GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γραπτός Τύπος και Διαδίκτυο...

Τι προβλέπει ο διευθυντής του Monde. "Οι δημοσιογράφοι χάνουν το μονοπώλιο στη μετάδοση πληροφοριών" Στο νέο μηνιαίο ένθετο του &...

Τι προβλέπει ο διευθυντής του Monde. "Οι δημοσιογράφοι χάνουν το μονοπώλιο στη μετάδοση πληροφοριών"
Στο νέο μηνιαίο ένθετο του "Βήματος", "Βήμα Ιδεών", φιλοξενείται κι ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο του Jean Μarie Colombani Διευθυντή της γαλλικής εφημερίδας le monde για τις σχέσεις του γραπτού Τύπου με το διαδίκτυο. Το συμπέρασμά του είναι ότι το διαδίκτυο αποτελεί "πρόκληση για μια σύγχρονη, αξιόπιστη δημοσιογραφία". Σημειώνει ότι "η έλευση ενός νέου μέσου δεν είναι νέο φαινόμενο στην Ιστορία των μέσων επικοινωνίας" και αναφέρει το παρέδειγμα της εφημερίδας του όπου το Ιnternet επέτρεψε μια κυριολεκτική έκρηξη του κοινού που προσελκύει ο τίτλος Le Μonde και αποτελεί σήμερα την πρώτη και πλέον προσοδοφόρα πηγή συνδρομητών, Προβλέπει επίσης ότι το Ιnternet θα αναγκάσει τα άλλα μέσα "να επανεξετάσουν εκ βάθρων το περιεχόμενό τους" καθώς "οι δημοσιογράφοι έχουν χάσει το μονοπώλιο του ρόλου τους στη μετάδοση πληροφοριών, τους ανταγωνίζεται το ίδιο το κοινό τους".
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε, από ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ PRESS-GR, ολόκληρο το άρθρο.

30 σχόλια

  1. Αγαπητοι φιλοι,συγνωμη προκαταρκτικα σας ζητω για το ασχετο του θεματος. Ομως επειδη θεωρω ότι είναι πολύ σοβαρο, παρακαλω να αφιερωσετε ένα λεπτο και να ριξετε μια ματια. Πρεπει ολοι οι Ελληνες να είναι ενημερωμενοι και να γνωριζουν την αληθεια με λεπτομερειες. Η πραπαληροφορηση και η συκοφαντια είναι εργο αντιδημοκρατικων συναμεων και λειτουργουν τελικα σε βαρος της Δημοκρατιας. Ο ενημερωμενος πολιτης είναι ,ο δημοκρατικος πολιτης.
    Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ SWAP ΤΗΣ GOLDMAN SACHS

    • Το θέμα που ανακινείται τις τελευταίες μέρες δεν είναι κάτι καινούργιο ή άγνωστο.
    • Δεν πρόκειται για έκδοση ομολόγου αλλά για μια σειρά swaps που συνάφθηκε μεταξύ Ελληνικού Δημοσίου και Goldman Sachs το 2001.
    • Τα swaps αυτά αντιστάθμισαν την επιβάρυνση του χρέους λόγω των συναλλαγματικών διαφορών που προέκυψαν από τις μεταβολές στις ισοτιμίες του γεν και του δολαρίου από δάνεια που είχαν γίνει κυρίως τη περίοδο της τότε Κυβέρνησης της ΝΔ από τον κ Δούκα, το 1990-93.
    • Η συναλλαγή αυτή αποφασίστηκε προκειμένου να μετατραπεί ένα μέρος του συναλλαγματικού χρέους σε ευρώ, για την απάλειψη του συναλλαγματικού κινδύνου.
    • Το συνολικό ύψος επί του οποίου πραγματοποιήθηκαν τα swaps ήταν περίπου 2,8 δις ευρώ και η περίοδος αποπληρωμής από το 2004 ως το 2019.
    • Επισημαίνεται ότι:
    1. Όλα τα στοιχεία κατατέθηκαν στη Βουλή το 2003, μετά από ερώτηση του Γ. Αλογοσκούφη. Από τότε, το θέμα επανέρχεται με διάφορες μορφές και ετικέτες κάθε φορά που η ΝΔ αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.
    2. Η Eurostat έχει ελέγξει αυτά τα swaps και δεν διαπιστώθηκε καμιά παρατυπία.
    3. Η συγκεκριμένη συναλλαγή δεν αποτέλεσε αντικείμενο της αναθεώρησης των στοιχείων στην «απογραφή» αφού ήταν ήδη γνωστή και είχε γίνει αποδεκτή, μετά από έλεγχο, από την Eurostat.
    • Επισημαίνεται ακόμα ότι το καλοκαίρι του 2005 πραγματοποιήθηκε ίδιας μορφής συναλλαγή από τη Κυβέρνηση της ΝΔ. Από το Υπουργείο Οικονομικών ακυρώθηκαν τα swaps που είχαν συναφθεί και αποτιμήθηκαν σε τιμές της αγοράς ( marked to market) στο ποσό των 5 δις Ευρώ για να συναφθεί νέα συμφωνία swap με περίοδο αποπληρωμής που ξεκινάει το 2008 και φτάνει στο 2037. Μ? αυτό τον τρόπο η Goldman Sachs καρπώθηκε χωρίς να το δικαιούται, χάρη στις επιλογές της ηγεσίας του Υπουργείου Οικονομικών, υπεραξία 2 δις ευρώ προκειμένου να επιμηκυνθεί ο χρόνος πληρωμής κατά 20 χρόνια.
    • Επισημαίνεται ότι η συμφωνία και πάλι έγινε με την Goldman Sachs –και δευτερευόντως την Εθνική. Άλλωστε η Goldman Sachs ανέλαβε και τη πρόσφατη έκδοση του 50 ετους δανείου του Ελληνικού Δημοσίου. Προκύπτει συνεπώς το ερώτημα γιατί η ΝΔ εφόσον θεωρούσε αθέμιτη ή ασύμφορη για το Δημόσιο, λόγω των υψηλών προμηθειών που επικαλείται τώρα, την αρχική συμφωνία με την Goldman Sachs προχώρησε στις νέες συμφωνίες με την ίδια τράπεζα
    Δυστυχως αυτή είναι η αληθεια.Η παραπληροφορηση,ο ισοψηφισμος και η συνεχης συκοφαντια δεν πρεπει να περασει.
    Για την αντιγραφη
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παναθηναϊκός: «Ταύρος» για την κούπα...



    Παίζοντας άμυνα για σεμινάριο, ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε πιο εύκολα από ότι περίμενε κανείς, το εμπόδιο της Ταού, παίρνοντας με πανηγυρικό τρόπο το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό της Κυριακής, όπου θα βρέθεί αντιμέτωπος με την ΤΣΣΚΑ του Θοδωρή Παπαλουκά. Οι "πράσινοι" ήταν κυρίαρχοι και επικράτησαν 67-53 των Βάσκων.

    Ο Παναθηναϊκός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένος. Οι "πράσινοι" ήταν καλύτεροι στο πρώτο δεκάλεπτο, το οποίο είχε πολύ σκληρές άμυνες. Μόνο που αυτή των ουσιαστικά γηπεδούχων ήταν περισσότερο πιεστική και οι Βάσκοι αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα. Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης κέρδισε δύο φάουλ και με 5 πόντους από τη γραμμή των ελευθέρων βολών βοήθησε πολύ για να πάρει το "τριφύλλι" διψήφια διαφορά. Ο Σκόλα, που κυμάνθηκε σε ρηχά νερά στην πρώτη περίοδο, με τον ίδιο τρόπο διαμόρφωσε το 18-9, που ήταν το σκορ του πρώτου δεκαλέπτου.

    Ο Παναθηναϊκός ήταν απόλυτος κυρίαρχος και στο δεύτερο δεκάλεπτο. Με άμυνα για σεμινάριο, οι "πράσινοι" κλείδωσαν την Ταού, που στην κυριολεξία "βραχυκύκλωσε". Και το "τριφύλλι" δεν ήταν ουσιαστικό μόνο στον αμυντικό τομέα καθώς και στην επίθεση οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, έβρισκαν δρόμους προς το καλάθι των Βάσκων, είτε με σουτ τριών πόντων, είτε με διεισδύσεις προς τη ρακέτα της Ταού. Μπετσίροβιτς επιθετικά και Σισκάουσκας αμυντικά, ήταν οι κορυφαίοι για την ελληνική ομάδα στο πρώτο μέρος.

    Η αποτελεσματικότητα του "τριφυλλιού" συνεχίστηκε και στο τρίτο δεκάλεπτο. Παίρνοντας σημαντικές βοήθειες από τον Δήμο Ντικούδη, του οποιου η παρουσία ήταν κατι παραπάνω από συγκλονιστική, διατήρησαν τη διαφορά σταθερά πάνω από τους δέκα πόντους και ολοκλήρωσαν την περίοδο μπροστά με 47-35. Η απόλυτη κυριαρχία των Βάσκων στα ριμπάουντ από το πρώτο δεκάλεπτο (32 έναντι 19 του Παναθηναϊκού) δεν ήταν αρκετή για την ανατροπή. Ο επιθετικός πλουραλισμός των "πρασίνων", η σκληρή άμυνα και η διατήρηση του σκορ σε χαμηλά επίπεδα ήταν τα στοιχεία που διατήρησαν την ελληνική ομάδα και στο τρίτο δεκάλεπτο σε ασφαλή διαφορά.

    Στις αρχές του τετάρτου δεκαλέπτου ο Ερντογάν έδειξε να θέλει να επαναλάβει τα περσινά κατορθώματά του. Με δύο διαδοχικά δικά του τρίποντα η Ταού, κατέβασε μετά από πολύ ώρα τη διαφορά κάτω από τους δέκα, "καρδιοχτυπώντας" τους φίλους του Παναθηναϊκού. Η ελληνική ομάδα όμως ήταν αποφασισμένοι για τη νίκη - πρόκριση. Παίρνοντας βοήθεια ακόμα και από τους Ντελκ και Γιαβτόκας. Και όταν ο Σκόλα αποβλήθηκε με πέντε φάουλ στο 37', τα πάντα είχαν τελειώσει. Ο Μπατίστ βρήκε την ευκαιρία να προσφέρει θέαμα στον κόσμο ενώ οι χιλιάδες φίλοι των "πράσινων" στις εξέδρες, εκστασιασμένοι ζητούσαν την κατάκτηση του τέταρτου ευρωπαϊκού τροπαίου.

    Αλλωστε και αυτοί με τη εκπληκτική τους παρουσία στο κλειστό του ΟΑΚΑ, έβαλαν ένα λιθαράκι στο θρίαμβο. Στο τέλος αποθέωσαν τα ινδαλματά τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Κυριακή, όπου περιμένουν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο Θοδωρής Παπαλουκάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. άλλοι χαριεντίζονται..άλλοι πληρώνουν...


    όσοι ήταν την Πέμπτη στο Village Cinema στο Παλαιό Φάληρο και ειναι γνώστες των τεκταινόμενων στον Δήμο σίγουρα θα απόρησα βλέποντας τον Δήμαρχο του Παλαιού Φαλήρου να παίζει Bowling μέσα στον χώρο του Βωβου μαζί με τον Πρώην επικεφαλή αργηγό της Αξιωματικής αντίπολιτευσης στον Δημο( ΠΑΣΟΚ) Τάκη Καλκαβούρα..
    Το ενδιαφέρον ειναι ότι οι παρεμβάσεις Βωβου στην Παραλία ( που ανήκει στον Βωβό) ψηφίστικε και απο τις δυο Δημοτικές Παρατάξεις ομοφώνως , χωρίς ποτέ να γίνουν γνωστά τα αντισταθμιστικα οφέλη...το ωραιότερο?αποχωρούν με χαμόγελα και αγκαλιές..αλλα ξεχνάνε να περάσουν απο το ταμείο...
    αυτο ειναι συναίνεση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρχίζει και χάνει μερίδιο η τηλεόραση, από το διαδίκτυο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O φίλος Kολομπάνι καλά τα λέει. Το άρθρο αυτό μοιάζει σα να είναι η συνέχεια του προχθεσινού ποστ για τις πρόωρες εκλογές.
    Τα blogs θα κυριαρχήσουν στην ενημέρωση αν δεν επανέλθουν τα υπόλοιπα ΜΜΕ στον θεσμικό τους ρόλο και δεν εκσυγχρονιστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όπως βλέπετε μάγκες και κυρίες μου μετά τον Πολύδωρα, ανοιχτή ακρόαση με τον Καραμανλή άνοιξε και η Ντόρα.
    Σε ότι με αφορά, τα είπα χθες το βράδυ σχολιάζοντας τις παραδοχές του φίλου μου Βασίλη.

    Είπε η Ντόρα στη Κέρκυρα:
    «Δεν πρέπει να επιτρέψουμε ποτέ στον εαυτό μας τον εφησυχασμό. Είναι μια πολυτέλεια επικίνδυνη, που η ιστορία έχει συχνά δείξει ότι μπορεί να είναι και μοιραία…
    διανύουμε τον τελευταίο χρόνο της θητείας μας» σημείωσε.
    «Οι εκλογές, όπως είπε και ο πρωθυπουργός, θα γίνουν στην ώρα τους. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να γίνουν στο τέλος της τετραετίας. Δική του ευθύνη και αρμοδιότητα είναι να τις κάνει και νωρίτερα, αν αυτό επιτάσσει το συμφέρον της χώρας. Οι οιωνοί είναι άριστοι».

    Οι ΟΙΩΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΙ λέει η κοπέλα στον Καραμανλή, αν δεν τις κάνεις τώρα τις εκλογές θα έχεις εσύ και μόνο εσύ αύριο την ευθύνη, αν το κλίμα αλλάξει προς το χειρότερο.
    Ες αύριον τα σπουδαία!!!
    Ο ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 11.50 Αμφιλεγόμενε θα γράψω για πρώτη φορά greeklish.
    Fovu tus danaus (ke oionous) ke dora ferontas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βασίλη, είσαι στη μέρα σου.
    Μετά από αυτό δικαιωματικά, για σήμερα, το μπλογκ είναι δικό σου.
    Μπάβο σου.

    Ο ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν νομιζω να πεσω εξω αμα προβλεψω οτι οι εκλογες την πρωτη η δευτερη βδομαδα Οκτωβριου 2007 ,θα ειναι οχι μονο μια ανετη νικη αλλα σχεδον περιπατος του Κ.Κ.

    Το διαπιστωνει και η Ντορα λεγοντας οτι οι οιοινοι ειναι αριστοι,και τωρα και μετα.

    Χτες ο Πολυδωρας ειπε το εξης απλο απαντωντας σε επερωτηση πασοκοσκυλαιων :
    Ρε σουργελα,εμενα δεν με ΝΟΙΑΖΕΙ αμα ειμαι η δεν ειμαι υπουργος!
    Εγω σας κανω μια προταση να συναινεσετε να παταξουμε την οργανωμενη αλητεια( σε ελευθερη μεταφραση). Εγω περαστικος ειμαι απο το υπουργειο και δεν με νοιαζει τι λετε για μενα ,καθικια!!

    Κατι "αμφι" ,θα θυμουνται ασφαλως παρομοιες περιπτωσεις πασοκοσκυλαιων υπουργων??
    Οχι? να του θυμισω εγω καμποσες !

    Παπαντωνιου.Συσσωμη η αντιπολιτευση ζητα την αποπομπη του.
    Αυτος απανταει:
    " Η ενορχηστρωμενη" επιθεση εναντιον του προσωπου μου ειναι σχεδιο επιθεσης εναντιον του ιδιου του Σημιτη και του πασοκ και της προοδευτικης παραταξης.
    Περιπτωση Σταθοπουλου ,που τα "πηρε" για να αποφυλακισει καποιον λαθρεμπορα ναρκωτικων.
    Το ιδιο:
    " Η επιθεση εναντιον μου ,ειναι επιθεση εναντιον του Σημιτη και του πασοκ ,και της κυβερνησης της οποιας ειχα την τιμη να ειμαι
    μελος"

    Και καλα .Να κατσω τωρα να θυμηθω και αλλους πασοκοσκυλαιους λεχριτες ,σιγα μην γεμισω την κεφαλη κανενος αμφι...

    Ο Πολυδωρας λεει στα ισια ,οτι τους γραφω ολους,το εχω χεσμενο το Υπουργηλικι,μπασταρδοι!χεστε ΜΕ ΕΜΕΝΑ,εδω ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ!Εδω ορμανε 300 κωλοπαιδια οποτε και οπως γουσταρουν και δεν μας αφηνετε να τα τσακισουμε!!

    Οποια διαφορα ως θα ελεγον!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και να συμπληρωσω και κατι ακομα.
    Οι δηλωσεις Πολυδωρα εγιναν ΠΡΩΤΟ θεμα στις ειδησεις και να κατι ηλιθιες σκατοφατσες να μας κανουν "ειδικες" αναλυσεις ! Φτου!!
    "ανεξαρτητες"! Φτου!!!
    Και οχι κατευθυνομενες .Φτουυυυ!

    Καπακι εχουμε και τις δηλωσεις της Ντορας,και αλλες αναλυσεις.Φτου!!

    Δεν εχω αλλο σαλιο λεχριτες !

    Να ρωτησω ομως ,ΠΩΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ του Ψωμιαδη ,μετα την παραιτηση Τσιτουριδη " Ο Καραμανλης ειναι και ο πρωτος και θα κανει περιπατο τις εκλογες.Ειναι απαιχτος" ...
    ΠΩΩΩΣ δεν τις σχολιασανε οι περισπουδαστοι "αναξαρτητοι" σχολιαστες???

    Παλιοτερα εγω θυμαμαι κατι δηλωσεις Ψωμιαδη επαιζαν κανα δυο μερες! (κατηγορουσε τοτε την κυβερνηση)...

    Η απαντηση ειναι απλη.
    Επειδη ειναι κατευθυνομενοι.Επειδη τα παιρνουν για να κανουν.."αναλυσεις"...
    Οσα καθυστερημενα τσιμπησουν.
    Αυριο θα εχουμε και αλλη ..."αναλυση" και μεθαυριο κιαλλη.
    Πονταρουν στο καθε διανοητικο καθυστερημενο αμφι"babis".

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ο ρεπόρτερ ανακάλυψε την είδηση ή η είδηση τον ρεπόρτερ; κάποιοι αναγνώστες γνωρίζουν ή υποπτεύονται περισσότερα για τις μίζες των πολιτικών, το χρηματιστήριο και τα ομόλογα ή οι ρεπόρτερ σκεπάζουν τις βρομιές όπως οι κότες τις κοτσιλιές;
    θα έπρεπε κάποιοι πολιτικοί που βαρύνονται με σκάνδαλα δισεκατομμυρίων να το βουλώνουν και να μη βγαίνουν στα μίντια και να μιλάνε για σκάνδαλα άλλων;
    γιατί έχει πέσει σιωπή ομερτά για δικαστικούς που βρίσκονται προφυλακισμένοι και ο χρόνος δουλεύει υπέρ της παραγραφής των αξιοποίνων πράξεών τους;
    αρκετοί οι αμφιλεγόμενοι ενάρετοι ή διαπλεκόμενοι πολιτικοί της μετα μεταπολίτευσης εποχής, όμως ουδέν πόθεν έσχες ασχολήθηκε για οποιονδήποτε υπουργό που μπήκε φτωχός στη πολιτική και βγήκε πάμπλουτος...

    ποιός ο ρόλος των δημοσιογράφων των παραθύρων και των εκπομπών του μεσονυκτίου, που σε κάποιες περιπτώσεις θυμίζουν το "έκαστος των ανθρώπων δυό σακούλες φέρει: μία έμπροσθεν με τα ξένα αμαρτήματα και μία όπισθεν, με τα δικά του"... υπάρχει και η παραδοχή της Παναγιωταρέα (πού καταντήσαμε...) ουδείς αναμάρτητος
    ΑΝΤΙΜΟΝΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. από μόνο του το γεγονός ότι ο "τζων" και οι περί αυτού παρομοίως τοποθετημένοι πολιτικά, άρχισαν τέτοιες αναλύσεις για τις εκλογές σημαίνει ότι κάτι έχει αλλάξει σε σχέση με τη δυναμική των δύο μεγάλων κομμάτων. μέχρι πρότινος θεωρούνταν δεδομένη η επικράτηση της Ν.Δ. κάτι το οποίο φαίνεται ότι πλέον δεν ισχύει στις συνειδήσεις ούτε των φανατικών οπαδών της. Όσο για τον "τζων" παρά την ακραία πολιτική του ορολογία πιστεύω ότι είναι χρήσιμος στο blog και με πολλά διαλεκτικά στοιχεία, σε σχέση με τους άλλους -ελεεινούς- τύπους οι οποίοι υποβαθμίζουν καθημερινά το blog με το υβρεολόγιο τους, και μας απομακρύνουν συνεχώς από τα πόστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ρε τζων

    γιατί σου τα χωνουν για το γατί της μαμάς σου? γιατί σε πάει κωλοφεράντζα ο άλλος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο,8 ΜΠΡΟΣΤΑ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΝΤΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ Η ΝΕΑ ΒΟΥΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΒΑΡΒΑΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ..
    Ο ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΔΙΩΚΤΗΣ ΛΕΕΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.
    ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.
    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΣΥΧΝΑ..ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.
    ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΝΝΟΕΙ.ΠΟΙΑΝΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
    ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ.
    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΞ.
    ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    ΔΗΛ.ΤΗΣ ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΤΑ ΜΑΡΞ.
    ΑΝΘΩΠΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.
    ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΥΧΝΑ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ
    ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ
    ΚΥΡΙΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΕ..
    ΓΙΑΤΙ ΚΤΥΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ,ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ,ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ,ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ.
    Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΡΝΩΝ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ,ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ.
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΑΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ.
    ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Ο ΣΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΞ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.
    ΤΟΥΣ ΚΤΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ.
    ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΕΙΣΑΣΤΕ Ο ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ
    ΤΗΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    9:33 μμ
    Ανώνυμο said...

    ΤΟ 89 ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΟΧΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΝΕΑ ΕΦΗΜΕΡΗΔΑ,Ο ΚΟΣΚΩΤΑΣ.
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΦΥΛΑΚΗ.
    ΟΤΑΝ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΕΦΗΜΕΡΗΔΑ ΤΟΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ.
    ΓΙΑΤΙ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΕΥΓΕΝΕΙΑ.
    ΤΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ.
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥΣ ΧΕΡΙ.
    ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.
    ΑΝΑΘΕΤΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.

    9:41 μμ
    Ανώνυμο said...

    ΑΓΓΕΛΙΑ..
    ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΖΟΥΓΚΛΑ.
    ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ
    ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΣΑΣ..
    ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ,ΔΙΚΑΣΤΩΝ,
    ΚΤΛ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΟΙ.
    ΑΛΛΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ.

    1:57 μμ


    Ανώνυμο said...
    εχετε καποιο προβλημα..
    θελετε να εκβιασετε εναν δικαστη,
    καποιον πολιτικο που σας αντιστεκετε.
    να κλεισετε στην φυλακη επιχειρηματια που σας παιρνει τις δουλειες.
    ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ Η ΣΤΟ ΘΕΜΑ.
    ειμαστε λιγο ακριβοι,αλλα απολυτα αποτελεσματικοι.

    μακης θεμος.

    παραδειγμα ,τελευταιας μεγαλης επιτυχιας.
    εκβιασα τον αλαφουζο,καθημερινη.
    αποτελεσμα,απολυσε δελαστικ,μπουγατσου,
    αλλαξε την γραμμη της εφημεριδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η τάση αυτή όσο και θα πυκνώνει. Οι δημοσιογράφοι στο εξωτερικό το είδαν, αλλά λίγο αργά. Οι δικοί μας διδασκόμενοι από εκείνους αρχίζουν να επιτίθενται στους ιστολόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φίλε ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΕ, δεν μας ενημερώνεις πλήρως και έτσι μαθαίνουμε τη μισή αλήθεια που ισοδυναμεί με ένα ολόκληρο ψέμα.
    Μας έδειξες (ορθά) την προτροπή της Ντόρας προς τον Καραμανλή να προσφύγει τώρα σε εκλογές, αλλά δεν πήρες χαμπάρι την είδηση που έδωσε και «συνταράζει τον σκεπτόμενο κόσμο», όχι μόνο της ΝΔ αλλά και του ΠΑΣΟΚ.

    «Το δίλημμα στις επόμενες εκλογές – ΕΙΠΕ Η ΝΤΟΡΑ - δεν είναι ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ.
    Η αντιπαράθεση δεν είναι μεταξύ κεντροδεξιών και σοσιαλιστών. Η αντιπαράθεση είναι μεταξύ των δυνάμεων της στασιμότητας και των δυνάμεων της μεταρρύθμισης».
    «Εμείς δεν αρρωστήσαμε, όπως το ΠΑΣΟΚ, από την αρρώστια του κυβερνητισμού -και δεν πρέπει να αρρωστήσουμε. Πρέπει να θυμόμαστε πάντοτε ότι η δύναμη της ΝΔ είναι οι πολίτες, η κοινωνική και -φυσικά- η κομματική της βάση», κατέληξε.
    Άνθρωποι μου, η Ντόρα μιλάει για την επόμενη μέρα των εκλογών και για πρώτη φορά με σαφήνεια προσδιορίζει τη θέση της και τις προσβλέψεις της.
    Η Ντόρα, ουσιαστικά, κηρύττει σήμερα το τέλος της μεταπολίτευσης, το τέλος της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ. Αναφέρεται σε νέους σχηματισμούς, που θα διαμορφωθούν μετά τις εκλογές και στο πλαίσιο αυτό διακρίνει τις πολιτικές δυνάμεις σε μεταρρυθμιστές και αντι-μεταρρυθμιστές. Βλέπει, ασφαλώς, τον εαυτό της να ηγείται των μεταρρυθμιστικών δυνάμεων και να την ακολουθούν, ως βάση, ένα μεγάλο τμήμα της Ν.Δ. και, γιατί όχι, του ΠΑΣΟΚ.
    Η Ντόρα μίλησε για τους ευσεβείς πόθους της και υποδήλωσε τη στρατηγική που θα ακολουθήσει από δω και στο εξής και σεις μου το κρύβετε!
    Μα τι κάνετε εκεί στην πατρίδα; Εθελοτυφλείτε ή κρατάτε λόγια για να παραπληροφορείτε εμένα που δεν έχω, συνήθως, άμεση πρόσβαση στις πηγές;
    Εκεί γίνεται της παλαβής και σεις περί άλλων τυρβάζετε…
    Θα σας μαλώσω!
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 6:34 μμ

    ----
    Για να μην "σκουζεις",διαβασε εδω:


    Β. Πολύδωρας: «Εκτίω ποινή στο υπουργείο»
    Δήλωσε έτοιμος να υποβάλει παραίτηση
    Του Φ. Καλλιαγκοπουλου

    Ετοιμος ανά πάσα στιγμή να υποβάλει την παραίτησή του στον πρωθυπουργό, δήλωσε χθες στη Βουλή ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Βύρων Πολύδωρας, χαρακτηρίζοντας «αγγαρεία» και «έκτιση ποινής» την παραμονή του στον υπουργικό θώκο, «όταν έπειτα από τριάντα χρόνια στην πολιτική, συνάδελφοί του τον χαρακτηρίζουν ως άνθρωπο της βίας ή των ατυχών εκφράσεων». Ανεξαρτήτως του αν ο αφορισμός του κ. Πολύδωρα έχει ή μη ρητορικό χαρακτήρα, από την «εξομολόγησή» του προκύπτει μία σαφής αναφορά - έμμεση καταγγελία προς τα κόμματα της αντιπολιτεύσεως ότι δεν καταδικάζουν την «πολιτική βία» και δεν συμπαρίστανται στον αγώνα αυτό. Από την άλλη προκύπτει και το σκηνικό κόντρας που υπάρχει μεταξύ της πολιτικής ηγεσίας και των ηγετικών στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. για αναποτελεσματικότητα, κάτι που περιγράφηκε στην προ ημερών φερόμενη ως διατυπωθείσα από τον υπουργό φράση «είμαστε για τα μπάζα».

    Ο υπουργός δέχθηκε τα πυρά της αντιπολιτεύσεως κατά τη συζήτηση επερωτήσεως βουλευτών του ΠΑΣΟΚ (Α. Μανωλάκης, Β. Εξαρχος, Μ. Οθωνας, Ι. Βλάτης, Αλ. Παπαδόπουλος) που του απέδωσαν τη δημιουργία κλίματος ανασφάλειας στους πολίτες, διάλυση των σωμάτων ασφαλείας λόγω του κομματισμού, μη εκπλήρωση των υπεσχημένων οικονομικών ζητημάτων. Ο υπουργός παρέθεσε όλα τα οικονομικά μέτρα που έχει λάβει ώς τώρα η κυβέρνηση.

    Οσον αφορά όμως τη συχνότητα των προκλήσεων σε αστυνομικά τμήματα ήταν απόλυτος ότι είναι η ίδια με των προηγούμενων δεκαετιών: «Στενοχωριέμαι από τη συχνότητα των προκλήσεων αυτών και είμαι ανήσυχος. Πρέπει, όμως, όλες οι πολιτικές δυνάμεις να πράξουν τα δέοντα για να τεθούν οι κουκουλοφόροι σε ηθική και πολιτική απομόνωση. Σας κάνω έκκληση και το ίδιο το αστυνομικό έργο θα έλθει σε δεύτερη μοίρα». Ο υπουργός ανέφερε ως χαρακτηριστικό παράδειγμα μη καταδίκης την ανακοίνωση του Συνασπισμού κατά της αστυνομικής επεμβάσεως στη φυλακή Μαλανδρίνου: «Οταν έχω εισαγγελική παραγγελία, θα τους αφήσω να σκοτωθούν;». Ο κ. Πολύδωρας έκανε λόγο για διόγκωση των πραγματικών περιστατικών -όπως π.χ. το θέμα της ζαρντινιέρας- από την αντιπολίτευση, ενώ παρουσίασε με μελανά χρώματα τα προβλήματα στη δομή λειτουργίας της Αστυνομίας: «Εχω να κάνω με ένα πρόβλημα δημοσιοϋπαλληλικής αδράνειας, με ένα κενό διοικήσεως, όπου κανείς δεν παίρνει αποφάσεις και με ένα κενό πληροφόρησης που την υποβάθμισαν οι ιδεοληψίες περί “πολέμου κατά του χαφιέ”. Προσωπικά έχω εμπιστοσύνη στους αξιωματικούς και τους ζητώ αποτελεσματικότητα. Αποτελεσματικότητα, να μου φέρουν έναν γκαζάκια».

    «Να εφαρμόσετε τον νόμο και να συλλάβετε τους κουκουλοφόρους», παρενέβη ο τ. πρόεδρος της Βουλής κ. Απ. Κακλαμάνης. «Δεν απεκδύομαι των ευθυνών μου, αλλά ζητώ τη συνδρομή σας», απάντησε ο υπουργός. «Την έχετε! Να εφαρμοστεί ο νόμος», είπε ο κ. Κακλαμάνης.

    Ο υπουργός, πάντως, ξάφνιασε εκ νέου με το κλείσιμο της συζητήσεως, όταν χαρακτήρισε το μακελειό στην Παιανία ως «επιτυχία της Αστυνομίας»! Το ραντεβού θανάτου, τόνισε, είναι εκτός σχεδιασμού της οποιασδήποτε Αστυνομίας του κόσμου: «Εμείς τους είδαμε να πηγαίνουν, εκτιμήσαμε ότι πάνε στο γήπεδο, γι’ αυτό και ενισχύσαμε την ασφάλεια του γηπέδου με 4 διμοιρίες. Αφού εξήγησε ότι η κινητοποίηση των διμοιριών είναι δύσκολη καθώς «θέλουν 2 ώρες να ντυθούν», ο κ. Πολύδωρας εξήγησε την «επιτυχία» ως πρόληψη του μεγαλύτερου κακού: «Λυπούμαστε για το κακό που έγινε, έσωσαν όμως από το μεγαλύτερο κακό».

    http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_100057_05/05/2007_225939

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Επισης για κατι τυπαδες ,"μεταλλαγμενους.."αμφι")
    "που δεν εχουν και προσβαση" (μπλιαχ!) ιδου και ενα αποσπασμα ,της ομιλιας Μπακογιαννη, που.."ενεπνευσε νοσηρη φαντασιαννν"
    "βαθυστοχαστων ..αναλυτων" ,
    αφιλοκερδως οπως πιστευω! (μπλιαχ!).
    (τελευταια φτυνω πολυ ,ποιος ξερει που να οφειλεται! Μπλιαχ!).

    Νεοδημοκράτες και νεοδημοκράτισσες,

    Διανύουμε τον τελευταίο χρόνο της θητείας μας. Οι εκλογές, όπως είπε και ο Πρωθυπουργός, ο Κώστας Καραμανλής, «θα γίνουν στην ώρα τους». Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να γίνουν στο τέλος της τετραετίας.

    Δική του ευθύνη και αρμοδιότητα είναι να τις κάνει και νωρίτερα, αν αυτό επιτάσσει το συμφέρον της χώρας.
    Ευθύνη και αρμοδιότητα όλων μας είναι , να νικήσουμε όποτε και να γίνουν!

    Οι οιωνοί είναι άριστοι.
    Ο Κώστας Καραμανλής χαίρει εμπιστοσύνης στο λαό, πολύ υψηλότερης από τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
    Το κόμμα μας προηγείται σταθερά .
    Στην παράσταση νίκης, στο ποιος δηλαδή πιστεύει ο λαός ότι θα κερδίσει, η διαφορά υπέρ μας είναι συντριπτική.
    Στα διάφορα θέματα – τομείς διακυβέρνησης- πάλι, στη μεγάλη πλειοψηφία, κυριαρχεί η Νέα Δημοκρατία.

    Το δίλημμα στις επόμενες εκλογές δεν είναι ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ. Η αντιπαράθεση δεν είναι μεταξύ κεντροδεξιών και σοσιαλιστών.
    Η αντιπαράθεση είναι μεταξύ των δυνάμεων της στασιμότητας και των δυνάμεων της μεταρρύθμισης.
    Θα συγκρουστούν εκείνοι που βολεύονται με τους συμβιβασμούς του χθες και εκείνοι που θέλουν μια Ελλάδα με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πιο ανταγωνιστική.
    Εκείνοι που θέλουν μεταρρυθμίσεις, με τους νοσταλγούς της Ελλάδας του βολέματος και της στασιμότητας.

    Η θέση της φιλελεύθερης παράταξης είναι ξεκάθαρη: Εκφράζουμε όλους εκείνους που θέλουν μια Ελλάδα ισχυρή, δυνατή και περήφανη.
    Εκείνους που δεν φοβούνται τις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις.
    Πολίτες που πιστεύουν και ελπίζουν σε αυτή την πολιτική υπάρχουν σε όλους τους πολιτικούς χώρους. Σε αυτούς απευθυνόμαστε και τους θέλουμε δίπλα μας.

    http://www.dorabakoyannis.gr/Public/press_item.aspx?press_id=1001

    Για να ξερουμε ΤΙ ΛΕΜΕ!
    Καλη η παραπληροφορηση ,καλυτερη ομως η ΣΩΣΤΗ πληροφορηση...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η Ντόρα είναι σαφές οτι μιλά ως εκπρόσωπος της "φιλελεύθερης παράταξης" και διακρίνει μεταξύ μεταρρυθμιστών και οπισθοδρομικών. Είναι, επίσης, σαφές οτι θεωρεί τη Ν.Δ. απλά ως βάση αυτού που η ίδια οραματίζεται ως φιλελεύθερη παράταξη. Όλα αυτά υπερβαίνουν κατά πολύ το πλαίσιο της Ν.Δ. και διαμορφώνουν άλλες διακρίσεις από τις υπάρχουσες στο πολιτικό σύστημα. Άλλωστε, όπως είπε και η ίδια, η αντιπαράθεση δεν αφορά στο ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ., ούτε μεταξύ κεντροδεξιών και σοσιαλιστών.
    Όταν, πριν από πολλά χρόνια, διάβαζαμε τι έλεγε ο Λούλης, καταλαβαίναμε πού το πάει ο Έβερτ και αργότερα ο Καραμανλής. Τώρα, διαβάζοντας τον Δ. Γιαννακόπουλο, βλέπω μπροστά μου πού το πάει η Ντόρα, συνεπικουρούμενη από ένα μικρό τμήμα του Συνασπισμού και ένα μεγαλύτερο του Σημιτισμού.
    Για να δεις σωστά, αρκεί να ξέρεις γράμματα και να αφαιρέσεις τις παρωπίδες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Για να δεις σωστά, αρκεί να ξέρεις γράμματα και να αφαιρέσεις τις παρωπίδες σου.

    7:55 μμ

    ---
    Μας επεισες!
    Ουστ λελε!!

    Το μεγαλυτερο μερος της ομιλιας της Μπακογιαννη, ειναι "copy-paste" αποσπασματων των ομιλιων Κ.Κ.

    Τραβα πιο περα και ..."δεξια μην σε κοψει και κανενα αυτοκινητο"
    (Υποθετω εισαι ..."μακρια" εκει ..οδηγουν αριστερα ..ΝΑΙ??
    Λοιπον οταν ερθεις ..εδω εννοω!!! Εδω οδηγουμε δεξια,μην το παρεξηγησεις! και αρχισεις τα βρισιδια ψτωχομπινε της χαριλαου τρ. (μπλιαχ!!)

    Ουστ γεροντοκορε

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Aναλύετε όλοι τις δηλώσεις της Ντόρας αλλά απ' ότι διαβάζω δεν έχει πει και τίποτα το ξεχωριστό ή διαφορετικό. Εγώ πίστευα πριν δυο-τρεις μήνες ότι θα μπορούσαν να είχαν δρομολογηθεί πολιτικές καταστάσεις και νέες συμμαχίες και πριν τις εκλογές, αλλά δεν φαίνεται να είχε κανείς την όρεξη. Λόγω της αποσυσπείρωσης της σκληρής πάγιας βάσης του ΠΑΣΟΚ, προτιμήθηκε η στρατηγική της "σκανδαλολογίας" που δίνει κάποια περιθώρια στο Γιώργο, κυρίως όμως σαν παράταση για το διάστημα που δεν ακούγονται οι θέσεις του. Όταν του ζητηθεί να αναλύσει το πρόγραμμά του και τις προθέσεις του, εκεί θα μετρήσει καθαρά τις δυνάμεις του. Μετά τις εκλογές κάτι καινούργιο μπορεί να γίνει. Όχι όμως με την Ντόρα μέσα. Τουλάχιστον όχι σε πρώτη φάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΥΝΗΜΑ ΓΑΠ ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΑΣΤΕΡΕΣ.
    παιδια οσο με προωθειτε ,θα κερδιζει ο καραμανλης.
    εισαστε καμμενα χαρτια.
    μου κανετε μεγαλυτερη ζημια απο τα φθαρμενα στελεχη του πασοκ.
    εσεις εισαστε πιο φθαρμενοι.
    σταματηστε να με πουλατε,γιατι δεν θα με αγοραζει κανεις.

    γεωργιος παπανδρεου.

    ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΚΔΟΤΕΣ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ..
    ΝΕΟ 89 ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΦΑΡΣΑ.


    ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΟ 89.
    EΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ,
    ΠΡΑΣΙΝΕΣ
    ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΧΥΡΑΘΡΩΠΩΝ ,ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΧΥΡΑΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΝΕΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑ.
    ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ..

    ΑΝΔΡΕΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    μαρξιστικη οργανωση.
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η ΠΑΡΑΚΜΗ.


    ΑΠΟΡΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ
    ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
    ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΚΕΣ-ΚΑΣΤΕΣ.
    ΠΑΡΑΓΚΑ-ΚΑΣΤΑ ΤΩΝ ΒΑΡΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΜΕ.
    ΠΑΡΑΓΚΑ -ΚΑΣΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ.
    ΠΑΡΑΓΚΑ-ΚΑΣΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΠΟΥ ΛΑΔΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ.
    ΠΑΡΑΓΚΑ-ΚΑΣΤΑ- ΚΑΡΤΕΛ ΤΟΥ ΣΕΒ.
    ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑΣ ΤΟΥΣ.. ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    γενικα ολοι οι θεσμοι εχουν γινει
    παραγκες.
    ο καραμανλης εχει ελαχιστη ακομα εξουσια.
    ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.


    ΜΥΝΗΜΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΟΝ ΓΑΠ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
    γιωργακη μεχρι τωρα απολαμβανες την ασυλια μου ,σε ειχα στο απυροβλητο γιατι ειχα την αυταπατη οτι θα εισαι θεσμικος,οτι θα βοηθουσες το πολιτικο συστημα να απελευθερωθει απο τις δαγκανες της διαπλοκης.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΦΙΛΙΠΙΝΙΖΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ.
    Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
    ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΩ.
    ΞΟΦΛΗΣΕΣ.
    ΣΕ ΥΠΟΤΑΞΑΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.
    ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΩ ..ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΕΓΙΝΕΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ.
    ΘΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΩ..
    ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ.
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2008.

    ερμηνεια της
    μαρξιστικης οργανωσης
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Η ΠΑΡΑΚΜΗ.

    9:53 μμ


    Ανώνυμο said...
    ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.
    ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ..ΚΑΙ ΠΑΡΕΣΥΡΑΝ ΤΟ ΛΑΟ.
    ΟΙ ΒΑΡΟΝΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

    ΠΟΤΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
    ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ.

    ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Οποιος δεν εχει αντιληφτει τον ανθελληνικο ρολο που παιζουν οι τηλεοπτικοι σταθμοι ανηκει σε εναν υπαναπτυκτο συρφετο - ακομα. Γονατιστε τους με την αδιαφορια σας, οπως το ιδιο μπορειτε να κανετε και με τις φυλλαδες γεματες με αλητακια που γραφουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ
    ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ..
    ΑΠΟΦΕΥΤΕΤΑΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ..ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ..ΟΜΟΛΟΓΟ.

    ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ.
    ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ..ΕΙΔΑΤΕ ΤΗ ΕΠΑΘΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ.

    ΜΗ ΤΑΞΙΔΕΥΕΤΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΟΥΑΖΕΡΟΠΛΙΑ..ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ.

    ΜΗ ΟΔΗΓΗΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ..
    γαλαζιοι επικινδυνοι.

    ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ..
    μην δεχεστε να πληρωθειτε με γαλαζια και επικινδυνα ευρω.

    γενικα μην ελθετε στην ελλαδα.
    ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.
    ελληνες εγκαταλειψτε την χωρα.
    πηγαινετε στην κολομβια ειναι καλυτερα.

    φιλικα.
    δημοσιογραφοι που υπηρετουμε και θεωρουμε πατριδα μας.
    την μεγαλη παραγκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Βασιλη &Αγιο
    Αν λεω αν γινονταν εκκλογες αυριο
    και τις κερδιζε η Ν.Δ. σε ενα μηνα μετα παλι θα φωναζουν να παρετηθει
    ο ενας η ο αλλος υπουργος γιατι δεν θα εξυπηρετεικαποιους.Αφηστε να
    τελειωσει η 4ετια και βλεπουμε
    Μανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΚΑΙ ΑΜΑ ΕΡΘΕΤΕ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΝΑ ΓΑΜΑΤΕ ΠΑΣΟΚΕΣ ,ΕΧΟΥΝ AIDS.

    ΓΙΑ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ τυπου "babis",η κατασταση ειναι πιο επικινδυνη.

    ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΧΑΡ.ΤΡΙΚΟΥΠΗ 50 ΤΗΛ 3665500 ΥΠ ΟΨΙΝ GEORGE CHAD.

    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΑΡΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΒΛΑΞ.
    ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

    ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Смысл бытия никогда не может быть поставлен в противоположение к сущему или к бытию как опорному "основанию" сущего, ибо "основание" становится доступно только как смысл, пусть то будет даже бездна утраты смысла

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση