GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύο μέτρα και δύο σταθμά‎...

. Αγαπητό press-gr, Παρακολουθείτε "με το μικροσκόπιο" τις ομιλίες του Γιώργου Παπανδρέου και συχνά-πυκνά ανακαλύπτετε διάφορες λε...

.
Αγαπητό press-gr,
Παρακολουθείτε "με το μικροσκόπιο" τις ομιλίες του Γιώργου Παπανδρέου και συχνά-πυκνά ανακαλύπτετε διάφορες λεπτομέρειες των λεγομένων του και του ασκείτε σκληρή κριτική.
Δεν βλέπουμε όμως, ως σκεπτόμενοι αναγνώστες, να κάνετε το ίδιο και με τις ομιλίες (έστω και αυτές τις σπάνιες) αλλά και τη γενικότερη παρουσία του πρωθυπουργού. Κάτι το οποίο βέβαια σίγουρα κάνετε προς άλλα μέλη της κυβέρνησης, με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ κλπ, πάντα όμως ο κατ' εξοχήν υπεύθυνος -που είναι ο πρωθυπουργός- μένει στο "απυρόβλητο" κατά την συνήθη τακτική και του επικοινωνιακού επιτελείου της Κυβέρνησης.
Εργαζόσαστε δε, καθαρά στο δόγμα των δύο μέτρων και των δύο σταθμών ανάμεσα στους πολιτικούς αρχηγούς με τον εξής συλλογισμό: "για οτιδήποτε γίνεται στο ΠΑΣΟΚ -ακόμη και σε μια ασήμαντη ιστοσελίδα που εμμέσως αφορά το Κίνημα- ευθύνεται προσωπικά ο πρόεδρος Γιώργος Παπανδρέου και τον βάζουμε πρώτο θέμα με καυστικά σχόλια και κριτική για τις ηγετικές του ικανότητες, ενώ αντίθετα, για οτιδήποτε συμβαίνει στην κυβέρνηση, την ευθύνη φέρει ο εκάστοτε υφιστάμενος του πρωθυπουργού και μόνο, χωρίς να γίνεται καν αναφορά σε πιθανές "ηγετικές" ευθύνες.
Διερωτώμαι λοιπόν εάν έχει τοποθετηθεί το blog καθαρά υπέρ του κ. Καραμανλή; Αν είναι έτσι γιατί δεν το δηλώνετε ευθέως, αφού μέχρι σήμερα η κριτική είναι μονόπλευρη και υπερβολικά εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου τον οποίο φαίνεται ότι έχετε στοχοποιήσει.
Εν πάσει περιπτώσει έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε την πορεία του blog κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, για να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα, για την ύπαρξη, την λειτουργία και τους στόχους του...
...Kornilious

75 σχόλια

  1. "ΑΙΔΩΣ" HOTEL (Α.ΛΑΣΚΑΡΑΤΟΣ)
    ............................
    ............................
    Ξενοδοχείον "Η Πατρίς"
    κι απέναντί του να 'ναι τρεις
    και να σαρκάζουν.
    Ξενοδοχείον "Η Ελλάς",
    που στη κατάντια του γελάς,
    σαν το ρημάζουν.
    ............................
    ............................
    Θα 'ρθει η ελπίδα; Από που;
    Αύριο μέρα του Θεού,
    θα αχνοφέξει.
    Θα 'ρθει μα πάλι δε θα 'μπει,
    άδεια κουφάρια θα μας ΄βρει
    και θα μισέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εν πάσει περιπτώσει έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε την πορεία του blog κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, για να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα, για την ύπαρξη, την λειτουργία και τους στόχους του...

    επαναστατικος αγωνας..του
    συστηματος πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. =ΤΑΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΣΕΜΝΑ=

    Δύο σταθμά, (από την Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία 3.6.7) :

    * Η διοίκηση της ΑΤΕ δεν αρνείται ότι αυξήθηκαν κατά 17,5% οι μηνιαίες αποδοχές του διοικητή και των υποδιοικητών της τράπεζας, όπως έγραψε η «Κ.Ε.» την προηγούμενη Κυριακή. Υποστηρίζει, όμως, ότι για τις αυξήσεις υπήρχε λόγος: οι καθαρές αποδοχές τους είχαν μειωθεί επειδή άλλαξε το καθεστώς φορολόγησης μετά την ένταξη του Ταμείου στο ΙΚΑ, οπότε η γενική συνέλευση ενέκρινε τις αυξήσεις για να αντισταθμιστούν οι απώλειες.
    * Να είχαν την τύχη τους και οι χιλιάδες των εργαζομένων που πέφτουν «θύματα» φορολογικών μεταβολών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι να σχολιάσεις απο ενα παπαγαλακι του ΠΑΣΟΚ ..ποσο χρονων εισαι?
    γιατι αν εισαι μικροσ εινα κριμαι και αλλοι γράφουν και ειναι ψιλο ΠΑΣΟΚΟΙ αλλα δεν κανουν έτσι
    ονοματακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αλητες του press-gr
    απαιτουμε να στηριζεται το πασοκ.
    να απαγορευσετε στους δεξιους
    προβοκατορες να γραφουν.
    σας παρακολουθουμε στενα.
    προσεξτε...

    παρακρατικο πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εξέχουσες οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατονομάζουν 39 κρατουμένους που «εξαφάνισε» η CIA

    Τρεις οργανώσεις καταθέτουν αγωγή ζητώντας πληροφορίες για την κράτηση-«φάντασμα»



    (Λονδίνο και Νέα Υόρκη, 7 Ιουνίου 2007) – Σε μια κίνηση που αποτελεί την εκτενέστερη μέχρι σήμερα καταγραφή, έξι εξέχουσες οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων δημοσίευσαν σήμερα τα ονόματα και άλλα στοιχεία 39 ανθρώπων, που πιστεύεται ότι έχουν κρατηθεί μυστικά από τις ΗΠΑ και που παραμένει άγνωστο που βρίσκονται σήμερα. Το ενημερωτικό έγγραφο κατονομάζει επίσης συγγενείς υπόπτων, που κρατήθηκαν και οι ίδιοι σε μυστικές φυλακές, μεταξύ αυτών και παιδιά μέχρι και επτά ετών.

    Σχετική με το ζήτημα είναι και η ενέργεια τριών από τις οργανώσεις, που κατέθεσαν αγωγή σε ομοσπονδιακό δικαστήριο των ΗΠΑ με βάση το Νόμο περί Ελευθερίας της Πληροφόρησης, ζητώντας να αποκαλυφθούν πληροφορίες που αφορούν «εξαφανισμένους» κρατούμενους.

    Το ενημερωτικό έγγραφο, έκτασης 21 σελίδων, με τίτλο «Εκτός καταγραφής: Η ευθύνη των ΗΠΑ για εξαναγκαστικές εξαφανίσεις στον ‘Πόλεμο κατά της Τρομοκρατίας’», περιλαμβάνει μεταξύ άλλων λεπτομερείς πληροφορίες για τέσσερις ανθρώπους, που κατονομάζονται για πρώτη φορά ως «εξαφανισμένοι» κρατούμενοι. Ο πλήρης κατάλογος «εξαφανισμένων» περιλαμβάνει υπηκόους χωρών όπως η Αίγυπτος, η Ισπανία, η Κένυα, η Λιβύη, το Μαρόκο και το Πακιστάν. Πιστεύεται ότι συνελήφθησαν σε χώρες όπως το Ιράκ, το Ιράν, το Πακιστάν, η Σομαλία και το Σουδάν και μεταφέρθηκαν σε μυστικά κέντρα κράτησης των ΗΠΑ.

    Ο κατάλογος, που συντάχθηκε από τη Διεθνή Αμνηστία, την Cageprisoners, το Κέντρο Συνταγματικών Δικαιωμάτων, το Κέντρο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Παγκόσμιας Δικαιοσύνης της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Human Rights Watch) και τη Reprieve, συγκεντρώνει πληροφορίες από κυβερνητικές και δημοσιογραφικές πηγές καθώς και από συνεντεύξεις με πρώην κρατουμένους και άλλους μάρτυρες.

    Στο «Εκτός Καταγραφής» επισημαίνονται όψεις του προγράμματος κρατήσεων της CIA, τις οποίες η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει προσπαθήσει ενεργά να συγκαλύψει, όπως οι τόποι όπου ενδεχομένως κρατήθηκαν οι «εξαφανισμένοι», η κακομεταχείριση που υπέστησαν και οι χώρες στις οποίες ενδεχομένως μεταφέρθηκαν.

    Αποκαλύπτει πώς κρατήθηκαν μυστικά και συγγενείς υπόπτων, μεταξύ αυτών σύζυγοι και παιδιά μέχρι και επτά ετών. Το Σεπτέμβριο του 2002 συνελήφθησαν οι δυο μικροί γιοι του Χαλίντ Σεΐχ Μοχάμεντ, ηλικίας επτά και εννέα ετών. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τα δυο παιδιά κρατήθηκαν σε κρατητήριο για ενήλικες επί τουλάχιστον τέσσερις μήνες, ενώ πράκτορες των ΗΠΑ τα ανέκριναν για το πού βρισκόταν ο πατέρας τους.

    Κατά παρόμοιο τρόπο, όταν ο Τανζανός υπήκοος Αχμέντ Χαλφάν Γαϊλάνι συνελήφθη στο Γκουτζαράτ του Πακιστάν, τον Ιούλιο του 2004, μαζί του τέθηκε υπό κράτηση και η σύζυγός του από το Ουζμπεκιστάν.

    Οι οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων καλούν την κυβέρνηση των ΗΠΑ να θέσει τέλος μια για πάντα στο πρόγραμμα μυστικών κρατήσεων και ανακρίσεων της CIA και να αποκαλύψει τις ταυτότητες, την τύχη και την τοποθεσία όλων των κρατουμένων που κρατούνται ή κρατήθηκαν σε μυστικές εγκαταστάσεις, τις οποίες διευθύνει ή επιβλέπει η κυβέρνηση των ΗΠΑ ως μέρος του «πολέμου κατά της τρομοκρατίας».

    Σε μια σχετική με το ζήτημα ενέργεια, το Τμήμα ΗΠΑ της Διεθνούς Αμνηστίας, το Κέντρο Συνταγματικών Δικαιωμάτων και η Διεθνής Κλινική Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης κατέθεσαν σήμερα αγωγή σε ομοσπονδιακό δικαστήριο των ΗΠΑ με βάση το Νόμο περί Ελευθερίας της Πληροφόρησης, ζητώντας να αποκαλυφθούν οι πληροφορίες που αφορούν «εξαφανισμένους» κρατούμενους, περιλαμβανομένων των «κρατουμένων-φάντασμα» και των μη καταγεγραμμένων κρατουμένων. Οι τρεις οργανώσεις υπέβαλαν σχετικές αιτήσεις σε διάφορες υπηρεσίες της κυβέρνησης των ΗΠΑ, περιλαμβανομένων των Υπουργείων Δικαιοσύνης και Άμυνας και της CIA. Αυτές οι αιτήσεις ζητούν πληροφορίες για άτομα που κρατούνται –ή έχουν κρατηθεί– από την κυβέρνηση των ΗΠΑ ή με ανάμιξή της και που η κράτησή τους δεν έχει καταγραφεί σε δημόσια μητρώα. Αν και κάποιες λίγες υπηρεσίες έδωσαν έγγραφα που περιείχαν ελάχιστες σχετικές πληροφορίες, καμία υπηρεσία δεν έδωσε κατάλογο των κρατουμένων που έχουν κρατηθεί μυστικά, ούτε και κάποια εκτίμηση της νομιμότητας του μυστικού προγράμματος.

    Είναι γνωστή η ύπαρξη των εγγράφων που ζητούν οι οργανώσεις. Ο Πρόεδρος Τζορτζ Γ. Μπους παραδέχτηκε δημοσίως την ύπαρξη μυστικών φυλακών υπό τη διεύθυνση της CIA το Σεπτέμβριο του 2006, δεκατέσσερις κρατούμενοι από αυτές τις φυλακές μεταφέρθηκαν στο Γουαντάναμο, ενώ το Υπουργείο Δικαιοσύνης εξέδωσε ανάλυση που συμπεραίνει ότι το πρόγραμμα μυστικής κράτησης είναι νόμιμο.

    Όμως δεν έχουν ποτέ αποκαλυφθεί δημοσίως πληροφορίες για την τοποθεσία των φυλακών, την ταυτότητα των κρατουμένων και τα είδη ανακριτικών μεθόδων που χρησιμοποιούνται. Αυτό εμποδίζει το λεπτομερή έλεγχο από το κοινό ή τα δικαστήρια και αφήνει τους κρατουμένους ευάλωτους σε καταπατήσεις, που περιλαμβάνουν βασανιστήρια και άλλες μορφές κακομεταχείρισης.

    Η μυστικότητα που περιβάλλει το πρόγραμμα σημαίνει επίσης ότι κανείς εκτός της κυβέρνησης των ΗΠΑ δεν γνωρίζει ακριβώς πόσοι άνθρωποι έχουν κρατηθεί και πόσοι παραμένουν «εξαφανισμένοι». Η μεταγωγή, τον Απρίλιο του 2007, του Αμπντ αλ-Χάντι αλ-Ιράκι στο Γουαντάναμο από τις φυλακές της CIA δείχνει ότι το πρόγραμμα συνεχίζει να λειτουργεί, αν και μερικοί κρατούμενοι ενδέχεται να έχουν μεταχθεί σε φυλακές σε άλλες χώρες, ενδεχομένως σε μια μορφή κράτησης σε άλλες χώρες για λογαριασμό των ΗΠΑ. Το «Εκτός Καταγραφής» δείχνει ότι κάποιοι κρατούμενοι που αγνοούνται ενδέχεται να έχουν μεταφερθεί σε χώρες όπου αντιμετωπίζουν κίνδυνο βασανιστηρίων και όπου εξακολουθούν να κρατούνται μυστικά, χωρίς απαγγελία κατηγορίας ή δίκη.

    Οι συνεντεύξεις με κρατουμένους που έχουν αφεθεί ελεύθεροι από μυστικές φυλακές της CIA δείχνουν ότι συχνά συνελήφθησαν ασήμαντοι κρατούμενοι μακριά από οποιοδήποτε πεδίο μάχης, και κρατήθηκαν σε απομόνωση επί χρόνια χωρίς καμία δυνατότητα προσφυγής στη δικαιοσύνη και χωρίς επαφή με τις οικογένειές τους ή εξωτερικούς φορείς. Όσοι απελευθερώθηκαν δεν έχουν λάβει καμία παραδοχή του γεγονότος ότι κρατήθηκαν, ούτε οποιαδήποτε νομική ή χρηματική αποκατάσταση.

    Αυτούσιες φράσεις:

    Ο Κλάιβ Στάφορντ Σμιθ, Νομικός Διευθυντής της Reprieve, δήλωσε: «Είναι καιρός η κυβέρνηση των ΗΠΑ να ξεκαθαρίσει τη θέση της: αυτοί οι 39 άνθρωποι αγνοούνται εδώ και χρόνια, και τα στοιχεία δείχνουν ότι κάποια στιγμή ήταν κρατούμενοι των ΗΠΑ. Πού βρίσκονται και τι τους έχουν κάνει;»

    Η Τζοάν Μάρινερ, Διευθύντρια για ζητήματα Τρομοκρατίας και Αντιτρομοκρατίας στη Human Rights Watch, δήλωσε: «Αυτό που ρωτάμε είναι πού βρίσκονται τώρα αυτοί οι 39 άνθρωποι και τι τους έχει συμβεί από τότε που ‘εξαφανίστηκαν’. Είναι ήδη σοβαρή καταπάτηση να τους κρατούν σε μυστικές φυλακές της CIA. Τώρα φοβόμαστε ότι μπορεί να έχουν μεταχθεί σε χώρες όπου αντιμετωπίζουν νέα μυστική κράτηση και κακοποίηση».

    Η Καθηγήτρια Μεγκ Σατερθγουέιτ, Διευθύντρια Διδακτικού και Επιστημονικού Προσωπικού του Κέντρου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Παγκόσμιας Δικαιοσύνης της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, δήλωσε: «Από τότε που τελείωσαν οι βρόμικοι πόλεμοι της Λατινικής Αμερικής, η υφήλιος έχει απορρίψει τη χρήση των ‘εξαφανίσεων’ ως θεμελιώδη παραβίαση του διεθνούς δικαίου. Παρά αυτήν την καθολική καταδίκη, η έρευνά μας δείχνει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες προσπάθησαν να εξαφανίσουν τόσο τους ανθρώπους που βρίσκονται σε αυτόν τον κατάλογο, όσο και το κράτος δικαίου. Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούν να περιφρονούν τα ανθρώπινα δικαιώματα κρύβοντας κρατουμένους σε σκιώδεις ‘μαύρους τόπους’. Οι εξαναγκαστικές εξαφανίσεις είναι παράνομες, ανεξάρτητα ποιος τις πραγματοποιεί».

    Ο Βίνσεντ Γουώρεν, Γενικός Διευθυντής του Κέντρου Συνταγματικών Δικαιωμάτων, δήλωσε: «Ο πελάτης μας Ματζίντ Χαν υποβλήθηκε σε βασανιστήρια και κακοποίηση ενώ τελούσε σε μυστική κράτηση από τη CIA επί τρία χρόνια. Η οικογένειά του δεν γνώριζε αν ήταν καν ζωντανός, πόσο μάλλον πού βρισκόταν. Ο μόνος λόγος για να κάνει κανείς κάποιον να εξαφανιστεί είναι για να είναι σε θέση να ενεργεί έξω από τα όρια του νόμου και κρυμμένος από τη δημόσια θέα. Η κράτηση-φάντασμα είναι ασύμβατη με το στοιχειώδη σεβασμό για τα ανθρώπινα δικαιώματα και το κράτος δικαίου. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ πρέπει να σταματήσει αμέσως αυτήν την επαίσχυντη πρακτική».

    Ο Μόαζαμ Μπεγκ, Εκπρόσωπος της Cageprisoners και πρώην κρατούμενος στο Γουαντάναμο, δήλωσε: «Η εκπροσώπηση ατόμων που κρατούνται από την ισχυρότερη δημοκρατία του κόσμου έχει γίνει περισσότερο άσκηση στο κυνήγι φαντασμάτων παρά στην απονομή δικαιοσύνης. Έννοιες όπως η δικαστική αμφισβήτηση της κράτησης (habeas corpus) δεν έχουν κανένα νόημα για όσους κρατούνται στους ‘μαύρους τόπους’ ή σε ακόμα πιο σκοτεινές και ζοφερές τρύπες. Για πολλούς από τους κρατουμένους, το να αποκτήσουν απλώς και μόνο το δικαίωμα να πουν την αλήθεια χωρίς να τους εμποδίζει η ανάγκη να αποφύγουν να υπογράψουν μια ψεύτικη ομολογία, σημαίνει περισσότερα από το ίδιο το γεγονός ότι τέθηκαν υπό κράτηση».

    Ο Κλαούντιο Κορντόνε, Διευθυντής Έρευνας της Διεθνούς Αμνηστίας, δήλωσε: «Το καθήκον των κυβερνήσεων να προστατεύουν τους ανθρώπους από πράξεις τρομοκρατίας δεν αμφισβητείται. Όμως το να αρπάζουν άνδρες, γυναίκες, ακόμα και παιδιά, και να κλείνουν ανθρώπους σε μυστικές τοποθεσίες στερημένους από τις πλέον στοιχειώδεις εγγυήσεις που ισχύουν για οποιονδήποτε κρατούμενο, αυτό αμφισβητείται και με το παραπάνω. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ πρέπει να δώσει τέλος μια για πάντα σε αυτήν την παράνομη και ηθικά αποκρουστική πρακτική».



    >

    O Για περισσότερες πληροφορίες και συνεντεύξεις επικοινωνήστε με την Υπεύθυνη Τύπου και Προβολής του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας, Άννα Μπότσογλου, τηλ. 210 3600628 (εσωτ. 2)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι αλήθεια αυτό που γράφει ο Κορνήλιος.

    Δε θυμάμαι καμιά φορά κάποιο σχόλιο που αφορά τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

    Σε περίοδο διακυβέρνησης ΝΔ, ουδέποτε κάνατε κριτική στο πρόσωπό του.

    Οπότε, ή το παιχνίδι του παίζετε, ή αυτό ορισμένων δελφίνων του ΠΑΣΟΚ που το μόνο που επιδιώκουν είναι η συνεχής επίθεση κατά του Παπανδρέου.

    Και δε δέχομαι ως εξήγηση το γεγονός ότι ο Καραμανλής είναι παντελώς απών και άρα δε μπορεί κανέις να τον σχολιάσει.

    Η κυβέρνηση είναι δική του ευθύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αλητες του press-gr
    απαιτουμε να στηριζεται το πασοκ.
    να απαγορευσετε στους δεξιους
    προβοκατορες να γραφουν.
    σας παρακολουθουμε στενα.
    προσεξτε...

    παρακρατικο πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ, ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΝΛΗ ΑΥΤΟΥ; ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΕ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ; ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΤ. ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΕΣΤΟ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΙ ΜΗ ΜΕΤΡΑΣ ΠΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΤΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλα οι πασοκοι ειναι απιστευτοι
    ελεγχουν ολα τα μμε.
    τους ενοχλουν ομως μερικα μυνηματακια που γραφονται εδω.
    ρε αθλια φασιστακια ποιος διαβαζει
    το μπλογκ?
    ελαχιστοι.
    μην συγχιζεσται...
    ελεγχεται το 99.9 της πληροφορησης.
    ηρεμηστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πασοκοφασιστακια ουτε το μπλογκ
    ουτε τα μμε φταινε για την καταντια σας.
    Ουτε ο Γαπ ειναι το προβλημα σας.
    Οχι ο γαπ αλλα και ο ιδιος ο Θεος
    να ηταν αρχηγος σας θα ησασταν
    απαξιωμενοι.
    Εχεται κανει εγκληματα τα οποια
    ο Γαπ δεν μπορει να τα καλυψει..
    Μονο εαν διωξετε ολους τους
    υπουργους του σημιτη θα ανακαμψετε.
    Κανενα μμε η αρχηγος δεν σας σωζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 5.21

    Ειναι φανερο οτι καις λαδια...
    Να προσεξεις τον εγκεφαλο σου (πιστευω να ξερεις τι ειναι αυτο το εργαλειο,ε ?).λΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΜΑΣ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΑΛΆΚΙΕΣ Η ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΕΙ Η ΥΠΟΓΑ ΤΗς ΡΗΓΙΛΛΗΣ.
    Ενταξει κοριτσακι μου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ηρεμειστε κρυφοδεξιοι δεξιοι και αδεξιοι. Μαθετε να ακουτε (αφου δυσκολευεστε να καταλαβετε ) τα προφανή .Καιρο τωρα είμαστε μαρτυρες κατινιστικων ρεπορταζ των γραφομενων και των τεκτενομενων στο ΠΑΣΟΚ . Ολοι οσμιζομαστε μια δημοσιγραφιστικη αντιληψη ταχα ολοπλευρης αναλυσης στα πλαισια του "τι λαχανα τι μπροκολα ",απο το blog καθως και την παραλληλη και παραλογη ανοχη σχολειων που ξεπερνα πολλα ορια αντοχης ....
    Και βεβαια ΟΛΑ ΤΟΥΤΑ στην γραμμη του να δειξουμε πως ειμαστε ανοιχτοι και ανεχτικοι . ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΜΠΑΖΕΙ(ΕΤΕ) ! ΑΔΕΛΦΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λεμε συνεχεια για τον ΓΑΠ αλλα πες και βαζουν τον Βενιζελο στη θεση του θα αναβαθμιστει το πολιτικο επιπεδο της χωρας; Αυτος ειναι μεγαλυτερος παπατζης και σαν νομικος ξερει καλα την τεχνη και τις τεχνικες της αγορευσης αλλα απο ουσια μηδεν. Σας δείχνει ανθρωπος των αποφάσεων; Μπλα μπλα για να τα εχει με ολους καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συγχαρητήρια αγαπητέ φίλε για τις παρατηρήσεις και τις επισημάνσεις σου
    στο ποστ

    Αντιμετωπίζουμε εδώ μέσα από μερικούς εγκάθετους μια οργανωμένη προσπάθεια απαξίωσης του Γιώργου Παπανδρέου. Εχουνε γίνει όμως γνωστοί και είναι εμφανές το στίγμα των και από πού κατευθύνονται. Η δουλεία που κάνουν είναι επί 24ωρου βάσεως και με μοναδικό σκοπό να ευτελιζουν ότι έχει σχέση με τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ και πρόεδρο της Σοσιαλιστικούς Διεθνούς.
    Όλοι εμείς οι αγνοί αγωνιστές του ΠΑΣΟΚ με δική μας πρωτοβουλία και με προσωπικό αγώνα και κόστος διδομε την καθημερινή μας μάχη για να λάμψει κάθε μέρα η αλήθεια. Η παραπληροφόρηση δεν περνά πια . Όλο και πιο πολύ οι Έλληνες αρχίζουν και καταλαβαίνουν τη μεγάλη πολιτική προσωπικότητα του Γεωργίου Παπανδρέου και το γεγονός ότι είναι ο μόνος που μπορεί να δώσει όραμα και προοπτική στα μικρά και μεγάλα αδιέξοδα της πολίτικης και κοινωνικής πραγματικότητας μας .Θα είμαστε εδώ και θα διδομε τον καθημερινό μας αγώνα για να αποτρέψουμε την παραπληροφόρηση και να κυριαρχήσει το ψέμα . Το επέτυχαν μια φορά .Δεν θα το ξεναπετυχουν .Το ψέμα έχει κοντά ποδαρια.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ηρεμειστε κρυφοδεξιοι δεξιοι και αδεξιοι. Μαθετε να ακουτε (αφου δυσκολευεστε να καταλαβετε ) τα προφανή .Καιρο τωρα είμαστε μαρτυρες κατινιστικων ρεπορταζ των γραφομενων και των τεκτενομενων στο ΠΑΣΟΚ . Ολοι οσμιζομαστε μια δημοσιγραφιστικη αντιληψη ταχα ολοπλευρης αναλυσης στα πλαισια του "τι λαχανα τι μπροκολα ",απο το blog καθως και την παραλληλη και παραλογη ανοχη σχολειων που ξεπερνα πολλα ορια αντοχης ....
    Και βεβαια ΟΛΑ ΤΟΥΤΑ στην γραμμη του να δειξουμε πως ειμαστε ανοιχτοι και ανεχτικοι . ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΜΠΑΖΕΙ(ΕΤΕ) ! ΑΔΕΛΦΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 5.40 Και ποιος βγαζει προς τα έξω τα τεκτενομενα εντος του ΠΑΣΟΚ; Τα συντροφια σου δεν τα βγαζουν, στην προσπαθεια τους να ειναι στη δημοσιοτητα και να μετεχουν της εξουσιας; Σας γραψανε 10 αραδες σε blog και διαταραχτηκε η ανοχη σου. Γιατι βρε μισθωτος του κομματος εισαι; Αν και κανει νιαου-νιαου στα κεραμιδια οτι εισαι δημοσιοσυντηρητος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ΓΑΠ απαξιωνετε μονος του. Δεν χρειαζεται τη βοηθεια κανενος! Σιγα σιγα θα φθασει κι αυτος στο επιπεδο ενος Μητσοτακη. Σιγα σιγα νεος ειναι ακομα. Αντε μπραβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 5 40
    Γραφει ο πασοκος.

    την παραλληλη και παραλογη ανοχη σχολειων που ξεπερνα πολλα ορια αντοχης ....

    τι θελεις να μας πεις για την αντοχη σου...

    θα μας στειλεις την κυπ?
    τον επαναστατικο αγωνα?
    κουκουλοφορους?

    μιλα καθαρα τι εννοεις ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τον γαπ δεν τον αποδομει το μπλογκ
    τον εχετε αποδομηση τα στελεχη του πασοκ μαζι με της εκδοτικες παραγκες της παραταξης.
    ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΑΤΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ
    ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ.

    ΦΙΛΕ ΕΑΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ
    ΔΙΑΒΑΖΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΚΤΛ

    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ
    ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΓΑΠ.
    ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Διερωτώμαι λοιπόν εάν έχει τοποθετηθεί το blog καθαρά υπέρ του κ. Καραμανλή; oxi re ti katahra uper tou karamanli px gia ta omologa sta post pou yparxoun edw mesa den exei graftei tpt gia to oti olous aytous tous exei diorisei o karamanlis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΜΕΙΣ ΟΙ "ΔΕΞΙΟΙ" ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΤΟΝ
    ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΚΛΗΡΟΣ.
    ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΦΘΕΙΡΕΤΕ
    ΣΤΟΥΣ ΜΕΣΑΙΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ.
    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 5.52 Καλα τα λες. Μιας και λες για επαναστατικο αγωνα δε του θυμηζεις και ποιους χτυπαγε η 17Ν κατ εντολη, που δε μαθαμε ποτε ποιου, κατι πολιτικους δικαστες δημοσιογραφους. Τωρα μαλλον ετοιμαζουν τους νεους στοχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. na stamatisei to pasok na stirizei emesa to akrodeksio ΛΑΟΣ giati mas kovei psifous.....
    me timi KKE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. na stamatisei to pasok na stirizei emesa to akrodeksio ΛΑΟΣ giati mas kovei psifous.....
    me timi KKE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. na stamatisei to pasok na stirizei emesa to akrodeksio ΛΑΟΣ giati mas kovei psifous.....
    me timi KKE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Entones vroxoptwseis eixame xthes stin xwra gia tis opoies eythinontai ta 20 xronia kyvernisis pasok

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. atyxima egine molis prin 2 lepta me thyma ena gataki se kentriko dromo tou tokyo allo ena apotelesma twn 20 xronwn kyvernisis pasok...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ ΗΡΕΜΗΣΤΕ..
    ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΜΠΟΓΚ
    ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΨΩΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ...
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ.

    ΚΡΥΦΟΔΕΞΙΟΣ...ΠΡΩΗ ΠΑΣΟΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΚΡΥΦΟΔΕΞΙΟΣ...ΠΡΩΗN ΠΑΣΟΚΟΣ

    pes apla KKE anthrwpe mou min mas berdeyeis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Η παπαδιά[ΝΔ]

    Η κυρά[ΝΔ] ενός παπά [ΚΑΡΑΜ]
    ένα διάκο[ΚΑΡΑΤΖ] αγαπά
    και πολύ μ' αυτόν τα έχει...
    και ο άντρας της κοιτά
    τα πολλά της χωρατά[ΤΗΣ ΝΔ]
    και για τούτον πέρα βρέχει.

    Επερνούσαν μια χαρά[ΔΟΜΗΜΕΝΑ]
    έως ότου μια φορά
    έγινε παπάς βαρβάτος
    και ο διάκος,[ΚΑΡΑΤΖ] ο αφράτος

    Κι ο παπάς[ΚΑΡΑΜ] της ο φτωχός
    διόλου δεν εφθόνησε,
    και ο ίδιος μοναχός[Ο ΚΑΡΑΜ]
    τον εχειροτόνησε.[ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖ]

    Τίγκι, τουγκ!... μεγάλη σχόλη.[ΕΚΛΟΓΕΣ]
    "Αξιος !" φωνάζουν όλοι [Ο ΛΑΟΣ]
    νέοι, γέροι και παιδιά.
    Μα με όλο της το νάζι[Η ΝΔ]
    "Υπεράξιος !" φωνάζει[ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ]
    τρεις φορές[ΜΟΝΟ;] κι η παπαδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. το καθε πικραμενο οπως τον Kornilious τον αφηνεται και γραφει την παπαρια του ο
    προτωσελιδα και ολα καλα .εδω του αλογοσκουφη του εχετε ΓΑΜΗΣΗ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ και δεν μιλαει κριτιτικη στο μικρο γιωργακη ανακαλυψαν .ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΑ― ΒΛΑΦΤΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 6 10
    ΚΝΙΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΔΩ ΑΠΟ ΟΤΙ
    ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.
    ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΕΩΣ ΤΟ 2000 ΤΩΡΑ
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΠΙΑ?
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Το ΚΚΕ έχει καλυτερες σχέσεις με τη ΝΔ. Αυτό κι αν ειναι
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΣΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝΑΣ ΠΑΣΟΚΟΣ
    ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ..
    ΤΙ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ
    ΓΙΑΤΙ?
    ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ,
    Η ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΣΑΣ
    ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΩ.
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΕΛΟΣ.
    ΕΑΝ ΣΕΒΑΣΤΗΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ
    ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΩΡΗΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Σιγουρα δεν εχει κνιτες εδω. Απαιτείτε στοιχειώδη γνωση υπολογιστη για να blogαρεις. Δεν εχει βγαλει σχετικη αποφαση το κομμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΕΑΝ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΙΚΑ
    ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ
    ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. "Δύο μέτρα και δύο σταθμά‎..."

    EINAI NA ZHTATE MONO THN TIMΩΡΙΑ
    ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ
    ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΕΣΕΙΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ
    ΠΟΥ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ.
    ΕΑΝ ΠΑΨΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ
    ΩΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΟ
    ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Εαν ηθελε το ΠΑΣΟΚ να δειξει οτι πηρε το μηνυμα των εκλογων θα επρεπε να "αποδεσμευσει" απο τις ταξεις του μια σειρα στελεχων απο χαμηλα εως πολυ ψηλά. Αλλα αυτοι εξακολουθουν να κανουν πως δεν ξερουν, πως δεν ειδαν, πως δεν ακουσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αλλα σαν γνήσιο κομμα εξουσιας με κυριο σκοπο την κυβερνηση πως να τολμουσε κατι τετοιο, αφου θα κινδυνευε με διαλυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Και η ΝΔ μολις ανηλθε στην εξουσια τα ξεχασε ολα αντι να στειλει τα λαμογια στα δικαστηρια. Τα θυμαται τωρα μονο οποτε ειναι στριμωγμενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 6:18 μμ 1)ksereis exei kai pamites sta dioikitika sumvoulia.....
    2)me tin idia logiki kai otan ta tameia epaizan xrimatistirio legane nai kai oi kkedes kai oi deksioi pou itan sta ds twn tameiwn.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. 6:18 gia pes ena tameio pou apofasizoun pasokoi pou tha ependythoun ta lefta...
    oi proedroi twn tameiwn diladi einai pasokoi???????!!!!!!!!

    vres ligo kai pes mou pws lamvanontai oi apofaseis sta tameia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. na stamatisei to pasok na stirizei emesa to akrodeksio ΛΑΟΣ giati mas kovei psifous.....
    me timi KKE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Entones vroxoptwseis eixame xthes stin xwra gia tis opoies eythinontai ta 20 xronia kyvernisis pasok

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. 5.51

    Εσύ απαξιώνεσαι μόνος σου με τόσα ορθογραφικά λάθη.

    Πες στη Ρηγίλης να σας κάνει κανένα σεμινάριο ορθογραφίας πριν σας αναθέσει τη δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. μπάμπης = ο κατ' εξοχή σπαμαδόρος, ψεύτης, παραπληροφορητής, φασίστας...

    Babis: "Επιτελους…..Καιρος ηταν να διαγραφουν τα βλακωδη λεγομενα από ένα ανθρωποειδες…Βεβαια είναι - γνωστο ότι η Ρηγιλλης τους πληρωνει ολους αυτους, με σκοπο να ευτελιζει κάθε σοβαρη προσπαθεια παραπληροφορησς"

    ομολογεί ο Babis ότι ΠΑΡΑπληροφορεί.

    BABIS SAID
    Όποιος συληφθει να διαλέγεται με τα προηγούμενα άτομα που είναι πλέον εμφανή από τη γραφή των θα θεωρείτε προβοκάτορας και σαν τέτοιος θα αντιμετωπίζετε.
    Προσοχή κίνδυνος.

    KATAΛABAINETE TI ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ?

    "Όποιος συληφθει να διαλέγεται

    MAΣ ΑΠΕΙΛΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ



    ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ γιωργάκη

    Αφού για σένα είμαι ξένος τώρα πια (Αμερικανάκι)
    και δεν χωράω στη δική σου την καρδιά (έξω από την τσέπη μας)
    θα φύγω σαν ένας θεός ξεθωριασμένος, (ούτε ζωγραφιστό δε σε ήθελε ο Αντρέας)
    ξένος, για πάντα ξένος. (Αμερικάνος, Σουηδός, Πολωνός, Βούλγαρος)

    Εγώ που ήμουνα θεός (του γυμναστηρίου)
    θα φύγω τώρα σαν τρελός, (σα τη Σοφία)
    θα φύγω σαν κυνηγημένος. (από τους παλαιοπασόκους μετά τη επερχόμενη ήττα)
    Εγώ που ήμουνα θεός (της μάμμυς σου μόνο)
    θα φύγω τώρα σαν τρελός,
    απόκληρος και πικραμένος. (τόπαμε για τον Αντρέα που ούτε να σε φτύσει)
    Εγώ ο ξένος, εγώ ο ξένος. (μεγάλη αρετή η αυτογνωσία)

    Εγώ ο ξένος που σ' αγάπησα πολύ
    κι απ' την αγάπη έχω τόσο πικραθεί (την κάλπη στις ΗΠΑ τη λένε αγάπη)
    θα γίνω τώρα ένας σταθμός λησμονημένος, (τόπε κι ο Πανίκας)
    ξένος, για πάντα ξένος. (το ξέρουμε)

    Και για την αντιγραφή
    labis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000.000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. αρσενης και παγκαλος μαρτυρες υπερασπισης των συντροφων τους λαμογιων του παντειου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. 8:47
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ.
    ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ.
    ΡΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ
    ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
    ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ?
    ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ.

    ΥΓ: ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ
    ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ,
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΒΑΒΙς ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΛΙΣΤΑ?
    ΟΧΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ ΡΕ,
    ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ,
    ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ:

    Μάρτυρες υπεράσπισης στη δίκη του Παντείου ήσαν μεταξύ άλλων οι:

    των πρώην πρυτάνεων Δημ. Κώνστα και Αιμίλιου Μεταξόπουλου, οι βουλευτές Θ. Πάγκαλος και Φ. Κουβέλης Φ. Κουβέλης

    Ακόμη:
    Α. Λοβέρδος, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ,
    Δ. Τσάτσος, Συνταγματολόγος (του ΠΑΣΟΚ)
    Κ. Τσουκαλάς, (Κολλητός του Σημίτη)Ν. Πετραλιάς, Γ. Πανούσης, Γ. Μπαμπινιώτης, καθηγητές Πανεπιστημίου.


    Συνήγορος υπεράσπισης ενός εκ των κατηγορουμένων (που οδηγήθηκε στη φυλακή): Δημ. Τσοβόλας




    Και για την αντιγραφή
    labis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ:

    Μάρτυρες υπεράσπισης στη δίκη του Παντείου ήσαν μεταξύ άλλων οι:

    των πρώην πρυτάνεων Δημ. Κώνστα και Αιμίλιου Μεταξόπουλου, οι βουλευτές Θ. Πάγκαλος και Φ. Κουβέλης Φ. Κουβέλης

    Ακόμη:
    Α. Λοβέρδος, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ,
    Δ. Τσάτσος, Συνταγματολόγος (του ΠΑΣΟΚ)
    Κ. Τσουκαλάς, (Κολλητός του Σημίτη)Ν. Πετραλιάς, Γ. Πανούσης, Γ. Μπαμπινιώτης, καθηγητές Πανεπιστημίου.


    Συνήγορος υπεράσπισης ενός εκ των κατηγορουμένων (που οδηγήθηκε στη φυλακή): Δημ. Τσοβόλας



    Ανεξαρτητα απο την πολιτικη μας
    τοποθετηση πρεπει να ονοματα να κυκλοφορησουν σε ολα τα blogs.
    Να τους ξεφωνησουν ολοι οι bloggers
    Ετσι ωστε ολα τα λαμογια απο ολα
    τα κομματα να φοβουνται να πηγαινουν
    μαρτυρες υπερασπισης σε αρπαχτικα
    του δημοσιου χρηματος.
    Ειναι καθηκον ολων των δημοκρατικων
    πολιτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Σιγα εσυ να μην ανηκεις στους Δημοκρατικους πολιτες..Ελεος.Φασισμος του Περιθωριου εισαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ειπαμε πουστρακι της Mercedes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Φασιστες του περιθωριου..

    σημαινει,πολιτης που δεν ανηκει
    στην εκλεκτη "προοδευτικη ελιτ"
    που λυμαινετε το δημοσιο χρημα.
    ευχαριστω για την τιμητικη προσφωνηση συντροφε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. 11.18 μη μιλάς για τον πατέρα σου... δεν ενδιαφέρουν τα οικογενειακά σας...


    αυτό που ενδιαφέρει είναι το ήθος του ΝΕΟΥ ΠΑΣΟΚ (το άλλο με τον τοτό το ξέρεις?)

    Γεια σου γιωργάκη με τα βαρίδια του σημίτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ειμαι στο περιθωριο...
    απεχω απο το επικεντρο..της μιζομοιρασιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. 11.11 μη μιλάς για τον πατέρα σου... δεν ενδιαφέρουν τα οικογενειακά σας...


    αυτό που ενδιαφέρει είναι το ήθος του ΝΕΟΥ ΠΑΣΟΚ (το άλλο με τον τοτό το ξέρεις?)

    Γεια σου γιωργάκη με τα βαρίδια του σημίτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Εσυ που ανηκεις στη "προοδευτικη
    ελιτ".
    οσο επιμενετε να κρατατε τα
    σημαδεμενα κλεφτρονια στο πασοκ
    δεν θα γινεται ποτε εξουσια.
    δεν φταιμε εμεις οι φασιστες του
    περιθωριου...αλλα εσεις που
    αρνειστε να ανανεωσετε το κομμα.
    αλαζονια σημαινει να μην εννοειτε
    να καταλαβετε οτι σας πηραμε χαμπαρι.
    διωξτε τους φθαρμενους σημιτικους
    πρωτα,και μετα εμεις απο φασιστες..
    θα ξαναγινουμε πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. οσο επιμενετε να κρατατε τους
    υπουργους του σημιτη στο κομμα,
    εμεις θα παραμενουμε φασιστες...
    εχουμε υπομονη θα περιμενουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Σιγα να μην σε ενδιαφερουν οι υπουργοι του καθηγητου και τεως πρωθυπουργου Κωστα Σημιτη. Ενεργουμενο του Ρουσοπουλου του χοντροδαμαλου και του φροκαλου νηπιαγωγου-χειρουργου εισαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. η δικαιοσύνη λειτούργησε και οι κλέφτες πήγαν φυλακή

    τοσο απλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ποτε ρε λαμογια εγινε αυτο? Με τον προεδρο του Α ρειου Παγου που επιλεξατε? Εχει χρονο με τα θεματα του γιου του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους επικοινωνιολόγους της Νέας Δημοκρατίας.
    Πως καταφέρνουν να παρουσιάζουν , πρός όφελος της παράταξης ΄΄την νύχτα για ημέρα΄΄.
    Το πολύνεκρο ναυάγιο του ΄΄Σάμινα΄΄ ,όλη η ναυτιλιακή πιάτσα της Ακτής Μιαούλη γνωρίζει ότι προεκλίθει επειδή ο αξιωματικός βάρδιας έβλεπε ένα μάτς και άφησε στον δόκιμο την διακυβέρνηση του πλοίου . Κατάφερε η Νέα Δημοκρατία να πείση την κοινή γνώμη ότι Πλοίαρχος ήταν ουσιαστικά ο ...Παπουτσής και εκείνος φταίει !!!
    Μέχρι και ο δυστυχής Σημίτης απολογείθηκε στην Βουλή για το ναυάγιο .
    Τώρα μαθαίνουμε ότι ήταν χαλασμένη η προπέλα . Αυτοί που έχουν ακόμα και ελάχιστες γνώσεις ναυπηγικής γνωρίζουν ότι με χαλασμένη προπέλα δεν θα είχε πάει ποτέ στην Πάρο το πλοίο .
    Αλλά πρόσφατα θαυμάσαμε την Νέα Διακυβέρνηση στο ναυάγιο του Sea Diamond .
    Τώρα είναι οι ‘’γαλάζιοι φωστήρες’’ στην κυβέρνηση .
    Το θέμα ξεχάστηκε μαζί με τους δύο νεκρούς .
    ΟΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ . ΠΗΓΑΝ ΤΟΝ ΛΟΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΥΘΙΣΑΝ ΣΤΑ ΒΑΘΕΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ‘’ΚΑΤΣΟΥΝ’’ ΣΤΑ ΡΗΧΑ.
    ΟΛΑ AYTA ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ 50 ΕΚΑΤ. ΔΟΛΛΑΡΙΑ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ . MR LOUIZIDIS. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΟΥΤΕ ΡΥΜΟΥΛΚΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ . ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ .
    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΖΕΤΕ .
    ΤΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑ Ο ‘’ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ‘’ .
    Προσέξτε όμως αν νικήσει και το ερχόμενο φθινόπωρο , δεν θα μας κάνει την χάρη να ξαναχρησιμοποιήσει βαζελίνη . Ούτε σάλιο πλέον .

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. 8.42

    megale se la8os epoxh gennh8hkes... a re foukara darvine... an ton eixes afton de 8a xreiazotan na trexeis sta galapagos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ELEFTHEROTYPIA .
    Einai o Dourios Ippos toy Karamanli. Se prosfati synentexi toy o Serafim Fyntanidis eipe oti poly syxna trwei se estiatwria kai antalassei idees me ton ''katallilotero''.
    Idiaitera i stili ''Typos twn Ilwn'' einai oi pio antipasokiki stili . Ton exoyn minisei (kai exei katadikastei giadisfimiseis) toylaxiston treis vouleftes toy Pasok.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ο αγαπητός 10:12
    Την ωρα που έγραφε το σχόλιό του κοιταζόταν στον καθρέπτη !!
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Το "Ου με πείσεις καν με πείσεις" είναι μια αλήθεια που μας έρρχεται από τα παλιά. Αν προσθέσουμε και το νεοτερικό "άλλα λόγια να αγαπιόμαστε" και το "στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα" θα δομήσουμε το σύγχρονο νεαρό Νεοδημοκράτη που βρίσκουμε εδώ μέσα. Και τότε λες: "λόγια χαμένα". "χρόνος χαμένος".
    Ο Χριστός έλεγε:"έστω ημίν το ναι ναι και το ουη ου" !
    Φίλοι μου, για όλους εσάς τους, ως επί το πλείστο υβρολόγους , που δεν έχετε ούτε νου, ούτε μάτια, ούτε αυτιά, που με άλλα λόγια είστε"τυφλοί τα τ' όμματα, τα τ' ώτα τον τε νου", θα προσθέσω αυτό που λέει ο λαός μας¨"αλλί που τον δέρνουν εκατό και δεν τον δέρνει ο νους του"!!

    Αν δρεν μπορείτε να ξεχωρίσετε το νέο πολιτικό λόγο του Παπανδρέου από τον παλαιοκομματικό του Καραμανλή, δεν μπορείτε να δείτε και τη διαφορά. Και βέβαια αν επικρατήσει και στις ερχόμενες εκλογές αυτή η τύφλωση τότε εκείνοι που θα τα πληρώσουν μαζί σας θα είναι κυρίως οι απλοί άνθρωποι, οι άνθρωποι του μόχθου, του μεροκάματου. Γιατί θα χαθεί μια ακόμα τετραετία εφαρμογής του κοινωνικού πρόγραμμα που φέρνει το ΠΑΣΟΚ.
    Όποιος έζησε το 82 καταλαβαίνει τι σημαίνει στροφή στην κοινωνική δικαιοσύνη! Όλοι εσείς παπαγαλλίζετε ανοησίες περί καταστροφής που έφερε το ΠΑΣΟΚ. Αλήθεια, σας δίνουν καμιά δεκάρα από τα κλεμμένα; Και μη πείτε πως δεν κλέψανε όσα δεν είχαν κλαπεί από τη σύσταση του νεότερου Ελληνικού Κράτους! Γιατί θέλουν να πληρώσουν αυτοί τους τόκους; Από πού; Τα κλέψαμε τα φάγαμε τα ξοδέψαμε σε διαφημίσεις και σε παράτες για να μας βλέπουν και , αφού τα φάγαμε από τους ασφαλισμένους, ας βάλουμε τώρα όλο το λαό να πληρώσει το τραπέζι. Σα δν έχετε ντροπή!

    YAMAMA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Για πρώτη φορά σήμερα έπεσε στα χέρια μου η εφημερίδα ‘’Παρασκευή και 13’’ .
    Ποιός σωστός τίτλος θα ήταν ‘’ Ο Φανατικός Νεοδημοκράτης με τις παρωπίδες ’’ .
    Ξεπέρασε κατά πολύ την φανατίλα του ΄΄Ελεύθερου Κόσμου ΄΄ του συχωρεμένου
    Σάββα Κωνσταντόπουλου . Αλλά τότε ήταν χούντα .
    Τόσο γλοιώδες γλύψιμο προς τους κυβερνώντες και τόσο φθηνή αντιπολίτευση
    προς οποιονδήποτε δεν είναι Νεοδημοκράτης , ούτε στην Ουγκάντα του Αμίν Νταντά δεν γραφόταν τέτοιες εφημερίδες .
    Ποιοί άραγε είναι οι τακτικοί του αναγνώστες ; Απορώ .
    (Σημείωσις την εκδίδει η εταιρία Τεγόπουλος )
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΦΙΛΟΙ , να υπενθυμίζετε καθημερινά στους αποπροσανατολισμένους φίλους μας που ακόμα είναι Δεξιοί τα ακόλουθα ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν μετά την
    7η Μαρτίου 2004 :
    1) Η κυβέρνηση της Ν.Δ. έβαλε το κόμμα πάνω από την πατρίδα και χάλκευσε την περίφημη ‘’απογραφή’’βάζοντας την Ελλάδα υπό επιτήρηση . Σκοπός τους ήταν (α) η κατασυκοφάντηση των πολιτικών τους αντιπάλων (β) να μην πραγματοποιήσουν τις προεκλογικές τους υποσχέσεις.
    2) Η τριάδα Ρουσσόπουλου – Παυλόπουλου – Παπαληγούρα πομπωδώς ανακοίνωσε την ψ΄φιση του περίφημου νόμου για τον ‘’Βασικό Μέτοχο’’ αλλά έντρομη τον πήρε πίσω μετά 2 μήνες ,μια Κυριακή βράδυ .
    3) Η Νέα Διακυβέρνηση αύξησε στο 40% την φορολόγιση μισθωτών και συνταξιούχων αλλά μείωσε στην μέση την φορολογία των βιομηχάνων .
    4) Φοροαπάλλαξε τελείως τους Δεσποτάδες.
    5) Το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο CNN συμπεριέλαβε τον κ.Αλογοσκούφη μέσα στους 101 πιό βλάκες οικονομολόγους του κόσμου για το έτος 2006 . Το έβαλε βέβαια στην 39η θέση , ενω νομίζω ότι άξιζε θέση στην πρώτη δεκάδα .
    6) Financial Times κάθε μέρα γράφουν για Ελληνικό οικονομικό φιάσκο .
    7) Η κλίκα του υπουργείου οικονομικών είναι υπεύθηνη για το έγκλημα των δομημένων ομολόγων και ας αφήσουν τις τρίχες ότι τα ίδια έκαναν και οι Πασόκοι . Βόλτα στα Cayman Islands μόνο τα γαλάζια παιδιά πηγαίνουν τα ομόλογα για να κτίζουν ανάκτορα με τις μίζες .
    8) Το μοναδικό βέτο που έβαλε η κυβέρνηση του κ.Κ.Καραμανλή στην Ευρωπαική Ένωση ήταν για τα μονοπυθμενα τάνκερς , δηλαδή έδωσε πρωτεραιότητα στα συμφέροντα των εφοπλιστών και άφησε πίσω την προστασία του περιβάλλοντος.
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση