GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

10 ευρώ πάρκινγκ σε ΔΗΜΟΣΙΟ δρόμο...

"Ολη την εβδομάδα τρως αγγούρι και το Σάββατο το παίζεις μούρη" . Του Τάσου Γεωργακόπουλου Πολύ δυνατό το μπλογκ σας και δυστυχώ...

"Ολη την εβδομάδα τρως αγγούρι και το Σάββατο το παίζεις μούρη"
.
Του Τάσου Γεωργακόπουλου

Πολύ δυνατό το μπλογκ σας και δυστυχώς δεν έχω πολύ καιρό που σας έχω ανακαλύψει. Μήπως θα έπρεπε να γράψετε ένα ποστ ... να τα χώνετε για μαγαζιά της παραλιακής όπως π.χ. το "Ακρωτήρι"... που σου παίρνουν τα κλειδιά του αυτοκινήτου σου παρκάροντας ... στον δημόσιο δρόμο ... και σου ζητάνε 10 ευρώ (μαύρα φυσικά) για πάρκινγκ;
Αν με ρωτήσεις αν πήρα την Αστυνομία ... Η Αστυνομία κάνει συνέχεια βόλτες εκεί!...
Θα που πεις ... γιατί πήγες; Δεν πάω... Απλά με καλέσανε σε κάποια γιορτή... αλλιώς, αν δεν είχα την επιλογή να μην πάω ... τώρα θα ήμουν στα κανάλια σαν τους γραφικούς!
Πάντως έχουν κάνει τρελλή μπίζνα ... Ετσι είναι ... κάποιοι παίρνουν 800 ευρώ μισθό ... και κάποιοι 10 ευρώ πάρκινγκ στο ΔΗΜΟΣΙΟ δρόμο.
Αλλά ας όψονται οι μαλάκες των 800 ευρώ που τρέχουν το Σάββατο για να το παίξουν μούρη...
Οπως είδα και σε ένα τοίχο "Ολη την εβδομάδα τρώς αγγούρι και το Σάββατο το παίζεις μούρη".

15 σχόλια

  1. H babis τρώει ΚΑΙ αγγούρι και ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΤΡΩΕΙ ΟΛΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ




    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΟΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει και ένα άλλο, για τους μαλάκες που ήθελαν να μένουν ανοιχτά τα καταστήματα 7 ημέρες / 24 ώρες, νοώντας το σαν "ελευθερία", χωρίς να σκέφτονται την εντατικοποίηση της ζωής ΟΛΩΝ :
    ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΙΣ ΣΤΙΣ 12(24:00) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 11:30 (23:30)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EIKONOLIPTIS
    MEGA ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mas doulevoun psilo gazi, alla den ftaine aftoi, aftoi vriskoun kai ta kanoun..EMEIS pou pame sta kwlomagaza ftaime..re oute ap'eksw!!
    Thanasis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. /Κε ΕΠΙΤΙΜΕ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΑΚ. /ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΕΝΕΙΣ ΚΙ'ΕΣΥ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΟΥ-ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ-. Σ'ΑΓΑΠΑΜΕ ΣΕ ΤΙΜΑΜΕ ΚΛΠ ΟΜΩΣ ΠΙΑΣΕ ΑΚΡΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ,ΝΑ ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ-ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΓΑΠΩ-ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΟΥ ,ΚΛΠ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ κε ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟ ΓΗΡΑΣ ΟΥΚ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΣΟΥ ,ΕΤΣΙ ΓΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΘΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ.... ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΦΡΑΓΚΟ. ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΟΝΟ Τ' ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ. ΕΓΩ ΠΑΩ ΣΥΧΝΑ ΕΚΕΙ, ΠΑΡΑΚΑΡΩ ΜΕΣΑ (ΟΧΙ ΕΞΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!!) ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΑ 10 ΕΥΡΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
    ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ...
    Ταμεία: ποιους «δείχνουν» οι καταθέσεις
    Τον κ. Ευγένιο Παπαδόπουλο, στελέχη της Τραπέζης της Ελλάδος αλλά και συνδικαλιστές εμπλέκουν οι μάρτυρες
    Tης Xριστινας Kοψινη

    Σημαντική για την υπόθεση θεωρείται και η τρίωρη συνάντηση που είχε με τον εισαγγελέα Eφετών ο επί οκτώ συναπτά έτη προέδρος και νυν αντιπρόεδρος του TEAYΦE, κ. Γ. Kονιδάρης. Eίναι χαρακτηριστικό ότι ο κ. Kονιδάρης είναι ο μόνος συνδικαλιστής για τον οποίο προέβη σε καταγγελία και η ομοσπονδία εργαζομένων στο φάρμακο, επιρρίπτοντας σε αυτόν «τη μεγαλύτερη ηθική ευθύνη γιατί διαχειρίστηκε επί οκτώ χρόνια τα αποθεματικά του Ταμείου, εισηγήθηκε και ψήφισε στο Δ.Σ. την αγορά συγκεκριμένων ομολόγων υψηλού ρίσκου». Φυσικά αυτό μπορεί να μη σημαίνει τίποτε.

    Tο TEAYΦE είναι ο μοναδικός φορέας ασφάλισης στον οποίο συναντώνται με διαφορά δέκα ημερών δύο κομβικές χρηματιστηριακές εταιρείες. H Tρωύλος KEΠEY, μέσω της οποίας αγοράστηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2007 δομημένο τραπεζικό ομόλογο της ALPHA BANK, και η «Aκρόπολις» μέσω της οποίας στις 22 Φεβρουαρίου, τοποθετήθηκαν 55 εκατ. ευρώ στο περίφημο δομημένο ομόλογο του ελληνικού Δημοσίου με ανάδοχο την J.P. Morgan

    Hδη δύο εκπρόσωποι εργαζομένων έχουν θέσει ζήτημα επιστροφής και αυτού του ομολόγου, κατά το παράδειγμα του TAΞY (ανέκτησε το κεφάλαιο για τα δομημένα της Marfin) και του TΣΠEAΘ (ανέκτησε το κεφάλαιο από δομημένο της ProtoBank). Tο θέμα της επιστροφής των 130 εκατ. ευρώ που έχουν επενδυθεί στο ομόλογο της ALPHA BANK έχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον. H αρχική απόφαση αγοράς του από το Δ.Σ. του TEAYΦE αφορούσε έκδοση του ελληνικού Δημοσίου και όχι τραπεζικό ομόλογο. Tι συνέβη και άλλαξε ο εκδότης;


    Eπιπλέον, η «συνάντηση» της Tρωύλος με το TEAYΦE έχει πολλά κοινά με τη συναλλαγή που έκανε η ίδια εταιρεία με το TΣΠEAΘ στις 10 Ιουλίου 2006. Oχι μόνο γιατί και στις δύο περιπτώσεις η ονομαστική αξία των ομολόγων είναι ύψους 130 εκατ. ευρώ, αλλά και γιατί στις σχέσεις που διαμορφώθηκαν φαίνεται ότι διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο και συνδικαλιστές του ΠAΣOK. Στην περίπτωση του TEAYΦE εμπλεκόμενος είναι ίσως ο πρώην πρόεδρος. Στην υπόθεση του TΣΠEAΘ ενδεχομένως να εμπλέκεται πάλι ο πρώην πρόεδρος του Tαμείου κ.. Γ. Kατσανεβάκης, ο οποίος στη συνέχεια έγινε πρόεδρος της TPΩYΛOΣ KEΠEY. Σε κάθε περίπτωση, οι συμπτώσεις είναι αρκετές.

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ...

    1.ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ
    ΠΑΣΟΚ.
    ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ
    ΔΟΜΗΜΕΝΟ 130 ΕΚ/ΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΤΗΣ
    ΑΛΦΑΒΑΝΚ.

    2.ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ
    ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ ΤΑ
    ΤΑΜΕΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ
    "ΣΑΠΑΚΙΑ" ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΕΡΙ
    ΑΝΙΔΕΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ.
    ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ
    ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ .
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ?
    ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΥΝΗΣΕΙΣ?
    ΦΟΒΑΣΤΕ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΣΤΟ
    ΜΕΛΛΟΝ Η ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αρθρο του εκδότη της «Ε» και της «Κ.Ε.», για τη διαμόρφωση ενός κλίματος καταστολής που διαστρέφει το «κοινό περί δικαίου αίσθημα», με αποτέλεσμα τον επηρεασμό των δικαστών.


    Δικαιοσύνη και λιντσάρισμα


    Του ΘΑΝΑΣΗ ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΥ


    ΕΝΑ ΝΕΦΟΣ καταστολής σκεπάζει το δημόσιο βίο μας. Οι εισαγγελείς, οι χειροπέδες, οι φυλακές κυριαρχούν στην πολιτική ζωή μας.

    NEΦΟΣ..ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ..ΣΚΕΠΑΖΕΙ..
    ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ.

    ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΟ
    ΛΑΜΟΓΙΟ?
    ΓΙΑ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΒΟΑ Ο ΤΟΠΟΣ.
    ΓΙΑ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ ΟΜΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ
    ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ Η "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ..

    Οι εισαγγελείς, οι χειροπέδες, οι φυλακές κυριαρχούν στην πολιτική ζωή μας.



    ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ?
    ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ?

    ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ
    ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ
    Η "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ
    ΣΑΣ...ΚΟΥΡΑΓΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. OTAN PROKEITE GIA THN GKOMENA OXI 10 ALA KAI 20 EURO DINOYN NA PARKAROYN STO PEZODROMIO

    TO PROBLHMA EINAI POIOI TA DINOYN ?

    OXI BEBAI AYTOI POY PERNOYN 500 EVRO.

    TA LAMOGIA TOY ELLHNISTAN

    ELLHNISTAN TO MEGALEIO SOY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οποιος δεν εχει καταλαβει τον ρολο, το ποιον και την μαρκα προελευσης τής Ε, ειναι απαραιτητο να δωσει περισσοτερη προσοχη στις πηγες πληροφορησης του.
    Γελαστηκαν παντως οσοι νομιζουν οτι τα φυντανια θα μας βαλουν τα γυαλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολλές ανοησίες ακούσαμε το Σαββατοκύριακο που πέρασε από τον Κώστα Καραμανλή και τους επιτελείς του . Επειδή χθες παρέλαβα ένα εκκαθαριστικό από την εφορία που μου ζητά να πληρώσω 1.810 ευρώ επί πλέον φόρους , θέλω να ρωτήσω όλους τους φίλους επισκέπτες του blog αν ενθυμούνται ποιός ανέβασε στο 40% την φορολόγηση μισθωτών και συνταξιούχων ;
    Ο κύριος Αλογοσκούφης μπορεί να πήγε το αφορολόγητο στα 11.000 ευρώ ετησίως αλλά ΄΄επέβαλε ΄΄ την ακόλουθη κλίμακα : από ετησίως 11.000-23.000 σύνολο φόρων
    3.600 ευρώ . Από 23.000 ευρώ και πάνω 40% φορολογία .
    Έχουν το θράσος να μιλάνε για φοροελαφρύνσεις . Αυτές τις έκαναν μόνο για τους βιομηχάνους .
    Για το 2007 άλλαξαν το σύστημα θα ανεβάσουν το αφορολόγητο κατά 1.000 ευρώ αλλά θα ισχύει από εκεί και πάνω φορολογία 29% .
    Πρέπει να είμαστε πολύ μαζοχιστές οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι για να ψηφίσουμε το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας .
    ΄΄PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εκείνο που χρειάζεται είναι να πάψουν οι γκόμενες να θέλουν "βόλτα στην παραλία" και να μας ζητάνε όλο βόλτα στην παραλιακή!
    Κολλημένες με το τι θα φορέσουν για να τους δουν οι άλλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Υπάρχει και το www.katagelies.gr οπου μπορείς να καταγγείλεις όλα τα κακώς κείμενα της Ελληνικής πραγματικότητας. Στο αναδημοσιεύουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση