GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το παρασκήνιο για την Μάρα...

Ο καυγάς με τον Κύρτσο, η παραίτηση και η ετοιμότητα του κουμπάρου Αντώνη... Τι προηγήθηκε της χτεσινής παραίτησης της Μάρας Ζαχαρέα , συζ...

Ο καυγάς με τον Κύρτσο,
η παραίτηση και η ετοιμότητα
του κουμπάρου Αντώνη...

Τι προηγήθηκε της χτεσινής παραίτησης της Μάρας Ζαχαρέα, συζύγου του Θ. Ρουσόπουλου, από τον Alpha;
Προηγήθηκε καυγάς στη σύσκεψη του μεσημεριού με τον Γιώργο Κύρτσο στον οποίο η Μάρα είπε ότι αφενός καπελώνει τον κεντρικλο παρουσιαστή Γ. Παπαδόπουλο στο δελτίο ενώ του έδειξε τη δυσαρέσκειά της για τις απόψεις του εναντίον του συζύγου της, του Θ. Ρουσόπουλου....
Επίσης θύμωσε με τον Δ. Κοντομηνά που δεν την προστατεύει και υπέβαλε την παραίτησή της.
Την ίδια ώρα πάντως ο (κουμπάρος της) Αντώνης Δελατόλας είχε ξεκινήσει εντατικές μεσολαβητικές συζητήσεις για την μετακίνησή της στον Antenna όπου εργάζεται και ο ίδιος.

26 σχόλια

  1. AXA!! Eftixws giati egw nomiza oti kaike to fagito

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οπου βάζει το χεράκι του ο γίγας Κοντομηνάς διαλύεται το σύμπαν. Θυμηθείται το φιάσκο της ασφαλιστικής σε αφρικανική χώρα, τα σκάνδαλα με τα λεφτά που έφαγαν απο ομογενείς στην Ευρώπη για να τους ασφαλίσουν, αλλά και το φιάσκο με τον Αlphadigital.Κιόμως αυτός ο άνθρωπος κυκλοφορεί ελέυθερος. Α, βάλτε και πολύ Χατζηνικολάου για να καταλάβετε πως διαλύεται ο Άλφα. Μάζεψε αυτόν τον αγύρτη Τράγκα που είναι υπερχρεωμένος εκατομμυριούχος, που μιλάει για τον λαό και έχει επι μήνες απλήρωτους τους δημιοσιογράφους στα ρυπαρά έντυπα του.Και τον Κακαουνάκη που παίρνει χρήματα απο απατεώνες(ΠΧ Ψωμιάδης) για να τους υπερασπίζεται στο γυαλί.Δυστυχώς θα την πληρώσουν και πάλι οι μεροκαματιάρηδες δημοσιογράφοι γιατί οι Τραγκονταγκακαουνάκηδες και οι Χατζηνικοζαχαρέες θα βρούν λόγω διαπλοκής νέα στέγη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. youtube.com

    kemal gay turk


    kai o 8eos allax mazy sas-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε το φιάσκο της Alpha Digital έγινε επί εποχής καθηγητή Τσοτσορού και όχι επί κοντομηνά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. στο καλό να πάει η ξινομούρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σας παρακαλώ, είναι είδηση η Ζαχαρέα!
    Έχει υπάρξει πιο ατάλαντη, ανεπαρκής και κακομουτσουνολάλητη παρουσιάστρια από καταβολής της Ελληνικής τηλεόρασης;
    Εάν δούλευε στο περίπτερο της γειτονιάς σας, θα ψωνίζατε από κει ή θα κόβατε ακόμη και το τσιγάρο για να την αποφύγετε;
    Α ρε σκατονταβατζήδες, τόσες και τόσους αξιοπρεπείς και ταλαντούχοι παρουσιάστριες/ ες που θυμάμαι καθ΄ όλη τη δεκαετία του ’90 τι τους κάνατε!
    Μασήσατε το χαβιάρι και μας πετάτε το ψαροκόκαλο!
    Έχει ο καιρός γυρίσματα…το ξεχάσατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λέτε να την πάρουν στον Αντ1;
    Η θα μείνει στο δρόμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας μην πάει τουλάχιστον στον ΣΚΑΪ. Πήγε ο Χατζηνίκος και ένας Ναβουχοδονόσορας είναι αρκετός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΚΥΡΤΣΟΣ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΙΑ ΜΑΚΡΗ!!!ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. KEMAL GAY TURK

    STO SEARCH TOU


    YOUTUBE.COM


    KAI APOLAUSTE TOUS GYFTOTOURKOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΝ ΔΙΑΟΛΟ ΤΗΣ ΕΘΙΞΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ.ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. POLLES KOUMPARIES & ALYSIDWTES FILIES PROKYPTOYN....
    O DELATOLAS KOUMPAROS TOU ROUSSO, O ROUSSO KOUMPAROS TOU VOULGA, O VOULGA KOLLHTOS ME TON DELLATOLA ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για άλλη μια φορά γίνεται εξάσκηση στο ποιός είναι μεγαλύτερος κομπλεξικός.
    Σε τι ακριβώς σας έχει ενοχλήσει η Ζαχαρέα.Προσωπικά δεν την γνωρίζω αλλά η εντύπωση που δίνει είναι οτι πρόκειται για μια αξιοπρεπέστατη γυναίκα και παρουσιάστρια.Νομίζω οτι έχει διετελέσει πολλά χρόνια δημοσιογράφος και ουδέποτε είχε απασχολήσει αρνητικά την δημοσιότητα.Το όλο ζήτημα άρχισε όταν ο σύζυγος της έγινε κυβερνητικός εκπρόσωπος.Αν κάποιοι έχουν πρόβλημα με τον Ρουσόπουλο τότε να χτυπάν τον ίδιο τον Ρουσόπουλο.Δεν είναι αντρικό να χτυπάν τη γυναίκα του και νομίζω οτι σε αυτό το blog αρκετοί περηφανεύονται για τον ανδρισμό τους.Τέτοια λοιπόν συμπεριφορά δεν τους τιμά.
    Μήπως η κυρία Ζαχαρέα θα έπρεπε να συνταξιοδότηθεί επειδή ο σύζυγός της ασχολήθηκε με την πολιτική;Ή τα όποια τυχών λάθη του συζύγου τους βαρύνουν την ίδια;
    Όσον αφορά το που θα πάει πιστεύω οτι μέχρι τις εκλογές δεν θα κάνει τηλεόραση.Και καλά θα κάνει για να βλέπει κάποιους να πνίγονται στο δηλητήριό τους.
    Φάτε τώρα στη μάπα τις "αξιοπρεπέστατες" και "καταπληκτικότατες" Τρέμη και Στάη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πράγματι ο Κύρτσος πρέπει να είναι τρελλά "κολλημένος" με την Μακρή.Μόνο που δεν την "απαυτώνει" On Air στο ραδιόφωνο.Αλλά και αυτή...πιστή στις παραδόσεις των κυριών της Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης...Ξέρει πολύ καλά πώς να το πάει το γράμμα για να ανέβει στα σκαλιά της ιεραχίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σαν πολλά πήγαινε έλα δεν συμβαίνουν τελευταία σε ΄΄κορυφαίο επίπεδο΄΄ ΄΄διαμορφωτών΄΄ της κοινής γνώμης (μπεεε)...

    Τι έγινε αφεντικά τα΄πρωτοκλασσάτα άτια σας τα τόσο ΄΄ήσυχα και υπάκουα΄΄ προέκυψαν βουκεφάλες .
    ΟΡΑΜΑ
    ΄΄ο κ Ρουσόπουλος απο τα στοιχεία του ρεπορταζ φαίνεται οτι δεν μπορεί να δικαιολογήσει το ποσό ....΄΄
    ΑΧ κύριε Κοντομηνά δεν μπορώ να το διαβάσω αυτό ποιός τον ακούει τον άντρα μου το βράδυ στο σπίτι.

    Καλά Μάρα μην κάνεις έτσι παίχτε το άλλο με τον τυφώνα στη Κίνα..

    Αχ ευχαριστώ κ. Δημήτρη δεν ξέρω πως να σας το ξεπληρώσω..

    Κρύβε λόγια Μάρα , κρύβε λόγια και οι τοίχοι έχουν αυτιά..
    ΤΕΛΟΣ ΟΡΑΜΑΤΟΣ
    (κάτι οράματα που βλέπω ο π...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε 4.15 επειδή είσαι μαλάκας, χαζοχαρούμενος ή το παίζεις μαλάκας, πρέπει όλοι όσοι γνωρίζουμε και έχουμε δουλέψει με τη Ζαχαρέα να είμαστε κομπλεξικοί, επειδή σου λέμε:
    - δημοσιογραφικά είναι τενεκές που τον επιχρύσωσε ο Βαρδινογιάννης
    - ως παρουσιάστρια αρρώσταινε τους εικονο- και- ηχολήπτες στο Μέγα μέχρι να σταυρώσει μισή κουβέντα
    - είναι αμετροεπής και αν δεν προωθείτο από κοινού με το σύζυγο της δεν θα πέρναγε ποτέ ούτε από την εξώπορτα των καναλιών.
    - περί αισθητικής και ορθοφωνίας τι να σου πω …μάλλον έχεις πρόβλημα και να το ψάξεις.

    ΥΓ. Σε παρακαλώ να μεταφέρεις στους ομοίους σου, που θεωρούν όποιον μετά λόγου γνώσεως ασκεί κριτική ως συμπλεγματικό κλπ, ότι η γνώμη δεν θα μετονομαστεί σε κόμλεξ, όση προσπάθεια και να καταβάλετε εσείς οι δήθεν υπερασπιστές μιας δήθεν τιμής των μονίμως άτιμων υπερτιμημένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε συ "χαρούμενε" 4.15, επειδή σου λέμε οτι η Ζαχαρέα είναι εμετική περίπτωση, πρέπει οπωσδήποτε, κατά την άποψή σου, να φάμε στη μάπα τη Στάη και την Τρέμη!
    Πώς την έχεις δει τη δουλειά, όταν κάποιος απορρίπτει τη μια σαχλα-Μάρα πρέπει ντε και καλά να είναι φαν κάποιας άλλης σαχλαμάρας με άλλο όνομα;
    Πρόσεχε τη βαθειά καταναλωτική σύγχιση που σε διακατέχει. Οι φορείς πολιτισμού - και δυστυχώς οι παρουσιαστές είναι τέτοιοι - δεν πρέπει να συγκρίνονται μεταξύ τους, αλλά να κρίνονται από το επίπεδο του αποδέκτη, δηλαδή το δικό σου και το δικό μου.
    Μη με ξανα-απογοητεύσεις και ζητώ συγνώμη για το αρχικό ύφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. H Ζαχαρέα παραιτήθηκε γιατί εκλεισε στον ΣΚΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΡΕ ΣΕΙς ΟΛΟΙ, ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ???
    ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΖΑΧΑΡΕΑ, ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΗΣ ΔΕΛΑΤΟΛΑ?
    ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΘΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑΧΑ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς 5:37, 5:46 Άλλο το να χαρακτηρίζεις κάποιον επαγγελματία ατάλαντο και άλλο οι χαρακτηρισμοί του τύπου κακομούτσονη.Και είνια μεγάλη η διαφορά.
    Φαντάζομαι οτι και εσύ στην εργασία σου δεν δεν θα επιθυμούσες να κρινόσουν με βάση την φάτσα σου.

    Παρατηρώ την ευκολία με την οποία στο blog αυτό εκτοξεύονται χαρακτηρισμοί του τύπου απατεώνας ο ένας, αγύρτης ο άλλος, ρουφιάνα η δίπλα και εμετός ο παραδίπλα.Επίσης και το υπερβολικό ενδιαφέρον στο πόσα παίρνουν απο τα αφεντικά τους.(των αφεντικών είναι τα χρήματ και σε όποιον θέλουν τα δίνουν. Κοινώς τα δίνουν σε αυτόν που τους τα φέρνει)

    Πέρα του να εκφράσω την αίσθηση μου οτι δεν πιστεύω οτι υπάχει κάποιος που να τα ξέρει όλα, θα ήθελα να πω οτι μιας και δηλώνουν κάποιοι οτι δουλεύουν σε Μέσα ας γίνουν πιο παραγωγικοί και να εκφραστούν μέσα απο την ποιότητα της δουλειάς τους.Αν η δουλειά τους αξίζει, τότε θα εκτοπίσουν αυτά τα "σκουπίδια".

    Εκτός κι αν πιστεύουν οτι είναι θύματα μιας άδικης κοινωνίας που άλλους τους ανεβάζει και άλλους τους κατεβάζει...οπότε οι λέξη κομπλεξικοί βρίσκει σαφώς έδαφος να τους περιγράψει.

    Σε λοιπούς χαρακτηρισμούς που μου απέδωσες δεν θα ήθελα να απαντήσω.

    P.S. Και επειδή στη ζωή πολλά είναι σχετικά, ας πώ οτι σε σχέση με τρέμη και στάη η Ζαχαρέα είναι πολύ πιο αξιοπρεπής γι’αυτό και δεν μπορώ να χαρώ που εγκαταλείπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΓΑΠΗΤΈ 7.16
    -Πιστεύετε ειλικρινά ότι οι άξιοι προκόβουν σε αυτό το τόπο ή απλώς ασκήστε στο «πνεύμα»;
    Ε, λοιπόν, μετά από 25 χρόνια στη τηλεόραση, σας διαβεβαιώνω ότι οι άξιοι, αν τύχει να είναι αξιοπρεπείς, διώκονται μέχρι θανάτου. Παραδείγματα δυστυχώς πολλά.

    - Ζείτε χρόνια στην Ελλάδα; Αν ναι, έχετε ακούσει ότι είναι το βασίλειο του ρουσφετιού; Αυτό το γνωρίζουν ακόμη και οι κάτοικοι στη Γη του Πυρός. Είναι αστείο να μου ζητήσετε παραδείγματα. Ίσως να έχει ενδιαφέρον να ανακαλύψουμε που δεν υπεισέρχεται η πατρωνία.

    - Σας ενοχλεί που θέλουμε καθαρά, όμορφα πρόσωπα στη τηλεόραση, που αρθρώνουν σωστά και ασκούνται στην ορθή εκφορά του λόγου;
    Είμαστε συμπλεγματικοί που πιστεύουμε ότι η τηλεόραση απαιτεί ταλέντο, γνώση και άσκηση; Μήπως κομπλεξικοί είναι όσοι θέλουν τον παρουσιαστή να ψευδίζει όπως, ίσως, οι ίδιοι;

    - Όχι, καλέ μου κύριε, με τη καλή και ποιοτική δουλειά μας – επίσημα αναγνωρισμένη και βραβευμένη μάλιστα – δεν καταφέραμε να εκτοπίσουμε τα σκουπίδια. Το αντίθετο συνέβη και ξέρετε γιατί ; Διότι έτσι βόλευε τους Νταβάδες και τις πελατειακές σχέσεις τους. Διότι πιστεύουν ότι οι πολίτες είναι μια ακαλλιέργητη μάζα, που πρέπει να υπνωτίζεται με σαχλαμάρες και χυδαιότητες, ώστε να παραμείνει ως έχει.
    Σας υποτιμούν, φίλε μου, και σας φτύνουν κατάφατσα και σεις αναζητείτε την ποιότητα (!) της σαχλα-Μάρας!!!
    Δεν καταλαβαίνετε ότι εάν προωθούσαν ορθολογικά, όπως το αντιλαμβάνεσθε, τους άξιους και υπεύθυνους, δεν θα μπορούσαν να ελέγξουν τόσο εύκολα την πληροφόρηση και να σας (μας) χειραγωγούν με σχετική άνεση;
    Δεν υπάρχει αγορά με τους κανόνες του ανταγωνισμού, που ενδεχομένως έχετε υπ’ όψη σας. Υπάρχει απροκάλυπτος τηλεοπτικός ολοκληρωτισμός ενός και του αυτού προϊόντος σε διαφορετικό αμπαλάζ. Έτσι, για να υποστείτε απόλυτη πολιτισμική αλλοτρίωση και να απωλέσετε το κριτήριο που διακρίνει την ποιότητα από την ευτέλεια και τη σοβαρότητα από τη σοβαροφάνεια.
    Αντί, λοιπόν, να ψάχνετε στα ενδόψυχα αυτών που ασκούν κριτική, απαιτείστε από τον εαυτό σας καλλιέργεια και ευρύτητα πνεύματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. AFTOI PERNOYN TA EKATOMYRIAKIA TOYS KAI EMEIS AN XAZOI ASXOLOYME8A GIA AYTOYS KAI TOYS KAI TOY DINOYME AKSIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο ΚΥΡΤΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΒΑΘΕΙΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΚΝΙΤΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΕ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΒΓΑΙΝΑΝΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ .ΑΝ ΓΡΑΨΩ ΟΣΑ ΞΕΡΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Eιμαι σιγουρος οτι αμα ηξερες θα τα λεγες.Τι σε εμποδιζει...Ανωνυμα δεν ειναι (ειναι?) εδω?
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΗΥΘΗΝΕ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΧΛΑΠΑΤΣΑ "ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΙ'ΕΓΩ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ " ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΡΕ ΣΕΙΣ Η ΜΑΚΡΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση