Χρ. Ζώης (με νόημα): "Μόνο ο Καραμανλής μπορεί να συγκεντρώσει τους 180. Και περισσότερους..."

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο (γνωστός) Ανωμερίτης έκανε διαγωνισμό 200 εκατ. ευρώ στον ΟΛΠ μόνο με ...μία εταιρεία!

«Με απείλησε ότι θα μου κόψει το πόδι με πριόνι!» Πού είχε πάει το προηγούμενο βράδυ ο Νικολόπουλος

 

21 Ιουνίου 2007

Πείτε την αλήθεια για τον Αρχιεπίσκοπο!

Το σημερινό χρέος των γιατρών απέναντι στην κοινή γνώμη και -κυρίως- στην Εκκλησία

Δηλώσεις πρόκειται να κάνουν σήμερα οι θεράποντες γιατροί του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου. Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς σκοπεύουν να πουν. Οφείλουν όμως να πουν την αλήθεια, την οποία μέχρι τώρα δεν έλεγαν. Μόνο το Press-gr έχει γράψει την πραγματικότητα. Να πουν λοιπόν ότι ο αρχιεπίσκοπος είναι πολύ σοβαρά και ότι η διάγνωση για την ασθένειά του πολύ άσχημη.
Δεν έχει νόημα να κρύβουν την αλήθεια. Κυρίως γιατί είναι ένα κορυφαίο δημόσιο πρόσωπο που, είτε τον συμπαθεί είτε τον αντιπαθεί κανείς, παίζει μεγάλο ρόλο ως επικεφαλής της Εκκλησίας με εκατομμύρια πιστούς.
Επίσης πρέπει να ξέρει ο κόσμος -και ιδιαίτερα το εκκλησιαστικό ποίμνιο- την αλήθεια γιατί ήδη άρχισαν τα "μαχαιρώματα" στην "αυλή" του Χριστόδουλου ενώ όπως γράψαμε πρώτοι (δείτε εδώ) ξεκίνησε και η μάχη της διαδοχής.
Μια εικόνα της κατάστασης δίνει το χτεσινό πρωτοσέλδο της "Αυριανής" που γράφει ότι "3-4 παλιόπαδια που έχουν εκθέσει άγρια τον Χριστόδουλο διοικούν τώρα την Αρχιεπισκοπή!!!" και προσθέτει "Να τσακιστούν και να φύγουν πριν τους παραλάβουμε..." εννοώντας σαφώς στο κείμενο ότι πρόκειται για υποθέσεις ομοφυλοφιλίας.
Οσο αυτά μένουν στο σκοτάδι, τόσο πιο επικίνδυνο είναι.
Δημοσίευση σχολίου