GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Περιφερειακή Υμηττού και το Περιβάλλον...

. Είμαι ένας νέος blogger που σας διαβάζω καθημερινά τους τελευταίους μήνες. Είμαι εντυπωσιασμένος τόσο από τη πληροφόρηση όσο και από το επ...

.
Είμαι ένας νέος blogger που σας διαβάζω καθημερινά τους τελευταίους μήνες.
Είμαι εντυπωσιασμένος τόσο από τη πληροφόρηση όσο και από το επίπεδο των άρθρων σας. Χθες έκανα στο blog μου
http://greek-citizen.blogspot.com , μια νέα ανάρτηση με τίτλο Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και αφορά σ' ένα σοβαρό περιβαλλοντικό πρόβλημα που προκύπτει από τα σχέδια για την επέκταση-κατασκευή της Περιφερειακής Υμηττού και την ένωσή της μέσω της Σήραγγας Υμηττού με το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.
Αν θα μπορούσατε να κάνετε μια αναφορά πάνω σ' αυτό το πολύ σοβαρό πρόβλημα για να γίνει ευρύτερα γνωστό, θα ήμουν ευγνώμων!
...Έλληνας Πολίτης

16 σχόλια

  1. Αγαπητοί κύριοι.

    Να γιατί πρέπει όλοι μας να ψηφίσουμε το ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Α.Παπανδρεου για πρωθυπουργό.

    Το να γράψω εγώ για την ηγετική , πρωτοπόρα και διεθνώς αναγνωρισμένη προσωπικότητα του Γιώργου Ανδρέα Παπανδρέου , δεν είμαι ο κατάλληλος , ούτε μέσα στη μικρότητα μου έχω τα κατάλληλα επιστημονικά εφόδια για να το κάνω αυτό με αναλυτικό και επιστημονικό τρόπο . Οφείλω όμως από ορισμένα αντικειμενικά ,λαϊκά και εύκολα αναγνωρίσιμα προσόντα για τον Γιώργο Παπανδρέου να πω δυο λόγια που ο κάθε απλός και έντιμος Έλληνας μπορεί να διαπιστώσει χωρίς επαναλαμβάνω να έχει ειδικές γνώσεις.
    Στη σύγκριση με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς ο ΓΑΠ είναι μακρά μπροστά. Αυτό όσο και να αμφισβητείτε από ορισμένους κύκλους στην προσπάθεια αποδόμησης του για καθαρά αντιπολιτευτική των τακτικής , έρχεται η Διεθνής κοινότητα και ο διεθνής παράγων να μας υπενθύμιση την μεγάλη αναγνωσιμότητα και την αποδοχή που έχει παντού.
    Αφήνοντας τον εξωτερικό χώρο στον όποιο ο ΓΑΠ παίζει σε γήπεδο χωρίς ουσιαστικά αντίπαλο, στο εσωτερικό μέτωπο ο ΓΑΠ έχει και τα κότσια και τη δυναμική και τις γνώσεις για να φέρει την πραγματική ανανέωση. Έχει δώσει εξετάσεις σε αυτό και το παραδέχονται όλοι όσοι τον έζησαν σε υπεύθυνες κυβερνητικές θέσεις. Πάλι στη σύγκριση του με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς, αντικειμενικά τα προσόντα του είναι σαφώς ανωτέρα. Να μιλήσουμε για εργατικότητα, να μιλήσουμε για ειδικό πολιτικό βάρος, να μιλήσουμε για εμπειρία και δυνατότητες. Παντού ο Γιώργος Παπανδρέου υπερτερεί και αυτό όλο και περισσότεροι έλληνες κάθε μέρα το αναγνωρίζουν και περιμένουν τις εκλογές για να του αναθέσουν τις ευθύνες της διακυβέρνησης της χωράς για ένα καλύτερο μέλλον για τους εαυτούς των και τα παιδιά των με προοπτική και όραμα για τους πολλούς και συγχρόνως να τερματισθεί ο βιός της χειρότερης κυβέρνησης που είχαμε ποτέ όπως αντίστοιχα το παραδέχονται πια όλο και περισσότεροι Έλληνες.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Μπάμπη, αρκετά με το σπαμάρισμα! Πόσα σου δίνουν, να σου δώσουμε εμείς κάτι παραπάνω, να σταματήσεις ρε παλληκάρι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1025.
    Μου δίνουν…? Με προσβάλετε κύριε. Αν σας ενοχλεί η υπενθύμιση μου παρακαλώ με ευπρεπή τρόπο μπορείτε να εκφράσετε την δυσαρέσκεια σας και έτερο ουδέν. Οι αγνοί αγωνιστές του ΠΑΣΟΚ στους οποίους είναι μεγάλη τιμή που συμπεριλαμβάνομαι , εργάζονται και προσφέρουν αφιλοκερδώς και δίνουν πάντα ένα καλό αγώνα για να πείσουν τους πολλούς ότι η πατρίδα μας, η Ελλάδα μας, ο τόπος μας που τον αγαπάμε σε βάθος και πραγματικά , μπορεί να μεγαλουργήσει και είναι προς το συμφέρον όλων μας και καθενός ατομικά μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σχετικά με το άρθο (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΛΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ ΜΛΚΙΕΣ)

    Δηλώνω εξ αρχής ότι είμαι καλοπροαίρετος και ότι δεν έχω κανένα λόγο ή συμφέρον να υπερασπιστώ την κατασκευή του δρόμου.

    Δεν έχω διαβάσει την ΜΠΕ που έχει γίνει (ούτε και οι κάτοικοι που αντιδρούν, φαντάζομαι) και η απλή αναφορά κάποιων επιπτώσεων, τονισμένων με bold μεγάλα γράμματα και θαυμαστικά! περισσότερο παραπλανούν παρά πληροφορούν.

    Θα μπορούσα να αναφερθώ σε ένα προς ένα τα σημεία του άρθρου, αντιτείνοντας επιχειρήματα που αναιρούν τα γραφόμενα, αλλά ούτως ή άλλως δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία ή πληροφορίες για να υποστηρίξουν τις "μεγάλες" επιπτώσεις του έργου.

    Ένα έργο έχει πάντα επιπτώσεις. Οποιουδήποτε μεγέθους ή κατηγορίας, υπάρχουν περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Αρνητικές και θετικές. Στο τέλος όμως κάνεις την σούμα. Και βλέπεις εάν η επιβάρυνση που θα δεχτεί το περιβάλλον, θα αντισταθμίζεται από τα οφέλη της κατασκευής ενός έργου. Που στην συγκεκριμένη περίπτωση θα είναι ένας δρόμος.

    Και τώρα τα βάζεις κάτω και λες. Θα κοπούν Χ στρέμματα δέντρα (που δεν είναι απαραίτητα δέντρα, μπορεί να είναι θάμνοι, φρύγανα κλπ.). Θα δημιουργηθούν ρύποι, θόρυβος από την κατασκευή. Θα υπάρχει θόρυβος από την λειτουργία (που παρεμπιπτόντως καταπολεμάτε με πετάσματα) ή ατμοσφαιρικοί ρύποι από τα καυσαέρια. ΟΜΩΣ: Πρέπει να υπολογίσει κανείς και τις θετικές επιπτώσεις. Όπως πχ η αποσυμφώριση ενός ιδιαίτερα πολύ επιβαρυμένου οδικού δικτύου όπως είναι η Κατεχάκη, η Μεσογείων και οι δρόμοι που σχετίζονται με αυτές. Αυτό σημαίνει λιγότεροι ρύποι, λιγότερος θόρυβος, μικρότερος απαιτούμενος χρόνος μετακίνησης. Επίσης, δημιουργία νέων θέσεων εργασίας (για την κατασκευή του δρόμου). Ανάπτυξη της περιοχής όπου θα γίνει το έργο. Κλπ. Όσο για τους «περιπάτους» και την ανακοπή της σύνδεσης με το βουνό, αυτά επιλύονται εύκολα.

    Δεν μπορείς να απορρίπτεις και να αφορίζεις την κατασκευή ενός έργου, μόνο και μόνο βασιζόμενος στις καταγγελίες κάποιων «πολιτών». Που προφανώς έχουν συμφέρον να μην γινει το έργο, είτε λόγω των απαραίτητων απαλλοτριώσεων που θα πρέπει να γίνουν, είτε γιατί δε θέλουν να περνάει δρόμος δίπλα από την βίλα που έχτισαν μέσα στο δάσος.

    Ας είμαστε λιγάκι υποψιασμένοι σε κάθε τέτοια αντίδραση. Δεν ξέρουμε πάντα τι κρύβει. Γιατί το κειμενάκι της «ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ» είναι πολύ όμορφα και απλοϊκά γραμμένο, ιδανικό για να εντυπωσιάσει τους απλούς αναγνώστες που δεν έχουν την απαραίτητη επιστημονική επάρκεια για να το αξιολογήσουν. Για έναν όμως που την έχει, το κείμενο αυτό είναι ελλιπές και παρεξηγήσιμο.

    Φιλικά

    Π.Τ
    Περιβαλλοντολόγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 10.25 Είναι επαγγελματίας τρολλ, σπαμαδόρος και παραπληροφορητής.

    H ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ-ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΑΒΕΡΤΑ




    babis


    ΞΕΚΩΛΙΑΡΙΚΟ ΤΡΟΛΛ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑΣ, ΦΤΩΧΟΠΟΥΣΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ, ΦΑΣΙΣΤΡΙΑ ΤΕΜΠΕΛΑ


    Το ερώτημα παραμένει

    ΥΨΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΑ 52???

    ΠΟΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΑΙΡΝΕΙΣ???

    ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ 52???

    ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΣτΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα ερωτήματα συνεχίζονται και επαυξάνονται

    Πότε θα ξαναφύγεις στο ταξίδι που σε στέλνει συχνότατα ο ευρύτερος δημόσιος τομέας φορτώνοντας μας τα έξοδα και πόσα βγάλεις κάθε φορά από τις αρπαχτες που κάνεις με αυτά?

    Ο εργοδότης σου ο Αντωναρος που τον υπερασπιζεσε πόση αύξηση θα σου δώσει για προχθές?

    Συνολικά πόσα έχεις αρπάξει μέχρι τώρα από το Μάρτιο του 2004 που κακή μας τύχει μας κυβερνά ο Χοντροδαμαλος με το φρόκαλο-χειρουργός-νηπιαγωγός?

    Πόσες βαλίτσες είναι τα κλεμμένα από τα ομόλογα τελικά? Εσύ μια η δυο έχεις σουφρώσει?

    Εκεί που … σκληρά εργάζεσαι τώρα με το κλιματιστικό στο φουλ ποιος το χρεώνετε? Εμείς οι μαλακες φυσικά.

    Πόσα έχεις σουφρώσει συνολικά από το Μάρτιο του 2004 από τις διάφορες αργομισθίες

    Προσοχή άμα γράφεις κατά του Χριστόδουλου να μην ξεχνάς να αλλάζεις το Ψευδώνυμο γιατί κινδυνεύεις….Μην ξανακάνεις αυτό το λάθος. Ανταγωνιστές σε περιμένουν στη γωνία και θα βρεθείς πάλι χωρίς δουλεία…Οι Δεξιοί δεν συγχωρούν τέτοια λάθη ,είσαι κάποιας ηλικίας και χάνεις την ψυχραιμία σου, πρόσεχε και οι δεξιοί ανταγωνιστές σου σε περιμένουν στη γωνία !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εύχομαι με το καλό να υλοποιηθεί γρήγορα το έργο το οποίο πράγματι απαιτείται αφήνοντας κατά μέρους τις ύποπτες επιτροπές κατοίκων και των υπόλοιπων (πιο υπόπτων) οικολόγων που ανησυχούν για το πως θα ζευγαρώνουν οι σαύρες του Υμηττού άμα ολοκληρωθεί το έργο.

    Από κάτι τέτοιους ηλιθίους παραλίγο να μην γίνει η σήμερα υπάεχουσα περιφεριακή του Υμηττού που έχει ανακουφίσει κυκλοφοριακά το λεκανοπέδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ Κύριε

    Αν και με κάλυψε σε πολύ μεγάλο μέρος ο 11.01, θα πρέπει να παρατηρήσω κι εγώ πως τα κύρια επιχειρήματά σας αναφέρονται στη φάση της κατασκευής του έργου, χωρίς να εξετάζουν τα γενικότερα οφέλη, όπως πχ την εξοικονόμηση ενέργειας που θα προκύψει...

    Θυμάμαι πολύ καλά τα επιχειρήματα και τους δικαστικούς αγώνες για την Περιφεριακή του Υμηττού, ΄και δε μπορώ να μη βλέπω τη σημερινή χρήση της και το πόσο έχει συμβάλλει στην αποσυμφόρηση της Λεωφ. Βουλιαγμένης.

    Το ότι πολλές φορές δεν επαρκεί και αυτή για το φόρτο που καλείται να απορροφήσει δεν ήταν λόγος να μη γίνει.

    Καλό θα ήταν να είμαστε όλοι περισσότερο υποψιασμένοι και οχι πρόχειροι. Φοβούμαι οτι -και- η Οικολογία στην Ελλάδα δεν έχει αποφύγει την εύκολη ρητορική και την τσαπατσουλά.

    Λυπόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 11.55

    ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΣΙΓΑΡΑ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ



    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΨΟΦΗΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Eπι του θέματος, επειδή κάποιοι "ανώνυμοι" κάφροι ασχολούνται με το να βρίζουν ο ενας τον άλλο... ( ασχοληθείτε με κατι άλλο, παίδες ).

    Εγω πιστεύω και θέλω να γίνει επιτέλους και να πάψουν τα παραμύθια και οι απότομες "οικολογικές" ανησυχίες περιοίκων.
    Θυμάμαι ακόμα που οι κάτοικοι του Παπάγου είχαν σταματήσει το έργο σύνδεσης με Αττική Οδό μεσω Συμβουλίου Επικρατείας και παραλίγο να μην ηταν ουτε αυτο έτοιμο το 2004.
    Ας κάνουν δημοψήφισμα στους δήμους απο όπου θα περνάει απ έξω η Οδός, πχ Ηλιούπολη, Καρέας.
    Εγω πιστεύω οτι θα ψηφίσουν ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

    Υποψιάζομαι -επειδή ετσι άκουσα- οτι εναμεγα πρόβλημα θα είναι οτι ο δρόμος ισως πρέπει να περάσει και απο εκτάσεις που ανήκουν πού αλλού, στην αγαπητή μας Εκκλησία !

    Αρα ισως το πρόβλημα δεν ειναι οι κάτοικοι, αλλα οι παπάδες. Ισως.

    Καλό απόγευμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλησπερα σε ολους,
    είμαι κάτοικος Αργυρούπολης εδώ και πολλά χρόνια και γνωρίζω, αν μη τι άλλο,τα προβλήματα της περιοχής.Ένα τέτοιου μεγέθους έργο ίσως κατα την αποψή μου χρειαζόταν λίγη περισσότερη μελέτη τουλάχιστον στις επιπτώσεις που θα φερει στους κατοίκους των περιοχών από όπου θα γινεται η διασύνδεση με την συγκεκριμένη όδο. Δεν νοείται η Διγενή Ακρίτα (οδός δύο κατευθυνσεων με διπλή λωρίδα και στα δύο ρευματα εκ των οποίων η μια έχει μονίμως σταθμευμένα αυτοκίνητα) ξαφνικά να γίνει αυτοκινητόδρομος που θα συνδέει την Βουλιαγμένης με την περιφερεική και μάλιστα δίπλα σε πυκνοκατοικημένη περιοχή και συγκεκριμένα στην αγορά της πόλης.
    Η οδός σίγουρα πρέπει να γίνει( είναι στα σχέδια απο το '65) ΑΛΛΑ με καλύτερη μελέτη και όχι απλά για να πούμε οτι κάτι έγινε για εντυπωσιασμό (όπως άλλοστε και τα περισσότερα έργα σε αυτή την χώρα..). Όσο για τις εκτάσεις που θα απαλλοτροιωθούν γνωρίζω εκ του ασφαλούς οτι περιλαμβάνουν τμήματα των περιβόητων καταπατημένων από τουρκοκρατίας (τώρα πρόσφατα..) στα οποία έχει αξιώσεις και η Εκκλησία.. Αλλού λοιπόν πρέπει να στραφούν οι φωνές...
    φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΙΝ ΑΛΑΚΤΩΡ ΛΑΛΙΣΗ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
    Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΡΥΠΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ
    Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Ο ΠΑΠΑΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟ Η ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ
    [[ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΕΑΝ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΔΩ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΠΩΣ ΜΑΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΣΟΒΑΡΕΥΣΤΗΚΕ ΟΧΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥ ΣΗ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΕΙ ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΗΡΑΓΚΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΗ
    ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
    Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ
    ΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλησπέρα σας,
    καταρχάς θα ήθελα να ρωτήσω πως ένα θέμα μείζωνος κοινωνικής οφέλειας που έχει περάσει από όλες τις κυβερνήσεις(δεξιές και αριστερές) της τελευταίας (τουλαχιστον) 30-ετίας να κομματικοποιηείται τόσο βάναυσα...
    Συνεπώς οποιοδήποτε σχόλιο περί πολιτεύσεως και αντιπολιτεύσεως ακουγεται τουλαχιστον αστείο..
    Επί του θέματος τώρα,για να συγκεκριμενοποιήσουμε το πρόβλημα σε όσους δεν είναι κατανοητό..
    Δεν είναι δυνατόν για το "καλό του συνόλου" να προκληθεί ένα άνευ προηγουμένου μόνιμο και καθημερινό κυκλοφοριακό πανδαιμόνιο σε μια περιοχή που δεν έχει και πολλα περιθώρια, απλά και μόνο γιατι αυτοί που σχεδιαζουν δεν εχουν ιδέα για τις περιοχές στις οποίες απευθύνονται..Εφόσον το έργο γίνεται με προοπτική 100 και βάλε χρόνων ίσως λέω ίσως χρειάζεται την αντίστοιχη μακροπρόθεσμη μελέτη από τους όποιους, μπλέ πράσινους κόκκινους όποιοι και να είναι αυτοί..
    Και κάτι ακόμα, όχι "πριν αλλέκτωρ λαλήσει", πριν ΑΚΤΩΡ λαλήσει....
    Φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΤΡΩΣΕΙ ΣΤΙΣ 23.6.07 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΜΕ ΦΕΡΑΤΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΠΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΚΑΡΡΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΗΤΑΝ ΧΩΜΑΤΕΝΟΙ[ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΛΑΣΠΟΝΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ]
    [ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙ]
    ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΤΑ ΡΕΜΜΑΤΑ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΝΑΝΕ ΟΙΚΟΠΕΔΑ [Κ, ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΜΗΧΑΝΙΚΕ]
    ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΑΙ [Κ, ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ]
    ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΕΜΙΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΑΝΑΙ ΑΔΕΙΑ [ΚΥΡΙΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ]
    ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΠΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΦΡΑΠΕΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΨΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΑΝ ΠΑΤΕ ΒΟΛΤΑ ΠΟΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΔΑΝΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ Κ.Λ.Π.] ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΖΕΤΑΙ ΒΟΛΤΑ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΧΕΖΟΥΝΕ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΦΤΑΙΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ
    ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΧΘΟΥΝΕ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ ΝΑΙ ΛΑΓΟΥΣ ΝΑΙ
    ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΚΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΚΥΤ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΘΩ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΧΙΣΤΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΑΤΑ ΜΕ ΣΥΡΑΓΚΑ ΠΡΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΟΥ ΟΧΙ ΑΤΟΜΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
    [ΤΑΣΟ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΣΕ ΕΚΤΙΜΩ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ]
    ΕΝΑΣ ΕΠΑΡΧΙΩΤΗΣ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ
    ΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΥΡΙΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙ[ΤΑΣΟ ΜΕ ΑΚΟΥΣ
    ΕΝΑΣ ΕΠΑΡΧΙΩΤΗΣ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ
    ΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση