GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Πράσινο" το ναυάγιο, "γαλάζιο" το σωσίβιο...

Οι εφοπλιστές του "Σάμινα" έχουν τώρα κουμπάρα τ ην σύζυγο του Γ. Αλογοσκούφη που τους προστατεύει... Επανερχόμαστε στο θέμα του...

Οι εφοπλιστές του "Σάμινα"
έχουν τώρα κουμπάρα
την σύζυγο του Γ. Αλογοσκούφη
που τους προστατεύει...

Επανερχόμαστε στο θέμα του ναυαγίου του Σάμινα. Η πρόταση παραπομπής για κακούργημα των εφοπλιστών της ιδιοκτήτριας εταιρείας (εδώ), ξύπνησε και άλλα θέματα. Ένας από αυτούς, τους μεγαλομετόχους της εταιρείας, είναι και Κώστας Κληρονόμος ο οποίος ήταν πράγματι ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
Ομως έχει και τώρα άκρες. Τι θυμηθήκαμε; Οτι πλέον στην εταιρεία, που έχει μετονομαστεί μετά και από την αυτοκτονία του Π. Σφηνιά από «MFD» σε Hellenic Seaways, συμμετέχει και ο Παναγιώτης Λασκαρίδης.
Οπως είχε αποκαλύψει το Press-gr, ένα πλοίο τους, το "Νήσος Χίος", (πατήστε εδώ) το βάφτισε πριν από μερικούς μήνες η Δίκα Αλογοσκούφη, σύζυγος του υπουργού Οικονομίας. Είχε βγάλει και φωτογραφίες δίπλα δίπλα με τον Κ. Κληρονόμο. (Δείτε εδώ).
Αρα, Λασκαρίδης - Κληρονόμος και η "μασκαρεμένη" ιδιοκτήτρια εταιρεία του Σάμινα, έχουν "κουμπαριά" με την κυρία υπουργού. Χάρις σ' αυτήν την κουμπαριά, απολαμβάνουν και πολιτική προστασία. Τι λοιπόν κι αν το ναυάγιο είχε γίνει επί ΠΑΣΟΚ; Το σωσίβιο έχει τώρα γαλάζιο χρώμα...

38 σχόλια

  1. Ο Κ. Κληρονόμος δεν είναι και πεθερός του Ν. Παπανδρέου; Άρα τι ΠΑΣΟΚ, τι ΝΔ. Ίδια κυβέρνηση είναι, ίδια συγκάληψη κάνουν. 82 νεκροί δολοφονημένοι ζητούν δικαίωση. Τώρα ψήφο στο ΕΑΡ (Ελληνικό Ανανεωτικό Ρεύμα), http://www.ear-hellas.gr για να ΠΆΝΕ κυριολεκτικά μέσα στην φυλακή μερικοί απατεώνες και δολοφόνοι πολιτικοί του ιδίου κόμματος ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΝΕΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΝΟΧΟΣ . ΕΛΕΟΣ ΚΟΦΤΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΙΟΤΙ ΟΣΟ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΒΛΑΒΗ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΔΕΝΙ ΔΙΚΑΝ ΔΙΚΑΣΕΙΣ ,ΠΡΙΝ ΑΜΦΙ ΜΥΘΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστός ο 8:24 και ο 8:38. Το πρόβλημα είναι ότι όπως και στην ελληνική κοινωνία έτσι και στα περισσότερα σχόλια στο blog υπάρχει έλλειψη νηφαλιότητας και πολύς λαϊκισμός. Άλλωστε πως αλλιώς θα είχαν δουλειά οι Τατιάνες και οι Λαμπίριδες χωρίς αυτή τη νοοτροπία;;
    Δ.Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. / O ALOGOSKOYFHS EINAI PASOKOS.OLES OI PASOKOGKOMENES EINAI EROTEYMENES MAZI TOY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υ.Γ.
    Άλλο βέβαια αν τελικά οι μεγαλομέτοχοι της πρώην "MFD" έχουν σοβαρότατες ποινικές ευθύνες.
    Δ.Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρέπει να χαρούμε διότι τα τελευταία τρία χρόνια ένα αναβιώσει και ξανά τιμηθεί δεόντως ένας παλαιός θεσμός της Ελληνικής κοινωνίας .Ο θεσμός της κουμπαριάς.
    Μόνο κάτι γέροι Κρητικοί θυμόταν με νοσταλγία την ωραία εποχή που ο σύντεκνός τους Κώστας Μητσοτάκης είχε πετύχει το ρεκόρ των 26.127 κουμπαριών !!!
    Έπρεπε να έλθει πάλι στην εξουσία η ‘’εθνικόφρων παράταξις’’ για να τιμηθούν οι παραδόσεις της φυλής .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Mipws kapoios filos thimatai , poioi ''mages''poulisan ston sxwremeno Sfinia to Samina ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. mhpws 8ymatai kanenas tous 82 nekrous pou zhtoun dikaiwsh apo ton papoutsh?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ρε σεις,πόσους αιώνες φυλακή άρπαξαν εκείνοι οι πρυτάνεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μέσα στους συμβασιούχους της ΕΡΤ που νομιμοποιήθηκαν με το νόμο Παυλόπουλου είναι και ένας κρεοπώλης από τη Λήμνο.

    ΤΟ ΔΙΑΒΑΣ ΣΤΟ BLOG ΤΗΣ ΓΚΟΛΕΜΑ.ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπράβο 8.38,
    αυτό χρειάζεται να το επαναλαμβάνεις σε κάθε post, μήπως και το καταλάβουν αρκετοί εδώ μέσα και συνέλθουνε.
    Ο ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 8:38

    ΟΧΙ "ΠΡΙΝ ΑΜΦΙ" ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ "ΑΜΦΟΙΝ".
    με "ΟΙ" και Ν = Δυϊκός Αριθμός και σημαίνει "και από τους δύο" ή "και των δύο", αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ,,,,,,,,,,Ο κ.ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ
    ΕΙΝΑΙ "ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ".-

    ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΣΤΗ Ν.Δ ,Θ'ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ -ΕΥΓΕΝΙΚΑ- ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΞΩΣΤΡΑΚΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΟΥ. ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΣΤΙΣ ΔΕΚΟ,ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΡΜΟΔΙΩΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΘ ΚΑΙ Ο κ. ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗ.

    Π.Χ Η ΔΑΚΕ "ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ" ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ [ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ κ.ΠΑΥΛΙΔΗ,..ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ κ.ΜΗΛΙΑΚΟΥ] < ...ΓΙΑ ΑΔΕΞΙΑ ΤΡΥΚ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΙΚΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ..ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΗ ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΛΛΑΞΙΑ...> ... "ΔΑΚΕ" ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ Α.Ε ΑΘΗΝΑ 1/11/2006
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    κρίσεις 2002..” αδέξια τρυκ συγκάλυψης”…
    Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
    ο Διευθύνων Σύμβουλος –υπό την ανοχή του Δ Σ της Εταιρίας- επιμένει να χρησιμοποιεί αδέξια τρυκ προκειμένου να δημιουργήσει προϋποθέσεις συγκάλυψης της “ΠΑΣΟΚΙΚΗΣ” διαφθοράς στην Εταιρία μας, δηλαδή των βαθμολογικών αδικιών, της παραποίησης της επετηρίδας 2002, της παραποίησης των αποφάσεων των ΥΣ, της παραποίησης των καταστάσεων υποψηφίων προς προαγωγή του έτους 2002, της παράλειψης και παραποίησης στοιχείων των ατομικών φακέλων προς τα ΥΣ, της παραβίασης των κανονισμών εργασίας & προαγωγών, καθώς και της παραβίασης νόμων και ΣΣΕ.
    Έτσι αφού αγνόησε -με περισσή αλαζονεία και αδιαλλαξία - την ομόφωνη εξώδικη διαμαρτυρία του Δ Σ του Συλλόγου, -ανακάλεσε για μια ακόμη φορά τις αποφάσεις του- και χρησιμοποιεί νέο αδέξιο τρυκ αποφασίζοντας τώρα, ο έλεγχος και η ανασύστασης της επετηρίδας 2002 να γίνει από την Διεύθυνση Προσωπικού. Δηλαδή, η ελεγχόμενη -για τα όσα πιο πάνω αναφέρομε Διεύθυνση- θα διεξάγει τον σχετικό έλεγχο και θα γνωμοδοτήσει προς το Δ Σ της Εταιρίας… Φαίνεται όμως και πως εκτός των άλλων αγνοεί ποια ήταν η στελέχωση της Διεύθυνσης Προσωπικού τον Νοέμβριο του 2004, δηλαδή τότε που η ΔΑΚΕ κατήγγειλε τις πιο πάνω παραποιήσεις και παραβιάσεις.
    Η ΔΑΚΕ -όπως έχει ήδη δηλώσει- δηλώνει και σήμερα για μια ακόμη φορά προς κάθε κατεύθυνση πως δεν θα επιτρέψει να τελεσφορήσουν αυτά τα αδέξια τρυκ του Διευθύνοντος Συμβούλου που στόχο έχουν την μεθόδευση απενοχοποίησης και συγκάλυψης. Γι αυτό:
    -θα προχωρήσει –άμεσα- σε αναλυτική… δημόσια ενημέρωση,
    -θα προβεί –άμεσα- σε συγκεκριμένες νομικές, συνδικαλιστικές και πολιτικές πρωτοβουλίες και ενέργειες για τις οποίες θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά εντός των προσεχών ημερών.
    Τα αδέξια τρυκ συγκάλυψης και απενοχοποίησης δεν θα περάσουν.

    Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ (ΣΥΓΝΩΜΗ BABI ΜΟΥ )ΔΕΝ ΗΤΑΝ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΛΕΥΘ.ΤΥΠΟΣ / 7.6.2007

    Στον εισαγγελέα ως ύποπτος ο Ευγένιος
    Στους 48 έφτασαν οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση των ομολόγωνΤον τέως ειδικό γραμματέα του υπουργείου Απασχόλησης Ευγένιο Παπαδόπουλο ετοιμάζεται να καλέσει ο εισαγγελέας Εφετών ως ύποπτο για εμπλοκή στην υπόθεση των ομολόγων. Παράλληλα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κύκλος των υπόπτων για το ίδιο σκάνδαλο διευρύνεται, με το συνολικό αριθμό να φτάνει πλέον τους 48. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ακόμα ότι στο μικροσκόπιο έχουν μπει 18 πρόσωπα από ασφαλιστικά ταμεία, χρηματιστηριακές εταιρίες και μία τράπεζα.
    Για την ακρίβεια, θα διερευνηθεί η εμπλοκή τους στις αγοραπωλησίες ομολόγων από το 1999 έως το 2006, ενώ αναζητούνται ποινικές ευθύνες και υπαλλήλων της Τράπεζας της Ελλάδος. Σε ό,τι αφορά στον κ. Παπαδόπουλο, υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα 30 Απριλίου, όταν κλήθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας, είχε πει ότι έμαθε για το σκάνδαλο των ομολόγων από τα δημοσιεύματα και μετά το θόρυβο που προκλήθηκε.

    Ο τέως πρόεδρος του ΤΕΑΔΥ, όμως, Αγάπιος Σημαιοφορίδης, στην απολογία του στον εισαγγελέα Αντώνη Λιόγα, πριν από τρεις ημέρες, τον διαψεύδει: «Ο Ευγένιος Παπαδόπουλος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί του, περίπου στο τέλος Αυγούστου του 2006, μου είχε πει ότι οι προμήθειες που εισπράττει η εταιρία “Ακρόπολις” ήταν υπέρογκες».

    Η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί νέα δεδομένα για την έρευνα, η οποία φαίνεται ότι αγγίζει πλέον και πολιτικά πρόσωπα. Ο εισαγγελέας ετοιμάζει από χθες την αποστολή της κλήσης προς τον Ευγένιο Παπαδόπουλο.Ετσι, την ερχόμενη Δευτέρα ο άλλοτε ειδικός γραμματέας του υπουργείου Απασχόλησης θα ξαναεμφανιστεί στον κ. Λιόγα, αλλά αυτή τη φορά ως «ύποπτος» τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Για πρώτη φορά χθες ο εισαγγελικός λειτουργός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να καλέσει, για να εξετάσει ως μάρτυρες, και άλλα πολιτικά πρόσωπα. Ολα αυτά θα έχουν γίνει μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, οπότε και αναμένεται να κλείσει ο φάκελος της εισαγγελικής έρευνας και να ασκηθούν ποινικές διώξεις κατά συγκεκριμένων προσώπων.Στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης μπαίνει και η Τράπεζα της Ελλάδος, έπειτα από τις καταθέσεις μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των Ταμείων Πρόνοιας και Δημοσίων Υπαλλήλων, Εφημεριδοπωλών, Φαρμακευτικών Εταιριών και Γεωργικών Συνεταιριστικών Ενώσεων.

    Οι καταθέσεις τους αφορούσαν τις συναλλαγές των Ταμείων – εκτός από την «Ακρόπολις» - και με άλλες χρηματιστηριακές εταιρίες κατά την περίοδο 2002-2006.«Ολοι μαζί παίρναμε τις αποφάσεις και τις στέλναμε στην Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία έκανε την εκκαθάριση, σύμφωνα με το νόμο. Δεν μας ήλεγξε ποτέ κανείς», υποστήριξαν στον εισαγγελέα.Ο ρόλος των «προσώπων-κλειδιών» αποδίδεται πλέον και στους υπευθύνους της Τράπεζας της Ελλάδος, με δεδομένο ότι οι εκκαθαρίσεις για τις συναλλαγές ομολόγων γίνονταν μέσω αυτών.

    «Πρόσωπο με πρόσωπο» με τον εισαγγελέα θα βρεθούν 18 άτομα, από τα Ταμεία των Βενζινοπωλών, Ασφάλισης Ξενοδοχειακών Υπαλλήλων (ΤΑΞΥ), Υγείας Δήμων και Κοινοτήτων, Γεωργικών Συνεταιριστικών Ενώσεων, Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων, Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων, ΤΣΕΥΠ και ΤΕΑΔΥ και γραμματείς υπουργείων. Ακόμη, ως «ύποπτοι» κλήθηκαν οι υπεύθυνοι της Artion. Εχουν ήδη απολογηθεί οι εκπρόσωποι της Marfin Bank.


    ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΔΑΚΗ ΕΛΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τελικα βρε πασοκακια τις ...250,000 η τις 100,000 συμβασιούχους ποιος τους διορισε .
    Γιατι ποιος μονιμοποιισε ετω και 35.000 ΞΕΡΟΥΜΕ .
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΑΣΟΚ


    ΓΙΑ ΝΑ "ΚΑΛΥΦΘΕΙ" ΚΑΘΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΛΕΚΕΤΕ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ.

    ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΕ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "Μέσα στους συμβασιούχους της ΕΡΤ που νομιμοποιήθηκαν με το νόμο Παυλόπουλου είναι και ένας κρεοπώλης από τη Λήμνο.

    ΤΟ ΔΙΑΒΑΣ ΣΤΟ BLOG ΤΗΣ ΓΚΟΛΕΜΑ.ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ???"


    Εχει και ένα από λασήθι που παίζει κιθάρα σε πανηγύρια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μπράβο ρε τσακάλια του Blog. Επίσης, σημειώστε κάπου ότι ένα στρατηγός της Αμερικής που κυνηγάει Ταλιμπάν στο Ιράκ, είχε κάνει κάποτε χειραψία με την Αλογοσκούφη. Άρα, να ποιος ευθύνεται για την εισβολή των ΗΠΑ. Η…Δίκα!
    Λαμπρά. Συνεχίστε έτσι. Με σωστή κρίση και Δίκα-ια.
    KKYR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σήμερα έμαθα και κάτι καινούργιο . Ο Παπουτσής ήταν , λένε οι δεξιοί , Πλοίαρχος του Σάμινα , τον Σεπτέμβρη του 2000 . Εκείνη την κουρέλα την είχε πολίσει στον μακαρίτη Σφινιά η οικογένεια Βαρβιτσιώτη που είχε την πλειψηφία των μετοχών της Ναυτιλιακής Εταιρίας
    ‘’Αγαπητός ‘’ .
    Το μόνο προσόν των Δεξιών , διαχρονικά , είναι η επιτυχημένη κατασυκοφάντηση των πολιτικών τους αντιπάλων .
    Ουδέποτε είχαν πολιτικό πρόγραμμα και ουδέποτε τήρησαν προεκλογικές δεσμεύσεις πλη αυτών που δίνουν στου βιομήχανους στους εφοπλιστές και στους Δεσποτάδες .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 2.03 eisai laspomogos. apopote i oikogeneia Varvitsiotis eixe tis ,etoxes tou Agapitou. Mipws thymase oti o soumakis eglyfe ton varvitsioti na min einai skliros mazi tou gia tin diaploki me sfoinia. I mipws ksexases oti o varvitsiotis itan autos pou apokalypse to skandalo HFD kai Pasok. Telos an thymaste o Kwstas Gapitos pou poulise to sapiovaporo itan kollitos me tous Pasokous kai eixe kanei to limani far west. O Antwnis Agapitos eixe ferei kainourgio high Speed Catamaran kai o Soumakis den tou tyo dromologouse giati itan dexios. Afta gia tin istoria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 2.03 me thn vlakeia kai thn ama8eia pou se dernei exeis akomh polla na ma8eis...

    ena mono de 8a ma8eis pote...

    pws na gineis an8rwpos apo pi8hkos...

    an zouses thn epoxh tou darvinou, 8a htan poly eftyxhs...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Agapite 2.18
    Eite mas aresei eite oxi tin pleiopsifia twn metoxwn tis etairias agapitos tis eixe to etos 2000 i oikogeneia Varvitsiwti .
    Ta gegonota einai gegonota .
    Twra pws erikse sto vraho (pou eixe epanw faro) to ploio o ... Papoutsis , mono enas galazios egefalos borei na to fantastei !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000.000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. allos pi8hkos o 3.28...


    a re darvine ti xaneis....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 3.30

    Ρε μαλακοπιτουρα,τι γραφεις βλακειες εδω κι εκει συνεχως ?

    Εισαι ικανος να μας αναλυσεις αν η Σαπφω ,κορη του Αντηνορα στην Αθηνα το 2300 π.Χ ηταν πασοκα συνδικαλισμενη η οχι,η αν τοκανε και με ποιον κλπ.κλπ. αρκει να μην απαντησετε ΛΑΜΟΓΙΑ για το φοβερο εγκλημα της ληστειας στα Ταμεια και τους διαφορους μιζαδορους,κουμπαρους,ΤΑΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΟΣ σας κλπ.
    Καλα μ αυτο το πλευρο να κοιμαστε,να βαζετε τον Νομαρχακο να βριζει και να υπογραφετε συμφωνιες υψιστης σημασιας με το...Βιετναμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αγαπητέ 3.30
    Μήπως κοιταζόσουν στον καθρέφτη την ώρα που έγραφες
    Αυτές τις εξυπνάδες ???
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Gia pes mas pou to vrikes auto gia agapito kai varvitsioti; an einai etsi tote pou kaigotan iellada me to samina giati den vgike? Mipws parapliroforeis epitides laspologe;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ηρεμειστε κρυφοδεξιοι δεξιοι και αδεξιοι. Μαθετε να ακουτε (αφου δυσκολευεστε να καταλαβετε ) τα προφανή .Καιρο τωρα είμαστε μαρτυρες κατινιστικων ρεπορταζ των γραφομενων και των τεκτενομενων στο ΠΑΣΟΚ . Ολοι οσμιζομαστε μια δημοσιγραφιστικη αντιληψη ταχα ολοπλευρης αναλυσης στα πλαισια του "τι λαχανα τι μπροκολα ",απο το blog καθως και την παραλληλη και παραλογη ανοχη σχολειων που ξεπερνα πολλα ορια αντοχης ....
    Και βεβαια ΟΛΑ ΤΟΥΤΑ στην γραμμη του να δειξουμε πως ειμαστε ανοιχτοι και ανεχτικοι . ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΜΠΑΖΕΙ(ΕΤΕ) ! ΑΔΕΛΦΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. μπάμπης = ο κατ' εξοχή σπαμαδόρος, ψεύτης, παραπληροφορητής, φασίστας...

    Babis: "Επιτελους…..Καιρος ηταν να διαγραφουν τα βλακωδη λεγομενα από ένα ανθρωποειδες…Βεβαια είναι - γνωστο ότι η Ρηγιλλης τους πληρωνει ολους αυτους, με σκοπο να ευτελιζει κάθε σοβαρη προσπαθεια παραπληροφορησς"
    ομολογεί ο Babis ότι ΠΑΡΑπληροφορεί.

    BABIS SAID
    Όποιος συληφθει να διαλέγεται με τα προηγούμενα άτομα που είναι πλέον εμφανή από τη γραφή των θα θεωρείτε προβοκάτορας και σαν τέτοιος θα αντιμετωπίζετε.
    Προσοχή κίνδυνος.

    KATAΛABAINETE TI ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ?

    "Όποιος συληφθει να διαλέγεται

    MAΣ ΑΠΕΙΛΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ



    ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. To πουστρακι της Mercedes σε δραση…καμαρωστε τον.Αυτοι είναι οι Δεξιοι, παραπληροφορητες ,λασπολογοι του κερατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους επικοινωνιολόγους της Νέας Δημοκρατίας.
    Πως καταφέρνουν να παρουσιάζουν , πρός όφελος της παράταξης ΄΄την νύχτα για ημέρα΄΄.
    Το πολύνεκρο ναυάγιο του ΄΄Σάμινα΄΄ ,όλη η ναυτιλιακή πιάτσα της Ακτής Μιαούλη γνωρίζει ότι προεκλίθει επειδή ο αξιωματικός βάρδιας έβλεπε ένα μάτς και άφησε στον δόκιμο την διακυβέρνηση του πλοίου . Κατάφερε η Νέα Δημοκρατία να πείση την κοινή γνώμη ότι Πλοίαρχος ήταν ουσιαστικά ο ...Παπουτσής και εκείνος φταίει !!!
    Μέχρι και ο δυστυχής Σημίτης απολογείθηκε στην Βουλή για το ναυάγιο .
    Τώρα μαθαίνουμε ότι ήταν χαλασμένη η προπέλα . Αυτοί που έχουν ακόμα και ελάχιστες γνώσεις ναυπηγικής γνωρίζουν ότι με χαλασμένη προπέλα δεν θα είχε πάει ποτέ στην Πάρο το πλοίο .
    Αλλά πρόσφατα θαυμάσαμε την Νέα Διακυβέρνηση στο ναυάγιο του Sea Diamond .
    Τώρα είναι οι ‘’γαλάζιοι φωστήρες’’ στην κυβέρνηση .
    Το θέμα ξεχάστηκε μαζί με τους δύο νεκρούς .
    ΟΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ . ΠΗΓΑΝ ΤΟΝ ΛΟΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΥΘΙΣΑΝ ΣΤΑ ΒΑΘΕΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ‘’ΚΑΤΣΟΥΝ’’ ΣΤΑ ΡΗΧΑ.
    ΟΛΑ AYTA ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ 50 ΕΚΑΤ. ΔΟΛΛΑΡΙΑ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ . MR LOUIZIDIS. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΟΥΤΕ ΡΥΜΟΥΛΚΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ . ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ .
    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΖΕΤΕ .
    ΤΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑ Ο ‘’ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ‘’ .
    Προσέξτε όμως αν νικήσει και το ερχόμενο φθινόπωρο , δεν θα μας κάνει την χάρη να ξαναχρησιμοποιήσει βαζελίνη . Ούτε σάλιο πλέον .

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. PASOK Poisonous
    Είσαι τυφλός!
    Δεν συγκρίνεται το SEA DIAMOND με το ΣΑΜΙΝΑ γιατί υπάρχει μια μικρή διαφορά: 82 Νεκροί!!

    Τώρα, γιατί το ΣΑΜΙΝΑ χρεώθηκε στο ΠΑΣΟΚ;
    Απλώς γιατί όλος ο κόσμος γνώριζε οτι η HFD ήταν η βιτρίνα του ΠΑΣΟΚ σε μια από τις κομπίνες που έστηνε το κίνημα στο Χρηματιστήριο που, αν ολοκληρωνόταν, θα έκανε όλα τα μεγαλοστελέχη του "κινήματος" (ακόμη πιό) πλούσια.
    Δυστυχώς όμως γι' αυτούς έπεσε το ΣΑΜΙΝΑ στην ξέρα και βούλιαξε το project.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αγαπητέ 11.39
    Η εταιρία που αναφέρεις ακόμη υπάρχει και έχει μάλιστα θεριέψει.
    Μόνο ο συχωρεμένος ο Σφινιάς την πάτησε .
    Δεν συγκρίνω τa ναυάγια σε τραγικότητα αλλά θαυμάζω τις επικοινωνιακές δεξιοτεχνίες των Νεοδημοκρατών .
    ‘’PASOK poinonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΦΙΛΟΙ , να υπενθυμίζετε καθημερινά στους αποπροσανατολισμένους φίλους μας που ακόμα είναι Δεξιοί τα ακόλουθα ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν μετά την
    7η Μαρτίου 2004 :
    1) Η κυβέρνηση της Ν.Δ. έβαλε το κόμμα πάνω από την πατρίδα και χάλκευσε την περίφημη ‘’απογραφή’’βάζοντας την Ελλάδα υπό επιτήρηση . Σκοπός τους ήταν (α) η κατασυκοφάντηση των πολιτικών τους αντιπάλων (β) να μην πραγματοποιήσουν τις προεκλογικές τους υποσχέσεις.
    2) Η τριάδα Ρουσσόπουλου – Παυλόπουλου – Παπαληγούρα πομπωδώς ανακοίνωσε την ψ΄φιση του περίφημου νόμου για τον ‘’Βασικό Μέτοχο’’ αλλά έντρομη τον πήρε πίσω μετά 2 μήνες ,μια Κυριακή βράδυ .
    3) Η Νέα Διακυβέρνηση αύξησε στο 40% την φορολόγιση μισθωτών και συνταξιούχων αλλά μείωσε στην μέση την φορολογία των βιομηχάνων .
    4) Φοροαπάλλαξε τελείως τους Δεσποτάδες.
    5) Το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο CNN συμπεριέλαβε τον κ.Αλογοσκούφη μέσα στους 101 πιό βλάκες οικονομολόγους του κόσμου για το έτος 2006 . Το έβαλε βέβαια στην 39η θέση , ενω νομίζω ότι άξιζε θέση στην πρώτη δεκάδα .
    6) Financial Times κάθε μέρα γράφουν για Ελληνικό οικονομικό φιάσκο .
    7) Η κλίκα του υπουργείου οικονομικών είναι υπεύθηνη για το έγκλημα των δομημένων ομολόγων και ας αφήσουν τις τρίχες ότι τα ίδια έκαναν και οι Πασόκοι . Βόλτα στα Cayman Islands μόνο τα γαλάζια παιδιά πηγαίνουν τα ομόλογα για να κτίζουν ανάκτορα με τις μίζες .
    8) Το μοναδικό βέτο που έβαλε η κυβέρνηση του κ.Κ.Καραμανλή στην Ευρωπαική Ένωση ήταν για τα μονοπυθμενα τάνκερς , δηλαδή έδωσε πρωτεραιότητα στα συμφέροντα των εφοπλιστών και άφησε πίσω την προστασία του περιβάλλοντος.
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Η Νέα Δημοκρατία απέδειξε έμπρακτα με το νομοθετικό της έργο των τελευταίων τριών ετών , ότι είναι η τάξη των μεγαλοαστών και του κεφαλαίου .
    Πρώτος Νόμος που ψήφισε ήταν η μείωση κατά 50% της φορολογίας των Βιομηχάνων και των μεγαλοεπιχερηματιών . Δεύτερος ο νόμος για φοροαπαλλαγή της Εκκλησίας της Ελλάδος . Του δεύτερου μεγαλοκαταθέτη των Ελληνικών Τραπεζών μετά το Ελληνικό Δημόσιο . Τρίτος Αλογοσκούφιος Νόμος ανέβασε την φορολογία μισθωτών και συνταξιούχων στο 40% . Αύξησε το Φ.Π.Α. στο 19% . Μονάδικο βέτο που έβαλε η Ελλάδα στην Ε.Ε. ήταν για τα μονοπύθμενα τάνκερς , δηλαδή υπεράσπισε τους εφοπλιστές ενάντια στην προστασία του περιβάλλοντος . Μετά η Ν.Δ. ,έδωσε και στα λαικά στρώματα κάτι ψίχουλα , κατάργηση ΛΑΦΚΑ κλπ . Επιθυμούν βέβαια οι κυβερνώντες να θεωρούν το κόμμα τους σαν την ΄΄Λαική Δεξιά΄΄ , αλλά αυτό εντάσεται μόνο στα επικοινωνιακά τους παιχνίδια , στα οποία ομολογουμένως πέρνουν άριστα και με τόνο .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση