GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος»

ο Tου Στέφανου Σιναπίδη* Η «Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Ιατρών Βορείου Έβρου Ορεστιάδας-Διδυμοτείχου» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του...

ο
Tου Στέφανου Σιναπίδη*

Η «Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Ιατρών Βορείου Έβρου Ορεστιάδας-Διδυμοτείχου» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καπνίσματος, που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 31 Μαΐου από την Π.Ο.Υ.(Παγκόσμια ΟργάνωσηΥγείας), αισθάνεται καθήκον της να απευθυνθεί στο ευρύτερο κοινό, με την παρακάτω ανακοίνωση.
Η 31η Μαίου είναι αφιερωμένη παγκοσμίως, από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (Π.Ο.Υ.) στον αγώνα κατά του καπνίσματος. Είναι μια ακόμη ευκαιρία να γνωστοποιήσουμε στο κοινό και ιδιαίτερα στα άτομα μικρής ηλικίας, τις βλαβερές συνέπειες που προκαλεί το κάπνισμα στον ανθρώπινο οργανισμό. Χωρίς διάθεση εκφοβισμού θα αναφέρω τις ήδη γνωστές βλάβες στην υγεία του ανθρώπου, όπως αυτή νοείται από την Π.Ο.Υ., όχι μόνο ως απουσία ασθένειας αλλά ως ευεξία και καλή ποιότητα ζωής.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ...
*Γεν. Γραμματέας της Ένωσης
Ελευθεροεπαγγελματιών
Ιατρών Βορείου Έβρου

37 σχόλια

  1. προς ελληνικο δημοσιο.
    απαγορευεται να εκδιδεται
    χρεος-ομολογα,ειναι ποινικο αδικημα

    ετσι προκαλειται τα στελεχη του
    πασοκ στα συμβουλια να παιρνουν
    μιζες απο τους τραπεζιτες..

    διοτι με λογικη πασοκ πχ.
    εαν ενα αρνακι φευγει απο τον
    παραγωγο με 5 ευρω και φθανει
    στον καταναλωτη στα 50ευρω,
    ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΑΛΛΑ
    ΤΟ ΑΡΝΙ.
    ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΑ ΑΡΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΛΙΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ, ΦΟΡΕΩΝ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΑΡΧΩΝ, ΚΛΠ??ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ...ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΝΟΩ, ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ 15 ΔΟΥΛΕΙΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. babis,


    ΚΟΨΕ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ




    ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ?


    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝ' ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ babis ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ Η ΓΣΕΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΥΝΗΣΗ
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΧΡΕΩΣΕ
    ΜΕ 10% ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ?

    ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΠΩΣ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΖΗΤΗΣΗ
    ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΑ
    ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. SUNDAY TIMES:GREECE IS FULL OF DUST AND HOMOSEXUALS

    ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ JEREMY CLARKSON 2705.2007.

    ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΜΑΤΟΙ ΑΠΟ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΛΟΜΟΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥἌΠΟ ΤΥΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ.ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΙΑ ......ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΠΡΕΦΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟ PRESS-GR?


    ΕΥΡΥΠΡΩΚΤΕ Σκυλε της καφριλιας
    ΞΙΦΟΜΑΧΕ της ηληθιοτητας
    ΤΖΩΝ της βλακειας
    ΚΑΡΧΙΜΑΚΙΣΤΑΝ της απατης
    και λοιπές φασιστικές και ακροδεξιές δυνάμεις.

    Συνολική απάντηση προς τα προηγούμενα ,κοράκια, χουντικούς χλεχλεδες ,δεξιές αδελφές και άρρωστα και ανεγκέφαλα καθηκια του κερατα.

    Πλέον δεν αξίζετε της προσοχής μας. Δεν σας δίνουμε πλέον καμία προσοχή πέρα από ένα σκατο ,σαν την ψυχή σας. Είστε απόβλητα της ζωής. Περιτρίμματα της κοινωνίας που ζείτε μέσα στο βοθρολυμα της Ρηγίλλης όπου και σιτίζεστε εκεί. Δεν μπορείτε να αρθρώσετε πολιτικό λόγο παρά μόνον άναρθρες επαναλαμβανόμενες παπαρες και ηλιθιότητες κραυγές κρα-κρα. Παρακαλώ λοιπόν κάθε σκεπτόμενο έντιμο και τίμιο αγωνιστή (ευτυχώς υπάρχουν αρκετοί εδώ μέσα να μην ασχολούνται άλλο μαζί των. .Μας αρκεί το γεγονός πλέον ότι έχει αποκαλυφτεί ο ρόλος των.Τωρα μπορείτε να πάτε στον διάολο και ακόμη παραπερα. Ουστ βρωμοκαθαρματα. Όποιος συληφθει να διαλέγεται με τα προηγούμενα άτομα που είναι πλέον εμφανή από τη γραφή των θα θεωρείτε προβοκάτορας και σαν τέτοιος θα αντιμετωπίζετε.
    Προσοχή κίνδυνος.


    ποιος εγραψε το κειμενο αυτο?
    μου θυμιζει...τον..

    επαναστατικος αγωνας.

    του συστηματος πασοκ.

    1:44 μμ


    Ανώνυμο said...
    babis μας απειλεις?
    τι σημαινει αυτο?

    Τωρα μπορείτε να πάτε στον διάολο και ακόμη παραπερα. Ουστ βρωμοκαθαρματα. Όποιος συληφθει να διαλέγεται με τα προηγούμενα άτομα που είναι πλέον εμφανή από τη γραφή των θα θεωρείτε προβοκάτορας και σαν τέτοιος θα αντιμετωπίζετε.
    Προσοχή κίνδυνος.

    θα μας στειλεις τους δολοφονους
    του συστηματος πασοκ?

    τους περιμενουμε...

    1:44 μμ


    Ανώνυμο said...
    ωχωχωχ...
    η σταζι επιασε δουλεια στο blog.

    1:44 μμ


    Ανώνυμο said...
    BABIS SAID

    Όποιος συληφθει να διαλέγεται με τα προηγούμενα άτομα που είναι πλέον εμφανή από τη γραφή των θα θεωρείτε προβοκάτορας και σαν τέτοιος θα αντιμετωπίζετε.
    Προσοχή κίνδυνος.

    ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟ PRESS-GR?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. BABIS SAID

    Όποιος συληφθει να διαλέγεται με τα προηγούμενα άτομα που είναι πλέον εμφανή από τη γραφή των θα θεωρείτε προβοκάτορας και σαν τέτοιος θα αντιμετωπίζετε.
    Προσοχή κίνδυνος.

    ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟ PRESS-GR?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 3.18 o babis EINAI STAR & ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. """
    «η διακυβέρνηση της χώρας έχει γίνει «ενδοοικογενειακή υπόθεση».
    Ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, γνωστός αλητήριος Γ.Καρατζαφέρης, ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΛΑΟΠΛΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, σημειώνοντας ότι στην κυβέρνηση «έχουν μπει οι κουμπάροι και οι συγγενείς» και έδωσε στη δημοσιότητα λίστα, στην οποία αναγράφονται 24 ονόματα κουμπάρων του πρωθυπουργού και μελών της κυβέρνησης, που κατέχουν κρατικές θέσεις, κατάσταση με ονόματα συγγενών κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών της ΝΔ, που βρίσκονται σε αντίστοιχα πόστα, καθώς και 27 ονόματα συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ, τα οποία, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, έχουν καταλάβει κυβερνητικές θέσεις, πολλοί εξ αυτών χωρίς τα απαραίτητα προσόντα.

    Η «ΜΑΥΡΗ» ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΣ

    ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ...
    Πρωθυπουργικοί... ΔΗΜ. ΜΗΛΙΑΚΟΣ Διοικητής ΑΤΕ. Δ. ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος HELLEXPO Ξενοδόχος - Θεσσαλονίκη. ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΕΟΥΔΗΣ Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ τ. Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ, Νυν Γ.Γ. Υπουργείου Υγείας. ΕΥ. ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ Υπ. Γεωργίας. ΕΥΡ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ Υφ. Εξωτερικών. ΒΑΚΗΣ ΦΡΑΤΖΗΣ Πρόεδρος Διοικούσης Ν.Δ. Θεσ/νίκης, Αντιπρόεδρος Λιμένος Θεσ/νίκης.
    Και οι λοιποί... ΑΓΓΕΛΑ ΑΒΟΥΡΗ Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου. Κουμπάρα Υπ.Μεϊμαράκη. Σύζυγος Αγγ. Μοσχονά.
    ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΟΣΔΟΥ Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Κουμπάρος Ευ. Μεϊμαράκη. Κουμπάρος με Περιφερειάρχη Α. Λεούδη.
    Α. ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ τ. πρόεδρος ΟΕΚ. Κουμπάρος Π. Παναγιωτόπουλου.
    Σ. ΚΩΣΤΑΚΟΣ Πρόεδρος ΟΠΑΠ ΑΕ. Κουμπάρος του αδελφού του Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού Ι. Αγγέλου.
    Γ. ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ Γεν. Γραμματέας ΥΠΕΧΩΔΕ. Κουμπάρος Γ. Σουφλιά.
    Ι. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος Ανεξάρτητης Αρχής «Συνήγορος καταναλωτή» (ανήκει στο υπ. Ανάπτυξης).
    Κουμπάρος γεν. Γραμματέα Ν. Στεφάνου που τον πρότεινε.
    Ν. ΠΑΠΠΑΣ Πρόεδρος ΣΕΚΑΠ ΑΕ. Κουμπάρος υφ. Εξωτερικών Ε. Στυλιανίδη. ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΣΚΑΡΗ Διοικητής Νοσ. Νοσημάτων Θώρακος Πατρών.
    Κουμπάρα με Ντ. Μπακογιάννη.
    ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΧΟΙΝΑΣ Διοικητής Δρομοκαϊτειου. Κουμπάρος ΥΠΕΞ Ντ. Μπακογιάννη.
    ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΤΣΟΣ (νεαρός δικηγόρος) Διοικητής Νοσοκομείου Κομοτηνής. Αποχώρησε και πήρε θέση προέδρου στον οργανισμό του Υπ. Απασχόλησης ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ Α.Ε. Κουμπάρος τ. βουλευτή Αλεξ. Λυκουρέζου.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ (δικηγόρος - συνδικαλιστής ΑΣΑ). Πρόεδρος Ταμείου Δικαστικών Επιμελητών. Μέλος Δ.Σ. Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Κουμπάρος Γ. Αλογοσκούφη.
    ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΑΛΟΣ Πρόεδρος ΕΒΕΑ. τ. Γεν. Γραμματέας υπ. Οικονομικών. Κουμπάρος με Ι. Παπαθανασίου.
    ΜΠΑΓΙΩΚΟΣ Διευθυντής Γραφείου Γ.Γ. Ν. Στεφάνου. Γενικό Λογιστήριο. Δ.Σ. ΕΛΠΕ. 3 επιτροπές. Κουμπάρος Ν. Στεφάνου Γ.Γ. Υπ. Ανάπτυξης.
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΔΑΚΗΣ Αντιπρόεδρος θυγατρικής ΠΥΡΚΑΛ. (Μεταλλουργική βιομηχανία Ηπείρου). Κουμπάρος Μιχαλολιάκου).
    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ Αντιπρόεδρος ΟΕΔΒ (Οργανισμός Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων) Υπ. Παιδείας. Κουμπάρος Μ. Γιαννάκου.
    ΜΙΧΑΗΛ ΣΙΩΨΗΣ Πρόεδρος Οργανισμού προώθησης Ελληνικού Πολιτισμού. Κουμπάρος Γ. Βουλγαράκη.
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ Αντιπρόεδρος ΟΠΑΠ (υπεύθυνος διαφημίσεων). Κουμπάρος Ι. Βαρβιτσιώτη, οδοντίατρος.
    ...ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ
    Οι δύο γιοι Χρήστος και Παναγιώτης του Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Κ. Σταϊκούρα χρηματιστήριο - ΔΕΠΑ - ΕΛΚΕ - Ολυμπιακά ακίνητα.
    Ο κουνιάδος του Κ. Σταϊκούρα, Ν. Τσαμαδιάς, Γενικός Γραμματέας Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Ειδική θέση Διευθυντή στην ΕΤΕ συστήθηκε για την πεθερά του γιου του Κ. Σταϊκούρα, Σταυρούλα Πάνου. Γ. Κουμουτσάκος - Εκπρόσωπος Τύπου ΥΠΕΞ. Γαμπρός του Γεν. Γραμματέα Υπουργικού Συμβουλίου, καθηγητή Αργύρη Καρρά. Κώστας Δόλογλου. Ανιψιός Αχιλλέα Καραμανλή.
    Στην αρχή τοποθετήθηκε στον ΟΑΠ ΔΕΗ Ασφαλιστικό Οργανισμό ΔΕΗ ΑΕ. Αναγκάστηκε να αποχωρήσει γιατί η διαδικασία επιλογής του έπασχε. Αμέσως τοποθετήθηκε στο υπ. Εθνικής Αμυνας αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Οικονομικών και Προσωπικού, γιατί εκτός από εξάδελφος του πρωθυπουργού είναι και «κολλητός» του Μεϊμαράκη.
    Οι αδελφοί της υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων του πρωθυπουργού Ντόρας Βυζοβίτη.
    Ο ένας Διευθύνων Σύμβουλος σε οργανισμό του υπ. Γεωργίας και ο άλλος Σύμβουλος στο υπ. Υγείας. Ο γιος του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Α. Καραγκούνη, Μάριος, Διοικητής στο νοσοκομείο Αμφισσας (έφυγε πριν από λίγο καιρό). Η κόρη του βουλευτή Κυκλάδων Ι. Χωματά, αρχικά υποδιοικητής και κατόπιν διοικητής στο νοσοκομείο «Ελενα Βενιζέλου».
    Ο γαμπρός του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Μάριου Σαλμά, Αρβάλης Αθανάσιος, διοικητής στο νοσοκομείο Ψυχικών Παθήσεων Αμφιλοχίας «ΚΑΦΚΑ», ενώ δεν επιτρέπεται στην ίδια πόλη όπου ζει και εργάζεται.
    Ο γιος της Ντόρας Μπακογιάννη, Κωνσταντίνος, ειδικός σύμβουλος στο ΥΠΕΞ. Κόρες υφυπουργών Ανδρεουλάκου - Μιχαλολιάκου - Ορφανού, τ. υφυπουργού Τατούλη και υπουργών Σιούφα - Πολύδωρα στα γραφεία υπουργείων σε διάφορες θέσεις. Δόμνα Κυρζοπούλου - Λιβανού (Σύμβουλος στο Υπουργείο Δικαιοσύνης). Κόρη του υποδιοικητή του ΙΚΑ Κυρζόπουλου και σύζυγος του πολιτευτή Αιτωλοακαρνανίας Σπήλιου Λιβανού. Δημήτρης Κουρκουμέλης, δικηγόρος - Γεν. Γραμματέας Υπουργείου Αιγαίου (τον ανάγκασε σε παραίτηση ο Παυλίδης).
    Ανιψιός της βουλευτού Αργολίδας Ελσας Παπαδημητρίου. Δ. Βαγιωνάς, Πρόεδρος ΕΟΦ. Αδελφός βουλευτή Χαλκιδικής της ΝΔ Βαγιωνά. Κόρη βουλευτή Ρεθύμνου - συμβούλου Πρωθυπουργού Κεφαλογιάννη. Νομικός σύμβουλος στο πρωθυπουργικό γραφείο.
    Ο γιος του τ. βουλευτή και νυν προέδρου της «Θέμις Κατασκευαστική» Ν. Γκόνη, νομικός σύμβουλος «Κτηματολόγιον Α.Ε.» και πρόσφατα τοποθετήθηκε σε θυγατρική του ΟΣΕ (νομικός σύμβουλος) και μέλος Δ.Σ. ΟΛΠ όταν έφυγε από πρόεδρος του ΟΛΠ ο πατέρας του. Π. Μιχαλόλιας, αξιωματικός ε.α., εξάδελφος του Μιχαλολιάκου, σύμβουλος ΕΛΤΑ. Ο αδελφός του Αντώναρου στην ΕΡΤ (Σύμβουλος - Δορυφορική). Ο γιος του τ. ΑΓΕΕΘΑ Γκράτσιου. Διευθύνων σύμβουλος στην ΚΕΔ (Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου).
    Ο γιος του Θ. Μπακατσέλου, πρόεδρος ΔΕΘ.

    Οι γιοι του τ. βουλευτή Κέρκυρας Γκίκα. Ο πρώτος σε ηγετική θέση στα «Ελληνικά Πετρέλαια». Ο δεύτερος εκπρόσωπος Τύπου στο υπ. Εθνικής Αμυνας. ΑΤΕ Αιμιλιανός Κατσαρός. Σύμβουλος σε θέματα επενδύσεων.
    Ανιψιός του υποδιοικητή ΑΤΕ Παναγιώτη Βαράγκη. Λώρα Μολυβιάτη, τ. Διευθύντρια Γραφείου ΥΠΕΞ, νυν αναπληρώτρια γενική Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων υπ. Εθνικής Αμυνας. Κόρη του τ. υπουργού Π. Μολυβιάτη. Μαρία Μπασιάκου, αδελφή του υπουργού Μπασιάκου. Διευθύντρια υπ. Γεωργίας.

    {ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΤΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ}.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κακο το καπνισμα.
    Οποιος μπορει το κοβει.
    Με "nicorette" τσιχλες εγω το καταφερα.
    Ακομα το θελω βεβαια,μετα 10 χρονια περιπου,αλλα το παλευω.

    Τωρα ,η παγκοσμια ημερα κατα του καπνισματος" οπως και κατι αλλες παρομοιες μερες,ειναι τζερτζελες να γινεται.
    καποιοι μαλακες θα μας κανουν το ειδικο καποιοι αλλοι θα μας εξηγησουν τις βλαβερες συνεπειες ,καποιοι αλλοι ειδικοι επιστημονες θα κανουν διαλεξεις..
    Ουστ ! καραγκιοζιλικι ειναι ..

    Και εδω που τα λεμε εχετε σκεφτει τι παει να πει να κοψει το τσιγαρο ΟΛΟΣ ο κοσμος??

    Της πουτανας θα γινει.
    1. Ανεργοι καπνοπαργωγοι
    2. Ανεργοι εργατες της βιομηχανιας
    3. Ανεργοι εμποροι καπνου.
    4. Ανεργοι εργατες βιομηχανιας φιλτρων
    5. Τελειωμενη η πατεντα "herbal" μπαναλ καπνοφαρμ και λοιπες εφευρεσεις.."πιπες".
    6. Ανεργοι περιπτεραδες ...
    Μηπως ξεχασα κανεναν?
    Δεν αποκλειεται...

    Αλλα και αυτοι που ανεφερα ειναι αρκουντως πολυπληθεις και ικανοι να δημιουργησουν κοινωνικο προβλημα..

    Το λοιπον.
    Καπνιστε ελευθερα και μην ακουτε τους .."ειδικους".

    Επιτελειτε κοινωνικο εργο περαν βεβαια του γεγονοτος οτι θα πεθανετε νωριτερα και θα ..γλυτωσουμε απο την αφεντια σας..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συνεργάτες των μελών του υπουργικού συμβουλίου.
    Οι «κομματάρχες» των υπουργών
    Πώς κινούν τα νήματα των υπουργείων και πόσο επηρεάζουν τους προϊσταμένους τους
    Είναι οι έμπιστοι των υπουργών και τα «πρόσωπα-κλειδιά» των υπουργείων. Ορισμένοι τους αποκαλούν και «κομματάρχες» των υπουργών και άλλοι τους ονομάζουν απλώς... στενούς συνεργάτες, διευθυντές των γραφείων τους και συμβούλους. Μερικοί μάλιστα αποτελούν και τη... «σκιά» των μελών του υπουργικού συμβουλίου. Οπως και αν τους αναφέρει κανείς, το αποτέλεσμα είναι ότι τα περισσότερα αιτήματα των ψηφοφόρων, συλλόγων και φορέων περνάνε από τα χέρια τους και η άποψή τους έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για τους υπουργούς. «Το Βήμα της Κυριακής» κατέγραψε ποιοι κινούν τα νήματα σε κάθε υπουργείο και ποιοι συνομιλούν καθημερινά με τους υπουργούς και τους επηρεάζουν άμεσα στις όποιες αποφάσεις τους.

    Το υπουργικό συμβούλιο της κυβέρνησης Καραμανλή. Πριν από κάθε συνδρίαση, τα μέλη του συμβουλεύονται τους στενούς συνεργάτες τους για τα θέματα που τους απασχολούν

    * Ο υπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης κ. Πρ. Παυλόπουλος έχει ένα άρτια οργανωμένο γραφείο, διευθυντής του οποίου είναι ο κ. Γρ. Λαζαράκος. Εκτός από τη μεγάλη ομάδα συνεργατών που έχει, ασκεί επιρροή στις περισσότερες νομαρχιακές της Αττικής, ενώ διατηρεί άριστες σχέσεις με αρκετούς προέδρους τους. Ρόλο-κλειδί στο γραφείο του υφυπουργού Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης κ. Απ. Ανδρεουλάκου διαδραματίζουν ο διευθυντής του κ. Γ. Ρουπακιάς και ο σύμβουλός του κ. Σ. Γρίβας, στους ανθρώπους της εμπιστοσύνης του είναι ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης κ. Δ. Τζίτζιφας, ενώ ο έτερος υφυπουργός κ. Αθ. Νάκος στηρίζεται στον κ. Ευ. Ντόντο.
    * Διευθυντής στο γραφείο του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφη είναι ο κ. Σ. Νικολαρόπουλος, ενώ αντίστοιχο ρόλο στο πολιτικό γραφείο έχει ο κ. K. Παπαθανασίου. Στην ομάδα του ανήκουν η προϊσταμένη της γραμματείας του υπουργείου κυρία Δανάη Σαλεπούλα, ο προϊστάμενος του γραφείου Τύπου του υπουργείου κ. A. Χαραλαμπίδης, ο κ. B. Τοκάκης (σύμβουλος Τύπου και επικοινωνίας του υπουργού), η στενή του συνεργάτις επί χρόνια κυρία Μαρία Ματθαίου και οι σύμβουλοι κυρία Ιουλία Αρμάγου και κκ. Λ. Κορρές και Χαρ. Δημητρίου. Οσο για τους υφυπουργούς, ο κ. Χρ. Φώλιας στηρίζεται στον κ. Δ. Γιάννου (ασκεί καθήκοντα και διευθυντή στο υπουργείο Οικονομίας), ο κ. Π. Δούκας στον κ. B. Γούλα και ο κ. Αδ. Ρεγκούζας στους κκ. I. Πασσαλή (εφοριακός, αποσπασμένος από τη ΔΟΥ ΦΑΒΕ Αθηνών) και Θ. Δοϊνραλή.
    * Στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας ο υπουργός κ. Σπ. Σπηλιωτόπουλος έχει στο «στρατηγείο» του τον γενικό διευθυντή του γραφείου του κ. Σπ. Κυριακόπουλο, τον κ. B. Σωτηρίου (διευθυντή του ιδιαίτερου γραφείου), τους στενούς του συνεργάτες κκ. Γ. Βράιλα και I. Μπουρλογιάννη, ενώ σύμβουλός του είναι το μέλος της KE της ΝΔ κ. Δ. Νταούλας. Ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας κ. B. Μιχαλολιάκος στηρίζεται κυρίως στον διευθυντή του γραφείου του κ. Χρ. Λύτρα και στον κ. Κυρ. Λουκάκο. Ο έτερος υφυπουργός κ. I. Λαμπρόπουλος έχει στη δύναμή του τους κκ. Γ. Τσακανίκα και Αθ. Παπαγεωργίου.
    * Ισχυρή ομάδα διαθέτει ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Γ. Σουφλιάς. Την αποτελούν ο διευθυντής του γραφείου υπουργού κ. Αρ. Κωτούλας, ο σύμβουλός του και μέλος της KE της ΝΔ κ. A. Γεωργακέλλος καθώς και ο στενός του συνεργάτης επί σειράν ετών κ. N. Σιγάλας. Οι υφυπουργοί ΠΕΧΩΔΕ κκ. Σ. Καλογιάννης και Θ. Ξανθόπουλος υποστηρίζονται πολιτικά από τον κ. Γ. Φιραρίδη και την κυρία Πολυτίμη Σαββίδου αντιστοίχως.
    * Ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Δ. Σιούφας εμπιστεύεται πρωτίστως τον κ. Δ. Παπαγιάννη και ο υφυπουργός κ. I. Παπαθανασίου τον κ. Αλ. Δρακάτο, πρώην πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, ενώ άνθρωπος της εμπιστοσύνης του είναι και ο υποψήφιος δήμαρχος N. Ιωνίας κ. N. Κουκουλάρης. Οσο για τον έτερο υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Γ. Σαλαγκούδη, το γενικό πρόσταγμα στο υπουργείο έχει το μέλος της KE της ΝΔ κ. K. Παπαδόπουλος.
    * Ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Π. Παναγιωτόπουλος στηρίζεται στον κ. M. Μπάρλα, παλαιό κομματικό στέλεχος στα ΕΛΤΑ, έχει ανθρώπους-«κλειδιά» σε όλους τους εποπτευόμενους οργανισμούς του υπουργείου και διατηρεί άριστες σχέσεις με μέλη της KE και στελέχη όπως ο κ. Στ. Γεωργόπουλος, υποδιοικητής στο «Αγία Ολγα» και υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου. Ο «αντίπαλος» του κ. Παναγιωτόπουλου στη B' Αθηνών και υφυπουργός του κ. Γερ. Γιακουμάτος έχει ως «εμπροσθοφυλακή» τον διευθυντή του γραφείου του κ. Γ. Βούλγαρη. Ο έτερος υφυπουργός κ. N. Αγγελόπουλος έχει «εκχωρήσει» αρμοδιότητες για την επικοινωνία του με τους ψηφοφόρους στον διευθυντή του κ. Γ. Μπάκα.
    * Ο κινητήριος μοχλός στο γραφείο της αναπληρώτριας υπουργού Πολιτισμού κυρίας Φάνης Πάλλη-Πετραλιά είναι ο κ. A. Μεταλληνός. Το γραφείο Τύπου εποπτεύεται από τον μαθηματικό και μέλος της KE ΟΝΝΕΔ κ. I. Λυκόπουλο, που έχει καλές σχέσεις και με τον κ. Αρ. Σπηλιωτόπουλο. H κυρία Πετραλιά έχει επιρροή σε αρκετές τοπικές οργανώσεις και της απολύτου εμπιστοσύνης της είναι η δικηγόρος και πρόεδρος της B4 νομαρχιακής επιτροπής της ΝΔ στην Αττική κυρία Μαρία Γιαννίρη. Ο υφυπουργός Πολιτισμού κ. Π. Τατούλης έχει στο γραφείο του τον κ. Δ. Αναγνωστόπουλο, ενώ ο έτερος υφυπουργός κ. Γ. Ορφανός «ακούει» την κόρη και σύμβουλό του κυρία Ηρώ Ορφανού και τα μέλη της KE της ΝΔ κκ. Δ. Λυκόπουλο (διευθυντής του γραφείου του) και Γ. Στύλιο.
    * Ισχυρή επιρροή στον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Μιχ. Λιάπη έχει ο «τεχνοκράτης» αδελφός του κ. Μάρκος Λιάπης, ο οποίος έχει άριστη γνώση για τα περισσότερα θέματα του υπουργείου. Ο διευθυντής του γραφείου του κ. B. Γιαννακόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, έχει επωμισθεί τον σημαντικό ρόλο της επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους. Επίσης ισχυρό χαρτί του κ. Λιάπη είναι ο ειδικός σύμβουλός του κ. K. Φλώρος, πρώην μέλος της KE της ΟΝΝΕΔ. Ο υφυπουργός κ. Αν. Νεράντζης στηρίζεται στον δικηγόρο κ. Ανδ. Παλευρατζή-Ασοβέρ.
    * Το επιτελείο του υπουργείου Εξωτερικών έχει ως εξής: διευθυντής του γραφείου του υπουργού Εξωτερικών κ. Π. Μολυβιάτη είναι ο κ. K. Ράλλης. Ο υφυπουργός κ. I. Βαληνάκης έχει τοποθετήσει διευθυντή του γραφείου του τον κ. I. Κοφίνη. Αρκετά οργανωμένο είναι το γραφείο του υφυπουργού κ. Ευρ. Στυλιανίδη, στο οποίο διευθύντρια είναι η κυρία Ασπασία Αλατζατζή-Ευαγγέλου, ενώ ο έτερος υφυπουργός κ. Π. Σκανδαλάκης ενισχύεται από την εμπειρογνώμονα και διευθύντρια του γραφείου του κυρία Αννα Δρίβα.
    * Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Γ. Βουλγαράκης με σημαντική επιρροή στην A' Αθηνών στηρίζεται στον διευθυντή του γραφείου του κ. Π. Γαλανόπουλο και στον ειδικό σύμβουλο στο υπουργείο κ. Ευ. Πάνου, μέλος της KE της ΝΔ και παλαιότερα στέλεχος της ΟΝΝΕΔ, ενώ ο υφυπουργός κ. Χρ. Μαρκογιαννάκης στον κ. I. Χαραλαμπίδη.
    Τα «στρατηγεία» της Παιδείας, της Υγείας και της Δικαιοσύνης
    * H υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κυρία Μαριέττα Γιαννάκου έχει επικεφαλής στο γραφείο της στο υπουργείο τον κ. Π. Κουρκουτά, ενώ σημαντικό ρόλο διαδραματίζει ο επικεφαλής επί του Τύπου κ. X. Καλούδης. Ο υφυπουργός κ. Γ. Καλός στηρίζεται στον διευθυντή του γραφείου του κ. Γ. Αδαμάκη και στενός του συνεργάτης είναι ο κ. I. Λυμπέρης, ενώ ο έτερος υφυπουργός Παιδείας κ. Σπ. Ταλιαδούρος ενισχύεται από τον εκπαιδευτικό κ. Χρ. Σουφλιά.
    * Στο «στρατηγείο» του ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. N. Κακλαμάνης έχει τον κ. Σ. Καραντζά (διευθυντή του γραφείου του), ενώ στους στενούς του συνεργάτες ανήκει και το μέλος της KE κ. K. Πάσχος. Ο υφυπουργός κ. Αθ. Γιαννόπουλος έχει διευθυντή του γραφείου του τον κ. Λ. Γιαννόπουλο, ενώ το «παιχνίδι» στην εκλογική του περιφέρεια κάνουν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας κ. Γ. Ραχιώτης και ο αντινομάρχης κ. Π. Ρίζος. Καλό μηχανισμό διαθέτει και ο υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Γ. Κωνσταντόπουλος, ο οποίος έχει διευθυντή στο γραφείο του τον κ. N. Μπάλιο, στενό συνεργάτη επί σειράν ετών του πρώην προέδρου της ΝΔ κ. M. Εβερτ, υπεύθυνος στο γραφείο Τύπου είναι ο παλαιός «ΟΝΝΕΔίτης» κ. M. Κατομιχελάκης, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει και ο συνεργάτης του κ. Θεοχ. Μπικηρόπουλος.
    * Ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Αν. Παπαληγούρας συμβουλεύεται τον διευθυντή του γραφείου του κ. Αγγ. Ανδρουλιδάκη, ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Εμμ. Κεφαλογιάννης τον κ. Ηλ. Φιλιππακόπουλο και ο υπουργός Τουρισμού κ. Δ. Αβραμόπουλος τον στενό του συνεργάτη από το ΚΕΠ κ. Χρ. Ροϊλό. Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευ. Μπασιάκος έχει στενούς συνεργάτες την αδελφή του κυρία Μαρία Μπασιάκου (επί σειράν ετών στο γραφείο του κ. Εβερτ) και τον κ. Π. Μήτσαινα, και ο υφυπουργός κ. Αλ. Κοντός έχει τη στήριξη του κ. Δ. Ιατρίδη. Ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. N. Τσιαρτσιώνης στηρίζεται στον κ. Δ. Μαρμαρά, ενώ ο υπουργός Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Αρ. Παυλίδης έχει διευθυντή στο γραφείο του τον κ. Π. Ζαχαρίου.
    A. ΡΑΒΑΝΟΣ


    Το ΒΗΜΑ, 19/12/2004 , Σελ.: A22
    Κωδικός άρθρου: B14345A221
    ID: 267030

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΤΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ. ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ,ΚΟΥΝΙΑΔΙΕΣ,ΣΥΝΥΦΑΔΙΕΣ , ΣΥΓΕΝΕΙΕΣ ΕΞ'ΑΙΜΑΤΟΣ ή ΕΞ'ΑΓΧΙΣΤΕΙΑΣ,ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΥΖΥΓΙΚΕΣ ή ΚΑΙ ΕΞΩΣΥΖΥΓΙΚΕΣ, ΠΡΟΣΟΧΗ! "ΜΟΝΟ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ΕΥΝΟΗΜΕΝΕΣ", ΤΩΡΑ ή ΚΑΙ ΠΡΙΝ ,ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΤΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ PRESS-GR/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. babis
    3:40 μμ

    μισοτρελλο αποβλακωμενο καθικι γαμω την μαννα σου που σε βγαλε πουστη και ανισορροπο.

    ουστ απο δω ρε βλαμμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ερωτηση:
    Μηπως ειδε κανεις το ΚΟΓΙΟΤ μου?

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. babis, κόψε τα τσιμπούκια γιατί το στοματικό σεξ «ίσως αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου του φάρυγγα»

    Αιτία ο ιός HPV

    Ο ιός ανιχνεύθηκε στο 72% των όγκων

    Ένας συνήθης σεξουαλικά μεταδιδόμενος ιός, ο οποίος πιστεύεται ότι μεταδίδεται και από το στοματικό σεξ, είναι η κύρια αιτία ενός σπάνιου καρκίνου του φάρυγγα, ανακοίνωσαν Αμερικανοί ερευνητές. Διευκρινίζουν, πάντως, ότι πρόκειται για σπάνιο φαινόμενο.

    Η έρευνα του Πανεπιστημίου Τζον Χόπκινς αφορά τον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων, HPV, ο οποίος ευθύνεται και για τις περισότερες περιπτώσεις καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.

    Ορισμένα στελέχη του ιού δεν προκαλούν κανένα σύμπτωμα, ενώ άλλα προκαλούν τα γνωστά κονδυλώματα, τις μυρμηγκιές σε άλλα σημεία του σώματος, καθώς και καρκίνο σε σπάνιες περιπτώσεις.

    «Πρέπει να καθησυχάσουμε τον κόσμο ότι ο στοματοφαρυγγικός καρκίνος είναι σχετικά σπάνιος και η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων που μολύνονται στο στόμα από τον HPV πιθανότατα δεν θα πάθουν καρκίνο του φάρυγγα», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων η Μάρουρα Γκίλισον, επικεφαλής της μελέτης.

    Η μόλυνση με τους πλέον επικίνδυνους τύπους του HPV μπορεί να προληφθεί με το νέο εμβόλιο για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, το οποίο κυκλοφόρησε το 2006 και πρόκειται να ενταχθεί στο δημόσιο πρόγραμμα εμβολιασμών και στην Ελλάδα.

    Στη νέα μελέτη, που δημοσιεύεται στο New England Journal of Medicine, οι ερευνητές εξέτασαν 100 ασθενείς με στοματοφαρυγγικό καρκίνο και τους συνέκριναν με 200 υγιείς εθελοντές. Ο τύπος 16 του HPV ανιχνεύθηκε στο 72% των όγκων, που εμφανίζονται στο φάρυγγα, τις αμυγδαλές και το πίσω τμήμα της γλώσσας.

    Τα άτομα που παρουσίαζαν ενδείξεις παλαιότερης μόλυνσης με τον HPV 16 ήταν 32 φορές πιθανότερο να εκδηλώσουν αυτή τη σπάνια μορφή καρκίνου. Και όσοι είχαν πάνω από έξι συντρόφους στους οποίους είχαν κάνει στοματικό σεξ αντιμετώπιζαν 8,6 φορές μεγαλύτερο κίνδυνο. (Do the math - πόσες ψωλές έχει καταπιεί ο babis? ν, όπου ν τείνει στο + άπειρον, so go figure…)

    Οι ερευνητές καταλήγουν ότι ο HPV 16 είναι σημαντικότερος παράγοντας κινδύνου από ό,τι το κάπνισμα και η αυξημένη κατανάλωση αλκοόλ.

    ΓΑΜΙΣΤΕ-ΣΤΗΡΙΞΤΕ babis





    ΓΑΜΙΣΤΕ-ΣΤΗΡΙΞΤΕ babis

    2 Responses so far »

    1 anonymous said,
    May 12, 2007 @ 12:26 pm

    κατω τα χερια (και τις ψωλές) από το μπάμπη

    αμερικάνοι γαμιάδες των λαών

    ο μπάμπης γαμιέται ελληνικά

    2 anonymous said,
    May 12, 2007 @ 11:20 pm

    μαλακίες των αμερικάνων για να αποθαρρύνουν το μπάμπη

    μπάμπη μη μασάς - ρούφα γερά

    Comment RSS

    Say your words

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. =Κάποιοι βιάζουν την λογική μας κι'εμείς συμπεριφερόμεθα σαν την μωρά θυγατέρα που ακολουθεί: "ΘΥΓΑΤΗΡ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗΤΗΡ"(Αρχαία.Ελλην.Γραμματεία) =Γυνη τις ειχε θυγατερα παρθενον μωραν,παντοτε δε ηυχετο τη θεα νουν αυτη χαρισασθαι.Μεθ'ημερας δε τινας συν τη μητρι εις αγρον εξελθουσα και της προαυλιου προκυψασα θυρας ειδεν ονον θηλειαν υπ' ανθρωπου βιαζομενην και προσελθουσα τω ανθρωπω ειπε.Τι ποιεις ανθρωπε,ο δε φησι.Νουν αυτη εντιθημι.Αναμνησθεισα δε η μωρα,οτι καθ' εκαστην η μητηρ νουν αυτη ηυχετο,παρεκαλει αυτον λεγουσα.Ενθες ,ανθρωπε καμοι νουν και γαρ η μητηρ μου προς τουτο πολλα σοι ευχαριστησοι,ο δε υπακουσας κατελιπεν την ονον και διεπαρθενευε την κορην, φθειρας αυτην .Η δε διεφθαρμενη μετα περιχαρειας ερχεται προς τη μητερα αυτης,λεγουσα. Ιδου μητερ,κατα την ευχη σου νουν ελαβον.Η δε μητηρ αυτης φησιν.Εισηκουσαν μοι οι θεοι της ευχης,η δε μωρα εφη .Ναι μητερ. Η δε εφη.Ποιω τροπω τουτο εγνως; Η δε μωρα εφη. Ανθρωπος τις μακρον ποιρον και δυο στρογγυλα νευρωδη εθηκεν εν τη κοιλια μου εσω βαλων και εξω εντρεχων καγω ηδεως ειχον.Η μητηρ ακουσασα και ιδουσα εφη. Ω τεκνον ,απωλεσας και ον πρωτον ειχες νουν.=

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. μπάμπη σε ποιά εφορία ανήκεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. «Εργαστήριο...κατασκευής ενόχων» το δελτίο του Μega
    Στη δικαιοσύνη προσφεύγει ο Γιώργος Κουρής

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ON LINE
    Πέμπτη, 31 Μαϊου 2007 15:49 Εκτυπώστε το Στείλτε το με email Φυλάξτε το


    Στη δικαιοσύνη ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Κουρής, για τα εις βάρος του δημοσιεύματα και όσα του καταλογίζονται σε δελτία ειδήσεων, εξαπολύοντας δριμύ κατηγορώ ειδικά κατά του δελτίου του Mega.

    Ο κ.Κουρής κάνει λόγο για ανυπόστατα και συκοφαντικά δημοσιεύματα και δελτία ειδήσεων που στοχεύουν στη σπίλωση και την ηθική του εξόντωση. «Γνωρίζω καλώς ότι παραμένω επίλεκτος στόχος, επειδή είμαι βασικός μάρτυρας στη σημαντική δίκη της υπόθεσης ΔΕΚΑ για τα σκάνδαλα του χρηματιστηρίου την περίοδο προ των εκλογών του 2000», σημειώνει και προσθέτει ότι είναι αναγκασμένος να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

    Μεταξύ άλλων, ο κ. Κουρής κάνει λόγο για «εργαστήριο...κατασκευής ενόχων όπως έχει εξελιχθεί το κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA» και συμπληρώνει: «Όλο το τελευταίο διάστημα στο Δελτίο Ειδήσεων του MEGA, κατόπιν "έγκυρων πληροφοριών", ουσιαστικά κατασκευάζονται και παρουσιάζονται σενάρια σε βάρος μου με τρόπο μοναδικό σε εμπάθεια και φανατισμό. Το συγκεκριμένο δελτίο ειδήσεων συνεχίζει αδιάλειπτα την στοχοποίηση μου σε συστηματική βάση, πότε με λοιδορίες και άθλιους υπαινιγμούς...»

    Δεν εκπλήσσομαι καν για το ότι οι τηλε-κατήγοροί μου προχώρησαν πλέον από τα ανυπόστατα δημοσιεύματα, τις ειρωνείες και τους άθλιους υπαινιγμούς, σε αήθεις επιθέσεις και σε συστάσεις προς τη δικαιοσύνη. Η αλαζονεία είναι κακός σύμβουλος. Μετά από όλα αυτά, είμαι αναγκασμένος να καταφύγω στους κανόνες δικαίου σεβόμενος τους θεσμούς της Ελληνικής Πολιτείας», καταλήγει ο κ.Κουρής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΞΑΝΑ ΕΚΛΟΓΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. mpampi o ksynogalos se xtypaei giati einai tsiraki tou venizelou. einai vlakas kai de mporei na katalavei oti mono me gap 8a paei mprosta o topos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. η ευη φραγκακη τι κανει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. EΠΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο babis τερψίπρωκτος:


    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ (ΟΧΙ ΣΤΑ 4 ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΦΙΛΗΣ) ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ.


    Kυκλοφορεί μία φήμη στα δημοσιογραφικά ότι ο γάμος χάλασε επειδή δε σας πέτυχε το ροζ στα κουφέτα των παιδιών.

    ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ΗΤΑΝ Η ΠΙΠΟ-ISONOUS?


    ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΩΣΟΥΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


    ΣΟΥ ΞΑΝΑΘΥΜΙΖΩ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ...

    Αγαπητό αναγνωστικό κοινό,

    Όπως σίγουρα έχετε παρατηρήσει, τις τελευταίες ημέρες ο babis έχει ξεσαλώσει σε σημείο όπου σας κάνει υποδείξεις με ποιόν να συνδιαλέγεστε και με ποιόν όχι. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ Ο ΠΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΕΡΑ. Και όλοι ΠΛΕΟΝ ξέρουμε ΠΟΤΕ παίρνει ο πάτος του babis ΑΕΡΑ. ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΑΔΕΙΟ ΑΠΟ ΨΩΛΕΣ.

    Το θέμα βέβαια ΔΕΝ είναι ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΞΑΝΑΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟ. Αυτό είναι το εύκολο. Το θέμα είναι ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ Ο ΠΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ.

    Σας αποκαλύπτουμε τη ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ:

    Ο ΠΑΤΟΣ ΤΟΥ babis ΠΗΡΕ ΑΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΕΛΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΗΤΟΙ ΣΤΙΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

    Γι’ αυτό τρολλάρει, σπαμάρει ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΡΕΙ.

    Αλλά, Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ είναι το πως μία τόσο καλά κρυμμένη πληροφορία (ούτε στον αχανή πάτο του να την είχε κρύψει η κυβέρνηση δεν θα την ξετρύπωνε) περιήλθε εις γνώσιν του babis.

    ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ:

    Ο babis ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΤΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗ (ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ, ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΘΑ ΕΒΑΖΕ Ο babis ΔΕΞΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ? ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΒΑΖΕ ΨΩΛΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΤΡΟΠΗ). ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (sic) ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΣΤΙΣ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. ΕΚΕΙ, Ο babis ΑΚΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΓΑΜΟΣ (ΟΧΙ ΜΕΤΑΞΥ ΟΜΟΦΥΛΩΝ ΑΛΛΑ) ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΚΛΟΓΩΝ!!! SO SIMPLE.

    ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ, Ο ΓΑΜΟΣ ΑΝΑΒΑΛΕΤΑΙ ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ.



    ΕΠΙΣΗΣ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ


    ΑΠΟ ΚΑΣΤΡΙ ΙΝΤΕRCONTINENTAL 3 ΦOΡEΣ THN HMEΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΚΑΜΑΤΟ,

    ΛΙΒΑΝΩΤΟ ΣΤΟ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ,

    ΣΚΥΛΟΦΥΛΑΞΗ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΗ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΙΟΥ,

    STUDIO KAI ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ CD,

    ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ, ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΟΥΑ,

    ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΩΝ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ,

    ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΠΑΝΗΓΥΡΗ (ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ, ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΤΑΛΗΡΟΥ),

    ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΓΙΟΥ ΜΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ (ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ),

    ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ (ΑΕΡΟΒΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΟΥΦΗΓΜΑ) ΩΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ...

    ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 52 ΕΤΩΝ ΓΡΙΑ...



    ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ???


    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝ' ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΔΩΣΤΕ ΤOYΣ ΤΟ babis ΠΟΥ'ΝΑΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. mpampi emfanisou kai vale ton ksynogalo sth 8esh tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. http://babisskylosgap.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. BABIS SAID

    Όποιος συληφθει να διαλέγεται με τα προηγούμενα άτομα που είναι πλέον εμφανή από τη γραφή των θα θεωρείτε προβοκάτορας και σαν τέτοιος θα αντιμετωπίζετε.
    Προσοχή κίνδυνος.

    ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟ PRESS-GR?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. μπάμπης = φασίστας


    θέλει να επιβάλλει λογοκρισία, όπως κι ο ξυνόγαλος


    ξυνόγαλος = μπάμπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. h makedonia einai trabesti malaka!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΡΕ ΞΥΝΟΓΑΛΕ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΕΥΡΥΠΡΩΚΤΕ Σκύλε της καφρίλας
    ΞΙΦΟΜΑΧΕ της ηλιθιότητας
    ΤΖΩΝ της βλακείας
    ΚΑΡΧΙΜΑΚΙΣΤΑΝ της απάτης
    και λοιπές φασιστικές και ακροδεξιές δυνάμεις, σάψαλα του κέρατα.

    Συνολική απάντηση προς τα προηγούμενα ,κοράκια, χουντικούς χλεχλεδες ,δεξιές αδελφές και άρρωστα και ανεγκέφαλα καθηκια του κερατα μολυσμένα από την άνοια της γεροντικής ηλικίας που βρίσκεστε.

    Πλέον δεν αξίζετε της προσοχής μας. Δεν σας δίνουμε πλέον καμία προσοχή πέρα από ένα σκατο ,σαν την ψυχή σας. Είστε απόβλητα της ζωής. Περιτρίμματα της κοινωνίας που ζείτε μέσα στο βοθρολυμα της Ρηγίλλης όπου και σιτίζεστε εκεί. Δεν μπορείτε να αρθρώσετε πολιτικό λόγο παρά μόνον άναρθρες επαναλαμβανόμενες παπαρες και ηλιθιότητες κραυγές κρα-κρα. Παρακαλώ λοιπόν κάθε σκεπτόμενο έντιμο και τίμιο αγωνιστή (ευτυχώς υπάρχουν αρκετοί εδώ μέσα να μην ασχολούνται άλλο μαζί των. .Μας αρκεί το γεγονός πλέον ότι έχει αποκαλυφτεί ο ρόλος των. Τώρα μπορείτε να πάτε στον διάολο και ακόμη παραπέρα. Ουστ βρωμοκαθαρματα.

    ΥΓ. Έκοψα την τελευταία παράγραφο για να προφυλάξω τη νέα προβοκάτσια σύνδεσης ΠΑΣΟΚ με 17 Ν. Δεν έχετε μάθει τίποτα, δεν βάλατε μυαλό, είστε κοινοί απατεώνες. Μια ζωή ψεύτες και λωποδύτες. Το παιγνίδι της σχέσης του ΠΑΣΟΚ με την τρομοκρατία συνεχίζετε να το παίζετε. Είστε άθλιοι ,απατεώνες και ψεύτες. Περιθώριο της μαυρίλας και της απάτης. Ο Ελληνικός λαός σας έμαθε όμως. Η ήττα έρχεται για να σας τοποθετήσει μια ζωή στο περιθώριο. Όπου είναι η θέση των απατεώνων και των ψευτών. Ουστ αλητες του κερατα.

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. EΠΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο babis τερψίπρωκτος:


    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ (ΟΧΙ ΣΤΑ 4 ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΦΙΛΗΣ) ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ.


    Kυκλοφορεί μία φήμη στα δημοσιογραφικά ότι ο γάμος χάλασε επειδή δε σας πέτυχε το ροζ στα κουφέτα των παιδιών.



    ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ΗΤΑΝ Η ΠΙΠΟ-ISONOUS?

    ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΩΣΟΥΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


    ΣΟΥ ΞΑΝΑΘΥΜΙΖΩ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ...



    Αγαπητό αναγνωστικό κοινό,

    Όπως σίγουρα έχετε παρατηρήσει, τις τελευταίες ημέρες ο babis έχει ξεσαλώσει σε σημείο όπου σας κάνει υποδείξεις με ποιόν να συνδιαλέγεστε και με ποιόν όχι. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ Ο ΠΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΕΡΑ. Και όλοι ΠΛΕΟΝ ξέρουμε ΠΟΤΕ παίρνει ο πάτος του babis ΑΕΡΑ. ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΑΔΕΙΟ ΑΠΟ ΨΩΛΕΣ.

    Το θέμα βέβαια ΔΕΝ είναι ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΞΑΝΑΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟ. Αυτό είναι το εύκολο. Το θέμα είναι ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ Ο ΠΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ.

    Σας αποκαλύπτουμε τη ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ:

    Ο ΠΑΤΟΣ ΤΟΥ babis ΠΗΡΕ ΑΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΕΛΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΗΤΟΙ ΣΤΙΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

    Γι’ αυτό τρολλάρει, σπαμάρει ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΡΕΙ.

    Αλλά, Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ είναι το πως μία τόσο καλά κρυμμένη πληροφορία (ούτε στον αχανή πάτο του να την είχε κρύψει η κυβέρνηση δεν θα την ξετρύπωνε) περιήλθε εις γνώσιν του babis.

    ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ:

    Ο babis ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΤΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗ (ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ, ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΘΑ ΕΒΑΖΕ Ο babis ΔΕΞΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ? ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΒΑΖΕ ΨΩΛΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΤΡΟΠΗ). ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (sic) ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΣΤΙΣ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. ΕΚΕΙ, Ο babis ΑΚΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΓΑΜΟΣ (ΟΧΙ ΜΕΤΑΞΥ ΟΜΟΦΥΛΩΝ ΑΛΛΑ) ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΚΛΟΓΩΝ!!! SO SIMPLE.

    ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ, Ο ΓΑΜΟΣ ΑΝΑΒΑΛΕΤΑΙ ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ.


    ΕΠΙΣΗΣ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ


    ΑΠΟ ΚΑΣΤΡΙ ΙΝΤΕRCONTINENTAL 3 ΦOΡEΣ THN HMEΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΚΑΜΑΤΟ,



    ΛΙΒΑΝΩΤΟ ΣΤΟ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ,

    ΣΚΥΛΟΦΥΛΑΞΗ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΗ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΙΟΥ,

    STUDIO KAI ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ CD,

    ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ, ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΟΥΑ,

    ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΩΝ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ,

    ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΠΑΝΗΓΥΡΗ (ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ, ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΤΑΛΗΡΟΥ),

    ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΓΙΟΥ ΜΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ (ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ),

    ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ (ΑΕΡΟΒΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΟΥΦΗΓΜΑ) ΩΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ...

    ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 52 ΕΤΩΝ ΓΡΙΑ...


    ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ???


    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝ' ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΔΩΣΤΕ ΤOYΣ ΤΟ babis ΠΟΥ'ΝΑΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. μπάμπης = φασίστας


    θέλει να επιβάλλει λογοκρισία, όπως κι ο ξυνόγαλος


    ξυνόγαλος = μπάμπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΕΥΡΥΠΡΩΚΤΕ Σκύλε της καφρίλας
    ΞΙΦΟΜΑΧΕ της ηλιθιότητας
    ΤΖΩΝ της βλακείας
    ΚΑΡΧΙΜΑΚΙΣΤΑΝ της απάτης
    και λοιπές φασιστικές και ακροδεξιές δυνάμεις, σάψαλα του κέρατα.

    Συνολική απάντηση προς τα προηγούμενα ,κοράκια, χουντικούς χλεχλεδες ,δεξιές αδελφές και άρρωστα και ανεγκέφαλα καθηκια του κερατα μολυσμένα από την άνοια της γεροντικής ηλικίας που βρίσκεστε.

    Πλέον δεν αξίζετε της προσοχής μας. Δεν σας δίνουμε πλέον καμία προσοχή πέρα από ένα σκατο ,σαν την ψυχή σας. Είστε απόβλητα της ζωής. Περιτρίμματα της κοινωνίας που ζείτε μέσα στο βοθρολυμα της Ρηγίλλης όπου και σιτίζεστε εκεί. Δεν μπορείτε να αρθρώσετε πολιτικό λόγο παρά μόνον άναρθρες επαναλαμβανόμενες παπαρες και ηλιθιότητες κραυγές κρα-κρα. Παρακαλώ λοιπόν κάθε σκεπτόμενο έντιμο και τίμιο αγωνιστή (ευτυχώς υπάρχουν αρκετοί εδώ μέσα να μην ασχολούνται άλλο μαζί των. .Μας αρκεί το γεγονός πλέον ότι έχει αποκαλυφτεί ο ρόλος των. Τώρα μπορείτε να πάτε στον διάολο και ακόμη παραπέρα. Ουστ βρωμοκαθαρματα.

    ΥΓ. Έκοψα την τελευταία παράγραφο για να προφυλάξω τη νέα προβοκάτσια σύνδεσης ΠΑΣΟΚ με 17 Ν. Δεν έχετε μάθει τίποτα, δεν βάλατε μυαλό, είστε κοινοί απατεώνες. Μια ζωή ψεύτες και λωποδύτες. Το παιγνίδι της σχέσης του ΠΑΣΟΚ με την τρομοκρατία συνεχίζετε να το παίζετε. Είστε άθλιοι ,απατεώνες και ψεύτες. Περιθώριο της μαυρίλας και της απάτης. Ο Ελληνικός λαός σας έμαθε όμως. Η ήττα έρχεται για να σας τοποθετήσει μια ζωή στο περιθώριο. Όπου είναι η θέση των απατεώνων και των ψευτών. Ουστ αλητες του κερατα.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Dear friends. Was so happy really last night watching the ‘’Elli Stai Show’’.
    A prominent member of the ruling gay society was invited in order to defend our darling fat ‘’katalliloteros’’. Yes dear sisters. There was Lakis Lazopoulos so pretty, so sexy, last night praising our prime minister. I bet next guest of Mrs Stai will be the Mayor of Athens, or you think Salome should be invited. Maybe because sweet Mayor is so busy with his Lover the young artist who at the same time is a … nurse at Evangelismos . On the other hand Salome unfortunately was not nominated as a minister and has more free time.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση