αυτην εδω την σελιδα.ενας δυο μονο ειπαν αυτα που επρεπε να πουν.

    ΜΗΠΩΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ Ο ΡΩΣΣΙΚΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΑΜΗΤΟ...

    ΜΗΠΩΣ Ο ΥΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ???

    ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΟΙΚΟΠΕΔΟΦΑΓΟΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ????

    Η ΤΕΛΙΚΑ Η ΓΙΑΓΙΑ ΕΚΑΨΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΒΡΑΖΕ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΗΣ???

    ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ.ΚΑΠΟΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΜΕΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ.

    ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  186. Ο σεισμος που εγινε στην Πατρα σημερα ...εγινε απο στελεχος του ΠΑΣΟΚ για να πέσει η Κυβερνηση του Καραμαν Αλη ...!!!!

    Να σου πω φιλαρακο με τον Λαλιώτη όλα είναι πιθανά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  187. O Σρέντερ πριν λίγα χρόνια, μετά τη διαχείριση των πλυμμηρών στη Γερμανία μπήκε μπροστά και κέρδισε τις χαμένες γι αυτόν εκλογές.

    Ο Μπους με την 11/9 συσπείρωσε το έθνος και ξανακέρδισε το '04 παρότι εισέβαλε με ψέμματα στο Ιράκ.

    Θέλετε δεν θέλετε...οι εθνικές καταστροφές προσφέρουν εκλογικές ευκαιρίες στους κυβερνόντες.

    Με τέτοια προηγούμενα λοιπόν ποιο Πασόκ θα δημιουργούσε (με βρόμικο και ριψοκίνδυνο τρόπο) ανάλογη ευκαιρία στην κυβέρνηση στήνοντας μια εθνική καταστροφή;

    Θα χρειαστείτε επιχειρήματα αν θέλετε να απαντήσετε.

    Απ.Είσαι σοβαρός τώρα;Εσύ αλλά και όσοι λέτε τέτοιες μαλακίες.Δηλαδή τιθα ήθελε να πετύχει η ΝΔ που ΠΡΟΗΓΟΥΤΑΝ;Να αυξήσει τη διαφορά;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  188. Ειναι ξεκαθαρα το ΠΑΣΟΚ...
    Μαλιστα με την βοηθεια των τουρκων εχουν δημιουργισει ειδικη στρατια πυρομανων για να καει η Ελλαδα, για να μην μιλησω για τους Αμερικανους που εχουν συμμαχισει με τα alien και ετοιμαζουν μια πυρινικη επιθεση στην Αθηνα.
    Αλλα μην φοβαστε ο στρατηγος Πολυδωρας ειναι εδω και μας προστατευει!!!

    ''ο Αρμοδιος''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  189. ''PASOK poisonous''

    Ρε κάψετε και τους δεξιούς να μην μιλούν καθόλου. Φασίστες έφτασε η ώρα σας.

    Φασίστες ρε πασοκολοι είσαστε εσείς που θέλετε να μείνετε και μόνοι σας στον κόσμο τον απάνω !
    16 του μηνός κοντός ψαλμός και αλληλούια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  190. . . . μακάριος ο δούλος ον ευρήσει γρηγορούντα
    ανάξιος δε πάλιν ον ευρήσει ραθυμούντα . . .

    Δήλωση Σουφλιά : «Σε πρώτη φάση θα κοπούν όλα τα καμένα δέντρα ώστε να αποφευχθεί η διάβρωση του εδάφους κλπ μπλα μπλα , όπως στη Πάρνηθα κλπ μπλα μπλα . . .».

    Αναρωτηθήκατε φίλοι της ΝΔ (με την φλεγόμενη δάδα) το Γιατί ;

    Η απάντηση είναι απλή : «να μην μπορέσουν να σας κατηγορήσουν για ένα νέο 1961» τεμαχισμένα δεν ψηφίζουν σίγουρα.

    Το 1961 δυστυχώς ο λαός σας αποδοκίμασε – ελλείψει κουμπάρων – Σήμερα υπάρχουν τα καλοπληρωμένα gallop . . .

    Περίμενα λίγο σοβαρότητα στη αντιμετώπιση των πυρκαγιών . . . τι λέω !!! Γαλάζια παιδιά ψηφίστε δαγκωτό ΝουΔου . . . υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα υλικά . . . πιστέψτε με έχει αρκετά δάση για του χρόνου – Μην ξεχνάτε τους αγροφύλακες !!! πρέπει να εκπαιδευτούν και αυτοί σε καμένα πτώματα . . . Ζήτωσαν οι Φούρλας και Κόης – συντονιστές και πάλι του χρόνου!!!

    ΥΣ1 : Την επόμενη μέρα των εκλογών δεν την σκέφτηκε κανείς σας – ας είναι καλά ο αλογομούρης και ο ψευτο-θόδωρος . . .

    Προ ΥΣ1: «Ασύμμετρη απειλή»; = «… τα λόγια τα μεγάλα» του περασμένου Μαρτίου . . . «ΕΙΜΑΣΤΕ ΈΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΌΛΑ» είχαν την παραμικρή «ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ» που έχει ο ίδρώτας του ελληνικού λαού που άκριτα και αφειδώς τα σκορπάει η απερχόμενη υπηρεσιακή κυβέρνηση, χτίζοντας τα προεκλογικά της επιχειρήματα - τερτίπια πάνω στη θλιβερή πραγματικότητα που βιώνουμε;

    ΑΙΣΧΟΣ – ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ - ΑΙΔΩΣ ΣΕΡΡΑΙΕ . . .

    Καληνύχτα Κεμάλ, αυτός ο κόσμος δε θα αλλάξει ποτέ
    Ή καλύτερα «δύστυχη Ελλάς με τα τέκνα που γεννάς» . . .


    skoteinos@freemail.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  191. ΑΞΙΖΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΟΣΟ ΑΞΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.!!!!!

    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ "ΠΑΤΑΤΑ" ΣΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ.............................ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ.!!!!


    ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ .......ΜΠΑΧΑΛΟ!!!!!!!!

    zangi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  192. Πριν διαβάσεις τη Λεζάντα κανε διπλό click εδώ :
    http://www.imageshack.gr/viewer.php?file=tyd2ni5eo2kmnoziwmzd.jpg

    (Σε περίπτωση που δεν εμφανίζεται η φωτογραφία - copy paste ως url : http://www.imageshack.gr/viewer.php?file=tyd2ni5eo2kmnoziwmzd.jpg )

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΖΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΧΕΡΙΑ ΣΗΚΩΜΕΝΑ.!!!!!

    ΑΝ ΜΕ ΒΓΑΛΕΤΕ ΠΑΛΙ!!!!!!!
    ΘΑ ΚΑΨΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ.!!!

    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ...........ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ.!!!!!
    zangi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  193. ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙ 20 ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ .............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  194. Ο ολοκληρωτικός πόλεμος και το αντάρτικο

    Ο Κώστας Λαλιώτης αναμένει «ολοκληρωτικό πόλεμο με τανκς και αεροπλάνα», αλλά δεν πτοείται. «Εχουμε και εμείς δυνάμεις» λέει χαρακτηριστικά και σημειώνει με νόημα πως «θα ξεφουσκώσουμε τους φουσκωμένους». «Απέναντι στον ολοκληρωτικό πόλεμο πρέπει να προβάλουμε αντάρτικο με πυρηνικά»


    Το ΒΗΜΑ, 12/08/2007 , Σελ.: A03
    Κωδικός άρθρου: B15136A031
    ID: 288658

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  195. ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΡΙΣΘΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΜΕ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΟΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΛΑΔΙΚΗΣ ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  196. ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ, ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ.
    ΕΝΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  197. "Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, συλληφθείς για εμπρησμό!!!"
    199 Σχόλια ) - Προβολή Αρχικής Ανάρτησης Εμφάνιση σχολίων

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Ο καθένας γράφει τη μαλακία του και το press τη δημοσιεύει!!

    4:44 πμ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
    zangi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  198. ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΩ ΟΛΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ, ΣΚΑΤΟΕΜΠΡΗΣΤΕΣ,ΓΙΟΙ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ ΠΟΡΝΙΔΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση