GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οχι τα πλάνα για τη δημιουργία "ενόχων"

Οι Τεχνικοί της τηλεόρασης καταγγέλουν... Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Βόρειας Ελλάδας καταγγέλει με ...

Οι Τεχνικοί της τηλεόρασης καταγγέλουν...
Το Διοικητικό Συμβούλιο
της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Βόρειας Ελλάδας καταγγέλει με ανακοίνωσή του την εισαγγελική εντολή προς τους τηλεοπτικούς σταθμούς να παραδώσουν στις αστυνομικές αρχές τις κασέτες από την κάλυψη των φοιτητικών διαδηλώσεων και αντιδράσεων στην κυβερνητική πολιτική για την παιδεία.
"Δηλώνουμε ότι οι συνάδελφοί μας εικονολήπτες καταγράφουν εικόνες για τις ανάγκες και μόνο της ενημέρωσης και δεν θα επιτρέψουμε σε καμιά περίπτωση να χρησιμοποιηθεί η δουλειά τους για την δημιουργία «ενόχων». Επειδή το οπτικό περιεχόμενο των κασετών αυτών πέρα από ιδιοκτησία της Παραγωγής του είναι και πνευματική ιδιοκτησία των εικονοληπτών. Ζητάμε από τις διευθύνσεις των καναλιών να αρνηθούν να παραδώσουν τις κασέτες και υπενθυμίζουμε στους συναδέλφους μας εικονολήπτες ότι πάγια θέση του Σωματείου μας είναι, να καλύπτουν τις διαδηλώσεις χωρίς να επικεντρώνονται σε λεπτομέρειες, μόνο με μακρινά πλάνα και προπάντων να αποφεύγουν την εστίαση σε πρόσωπα" τονίζεται.

12 σχόλια

  1. Θα τις παραδωσετε ..θα τις παραδωσετε κουφαλες..

    Μια "εντολη εισαγγελεα" αρκει!

    Αυτες οπως ξερετε ,(η θαπρεπε να ξερετε) ,δεν ειναι .."εμπορευσιμες"...

    Απ την στιγμη που τις βγαζετε .."στο εμποριο" για την κονομα,δεν μπορειτε να επικαλεισθε...το "πνευματικη ιδιοκτησια"...
    Αμα βγαλετε το σκυλο σας σε βιντεο κλιπ,κανεναν δεν νοιαζει,αν το πουλησετε,η ποσο θα το πουλησετε.
    Εδω ομως προκειται για εγκληματα..

    Και δεν μπορειτε ΟΥΤΕ ΝΑ ζητησετε λεφτα.Θα τις δωσετε τζαμπα.
    Και θα τις πατε και μονοι σας.
    Ειλικρινως δικος σας

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΑΡΙΣΣΑΙΟΙ ! ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΑΧΟΥΝ ΧΙΛΙΟΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΖΟΥΜ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να δούμε τι θα γράψουνε/πούνε οι προοδευτικοί (Μάκης, Κακαου, κλπ σκουπίδια) υπερασπιστές των κουκουλοφόρων τώρα που ο εισαγγελέας κάνει τη δουλειά του.

    Θα έχει ενδιαφέρον η κωλοτούμπα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αντι να πειτε καμια καλη κουβεντα τους κραζετε κιολας..Θα μπορουσαν να μην αντιδρασουν καν και να το κανουν γαργαρα..Εστω κι ετσι ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.Καμια ενωση δημοσιογραφων δεν ειδαμε να χει την ιδια ευαισθησια.Στο κατω κατω το ποια πλανα παιζουν το επιλεγουν οι δημοσιογραφοι..
    Βomb..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γαργάρα δε θα μπορούσαν να το κάνουν σε καμμία περίπτωση διότι θα το έγραφαν οι προοδευτικοσκουπιδάδες στις πατσαβούρες τους. Άρα, ξέροντάς το αυτό, βγάλανε την ανακοίνωση και κάνουνε και τα καλά παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έτσι. Κι όπως είναι μάγκας, ας αρνηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΚΡΑΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΝΟΥ!ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Α να χαθείτε ρε λαμόγια συνασπιστές της κουκούλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχετε δίκιο για τα σχόλιά σας επειδή δεν ξέρετε πως λειτουργεί η Τηλεόραση, Οι Εικονολήπτες καταγραφουν εικόνες και ΕΙΚΟΝΑ=ΑΛΗΘΕΙΑ, άλλοι τις εκμεταλεύουνται τις χρησιμοποιούν όπως θέλουν τις πουλάνε ή τις παραχωρούν, οι εικονολήπτες είναι με μεροκάματο (οι πιό χαμηλομισθοι κι απ΄ τους χαμηλόμισθους) που ούτως η άλλως θα το πάρουν...

    ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΛΕΤΕ ΜΠΑΤΣΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΕΓΩ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΩ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΜΠΑΤΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κατ' αρχήν η "καταγγελία" των εικονοληπτών μπάζει από παντού. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ. Και όταν διαπράττεται ένα αξιόποινο έγκλημα όπως η καταστροφή ιδιωτικής περιουσίας τότε τα πλάνα θα πρέπει αυτομάτως να πηγαίνουν στον Εισαγγελέα.
    Και κάτι άλλο. Γιατί "δημιουργία" ενόχων; Το πλάνο δεν δείχνει καθαρά ποιός αλητάμπουρας σπάζει τις βιτρίνες; Αν το δείχνει και οι ίδιο το αποκρύβουν ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ.
    Γιατί δεν μας έδειξαν ποτέ τραυματισμό αστυνομικών ενώ έχουν τέτοια πλάνα;
    Γιατί δεν μας έδειξαν ποτέ σπάσιμο βιτρίνων ενώ έχουν τέτοια πλάνα;
    Δηλαδή τόσα χρόνια έχουν πλάνα με τους υπεύθυνους των επεισοδίων και τα ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΠ' ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ;
    Τι σόι αριστερή δικτατορία κυβερνάει τα κανάλια σήμερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κανονικά θα έπρεπε μόνοι τους οικειοθελώς να μεταβούν ο σύλλογος εικονοληπτών μαζί με αντιπροσωπεία της ΕΣΗΕΑ στον Κο Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και να καταθέσουν κασσέτες dvds με μονταρισμένα και αμοντάριστα πλάνα, καταγγέλοντας παράλληλα την βία σε κάθε της μορφή και συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια της Ελληνικής πολιτείας να ελέγξει την εκτροπή και την ασυδοσία. Παράλληλα θα έπρεπε να οργανώσουν μία πορεία (σε μια λωρίδα) όπου όλοι οι δημοσιογράφοι θα διατράνωναν την την πίστη τους στην Δημοκρατία και εξέφραζαν την συμπαράστασή τους στα τραυματισμένα στελέχη των ΜΑΤ που παίζουν την ζωή τους κορώνα γράμματα απέναντι σε μολότωφ με βιτριόλι. Αλλά που ωρομότητα π΄τους δημοσιογράφους της Χώρας μας. Αυτά μόνο στην Αυστρία γίνονται .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. AYTOΣ !
    ΑΥΤΟΣ !
    ΑΥΤΟΣ !

    ΑΡΤΕΜΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση