GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Πάνος Τσουπίδης πίσω από το σκάνδαλο του ομολόγου!

Κρατιέται κρυφός ο ρόλος του προέδρου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου... Ο Πάνος Τσουπίδης, πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου , είναι ...

Κρατιέται κρυφός ο ρόλος του προέδρου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου...

Ο Πάνος Τσουπίδης, πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, είναι ο «τραπεζίτης» που έχει σχέση με το σκάνδαλο του ομολόγου των 280 εκ. ευρώ που … ταξίδεψε -και- στο Λονδίνο για να γυρίσει με καπέλο στην Ελλάδα και να αγοραστεί από τα Ταμεία!
Αυτός είναι για τον οποίο έγραψε από την Παρασκευή το Press-gr.
Ο Π. Τσουπίδης συμμετέχει στην North Asset Management του Γ. Παπαμαρκάκη που έκανε το κόλπο με το ομόλογο στο Λονδίνο. Αγόρασε από την JP Morgan το ομόλογο των 280 εκατ. ευρώ και στη συνέχεια μέσω της Morgan Stanley και της HypoVereinsbank –και στις δύο έχει εργαστεί παλιότερα- κατέληξε στη «Ακρόπολις» και μετά στα Ταμεία.
Το κουβάρι αρχίζει να ξετυλίγεται, αν και ο ρόλος των "εγχωρίων", όπως του κ. Τσουπίδη, κρατιέται προς το παρόν κρυφός!

68 σχόλια

  1. ΒΡΕ ΚΑΛΛΩΣΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωπα τα πουλακαια μας! Και ποιό είναι το δεξί -και οχι μόνο- χέρι του άσχημουσαν σαν χρέος Τσουπίδη στο ΤΤ; Μήπως η γυναίκα του άλλου γαλάζιου αρχιλαμόγιου του Λονδίνου, του Χρήστου Μεγάλου; Ε ρε γλέντια και πως αρχίζει τωρα να δένει η μαγιονέζα! Θυμηθείτο γαλάζια πουστρόνια η παρέα του Λονδίνου θα σας ρίξει απο την κυβερνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το "πουστρόνια" κλίνετε όπως το μπουλόνια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πως φαίνεται ότι όλοι οι καπαδόκες κουμπάροι είναι στο κόλπο γκρόσσο. Πάρε Κ. Κατραμανλή, Τσιτουρίδη, σημαιοφορίδη, Πάνο Τσουπίδη και δες πως όλοι έχουν κάνει κλίκα. Ο κόμπος έφτασε στον πρωθυπουργό. Με τόσο βρωμιά γύρω γύρω, μάλλον θα πήγε στην Μύτη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αδελφια, την Τριτη 3-4-07 θα γινει(;) τελικα η Γεν.Συνελευση Μετόχων του ΟΤΕ..

    Θα ακουστουν ενδιαφέροντα πραγματα..

    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ!

    ΣΣ κριμα για την Αρίστη της δημοσιογραφίας, της εύχομαι ό,τι καλύτερο και το αξίζει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εδώ σε θέλω φίλε μου το χρήμα να κάνει φτερά και να γεμίζουν τσέπες και όλα να γίνονται καθώς πρέπει!
    Τα πιστωτικά ιδρύματα δεν μπορούν να ελεγχθούν γι’ αυτή τους τη δραστηριότητα.
    Οι χρηματιστηριακές που μοίρασαν το χαρτί είναι ηθικά, ενδεχομένως, ευάλωτες, αλλά όχι νομικά.
    Και όπως γνωρίζετε οι χρηματιστηριακές δεν προτάσσουν στους πελάτες τους το ήθος τους, αλλά τη δυνατότητα να παράγουν κέρδος για αυτούς.
    Αν τα πράγματα δε πάνε κατ΄ ευχή…τότε ευθύνεται αποκλειστικά η λάθος ευχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδιά των χιτών, της Φρειδερίκης και των ταγματασφαλιτών, εγγόνια των δωσίλογων και των κουισλιγκς, τσιράκια της χούντας, τέκνα (ο τόνος στο ε παρακαλώ, ας είμαστε ευγενείς) του Χριστόδουλου, πλησιάζει το τέλος σας. Νομίζω πως ακόμη και ο Γιωργάκης θα σας κατατροπώσει στις εκλογές (θα ανέβουν πολύ και ΣΥΝ, ΚΚΕ), που τις βλέπω τώρα πιά να γίνονται την τελευταία ημέρα της 4ετίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρε παιδια αυτή η Μαρία Σπυράκη που τη βγάζουν στ παραθυρο του MEGA τι μέρους του λόγου είναι;
    κάθε μέρα λέει οτι μιλάει με 2-3 υπουργούς που μόνο σ'αυτή λένε το πόνο τους.
    ποιος την επέβαλε στις ειδήσεις γιατί φαίνεται για μεγάλο νούμερο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κώστααααα, εκεί στη Ραφήνααααααααα, ξύπνα πέφτετε ρεεεεεει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σιγα σιγα ρε παιδια γιατι εμας που δε ξερουμε μας πιανει ιλιγγος απο τα δισεκατομυρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. γεια σου ρε μη-αναγνωρισμένο παιδί του σιδερένιου 8.14 (ή μήπως είσαι του ξαδέλφου Λιάνη?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σύντροφοι,

    η mammy μου είπε να μην επιμένω για εκλογές αλλά να περιμένω ακόμη 5 χρονάκια τουλάχιστον γιατί με περιμένει ο χοντρο-μπέννυ στη γωνία να με καταπιεί αμάσητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΟΔΑ ΝΑ ΣΕ ΧΩΝΕΨΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 1 σκανδαλο τη μερα τη ΝουΔου την κανει περα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 7:33 Η ΒΡΩΜΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΝΙΓΕΙ.
    ΚΙ'ΟΣΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΣΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΝΙΓΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σύντροφε 9.15,

    μην ανησυχείς. Δε τρώγομαι με τίποτα. Είμαι αχώνευτος. Έτσι μου έλεγε κι ο daddys.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ
    ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΑΥΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΡΧΗΓΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗ ΣΟΔΑ.
    ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ?
    ΑΠΟΡΩ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΚΑΛΟΠ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    α) Ο Μπραβογιώργος
    β) Ο ΓΑΠ
    γ) Το πιντί
    δ) Ο Γιωργάκης
    ε) Ο Παπανδρέου
    στ) Ο Βενιζέλος
    ζ) Άλλος φαιδρός τύπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σύντροφε 9.23,

    σ' ευχαριστώ για τις δημιουργικές σου προτάσεις. Γράψε μου κι άλλες ιδέες σου στο bravoyiorgo@filellinas.usa

    Θα ρωτήσω τη mammy μήπως να σε κάνω σύμβουλό μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αποφάσισα να γράψω τις παρακάτω αράδες, καθώς τις τελευταίες μέρες η επιχείρηση διασκέδασης των εντυπώσεων από την παραγωγή μαύρου χρήματος δια της διαχείρισης των ομολόγων από τα Ταμεία, έχει πάρει επικίνδυνες διαστάσεις στη διαμόρφωση της συνείδησης του πολίτη.
    Θύμα αυτής της στρέβλωσης της έννοιας «σκάνδαλο», είναι πλέον ολόκληρη η ελληνική κοινωνία.
    Η υπόθεση οργανωμένης στρέβλωσης και δημιουργίας αντίστοιχης πολιτικής κουλτούρας, εντοπίζεται χρονικά στην κυβερνητική «περίοδο Σημίτη». Τότε ήταν που ο πρώην πρωθυπουργός απεφάνθη: «Όποιος έχει να καταγγείλει σκάνδαλα να πάει στον εισαγγελέα.» Αυτό σημαίνει ότι σκάνδαλο χωρίς ποινικές ευθύνες δεν υφίσταται. Άρα, εδώ, εισάγεται η καινοφανής θεωρία της μη ύπαρξης πολιτικών σκανδάλων. Δηλαδή, εάν η πολιτική δράση έρχεται σε αναντιστοιχία ή εμφανώς ζημιώνει το δημόσιο συμφέρον, ο πολίτης δεν θα πρέπει να σκανδαλίζεται, αλλά να αναζητεί ευθύνες μόνον εκεί – και απ’ αυτούς – όπου υπάρχει αναμφισβήτητη παραβατικότητα.

    Η θεωρία αυτή, δυστυχώς στις μέρες μας, όχι απλώς υιοθετήθηκε από την κυβέρνηση Καραμανλή, αλλά ενσωματώθηκε αρμονικά – δοξαστικά θα έλεγα –στην πολιτική κουλτούρα που ενσωματώνει η Ν. Δημοκρατία. Διακηρύττει ο Καραμανλής στη βουλή ότι πράγματι υπήρξε κακοδιαχείριση των αποθεματικών στο Ταμείο των δημοσίων υπαλλήλων. Δηλώνει ότι, επίσης, το νομικό πλαίσιο και η μέθοδος διορισμού των Δ.Σ. των Ταμείων είναι πηγή ενδεχόμενων ατασθαλιών και σπεύδει να υποσχεθεί ότι μετά το καλοκαίρι θα αλλάξει το πλαίσιο. Την ίδια στιγμή ο Κ. Τσιτουρίδης υποκρίνεται ότι δεν γνωρίζει για τον τρόπο διαχείρισης στα Ταμεία και προτείνει την επιστροφή στους ελεγκτικούς μηχανισμούς της Τράπεζας της Ελλάδας, τους οποίους ο ίδιος – δια νόμου – κατήργησε, προηγουμένως, μεταφέροντας τις αντίστοιχες εξουσίες στον προσωπικό του σύμβουλο.

    Υπάρχει κανένα πρόβλημα; Αν ναι, η κυβέρνηση το εστιάζει στη σχέση ιδιωτικών εταιριών με το δημόσιο και καλεί τη δικαιοσύνη και τις εποπτικές αρχές να ελέγξουν τη σχέση, αναζητώντας πιθανές ποινικές ευθύνες. Αμέσως μετά αρχίζει το γαϊτανάκι με τις βαλίτσες. Και μέσα στη στην τούρλα του Σαββάτου, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποφαίνεται: «Βρείτε τα λεφτά και φέρτε τα πίσω στα Ταμεία.» Ψάχνουν, λοιπόν, τη βαλίτσα, αλλά για την ταμπακέρα κουβέντα!
    Για την πολιτική κουλτούρα που πακτώνεται και απαξιώνει την πολιτική από το ουσιαστικότερο στοιχείο της, την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ, κουβέντα.
    Ο πολιτικός, που κυβερνά, ασκεί εκτελεστική εξουσία - και μέσω της βουλής και νομοθετική - αλλά δεν ευθύνεται για πράξεις και παραλήψεις που ζημιώνουν το δημόσιο συμφέρον, αρκεί, όταν αποκαλυφθούν, να λάβει πολιτικά μέτρα για την αντιμετώπιση ανάλογων περιστατικών στο μέλλον. Τα υπόλοιπα είναι δουλειά της δικαιοσύνης, μας λένε.
    Έτσι, φίλοι μου, στις συνειδήσεις των πολιτών, η πολιτική δεν θα πρέπει να συνδέεται ούτε με προγράμματα, ούτε με αρχές, ούτε με ιδεολογικούς προσανατολισμούς, ούτε με τίποτε άλλο απ’ όσα νομίζαμε οι αφελείς. Η μόνη δουλειά της «πολιτικής», όταν ασκεί κυβερνητική εξουσία, είναι να παρεμβαίνει, νομοθετικά, στα σκάνδαλα. Και η μόνη δουλειά της «πολιτικής», όταν βρίσκεται στην αντιπολίτευση, είναι να καταγγέλλει αυτά τα σκάνδαλα.
    Τότε, λοιπόν, ποια είναι η αξία των κομμάτων στην πολιτική διαδικασία και γιατί μας ζαλίζουν τόσο πολύ με τα περίφημα προγράμματα και τις αρχές τους;

    Όταν η πολιτική ευθύνη χάνεται, τότε, φίλοι μου, η πολιτική ναυαγεί.
    Δεν υπάρχει σωσίβιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η ημιμάθεια ειναι χειρότερη απ την αμάθεια! Και πάλι μισοπληροφορημένους (όπως και κακογαμημένους) σας πιάνω.

    ΔΕΝ ειναι πουθενά στην North Star ο Τσουπίδης και ΚΑΜΙΆ σχέση με τα ομόλογα. Μήπως τον ξέρει τον Ππαδομαρκάκη όπως δεκάδες άλλοι έλληνες τραπεζίτες και απλά συμμετέχει σε ένα advisory committee για το real estate fund που έχει κάνει ο Παπαδομαρκάκης για Ρουμανία κλπ (όλα ΑΣΧΕΤΑ με Ελλάδα)!
    Μαλάκες με περικεφαλαία, μάθετε να κάνετε -επιτέλους- ρεπορτάζ κι αν γράφετε κάτι να είστε ψαγμένοι γιατί παίρνετε κόσμο στο λαιμό σας. Βαράτε στο σταυρό επι δικαίων και αδίκων και η αξιοπιστία σας πάει περίπατο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Να σημειώσετε επίσης, θα δειτε αργότερα ότι έχει τη σημασία του, ότι ο κ.Τσουπίδης, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο δηλαδή, "επένδυσε" 700.000.000 ευρώ σε "δομημένα" προίόντα που συνδέονται με την αύξηση των επιτοκίων σε Ευρώπη και Αμερική. Κάθε φορά που αυξάνονται τα επιτόκια δηλαδή μειώνεται και η απόδοση της "επένδυσης". Κι αυτό έγινε την εποχή που ακόμα και οι περιπτεράδες ξέρανε ότι θα ανέβουν τα επιτόκια... Αναλογιστείτε τις προμήθειες γι' αυτή την επένδυση.
    Ποιός άλλος έκανε ανάλογη "επένδυση";
    Μα φυσικά ο κουμπάρος του Πρωθυπουργού κ. Μηλιάκος. "Επένδυσε" κι αυτός 750.000.000 ευρώ σε ίδια προϊόντα εγκρίνοντας μάλιστα μίζα 2.000.000 ευρώ στην offshore EALY, αγνώστων λοιπών στοιχείων και μετόχων ασφαλώς,
    Ηδη η ΑΤΕ μετράει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ απώλειες.
    Σύμπτωση; Τυχαίο;
    Μαύρο πολιτικό χρήμα λέω εγώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Bρε 9.27 αδιάβαστο σε βρίσκω... Εκβιαστάκια της πλάκας είναι, προσπαθούν να "δημιουργήσουν" είδηση όπως οι ίδιοι κοκορεύονται..

    άσε τα παιδιά να βγάλουνε κανά μεροκάματο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Όταν με κατηγορούν για κάτι που νομίζουν
    κι όταν με παρεξηγούν χωρίς να με γνωρίζουν
    όταν άδικα με βάζουν ν' απολογηθώ
    θυμάμαι τον Αντώναρο

    Γεια σου ρε Αντώναρε, είσαι παλικάρι
    γεια σου ρε Αντώναρε, κράτα όσο μπορείς
    Γεια σου ρε Αντώναρε, είσαι παλικάρι
    μην υποχωρείς

    Όταν με δικάζουνε χωρίς να έχω φταίξει
    και όταν το δίκιο μου δεν μπορώ να βρω
    όταν ένοχοι με βάζουν ν' απολογηθώ
    θυμάμαι τον Αντώναρο

    Γεια σου ρε Αντώναρε, είσαι παλικάρι
    γεια σου ρε Αντώναρε, κράτα όσο μπορείς
    Γεια σου ρε Αντώναρε, είσαι παλικάρι
    μην υποχωρείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΤΙΜΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΜΕΝΕ ΜΟΥ
    ΜΠΡΑΒΟΓΙΩΡΓΟ
    ΠΟΥ Ο ΒΟΥΔΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΕΡΕΣ.
    ΔΩΣΕ ΜΥ REGARDS TO MAMMY ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΑ 'ΕΥΡΑ' ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ .
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ.
    ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕ ΑΡΧΗΓΕ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΗΘΟΣ.
    ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΥΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΡΧΗΓΕ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝΕ ΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Η ΜΑΜΜΥ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλά τι κρίση ήταν αυτή 9.27, ακριβώς;
    Χτύπησε ο Μπραβογιώργος-σύμβουλος με τη συνοδεία κοινωνιολόγου και οικονομολόγου…να ξέρω τι ώρα να μπαίνω.
    Κάθε βραδύ τέτοια ώρα σας πιάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Σύντροφε 9.46,

    μετέφερα τα regards σου στη mammy και συμφωνεί με τη θέση σου για τούτους εδώ που δεν αφήνουνε τίποτα όρθιο.

    Μου είπε ότι τα λεφτά τα έχει κάτω από το στρώμα και όχι στην τράπεζα για να είναι έτοιμη ανα πάσα στιγμή χρειαστεί να χρηματοδοτήσει τον αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΩΡΑ ΜΕΓΑΛΕ ΑΡΧΗΓΕ ΜΠΡΑΒΟΓΙΩΡΓΟ ΗΣΥΧΑΣΑ ΚΑΙ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΩ.
    ΟΠΟΙΟ ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ [ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΝΝΟΩ ].

    ΥΓ: ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ,
    ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΟΥ ΒΟΥΔΑ ΕΙΝΑΙ
    "ΜΠΕΝΝΥ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Σύντροφε 9.52,

    κι όπως θα μπαίνεις αγόρασε και κανα κουπόνι για ενίσχυση του αγώνα από το σύντροφο 9.46 που είναι ο σύμβουλός μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Σύντροφε 10.00,

    να είσαι καλά για τα καλά σου λόγια. κοιμήσου ήσυχος κι εσύ όπως κι εγώ και μαζί θα δούμε το όνειρο "Ο μπραβογιώργο πρωθυπουργός". Πράγματι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Παλιόπαιδο 9.52,
    Γιατί μας λοιδορείς;
    Δεν ντρέπεσαι;

    ΗΡΕΜΗΣΕ!!!!
    Πλάκα σου κάνω. Καλά κάνεις και μιλάς για κρίση.
    Υπάρχει κρίση και σε μας και σε αυτούς που αναφερόμαστε.
    Κρίση γενική και μη την παίρνεις αψήφιστα. Θα το μετανιώσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Σύντροφοι,

    "Κρίση,
    με πιάνει κρίση,
    μιας και το Κίνημα ξανά ΔΕΝ θα νικήσει,
    κρίση,
    με πιάνει κρίση"

    (αφου δε θα γίνω πρωθυπουργός ετοιμάζομαι για το dream show)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μπράβο press!

    Τώρα δένουν πολλά ...
    Και κυρίως τα στοιχεία που έδιναν οι κυριακάτικες εφημερίδες για το ποιοί είναι οι χειριστές αυτής της φούσκας που ονομάζεται "ομόλογα".
    5-6 γραφεία και μερικές "επενδυτικές" τράπεζες.

    [Πράσινα πουστρόνια μην χαίρεστε . Είσαστε αυτοί που το ξεκινήσατε, φάγατε τον άμπακο και σήμερα υποκριτικά σκούζετε γιατί χάσατε την κουτάλα.]

    Προς τους άλλους φίλους που δεν γνωρίζουν πως λειτουργεί το σύστημα :

    1. Το Δημόσιο δανείζεται.
    (Γιατί δανείζεται τόσα και που πάνε αν το πιάσουμε δεν τελειώνει σε 2500 σελίδες).

    2.Για τον δανεισμό του εκδίδει ομόλογα.

    3. Τα ομόλογα κυκλοφορούν στην αγορά μέσω μιας -ουσιαστικά- κλειστής ομάδας ανθρώπων που περιλαμβάνει
    - ορισμένες τραπέζες (J P Morgan, Morgan Stanley, Goldman Sachs, Vereinsbank κ.α ) που λειτουργούν είτε με άμεση παρουσία στην Ελλάδα είτε με αντιπροσώπους (όπως ο Μεγάλου)
    - ορισμένους "συμβούλους", γραφεία "χρηματοοικονομικών" και λοιπά παράσιτα που "μεσολαβούν".
    Δηλαδή πουλάνε κυριολεκτικά αέρα, μόνο που από την πώληση αυτού του αέρα μένουν στα χέρια τους υπολογίσιμες προμήθειες.
    Οι "σύμβουλοι" αυτοί έχουν περάσει σαν εργαζόμενοι από τις "επενδυτικές" τράπεζες και μετά από ένα χρονικό σημείο, όταν δηλ. αποκτήσουν γνωριμίες, ανοίγουν δικά τους πανιά.
    Οι διάφορες αγοραπωλησίες ουσιαστικά εξυπηρετούν σπέκουλα δηλ. τζογάρισμα πάνω στο ομόλογο.
    ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

    Γι΄ αυτό τη δουλειά αυτή δεν μπορεί, δεν επιτρέπεται για την ακρίβεια, να την κάνει οποιοσδήποτε οικονομικός σύμβουλος, όσο καταρτισμένος και να είναι.

    4. Δεν φθάνει λοιπόν ο παρασιτισμός των δαπανών του Δημοσίου, η εξυπηρέτηση της πληρωμής τους γεννά έναν νέο κύκλο παρασιτικής κερδοσκοπίας, επ΄ ωφελεία ελαχίστων.

    Αυτή ήταν και η περίφημη "πράσινη τεχνογνωσία" στον χειρισμό κρατικών υποθέσεων, που ακούτε όλα αυτά τα χρόνια από τους γυφτοπασόκους.

    Τώρα την "τεχνογνωσία" την μαθαίνουν οι γαλάζιοι - και είναι πεινασμένοι 20 χρόνια.
    Φίλοι που δεν έχετε άμεσο συμφέρον από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ μην μασάτε από κομματικές κορώνες.
    Το σκάνδαλο τέμνει οριζόντια τα δυο μεγάλα κόμματα. Παράδειγμα : μέλη των ΔΣ των Ταμείων είναι και σήμερα πράσινοι.


    Πληρώνετε κορόϊδα πληβείοι φορολογούμενοι πολίτες φόρους και πρόστιμα για την παραμικρή παράβαση.

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ.

    Ουτοπικό έ ;
    Ποτέ δεν ξέρεις ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ειμαι ο πρωθυπουργος της χωρας και ειναι σιγουρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Πράγματι,

    αλλά εγώ με τις οδηγίες της mammys θα σου φάω την καρέκλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. - ΚΟΜΕ "ΣΤΑΗ", ΣΥΝΤΡΟΦΕ???
    -"ΜΠΕΝΝΥ", "ΜΠΕΝΝΥ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ορισμένοι εδω μέσα που αστειεύονται με εμένα θα το μετανιώσουν πικρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. «Όταν η πολιτική ευθύνη χάνεται, τότε, φίλοι μου, η πολιτική ναυαγεί.
    Δεν υπάρχει σωσίβιο», μας λέει ο 9.27
    «Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ»,
    Υποστηρίζει ο 10.20

    Εγώ μπερδεύτηκα μεταξύ ενός κοινωνιολόγου και ενός οικονομολόγου.
    Τι να αγοράσω αύριο αγχόνη ή σωσίβιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ - ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
    ΟΧΙ ΝΔ - ΠΑΣΟΚ
    ΟΧΙ ΛΕΥΚΟ - ΑΚΥΡΟ (ΠΑΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ)
    ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ - ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ BLOG ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ.
    ΕΙΠΑΜΕ, ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΟΧΙ 2-3 ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ.
    ΟΥΤΕ Ο ΜΑΚΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Σύντροφε 10.35,

    κουπόνια για τον αγώνα. πράγματι. Τα κρατάει η mammy στην οδό Μαυρομιχάλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ρε κορόϊδο 10.39 ο μάκης που κι αυτός δημιουργεί γεγονότα, είναι χορτάτος με το σπίτι σστην Εκάλη και το Cayenne. Αυτοί εδώ είναι ψιλοεκβιαστές της πλάκας, με το παπάκι πάνε. Γι' αυτό γράφουνε αβέρτα μήπως τσιμπήσει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. «Ορισμένοι εδω μέσα που αστειεύονται με εμένα θα το μετανιώσουν πικρά»
    Καλά κάνετε και θυμώνετε.
    Δεν είστε για αστεϊσμούς εσείς, είστε μόνο για γέλια!!!
    Θα τους πω να διορθωθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Σύντροφοι,

    μην ενοχλείτε το μελλοντικό πρωθυπουργό της χώρας evenizelos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΤΟΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΓΡΥΠΝΗΣΕΙΣ
    ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΚΟΙΜΗΤΕ ΚΑΙ ΠΑΜΠΟΝΗΡΕ ΑΡΧΗΓΕ ΜΑΣ
    ΜΠΡΑΒΟΓΙΩΡΓΟ.
    ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ 10ΕΤΙΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ.
    ΑΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ.
    ΑΥΤΟΣ Ο ΑΧΡΕΙΟΣ, Ο ΜΠΡΑΒΟΚΩΣΤΑΣ, ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ.
    ΟΝΕΙΡΕΥΤΙΚΕ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΜΕΝΕ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. elvenizele ase kai kanena kopsidi gia to giwrgaki paidi einai akoma sthn "anaptuksh"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Σύντροφοι,

    δεν κοιμάμαι παρά μόνο ελάχιστα. Πάω γυμναστήριο κι έχω τέλεια φυσική κατάσταση. Την απόσταση από αντιπολίτευση μέχρι πρωθυπουργία την καλύπτω χαλαρά σε 2 τετραετίες.

    άλλωστε μη ξεχνάτε ότι το δικό σας βράδυ είναι μεσημεράκι μόλις στις ΗΠΑ για εμάς και τέτοια ώρα που ξυπνάει το αφεντικό μου τηλεφωνεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Έχω αρχίσει δίαιτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. evenizele
    πάρε φόρα κι έλα κλάσε μας τ΄αρχίδια.

    10:35
    αγόρασε αγχόνη. Σίγουρα.
    Ο 10:20

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. evenizele
    συγγνώμην για την απρέπεια, νόμισα ότι ήσουν ο πραγματικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανόητε 10.20 αν σε κλάσω θα βρεθείς στη Γη του Πυρός. Είσαι σίγουρος ότι θέλεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΟΥΤΕ ΕΛΕΓΧΕΤΕ,ΠΕΤΑΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟ ΑΝ ΤΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΙ ΤΣΟΥΠΙΔΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΛΙΑΚΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ
    ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ..ΑΝ ΕΙΧΑΝΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΘΑ ΒΛΕΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΑΡΓΗΣΕ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΚΡΑΤΑΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΤΕ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ..ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΑΣ..ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΑΡΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΕ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΙΣΜ..ΟΥΣΤ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Aυτού του είδους η σκανδαλολογία μοιάζει να έχει πλέον να κάνει με το:
    Τώρα που βρήκαμε παπά,
    να θάψουμε πεντ έξι.

    Σοβαρευτείτε λίγο που την είδατε όλοι Σέρλοκ Χόλμς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Δείτε το και αλλιώς, ποιός άλλος έχει σήμερα στο ΠΑΣΟΚ το "εκτόπισμα" να κατραπακιάσει τον μπραβογιώργο από το τραπέζι με τα κοψίδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Τον μπραβοκώστα ήθελα να πω (Γλώσσα λανθάνουσα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. βενιζέλε έκλασες και το μύρισες και ζαλίστηκες και μας είπες την αλήθεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Εισαστε μαλακες.
    Εισαστε βοθροι.
    Ειστε φτωχομπινεδες του αισχιστου. Οτι πιο ταπεινο εχει ξεβρασει η λαικοτροπη "δημοσιογραφια" και τα καρακατσουλια του αλτερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. 12:43 τι λες; και να χασουμε το μαυρισμα που μετα κοπου αποκτησαμε στο σολαριουμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ.
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ο 12.43 τσαντίστηκε, γιατί διάβασε όλο το κατεβατό για να μάθει κάτι νέο και τελικά μόνο μπινελίκια βρήκε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ρε μπραβογιωργο,σε βαρεσε το masturbation στο κεφαλι.η μηπως παιρνεις ληγμενα κι
    εσυ σαν τον Σαββα.για ψαξου γιατι μαλλον δεν καταλαβες ουτε που πατας ουτε που βρισκεσαι.Τσατσονι του Θοδωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Σύντροφε 3.31,

    πράγματι. Το ίδιο μου έλεγε κι ο daddy. Να την κόψω αλλά εγώ δεν άκουγα. Με το χερογλύκανο θα γίνουμε κύβέρνηση. Δε βλέπεις τι μαλάκες έχουνε μαζευτεί στο Κίνημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ητανε κατι μικρολαμογια γαλάζιας αποχρώσεως που εβλεπαν τα εκατομμυρια να περνουν και δεν τους καθόταν τίποτα. Παρακολουθούσαν τα αλισβερίσια και υποσχονταν καθαρση ,εντιμότητα ,σεμνότητα και ταπεινότητα. Μετα απο 20 χρόνια φροντιστήριο απο τους χοντρούς πράσινους καθηγητές ,εσήμανε της λύτρωσης η καμπάνα και αυτοί που ήτανε κάποτε κομπάρσοι γινήκανε πρωταγωνιστές. "Ωρε παλληκάρια", συλλογίστηκαν,
    "Εμείς μαλάκες είμαστε ή όχι. Οπως οι πράσινοι έκαναν την τύχη τους ,έτσι θα κάνουμε και εμείς τη δικιά μας΄". Και ξεκίνησε το δεύτερο μεγάλο φαγόπότι με εμβλημα τον Αγιο Φραγκίσκο της Ασίζης. Αλλα τα παλληκάρια ήταν αμάθητα και ,οπως είναι γνωστό, μικροί ,μεγάλοι δεν χωρούν στο καφενείο. Τα πράσινα λαμόγια ξέρανε που να ψαξουνε για λαμογιές ,ειναι άλλωστε επιστήμονες στο είδος, και έτσι ,μεσα σε τρία χρόνια, τους καταλάβανε και τους βγάζουνε στη σέντρα. Οσο για τα περι μηδενικής ανοχής αυτά τα λέει ο μπιφτεκοκώστας όταν του σερβίρουνε τζατζικι στη ταβέρνα, Να δείς που θα τα κουκουλόπουλος και αυτά μαζί με τα προηγούμενα και εσύ μαλάκα λαέ πλέρωνε τους άχρηστους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ρε μάγκες, γιατί δεν λέτε ότι τα περισσότερα μέλη στα συμβούλια δεν τα έχει βάλει η κυβέρνηση; Πως πάρθηκαν οι αποφάσεις;

    Και να είναι άσχετοι και τους έπιασαν κώτσους, γιατί δεν παραιτούνται για λόγους ευθιξίας; Η ηλιθιότητα δεν έχει συνέπειες; Η μήπως φταίει το χρώμα της που είναι πράσινο;

    Οσα περισσότερα ψέματα, τόσο περισσότερες πιθανότητες να εξαπατηθούν οι πολίτες.

    Αρπαχτικά του δημόσιου χρήματος ενωθείτε. Μπορούν να έρθουν ξανά καλύτερες μέρες!

    Εμπρός στο δρόμο της ρουφιανιάς και της λάσπης που χάραξε ο καρχιμάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση