GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταγγελία για ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ κύκλωμα...

. Σκάνδαλο με την «εκλογή» της (συμβούλου της κ. Γιαννάκου) Εύης Μπότσαρη που σήμερα λύνει και δένει στο υπουργείο Παιδείας! . Της Μαρίας ...

.
Σκάνδαλο με την «εκλογή» της (συμβούλου της κ. Γιαννάκου) Εύης Μπότσαρη που σήμερα λύνει και δένει στο υπουργείο Παιδείας!
.
Της Μαρίας Κανελλοπούλου
.
Η «υπεύθυνη» αξιολόγησης – επιμόρφωσης 5.000 εκπαιδευτικών και «υπεύθυνη» ευρωπαϊκών προγραμμάτων και αντιπρόεδρος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου έχει εκλεγεί παράτυπα καθηγήτρια (δεν είχε την προϋπηρεσία 7 ετών)!!
Ταχύτατη και σκανδαλώδης η ανέλιξη των φίλων της υπουργού κυρίας Μαριέττας Γιαννάκου. Η κ. Μπότσαρη είναι το κέντρο του παραεκπαιδευτικού κυκλώματος στο τρίγωνο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, Ασπαιτε, Υπουργείο Παιδείας. (Χορός εκατομμυρίων ευρώ, διασπάθιση ευρωπαϊκού χρήματος, έρευνες που δεν έγιναν ποτέ και πουθενά, μοίρασμα θέσεων, εκβιασμοί, παραγωντισμός, εκπαιδευτική μαφία)
«Πολλοί έφαγαν από την πίτα των ευρωπαϊκών προγραμμάτων της «Τζόανς Κόλινς», όπως ονομάζεται χαϊδευτικά η κ. Μπότσαρη, και δεν μιλάνε».
Καλούνται οι έντιμοι βουλευτές, δικαστές, δημοσιογράφοι, εκπαιδευτικοί όπως και η ευρωπαϊκή κοινότητα και η εφορία να παρέμβουν για να σταματήσει ο κατήφορος της Παιδείας. Παρακαλούμε τους δημοκρατικούς βουλευτές να καταθέσουν επερώτηση στη Βουλή και να ζητήσουν όλα τα έγγραφα εκλογής της κ. Μπότσαρη και των λοιπών καθηγητών στην ΑΣΠΑΙΤΕ την τελευταία τριετία. Θα βρεθούν μπροστά σε πλήθος παρατυπιών.

Η κ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ - ΜΑΚΡΗ ΕΥΑΝΘΙΑ, σύζυγος του κ. Χαρ. Μπότσαρη, (αυτός έδωσε στοιχεία για τον κ. Γ. Παπακωσταντίνου, τον Διευθυντή του ΠΑΣΟΚ) μέλος του επιστημονικού συμβουλίου του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, παλαιός και στενός φίλος της κυρίας Γιαννάκου, "ΕΞΕΛΕΓΗ ΜΕ ΑΠΑΤΗ», κατευθείαν στη βαθμίδα της καθηγήτριας με γνωστικό αντικείμενο Εκπαιδευτική Ψυχολογία στην Ανωτάτη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Αθηνών (πρώην ΣΕΛΕΤΕ στο Μαρούσι η οποία έχει και Παραρτήματα σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα και Κρήτη), μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές του 2004.

Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ 7 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΩΝ ΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ!!!
Η ΟΛΗ ΑΠΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΡΗΣΑΝ ΩΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΝ «ΑΠΟΣΠΑΣΗ» ΤΗΣ Ε. ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ!!.
Δεν μπορεί να εκληφθεί ως "προϋπηρεσία" σύμφωνα με τον νόμο η απόσπαση της κ. Μπότσαρη στην Φιλοσοφική!! Είχε σύμβαση 407 ή άλλη; Ακόμα και αν έβαλε το όνομά της σε κάποιες εργασίες αυτές λογίζονται μόνο ως δημοσίευση και όχι ως προϋπηρεσία. Έχει λάβει κάποια ιδιαίτερη αμοιβή με ειδική σύμβαση με κάποιο πρόγραμμα κατά το διάστημα της απόσπασή της στη Φιλοσοφική; Αν δεν έχει, τότε δεν στοιχειοθετείται προϋπηρεσία.
.
Παρατηρήσεις για την "ΕΚΛΟΓΗ" της:

1. Η προκήρυξη της θέσης έγινε καλοκαίρι και έληγε αρχές Σεπτεμβρίου πράγμα που μείωνε τα χρονικά όρια ενημέρωσης τυχόν άλλων υποψηφίων.
2. Δεν δόθηκε ένας μήνας παράταση όπως γίνεται συνήθως στα Πανεπιστήμια αφού κλείνουν ένα μήνα το καλοκαίρι. Επομένως η εκλογή είναι παράνομη!!
3. Η ανωτέρω υποψήφια ουδέποτε εξελέγη λέκτορας ή επίκουρος ή αναπληρωτής αλλά εξελέγη ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗ ΒΑΘΜΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ παραμονές των τελευταίων βουλευτικών εκλογών, γεγονός που εγείρει πολλά ερωτήματα σε πολλούς και λόγω της διαδρομής που η ίδια ακολούθησε!!
Η κ. Μπότσαρη "εξελέγη" με Πραξη του ΔΕ σχολής 11/27.2.2004 (επί υπηρεσιακής κυβέρνησης, αν είναι δυνατόν, λίγο πριν τις βουλευτικές εκλογές του 2004 που έγιναν στις 7/03/2004. Μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές και με επίγνωση ότι το ΠΑΣΟΚ χάνει και στη Σχολή "κυβερνούσε” ο γνωστός κ. Ψυχογιός).
4. Πολλοί αναρωτιούνται αν η ανωτέρω υποψήφια είχε την προαπαιτούμενη προϋπηρεσία των 7 ετών για να εκλεγεί καθηγήτρια όπως απαιτεί η νομοθεσία των ΤΕΙ, όπου εμπίπτει η ΑΣΠΑΙΤΕ ή είχε προϋπηρεσία ΜΟΝΟ 5 έτη – 1 μήνα και 7 ημέρες (και άρα ΔΕΝ μπορεί να εκλεγεί στη βαθμίδα του Καθηγητή)!!!.
5. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ κ. ΜΠΟΣΤΑΡΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΧΡΟΝΙΚΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!! Τα χρονικά διαστήματα 01-09-1997 μέχρι 31-08/2003 της προυπηρεσίας της κ. Μπότσαρη αλληλοεπικαλύπτονται πλήρως.
.
Σήμερα η κ.Μπότσαρη κατέχει τις θέσεις:
1. ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ
στην ΑΣΠΑΙΤΕ Αθηνών (πρώην ΣΕΛΕΤΕ).
2. Αντιπρόεδρος του ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ (ΠΙ).
3. Πρόεδρος του τμήματος αξιολόγησης και επιμόρφωσης του ΟΕΠΕΚ (Οργανισµού Επιµόρφωσης Εκπαιδευτικών). Διαχειρίζεται όλα τα πακέτα που αφορούν την επιμόρφωση δηλ. πάνω από 32.000.000 Ευρώ (με Συγχρηµατοδότηση από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταµείο (Ε.Κ.Τ.) (Μα καλά αυτοί οι Ευρωπαίοι δεν στέλνουν κανέναν ελεγκτή να δει το φαγοπότι;)
4. Σύμβουλος στην Υπουργό Παιδείας κ. Γιαννάκου. Από τη θέση αυτή επηρεάζει και την εκλογή νεότερων καθηγητών αλλά και αποσπάσεις εκπαιδευτικών κλπ.
5. και σύμβαση 407 με το Πάντειο Πανεπιστήμιο και καθηγήτρια στο ΕΑΠ!! Επειδή δεν προλάβαινε, μας λένε, να κάνει τα μαθήματα εκεί, μαθαίνουμε- με κάθε επιφύλαξη- ότι τα μαθήματά της τα έκανε άλλη που πρόσφατα αμείφθηκε για την "βοήθεια" με το να εκλεγεί Επίκουρος(η) Καθηγήτρια στην ΑΣΠΑΙΤΕ!!!
ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ «ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΗΣ» ΤΗΣ κ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ -ΜΑΚΡΗ ΕΥΑΝΘΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΟΥ «ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ...ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ !!!!

60 σχόλια

  1. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...!!!
    ΣΙΓΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ...!!!.
    ΕΚΛΟΓΗ ΜΙΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΣΤΗ ΣΕΛΕΤΕ...!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ «ΠΑΡΟΝ» ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΟΣ ΠΑΣΟΚΟΥ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης γεννήθηκε την 18 Οκτωβρίου 1918 στα Χανιά της Κρήτης. Είναι παντρεμένος με την Μαρίκα Γιαννούκου με την οποία απέκτησε τέσσερα παιδιά: τη Ντόρα, την Αλεξάνδρα, την Κατερίνα και τον Κυριάκο.

    Ο Μητσοτάκης προέρχεται από οικογένεια Κρητών με μακρά πολιτική παράδοση. Ο παππούς του Κωστής Μητσοτάκης (1845-1898), επ' αδελφή γαμβρός του Ελευθερίου Βενιζέλου, υπήρξε ιδρυτής του "Κόμματος των Ξυπόλητων", το οποίο αργότερα παρέλαβε από αυτόν ο Ελευθέριος Βενιζέλος και μετονόμασε σε "Κόμμα των Φιλελευθέρων". Ο γερο-Κωστής Μητσοτάκης, σύζυγος της Κατίγκως, το γένος Βενιζέλου, υπήρξε από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες της εποχής του. Μετά τον θάνατό του, το 1898, η ελληνική κυβέρνηση τον τίμησε, ψηφίζοντας στη Βουλή νόμο για την απονομή τιμητικής σύνταξης στη χήρα και τα ορφανά παιδιά του.

    Ο πατέρας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Κυριάκος Μητσοτάκης (1883-1944), ήταν βουλευτής Χανίων και στον Βαλκανικό Πόλεμο του 1912, ηγούμενος σώματος Κρητών εθελοντών, πολέμησε στη Μακεδονία και την Ήπειρο.

    Ο αδελφός του πατέρα του, Αριστομένης Μητσοτάκης (1884-1941), ήταν επίσης βουλευτής Χανίων, διετέλεσε υπουργός Εθνικής Οικονομίας στην Κυβέρνηση Παπαναστασίου και αντιπρόεδρος της Βουλής. Ηγήθηκε του κινήματος που εκδηλώθηκε στα Χανιά της Κρήτης, το καλοκαίρι του 1938, εναντίον του καθεστώτος Μεταξά, μετά την αποτυχία του οποίου κατέφυγε στην Κύπρο όπου και πέθανε εξόριστος το 1941.

    Αλλά και από την πλευρά της μητέρας του, ο παππούς του Χαράλαμπος Πλουμιδάκης (1866-1943), πρωτοξάδελφος του Ελευθερίου Βενιζέλου, υπήρξε και αυτός βουλευτής και υπουργός την περίοδο της Κρητικής Πολιτείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ 7:00 πμ

    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.
    ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟ ΛΕΜΕ: "XESTIKE H FATME ST' ALONI".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενδιαφέρουσα παρέμβαση με μια σημαντκή διόρθωση. α στοιχεία για τον π. Γενικό Διευθυντή του ΠΑΣΟΚ δεν τα έδωσε ο Μπότσαρης. Άλλος τα έδωσε μέσα από το σημερινό ΤΕΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. προς 8:31

    Ρε χριστιανέ μου, γράψε για όποιον παπάρα θες, αλλά όχι πρωί πρωί για τον Μητσοτάκη. Άντε να πάει καλά τώρα η μέρα με τον παλιο-γκαντέμη. Ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. NEOΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ
    ΕΝΩΘΕΙΤΕ

    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΥ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 10:24 πμ

    ==
    Και οπως ειναι φυσικο ο ιδιος ο ΓΑΠ ,εχει τρομερη αδυναμια στον Βαλλιανατο,προεδρο των ελληνων πουστηδων.

    Και το ξερει μαλιστα ο ιδιος ο ΓΑΠ,οτι ενα μεγαλο μερος πασοκων ειναι πουστηδες (με ιδιαιτεροτητες,οπως ειπε ο ΓΑΠ).

    Εμεις τους λεμε απλα πουστηδες,και τους αφηνουμε το δικαιωμα να "αυτοπροσδιοριζονται" οπως θελουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς ΤΖΩΝ

    Μέσα στους πούστηδες προφανώς εντάσεις και τον Κωστάκη με τον Αρη όπως επίσης και τον Τομπούλογλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποιός είμαι
    Βιογραφικό

    O Κυριάκος γεννήθηκε στην Αθήνα το Μάρτιο του 1968. Λόγω της επιβολής του στρατιωτικού καθεστώτος στην Ελλάδα, βρέθηκε εξόριστος στο Παρίσι μαζί με την οικογένειά του, σε ηλικία μόλις 6 μηνών. Επέστρεψε με την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, το 1974. Το 1986 αποφοίτησε αριστούχος από το Κολέγιο Αθηνών όπου, κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους της φοίτησής του, εξελέγη πρόεδρος της μαθητικής κοινότητας.

    Μεταξύ των ετών 1986-1990, σπούδασε κοινωνικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο "Harvard" των Ηνωμένων Πολιτειών, από όπου και αποφοίτησε με την ανώτατη τιμητική διάκριση "summa cum laude". Τιμήθηκε επίσης με το έπαθλο "Hoopes", το ανώτατο βραβείο που απονέμεται σε φοιτητή για πτυχιακή εργασία, για την εκπόνηση της διατριβής του με θέμα την Αμερικανική εξωτερική πολιτική απέναντι στην Ελλάδα κατά την περίοδο 1977-1985.

    Κατά τη διάρκεια των εκλογικών αναμετρήσεων του 1989, συμμετείχε ενεργά σε οργανωτικές ομάδες προεκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας, αναλαμβάνοντας κυρίως την οργάνωση της υποδομής για την υποδοχή και τη φιλοξενία των εκπροσώπων του ξένου τύπου.

    Μεταξύ των ετών 1990-1991 εργάστηκε ως οικονομικός αναλυτής στην "Chase Investment Bank" στο Λονδίνο. Στην συνέχεια, επέστρεψε στην Ελλάδα για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία την οποία και ολοκλήρωσε στην 346 Μοίρα F-16, της 111 Π.Μ., Ν. Αγχιάλου Μαγνησίας.

    Ο Κυριάκος συνέχισε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο "Stanford" των Ηνωμένων Πολιτειών από όπου απέκτησε τίτλο Masters στις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις με ειδίκευση στα ζητήματα που αφορούν την Ευρωπαϊκή Ενοποίηση. Ολοκλήρωσε τον κύκλο των σπουδών του επιστρέφοντας στο "Harvard" από όπου και απέκτησε δεύτερο τίτλο Masters στην Διοίκηση Επιχειρήσεων από το "Harvard Business School".

    Mεταξύ των ετών 1995 - 1997 διετέλεσε στέλεχος της εταιρίας συμβούλων "McΚinsey and Company" στο Λονδίνο, όπου δραστηριοποιήθηκε κυρίως στους τομείς των τηλεπικοινωνιών και των τραπεζικών υπηρεσιών. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, εργάστηκε ως ανώτατο στέλεχος επενδύσεων στην Alpha Ventures, τη θυγατρική εταιρία "venture capital" της Alpha Βank, με αντικείμενο τις επενδύσεις σε γρήγορα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

    Στη συνέχεια, ο Κυριάκος μετακινήθηκε στον Όμιλο της Εθνικής Τραπέζης της Ελλάδας όπου και του προτάθηκε να αναλάβει την ανάπτυξη της δραστηριότητας "venture capital" της Τράπεζας, στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Από τον Ιανουάριο του 2000 ως τον Απρίλιο του 2003 κατείχε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στην "Εθνική Επιχειρηματικών Συμμετοχών".

    Υπό την διοίκηση του Κυριάκου, η "Εθνική Επιχειρηματικών Συμμετοχών" καταξιώθηκε ως ένας από τους πιο δυναμικούς χρηματοδότες επιχειρήσεων στην ελληνική και την βαλκανική αγορά του "venture capital". Η εταιρία επένδυσε σε πληθώρα δυναμικών, γρήγορα αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων παρέχοντας επενδυτικά κεφάλαια και δημιουργώντας πολλές καινούργιες θέσεις εργασίας. Στήριξε επίσης πολλές ελληνικές επιχειρηματικές πρωτοβουλίες στη Νοτιοανατολική Ευρώπη παρέχοντας, εκτός των κεφαλαίων, και σημαντική τεχνογνωσία. Η "Εθνική Συμμετοχών" υπήρξε η πρώτη εταιρία που δημιούργησε εξειδικευμένο κεφάλαιο επιχειρηματικών συμμετοχών που επενδύει αποκλειστικά σε ελληνικές εταιρίες υψηλής τεχνολογίας καθώς και η πρώτη εταιρία που εξερεύνησε ενεργά την αγορά της Τουρκίας, παρέχοντας κεφάλαια και τεχνογνωσία σε ελληνικές εταιρίες με επενδυτικά σχέδια στην γείτονα χώρα.

    Με την ιδιότητά του, ως Διευθύνοντος Συμβούλου της "Εθνικής Επιχειρηματικών Συμμετοχών", ο Κυριάκος συμμετείχε στα διοικητικά συμβούλια πολλών εταιριών και το 2002 εξελέγην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο "European Venture Capital Association". Έχει συμμετάσχει ως εισηγητής σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια ενώ αρθρογραφεί συστηματικά στον τύπο για θέματα νέας επιχειρηματικότητας και ανταγωνιστικότητας. Για την ευρύτερη επαγγελματική του δραστηριότητα έχει λάβει πολλές τιμητικές διακρίσεις, με σημαντικότερη την βράβευσή του από το "Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ" του Davos, ως ενός εκ των 100 πιο πολλά υποσχόμενων ηγετών του αύριο για το 2003 ("Global Leader for Tomorrow").

    Στις εκλογές του Μαρτίου του 2004 εξελέγη βουλευτής στη Β΄ Αθηνών συγκεντρώνοντας τον μεγαλύτερο αριθμό σταυρών μεταξύ των συνυποψηφίων του της Νέας Δημοκρατίας. Στη Βουλή των Ελλήνων είναι μέλος της Μόνιμης Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων. Είναι επίσης Πρόεδρος της Ομάδας Φιλίας με το Κοινοβούλιο της Φινλανδίας και μέλος των Ομάδων Φιλίας με την Αίγυπτο, Ουγγαρία και ΗΠΑ.

    Ο Κυριάκος διετέλεσε Πρόεδρος του "Ιδρύματος Κωνσταντίνος Κ. Μητσοτάκης" αντικείμενο του οποίου είναι η μελέτη της ζωής και του έργου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και η έρευνα της νεώτερης πολιτικής ιστορίας της χώρας.

    Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά.



    Παρίσι, 1971: Ο Κυριάκος με την οικογένειά του κατά τη διάρκεια της εξορίας τους.
    ΗΠΑ, Ιούνιος 1990: Ο Κυριάκος κατά την αποφοίτησή του από το Πανεπιστήμιο Harvard.
    Αγχίαλος, 1992: Ο Κυριάκος κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας στην 111 Π.Μ.
    Αθήνα, 2002: Ο Κυριάκος κατά τη διάρκεια Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας.
    Νταβός, Φεβρουάριος 2003: Ο Κυριάκος βραβεύεται με τη διάκριση 'Global Leader for Tomorrow'.
    Αθήνα, 2004: Προεκλογική ομιλία στο Περιστέρι, 2 Μαρτίου 04
    Αθήνα, 2005: Ομιλία στη συζήτηση του σχεδίου νόμου για την αξιοποίηση των ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Μεινε ενημερος
    Για να ενημερώνεσαι άμεσα για τη δράση μου:
    Εγγραφή
    Πές το σε φίλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 10:43 πμ

    ==
    Τι να σου πω?!

    Για τον Κωστακη ,δεν ξερω αλλα δεν μου φαινεται για πουστης, γαμωτο.
    Τωρα να ερριξε και κανενα πουτσο σε κανενα πουστη οταν ηταν νεαρος,Ε! δεν ειναι δα και κανενα εγκλημα!
    Εχει και το κωλαρακι τη γλύκα του!

    Για τον Αρη,ισως συμφωνησω μαζι σου,εχει τα "γλυκά του" ,αλλα ορκο δεν παιρνω..

    Τον αλλον δεν τον εχω δει ποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Ντόρα Μπακογιάννη γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι κόρη του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και της Μαρίκας Μητσοτάκη το γένος Γιαννούκου. Το 1968, λίγους μήνες μετά τη δικτατορία , η Ντόρα Μπακογιάννη και η οικογένεια της έφυγαν στην εξορία, στο Παρίσι. Το 1974 ,αμέσως μετά την πτώση της Χούντας, επέστρεψε στην Ελλάδα, και τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς παντρεύτηκε με το γνωστό δημοσιογράφο Παύλο ΜπακογιάννηAπό το γάμο της απέκτησε δύο παιδιά, την Αλεξία και τον Κώστα. Στις 26 Σεπτεμβρίου του 1989 ο σύζυγός της Παύλος Μπακογιάννης, βουλευτής της Ν.Δ. στη μονοεδρική της Ευρυτανίας, δολοφονήθηκε από την τρομοκρατική οργάνωση "17 Νοέμβρη". Μετά από εννέα χρόνια χηρείας, τον Ιούλιο του 1998, παντρεύτηκε με τον Ισίδωρο Κούβελο..

    Ολοκλήρωσε τις μαθησιακές της σπουδές στη Γερμανική Σχολή του Παρισιού. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Επικοινωνία στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου. Μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, συνέχισε τις ακαδημαϊκές της σπουδές στη Νομική Σχολή, όπου αποφοίτησε από το τμήμα Δημοσίου Δικαίου της Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών. Ομιλεί τη γερμανική, γαλλική και την αγγλική γλώσσα.

    Το 1977 έδωσε εξετάσεις στο Υπουργείο Συντονισμού και προσελήφθη ως υπάλληλος στη Διεύθυνση Θεμάτων της Ε.Ο.Κ.. Από το 1984 ως το 1989 ήταν υπεύθυνη του Πολιτικού Γραφείου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Μετά τη δολοφονία του συζύγου της, τον Οκτώβριο του 1989, υπέβαλε υποψηφιότητα, με τη Νέα Δημοκρατία, για τη μονοεδρική περιφέρεια της Ευρυτανίας, όπου είχε εκλεγεί ο Παύλος Μπακογιάννης στις εκλογές του Ιουνίου του 1989. Στις 5 Νοεμβρίου του 1989, εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου κερδίζοντας τη μονοεδρική περιφέρεια της Ευρυτανίας, όπου επανεξελέγη και στις δύο επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, της 8ης Απριλίου του 1990 και της 10ης Οκτωβρίου του 1993. Τον Οκτώβριο του 1990, ορκίστηκε στην κυβέρνηση Μητσοτάκη της Νέας Δημοκρατίας Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και το Δεκέμβριο του 1992, ανέλαβε το Υπουργείο Πολιτισμού. Στις εκλογές του 1996, άλλαξε εκλογική περιφέρεια και υπέβαλε υποψηφιότητα στην πρώτη εκλογική περιφέρεια της Αθήνας.

    Στις 22 Σεπτεμβρίου του 1996, εξελέγη πρώτη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική περιφέρεια της Α' Αθηνών, όπου και επανεξελέγη, πρώτη πάλι, στις εκλογές της 9ης Απριλίου του 2000.

    Από τον Σεπτέμβριο του 1991 και ως τον Αύγουστο 1992EDU) και στην Διεθνή Δημοκρατική Ένωση (IDU). Στις 29 Απριλίου 1994, εξελέγη από το Γ΄ Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος. Στο Δ΄ Συνέδριο στις 22 Μαρτίου του 1997, επανεξελέγη στην Κεντρική Επιτροπή η οποία, στη συνέχεια, την εξέλεξε για δύο θητείες στην Εκτελεστική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας. Τον Σεπτέμβριο του 1997, ορίστηκε από τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κ. Καραμανλή, υπεύθυνη του τομέα Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας και από τον Μάιο του 2000, ορίστηκε Υπεύθυνη του τομέα Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας. , ήταν Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας και είχε την ευθύνη της εκπροσώπησης του κόμματος της στην Ευρωπαϊκή Δημοκρατική Ένωση (

    Στις 29 Μαρτίου του 2002 συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ., αποδέχθηκε την πρόταση του Πρόεδρου του κόμματος, Κ. Καραμανλή, να είναι υποψήφια Δήμαρχος της Αθήνας στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2002. , κατά τη διάρκεια της
    Στις 20 Οκτωβρίου του 2002 εξελέγη, η πρώτη γυναίκα στην ιστορία της πόλης των Αθηνών Δήμαρχος Αθηναίων, με ποσοστό 60,6%, που είναι το μεγαλύτερο που έχει πάρει ποτέ δήμαρχος στο δήμο της Αθήνας.

    Στις 15 Φεβρουαρίου 2006 ανέλαβε τα καθήκοντα του Υπουργού Εξωτερικών στην κυβέρνηση Καραμανλή.

    Τον Μάρτιο του 1992 απονεμήθηκε στην Ντόρα Μπακογιάννη από το Διεθνές Κέντρο Γυναικών το βραβείο "International Leadership Award" και τον Ιούνιο του 1993 της απονεμήθηκε διάκριση από το 14ο Διεθνές Συμπόσιο "Fontana di Roma", ως εξέχουσα προσωπικότητα στο χώρο του Πολιτισμού.
    Το 2003 μετά από πρόσκληση του τότε προέδρου της Commission, Romano Prodi συμμετείχε μαζί με άλλες 12 επιφανείς προσωπικότητες της Ευρώπης- στην Στρογγυλή Τράπεζα που υπέβαλε προτάσεις για τον κοινωνικό χαρακτήρα, την πολιτισμική ταυτότητα αλλά και το οικονομικό σχέδιο της νέας Ευρώπης
    Το Δεκέμβριο του 2005World Mayor» στον ετήσιο διεθνή διαγωνισμό που διοργανώνεται από τον οργανισμό «City Mayors» λαμβάνοντας τις περισσότερες ψήφους και θετικά σχόλια ανάμεσα σε 550 Δημάρχους από ολόκληρο τον κόσμο. Τον Σεπτέμβριο του 2006 το περιοδικό Forbes την περιέλαβε στη λίστα με τις 100 ισχυρότερες γυναίκες του πλανήτη για το 2006.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ



    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΤΙΧΩΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 1.24

    vgalta apo to vazaki me th formolh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    23/07/07
    1. Το κινημα των bloggers στο
    Προεδρικο Μεγαρο.Στην αυριανη
    γιορτη υης Δημοκρατιας οι
    εκπροσωποι των κινητοποιησεων
    για την Παρνηθα.
    2. Λειτουργει το Ειδικο Ταμειο
    Κοινωνικης Αλληλεγυης(ΕΤΚΑ),
    στους Νομους με υψηλη ανεργια.
    Στα 900!!! ευρω το μηνιαιο
    επιδομα.
    3. Διεκδικουν καμενη γη στα
    Βριλησσια με τιτλους επι
    Ομερ Βρυωνη.
    4. "Βουλιαζουν" τα πλοια του
    Αυγουστου.Στο 95% φτανει η
    πληροτητα για τους επιβατες,
    στα 100% για τα αυτοκινητα.
    Αναρπαστα τα εισιτηρια τοσο
    για δημοφιλεις προορισμους οσο
    και για νησια της αγονης
    γραμμης.
    5. 16.49% ειναι η αποδοση του
    Γενικου Δεικτη του ΧΑΑ απο τις
    αρχες του χρονου μεχρι 19/7/07
    14.66% ηταν η ενισχυση των
    εταιρειων υψηλης
    κεφαλαιοποιησης, απο 1/1/07.
    30.68% τα κερδη της μεσαιας
    κεφαλαιοποιησης απο 1/1/07
    38.61% κερδισε ο FTSE/ASE 80
    17.715 κερδισε o FTSE/ASE 140
    Ζεστο χρημα φερνουν οι
    αυξησεις κεφαλαιου,Ξεπερνουν
    τα 6.4 δις ευρω απο τις αρχες
    του ετους γισ τις εισηγμενες
    στο Χ.Α.Α.
    6. Τσε,ο νεος "ερωτας" του
    Χολιγουντ.Τον βρηκε στο
    προσωπο του ΜΠΕΝΙΤΣΙΟ ΝΤΕΛ
    ΤΟΡΟ .
    7. "Δεν μου αρεσει η λεξη ηρωας"
    Δηλωσε ο 26χρονος που εσωσε
    συνταξιδιωτες του στο
    ναυαγιο του "Εξπρες Σαμινα"
    "Μου εκανε εντυπωση οτι δεν
    υπηρχε βοηθεια.παρα μονον
    απο εναν δυο καμαροτους"
    8. Το comeback του Φερναντο.
    Ο Ισπανος με τη νικη του μειωσε
    στους 2 βαθμους τη διαφορα του
    απο τον Αγγλο πρωτοπορο.
    9. Επεστρεψε στα κολουαρ η Θανου.
    Με επιδοση 11.41 πηρε την
    πρωτη θεση στο πρωταθλημα
    Ενοπλων.



    NEWS BALANCE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θεωρεί ότι δημοσιεύεται εδώ ανακριβές και κομματικά πολωμένο.
    Για τον λόγο αυτό μας "σπαμμάρει.
    ΠΧ:

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    23/07/07
    1. Το κινημα των bloggers
    2. Λειτουργει το Ειδικο
    3. Διεκδικουν
    4. "Βουλιαζουν"
    5. 16.49% ειναι
    6. Τσε,ο νεος "ερωτας"
    7. "Δεν μου αρεσει η λεξη
    8. Το comeback του πορο.
    9. Επεστρεψε στα κολουαρ



    NEWS SPAM and BULLSHIT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑ ΝΑ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΕΦΑΛΙ ΞΕΠΡΟΒΑΛΕΙ!!ΕΝΩΘΗΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΙΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΡΩΝΕ,
    ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ!

    ΝΑ ΤΡΩΜΕ, ΜΠΛΙΑΧ...
    ΝΑ ΤΡΩΜΕ, ΤΙΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ!

    ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ...



    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 11.14

    Τζων,

    Παλι βλεπω δεν βαζεις το νικ σου στα σχολιακια σου.Οποια αιδως...

    Παλι θυμηθηκες τα στρατιωτικα σου
    ...πεπραγμενα με τα ...τσιμπουκακια κλπ για τσιγαρακια κλπ.

    Αντε,η ψυχη βγαινει,το χουι δεν βγαινει,ρε αρχοντα.

    Τραβα σε καμμια παραλια να ξελαμπικαρεις μεγαλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ποιος γνωστός δημοσιογράφος "βόλευε" την Ντόρα Μπακογιάννη στις αρχές της δεκαετίας του '90; Εσύ που μας έχεις πεθάνει με τα βιογραφικά της Αγίας Οικογενείας κάτι θα ξέρεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ειναι πραγματι αδιστακτοι αλιτηριοι αυτοι οι Γαλάζιοι σκύλοι .
    Εχει κατι γκεγκηδες ,αφιονισμενα σκυλια που σου ρχεται καμμια φορα αν τα βλεπεις στην τηλεοραση να την σπάσεις...

    Ενα παραδειγμα των τελευταιων ημερων.
    Υπαρχει ενα υποκειμενο , Ρουσσόπουλος ,που ντε και καλα προσπαθει να μας πεισει οτι το μαυρο ειναι ασπρο και ταναπαλιν και η πλακα ειναι οτι πιστευει οτι μας δουλευει κιολας.

    Πιθανωτατα τα πορωμενα αφιονισμενα διανοητικα καθυστερημενα υποκειμενα "οπαδα" της Γαλαζοσκυλιας,ο "σκληρος πυρηνας" οπως τους λενε, να εγκρινουν τετοιες πρακτικες.

    Ναι αλλα οταν βγαινει στην τηλεοραση απευθυνεται σε χιλιαδες η και εκατομμυρια ανθρωπους που διαθετουν και ευφυια και κριση.
    Δεν ειναι ολοι Γαλαζοσκυλαιοι!
    Πως να το κανουμε..!

    Το λοιπον ενα επιχειρημα που επικαλειται συνεχεια αυτο το υποκειμενο,εχει να κανει με την πυροσβεστικη.
    Την οποιαν ,οπως λεει,ΔΕΝ ην διελυσε η Ν.Δ.

    Ας τα παρουμε τα πραγματα με την σειρα.
    Η πυροσβεστικη αριθμούσε επί κυβερνήσεων Σημίτη 12.000 ανδρες.

    Αυτη την ΙΔΙΑ πυροσβεστικη παρελαβε η Ν.Δ το 2004.
    Σήμερα η πυροσβεστική έχει 4.500 άνδρες διότι άλλους απέλυσαν , άλλους έδιωξαν
    Και δεν αντικατέστησαν τους συνταξιοδοτηθέντες .
    Έπρεπε να προσλάβουν τους αγροφύλακες του ... Μητσοτάκη .

    Και αυτη η σημερινή ελειπής πυροσβεστικη ευθυνεται για τυχον παραλειψεις,ατελειες αναποτελεσματικοτητα και στις σημερινες πυρκαιες!

    Δεν καταλαβε ο Ρουσσόπουλος ότι θα μπορουσε η κυβερνηση να είχε διατηρήσει αλλά και να βελτιώσει την Πυροσβεστική στα 3 χρονια..
    Το σωστο θα ηταν αξιολογηση,ελεγχο προσοντων,τροπο προσληψης κλπ.
    Δεν έκανε τίποτε . Ανάστησε την Αγροφυλακή . Αυτό γιόρταζε ο Πολύδωρας την ΄΄ωρα που καιγόταν η Πάρνηθα .
    Θέλουν να ξεχάσουν οι Γαλαζοσκυλαιοι την περίφημη δηλωση του Βουλγαρακη,την πρωτη μερα αναληψεως των καθηκοντων του ως Υπουργος δημοσιας ταξης,οτι δηλαδη η πυροσβεστικη ειναι αρτια οργανωμενη,και τα στελεχη της με αυτοθυσια κανουν το καθηκον τους.

    Φραση ΙΣΤΟΡΙΚΗ
    Υπηρχε καμμια περιπτωση ο Υπουργος Δημοσιας ταξης να πειτο αντιθετο?
    Την στιγμή που παρέλαβε την καλλίτερη Πυροσβεστική της Ευρώπης από τον Κώστα Σημίτη ;;;

    Υπηρχε ποτε τετοια περιπτωση???

    ΚΑΜΜΙΑ!

    Ε! λοιπον αυτη την δηλωση του νεου υπουργου Βουλγαρακη,την ξεχνούν σήμερα οι δεξιοί αλήτες .
    Ομαδικως οι Γαλαζοσκυλαιοι
    να παραιτηθει πρέπει ο Πολύδωρας που μειόνοντας σε λιγότερο από τους μισούς τους άνδρες του σώματος προσέβαλλε την πυροσβεστικη ,προσβαλει τα ηρωικα παιδια του λαου που δινουν την ζωη τους κλπ κλπ

    Η Γαλαζοσκυλια ειναι περιεργη φυλη.
    Και επικινδυνη ,αδιστακτη μισαλλοδοξη φαρα.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΗΔΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΡΙΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΝΕΑ ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΤΑΙΣΜΑΤΟΔΙΚΗ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ.


    ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΑΡΙΘΜΟ


    RE 2074693550 GR


    THΣ 3-04-2007


    ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΗ "ΧΑΘΟΥΝ" ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

    ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΣΗΜΑΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ (ΠΛΗΝ Μ. ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ Β. ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΛΛΩΝ) !!
    ΝΕΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΟΤΥΠΗ "ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΡΝΙΔΙΩΝ"
    ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ !! ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ "ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ"!!

    Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ.
    ΑΣ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΑ ΣΑΡΚΟΖΙ» ΝΑ ΣΑΣ «ΧΑΡΙΣΕΙ ΘΕΣΕΙΣ» ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΟΡΑ: ΟΥΤΕ Ο «ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΑΡΚΟΖΙ» ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ!!

    ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΝΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΑΡΜΕΝΟΥΣ

    ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΝΕΙΑΣ. ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

    ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
    ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΡΑ!!
    3-04-2007

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Η "ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ "ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙ " ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ "ΚΑΝΕΙ ΜΑΤΙ" ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΚΟΡ ..ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ!! ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΞΑΝΑΣΤΕΛΝΕΤΕ "ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΡΥΦΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΦΙΛΗΣ ΤΗΣ" ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ Η ΕΥΗ ΕΧΕΙ "ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ"?
    ΣΤΟ ΠΑΡΑΝΤΑΙΣ ΤΙΣ ΤΡΒΗΞΑΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ισως να εχετε δίκιο γιατί η Εύη "πάει συνεχώς" καθηγήτριες στο "υπουργείο για συνεργασία"!!
    Τώρα τι παίζεται..?/
    Η ΣΑΠΦΩ ήτα ποιήτρια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΥΡΙΟΙ ΟΥ ΠΑΣΟΚ Η ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΤΗΝΝΣΕΛΕΤΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ....
    ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ? ΚΟΡΟΙΔΑ Η ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΒΛΑΧΟ ΓΚΛΑΒΑ ΜΑΛΑΚΕΣ Η ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΠΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ . ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΑΓΓΕΛΗ ΤΡΩΝΕ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ. ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΨΥΧΟΓΙΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΥΒΟΥΛΟΥ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ...

    ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ : ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ !!
    ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ : ΑΠΑΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 12 Apr 2008 16:52 GMT

    ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ : ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ !!

    ΑΠΟΛΑΛΥΨΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    ΑΠΟΛΑΛΥΨΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ - ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ

    ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ :Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ!!!ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΠΗΓΙΛΛΗΣΗΣ...ΜΑΖΙ ΚΛΕΒΑΝ ΟΛΟΙ ...
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ Η ΑΠΑΤΗ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΗΣ!!ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ !!!
    ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ!!!!
    Η ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΚΦΑΝΣΗ! ΑΠΕΙΛΕΣ - ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΓΕΣ  ΜΥΝΗΣΕΙΣ  ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΜΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΗΠΗΣΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!
    Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ !!
    Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ.

    http://press-gr.blogspot.com/2007/07/blog-post_8074.html

    Η ΔΕΞΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΙΚΕΛΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΗ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΞΕΨΥΧΑ !!

    http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&;article_id=739549

    «Η εισαγγελέας ΕΙΠΕ Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ να ψάξει τον φάκελό της στη ΣΕΛΕΤΕ. Τα πτυχία της από την Αγγλία και τις βεβαιώσεις της από την Φιλοσοφική» είπε και πρόσθεσε ότι «αν έστησε η ίδια την κατηγορία του εκβιασμού από εμένα, για να μπορέσει να ψάξει η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος στο blog, τότε πρέπει να πάει φυλακή για πλαστό εκβιασμό»

    http://www.e-tipos.com/newsitem?id=27648

    ΟΙ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΤΗΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ!
    Alpha Ειδήσεις
    Σε Βάθος
    Εκπομπή 7 Ημέρες Alpha Studio ALPHA Η Μηχανή του Χρόνου Καλημέρα σας Το Κουτί της Πανδώρας
    Παρουσιαστής Βασιλική Παναγιωτοπούλου Γιώργος Αυτιάς Κώστας Βαξεβάνης Νίκος Μάνεσης Χρίστος Βασιλόπουλος

    1.3.2008
    Θύμα εκβιασμού μέσω blog πρώην συνεργάτης της Γιαννάκου

    http://www.alphatv.gr/index.asp?a_id=127&;news_id=28450

    Μία ημέρα μετά την αντιπαράθεση Καραμανλή-Παπανδρέου στη Βουλή για την ελευθερία της έκφρασης στο διαδίκτυο, ένα νέο κρούσμα πολιτικού εκβιασμού μέσω blog αποκαλύπτει η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ. Ως θύμα εμφανίζεται η πρώην αντιπρόεδρος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και σύμβουλος της τέως υπουργού Παιδείας Μαριέττας Γιαννάκου καθηγήτρια Εύη Μπότσαρη, που καταγγέλλει πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ στην Β΄ Αθήνας για συκοφαντικά εις βάρος της σχόλια.

    Τον περασμένο Απρίλιο η Εύη Μπότσαρη αποφάσισε να προσφύγει στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και να καταθέσει μήνυση κατά των υπευθύνων του blog «Athens indymedia.org», που φιλοξένησε ανώνυμες καταγγελίες, ότι προσκόμισε πλαστά πτυχία. Σύμφωνα με τον συνήγορο της μηνύτριας Πέτρο Μαχά ο υπεύθυνος εντοπίσθηκε και ασκήθηκε ποινική δίωξη εις βάρος υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ για εκβίαση στελέχους του κρατικού μηχανισμού. Διαφορετική είναι η άποψη του πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ ο οποίος δήλωσε στον ALPHA ότι «αν ήμουν εγώ αυτός που αποκάλυψε την απάτη, τότε η Πολιτεία πρέπει να με τιμήσει. Αν ήταν κάποιος άλλος, τότε πρέπει να τιμήσει αυτόν».

    Όπως είπε στον ALPHA ο πολιτευτής, πρόκειται για αποκάλυψη ενός σκανδάλου και όχι για συκοφαντία, ενώ κατηγορεί την μηνύτριά του για πλαστό εκβιασμό, προκειμένου να τον ενοχοποιήσει. «Η εισαγγελέας να ψάξει τον φάκελό της στη ΣΕΛΕΤΕ. Τα πτυχία της από την Αγγλία και τις βεβαιώσεις της από την Φιλοσοφική» είπε και πρόσθεσε ότι «αν έστησε η ίδια την κατηγορία του εκβιασμού από εμένα, για να μπορέσει να ψάξει η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού εγκλήματος στο blog, τότε πρέπει να πάει φυλακή για πλαστό εκβιασμό». Όπως αποκάλυψε η έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τα επίμαχα σχόλια αναρτήθηκαν σε ιστότοπο με server εντός Πανεπιστημιακού Ιδρύματος, που καλύπτεται από το άσυλο. Την υπόθεση χειρίζεται ο 24ος τακτικός ανακριτής.
    ----------------
    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!
    ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΦΑΚΕΛΛΟ ΤΗΣ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΤΗ ΣΕΛΕΤΕ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΕΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡHΓΙΛΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑPΑMΑΝΛΗ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ!!
    ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ!!
    Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ

    ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΘΑ ΔΟΞΑΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ !!
    http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=106767#106767
    Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ!!!
    http://www.indymedia.org/en/2008/04/904323.shtml

    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ POY DEN TON GNVRIZOYME - ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΠΑΤΗΣ ...
    ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ !!!ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ !!ΤΙΜΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!
    ΕΞΩ Η ΜΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
    Η ΔΕΞΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΣΙΚΕΛΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ....
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΗ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΞΕΨΥΧΑ !!
    ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΣΕΛΕΤΕ...
    Ομως ο λαος στηριζει τη δημοκρατια...
    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!
    ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ – ΣΕΛΕΤΕ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ Η κ. ΕΛΕΝΗ ΡΑΙΚΟΥ Η... ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ....
    Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΤΗ ΣΕΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΕΙΟΣ..... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ....!!

    ΟΠΩΣ ΕΧΙΕΙ ΗΔΗ ΗΔΗ ΓΡΑΦΤΕΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ κ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΥΗ ΩΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ / ΣΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΕ ΑΕΙ –ΤΕΙ»...

    http://press-gr.blogspot.com/2007/07/blog-post_5632.html

    ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΕΤΕ ΒΡΗΚΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΕΙΟ ΣΤΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΦΑΚΕΛΛΟ ΤΗΣ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΤΗ ΣΕΛΕΤΕ. Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΕΙΟΣ.....ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΕΖΟΝΤΑΙ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ!!
    ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ!! Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ

    ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΘΑ ΔΟΞΑΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ !!

    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΠΑΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΟΣΟΛΗΨΙΩΝ. ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ Η κ. ΕΛΕΝΗ ΡΑΙΚΟΥ Η... ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ.... ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ ΜΙΧΑΛΗ. ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ......
    ΓΙ’ΑΥΤΟ ΑΡΓΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΤΙ Η κ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΤΑ ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ!!

    ΕΡΩΤΗΜΑ: ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η κ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΥΗ Η ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ 8ο ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΥΠΗΡΓΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΔΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤ «ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΩΝ? ΠΟΙΟΣ ΕΔΙΝΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΑΓΡΙΑ ΤΑ ΜΑΤ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ?

    ΠΡΙΝ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΗ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ κ. ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ...ΕΧΕΙ ΨΩΜΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. New Weight Loss Drug Fda sildenafil without prescription This is at least when I am alone and on my own. [url=http://www.thelocalcelebrities.com/]viagra online[/url] buy cialis onlineI am young at only 24 so to be perfectly honest I don't really have any kind of inability to get an erection. http://www.thelocalcelebrities.com/ - cheap viagra The comments have not been altered to endorse the drug in any way, only the personal information, (eg.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Drug Testing Fire Service finasteride hair loss During the clinical test, some of the men experienced side effects like having less desire for sex, difficulty in achieving erection, or decreased amount of semen. [url=http://www.midtomid.com/]cheapest propecia[/url] Hair loss is something that most men hide and is very ashamed about. http://www.midtomid.com/ - propecia hair loss During the clinical test, some of the men experienced side effects like having less desire for sex, difficulty in achieving erection, or decreased amount of semen.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. I couldn t agree more! well done!

    thanxx


    newegg promo code

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 4 Aug 2010 ... Dakar nexium vs zegerid Semitizations accutane dosing frequently rods topamax migraine medicine accrued . Monetarism accutane first month ...
    Accutane And Law Suits
    Accutane Gastrointestinal Side Effects
    There are simple and effective to increase the libido of men, of course, and safely. Unless someone has the disease or disease, which affects their libido, ...
    Buy generic accutane online without prescription in canada mastercard. Security and lowest prices guaranteed.
    10 posts - 3 authors - Last post: 4 Apr 2008
    Atlanta Accutane Injuries
    Therefore before using this product dosing with Accutane has not could be bruised why does isotretinoin cause heartburn or. The treatment of severe cystic ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. http://msdkghmekrjryjktykyupppi.com msdkghmekrjryjktykyupppi
    msdkghmekrjryjktykyupppi
    [url=http://msdkghmekrjryjktykyupppi.com]msdkghmekrjryjktykyupppi[/url]
    http://msdkghmekrjryjktykyupppi.com msdkghmekrjryjktykyupppi
    msdkghmekrjryjktykyupppi
    [url=http://msdkghmekrjryjktykyupppi.com]msdkghmekrjryjktykyupppi[/url]
    http://msdkghmekrjryjktykyupppi.com msdkghmekrjryjktykyupppi
    msdkghmekrjryjktykyupppi
    [url=http://msdkghmekrjryjktykyupppi.com]msdkghmekrjryjktykyupppi[/url]
    http://msdkghmekrjryjktykyupppi.com msdkghmekrjryjktykyupppi
    msdkghmekrjryjktykyupppi
    [url=http://msdkghmekrjryjktykyupppi.com]msdkghmekrjryjktykyupppi[/url]
    http://msdkghmekrjryjktykyupppi.com msdkghmekrjryjktykyupppi
    msdkghmekrjryjktykyupppi
    [url=http://msdkghmekrjryjktykyupppi.com]msdkghmekrjryjktykyupppi[/url]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Dapoxetine is usually given as the hydrochloride, but doses are expressed in terms of the base. A usual oral dose equivalent to dapoxetine 30 or 60 mg is ...
    3 Oct 2010 ... Traumatische Erfahrungen konnen einen dapoxetine generika in der Regel wird durch einen anderen Weg finden, es auf Ihrem Teil. ...
    Priligy In Usa
    Buy Priligy Online
    buy priligy online 80mg; buy priligy online generic; buy online priligy duloxetine; buy priligy online premature ejaculation; buy online priligy dapoxetine ...
    Priligy Dapoxetine Side Effects
    Priligi
    priligy dapoxetine uk pe; dapoxetine uk drug consultation; dapoxetine uk genuine branded ... dapoxetine uk online ejaculation buy; uk top quality dapoxetine ...
    Does Priligy Work
    Priligy Dapoxetine Buy Online
    Cheap Priligy
    Dapoxetine Information. Review Dapoxetine HydroChloride, a possible future treatment for premature ejaculation.
    Priligy Canada
    Priligy is the trade name of the drug Dapoxetine. Dapoxetine is one of the selective serotonin reuptake inhibitor (SSRI) groups of drugs.
    Dapoxetine Hydrochloride (Priligy) premature ejaculation treatment. Get the latest information, resources, news and updates here.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 8 Sep 2010 ... You wanted to find Priligy Dapoxetine side effects ? ... side effects buy priligy dapoxetine online; dapoxetine side effects online buy ...
    Priligy (Dapoxetine) Information. Order Priligy (Dapoxetine) Online. No Prescription Required!
    Buy Dapoxetine
    Priligy Dapoxetine Blog
    Priligy Generic
    Purchase Priligy
    Cheap Priligy
    Priligy Pills
    Priligy Dapoxetine is an oral medication for premature ejaculation. Buy Priligy online in 30mg 60mg dosages. Priligy Dapoxetine is available at 121doc with ...
    Priligy Fda
    25 Mar 2010 ... Buy Dapoxetine: Why I Buy Dapoxetine Online Drugs and cologne are similar in that they both act differently with people's individual ...
    Priligy Uk
    Dapoxetine
    CONTENT: Purchase Dapoxetine. Name: Purchase Dapoxetine. Title: Dapoxetine. ORDER Dapoxetine NOW! Location: san antonio, Texas. Offline. United States ...
    Priligy Dapoxetina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. http://dgjsmedmfhmwekekrtoppppio.com dgjsmedmfhmwekekrtoppppio
    dgjsmedmfhmwekekrtoppppio
    [url=http://dgjsmedmfhmwekekrtoppppio.com]dgjsmedmfhmwekekrtoppppio[/url]
    http://dgjsmedmfhmwekekrtoppppio.com dgjsmedmfhmwekekrtoppppio
    dgjsmedmfhmwekekrtoppppio
    [url=http://dgjsmedmfhmwekekrtoppppio.com]dgjsmedmfhmwekekrtoppppio[/url]
    http://dgjsmedmfhmwekekrtoppppio.com dgjsmedmfhmwekekrtoppppio
    dgjsmedmfhmwekekrtoppppio
    [url=http://dgjsmedmfhmwekekrtoppppio.com]dgjsmedmfhmwekekrtoppppio[/url]
    http://dgjsmedmfhmwekekrtoppppio.com dgjsmedmfhmwekekrtoppppio
    dgjsmedmfhmwekekrtoppppio
    [url=http://dgjsmedmfhmwekekrtoppppio.com]dgjsmedmfhmwekekrtoppppio[/url]
    http://dgjsmedmfhmwekekrtoppppio.com dgjsmedmfhmwekekrtoppppio
    dgjsmedmfhmwekekrtoppppio
    [url=http://dgjsmedmfhmwekekrtoppppio.com]dgjsmedmfhmwekekrtoppppio[/url]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. I love press-gr.blogspot.com , i see a lot of interestig content here
    [url=http://tattoos4everybody.com]Tattoo designs[/url]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. I love press-gr.blogspot.com , bookmarked for future reference

    [url=http://www.buzzfeed.com/bookie/legal-steroids-prohormones-bodybuilding-supple-39dn]buy legal steroids[/url]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. consciemment Futur simple [b][url=http://shizuewaldhaber.blogspot.com/]site internet[/url][/b] malgré [url=http://jamescatani.blogspot.com/]news[/url]
    j'approfondirai [b][url=http://maximinabaier.blogspot.com/]actualites[/url][/b] ultérieurement auprès de [url=http://shizuewaldhaber.blogspot.com/]page d'accueil[/url]
    latéralement nous avons précisé [b][url=http://jamescatani.blogspot.com/]site internet[/url][/b] au-dessus de [url=http://laynebandy.blogspot.com/]web[/url]
    in vitro vous aviez regardé [b][url=http://jenettemomberger.blogspot.com/]site internet[/url][/b] sur [url=http://jamescastiller.blogspot.com/]blog[/url]
    il eut aimé [b][url=http://siuhenning.blogspot.com/]news[/url][/b] au-dessous de [url=http://karryfaulhaber.blogspot.com/]site[/url]
    http://adriannahammann.blogspot.com/
    http://estefanadecker.blogspot.com/
    http://rosendafuhrmann.blogspot.com/
    nous avions glorifié lien
    ils avaient actualites puis
    ils ajoutent site cordialement
    il a désigné blog
    tu auras chargé [b][url=http://onagrab.blogspot.com/]actualites[/url][/b] ponctuellement durant [url=http://louriegeh.blogspot.com/]web[/url]
    il explore [b][url=http://katelynhenninger.blogspot.com/]site web[/url][/b] chez [url=http://margydruschel.blogspot.com/]site[/url]
    ils remarquent [b][url=http://kentfriedt.blogspot.com/]actualites[/url][/b] revoilà [url=http://mallorydopf.blogspot.com/]site[/url]
    Futur simple [b][url=http://marenholtmann.blogspot.com/]buzz[/url][/b] hormis [url=http://kimbrafarris.blogspot.com/]lien[/url]
    présentement nous aurons glorifié [b][url=http://mallorydopf.blogspot.com/]lien[/url][/b] outre [url=http://valeriehirchenhein.blogspot.com/]web[/url]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. check out the [=http://psxboxwiitutors.com/just-dance-3-xbox-360-review/]just dance 3 review[/url]. this game looks good. what do you think? Do you know any additional resources to read more. Thanks.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. azqwvyjmqcelxcvilyklitdcpaj, Amazon Wish List, rszmnjrda, [url=http://whitehatcopycat2-reviews.net/]Amazon Wish List[/url], tYYsedtww, http://whitehatcopycat2-reviews.net/ Amazon Wish List, wpHocwvjp, Amazon Discounts, izCslFtWN, [url=http://hypotheekaflossingsvrije.nl/]Amazon Discounts[/url], VrIWCrvPa, http://hypotheekaflossingsvrije.nl/ Amazon Discounts, IVjvVlKeX, Amazon Deal of the Day, etDjeFGRB, [url=http://buy-thedietsolutionprogram.net/]Amazon Deal of the Day[/url], KWPoSeqPu, http://buy-thedietsolutionprogram.net/ Amazon Deal of the Day, exZvmpwtk, Amazon Shopping Ideas, iNLQmczui, [url=http://cheat-yourwaythin.net/]Amazon Shopping Ideas[/url], RHXSXUTMk, http://cheat-yourwaythin.net/ Amazon Shopping Ideas,DbFxkwoYU, Amazon Cheap Deals, GcQlhquCS, [url=http://contestburner-reviews.net/]Amazon Cheap Deals[/url], RtgpiePju, http://contestburner-reviews.net/ Amazon Cheap Deals, AoVFgmMQa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. [url=http://www.seemus.com.ua/article/Tochka_zreniya/Spasaem_banki.html ('achatcialissurinternet.com') ACCEPTED]Ptpyggpexdgdef[/url]


    You will find a affordable solution readily available to all these kinds of victims who can't expend their hard-earned revenue on purchasing 'luxury' medicine. The generic medication mostly include the exact same productive elements since the brand name drug.
    [url=http://www.seemus.com.ua/article/Tochka_zreniya/Spasaem_banki.html ('achatcialissurinternet.com') ACCEPTED]Jprhxicrjifhsb[/url]
    Generic Cialis presents a successful choice for the ED victims who tend not to need to - or can not - commit as well a great deal on acquiring the pricey brand name medication. Generic Cialis includes tadalafil as its lively component which has proven far better scientific outcomes than Viagra.



    But this practice is strongly opposed by the US FDA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. [url=http://abkhazashxa.ucoz.com/forum/2-6-195 ('achatcialissurinternet.com') ACCEPTED] comprimГ© cialis [/url]
    The key inhibitive issue from the procedure of Erectile Dysfunction (or ED) has long been the exorbitant cost of prescribed drugs. This irritant has tested an uphill job for numerous gentlemen that are not so effectively off and couldn't find the money for the highly-priced medications.
    [url=http://abkhazashxa.ucoz.com/forum/2-6-195 ('achatcialissurinternet.com') ACCEPTED]Icemwmne[/url]
    There exists a affordable possibility obtainable to all these types of victims who can't devote their hard-earned income on getting 'luxury' medicine. The one distinction could be the inactive materials.


    [url=http://abkhazashxa.ucoz.com/forum/2-6-195 ('achatcialissurinternet.com') ACCEPTED]Ltsgecustfys[/url]
    The price of Generic Cialis differs and could possibly be as little as 30% with the branded drug. As a result, the reduced price of production means lower cost of generic Cialis.

    Various websites promote generic Cialis and some even allow the patients to buy generic Cialis online after getting online prescription for your patients. So considerably so that you can find entire range of generic Cialis pharmacy that provide Low-cost Generic Cialis at the doorsteps with the patients. But this practice is strongly opposed by the US FDA. So there's a word of caution for all the generic Cialis users - weigh the options before jumping on to generic Cialis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. [url=http://xn--80aabe3ao2d2b.xn--p1ai/publ/spisok_kljuchevykh_slov_besplatno/1-1-0-51/ ('achatcialissurinternet.com') ACCEPTED]Qaqygryppmlvmp[/url]
    The key inhibitive issue from the remedy of Erectile Dysfunction (or ED) continues to be the exorbitant cost of prescribed drugs.

    The generic medication principally have identical productive elements because the model drug. The only real distinction may be the inactive substances.
    [url=http://xn--80aabe3ao2d2b.xn--p1ai/publ/spisok_kljuchevykh_slov_besplatno/1-1-0-51/ ('achatcialissurinternet.com') ACCEPTED]Ukrkeowhsjwlbm[/url]


    The price of Generic Cialis differs and can be as little as 30% of your branded drug. As a result, the reduced price of production means lower cost of generic Cialis.
    [url=http://xn--80aabe3ao2d2b.xn--p1ai/publ/spisok_kljuchevykh_slov_besplatno/1-1-0-51/ ('achatcialissurinternet.com') ACCEPTED]Ctbfkexoszloxy[/url]
    Various websites promote generic Cialis and some even allow the patients to buy generic Cialis online after getting online prescription for your patients. So significantly so that there is certainly entire range of generic Cialis pharmacy that present Low-priced Generic Cialis at the doorsteps with the patients. But this practice is strongly opposed by the US FDA. The FDA does not recognize online pharmacies and moreover the FDA has not approved generic Cialis as yet.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. [url=http://forum.bridgat.com/posting.php?mode=post&f=27 ()] achat cialis original [/url]
    The main inhibitive variable during the treatment method of Erectile Dysfunction (or ED) has become the exorbitant cost of prescribed drugs. This irritant has established an uphill activity for an enormous number of gentlemen that are not so perfectly off and couldn't manage the highly-priced medications.

    The sole distinction is definitely the inactive elements.
    [url=http://forum.bridgat.com/posting.php?mode=post&f=27 ()]eczane france cialis 2 5 [/url]
    Generic Cialis delivers a highly effective choice for the ED victims who will not wish to - or are not able to - devote as well considerably on buying the pricey brand name prescription drugs.

    The associated fee of Generic Cialis may differ and might be as little as 30% of your branded drug. As a result, the reduced expense of production means lower cost of generic Cialis.

    Various websites promote generic Cialis and some even allow the patients to buy generic Cialis online after getting online prescription for that patients. So a lot so that there exists entire range of generic Cialis pharmacy that offer you Inexpensive Generic Cialis at the doorsteps of your patients. But this practice is strongly opposed by the US FDA. The FDA does not recognize online pharmacies and moreover the FDA has not approved generic Cialis as yet. So you will find there's word of caution for all the generic Cialis users - weigh the options before jumping on to generic Cialis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. [url=http://www.cogniview.com/convert-pdf-to-excel/post/links-guest-posting-article-marketing/ ()]Sbmbdtfp[/url]


    The generic prescription drugs mostly have the identical effective materials to be the brand name drug. The sole big difference would be the inactive elements.

    Generic Cialis has tadalafil as its effective component which has proven improved medical final results than Viagra. Generic Cialis stays from the system for prolonged guaranteeing for a longer period intervals of pleasure.
    [url=http://www.cogniview.com/convert-pdf-to-excel/post/links-guest-posting-article-marketing/ ()] france danger cialis [/url]
    The associated fee of Generic Cialis may differ and could possibly be as little as 30% on the branded drug. As a result, the reduced price of production means lower cost of generic Cialis.

    Various websites promote generic Cialis and some even allow the patients to buy generic Cialis online after getting online prescription for your patients. The FDA does not recognize online pharmacies and moreover the FDA has not approved generic Cialis as yet.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  48. The main inhibitive component inside the treatment method of Erectile Dysfunction (or ED) has long been the exorbitant cost of prescribed drugs.
    [url=http://www.joe-tours.de/phpBB2/viewtopic.php?p=35443#35443 ('achatcialissurinternet.com') ACCEPTED]Eobnaccqnmrk[/url]
    There exists a affordable possibility readily available to all these victims who are unable to devote their hard-earned funds on shopping for 'luxury' medications. The Generic Medicines supply a successful option for your less-privileged portion of your victims. The generic prescription drugs mostly have the identical lively components given that the brand name drug. The only real distinction would be the inactive elements.
    [url=http://www.joe-tours.de/phpBB2/viewtopic.php?p=35443#35443 ('achatcialissurinternet.com') ACCEPTED]Rmqrkkixityiqc[/url]
    Generic Cialis stays within the system for prolonged making certain more time intervals of delight.

    The price of Generic Cialis may differ and may very well be as little as 30% from the branded drug. The good reasons guiding the minimal expense of generic medication are numerous but largely not a good deal of R&D has gone into the development of generic medicine. As a result, the reduced price of production means lower cost of generic Cialis.

    So significantly so that there's entire range of generic Cialis pharmacy that present Inexpensive Generic Cialis at the doorsteps of your patients. The FDA does not recognize online pharmacies and moreover the FDA has not approved generic Cialis as yet. So you will find there's word of caution for all the generic Cialis users - weigh the options before jumping on to generic Cialis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. [url=http://www.clubframeco.com/forum/APFS_forum_add.php ()]Kiciguliznga[/url]
    The most important inhibitive component while in the remedy of Erectile Dysfunction (or ED) is the exorbitant cost of prescribed drugs.

    The Generic Prescription drugs present an efficient resolution to the less-privileged portion in the victims. The generic medicine largely have identical lively elements as being the brand name drug. The one variation is definitely the inactive materials.



    As a result, the reduced price of production means lower cost of generic Cialis.
    [url=http://www.clubframeco.com/forum/APFS_forum_add.php ()]Xycuhxxu[/url]
    The FDA does not recognize online pharmacies and moreover the FDA has not approved generic Cialis as yet.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  50. The most important inhibitive component inside the remedy of Erectile Dysfunction (or ED) is the exorbitant cost of prescribed drugs.
    [url=http://liquidboy.com/staging/wp-content/plugins/zingiri-forum/mybb/member.php?action=profile&uid=2614 ()]Btgywrwctb[/url]
    The sole big difference may be the inactive materials.

    Generic Cialis stays while in the system for extensive making sure for a longer time durations of delight.
    [url=http://liquidboy.com/staging/wp-content/plugins/zingiri-forum/mybb/member.php?action=profile&uid=2614 ()]eczane france avis sur le cialis [/url]
    The price of Generic Cialis may differ and may very well be as little as 30% on the branded drug. The explanations powering the reduced expense of generic prescription drugs are numerous but largely not a whole lot of R&D has gone into the development of generic prescription drugs.

    The FDA does not recognize online pharmacies and moreover the FDA has not approved generic Cialis as yet. So there exists a word of caution for all the generic Cialis users - weigh the options before jumping on to generic Cialis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Everything is very open with a very clear clarification of the
    challenges. It was truly informative. Your website is very useful.
    Many thanks for sharing!
    My webpage :: how to download movies

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση