GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρία χρόνια απλήρωτοι...

, Του Άκανθου http://akanthoss.blogspot.com/ Το 2003, εικονογράφοι βιβλίων-μέλη του Ε.Ε.Τ.Ε ( Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος) υ...

,
Του Άκανθου

Το 2003, εικονογράφοι βιβλίων-μέλη του Ε.Ε.Τ.Ε (Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος) υπέγραψαν συμβάσεις με το ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ κ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ (Παιδαγωγικό Ινστιτούτο) για την εικονογράφηση των σχολικών βιβλίων του Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου και την φιλοτέχνηση εξωφύλλων.
Μετά απο ένα χρόνο και πλέον εργασίας και εντός των προθεσμιών που προβλέπονται από τις συμβάσεις παρέδωσαν το υλικό για την έκδοση των παραπάνω βιβλίων. Το ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ και Θρησκευμάτων για άλλους μεν χρησιμοποίησε όλο το υλικό, για άλλους δε μέρος αυτού.
ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ από την υπογραφή των συμβάσεων, τα ΒΙΒΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΘΕΙ και οι ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ.
ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΑΣΥΝΙΘΗΣΤΟ ΩΣ ΕΔΩ; ΣΥΝΗΘΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗ!!!
ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ. ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ -σύμφωνα με την υπάρχουσα νομοθεσία- συμβάσεις, και τώρα κάνουν την πάπια!!!!
ΚΥΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕ, ΜΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ !!!!
ΚΑΙ Η ΚΩΜΩΔΙΑ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
(πηγή: Για περισσότερα στοιχεία στην εφημερίδα του Ε.Ε.Τ.Ε.)

45 σχόλια

  1. ΠΡΟΣ PRESS-GR.blogspot.com
    Γιατι δεν γραφετε γι αυτη την υποθεση με την καταδικη Γκαγκατση απο εναν δημοσιογραφο;Γραφουν ολα τα αναλογα site οπως το social forum.gr και το mediablog.gr,ακομη και το ΑΠΕ.Τι περιεργη συνομωσια σιωπης ειναι αυτη για τον κολλητο του Σωκρατη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλο ειναι το ατελειωτο κουμβεντολοι...αλλα εδω συμβαινουν τερατα και σημεια με την χειροτερη κυβερνηση που ειχαμε ποτε...
    Διαβαστε.....

    "Μέσα σε ένα κλίμα εθνικής δοκιμασίας που συνιστούν οι φωτιές, οι καταστροφές απ' άκρη σε άκρη στην Ελλάδα, η κυβέρνηση Καραμανλή, παρουσιάζει δύο γνωρίσματα:

    Πρώτον, την απόλυτη ανεπάρκεια και στην πρόληψη και στον συντονισμό για την αντιμετώπιση αυτών των φαινομένων, που υποτίθεται ότι η ίδια είχε διαγνώσει από 13 Μαρτίου και είχε θέσει όλο τον κρατικό μηχανισμό σε ετοιμότητα.

    Δεύτερον, για να καλύψει τη δική της ανικανότητα, για να καλύψει τις ευθύνες της, την ανεπάρκειά της, δρομολόγησε την πολιτική συκοφαντία, την ύβρι και την διαβολή στο πρόσωπο όχι μόνο του υφυπουργού κ. Γιακουμάτου, αλλά και κυβερνητικών βουλευτών. Η ύβρις και η διαβολή, η συκοφαντία και η λάσπη, ότι το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται πίσω από τις φωτιές, είναι εδώ παρούσα.

    Καλούμε τον κ. Καραμανλή να ακούσει τις χθεσινές δηλώσεις του κ. Γιακουμάτου και να τοποθετηθεί ανοιχτά, αν υιοθετεί ή αν καταδικάζει αυτή την πολιτική θέση.

    Ζητάμε να τοποθετηθεί, να αποδοκιμάσει και να αποπέμψει τον κ. Γιακουμάτο. Αλλιώς ο ίδιος ο Πρωθυπουργός είναι ηθικά και πολιτικά έκθετος γι' αυτή τη γραμμή που εκπορεύεται από στελέχη της κυβέρνησής του, μια γραμμή διχασμού την ώρα μιας εθνικής δοκιμασίας.

    Το ΠΑΣΟΚ θεωρεί, ότι προστατεύει τη σοβαρότητα και την ευθύνη που πρέπει να έχουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις σε κάθε θέμα, και κατά μείζονα λόγο σε θέματα που συνιστούν εθνική δοκιμασία.

    Γι' αυτό δηλώνουμε κατηγορηματικά, ότι το ΠΑΣΟΚ στη Βουλή δεν θα προσέρχεται εφ' όσον υπάρχει εκεί ο κ. Γιακουμάτος στα θέματα του Υπουργείου Απασχόλησης. Να προσέρχεται στη θέση του ο κ. Μαγγίνας, διότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα είναι εκεί να νομιμοποιεί την ύβρι, την συκοφαντία, τη λάσπη, το διχασμό.

    Δεύτερον, κανένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να προσέλθει σε καμιάς μορφής πολιτικό διάλογο με τον κ. Γιακουμάτο, σε οποιοδήποτε Μέσο Ενημέρωσης ή δημόσια συζήτηση.

    Και τρίτον, καλούμε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να αφήσει όλες τις κατασκευές τις οποίες οικοδομεί. Η κυβέρνηση, οφείλει να τοποθετείται πάνω στα συγκεκριμένα ζητήματα και δεν μπορεί να καλύπτει και να συγκαλύπτει αυτές τις πρακτικές των στελεχών της.

    *********

    Έρχομαι τώρα στην αλήθεια των πραγμάτων. Η κυβέρνηση από χθες προσπαθεί να συγκαλύψει την ανεπάρκεια που έχουν επιδείξει οι κυβερνητικοί μηχανισμοί στην πρόληψη και την αντιμετώπιση των φετινών πυρκαγιών.

    Αυτό που θέλω να τονίσω είναι, ότι δεν επιτρέπεται να υπάρχει καμία υπεκφυγή μπρος στα στοιχεία. Παρουσιάζονται στοιχεία από το Γραφείο Τύπου της Πυροσβεστικής που διαγράφουν την πραγματικότητα.

    Καταθέτω τους πίνακες που αφορούν τα έτη 2001 έως 2006, για να καταδειχθεί η μεγάλη αλήθεια. Οτι η Νέα Δημοκρατία, παρέλαβε το 2004 μια Πυροσβεστική Υπηρεσία που είχε επιδείξει αξιοθαύμαστη επαγγελματική επάρκεια και κατά δήλωση των ίδιων των υπευθύνων, αποτελούσε διεθνές πρότυπο.

    Και μάλιστα όταν πάντοτε οι φωτιές ήταν απειλητικές και ήταν σε τεράστια έκταση. Όπως για παράδειγμα το 2001. Από τα επίσημα στοιχεία της Πυροσβεστικής υπήρξε αριθμός 15.350 εκδηλωθεισών πυρκαγιών και αριθμοί που δείχνουν, ότι το φαινόμενο είναι σταθερό και ότι όταν έχει εξάρσεις, τότε κατ' εξοχήν, έπρεπε να υπάρχει η οργανωμένη πρόληψη και η συντονισμένη καταστολή.

    Και η Κυβέρνηση η ίδια, από τις 13 Μαρτίου σε ειδική σύσκεψη υπό τον κ. Καραμανλή αναγνώρισε ότι η φετινή χρονιά θα είναι δύσκολη. Και δήλωσε επί λέξει, διαβάζω δήλωση του κ. Καραμανλή στις 13 Μαρτίου 2007, ότι, «το Υπουργείο Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης εφαρμόζει φέτος, νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά το Εθνικό Σχέδιο για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών».

    Επαναφέρω τα αναπάντητα ερωτήματα.

    Είναι αλήθεια, ναι ή όχι, ότι φέτος για πρώτη χρονιά αντί να γίνουν έγκαιρα οι προσλήψεις των εκτάκτων υπαλλήλων που ασχολούνται με τη δασοπροστασία σε επίπεδο πρόληψης, που κάθε χρονιά έως το 2004 αυτές οι διαδικασίες είχαν ολοκληρωθεί το Μάιο, ώστε οι άνθρωποι αυτοί να αρχίσουν τη δουλειά τους από τον Ιούνιο, φέτος αυτοί οι έκτακτοι υπάλληλοι ενεκρίθησαν, όσον αφορά την πρόσληψή τους στις 20 Ιουνίου του 2007;

    Επαναλαμβάνω και ζητώ από τον Ρουσόπουλο να επαληθεύσει ή όχι, ότι η πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου για την πρόσληψη των υπαλλήλων πρόληψης έχει, φέτος, ημερομηνία 20/6.

    Ρωτώ τον κ. Ρουσόπουλο, είναι αλήθεια ότι κατά συνέπεια αυτής της καθυστέρησης τώρα μόλις, μέσα Ιουλίου, βρίσκονται εν εξελίξει 484 προσλήψεις αυτού του εκτάκτου προσωπικού; Και σημαίνει αυτό ή όχι, ότι προσλήψεις αυτές θα ολοκληρωθούν μετά τον Αύγουστο, δηλαδή μετά το τέλος της επικίνδυνης περιόδου;

    Και θέλω να σημειώσω ότι δεν υπάρχει κανένας Έλληνας και το ΠΑΣΟΚ θέλει να εκφράσει το βαθύ σεβασμό του στη μεγάλη τιμή που περιβάλλει τους πυροσβέστες, που από άκρη σε άκρη στη χώρα αυτή τη στιγμή που μιλάμε, είτε στην Κόρινθο είτε οπουδήποτε αλλού, δίνουν μάχη με τη φωτιά, με αυταπάρνηση, με ηρωισμό, νύχτες άυπνοι, χωρίς πάντα επαρκή τροφοδοσία.

    Σε αυτούς τους άνδρες και γυναίκες της Πυροσβεστικής ο ελληνικός λαός, απονέμει την πιο μεγάλη τιμή. Αλλά όμως, θέλω να θυμίσω με τα λόγια των σημερινών κυβερνητικών αξιωματούχων και των σημερινών υπευθύνων, πρώτον ότι αυτοί αναγνώρισαν, ο κ. Βουλγαράκης με δηλώσεις του, το 2004 ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία είναι πλήρως επαρκής και αποτελεί διεθνές παράδειγμα -έλεγε ο κ. Φούρλας- ως προς την επάρκειά της.

    Αυτή η Πυροσβεστική του 2004, σήμερα είναι μια υπηρεσία που έχει απομειωθεί το προσωπικό της. Κατά δήλωση του ίδιου του κ. Πολύδωρα, δήλωση του 2006, «έχει κενά 3.000 ανδρών». Στις 13/3/2006, ο κ. Πολύδωρας, αναγνωρίζει τα κενά των 3.000 ανδρών, τα οποία στην πραγματικότητα είναι πολύ μεγαλύτερα διότι έχει υπάρξει ένας κομματισμός που οδήγησε και σε μαζικές παραιτήσεις και σε μαζικές αποστρατεύσεις. Το 65% των αξιωματικών αυτή την τετραετία έχουν βρεθεί εκτός της υπηρεσίας.

    Τι ισχύει; Ισχύει ότι σήμερα η Πυροσβεστική δίνει αυτή τη μάχη με αυταπάρνηση και ηρωισμό, απομειωμένη στο δυναμικό που έπρεπε να υπάρχει κατά δήλωση της ίδιας της κυβέρνησης. Αυτό συνιστά μια βαριά ευθύνη, όπως συνιστά βαριά ευθύνη η ομολογία του κ. Πολύδωρα ότι δεν πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός για την πρόσληψη των 3.000 αναγκαίων πυροσβεστών, διότι εκρίθη ότι δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα προς τούτο από τον κ. Αλογοσκούφη.

    Θέτουμε ευθέως το ερώτημα στην κυβέρνηση: η κυβέρνηση αξιολόγησε ότι οι ανάγκες της πατρίδας δεν χρειάζονται τους 3.000 πυροσβέστες, αλλά ενέκρινε την πρόσληψη 6.000 αγροφυλάκων ώστε να δημιουργηθούν κομματικοί στρατοί στην ύπαιθρο πάνω στην καμένη γη.

    Επαναλαμβάνουμε, ότι σε όλα τα θέματα έχει καταργηθεί ο μηχανισμός της πρόληψης και δημιουργούνται διαρκώς ουσιώδη ζητήματα συντονισμού, όπως προκύπτει από τις αντιφατικές διαρκείς κυβερνητικές πράξεις, τις αντιφατικές δηλώσεις των συναρμοδίων υπουργών.

    Κατά τούτο, είναι ανάγκη να συνειδητοποιήσει η κυβέρνηση τις ευθύνες της και έστω την ύστατη στιγμή, να οδηγηθεί σε ένα καλύτερο συντονισμό, σε μια ενίσχυση της Πυροσβεστικής. Διότι αυτή τη στιγμή, όσα συμβαίνουν, έχουν σφραγίδα ευθύνης των πράξεων και των παραλείψεων των αρμόδιων κυβερνητικών στελεχών."
    Δυστυχως αυτα ειναι τα εργα και οι ημερες της χειροτερης κυβερνησης που ειχαμε ποτε..
    Με εκτιμηση
    (Γιατην αντιγραφη)
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εργα και ημερες της χειροτερης κυβερνησης που ειχαμε ποτε....

    "Η κυβέρνηση μετά από 3,5 χρόνια ανακαλύπτει την αναγκαιότητα καταπολέμησης της φοροδιαφυγής για να εξευρεθούν, δήθεν, πόροι για κοινωνικούς σκοπούς. Ο κ. Αλογοσκούφης, εμπαίζει τους φορολογούμενους και υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών.

    Η νέα διακυβέρνηση, δημιούργησε ένα πιο άδικο κοινωνικά φορολογικό σύστημα, προχώρησε σε μια πρωτοφανή αναδιανομή εισοδήματος από τους πολλούς στους λίγους, ενίσχυσε την αδιαφάνεια και προώθησε τη φοροδιαφυγή.

    Με σειρά μέτρων και χαριστικών ρυθμίσεων, ευνόησε συγκεκριμένα συμφέροντα και πέρασε μηνύματα φορολογικής ασυδοσίας, με αποτέλεσμα την έξαρση της φοροδιαφυγής. Υπολογίζεται ότι η επιπλέον φοροδιαφυγή αυξήθηκε κατά τουλάχιστον 4 δις ευρώ το χρόνο.

    Οι νέες προτάσεις, αποτελούν ομολογία αποτυχίας, αφού επαναφέρονται ρυθμίσεις που κατάργησε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, όπως είναι οι αποδείξεις δαπανών και η επιλογή των υποθέσεων για ελέγχους, με βάση το μοριακό σύστημα.

    Η αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής, αποτελεί ζήτημα πρώτης προτεραιότητας και συνδέεται άμεσα με ένα δίκαιο και αποτελεσματικό φορολογικό σύστημα. Δεν γίνεται με επικοινωνιακά τεχνάσματα, προεκλογικά, για να καλύψουν απαράδεκτες πολιτικές και πρακτικές.
    Μιλαμε το τελειο μπαχαλο...Αλιμονο μας...
    Οσο γρηγοροτερα φυγουν τοσο καλυτερα για την πατριδα μας και για ολους μας.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, αντί να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της απέναντι στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων ενορχηστρώνει επικοινωνιακά παιχνίδια , με διαρροές σε μερίδα ΜΜΕ , που σχεδόν καθημερινά πλειοδοτούν στο πόσο θα αυξηθεί ο βασικός μισθός του Ανθυπολοχαγού , τι αυξήσεις θα δοθούν , από πότε θα ισχύσουν , σε μια συνεχή προσπάθεια εξαπάτησης των στελεχών , ενώ η ίδια συνεχίζει την μελέτη του επονομαζόμενου πλέον από τα στελέχη ΜΥΘΟΛΟΓΙΟΥ, προκειμένου να υλοποιήσει την προεκλογική της δέσμευση με κατάθεση νομοσχεδίου τέλους του 2007-όταν πλέον δεν θα είναι Κυβέρνηση- επαναλαμβάνοντας τον εμπαιγμό της περιόδου 1990-1993 ».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, επισκέφθηκε σήμερα τις πληγείσες από τις πυρκαγιές περιοχές του νομού Κορινθίας.

    Αφού ενημερώθηκε από εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης και κατοίκους, για την κατάσταση που επικρατεί, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

    Πρώτα από όλα να σας ευχαριστήσω για την ενημέρωση και τη δική σας παρουσία εδώ.

    Ήρθα για να συμπαρασταθώ σ' εσάς, στους κατοίκους, στην Αυτοδιοίκηση. Ξέρω ότι δίνατε και δίνετε μια μεγάλη μάχη απέναντι σ' αυτή την καταστροφή και είμαι εδώ για να συμπαρασταθώ.

    Θέλω όμως να προσθέσω ότι με τις πυρκαγιές και τις καταστροφές τις οποίες έχουμε δει τον τελευταίο καιρό, η Ελλάδα περνά μια εθνική δοκιμασία.

    Είναι ώρα εθνικής ευθύνης.

    Συμπαραστεκόμαστε στους πυροσβέστες με τον ηρωισμό τους, στους εθελοντές που και αυτοί παλεύουν, προσφέρουν ηρωικά, στην Αυτοδιοίκηση, συμπαραστεκόμαστε σε όλους τους πολίτες και βεβαίως στους πληγέντες.

    Πρέπει άμεσα να ενισχυθούν από την Πολιτεία.

    Ξέρουμε ότι η Ελλάδα και οι Έλληνες μπορούν αποτελεσματικά και επιτυχημένα ν' αντιμετωπίσουν κάθε δυσκολία με αποτέλεσμα.

    Πετύχαμε στο παρελθόν, θα πετύχουμε και στο μέλλον.

    Είναι όμως ώρα εθνικής ευθύνης.

    Και επιτέλους, πρέπει η κυβέρνηση, και καλώ την κυβέρνηση, ν' αναλάβει τις ευθύνες της. Ν' αναλάβει τις ευθύνες της και να λειτουργήσει με συντονισμό, με σχέδιο, με αποτέλεσμα.

    Όχι άλλα λόγια. Τώρα χρειάζονται έργα.

    Και πάλι σας ευχαριστώ.
    Για την αντιγραφη
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Γιώργος Παπανδρέου βαδίζει σταθερά μπροστά. Ο λαός κάθε μέρα τον εμπιστεύεται περισσότερο και εμπνέει και πιο πολύ εμπιστοσύνη και επιπλέον με τη καθημερινή του μαχητική στάση και συμπεριφορά κερδίζει όλο και πιο πολλούς υποστηρικτές. Η αθλία κυβέρνηση της αρπαχτης , των κουμπάρων και της διάλυσης του κράτους που κάθε μέρα ζούμε και βλέπουμε από παντού έχει εξοργίσει τον κάθε σκεπτόμενο Έλληνα, και στο πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου βρήκε τον κατεξοχη εκφραστή του.
    Ο Γιώργος Παπανδρέου με τα μηνύματα που στέλνει σε κάθε μεριά δείχνει ότι δεν υπάρχει κανένα συμβιβασμός με τα λαμογια κάθε κατεύθυνσης και χρώματος. Κανένας συμβιβασμός με αυτούς που δεν σέβονται το δημόσιο χρήμα . Όποιος έχει οποιαδήποτε εμπλοκή σε τέτοια θέματα , είτε τώρα είτε παλιά είναι τελειωμένος. Το μήνυμα αυτό βγαίνει ξεκάθαρα πλέον από τη Χαριλάου Τρικούπη. Όποιος το πήρε καλά έκανε ,όποιος δεν το πήρε κακό του κεφαλιού του.
    Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι πλέον πολύ σαφής. Το νέο ΠΑΣΟΚ με τον Γιώργο Παπανδρέου αρχηγό , κάθε μέρα κερδίζει την εμπιστοσύνη του λαού. Η νίκη έρχεται. Η ετοιμόρροπη κυβέρνηση κάθε μέρα ξεψυχά και σε λίγο θα είναι ένας κακός εφιάλτης όπως ήταν και η κυβερνητική περίοδος του 90-93. Η ΝΔ το ξέρει καλά αυτό και κάθε μέρα κάνουν ότι μπορούν για να αρπάξουν περισσότερα. Το τέλος των πλησιαζει. Το ΠΑΣΟΚ της ευθύνης ,της προσφοράς και του αγώνος έρχεται.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και οπως ειπε και ο ιδιος ο ΓΑΠ ,η κυβερνηση Νεας Δημοκρατιας του κ.Καραμανλη,δεν εχει τσιπα.

    Βλεπει το βουνο και δεν βλεπει το δενδρο.

    Μιλαει για "τρομερους προοδους" και το μονο που κανει ειναι "ολα τα δενδρα ολα τα κιλα".

    Γιατι εμεις δεν φοβομαστε την βροχη.Ειναι καλοδεχουμενη.
    Ας βρεχει θα κανει μοσυκεμα την κυβερνηση της Νεας Δημοκρατιας του κ.Καραμανλη.

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρε babis ΕΛΕΟΣ...

    Βρέχει στα κεφάλια μας και οι μαλάκες στο κόμμα σου χαίρονται!

    Επιτέλους, "Who will stop the rain" of babis spamming?

    SNB


    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. babis
    και λοιπά ομοειδή μαλακιστήρια,

    Νομίζετε οτι διαβάζει κανείς τα ατέλειωτα κατεβατά μαλακίας που ρίχνετε εδώ και όπου αλλού χωρίς καν να σας ενδιαφέρει το θέμα;

    Για εσάς το μόνο που υπάρχει σε κάθε θέμα είναι μια ευκαιρία για προπαγάνδα και παρενόχληση.

    Και να είχα ρε ΣΚΑΤΑΔΕΣ σκοπό να σας ψηφίσω μετά από αυτό δεν θα το έκανα.
    Δεν θα το έκανα και το ίδιο συνιστω σε όλους διότι δεν σας ενδιαφέρει ούτε το πρόβλημα ούτε η πολιτική ούτε η λύση.

    Απλά και μόνο έχετε ΜΙΑ ΛΥΣΣΑ να επανέλθετε στη κουτάλα, χωρίς ηθικούς η άλλους ενδοιασμούς και ανεξαρτήτως με το τι θα χρειαστεί να κάνετε προς τούτο.

    ΦΤΟΥ ΣΑΣ! (μη σας ματιάσω...)



    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σύντροφοι της πρώτης φράξιας,


    η καταστροφή της Αττικής προχωράει ικανοποιητικά. Σας ευχαριστώ. Μπορείτε να φύγετε διακοπές ήσυχοι. Θα "αλλάξετε" με τη δεύτερη φράξια στους τόπους διακοπών σας και η τρίτη φράξια θα αναλάβει το έργο της Αττικής.

    Οι δυνάμεις μας είναι διάσπαρτες στην Ελλάδα και προχωράνε το σοσιαληστρικό μας έργο αδιάκοπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. bloopers

    11:55 πμ
    ==
    Αγαπητε μου φιλε πουστη.

    Εσθ κανε την δουλεια σου και εμεις θα κανουμε την δικια μας.

    Εσυ δεν μπορεις να ξεχωρισεις δυο γαιδουριων αχυρο και θελεις αγαπητε να μας πεις οτι ο κ.Γεωργιος Α.Παπανδρεου δεν ειναι ο μονος λαοφιλης ηγετης αυτην την στιγμη στην Ελλαδα.

    Το Πασοκ αγαπητε μου φιλε ειναι κομμα του λαου,που νοιαζεται για τις αναγκες του που βαζει προγραμμα να τον βγαλει απο την φτωχεια να τον κανει να ζει ευπρεπως ,με αξιπρεπεια.

    Αν εσυ αγαπητε μου φιλε δεν το εχεις καταλαβει τοτε εισαι δεξιος καταλοιπον την χουντας.

    Απαξιω να μιλω μαζι σου τενεκε.

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @bloopers:

    καινούργιοι είσαστε? τώρα μαθαίνετε τι είναι ο μπάμπης?

    το πασοκ επιχαίρεται που η χώρα καίγεται για να έχει άλλοθι αν (ναι καλά...) κερδίσει τις εκλογές να ισχυριστεί ότι παρέλαβε "καμμένη γη"

    αυτό σαφώς δείχνει και πόσο πράγματι νοιάζεται το πασοκ για τη χώρα

    είναι τόσο βλάκες δε, που δε καταλαβαίνονυ ότι δεν είναι προς το συμφέρον τους να καεί η Ελλάδα γιατί μετά πως θα την ξεπουλήσουν?

    labis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σαββατο 21/07/07
    "ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΝΕΑ"
    (δεν σταματησαμε να βγαινουμε ουτε
    στη Κατοχη)
    Πρωτοσελιδο:
    400.000 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΚΑΗΚΑΝΕ ΣΕ 40
    ΜΕΡΕΣ , Τοσα οσα ουτε τα τελευταια
    4 χρονια μαζι.

    Τι θελει να πει ο ποιητης ??
    Θελει να πει καντε κατι γιατι το
    νουμερο ειναι μεγαλο και ειμαστε
    ακομη στη μεση ? δηλαδη Κυβερνηση
    ξυπνα και βρες ακρη.
    Θελει να πει οτι χρειαζονται ακο-
    μη αλλες 900.000 στρεμματα για να
    πιασουμε το επαισχυντο ρεκορ της
    ψευδοκυβερνησης Σημιτη (εκεινης της
    νοθειας με τους εισαγωμενους), του
    2000 ?
    Θελει να πει οτι με 400.000 στρεμ-
    ματα μεχρι τωρα και αλλες 400.000
    μεχρι τελους δεν μπορουμε να κλα-
    σουμε ουτε το ενα αρχιδι του Καρα-
    μανλη? οποτε καντε κατι, οχι αλλο
    φιασκο σαν αυτο του Υμηττου, που
    καθαρισαν οι "φασιστες" σε 2.5 ω-
    ρες με 80 στρεμματακια μονον.
    Θα δειξει τι θελει να πει η κατο-
    χικη "ναυαρχιδα" της "μεγαλης δημο-
    κρατικης παραταξης", η οποια γλυ-τωσε στο παρα ενα την απολυτη απο-
    τεφρωση της , απο τα ιδια τα παιδια
    της "μεγαλης δημοκρατικης παρατα-ξης" το καλοκαιρι του 65.





    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. CAPTAIN

    12:17 μμ
    ==
    Τα ειχανε "σπασει" τοτε με τον γερο παπατζη.
    Ο ξεφτιλισμενος ΔΟΛ ηθελε να δει προς "τα προς που κλινει η παλαντζα".
    Αυτο που εκανε παντα δηλαδη.

    Μην εχεις παντως καμμια αμφιβολια ,αν ο γερο παπατζης επαιρνε "τα πανω του" (πραγμα εξαιρετικα αμφιβολο) ,λεω μην εχεις καμμια αμφιβολια ,οτι θα εγλυφε εκει που εφτυνε.

    Και αν κανεις πιασει, την μετα την
    "μεταπολιτευση" χα! εποχη,θα δει οτι ο ΔΟΛ ητανε φουλ "Ενωση Κεντρου"..και το τι του εσουρνε τοτε του Ελληνοπολωνου μινεικο παπανδρεου δεν λεγεται...

    Ομως μετα τις εκλογες του 1977,και την αναρριχηση του Ελληνοπολωνου σε δευτερο κομμα ,δεν ειχε κανενα προβλημα (οπως ποτε αλλωστε) να συνεργαστει μαζι του και να το υποστηριξει ,χωρις να κανει το κοπο να ζητησει και καμμια συγγνωμη απο την "Ενωση κεντρου",που ηταν τελειωμενη!

    Εβλεπε καθαρα οτι ο Ελληνοπολωνος ειχε 'ανοδο" και θα γινοταν εξουσια ..
    Και αυτος ο πουστο-ΔΟΛ ,αυτο εκανε παντα!
    Να συνεργαζεται με την εκαστοτε εξουσια,με το αζημιωτο φυσικα.
    Οπως και με την δικτατορια.
    Θυμαμαι τον κ.Αλφαντακη τι αποκαλυψεις εκανε καποτε.

    Σημερα φαινεται οτι εχει προβλημα.
    Δεν του δινει σημασια ο Καραμανλης και εχει σκυλιασει..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σαββατο 21/07/07
    "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ "
    (δεν σταματησαμε να βγαινουμε ουτε
    στη Κατοχη)
    Πρωτοσελιδο:
    ΜΕΙΩΣΗ ΦΟΡΟΥ ΑΠΟ 2300 ΕΩΣ 3220 ΕΥΡΩ’’
    Αρχίσανε τα προεκλογικά γαλάζια ταξίματα πάλι .

    Τι θελει να πει ο ποιητης ??
    Θελει να πει καντε κατι γιατι το
    νουμερο ειναι μεγαλο και ειμαστε
    ακομη στη μεση ? δηλαδη Κυβερνηση
    ξυπνα και βρες ακρη.
    Θελει να πει οτι χρειαζονται ακο-
    μη αλλες 900.000 προεκλογικές υποσχέσεις για να
    Ξανακοροιδεέψουμε τους μαλάκες για να μας
    Ξαναψηφίσουν διότι δεν προλάβαμε
    Να τακτοποιήσουμε όλους τους κουμπάρους μας .
    Η Ντόρα μόλις που πρόλαβε τον γυιό της .
    Ο Αντώναρος πρόλαβε και έβαλε τον αδελφό του
    Στη ΕΡΤ όπου για να ξίνει τα αρχίδια του αμοίβεται
    Σεμνά και ταπεινά με 9.000 ευρώ το μήνα .
    Θελει να πει οτι με 5400 αγροφύλακες μεχρι τωρα
    και αλλους 5.400 μετά την νίκη στις ερχόμενες εκλογές
    ίσα ίσα προλαβαίνουμε να τακτοποιήσουμε τους κουμπάρους
    του σατανικού Μητσοτάκη και δεν
    δεν μπορουμε να κλασουμε ουτε το ενα Πασοκικό
    αρχιδι . Οποτε καντε κατι, οχι αλλο
    φιασκο σαν αυτο του Γιακουμάτου , τρίχες ότι οι Πασόκοι
    είναι εμπρηστές . Να διαδώσετε ότι χτες βράδυ ο Γ.Α.Π.
    βίασε την Σαλώμη . Αυτό θα είναι μαχαιριά στην καρδιά
    κάθε αγνού εθνικόφρονα που αγανακτεί με το βιβλίο
    Ιστορίας της Μαριέττας . Μην πείτε ότι βίασε ο Ευθυμίου
    την Μαριέττα γιατί ούτε ο πιο ηλίθιος Νεοδημοκράτης δεν θα το
    πιστέψει.
    Θα δειξει τι θελει να πει η κατο-
    χικη "ναυαρχιδα" της "μεγαλης δημο-
    κρατικης παραταξης", η οποια γλυ-τωσε στο παρα ενα την
    απολυτη αποτεφρωση της , απο τα ιδια τα παιδια
    της "μεγαλης δημοκρατικης παρατα-ξης" το καλοκαίρι του 65.
    Αυτά τα γράφει ένα παλιό μαλακισμένο τζόβενο με το
    Ψευδώνυμο :





    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 12:41 μμ
    ==
    Και οπως ελεγε και ο ιδιος ο Ελληνοπολωνος μινεικο παπανδρεου:
    " Αυτος ο πεοκρουστης?" εννοωντας βεβαια το γυιο του τζωρτζ της μαργκαρετ τσαντ.

    Και αυτο το "παιντι" τον βαλανε προεδρο οι Λαμπρακιστανοι ,Μπομπολιστανοι και Τεγοπουλιστανοι και αυριανη!!

    Και το πασσαρανε "ετοιμο σε συσκευασια"!!

    Αυτος ειναι ο καινουργιος προεδρος!

    Βεβαια κανανε και την .."συμμετοχικη" ,αλλα ασε να μην μιλαμε καλλιτερα για αυτο αισχος.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΟΥΤΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ EXTRA-3 ΚΑΘΩς ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΟΠΟΤΕ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΟΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 9 ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ!!!
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΙΟΤΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ ΑΛΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η κυβέρνηση Καραμανλή είναι μια κυβέρνηση Βαβέλ, με έναν πρωθυπουργό θεατή και απόντα. Μια κυβέρνηση ανίκανη, ξέπνοη, θαμπή και γκρίζα . Κατά γενική ομολογία, πάνω από το Μέγαρο Μαξίμου και πάνω από τη Ρηγίλλης πλανάται ως κακό όνειρο, ως εφιάλτης, το φάντασμα της κυβέρνησης της ΝΔ, την περίοδο 1990-1993, η παρένθεση του Κ. Μητσοτάκη».
    Η ΝΔ ως κυβέρνηση και ο κ. Κ. Καραμανλής ως πρωθυπουργός έχουν πια εξαντληθεί και παραπαίουν. Ο,τι καλό είχαν να δώσουν το έδωσαν. Η παράταση της παρουσίας τους μόνο αδιέξοδα σωρεύει για την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό, για την οικονομία, την κοινωνία και τους θεσμούς.
    Ο κοινωνικός διπολισμός είναι υπαρκτός και δεδομένος, και αναζητεί φερέγγυα πολιτική έκφραση και αξιόπιστη προγραμματική πρόταση . Η συσπείρωση, η ενότητα και η συμπαράσταση όλων με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου είναι προϋπόθεση για τη δημιουργία και πάλι ενός κοινωνικού και πολιτικού ρεύματος πλειοψηφίας.
    Οι μάχες είναι μπροστά μας. Με πίστη και αυτοπεποίθηση μπορούμε να νικήσουμε .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Γιώργος Παπανδρέου βαδίζει σταθερά πίσω. Ο λαός κάθε μέρα τον αποδομεί περισσότερο αφού δεν εμπνέει πια καθόλου εμπιστοσύνη και επιπλέον με τη καθημερινή του νωθρή στάση και αδέξια συμπεριφορά κερδίζει όλο και πιο πολλούς υποστηρικτές. Η αθλία αντιπολίτευση της λαμογιάς , των ενδοτικών και της διάλυσης του κράτους επί 20ετία που κάθε μέρα ζούμε και βλέπουμε από παντού έχει εξοργίσει τον κάθε σκεπτόμενο Έλληνα, και στο πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου βρήκε τον κατεξοχη βλάκα του.
    Ο Γιώργος Παπανδρέου με τα μηνύματα που στέλνει σε κάθε μεριά δείχνει ότι θα υπάρξει τεράστιος συμβιβασμός με τα λαμογια κάθε κατεύθυνσης και χρώματος. Κανένας συμβιβασμός με αυτούς που δεν σέβονται το δημόσιο χρήμα . Όποιος έχει οποιαδήποτε εμπλοκή σε τέτοια θέματα , είτε τώρα είτε παλιά είναι εκλεγμένος ήδη. Το μήνυμα αυτό βγαίνει ξεκάθαρα πλέον από τη Χαριλάου Τρικούπη. Όποιος το πήρε καλά έκανε ,όποιος δεν το πήρε κακό του κεφαλιού του.
    Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι πάντα πολύ ασαφής. Το νέο ΠΑΣΟΚ με τον Γιώργο Παπανδρέου αρχηγό , κάθε μέρα χάνει την εμπιστοσύνη του λαού. Η ήττα έρχεται. Η ετοιμόρροπη αντιπολίτευση κάθε μέρα ξεψυχά και σε λίγο θα είναι ένας κακός εφιάλτης όπως ήταν και η κυβερνητική περίοδος του 81-04. Η ΝΔ το ξέρει καλά αυτό και κάθε μέρα κάνουν ότι μπορούν για να μην αποδομήσει το ΠΑΣΟΚ του γιωργάκη περισσότερο για να διατηρηθεί αυτή στην εξουσία. Το ΠΑΣΟΚ της λαμογιάς, του ενδοτισμού, του ξεπουλήματος φεύγει.
    mpampis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΓΑΘΕΣ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ!!

    Αληθεια τι εγινε αυτη η αναρτηση ??
    Κανει λογοκρισια το blog ? ειναι
    δηλωση εκ μερους του οτι εκοψε τα
    νταραβερια με τους κρατικαδιαιτους
    πλουτοκρατες και κανει εμπαργκο
    στη χρυση τους εφεδρεια τον Καρα-
    τζαφερη? Θα δουμε.
    Εγω διαβασα εχθες το απογευμα την
    ειδηση, ηθελα ομως πρωτα να δω την
    συνεντευξη του Εμφιετζογλου.
    Πραγματικα το ΤΗΛΕΑΣΤΥ την επαιζε
    συνεχεια μεχρι τις 10.00 σημερα
    το πρωι.
    Δεν μπορω να πιστεψω πως ενας εξυ-
    πνος ανθρωπος, ενας πατριωτης σαν
    τον εν λογω εχει πεσει σε αυτη τη
    παγιδα της διαπλοκης!!!
    Τι νομιζει ο Προδρομος οτι θα κατα-
    φερει? Βαζει πλατες για να εχουμε
    ξανα αυτους που θελουν να μας πα-
    νε στο στησιμο της ΧΑΓΗΣ ???
    Βαζει πλατες για να εχουμε ξανα
    αυτους που μεχρι τελευταια ωρα
    μιλαγανε με τους απεναντι για το
    πως οριστικα και αμετακλητα θα
    σπασει το Αιγαιο ακριβως στη μεση
    στο πνευμα της Μαδριτης?
    ΠΡΟΔΡΟΜΕ η πιο μεγαλη εθνικη πραξη
    των τελευταιων 20 ετων ,δεν ητανε
    ο τετραγωνισμος του κυκλου στο
    σχεδιο ΑΝΑΝ, αλλα το κοψιμο με το
    μαχαιρι των παραπανω κρυφων συνομι-
    λιων, αυτο το εκανε ο ΚΩΣΤΑΣ ο
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
    Τα βηματα για την προστασια της
    Πατριδας, οπως και εσυ και ολοι
    μας θελουμε ειναι αργα, σταθερα,
    με σχεδιο και προγραμματισμο.
    Πιστευεις Προδρομε οτι ο Λαος ειναι
    ετοιμος για να τριξει τα δοντια στους απεναντι?
    Κοιταξε Προδρομε μου τι ψηφισανε
    οι συμπατριωτες μας το 96 , απο
    τη Λημνο μεχρι το Καστελοριζο,
    ο εγκαταλειψας τα ΙΜΙΑ πηρε πανω
    απο 50%, αυτη ειναι η ΑΛΗΘΕΙΑ.
    Αυτο δεν διορθωνεται με καιροσκο-
    πους αριβιστες τυπου Καρατζαφερη.
    Δεν ρωτησες τον εαυτο σου τι μυγα
    τσιμπησε τους γνωστους Καναλαρχες,
    αυτους που σου περνανε τισς δου-
    λειες, και εχουμε εδω και 3 μηνες
    Καρατζαφερη απο το βραδυ μεχρι τι
    πρωι και απο το πρωι μεχρι το βραδυ
    ειναι δυνατον να το κανουν απο αγα-
    πη προς την ΠΑΤΡΙΔΑ ??
    Μπορεις να διανοηθεις συμμαχικη
    κυβερνηση των 151 , και ο 151
    να ειναι το λαμογιο ο Μαντουβαλος?
    Θελω να πιστευω οτι συστοιχιζεσε
    με τον Καρατζαφερη απο πραγματικη
    πιστη σε αυτο καιοχι ως αποβλητο της ΝΔ. Ειδα ενα στην αιθουσα που εδινες την συνεντευξη.
    Προδρομε η αγαπη προς την Πατριδα απαιτει θυσιες, πανω στα Εθνικα Θεματα δεν χωρανε ουτε γκρινιες, ουτε παραπονα, ουτενα δεις τι θα σου κανω που δεν μου εδωσες το εργο,(το πηρε ο διαπλεκομενος Προδρομε, ειναι αληθεια απο
    το κλεψε κλεψε εχει μαζεμενο πολυ
    κεφαλαιο και ειναι σε θεση και
    μετα τη καταργηση του μαθηματικου
    τυπου να κανει καλυτερη προσφορα,
    σκεψου διαφορετικα, ειναι ευκαι-
    πεια η πατριδα να παρει πισω κομα-τι απο τα κλεμενα).
    Εσυ δεν εχεις αναγκη ,εισαι μαγκας
    επιχειρηματιας, δεν ανηκεις στην
    κατικοδιαιτη λαμογια.
    Προδρομε τους αγωγους και τα ματια
    μας, οπως ειπες και εσυ ειναι μεγα-
    λη υποθεση, ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ
    ΠΑΤΡΙΔΑΣ.
    Σου αρεσει δεν σου αρεσει, εστω προσκαιρα, μονο ενας ΙΣΧΥΡΟΣ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ μπορει να φερει εις
    περας αυτη τη δουλεια.




    ΠΕΝΤΕΛΗ
    μετα την αναδασωση του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η αντιπολίτευση Παπανδρέου είναι μια αντιπολίτευση Μπουρδέλ, με έναν αρχηγό τουρίστα και απόντα. Μια αντιπολίτευση ανίκανη, ξέπνοη, θαμπή και γκρίζα . Κατά γενική ομολογία, πάνω από το Καστρί και πάνω από την Τρικούπη πλανάται ως κακό όνειρο, ως εφιάλτης, το φάντασμα των κυβερνήσεων του Κωνσταντίνου Καραμανλή.
    Το ΠΑΣΟΚ ως αντιπολίτευση και ο κ. Γ. Παπανδρέου ως αρχηγός έχουν πια εξαντληθεί και παραπαίουν. Δεν έχουν και δεν είχαν ποτέ κάτι καλό να δώσουν. Η παράταση της αγωνίας τους για τη διάλυσή τους μόνο αδιέξοδα σωρεύει για την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό, για την οικονομία, την κοινωνία και τους θεσμούς.
    Ο κοινωνικός διπολισμός είναι υπαρκτός και δεδομένος, και αναζητεί φερέγγυα πολιτική έκφραση και αξιόπιστη προγραμματική πρόταση . Η συσπείρωση, η ενότητα και η συμπαράσταση όλων με τον Πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή είναι προϋπόθεση για τη δημιουργία και πάλι ενός κοινωνικού και πολιτικού ρεύματος πλειοψηφίας.
    Οι μάχες είναι χαμένες για το ΠΑΣΟΚ. Με λάσπη και πυρκαγιές δεν μπορούν να νικήσουν .
    ‘’PASOK pisinous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 12.09

    Αυτή είναι η δουλειά σου;;;
    ΑΞΙΟΣ!
    Αυτό είναι το κόμμα σου μάστορα και μαστρωπέ.
    Δέν θα σου κάνω το χατήρι όμως, και επειδή εσυ το χοντραίνεις με το "πούστη", πως λέγεται ρε αυτός που στο θέμα για τους απλήρωτους του Βουλγαράκη γράφει για τις ...βροχές και τις φωτιές;
    Αυτός δηλαδή που παντού βλέπει μόνο μια ευκαιρία για pushing και trolling?

    PushTroll λέγεται, ΠΟΥΣΤΡΟΛΛ για την διευκόλυνσή σου.

    Βέβαια αν διέκρινες δεξιό η χουντικό σε εμένα, ε, τι να σου πω βρε ΜΑΛΑΚΑ!
    "Διάνα έπεσες"!

    Αν ήμουν (υπόθεση εργασίας), τι θα μου έκανες φαντάζομαι, προφανώς ότι κάνατε για χρόνια και στους ντενεκέδες αλλά και σε ΙΚΑΝΟΤΑΤΑ άτομα, απλά και μόνο για λόγους πολιτικών πεποιθήσεων γαμώ την Δημοκρατία που παραδώσατε θρασόπουστες.

    ΠΟΥΣΤΡΌΛΛ, καλά το λέει...

    SNB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΕ


    ΚΛΑΣΕ


    ΜΑΣ


    Τ ΑΡΧΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. o μπάμπης κοπιάρει το ποιζονους ή το αντίστροφο?

    κοιτάξτε το σχόλιο του μπάμπη στις 11.10 και του ποιζονους στις 1.05

    COPY-PASTE, ίδια ακριβώς!!!

    Πολύ πρωτότυπη σκέψη έχουν αυτά τα δύο. Και τεράστια ταραχή μη και δε κοπιάρουν τις παπαρολογίες από την ιστοσελίδα του πασοκ.

    Εύγε Λαλιώτη. Άριστο έργο οι υπάλληλοί σου.


    Αλλά ο μπάμπης (δηλ. ο γιωργάκης γιατί δική του είναι η παπαροανακοίνωση) μόνος του αποδέχεται ότι στο πασοκ είναι άρπαγες. Διαβάστε από το σχόλιό του μπάμπη στις 11.10:

    Όποιος έχει οποιαδήποτε εμπλοκή σε τέτοια θέματα , είτε τώρα είτε παλιά είναι τελειωμένος. Το μήνυμα αυτό βγαίνει ξεκάθαρα πλέον από τη Χαριλάου Τρικούπη. Όποιος το πήρε καλά έκανε ,όποιος δεν το πήρε κακό του κεφαλιού του.



    Ευχαριστούμε γιωργάκη (και για την αντιγραφή μπάμπη) για την αποδοχή ότι είσαστε άρπαγες στο πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ Ο
    ΣΙΟΥΦΑΣ, ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΟ
    ΑΓΩΓΟ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ??
    ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΕΓΚΑΙΝΕΙΑ
    ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ???

    ΘΕΛΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ , ΘΕΛΩ ΝΑ
    ΜΑΘΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΡΥΨΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΤΑ ΡΑΤΖΑ , ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ
    ΜΝΗΜΗ ΗΣΑΝ ΠΡΑΣΙΝΑ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ
    ΠΡΑΜΑ, ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ, ΕΓΙΝΕ ΘΑΥΜΑ ???

    ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΣΟΙ ΣΥΜΠΟ-
    ΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΣ
    ΑΧΡΗΣΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕΙ-ΝΑΝΕ ΑΠΟ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ
    ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΙΣ
    ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
    ΤΟΥ "ΛΑΟΥ".
    ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ
    ΤΟ ΕΣΥ, ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ η ΘΑ ΜΑΣ
    ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΡΥ-
    ΨΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ?




    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 1.46

    Αφού μπαίνεις στον κόπο να διαβάσεις τσ "σπαμμαρισματά" τους είσαι ήρωας.
    Εγώ τα προσπερνω αμέσως ενώ τα παιδιά στο αρχείο ΤΑ ΣΒΥΝΟΥΝ κιόλας.

    Το UEP (Unsolicited Electronic Posting) και το UFP (Unsolicited Fax Posting) aka spam, σε άλλες χώρες είναι αδίκημα και διώκεται, που σεβασμός όμως από τα κόμματά σας σε νόμους, ηθικές αρχές, δημοκρατικές διαδικασίες και κανόνες στα μπουρδέλα άσυλα κακοποιών σε αυτή τη χώρα...

    ΚΛ

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. bloopers

    2:13 μμ

    ==
    Αμα μεινεις για λιγο εδω θα τους μαθεις καλα αυτους τους σκυλους(βαβις ,ΠΑΣΟΚ πισινος κλπ).

    Ρωτα και μας να δεις τι τραβαμε με αυτα τα αφιονισμενα κοπροσκυλα του λαλιωτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Παιδιά άλλη μια τετραετία δεύτεροι θα είμαστε με τις μαλακίες που λέτε. Εγω άλλα σας είπα να κάνετε και να λέτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. προς babis. κ.babis καταλαβαινω τον πονο σου, απο τοτε που εχασες την "κουταλα"σε εχουν πιασει οι ευαισθησιες σου για την λειτουργια του κρατους κλπ. Τα γραφομενα σου σε μεγαλο ποσοστο ειναι ΨΕΥΔΗ.Αναφερεις6000 διορισμους Αγροφυλακων ενω ο σωστος αριθμος ειναι 1200, οι οποιοι δεν εχουν προσληφθει ακομα.(ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ και βλεπουμε...Πιθανον και ποτέ).Παντως αν υπηρχε Η ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΗ και λειτουργουσε σωστα, να εισαι σιγουρος οτι οι μισες φωτιες δεν θα ειχαν ποτέ αναψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ‘’PASOK poisonous’’

    1:05 μμ

    ==
    Και το χειροτερο φιλτατε ειναι οτι δεν εχουμε αντιπολιτευση!
    Αυτη η λεγομενη "αξιωματικη αντιπολιτευση" με αρχηγο αυτο το χαμενο το τζωρτζ τσαντ,Ε! οση καλη διαθεση και ναχεις δεν μπορεις να την ονομασεις αντιπολιτευση,οπως και υμεις αγαπητε παραδεχτηκατε.

    Θα ελεγον ,και συμφωνω μαζι σας φιλτατε,οτι εχει ενα σωρο γκεγκηδες,που γαυγιζουν "να παραιτηθει ο υπουργος,να παραιτηθει ο υπουργος Υγειας ,γιατι η νοσοκομα στο Δρομοκαιτειο,δεν αναγνωρισε τον προεδρο της σοσιαλητικης διεθνους,να παραιτηθει ο υπουργος δημοσιας ταξης ,γιατι οι κουκουλοφοροι εκαψαν την τραπεζα,να παραιτηθει ο υπουργος Εθν.αμυνας,γιατι ο φανταρος συνεληφθη μεθυσμενος και εκανε κολλητηρι στην μητερα σου(πραγμα απιθανο βεβαια,γιατι οπως ειπε και ο φιλτατος κ.βαβις ,η αγαηπητη σου μητερα ειναι χοντρη και φαφουτα...

    Να παραιτηθει ο πρωθυπουργος γιατι ο Φουρλας δεν μιλησε στον Χοη,που βρισκοταν στο ελικοπτερο.

    να παραιτηθει η κυβερνηση γιατι στα κατω γυφτικα ενας τσιγγανος εκλεψε το αυτοκινητο του συγγενους του...

    κλπ κλπ να μην σας κουραζω φιλτατε.
    Οπως σας εχω ξαναπει εχετε κριση και ευφυιαν και καταλαβαινετε οτι ο αρχηγος σας ειναι για τα μπαζα,οπως και υμεις ειπατε.

    Και οτι η πασοκοσκυλια η ιδια,οπως και υμεις διαπιστωσατε αγαπητε,θα ειναι μετα τις επομενες εκλογες,(στις οποιες οπως και υμεις εχετε πει θα ειναι περιπατος για την Νεα Δημοκρατια),αυτο το τσουρμο των πασοκοσκυλαιων θα διαλυθει.

    Θυμαμαι καποτε καπου που διαβασα το εξης:
    "Η αγελη των αγριοσκυλων,και των αλλων αγριων ζωων εχουν ενα κοινο σημειο.Πρωτα προσπαθουνε να κατασπαραξουνε τον εχθρο,και αφου το καταφερουν τρωγονται μεταξυ τους τα αγριμια".
    Ταιριαζει γαντι στην πασοκοσκυλια,συμφωνειτε και εσεις αγαπητε,ετσι δεν ειναι??
    Ειμαι σιγουρος οτι συμφωνειτε,η ορθη κριτικη σας σκεψη και η ευφυια σας το εγγυαται,αυτο ..αγαπητε μου σκυλε.
    Εχω και εγω ενα σκυλακι και ναξερες φιλτατε με τι πονο καρδιας το διαπομπευω ,συγκρινοντας το με την πασοκοσκυλια..

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. και κάνετε!
    4μονάδες μπροστά η Ν.Δ και παρόλες τις φωτιές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. babis kai pasok poisonous.Ρωτηστε τις μητερες σας,μήπως έχετε καμμιά κρυφή συγγενεια με τον ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΕ







    ΞΑΝΑΚΛΑΣΕ ΜΑΣ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ


    ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ξέρετε ότι ο Γιακουμάτος μονιμοποιεί στα σχολεία του ΟΑΕΔ ελαιοχρωματιστές, κομμώτριες και πλακοραφούδες απο το 1993-94(εποχή Μητσοτάκη)και απολύει τους πτυχιούχους πανεπιστημίου που υπηρετούσαν πολλά χρόνια στα σχολεία του ΟΑΕΔ;

    Αυτό θα πεί ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΝΕΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.

    ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΟ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ξέρετε ότι ο Γιακουμάτος μονιμοποιεί στα σχολεία του ΟΑΕΔ ελαιοχρωματιστές, κομμώτριες και πλακοραφούδες απο το 1993-94(εποχή Μητσοτάκη)και απολύει τους πτυχιούχους πανεπιστημίου που υπηρετούσαν πολλά χρόνια στα σχολεία του ΟΑΕΔ;
    ==

    Απολυει πασοκοσκυλαιους?
    Εγκλημα!

    Βρε ουστ λεχριτες του .."πανεπιστημιου"!
    Με χαρτακι της κλαδικης μπηκατε κοπροι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Με το χαρτάκι που μας έδωσε η μάνα σου στον οίκο ανοχής που διατηρεί μπήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 3:18 μμ

    ==
    Τοτε εισαστε μιας καποιας "ποιοτητας"..

    Η μαμα μου κοβει σωστα τις "φατσες".

    Να το επικαλεσθητε.

    Και αφηστε τα .."πανεπιστημια".

    Τετοιους εχουμε μπολικους.
    Αμα τους ριχναμε στα σκουπιδια,δεν θα μας εφταναν οι ..καδοι.

    Με εννοειτε?
    Γιατι υπαρχουν και "γαλαζιοι" ..πανεπιστουμια.
    Η μηπως εχετε την ..αποκλειστικοτητα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ούτε να γράφεις σωστά δεν ξέρεις, τενεκέ ξεγάνωτε.

    Άν ήξερες να γράφεις δεν θα υπερασπιζόσουν τους ανίκανους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ρε συ babis, μαζί σου για την χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε, αλλά μήπως να έλεγες και καμία κουβέντα επί του θέματος;

    Ή μήπως ανήκεις και εσύ στην "εκλογική βάση"; Σε αυτήν την περίπτωση είσαι απλός υπήκοος.

    Για την δε περιβαλλοντική του πολιτική τι έχει άραγε να μας προτείνει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ο Γιώργος με τις καλές του τις προθέσεις, με τις οποίες ως γνωστόν είναι στρωμένος ο δρόμος για την κόλαση;

    Το χειρότερο είναι ότι και από τα μικρά κόμματα οι προοπτικές δεν είναι και οι πιο ευοίωνες.

    Πιστεύεις ακόμη ότι οι νεολαίες του ΠΑΣΟΚ στα πανεπιστήμια δρουν πολιτικά; Ή είσαι μέλος κάποιας από δαύτες;
    Ο τραμπουκισμός είναι άχρους καλέ μου Μπάμπη.
    Ενώ οι παστέ - κοπύ επισημάνσεις σου συμβάλλουν και στην συντήρηση της μπινελικολογίας που διέπει κυρίως τα σχόλια εδώ μέσα.
    __________________________________

    Επί του θέματος: τι να πει κανείς πέραν του να επισημάνει την κραυγαλεοτάτη ανευθυνότητα της κυβέρνησης αυτής;


    Με εχτίμηση

    το πάλαι ποτέ πράσινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 3:32 μμ

    ==
    Καλα.
    Επεσα μαλλον σε "ικανο",ε?

    Βρε ουστ χλεχλε.
    Και η γυφτισα το γυφτακι της..
    Υπαρχουν οι "κρινοντες" και οι "κρινομενοι".

    Το πανω χερι εχουν παντα οι κρινοντες.
    Οι κρινομενοι ειναι παντα "υπο κρισιν".

    Ασχετα τι νομιζουν αυτοι.
    Αδικιες πιθανωτατα θα υπαρξουν,αλλα το συστημα ετσι δουλευει.
    Μεχρι τωρα σε εκρινε "ικανο".
    Το ιδιο συστημα τωρα σε κρινει "ακαταλληλο".
    Ετσι ηταν,ετσι ειναι και ετσι θα ειναι εις τον αιωνα τον απαντα.

    Και εκεινο που διακρινω ,ειναι τωρα δεν ισχυει το χαρτακι της κλαδικης!Και ειμαι πιστο κομματοσκυλο,και συμμετειχα στις ταδε συγκεντωσεις και γνωριζω τον ταδε τον απο-ταδε κλπ..
    Τα λεω σωστα?

    (προσεξα και την ορθογραφια τωρα οπως βλεπεις πασοκοσκυλο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. 3.18 εκεί που τσιμπουκώνει ο πατέρας σου για να πληρώσει την εγχείρησή σου κουλή πασόκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αγροφύλακες ελαιοχρωματιστές, κομμωτές, κοπτοράφτρες σέρνουν τις μεταρρυθμίσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. σωστός ο παίκτης. πολύ καλύτερα τότε που κυβερνούσαν οι πουτάνες Μιμή, Τουρλουμούση, Κοτοπούλη, ο αστρολόγος Θωμαδάκης, ο πνευματικός πάτερ Παπάριος και οι καθαρίστριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΣ
    ..................................................................
    Μόνη η λαϊκοδεξιά λεβεντιά δεν αρκεί. Για να επιτευχθεί ο «στόχος» πρέπει να συνδυαστεί με μπόλικο πολιτικό χουλιγκανισμό, οργίλο λόγο, ιερή αγανάκτηση και σίγουρα πολλή... βουλευτική ασυλία. Τότε ο βουλευτής μπορεί να πει ό,τι θέλει. Να φωνάξει, να υβρίσει, να συκοφαντήσει και κατόπιν να αναδιπλωθεί, να εξηγήσει, να σταυροκοπηθεί, ακόμη και να δηλώσει παρεξηγημένος. Η περίπτωση του υφυπουργού Απασχόλησης Γεράσιμου Γιακουμάτου δεν είναι ούτε καινούργια, ούτε άγνωστη, ούτε ανεξήγητη. Είναι, ωστόσο, οδυνηρή η διαπίστωση ότι «κάθε κυβέρνηση χρειάζεται τον Γιακουμάτο της». Και ακόμη πιο οδυνηρό το γεγονός ότι σ' αυτό συμφωνεί και ο Κώστας Καραμανλής.
    Σε μια χώρα όπου συνέπειες υφίστανται μόνο όσοι δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, ένας υπουργός μπορεί να πει σημεία και να κάνει τέρατα χωρίς να φοβάται την τιμωρία.
    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΝΩΡΙΖΕ
    ..............................................
    Όταν ο Γεράσιμος Γιακουμάτος κατήγγειλε το ΠΑΣΟΚ ως υπεύθυνο για τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών, γνώριζε πολύ καλά τι έκανε, σε ποιους απευθυνόταν και τι επεδίωκε. Είναι, άλλωστε, εντεταλμένος να δίνει τη μάχη του πεζοδρομίου για λογαριασμό της κυβέρνησης και του ίδιου του πρωθυπουργού, επιστρατεύοντας περίσσευμα μαγκιάς και όρους «πιάτσας». Η απροκάλυπτη περιφορά της παντελούς έλλειψης μέτρου και συστολής και η περήφανη επίδειξη του θράσους και της ανεπάρκειας πλέον αποτελούν για τον κ. Γιακουμάτο πλεονεκτήματα επένδυση για τις ψήφους και τα υφυπουργεία του μέλλοντος. Τι κι αν δεν αφήσει έργο στο υπουργείο του; Τι κι αν δεν έχει πολλά να πει για την ανεργία, τις απολύσεις και το ασφαλιστικό; Έχει απαντήσεις και λύσεις για όλα τα άλλα: Την Eurovision, τους γάμους των ομοφυλοφίλων, τον Ότο Ρεχάγκελ, τους Αλβανούς διαρρήκτες... Τον ρόλο του «λαγού», που αναλαμβάνει να πει αυτό που θέλει να ακούσει ο καθαρόαιμος δεξιός ψηφοφόρος της Νέας Δημοκρατίας, αλλά επ ουδενί δεν πρέπει να εκστομίσει ο πρωθυπουργός .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Στις 7:33...

    έγινε posted ένα μοναδικό δείγμα πολιτικής αυτοϊκανοποίησης,
    δηλαδή πολιτικού αυνανισμού,
    δηλαδή ασύστολης πολιτικής μαλακίας.

    Περισσότερες πληροφορίες αποπάνω!


    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση